Huffnágel Pista

A férfiverés lesz a rendőrnők sportja Svédországban?

Huffnágel Pista - 2013. július 22. hétfő 03:37 - 22 hozzászólás

Arról, hogy Svédországban tombol a csúcsra járatott feminizmus, szinte hetente érkeznek a megdöbbentő hírek. A legutóbbi például arról, hogy kötelezővé tennék a férfiak számára az ülve pisilést illetve hogy ezzel párhuzamosan gendersemleges lett a svéd nyelv. Nyilván sokunkban él a kíváncsiság, hogy a hétköznapi élet színterén miként fejti ki áldásos hatását Svédországban a mindent átható feminizmus. Nos, a múlt héten egy igazoltatás közben egy állampolgárt viperával félájultra verő svéd rendőrnő szolgáltatott kiváló példát arról, hogy miként is működik a gendersemleges svéd rendőrség.

A kutyás járőrnő brutálisan és teljesen szükségtelenül bántalmazott egy részegen feleselő, de egyébként abszolút ártalmatlan férfit. A szemmel láthatóan hisztérikus és szadisztikus személyiség problémákkal küzdő rendőrnő eljárásáról videó készült, aminek megtekintése csak erős idegzetű olvasóknak ajánlott. A felvétel értelmezéséhez nem kell ismernünk a svéd nyelvet; egy részeg, ám támadónak semmiképpen sem nevezhető férfit állatias kegyetlenséggel “hatástalanít” egy rendőrnő. Valahogy így képzeljük el az overkill-t. Ezzel nem csak a nők rendőri alkalmasságának megkérdőjelezéséhez nyerünk némi ihletést, hanem egyúttal kiváló bizonyítékát kapjuk annak is, hogy a szükségtelen agresszió korántsem férfiprivilégium. Köszi feminizmus!

Ha mindezt egy férfi rendőr követi el egy nővel szemben bárhol a világon, azt olyan nemzetközi felháborodás követné, hogy talán az USA még meg is támadná az országot az emberi jogok védelmében. Ugye mindenki el tud képzelni egy részegen rendőri eljárás alá vont nagyszájú csajt, aminek röpke szóváltás után az eredménye az lesz, hogy a férfi rendőr kutyát uszít rá és addig ütlegeli egy kifejezetten életveszélyes fegyverrel, amíg félájultan el nem terül a földön? De mivel itt csak egy férfiról van szó, a nemzetközi sajtó hallgat. Pedig ennek a videónak minden hírportál címoldalán ott lett volna a helye a hét elején.

Azt meg próbálja eldönteni a kedves olvasó a felvétel megtekintése után, hogy helyes döntés e a rendőrség soraiban nőket alkalmazni. Olyan gyenge nőket, akik láthatólag még egy ilyen, könnyen kezelhető szituációt is képesek rendkívül rosszul kezelni, gyalázatosan túlreagálni. Még egy kiképzett rendőrkutyával az oldalukon is rettegnek egy ártalmatlan részegtől, olyannyira, hogy a vadparában kénytelenek viperával (halálos sérülést is okozni képes, acélgömbbel ellátott, teleszkópos acélbot, életveszélyessége miatt Magyarországon állampolgári, de még rendőri használatra is tiltott fegyver) agyonverni az állampolgárt az intézkedés során.

A túlbuzgó svéd rendőrnőt eddigi az a nő testesítette meg, aki letartóztatott egy férfit azért, mert túl nagynak találta annak izmait és ezt ő kizárólag illegális szerek alkalmazásának eredményeként tartotta elképzelhetőnek. Az az eset legalább csak szimplán  androfób, mondhatni férfigyűlölő és megmosolyogtatóan ostoba volt, de mint látjuk alul lehet múlni annak a rendőrnőnek a képességeit is, immár siralmas, sőt egyenesen felháborító formában.


Címkék: , , , ,

Az egyéni szerzői név alatt megjelenő cikkek nem a Férfihang.hu szerkesztőségének egységes állásfoglalását, hanem elsősorban a szerzők egyéni véleményét hivatottak kifejezni, bemutatni; céljuk sok esetben mindössze a vita, párbeszéd kezdeményezése a művészi provokáció eszközével. Az írások közlésére a véleményszabadság és a médiapluralizmus érvényre juttatásának igényével kerül sor. A Férfihang.hu szerkesztőségének, moderátorainak elsődleges feladata a vonatkozó törvényi keretek és a jóízlés kívánalmainak betartatása.
4 votes, average: 5.00 out of 54 votes, average: 5.00 out of 54 votes, average: 5.00 out of 54 votes, average: 5.00 out of 54 votes, average: 5.00 out of 5 4 olvasó átlagosan 5.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Beszédtéma - Bulvár, Feminizmus - Antifeminizmus, Társadalom - Pszichológia rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


Feminizmus és női boldogtalanság

Talán ellentmondásosnak tűnhet, de a feminizmus kifejezetten boldogtalanságra neveli a nőket. Nem véletlen, hogy a boldogságra vonatkozó felmérésekben...
Ranschburg Jenő: A meghitt erőszak III. rész

A recenzió I. része itt olvasható. A recenzió II. része pedig itt olvasható. A könyv negyedik, befejező fejezete a nőies agresszióval foglalkozi...
Feminista értelmező szótár, közhelygyűjtemény és paradoxonkollekció

A feministák sok olyat mondanak és gondolnak ami abszurd, csakhát az ember általában nem gondolja végig. Vagy legalábbis nem eléggé ahhoz, hogy feltűn...
Karinthy Frigyes - Capillária - Könyvajánló

Karinthynak számos antifeminista novelláját jelentettük már meg itt a férfihang hasábjain, most pedig legjelentősebb ilyen témájú művét, az 1921-ben m...
Megállítható-e a feminizálódás? 1. - A történelmi háttér

Európa, sőt a nyugati világ elpuhulása, férfiatlanodása, demilitarizálódása egyre inkább megoldandó problémaként jelenik meg; ennek ellenére sokan el ...


Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (22) Hivatkozások (0)
 1. Micsoda finom hölgy, ez igen… Íme az öntudatos, kemény, erős, “a-nők-is-ugyanúgy-alkalmasak-minden-munkára-mint-a-férfiak-sőt-még-jobban” nők egyik prototípusa. Úgy látszik, a svéd rendőrnőknél alapvető követelmény a férfigyűlölet.

  Az olyan jelzők, mint borzasztó, döbbenetes, hihetetlen stb., már nem igazán fejezik ki, hogy mit érzünk, annyira elkoptak, hiszen hétköznapi apró bosszúságainkra is ezeket használjuk.

  Nagyon odavagyok, és teljes mértékben egyetértek a szerzővel: hogy-hogy nincs óriási médiavisszhangja az esetnek? Az izmos férfi meggyanúsítása is hajmeresztő..  Vajon meddig fognak elmenni?

  2     0
 2. Érdekes cikk, amivel csak egyetérteni tudok, de azért nem kellett volna ennyi hibát vétve hagyni, hogy düh elrontsa a minőséget.

  0     0
 3. Bocs, de annak ellenére, hogy az eset véresen komoly, nekem a rendőrakadémiából egy jelenet jutott az eszembe:

  https://www.youtube.com/watch?v=OElkJ8oUnrg

  Senkit ne zavarjon, hogy ezt pont úgy nem érti, mint a svédet, ehhez sem kell szövegértés. Szóval van a túlkompenzálásnak és a háborodott elszántságnak egy olyan foka, ami mindenkit komolyan megrémít. Csak az a baj, hogy amíg egy vígjátékban a verbalitás szintjén ez vicces, addig a való életben, egy viperával felfegyverkezett idiótával hátborzongató és felháborító.

  0     0
 4. Nem tudom látott-e már valaki olyat, amikor egy kis zsebkutya őrülten ugat egy nagyobb kutyát, az pedig nyugodtan figyeli. Egyszer egy fene tudja milyen vakarcs folyamatosan ugatott egy rotit. Az meg tűrte, fel sem vette…  Aztán a kis vakarcs belekapott a lábába, erre a roti egyetlen, gyors harapással összetörte a kicsit, csak úgy reccsent, és már vége is.

  Ez az agresszív feminizmus nehogy ahhoz vezessen, hogy a férfitársadalom olyanná válik, mint amilyen az ő fantáziájukban van, mert akkor nagyon rossz vége lesz. Ne legyen így, de a végén még kikényszerítik. Az analógiát pedig nem nehéz felfedezni, és rájönni, hogy ha a természet leosztotta a fizikai erőviszonyokat, akkor nincs az a törvény ami ezt megváltoztatja. Legfeljebb csak az erősebb önmérséklete és türelme. De van egy határ :)

  1     0
  • Éppen ezért igyekeznek minden férfiasságot kinevelni a fiúkból, hogy ez a határ a végtelenségig kitolódjon. (Aztán lehet majd még jobban sírni, hogy hová lettek az igazi férfiak. Különösen, ha meg kell védeni a nőket, a nem férfiatlanított bevándorlóktól…)

   Mellesleg: nekem két kutyám van, egy német juhász, meg egy keverék, ami fele akkora sincs. Ez a vakarcs bizony nem hagy békét a nagyobbnak, sokszor megesik, hogy őrülten ugatja, stb. Az meg általában tűri. De, ha megelégeli, azért nem tudja olyan könnyen elintézni, mint az a bizonyos roti a zsebkutyát! Ugyanis a kicsi nagyon gyors, és a bundája is nagy, tehát védelme is van. Még ha többnyire veszít is az összekapások során, a másik hiába kétszer akkora, nem nagyon tud komolyan ártani neki. Így aztán kénytelen eltűrni az agressziót, legföljebb figyelmen kívül hagyja, amíg lehet. (Tanulság nincs.)

   0     0
  • “Nem tudom látott-e már valaki olyat, amikor egy kis zsebkutya őrülten ugat egy nagyobb kutyát, az pedig nyugodtan figyeli. Egyszer egy fene tudja milyen vakarcs folyamatosan ugatott egy rotit. Az meg tűrte, fel sem vette…  Aztán a kis vakarcs belekapott a lábába, erre a roti egyetlen, gyors harapással összetörte a kicsit, csak úgy reccsent, és már vége is.”

   http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=kGXkYEe0NsA#t=137

   0     0
 5. Nekem erről az a buta feminista szöveg jut eszembe, hogy a női politikusok majd szelídséget és kedvességet visznek a politikába. Lendvai Ildikót és Vadai Ágnest ismerve nem ez az ember első gondolata, hanem inkább a boszorkányperek :)

  2     0
  • A feministák előszeretettel hangoztatott érve, hogy nők soha nem követnek el agressziót, erőszakot, bántalmazást és a többi…
   Érdekes ez a gondolatvilág, mert vagy ők maguk sem hiszik el, vagy saját magukhoz hasonló hülyének nézik a többi embert is.
   Arról ne beszéljünk, vagyis mégis és nagyon is, hogy a nők közötti agresszív és erőszakos réteg pont ők saját maguk, a feministák. Szeretik ők az erőszakot és a bántalmazást, persze csak akkor, ha ők maguk a támadó agresszorok.

   4     0
   • Kodo, nem értelek, és csak pislogok nagy, kék, ártatlan szemekkel… :) Hol itt az ellentmondás? A feministák azt mondják, hogy a nők nem erőszakosak, nem azt, hogy a feministák nem olyanok. Ebből is látszik, hogy nem csak mindenki más, ők sem tartják magukat nőnek (a szó eredeti, “patriarchális”, azaz normális jelentésében), és ezt időről időre demonstrálják is viselkedésükkel és kijelentéseikkel.

     

    4     0
  • Lendvai Ildikót és Vadai Ágnest ismerve nem ez az ember első gondolata, hanem inkább a boszorkányperek

    

   Ezek tehetségtelen kezdők Gurmai Zitához képest

   0     0
 6. 12x vert rá az emberre míg az a kutyával birkózott. Aztán miután magatehetetlenül összerogyott még 3x. Bizonyára előléptetik ilyen hőstett után. Örüljünk hogy nem lőtte le! Többször megnéztem ezt a videót, de semmi fenyegetőt nem láttam, a férfi viselkedésében, ahogy a rendőrkutya sem, ő csak parancsra kezdett el támadni. Egész addig békésen farok csóválva, talán ha egyet vakkantott. Nem irigylem a svéd férfiakat. És ahogy Borosta mondta; ez már tényleg lassan Merle.
  Mondjuk azt nem tudom hol volt ennek a rendőrnőnek a társa? A rendőrök szerintem mindenhol párban járőröznek…

  1     0
 7. Szerintem egyébként sokan nem is tudják, hogy milyen szintű erőszakról van szó ezen a felvételen, mivel nem tudják, hogy mit is jelent ha viperával ütlegelnek valakit. Persze honnan is tudhatnák, hiszen olyannyira messze áll a tapasztalati információiktól. Szóval ha valaki nem érti, akkor annak javaslok egy kísérletet; fogjon egy evőkanalat és annak domború felével könnyed lendítéssel koppintson rá mondjuk a kézfejére. Aztán nézze meg, hogy milyen fájdalmat érez és mennyi ideig. És ez most nem egy valódi ütés volt, és nem egy egy centiméteres vasgolyóval, ami még kisebb helyre koncentrálja a legkisebb ütés erejét is. Ezért veszélyes ez a fegyver, mert bárki egyetlen könnyed suhintással akár csontot törhet vele, vagy ha éppen nem, akkor is a csonthártya vagy a lágy szövetek rendkívül fájdalmas, lassan gyógyuló zúzódásait okozhatja. A fentebb megszámolt 12+3 ütés pedig megalapoz egy sok napig tartó lábadozást.

  3     0
  • Nemrég kipróbáltam egy viperát. Egyetlen, laza ütés a tenyerembe, és megéreztem, no.
   Hidd el, ha közepes erővel a hátadra húznak vele, nem maradsz állva, és összecsinálod magad. Két-három teljes erejű ütés ugyanoda és meghalsz.
   A fejed simán beszakítja, a karod eltörheti egyetlen félerejű ütés is.

   1     0
 8. Csak remélni lehet, hogy ezt a szélsőséges elmeroggyantat kirúgják a rendőrségtől és megbüntetik.

  1     0
 9. Antifeminism as extremism
  A 2012 report from The Nordic Council of Ministers connects antifeminism with rightwing extremism, claims that antifeminists desire a society where women have no rights and are oppressed and that antifeminism and political terrorism is related.
  The paper advocates that research into antifeminism and antifeminist harassment is prioritized, that an independent organization for tracking antifeminism is established, and that people with antifeminist stances should be put under surveillance.

  http://www.norden.org/sv/aktuellt/nyheter/tio-bud-paa-hur-antifeminism-och-hoegerextremism-motarbetas

  0     0
 10. Ùgy tünik, a svéd feminista rendörterror bemutatàsàt  az informàciòszabadsàg jegyében, megakadàlyozzàk a Youtube-on.

  A videò megnyitàsa helyett ezt közli:    “Cette vidéo n’est pas disponible.    Opération impossible”.

  0     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Cikkajánló

FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Rontják a fiúk iskolai teljesítményét a nemi sztereotípiák

Egy tanulmány szerint a fiúk rosszabbul teljesítenek az iskolában, ha folyamatosan azt mondják...
Végre kiderült, mire jó igazából a Tinder

Nem egy alkalommal hallhattuk azt az agyrémet – bizonyos esetekben maguktól az érintett nő...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Ingyenjegy feministáknak a szaúdi nőparadicsomba

A World Economic Forum (Lásd a Wikipédiában: Világgazdasági Fórum) a nők helyzetét vizsgáló ku...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Megvonható akár a feminista szervezetek közhasznú jogállása is?

Érdekes párbeszédet vetett fel a Férfihang.hu berkein belül is, hogy a Norvég Alapból kapott t...
CSAJOZÁS - Szex
Megszégyenítő verbális erőszakot alkalmaznak a nők az udvarlás során?

A férfiak mentálhigiénés problémáival foglalkozó egyébként is szűkös terjedelmű irodalom külön...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Férfi előadóművészeket szapulnak a 444 Feminfójában

A kizárólag önmagával szemben toleráns vérbeli liberalizmus mintapéldája a 444 Feminfójának ci...
CSALÁD - Otthon
A Behódolt Feleség

Aki nem tudná, a The Surrendered Wife egy életvezetési tanácsadó könyv, szerzője egy magát fem...
ÖNVÉDELEM - Küzdősport
Minden férfinak legyen önvédelmi fegyvere

Magyarországon nem divat az önvédelem témaköréről beszélni a közéletben, médiában, vagy ha...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Az alfa-özvegy

Az alfa-özvegy koncepciója és fogalma időről-időre előbukkan a RedPillen, így aztán úgy gondol...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Az áldott jó női természet

Egyes feministák egész elmélet-rendszert, mások vallást építettek a köré a gondolat köré, ho...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Tom Cruise válásának forgatókönyve

Annyit előrebocsátanék, hogy tudom: nem mindenki szereti Tom Cruise-t. A történetét csak a...
CSALÁD - Otthon
Ranschburg Jenő: A meghitt erőszak I. rész

Ranschburg Jenő nem volt antifeminista. Többször is síkraszállt az egyenjogúságért, de a valód...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Tények, okok

A feministák túlnyomó többsége szentül meg van győződve a saját igazáról - azt hiszem ezt ...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
A nőfelszabadító (novella)

  Péter mély levegőt vett. Aztán megint. "Jó, most már jobb.", gondolta. A feszültség ...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
A házasság múltja, jelene és jövője, 2. rész

Az összeomlás Manapság a házasság intézménye válságban van, ezzel általában minden normális...


androfóbiaApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEEgészségFemenfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfimozgalomférfi szerepekGender-ideológiagyereknevelésHipergámiaházasságIsztambuli EgyezményKvótaMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepeknyugdíjNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásTársadalomVendégcikkÉletmódÖnismeret