Alter Ego

Támadnak a gumibolondok! – Horn Mici feljelentéssel fenyegetődzik

Alter Ego - 2015. április 16. csütörtök 13:29 - 126 hozzászólás

gumiszoba-cimlapMinden bizonnyal sokan olvasták már két nappal ezelőtt megjelent cikkünk alatt Huffnágel Pista, a  provokatív, polgárpukkasztó férfiblogger hozzászólását, amely a Gumiszoba.com vulgárfeminista blog szerzőnőinek érdeklődését is felkeltette. Huffnágel Pista kommentjében a Gumiszoba.com reklámarcára hívta fel az olvasótársak becses figyelmét, így akiket érdekelnek az efféle személyes momentumok is, azoknak “gyötrő kíváncsisága” talán némi kielégülést nyerhetett. Bár nem kifejezetten értem, hogy miért, de mindenesetre a férfifóbiától áthatott, aszexualitást propagáló és olykor a kifejezett férfigyűlölettől és az arcpirító vulgaritástól sem visszariadó blog szerzőnői nem értékelték kellőképpen ezt a kitüntető figyelmet és kíváncsiságot, így kisvártatva többek között egy Facebook hozzászólás formájában adott hangot nemtetszésének Diana Magvető, aki egyes pletykák szerint a gumibolondok fővezére:

… Levél ment az adminnak és hufnak. Amennyiben a képek nem tűnnek el, feljelentést teszek mind a kisfiú mind az oldal ellen. Sztem eddig is megfértünk egymás mellett, nem kellene ezt a csendes tartást csúnyán felrúgni. Most itt szólok, többé nem. Bárki visszaél vélt vagy valós képeimmel, azonnal feljelentem. Ennyikeh

Ez a modoros hozzászólás még istenes ahhoz a levélhez képest, amely a Férfihang.hu email címén landolt: se bemutatkozás, se megszólítás, se köszönés, se a kulturált levelezés egyéb kellékei… Mindössze két rövid mondatnyi közönséges, felettébb antipatikus fenyegetődzés. Ennek ellenére a Férfihang.hu üzemeletetői kellő udvariassággal és segítőkészséggel igyekeztek közreműködni a panasz pontos mibenlétének és körülményeinek tisztázása érdekében, azonban viszontválasz már nem érkezett. Bár mi nagyon örülünk, hogy a Gumiszoba bloggerinái is figyelmes olvasóink, azonban ez az öröm valószínűleg egyoldalú, ők minden bizonnyal nagyon gyűlölhetnek minket és elérkezettnek érezhették az időt, hogy most megkóstoljanak minket… ezek a nőstényoroszlánok.

Szeretnénk tudatni Horn Mici néniékkel, hogy nem vagyunk megfélemlíthetőek; eszünkben sincs eltávolítani a képeket és az idézeteket, sőt ezen a helyen a hozzászólás nyomán cikk formájában is közreadjuk azokat. Bár nincs ebben semmi elvakultság, merthogy a fotók szerepeltetéséhez különösebb vakmerőség nem is szükségeltetik, hiszen a rosszindulatú, agresszív feministáknak egyszerűen nincs igazuk. Gondosan utánajártunk: az inkriminált képeket saját maguk adták közre, tették elérhetővé minden érdeklődő számára egy közszereplés keretei között! A Gumiszoba.com weboldal adománygyűjtő PayPal Donate gombján keresztül bárki egy olyan accountra juthat, amelyet a hornmici1@gmail.com email címhez kötve regisztráltak. A Google által működtetett email címhez egy nyilvános Google+ adatlap is kapcsolódik. Kattintson csak bárki a Donate gombra, ahol nyilvánosan látható az email cím, amely email címet aztán könnyedén lekérdezhet akárki a Google+ szolgáltatásban. A képek ezen a profilon találhatóak szabadon megtekinthető és linkelhető formában. Bár azt nem tudhatjuk, hogy a képeken valóban Horn Mici esetleg Nyomo Réka, Para Zita, Eszet Lenke, Budipa Piroska szerepel-e (szerintem amúgy sem érdekli szinte a kutyát sem), azonban azt joggal feltételezheti bárki, hogy ezt az arcot a Gumiszoba.com reklámarcának szánták. Mi lehetne nyilvánvalóbb példája a közszereplésnek és az önkéntes közlésnek, mint amikor valaki egy adománygyűjtésre használt email címhez tartozó nyilvános profilon önmaga mellékel képeket? Ha mindez nem lenne elég, egy nicknévvel anonimizált személynek, bizonyos Horn Micinek hogyan lehetne megsérteni a képmáshoz fűződő jogait, ha még maga a panaszos sem tudja eldönteni, hogy ki szerepel a “vélt vagy valós” képeken? Az év vicce! Ilyen körülmények között pedig több mint pofátlanság és rosszindulatú kötözködés bárkit is feljelentéssel fenyegetni, mert merészeli ezeket a képeket észrevenni és arra mások figyelmét is felhívni. Bolond lyukból bolond szél fúj.

Szóval a képek maradnak. Nem mintha fontosnak, szépnek, viccesnek vagy akárcsak egy kicsit is érdekesnek tartanánk azokat vagy éppen bármiféle örömöt lelnénk ebben. Nem. – Mindössze azért, mert megtehetjük, ők pedig ennek az ellenkezőjét akarják ócska, ordenáré fenyegetőzéssel kikényszeríteni belőlünk. Ha kulturáltan, emberi hangnemben panaszolják vagy netán kérik, akkor már régen el is felejthettük volna. Egyébként kutyakötelességünknek is érezzük a dacot, elvégre ennek a lapnak az a címe, hogy “Férfihang” és nem az, hogy “Férfikuss”… Bizony, nem fogunk “megférni egymás mellett”! Ezúton érdemes tisztáznunk azt is, hogy nincs itt semmilyen “csendes tartás”: ha éppen egyetlen Férfihang.hu szerző sem cikkezik a Gumiszoba.com mentálhigiénés egészséggel összeegyeztethetetlen baromságairól, az korántsem jelenti azt, hogy meg akarunk békélni azokkal, sokkal inkább valószínű, hogy fontosabb és értelmesebb témák miatt senkinek sincs ideje és gusztusa hozzá, hogy leereszkedjen a Gumiszoba blog által képezett “szarkupac” (divatos szó) talajszintjére! De majd szólunk, ha esetleg valami megütötte azt a mércét, hogy gúnyolódjunk rajta vagy esetleg – bár szinte kizárt – beszélgethessünk róla.

A képeket egyébként a Férfihang.hu nem tárolja saját szerverén, mindössze azok címére hivatkozik. Tehát, ha akarnánk, mi akkor sem tudnánk eltávolítani a képeket az internetről; arra egyedül az acount tulajdonosa képes. Most, hogy így (talán kissé eltúlzott jóindulattal) jócskán segítettünk, indítjuk a stoppert; meglátjuk, mikor tűnnek el a kifogásolt hozzászólásnak és ennek a cikknek a képei. Hajrá eszetlen Horn Micik! Hajrá Gumidióták! Addig is teljesen jogszerűen letöltheti bárki, aki – micsoda ízlés – Horn Micit az örökkévalóságig akarja nézegetni.

Természetesen lehet menni feljelentést tenni is! Játékos kedvű olvasóink pedig máris kezdhetnek fogadásokat kötni, hogy a guminénik feljelentése vagy pedig a hamis vádaskodásért hálából indított kiadós persorozat lesz-e kellemetlenebb. Nekünk mindenképpen megéri, mert talán amíg ez leköti az energiáikat, addig sem írnak baromságokat. Társadalomjobbító szerepvállalásnak érezzük akár a pereskedést is egy férfifóbiát, férfigyűlöletet terjesztő blog üzemeltetőivel. Kifejezett örömmel tudósítunk majd a tárgyalásokról is. Amúgy bennünk a szimpla megvetésen túl nincs személyeskedő gyűlölet, csak továbbra is szeretjük az igazságot, és kifejezetten utáljuk, ha holmi vulgárfeministák nyeglén ostort akarnának pattogtatni felettünk.

Bár eredetileg egy fikarcnyit sem érdekelt minket, most mégis az ígéretnek megfelelően újra a képek a Huffnágel Pista által válogatott idézetek kíséretében:

Frissítés! Mive ez a cikk és a Huffnágel hozzászólás valóban nem valósított meg nyilvánosságra hozatalt, csupán hivatkozott az eredeti közzététel tárhelyére, ezért a közzétevő a Férfihang.hu közreműködése nélkül is elérhetetlenné tehette a képeket. Miután jelentős segítséget kaptak ebben a cikkben és valószínűleg egy informatikus közreműködését is igénybe vették, végre megértették, hogy ha nem szeretnék az interneten látni a saját maguk által közzétett képeket, akkor semmi mást nem kell tenniük, mint lenyomniuk a “del” gombot. Ennek következtében természetesen nem láthatóak már az alábbiakban sem a képek.

Ehhez “mindössze” 72 órás izzadságos gondolkodásra volt szüksége a gumibolondok csapatának.

Őszintén gratulálunk!

Mint mondtam, én nem vitatom el mások életét. Megírom, amit látok és gondolok, időnként (sokkal ritkábban, mint szeretnéd) megírom a saját érzéseimet és utalok a saját életemre (most pl ezzel a futás dologgal. Így már azt is tudod, hogy nemcsak szopni utálok, hanem futni is. Közben meg má megint szivatlak és összezavarlak, szóval hónapok óta nem tudod kideríteni, hogy most akkor én, a blogger szopok- e. De hogy futni nem szeretek, azt legalább biztosan tudhatod…. Hm. Vagy nem).”

“Számomra mindig is fontos volt a szépség (a sajátom, a máséval soha nem törődtem), a boltba is ritkán megyek le smink nélkül, majd’ meghaltam, hogy a szülés után leadjam a húszkilós felesleget, a hajam pedig átlagosan évente más színű.”

“Ez az én nagy bajom a ránk erőltetett szépségeszménnyel, hogy egyáltalán nem veszi figyelembe az egyéni különbségeket, lehetőségeket. Legtöbbször olyat kér számon a nőkön, aminek a nők csak elenyésző hányada képes teljesen megfelelni. Ezen kívül mesterségesen gerjesztett, és egyáltalán nem arról szól, hogy valaki jól érzi-e magát a bőrében (ad absurdum egészséges-e), hanem arról, hogy mások milyennek látnák őt szívesen.”

“Ez sok nőben azt eredményezi, amit bennem is eredményez: minden egyes alkalommal, amikor testünk tökéletlenségével szembesülünk, traumát élünk át. Ki kisebbet, ki nagyobbat. Pedig a test nem tökéletes, és a testnek nem is a tökéletességről kell szólnia. De legfőképpen nem kell szólnia a szorongásról, és ebben a formában bizony legtöbbünk számára arról szól.”


Címkék: , , , ,

Az egyéni szerzői név alatt megjelenő cikkek nem a Férfihang.hu szerkesztőségének egységes állásfoglalását, hanem elsősorban a szerzők egyéni véleményét hivatottak kifejezni, bemutatni; céljuk sok esetben mindössze a vita, párbeszéd kezdeményezése a művészi provokáció eszközével. Az írások közlésére a véleményszabadság és a médiapluralizmus érvényre juttatásának igényével kerül sor. A Férfihang.hu szerkesztőségének, moderátorainak elsődleges feladata a vonatkozó törvényi keretek és a jóízlés kívánalmainak betartatása.
15 votes, average: 5.00 out of 515 votes, average: 5.00 out of 515 votes, average: 5.00 out of 515 votes, average: 5.00 out of 515 votes, average: 5.00 out of 5 15 olvasó átlagosan 5.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Feminizmus - Antifeminizmus, Humor - Szatíra, Kritika - Interjú, Társadalom - Pszichológia rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


Gyermeteggé váltak a férfiak?

Egyre több könyv és tanulmány szól arról a társadalmi jelenségről, amely a nyugati országokban már markáns, de hazánkban is egyre erősebben körvon...
Feminista egyenjogúsági harc

A biztosítóknak át kell térniük az "uniszex" díjszabásra - tájékoztat a privátbankár.hu. Ez aztán az egyenjogúság, gondolhatná az ember. Vég...
Meztelen igazság

Az angol Faters4Justice férfijogi szervezet nagy visszhangot kiváltó meztelen demonstrációval lépett fel az interneten terjedő férfigyűlölet ellen. Ak...
Próbálj meg lazítani!

Olvasgatva Giordano Bruno (A feminizmus démona) írását a radikalizmusról, rengeteg gondolat fogalmazódott meg bennem. Hogyan lehet a szélsőségesség el...
Hogyan lettünk újra majmok

Én kérek elnézést.  Nagyon szégyellem.  Mindig ez van, hogy megjelenik egy cikk, amiben elmondják, hogy mi férfiak tulajdonképpen hülyék, sikertelenek...


Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (126) Hivatkozások (0)
 1. Fenyegetőzhet, ám alkotmányos alapjog, hogy az efféle tartalomszolgáltatókat, szerkesztőket, mint közéleti szereplőket (közszereplőket) alacsonyabb fokú védettség illeti a személyhez fűződő jogok, így a képmáshoz való jog terén is. A Ptk. 2:44. § értelmében “a közügyek szabad vitatását biztosító alapjogok gyakorlása a közéleti szereplő személyiségi jogainak védelmét szükséges és arányos mértékben, az emberi méltóság sérelme nélkül korlátozhatja.” Ráaásul a képek gondolom a Facebookról lettek lementve, úgyhogy az ügy jogi megítéléséhez szükséges lenne elolvasni a Facebook felhasználási feltételeket, amely ha jól tudom tartalmazza, hogy lemondasz az oda feltöltött tartalommal kapcsolatos jogaidról. A Ptk. kommentár meghatározza, hogy ki minősül közszereplőnek:

  “Nem az országos elismertség a lényeges e körben, sokkal inkább az, hogy a legközelebbi ismerősök körén kívüli személyek számára is jelentőséggel vagy legalább hírértékkel bírjon az érintett életével kapcsolatos bármilyen esemény. A közéleti szereplés ebből következően egy önként vállalt szerepkör, az esetek túlnyomó többségében. A politikusok, színészek, írók, modellek mind olyan foglalkozást választottak maguknak, amely szükségképpen nagy érdeklődéssel kísért életet is jelent egyben. A közszereplő személyiségvédelmét pontosan azon az alapon kell alacsonyabb fokon garantálni, mint más személyek esetében, hogy a közszereplő jellemzően saját döntéséből adódóan kerül a figyelem középpontjába.”

  Ptk. 2:48. § (2) bek. értelmében “nincs szükség az érintett hozzájárulására a felvétel elkészítéséhez és az elkészített felvétel felhasználásához tömegfelvétel és nyilvános közéleti szereplésről készült felvétel esetén.”

  Egyébként eddig annyit tudtam, hogy a “Főgumi” azonos azzal a személlyel, aki Csakazolvassánál “Adél” névvel írogatott, és a korábbi “szeretőmvan” blog szerzője. Az ő hangja még abban a közegben is kirívó volt megkeseredettségével, és férfigyűlöletével. A harag alapja gondolom az, hogy az elbétásodott (és ezért minden hibája kisarkítva nyilvánvalóvá lett) férje mellett a szeretői sem akartak vele örök múzsai kapcsolatra lépni, végül sehol sem találva a boldogságot, megtalálta a megoldást: minden férfi egy szemét geci önző disznó, aki csak szexet meg kiszolgálást akar, a jó nénikéjüket neki! A “dizzys” kép érdekes módon mindkét helyen megjelenik.

  4     0
  • Ahogy a cikkben is igyekeztem leírni: még letöltve sincsenek. Eredeti helyükről a Google+ szerveréről vannak beágyazva Huffnágel kommentjébe és ebbe a cikkbe is. Tehát fizikailag sincsenek nálunk a képek. A felhasználó döntése szerinti tárhelyen vannak, ahonnan a szolgáltatás rendeltetésszerű használatával bárki egy félsoros linkkel beillesztheti bármilyen webtartalomba a képek birtoklása nélkül, ahogyan mi is tettük. Így kizárólag a tulajdonos döntésén, intézkedésén múlik, hogy meddig láthatóak a képek. Tehát a közszereplésre vonatkozó jogelveken túl ebből kifolyólag is tökéletesen jogszerűen jelentethetjük meg azokat.

   3     0
  • Mit kíván a Magyar férfi?

   1. Legyen jogegyenlőség a nőkkel szemben!

   2. A férfiak anyagi kizsákmányolásának megszüntetését, minden formában!

   3. A feminonácizmus betiltását, a felelősök jogi számonkérését!

   4. Közös teherviselést a családon belül, és azon kívül is!

   5. Az oktatásban bevezetni, a férfiakkal való helyes bánásmód tantárgyát!

   6. A nőket előnyben részesítő, kvóták teljes eltörlését!

   7. A férfiakat érő családon belüli erőszak fogalmának törvénybe iktatását!

   8. A bontóperekben megszüntetni, a férfiak ellen irányuló joggyakorlatot!

   9. A házastársi kötelezettségszegést, szankcionálni!

   10. A gyermekhez való jogok kiszélesítését, azonos jogú szülőként való elismerést!

   11. A női vezetők alkalmassági vizsgálatát!

   12. A bontóperekben kisemmizett férfiakkal szemben, elkövetett törvényi bűncselekmények, azonnali megszüntetését!

   0     0
 2. Szeretném, ha lenne valamikor per, mert akkor végre láthatnám a randa boszorkákat élőben akik állítólag a gyönyörű magyar nőket is “képviselik”, látnám, hogy remegnek ahogy megkörnyékezem őket a bírósági folyosón. Ezt az örömöt leszámítva óvva intenék mindenkit a magyar igazságszolgáltatás igénybevételétől bármilyen piti ügyben is. Ki merem jelenteni, hogy egyes magyar bírók korruptak (talán ezért is zártak néhol a tárgyalások, nem úgy mint a szabadabb országokban, mondjuk Amerikában, ahol nagyobb a társadalmi szolidaritás és talán szigorúbbak a hivatali eljárások, itthon szinte bármit lehet, hogy elhallgattasanak ha nem vagyunk szimpatikusak, úgy mint a kommunizmusban). Tehát egyes bírók korruptak Magyarországon (nem tudni a számukat) hiába esküdtek fel a Köztársasági Elnöknek, nem követik a polgári kódex minden egyes szavát. Engem már pereltek be és az ügyvédemnek kellett helyretennie a bíróhölgyet, tehát elsőfokon igazságszolgáltatásra szinte soha nem számíthatunk az “eljárási hibák” miatt sem. A perek évekig tolódhatnak mert másodfokon vannak azért a szavakat és bizonyítékokat elfogadhatóan értelmező jogászok. De akkor is, esetenként értelmetlenül dobálják ide-oda maguk között az ügyeket a szakértelem hiánya és a hivatali kötöttség (bürokrácia) miatt. Az ügyészek többnyire férfiak, így azok általában azért pontot tesznek az i-re és helyrebbillentik az elsőfokú közméltóságokat. Ezért mondogatom azt, hogy a nőket nevelni kell, igaz a műfogsoros vagy dohányszájú, férfigyilkos, vasorrú bábákkal már nem biztos, hogy lehet mit kezdeni pláne mikor perrel fenyegetőznek, talán azért teszik mert azt hiszik elérnek vele valamit. A Férfihangnak reklámot csinálna egy per, az egyszer biztos. Drukkolok és ha kell aktívan résztveszek a harcban a Férfihang egy olvasójaként. Megyek vissza a troll barlangomba. Tsá.

  3     0
 3. Ezeknek a feministáknak mániájuk a feljelentgetés, mószerolás.

  0     0
  • Hogy mennyire képesek a jog asztalához gyűlve megkísérelni nyomást gyakorolni, lásd ezt. Mint döglegyek a szarra…

   Írtam  is kommentet, de meglepő módon már nincs is ott. Pedig csak felidéztem a Leninnek tulajdonított mondást a hasznos hülyékről, akik gyalogként tökéletesek lehetnek, meg hogy a külföldi pénzből jut-e a párkapcsolaton belüli erőszak férfi áldozatainak a “felügyeletére” is.

   1     0
   • Na igen, sunyiságért sem kell a szomszédba menniük.
    De hát mit is várhatnánk olyanoktól, akik a férfiak törvényesített lehúzásából akarnak élni?

    Kíváncsi vagyok, mikor küldenek “családlátogató” önkénteseket egy kérdőívvel minden családhoz “barátnő” képében, akik megkérdezik az asszonyt: apa ugyanannyit mosogat, vasal, főz-e mint anya? Ugyanolyan gyakran kel-e fel éjszaka pelenkázni, mint anya?
    Persze, a kérdőív véletlenül sem terjed majd ki arra, hogy melyik fél mennyit keres, és mennyi pénzt tesz be a közösbe.

    1     0
 4. Nagyon helyes. Ideje, hogy főgumi is megtudja: “A nem az nem!”

  2     0
 5. Nem mondtátok, hogy a gumisok ennyire fainul tolcsizzák. Dikk:

  REND A LELKE MINDENNEK

  Posted on 2015-04-15 by Gumiszoba

  Kiszedtem a használható részeket, ide is bemásolom okulásul.

  “De támadt egy ötlete, hogyan ismerkedjen meg végre a Férfival. Így a barátságos sütemény, meg a helyi hagyományok mellett döntött, és átment hozzá, hogy bemutatkozzanak egymásnak. Kenan behívta a házba. Alice nem vette le róla a szemét, semmit sem látott csak ezt a rettentő jóképű Férfit, magas, karcsú, sűrű hajzatú, a hangja barátságos, a modora egyenesen lehengerlő. Alice teljesen átadta magát a mélyről feltörő gyönyörűségnek, mintha megbabonázták volna, lubickolt a boldogságban, néha kuncogott, ha a férfi érdeklődve fordult felé, miközben kérdezett, ő pedig csábosan, csillogó malacszemekkel nézett vissza rá. A Férfi elmondta, a neve Kenan, merthogy félig török, anyai ágról, az apja német, így felállt az a különös helyzet, hogy ezt az isteni pasast végül is Kenan Eichman-nak hívják. Minél többet gondolt rá, annál inkább megállapította, nem is olyan szörnyű név. Jól beszél törökül, németül, angolul és spanyolul, internetes cége van, közvetít dolgokat, ha jól értette, otthonról dolgozik.”
  “Miután Alice félig aléltan hazabotorkált a szomszédnézőből, sóhajtozva levetette magát az ágyra, és vad önkielégítésbe kezdett. Nem sokkal később megizzadt homlokát törölgette. Továbbra is ábrándos maradt, az ágyhuzaton keletkezett apró ráncok megigazgatásán dolgozott dudorászva, elpakolta maga után segédeszközeit, mindent a helyére, és mire végzett, ráébredt a visszafordíthatatlan tényre, hogy szerelmes lett. Végig Kenanra gondolt, ó micsoda Férfi!”

  “– Indulás! – nevetett magára a fürdőszobai tükörben, egyik fogán visszacsillant egy opálos fénycsík.
  Kitipegett a hűtőszekrényhez, hogy kivegye a pezsgőt, aztán pedig rámarkolt a kulcsokra.”
  “– Minden férfi olyan kiábrándító, lucskos, meg retkes, meg koszos, meg igénytelen! Meg büdös! Azt hittem, Te más vagy Kenan! – morogta fennhangon, míg takarított.
  A férfi felemelte a fejét, és véreres szemekkel értetlenül bambult rá.
  Alice elvégezte a munkát, de egy pillanatra elgondolkodott a felmosón, nem viszi vissza a helyére, Kenan úgyis nyáladzik még.
  – Ugye tudod, hogy rettentően jóképű vagy? – mosolyodott el Alice, hagyva, hogy Kenan elbűvölje őt a lénye közelségével, szerényen ringatta magát, mintha a férfi valójában őt illette volna udvarló szavakkal.”

  “Itt bármit el tudok neked készíteni, szerelmem. Nos ebben a dobozkában van egy kis emlő, ha jól emlékszem a videotékás lány, aki nem akart engem kiszolgálni, nos ez itt az övé – bökött a gondosan elcsomagolt dobozra. – Jó nagy mellei voltak, egészen mirigyesek. Az emlő majdnem olyan, mint a zsír, lágy és szétmállik a szádban, érdemes valami kiadósabb dologgal vegyíteni. Vagy inkább kérsz egy kis májat? A Doki elég sokat vedelt, jó nagy ez a máj… vagy tudod mit? Még megvannak a golyói is, – vigyorgott kérdőn, de aztán fintorogva felhúzta az orrát, és megcsóválta a fejét.”

  “Ezt is a Férfi gerjesztette benne, pedig ő fogyni akart! Ezt a kényszert, ami a ciklusa miatt van, meg ettől a fékezhetetlen, szenvedélyesszerelemtől.
  Végül letelepedett a konyhában álló, szépen megterített asztalhoz. A férfi egy méterre kókadozott, ő pedig szerelmesen húzta végig ujjait a virágcsokron, amit tőle kapott. Aztán kezeivel csábosan végigsimította magán a vörös szatén hálóinget.
  – Annyira kedves tőled a virág. De tényleg. Nem tudok elég hálás lenni neked, azért, hogy vagy. Így akarok élni veled, örökké – vigyorgott ábrándos gyönyörűséggel. Aztán felvihogott: – Biztosan olyan sok nő lehetett már az életedben, de velem boldog leszel! Hidd el, jó ember vagyok ám, és odaadó, meg kedves is, és hát majd lefogyok pár kilót még, de csakis a Te kedvedért!”

  “Ó majd elfelejtettem valamit, egy kis zene is kellene. Mindjárt. A rádióban egészen jó kis éjszakai műsor szokott lenni, könnyű romantikus dalokkal. Ez az. – bekapcsolta a rádiót. – Jó lesz ez, ó igen, nagyon kedves tőled, igen, szeretnék táncolni. – odalibegett könnyedén a kikötözött férfihoz és hozzá simult, úgy tett egy kis ideig, mintha táncolnának.
  – Ne folyasd rám a nyáladat, ha kérhetem! – vetette oda hirtelen, és fogott egy törlőruhát, amivel megtörölgette a Férfi lebiggyedt ajkát. Kenan nyelve kis híján kilógott a szájából. Alice hirtelen felindulásból megcsókolta, szenvedélyesen és durván, mintha szét akarná tépni a szájával, aztán ellépett tőle.”

  “A férfi belelátott, látta a késeket, szikéket, orvosi eszközöket, fűrészt, mindenféle speciális szerszámokat, vegyi anyagokat. Zihálva, kiguvadt szemekkel, őszinte rémülettel bámult Alice-re, de a nyelve úgy zsibbadt, mintha egy fészekalja darázs marta volna agyon. Üvölteni akart, de a kábulattól egyszerűen nem tudott, se mozdulni, se nyelni, se megszólalni.  A nyála akadálytalanul csorgott a padlóra.
  – Csókolj meg, úgy vágyom rád, akarod, hogy itt masszírozzalak, akarod, hogy a számmal csináljam azt neked, vagy valami mást szeretnél? Szerelmem, a tiéd vagyok!

  “A férfi belelátott, látta a késeket, szikéket, orvosi eszközöket, fűrészt, mindenféle speciális szerszámokat, vegyi anyagokat. Zihálva, kiguvadt szemekkel, őszinte rémülettel bámult Alice-re, de a nyelve úgy zsibbadt, mintha egy fészekalja darázs marta volna agyon. Üvölteni akart, de a kábulattól egyszerűen nem tudott, se mozdulni, se nyelni, se megszólalni.  A nyála akadálytalanul csorgott a padlóra.
  – Csókolj meg, úgy vágyom rád, akarod, hogy itt masszírozzalak, akarod, hogy a számmal csináljam azt neked, vagy valami mást szeretnél? Szerelmem, a tiéd vagyok!
  – Engedj el, te büdös kurva! – nyöszörögte a fülébe alig hallhatóan Kenan, és felvillanó tekintettel bámulta, továbbra is tehetetlenül.
  – Rossz válasz! Ennél többet vártam tőled! – hörögte Alice dühödten, és az injekciót beledöfte a Férfi torkába, az állkapcsa alatt, alulról felfelé, hogy az anyag a nyelvét, a hangképző szerveit megint elzsibbassza.
  Felröppenő tekintetével megkereste a faliórát, nyolc órája, és tizenegy perce az övé ez a Férfi. Csak az övé. Ellentmondást nem tűrve kinyomta a tűből a nagy adag lidocaint, majd elégedetten nyugtázta, hogy a férfi maga alá vizelt.
  Ma már nem volt kedve takarítani. Holnap majd ezzel kezdi a napot. Most elégedett. Holnap pedig még ajzószert is ad neki. Lekötözi majd, lemosdatja, és egészen reggelig önkívületben szerelmeskedhetnek. Ó, micsoda Férfi!”

  Én ma reggel így köszöntöttem a ma hetvenéves Murinai Angi nénit!  #freethenipples #szelfipárbaj

  A hadsereg, a hadsereg, a hadsereg
  Már készen áll,
  Nem rettenti el, nem rettenti el,
  Nem rettenti, el a halál.

  Kibaszott hadsereg,
  Elbaszott emberek,
  Impotens katonák,
  Övék lesz a világ.
  Lalala…

  A csillagok háborúját a műholdak közvetítik,
  A Földnek a végsô nagy ütközetet, lalalla…
  És látod a képen, hogy szerelmed, fiad, apád hogyan hal meg
  A rakéták szép színes fényeinél, lalalla…

  3     0
  • Istenem!

   “A férfi belelátott, látta a késeket, szikéket, orvosi eszközöket, fűrészt, mindenféle speciális szerszámokat, vegyi anyagokat. Zihálva, kiguvadt szemekkel, őszinte rémülettel bámult Alice-re…”

   Szabad találgatni, hogy mégis miféle indulatok és vágyak csatornázódhatnak bele kerülőutakon egy ilyen novella megírásába illetve olvasgatásába? Talán jobb el sem képzelni. Vajon normális embernek tartanának minket, ha “mintegy mellékesen”, “szórakoztatásképpen” olyan novellákat adnánk itt közre, amelyben nők brutális megkínzását és többszöri megerőszakolását és emberek feldarabolását írnánk le, kábítószerekkel, vegyszerekkel, fűrészekkel. késekkel, szikékkel fűszerezve? Nyilván teljes joggal mondaná bárki, hogy nem vagyunk normálisak.

   Komolyan mondom, én most teljesen elképedtem…

   3     0
   • Ez csak jogos válasz a hegemón patriarchátus általi rendszerszintű nőelnyomásra!!!

    3     0
   • Akkor nem néztél gyerekkorodban meghökkentő meséket, pótold :)
    ez pont ilyen:
    http://www.youtube.com/watch?v=UXr9pRJejt8

    0     1
     • Ja-ja, ráadásul férfi a forgatókönyviró :) ” Szabad találgatni, hogy mégis miféle indulatok és vágyak csatornázódhatnak bele kerülőutakon egy ilyen novella megírásába illetve olvasgatásába? Talán jobb el sem képzelni.” By alter Ego

      0     1
    • Ennek semmi köze a meghökkentő mesékhez… Illetve mégis: most meghökkentő módon kiderült, hogy a gumiszoba elnevezést illik komolyan venni, mert totál bolondok laknak benne.

     Valójában persze nem a tartalmától kifejezetten elmebeteg ez a novella, hanem a szövegkörnyezettől, ahova a szerzője szánta illetve ahova a szerkesztő beválogatta. Fürdőköpenyt viselni sem elmebeteg dolog önmagában, csak akkor árulkodó jel, ha valaki abban megy templomba. Egy radikális feminista blogon a férfimészárlás plasztikus megjelenítése egészen mást jelent, mint egy krimi antológiában… – Ha ezt te nem érzed, akkor vagy baj van a pszichológiai érzékeddel vagy pedig elfogult vagy… Inkább az utóbbi, mert lefogadom, hogy az elsők között kérdőjeleznéd meg az elmeállapotomat, ha holnap egy jó kis nemi erőszakolós, nőmészárolós novellával lepnélek meg a címlapon.

     2     0
     • Jogos. A kontextusból kiragadva max. a “művészi” értékén lehetne vitatkozni, így viszont…

      0     0
     • lepjél, lássuk csak mire vagy képes, ha kiszabadítod Willyt ;-))

      http://www.youtube.com/watch?v=vIzQyskCEPs

      ha adhatok tanácsot nem kell elvinni a sztorit de facto mészárlásig, itt is csak sejtjük mi lesz vagy nem lesz, amúgy meg ez a novella nem a férfiak kínzásáról szól, hanem alapvetően egy odapiszka G.É.nek :

      “Alice feltápászkodott a forgószékből. Ebéd után mindig fiatal színészek képeit nézegette az interneten”

      “Undorral nézett le a müzlire. Önmagára emlékeztette, a kötelező egészséges életmódra, fogyás iránti féktelen vágyára, az állandó elégedetlenségre önmagával. ”

      “Kényelmetlen viselet, de azért egy kicsit dögösebb ebben a szép, hosszú, vörös szaténban, olyan, mint egy igazi királynő. Pózolt a tükör előtt.”

      “milyen nehéz a sorsa egy igazi, finom nőnek. Aztán a lépcső aljára érve, vissza akarta venni a lábára a csajos papucsot, amit még a neten rendelt magának és nyomta az egyik bütykét. De ezzel most nem törődik, a szépségért meg kell szenvedni, így kicsit határozottabban beleerőltette dundi lábacskáját a csinos kis lábbelibe.”

      Ez Gumiszoba-Csao pinpongozása, az csak koincidencia, hogy az írás most került ki, nyilván a Férfi nagybetűsítése utalás is lehet akár, de tényleg mellékes, ott a levél a kápónak, az is Éva asszonyról szól :)

      0     0
      • Ha te ennyire bonyolult üzeneteket vélsz kiolvashatónak belőle, akkor nézd el nekem, hogy én egy sokkal kézenfekvőbb allegóriát látok a novellában, amely arról szól, hogy mit is lenne jó tenni a férfiakkal a szerző lappangó kedve szerint, merthogy “Minden férfi olyan kiábrándító, lucskos, meg retkes, meg koszos, meg igénytelen! Meg büdös!”

       0     0
   • És ez civilben gyerekekkel foglalkozik?
    Nem ártana egy elmeorvosi szakértő figyelmét is felhívni erre, mert szerintem nem teljesen egészséges, hogy ilyen sérült lelkű emberekre bízzák a szülők a gyerekeiket.

    2     0
 6. Az egész oldal borzasztó, nem csak a szövegek. A képek is torzak, degeneráltak, undorítóak. Akinek ez bejön, az majdhogynem menthetetlen, de aki nem teljesen lelki sérült és férfigyűlölő, az fél perc után kinyomja a böngészőablakot, különben elmegy az életkedve. Kifejezetten jót tesznek ezzel a feminizmusnak. Nem véletlen aggódnak a mérsékeltebb(nek tűnő) feministák! Kizárt, hogy a legmérgezetteb lelkivilágúakon kívül bárkit is megfognak ezek a szövegek és ez a képi világ. Tökéletes öndiagnózis a feminizmus velejéről, semmi köntörfalazás, semmi finomkodás vagy intellektuális máz. Fontos, hogy a Férfihang reklámozza. :-)

  7     0
 7. Mégegyszer nekifutok több információ ismeretében. Asszem kilesett a szög a zsákból és ez az ami zavar a bírósági tárgyalásokon is. Ha például egy illető kijelent valamit, akkor azt szabadon visszavonhatja az igazságszolgáltatás előtt is. Olyan ez mint amikor valaki belátja bűnös aztán egycsapásra visszavonja, a bíróság azt meg elfogadhatja, tehát mintha nem is mondta volna. Jegyzőkönybe se mindig kerül be az ilyen ezért sem működik rendesen az igazságszolgáltatás, mert a felettesei sem mindig tudják mit művel egy-egy bíró. A Puzsérnál alacsonyabb népszerűségű átlagpolgárok alkalmanként a szerencséhez és nem a jogaikhoz vannak kötve miután beperlik őket.

  2 nappal ezelőtt egy femináci boszorkány ezt közölte itt, mert lementettem magamnak:
  “•    Diana Magvető
  Bizony, ahogy Koriander mondja. Levél ment az adminnak és hufnak. Amennyiben a képek nem tűnnek el, feljelentést teszek mind a kisfiú mind az oldal ellen. Sztem eddig is megfértünk egymás mellett, nem kellene ezt a csendes tartást csúnyán felrúgni. Most itt szólok, többé nem. Bárki visszaél vélt vagy valós képeimmel, azonnal feljelentem.
  Ennyikeh”

  Mi ez a “vélt vagy valós képeimmel”? Értelmes lény már csak el tudja dönteni magáról, hogy ő van egy képen vagy nem. :)

  Mi volt ez ha nem aljas rágalmazás? Mi van ha alacsony iskolázottságú, azaz védtelen férfiakat próbálnak így megfélelmlíteni és ők bele is mennek a csapdába? Mi van a Koriander nickel, a jóságos éjszaki boszorkány keveri a trutymót a gonosz nyugati boszorkánnyal? Reina legalább egy szimpatikus antifeminista és egyre inkább kedvelem az írásait, úgy, hogy egy egészséges, férjes asszonynak olvastam. Zárszóként, pedig kikérem magamnak, hogy az ilyen végtelenül ostoba szagemberekre bízzák a leendő gyermekeink nevelését, mint akikről szó van. Elmegy az embernek a kedve a gyerekcsinálástól.

  4     0
  • “Mi ez a “vélt vagy valós képeimmel”? Értelmes lény már csak el tudja dönteni magáról, hogy ő van egy képen vagy nem. :)”

   Jó, de nem értelmes lényekről, hanem femigumikról van szó:

   Eeee Ennyire eeecsúnyúltam? Meglehet, nem is én vagyok.
   Megyek, feejelentem a tükröt. Ennyikeh.

   4     0
  • “Reina legalább egy szimpatikus antifeminista és egyre inkább kedvelem az írásait, úgy, hogy egy egészséges, férjes asszonynak olvastam.”

   Köszi szépen, jól esik a dicséret.
   Hadd védjem meg Korit, szerintem mindez őrá is illik. Sajnálom ezt a vitát, feszültséget.

   1     1
  • Mi tűnt el? Előző cikknél van fosbúkkommentként.

   0     0
   • Igazad van. Ebben tévedtem. Nincs visszavonva a fenyegetés és  a képek sem. Ezt a mondatot kiszedem a HSZ-ből a többit meghagyom: “Úgy látszik meg nem történté tette, hiszen eltűnt a hozzászólás, viszont a sértegetést nem lehet csakúgy visszavonni, mert gyűlöletkeltő.”

    0     0
  • Soldier of Mothermadam:
   Ha például egy illető kijelent valamit, akkor azt szabadon visszavonhatja az igazságszolgáltatás előtt is.” – Egy nő következmény nélkül megvádolhat férfit bármivel, és akár számtalanszor megváltoztathatja vallomását is, – ahogy tette 8 esetben P. Tímea, D. Rolanddal szemben – és ennek semmilyen káros következménye nem lesz a őreá nézve. Fel sem merül a Hamis Tanúzás, de még a Hatóság Félrevezetése sem, már amennyiben kiderül a hazugság. A legsúlyosabb hamis vád esetén is maximum meg kell ígérnie a nőnek, többet ilyet nem tesz, és befizet egy jelképes összeget, függetlenül attól, hogy az általa megvádolt ártatlan férfi már éveket ült a semmiért.

   Múlt héten nagy port kavart az USA-ban Walter Scott esete, akit egy rendőr a hátsó törött fényszórója miatt akart igazoltatni, de a fekete férfi ahogy félreállt, menekülőre fogta. A járőr önvédelemből nyolcszor hátba lőtte. Ma már tudjuk, Walter Scott nem volt köztörvényes bűnöző, nem emiatt menekült és nem is a törött lámpa végett, hanem a gyermektartás elmaradása miatt. Csúszásban volt. Korábban ült már ezért háromszor… nem akart visszakerülni. Dél Carolinában, ha egy férfi 5 napot csúszik a pénzfeladással, automatikusan börtönbe küldi a bíró. A fogvatartottak 15-20%-a emiatt ül éveket. Mert nincs elég pénze. Walter Scott gyerektartásának mértékét 2008 előtt határozták meg, amikor még jól fizető állása volt egy amerikai autógyártónál. De a válság őt is lenullázta ugyanúgy, mint azt a hatmillió férfit akik akkoriban elvesztették munkájukat. Ez az amerikai iparban dolgozó férfiak 1/3-ada volt akkor. A törvény nem ad lehetőséget az asszonytartás/gyerektartás és további lehúzások mértékének újratárgyalására. Amit egykor megállapítottak, azt kell fizetni. Akkor is ha negyedannyi bérből él ma az illető. Tudtuk meg DR. Helen Smith-től.
   Jelenleg, a nyugati férfire a legnagyobb potenciális veszélyt nem a terrorizmus, vagy bármilyen betegség, természeti katasztrófa stb. jelentik. Hanem a gyermekét szíve alatt hordó nő. Ugyanis idővel, ő fogja kivégeztetni az államhatalommal. Az akit szeret, azért mert megteheti. E z a fajta határtalan önzés, a lelkiismeret teljes hiánya tette a nyugati modern nőt a világ legéletképesebbjéé. Ez volt az OFF.
   Egyébként Kori szerintem is feminista, de minimum nőpárti. Ettől függetlenül vannak jó meglátásai.

   2     0
   • Itt most erről (még) nincs szó mert nem vontak vissza semmit. Tehát a fenyegetés fennáll.Ennek ellenére személyes tapasztalataim okán nem vonom vissza az igazságszolgáltatásról alkotott véleményemet, sem. Korianderől nem állítom, hogy feminista annak ellenére, hogy engem nőgyűlölőnek néz. Egyszerűen csak a helyzet félreérthető. Most tényleg mennem kell, lehet hiteltelen vagyok egyeseknek, de akkor is topog az asszony és ki akarok menni vele a szabadba. Pá.

    0     0
   • “Ez a fajta határtalan önzés, a lelkiismeret teljes hiánya tette a nyugati modern nőt a világ legéletképesebbjévé.” – A valódi életképesség a környezettől minél függetlenebb életélést jelenti. Ennek éppen az ellenkezőjéről van szó. Az a bizonyos nyugati nő már a legextrémebb eszközökhöz kénytelen nyúlni, hogy a számára megfelelő életélési lehetőségeket biztosítani tudja. Ezek közé már nem csak a pénzért való házasodás hagyományos esete, hanem az üzletszerű házasodás kalkulált válással, hamis vád, mások börtönbe juttatása és a karhatalommal való kivégeztetése is beletartozik. Ez a viselkedés sokkal inkább az olyan parazitáéra emlékeztet, aki mohóságával elpusztítja a gazdatestet, kiszipolyozva belőle azt is, ami az illető életbenmaradásához lenne szükséges. Szóval ez a viselkedés számomra inkább az ÉLETKÉPTELENSÉGet jelzi.

    Nem véletlenül védekeznek a férfiak például vazektómiával. Jelenleg félmillió beavatkozás történik évente és a szám egyre nő. Míg a női sterilizáció csökken, addig a férfiaké növekszik. Már évekkel ezelőtt is minden KILENCEDIK férfi átesett a beavatkozáson a gyermekvállaló férfikorban levők közül (30-45). Érdekes módon ez a fehéreknél 14% fölött arány, míg a feketéknél 3,7%, a hispánoknál 4,5%.

    Semmilyen férfiak által használható fogamzásgátlót nem engednek piacra dobni (elvégre megtörné a nők monopóliumát a családtervezés tekintetében) és semmilyen törvényi lehetőséget sem hagynak, hogy a férfi bármilyen formában is rendelkezzen az örökítőanyaga sorsa felett, ha az elhagyta a testét. Végső soron látni kell, hogy ez a “nyugati” társadalom a férfiak egyre növekvő millióit kergeti az öncsonkításba és a családtalanságba, gyermektelenségbe.

    Ez tényleg a HALÁL kultúrája!

    2     0
   • Nem, Tibi, nem vagyok feminista.
    (A helyzetemmel és az álláspontommal kapcsolatos kisregényt meg töröltem, remélem olvastad).

    3     0
 8. “Mi van a Koriander nickel, a jóságos éjszaki boszorkány keveri a trutymót a gonosz nyugati boszorkánnyal?”

  Nem keveri, te viszont egyre gyanúsabb vagy, de már másoknak is feltűnt, nemcsak nekem.

  0     2
  • Nekem egyikőtök sem gyanús… :) pedig régebben mindig néztem a Colombo-t, szóval szerintem levágnám…
   - viszont ha másoknak is feltűnt és nem csak neked, akkor lehet, hogy van valami abban amit mondasz… ha csak neked lenne gyanús Kori, arra persze én is csak legyintenék, mint te… :)

   1     0
   • a rakétám már pályára állt és kibontotta a napvitorláit, folyamatosan gyorsul, szóval majd kiderül.

    ha Soldier valódi akkor az ezerszer szomorúbb, mintha csak egy hímsovit karikírozó troll lenne és a legzavaróbb benne, hogy a muszájt ly-nal írja- többek között ezért is gondolom azt, hogy egy gumiszobás kreáció, mert pont olyan, mint amilyennek egy feminista egy antifeministát jellemez, pedig.

    1     1
    • Tudod Koriander a nőnek mindig igaza van, ezért is vagyunk hátrányban. Élj boldogan a fantáziavilágban és vesd el a tényeket, hiszen megteheted! A támadás a nőknél védekezés, bár jobban örülnék ha személyesekedés helyett érvelnél. Például, cikkezhetnél, hogy miért szereted a Gumiszoba írásait.

     4     0
    • - elsőre is értettem Kori… :) Most mit írjak erre: Nők… Ha nem csal az információm, rólam is terjengtek hasonló pletykák anno az igen tisztelt kompánia belterjes köreiben – de leszartam, és SoM is ezt teszi ha jól értelmezem válaszát. Nők… Ti tényleg azt hiszitek, hogy ha kitaláltok valamit ami hihető – attól függetlenül, hogy ti elhiszitek vagy sem – akkor az már igaz lesz? Nők…
     Kori, a legnagyobb hülyeség mellett is ugyanolyan könnyű érvelni mint a legnagyobb igazság mellett. Troll vagy nem troll… ugyan már… ennek nincs jelentősége. Kreálták mint negatív példát, vagy kreálódott? Van különbség? Az egyik szerint: ilyen az amikor… a másik szerint: ez lesz akkor amikor… – ugyanaz. A rakétád nem fogja elhagyni légkört, lepottyan. Ez már az én véleményem, tehát nem troll. De ennek tényleg csak abból a szempontból van jelentősége, hogy a rakétád, hogy végzi. Szerinted ez számít? Te lőtted fel, ha te nem vagy, az sem lenne, tehát ez neked számít jelen pillanatban egyedül – bár lehet hogy mások is azt mondják mint te, de ne mond hogy én nem szóltam, ők is leszarják a rakétádat. Ha célba ér akkor viszont melletted fognak tapsikolni, hogy osztozzanak a sikeredben. Siker. Tegyük fel, igazad lesz. Akkor mi lesz? SoM talán törekedett itt arra, hogy követőket gyűjtsön bármihez? Nekem ez nem jött át. Leírta a véleményét, azt és úgy ahogy jónak látta. Ennyi. Ha kiderül, hogy troll, és csak egy kreált negatív példája az antifeminizmusnak, akkor ezen az oldalon bárki nézőpontja megváltozik majd? Nem. Nem fogjuk tömegesen azt mondani, hogy innentől nem követjük SoM-ot, vagy hasonlók. Eddig sem követtük. Ha értelmeset ír, továbbra is beszélgetni fogunk vele, hiszen a valós trollokkal is ez történik. Ha nem ír szélsőségeset, hanem olyat, amivel valaki azonosulni tud, akkor ő majd beszélgetni fog vele továbbra is. Ha SoM egy kreáció, akkor őt biztosnem fogja zavarni, ha kiderül róla hogy az, remélem ezt nem kell magyaráznom; aki kreálta azt sem, mivel pont azért kreálta mert magát nem akarta felvállalni pont az ilyen esetekre felkészülve; és a fentiek alapján minket sem, hiszen nem követjük SoM-ot. (A ‘legjobb’ esetben is visszaforgatjuk a femikre: azaz ha szerintük ilyen minden antifimenista, akkor ők is elismerik, milyen rossz hatással van a feminizmus a nők megítélésére a férfiak részéről. Ilyen könnyű valami mellett vagy ellen érvelni bármilyen nézőpontból.) Ilyen az élet ez meg egy blog. Gondolkodjunk már néha legalább két lépést előre lányok… (Reszet, kérlek… az űrhajós csávót. :))
     - Ha van a rakétádon önmegsemmisítő gomb, én a helyedben megnyomnám, nehogy pont a te buksidra pottyanjon… :)

     2     0
     • Kösz. Hozzátenném én állítottam magamról, hogy troll vagyok, tehát nevezhet bárki annak. Azért tettem mert nincs időm egész álló nap az internet előtt bóbiskolni és az összes hozzászólást elolvasni, tehát mindig csak leírom a véleményem ha van hozzá kedvem és ha nagy ritkán kérdeznek akkor válaszolok. Igyekszem úgy írni, hogy csak lógjak a levegőben, mert az internetet nem tartom alkalmasnak emberi kommunikációhoz, félreértések adódhatnak. Lehet Korival a legjobb haverok lennénk a valóságban, itt meg fantázál. Lehet paraszt vagyok néha és kiborítom a bilit, de akkor se kérdőjelezheti meg senki például a nememet. Hímnemű vagyok és 188 cm magas, ennyi elég, hogy kifejthessem bármiféle véleményem amíg az nem ütközik jogi akadályokba. Másoknak is ezt kéne tenni, hogy nőjön a hozzászólásszám és ne holmi youtube linkek megosztásáról szóljon az érveléstechnika mint a tinikre méretezett FaceBookon.

      Minden kijelentésem igazolható, tehát nem viccelődök és metafórákat sem használok mint Naooo meg a többiek csak gondolkodásra akarom késztetni az értelmesebbjét, mégpedig úgy, hogy semmilyen feminista irodalmat nem kívánok olvasni a jövőben sem, csupán a való életből akarok meríteni ami körülöttünk zajlik, kifejtve miért káros és fertőző a feminizmus.

      És nevezzen bárki hímsovinisztának én ma a rossz idő ellenére is elmegyek a barátnőmmel a János Kilátóhoz (mert holnap dolgoznom kell), mert lehet egyszer feleségül veszem ha kineveltem a kleptomániáját és jobban utánajárok érdemes -e Magyarországon házasodni vagy csak érdek az egész és az összes pénzem rámenne ha elválna tőlem az asszony. Azt gondolom a magyar feministák savát az elvált nők alkotják. Léptem.

      6     0
     • kicsit túldimenzionálod a karakteremet, ok.hogy Elekkel meg högyikêvel privizgetünk, de fogalmam sincs milyen pletyók keringtek rólad, örülök, hogy ennek ellenére visszajöttél. :)

      amúgy pottyanjon, majd hívjuk Pistát tüzet oltani.

      0     1
      • - én nem mentem el sehova… hogy lehet innen elmenni? :) Viccet félretéve tényleg nem is foglalkoztam vele szóval dettó vagyok kb. mint SoM – hozzászólok ha kedvem van. – és nem túl magas a téma… :D Amúgy nem dimenzionáltam a karakteredet (- aki különben itt nekem Te vagy, de mindegy… :)) hanem szándékosan írtam általánosságban mert én sem tudnám meghatározni konkrétan az “igen tisztelt kompánia” -át, :) és főleg nem annak “belterjes körei” -t. :D Ilyen mélységekig amúgy sem foglalkozom mások lelkivilágával, legfeljebb a közeli ismerőseimével, de szándékosan írtam azt is, hogy “pletykák”, szóval nem tény. Csak azért írtam bele, hogy hitelesebb legyen a mondandóm, de így utólag már megbántam, elvitte a hsz-t… :D

       0     0
       • Oks, ünnepélyesen megigérem, hogy nem froclizom többet SoMot :), na megyek mer’ odakozmál a rántás, a zuram meg kitekeri a nyakam, helyettetek is ;-).

        0     0
   • “Nekem egyikőtök sem gyanús… :)”

    Nekem mindenki gyanús. Feminista szagot érzek. :-)

    3     0
    • Oh, veled kapcsolatban meg jó ideje Huffnagel szagot érzek, ne essél zavarba, más is nyomja itt dupla, vagy x+1 nick-kel, kicsit zavaró, hogy akkor most melyik énjével megy a kommunikésön, de végülis a mondanivaló és nem a felvett identitás szàmít.

     (emanci igen, femi nem).

     0     3
    • Szerintem Kori jól pozicionálta magát, legalábbis én is így nevezném, ő nem feminista hanem emancipált. Pontosítom, bár már sokszor elhangzott ha nem is pont így, az emancipált nővel még érdemes beszélgetni de a feministával már nem. :) Bár van néhány törvényszerűség ami pont nem egyszerűsíti a helyzetet. :) Az emancik sosem ismernék el hogy tele vannak femi attitűdökkel. Ha azt mondod férfiként egy emncinak hogy ő emanci ő úgy érti, hogy lefemizted. A femik ha visszafogják magukat pont olyanok mint az emancik. :)

     0     0
 9. Minden esetre hadd idézzem egyik kedvenc hozzászólásomat a gumiszobáról:

  “Ezt nem értik, még a legértelmesebbek se, még a leginkább felelősségvállalók se, még azok se, akik komolyan veszik. Minden rajtam lesz számon kérve, amit ő basz el, az is. És lehet, hogy neki nem számít meg kit érdekel, ha nem engem csesztetnének vele, nekem se számítana, de engem csesztetnek a kurva életbe. Meg hogy nekem minden magamra fordított percet le kell egyeztetni. Van nekünk kitűnő bébiszitter, nem is az. Tegnap is döglöttem a gőzben egyet. De ezt nekem meg kell szervezni. Ha ő megy valahova, az adott, azt neki nem kell szervezni, ő mehet, ha akar oszt kész. Hogy MINDIG az anya az, aki alkalmazkodik. Én odavágom a faszoknak, hogy bazmeg tudod te, milyen FOLYTON alkalmazkodni valakihez, meg állandóan szervezni??? És nem érti. Nem érti, nem érti. Nem is értheti egyébként, mintha a vaknak magyaráznád a színeket. Hogy először ő dönt, hogy mi lesz, ehhez neki senkit nem kell megkérdezni, aztán ahhoz képest te leszervezheted magadnak, amit le tudsz, meg megoldhatod, ahogy tudod meg akarod. És akinek nincs pénze szitterre??? Akinek nincs anyja, akihez elmehet a gyerekkel, és akkor lehet egész nap dögleni, mert a nagyika imád babázni??? Basszus, én olyan kiváltságos helyzetben vagyok, és így is szar nekem. És mindezt azért bazdmeg, mert ő dolgozik. Ő hozza a pénzt. Értem én, az fontos. (Amúgy tényleg fontos, baszhatnám én az óceáni nyaralást meg a bébiszittert, ha nem dolgozna.) De ha én végre találok munkát, AKKOR IS az övé lesz a fontosabb, ezt borítékolom. Akkor is én leszek, aki leszervez, megold, kikészít, elintéz, letöröl, odafigyel, fejben tart.”

  Tehát egy felnőtt, gyerekeit nevelő ember arról panaszkodik, hogy szervezést gényel a részéről, ha el akar menni a gőzbe dögleni. Hallatlan, mik vannak!

  1     0
  • Ez lenne a “szegénység női arca” feminista módra?

   Amúgy tényleg fontos, baszhatnám én az óceáni nyaralást meg a bébiszittert, ha nem dolgozna.

   A szegíny, elnyomott eltartottak. Valaki elmagyarázhatná nekik, hogy sok, ciszheteroszexuális privilégiumaiban fetrengő férfinek nem az a legnagyobb gondja, hogy nehéz megszervezi másvalaki által hazahordott pénz elköltését, hanem az, hogy marad-e még kajára a számlák befizetése után. Ja, és mellesleg nincsenek ilyen gondjai se, hogy hogyan üsse agyon a sok felesleges időt, mert még napi 8-10 órát a mókuskerékben is szopnia kell.

   2     0
   • jo vastag az a bor. megszerzik maguknak a vagyonos fickot, hogy minnel gondmentesebb eletuk legyen. a hazahordott sok penz jo, a luxusnyaralas jo, viszont az mar nem tetszik nekik, hogy minimalisan a joletert cserebe vmicsket alkalmazkodni is kellene. o szeretne mas penzet es idejet megjobban beosztani. mert enelkul patriarchalis noelnyomas van.

    ezek a “feministak”, a ferfi verejtekevel ledolgozott penz viszont kibaszott jo dolog.

    1     0
 10. Minden férfi gyanús, tudjuk. Feminim hozzáállás nagyon. Engem nem kell kedvelned mert nem vagyok félmondatos cuki Naooo és a Férfikuss sem dívik egy férfimagazinban.

  Filmajánló a miciknek. Amici miei
  http://en.wikipedia.org/wiki/My_Friends_%28film%29

  1     0
 11. Lehet, hogy egyedülmaradok ezzel a véleményemmel, de szerintem ennek a gumiszobás dolognak a felemlegetése, meg a mögötte állók kiposztolása elég ízléstelen. Huffnágel általában szellemes szokott lenni, ez a mostani húzása meg olyan méltóságon aluli.

  Nem igazán értem azt sem, hogy minek kell addig piszkálni a bajszukat, míg pereskedés lesz belőle. Elképzelhető, hogy egy ilyen pereskedésből bármi jó süljön ki?

  3     0
  • Üres fenyegetőzés az a per, csak bepróbálkoztak vele.

   0     0
  • Van olyan, akit érdekel a bloggerinák személye is, hogy vajon mégis kicsodák, miféle nők azok, akik ennyire megvetik, gyűlölik a férfiakat, akik ennyire magas lóról osztják az észt. Próbálják megragadni, megérteni az embert és persze ne vitassuk, valószínűleg egyfajta bosszantással elégtételt is akarnak venni a feminista gyűlöletkampányért. Például engem se nagyon foglalkoztat a személyük, láttam is már efféle embert eleget, de akiket ez érdekel, azoktól sem akarnám elvitatni a tájékozódás jogát. Sem Huffnágel a hozzászólásában, sem én ebben a cikkben nem tettünk semmi jogelleneset; a képek publikusak a tulajdonos akarata szerint. A képeket a hornmici1@ gmail.com email cím tulajdonosa “posztolta ki”. Ha valaki jogsérelmet okozott, akkor ők okoztak a vádaskodásukkal.

   Azért lehet belőle pereskedés, mert a gumibolondok pereskedni akarnak. Ilyen a természetük. Nézd csak meg a közéletet, egyre gyakoribb a feminista zaklatás, mószerolás, megvádolás, petíciózás, perrel fenyegetés. Ha valaki nem tesz végül valamit ellenük, akkor vétlen emberek tömegei fognak az efféle “feministáktól” rettegni. Pereskedni velük jószolgálati tevékenység, merthogy meg kell tanulniuk, hogy nem kötözködhetnek pökhendi módon össze-vissza, nem zaklathatnak kedvük szerint bárkit!

   5     0
   • Így már kezdem érteni. Sajnos nem vagyok biztos benne, hogy a bíróság értelmes döntést hozna, ezért aggódnék egy kicsit egy ilyen per esetén. De ha van aki bevállallja, annak riszpekt.

    1     0
  • Ez KÖZSZOLGÁLAT!

   Mivel a világon mindenütt csak és kizárólag bűnronda, túlsúlyos, személyiségzavaros, hetven és a halál között levő nők kapják el a feminizmus fertőző elmebaját, ezért Sorosnak rengeteg pénze megy el az imidzsük felpolirozására. Lásd az ukrán prostikból kasztingolt FEMEN, de itthon is akadt már elegendő pénz a mi adónkból, hogy egy Demcsák *****MODERÁLVA***** Zsuzsát állítsák ki díszfemcsiként a kamerák elé.

   Azért kellett lelepleznünk a gumiszobát, hogy ezzel megmutathassuk a közvéleménynek, hogy a propagandával ellentétben egy EMMA WATSON kaliberű punci még elvétve sem található e rendkívül népszerű blogok szerzői csapatában, csak *****MODERÁLVA*****, akik már semmiféle használati értékkel nem rendelkeznek a húspaicon. Azt meg jól tudjuk, hogy a krónikus fasz és spermahiány milyen romboló hatással van a nők pszichéjére… Innetől lesz élvezet gumiszobát olvasni, nekem már Angi nénis a háttérképem.

   A következő a Feminfo stábja, illetve a tumblr dilinyós femcsi, a dezsa lesz. Az idő nekünk dolgozik.

   ÍGY JÁR MINDEN FEMINÁCI!!! :D :D :D

    

   5     0
   • dézsara nagyon kivancsi vagyok. o a halmozottan elmebeteg.

    2     0
   • volt a neten vmi zavarodott-gyogyós tekintetű (leszbikus-feminista) nő, aki kitette mindig a kisebb öncsonkításait arcával együtt (vagdosta magát napról-napra, meg amúgy is tele volt piercingekkel). aztán ez a gyogyós picsa kiment vmi politikai tüntetésre a magafajta idétlen tarisznyás-ezós-leszbikus tüsihajú külsejével, ahol vmi szélsőjobber pofánvágta (nem volt nehéz nem észrevenni a hülye öltözködését, amiből egyfajta életviteli beállítottságra lehetett következtetni).

    másnap a ballib sajót felháborodva közölte, hogy beteg (orvosilag kezelt), leszbikus (elnyomott szexuális kisebbség) nőt (elnyomott társadalmi réteg) ver a fasiszta Magyarországon a náci utcai csőcselék.

    na, arra nőre tudom elképzelni, hogy ő dézsa.thumblr. : )

    0     0
  • Azok után, hogy Huffnágelt bannoltatták a Facebookról – gondolom elég volt annyit monadni, hogy nőgyűlölő vagy valami más hamuba sült pc faszság – szerintem ez semmi.

   2     0
 12. Már éppen készültem megdicsérni őket, hogy kitették az impresszumba a valódi neveket. Azért egy vagány dolog lett volna, ha azt lépik Huffnágel leleplezésére, hogy testületileg kiállnak a nyilvánosság elé. Csaó elvtársnő például ilyen helyzetben feljelent, meg hónapokig hisztizik és veri a földhöz magát, hogy micsoda méltánytalanság érte.

  De: leszedték az impresszum oldalt. A Google még látja, de már csak hűlt helye a webhelyen.

  1     0
  • Képzelheted, hogy megy az agyalás egymás közt, hogy mit lépjenek.:)

   0     0
  • Pont erre gondoltam én is. Olyan okosak, meg szépek, és értelmesek…mi értelme akkor bújkálni? Persze a neten mindenkinek joga van láthatatlanná és névtelenné válni. Csak ezzel a hitelüket is elvesztik. Szerintem.

   A vitatkozást meg sajnálom (mármint a kommentekben). A Gumiszoba és szerzői nem érnek ennyit.

   0     0
   • …mi értelme akkor bújkálni?

    Szerinted mit gondolnak egy alföldi nagyfaluban, ha kiderül az aranyos tanítónéniről, hogy ilyeneket irkál? Aki nem a médiában dolgozik, annak nagyon komoly munkahelyi problémái lehetnek ebből. (A médiában viszont lassan kötelező lesz a szélsőséges feminizmus, ott meg azért üldöznek, ha kiderül, hogy nem vagy az.)

    2     0
 13. Felnevettem.:D

  Azt írja az egyik kedves gumibeteg a facebookon: “A nőknek a legideálisabb lenne, ha annyit keresnének napi 8 óra munkával, hogy eltartsák magukat és gyerekeiket. Mindenféle kompromisszum és pasi nélkül.”

  Hát miért nem adnak a nők egymásnak olyan jó fizetést, hogy férfiaktól független életet élhessenek?

  0     0
  • Ez még jobb:

   “A magyar nők is jól idomítottak”

   “épp ezt akartam mondani Hogy mi sem panaszkodhatunk. EU-s szinten a legtöbb házimunkát mi végezzük, ugyanakkor mi vagyunk a legelégedettebbek a férjeink segítőkészségével. Én ezt a rút átlagot igyexem javítani – szégyenszemre ne kullogjunk már a sor végén. Ergo nem végzek házimunkát, és elégedetlen vagyok a férjem otthoni munkavégzésével. Nem egészen alaptalanul : ma is csak kettőre lesz ebéd, ahogy azt elnézem”

   0     0
  • A férfiaknak meg a legideálisabb lenne, ha bármelyik nőtől első csettintésre ingyen kaphatnának szexet, és nem zaklatnák őket a gyerekek eltartásával és nevelésével. Mindenféle kompromisszum, és udvarlás nélkül.

   0     0
 14. Hova lettek a képek?!?!

  1     0
  • Lásd a cikkben a szürkével írott “Frissítést”. Igazat mondtam korábban a cikkben: teljesen korrekt volt a képek szerepeltetése, mivel ők tették elérhetővé folyamatosan a képeket egy saját tárhelyen és csak addig volt képes itt is megjelenni beágyazott tartalomként, amíg ők le nem törölték a saját tárhelyükről, és ehhez nem kellet a Férfihang.hu közreműködése sem. Aki ezt így nem érti, de szeretné, az esetleg olvasson utána néhány a weblinkekkel és beágyazott tartalmakkal kapcsolatos informatikai ismeretnek.

   1     0
 15. Látom, azóta eltűntek a képek. :)

  0     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Nesze neked nőnap UPDATE

A zindex kint járt a NANE tüntetésén. Illetve egészen pontosan a zindex kint járt a félkegyemű...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Férfi és női hűtlenség - egy tragédia kapcsán

Úgy látszik ez egy ilyen hét: megint férfiak halálával kapcsolatban kell tollat ragadnom. Ez e...
A kocka el van vetve

A hazai bíróságok történetében vélhetően először megindított precedensperben annak megállapítá...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
A feminista megélhetési civilek sem állnak a törvények felett?

A Férfihang.hu-n számtalan esetben fogalmaztuk meg azt a problémát, hogy a magyar közélet egye...
TÁRSADALOM - Pszichológia
Anyamítosz

Ez az írás nem saját szerzőnktől származik, hanem Antalffy Tibor blogjáról, természetesen az e...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
"Patriarchális" média

Régóta tudjuk, hogy a média - a feminista rémhírekkel szemben - valójában meglehetősen férfiel...
TÁRSADALOM - Pszichológia
Nincs kapcsolat (a Zimbardo könyv) I. rész

Philip Zimbardo, az ismert pszichológus és szerzőtársa, Nikita D. Coulombe a vészharangot kong...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
A patriarchátus a fürdőszobában

A zindex egyik leányvállalata azt feszegeti, hogy miért csinál manapság egyre több tinilány ma...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
IT fenegyerekek feminista kereszttűzben

A Times nem régen megjelent írása a nők az IT szakmán belüli alulreprezentáltságán kesereg. Ím...
HUMOR - Szatíra
Amihez nekem jókora adag humorérzék kell

Mai, nyugati világunk emancipált. A nők pénzt keresnek, főnökök sokszor a munkahelyen (nekem t...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Visszaélés a feministák által kiharcolt jogi helyzettel és közvélekedéssel

Feministáktól számtalanszor hallottam már, hogy azért kell a nők kezébe több hatalmat adni...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Selmeczi Gabriella: Már megint Soros pénzén támadják Magyarországot

A Human Rights Watch nemzetközi jogvédő szervezet szerdán közzétett egy jelentést Magyarország...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Antifeminista egyetértés a Mika Tivadar Mulatóban

Az alábbiakban "Az Apu azért iszik, mert te sírsz!" címen a Mika Tivadar Mulatóban kedd esténk...
CSALÁD - Otthon
Gondolatok a leánynevelésről

Mióta kitört a feminizmus és a nemek háborúja, kevés szó esik arról, hogy mekkora felelőssége ...
ÉLETMÓD - Egészség
Gyermekvállalás az utolsó perc után

Deandsdale A feminizmus árt a nőknek című cikkében igyekszik felhívni a figyelmet a feminista ...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
NeNI

Az antifeminizmus a feminizmus mozgalma ellen küzdő mozgalom. Mérsékelt szárnya nem vitatja, h...


androfóbiaAntifeminizmusApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0IsmerkedésIsztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepekNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret