A férfiellenes mozgolódás háttere

Deansdale - 2014. november 14. péntek 11:30 - 25 hozzászólás

Már meg sem lepődöm, hogy egyes szélsőséges csoportok a 444-en terjesztik beteg propagandájukat. Összehordanak hetet-havat, és nem spórolnak a nyers gyűlöletkeltéssel sem. De mindez valahol érthető – kit ne háborítana fel, hogy egyes férfiaknak merészelt véleményük lenni a nőkről, női sorsról? Miféle patriarchális bűnözőállam az olyan, amiben valaki szerint az anyaság érték – ráadásul ezt a véleményét még ki is fejtheti?! Hát senki nem siet a másokat elnémítani akaró feministák segítségére?

Nézzük mit ír valójában a feminfo:

1. Bármiről, ami nőkkel kapcsolatos, kizárólag nőknek feministáknak lehet véleménye. Ha egy férfi a nőkről bármit mond vagy gondol, az bizonyíték a nők elnyomására és hátrányos helyzetére. Ez akkor is igaz, ha kifejezetten erről kérdezik; egy feministabarát férfi ilyen esetekben a feminista központi bizottság által közreadott egyenvéleményt mondja vissza: nőkről csak feministák nyilatkozhatnak, a férfiak véleménye irreleváns.

2. A nők önálló akarat nélküli bábok, akiket a sajtóban megjelenő magánvélemények automatikusan rángatnak jobbra-balra. Ha Ákos azt mondja, hogy az anyaság fontos, azt azért szükséges cenzúrázni, mert különben “társadalmi nyomássá” változva nők milliónak gondolkodását fogja gyökeresen átformálni. Nem lehet itt kérem csak úgy bármiféle gondolatot leközölni, mert a nők olyan birkák, akik nem tudják feldolgozni a másféle véleményeket. [A feminfo gondolja így, nem én. Szerintem a nők felnőtt emberek, akik feminista segítség nélkül is el tudják dönteni maguknak, hogy hova tegyék Ákos véleményét.]

3. Egy nő számára a férfiak felé mutatott tisztelet vagy szeretet undorító és üldözendő – főleg ha a nő saját férjéről van szó. Ha valaki olyasmit mer mondani, hogy “Férjedet tiszteld és támogasd, egészségére vigyázz”, az őskori szexista zárvány. Az üzenet egyértelmű: férjedet ne tiszteld, ne támogasd, ne figyelj rá.

4. Egy nő számára a saját gyerekei a legborzalmasabb átkok az életben, akiket meg se szüljön, de ha már elkövette a hibát, hát minél előbb passzolja le őket valahová. Megintcsak idézek, hogy femininfóék szerint mi a szörnyű szexizmus: “Ha nő vagy, szüljél fiatalon, aztán legyél otthon három évig a gyerekkel. Egy gyerek ne legyen elég, háromig meg se állj. Azokkal is legyél otthon három éves korukig.” Akkor mi a helyes? A feminizmus megmondja: csak végszükség esetén szülj (40 alatt soha), maximum egyet, és másnap már irány a munka önmegvalósítás. A kölyöknek jó lesz az állami gondozás, pardon, állami bölcsőde és óvoda.

5. A háztartással és gyerekneveléssel ne foglalkozz. Csinálja aki akarja! Szeretteid elnyomóid elégedjenek meg a tévével és a mikrózott bolti kajával, esetleg rendeljenek pizzát – na nehogymár rájuk pazarold a drága idődet. Aki szerint egy anyának a saját gyerekeit etetni vagy velük foglalkozni potenciális örömforrás, az rohadt patriarcha nőgyűlölő.

6. Aki szerint az anyaság érték, az szemétláda. Ki találta ki a hülyeséget, hogy az anyák tiszteletre méltóak, vagy hogy egy gyerek a nő életében bármiféle pozitívumot jelentene? Csak valami hegemón macsópista lehetett. Minden rendes feminista tudja (és terjeszti), hogy az anya mint olyan értéktelen, az anyaság egy rakat szar – kizárólag a karrier értékes.

7. Aki bármelyik ponttal nem ért tökéletesen egyet, annak csak egyféle véleménye lehet: minden nőt a konyhába láncolni mezítláb, terhesen. Középút, nüansz, értelmes megfontolás nem létezik. Aki nem vérfeminista, az szemét nőgyűlölő! Akinek nem tetszik a feminista értékrend (ami szerint egy nő annál tökéletesebb, minél jobban gyűlöli a saját családját), az nem lehet tagja a modern, progresszv társadalomnak.

8. A feminizmus önálló akarattal ruházza fel a nőket, ami kizárólag egyféle lehet, és központilag szabályozott. Olyan önálló akarat, ami az anyaságot vagy a háztartásbeliséget választaná, nem létezhet. Ugyanez vonatkozik a saját életcélokra: minden nő saját életcélja az, amit a feminizmus megmond neki (karrier).

9. Egy vélemény kizárólag akkor érvényes és értékes, ha lázadó. Márpedig a feminizmus lázadó, tehát helyes. Arról most ne beszéljünk, hogy a feminista véleményt a polkorrekt, liberális Európa erőszakkal tolja ránk – ettől függetlenül újszerű és lázadó, nameg persze erőtlen kis mozgalmacska, néhány szegény lány önszerveződő szakköre.

10. Valami hülyék azt terjesztik, hogy a feminizmus erőszakos és veszélyes… Ezért beverjük a pofájukat! Aki szerint a feministák túloznak az rosszabb mint a nácik!!!

Minden férfi disznó! A nők pedig egyenlőek!

Minden férfi disznó! A nők pedig egyenlőek!

11. A feminizmus “az a rémes gondolat, hogy a férfiak és a nők egyaránt emberek”, illetve ennek egy aprócska kiegészítése, miszerint egy feminista megszabhatja, hogy a férfiak mit gondolhatnak és mondhatnak – a férfiaknak nem lehet saját véleménye. Illetve lásd az összes korábbi pontot. A férfiak és nők egyaránt emberek, csak a nők ugye magasabbrendűek, ezért az alacsonyabbrendűek maradjanak kussban, ha tudják mi a jó nekik.

12. Vastag Tamás egy kretén, mivel nem a helyes módon fehérlovagoskodik a nőknek. Igaz, hogy a férfiakat szapulja és a nőket védi, de nem a feminista dogma szerint, tehát nőgyűlölő. Segget nyal, segget nyal, persze, de nem úgy ahogy a feminfónak tetszik.

13. Feke Pál szerint az anyaság “szép küldetés”, tehát Feke Pál minden mást megtilt a nőknek. Ha az anyaság pozitívum, akkor amellett egy nő nem vágyhat másra, nem gondolhat másra, és természetesen nem csinálhat semmi mást. A feministák szerint az anyaság és a mindenmás bináris választás: vagy az egyik, vagy a másik… Jól gondold meg, mert ha egyszer anya leszel, akkor a patriarchátus amputálja a bármi másra irányuló képességeidet és érdeklődésedet. Ki hallott már olyat, hogy egy anya festeget, netezik, vagy bármi olyat csinál, ami nem közvetlenül a gyerekre irányul?!

14. A közösség számára is előremutató társadalmi értékekről beszélgetni hülyeség. Kitárgyalni, hogy melyik celebnő milyen pasit akar, na az már valami. Összevetni a méteres listákat, hogy az álomférfi milyen magas legyen, milyen bőrkárpit legyen a kocsijában és miféle nyaralásokra vigye a kedvesét, nem “elvárás” a férfiakkal szemben – bezzeg azt mondani, hogy “az anyaság szép küldetés” elviselhetetlen terhet pottyant szegény nők nyakába. Ebből is látszik, hogy a női celebek sokkal jobbak, szebbek és okosabbak, mint a férfi celebek. (Nincs itt semmi férfiellenesség vagy nőimádat, oszoljanak kérem.)

15. A három idézett művész el akarja nyomni a nőket! Vagyis:
Az anyaság érték = nőelnyomás.
Az emancipációnak vannak feltérképezetlen hátulütői is = nőelnyomás.
Egy nő ne érezze magát kevesebbnek csak azért, mert anyává vált = nőelnyomás.
Aki nem ért egyet egy 0,2% támogatottságú politikai erőszakszervezet beteg dogmáival, az el akarja nyomni a nőket!!!

+1. És linkelnek arra, hogy szerintük mi is valójában a feminizmus: egyszerű, leplezetlen szexizmus, a nők mindenáron való felemelése a férfiak totális figyelmen kívül hagyása (ha nem lenyomása) mellett. Ha az én tolmácsolásom nem tűnne hitelesnek, szívesen idézek szó szerint: “Mindannyian a nők javát szeretnék szolgálni, a nők helyzetén kívánnak változtatni és női szemszögből, nőközpontúan vizsgálják a világ történéseit.” A nők, a nők, a nők. Sehol nem láttam a szót, hogy egyenjogúság. Sehol nem láttam kifejtve azt, hogy a nők javát addig akarják szolgálni, amíg hátrányban vannak a férfiakhoz képest. (Ami fura is lenne, hiszen nincsenek hátrányban.) Legalább ezt a mítoszt is leírhatjuk, megdőlt, megbukott. Feminizmus meg egyenlőség, hja, lópikulát. Feminizmus=női érdek.

+2. A kommentekből pedig kiderül, hogy milyen a feminizmusnak az az arca, amit nem szorítanak a kulturáltság korlátai. Kritikátlan, vállalhatatlan, fröcsögő szenny. Nem idézek, és azt sem tudom jó szívvel ajánlani, hogy nézzétek meg ott, eredetiben – de ott van. Az internet nem felejt.


Címkék:

Az egyéni szerzői név alatt megjelenő cikkek nem a Férfihang.hu szerkesztőségének egységes állásfoglalását, hanem elsősorban a szerzők egyéni véleményét hivatottak kifejezni, bemutatni; céljuk sok esetben mindössze a vita, párbeszéd kezdeményezése a művészi provokáció eszközével. Az írások közlésére a véleményszabadság és a médiapluralizmus érvényre juttatásának igényével kerül sor. A Férfihang.hu szerkesztőségének, moderátorainak elsődleges feladata a vonatkozó törvényi keretek és a jóízlés kívánalmainak betartatása.
11 votes, average: 5.00 out of 511 votes, average: 5.00 out of 511 votes, average: 5.00 out of 511 votes, average: 5.00 out of 511 votes, average: 5.00 out of 5 11 olvasó átlagosan 5.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Feminizmus - Antifeminizmus, Társadalom - Pszichológia rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


Feminizmus, szerintem

Emlékszem, mikor még spiritiszta körbe jártam, és lelkileg messze bóklásztam a Katolikus Egyháztól, sorra jöttek a szellemvilágból (női médiumon keres...
Börtönérvek

A Michingani Egyetem professzornője, Sonja Starr legújabb kutatásai szerint a büntetőperekben az ítélet kiszabásánál a legnagyobb különbségeket az als...
A LEGO is szexista?

Bár a most következő történet nem új, viszont még nem tettünk róla említést itt a Férfihangon, és az év végének közeledtével, lassan felmerülhet a szü...
Mit ér a nő, ha férfi? - Bevezetés az antifeminista filozófiába

Úgy gondolom, nagyjából mindenki tisztában van azzal, hogy mit is jelent a feminizmus fogalma, milyen értékeket, ideológiát képvisel egy feminista sze...
Tiszta beszéd

Wastrel kolléga két összetartozó kommentje annyira ütős, hogy muszáj volt cikket csinálni belőlük. Nem akartam az anyagot sem megcsonkítani, sem fölös...


Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (25) Hivatkozások (0)
 1. Tetszett a cikk. Tényleg egy hazug feminista propaganda oldal ez a feminfo, olvastam néhány cikküket régebben, kár volt. Szégyen, hogy  rendszeresen az Origo ( az ország egyik vezető hírportálja ) címlapján szerepelhet.

  2     0
 2. A 9.pontról az jut eszembe, hogy milyen röhejes az államilag és milliárdosok által támogatott lázadás: feministák, homoszexuálisok, faji kisebbségek, kártékony szekták, punkok, drogosok +  köztörvényes bűnözők pátyolgatása.

  3     0
  • Azért te is sarkítasz.

   Punkok? Bár nem vagyok a punk életérzés híve (konzervatív neveltetésem miatt sem), de vannak punk ismerőseim, és keményen antifeministák, gyűlölik a feminizmust.

   Drogosok? Itt meg diszkriminálod a fogyasztót. Bár osztom dr. Csernus Imre véleményét a teljes drogkérdésben (Drogma c. könyvében kifejtve), de én úgy látom, a terjesztőt a börtönbe, a fogyasztót pedig, szigorúan saját akaratából, egy elvonó kúrára.

   Faji kisebbségek? Bár valószínűleg a cigányokra gondolsz (és ezen nézetedet osztom), csak ezzel a fogalommal sem árt vigyázni. Találkoztam emberekkel, akik már a határon túli magyarok és a székelyek állami támogatását sem nézik jó szemmel. (Talán már találkoztál az újabb gyönyörű magyar szokással, a székellyezéssel, ami semmi mást nem takar, mint a székelyek szidalmazását. Mintha a teljes székelység tehetne arról, hogy a jelenlegi kormány felhasználja őket pozíciója bebiztosításához!)

   0     0
   • Én inkább arra gondoltam hogy ezek elvileg lázadnak a társadalom ellen. Ezzel szemben a punkok különböző támogatásokat élveznek: lemezkiadók adják ki a punkzenekarok számait, könyvkiadók velük kapcsolatos anyagokat, fesztiválokat szervezhetnek szponzorokkal ( a Szigetfesztivál is ilyen zenekarokkal indult eredetileg ). A drogozást menő dolognak mutatják be a filmekben, különböző sztárok dicsekednek a drogfogyasztással, számos poltikus mesél mint jópofa dologról a fiatalkori drogozásairól, zeneszámokban dicsérik a drogozást. A kisebbségek elnyomásáról beszélnek, közben különböző előnyök járnak nekik a többséggel szemben: ingyen lakás, segélyek, egyetemi kvóták, ösztöndíjak, őket védő törvények, enyhébb rendőri eljárás velük szemben, enyhébb bírói itéletek, enyhébb elvárások a jegyekért az iskolában.

    2     0
    • “ingyen lakás, segélyek, egyetemi kvóták, ösztöndíjak, őket védő törvények, enyhébb rendőri eljárás velük szemben, enyhébb bírói ítéletek, enyhébb elvárások a jegyekért az iskolában.”

     Hát, székely legényként valószínűleg könnyedén bekerülhettem volna az államilag finanszírozottak közé, egyszerű magyarként viszont maradt a költségtérítés az egyetemen. Igen, két lányt is ismertem, akik nem csupán állami támogatást kaptak, de még pozíciókat és egyéb kedvezményeket is, pusztán azért, mert Székelyföldről jöttek és tájszólásban beszéltek. Kaposvári Egyetem. De azok a székely ismerőseim is megérik a pénzüket, akik csak azért szavaztak a FIDESZ-re, hogy a határontúli székely kisebbséget továbbra is támogassa az állam. Az, hogy itt az átlag magyar szenved, az már nem érdekelte őket. Persze ez csak egy-két ember, nem a székelység. (Én egyébként támogatom a székely autonom törekvéseket, bár lehet, hogy pusztán érzelemből.) Ettől függetlenül a pozitív diszkriminációból eredő visszás helyzet fennáll. Ami lassacskán elég negatívan csapódik le a magyar társadalomban: egyes közegekben megjelent a székelyezés, sőt a székelyek lerománozása – amitől egyébként a gyomrom kifordul.

     Értem, miről beszélsz. Meg egyet is értek vele. De nálam ez a jelenség szomorú szmájli. :(

     0     0
     • Ez már a 90-es évek óta létező jelenség. 89 után volt egy bevándorlás és sokan kaptak támogatásokat, ami nem mindenkinek tetszett. Meg hát ők is olyanok mint a magyar átlag, volt köztük is rossz ember, ami hát nem volt jó reklám. Igazából felesleges idealizálni bármelyik emberi közösséget, mindenhol megtalálható valamilyen negatív vonás, ez az emberi természet. Az emberek egy kis része jó ember vagy valamiben kiemelkedően hasznos, egy része kártékony és gonosz. A többség pedig fogaskerék a gépezetben és szürke erkölcsileg.

      1     0
 3. Az egész egy nagy, orbitális duplagondol. Akkora, hogy Azathoth trónjáról is simán látszik.

  0     0
 4. Privát hozzászólás.

  0     0
 5. Tudjátok mos egy csúnya gondolat jutott az eszembe.

  Mikor először látogattam meg ezt az oldalt pár hónapja kifejtettem azon “radikális véleményemet” hogy én nem csak a feminizmussal nem értek egyet de még a női egyenjogúságot is csak a természet megcsúfolásának tartom.

  Természetesen mindenki elmondta, hogy olyan véleményemnek adok hangot amilyennek csak akarok de a női egyenjogúság a tuti. Ebben pedig pont Deansdale volt az éllovas.

  Most már jól látható hová vezet a női egyenjogúság! Tényleg ez kell az emberiségnek?

  0     0
 6. Ahogy a Mester mondaná:

  “A magyar nyelvű internet pináján a feminfó a genitális herpesz.”

  0     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Cikkajánló

Antifeminista aktuálpolitika

A Fideszt nőellenességgel vádolni butaság, illetve sunyiság: valójában maga Varga István se ...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Hírválogatás

Olyan sztorikat gyűjtöttem ki ide, amik most kerültek az orrom elé. A többségük friss, de nem ...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Nemzetközi Kasztrációs Nap

A "The New Era of Feminism - Femitheism" blog valódi értelmet ad a "femináci" és a "heregy...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Mikor a hímsovén férfi virágot vesz az asszonynak…

A feministák szerint a patriarchális családmodell eleve a férfiuralom és a nőelnyomás, a hímso...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Már nem divat a nők után vágyakozni Japánban?

Japánul a szex szó szerinti fordítása "húskapcsolat". Ezért nevezik növényevőknek azokat a fér...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
A LEGO is szexista?

Bár a most következő történet nem új, viszont még nem tettünk róla említést itt a Férfihangon,...
GAZDASÁG - Pénzügy
Nyugdíj? - Andersen beájulna

Elöljáróban annyit, hogy a jelenlegi cikk csupán egy vélemény. És bár általában optimista a ho...
CSALÁD - Otthon
Hogyan ünneplik idén az Apák Napját?

Nézzük csak, mit találunk a neten, ha beírjuk a keresőbe: Apák Napja 2017? Meglepő: pár éve...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
A lábtörlő dalol

A cikk Pozsonyi Ádám írása, akinek egyes könyveiről már ejtettünk szót korábban. A ...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
A férfiak alanyi jogai az alkotmány szerint is szabadon semmibe vehetőek

Már korábban eleget kellett volna tennünk itt a Férfihangon egy lehangoló tájékoztatási kö...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Szexizmus

Thomas E. Ford szerint a szexista tréfák veszélye ártatlanságukból adódik. A humor komolytalan...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
A feminista megélhetési civilek sem állnak a törvények felett?

A Férfihang.hu-n számtalan esetben fogalmaztuk meg azt a problémát, hogy a magyar közélet egye...
KRITIKA - Interjú
Az apáca, aki tévéhálózatot épített a semmiből

Jennifer Fulwiler, a népszerű katolikus blogszerző nyolc fontos tanulságot vont le a 89 év...
CSALÁD - Otthon
Egy kétségbeesett apa segítségkérése - Így diszkriminálhatja a bíróság az apákat

Más esetekben is adtunk már közre személyesebb hangvételű olvasói levelet, amelyről úgy éreztü...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Egy férfi emlékére

Ez a cikk nem valami nagyívű értekezés lesz társadalmi vagy filozófiai kérdésekről, hanem egy ...


androfóbiaApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEEgészségFemenfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfimozgalomférfi szerepekGender-ideológiagyereknevelésHipergámiaházasságIsztambuli EgyezményKvótaMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepeknyugdíjNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásTársadalomVendégcikkÉletmódÖnismeret