Férfihang.hu

Az A Voice for Men európai hírigazgatójának levele a Férfihang.hu olvasóihoz

Férfihang.hu - 2012. november 29. csütörtök 19:52 - 9 hozzászólás

Az A Voice for Men a világ egyik legjelentősebb férfijogi kérdésekkel foglalkozó portálja, amely a közelmúltban egy európai hírigazgató kinevezésével gondoskodott arról, hogy nagyobb figyelmet fordíthasson az európai hírekre, az európai férfijogi problémákra. A feladatot Lucian Vâlsan, egy romániai, kolozsvári férfijogi aktivista látja el, aki bizonyára magyar barátai miatt is kiemelt figyelmet kíván fordítani a magyarországi helyzet szemlézésére. Talán szerénytelenség nélkül mondhatjuk, hogy a Férfihang.hu egyre szélesebb ismertségének, és a jelentőssé nővekedett olvasótábor ajánlásának eredménye, hogy az A Voice for Men európai hírigazgatója nem sokkal kinevezése után levélben kereste meg szerkesztőségünket. Amellett, hogy megbeszéléseket folytatunk az együttműködés lehetőségeiről, a Férfihang.hu olvasóit is mielőbb köszönteni szeretné. Az alábbiakban tehát lelkesítő hangvételű nyílt levelét adjuk közre:

Hello, Lucian Vâlsan vagyok. Üdvözletem küldöm Magyarországra minden elvbarátomnak és munkatársamnak! A közelmúltban neveztek ki az A Voice for Men angol nyelvű weboldal európai hírigazgatójának. Ahogyan talán már sokan tudják ez a lap egy a férfiak problémáival foglalkozó, hiteles tényekre építő férfijogi hírforrás. Az A Voice for Men azon férfiak és nők egyre jobban növekvő táborának lapja, akik azt mondják: “Elég, most már elég!”

Jómagam és mások, többek között talán a legtöbb olvasója ennek a magazinnak egyéni erőfeszítéseket teszünk a fiúkkal és férfiakkal szembeni együttérzés és igazságosság kivívása érdekében. Már sok éve a férfigyűlölet problémájáról írok és minden eszközzel küzdelmet folytatok a feminizmus szemétáradata ellen. De most, tekintettel arra, hogy a feminista propaganda egyre inkább az Európai Unió hivatalos politikájának részévé válik és egyre több  kormány teszi sajátjává a feminista retorikát a gender-egyenlőség programjaként, nyilvánvaló, hogy egyesítenünk kell az erőinket.

Alig telt el néhány nap azóta, hogy kézhez kaptam az A Voice for Man-től az európai hírigazgatói kinevezésemet és máris számos csoport kezdeményezésével ismerkedtem meg, és ez nagyon jó dolog. Bár legutóbb közel két órán keresztül beszéltem az A Voice for Men internetes rádió műsorában, mégis ez az idő is kevésnek bizonyult arra, hogy bemutassam az európai helyzet sajátosságait.

Néhány ember azt mondta, hogy az A Voice For Men túlságosan az angol anyanyelvű országokra koncentrál, tehát az USA-ra, Kanadára, Angliára, Ausztráliára és Új Zélandra. De hogyan is hívhatnák fel a figyelmet a más országokban jelen lévő férfigyűlöletre, ha senki sem irányítja rá a figyelmüket ezekre a problémákra? Így lettem részese az A Voice for Men munkájának. Lényegében egy speciális telefonkapcsolatban állok velük, amely lehetővé teszi a hosszú időtartamú interjúk készítését is.

Biztos vagyok benne, hogy mi együtt, akár Te is kedves olvasó, olyan speciális képességeket tartunk a kezünkben, amelyekkel az érdeklődés középpontjába helyezhetjük az általunk fontosnak tartott ügyeket. Helyismeretünk, nyelvi képességeink és az A Voice for Men egyik első emberével, Paul Elam-al nyitva álló kapcsolatunk, egy nagy lehetőséget tartogatnak számunkra, hogy megvalósíthassuk közös céljainkat.

Nem vagyok egy álmodozó. Tudom, hogy a férfiak kevésbé hajlamosak a kollektivizmusra, mint a nők, akiknek ez inkább veleszületett sajátossága. Azonban a férfiak is örömmel részt vállalnak olyan csapatmunkákban, amelyekben feladatuk egyéni és amely nem kényszeríti őket az egyéniségük feladására. Úgy gondolom, hogy a férfijogi mozgalom pont egy ilyen terület.

Szeretném ha a következő férfinapot, 2013 novemberében már a román, magyar és más kelet-európai férfijogi aktivisták közös rendezvényén ünnepelhetnénk. Úgy hiszem ez az elképzelés megvalósítható, és mindent meg fogok tenni, hogy mozgósítsalak benneteket is!

Tehát ahogyan már említettem; a realitások keretei között maradva, csapatmunka egyéni feladatkörökkel.

Az én  következő évi munkaterveim közé tartozik, hogy az erőfeszítésekkel nem takarékoskodva beazonosítsam a RadFem Hub férfigyűlölő eszmeiségű, radikális feministákat tömörítő internetes portál Magyarországon és Romániában élő tagjait. Köreikben olyan magas státuszú személyek találhatóak, mint például két romániai egyetemi professzor, akik szponzorálják azt a szerveződést, amely a férfinem kiirtását követeli.

Úgy gondolom, hogy a nyilvánosságnak meg kell ismernie ezeknek az egyetemi professzoroknak a nevét, akik az emberiség egyik felének meggyilkolásáról gondolkodnak. Úgy hiszem, hogy együttes erővel reflektorfényébe állíthatjuk őket, hogy a közvélemény dönthessen a további sorsukról.

Nem járunk könnyű úton, mivel különös figyelem irányulhat ránk és sok esetben támadások is érhetnek minket; akár engem, akár a nemzetközi A Voice for Men-t, akár a Férfihang.hu-t, legfőképp a gondolkodási sablonjaikba merevedett emberek részéről. De úgy hiszem; nincs mitől tartanunk! Ha nem adjuk fel az erőfeszítéseinket, akkor a nyilvánosság előbb-utóbb keresztül lát majd a feminista hazugságokon, és szembesülni lesz kénytelen azzal a gyűlölettel, amely szerves része a feminizmus alantas, marxizmus által inspirált ideológiájának.

Talán néhányak számára ez nem tűnik fontosnak, azonban ahhoz, hogy a főáramlat meghatározó részévé váljunk, meg kell birkóznunk ezekkel az ügyekkel és szükség van valakire, aki rámutat erre. Újra csak azt mondom; nincs mitől tartanunk! Mivel egyetlen logikus érvük sincs, ezért mást sem kell tennünk, minthogy kiteregetjük a szennyesüket a közvélemény elé, hogy az által ítéltessenek meg. A többi már megy magától is.

Tartsuk észben: Megpróbálhatnak semmibe venni minket (remélve, hogy méltóságunkat veszítjük és befogjuk a szánkat), megpróbálhatnak kigúnyolni és nevetségessé tenni (különböző feminista megszégyenítő taktikákkal, remélve, hogy méltóságunkat veszítjük, befogjuk a szánkat és visszamegyünk dolgozni az átpolitizált hipergámiáért), és csak akkor harcolnak velünk, ha félelmükben megsejtik, hogy az érveik kártyavárként dőlhetnek össze, de akkor már győzni fogunk!

Jelenleg a legtöbb esetben valahol az első és második állomás között járunk, de eljött az ideje annak, hogy továbblépjünk a harmadik fázisba!

Tehát azt mondom;

alig várom, hogy együtt dolgozhassak veletek!


Címkék: ,

Az egyéni szerzői név alatt megjelenő cikkek nem a Férfihang.hu szerkesztőségének egységes állásfoglalását, hanem elsősorban a szerzők egyéni véleményét hivatottak kifejezni, bemutatni; céljuk sok esetben mindössze a vita, párbeszéd kezdeményezése a művészi provokáció eszközével. Az írások közlésére a véleményszabadság és a médiapluralizmus érvényre juttatásának igényével kerül sor. A Férfihang.hu szerkesztőségének, moderátorainak elsődleges feladata a vonatkozó törvényi keretek és a jóízlés kívánalmainak betartatása.
6 votes, average: 5.00 out of 56 votes, average: 5.00 out of 56 votes, average: 5.00 out of 56 votes, average: 5.00 out of 56 votes, average: 5.00 out of 5 6 olvasó átlagosan 5.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Beszédtéma - Bulvár, Feminizmus - Antifeminizmus, Hírek - Politika, Társadalom - Pszichológia rovatban.


Hasonló témájú cikkek:
Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (9) Hivatkozások (0)
 1. Gratulálok a Férfihangnak, a nemzetközi kapcsolatok kiépítéséhez. Ez jó út, a feministák ereje is részben nemzetközi összefogásukon alapszik. Azért nem gondoltam volna, hogy már Romániában is gondot okoz a feminizmus.

  0     0
  • “nem gondoltam volna, hogy már Romániában is gondot okoz a feminizmus”

   Igen, első pillantásra furcsának tűnik, de másodikra már kevésbé. Globális jelenség, nem hagynak ki egyetlen országot sem ahová egyáltalán be tudják tenni a lábukat. Miért pont Romániában ne lennének buta, vagy hataloméhes nők?

   0     0
  • A feminista gócok bent vannak egyes nők agyában és csak egy lökés kell, hogy kilövelljék gennyüket.  A feminácizmus ellen nem lehet elég korán tenni. Sajnos nem írhatom azt, hogy csírájában kell elpusztítani, mert azon már túl van a glóbusz nagy része.

   Fel kéne ismerni, hogy  milyen súlyos következményei vannak már most a feminizmus terjedésének és mélyülésének.

   0     0
 2. “most, tekintettel arra, hogy a feminista propaganda egyre inkább az Európai Unió hivatalos politikájának részévé válik és egyre több kormány teszi sajátjává a feminista retorikát a gender-egyenlőség programjaként, nyilvánvaló, hogy egyesítenünk kell az erőinket.”

  Nagyon jó érzés volt ezeket a sorokat olvasni!Remélem 2013 novemberében már rengeteg férfi és nő hallathatja,majd a hangját akiknek sikerült ebben a kifordított világban is megőrizni az egészséges értékrendet.

  0     0
 3. Egységben az erő! :)

  0     0
 4. A legfontosabb a nyugati feminista gondolkodásrendszer kettősségeinek, hazugságainak és nevetséges ábrándjainak a tételes, hiteles megcáfolása. A mi, nyugati kultúránkban egyre inkább a tudomány, és a technológia kerül a középpontba, ők az új spirituális eszközeink a világ megértésére, és a benne foglalt helyünk megtalálására. Az objektív, felelős tudást nem lehet legyőzni, következtetéseit nem lehet meghamisítani vagy ideológiai úton megcáfolni, ezért lehet sokkal hatékonyabb, mint a hagyományokra, a múltra való szubjektív ragaszkodás. A harc sajnos már rég folyik, az ellenség pedig nemcsak előbbre jár, de győzelme esetén a legnagyobb áldozat a nő lesz, akit szavaiban védett, de tetteiben támadott, amikor elembertelenítette saját apját, szerelmét, élettársát, férjét, fiát tőle, cserébe pedig hamis felsőbbrendűséget és idegennek ható célokat, követeléseket adott neki.

  0     0
 5. nem birtam megállni hogy ne irjak ehhez hozzá. elöször is ez a faszi nem kolozsvári hanem bărladi amely egy koszfészek a szovjet moldova közelében. aztán, van neki egy blogja- vilo13.blogspot.com amelyre 2015 óta nem irogált de a tartalmát olvasva le lehet következtetni:

  -a magyarok akik nem beszélik a hivatalos nyelvet menjenek Magyarországra mert nincs rájuk szükség

  -a keresztények en blokk cretinoidok és betegek

  -a tanárok ne basztassák a lurkókat az öltözködéssel meg úgy általában semmivel mert egyenlöség van

  ez csak azért mertem megjegyezni mert nem mint arany ami fénylik

  0     0
 6. Szeretném ha a következő férfinapot, 2013 novemberében már a román, magyar és más kelet-európai férfijogi aktivisták közös rendezvényén ünnepelhetnénk.

  Volt már ilyen, ha igen, akkor olyan (buzi)pride jellegű?….
  0     0
 7. konkrét eset Brassóbol    tanár kitessékelte a zöldhajú miniszoknyás kiskurvát az osztályból  erre a kölyökbizottság(mert ilyen is van) feljelentette diszkrimináció vádjával és helyből ki lett rugva

  az ilyen és hasonló esetekre azt irta ez a muksó hogy igy helyes mert a “tanulóknak” jogaik vannak

  0     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

BESZÉDTÉMA - Bulvár
Kuba és a roncsderbi

Kuba utcaképéhez hozzá tartoznak a 40-es 50-es évekbeli amerikai autómatuzsálemek, mintha viss...
Lopakodó exogámia

A következő írás érzékeny témát boncolgat, cuckservative olvasóink messze kerüljék el a cikket...
CSAJOZÁS - Szex
Energiaforrás

Esther Vilar szerint a nők világában a férfi jelentéktelen. Nem ellenség, nem probléma, nem ko...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Szerencsére a rendőröknek több esze van, mint a feministáknak

A köznép - meglehetősen rosszindulatúan - nem tartja túl okos embereknek a rendőröket. Szerenc...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Vliet Tiptree ámokfutása

Ismeritek azt az érzést, amikor az ember rossz környékre téved. Bőszen kukucskál ki az autó ko...
CSALÁD - Otthon
A nemek forradalma

Gabriele Kuby "A nemek forradalma" című, keresztény nézőpontú szociográfiájának magyar kiadásá...
CSAJOZÁS - Szex
Bevezetés a piros pirulába 2. - Magányos út a csúcsra

Első alkalommal már kitárgyaltuk, miről is szól valójában a piros pirula. Mielőtt azonban feje...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Nesze neked nőnap UPDATE

A zindex kint járt a NANE tüntetésén. Illetve egészen pontosan a zindex kint járt a félkegyemű...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Tamási Erzsébet feminista kereszttűzben

Dr. Tamási Erzsébet olyan egyedülálló, kivételes alakja a magyar kriminalisztikai szakmána...
HÍREK - Politika
Kedden életbe lép a szigorú jogi határzár

A kormány közlése szerint a szigorításra azért van szükség, mert Törökország az EU-török egyez...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Először magadra koncentrálj, a nőzésre majd később

Az alábbi fordítás eredetije a Reddit redpill szekciójának Archwinger becenévre hallgató, soka...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Törvényi problémák

Amitől tartottunk, megvalósulni látszik. A parlament törvénymódosításokra készül úgy polgárjog...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Balázs margójára

Valószínűleg már mindenki tud róla, hogy az ELTE gólyatáborában megerőszakoltak egy nőt, a...
+Kiemelt cikkek
Feminista értelmező szótár, közhelygyűjtemény és paradoxonkollekció

A feministák sok olyat mondanak és gondolnak ami abszurd, csakhát az ember általában nem gondo...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
A prostitúció skandináv modellje

Az index vonatkozó cikke szerint: Az Európai Parlament [2014. február 26-án] szerdán az igen...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
A kibírhatatlan szent férfi, és csendes társai

Vincent valójában nem létezik. Theodore Melfi találta ki, a St. Vincent című vígjáték forgatók...


androfóbiaAntifeminizmusApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagenderfeminizmusgyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0Isztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepekNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret