Internetes társkeresők, a nethercegnők birodalma

Richter András - 2016. április 11. hétfő 16:00 - 65 hozzászólás

noimadatJórészt mindenki találkozott már azzal jelenettel, amikor a diszkóban öt-tíz férfi táncol körbe egy nőt. Félre-félrelökik egymást, hogy ők legyenek a befutók; végül azonban mindegyikük zsákmány nélkül oldalog haza. Ez a kép ugrott be először, amikor az elmúlt másfél hónapban egy saját vizsgálat során megismertem az internetes társkeresők világát. Mert olyan virtuális birodalom ez, ahol a mesebeli sárkány hercegnő lesz, a királyfi pedig békává válik.

Aligha létezik napjainkban népszerűbb ismerkedési platform az internetnél: ha összeadjuk a hazai társkereső oldalak felhasználóinak számát, körülbelül hárommilliós adatot kapunk. Érdekes tény, hogy a legutóbbi népszámlálás szerint az egyedülállók száma Magyarországon 1,317 millió fő volt. De még ha figyelembe is vesszük, hogy egy-egy ismerkedő több társkeresőn is fenn lehet, akkor is őrületesen nagy ez a mennyiség. Joggal adódik a kérdés: miért vannak olyan sokan fenn a társkeresőkön és miért nem csökken a számuk?

E kérdések megválaszolásához az elmúlt másfél hónapban egy kiterjedt kutatást végeztem, melyhez egy szociológus barátom segítségét kértem. Első körben egy társkereső oldalt kerestünk, mely hozzáférhető statisztikákat nyújt a felhasználóinak: így az egyik legnagyobb fizetős szolgáltatót választottuk. Itt a statisztikákból azonnal láttuk, hogy hányszor nézték meg az adatlapunkat, mennyi levelet kaptunk és hányszor tettek minket a kedvencek közé. Hogy kellő méretű adathalmazunk legyen, összesen 4 embert regisztráltunk. Feltettünk egy nagyon csúnya nőt, akinek a fényképét több képből állítottuk össze, és annyira eltorzítottuk, hogy kifejezetten taszító legyen. A testi paramétereit tekintve nagyon alacsony, ugyanakkor nagyon kövér volt. Regisztráltunk egy olyan nőt is, aki teljesen átlagosan nézett ki – ehhez egy argentin lány fényképeit használtuk. Férfiakat is felpakoltunk: az egyik teljesen átlagosan nézett ki, legalábbis azon nők szerint, akiket megkérdeztünk róla. A másik férfi viszont egy venezuelai topmodell volt: rá azért esett a választásunk, mert hazánkban egyáltalán nem ismert, így alacsony a lebukás kockázata.

Hogy jobban megismerjük a társkeresők világát, levelet is váltottunk a „velünk” ismerkedőkkel. Itt arra törekedtünk, hogy semmiképpen ne keltsünk hamis illúziókat, ezért a lehető leggyorsabban rátértünk a kérdéseinkre. A férfiak nevében írott első levelünk nem sablon volt: általában a megcélzott lány fényképeiről kérdeztünk valami vicceset, hogy növeljük a válaszadás valószínűségét. Majd a legfontosabb kérdéseinkre tértünk: hány férfivel találkozott eddig a nő, és hány nővel az adott férfi, ezek közül mennyi tetszett neki a személyes találkozáskor, és hogy miért van még mindig fenn az oldalon.

Egészen döbbenetes eredményeket kaptunk. Először is azt, hogy még a nagyon csúnya nő is messze több levéllel gyarapodott, mint a modell férfi. Kevésbé meglepő, hogy az átlagos külsővel rendelkező nő kapta a legtöbb levelet: napi 47-et, a csúnyácska „csak” 14-et (a modell férfinek átlagosan ötnaponta érkezett levél).

Okkal mondhatja bárki, hogy a férfi feladata a kezdeményezés, ezért jöttek ki ezek a számok. Csakhogy a férfimodell a leveleinek 24 százalékára kapott választ, az átlagférfi pedig csak 4 százalékára. Egyébként a leveleket mindig olyan nőknek küldtük, akik az elmúlt egy héten online voltak. A kedvencnek jelöléseknél is nagyon rosszul jártak a férfiak: az átlagos nőt 2247-en jelölték kedvencnek egy hónap alatt, a csúnyácskát 758-an. A modell férfi megint rosszul járt: összesen 38 nő szívébe sikerült belopnia magát, de ez még semmi az átlagos külsejű férfihoz képest: őt csupán 7-en kedvelték.

Aki minderre azt mondja, hogy ez nem jelent semmit, hiszen az internetező nők visszafogottak és szerények, alaposan téved. Ugyanis a férfiaknak adott válaszaikból kiderül, hogy átlagosan 6,8 férfivel találkoztak az internetről az elmúlt időszakban. Valóságos randirekordereket is megismerhettünk: az egyik lány két hónap alatt a saját bevallása szerint 30-40 jelölttel találkozott az internetről. A férfi válaszadók jóval szerényebb statisztikáról számoltak be: az ő randiátlaguk 2,4 lett.

Természetesen a randi csak egy dolog, és akik ismerik az internetes társkeresők világát, jól tudják, hogy egy találka egyáltalán nem garancia a sikerre. Tényleg nem: ezt támasztották alá a számok. A női átlag 0,7 volt, vagyis a 6,8-as randiátlagból következően csak minden tizedik férfi tetszett nekik élőben. Tehát férfi szemszögből átlagban csak 10 százalék az esélye egy sikeres randinak – átlagban. Úgy látszik, a férfiak kevésbé bizonyultak válogatósnak: az adatok szerint – hasonló számítási módszerrel – a nők kétharmada élőben is tetszett nekik.

bad-dateUgyan elsőre úgy tűnt, hogy nehéz lesz választ kapnunk arra a kérdésre, hogy miért is vannak még fenn az interneten az illető felhasználók, ha ilyen kicsi a sikerarány, végül könnyebb lett minden, mint sejtettük. Ezt úgy értük el, hogy kissé lemondóan csalódásunkat fejeztük ki az oldallal kapcsolatban. Nehéz lenne kategorizálni az alapkérdésekre adott válaszokat, gyakoriság alapján azonban a következők mindenképpen kiemelkednek.

A legtöbb válaszadó nő szóvá tette, hogy az interneten jövendőbeli párjuk után kutakodó férfiak „lúzerek”, és csak azért vannak fenn a társkeresőn, mert az életben nem tudnak ismerkedni. Rengetegen írták azt, hogy emiatt már csak szórakozni járnak fel az oldalra, hogy nevessenek a leveleken. Ennél is döbbenetesebb volt azonban, hogy kiváltképp sokan jelezték– természetesen más-más szavakkal –, hogy jót tesz az önérzetüknek a sok levél és bók, ezért járnak csak fel. Vagyis: miközben „lúzereknek” nevezték a nekik írogatókat, addig a leveleik jól estek nekik. Még ennél is elszomorítóbbak voltak azok a válaszok, amiket a férfiak írtak: a legtöbben még bíztak abban, hogy egy szép napon rálelnek az interneten az igaz szerelemre.

Pedig nem kellene – ezt a következtetést vontuk le a vizsgálat után. Ugyanis minden számadat, minden válasz azt bizonyította, hogy ma Magyarországon az internetes társkeresőket a nők nem arra használják, amire valók. Habár kezdetben bizonyára minden regisztráló nő magányos és párt szeretne, gyorsan felismerik, hogy az internetes társkereső hihetetlenül megdobja az önértékelésüket. Láthattuk, hogy a csúnya, eltorzított arcú lánynak is 758 tagú követői köre lett egy hónap alatt. Ugyan a „rajongók” természetesen nem csak őket jelölik kedvencnek, ők ezt nem tudják: úgy értelmezik ezt, mint a saját rajongótáborukat. Ahogy az egó felszökik a végtelenbe, azzal párhuzamosan az igények is megnőnek: láthattuk ezt, személyes találkozáskor csupán minden tizedik férfi tetszik a nőnek. Ráadásul azok a férfiak, akikkel találkoznak a  nők, már legalább két szűrőn átjutottak: ők választ is kaptak már a levelükre és úgy ítélte meg a nő, hogy találkozni is fognak vele. Így a nethercegnők kényük-kedvük szerint válogatnak egy őrületesen nagy férfitömegből, amely immáron jóval nagyobb, mint a cikk elején leírt férfiak a diszkóban a választott nő körül.

A cikk elején feltett kérdésre így adódik a válasz: azért vannak ilyen sokan továbbra is a társkeresőkön, mert a nők többségének itt már nem is a társtalálás a célja, hanem az önértékelés javítása – erre pedig folyamatosan szükség van, ha az életben valahogy sehogy sem érkeznek a pozitív megerősítések. A társkeresőző férfiak pedig vakon hisznek továbbra is abban, hogy a nagy merítésből valamikor nekik is jut majd valaki.

Most pedig a non plus ultra: jól mutatja a netes társkeresők abszurditását, hogy még a férfimodell is csak nagy nehezen jutott volna el a találkozóig: igen sok esetben a nő nem válaszolt már többé neki, pedig ő nálunk egy nőtlen, egyetemet végzett vállalkozó volt, aki magas és sportos külsővel rendelkezik. Úgy látszik, az interneten még a legalacsonyabb szexpiaci értékű nőknek sem volt elég.


Címkék: , ,

Az egyéni szerzői név alatt megjelenő cikkek nem a Férfihang.hu szerkesztőségének egységes állásfoglalását, hanem elsősorban a szerzők egyéni véleményét hivatottak kifejezni, bemutatni; céljuk sok esetben mindössze a vita, párbeszéd kezdeményezése a művészi provokáció eszközével. Az írások közlésére a véleményszabadság és a médiapluralizmus érvényre juttatásának igényével kerül sor. A Férfihang.hu szerkesztőségének, moderátorainak elsődleges feladata a vonatkozó törvényi keretek és a jóízlés kívánalmainak betartatása.
12 votes, average: 5.00 out of 512 votes, average: 5.00 out of 512 votes, average: 5.00 out of 512 votes, average: 5.00 out of 512 votes, average: 5.00 out of 5 12 olvasó átlagosan 5.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Csajozás - Szex, Társadalom - Pszichológia rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


Hipergámia

Előszöris tisztázzunk egy alapvető dolgot: a hipergámia jelentése kettős. Egyfelől ezzel a megnevezéssel illetjük a nők párválasztási ösztöneit; m...
Hipermonopoli

Nem valami új társasjáték, csak egy botcsinálta szójáték a különböző párválasztási stratégiák neveiből. Azt ugye sokszor tárgyaltuk (veteránok ugo...
Ha a neten keresel barátnőt...

Minden férfi életében lehet egy olyan életszakasz, amikor egyedül marad. Szakítás, válás esetén a mai világban az internet iszonyatos választékot prod...
Hipergámiára adható lehetséges férfi válaszok

A hipergámia meghatározására jelen cikkben nem térnék ki, mivel itt a Férfihangon több írás is érzékletesen leírta már a fogalmat; cikkem végén a &quo...
A Tinder-lányok végrendelete - Mégis mit kell még eltűrnünk a nőktől?

Bevallom férfiasan, soha a büdös életben nem állna szándékomban komoly kapcsolat céljából regisztrálni a Tinderre, bármennyire is meglepő. Ha van kölc...


Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (65) Hivatkozások (0)
 1. Hát ha hiszitek, ha nem, ezt a felmérést már megcsinálták, méghozzá ennél még szélesebb körben. Több kamureget is csináltak, mint 4, és nem voltak ennyire végletesek. Megpróbálom kikeresni: http://blog.okcupid.com/index.php/your-looks-and-online-dating/

  As you can see from the gray line, women rate an incredible 80% of guys as worse-looking than medium. Very harsh. (…) Paradoxically, it seems it’s women, not men, who have unrealistic standards for the “average” member of the opposite sex.

  http://www.zdnet.com/article/ten-fake-profiles-one-okcupid-experiment-okcupid-on-trial/

  The most contacted woman had almost 17 times more messages in a week than the most contacted man.
  The two best looking men received 5 fewer messages than the 3rd and 4th best looking women.

  A ti kísérletetekben számomra nagyon kicsi venezuelai topmodell pali eredménye, ami sztem annak köszönhető, hogy túl jó pasit és túl jó képeket választottatok, még látatlanban is ezt mondom, és ezt kiszúrták a nők. Ha fogtatok volna egy “hétköznapi” jóképű pasit, akkor valószerűbb eredmények jöttek volna ki. Nők között is látni egy csomó, nagy valószínűséggel kamu profilt, még csak rájuk se kattintok…

  A női átlag 0,7 volt, vagyis a 6,8-as randiátlagból következően csak minden tizedik férfi tetszett nekik élőben

  Ez viszont nagyon is valószerű, ilyenkor jön a “nincs kémia” duma, ami valójában csak kódszöveg arra, hogy “jobbat akarok, és volt is már jobb”.

  Még ennél is elszomorítóbbak voltak azok a válaszok, amiket a férfiak írtak: a legtöbben még bíztak abban, hogy egy szép napon rálelnek az interneten az igaz szerelemre.

  “I really, really, really hope the myth that girls are the hopeless romantics gets kicked to the curb ASAP. Everyone needs to realize that men are the “romantics pretending to be realists” and women; vice versa”
  https://therationalmale.com/2011/12/27/women-in-love/
  https://therationalmale.com/2011/08/26/the-true-romantics/

  6     0
 2. Van itt egy nagyon “kínos” dolog.. Ha igazán őszinték lennénk, akkor a felnövekvő férfiaknak (fiúknak) azt kellene a fejükbe verni már a középiskolában(!) hogy a nők a férfiakat csupán a “létezésük”-ben nem tudják igazán “értelmezni”.. A nőkben ez  egy  evolúciós ösztön…(a felnövekvő utód – ami a nőknek az erősebb késztetés – minél biztonságosabb helyen éljen, és nőjön fel)  Ehelyett mi van..?  Sok gyermeklelkű fiú, férfi elhiszi azt a képmutató közhelyet, hogy majd “rád talál a nagy szerelem”….  És most jön a dráma…Akik ezt el is hiszik, és a valóság pofán vágja őket..na azok lesznek a nőgyűlölő, kiábrándult férfiak… És innen már csak egy lépés – ha idegileg gyengébb az illető férfi – a tragédia…!  Arra meg gyávák vagyunk hogy fiatalon a közbeszédben ilyen szinten legyünk őszinték hogy felkészítsük a fiatalokat a fájdalmas valóságra…Mondjon nekem bárki egy őszinte műsort ahol ezt így ki merik mondani…!!!!   Csak a mellébeszélés, képmutatás, még szexuálpszichológusi szinten is..!!!!!!  (ezen döbbenek meg egyébként a legjobban..)

   

  13     0
  • a felnövekvő férfiaknak (fiúknak) azt kellene a fejükbe verni már a középiskolában(!) hogy a nők a férfiakat csupán a “létezésük”-ben nem tudják igazán “értelmezni”.. A nőkben ez  egy  evolúciós ösztön…

   Hát ezt várhatod… De erre van a net és a férfiszféra. Arra, hogy minden férfi utolsó mocskos nemierőszakoló, elnyomó szemétláda, arra van egyetemi kurzus. Azt pedig, hogy a nők opportunista szeretők, még kiejteni is tilos, és egyből rádsütik, hogy nőgyűlölő vagy. Ez a modern világrend.

   14     0
   • Az a kemény, hogy néhány barátomnak megpróbáltam felnyitni a szemét, és a legtöbben teljesen vakok akarnak maradni. Van például egy fiatalabb barátom, aki egész jóképű, intelligens, szorgalmas és még érzelemdús is. Szóval tipikus főnyeremény (lenne, ha a nők úgy működnének, ahogy hazudják). Még a feleségem is azt mondta rá, hogy tipikus Mr. Nice Guy.

    A barátnője meg totál hülyén viselkedik vele (ahogy a red pill meg is jósolja). Aggódtam érte, elmeséltem neki a shit tesztet, a hipergámiát, mindent. Adtam linkeket az itteni cikkekre, és a Red Pill-re is. Néhány hónapra rá találkoztunk, és azt mondta, hogy neki a red pill nem való, mert ő nem akar olyan lenni, és az ő barátnőjének nem arra van szüksége. Erre varrjatok gombot!

    7     0
    • Mindenki csak a saját kárán képes tanulni. A butábbja még azon sem.

     9     0
     • A Red Pill Parenting vagy a Married Redd Pill oldalon volt szó arról, hogy hogyan lehet a tudást átadni serdülő fiúknak. Egyik apa írta, hogy az ő fia egyáltalán nem hallgatott rá. Aztán egy komoly csalódás érte, és akkor hirtelen vevő lett a pirulára. Szóval van ebben valami.

      4     0
    • We never free a mind once it’s reached a certain age.

     lt’s dangerous.

     The mind has trouble letting go.

     0     0
     • De te magad is már felnőttként ismerted meg a “tant”, nem?

      0     0
      • Ja hát nem szó szerint kell érteni… inkább úgy, hogy ki milyen mélyen van a kékpirulában. Ha a havert egyrészt nem vágta még mellbe semmi csalódás, másrészt azt hiszi, hogy a jelenlegi kapcsolata szuper, akkor éppen elég mélyen van benne:)

       Valaki ezt egyszer úgy mondta, hogy ezt nemigazán lehet terjeszteni, rátalálnia kell az adott embernek, ha úgy hozza a helyzet… pl kiderül, hogy hónapok óta 3 alfával csalja a srácot a barátnő…:)

       4     0
       • A vicc az, hogy egyáltalán nem elégedett a helyzetével, keresi a kiutat, de nem találja.

        0     0
        • Hát akkor pedig kéne erre valami fogékonysága legyen. De persze tuti vannak olyan mentalitású emberek, akik ezt kapásból elutasítják. Lehet, hogy ő is ilyen. Nem való ez mindenkinek.

         4     0
         • “Nem való ez mindenkinek.” Ez nekem nagyon fura gondolat. Tudjuk, hogy enélkül az ember csak megszívhatja. Akkor nemhogy nem való mindenkinek, hanem mindenkinek alapnak kellene lennie, nem?

          2     0
          • Sztem a haveri körömből majdnem egyedüli vagyok, aki tudja mi az a redpill, meg így képben van a tanításokkal. Van 1-2 akinek megvan ez a tudás saját tapasztalatból (natural alfák), van 1-2 aki összeszedegette innen-onnan, de a többség sosem hallott ezekről, és tök jól megvan. Ketten ilyen 15 éve tök jó kapcsolatban a barátnőikkel, egy harmadik 5 éve ugyanazzal a csajjal, most házasodnak, és nagyon jó esélyeket jósolok nekik…

           Plusz hát a redpill előtt is voltak jól működő boldog kapcsolatok. Szerintem ez segít annak, akinek szüksége van rá, de nem kell mindenkinek.

           1     0
       • “Neo, előbb utóbb rájössz te is amire én.. más dolog ismerni az utat és járni rajta.”

        “Nem mondtam hogy könnyű lesz.. csak azt mondtam, igaz..”

        4     0
    • ott van a lényeg: “vakok AKARNAK maradni…:))

     3     0
    • > neki a red pill nem való

     A red pill snkinek sem való

     1     4
 3. És még annyit, ez a cikk is csak félig járja körbe a kérdést… Cseszheti bármelyik férfi, ha jóképű, és tetszik egy jó nőnek, HA csóró, és így telnek a hónapok, évek egy jó nő mellett…!!!!

   

  1     0
  • Hagyjuk már, ez a csóróság is csak egy mém. Ha van normális munkád és meg tudsz élni akkor találsz nőt. Különben is egy kötetlen kapcsolatban ez baromira nem számít.

   Másrészt miért kéne neked olyan nő aki azt nézi mennyi pénzed van? Nem szeretsz csóró lenni? Tanulj és keress jó munkát.

   1     5
   • “Normális munka”: relatív.   “Meg tudsz élni” ez is relatív…  Egyébként tökéletesen igazad van: Valamilyen nőt lehet találni “nettó átlag” mellet is… (Segélyeseknek is van családjuk..)

     

    0     0
 4. Aktív csajozós korszakomban én is próbálkoztam netes párkereséssel. Miután órákat töltöttem azzal, hogy szép leveleket fogalmazzak, és elenyésző volt azoknak a száma, akik vissza is írtak rájöttem, hogy százszor ésszerűbb kimozdulni otthonról, és PUA-szerűen leszólítani csajokat. Ha nem is jön össze legalább nem a gép előtt rohad az ember :-).

  4     0
 5. “A kutya is jó dolgában vész meg” – tartja a népi bölcsesség. Ha táplálják a szörnyet nem kell csodálkozni hogy növekszik.

  Valahol a csajoknak még igazuk is van. Miért ne tennék, ha megtehetik. No meg ha valaki beáll a sorba százhuszonötödiknek az tényleg lúzer.

  3     0
 6. Jóképű, “sikeres” férfi:  Az ilyen férfiaknak egyszerűen “ne üzlet” leragadni egy nő mellett, mert akkor “mi a francért vagyok Én ideális pasi..?, átlagos faszi is dughat egy nőt..akkor Én miben vagyok több tőlük..?

  Ha ideális pasiként is egy nőt dugok,akkor ugyanolyan lúzer vagyok mint akiket lenézek…. :)))

  4     2
 7. “Csakhogy a férfimodell a leveleinek 24 százalékára kapott választ”

  24 százalékot én is hozom, de kép nélkül. Mondjuk én nem dicsérgetem őket.

  3     0
 8. Tényleg nem tűnik valami férfiasnak, ha egy fiatal srác (idősebb korban már megértem) a neten keres kapcsolatot. Mármint ha direkt ilyen oldalon. (Az más, ha egy másfajta fórumon megismer valakit és személyes ismeretség lesz belőle.) Nem bántásból mondom, ezt az érzést kelti bennem.

  Sokkal inkább értékelhető, ha személyesen bepróbálkozik valaki. Egyszer a buszon odajött hozzám egy férfi, hogy milyen helyes vagyok stb. stb. Mondtam neki, hogy van már barátom, pont hozzá is megyek. De hozzátettem, hogy értékelem a bátorságát, hogy így megszólított.

  Ismerek olyan már házaspárt (gyerekeik is vannak), akiknél úgy kezdődött a kapcsolat, hogy a férfi megszólította a nőt a buszon.

  Az viszont minősíthetetlen, hogyha egy nő csak egóépítésből van fenn.

  5     4
  • A cigány is személyesen próbálkozott be. Milyen bátor volt, hogy csak úgy rácsapott a fenekedre.

   6     0
  • “Van” “barátom”

   (+dr. Genya mém)

   4     0
   • Ez elég sokszor shit test amúgy, függetlenül attól, hogy van-e vagy nincs pasija. Azt is mondják, hogy csak az a nő foglalt, akin fekszenek. És tényleg rengeteg nőnek úgy van pasija, hogy alig várja, hogy egy jobbra cserélhesse. Szóval, ha valahogy egy ismerkedés során ezt hallod, az könnyen lehet, hogy semmit sem jelent.

    Pár jó válasz:
    https://heartiste.wordpress.com/2010/07/20/i-have-a-boyfriend-responses/

    Heartiste-n annyit lehet röhögni… imádom. Ezt pl alig várom, hogy elsüthessem végre : “Oh man, I’m so embarrassed. I thought you were a lesbian.

    5     0
    • Ez pont egy olyan téma, amivel nem nagyon tudok mit kezdeni, viszont van tapasztalatom benne. 2 eset történt meg velem.
     1. Vonaton utazva
     Pasi odaül mellém: Szia, nagyon csinos vagy, valamikor beülhetnénk egy kávéra. Megadod a számod?
     Én: Kedves vagy, de házas vagyok.
     Pasi: Mondtad volna, hogy nem akarsz velem randizni, te ribanc! [Ezek szerint ez lett volna a helyes lépés?]

     2. Szintén vonaton
     A pasi leül mellém, megkérdezi mennyi az idő, válaszok neki, elkezdünk beszélgetni tök semleges dolgokról. 5 perc múlva megkérdi, akarok-e vele randizni. Válaszolok, hogy nem, férjnél vagyok. Erre ő: Ezt előbb is közölhetted volna, bazdmeg! [De ha az elején benyögöm, hogy férjem van, akkor is én vagyok a szemét, nem?]

     Most akkor mi a hangyabokát csináljak, kérdem én! :)

     5     0
     • Semmit, tök kulturáltan, normálisan intézted. Aki sajnálja azt az 5 percet (vonaton, ahol amúgy is mi a faxt csinálna?!!) amíg kiderül, hogy a nő házas, annak komolyabb bajai vannak:)

      3     0
      • Akkor megnyugodtam :) Már csak a 3. eset hiányzik, amikor a pasi azt hiszi, hogy shit test és tovább próbálkozik. Mondjuk az elég érdekes “eszmecsere” lenne… Van barátod? Van. Nem is igaz. De. Nincs is, csak kéreted magad. De van. :D

       2     0
       • Neeeem:) Ha shit testnek veszi (akár tudja mi az, akár nem, akár ismeri tudatosan a fogalmat, akár nem), és tudja kezelni, akkor az nem így fog kinézni. Egyszerűen elüti valami poénnal, pl széles mosollyal megjegyzi, hogy még csak 5 perce ismeritek egymást de máris a nyakába akarod zúdítani a gondjaidat. :) És simán beszélgettek tovább, aztán idővel majd úgyis kiderül, hogy tényleg van-e barátod/férjed, és hogy ez tényleg akadály-e.

        A lényeg az, hogy nőként ne akadj fel azon, ha ettől nem fúj visszavonulót. A sikeresebb muffmágnes pasik ahhoz vannak szokva, hogy ennek ellenére, ezzel együtt is meg lehet kapni sok nőt. Azt pedig nem fogja tudni 5-10 perc után, hogy te tényleg az erkölcsös nő vagy-e egy tényleg boldog kapcsolatban, ahonnan eszed ágában sincs kikacsintani még Brad Pittel sem, avagy pedig a megfelelő férfinak igenis kapható vagy a párod/férjed mellett is.

        Ha amúgy van kedved vele beszélgetni, és érdekes a társaság, akkor nem kell feltétlen lerázni, majd ha valami konkrét lépést tenne, akkor emlékezteted, hogy van valakid. Szerintem teljesen normális dolog, hogy egy férfi  és egy nő tudjon beszélgetni egy hosszabb vonatúton anélkül, hogy az bármit jelentene.

        2     1
        • Hmm, mondjuk ez jogos, köszi a korrigálást :)

         ” Szerintem teljesen normális dolog, hogy egy férfi  és egy nő tudjon beszélgetni egy hosszabb vonatúton anélkül, hogy az bármit jelentene.”

         Maximálisan egyetértek!

         1     0
     • “hangyabokát” 

      én ezért a szóért máris megkedveltelek, sőt…  :-D  arról nem is beszélve, hogy, ha két pasi is leszólított téged csak úgy, akkor eléggé vonzó nő lehetsz, legalább is van benned valami, ami kiváltja ezt a reakciót.

      Ami pedig a pasik reagálásait illeti, azok eléggé amatőr reakciók. Ahogy DennisVT is mondja egy rutinos róka, ott nem áll meg, amikor kiderül, hogy van pasi vagy házas vagy, és nem ilyen hülyén reagálja le.  Határozottan, de nem bunkón próbálkozik tovább és, ha továbbra is határozottan utasítják vissza, akkor tényleg elhiszi, hogy annak a nőnek jelent valamit is az amit mond és nem csak úgy mondja :-D

      Egyébként ne már, most itt tényleg csak foglalt nők vannak? Libsifemcsi-napszemcsi-vel mi van?

      Bár, tudom az oboázós beszólás után, itt már nem sok esélyem van :-DDD

       

      2     2
      • Sose lehet tudni. Egy feminista teste az övé, ahogy a döntései is. Meglehet hogy él-hal a skullfuckingért.

       6     0
      • ” “hangyabokát”  én ezért a szóért máris megkedveltelek”

       Óh, mindjárt elpirulok (egyébként köszi :) )

       “arról nem is beszélve, hogy, ha két pasi is leszólított téged csak úgy, akkor eléggé vonzó nő lehetsz”

       Sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak, őszintén szólva halványlila segédfogalmam sincs, hogy mit láthattak bennem az említett férfiak, ugyanis esztétikailag max. 6-os lehetek egy kívülálló férfi szemszögéből. (Egyébként ezt is köszi, mert maga a feltételezés is jól esik :D )

       “Egyébként ne már, most itt tényleg csak foglalt nők vannak?”

       Nem vicc, kb. 2-3 hónappal a párom megismerése után találtam rá erre az oldalra.

        

       0     0
       • Ó, ha olyan a kisugárzásod, akkor lényegtelen, hogy nem vagy 6-osnál jobb csaj külsőleg, mivel ez felturbózza a megjelenésed. Vannak olyan 8-9-esek, akik csak külsőleg szépek, de már kisugárzásuk alapján is le lehet vágni, róluk, hogy ridegek, mint a kocsonya és hidegek, mint a jég, és megmerem kockáztatni, hogy elég sokan lehetnek közülük ilyenek, többen, mint 5-6-osoknál.

        Ezen a hangyabokán nem tudom túl tenni magam, ebből én arra következtetek, hogy te olyan nyuszó-muszóan édes típus lehetsz, megveszek az ilyenért.

        (ne törődj velem, túl élénk a fantáziám :-D )

        0     5
        • “Ó, ha olyan a kisugárzásod, akkor lényegtelen, hogy nem vagy 6-osnál jobb csaj külsőleg, mivel ez felturbózza a megjelenésed.”

         Klafa, akkor már értem mit eszik rajtam a férjem :)

         “Ezen a hangyabokán nem tudom túl tenni magam, ebből én arra következtetek, hogy te olyan nyuszó-muszóan édes típus lehetsz

         Micsoda ereje van egyetlen szónak! Egyébként simán lóf@szt akartam először írni, de próbálok leszokni a káromkodásról. Szóval max. nyuszó-muszó gépfegyverrel :D

         1     0
        • “megveszek az ilyenért.”

         Nahát, pontosan hozod a társkeresők feelingjét!

         0     0
   • A következő nap új jelenetre gördült fel a függöny Longbournban. Collins forma szerint szerelmet vallott. Belátta, hogy tovább nem késlekedhetik, mivel szombaton lejár a szabadsága. A tiszteletes nem volt félénk ember (ez szokta kínossá tenni a lánykérés pillanatát), s ezért annak rendje és módja szerint fogott a dologhoz, betartva az összes szabályokat, amelyeket ilyen esetben kötelezőnek tekintett. Mikor Mrs. Bennetet, Elizát s egyik húgát reggeli után együtt találta, e szavakkal fordult az anyához:

    - Szabad-e remélnem, asszonyom, hogy szót emel érdekemben szép leányánál, Elizánál, midőn tisztelettel arra kérem őt, hogy a délelőtt folyamán négyszemközt beszélhessek vele?

    Elizának csak annyi ideje volt, hogy meglepődve elpiruljon; Mrs. Bennet nyomban válaszolt:

    - Te jó isten!… Ó, hogyne… Lizzy bizonyára nagyon boldog lesz… nem lehet semmi kifogása… gyere velem, Kitty, az emeletre. – Összeszedte kézimunkáját, s máris el akart rohanni, amikor Elizabeth felkiáltott:

    - Ne menjen el, drága mama, kérem, ne menjen! Mr. Collins meg fog bocsátani… semmi olyan mondanivalója nem lehet számomra, amit más nem hallhat. Inkább én is magukkal megyek.

    - Ne csacsiskodj, Lizzy… ott maradsz, ahol vagy. – S amikor látta, hogy Elizabeth nyugtalan és zavart tekintettel valóban menekülni készül, hozzátette: – Lizzy, ragaszkodom hozzá, hogy itt maradj, és meghallgasd Mr. Collinst.

    Ennek a parancsnak Elizabeth már nem mert ellenszegülni, s mivel pillanatnyi gondolkodás után arra is rájött, hogy legokosabb lesz minél hamarabb és minél simábban túlesni az egészen, visszaült a helyére, és szakadatlan kézimunkázással próbálta leplezni, hogy a helyzet hol bosszantja, hol mulattatja. Mihelyt Mrs. Bennet és Kitty kimentek a szobából, Collins rákezdte:

    - Higgye el, drága Miss Elizabeth, hogy tartózkodása távolról sem tünteti fel előttem kedvezőtlen fényben, ellenkezőleg, még jobban kiemeli többi erényét. E kis vonakodás nélkül kevésbé lenne szeretetre méltó szememben: de nyugtassa meg az a tudat, hogy e pillanatban nagyra becsült édesanyja engedelmével szólok önhöz. Szavaim irányát és célját illetőleg aligha táplálhat kételyt, bármennyire is színlelésre csábítja a természetes női szemérem; figyelmességem oly feltűnő volt, hogy nem érthette félre. Alighogy beléptem a házba, önt szemeltem ki jövendő élettársamul. Mielőtt azonban érzéseim elragadnának, talán tanácsos lesz előadnom, minő okok késztetnek engem a házasságra, s hogy miért jöttem éppen Hertfordshire-be, hogy feleséget válasszak.

    Elizabeth alig bírta elfojtani a nevetést, annyira képtelennek látszott, hogy a tiszteletest, aki ünnepélyes nyugalommal beszélt, elragadhatják az érzések. A kis szünetet nem is tudta arra felhasználni, hogy elhallgattassa Collinst, aki így folytatta:

    - Első okom a házasodásra az, hogy felfogásom szerint minden lelkésznek, aki kedvező viszonyok között él, mint jómagam, példát kell adni a házasságra egyházközségében. Másodszor, meg vagyok róla győződve, hogy jelentősen elő fogja mozdítani boldogságomat. Harmadszor – s ezt talán előbb kellett volna említenem -, ez a kimondott óhaja és kívánsága annak a nemes hölgynek, akit pártfogómként tisztelhetek. Már két ízben kegyeskedett véleményét kifejezni erről a tárgyról, méghozzá saját jószántából! Az utolsó szombat este is, mielőtt Hunsfordból elutaztam, két kártyaparti között, éppen mikor Mrs. Jenkinson megigazította Miss de Bourgh zsámolyát, egyszerre csak megszólalt: “Mr. Collins, meg kell házasodnia. Ha egy lelkész olyan helyzetben van, mint ön, feleség kell neki. Válasszon jól, válasszon úrilányt az én kedvemért; a saját kedvéért pedig egy dolgos, szorgalmas leányt, akit nem nagyzolásra neveltek, hanem arra, hogy jól beossza a szerény jövedelmet. Ezt a tanácsot adhatom önnek. Keressen ilyen asszonyt minél hamarabb, hozza el Hunsfordba, s én ígérem, hogy meg fogom őt látogatni.” Engedje meg, szép húgom, hogy mellesleg megjegyezzem: Lady Catherine kedvessége és figyelme nem a legkisebb előny, amit önnek nyújtani tudok. Meg fogja látni, a modora felülmúl minden leírást. Bizonyára méltányolni fogja az ön elmésségét és élénk kedélyét, kivált ha azzal a hallgatással és tisztelettel mérsékeli, amelyet Lady Catherine de Bourgh rangja mindenkiben szükségesképpen felébreszt. Ennyit általában házasulási szándékomról; most még azt kívánom elmondani, miért irányult tekintetem Longbournra s nem a saját vidékemre, ahol, biztosíthatom önt, sok a szeretetre méltó fiatal leány. De a helyzet az, hogy ezt a birtokot én öröklöm nagyra becsült atyjának halála után (akit azonban még sokáig éltessen az ég!), s nem lenne nyugodt a lelkiismeretem, ha nem az ő leányai közül választanék feleséget, mert így szenvednek majd legkevesebb kárt, amikor ez a szomorú esemény bekövetkezik – bár, mint mondtam, addig még sok esztendő telhet el. Ez volt cselekvésemnek indítóoka, szép húgom, s bízom benne, hogy emiatt nem fog engem kevesebbre becsülni. Most még az van számomra hátra, hogy a leglelkesebb szavakkal biztosítsam önt érzelmeim hevéről. Az én szememben a vagyon teljesen közömbös, ilyen igényeket nem támasztok atyjával szemben, jól tudván azt, hogy úgyis hiába tenném, s hogy önnek csak a négyszázalékos kamatozó kötvénybe befektetett ezer fontra lehet jogcíme, amelyet édesanyja elhunyta után fog örökölni. Erről a kérdésről tehát mindig hallgatni fogok, s legyen meggyőződve, hogy egybekelésünk után soha egyetlen méltatlan, szemrehányó szó sem fogja elhagyni ajkamat.

    Elizabeth most már kötelességének érezte, hogy szavába vágjon.

    - Ön nagyon elhamarkodott, tiszteletes úr! – kiáltotta. – Elfelejti, hogy még nem adtam választ. Nem akarok több időt vesztegetni… köszönöm kitüntető figyelmét, teljesen átérzem, mennyire megtisztel vele… de sajnos, a leghatározottabban nemet kell mondanom.

    - Nem először hallom – felelte Collins szertartásos kézmozdulattal -, hogy fiatal hölgyek az első megkérés alkalmával rendszerint elutasítják azt a férfit, akit titokban vőlegénynek szeretnének, s a visszautasítást néha kétszer, sőt háromszor is megismétlik. Nekem ezért egyáltalán nem szegték kedvemet az ön szavai, s szívből remélem, hogy hamarosan oltár elé szabad vezetnem.

    - Szavamra, uram – kiáltott Elizabeth -, az ön reménykedése elég különösnek látszik azután, amit mondtam! Biztosíthatom, hogy nem tartozom ama fiatal hölgyek közé (ha vannak ilyenek), akik vakmerően kockára teszik boldogságukat, abban bízva, hogy esetleg másodszor is megkérik őket. A visszautasítást egészen komolyan gondoltam. Ön engem nem tenne boldoggá, s meg vagyok róla győződve, én vagyok az utolsó nő a világon, aki önt boldoggá tudná tenni. Többet mondok: ha pártfogója, Lady Catherine megismerne engem, feltétlenül az volna a véleménye, hogy semmiféle tekintetben nem felelek meg követelményeinek.

    - Hiszen ha bizonyos volna, hogy Lady Catherine valóban így vélekednék… – mondta a tiszteletes komoly arccal – de nem… nem tudom elképzelni, hogy bármi tekintetben kifogása legyen ön ellen. Legyen nyugodt, ha újból tiszteletemet tehetem nála, a legékesszólóbban fogom előtte dicsérni az ön szerénységét, takarékosságát és egyéb megnyerő tulajdonságait.

    - Kár a fáradságért, Mr. Collins, nem kell engem dicsérnie. Engedje meg, hogy ebben a dologban én ítéljek, s azzal tiszteljen meg, hogy elhiszi, amit mondok. Sok boldogságot, nagy gazdagságot kívánok önnek, s amikor visszautasítom a kezét, ezzel minden tőlem telhetőt megteszek, hogy más sorsra ne jusson. Ön megkérte a kezemet, s így megnyugtatta lelkiismeretét családom irányában – most már nem kell szemrehányást tennie önmagának, amikor majd elfoglalja a longbourni birtokot. A dolgot tehát végleg elintézettnek tekinthetjük. – Elizabeth e szavakkal felállt, s ki akart menni a szobából, de Collins megállította.

    - Ha legközelebb szerencsém lesz önnel ismét e tárgyról beszélni, remélhetőleg kedvezőbb választ fogok kapni a mostaninál, bár most is távol áll tőlem, hogy kegyetlenséggel vádoljam. Tisztában vagyok a női nem azon elfogadott szokásával, hogy első alkalommal elutasítják a kérőt, s talán iménti szavaiban is találhatok annyi bátorítást, amennyi összeegyeztethető a női természetre jellemző finom érzéssel.

    - Mondhatom, Mr. Collins, én egyáltalán nem értem önt – kiáltotta Elizabeth kissé felindultan. – Ha eddigi szavaimból bátorítást olvas ki, akkor igazán nem tudom, miképpen fejezzem ki a visszautasítást, hogy ön is annak tartsa.

    - Engedje meg, kedves húgom, hogy hízelegjek magamnak, s ajánlatom visszautasítását csupán finomkodásnak tekintsem. Az indokok, amelyek e hitet keltik bennem, röviden a következők: nem látom be, miért tartana méltatlannak kezére, vagy miért ne lenne az általam felajánlott házasság rendkívül kívánatos. Az életben elfoglalt állásom, kapcsolatom a de Bourgh családdal, az önökkel való rokonság – mindezek a körülmények mellettem szólnak. Fontolóra kell vennie továbbá, hogy bármilyen bájos leány is, egyáltalán nem lehet abban bizonyos, kap-e még egy házassági ajánlatot. Öröksége, sajnos, oly csekély, hogy ez minden valószínűség szerint elhomályosítja szépségét és szeretetre méltó tulajdonságait. Mindebből azt kell következtetnem, hogy nemleges válasza nem lehet komoly, s a visszautasítást annak tulajdonítom, hogy a nagyvilági hölgyek szokása szerint a bizonytalansággal szerelmem hevét óhajtja fokozni.

    - Biztosíthatom, tiszteletes úr, hogy cseppet sem pályázom az olyan nagyvilági lelkületre, amely egy derék ember kínzásában leli örömét. Sokkal nagyobb bók nekem, ha őszintének tart. Még egyszer nagyon köszönöm, hogy megtisztelt ajánlatával, de azt elfogadnom teljes lehetetlenség, mert minden érzésem ellene szól. Beszélhetnék ennél világosabban? Ne tekintsen engem nagyvilági hölgynek, aki gyötörni óhajtja önt, lássa bennem az értelmes lényt, aki szíve szerint kimondja az igazat.

    - Bárminek tekintem, az én szememben egyformán bájos! – kiáltott fel Collins félszeg lovagiassággal. – S bízom benne, hogy ajánlatom meghallgatásra fog találni, ha érdemes szüleinek fellebbezhetetlen tekintélye támasztja azt alá.

    Az ilyen konok önámításra Elizabeth már nem tudott válaszolni, s rögtön szó nélkül távozott a szobából. Elhatározta, ha Collins továbbra is hízelgő bátorításnak fogja tekinteni az ismételt visszautasítást, akkor apjához fordul: ő talán olyan formában mond majd nemet, ami minden kétséget eloszlat – emellett apja viselkedését legalább nem lehet egy nagyvilági hölgy szenvelgésének és kacérságának tekinteni

    Jane Austen: Büszkeség és balítélet (részlet)

    Nekem mindig ez a jelenet jut eszembe, ha egy férfi azt gondolja, ő jobban tudja, mi van a fejemben, és amit mondok, abban nem kell bízni. (Tehát egy hazug tyúk vagyok, persze ezt becézhetjük shit tesztelőnek is. :-) )

    1     7
  • Életem legjobb mellű nőjével a 85ös buszon ismerkedtem össze:) forma, méret, keménység/puhaság. Pedig milyen hülye kis béna voltam akkoriban… de nagyon nézett, muszáj volt megszólítani:)

   0     1
  • Aha. Bár nem olvastam végig, de tök olvasmányos, meg jól magyaráz. Érdekes… amennyire emlékszem, már több mint 1 éve volt…

   0     0
 9. Kicsit negatív az egész cikk, én is ismerkedtem netről, kb minden 15-20. kapcsolatfelvételből lett randi, és minden 5-6. randiból lett valami, de ez régebben volt persze. Amúgy ez a blog épp arról szól, hogy netről szed fel nőket, néha a beszélgetésekre is utal, hogyan csinálja: http://sorozatrandizo.blog.hu/

   

   

  0     0
  • A párommal mi is neten “ismerkedtünk meg”. Igaz, nem társkeresőn, hanem cseten és nem párkeresési célból beszélgettünk kicsit – gondolom ezért nem is esett szó arról, hogy ki hogy néz ki. Az első találkozásunk sem párkeresős volt, hanem csak egy jó beszélgetés. Aztán ez lett belőle.  :o)

   0     2
 10. Ez a netes ismerkedés igazán azoknak való, akik mindenáron párkapcsolatban akarnak élni (nem tudnak egyedül létezni) és ha  két ilyen ember találkozik akkor szerencséjük van.. (Az fontos, hogy ebben egyformák legyenek, mert ha csak az egyik ilyen már megborul a dolog…)  Az ilyen embereknek a kompromisszum szó nagyon tág fogalom… (legyünk őszinték: ezek az emberek a társadalom “szürkébb” rétegéből jönnek…és ezzel nem azt mondom hogy nem lehetnek tökéletesen elégedettek az életükkel..)

  Az egy másik dolog, – elsősorban nagyvárosi értelmiségi körben – hogy egyre több un. “igényes” hölgyre egyre kevesebb “ütőképes” férfi jut… És nagy kérdés, hogy ezeknek a hölgyeknek mit ajánlanék… 1: Vállalják be ez egyedül élést.. vagy 2: Adják lejjebb az igényeket.. Ez a nagy kérdés..    Az egyedül lét – esetleg- lelki kín… A “lejjebb adás” pedig önhazugság, önbecsapás, és persze szintén valamilyen kín….  Nehéz kérdés..

  1     0
  • A lejjebb adást illetően ott csúszik el ez a gondolat, hogy csak ahhoz képest kéne lejjebb adniuk, amilyen jónak/értékesnek HISZIK magukat, és nem ahhoz képest, amilyen jók/értékesek VALÓJÁBAN.

   3     0
 11. Tényleg kicsit negatív a cikk ahogy az egyik kolléga megfogalmazta. De most őszintén van olyan nő aki csak másokon röhögni jár fel társkeresőkre? Ha ez tényleg igaz az nem is baj, mert ha valaki ezzel tölti a szabadidejét, azzal jobb is ha nem találkozol. :)

  1     0
 12. Meglehetősen átlagos srác vagyok és ennek ellenére nem kevés nővel találkoztam már a különböző társkeresőkről. A csajok rendre beszámolnak a fellelhető férfiállományról: a többség fantàziátlan, unalmas, nemhogy jó dumája nincs, még a bèna sablonokat is döbbenetesen rossz helyesírással hozza. Aztán ott vannak a csalódott rinyagépek, akik röhejes módon a befűzendő nőknek sírják el életük bánatát. Aztán a perverzek és a szűkszavúak (van kedved szexelni?) következnek.

  Igazi ritkaságnak számít az olyan fickó, aki szellemes, értelmes és mer kissé pimasz is lenni. Márpedig a nők izgalomra vágynak, nem unalmas mamlaszokra, akik max az autókért és a horgászatért tudnak lelkesedni.

  1     11
  • Meglehetősen átlagos srác vagyok

   Hagyjuk ezt, mind a ketten tudjuk, hogy nem vagy az. Mondjuk a Tomasszini az. Vagy a Gergő a régi fociról.

   A csajok rendre beszámolnak a fellelhető férfiállományról

   Nem. A csajok rendre beszámolnak arról a férfiállományról, amelyikről be akarnak, és amelyikre panaszkodva “áldozathelyzetbe” hozhatják és sajnáltathatják magukat. De nem számolnak be az amúgy tök normális, intelligens, értelmes, normál stílusú Józsiról, aki nem volt elég jóképű, vagy Pistáról, aki nem volt elég magas, vagy Béláról aki nem volt elég menő, vagy Zsoltiról, akivel szintén minden rendben volt, de nem volt elég gazdag. Ezekről sosem fognak beszámolni, mert akkor ugyanolyan felszínesek lennének kiderülne, hogy valójában ugyanolyan felszínesek, amivel a férfiakat vádolják.

   Márpedig a nők izgalomra vágynak“.. igen egy magas, sportos, jóképű, és lehetőleg gazdag pasitól.

   13     0
 13. Ezt most találtam és nem tudom hova tenni. Valami kurvakereső? Nem értem az idézett felhasználókat sem. Miért kellene pénzért randizni? Vagy ez csak amolyan eufemizmus a kurválkodásra?

  0     0
  • Elég homályos cikk, gondolom nem véletlen. Nekem is úgy jött le, h ez a prolik escort appja lesz. Gondolom láttak egy kis piaci rést a többnyire angolszász területen, h egyre népszerűbb az eltartót keresők, pénzért randizó egyetemista, főiskolás lányok köre, az Ohlala meg rárepült és megcsinálta nekik hozzá a felületet. Gyakorlatilag egy szofisztikált rosszlányok.

   Attól eltekintve, h ez hogyan fér össze egyesek értékrendjével, a cikk és promó szöveg jó néhány baromságot tartalmaz. “Talán az egyik legnagyobb különbség az eddigi weboldalakhoz képest, hogy itt nincsenek csalódások és felesleges körök, vagy nem derül ki menet közben az illetőről, hogy párkapcsolatban él, és pusztán alkalmi kalandot keres.” Első wtf. Ezt mégis mi garantálja? Azért mert egy nő pénzért elmegy randizni (lefekszik vele) egy pasival, kizárja, hogy ne éljen párkapcsolatban?

   Sokan félnek a lebukástól, ez gyakran kettős életre kényszeríti a nőket, ami hatalmas terhet jelenthet számukra.“- Miért csak a nőket? A jól ismert megoldás, egy nő hamarabb lesz egy alfa fasztarisznyája, mint egy rendes, kedves pasi párja.

   “Az Ohlala segít abban, hogy a nők megerősítsék pozíciójukat a virtuális ismerkedés világában, és olyan szolgáltatást nyújt, amelynek révén a szabadidejük – és önmaguk –felett szabadon rendelkezhetnek, bármiféle kényszer nélkül. Ők döntenek arról, hogy bizonyos dolgokért pénzt kérnek, és nem áldozatok, akiket kihasználnak a férfiak” Szóval a nem ezt a szolgáltatást igénybe vevő, társkeresőző, tinderező nők egy a döntéseikért felelősséget vállalni nem tudó, védelemre szoruló, a gaz férfiak által kihasznált törékeny hercegnők? 

   “A 24 éves Kareen is azok közé tartozik, akik már kipróbálták az appot: „Borzasztóan unom a Tindert, órákon át húzogatok jobbra-balra, és jó, ha van néhány matchem.” Igen, nem véletlen az a rengeteg cikk, tanulmány, kutatás, amely azt támasztja alá, h az online társkeresőkön a nőknek van nehezebb dolguk és nem elég a sült galambot várni, hanem komoly aktivitásra van szükségük, ha sikerre akarnak jutni. Szarkazmus off.

   0     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Cikkajánló

Naturalista szentek

Ez a kép, pontosabban a csiszolt smaragd önkéntelenül is hatással van az emberre: kicsit olyan...
HÍREK - Politika
Lovagi segítség az esztergomi diákoknak

Budapest, 2011. december 18., vasárnap (OS) Több, mint 1 millió forint értékben adtak anyagi ...
HÍREK - Politika
Sok pénzébe kerülhet a szülőknek a Nemzeti alaptanterv bevezetése

Budapest, 2012. május 14., hétfő (OS) Magyarországi Szülők Országos Egyesülete. Az  új  N...
CSAJOZÁS - Szex
Ködösítés a női ösztönökről

- Hipergámia? Miféle hipergámia? - kérdezgetik egymást oldalba bökdösve a csajok, remélve, hog...
GAZDASÁG - Pénzügy
A társadalmi felelősségvállalás hiánya

Mint minden találmány és újítás, a feltétel nélküli alapjövedelem is egy olyan eszköz, amely m...
CSALÁD - Otthon
Fiúk az iskolában

Ez a bejegyzés Dr James Dobson: Fiúk nevelése c. könyve alapján íródott. A könyvet kiadta a Ke...
HÍREK - Politika
Járulékmentesség gyes után a nőknek?

Meg kell tartani a gyermeket vállaló nők munkahelyeit – ezt mondta a Vállalkozások Országos Sz...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
A női álarc alatt semmi mítosza

Kivételesen "feminista" jeleget kölcsönöz ez az írás a lapnak (noha csak a múlt századi bé...
HUMOR - Szatíra
A nők világuralmának biológiai okai

Biztos vagyok benne, hogy a történelmet nem csak úgy lehet értelmezni, ahogy a hivatalos femin...
ÉLETMÓD - Egészség
Ezer nőből egy ha nem

Elöljáróban annyit, h ez az írásom volt a velveten, illetve a saját oldalamon is, de mivel szo...
CSALÁD - Otthon
Bántalmazott férfiak

Igen, férfiak is lehetnek áldozatok. Lelki terror, időnként pedig fizikai bántalmazás is kijut...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Dán miniszter: nincs szó a valódi problémákról

Dánia új oktatásért és egyenlőségért felelős minisztere, Ellen Trane Nørby szerint a nők és a ...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
A tavalyi év legpikánsabb feminista aranyköpései

Rövid összeállítás következik tengeren túli testvéroldalunk nyomán, kommentár nélkül. 1. Am...
CSAJOZÁS - Szex
A választás lehetősége a hatalom

Alábbi írás a TRP irodalom egyik érdekes darabján alapul, amely ezen a helyen olvasható eredet...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Pedofília 2.0

Seres László írt egy egészen tűrhető cikket a pedo-petícióval kapcsolatban. Természetesen azon...


androfóbiaApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEEgészségFemenfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfimozgalomférfi szerepekGender-ideológiagyereknevelésHipergámiaházasságIsztambuli EgyezményKvótaMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepeknyugdíjNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásTársadalomVendégcikkÉletmódÖnismeret