Alter Ego

NANE – PATENT – A hülyeség ötven árnyalata

Alter Ego - 2015. február 18. szerda 10:33 - 81 hozzászólás

nane-patent-szurke-bojkottAzt hiszem, az egyszerűen csak vicces, amikor a feminista ostobaság térnyerése ellen lamentáló, tréfálkozva macsóskodó férfiblogger egy filmajánlójában a feminizmus végét jövendöli, de amikor közhasznú civil szervezetek kezdenek el halálosan komolyan társadalmi érdekeket félteni egy olyan ponyvaregénytől, amelyből tizenkettő éppen egy tucat, akkor az ember kezdhet komolyan aggódni a társadalom épelméjűségéért.

Valószínűleg “az év leghülyébb feminista vicce” című pályázat fődíját célozták meg a NANE és a PATENT közhasznú férfigyűlölő civilszervezetek, amikor összehangolt kampányukban bojkottot hirdettek a bugyuta erotoromantikus ponyva, A Szürke ötven árnyalata ellen. Nem létezik olyan földi halandó, akinek nem szúr azonnal szemet, hogy ezzel az erővel a világirodalom további 99%-a ellen is bojkottot hirdethetnének a feminista civilek, hiszen azok kivétel nélkül ábrázolnak erőszakot vagy valamiféle “bántalmazó relációt”. Sokan megfogalmazták az akcióval kapcsolatban azt is, hogy nyilvánvalóan nem szól semmi másról, minthogy a feminista civilek ízléstelen és etikátlan módon pénzgyűjtögetés céljából meglovagolni igyekeznek a sikersztori farvizét. Részemről cseppet sem sajnálnám, ha a film jogtulajdonosa és forgalmazója tanulmányoznák a szerzői jogsértésre, hitelrontásra, reklámtörvények megsértésére vonatkozó jogszabályok megfelelő fejezeteit és megtennék a szükséges intézkedéseket.

Ha bárki eddig nem értette, hogy miről is beszélt az elmúlt napokban a Miniszterelnökséget vezető Miniszter, amikor “megélhetési civileket” említett nyílt levelében, akik “olyan érdekek és értékek szószólóivá váltak, amelyek nem találkoznak a magyar társadalom sorskérdéseivel”, akkor a NANE és a PATENT közhaszontalan társaságok tevékenységéből kaphat szemelvényt ennek értelmezéséhez.

Eljött az idő, hogy a társadalom bojkottálja a feminista hülyeséget! Kérem, senki ne adjon egyetlen forintot se efféle futóbolondoknak! Saját zsebből se, de közpénzből meg főleg ne!


Címkék: , , , ,

Az egyéni szerzői név alatt megjelenő cikkek nem a Férfihang.hu szerkesztőségének egységes állásfoglalását, hanem elsősorban a szerzők egyéni véleményét hivatottak kifejezni, bemutatni; céljuk sok esetben mindössze a vita, párbeszéd kezdeményezése a művészi provokáció eszközével. Az írások közlésére a véleményszabadság és a médiapluralizmus érvényre juttatásának igényével kerül sor. A Férfihang.hu szerkesztőségének, moderátorainak elsődleges feladata a vonatkozó törvényi keretek és a jóízlés kívánalmainak betartatása.
10 votes, average: 5.00 out of 510 votes, average: 5.00 out of 510 votes, average: 5.00 out of 510 votes, average: 5.00 out of 510 votes, average: 5.00 out of 5 10 olvasó átlagosan 5.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Feminizmus - Antifeminizmus, Hírek - Politika, Társadalom - Pszichológia rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


Férfiuralom, avagy megjegyzések egy Müller Péter cikkhez

Müller Péter írt egy elmélkedést a férfigőgről, és az asszonysorsról Férfiuralom címmel. Én a Life oldalán akadtam rá. Müller Péter: férfiuralom K...
NANE – CSBE specialista vagy radikális feminista szervezet?

Szerzőtársnőm, Hgyi tollából minap megjelent "Áldozat kerestetik" című cikk arra ösztönzött, hogy egy kapcsolódó cikk formájában fejtsem ki ...
Nem szereti a vastag férfikolbászt a német feminista

Egy németországi üzletlánc gasztronómiai újításán borult ki többek között Antje Schrupp feminista politológus és újságíró. Az újszerű élelmiszerip...
Igenis tehetsz ellene! - Gondolatok a bűnmegelőzési kisfilmek védelmében

Talán ez az egyik legfeleslegesebb és legindokolatlanabb mesterségesen generált hisztériakeltés az összes közül. Már ami a Baranya Megyei Rendőr-főkap...
A Szürke ötven árnyalata felszámolja a feminizmust

Valentin napon kezdődött meg világszerte a feministák által olyannyira gyűlölt nagyipornó filmváltozatának premierje és egyetlen hétvége alatt bankot ...


Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (81) Hivatkozások (0)
 1. egy dolog vmi ellen tiltakozni, más ennek kapcsán tarhálni.

  sajnos nem találom azt a hszt, ahol vki belinkelte ennek a két szervezetnek a támogatási összegeit és hogy két fizetett alkalmazottjuk van, amúgy meg önkéntesekkel végzik az érdemi melót, hova landolnak akkor a támogatás pénzek?

  3     0
 2. Akkor mi is feministák vagyunk… :o))) Csak nem adok nekik pénzt azért, hogy felszólítanak, ne nézzem meg.
  Áldozatgyártó szervezeteket pedig eszem ágában sincs támogatni.
  Tulajdonképpen bármelyik filmet bojkottálhatnánk fizetve a ….. szervezeteknek, amelyben elcsattan egy pofon, vagy elveszik valakinek a gyerekét, vagy ordítanak valakivel, vagy bármi (fizikai, lelki, gazdasági, stb.) erőszak éri.

  0     0
  • rámentem a NANE oldalára, az üzleti tev-seg bemutatására, konkrétan 33 bántalmazott nőnek adtak kisérleti mobilt, vészjelzővel, ill. jogi, lelki tanácsokat, plusz a telefonos segítség, amit önkéntesek végeznek, amúgy az üzleti beszámolóból a pénzeik nagyrészt konferenciákra, szórólapozásra és továbbképzésre mennek el, magyarán azokért akikért létrejöttek egy hangyafasznyit tettek.

   0     0
 3. Ha lehetek ily szerénytelen, bemásolom, amit a műről a másik topicban írtam :) Tehát:

  “No, a híres Szürke… már akartam erről írni ide. Először is: a könyvet nem olvastam, ám a filmet megnéztem. Abszolút nem egy antifeminista mű… a célközönség az unatkozó negyvenes feleségek, meg a buta tinilányok, akik kb. annyit látnak belőle, hogy úúú a kockahasú modellpasi, aki milliárdos, és magánhelikoptere van. Infantilis giccs. De amúgy meg vannak komoly tanulságai, főleg az, hogy tényleg degenerált szexualitást sugároz. Szóval nem világos, hogy Huffnágel úrnak mi tetszik ebben. Attól, mert valami nem úgy szar, mint a feminizmus, a másmilyen szar se lesz jobb.

  A könyv egy női szerzőtől származó ulpiusházas angolszász ponyvaregény, a pornó női megfelelője, az erotoromantikus regény. Antifeministaként nincs itt semmi lelkendeznivaló. A film célközönsége is a női látószög: hosszasan mutatják a vetkőző Mr. Grey kockahasát és fenekét, addig a hölgy (aki nem egy nagy szám) testén már abszolút nem időzik a kamera, ennyit az állítólagos “male gaze”-ről. A primitív feministák persze rikoltoznak, hogy “itt a nők verését dicsőítik”, azonban más feminista írók épphogy dicsérik a művet, hiszen megjelenik benne, hogy a felvilágosult hölgy a szerződés pontjait átvitatva kiméri a maga határait, ergo nem sérül a “nem az nem” elve.

  Annyi az igaz a dologból, hogy az emberekben meglévő természetes vágyat lenyomja a feminista világrend és egy degenerált parafil módon tör elő. Pl. minden nő vágyik arra, hogy egy naagy erős férfinek átengedje az irányítást, rábízhassa magát, és mivel a férfiakat elbétásították, a nők meg nem hagyják magukat, ez a vágy meg mégis megvan, ezért abban élik ki magukat, hogy Mr. Greyről fantáziálnak, hogy a milliárdos menőpasi elfenekeli őket. Tény, hogy aki szó szerint arra izgul, hogy elverjék, az beteg lelkületű ember.

  Ez egyébként a kétes üzleti etikájú nagyvállalatok üzleti modellje: Először rászoktatják a fiatalokat valamire, valamilyen stílusra, életmódra, divatra, kábítószerre, szerencsejátékra, valami olyasmire, amire a természet rendje szerint nem volna rá igénye (vagy ha mégis, akkor ezt természetes módokon is ki tudná elégíteni – pl. tömény C-vitamin helyett paprikát enne, pornó helyett a feleségével szexelne), majd amikor már ettől függővé vált, akkor könnyen sakkban lehet őt tartani egy olyan fenyegetéssel, hogy ha nem csinálod azt, amit elvárunk tőled, akkor megvonjuk tőled ezt a valamit.

  Az igazán szomorú az, hogy a 16 éves kiscsajok vihorásztak csak a filmen, és soha nem tapasztalják meg, hogy milyen a normális szexualitás, ha szeretik őket és biztonságban érezhetik magukat. Rémisztő belegondolni, hogy akkor ez a következő divat? Innentől fogva, ha nem lesz otthon egy-két bilincs, meg korbács, akkor unalmas prűd szobapasi leszel?”

  1     0
  • A gondolatmeneted érdekes és értelmes, valóban rosszak lehetnek a dom-modellek a férfiakra nézve is, de nyugtass meg, hogy nem akarod azt mondani, hogy valójában a férfiszervezeteknek (már ha léteznének) kellene tiltakozniuk a film férfiellenessége miatt? :)

   0     0
  • végülis, lehet hogy mégis a feministák pörgették fel a szürkét, most meg van legalább miért tiltakozni és cigánykodni.

   1     0
  • Bemásoltam a gondolatodat Huffinágel blogjára is:

   http://huffnagel.blog.hu/2015/02/14/a_szurke_otven_arnyalata_feminizmus_one_billion_rising

   Azóta válasz is érkezett rá:

   Egy-egy profi, multidiplomás, szőröslábű fizetett férfi feminista mindent a saját szájízére állít be mert a szürkét lehet látni fehérben és feketében is. Nem a bilincs, nem a történet a lényeg ebben a filmben, hanem az, hogy a lány követi a férfit és jól tudja, hogy bármilyen másik nőt megkaphatná az. A Pick Up Artist is azt mondja, hogy ne hagyjuk elkényelmesedni a nőt és soha ne osszunk meg vele mindent a saját érdekünkben. A nőt művelni kell mint a földet, ha kell nekünk egyáltalán az idővel visszatarthatatlan kisgyerekes hiszti, ami mindegyikben ott van a havi ciklusok miatt. Ez a film szexkapcsolatról szól, de úgy, hogy nem a nő dug meg férfit. A férfi választ. Tehát nem a nő engedélyezi, hogy megdughasd. Egyszerűen a férfi csábítás netovábbja, amit a bloggoló puhapöcsöknek is tanulnia kéne, mint akiket a férfihangon is látni. A gond az, hogy szex nélkül soha nem tudjuk, melyik nő milyen legbelül, bár még úgyse mindig ezért jó a szex legelöl, aztán eldöntjük mi lesz a nővel. Erről is szól ez film. Egy biztos férfiuralmat láttunk végre, ami rengeteg nőnek tetszik.” (IsteniFérfi)

   (Kicsit személyeskedik a csávó!)

   Egyébként el tudom képzelni, hogy a Brandon-féléknek tetszik a film. Mármint a filmben bemutatott szubmisszív női karakter, aki mindenben engedelmeskedik a férfinak. Nekem ez az alternatíva továbbra sem jön be. Igaz, nem olvastam a könyvet, ugyanakkor gondoltam, hogy egyszer átrágom magam rajta, hogy meglássam, mennyire igaz, amit Antoni Rita vagy Huffnágel Pista belelát. Aztán ha eme heroikus tettemet véghez vittem (végigrágtam magam a művön), akkor talán születhet is a tollamból egy kritika a Férfihangon is.

   0     0
   • Ez hamis dilemma: vagy feminista nőuralom vagy szadomazochista nőalázás? Bocs, de ez a hozzáállás, noha érthető reakció a világ mai rendjére, de nem lehet elfogadni. Nem hiszek abban, hogy ártatlan őzikeszemű szűzlányokat korbáccsal bevezetni a szexualitásba helyeslendő irány lenne. A könyv egy modern női szerző által nőknek írt pornóirodalom. Ebben mi az antifeminizmus? Abban hiszek, hogy a nemeknek létezik egy ideális istenakarta rendje, amelyben a felek egy jó párkapcsolatban, házasságban élhetnek egymással, és ahol mindkét fél igényeit kellőképp figyelembe veszik. Persze, tökéletes harmónia nincs. És persze, a nőket valóban karban kell tartani, de nem úgy, ahogy a szerző leírja és ahogy valszeg láttatni akarja magát. Egy az antifeminista teóriát jól ismerő férfi, és egy tisztes nő élhet egymással jól működő kapcsolatban, egyfajta “lengéscsillapított” patriarchátusban. Igen, a nő mosogat, a férfi meg férfias dolgokat végez, meg stb., de nincs értékhierarchiabeli különbség.

    Annyi alapja van maximum, hogy a nő szeret felnézni a férfira, szereti, ha felkapja, ha belemarkol a fenekébe, max egy gyengéd játékot harapás a nyakra, de aki szó szerint arra vágyik, hogy elverjék, mint a lovat, az beteg ember. Valahol azt is olvasta, hogy a mű 2. vagy 3. részében a nőcit úgy verik el, hogy közben már előrehaladottan állapotos. Na erre mondom, hogy kösz nem, ez nem a számomra ideális “mérsékelt” patriarchátus, hanem perverz agymenés.

    0     0
  • Ez nem pusztán nagyvállalati modell, hanem a maipuláció egyik leghatékonyabb eszköze. Adnak valamit amitől valamivel többnek érzed magad, majd megfenyegetnek hogy elveszik tőled és ugyanolyanná tesznek, mint a környezeted. Az emberek nagyrésze inkább beledöglik, minthogy annyiban hagyná a dolgot.

   0     0
 4. Szinte minden általam olvasott romantikusnak csúfolt, valójában nőpornó ponyvának az volt a csúcspontja, hogy a vad és macsó kan kvázi megerőszakolja az ellenkezni képtelen főhős nőt. Erre van igény, ilyen a női természet.

  0     0
 5. Kifejtem a véleményem. Nane szerintem azért közhasznú, mert azt gondolják az állami szereplők és szavazók, hogy csakis ők segíthetnek a széterőszakolt nőneműeknek. Tehát nekik nincs se családjuk, se senki aki szeretné őket. Egy-egy befogott szájú nő (bocsánat lelki bántalmazást átélt) aki helyett a NANE beszél. De mivel nem világos mikor provokálja ki a nő az erőszakot a fizikai bántalmazóból (sokszor a nőnek bűntudata van mert ő hergeli fel a sokkal erősebb férfit), ezért nagyon kevés nő tesz bejelentést a NANE-nél vagy a rendőrségen. Bár szerintem az utóbbi helyen gyakrabban tesznek bejelentést amikor egy részeg kanos állat ütlegel egy nőáldozatot vagy állatot. Tehát a nők is sárosak kevés kivételtől eltekintve MINDIG.

  A gond viszont abban áll, hogy mivel nincs elég bántalmazott nő ezért a NANE szervezetének generálnia kell a minden 5. nőt agyonver a párja stb. lózungokat, tehát azoknak is bántalmazott nőknek kell lenniük akik nem is azok. Minden egyes nő meg tudja védeni magát amelyik civilzációban él, elég ha hívja a 112-őt, vagy kimegy az utcára ahol mindig talál egy férfit aki megvédi. Nem kérdéses, hogy a NANE és a társszervezetei önmegélhetési szervezetek és a támogatásért cserébe bomlasztják a társadalmat és ellentéteket szülnek a nők és férfiak közt. De ami szomorú, hogy ők csinálják hatékonyan. Nem vesznek tudomást a fanyalgókról (például Férfihang), mert van elég potenciális pénzes feminista férfi még.

  Hazudnak mint a politikusok a támogatásért, és ahol a pénz ott a hatalom, mert ki tudják fizetni a sztárügyvédeket és mint közismert az igazságszolgáltatás rendszere nálunk is gázos, ha támadod őket kikészíthetnek. A NANE államilag védve van és lemerném fogadni, hogy Gurmai Zitának, Vadai Ágnesnek és más számomra visszataszító MSZP-s nőegyednek keze volt a dologban amikor alakult és most itt tartunk. Lesz még rosszabb is mikor majd ártatlan férfiakat tömegesen kaszliznak be vagy aláznak meg a NANE tevékenysége miatt, mert a rendőrség is a nőknek hisz, a férfi ellensége csakis férfi lehet. Elég ha a nőnek nem tetszik a fejed és megy a NANE-hoz ami megmondja, hogyan lehet a férfit kikészíteni vagy csak megalázni a rendőrség által. Nem tudom valaki már jelentkezett a NANE-nál férfiáldozatként? Mi a tapasztalat? Segítőkészek? Hálapénzt elfogadnak vagy csak utólag?

  Én is segítenék lelki támaszt nyújtani pénzért a férfi kollégáimnak, de nincs anyagi problémám. Bár hobbiból segítenék én is pénzért megoldást találni bármilyen problémára. Afféle ticket rendszer kéne, minden megsegített férfi adna nekem mondjuk 20 ezer forintot, vagy csak a felsőfokú végzettségű nőket kell szervezetben segíteni? Homályos az egész rendszer, de a feminizmus virágzik és dől a lé a női szervezetekhez. Férfi szervezet meg nincs.

  4     0
  • “Nem tudom valaki már jelentkezett a NANE-nál férfiáldozatként? Mi a tapasztalat?”

   “Ember, magadnál vagy?” – A NANE egy tulajdonképpen törvénysértően működő, nemi alapon diszkrimináló  szervezet, ahol sem munkatárs, sem pedig segített fél nem lehet egy férfi.

   Azt hitted ez a civilizált huszonegyedik század, ahol nem diszkriminálnak a nemük szerint embereket? – Hát nagyon nagyot tévedtél!

   1     0
   • Oké. Ezt legalább így tudom. Akkor rákényszerülök, hogy elküldjem a barátnőmet, ha már velem nem állnak szoba és nem szűnnek meg maguktól. Már értem miért a nőket akarjátok a feministák ellen hangolni, mert nekünk már szavunk se lehet. Elég megalázó helyzet és ami még lehangolóbb, hogy azt érzem a férfiakat fogják egymás ellen hangolni a jövőben. Nekem is van már egy feministává vált barátom, aki 33 évesen 1 év ismerettség után élete első barátnőjét feleségül akarja venni, le lettem cseszve amikor óvatosságra intettem és közölte, hogy ha elhagy egy nő az csakis azért van mert nem tartod jól. Az egyik legjobb barátom volt ez a srác, de nem sajnálom, mert befogták a szemét és vak lett. Szerelmes Férfi meg a józan ész.. A probléma viszont, hogy teljesen elutasít, ha témát fel merném hozni, ezért inkább várok.

    0     0
    • “Már értem miért a nőket akarjátok a feministák ellen hangolni, mert nekünk már szavunk se lehet. Elég megalázó helyzet”

     Szerintem igenis a nőket kell(ene) a feministák ellen hangolni. Ha egy férfiszervezet igazán elszántan harcolna vagy aktivan tenni akarna a feminizmus ellen, és nem egy elkeseredett, örökké tartó és a végletekig elfajuló nemek közti állóháborút kirobbantani és fenntartani, akkor 50-50%-os arányban kellene megosztania a tevékenységét, hogy férfiakat és nőket nyerjenek meg az ügynek. Ez az igazság.

     6     0
     • Két okból is fontos, hogy a nők is fellépjenek a feminizmus ellen.
      A praktikus ok az, hogy ebben a fene nagy patriarchátusban is sokkal jobban odafigyelnek arra, ha a nők kérnek támogatást.
      A másik ok pedig az, hogy sokkal nagyobbat üt rajtuk. Mert a férfiak persze, hogy ellenzik a feminizmust (‘féltik az előjogaikat’, ugye), de ha egyre több nő szólal fel az állítólag a nőket képviselők ellen, az esetleg azt is elgondolkodtatja, aki elhitte a szép frázisokat az egyenjogúságról.

      6     0
     • Hát igen a férfi jelek szerint képtelen önmagát és a társait védeni a női bánalmazóktól. Női szövetségesekre van szükség. Egyik az anyánk lehet, a másik a nőnk. Ennek ellenére, hiába magyarázom a nőmnek, hogy mennyire káros a feminizmus valahogy nem akarja befogadni. Lehet tisztában van a női előjogaival és nem menne vele szembe. Azért kíváncsi lennék, hogy ha egyszer She for He effektus is lesz a NANE-nál, akkor hány férfi fog menni hozzájuk panaszkodni? 11 db évente az is poénból? :)

      2     0
      • “Hát igen a férfi jelek szerint képtelen önmagát és a társait védeni a női bántalmazóktól.”

       Sajnos, így van. Az egyetlen reményünk, hogy a nőknek megjön az eszük. Mert jó dolog beülni egy kirúgott férfi helyére a jó pozícióba, meg nem rossz elvinni a házat váláskor, de amikor az ő férjét rúgják ki egy kvótanő miatt, vagy az ő fiát fosztják ki váláskor, akkor talán megérti, hogy: “Feminism hurts women, too”.

       0     0
       • Sosem fog.

        0     0
        • Maguktól nem fog megjönni az eszük vagy majd 60 évesen amikor nem akarják már legyőzni a férfit, azt látom a feminizmus egy afféle menedék nekik. Előny, ha nem lenne éppen férjük mert van hová fordulniuk (nőszervezet), a világbékét jelenti számukra a férfikuss és ezért is mennek talán Femenék a Putin meg Pápa féle diktátoroknak és azoknak akik veszélyeztetik a hatalmukat. Feminizmus jelenleg a világbéke egyik hazug jelképe, a nő felel a populációért talán ezért engedélyeznek bármelyik nőnek akármit megtenni, még a fizikai erőszak is engedélyezett a nőnek a gyakorlatban, mégha jogilag nem is. Hatalma van a nőnek és többet is ér (***) mint a feminista férfiszolga aki kinyalja a fenekét. A férfi-női háború nem a médiában zajlik hanem mögötte, az otthonokban amit senki se lát és nem is fog, mert “magánügy” (ezen szörfözik a NANE, fikciókon ami a CSBE).

         0     0
    • A bokszoló sem köti hátra az egyik kezét a harcban…

     0     0
  • “Nem tudom valaki már jelentkezett a NANE-nál férfiáldozatként? Mi a tapasztalat? Segítőkészek?”

   Puzsér megpróbálta. Le sem szarták a fejét. Itt valahol beszél róla:

   https://www.youtube.com/watch?v=ZdIsbGNRn7Y

   “Homályos az egész rendszer, de a feminizmus virágzik és dől a lé a női szervezetekehez.”

   Ha a KEHI becsületesen végzi a kormány által rátestált feladatot, akkor talán nem sokáig. (A CÖF-ügyet most hagyjuk!)

   “Férfi szervezet meg nincs.”

   Türelmetlen vagy. Én látok pozitív fejlődést ez irányban. Állítólag Puzsér (aki valaha a baloldali szokásokat követve feminista volt, és kiábrándulása után lett antifeminista) rengeteg hívet szerzett az antifeminizmusnak. A Férfihangnak köszönhetően létezik igazi férfi újságírás. Előbb-utóbb lesz férfijogi szervezet is. A társadalmi változás egy lassú folyamat; egyelőre vannak bástyák, mint a Férfihang.

   0     0
   • Azt gondolom nem szabad egy-egy emberre építeni, nagyon individuálisak vagyunk és nehéz egy közös ügyért harcolnunk. Még idő kell mire konszenzust tudunk találni egymással, ezért lehet, hogy kerülőutakat is kell találni és pénzért csinálni, megélhetésért a férfi aktivizmust. Mi más motiválna? Férfiszeretet?? Azon például kiakadtam mikor Wastrel által belinkelt videóban Puzsér nőgyülőlőnek nevezte a Huffnágel magazint. Lehet, hogy az  mert van már ok a nőgyűlöletre de én nem támadnék egy hasonló gondolkodású szerzőt nyilvánosan. Így nem lehet majd a jövőben együttműködni, kiröhögnek a feministák, hogy még egymással se tudunk kijönni. Puzsér meg szerintem csak egy életművész, akinek nem volt normális családja, emiatt mindig járni fogja a saját utját és nem áll egy-egy közösség élére mert nem tud megmaradni egy helyben. Személyiségéből adódóan képtelen vezetni. A nőgyűlöletet meg úgy győzzük le, hogy tartsunk barátnőt akit szeretünk és nyíltan vállaljuk, hogy utálunk egy-egy nőnek született jogi személyt. Én például gyűlölöm Sprontz Juliát, (sorry Tóth Györgyit akartam ide írni, Sprontz igazán szép nő) mert nőként bűn randa a feje. stb.

    0     0
    • “Azon például kiakadtam mikor Wastrel által belinkelt videóban Puzsér nőgyülőlőnek nevezte a Huffnágel magazint.”

     Nem jött át neki az irónia. A férfihangosok közül is találkoztam olyannal, aki nem vette észre a Huffnágel Magazinban a stílusparódiát.

     “Puzsér meg szerintem csak egy életművész, akinek nem volt normális családja, emiatt mindig járni fogja a saját útját és nem áll egy-egy közösség élére mert nem tud megmaradni egy helyben.”

     Igen, így járta meg vele az LMP és a 4K! is. De én se a szélsőliberális, se a szélsőbaloldali szervezetet nem sajnálom, mert mindkettő teret engedett a férfigyűlöletnek. Lehet valami abban, amikor arról beszélsz, hogy Puzsér túlságosan önjáró. De ha növeli az antifeministák számát, azzal is tesz valamit.

     0     0
     • Remélem, hogy Puzsér úr azért még alkotni fog amikor eszében lesz. Nem egy mintaférfi a szememben (inkább Kossuth, vagy Széchenyi számít hasznos példaképnek), de legalább felvilágosult, valamikor azt mondta, hogy nem azt kell figyelni hogyan mondja, hanem, azt hogy mit. Erre a férfi-nő gyűlölő szakszavakra ki kéne találni valami hidat, mert ezeket ismeri a társadalom minden felnőtt tagja és olyan könnyű ráragasztani bárkire, mint a komcsi szót. A mai nap során rájöttem, hogy az anifeminista férfiaknak a feminista férfiakkal kéne harcolniuk, mert a nőkkel nem szabad, lehet tévedek, de ha egymással harcolunk akkor megszűnünk létezni, vagy csak egy alfa marad meg a területen. Lehet ez van a NANE-nál is azért vannak csak páran mert a többieket kitúrták és jó az a rengeteg becsapott ingyen aktivista is. Jó lenne tisztán látni merre megy a világ, mert nem biztos, hogy itthon is az fog történni mint Nyugaton, én örülők a Keleti nyitásnak és Putyinnak is. Szívesen beállok majd a hadseregbe, hogy védhessem az asszonyokat valamitől, mondjuk Obamától vagy ráuszítsam az asszonyom Hermione-ra. :-)

      1     0
     • Nem jött át neki az irónia. A férfihangosok közül is találkoztam olyannal, aki nem vette észre a Huffnágel Magazinban a stílusparódiát.”
      Én nem szeretem az amerikai vígjátékot. Sokkal jobban kedvelem az intelligens humort. Nyilván emiatt én sem érzem benne sem az iróniát, sem a viccet, sem a stílusparódiát.

      Te mindenhez hozzákeversz nyomatékosításként egy kis politikát? Hogy jött ez ide?

      0     0
 6. Az is megérne egy misét, miért tud ekkora siker lenni egy ilyen story.

  0     0
 7. kihagytátok a cikkből az amúgy a nanét kritizáló üvegplafon femináci baráti kört, akinek szintén volt mondanivalója

  a jelek szerint megkezdődött a harc az egyre megcsappanó támogatásokért:

  http://uvegplafon.blog.hu/2015/02/14/a_moralis_panik_otven_arnyalata

   

  1     0
  • Uraim!

   Örömmel jelentem, hogy ahogy az várható volt, a jelek szerint nem sokkal a demokratikus választásokon háromszor is csúfos vereséget szenvedett “baloldali” pártok kisgazdásodása után megkezdődött a cicaharc kis hazánk femináci véleményvezérei között:

   Nógrádi Noá írása: Tudásokról és áldozatvédelemről feministául szólva

   Ajánlónak csak egy bekezdést emelnék ki:

   “Mindebből kifolyólag alapvetően fals ezt a vitát feminizmusok közötti vitaként interpretálni, amiben az “uralkodó feministák” feminizmusa episztemikus igazságtalanságot elkövetve leuralja a “nem-uralkodó” vagy egyenesen „elnyomott” másik feministák percepcióját. Ez a vita arról szól, hogy a nemi erőszakot feminista szempontból és módon akarjuk-e elítélni, vagy – bár elismerjük, hogy a nemi erőszak borzasztó, és azt akarjuk, hogy ne legyen – azt nem feminista szempontból és módon akarjuk elítélni. A „feministaság” nem egy identitás, hanem egy elvrendszerrel való egyetértés. Nem olyan, mint a zsidóság, vagy a magyarság, hogy ha annak érzem magam, akkor az is vagyok. Következésképp objektíve meg lehet állapítani, hogy valaki, vagy legalább is a valaki által kifejezett vélemény feminista-e, vagy nem. Az áldozat szerepére fókuszálás, amellett, hogy nem hatékony eszköze a nemi erőszak megelőzésének, nem feminista. A válasz-videó a nemi erőszakot elítélte, de nem feminista szempontból és módon; ezt feministák, akik számára a nemi erőszak minden szempontból tematikus prioritás, jogosan kifogásolhatják. Ezáltal igazságtalanság nem valósul meg, hanem egyértelmű dolgok kimondására kerül sor. Csoda, hogy feministák azt kívánják, bár mindaz a munka, ami a videó elkészítését szolgálta, inkább hatékonysággal kecsegtető, sőt, egyenesen feminista módon került volna megvalósításra? Nem csoda. ”

   3     0
   • A linkelt cikket olvasva olyan érzésem volt, mintha a Pravda vezércikkét olvastam volna. Csupa nem állítom hogy azt állítom és különben is tévedés lenne azt gondolni hogy azt gondoltam volna, de mégis úgy gondolom.

    2     0
   • Nemsokat értek belőle mit kommunikál, én egy egyenes ember vagyok, nekem csak annyit mondjatok majd meg ki ellen kell harcolni és megyek mint egy paraszt, ész nélkül. Nincs kedvem üldögélni és olvasgatni, meg morgolódni. Szórólapot is osztok ha kell. Nem világos mit lehet tenni ezekkel a beteg emberekkel, az ufókkal sem biztos, hogy szótértenék. Amúgy ez a író valami (il)legális tudatmódosító szert fogyaszt?

    Rémálom, mintha jogásznak képzelné magát bölcsészdiplomával.

    “feministák, akik számára a nemi erőszak minden szempontból tematikus prioritás, jogosan kifogásolhatják. Ezáltal igazságtalanság nem valósul meg, hanem egyértelmű dolgok kimondására kerül sor.”

    0     0
    • Hát eléggé beüzemelte a bullshit generátort… :-)

     0     0
    • Bölcsész-Magyar fordítás:

     A feministák nagyon szeretik a nőket erőszak áldozataként bemutatni és ez elsődlegesen fontos nekik, viszont aki olyan filmet csinál, amiben felmerül, hogy néha az áldozatnak is van felelőssége, az nem csak szar feminista, hanem egyáltalán nem is feminista, szóval ne csodálkozzon, hogy utálják az igazi feministák. Ha meg valaki még olyat is merészel mondani, hogy elvakultak a feminista áldozatsegítő szervezetek megmondóemberei, pedig dőreség azt képzelniük, hogy csak az ő véleményük lehet igaz és feminista, akkor az ilyesmit állító ember még akkor is az utálatosság szobra, ha amúgy semmi rosszat nem akar, csak tényszerűséget.  – Kb erről szól a szócsavaró, szófosó cikk… Persze garanciát nem tudok vállalni, mert az ilyen szöveg mindenkinek a végsőkig feszíti a türelmét, szóval megpróbáltam gyorsolvasással hamar a végére érni…  Nekünk ebből amúgyis csak annyi fontos, hogy van esély arra, hogy agyonverik egymást azon vitatkozva, melyikük is az igazi feminista, így nekünk talán nem is kell majd háborúba küldenünk legjobb katonánkat, Solder of MotherMadam-ot. ;)

     Az ilyen szerencsétlen kecskenyelv használatának semmi más oka nem lehet, minthogy a használója azt képzeli, hogy ettől fog hűdemarha okosnak látszani. Eközben borzasztóan vicces ez a fene nagy igyekezet és az agyzabáló nyelvi modorosság és magyartalanság… Ilyen szövegek láttán szoktam megfogadni újra és újra, hogy inkább egyetlen idegen szót sem fogok használni…

     Erről jut eszembe: nagyon vicces a neved. – “Anyámasszony katonája” tükörfordításban. Beszarás! :D

     0     0
     • “inkább egyetlen idegen szót sem fogok használni…”

      hû, akkor ezentúl elmutogatod :D?!

      Thnx a charity fordításért ;).

      0     0
     • Huh, ez már sokkal tisztább. Efféle lényekkel majdhogynem lehetetlen vitatkozni, de azt gondolom nem is ez a lényeg, hanem az hogy túlhatalmat adtak (hagytak) nekik. Ezért látom azt, hogy a minden hülyét felsőfokú pozícióba liberális felfogás gátat szab a kiegyensúlyozott gondolkodású emberek életének is, mert az ilyen elvetemültek mondhatják meg mi a helyes és mi nem a társadalomban. A szemétbe való papírjaik miatt vannak feljogosítva erre. Lehet filozofálni megfelelő végzettség nélkül is, részemről ez távol áll csak a saját vélemyényemet közlöm, mert fontosnak tartom a lelki egészséget és képtelen lennék feminista irodalmat olvasgatni, elég az amit környezetemben tapasztalok. Azt látom az antifeminizmusra nagy szükség van, de engem max antifeminista lightnak lehet felfogni, mert kevés az időm, a héten is csak azért szóltam hozzá olyan sokszor, mert betegszabin voltam.

      Ha meghatározza valaki a lépéseket mit kell tennem, megteszem, mert kötelességtudó vagyok és nem félek senkitől, mert mindenki csak embernek született, nem valami istenségnek.
      A legtöbb ember egyszerű életre és biztonságra vágyik, úgy tűnik a feministák nem ezen dolgoznak. Hát meg kell akadályozni, hogy kárt okozzanak a normális férfiaknak és nőknek, de hogy miként az nem világos, ha nem lehet velük kommunikálni.

      Szerintem a lelki beteg lányok idővel felemésztik magukat ha nem változtatnak, de az felelőtlenség, hogy másokat is magukkal rántsanak. Egyre ritkább az a férfi aki megállíthatná őket, mivel gyúlölik a férfiakat, ennélfogva tényleg jó ha belül is bomlanak. Lázár J. egy IGAZI FÉRFI és beindított legalább valamit náluk. Lecsapott az asztalra, mint egy hagyományos nevelőapa.

      A SoMM abból jött, hogy vannak olyan férfiak is akik úgy fusiznak, hogy öreg hölgyeknek bedolgoznak akik megörököltek házat, vagy más vagyont. Tehát a nőnél a hatalom. De ezek a férfiak kuncsorognak nekik. Pl. fát vágnak nekik, megetetik a malacokat, sokszor csak jóindulatból és ingyen. Ismerek ilyen idős hölgyet, úgy özvegyült meg, hogy a férje öngyilkos lett, lehet találgatni miért. Az öreg néni tulajdonképpen vezeti, uralja a férfit, aki csak affélét mond “Igenis asszonyom”, “Hogyan szeretné hölgyem?” “Mit parancsol?” Nem véletlenül maradt meg a szóbeszédben az anyámasszony katonája kifejezás a bátortalan, tutyi-mutyi férfiakon, hát kicsit modernizáltam és kitaláltam ezt az angolban értelmezhetetlen, de új kifejezést. :-) Leírja a szunnyadó magyar férfi állapotát.

      0     0
    • Soldier of MotherMadam:

     “Nemsokat értek belőle”

     A zagyvaságot nem is kell megérteni.

     “mit kommunikál”

     Igazából semmit. Bla… bla… bla…

     “én egy egyenes ember vagyok”

     Nógrádi Nóá nem egyenes ember. A gerinctelenség a modern feminizmus ismertetőjegye.

     “Rémálom, mintha jogásznak képzelné magát bölcsészdiplomával”

     Tudod, amikor a gróf, aki fel akarja szabadítani a jobbágyait, besétál a jobbágyai közé, intéz egy szép beszédet a jobbágyfelszabadításról, és csodálkozik, hogy a beszédéből a jobbágyok nem értenek semmit.

     Még rövidebben: így beszél egy arisztokrata! Aki amúgy segíteni akar az alsóbb rétegeken. De nem beszéli azok nyelvét.

     3     0
   • Értelmezem a képet:

    http://m.cdn.blog.hu/di/dinamo/image/intersectional_we_all_can_do_it_0.jpg

    A néger nő, a törpe nő, a vékony nő, a maszkulin nő, a tolókocsis nő, az arab nő és a falusi nő indul a férfiak ellen. Bevetésre. Szép polgárháborús plakát, kellemes uszító propaganda.

    2     0
   • Ha arra utal, hogy gyíkember- vagy ufóbeszéd, amikor a feminizmus társadalomtudóskodni kezd, az szerintem nem igaz. Vannak gyík- és ufoprojektek, de ez más: ez ELKENŐ-BESZÉD. A kádári-brezsnyevi éra is évtizedekig alkalmazta, nem mondott semmit, azt viszont terjedelmesen, ezért úgy kellett kibogarászni, lefordítani azonos nyelven belül. Ennek komoly praktikus haszna van: 1. nehéz támadni 2. kiszűri az ellentábort, akik közül csak a legelszántabbak képesek eljutni a végére, és ha dekódolják is, senki nem lehet biztos, jó-e a fordítás. 3. a klubtagok zavartalanul okoskodhatnak egymással e hottentotta nyelven, amely beszédmód olyan, mint egy klub-belépő. Tudományoskodván ezt alkalmazza a “feminista filozófia”, e tárgyban már két könyvet tettem le emiatt.

    Kézenfekvő azt gondolni, hogy a gondolatok hiányát leplezi az “ufós” szövegelés, de a kérdés komplikáltabb ((olyannyira, hogy egyelőre magam se értem igazán:) - bár annyi azért látszik, hogy a közlési forma észrevétlen közlési tartalommá varázslásáról van szó, ami igen érdekes filozófiai eljárás…) Ugyanis azt, amit a feminizmus filozofálás címszó alatt művel, azt az átellenes harci táborban évtizedekkel ezelőtt valaki már megcsinálta: Martin Heidegger filozófiai szószörnyetegei – szerintem - hasonlóképp a kívülállók távoltartását, és a nem eléggé elkötelezettek kifárasztását célozták, nála is a klubképzési szempont lehetett a fő cél. Szembeötlő a hasonlóság – A TECHNIKA SZINTJÉN -, nem lehet véletlen, hogy Heidegger módszere és a mai feministák eljárása egyaránt filozófia (a cikkben: feminista politikafilozófia, ami maga is egy bébi szószörnyeteg) címszó alatt fut illetve futott.

    Azért még Adolfot is megkérdezem:)

    0     0
  • “Ez egy kemény csapat.”

   0     0
  • Uhh, rápillantottam az üvegplafon blogra. Elég rossz a helyzet, ahhoz képest, hogy két hónapos, már 3200 lájkolójuk van (azt nem tudom, ebből mennyi a férfi és mennyi a nő, de kíváncsi lennék rá), a férfihangnak meg csak 860. Ha jól látom, bár blog.hu-s felület, kommentelni csak facebookon lehet, gondolom így szűrik ki előre a “trollokat”. Egyelőre nem volt gyomrom megnézni a “Lehet, hogy mégse családbarát a magyar” c. videójukat, félek, hogy csúnyát írnék róla.

   1     0
   • Annyit azért mindenképpen tudni kell, hogy like-okat fizetett reklám útján is lehet szaporítani a Facebookon. Nyilván nem tudhatjuk, hogyan keletkeztek az ő kedveléseik, de azért tartsuk fenn ennek a lehetőségét is. A Férfihang viszont soha semmilyen reklámszolgáltatást nem vásárolt még a lap népszerűsítésére. A Facebook-on összehasonlításképpen egy reklámot valószínűleg nem használó feminista oldallal szoktuk összehasonlítani a kedveléseink növekedését, abban az összehasonlításban a Férfihang lényegesen jobban teljesít. De korántsem kizárt az sem, hogy bizonyos feminista hülyeségek maguktól is sokkal vírusszerűbben terjednek, mint az antifeminista felvilágosítás.

    1     0
    • “ A Facebook-on összehasonlításképpen egy reklámot valószínűleg nem használó feminista oldallal szoktuk összehasonlítani a kedveléseink növekedését”

     Nem tudom, miért nem írod le, hogy melyik ez az oldal. Ha azért nem, mert nem akarod reklámozni, megértem. Én is szándékosan nem linkeltem az üvegplafon oldalt, csak megemlítettem, nehogy közvetlenül növeljem a kattintásszámukat.

     0     0
   • Szerintem lényeges különbség, hogy egy feminista írást gondolkodás nélkül be lehet lájkolni a fészen (két vicess kutya és édes cicus között), nem fog senki letiltani vagy megbotránkozni miatta. Ha valaki belájkolja a Férfihangot, akkor meg van a veszélye, hogy egy csomó ismerőse bedurcizik miatta. Még komolyabb probléma, hogy a fészt a HR-esek is nézegetik, ezért ha nem tetszik nekik amit ott írsz, akkor sose lesz munkád. Szóval aki belegondol ezekbe, az kétszer is meggondolja, hogy mit lájkol, vagy mihez mit szól hozzá ott.

    1     0
    • “Szerintem lényeges különbség, hogy egy feminista írást gondolkodás nélkül be lehet lájkolni a fészen (két vicess kutya és édes cicus között), nem fog senki letiltani vagy megbotránkozni miatta.”

     Én problémák nélkül megosztom a szimpatikus férfihangos, antifeminista anyagokat.

     “Ha valaki belájkolja a Férfihangot, akkor meg van a veszélye, hogy egy csomó ismerőse bedurcizik miatta.”

     Durcizzon. Nekem csak a feminista ismerőseim töröltek az ismerőseik listájáról, de én ezeket kinevetem nyárspolgári viselkedésük miatt. Ez az én politikai véleményem, amivel nem muszáj egyetérteni. A gondolatrendőrködés viszont undorító.

     “Még komolyabb probléma, hogy a fészt a HR-esek is nézegetik, ezért ha nem tetszik nekik amit ott írsz, akkor sose lesz munkád.”

     Igen, ez keményebb probléma. A facebook ilyen téren veszélyes hely. A politikai témájú cikkek megbosszulják magukat, ha a főnököd az adott politikai eszme hitvallója. Ugyanakkor nekem elegem van, hogy állandóan attól féljek, hogy valaki megbassz a véleményemért. Tudtommal ez nem a Kádár-korszak – bár annak mentalitása sajnos a rendszerben tovább él.

     0     0
     • Igen, az elszántabbak megosztják így is, de aki csak kicsit szimpatizál, az inkább nem. A durcizás is lehet zavaró, ha mondjuk olyan kezd pikkelni rád, akivel egy fedél alatt laksz, vagy akivel együtt kell dolgoznod. Nem csak a régi osztálytársra kell gondolni, akit gondolkodás nélkül letilthatsz, ha kellemetlenné válik a vita. Összességében tehát a Facebook a valódi név policy és a teljes publicitás miatt biztosan torzított képet ad az emberek valódi véleményéről.

      0     0
     • Akik letiltanak, azok saját magukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt, saját vitaképtelenségükről tesznek tanúbizonyságot.
      Az érdekesebbek azok, akik vitába szállnak, ők általában értelmes és jó szándékú emberek.
      Én nem szoktam megosztani “szélsőséges” cikkeket, posztokat, általában kerülöm az aktuálpolitikai témákat, ráadásul nem vagyok egy macsó típus, úgyhogy valószínűleg érzékelik, hogy valami nem stimmel, hogy itten “hímsoviniszta”, “nőgyűlölő”, stb. tartalmakat osztok meg. Még azt is el tudom képzelni, hogy azt hiszik, “eltévelyedtem”, ezért megpróbálnak “jó útra téríteni”.
      Az ezt követő vita szokásos forgatókönyvét szerintem ti is jól ismeritek.

      Egyébként én úgy gondolom, hogy értelmes – pl. nem elvakult feminista – embereket sok mindenről meg lehet győzni, csak nem egyik pillanatról a másikra. Ha veszik a fáradtságot, hogy elgondolkodjanak az érveiden, napok, hetek, vagy akár hónapok elteltével eljuthatnak oda, hogy felismerjék korábbi álláspontjuk tarthatatlanságát.

      0     0
      • Nem kell faszbúkon lenni. Ki kell csatlakozni az ilyen szarokból. Számos műproblémától megkíméli magát az ember. Engem egyik exem tett fel évekkel ezelőtt, azóta ha ötször voltam fenn akkor is csak csajokkal kapcsolatos információk gyűjtése miatt. Mégis megvagyok.

       0     0
      • “napok, hetek, vagy akár hónapok elteltével eljuthatnak oda, hogy felismerjék korábbi álláspontjuk tarthatatlanságát.”

       Vagy nem.

       “Már a mindennapi érintkezések idején feltűnt munkástársaim csodálatos változóképessége, amellyel ugyanazon kérdésben, sokszor egyik napról a másikra, de nemegyszer egyik óráról a másikra egészen különböző álláspontot foglaltak el. Csak nehezen tudtam megérteni azokat az embereket, akik négyszemközt egészen normális nézeteket vallottak, hogy azt a tömeg lélektanának hatása alatt azonnal elveszítsék. Gyakran órákig tartó rábeszélés után már abban a hiedelemben ringattam magamat, hogy megtört a jég, és állásfoglalásuk tarthatatlanságát sikerült megmagyaráznom. Azonban kétségbeejtő volt számomra, hogy másnap elölről kezdhettem az egészet. Örökösen mozgó ingaként lengett vissza mindig tévelygő nézetük.”

       0     0
    • “Még komolyabb probléma, hogy a fészt a HR-esek is nézegetik, ezért ha nem tetszik nekik amit ott írsz, akkor sose lesz munkád.”

     Fosbúkra elve csak kamuprofillal szabad regisztrálni, mint ahogy az összes többi ilyen közösségi humbugra.

     0     0
   • Ha onnan nézzük, hogy ezeket az oldalakat valószínű majdnem az összes feminista lájkolja, meg még rajtuk kívül egy csomóan, még olyanok is akik talán soha nem is térnek vissza arra az oldalra, nem olyan rossz a kép. Kiderül, hogy még így is csak néhány ezren vannak. Az aktívak és pláne a hangadók ennél  nagyon sokkal kevesebben. A baj csak az, hogy ezek ennek ellenére képesek jelentősen befolyásolni a közvéleményt és a politikát is.

    0     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

CSALÁD - Otthon
Apai jogok II.

Az előző cikkben érintettem azt a témát, hogy a fejlett jogrenddel büszkélkedő pro-feminista o...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Apátlanság és feminista bürokrácia

Mint tudjuk a bürokrácia ismérve az ügyintézésben tanúsított merev, szűk látókörű magatartás. ...
Hadüzenet hazugságokkal

Mint azt a HVG és az index is lehozta, egy dél-kaliforniai egyetemvárosban péntek éjjel eg...
Társadalmi kezdeményezések
Tiltakozás a Demokratikus Koalíció férfiellenes politizálásával szemben

Alábbiakban a Férfihang Civil Társaság nyílt levelét, állásfoglalását adjuk közre, amely megte...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Ez már nem játék

A feministák folyamatosan támadják és részben már el is foglalták kultúránk több elemét: a ker...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Megállítható-e a feminizálódás? 3. – A Nyáry-jelenség

Amikor a társadalom egyre több szegmensét saját képére formáló nőmozgalom ideológiai terrorját...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Feminista hazugságok

Ugye tudjuk, a feministák elméletei nagyobbrészt arra épülnek, hogy a múltban milyen szörnyű m...
+Alkalmi cikkek
Esti mese Galileiről

A közkeletű verzió szerint Galilei távcsövét az égre irányította, és megállapította, hogy a ...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
A #Metoo Magyarországra hozza a safe space-eket

Minden a zaklatási ügyekkel kezdődött. „A feljelentés-kultúra (amibe a trigger warningok, vag...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
A félreértett csajozó művész - 1. rész

Világszerte egyre ismertebbek és népszerűbbek a PUA (pick up artist = csajozó művész) írások é...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Feminista pornó állami támogatással

A hír nem új, 2009-es. Több helyen is említik. Bár erős két év eltelt azóta, mégis beszélek ró...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Mi és Mi

Mi, férfiak, könnyen és gyakran nőuralomnak nézünk valamit, ami pedig csak hasonlít hozzá: a n...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Ingyenjegy feministáknak a szaúdi nőparadicsomba

A World Economic Forum (Lásd a Wikipédiában: Világgazdasági Fórum) a nők helyzetét vizsgáló ku...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
A feminista pszichológia, avagy hogyan válik a feminista pszichológia antifeministává

A feminista pszichológia és terápia az 1960-as években alakult ki. Nem köthető konkrét személy...
HÍREK - Politika
Már a kormánynak is meg kellett szólalnia szexuális zaklatás ügyben

A szexuális zaklatás hisztéria kezd olyan méreteket ölteni, hogy azzal kapcsolatosan először e...
CSALÁD - Otthon
Mi vagyunk az Apák az Igazságért

Ahogy arról itt a Férfihangon is beszámoltunk, az Apák az Igazságért Egyesület tagjai és szimp...


androfóbiaAntifeminizmusApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagenderfeminizmusgyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0Isztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepekNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret