DennisVT

Michael története

DennisVT - 2016. október 12. szerda 15:05 - 144 hozzászólás

“Sziasztok, a nevem Michael, és ez a 3. napja, hogy olvaslak titeket. Lenyűgöző ennyire pontosan leírva látni a saját tapasztalataimat. A blogger egy zseni. Mindemellett nagy megkönnyebbülés mások írásaiban látni, hogy nem vagyok egyedül.

32 éves vagyok, és sosem voltam nős. Sajnos (vagy nem is olyan sajnos) gyerekeim sincsenek, egyedülálló vagyok, és nem is találkozgatok senkivel. 2011 van, Los Angelesben élek, a nettó éves bevételem 120.000$, jövőre pedig várhatóan még több lesz, így aztán elmondhatom, hogy épp olyan „független férfi” vagyok, akire a nők – állítólag – vágynak. Luxusautót vezetek, az óceánra néző elegáns apartmanban lakom, amiért havi 6000$-t fizetek, és higgyétek el, bugyinedvesítő.
Remek formában tartom magam, heti 3-4 edzésem van, futok, odafigyelek a táplálkozásra, ami szintén nem kis összeg. Vallásos neveltetést kaptam, amolyan „7th Heaven” (egy régi tv sorozat) stílusban. Magániskolákba jártam, majd jogi egyetemre, saját üzletemet 28 évesen kezdtem.

Szüleim a főiskolán találkoztak, és akkoriban házasodtak is össze. Már 39 éve vannak együtt, nekem pedig valahol belül nagy fájdalom, hogy 32 éves koromra nem sikerült a nyomukba lépnem. Egyedül, család, feleség nélkül élek. Fáj. De valószínűleg bennem vannak az okok, mindjárt el is magyarázom:
Ugyanabba a suliba jártam, ahol a szüleim találkoztak, reméltem, hogy majd követem a példájukat. Ehelyett olyan nők százaival találkoztam, akiknek eszük ágában sem volt házasodni. Hogy mi érdekelte őket? Buli és szex. A főiskola egy oltári szexbanzáj volt faltól-falig. Kezdetben még tartottam a lépést, de sosem váltam aktív résztvevőjévé ennek az örökös társasági promiszkuitásnak, drámázásoknak, megcsalásoknak, és drogos partiknak. Nem az én stílusom. Végül úgy éreztem magam, mintha csak a többieknek tartanám a gyertyát. Én voltam az, aki mindig kívülálló volt, és sosem vegyült el a tömegben, ennek eredményeképp persze ki is maradtam minden „jóból”.

Alig randiztam. A csajok legfeljebb csak fintorogtak. A problémáikat meghallgathattam, de azon kívül átnéztek rajtam. Bénának és unalmasnak tartottak. Láthatatlan voltam a suliban, a könyvtárban, a rendezvényeken. Persze az sem segített, hogy csóró voltam.

El se hinnétek, hogy a fiatal, csinos csajok többsége, hogy élvezte, sőt egyenesen kereste a szexet, mindenféle pasasokkal. Minden „mókára” kaphatóak voltak, legyen az bulizás, szex, kábszer, akármi. Szörnyű volt látni, ahogy ezek a csajok az első nap önként és dalolva tették szét a lábaikat mindenféle lúzer alaknak. Totál csőd pasiknak, akiknek munkájuk semmi, tetkó annál több, és a legelemibb drogteszteken is rutinszerűen buktak meg. Sokuk még csak oda se járt, vagy már rég kimaradt, de ez sem volt probléma.

Voltak éjszakák, hogy aludni sem tudtam, mert áthallatszott 2-3 szoba távolságából is, ahogy döngetik a lányokat. Ezek ilyen régi szar katonai barakkokból átépített szobák voltak. Mindent hallani lehetett. Állandóan. Emlékszem, hogy fájt, amikor egy számomra kedvesnek tűnő lánytól kaptam kosarat, pedig annyi közös volt bennünk… Úriember voltam, mindhiába. Persze másnap simán áthallatszott, ahogy valami seggfejjel dugott. A srác egy bozontos szakállas, keménydrogos, televarrt csávó volt, aki valami zenei fakultációra járt. A lány pedig vékony, csinos, fiatal, a szépsége csúcsán. Nem szóltam egy szót sem, de rohadtul fájt, hogy egy ilyen alakkal izél, de engem visszautasít.

Érdekesmód, később beszéltem a sráccal, aki azt mondta, hogy ne aggódjak egy csöppet sem, mert szinte az összes haverja megdugta már. Az évek teltek, és semmi sem változott, én pedig még mindig egy rendes csajt kerestem, és talán házasságba torkolló komoly kapcsolatot. Találkoztam normálisnak tűnő lányokkal, ismerkedtünk, aztán leléptek valami hasonló alakkal.
Amikor újra és újra, immár sokadjára történik ez, az ember hajlamos elgondolkodni. Mi a fene lehet velem, miért gondolom valakiről, hogy rendes csaj lehet, amikor nyilvánvalóan nem az?

Ahogy telt az idő, azt vettem észre, hogy a csajok úgy emlegetnek engem, mint későbbi potenciális férjet. Ennek eredményeképp nulla, azaz konkrétan nulla lánnyal jártam a főiskola alatt. Nem voltam társasági, nem voltam belevaló, nem voltam menő. Nem is voltam ez a típus, szóval a jóból is kimaradtam, ami alatt most a szexet értem. Ugyanakkor mindenféle parti-állatok, sportolók, béna „zenészek”, wannabe DJ-k, stb dugták a fénykorukban lévő csajokat. Jóformán minél lúzerebb volt a pali, annál jobban ragadtak rá a nők. Úgy tapadtak a focistákra, mint légy a légypapírra. Az se számított, ha fekete volt. Még csak a kisujjukat se kellett kinyújtaniuk.

Aztán az egyik éjjel elegem lett. Bementem az egyik szobába, ahol 8-10 tényleg csinos csaj volt, mind főiskolás korú. Megkérdeztem tőlük, hogy szeretnének-e majd valamikor férjhez menni. Többé-kevésbé mindegyikük igennel felelt. Azt is megkérdeztem, hogy vajon a jövendőbelijük mit szólna, ha látná a mostani produkcióikat. Nem meglepő módon azonnal ellenségessé váltak, és azt mondták, hogy úgysem fogja megtudni, és különben sem tartozik rá. Azt is mondták, hogy tudják jól mit csinálnak, ez az időszak a szórakozásról (partik, drogok, szex) szól, és majd később úgyis megállapodnak. Megkérdeztem, hogy vajon mikor? Azt mondták, hogy „attól függ”, „talán majd 28 körül”, de ki tudja?
De látták rajtam, hogy mérges vagyok, és ideges. Azt is mondták, hogy legyek nyugodt és boldog, mert a végén úgyis egy rendes srácot választanak majd, de erre azt mondtam, hogy ez így nem működik, nem lakhat jól a kecske, és nem maradhat meg a káposzta is egyszerre. Emlékszem az egyik lányt Kaylene-nek hívták, igazi dögös, gyönyörű nő volt, fantasztikus idomokkal, és kb 30-an mentek végig rajta csak abban a szemeszterben. Felállt és azt mondta: „Michael, hadd mondjak el neked valamit. Nemcsak, hogy megtehetem, és meg is fogom tenni, de még élvezni is fogom, és addig válogatok, amíg a kedvem tartja”. A többiek egyetértően nevettek.

Most 32 vagyok, sikeres,  és ugyanezek a nők, illetve hasonszőrű társaik immár engem üldöznek. Számomra ők ugyanazok a nők, akik 10 évvel korábban csak fintorogtak, ha rólam volt szó. Már nem érdekelnek. Van a bibliában valami olyasmi, hogy sose felejtsd milyen volt a feleséged fiatalon. Hogy felejthetném el, amire nem is emlékszem, mert sosem volt? Nekem nincs múltam velük, hiába ketyeg ma már a biológiai órájuk. Bármit képesek behazudni a cél érdekében, így hogy bízzak bennük? És mi a cél? Gyerekek és egy szerető férj, aki fizeti a számlákat. Ugyanezek a nők fiatalon esélyt sem adtak.

Mint a legtöbb férfi, én is vizuális típus vagyok, Isten ilyennek teremtett. Nem tehetek róla, hogy egy szép nőt találok vonzónak. Miért nem akarták ugyanezt korábban, hogy legalább pár évet együtt tölthessünk a fénykorukból, hogy az az emlék örökre bevésődjön a memóriámba? Mire emlékezzek majd 50 évesen?
20 évesen persze olyanokkal múltatták az időt, akiktől semmit nem kaptak, és leszarták azokat, akiktől mindent megkaptak volna. Most pedig azt várják, hogy a kemény munkával szerzett pénzemet olyan nőkre és gyerekeikre fordítsam, akiknek semmit sem tudok a múltjáról… – jó esetben. Egy 30 feletti férjezetlen nő elég valószínű, hogy a fentiekhez hasonló múltat hordoz magával. Én is azt gondolom, hogy minél több férfi volt egy nő múltjában, annál kevesebbet tud majd nyújtani a következőnek. És ha már mindent odaadtak apránként az elmúlt 10-15 évben, akkor mi marad majd nekem? Mit jelent ilyenkor már a „szeretlek”, amikor ugyanezt elmondta több tucat másiknak is?

30 felett egy nő vonzereje már csak csökken. Hogy mondhatják akkor, hogy a végére tartogatják magukat? 30 felett házasodva? Hogy képesek a nők dollátrilliókat költeni a szépségiparban, majd azt mondani, hogy egy nő kora és szépsége ne számítson egy férfi szemében? És mi van a gyerekvállalással? Nem gondolnak arra, hogy egy férfi, ha várhatóan egészséges gyereket szeretne majd, akkor tekintetbe veszi a nő korát is? Ki fog nagyobb eséllyel egészséges és szép utódot szülni? Egy fénykorában lévő 24 éves nő, vagy egy öregedő 35-ös? És ha több gyereket szeretnék?

Mindazok után, amit láttam, és átéltem az életem során, csak azt tudom mondani az egyre kétségbeesettebb 30 feletti nőknek, hogy inkább fulladok meg, minthogy a nehezen szerzett vagyonomat, a szeretetemet, a törődésemet rád fordítsam. Ha nem hiszed, akkor kimosták az amúgy is zápult, minden elváró, feminista agyadat. Ha pedig nem vehetek el egy 20-as éveiben járó nőt, akkor inkább nem veszek el senkit. Anyagi helyzetemet figyelembe véve amúgy ez nem jelenthet problémát, de úgy érzem, hogy ezt a nőt már inkább a tengerentúlon találom majd meg, mondjuk Ukrajnában, Oroszországban, vagy valahol Kelet-Európában. De biztos nem fogok elvenni egy ilyen öregedésnek indult 35 feletti feminista nőt, aki azt hiszi, hogy neki minden jár, és bármit megtehet. Szeretnék megnősülni. Szeretném, ha örökké tartana. De nem egy elhasznált nővel. Össze sem tudom számolni, hány férfit ismerek, akik későn nősültek, hogy végül elveszítsenek mindent…”


Címkék: , , ,

Az egyéni szerzői név alatt megjelenő cikkek nem a Férfihang.hu szerkesztőségének egységes állásfoglalását, hanem elsősorban a szerzők egyéni véleményét hivatottak kifejezni, bemutatni; céljuk sok esetben mindössze a vita, párbeszéd kezdeményezése a művészi provokáció eszközével. Az írások közlésére a véleményszabadság és a médiapluralizmus érvényre juttatásának igényével kerül sor. A Férfihang.hu szerkesztőségének, moderátorainak elsődleges feladata a vonatkozó törvényi keretek és a jóízlés kívánalmainak betartatása.
6 votes, average: 5.00 out of 56 votes, average: 5.00 out of 56 votes, average: 5.00 out of 56 votes, average: 5.00 out of 56 votes, average: 5.00 out of 5 6 olvasó átlagosan 5.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Csajozás - Szex, Társadalom - Pszichológia rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


A női természet

Régen a fiatal fiúkból lovagokat neveltünk, a lányokból pedig hölgyeket. Manapság a lovaggá nevelés javarészben megmaradt, de a lányokból... Nem is mo...
Bevezetés a piros pirulába 1. - Biztosan szükséged van rá?

Itthon is egyre nagyobb érdeklődésre tartanak számot elsősorban a férfiak körében az ún. alternatív társadalommal, gazdasággal, valamint párkapcsolato...
Bevezetés a piros pirulába 8. - Pareto-elv

A közgazdaságtan egy meglehetősen izgalmas áltudomány, ugyanis vagy racionális módszerekkel, számokkal és adatokkal kíván reflektálni teljesen irracio...
Női sors?

A nagy olvasottságot kapott "Férfisors?" című írás után a valóéletből merített, szomorú párkapcsolati történet női szereplőjével is többször...
Itt rontják el a férfiak a párválasztást

A párkapcsolatok a nők döntésével/választásával jönnek létre, de az ajánlatokat a férfiak teszik. Nézzük meg, mi alapján tesz ajánlatot a férfi, és ho...


Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (144) Hivatkozások (0)
 1. Ez fordítás?

  0     0
  • Elég egyértelműnek tűnik…

   És az is, hogy a fiatalon lúzer alakokból csak azt lehet később befűzni aki tényleg lúzer. Akinek megvan a magához való esze az nem fog ezekkel a nőkkel kezdeni.

   Azt tudom ,hogy a feleségemnek a 2. vagyok, és 18 éves kora óta vagyok együtt vele (jóval fiatalabb). És szerintem ez így jó. Sokkal kitartóbb a házasságban az a nő akin nem ment át a fél város, akármit mondanak a feminista szócsövek a tapasztalatról. (és mélyen hallganak az összeszedett vírus és baktériumkultúrákról.)

   És a képregény elmondja a lényeget. Az igazi férfiak nem hülyék. Hercegnőként csak azt kezelik aki képes volt egész életében hercegnőként viselkedni és nem kurvaként.

   6     0
   • A kérdéssel arra utaltam hogy célszerű lenne megadni a forrást. Másrészt forrás nélkül, saját fantáziából merített irodalmi alkotásnak tűnhet némelyeknek.

    0     0
 2. “Anyagi helyzetemet figyelembe véve amúgy ez nem jelenthet problémát, de úgy érzem, hogy ezt a nőt már inkább a tengerentúlon találom majd meg, mondjuk Ukrajnában, Oroszországban, vagy valahol Kelet-Európában.”

  Az apád faszát, egye meg az összes amcsi, amit főzött.

  5     0
 3. Ez a cikk(írás) kicsit túl lett “turbózva”.. Mintha azt mondaná az írója: “rosszak a tapasztalataim, de tegyünk még rá egy lapáttal, és írjunk olyat is ami nem igaz..”

  1. Kinézet az “belépő” egy nőhöz, de csak ez kevés…Mert ha  csóró nem fogja 30 évig elviselni egy igényes nő… (igaz neked még belépőd sem volt..ok)

  2. Te sem adod lejjebb, (bevallottad hogy a “szép nők izgatnak fel”)

  3.Anyagilag rendben vagy.. (tudod mennyien irigyelnek emiatt..??)

  Megoldás: Egy vonzó “szabadidő partner”  És legalább nincs vívódás, hogy vajon miért is szeret a hölgy..?  Tudom sokan ezt zsigerből elutasítják, de egy ilyen “kapcsolatban” legalább PONTOSAN TUDOM, HOGY “mi is a helyzet”

  VAJON HÁNY HÁZASSÁGBAN BIZTOSAK A FÉRJEK ABBAN,  AMIBEN – ELVILEG – BIZTOSNAK KELL(ENE) LENNI…?????  :))

  0     0
  • 2. Te sem adod lejjebb, (bevallottad hogy a “szép nők izgatnak fel”)

   Ez itt alapvetően a női duális párválasztási stratégiáról szól. Hogy van egy férfitípus, akit fiatalon – amikor a legértékesebb egy férfi szemében – csak kihasznál (bárhogy, csak nem testileg) és elhajt, majd később, amikor ezt az értékét kezdi egyre inkább elveszíteni, akkor várja el, hogy egy férfi – akár konkrétan ugyanaz a férfi – a legértékesebb éveiben őt válassza, és azt higgye, hogy jól járt, és hogy ez az élet normális rendje.

   Egy férfi ilyet nem csinál. Nem is tud csinálni. És a világ sem asszisztálna hozzá.

   Nagyjából az nézne ki így, hogy ha a milliomossá vált gazdag, jóképű, sikeres, 30as pacák sorban használná ki az öregedő, csúnyácska, kövérke nők testét, miközben CSAK beszélget és jópofáskodik a házasságra mindennél jobban vágyó nőkkel, majd amikor törvényszerűen(!) elvesztené mindenét, és sörhasat eresztene, akkor várná el egy 20onéves topmodelltől, hogy feleségül menjen hozzá, szüljön neki 2 gyereket, és tartsa el, és ezért érezze magát szerencsésnek. És a világ ehhez asszisztálna. :)

   10     0
 4. Saját kis “hangosan gondolkodás”:

  Jó pár évig volt alkalmam egy megyeszékhelyen  kő gazdag emberek között teniszeznem, mint egyszerű csóró hitvány kisember… Azt vettem észre – a meccsek közötti pihenésen a teniszklub bisztrójában – hogy az egymás közötti beszélgetések alkalmával szinte mindig nagyon megvetően beszéltek úgy általában(!!) a nőkről ezek az emberek…  Az egyik faszival barátibb volt a kapcsolatom, így bátorkodtam tőle megkérdezni: “Ti azért elég sikeresek vagytok a nőknél..mégis így beszéltek róluk..Miért..?”… A faszi gúnyosan elmosolyodott és azt mondta: “Zoltán, Te ennyire hülyének nézel minket…?”"   !!!!!!!!!!!!!!

  Szóval itt “mindenki tud mindent, csak nem beszélünk róla..” !!!   :))))

  5     0
 5. Most nem akarom magamat századszorra is megismételni a női egyenjogúság kapcsán ezért csak azt írom le, hogy láthatóan káros ha a nők jogokat kapnak.

  “Szeretnék megnősülni. Szeretném, ha örökké tartana. De nem egy elhasznált nővel.”

  Ez a rész a végén ami szerintem a lényeg. Pont itt van manapság a gond még kis hazánkban is. A nők elhasznált hulladékok már a húszas éveik közepére de elvárják, hogy istennőnek nézzék őket. Majd férjhez mennek és azt képzelik még mindig húsz éves bombázok akik testéért a férjnek dolgoznia kell keményen. Majd szülnek, válnak és kérik a jussukat amiért soha semmit nem tettek.

  Teljes mértékben egyetértek azzal, hogy ha egy férfi nősül akkor azt csak is olyan nővel tegye aki még fiatal, nincs elhasználva és magát a feminizmust is megveti .

   

  9     0
 6. Ez igen szomorú,úgy értem lassan kezdem megérteni,miért is ez a pesszimista dolog a férfiak/fiúk részéről ,hogy normális huszonéves lányt találjanak. Gondoljátok,hogy Magyarországon is ennyire elkeserítő a helyzet ? Egyébként megértem,ha egy normális, családra vágyó férfi nem akar egy elhasznált,fiatalabb éveit végigribanckodott nővel kapcsolatba kerülni.Férfi lennék, én sem tenném. Egyébként a lányokat sem értem (én egy kezesként, 45 évesen végképp nem),mi a jó nekik abban,hogy minden nap más dugja őket? Mitől érzik magukat jól ettől ? A szex sem jó/jobb ,ha mindig mással dug (arról nem beszélve,hogy lemarad pont a lényegről,arról, amitől a jó szex is még nagyszerűbb,csodálatosabb lehet). Miért nincs tartásuk,büszkeségük,ez nem olyan dolog amit az ember csak úgy osztogat bárkinek,aki megtetszik ,még ha fizikálisan vonzó is. Miért alacsonyodnak le ennyire, valószínűleg már anyuci is ribanc volt- nem mondják el a lányaiknak,hogy ez mennyire lecsökkenti az értéküket ?! Persze régebben is volt olyan,aki “nem bírt a vérével” ,de az igyekezett azt csendben,diszkréten intézni,nem büszke lenni rá!!! Persze a huszonéves srácok is megérik a pénzüket ,de az már egy másik történet.

  8     0
  • A válasz egyszerű: mert megtehetik.

   1     0
  • Azért nem ennyire elkeserítő a helyzet, de nagyon hasonlít. Egyébként nem nap mint nap más dugja(a legtöbbet), azért ahhoz tehetség kell, de ha akarja kb. havonta mással feküdhet össze.  Ajánlom a sorozatrandizó pont blog pont hút keress rá, van benne pár ‘meredek’ történet, a mai helyzetről. Szerintem nem realizálódik egyikben sem, hogy ezzel az össze vissza kúrással csak magukat rontják le, a média azt sugallja, hogy ez afféle dicsőség manapság. Azt azért hozzátenném hogy a nagy részük, akiket ismerek, azért nem reklámozzák annyira ezt a fajta faszkörhintát, nem büszkék rá, vagy csak rájöttek hogy a férfiak szemében nem vonzó ez a fajta életmód. De példának okáért egy jó nő’barátom’ egyik közös ivászat alkalmával nagyon durvákat mesélt, és ez még csak az volt amit részegen bevallott:D…ott ki is került a talonból a csaj, csak nem tudtam hogy visszautasítani, nem mondhattam hogy nem igazán merlek bevállalni miután fél év alatt 5-6 fasz ‘bevallottan’ megjáratott :D ( OFF: rasszistának számít az aki nem akar egy fehér nőt egy arab/black után megdugni? ). A mai huszonéves srácok, (sokat ismerek, mivel én is ebben a korban leledzek ) a legtöbb eléggé frusztrált a nők miatt, nagyon soknak nincs állandó, vagy akár alkalmi kapcsolata sem, az összes piál ahogy tud(azt hiszik ez segít, pedig nem) És ez még az egyetemista “értelmiség” :D Az ‘alsóbb’ körökben lehet ez könnyebben megy, mert nem gondolja egyik fél sem túl a dolgokat.

   9     0
   • No meg tegyük hozzá, hogy gyakran azok a proli srácok jóval tökösebbek.

    Volt szerencsém néhány hónapon keresztül, rendszeresen megfigyelni egy ilyen heterogén, szakmunkás társaságot és meglepődve tapasztaltam mennyivel férfiasabb benyomást keltett a viselkedésük. Legalábbis az általad említett társasághoz képest.

    3     0
    • Ja, kevésbé kulturáltak, egyrészt. Illem, tisztelet, empátia nem fertőzte meg őket. (És ezt tárgyilagosan írom, nem gúnyból.)Másrészt valóban ritka közöttük a gátlásos: nem fogják vissza magukat.Harmadrészt ugyanolyan ösztönszinten léteznek, mint az átlag nő, tehát megértik egymást. :)Olyan “jómunkásemberek” lesznek zömében belőlük, akik panasz nélkül végiggürcölik az életüket, korrekten meghalnak, miután kész a kertes ház, meg kirepültek a gyerekek. Nőknek főnyeremény. Erre írom már régen, hogy amíg női kézben van a párválasztás, és a reprodukció, az csak a jelenlegi bővített újratermelésére lesz képes – fejlődésre, alkalmazkodásra (a kulturális, technikai, demográfiai változásokhoz) semmiképpen.

     2     0
   • “rasszistának számít az aki nem akar egy fehér nőt egy arab/black után megdugni?”

    Betegségmegelőzés. Igazából az ilyen nőket ki kéne vonni a társadalomból és egy messzi kopár szigeten kirakni. Ez lenne a minimum, a maximum meg egész más.

    2     0
  • Mert ilyenek a jelenleg felkapott minták és a butuskák elhiszik hogy a finom ennivaló habzsolva, pofát tömve finomabb, mint komótosan, minden falatot megízlelve.

   2     0
  • Szerintem csak látszólag nem ennyire elkeserítő helyzet (bár igazából csak az arányokon lehet csak vitatkozni), a ‘szellem már kint van a palackból’. A magyar lányok talán okosabbak, vagy legalábbis diszkrétebbek ebből a szempontból, mert a bullshit híresztelésekkel ellentétben még mindig számít a múlt, és továbbra sem szívesen árulják el a ‘sex history-t’, és előszeretettel kozmetikáznak rajta. Én 28 éves vagyok, a fiatalabbaknál még rosszabb lehet a helyzet, de már az én korosztályomnál is a lányok 60- 70%-nál előbb utóbb mindig kiestek a csontvázak a szekrényből. (ugye, ez csak amit én megtudtam) Egy fecsegő barátnő, egy részeg pillanatban elejtett őszinteségi roham, vétlen elszólások, felvágós dugópajti ismerete, vagy épp egy stripperes haver a kondiból, valamint a kollégiumban elég szépen kiderültek mindig a dolgok. Ja, a legrosszabbakat az erasmussal kint tanuló lányokról lehetett mindig is hallani, ahogy még jobban -ha ez már lehetséges egyáltalán- sikerül ledobniuk a ‘láncot’.

   Számomra egyébként a nyár egyik legtanulságosabb mozzanata az volt, mikor jó barátom lagziján két régi lánybarátom (gimis osztálytárs, illetve évfolyamtárs) egybehangzóan azt állította, h társkeresés szempontjából nem irigyelnek minket és legyünk nagyon óvatosak. Elég árulkodó, mikor a nőknek a saját neméről ilyen lehangoló véleménye van.

   11     0
   • Igen, az erasmusos lányok ritka nagy ribancok kint, lehullik a lánc, plusz azt hiszik ott mindenki gazdagabb mint itt, ezért inkább ott akarnak ‘elkelni’. Nem fogják fel a buta picsák, hogy az ottaniaknak csak könnyen dugható, nyelvet alig beszélő, csóró ribancoknak számítanak. Sosem fogja egy pl. német egyenrangúként kezelni a csóró magyar lányt, főként nem a családja körében, mindig alsóbbrendű marad. Lányismerősöm is mondja hogy milyen jó fej kint mindenki sokkal barátságosabbak a férfiak( a nőkről szó sem esett:D), meg hogy a bulik előtt ingyen osztogatják az egyetemen marékszámra a kottont. Egy szó mint száz megbaszta a fél német város, pedig közepes alatti. Ebből az jött le neki hogy, egy: ő mégiscsak jó és vonzó nő, kettő: ott mindenki milyen szipiszuperul barátságos, de csak a férfiak. Anno elég szarul esett nekem ez, mert ezt a csajt kb. tiszteltem mint nőt(embert?), de ez után… Lehet önzőség vagy hímsovinizmus vagy fasztudjami, de ha tudom egy csajról hogy ilyen, már nekem is max csak megdugni kéne, vagy még arra sem. Kíváncsi lennék hogy a nőknek számít-e hogy a férfitársa hány nővel volt együtt, és ha igen akkor merre tolja és mennyire a lécet…

    5     0
    • Én is hozzászólnék. Én 26 éves vagyok, végzős gépész. Ebben a szakmában kb. Németország a Kánaán. Volt egy (volt :D) Erasmusra németbe kiment lányismerősöm, aki oda-vissa dicsőíti a németeket. Már nem beszélek vele, de kíváncsi lennék most is akarna-e ott élni a migránsok között.

     Az már csak hab a tortán, hogy teljes természetességgel mesélte, hogy kit kivel csalt meg, stb. Szóval igen, gázos a helyzet.

     Vannak még rendes csajok, de lottóötös az esélye, hogy olyannal futsz össze sajnos.

     Ja, és kiemelném, hogy itt kb 5% a nők aránya, tehát nem arról van szó, hogy pont azt a keveset volt “szerencsém” megismerni, aki erkölcsileg a 0-hoz konvergál.

     1     0
   • Elég árulkodó, mikor a nőknek a saját neméről ilyen lehangoló véleménye van.

    Először az annak idején 80 körüli nagyim lepett meg azzal a dumával, hogy ő egyáltalán nem büszke a saját nemére..

    Aztán szintén akkoriban az egyik haverom nagymamája “kontrázott rá”: Átmentünk Balcsin a haverhoz, öreglány kijön vodkával és cigivel, és az esti program felől érdeklődik, amíg az unokája öltözik. Mondjuk neki, hogy bemegyünk majd a helyi “city”be. Kérdezi, hogy lányok is lesznek-e, ismerkedni is szoktunk-e. Mondjuk neki, hogy előfordul persze. Erre közelebb jön, komoly képet vág, és azt mondja :
    “Vigyázzatok gyerekek, minden nő egy mocskos kurva és csak a pénzeteket akarja!!”

    Aztán lehúzta a feles vodkát…:)

    9     0
  • “Persze a huszonéves srácok is megérik a pénzüket ,de az már egy másik történet.”

   Őszintén szólva nem nagyon tudom, hogy itt mire gondoltál..:) , de mindenesetre ezt érdemes elolvasni:

   http://www.ferfihang.hu/2015/04/06/mark-es-lauren-peldazata/

   1     0
   • Valószínűleg a szokásos rizsa. A húszas nők arra panaszkodnak, hogy nincs elég alfa, a harmincasok meg arra, hogy nincs elég béta. Erre gondolhatott a naccsága.

    7     0
    • Kedves Höllenhund !

     Téged tán Viviennek hívnak ? Mitől érzed magad felhatalmazva,hogy leírd,hogy én, a “naccsága” mire gondolhattam (persze AWALT, nyilván minden nő ugyanarra gondolhat csak) Két dolog van amit nagyon rühellek ezen a téren, az egyik,ha kicsavarják a mondataimat és olyan “dolgokat” adnak a számba,amit nem mondtam (ebben Xcsakx  a bajnok ,de legalább ő mesterien csinálja és ugyan mindig kihoz a sodromból,mégsem tudok rá igazán haragudni, hisz nála ez a “játék része”. ) A másik,ha megmondják én mit gondolok , mi a véleményem (ennek a fokozása,ha még azzal tetézik,hogy mi legyen a véleményem). Szóval,majd  válaszolok én Dennisnek, ha már engem kérdezett.

      

     0     0
     • Kedves Vivien, melyek is voltak a konkrét panaszok, melyeket megfogalmaztál a 10:16-i kommentedben? 1. céltalanok (értsd: nem állnak elég hamar kötelességtudóan és szorgalmasan munkába) 2. nem kelnek elég korán (értsd: nem elég jó kulik) 3. nincs kötelességtudatuk (értsd: nem elég jó kulik) 4. nincs bennük elég felelősségérzet (értsd: nem elég jó kulik) 5. isznak, drogoznak (nem elég jó kulik). Összefoglalva: nem elég jó béták, nem elég jó igavonó barmai egy nőközpontú társadalomnak. Nem nősülnek meg, vagy nem elég korán, nem nemzenek gyerekeket, nem dolgoznak elég keményen, nem vesznek kertes házat, kocsit részletre stb.

      És mit is írtam én? Na mit?

      Na látod, főleg ezért érzem magam felhatalmazva, hogy leírjam, mire gondolhattál. Mert könnyű kiismerni és kikövetkeztetni, hogy ti, harmincas-negyvenes nők milyen sablonok és előítéletek szerint gondolkodtok.

      A másik ok az, hogy ti nők is általában felhatalmazva érzitek magatokat ugyanerre.

      2     0
      • A felsorolt tulajdonságokat ( szorgalom, kötelességtudat,felelősségérzet,pia/drogok mellőzése) én nem fiúktól/férfiaktól várom el,hanem mindenkitől,minden embertől,számomra ezek pozitív értékek férfiaknál/nőknél egyaránt. Utálom az ilyen embereket kihasználó,rajtuk élősködő egyedeket, legyenek azok hím,vagy nőneműek. Magyarul a felsorolt problémák nem csak fiúk esetében állnak meg,de rájuk is nagyon igaz. Ha te ezt a kommentemet így (ki)fordítod magadnak a te dolgod.

       Azzal takarózni,hogy bezzeg ti nők is általában felhatalmazva érzitek magatokat erre,meg nem mentség semmire. Én pl. sosem teszek ilyet és megkérlek ,hogy te se tegyél ilyet velem. Köszönöm.

       4     0
       • Légyszives ne tereld a beszélgetést, Vivien. Teljesen más kérdés, mit vársz el nőktől, itt nem erről van szó. Nem takarózok semmivel, feltételezéssel élni a te esetedben a kölcsönösség alapján indokolt. Halványan emlékszem az első kommentedre ezen az oldalon, abban is leírtál nem egy feltételezést.

         

        0     0
        • Én nem érzem,hogy elterelném, azt akartam kifejezni,hogy a huszonéves korosztálynál (fiúk-lányok egyaránt) hasonló problémák jelentkeznek ezen a téren. Tehát a huszonéves fiúk (egy része) is megéri a pénzét…

         Engem nem az zavar,hogy két ember kommunikációja közben feltételez valamit valakiről,vagy a másik véleményéből következtet valamire (akár tévesen-nekem is volt ilyen Dennis esetében ),de olyat bizonyosan nem találsz,hogy én bárkinek a nevében megfogalmaztam volna (eléggé cinikus stílusban) véleményt.Engem ez bántott.

         0     0
   • Mark és Lauren példázatát már olvastam korábban,amikor próbáltam “pótolni” :)

    Részben Ggwp fentebb (ilyenkor nagybetűvel kell vajon írni,ha ős kisbetűvel regisztrált?!) már válaszolt és úgy gondolom ,hogy a feminizmus előretörése is nagy befolyással bírt arra,hogy a mai huszonéves fiúk jó része (fogalmam sincs mekkora hányada,még saccolni sem mernék) olyan amilyen,de nem lehet azért kizárólag a feminizmusra fogni, nagyok sok más társadalmi hatás is jelentősen befolyásolta azt,hogy a huszonéves fiúk  jelentős(?) része céltalan, határozatlan ,sajnos  piálás/drogok  terén is rossz a helyzet. Persze ennek nagyon sok oka van/lehet én nagyon nem szeretnék “AMALT-vagy inkább “ABALT” hibába esni,hisz akik nem ilyenek ,jogosan éreznék sértőnek. Saját tapasztalataim alapján (nyilván nem férfi- nő,de munkatárs viszonylatban):

    Az elmúlt 1-2 évben kb 8 huszonéves fiú fordult meg új, vagy időszakos munkavállalóként nálunk. Ebből 2 ,azaz kettő volt az akire azt mondom,hogy ez igen,szeretném,ha ilyen fiam/vőm lenne,illetve munkavégzésük során sem volt gond velük-sajnáltam,amikor elmentek.(és itt első sorban a munkahelyemen használt, “férfiasan huzagolt agyféltekémmel ” beszélek róluk lásd: logikai képességek,problémamegoldó készség,pontosság, hatékonyság,viselkedni tudás stb.) Számomra elképesztő,hogy a pontosság mennyire nem a mai fiatalok (ebben lányok/fiúk hasonlóak) sajátja,a kötelességtudat meg végképp nem. A 8-ból kettő elképesztően gáz volt (szélsőségesen alkalmatlan kb mindenre, soha nem bírtak felkelni, pláne pénzt kezelni,kettőt meg kettőt összeadni,tisztességesen kommunikálni stb) három mindent és mindenkit leszart (pedig értelmi képességeik alapján nem lett volna gond) és volt egy,akit nehéz munkával,de meg lehetett “nevelni”-most ezt munka szempontból értem.

    Egyébként fel akartam már tenni egy kérdést, ami első sorban az itt olvasó-kommentelő huszon/harmincas éveiben járó férfiakat érinti (persze más korosztályból is szívesen olvasom a válaszokat). Tegyük fel,hogy van egy mondjuk 20 éves lány,aki csinos,kedves,hisz a házasságban,szeretne anya lenni,nem szeretne férfi szerepet játszani,nem fertőzte meg a feminizmus neveltetése/ és vagy vallása miatt és szűz. (persze ez már ebben a pillanatban a lottó 5-ös kategória tudom). Valami csoda folytán találkozol vele,nagyon jól érzed magad a társaságában,tetszik,kívánod,kedves és szeret téged-egymásba szerettek. Szeretne viszont hozzád szűzen férjhez menni. Hányan várnátok rá 1-2 évet ,vagy akár csak hónapokat,tegye mindenki szívére a kezét ,mindezt úgy hogy nem csalod meg ? Persze tudom,ez utópisztikus manapság,de én úgy vélem ,hogy a huszonéves fiúk közül elvétve akadna egy-egy,aki erre képes lenne és nem hagyná a francba az egészet és keresne mást. Két dolgot hallok, az egyik a szexuális hozzáférés biztosítása/vagy nem biztosítása mondjuk a bétább felé hajló fiúk esetében,hogy mennyire nem kapják ezt meg,a másik,hogy általánosan elfogadottnak tűnik itt (nagyon helyesen saját véleményem szerint is) ,hogy minél kevesebb partnere van egy lánynak-többször láttam leírva legideálisabb esetben 0-annál jobb feleségnek,barátnőnek. Nekem ez itt kicsit üti egymást. Nem tudom pontosabban megfogalmazni ettől jobban,de remélem értitek,hogy mire gondolok.

    0     0
    • Ez az AWALT-dolog nagyon megtetszett neked…

     0     0
    • Hát, rám illenek a fenti kritériumok (nőtlen harmincas), szóval elgondolkodtam a kérdésen.

     Feszegettem már többször is, hogy szűz lány esetében nem kell- e félni az előbb- utóbb automatikusan megjelenő kíváncsiságtól? Huszonpár éves korában elveszem, harmincpár évesen már tíz éve csak egy férfit ismer, viszont a szexualitása kifejlődött, szépnek szép (mellettem egy nőnek nincs lehetősége elhízni :D) és mocorog benne a kisördög: “A férjemmel tökjó a szex, de milyen mással? Mással is ilyen jó? Jobb? Rosszabb?” Egy olyan lány, akinek volt már 2 komolyabb kapcsolata (de egyéjszakás nem) ilyen szempontból biztosabbnak tűnik.

     Persze a szüzesség tényleg hatalmas érték, és ha más tekintetben is tényleg akkora lottóötös a jány, akkor én kibírnám cölibátusban, várnék rá egy-két évet, azalatt még jobban megismerhetném őt, hogy valóban unikornis-e, vagy csak fehér póni gumiszarvval. Biztosan hiányozna a szex, de a cél érdekében tuti kibírnám. Esetleg lehetne a szürke zónában mozogni vele: minden játszik, ami nem közösülés. De ha az sem, hát úgy is jó.

     Ezzel annyi a probléma, hogy magam részéről volt már annyi szexpartnerem, hogy – bár igencsak van még bennem késztetés növelni a számukat – ha tényleg unikornis (és nem gumikornis) a lány, akkor simán belevágnék. Persze nem szó szerint, hanem házasodásügyileg… Ugyanakkor egy huszonpár éves srác még nem biztos, hogy felismerné a gyöngyöt a sárban, illetve tomboló hormonjai viharában nem hiszem, hogy szívesen várna egy- két évet az adott lányra cölibátusban úgy, hogy utána is csak azzal az eggyel szexelhet élete végéig. Egy huszonéves aranyos, kedveslelkű főnyeremény meg nem fogja azt mondani neki, hogy:  “Megértem, hogy sok lánnyal akarsz szexelni, menjél csak, azért még szeretlek és várok rád szűziesen, míg készen nem állsz a házasságra…”

     Szóval magam részéről összességében igen, várnék rá és elvenném, ha tényleg olyan, amilyennek leírtad. Telefonszáma? :)

     0     0
     • Sajnos már 82 éves lesz és én úgy hívom “anyuci”…És elhiszem Neked,hogy várnál rá,édesapám is várt:) (egyébként édesanyám nem szimplán csinos,hanem GYÖNYÖRŰ volt, könnyen választhatta volna a könnyű,gazdag életet,de nem tette és nem bújt belé a kisördög sem ,hogy kipróbáljon mást:)

       

      0     0
      • És mégis honnan tudod, hogy édesapád várt rá? Mármint szexuális értelemben?

       0     0
       • Mert elmondta. De ez régi világ,ha ismerted volna, te is elhinnéd neki.Édesapám volt a legkiválóbb ember ,akit valaha ismertem,a bolondságig becsületes. (és jó alfa:))

        0     0
        • Hát ja, ha majd öregember leszek, én is azt mesélem majd a lányomnak, hogy hűséges, kiváló voltam, nem pedig azt, hogy a házasság előtti 1-2 évben erre-arra kúrogattam, kurváztam, amíg nem voltam a faluban. Mint ahogy az egyébként szokásos volt akkoriban. A régi világnak is volt sok olyan szeglete, amiről nem meséltek a lánygyermekeknek, tudod.

         0     0
         • A te saját személyiséged hibáját mutatja, ha egy nagyon közeli, szeretett emberről nem érzed, hogy mikor mond igazat és mikor nem.

          0     0
         • Nem elmesélte,hanem beszélgettünk,kérdezgettem ezekről a dolgokról is. Egyébként 36 éves korában nősült,édesanyám 29! éves volt,ami akkoriban eléggé későinek számított. Édesapámnak  természetesen volt(ak) barátnői korábban,nagy szerelme is anyukám előtt. Akkoriban annyira nem volt ritka,hogy vártak az esküvőig,a vallásos nevelés is közre játszott. És felismerte ,hogy egy kincsre lelt és ezt a gyönyörű 39 évig tartó házasságuk be is bizonyította. Tudom,hogy nem hazudott,nekem elég,hogy én tudom.

          0     0
          • Most akkor egy 29, vagy 20 éves lányról beszélünk a hipotézisedben? Nem teljesen mindegy.

           0     0
          • Höllenhund:

           Igen, jelenleg valóban nem mindegy,hogy egy lány 29,vagy 20 ,de mivel anno anyukám 29 éves korában is szűz volt,ezért nem éreztem jelentőségét a történet szempontjából. De inkább maradjunk a 20 évesnél,azt hiszem manapság,ha egy lány 29 éves korában szűz , azzal sokan azt gondolják,hogy valami baj van (a testével,vagy a fejével-elméjével).

           0     0
          • Ennyi idősen szüzen lenni biztosan a személyiség torzulásaival jár. Egy nő ivaréretté válik kb 15 éves korára. Ugyanannyi ideig nem betölteni a reprodukciós funkciókat…nem lehetséges lényegi változások nélkül.

           0     0
          • ha egy lány 29 éves korában szűz , azzal sokan azt gondolják,hogy valami baj van (a testével,vagy a fejével-elméjével).

            

           Nem, nem gondolják, hanem biztos.

           Arra meg külön kiváncsi lennék, hogy abba a korban, ahol a 21-22 fölött már vénlány valaki és eléggé “korlátozottak” a lehetőségei, akkor mi lehetett a “bibi”, hogy 29 évesen :

           1. még nem kelt el

           2. szűz volt

           Amúgy gyökér vagyok:), de ebben semmi rosszindulat sincs, csak egyszerűen kicsi a valőszínűsége, valami nem kóser a kréta körül:)

            

           0     0
          • Javasoltam már, kedves Vivien, hogy ne higgy el akármit bemondásra. Bocs, de realisztikusan szemlélve nagyon valószínűtlen, hogy anyukád 29 éves koráig szűz volt. A történetben valami nem stimmel.

           Egyébként meg akkor sem volt mindegy, hogy 20 vagy 29 éves a lány ebben a hipotetikus helyzetben. Nagyon, nagyon nem.

           0     0
          • Xcsakx:

           Huh ,ez egy kis történelmi és családtörténeti magyarázatot igényel. (remélem édesanyám nem neheztelne meg,hogy ezt így elmesélem).

           Anyukám 35-ben született, édesapja egy nagyon becsületes,de igen szigorú (Horthy) katonatiszt,édesanyja mélyen (de nem bigottan) vallásos, csak családjának élő,klasszikus női szerepet betöltő édesanya.Szigorúan,nagyon erős erkölcsi normák között nevelik.A háború után származása miatt,attól függetlenül,hogy nem volt nagyon magas rangú,de mégis katonatiszt volt az édesapja ,a kitűnő és végig színjeles eredményei ellenére nem mehetett egyetemre (tanár szeretett volna lenni). Így 20 éves korában el kellett menni dolgozni (LKM-adminisztrátor). Szép sudár ,karcsú lány lett belőle (sokszor nem jutott vacsora sem:( ). Sokaknak megakadt rajta a szeme,akkoriban nem voltak hivatásos modellek (50-es években járunk),a gyárban tartott divatbemutatókra -voltak!!! (Vörös október ruhagyár stb) mindig felkérik,hogy szerepeljen-van fotóm:)Rengetegen akarták az akkori párt vezetők ,gyári vezetők szeretőnek. (egyszer egy részeg osztályvezetőt lelökött magáról,fejére is esett az ürgének valami polc-be is tört a feje,az volt a szerencséje,hogy a még nagyobb főnök egy nagyon rendes ember volt,egy idősebb és ő megvédte,kicsit lányának tekintette így nem lett gond).

           Talán annyi írható a “rovására” édesanyámnak ,hogy van több kérője a kétkezi munkások közül,de nem azért mert lenézi őket,hanem mert anyukám kicsit művészlélek (pl. nagyon szép akvarelleket festett),nagy irodalmár,zenei téren is magasan képzett,hosszú évekig híres kórusban énekel -gyönyörű szoprán hangja volt-be is járták az akkori Szovjetúniót ,szóval képtelen lett volna megosztani valakivel az életét,akivel ilyen téren is nem közös az érdeklődés,a műveltségi színvonal.Aztán 24-25 körül becsapott a nagy szerelem.Ez a fiú kedves,művelt, jóképű,egy bibi van szegény, és anyukám is az. Igen ám,de ez nem anyukámnak probléma ám,hanem a fiúnak,meg a szüleinek,addig mesterkednek,amíg a fiút sikerül rábeszélniük egy gazdag lány (igen, akkor még ilyenek megtörténtek) eljegyzésére. A fiú állandóan fűzte anyukámat,hogy feküdjön le vele,ha összejön egy baba,még jobb,mert akkor a szülei sem kényszeríthetik a másik lányhoz,de ő kitartott a HITe mellett ,annak ellnére! hogy szerelmes volt belé.Végül a fiú elvette a gazdag lányt és a fiú a nászútjáról is! neki küldte a képeslapot,hogy itt állok a…. lábánál és csak magára gondolok(a képeslapot láttam,mert eltette anyám).Ez az eset nagyon megviselte lelkileg (érthető,ha a szerelmed mégis egy másik nőt vesz el,pláne pénzért). Szinte már belenyugodott,hogy vénlányként éli le az életét,ha lett volna akkor apácarend,tuti elmegy apácának (egyébként 10 éves koráig apácákhoz járt iskolába).Aztán 28 éves korában az édesapám ugyanabba az utcába költözött (albérletbe),ácsként dolgozott,de nagyon művelt volt,mivel szintén származása miatt nem lehetett orvos-ő egy nemesi család leszármazottjaként nem mehetett egyetemre,pedig kiváló orvos lett volna! Végül felnőttként ,tudását és emberségét elismerve lett belőle építésvezető.Szóval apukám meglátta anyámat és kész volt,élete végéig TÉNYLEG szerelmes volt belé.Az utcán nem szólíthatta le (akkoriban ez nem volt divat,meg a rendes lányok nem is engedték),de pont népszámlálás volt és ez akkoriban úgy zajlott,hogy az ablakba kitették a neveket és szül.dátumokat az ablakba. Így tudott neki levelet írni,elhívni egy vacsorára,megismerkedni stb. Mivel egyikük sem volt már annyira fiatal,nem egészen egy év múlva volt az esküvő és 10 hónapra rá meg is született a bátyám.Szerintem (és szerinte is) érdemes volt várnia,kitartásának egy nagyszerű házasság lett az eredménye.

           Bocsánat hogy ennyire hosszan,részletesen, de csak így teljes a történet.

           2     0
          • Höllenhund:

           “Javasoltam már, kedves Vivien, hogy ne higgy el akármit bemondásra. Bocs, de realisztikusan szemlélve nagyon valószínűtlen, hogy anyukád 29 éves koráig szűz volt. A történetben valami nem stimmel.”

           Mivel soha nem tapasztaltam,hogy bármelyik szülőm hazudott volna,nincs okom kételkedni egyikük szavában sem. Egyébként,ha anyám hazudott,akkor nagyon összebeszéltek,mert édesapám is azt mondta,hogy “anyukád szűz” volt,aminek ő nagyon nagyon örült ,bár a nászéjszakán úgy tudom nem ment minden zökkenő mentesen :) ,de aztán belejöttek (de ez már tényleg az ő magánügyük)

           1     0
          • VivienLeigh:

           Talán annyi írható a “rovására” édesanyámnak ,hogy van több kérője a kétkezi munkások közül,de nem azért mert lenézi őket,hanem mert anyukám kicsit művészlélek (pl. nagyon szép akvarelleket festett),nagy irodalmár,zenei téren is magasan képzett,hosszú évekig híres kórusban énekel -gyönyörű szoprán hangja volt-be is járták az akkori Szovjetúniót ,szóval képtelen lett volna megosztani valakivel az életét,akivel ilyen téren is nem közös az érdeklődés,a műveltségi színvonal.

            Klasszikus hipergámia, és ez oké számomra, nem látok benne kivetnivalót, a „megmagyarázása” is a “szokásos”:)

           Aztán 24-25 körül becsapott a nagy szerelem.Ez a fiú kedves,művelt, jóképű,egy bibi van szegény, és anyukám is az. Igen ám,de ez nem anyukámnak probléma ám,hanem a fiúnak,meg a szüleinek,addig mesterkednek,amíg a fiút sikerül rábeszélniük egy gazdag lány (igen, akkor még ilyenek megtörténtek) eljegyzésére.

           Az első „alfa” :) felbukkan, de a szirénhangoknak nem dőlt be:) Azért simán meg lehetett akkor is házasodni felnőttként, szerintem ez már púder, a csávónak csak „arra” kellett volna, nagyobb tervei voltak és annyira nem kellett rábeszélni a gazdag kisasszonyra:)  Nem a “szegénység” volta  gond, hanem az “elköteleződés” hiánya:)

            A fiú állandóan fűzte anyukámat,hogy feküdjön le vele,ha összejön egy baba,még jobb,mert akkor a szülei sem kényszeríthetik a másik lányhoz,de ő kitartott a HITe mellett ,annak ellnére! hogy szerelmes volt belé.

           Csak épp megőrizte a józan eszét:) Azért a csávó profi volt:)

           Szerintem itt a HIT az irreleváns, az esetleges „ negatív”, egyéni , illetve társadalmi  következményektől való félelem inkább dominánsabb, de ez meg az én véleményem.

           Végül a fiú elvette a gazdag lányt és a fiú a nászútjáról is! neki küldte a képeslapot,hogy itt állok a…. lábánál és csak magára gondolok(a képeslapot láttam,mert eltette anyám).Ez az eset nagyon megviselte lelkileg (érthető,ha a szerelmed mégis egy másik nőt vesz el,pláne pénzért).

           A csávó arra számított, hogy így még hátha van esélye egy „alkalomra”.

           Nyugi, nem (csak) a pénzért vette el, és volt más hölgy is, szerintem  :)

           ácsként dolgozott,de nagyon művelt volt,mivel szintén származása miatt nem lehetett orvos-ő egy nemesi család leszármazottjaként nem mehetett egyetemre,pedig kiváló orvos lett volna!

           Azonos életkor esetén ez kevés lett volna, de a korkülönbség már adott egy „rangot” no meg hogy építésvezető, az meg pláne, mégsem egy melós, plusz nagyon kezdett az időből kifutni, a mostani 35 az akkor a  28 volt:)

           Szóval apukám meglátta anyámat és kész volt,élete végéig TÉNYLEG szerelmes volt belé.

           Ezt én nem kétlem, sőt :), a fordítottjáról meg nem lennék meggyőződve :)

           Valószínű, hogy őt bármely más, “pénzes” lánnyal nem lehetett volna “kivásárolni”, így meg ugye más kontextusba helyeződik az előző “szegény-alfa gazdag lányt vesz el nem a szerelmét” szándéka, elköteleződése:)

           Mivel egyikük sem volt már annyira fiatal,nem egészen egy év múlva volt az esküvő és 10 hónapra rá meg is született a bátyám.

           Igen, beérte a „második” legjobbal, ami érthető, no meg az idő sürgette.

           Szerintem (és szerinte is) érdemes volt várnia,kitartásának egy nagyszerű házasság lett az eredménye.

           Szerintem meg mázlija volt, mielőtt túlfeszítette a húrt:)

           Utólag mindig titta övöm és bodottá:) Megszépülnek a dolgok:)

           Tényleg jól nézett ki, „ki tudta tolni” a határokat és még időben jött egy vállalható.

           Bocsánat hogy ennyire hosszan,részletesen, de csak így teljes a történet.

            Köszönöm, és bocs, hogy esetlegesen sértő lehet számodra, de nem édesapád és édesanyéd-ként „boncoltam”, hanem a „story”-t elemeztem, ne vedd sem rájuk, se magadra.

           0     1
          • Hát jó, Vivien, ez azért némileg árnyalja a képet. Ha nem egészen egy év telt el az első közös vacsora és az esküvő között, akkor az bizonyára teljesen megszokottnak számított a korabeli társadalmi közegben. Tudatos női próbatételről itt nem beszélhetünk.

           Másrészt a szülőknek azért nem kellett annyira összebeszélni. “Majd azt mondjuk a gyerekeknek, hogy mindketten szüzek voltunk”, ennyi.

           0     0
          • Xcsakx:

           “Azonos életkor esetén ez kevés lett volna, de a korkülönbség már adott egy „rangot” no meg hogy építésvezető, az meg pláne, mégsem egy melós, plusz nagyon kezdett az időből kifutni”

           Csak annyi,hogy eredeti leírásomban is említettem,hogy édesapám akkor ácsként dolgozott,sokkal később lett az évek alatt építésvezető,házasságuk kb. 10-12éve után (emlékszem még egész piciként,apukám állandóan tanulja a statikát-és én mindig kérdezgetem,hogy de mégis apu magyarázd már el mi az a statika ?-) Szóval akkor még kétkezi melós volt,de ez csak a pontosság kedvéért.

           Amúgy tény,hogy édesapám volt a szerelmesebb talán ,de édesanyám nagyon-nagyon megszerette és hűséges ,élete végén őt kitartóan ápoló társává vált. Valószínűleg az esküvő pillanatában apukám volt szerelmesebb,de aztán “hozzá szerelmesedett ” anyukám,van ilyen.

            

           0     0
          • Höllehund:

           Valamit félre értettél,édesapám nem volt szűz,neki volt azért barátnője ,szerelme korábban (ekkor 35 volt,amikor anyukám 28 és találkoztak),de ő várt,kitartott ,nem keresett mást abban a kicsit kevesebb  mint 1 évben,ami eltelt az esküvőig-hívjuk udvarlási időszaknak .Tiszteletben tartotta,hogy édesanyám szűzen akart az oltár elé állni. Ez vallásos családoknál, pláne abban a korban nem volt ritka.Tudom,ma nehéz elhinni inkább elképzelni és mivel ismerem édesanyámat,tudom,hogy ez igaz -nem is lett volna oka hazudni.

           0     0
          • VivienLeigh

            

           Csak annyi,hogy eredeti leírásomban is említettem,hogy édesapám akkor ácsként dolgozott,sokkal később lett az évek alatt építésvezető,házasságuk kb. 10-12éve után (emlékszem még egész piciként,apukám állandóan tanulja a statikát-és én mindig kérdezgetem,hogy de mégis apu magyarázd már el mi az a statika ?-) Szóval akkor még kétkezi melós volt,de ez csak a pontosság kedvéért.

           Ok, ez inkább megerősít semmint  cáfol, ugye a hipergámia egyik “jótékony”  velejárója, hogy “felismeri” a potenciált:)

           Amúgy tény,hogy édesapám volt a szerelmesebb talán ,de édesanyám nagyon-nagyon megszerette és hűséges ,élete végén őt kitartóan ápoló társává vált.

           A jófiú elnyeri jutalmát?:)

           De ugye a lehetőségek behatárolt volta nem nagyon kedvezett a más irányú “fészkelődésnek”, no meg így is túl volt feszítve a húr, így nehéz lett volna “elvirágzás után”  lépni, maradt a ha már krumplink van, akkor azzal főzünk, nem rossz az:)

           Valószínűleg az esküvő pillanatában apukám volt szerelmesebb,de aztán “hozzá szerelmesedett ” anyukám,van ilyen.

           Én hiszek neked:)

           Akkor és ott, eddig ért  a takaró.

            

           0     0
          • Ja, hát jól van, ha a “várt rá” úgy értendő, hogy előtte már kalandozott erre-arra, de abban a kevesebb mint egy évben kivárt, harmincasként, amikor már kevésbé dolgoznak a hormonok, az realisztikus.

           0     0
          • Xcsakx:

           Édesanyám tudta ,hogy nagy szerencséje volt (és talán jutalma,hogy kivárt, kitartott a hite mellett) ,hogy édesapámmal találkozott.(nem nagyon akart egyébként belemenni a csalódása után bármilyen randevúba,aztán talán barátnők?-ha jól rémlik beszélték rá,de hogy menjen el arra a vacsorára,adjon egy esélyt). És beleszeretett egy alfa,egy igazi jó alfa,mert édesapám az volt,ehhez nincs kétség (jóképű,magas,izmos a fizikai munkától és sporttól-vívott,úszott), ehhez jött egy jó neveltetés,kedves és jószívű ember volt egész életében,de ő is vallásos családban nőtt fel és a házasság neki is szentség volt,onnantól csak anyám létezett a hátralevő életében.

           0     0
          •  

           VivienLeigh:

           Ok:)

           Inkább szerencse  mint jutalom:)

           Az alfaságról is beszélhetnénk, de rendben, nem forszírozom:)

           Amit leírtál, úgy néz ki, hogy édesanyád volt a az utca/kerület “Malénája”, mégis a “jó utat” “választotta”:)

           0     0
      • Egyébként az ismeretségi körömben van is egy idős házaspár, és a néninek a férje az egyetlen férfi az életében, most hatvanvalahány évesen is és ő is gyönyörű volt, még most is látszik rajta. Szóval akkor elvileg létezik ez a nőtípus, kisördög nélkül…

       0     0
     • A kisördögöt hagyományosan az hárította el, hogy a nőket rendszeresen teliberakták, így egy huszas-harmincas feleség az élete nagy részében van terhes volt, vagy terhesség után lábadozott, vagy kisgyerekekre vigyázott. Annyit dolgozott, gürcölt, hogy a húspiaci értéke gyorsan lecsökkent. Terhes nő, hullafáradt kisgyerekes nő nem nagyon kacsingat alfabroki után.

      0     0
    • Mivel én nem akarok házasodni, részemről nem opció a fenti lehetőség.

     4     0
    • Miért kell várni rá 1-2 évet? Ez a feltétel honnan jött? Nyilván nem azért, mert meg kell várni a nagykorúvá válását, hiszen 20 éves. Mit csinál abban az 1-2 évben, ami miatt nem lehet feleségül venni?

     Egyébként elég körülnézni, tele van a világ szomjas bétákkal. Szánalmas, de igaz. Könnyen találnak párt olyan nők is, akiknek a húspiaci értéke a töredéke annak, mint ezé a hipotetikus lányé. Ha egy kicsit is proaktívan keres párt, pl. valami netes társkeresőn, a sok béta egymást fogja taposni a kegyeiért. Mondjuk anélkül is, csak nem annyian. Azt persze nem mondom, hogy a többségük nemileg vonzó lesz a lány számára, de nem is ez volt a kérdésed.

     Az ellentmondás, amiről írsz, csak látszólagos. A szexhez, utódokhoz, családhoz való hozzáférést a béták hagyományosan a házasságban kapták meg, máshol nem is kaphatták meg. Az alacsonyabb partnerszámú lány meg jobb potenciális feleség.

     0     0
     • 1-2 év ,vagy akár néhány hónap volt pontosan a “feltétel”. Az egy-két év lehet iskola elvégzése,valamilyen fogadalom,a néhány hónap pedig a minimum idő,ami azért házasodás előtt megismerkedés céljából eltelik. De lehet próbatétel, a lány részéről,hogy egy évig,ha vársz rám,ha szeretjük egymást ,kitartunk egymás mellett,akkor összekötöm veled az életemet és csak a tied leszek senki másé. Én ezt szépnek tartom,de lehet ,hogy már ódivatú ez az elképzelés. Egyébként  kb egy év telt az esküvőig édesapám és édesanyám esetében.

      0     0
      • Ismétlem önmagam de ideillik, régebben is tudták mi a pálya…: https://www.youtube.com/watch?v=UVxqAICgRrI

       0     0
      • Alapvetően Ulomenen válasza tetszett az eredeti kérdésedre, de ez itt most teljesen más:

       “De lehet próbatétel, a lány részéről,hogy egy évig,ha vársz rám,ha szeretjük egymást ,kitartunk egymás mellett,akkor összekötöm veled az életemet és csak a tied leszek senki másé.”

       Erre viszont nagy ívben nemet mondok. Mert ez így nem arról szól, hogy ő mondjuk mélyen vallásos, és ez vagy az a HITE, amit tiszteletben lehet tartani, és lehet becsülni, hanem ez itt nemes egyszerűségű zsarolás. Velem ne akarjon köröket futtatni, és nekem ne kelljen a érdemességemet bizonygatni azzal, hogy várok rá, csak azért mert neki ez a SZESZÉLYE vagy bolondériája.

       A két nagybetűs szó közti különbség a lényeg.

       0     0
       • Számomra egyértelmű,hogy a HITE az alap,első sorban a vallásos lányoknál fordul ez (még néha mindig,de egyre ritkábban) elő.Tehát nem azért kell várni rá,mert így szottyan kedve,ez a szeszélye,hanem mert hisz abban,hogy érintetlenül megy férjhez és csak az Isten előtt összekötött szentségben egyesül a férjével,aki egyetlen lesz egész életében. Erre szolgál az a néhány hónap,1 év stb,hogy megbizonyosodjon arról,hogy számíthat a férfira,meghozza érte ezt az áldozatot,hogy számít a férfinak annyira,hogy ezt az tiszteletben tartsa,meg nyilván azért meg is kell ismerkedniük,minél több időt együtt tölteni. Lehet,hogy nem az jött le,amit mondani akartam,de ez nekem evidens volt (már a HIT része)

        Magam is azt tartom ezekben a mai időkben legideálisabbnak,ha  max.1-2 partnerrel a háta mögött megy férjhez egy lány. Ez a reális és talán a legjobb megoldás,mert nem árt,ha ilyen téren is egymásra hangolódnak a párok házasság előtt.Ettől még szépnek és becsülendőnek tartom,ha egy lány “erre adja a fejét” és azt is ,ha egy férfi ezt tiszteletben tartja.

         

        0     0
        • Nem. Ha a HITE miatt nem fekszik le a pasival esküvő (vagy bármi nagyobb időtartam vége) előtt, akkor nem mondhatjuk, hogy arra kíváncsi, hogy a pasi tud-e, akar-e várni. Semmi köze ahhoz, hogy a pasi mit akar, mire képes. Egyszerűen van egy saját meggyőződése, és aszerint él.

         Tökmás ez, és tökmás az, ha azért nem fekszik le a pasival, hogy őt, vagy az érzéseit, szándékai komolyságát “tesztelje”.

         0     0
         • Szerintem ez a kettő abszolute “működhet ” együtt. A HIT-em miatt nem fekszem le esküvő előtt,mert ez a meggyőződésem ÉS  tudni szeretném,hogy az egész életre választott párom,ezt tiszteletben tartja-e,kitart-e mellettem így is és a közben eltelt idő alatt megismerjük egymást.

          (a nők ettől  bonyolultabbak,-vagy bonyolultabbá teszik a dolgokat,amit Te írsz az kifejezetten logikus férfi gondolkodás:))

          0     0
          • “A HIT-em miatt nem fekszem le esküvő előtt,mert ez a meggyőződésem ÉS  tudni szeretném,hogy az egész életre választott párom,ezt tiszteletben tartja-e,kitart-e mellettem így is és a közben eltelt idő alatt megismerjük egymást. ennek következtében úgyis tudni fogom, úgyis ki fog derülni, hogy a választott párom azt tiszteletben tartja-e… stb”

           :D Na talán így érthetőbb vagyok

           0     0
          • DennisVT: Igen ,ez a pontos megfogalmazás,tényleg így helyesebb, ezt akartam alapvetően kifejezni .

           0     0
          • Vivien: Tudom, hogy látszólag nem nagy a különbség a két verzió közt, mégis: férfiként nézve nagyon ellenszenves, ha a szexvisszatartás bárminemű OKA az, hogy én bizonyítsam érdemességemet. Az viszont valahol elfogadható, ha a nő úgy gondolja, hogy a szexvisszatartás KÖVETKEZTÉBEN megtudja rólam, hogy érdemes vagyok-e.

           0     0
          • Dennis:

           Ok. Megértettem ,felfogtam,- nőként szemlélve nem  szembetűnő a különbség. Mea culpa.

           0     0
          • Kedves Vivien, megpróbálom megvilágítani a különbséget egy hipotetikus párhuzammal, úgy, hogy nőként te is átérezd.

           Tegyük fel, 20-as évei elején járó rendes, házias, vallásos szűz vagy, aki nyitott a házasságra. Megjelenik a színen egy számodra ideális férjjelölt, megismerkedtek, udvarolni kezd, vallásos, tisztességes férfi módjára viselkedik. Neked lassan ketyeg a biológiai órád, meg dolgoznak a hormonok, szóval szívesen letudnád már az esküvőt, hogy végre lefeküdhess vele. Másrészt az is jó lenne, ha bemutathatnád a szüleidnek, barátnőknek, hadd lássa mindenki, milyen főnyeremény üti a markod. Erre ő így szól:

           “Ne vedd sértésnek, kedvesem, de nekem az a meggyőződésem, hogy a jövőbeli feleségemet próbatétel elé kell állítanom. Tudnom kell, hogy tényleg szeretsz-e, kitartasz-e az oldalamon egy életen át, tisztelsz-e, hozol-e értem áldozatot. Másrészt még van itt ez a menedzserképző tanfolyam, amit ki kell járnom, az még egy év, esetleg kettő, tudod. Szóval addig nem viszlek el vacsorázni, nem veszek neked semmilyen ajándékot, ruhát, cipőt, semmit. Arra se számíts, hogy bemutathatsz bárkinek, én sem mutatlak be addig anyáméknak. Nem viszlek el utazásra, nem jelenek meg veled társaságba. Természetesen lefeküdni sem fogok veled, tiltja a hitem. Ugye megérted, kisbárány? Ha mindezt vállalod, onnan tudni fogom, tényleg elkötelezett, áldozatokra kész, tisztességes lány vagy-e.”

           0     0
          • A kettő azért nem ugyanaz. Szüzessége csak egy van egy nőnek, ha lefekszik valakivel, a szüzesség oda.

           A férfi nem veszít azzal pótolhatatlan, egyszeri dolgot, hogy olyan lányt mutat be a családjának, akit mégsem vesz el…

           0     0
          • Igen, ulomenen, én is tudom, hogy a párhuzam nem tökéletes. Próbáltam olyasmi kitalálni, ami női szemmel ugyanolyan ellenszenves és visszás, mint férfiszemmel ez a szexvisszatartó próbatétel dolog.

           0     0
          • Hölle: Egész jól sikerült.

           0     0
      • Ez az elképzelés, mely szerint az ilyen próbatétel = szép, keresztényi dolog, nekem a női “hamstering” tipikus példájának tűnik.

       0     0
    • Privát hozzászólás.

     0     0
  • … egyedülálló nők nevelték őket is. Aki csonka családból jön, üres tarisznyával érkezik. Egyre több a Michael is, ahogy a demográfiai adatokat nézem.

   0     0
  • Teljesen mindegy, mert aki meg húsz éves kora felett szűz, azt is megvetik. A férfiakkal nehéz jót tenni. :) Egy huszonéves szűz lány is gáz sok férfi szemében… :( Ilyenkor mindig megkérdezik: “De hát hogy lehet, hogy még senkivel nem volt? Hogyhogy nem jött össze senkivel (mármint a szex)? Frigid? Leszbi?” stb…  Esetleg kiröhögik és gúnyt űznek belőle. Úgyhogy nem egyszerű kérdés… :/

   0     3
   • Ez hülyeség, mert miért kéne azt bárkinek is tudnia, hogy egy férfi vagy egy nő szűz-e? Csak ha elmondja. Szerintem húsz évesen még nem gáz, de 25 évesen már nagyon ciki.

    1     0
   • Okkal gyanakodnak mivel a férfiak tudják milyen könnyű egy nőnek szexelnie. Másrészt huszonöt éves korra a “baszatlanság” már a személyiség eltorzulásaival jár. A természet hívó szavával nem lehet büntetlenül packázni.

    1     0
 7. “Csak úgy tudsz megsebezni egy férfit, aki mindent elvesztett, hogy visszaadsz neki valamit sérülten.” – Stephen Donaldson, The Wounded Land

  0     0
 8. Sok dologban egyet értek a hivatkozott Michael-el! De a legjobb szabadon élni. A mai csajok egyszerűen nem érik meg a vesződséget. (Szeretnék/szerettem volna én is szeretni valakit, de rá kellett jönnöm, hogy a szerelem az egy hazug tündérmese. Nem lesz tőle boldog az ember. Ellenben a stresszes párkapcsolat gondokat okoz a munkában -pont fordítva mint ahogy a neten a stresszes munka párkapcsolatokra gyakorolt hatását le merik írni.) Ha este vagy hétvégén haza érek a munkából, vár a hideg sör és a downhill/terep bringám. A bringa lánca az egyetlen lánc amely szabadságot ad! Nyugodtan mehetek amerre akarok, akár 125 kilométert tekereghetek a legszebb tájakon. És egyik bringám nem féltékeny a másikra. Sem arra, ha későn érek haza.

  freedom

  11     0
  • Igazán szép kép. A “szabadságot adó lánc” teljesen jópofa. Ettől függetlenül amit írsz, eléggé egyoldalú és elkeseredett. Meg közhelyes, már ne haragudj… “Szabadon élni”?

   Hold se, Nap se szabadok, /hogyan legyünk mi azok? /Szeretetlen szabadok, /szeretetlen szabadok.”

   “A szerelem egy hazug tündérmese”?  Persze, ha a Disney-rajzfilmekből tájékozódsz, az valóban nem működik a valódi világban, valódi nőkön. Elég sok írás született erről és a megoldásról itt is és a nemzetközi RedPill oldalakon is. A férfilét fontos pontja szerintem, hogy képes vagy-e megugrani a lécet, vagyis hogy képes vagy-e olyan személyiséggé válni, akit érdekesnek, vonzónak talál egy kedves, normális lány.

   Lábnyomommal körbe a Földet megjelöltem/ hogy megtalálj, ha keresnél.

   Aki akár annyira imád bringázni, mint te és máris havajdizsinapfény!

   0     4
   • Egyetértek, én keményebben fogalmaztam volna:)

     

    0     4
   • Akkor lenne közhelyes, ha nő írta volna.

    8     0
   • “A férfilét fontos pontja szerintem, hogy képes vagy-e megugrani a lécet, vagyis hogy képes vagy-e olyan személyiséggé válni, akit érdekesnek, vonzónak talál egy kedves, normális lány.”

    1.: hol van olyan, hogy “normális lány”?  Persze, az első hónapokban években mindenki erősen igyekszik megfelelni a másiknak, és kedves jófej stb módon viselkedni, de ennek egyszer vége van. És a “normális” az is egy érdekes tág fogalom, mindenki valamilyen egyéniség a saját szenvedélyével és hobbijával és ízlésével.

    2. Mi a fenének akarnék egy olyan lécet megugrani, aminek az eredménye utána mégtöbb léc megugrása jutalom nélkül? Szedjem fel a csajt, utána tartsam meg, utána fizessem ki a hitelt a kocsira meg nagy házra, meg fizessem a gyereknevelést, és vágjak jó képet az egészhez, miközben még a munkámat is el kellene végezni, mert hát abból élek és sajnos nem csinálja meg saját magát. És közben ugorjam meg azt a lécet, hogy ne vigyen el a infarktus a sok őrült rohanás és stressz miatt. Bár a nőnek mindegy, kötne jó magas életbiztosítást a nevemre, aztán még nem is kellene agyonütnie, hogy zsebre tegye az összeget. Hát kösz nem! Inkább csak azokat a léceket ugrom meg amiből hasznom is van, és azon kívül meg a nyugalmat és a szórakozást választom.

    10     0
   • “Meg közhelyes, már ne haragudj… “Szabadon élni”?”

    Lennél túl te is annyi nehézségen amin én, és utána végre kezdenéd kezedben érezni életed irányítását, nem írnál ilyet.

    Egy közhely meg azért közhely, mert van már néhány ember, aki például átélt más hasonló érzéseket.

    8     0
    • Tökéletesen biztos vagyok abban, hogy senki e világon nem élt át még annyi és olyan nehézséget, mint te, életed eddigi 80 évében…. (várj csak, szerintem kevesebb)… eddigi 50 évében… (nem jó, még annyi sem vagy)… eddigi 30 évében (nem tudom, még ez sem tűnik valószínűnek)…

     Mindenesetre tutibiztos megérdemled a Bíbor Szív Síró Szív Érdemrendet a szenvedéseidért. Viseld büszkén.

     Vaaaagy: fogadd el, hogy az ember társas és szexuális lény, egy felnőtt ember (férfi és nő) csak párkapcsolatban boldog igazán, csak ott tud kiteljesedni, amiért neki kell tenni. És egy férfinek kőkeményen és kitartóan kell dolgoznia azon, hogy kihozza a legtöbbet azokból a lehetőségekből, amik ott, akkor és neki rendelkezésére állnak.

     Tudom, hogy komoly gyásszal jár az istennőszobor ledöntése, de meg kell próbálni minél hamarabb végigjárni a fokokat, a saját jól felfogott érdekünkben.

     0     4
     • :)DDDDDDDDD

      0     0
     • Most megpróbálsz megszégyeníteni, de tudod mit, tojok rá!

      Gyerekkoromtól fogva magamba szívtam a kellemetlen igazságot, számtalanszor rángattam szét szüleimet egymásról amikor családon belüli erőszak és ordítozás meg ajtócsapkodás üvegtöréssel volt, jó majd 20 éven keresztül. Akkor is ordítottak ha másnap dolgozatot írtam és nem bírtam aludni. Az egyetlen barátom egy másik kiközösített személy (amúgy lány-nem vagyok nőgyűlölő) volt, az összes zsebpénzem a kávéautomatába meg sörre ment. Szerencse hogy a kutyát se érdekelte 15 évvel ezelőtt a “18 éven aluliak nem kapnak sört” törvény. Reménykedtem hogy az én kapcsolataimból valami jobb is kijöhet.  Nagy reményekkel vágtam bele az egyetembe is ilyen téren, aztán nagy pofára esések lettek belőle. Rájönni, hogy a jó jegyek OKTV és OTDK eredmények meg sok tanulás egy fél csókhoz nem segítik hozzá az embert. Aztán persze később kihajítottam magamból a kedves jó fiút, PUA tananyagok és önfejlesztésáltal szereztem magamnak csajt, csak hogy ismét pofára essek a szerelemmel kapcsolatos elképzelésekkel, többször is. A tananyagok többet használtak a karrieremnek mint a magánéletemnek:-) Ezúton is köszönöm a szerzőknek, hogy van zseton sörre és bringa alkatrészre meg minden másra :-)

      Ja és a válasz a “síró szív” megszégyenítési próbálkozásodra. Éppen, hogy baromi sok tízezren átéltek hasonló adag szenvedést, szerintem a cikkben szereplő Michael is. Nem tekintem magam egyedi esetnek, bár úgy lenne de mások is kaptak ugyanennyit vagy többet. Sok tízezer Férfi Bajtárs van, aki így érez.

       ”egy felnőtt ember (férfi és nő) csak párkapcsolatban boldog igazán, csak ott tud kiteljesedni “  ugyanazt a szerelmi propagandát mondod vissza, mint amit a mainstream média az emberek fejébe nyom bele gyerekkortól kezdve, más-más tálalásban.

      Megmenteni a királykisasszonyt a sárkánytól és boldogan éltek míg meg nem haltak…

      egy frászt! Megmenteni a sárkányt a nyafogó királykisasszonytól, ráülni és szállni a felhők között sokkal vagányabb.  ( Most az adrenalin-junkie beszél belőlem, ha mesebeli főszereplő volnék ezt tenném :-) ) https://www.youtube.com/watch?v=s6jtf5F7N38

      Igen az ember társas és szexuális lény. Társaságnak ott van a baráti és munkahelyi kör, de amúgy introvertált vagyok, szóval a csend és nyugi is jó társaság. Szexualitásnak meg ott vannak az erre való netes oldalak. És ha meguntam, bezárhatom az internetböngészőt és mehetek aludni. Csodának kellene történni hogy valaha is visszatérjek a “húspiacra” mint pasi.

      6     0
      • Többször kifejtettem már, hogy mennyire ugyanaz az MGTOW és a feminista álláspont:

       “A mai nők/férfiak nem alkalmasak normális párkapcsolatra, ezért egy férfi/nő jobban jár, ha házasság és gyerek helyett inkább a karrierjére koncentrál, a hobbijára és a barátaira, így tud igazán boldog lenni. A házasság és gyerek csak csapda a férfinek/nőnek, nem éri meg foglalkozni vele”.

       Nem tudom, te hogy vagy vele, de engem zavarna, ha az életfilozófiám szó szerint megegyezne azokéval, akik ténykedése okozta a problémáim egy részét… Biztosan te is látod ebben az iróniát.

       Valahol döbbenetesen nevetségesnek, kisszerűnek és oktondinak érzem, ha valaki, aki itt él most, mert az ősei több százezer évre visszamenőleg túléltek mindent, jégkorszakot, járványokat, háborúkat, éhínséget, minden egyes ős sikeresen szaporodott generációk ezrein keresztül – ő meg nem akar gyereket, mert nem képes megfelelő partnert találni egy majd’ tízmilliós európai országban.

       Nem baj. Több marad nekem.

       És persze el tudom fogadni, hogy nem mindenki alkalmas partnerkapcsolatra meg szülőnek, és valóban nem is kell mindenkinek szaporodni, csak ne az legyen az ok, hogy “Mindenki más a hibás, a nők, a társadalom, a zsidók (azok monnyuk tényleg), én viszont nem tehetek semmiről!” Ez is tipikus női- feminista hozzáállás- milyen meglepő, épp ezért rossz egy férfitől ugyanezt a vacakot hallani. A feministáknak és az MGTOW-knek simán szövetségeseknek kéne lenniük (csakúgy, mint a katolikusoknak és a homokosoknak :D).

       0     4
       • Bocs, de megint maximálisan egyetértek:)

        0     4
       • Azért ezzel kapcsolatban – bár pontosan értem a “problémádat”, de annyi engedtessék meg, hogy

        1: nem mi kezdtük, az MGTOW válaszreakció nagyrészt arra, amit többségében a femik kezdtek el, és az ő hatásos ténykedésük KÖVETKEZTÉBEN állt elő az a helyzet, amiben az MGTOW értelmet nyer.

        2: az idézett mondatod a férfiakra nagyságrendekkel jobban igaz, mint a nőkre. A férfiaknak ez egy lényegesen járhatóbb út, mint a nőknek.

        6     0
        • ulomenen kedvéért álljon itt egy gondolatkísérlet: képzeljük el, hogy holnaptól a nők ugyanolyan előnytelen, kockázatos, buktatókkal teli jogi, kulturális, társadalmi közegben találnák magukat a húspiacon, a párválasztás, a házasság és családjog terén, mint ami a férfiak számára több évtizede napi valóság. Szerintem onnan kezdve egy nő sem menne férjhez, még csak nem is ismerkedne, és ezért senki nem kárhoztatná őket, sőt mindenki elfogadná, hogy ez érthető hozzáállás ilyen közegben. Azzal is mindenki egyetértene, hogy ez tarthatatlan helyzet, és meg kell változtatni. Addig pedig a WGTOW lenne az általános norma, nem pedig valami lesajnált kivétel.

         Ezzel szemben mi van most? Még egy kifejezetten antifeminista oldalon is többen úgy vélekednek, hogy a MGTOW lúzerség, meg nem elég konstruktív megoldás, gyávaság, önzőség stb.

         5     0
         • Jelenleg még kormányzati szinten is csesztették a nőket, az elmúlt egy-két évben, hogy szüljenek többet. Pár tízezer idióta hőbörög emiatt, de a többség azért felfogja, hogy mind a férfiaktól, mind a nőktől elvárhatja a társadalom a házasságot, gyereket.

          Most sincsen olyan helyzet, mint aminek az ellenkezőjét vázolod. Nem Amerikában élünk, szerencsére, nem ülnek tízezrével börtönben a gyerektartást fizetni nem tudó férfiak, és a magam részéről bízom a kelet- európai hagyományokban annyira, hogy ne kelljen a nyugati modell itthoni megvalósulásától tartani, főleg ha teszünk ellene, ahogy tudunk. Honlappal, jó példával, bármivel. Félrevonulással biztosan nem.

          0     4
          • A nyugati modell megvalósulása felé haladunk kb. 1989 óta. Ez a folyamat fel fog gyorsulni, ha buknak Orbánék, pedig ők is csak egy langymeleg cuckservative vonalat követnek.

           1     0
         • képzeljük el, hogy holnaptól a nők ugyanolyan előnytelen, kockázatos, buktatókkal teli jogi, kulturális, társadalmi közegben találnák magukat a húspiacon, a párválasztás, a házasság és családjog terén, mint ami a férfiak számára több évtizede napi valóság.

          Igen, tényleg, lassan kihalnak a muzulmán országok/közösségek:)

          Mivan????? :)

           Szerintem onnan kezdve egy nő sem menne férjhez, még csak nem is ismerkedne, és ezért senki nem kárhoztatná őket, sőt mindenki elfogadná, hogy ez érthető hozzáállás ilyen közegben.

           Megint mellécsúsztak itt a premisszák, és bocs, de nagyon hibásak a levont következtetések.

          Jó lenne tudatosítani a sok MGTOW-alfa huszárnak, hogy ha leesek a bicikliről, akkor balfasz vagyok, akármilyen cirkalmas/önigazoló/felmentő/egósimogató stb. módon is magyarázom meg ezt magamnak, esetleg a külvilágnak.

          Azzal is mindenki egyetértene, hogy ez tarthatatlan helyzet, és meg kell változtatni.

          Fenét, nézd meg a „nagyontoleráns/befogadó” Nyugatot, már a svédek, no meg a németek is hasonulni „akarnak”- megtanulni a „hódítók” nyelvét, átvenni a „kultúrájukat”, igen ennyire sikertelen….

          Addig pedig a WGTOW lenne az általános norma, nem pedig valami lesajnált kivétel.

          Nem, nem lenne az.

           Ezzel szemben mi van most? Még egy kifejezetten antifeminista oldalon is többen úgy vélekednek, hogy a MGTOW lúzerség,

          Minek rúzsozni a disznót, tényleg?

          Semmi sem különbözteti meg a szájbevarró/éhségsztrájkoló/kivonuló/bojkottáló  stb „felnőtt” hisztizőket az 5 évesestől, aki Tesco közepén fetreng hisztirohamában, maximum annyi, hogy a gyerek nem tudja megideologizálni, és egy pöttyet őszintébb .

           meg nem elég konstruktív megoldás, gyávaság, önzőség stb.

          Fenét, ugyanaz a „koldus” effektus, csak épp annyira disszonáns, mint amikor valaki Armani öltönyben kéreget az utcán…

          Pontosan annyira releváns, amikor a valaki azt mondja, hogy : “Én úgy döntöttem, hogy 155 centis magasság pontosan elég nekem, EZ AZ ÉN DÖNTÉSEM és ha valakinek nem tetszik, akkor bekaphatja, AKKOR SEM FOGOK NŐNI, MERT ÉN ÍGY DÖNTÖTTEM.

          Pontosan ennyi értelme/relevanciája van az MGTOW-nak az emberi  társadalomra nézve – egyenértékő  a kasztráltal/melegek/apácák/cölibátusban élők stb, “nem szaporodó” kibicek “hatásával”- sikerességével.

           

          0     4
         • Heltai Gáspár: A nyúlról meg a kékkáposztáról.

          “A nyul menvén az úton, egy kert mellé juta. És békukucsála a kertbe és igen szép kékkáposztát láta ottan. És mind megkerülé a kertet a kerítés mentén, de sem rést, sem hágcsót nem talála, ahol bémehetne. Találá őtet a róka és megkérdé, mondván: Miért nem mégy bé a kertbe? Ihol la, melly igen szép kékkáposzta vagyon benne? Monda a nyul: Jól látám, de nem éri meg a fáradságot. Nem teszen jót az én gyomromnak, mert megcsömörleném tőle. Monda a róka: Imént én is így jártam. Mert szép szőlőgerezdeket találtam vala és én se mertem azokban enni. Merthogy éretlenek valának. Holott pedig a szegény róka örömest evett volna bennek. De nem ére fel oda, ahol azok lefüggnek vala.”

          0     0
         • Csakhogy a nők eltérő biológiai tulajdonságai miatt van ez, nem pedig valamiféle társadalmi konstrukció az oka. Ha néhány férfi sztrájkol, azt a társadalom pont leszarja, mert attól még az ügymenet tökéletesen megy a maga útján. Ugye a standard az, hogy a férfiak 20%-a szaporodik. Tehát ha 80% sztrájkol még az sem fogja meghatni a nőstényeket, de azt a 20% férfit sem. Ha tömegesen lesznek hím nélkül maradó értékes nőstények, akkor majd bevállalok egy második meg egy harmadik feleséget is. Nem gond. Ennyi.

          2     0
        • 1. értem, hogy “mi csak visszaütöttünk”…  de ettől nem lesz jobb a módszer, fikarcnyival sem. Ha minden nőt ignorálással büntetünk, nincs értelme az egésznek. A normálisabbját el kell venni, az agymosott feminista libákkal meg nem foglalkozni. Ez inkább hatna, mint a félrevonulás. Arra csak azt mondják, hogy a “a férfiak nem akarnak felelősséget vállani”, de ha a kedves, házias, rendes lányokért van sorállás, a ribancokkal és a karrierista feministákkal meg csak a legalja tirpákok állnak szóba, akkor gyorsan fel fog tűnni a lányoknak, mi is a norma…

         2. Akár jobban igaz, akár nem, sem egyéni, sem társadalmi szinten nem jó senkinek sem. Kell tudni ennél jobbat.

         1     0
         • Nem hiszem, hogy a MGTOW alapvetően a nők büntetéséről szól. Inkább egy férfiközpontú, önző, közömbös életstílus. Na nem mintha feministákat akarnék pozitív színben feltüntetni, de valószínűleg a szingli feminista nők zöme sem abból indul ki, hogy majd most jól megbüntetem a geci férfiakat, mert megfosztom őket a csodálatos lényemtől.

          Azzal meg azért bőven lehet vitatkozni, hogy egyén szinten nem jó senkinek (van egy hányada a férfilakosságnak, amelynek jobb, mint az alternatíva), meg hogy kell tudni ennél jobbat (nincs történelmi precedens antifeminista politikai mozgalom győzelmére, nem hiszem, hogy ez majd pont most fog megváltozni).

          Az a veszély abszolút nem fenyeget sem most, sem később, hogy rendes, házias lányok nem találnak férjet. Röhögve találnak. Jelenleg kb. az a nő nem talál férjet, aki nem akar. Aki pedig időben kezd el keresni, az vonzó férjet is talál.

          5     0
  • Szegeden készült a kép?

   2     0
   • Igen, idén január 4-én az első hó alkalmával lőttem a képet a Klauzál téren a Kossuth szobor háta mögött. (A karácsonyfa meg a dísz fények mindig fent vannak sokáig)

    2     0
 9. Valahol mindig voltak kurvák meg feleségnek valók. Ezeket a férfinép a megfelelő funkcióban használta. Persze már régebben is voltak kevésbé gyakorlatias, idealista hímek, akik hallgattak az olyan ostobaságokra hogy a kurvából lesz a legjobb feleség meg hasonlók. Az ilyesminek kakukkfióka, társadalmi szégyen, párbaj meg hasonlók lettek a vége. Ha meg összekeveredtek a szerepek, a dekadencia vége az adott társadalmi elit (kultúra) bukása lett, lásd pl. ókori Róma arisztokráciája erkölcseit.

  A gond ott van, hogy felborultak az arányok. Régebben a feleségnek való nők voltak a többségben, ami jóval egészségesebb arány volt, elvégre a pina nem kopik el, viszonylag kevés is képes volt kielégíteni a megfelelő szexuális igényeket. Sajna manapság a dolog megfordult, természetellenessé vált, túl sok kurva és túl kevés feleségnek való. E szomorú ténynek pedig láthatóak a következményei.

  Kurvából akarom mondani kutyából pedig tényleg nem lesz szalonna.

  Itt egy kis szórakoztató iránymutató az alapokról.

  5     0
 10. Mekkora looser ez a Mike! Hiába van pénze, de a nőkhöz nem ért. Szánalmas egy alak.

  Előszöri is igazuk volt a csajoknak: ez a korszak tényleg a bulizásról szól. Az, ha manapság nem akar elköteleződni, ami a legtermészetesebb dolog. Ráadásul nagyon bölcs a főleg a férfiakra nézve, de túl gőgös ahhoz, hogy észrevegye. nem képes  felfognia generációs változásokat. Kicsit a szüleit okolom, hogy nem világosították fel, de másfelől t tehetett róla.

  Azt pedig semmiképpen sem értem, hogy a későbbi férjeknek mi közük van a nőjük fiatalkori dolgaihoz? Az számít, hogy mit tesznek a kapcsolat alatt. Persze fontos, hogy ne legyen ringyó, de amíg nem érdeklődnek az én egyetemistakori dolgaim iránt, addig engem is érdekel, hogy hány fiút szoptak le a középiskola kloytójában. Hiszen én lennék a vesztes, ha olyan nőt választanák, aki szexuálisan tapasztaltabb nálam. Vagy erősebbek az ösztönei. Igen,  a nők általában előbb kezdik. Ez így természetes. A primitív népeknél is előbb adják férjhez őket, mint a velük egykorú fiúkat, és a hormonok is általában előbb kezdenek tombolni, mint a férfiaknál.

  Nem értem viszont, hogy miért a fizetésével kezdte. Azt hitte ettől ő a nyerő? Ebből a szempontból nem, mert hiába van valaki tele pénzzel, ha a csajokhoz még mindig nem ért. Ugyanakkor még csak 32 éves. Tehát minek kéne elköteleződnie? Hogy 40 évesen tartásdíjautomata legyen? Az ilyen megérdemli.

   

  “Mit jelent ilyenkor már a „szeretlek”, amikor ugyanezt elmondta több tucat másiknak is?”

  Minden nő kevesebbet mond,.Anyádnak mit gondolsz mit jelentett apád? Szerencsétlen…

   

  “30 felett egy nő vonzereje már csak csökken. ”

  Féligazság. Ez az amit ez a szerencsétlen nem képes agyilag felfogni. 30 felé kezd benőni a fejük lágya. Nem tehetnek róla. Régen 18 éves korukig tanultak, most már 25-30 éves korukig. A külsejük kicsit érettebb, de a fejük lágya benő, és a szerencsétlen looser, aki csak nője testélre gerjed, az ígyis-úgyis elveszti őt (persze a saját hibájából). Az pedgi aki huszonéves csajokkal akar gyereket az esetek 90%-ában válással végződik. Mert mindketten éretlenek ahhoz, hogy megtartsák egymást.

  Ha az ember családot és gyereket akar, akkor a nőjénél másodlagos szempont a külső. Igen, vizuálisak vagyunk, de a külső nem elég. De Mike már a főiskolában is egy értetlen balfék volt. A stréber loosereknek pedig nem mindig lesz pénze csak mert stréberek. De ha van pénzed, és még mindig nem tudsz bulizni, arról tényleg nem a nők tehetnek. Ahogy a többiről sem.

  0     5
  • Nagy duma az mehet, de a statisztikával nem lehet vitatkozni. A magukat kitomboló nőktől sokkal kisebb eséllyel lehet elvárni hűséget és kitartást, mint a szűziesebbektől. 2 partner felett meredeken nő a válások száma, márpedig ez komoly kockázat olyan közegben, ahol a nő már 1-2 év házasság után viszi a vagyon felét.

   Arról nem is beszélve, hogy 30 felett meredeken csökken a teherbeesés esélye ésa szövődmények száma. Az sem mindegy, hogy pár év házasság után az asszonyka hogyan néz ki. A legszebb éveit a faszkörhintán töltötte, és  csak a hervadókat adta a férjének kényszerből, mert már nem kellett a helyi bikáknak, vagy a férj még sokáig örülhet a szép feleségének, aki nem akar folyton kikacsingatni.

   Szóva Michael nem hülye, hanem tisztában van a dolgokkal. A 30 feletti nőknek nagyon jó parti, mert van pénze, háza, amibe be lehet ülni, viszont ő ezért teljes joggal követelne szintén valamit, nem csak az eddig begyűjtött víruslistát a rongyosra járatott bejáratban.

   5     0
   • A magukat kitomboló nőktől sokkal kisebb eséllyel lehet elvárni hűséget és kitartást, mint a szűziesebbektől.

    Biztos? Nincs garancia, hacsak “erényövet” nem raksz rá:) de igen, ha fenn tudod tartani a szintkülönbséget, akkor valószínű, de ugyanúgy kinyílik annak is  a csipája(hacsak nem ketten remeteként 1000 km-re minden más emberri lénytől életek boldogan:) , szóval híú ábránd, de lehet próbálkozni:) – lásd AWALT, vagy mi a bánat:)

    0     0
   • Ez baromság. Amolyan “de jó lenne, ha” – felfogás. Minden embernek (férfinak és nőnek egyaránt) szüksége van egy korszakra, amikor kitombolja magát. Mike azért volt hülye, mert pont az ilyen korszakukat élő nőkkel akart komoly kapcsolatba lépni. Tudod, attól még, hogy valaki stréber volt az iskolában, még nem biztos, hogy viszi is valamire az életben. Minden bizonnyal nem volt önbizalma, hogy részt vegyen a szexpartikon. De a kicsi önbizalma miatt (mivel most sem ért a nőkhöz), rögtön a pénzével kezdte. Úgy tűnik, mással még most sem tudja megfognia  nőket.

    “Arról nem is beszélve, hogy 30 felett meredeken csökken a teherbeesés esélye és a szövődmények száma.”

    27-30 alatt agyilag nincsenek felkészülve a családi életre. Túl sokáig tanulnak, később kezdenek felnőni. Válás lesz belőle, és akkor lúzer Mike meg vakarhatja a tökeit, hogy hol rontotta el. Amúgy én rendszeresen hallok ilyen urbánus legendákat, hogy 30 fölött már csak egészségtelen gyerekek születnek mindenféle szövődmények mellett, de az az igazság, hogy azok az ismerőseim, akiket az anyjuk 30 felett szült meg, mind egészségesek.

    Tehát ez ugyanolyan, mint számos feminista mitológia, csak az a férfiakkal kapcsolatba.

     

    Mike hülye. Még mindig. Egyszerűen nem ismeri be, hogy nem ért a nőkhöz, és most sem tudna velük mit kezdene. De még csak alkalmi afférokra se futja.

    0     1
    • Olyan aranyos, mikor valaki a tényekkel szemben elkezd hisztizni. Főleg, mikor belemélyed a “de jó lenne felfogás” citálásába, eközben meg nem veszi észre, hogy éppen ő az, aki álmodozik arról a képzeletében lévő “de jó lenne” világról… :)
     Azért ha meg esetleg mégis érdekelnek a tények, akkor parancsolj!

     - Nők szexuális szokásainak hatása a párkapcsolatokra:
     http://s3.amazonaws.com/thf_media/2003/pdf/Bookofcharts.pdf
     (Mintegy 10ezer nő adatait felhasználó, letölthető tanulmány. Nagyon szép, képekkel illusztrált doksi ám! Főleg a 15. oldaltól lesz különösen érdekes. Érdemes végiglapozni, mielőtt az ember elkezd a tények ellen makacskodni.)

     - A késői gyermekvállalás problémái:
     http://www.tarki.hu/adatbank-h/kutjel/pdf/a498.pdf
     (Szintén letölthető tanulmány, benne olyan fincsiségek, mint a 30 felett való szülés kapcsolata a magasabb magzati- és csecsemőhalálozással, magasabb vetélési aránnyal, alacsonyabb élveszületési aránnyal, a megtermékenyülés alacsonyabb esélyével és hasonlókkal.)
     - Jó tudni a késői gyermekvállalásról:
     http://www.drbelics.hu/cikkek-a-kesoi-gyermekvallalas.html
     (Itt is találni érdekességeket, bár nagyjából ugyanaz a végkövetkeztetése, mint az előzőnek.)
     - De Alter cikkét is érdemes átnyálazni a késői gyermekvállalás témában:
     http://www.ferfihang.hu/2012/06/12/gyermekvallalas-az-utolso-perc-utan/
     (Pláne, hogy igen jól összefoglalja az egészet.)

     .

     Szóval bizony inkvisitor olvtárs nagyon is jól mondta:
     - Minél több férfival kefél egy nő mielőttünk, annál valószínűbb, hogy válás lesz a vége.
     - Minél később kezd szülni a nő, annál nagyobb az esélye, hogy vagy meg sem születik a gyerek, vagy pedig beteg lesz. Persze lehet ‘rúzsozni a disznót’ /a la Xcsakx – számomra a megtiszteltetés, hogy idézhetek tőled :) /, és mondani, hogy nem is beteg az ismerősöd. Utána meg ha jobban megnézzük, rájövünk, hogy manapság nem sok ember van, aki megússza magas vérnyomás, érrendszeri problémák, cukorbetegség, bőrelváltozások, szemproblémák, fogproblémák, allergia, izületi rendellenességek és hasonlók nélkül. Nyilván ennek részbeni oka a környezetünkben lévő több vegyszer, meg az ártalmasabb életmód. De bizony ennek ellenére is kimutatható, hogy a később megszült gyerekek nagyobb eséllyel lesznek betegek, nagyobb eséllyel lesz rendellenességük, elváltozásuk, stb.

     Ergo ha valaki hosszú távú kapcsolatra akar magának nőt (meg ezután gyereket), akkor:
     - Csak és kizárólag szűz nővel szabad házasodni.
     - A nő 18-20 éves korában el kell kezdeni a gyerekcsinálást.
     Aki nem így csinálja, na AZ AZ IGAZI LÚZER! :)

     9     0
 11. Törvény előtti egyenlőség mindenütt!! (bocs, h ide offolok)

  A nővérke segített a három évvel fiatalabb tesójának a családi drog bizniszben (kokain, fű, mdma) és ez a hála. Miközben a srác 7 évet kapott, a csaj meg megúszta egy felfüggesztettel és 80 óra közmunkával, mondjuk az ügyvédje szerint a stressz a bőrét is tönkretette. Szóval, izé… Szemét patriarchátus!!

  http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/privately-educated-drug-dealer-spared-jail-poppy-murray-a7361726.html

  1     0
 12. Xcsakx:

  “Igen, beérte a „második” legjobbal, ami érthető, no meg az idő sürgette.”

  Nem akarom már tovább ragozni és nyújtani a témát, csak erre idő hiányában nem tudtam reagálni a múltkor,pedig ez a mondat fontos.

  Persze tudom mire gondolsz és látom is, hogy idézőjelben van,de semmiképp nem a “második” legjobbal érte be. Objektíven szemlélve minden szempontból ő volt az első,no meg ha nagyon szerelmes is volt édesanyám a korábbi fiúba,egyértelműen elbukott nála ,mondhatni összetörte a szívét  és nagy csalódás volt neki emberileg,így már édesapámmal kötött házassága idején sem (pár évvel később meg már pláne nem) lehetett egy lapon említeni vele.Ezzel tisztában volt anyukám,hisz pont amitől “első legjobb” lehetett volna a korábbi férfi,abban bukott el mondhatni “megmérettetett és könnyűnek találtatott”.

  A sors keserű fintora,hogy édesapám 2002-ben távozott e világról (pedig genetikailag vizsgálva felmenőit még most is  élhetne-köszönjük Csernobil,de ez már megint egy másik történet) a férfi, meg a felesége él (a fickó olyan 84 körül van,a felesége anyukámmal egyidős) és ha nem is nap mint nap,de egy évben többször látja őket a villamoson,a fickó is megismeri,ő is, és a nő azonnal elfordítja a fejét és arrébb rángatja a férjét…

  0     0
  • Értem, mindenki úgy oldja a kognitív disszonanciáit, ahogyan neki jólesik :)

   Én elfogadom azt, amit mondasz, mert mindenkinek az válik “igazzá” amit annak hisz, akar látni/hinni, és ugye az idő “szépít”,  de a kételkedés jogát megtartom, mivel még szent emberrel nem találkoztam:)

   A “nem megélt variációról” pedig nincs értelme beszélni, amúgy is csak az egyik oldalról “ismerjük” a storyt, és a kéz mindig magunk felé hajlik.:) és az utólagos önigazolásban mindenki profi :)

   Az egy másik kérdés, hogy mintakövetőek vagyunk, bár más személyiséggel és élethelyzettel, de azért az szüleink/nevelőink   “kéznyoma” felismerhető a mi életünkben is, aztán van, aki örül neki, más meg megtagadja:)

   0     0
 13. Egy cikk arról, mikor a nő legfőbb vágya, hogy szeretne végre ribanc lenni.A hörcsög működése már csak bónusz a sztoriban. “Általában nem vágyom egyéjszakás kalandra. Nem kívánom. Ennek ellenére mégis meg szokott történni. Ilyenkor a pasi addig nyomul, míg sarokba nem szorít. Végül inkább győz a megfelelési kényszer és elmegyek vele annak ellenére, hogy a testem nem kívánja.”

  http://ebredoszexualitas.blog.hu/2016/10/19/egy_ejszakas_kalandra_vagyom

  1     0
 14. Nem reprezentatív, de azért érdekesek így is az arányok::
  • 874
   Nő vagyok, párkapcsolatban élek, mindig hűséges voltam aktuális partneremhez.
  • 534
   Nő vagyok, párkapcsolatban élek, léptem már félre aktuális párkapcsolatomból.
  • 2096
   Férfi vagyok, párkapcsolatban élek, mindig hűséges voltam aktuális partneremhez.
  • 1387
   Férfi vagyok, párkapcsolatban élek, léptem már félre aktuális párkapcsolatomból.
  • 739
   Most épp nincs párkapcsolatom.

  http://divany.hu/ego/2016/10/24/5_dolog_amit_nem_tudott_a_hutlensegrol/

   

  0     0
 15. Antifeminizmus=feminizmus=a másik nem a hibás, mert nekem szar az életem. Most komolyan, miféle hozzáállás ez? Nagykorúak vagytok ti egyáltalán vagy óvodások? A saját szarodért te vagy felelős, ahogy a sikereidet sem akarod (fogod) másra kenni, nem igaz? Ha lúzer vagy, életképtelen, lapos, szürke és észrevétlen, nem lesz nőd vagy nem olyan amilyet te szeretnél, méghozzá azon egyszerű oknál fogva, hogy ha a nők az ilyen férfiaktól szültek volna gyereket már rég kihalt volna az emberiség. Ebben nincs igazságosság srácok, ez a nagy büdös helyzet, mert a természetben mindenhol a hímek pár százaléka csinálja meg a nőstények 95%-át, ez így működik,és ha nem tetszik, tessék az evolúciónál reklamálni. Ez ellen küzdhettek,amíg világa világ, és valahol meg is értem, csak értelme nincs egy bolhafingnyi se, legalábbis amíg nem lesz Nemzeti Nőkiutaló Hatóság XD Inkább magadon dolgozz, emelkedj ki a tömegből, légy férfi, de ne itt a férfihiszti.hu-n, mert a kettő együtt ellentmondás, na jó szórakozást!

  0     0
  • Azt hiszem nem sok cikket és kommentet olvastál errefelé…

   0     0
   • Ez így még nem baj, de úgy tűnik, magát a cikket sem sikerült elolvasnia/értelmeznie, amire reagált.

    Különben is, rossz a képlete, helyesen: feminizmus=MGTOW

    0     0
  • “ahogy a sikereidet sem akarod (fogod) másra kenni, nem igaz?”

   Mért ne, verjék meg azt.

   0     0
  • “a másik nem a hibás, mert nekem szar az életem.”

   Azt hiszem elég nagy hangsúly került itt arra, hogy ez nem a “ki a hibás” játék kérdése. Hanem egyszerűen csak ez van, és a legnagyobb baj pont az, hogy a legtöbb férfi úgy játssza a társkeresés nevű játékot, hogy még a játékszabályokat sem tudja, mert nem szabad kimondani őket, beszélni róluk, stb. De távolról sem az a kérdés, hogy jók-e a szabályok, hanem simán csak megállapítjuk, hogy ezek a szabályok, ez van, ezt kell tudnod, amikor játszol.

   Michael története egy teljesen tipikus példa, és szabálymagyarázat.

   “értelme nincs egy bolhafingnyi se, legalábbis amíg nem lesz Nemzeti Nőkiutaló Hatóság”

   Az a vicc, hogy ilyen pedig volt, méghozzá több száz/ezer évig. Idézet a Misandry Bubble-ból:
   “To provide ‘beta’ men an incentive to produce far more economic output than needed just to support themselves while simultaneously controlling the hypergamy of women that would deprive children of interaction with their biological fathers, all major religions constructed an institution to force constructive conduct out of both genders while penalizing the natural primate tendencies of each.  This institution was known as ‘marriage’.  Societies that enforced monogamous marriage made sure all beta men had wives, thus unlocking productive output out of these men who in pre-modern times would have had no incentive to be productive.  Women, in turn, received a provider, a protector, and higher social status than unmarried women, who often were trapped in poverty.  When applied over an entire population of humans, this system was known as ‘civilization’. ”

   2     0
   • Fölöslegesen érvelsz szerintem. Ez csak egy sima trollkodó. Kiragad egy neki tetsző részletet  cikkből, vagy magát a cikket, (ami szerintem fordítás redditről) és ezen a vonalon kioszt és szánalmasnak bélyegez egy egész közösséget.

    1: Igazának teljes tudatában ideböfög 10 sort, és azt várja, hogy mindenki sírva menjen haza?

    2. Sima troll.

    3. Betalált a cikk a lelkivilágába, gyorsan ideír valamit, hogy lenyugtassa háborgó lelkét, aztán jóllakottan lelép.

    4. Nagy gondjai vannak a szövegértelmezéssel, no meg mielőtt szánalmas hisztizőknek nevezek egy oldalt, azért előtte elolvasok pár cikket még. Angoltudása se vagyon sok, azért a Michael névből lejön hogy nem Józsi írta magyarországon.

    5. Sima troll. Ja ez már volt de mindegy. Vagy a szokásos megmondóember. Bennfentes szakmai körökben az ilyent faszkalapnak nevezik.

    (Nem ír hülyeséget, de ki a faszom mondta hogy itt mindent mindenki másra(nőkre) ken rá? Egy férfi nem csinál ilyet, de ha már szar van a puncsostálban, illik elgondolkozni rajta, hogy hogy került bele. Eltekintve még a sima lenéző sértegetésektől, átlag két mondatonként, amivel saját magát minősíti. És eltekintve néhány logikai bukfenctől amikből kiderül a mélyenszántó intelligenciája. ) Főleg a lúzerezést fájlalom, nagyon amerikais fogalom, túl sok gagyi filmet láttam.

     

     

    2     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

CSAJOZÁS - Szex
Amikor a ‘game’ menti meg a házasságot – Dave története – Második rész

Álljon itt most Dave története Hawaiiról, aki elmeséli nekünk, hogyan változott meg a házasság...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Véleményütköztetés a sorkatonaság újbóli bevezetéséről

Nincs olyan társadalmi kérdés a nagyvilágban, mellyel kapcsolatban oly hatalmas mértékű volna ...
Harry herceg és a csók - Szemléltessük a nemek közötti társadalmi kettős mércét!

Elnézést a cirkalmas címért, de talán megbocsátható egy olyan közegben, ahol a story szereplői...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Tiltakozunk az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány az apák társadalmi érdekeit sértő kampánya ellen

Az UNICEF már korábban is tanúbizonyságát adta, hogy társadalompolitikája a radikális feminizm...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
A házasság múltja, jelene és jövője, 3. rész

A jövő Azon már túl vagyunk, hogy miért jött létre a monogám házasság intézménye (a cik...
CSAJOZÁS - Szex
Bevezetés a piros pirulába 8. - Pareto-elv

A közgazdaságtan egy meglehetősen izgalmas áltudomány, ugyanis vagy racionális módszerekkel, s...
HÍREK - Politika
A segítő jobb és a fojtogató bal

Segítsünk a rászorulókon! A jólnevelt, jól szocializált emberek egyetértenek abban, hog...
Társadalmi kezdeményezések
Tiltakozás a MagNet Bank férfiellenes politizálásával szemben

Alábbiakban a Férfihang Civil Társaság nyílt levelét, állásfoglalását adjuk közre, amely megte...
CSAJOZÁS - Szex
Az ember tragédiája, második rész

Így férfiszemmel nézve azt kell mondjam: a nők különös szerzetek. A sorsuknak van egy sajátos ...
HÍREK - Politika
A vitakultúra halála, 2. rész

A hosszas elméleti bevezető az első részben olvasható - ez a cikk Larry Correia sci-fi író cik...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
A gendervallás és a szégyen kultúrája

A rendszerváltás körül született nemzedék már abban a miliőben nevelkedett, mely nap mint nap ...
CSALÁD - Otthon
Kispapák

Sokan úgy gondoljuk, hogy a gyermekvállalás öröm és nagy megpróbáltatás is egyben. De sajnos n...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Igenis tehetsz ellene! - Gondolatok a bűnmegelőzési kisfilmek védelmében

Talán ez az egyik legfeleslegesebb és legindokolatlanabb mesterségesen generált hisztériakelté...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Filmnapló – The Red Pill – a film

Már egy ideje adósok vagyunk a The Red Pill című filmmel kapcsolatos híradással. Jelen írás ez...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Támadnak a gumibolondok! - Horn Mici feljelentéssel fenyegetődzik

Minden bizonnyal sokan olvasták már két nappal ezelőtt megjelent cikkünk alatt Huffnágel Pista...
CSAJOZÁS - Szex
Sokat akar a szarka, de nem bírja a felesége

A Velvet randiblogján újrafelfedezték a megunhatatlan témát: a férj többet akar, a feleség vis...


androfóbiaApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagenderfeminizmusgyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0Isztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepekNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomválásÉletmódÖnismeret