DennisVT

Heartiste párkapcsolati törvényei

DennisVT - 2015. március 5. csütörtök 19:19 - 119 hozzászólás

man-woman-02Az alábbiakban a PUA irodalom egyik érdekes alakjának sok vitát kiváltott írását adjuk közre. Heartist a meghökkentő “A suna tizenhat parancsolata” címen adta közre párkapcsolati tanácsait. Az írás pro és kontra több száz hozzászólásra ösztönözte olvasóit.

I. Sose mondd elsőként, hogy “szeretlek”.

A nők igenis akarják azt az érzést, hogy akadályokon kelljen keresztül verekedjék magukat egy férfi szívéért. Vágynak a kihívásra, hogy más nőkkel versengve kivívják egy férfi érdeklődését, és végül legyőzzék a férfi kötöttségek iránti ellenérzését. A férfi, aki túl túl könnyen adja az érzelmeit, megfosztja a nőt attól az elégedettséggel eltöltő érzéstől, hogy megharcoltak a szerelemért. Lehetsz belé szerelmes, de hagyd, hogy ő mondja ki először. Gyakorolj önmegtartóztatást, és hagyd, hogy beteljesítse a női küldetését. Ösztönözd erre, és ezerszeresen fogja meghálálni.

II. Tedd féltékennyé!

Flörtölj más nőkkel az orra előtt. Hagyd, hogy más nők kimutassák az érdeklődésüket irántad. Egy nő sosem ismerné be, de a féltékenység izgatólag hat rájuk. Az a gondolat, hogy más nők beindulnak rád, őt magát is be fogja indítani. Egy nő sem akar olyan férfit, aki nem kell más nőknek. Az, aki kihasználja a másik féltékenységének viharát, fogja uralni a kapcsolatot.

III. Ne a nőd, hanem az életed célja legyen a legfontosabb a számodra

Felejtsd el azokat a romantikus kliséket, ahol a férfi világgá kürtöli az örökké halhatatlan szerelmét az őt kiegészítő nő iránt. Szemben mindazzal, amit állítanak, egy nő nem akar a férfi létezésének egyetlen céljává és központjává válni. Valójában szeretnék magukat alárendelni egy arra érdemes férfi életcéljainak és szeretnék őt minden nőiességükkel segíteni ezen célok elérésében az oda vezető úton. Tiszteld a nőt, és ne hazudd neki azt, hogy ő az életed értelme. Nem ő a mindened, vagy ha mégis, akkor már nem sokáig lesz az.

IV. Ne az ő szabályai szerint játssz!

Ha hagyod, hogy ő vezesse kettőtöket, olyan izzó megvetéssel fog viseltetni irántad, amit egy nemi erőszakoló sem tudna kiváltani. A legerősebb nő, és a legnagyobb feminista is egy nála erősebb férfi vezetésére vágyik, nem pedig arra, hogy mindenféle szeszélyes követelésekkel és hangulatváltozásokkal irányíthasson téged. Az érzelmei olyanok, mint egy hurrikán, a lelke mint egy szabotőr. Te vagy a bástya a viharában. Neked kell ott lenned, amikor a szélviharban kapaszkodót keres, vagy ha szükségét érzi, hogy valaki irányítsa őt. Erős kell legyél, szilárd, megingathatatlan és mozdíthatatlan.

V. Ne térj el az aranymetszés arányaitól!

Bármit kapsz is, csak kétharmadát add vissza. Minden három hívására, vagy üzenetére jusson kettő. A szerelmének három megnyilvánulására adj kettőt viszonzásul. Három ajándék, két szabad este. Mutass gyengédséget kétszer, majd várj tőle hármat. Ha beszél, kevesebb szóval válaszolj. Ha érzelgős, te legyél kevésbé az. Két gondolat van ezek mögött. Értékesebbnek mutatod magad, mivel úgy tűnik majd, hogy ő az érdekeltebb kettőtök dolgában, és azt jelzi, hogy önuralmat tudsz gyakorolni, ahelyett, hogy belekeverednél a drámázásaiba.  Ha tartózkodsz attól, hogy mindent ugyanakkora mértékben viszonozz, erősíted benne a hitet, hogy egy nálánál magasabb státuszú férfival kötötte össze magát. Ez az, amire az ágyéka mélyén valóban vágyik.

man-woman-03VI. Sose legyen biztos a dolgában!

A rejtélyes lelkületüknek köszönhetően valójában nem akarnak minden kérdésükre egyenes választ kapni. Jaj annak a férfinak, aki túl nyílt és egyenes – egy szerencsétlen béta szenvedésekkel teli jövője vár rá. Kikerülés, ugratás, homályos válaszok legyenek a fegyvereid. Az élteti, ha találgatnia kell, hogy mit gondolsz (róla), és lelohasztja, hogy mindig pontosan tudja, hogy érzel. Egy nő lehet, hogy vágyik anyagi vagy családi biztonságra, de nem vágyik rá szenvedélyében is. Így aztán, ha nem tetszik, amit csinált, ‘büntess’ egyből, és  jutalmazd fokozatosan, ha jól bánik veled. Ha kiérdemelte, háláld meg kiszámíthatatlanul, így aztán sosem fogja megunni, hogy a kedvedben járjon.

VII. Mindig legyen tartalék

Nem engedheted meg magadnak, ő legyen az egyetlen. Ha vannak lehetőségeid, nem leszel kiszolgáltatott. Ha van másik nő is, egy biztonsági tartalék válás, szakítás esetére, az növeli az önbizalmad, és a bátorságod a nőddel, és nem kell a magánytól, vagy a hét szűk esztendőtől tartanod. Egy nő tudja, hogy elveszít egy darabot a hatalmából, ha lefeküdt veled; ha pedig beléd szeretett, akkor szinte mindet elvesztette. De a szerelem múlandó, és idővel visszaszerezheti ezt a hatalmat, és lelépéssel fenyegethet. Ez az utolsó ütőkártyája. Ha megvonja tőled a szerelmét és a testét, azzal azonnal kihasítja a lelked, ha a magánnyal és az ürességgel kell szembenézz. Ha tudod, hogy van még választásod, az erősebbé tesz, és segít megőrizni a férfiasságod.

VIII. Csak akkor kérj bocsánatot, ha nagyon muszáj

Ne kérj minden rossz cselekedetedért elnézést. Az a behódolás alaphelyzete, amit egy férfi sem vállalhat reflexszerűen, tökmindegy mennyire ‘alfa’. Az esdeklés további esdeklésekhez vezet. Ugyanúgy el fogja várni, ahogy a macska is elvárja, hogy megetessék minden nap. Egyre kisebb és kisebb leszel a szemében. Ehelyett, ha valóban valami rosszat tettél, ismerd el anélkül, hogy valójában kimondanád, hogy “sajnálom, ne haragudj”. Kapd elő Bill Clinton szövegét a kalapból, és mondd, hogy hiba történt, mondd, hogy rosszul érzed magad amiatt, amit tettél. Összesen két ingyenes “sajnálom” kártyád van egy kapcsolatban. Használd őket bölcsen.

IX. Hass az érzéseire

Ne legyél, olyan mint a többi férfi, és találd meg a hangot az érzéseivel, érzelmeivel. A lénye egy idegen világ, ahol ügyesen kell navigálnod, hogy rátalálj arra, amit keresel. Inkább az érzelmei hullámain lovagolj, mintsem hogy a logikus oldala száraz sivatagaiban kullogj. Légy játékos. Használd az összes érzékedet. Hagyd szabadon száguldani az érzéseidet.  Száguldani, ez egy jó szó. Ragadd magaddal, legyen egy kaland az együttlétetek. Nem kell elgondolkodnod, és nem kell következtetéseket levonj. Tapasztalni kell, átélni. Kézen fogod és együtt rohantok egy végtelen labirintusban. Nevetve, és az ujjaitokkal végigzongorázva a falat amerre haladtok…

X. Ne törődj a szépségével

A férfi, aki képes az elméjével uralni az agyában lezajló reakciókat, amiket csak egy gyönyörű nő arca tud kiváltani, varázsütésre képes lesz megváltoztatni a nőkhöz fűződő viszonyát. Félelme és feszélyezettsége eltűnése lehetőséget biztosít számára egy sokkal őszintébb, öntudatosabb kommunikációra avval, akire vágyik. Ez az oka annak, hogy a legnagyobb Casanovák már-már fuldokolnak a kölcsönös szerelemben. A gyönyörű nőkkel szerzett pozitív tapasztalataik hatására már nem is érzékelik a szépséget, és visszanyerik saját erejüket. Segít eljutni oda, ahol egy nőre már nem mondják többé azt, hogy gyönyörű, dögös, elragadó, helyette azt gondolják, hogy érdekes, vagy talán méltó arra, hogy megismerkedjenek vele. Sose dicsérd egy nő külsejét, legfőképp akkor ne, ha még nem is dugtok. Kapcsold ki az elmédnek azt a részét, amelyik szeretné piedesztálra emelni. A sok-sok vonzó nővel való együttlét segít még közelebb jutni ehhez az állapothoz, és hamarosan igazi Jedi szerető lehetsz.

man-woman-04XI.  Légy eszméletlenül magabiztos

Mindegy hol tartasz az életed útján, törj keresztül mindenen mentegetőzés, és kifogások nélkül. Nem számít, hogy esetleg nem te vagy a legjobb férfi, akit egy nő megkaphat, a lényeg hogy HIDD azt, és viselkedj annak megfelelően. A nők mérföldekről megérzik a gyengeséget, ne könnyítsd meg a dolgukat. Az önbizalom, kiérdemelt vagy sem, szubmisszív érzelmi reakciókat vált ki a nőkből. A túlzott önbizalom több puncihoz segít hozzá, mint a általános kishitűség.

XII.  Helyezd előtérbe az erősségeidet, rejtsd el a gyengeségeidet

Ahogy fejlesztjük önmagunkat, mint férfiakat, úgy vonzunk egyre több nőt a köreinkbe. Hogy minél könnyebben, és hatékonyabban tehessük ezt, ismernünk kell az erősségeinket, éppúgy, mint a gyengeségeinket. Ha született humorzsák vagy, akkor ne próbáld filozófiai vitákban bizonyítani az alkalmasságodat. Ha jól bánsz a szavakkal, de nincs ritmusérzéked, akkor ne a táncparketten próbáld előadni magad. Az legyen a célod, hogy minél könnyebben érj el sikereket a nőknél, szóval használd az előnyös adottságaidat, bármik is legyenek azok. Minden férfi számára létezik út. Kivéve a  World of Warcraft-ot:)

XIII. Inkább legyél túl bátor, mint túl félénk

Egy illetlen érintés egy nőn az első randin még mindig jobb annál, mint ha hozzá sem érnél.  Ne hagyd, hogy egy nő mesterkélt felháborodása elbizonytalanítson: titkon imádják, ha egy férfi rámenős, és nyíltan kimutatja szexuális érdeklődését. Nem kell seggfej legyél, de ha nincs más választásod, akkor inkább legyél tapintatlan seggfej, mint udvarias béta. Mindig.

XIV. Dugd meg rendesen

Dugd meg úgy, mintha ezt lenne az utolsó dugásod. És az övé is. Keményen, féktelenül, erkölcstelenül, míg végül nem marad belőle más mint egy szexnedvekben ázó, reszkető, remegő test. Merítsd ki teljesen, és aztán újra. Csókold mindenhol, egész éjjel, és öleld szorosan, ha eljön a reggel. Birtokold a testét, a háláját és a szerelmét. Ha nem tudod hogy kell, tanuld meg elérni nála a spriccelős orgazmust.

XV. Urald önmagad

Tölgyfa vagy. Téged nem lehet manipulálni sírással, kiabálással, hazudozással, szexmegvonással, féltékenységgel, szánalommal, shit testekkel, eltűnésekkel vagy bűntudatkeltéssel. Megóvod a saját belsejében dúló viharoktól, legyen az égzengés vagy földindulás. Nem hagyod, hogy belerángasson a saját világa káoszaiba, sem azt, hogy kicsavarjon tövestül. Ha uralod önmagad, uralhatod őt is.

XVI.  Sose félj attól, hogy elveszíted

Nem félhetsz. A félelem megöli a szerelmet. A félelem legyilkolja az öntudatodat és magányba taszít. Nézz szembe a félelmeiddel. Hagynod kell, hogy átjárjon kívül-belül. És ha elmúlt a félelem, akkor ott állhatsz a szerelmed előtt, és csak a szíved marad. Hátat fordíthatsz, ha megsértette azt, aki vagy, és el tudod engedni, ha bezárta a szívét előtted. A nő, aki el tud pusztítani, uralkodik fölötted. Ne add meg neki ezt a hatalmat önmagad fölött. Szeresd önmagad, mielőtt őt szeretnéd.

 


Címkék: , , , ,

Az egyéni szerzői név alatt megjelenő cikkek nem a Férfihang.hu szerkesztőségének egységes állásfoglalását, hanem elsősorban a szerzők egyéni véleményét hivatottak kifejezni, bemutatni; céljuk sok esetben mindössze a vita, párbeszéd kezdeményezése a művészi provokáció eszközével. Az írások közlésére a véleményszabadság és a médiapluralizmus érvényre juttatásának igényével kerül sor. A Férfihang.hu szerkesztőségének, moderátorainak elsődleges feladata a vonatkozó törvényi keretek és a jóízlés kívánalmainak betartatása.
12 votes, average: 5.00 out of 512 votes, average: 5.00 out of 512 votes, average: 5.00 out of 512 votes, average: 5.00 out of 512 votes, average: 5.00 out of 5 12 olvasó átlagosan 5.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Csajozás - Szex rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


Az ideális nő

Muszáj a figyelmeztetésekkel kezdenem: ez a cikk magánvélemény, ráadásul még annak is illékony - csak egy válasz egy érdekes blogbejegyzésre, ami ...
Férfiak, akik a maguk útját járják

Bevezető Nagyon megörültem annak, hogy immáron hazánkban is szó esik a nemzetközi viszonylatban egyre jelentősebbé váló MGTOW-mozgalomról. Mivel a ...
Az ösztönökről

Igen ködös téma az ösztönöké. Az általános nézetek szerint a modern ember annyira felvilágosult, hogy az efféle barbárságokból már kinőtt - úgyhog...
Szex és erkölcs

Amikor Mózes komótosan leballagott a Sínai-hegyről kezében két kőtáblával, majd felolvasta az azokra vésett szöveget, népe talán meg sem lepődött, hog...
Libány Egyes - Egy Red Pill-történet

Jól látjátok, a címet az új Star Wars film sugallta, de még az is lehet, hogy egy sorozat első darabja lesz, ugyanis szerencsére van nekünk egy Velvet...


Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (119) Hivatkozások (0)
 1. VII. Mindig legyen tartalék
  Nem engedheted meg magadnak, ő legyen az egyetlen. Ha vannak lehetőségeid, nem leszel kiszolgáltatott. Ha van másik nő is, egy biztonsági tartalék válás, szakítás esetére, az növeli az önbizalmad, és a bátorságod a nőddel, és nem kell a magánytól, vagy a hét szűk esztendőtől tartanod.

  Ja, ez már csak így van, én is mindig mondom, hogy az a hosszú és boldog házasság titka, ha a férj titokban dugdossa az aranytartalékát. Mi nők imádjuk az ilyen macsót, sose el nem hagynánk. Végülis ez nem megcsalás, hanem “biztonsági tartalék“!
  A “biztonsági tartalékok” meg pláne odavannak ezért a címkéért, sőt, az az életcéljuk, hogy csöndben és megadóan arra várjanak, hogy mikor jön el az a várva várt hét szűk esztendő, amikor majd előveszik őket a kredencből, leporolják itt-ott, aztán bacogatják kicsit.

  1     4
  • Itt nem szükségszerűen “használatba vett” tartalékról van szó… Persze van aki ezt úgy gondolja, de nem szükségszerű.

   3     0
   • Aham, nyilván. Mondd már el, hogy néz ez ki a gyakorlatban? beakasztja a gardróbba a tartalék nőt, vagy mi? vagy évekig hiteget egyet érzelmek nélkül, szex nélkül? vagy mindig mást?

    2     0
    • A flört jó dolog… :-)

      

     1     0
    • Szerintem a nőktől lehet a legjobban eltanulni, hogy hogyan is kell ezt csinálni… :P Lásd a “felhőztetés” és “barátzóna” fogalmakat. Férfioldalon is abszolút működtethető a dolog… Nagyon érdemes lenne cikket írni egyszer a poliamoria etikus és kevésbé etikus, ámde többnyire mégis örömteli válfajairól is… :)

     6     0
     • A poliamoria nyílt intim kapcsolat több személy között, amibe mindannyian beleegyeznek és megélnek. Mint a nyílt házasság. Szerintem az nem etikai kérdés, hanem egyfajta szexuális orientáció. Nekem fura, de ha nekik úgy jó, akkor az ő dolguk. :-) Az amikor csak az egyik fél szerelmezik egy vagy több más személlyel az állandó párja háta mögött, az nem poliamoria, hanem szimpla megcsalás.

      A barátzónát mindig felhánytorgatjátok a nőknek, mint az egyik legmocskosabb kis női machinációt, és teszitek joggal, komolyan azt mondod, hogy a férfiaknak el kellene tanulniuk tőlük? :-) Amúgy meg a barátzóna nem jellemző már hosszabb párkapcsolatban, legalábbis nem lenne szabad, és ritka. Aki kinőtt a csitri korból, az már nem hisz a férfi-nő barátság illúziójában. Pláne ha folyamatosan ott motoszkál a gondolat, hogy az a “barát” adott esetben lehetne-e vésztartalék. Mintha egy gonosz kis ördög sutyorogna folyamatosan, hogy próbáld ki-próbáld ki… aminek tudjuk mi lesz a vége.

      2     0
      • Az a kisördög a bűnös, az angyali teremtés nem tehet semmiről.

       4     0
      • szerintem meg van férfi-nô barátság, nem illúzió.

       0     1
       • Szerintem csak valami cimboraféleség lehet max. Igazi barátságbarátság nem. Már persze ez abban az esetben alaptörvény szerintem, ha valamelyiknek, vagy mindkettőnek stabil párkapcsolata van valaki mással. Ha csak az egyiknek van, akkor a barátság elképzelhetetlen, és létjogultsága sincs, ha mindkettőnek van, és csak mondjuk egy közös hobbi köti össze őket, vagy egy közös érdeklődési kör, akkor elképzelhetőnek tartom, de szerintem nagyon kevesen tudnák ezt egészségesen kezelni. Esetleg már érettebb korban.

        1     0
        • igen, kell hozzá egy érettség, de nem a hobbi miatt jön létre, hanem a nemi tudat vibrálása miatt. Hol van az kôbe vésve, hogy muss a beteljesedés? Inkább a személy kiteljesedésérôl van szò, amit egy másik által élhet meg, netto önzés.

         0     0
        • Akkor van férfi és nő közt barátság, ha a nő ronda :)

         Viccet félretéve, ha a férfi számára a nő szexuális értelemben nem vonzó. Nekem van pár ilyen női barátom.

         Ha valamelyikünknek lenne párkapcsolata, az átértékelné a dolgot, de ezt nem tudom, mert nekem sincs, és az illető hölgyeknek sincs

         1     0
         • Viccet félretéve, ha a férfi számára a nő szexuális értelemben nem vonzó.

          Sajnos ez a tény még nem zárja ki a másik részről az érzelmeket, vagy hogy a nő számára sem vonzó a férfi, így ő maximum csak tetteti a barátságot, miközben titkon reménykedik, hogy egyszer több is lehet. És akkor az már nem barátság.

          0     0
         • A végén már tényleg Huffnagelt kell idecsörgetni, hogy elmagyarázza, hogy van ilyen és nem kell a nônek rondának lennie :).

          0     0
        • „Az asszonyok nagyon is köthetnek barátságot férfival; ám nem árt egy kis fizikai ellenszenv, ha őszintén ki akarnak tartani a barátság mellett.” Nietzsche :)

         3     0
        • Igazi barátság barátság is lehet… nyilván modern elbétult férfi vagyok, de bizonyos témákat számomra nökkel egyszerübb átbeszélni, mint férfiakkal (és a menyasszony mégiscsak 1 nézöpont, nem árt, ha van másik is).

         Mondjuk úgy, hogy ök Magyarországon én meg Németországban így kevésbé veszélyezteti a párkapcsolatokat. Ha a szomszéd lenne, akkor elöbb-utóbb valószínüleg kialakulna egy a) vagy b) helyzet.

         0     0
      • Tényleg azt gondolom, hogy azon a nyugtalanító helyzeten, hogy a nőknek (a férfiak aktivitása miatt) folyamatosan vannak lehetőségeik az ismerkedésre és akár a félrelépésre, úgy lehetnek úrrá a férfiak, hogy megteremtenek egy olyan közeget maguk körül, amelyben szintén léteznek lehetőségeik, hogy egy-egy ismeretséget alkalom-igény esetén szexuális kapcsolattá is alakítsanak. Megnyugtató, megszünteti a “kiszolgáltatottság” érzését. Nem véletlenül írja ezt Heartiste is. Mondhatni emancipálja szexuális illetve lélektani értelemben a férfit. De megértem, ha ennek a gondolata viszont esetleg nyugtalanítja a nőket.

       Ha elolvassuk Don Qujon Barátzóna című cikkét akkor a kérdés taglalásának elején láthatjuk a zónáztatás rosszhiszemű változatát, amivel a leginkább baja van a férfiaknak és ez lényegében azonos a “szűzkurválkodás” fogalmával. Nyilván nem ezt kellene elsajátítaniuk a férfiaknak és erre nem is igazán van semmilyen esélyük. A kívánatos, idealisztikus állapot az, ha egy férfinak pontosan ugyanannyi esélye van az ismeretségi köréből egy gyorsan realizálható viszonyt kezdeményezni, mint egy átlagos nőnek.

       Tekintve, hogy a nőket mentegeti a pua alapvetés a “hisztéria vádja” alól a shitteszt kapcsán, mondván, hogy ösztönös dolog, esetleg próbálkozhatunk azzal is, hogy a férfi poligámiát, a “hűtlenséget” is egy olyan ösztönös dolognak tekintjük, amiről valójában nem tehetnek a férfiak, hiszen “az ösztöneit nem erőszakolhatja meg senki sem”. :P

       3     0
       • Ez a fajta “emancipáció” akkor működne, ha a férfiak számára a szex ugyanúgy eszközként is funkcionálna, ahogyan az a nőknél tapasztalható. Nem véletéenül tapasztalható a hűtlenség kapcsán is kétféle (nemi) megközelítés. Míg női részről a megcsalás érzelmi része jobban kidomborodik, addig a férfi részéről sokkal inkább a félrekefélés fizikai ténye…

        A másik gondolatodhoz pedig jól passzol Esther Vilar könyve A férfi joga két nőre című.

        2     0
       • Egyetértek, nem is tehetnek róla a férfiak. Továbbra is úgy gondolom, hogy a pua, vagy az ahhoz hasonló párkapcsolati tanácsadók nem próbálják meg felmenteni a nőket a hisztéria alól, hanem tudomásul veszik a létezését, és arra próbálnak tanácsot adni a férfiaknak, hogy hogyan kezeljék a hisztit, illetve hogyan szoktassák le róla a nőjüket. A saját nőjüket, nem en bloc a női nemet.

        Ennek a párja lenne egy másikfajta segítő mód, méghozzá nőknek, ami azt tanácsolja, hogy ne azon sopánkodjanak, hogy a férfiak legszívesebben minden nőt elkapnának egy körre, akit csak meglátnak, és hogy erről le kell szoktatni az egész férfinemet, hanem szépen vegye tudomásul, hogy létezik, törődjön bele, hogy így lettek megalkotva, és inkább nagy erőkkel azt tanulja meg, hogy hogyan tudja kezelni a saját férfiemberének az ilyen irányú vágyait, vagyis tegyen róla, hogy ne legyen igénye máshol keresni a kielégülést. Sokmindent tehet ennek érdekében egy nő.

        De azt hiszem erről a témáról már eleget beszéltünk, nincs sok értelme újra és újra átrágni magunkat rajta, főleg ha esély sincs konzenzusra :-P

        7     0
        • “Sokmindent tehet ennek érdekében egy nő.” – Szerintem keveset is elég (lenne) tennie…

         A konszenzus pedig a már említett mondás: Sose engedd el a férjedet üres hassal vagy teli herékkel otthonról.

         1     0
        • Egy ilyen segítő mód nőknek nagyon hasznos lenne. A baj az, hogy azok a nők, akik nem háborodnának fel rajta már rég tudják, hogy mit hogyan kell, tehát nem kell nekik segítség :D

         0     0
       • A barátzóna nöi változata nem a cock-carousel? Ha ugye ezt a szex és érzelem tükrözést fenntartjuk.

        0     0
        • Már a barátzóna is női változat, szóval nem igazán. A barátzóna ffi változata a plate theory lehet, ami nagyjából arról szól, hogy a ffinak nincs egy állandó kapcsolata (vagy akár lehet is, de nem ez a jellemző), ellenben van egy néhány “csaja”, akiket váltogat, beosztogat a hét különböző napjaira.

         Amúgy Heartistenek arról is van egy írása, hogy mikor és milyen körülmények között működhet ffi-nő barátság. Majd egyszer nekiesek annak is:)

         0     0
         • Akkor a barátzónába kerülés nöi megfelelöje. Értsd jól. ;)

          Amúgy, ha abból indulunk ki, hogy a tisztességes tranzakció az, hogy a férfi eröforrásaiért cserébe a fizetség a szex nö részéröl, akkor a friendzone (a nö megkapja a férfi idejét, pénzét akarmijét, de nincs szex) ellenoldali párja az olyan kapcsolat, ahol csak dugás van, de a faszi nem ad semmit a csajnak.

          1     0
          • Eltekintve hogy a dugás önmagában is elegendő fizetség egy nőnek. Elvégre a nők is ugyanannyira élvezik a szexet csak abban van különbség hogy mire gerjednek hozzánk férfiakhoz képest. De ha begerjedtek semmivel sem tudatosabbak vagy gondolkodóbbak mint bármelyik hormongőzös agyú, álló farkú pacák.

           2     0
          • Csatlakozom Elekhez. A tisztességes tranzakció az, amikor azonos értékek cserélnek gazdát. Egy egészséges nő a saját szexuális örömével ugyanannyi ellenértéket kap, mint amennyit adott a férfinak. Ha emellé még egyéb szolgáltatásokat vár el, akkor eleve nem játszik tisztességes játékot, vagy esetleg frigid, aki “joggal” gondolja úgy, hogy az egyéb ellenszolgáltatásokkal valami jó neki is jusson a tranzakcióban. Csak akkor meg eleve borzalmasan rossz szexuális partner és nem ér egy lyukas garast sem az egész… Elvégre normális férfinak csak akkor jó a szex, ha a másik fél is éppen annyira élvezi.

           4     0
          • Jah, aláfekszenek mindennek, ami mozog.

           0     0
          • Vagyis elfogadjátok, ha az asszony éppen nem kívánja a szexet (mert ugye alacsonyabb a libidoja mindenféle biológiai okokból).

           Ilyen esetben természetesen valóban müködik a szex a szexért koncepció.

           0     0
          • Nem erről van szó. Sokan nem látják a fától az erdőt. Meg vannak győződve róla, hogy a nő a szexen vesz meg bármit is.

           Ez nem így van. A szexért szex sima csere. A gondoskodás, védelem, biztonság nyújtásának az ellenértéke nem a szex, hanem a fogamzóképesség. Ha a nő biztonságban érzi magát és fogamzóképes, a megfelelőnek ítélt palitól minden egyes begerjedésekor tudat alatt, az ösztönei szintjén teherbe AKAR esni. Mivel az ösztönök nem ismerik a fogamzásgátlót, azért marad hideg és azéert nem kezdeményez, nyilvánítja ki vágyát, mert nem akar teherbe esni. Vagy mert nem érzi magát biztonságban vagy mert tudat alatt úgy érzi nem te vagy a megfelelő apa. Ha csak az utóbbi eset áll fenn keres egy szeretőt és azzal ejteti magát teherbe (öszötne alapján mindig, esze alapján már ritkábban), ha az előbbi eset is fennáll (ilyenkor az utóbbi eset mindig hiszen Te nem biztosítod neki a biztonságot az anyagi és egyéb biztonságot egyaránt), akkor meg elhagy és “eladja” magát másnak.

           Ha az asszony megölel mert vágyik rád, mindig arra gondolj, hogy a vágya azt mondja: “Ejts teherbe!”  :-)  Még akkor is ha a tudatos énje nem szeretné. Szerintem mindannyian tudunk olyan esetről amikor az ösztön fel is lázad. Pl. elfelejteti a tabletta beszedését. Ez nem mindig tudatos dolog. Nem mindig valamiféle pénzszivattyúzó rafinéria.

           1     0
          • “a megfelelőnek ítélt palitól”

           Majd én kirendelek minden nőnek megfelelő palit, eszi nem eszi nem kap mást.

           0     0
          • A kérdésed azt a gondolatot rejti, hogy a nők alacsony libidóján úgy lehet úrrá lenni, hogy a szexuális élvezet helyett mással próbálja esetleg egy férfi rábírni a nőt a szexuális együttlétre? Szerintem soha senki ne próbáljon szeretkezni olyan nővel, aki nem kívánja éppen a szexet. Ha nem tudja felkelteni a nő vágyait és mégis erőlteti valaki a dolgot, csak két dolgot érhet el vele: vagy egyre inkább mélyülő szánalmat és dühöt kezd el iránta táplálni a nő, vagy esetleg tényleg elkezd rászokni a kurválkodásra. Azzal a nővel pedig komoly gondok vannak, akinél mindig csak nagy cécó árán lehet eljutni egy szeretkezéshez.

           A sokszor eltérő libidó problémája szerintem sok beszélgetést megérő dolog. Nem véletlen, hogy külön női blogot is dedikáltak már annak a felvetésnek, hogy “ugye, a nőknek mennyire pocsék a szex?”

           A libidó nagy mértékben eltérő férfi-nő átlagai is mutatják, hogy elve nem monogámiára találták ki a férfit. Bár nagyon rosszak az esélyei egy átlagos férfi esetében, de azért mégis lehetséges egy adag szerencsével hasonló vérmérsékletű nőt találni, és akkor fel sem merül ez az egész kérdés.

           4     0
          • @Reszet

           Szerintem mindannyian tudunk olyan esetről amikor az ösztön fel is lázad. Pl. elfelejteti a tabletta beszedését. Ez nem mindig tudatos dolog. Nem mindig valamiféle pénzszivattyúzó rafinéria.

           Azért ne essünk már át a ló túlsó oldalára, és ne mentegessük a női aljasságot. Ha szándékosan teherbe ejteti magát, úgy, hogy nem szedi a tablettát, az igen is tudatos dolog.
           Vagy szerinted van tablettaszedő hipergám ösztön is? :-)

           Kábé, mintha egy férfi azzal védekezne: Há azért erőszakoltam meg ezt a csajt, mert éppen a fogamzóképes kora csúcsán volt, aztán fellázadt az ösztönöm, nem tudatos volt, kérem.

           5     0
          • “vagy esetleg tényleg elkezd rászokni a kurválkodásra.”

           Pedig ez milyen nehezükre is esik.

           1     0
          • Brandon: Pedig van ilyen. :-)

           Persze ez a jóval-jóval ritkább, de van rá precedens. Sajna az esetek többségében valóban egyoldalúan szándékos tettről van szó. Szóval senkit sem szándékozom mentegetni, mindenesetre az ösztönök érdekesen működnek.

           “Több dolgok vannak földön és egen,
           Horatio, mintsem bölcselmetek
           Álmodni képes.”  – Shakespeare: Hamlet, dán királyfi

           0     0
      • nem lehet nokbol allo baratzonat csak ugy csinalni… az egyik gombvarrasra, a masikat fozesre, a harmadikat meg takaritas miatt tesszuk talonba?

       semmi olyan hasznos funkciot nem tudnak a ferfinak adni, ami nelkul a ferfi eletkeptelen lenne, mert szinte mindent megold, elrendez az eletben maganak. ellenkezoleg viszont… : S

       2     0
    • Talán ha valakinek van 2-3 tudottan fehérmájú ismerőse közös múlttal, akkor már egész jó valószínűséggel aktiválható valamelyik, ha szükség van rá. De nem is kell, hogy valóban aktiválható legyen, elég ha a fickó hisz benne, akkor már meglesz az önbizalomlöket.

     3     0
    • Nézd meg a Vertigo (Szédülés) című Hitchcock filmet, egyrészt nagyon jó film, másrészt ott világossá válik ez a dolog, egy olyan férfi-nő kapcsolat, ahol a nő van “friendzone”-ban.

     0     0
  • Nade hölgyem, itt nyilvánvalóan nem egy tisztes, klasszikus házasságra gondol a szerző, hanem egy sima mai “járásra”, csak félig-meddig komoly párkapcsolatocskákra, ahol a nő  is hát..

   0     0
   • Privát hozzászólás.

    0     0
   • “a van másik nő is, egy biztonsági tartalék válás, szakítás esetére

    Szerintem itt konkrétan házasságra is gondol a szerző, nem csak együttjárásra.

    0     0
    • Jó, akkkor értsük még ide a mai un. “házasság 2.0″-t, ami annyival több, mint a sima “járás”, hogy szakításkor ki kell csengetni a 30ezres bírósági illetéket. De abba meg hülye bétahím, aki belemegy. Egy tipikus mai csajt nem éri meg komolyan venni. Vannak még ritkaságszámban persze szolid, szűz(ies), konzervatív gondolkodású lányok, akikkel keresztény házasságban lehet gondolkodni. E kettő opció van.

     0     0
 2. No itt jó kis viták lesznek.

  A XVI-ról Yoda mester szavai ugrottak be: “ Igyekezz megválni önként mindentől, amit fájna elveszítened.”

  A VI-nál a “büntetés” konzisztenciája ill. súlyos esetben azonnalisága igencsak fontos, ezért kiemelendő. A jutalmazás kiszámíthatatlansága kellő körültekintéssel a nő számára játékosan izgalmassá teheti a párkapcsolatot.

  1     0
  • Gondoljunk Puzsér szavaira is; valahogy úgy mondta a nem régen elővett hangfelvételen, hogy a pua tanácsok útján “megtanulhatjuk eljátszani az a kiéget pszichopata állatot, akinek az egész már nem számít semmit sem”. Bár maga is hoz példázatot arra, hogy akár egy-két kiadós szerelmi csalódás is megfelelő eszköz lehet hozzá, hogy bárki a közelébe jusson ennek az állapotnak. Legkésőbb ezután megérti az ember Yoda mester szavait is… – Egyébként ez a kedvenc Star Wars idézetem.

   0     0
 3. “Nem kell seggfej legyél”

  DE.

  0     0
 4. „Egy nő lehet, hogy vágyik anyagi vagy családi biztonságra, de nem vágyik rá szenvedélyében is.”

  ja, rühellik a kiszámíthatóságot : )

  „Bármit kapsz is, csak kétharmadát add vissza. ”

  nem sok ez? elég lesz az egyötöde-egytízede. : P

  0     0
 5. Nemtom ki tette fel a képeket, de a másodikon vmi fehér oda van tapadva a nô talpához, a harmadiknak meg tök csúnya, deformált ujjai vannak.

  0     0
 6. 2. Utálom a féltékenységet. Nagyon szar érzés és nem erősíti a kapcsolatot. Főleg, ha folyamatos a nyomás.

  3. Az alcím nem jó. :o) Ha egy kapcsolatban élő férfinek élete célja a legfontosabb, akkor hol kap helyet a nő?

  6. Miután többször megállapítottuk, hogy a nők biztonságra vágynak, nem jó ötlet őket állandó bizonytalanságban tartani. Összeroppannak, vagy harcolni kezdenek a biztonságért.

  7. Erre csak annyit: anyád!

  11. Veszélyes tanács olyanoknak, akik erős önbizalomhiányban szenvednek. A nők – úgy, ahogy más férfiak is – megérzik, látják, hogy csak játssza valaki a magabiztost, vagy tényleg az. Hatalmas pofáraeséseket produkálhat egy ilyen színjáték, amely pofáraesések nem növelik az ember önbizalmát.

  14. Az utolsó mondat tartalmát már korábban kielemeztük és faszságnak nyilvánítottuk. :o)

  15. Jó tanács nőknek is: Téged nem lehet manipulálni kiabálással, hazudozással, szexmegvonással, féltékenységgel, szánalommal, eltűnésekkel vagy bűntudatkeltéssel. Nem hagyod, hogy kicsavarjon tövestül.

  1     2
  • Általánosságban amit el tudok erről mondani: Nekem ezek a “törvények” nagyon idegenek (voltak), legalábbis a túlnyomó részük. Nem is igazán értettem egyet a legtöbbel. És nem is viselkedtem így, sőt pont ellentétesen. És valahogy mindig el is bandukoltak mellőlem a nők, hosszabb-rövidebb idő után. Nem mondom, hogy pont ezért, de arra azért elég volt ez a megfigyelés és gondolat, hogy elkezdjek agyalni ezeken a “törvényeken”. Megnézni, hogy ismerőseimnél családtagjaimnál működnek-e ezek. A haverok közül van-e, aki ilyen a kapcsolataikban. És van. És sikeresebb is, mint én. Ettől még mindig nem érzem bizonyítva a dolgot, de azért…

   Plusz a RedPill után, megismerve a nők valódi énjét, ebből a 16ból nagyon sok értelmet nyer ám. De azt is megértem, hogy egy nő képtelen ezeket úgy nézni, mint egy férfi, vagy még inkább úgy mondom, hogy képtelen a saját ösztöneivel nézni, mert csak a tudatos énjével, az eszével tudja látni. Úgy pedig természetesen ellenérzéseket váltanak ki. De ez nem jelenti azt, hogy ne működhetne.

   De hogy válaszoljak is:

   2: ez már nagyon sokszor szóba került, egy nőnek vonzóbb az a férfi, aki más nőnek is kell, aki iránt más nők is érdeklődnek. Itt is elég sok cikkben előkerült már ez a gondolat, szerintem nyugodt szívvel lehet tényként kezelni. Persze jól kell “tálalni”. Nem kell mindig az adott pár képébe tolni, hogy másnak is tetszünk. Nem kell lépten-nyomon más nőkkel flörtölni. Simán lehet, hogy évente 1-2szer elég. Függ a nőtől, a kapcsolattól, a helyzettől, stb. Szerintem egy férfinak ennyi flörtlehetősége akkor is adódik, ha nem keresi azt. Heartiste csak annyit mond, hogy ezek elől ne zárkózzunk el.

   3: lehet, hogy az alcím nem a legjobb (nem is biztos, hogy ezt én adtam neki), de abban egészen biztos vagyok, hogy ez az egyik legfontosabb a 16ból, és nagyon kell, és nagyon működik. Bárhova nézek a környezetemben, a komoly kapcsolatokban, amiket látok, és amik évek óta tartanak, a férfinak mindenhol a saját munkája, feladata az életben, ha úgy tetszik a saját küldetése az első. A nő kell, és a nő fontos, de nem az életünket igazítjuk a nőhöz, hanem fordítva. Az első típus lesz a papucs, akit aztán megvet a legtöbb nő, mert elhagyja útközben a tökeit.

   6: ez az a része, amit ma sem értek, nem is tudom, hogy jó-e, működik-e, nincs is ennyi saját tapasztalatom. Őszintén szólva sosem tudtam megfejteni mit jelent, ha egy nő azt mondta, hogy biztonságra vágyik. Milyen értelemben??? De a furcsa az, hogy ha meg is kérdeztem, akkor is csak valami homályos, nehezen megfogható választ kaptam. Amúgy a szövegben ez áll: “Egy nő lehet, hogy vágyik anyagi vagy családi biztonságra, de nem vágyik rá szenvedélyében is.” Az eredetinek a vége úgy hangzik, hogy “she does not want passion security”. Én, amikor a fordítást beküldtem be is vallottam, hogy nehezen tudok ezzel a mondattal mit kezdeni, mert leginkább azt jelentené, hogy nem vágyik érzelmi biztonságra. Ezt pedig erősen kétlem. Viszont a megjelent mondat így félrefordítás lett, mert most azt jelenti, hogy a biztonságra ÁLTALÁNOSSÁGBAN nem vágyik szenvedélyesen. Pedig az eredeti szöveg azt írja, hogy “lehet hogy vágyik anyagi, vagy családi biztonságra, de nem érzelmire(??) nem”. Majd valami nálam jobb fordító kibogozhatná ezt.:)

   7est kifejtettem eggyel lentebb:)

   11: értem mit mondasz, de azt tudom mondani rá, hogy a megjátszott magabiztosság még mindig jobb, mint a racionális kishitűség, ahogy a bekezdés végén szerepel. Persze nem kell bohócnak lenni. Nem kell ezt eltúlozni, van is akinek nem megy, és lehet, hogy kell hozzá helyenként színészi véna. De ettől még – legalábbis nekem – működik. Akinek egyébként nem annyira, arra azt mondanám, hogy helyezze előtérbe azokat a dolgokat, amikben viszont igenis otthonosan, magabiztosan mozog. Ahogy egy másik pontban szerepel is. De bárhogy is játsszuk meg a magabiztost (amíg nem esünk őrült túlzásba), biztos, hogy többre megyünk vele, mint a bevallott önbizalomhiánnyal. Ez utóbbinál nem sok minden taszítóbb egy nőnek.

   14: Ezt hol is elemeztétek már ki? :P

   15: persze, sehol sem írták, hogy nők számára ne működhetne ezekből 1-1..:)

   2     0
   • A haverok közül van-e, aki ilyen a kapcsolataikban. És van. És sikeresebb is, mint én.
    Minőségileg, vagy mennyiségileg sikeresebb? (Értékesebb nők vannak vele, mint veled, vagy csak több?)

    2. Ne kezeld tényként, vagy vedd hozzá, hogy vannak kivételek. Pl. én.

    3. Rendben. Elfogadva.

    6. Főleg érzelmi értelemben kell a biztonság. Példa: Ha a kisgyerek éjszaka fél, és te átöleled (szorosan tartod), gyakorlatilag nem engeded, hogy a gonosz erők, a félelem “elvigye”, akkor biztonságban érzi magát melletted – nem csak akkor éjszaka, hanem máskor is. És hogy sokáig biztonságban érezhesse magát, ezt sokféleképpen – nem csak éjszaka – megismétli, s te is megismétled ezt az ölelést. Anya és apa mellett biztonságban vagyok!
    Van benne valami fizikai védelem is, de főképpen érzelmi jellegű. Nehéz megfogalmazni, nem csoda, ha csak valami homályos, nehezen megfogható válaszok születnek.
    És ahhoz, hogy ne féljen, anyagi biztonság is kell – ha van mit enni, van hol lakni, el tudom látni a családot. A családi biztonság is nagyrészt érzelmi biztonság – tudjam, hogy mindenkivel minden rendben van.

    7. Marhára nem így hangzik a cikkben. :o) De furcsa így is, mert a férfiaktól általában azt hallom, hogy ha végre sikerült megszabadulni a hárpiától, akkor nem kell neki másik. Persze, ha olyan “tartalékra” gondolsz, hogy legyen kit megdugni, ha vége a kapcsolatnak, akkor meg minek “tartalékot” képezni, hiszen dugásra van elég szingli jelentkező.

    11. Nem értünk teljesen egyet. Változatlanul tartom, amit írtam. Ám abban teljesen igazat adok, hogy ide kapcsolható a 12. pont, melyben az erősségek használatát javasolja. Mindenesetre, hogy az ember tudja, mik az erősségei és azokat tudja előretolni, erősen el kell mélyednie magában. És ez nem könnyű feladat. Főleg akkor nem, ha önbizalomhiánnyal küzd. Ezzel visszacsatoltuk a kérdést a 11. ponthoz.

    14. Mittudomén, hol… Valamelyik cikked alatt. :o)))

    15. Így, így. :o)

    0     0
    • És a férfiak kitől várhatják el ezt a fajta érzelmi biztonságot?
     Mert hogy a nőjüktől nem, az tuti.

     1     0
    • “Minőségileg, vagy mennyiségileg sikeresebb?”

     Nem szeretek minőségről beszélni nők kapcsán. Pl mindkettő igazi “muffmágnes”, és mint ilyenek, nem egészen azt a nőtípust részesítik előnyben mint én. Értsd: szinte egyik csajukat sem viselném el hosszabb távon. De objektíven azt kell mondjam, hogy csinosabbak és létszámra is többen vannak igen. Persze ez a két haver is “papíron” jobb pasi, mint én vagyok – nesze neked racionális kishitűség, hehe:)

     2. Én elfogadom, hogy kivétel vagy, és persze minden alól vannak kivételek. De – és ne haragudj, ez nem konkrétan neked szól – a férfiszféra szerint a legtöbb nőnek fogalma sincs, hogy mi az, amire valójában szüksége van, mi az amire valójában vágyik. Biztos találkoztál már itt tucatnyiszor ezzel a gondolattal. Így aztán elég nehéz ezeket konkrétan egy nővel kibeszélni. Ugyanakkor pont egy nő véleménye az érdekes ezekben.
     De azt is elfogadom, hogy Te pont olyan vagy, aki tökéletesen tisztában van azzal, hogy mi kell neki. De ezzel is kivétel vagy:P

     7. pontban azért nem mindegy, hogy “végre sikerült megszabadulni a hárpiától”, vagy “baxxameg elhagyott az asszony, most mi lesz?!?!:(“. Probléma nyilván az utóbbival van. És még csak nem is ez a legfontosabb az egészben. Nem az, hogy ha egyedül maradsz azonnal legyen valaki. Hanem az, hogy a kapcsolatod KÖZBEN tudd, hogy van opciód, nem a világvége, ha befuccsol valamiért. De ez már igazából az utolsó pont: ha nem félsz attól, hogy vége lehet, akkor teljesen más (sokkal jobb) hozzáállással tudsz viselkedni a kapcsolaton belül, amitől az tartósabb lesz.

     0     0
     • Na jó, nem szeretsz minőségről beszélni. De azért csak nem mindegy, hogy üresfejű cicumicukról, vagy értelmes, igényes lányokról/nőkről van szó.
      Nyilván nehezebb az utóbbit “beszerezni”, mint az előbbit.

      2. A féltékennyé tétel nem arról szól, hogy nem tudja, mi kell neki. Vagy csak én nem látom bele.
      Hogy mi kell nekem, azzal nagyon sokáig nem voltam tisztában. 38 évesen döntöttem el, hogy mi a jó nekem. Ami persze nem azt jelentette, hogy 100%-ban úgy is lett. :o) Addig kemény tapasztalások, az utolsó 6-7 évben önelemzés, önfejlesztés, betegség, minden volt.

      a 7. pontot változatlanul nem értem, de gondolkodom még rajta. Megpróbálom pozitívabban értelmezni. :o)

      0     0
      • Na jó, nem szeretsz minőségről beszélni. De azért csak nem mindegy, hogy üresfejű cicumicukról, vagy értelmes, igényes lányokról/nőkről van szó.
       Nyilván nehezebb az utóbbit “beszerezni”, mint az előbbit.

       Nekem pl az előbbit nehezebb beszereznem. Nem vagyok az a pasi, akitől hanyattesnek a nők, ha meglátják, márpedig egy cicumicuhoz ilyen pasi kell. Vagy valami menő gazdag, de az sem vagyok.

       Normális nőhöz – ebben az értelemben – nekem könnyebb hozzájutnom, mert ők jobban értékelik azt, hogy én is “normálisabb” vagyok, értelmes/igényes, és nem azt nézik, hogy kockás hasam, vagy focilabdányi bicepszem van-e, illetve, hogy milyen kurvajóképű vagyok, vagy, hogy mennyi van a zsebemben.

       0     0
       • “kockás hasam, vagy focilabdányi bicepszem” – Fordítva gáz lenne. Focilabdányi has és kockás bicepsz! :-)

        Hát igen. Az embernek ott érdemes horgászni, ahova jó a felszerelése. Nem mehetsz ugyanazzal a szerkóval egy hegyi patakhoz meg a tengerhez is horgászni.

        0     0
    • “hiszen dugásra van elég szingli jelentkező.”

     Ja, hogy még fizetni se kell nekik? Kiállok a blahára egy táblával, oszt csak úgy gyünnek?

     2     0
     • Tábla sem kell, csak áradnak…

      Ez tényleg egy feltűnő mondat. Hgyi vajon nincs tisztában azzal, hogy ez korántsem igaz a férfiak 99 százalékánál vagy csak manipulálni akarja a beszélgetőpartnerét? :)

      1     0
   • Nem azt jelenti. :-)

    A VI-os pontban én voltam a “félre”fordító. A szövegkörnyezet, a többi pont logikája alapján ez a megfelelő. Itt nem simán az érzelmekről, azok meglétéről van szó, sokkal inkább a nő szenvedélyeiről, gyönyöréről, kapcsolaton belüli érzelmi életéről. Arról hogy ebben nem szeret előre tervezhetően, készen kapni. Ezért is írja korábban hogy “kikerülés, ugratás, homályos válaszok legyenek a fegyvereid”. Elvárja az érzelmi játékokat, hogy ne unatkozzon. Nem akar szokványos érzelmi és testi kielégülést stb.  Az érzelmeidben biztos akar lenni, de abban hogy mi módon kapja meg tőled, hogy a szenvedélyeit hogyan töltöd be, abban már baromira nem. Játszani akar veled és el is várja tőled a játékot. Szóval ezért ez a fordítás…

    1     0
   • 6. Szerintem a cikk írója itt arra gondol ha egy nővel folyton érezteti párja, hogy szereti és ő az egyetlen számára, akkor a nő megcsalja – unalomból. A kérdéses mondat pedig gondolom ezen a nyomon azt jelentheti, hogy biztosítsd az anyagi jólétet, de az érzelmit véletlenül se, mert a nőnek az már unalmas, és a változatosság kedvért, vagy inkább a kockázat izgalmáért fog félremenni. Tehát nem azért csal meg mert talált egy jobb palit, vagy mert nem tetszik neki a jelenlegi  hanem mert unatkozik…

    0     0
  • “7. Erre csak annyit: anyád!”

   Előbb-utóbb minden nő lelép, akkor meg ugyan minek hűségesnek lenni? Minden lehetséges picsát jól ki kell használni, mert később megbánjuk az elszalasztott alkalmakat, persze lebukni nem a legjobb. Bár vannak olyan barátnők, akik lebukás után is maradnak, mer milyen jó már, hogy más piccs is szétrakja neki a lábát, hát ez egy igazi férfíí.

   1     0
 7. A “mindig legyen tartalék” nem azt jelenti, hogy tarts szeretőt. Azt jelenti, hogy ne zárkózz el a nőkkel való ismerkedéstől és kapcsolattartástól. Tudd, hogy ki az, aki érdeklődik irántad (ez basszus, ilyen mindig lesz, volt egy felmérés, amiben az jött ki, hogy a nőknek vonzóbb a foglalt pasi, majd ha megtalálom belinkelem.), és tudd, hogy ki az, akinél te érdeklődhetsz, ha otthon becsődöl a dolog. Legyél jóban velük, tartsd a kapcsolatot. Nem kell nő nélkül élj – az emberi kapcsolati értelemben – csak azért, mert van valakid otthon. Igen, valóban olyan ez, mint a nők felhőztetése. De lehet ezt nyíltan csinálni. Nem kell hazudni, becsapni a felhőben lévő nőt. Csak fenntartani egy “baráti” viszont, és a lehetőséget.

  Van egy haverom, nagy kujon. Állandóan van valami csaja – sosem túl komoly, és mellette állandóan keresi az újakat. Mindegyikkel jóban van, összehoznak egy dumálást, egy kajálást, egy chatelést. Aztán egyszer lett egy komoly barátnője, végül kb 2-3 évet voltak együtt. Persze emellett a csaj mellett is tartotta a “felhőt”. A csaj ettől, saját bevallása(!!!!) szerint, totál kész volt és utálta, de valahogy ennek ellenére lehúzott a srác mellett 2-3 évet…

  Még egy gondolat ehhez. Genetikai vizsgálatok kimutatták, hogy az ősi időktől kezdve a férfiak 40%a nemzett utódot, szemben a nők 80%-val. Ez azt jelenti, hogy a férfiak krémje több nőt is tartott, és ők ezt láthatóan nem bánták! Inkább vannak egy top férfi háremében, minthogy egy béta kizárólagos kegyeltjei legyenek. Szóval a legtöbb nőnek – legalább ösztönszinten – nincs ezzel semmi baja. De amúgy ma is ez van. Legalább féltucatnyi nőről tudok – ha más nem hallomásból – akiknek tökéletesen megfelel a szeretői státusz egy számára kimondottan vonzó ffi mellett, mintsemhogy átlag gézával éljen monogám párkapcsolatban.

  0     0
 8. “VII.   … Ha megvonja tőled a szerelmét és a testét, azzal azonnal kihasítja a lelked, ha a magánnyal, és az ürességgel kell szembenézz….”

  Sose értettem ezt a megvonási dolgot. Hogyan lehetne ez eszköz egy nő kezében? Azt csak nem képzeli, hogy ő az egyedüli nő a világon… Vagy, hogy van ez?

  Sztem csak akkor siklik rossz vágányra minden, ha engedünk a női önzésnek, és megszakítjuk az értékes emberi kapcsolatainkat mindenkivel. Miért kellene erőltetni a szexet életünk párjával, ha nem kívánja? Azok az alkalmak, amikor megmondja, hogy nem akar szexet, éppen arra valók, hogy ápoljuk a barátságainkat. Nagyon tartalmasan el lehet ilyenkor tölteni az időt barátaink társaságában, és legalább jut egy kis időnk a barátnőinkre, akik nem ilyen fejfájósak, és élmény velük az együttlét.
  Ennek valami pszichés gyógyhatása is lehet, mert más is mondja, hogy az ő párjának is mindig elmúlik a fejfájása tőle, és szinte szárnyal.

   

  1     0
  • Hát azért ez nem ilyen egyszerű. Egy férfinak kell a szex, különben még mindenféle lelki nyavalyához is vezethet a hiánya. És a férfi nagyon sok mindenre hajlandó a szexért, így aztán ezzel zsarolhatóvá is válik. Ez a testi rész. Ha a szerelmét vonja meg a nő… hát mind voltunk már reménytelenül szerelmesek, tudjuk milyen érzés, nem hiányzik senkinek.

   Amúgy egy tipp a szexmegvonáshoz, ha már rendszeresen előfordul: Ha éppen nemet mond este 9kor mert már sokadjára fáj a feje, csak nyomj egy puszit a homlokára, és mondd azt : “rendben drágám, de én még nem vagyok álmos, kicsit elmegyek itthonról. Ne várj meg” :)

   0     0
   • “Amúgy egy tipp a szexmegvonáshoz, ha már rendszeresen előfordul: Ha éppen nemet mond este 9kor mert már sokadjára fáj a feje, csak nyomj egy puszit a homlokára, és mondd azt : “rendben drágám, de én még nem vagyok álmos, kicsit elmegyek itthonról. Ne várj meg” ”

    Én is ezt mondom. Hogyan lehetne szexmegvonással vkit zsarolni? Esetleg csak akkor, ha a párja kényszerítésének engedve felszámolta a normális emberi kapcsolatait.

    0     0
    • Azért látod, hogy itt nem azt sugalljuk, hogy jó, akkor elmegyünk a haverokkal inni egy sört… hanem, hogy elmegyünk egy másik nőhöz, akitől megkapjuk, amit tőled nem. :)

     0     0
     • Lehet, h. nem értjük egymást. Persze, h. vmelyik barátnőnkkel kell találkozni, ha szexre is vágyunk. Nem a párunknak kell ezt sugallni, mert nem az ő dolga.

      0     0
    • “rendben drágám, de én még nem vagyok álmos, kicsit elmegyek itthonról. Ne várj meg”

     Ez a taktika csak addig működik, amíg barátnője van az embernek, de sajnos a házasságban vagy hosszabb együtt-élés esetén szerintem felejtős, ott már inkább érdemes mindent suttyomban csinálni. Mert olyankor valójában a nő már nem a szexmegvonással zsarol, hanem a válással. Ilyenkor már ez nem azt jelenti, hogy ha nem leszel kedves fiú akkor nem kapsz szexet hanem azt, hogy nem kapsz szexet ha csak nem mész le pincsikutyába, ha lementél kutyába akkor már ne is akarj szexet, de ha máshol csak egy kis pettinget is keresel akkor válok és viszem mindened.

     1     0
     • “Ez a taktika csak addig működik, amíg barátnője van az embernek, de sajnos a házasságban vagy hosszabb együtt-élés esetén szerintem felejtős, ott már inkább érdemes mindent suttyomban csinálni. Mert olyankor valójában a nő már nem a szexmegvonással zsarol, hanem a válással. ”

      A dolgok mélyén persze, a házasság intézményének elavulása van. A monogám házassági modell kizárólagosságának demagógiája a férfiak alapvető érdekeivel ellentétes, és logikailag tarthatatlan önellentmondás. Legalább annyit árt, mint a feminizmus.

      A nők már sokkal hamarabb kapcsoltak.

      0     0
 9. Érdekes hogy a XIV-es pontot senki sem bírálja…

  0     0
  • Csodálod? Ha már a VII-nél akut anyázásba torkollik az olvasás… Talán ezért sikkad el a spriccelős orgazmusos baromság is? :D

   0     0
  • :o))))) Ki bírálná? :o)
   Én csak az utolsó mondatát bíráltam.

   0     0
   • Elvonatkoztatva a bulvár ökörségeitől, valami azért van ezzel a spriccel meg g-ponttal. Végülis ott vannak azok a fránya Skene-mirigyek… a spricc kapcsán.

    0     0
    • Újra egy érdekes Wikipédia oldal. :) Korábban amikor keresgéltem, akkor azt láttam, hogy az összes G-ponttal kapcsolatos cikk forrása egyetlen eléggé újkeletű publikáció. (Pedig az anatómia nem éppen egy friss tudomány, elég régen boncoltak már embereket.)  Mindezek alapján a G-pont nem más, mint egy összefüggő mirigynek aligha nevezhető borsónyi szövet csomó, amelynek a funkciója ismeretlen. Ha abból bármilyen folyadék eredhetne, az egy cseppnyi lenne és annak semmi köze nem lehet ahhoz, amiről “spriccelős orgazmusként” beszélnek. Nem régen olvastam egy bloggerina magából kikelt posztját, hogy “Mi az a rohadt hír, hogy olasz kutatók cáfolták a G-pont létezését? Én érzem, hogy van. Nehogy már más megmondja hogy nekem mi a jó!” – Ennyit a nők saját testéhez fűződő viszonyáról és a mítoszteremtő képességükről. Elképesztő…

     1     0
     • A magam részéről nem foglalnék állást, mindenesetre te is összemosod a g-pontot és a női ejakulációt az anatómiai helyet illetően.  Neked sem a makkodban van a heréd vagy a prosztatád, mégis ejakulálsz ha ingerlik.  :-)

      Másrészt a legtöbb helyen az szerepel hogy a nagyrésze vizelet. A g-pont kérdésében megoszlanak a vélemények, de a “spricceléssel” járó női gyönyörérzés léte igazolt tény, ahogy az is, hogy az azt átélők érzetében másnak írták le, mint a “szokványos” orgazmust. Annak hogy a kispriccelt anyag összetétele micsoda a dolgok szempontjából nincs jelentősége. Ennyit a női “ejakulációról”.

      Ami a g-pontot illeti, inkább passzolok. Több partnermnél is éreztem az érintett helyen hogy a hüvely falának jellege megváltozik illetve ingerlésekor több esetben is erőteljes vizelési ingerről számoltak be. Szóval valami van…

      Engem különösebben nem érdekel. A pina úgy jó ahogy van. Matat az ember itt is meg ott is. Jó sikosítóval meg egy kesztyűvel pláne érdekes élmény arrafelé császkálni. Szóval én a magam részéről úgy vagyok vele, hogy ne fosszuk meg a pinát minden misztikumától…

      0     0
      • Szerintem én nem keverek össze semmit sem: a G-pont meghatározása lóg a levegőben és lényegében úgy fest az állítás, hogy a női ejakulátum származási helye a G-pont, melyet “női prosztataként” értelmez a “szakirodalom”.

       In human anatomy (female), Skene’s glands or the Skene glands (/skiːn/; US dict: skēn; also known as the lesser vestibular glands, periurethral glands, paraurethral glands,[1] female prostate) are glands located on the anterior wall of the vagina, around the lower end of the urethra. They drain into the urethra and near the urethral opening and may be near or a part of the G-spot.

       Szóljon valaki, ha rosszul értem a szöveget: “(a Skene mirigy) lehetséges, hogy a közelében van a G-pontnak vagy annak a része…”

       Fuck! Mi az, hogy lehetséges? A skene mirigyigy része valaminek, amiről nem régen kiderült, hogy nem is létezik? Hogy van ez most?

       Aztán ez megy tovább olyan komolynak látszó oldalakra is, mint ez:  http://drinfo.hu/eletmod/szex/633-F%C3%A9rfi-%C3%A9s-n%C5%91i-orgazmus-miben-hasonl%C3%ADt,-miben-k%C3%BCl%C3%B6nb%C3%B6zik

       “A G-pont ingerlésének hatására ún. Skene-mirigyek (amik elképzelhető, hogy megegyeznek a G-ponttal) váladékot kezdenek termelni, ami a húgycső falán jön ki.” – Meg G-ponti orgazmus… Hogyne persze…

       Nincs itt semmi bizonyítva, csak a bevizelés…

       A pina tényleg úgy jó ahogy van. Sőt még lehet misztikuma is… Ha kell csatlakozom egy olyan mozgalomhoz is, hogy állítsunk Budapest valamelyik forgalmas terén szobrot a pinának. No de az olyan áltudományos baromságok terjesztése, amelyek sötét tudatlanságba taszítanak és közvetve tönkreteszik sokak szexuális életét, mert mítoszokat hajszolnak… No, az nem oké nekem…

       0     0
       • Te most nem velem vitatkozol, hanem a wiki jegyzettel…

        Leírtam a saját tapasztalataimat ill. ami megerősített vélemény. Amúgy nem különösebben érdekel a dolog, nem igazán vagyok orgazmus-centrikus. Mivel az ilyen hozzáállásnak az a zsákutcája, hogy a gyönyör mögött elsikkad az érzékiség pedig ha már van sorrend fordítva kellene hogy legyen.

        Hogy menyire lehet komolyan venni bizonyítja pl hogy a férfi gyönyörérzését sem különíti el az ejakulációtól, ami megint zöldség. Szóval én a “modern” tudomány vívmányait sem venném mindenben komolyan.

        Amúgy ha Columbonak lehet szobra nálunk, szerintem a pinának meg a fasznak simán alap hogy szobrot kellene állítani, csak arra kellene figyelni hogy hova, milyen köztérre…

        0     0
        • Egy hatalmasra duzzadt városi legendával vitatkozom… :) Úgy érzem muszáj cikké is alakulnia ennek a vitámnak.

         0     0
         • Nekem van egy elég valószínű elméletem erről, de ez már túl intim hogy beszéljek róla nyilvánosan, úgyhogy nem tudok, de a lényege az, hogy szerintem is csak egy kis pisi lehet :-)

          0     0
          • Nem az a lényeg, az csak kísérőjelenség, hanem a gyönyörérzet (és annak mássága) számít.

           Női ejakuláció amúgy alapban nincs, lévén magömlést jelent. Magja meg a férfinak van.

           0     0
      • “A pina úgy jó ahogy van.”

       Ha már témánál vagyunk,  az ünnepi nap alkalmával szeretettel küldöm ezt az őszinte, alkalmi rigmust:

       élvezem a nőn a pinát, ha

       élve hagy a nőnapi nátha.

       0     0
    • Lehet, hogy van. De ha szerencsétlen ember azt várja minden nőjétől, akkor kudarcélménye lesz, hiszen “nem tudta spriccelősre kefélni” a csajt (pedig az lenne a cél).
     Természetesen ez azokra vonatkozik, akik nem kellő alappal és intelligenciával kezdenek neki a 16 pont kipróbálásának.

     Egy csajozásra tanító nagyon jó videó kapcsán az előző mondatomhoz kapcsolódóan ismét eszembe jutott a “Kamaszkorom legszebb nyara”, amikor a srác eljut odáig, hogy miután sikeresen túljutott a nagy piros könyv első pontjain, s a többiektől félrevonulva kettesben marad a lánnyal, időnkét, félig letolt/felhúzott gatyával rohangál vissza a többiekhez – akiknél ott a nagy piros könyv -, hogy akkor most mi jön?
     A legtöbb srácnak nincsenek ott  haverjai a nagy piros könyvvel. Akkor mit csinál? Lehull róla az álarc, mely alatt nem az a magabiztos “olvasztár” van, mint akinek a jelmezét felvette. Le- és bebukik = kudarc.

     1     0
 10. A címéből fakad, hogy komplexusos figuráról van szó, akinek a pinában ki is merül a nőről kialakított képe. Érdekes gondolatok, inkább egy sértett kisfiúé, mint érett magabiztos férfié. Remélem, hogy téved és sokkal több ennél egy nő, nem egy logikai játék, logika nélkül. Hiszem, hogy van egy, az agyunkban, lelkünkben, szívünkben Isten által bevésett női kép, akit keresünk. Azt is hiszem, hogy a sok, a fentihez hasonló, csak női mintára átalakított ‘parancsolatokon’ élő nőneműek, ott is maradnak ahová tartozni szeretnének, őrökre és szingliként. És remélem nem kell őket 40körül vigasztalgatni és azt hazudni, hogy nincs semmi baj, mert van.

  0     1
  • Ezek a parancsolatok csak keretek. Te töltöd meg szándékod és emberséged alapján tartalommal. E tartalom pedig az érzelmek nélküli szextől a legmélyebb érzelmű hosszútávú kapcsolatig bármi lehet.

   Nem komplexusos figuráról van szó, cinizmusa inkább a személyes  tapasztalatokból eredhet. Annak a túl gyakori megtapasztalásából, hogyan foszlik semmivé az anyaistennő gyermeki képe és marad a helyén a nyálát csorgató, nedvesen nyögő, gyakran önző ember nőstény…

   2     0
  • Hiszem, hogy van egy, az agyunkban, lelkünkben, szívünkben Isten által bevésett női kép, akit keresünk.

   Persze. Csak olyan nő vagy nem létezik, vagy foglalt, vagy nem kellünk neki.

   Jellemzően a nők azok, akik választó helyzetben vannak, egy férfi az esetek többségében nem válogathat, vagy beéri azzal, akinek tetszik, vagy inkább az egyedüllétet választja.

   Viszont ennek a game-nek a segítségével pár pontot javíthat a húspaci értékén, ami sok esetben kevés, de nem kizárt, hogy egyeseknél pont ennyi hiányzik az áhított nő megszerzéséhez.

   0     0
 11. Hát ezt egész egyszerűen muszáj ide linkelnem: http://velvet.hu/randi/2015/05/28/majus_28_csutortok/

  Kimerítve az 1., 2., 6., 7., 11., 13., hehe nyilván a 14. pont is. És, ha nagyon erőltetni akarnám, akkor még legalább 3ra rá tudnám húzni.

  Plusz egy csomó egyéb redpill elmélet: szeretem, de unom = szakítok. Az a férfi kell, aki sok más nőnek is kell. A kaland és az izgalom kell, a rosszfiú kell a nyugodt biztos kapcsolat helyett, és ez alól az sem kivétel, ha érett felnőtt diplomás nő vagy.
  A rosszfiú, az alfa mindent megengedhet magának. Próbált volna az előző unalmas, de nyilván kedves aranyos pasija valaki mással flörtölni… kib@szta volna, mint a macskát sz@rni….

  0     0
  • “30 éves nő vagyok, szépnek mondott (imádom ezt a kifejezést), művelt, diplomás, biztos egzisztenciával.”

   Kérdés: ki hányszor találkozott már eme nyitómondattal? Magyarán hármassal végezte el a büfé-ruhatár szakot (vagy kettessel?). Ha a felszínes picsák – legalábbis azok, akik a világhálót szennyezik – műveltnek tartják magukat, hová soroljam magam?

   “elkezdtem borzasztóan unatkozni”

   Nagy probléma, hogy mai nőknek túl sok a szabadidejük. Nincs jobb dolguk, minthogy a felszínes, üres, értéktelen életüket minél tovább húzzák. Mivel egy nő várható és leélt élettartama magasabb a férfiakénál, ráadásul egy nő számára legfontosabb saját maga, elvárható volna, hogy hasznos, értelmes feladatoknak szenteljék az életüket. -Még csak nem is kell molekuláris biológiából doktorálniuk. Elfogadható volna, ha megtanulhatnának omlettet készíteni.

   9     0
   • Aki unatkozik, az elve egy gyenge jellemű ember. Nem tudja hasznosan eltölteni az idejét, mástól várja a saját szórakoztatását.

    Szerintem a sztori nyertese az ex, aki így könnyedén szabadult az értéktelen szivolától. Kicsit később, megházasodva, gyerekkel ez nem ment volna ilyen simán a részéről.

    0     0
    • Szerintem ezt nem konkrétan úgy értette, hogy ő maga unatkozott per se, hanem a kapcsolat volt unalmas. Szerintem nem egészen ugyanaz a kettő, bár biztos van összefüggés. Nem volt már neki benne tűz, szenvedély, újdonság. De persze ez így, több infó híján, csak találgatás.

     0     0
     • Unalmasnak találta, mert nem adta meg neki az elvárt pörgést, a bizonytalanságot. De eszébe se jutott, hogy valamit tegyen ellene, hanem az első adandó alkalommal kilépett, hogy az amorózó százhuszonharmadik fasztarisznyája lehessen. Jövő héten meg majd azt unja meg, és jön sírni, hogy a férfiak milyen disznók.
      Ahogyan írtam, gyenge jellemű, párkapcsolatra alkalmatlan, az életét kizárólag az ösztönei mentén képes élni, kb egy szőrtelen majom szintjén.

      2     0
   • “Kérdés: ki hányszor találkozott már eme nyitómondattal?”

    Az intelligens hogy maradt ki?

    “Nagy probléma, hogy mai nőknek túl sok a szabadidejük.”

    Ostorral kiverni őket kapálni, oszt csókolom.

    0     0
  • “és ez alól az sem kivétel, ha érett felnőtt diplomás nő vagy.”

   Diplomás nőnek lenni égés.

   0     0
  • “Beszélgettünk, találkoztunk párszor, már az elején kendőzetlenül mesélt az életéről, a szexuális kalandjairól.”

   A nagy mesemOndó, a ringyó meg beszopta.

   0     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

+18+
Miért menekülnek a feleségek a hálószobából?

Szerintem mindenkinek van olyan férfi ismerőse, aki arra panaszkodik, hogy a felesége elhanyag...
CSAJOZÁS - Szex
Rajongás

Varga Péter írt egy könyvet fiataloknak párkapcsolatról; Spielhózni a címe. A szerző kicsit el...
Kiegészítés "shit teszt" témában

Látom elsőre kicsit nyikorgós lett a magyarázat, és sokan eltévedtek a rozsdás fogaskerekek kö...
CSAJOZÁS - Szex
Gyöngyszemek a TRP kincsestárából

Az alábbiakban két TRP fordítás következik Projectselftől ill. Archwingertől. Jó olvasást! ...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Először magadra koncentrálj, a nőzésre majd később

Az alábbi fordítás eredetije a Reddit redpill szekciójának Archwinger becenévre hallgató, soka...
CSAJOZÁS - Szex
A randizás alapjai

A felvezetés egyetlen félig-meddig konkrét gondolata az volt, hogy ha nem tudsz csajozni, a go...
CSAJOZÁS - Szex
A varázslatos punci tünetegyüttes

  A varázslatos punci tünetegyüttes avagy közismertebben Magical Pussy Syndrome (továb...
CSAJOZÁS - Szex
A nadrágot viselő nő rémképe

Egyes nők dédelgetnek néhány tévképzetet a párkapcsolatok dinamikájáról. Ebből mutat be párat ...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Érdemes hülye cikkeket olvasni?

Az index alvállalkozói megint kitettek magukért; a férfiszapuló pszeudofeminista korszelle...
CSAJOZÁS - Szex
Energiaforrás

Esther Vilar szerint a nők világában a férfi jelentéktelen. Nem ellenség, nem probléma, nem ko...
CSAJOZÁS - Szex
Egy kényszerű cölibátusban élő újjászületése

Az alábbiakban M3 írásának fordítását adom közre,  amit eredetiben ezen a címen olvashatnak az...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Alfaság tegnap és ma

Kezdhetnénk azzal, hogy definiáljuk az alfaság fogalmát. Jelen cikkben Roissy megközelítését...
CSAJOZÁS - Szex
Min tapodnak a pesti nők?

A kérdés minőségileg különbözik attól a másik kérdéstől, hogy mitől tapadnak a pesti nők? Meg ...
CSAJOZÁS - Szex
6 jel, hogy nem vagy már férfi a párkapcsolatodban

Alábbi jótanácsokat egy bajban lévő barátom esete ihlette, de jó szívvel ajánlom ezeket az...
CSAJOZÁS - Szex
Bella

Egyik barátommal beszélgetve ismertem meg ezt a kis történetet. Barátom neve legyen Ernő. Enge...
CSAJOZÁS - Szex
A 10 legfontosabb dolog amit a házasságod megjavítására tehetsz

[ ... Figyu! Ez a cikk pasiknak szól! Némelyik tanács nők számára kifejezetten ellenjavallt! ....


androfóbiaAntifeminizmusApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0IsmerkedésIsztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepekNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret