George Herceg

Feminista utópia (szatírikus sci-fi novella)

George Herceg - 2017. január 6. péntek 07:03 - 16 hozzászólás

dystopia_022025 - A feminista szervezetek nyomására több országban fontos törvényi változások lépnek hatályba. Az államigazgatásban és a közszférában a nők számarányát az adott népességben képviselt százalékukban kell biztosítani. (numerus clausus) A vállalatokat kötelezik, hogy alkalmazotti létszámunk és ezen belül vezetőik 30%-át nőkkel kell feltölteniük. A felsőoktatásban életbe lép a nemi kvóta, ami azt a trendet törvényesíti, hogy a diplomások több mint 70 %-a nő. Bevezetik a férfiadót, amelyet családi állapottól függően minden férfinak fizetnie kell jövedelme után. A házasságban élő és gyermeket nevelő férfiak adókedvezményre jogosultak, de azt a velük egy háztartásban élő nő számlájára írják jóvá. Az életbe lépő új családjogi törvény eltörli az apa kötelező gyermekláthatását, a gyermektartást pedig átnevezik apaadóvá, és fizetés elmulasztását teljes vagyonelkobzással és 3 év letöltendő börtönnel rendelik büntetendőnek. A tiltakozó férfiak által tartott gyűléseket a rendőrség erőszakkal oszlatja szét. Egy férfi orvos megalkotja a teljesen biztonságos férfi fogamzásgátló tablettát, azonban az új gyógyszer nem terjedhet el, mivel radikális feminista szervezetek azzal a jelszóval, hogy “a fogamzásgátlás a nők legfőbb fegyvere”, megakadályozzák annak forgalomba hozatalát. A férfi fogamzásgátlót kidolgozó orvos pár hétre rá nyomtalanul eltűnik.

2030 - Több országban feminista többségű parlamentek alakulnak annak köszönhetően, hogy a nők szavazatai, mivel ők biztosítják a népesség fennmaradásához szükséges gyereklétszámot, dupláját érik a férfiak szavazatainak. Az új törvényhozások Európa szerte új polgári törtvénykönyveket alkotnak. A házasság felbontását kizárólag a feleségek kezdeményezhetik, de nekik nem kell indokolni. A válás kimondásával a férj teljes vagyona a feleségre száll. A volt férjek állami segélyre jogosultak, azonban csak akkor, ha közmunkát végeznek. A férfi közmunkásokkal tölti fel az állam a nehéz fizikai igénybevételt igénylő munkahelyeket. Férfipárti illegális szervezetek alakulnak, melyek tagjaikat új személyazonossághoz segítik  és ezzel egyben új élethez is juttatják őket. Több városban bevezetik a nemi erőszakkal vádolt férjek nyilvános kivégzését. Több éves heves vita után egész Európában a leszbikus témák kivételével betiltják a pornót. A szervezett bűnözés az illegális pornóüzleten milliárdos nyereséget kasszíroz. A magányos férfiak körében egyre drasztikusabban nő az alkoholizmus és a mentális betegségek száma. A leszbikus párok miután engedélyezték számukra a házasságot, pártot is alapítanak, amely leszbikus kvóta bevezetését sürgeti a gazdasági és a politikai szférában egyaránt.

2035 - A kialakuló gazdasági és demográfiai válságon a kormányok úgy próbálnak úrrá lenni, hogy a házasságban élő férfiakat is közmunkára kényszerítik. A feleségek dönthetnek, hogy vagy dolgoznak, vagy otthon maradnak, és akkor állami ellátásban részesülnek. A férfiszervezetek radikalizálódnak. Többen öngyilkos merényleteket hajtanak végre, hogy felhívják magukra a figyelmet. A miniszterelnök kijelenti, hogy Európára nézve nem az iszlám terrorizmus, hanem a hímsoviniszta terrorizmus a legveszélyesebb.

brazil022040 - Illegalitásban dolgozó férfi tudósok olyan robotot fejlesztenek ki, amely tökéletesen imitálja a hús-vér nőt. A férfiak szinte megváltásként várták ezt, és nyilván szívesebben vesznek ilyen robotnőket, mint, hogy igaziakkal lépjenek párkapcsolatra. A házasságot az új jogszabályok egy maximum 10 évre köthető szerződéssé nyilvánítják. A születendő gyermekek több mint 80%-a már mesterséges megtermékenyítéssel és mesterséges laboratóriumokban jön a világra. A feministák ezzel kapcsolatban, a nők igazi felszabadításáról beszélnek. A gyerekek maximum 10 évig maradhatnak családban, utána szocializációjukat és oktatásukat teljes mértékben az állam veszi kézbe, ahol már kizárólag nők, vagy feminizált férfiak dolgozhatnak.

2050 - A házasság intézményét, miután az előző évben egyetlen egy sem kötettett, megszüntetik. A népességen belül egyre csökken a férfiak száma, mivel sok nő abortáltatja fiú magzatát, ugyanis nem akarják, hogy utódaik másodrangú állampolgárokként éljenek. Egyes nők csatlakoznak a férfivédő terrorszervezethez és biztosítják ezen csoportok újratermelődését. A férfivédő nőket elfogásuk esetén, mint nemük árulóit szigorúbban büntetik a férfiaknál. Miután a rendőrség és a katonaság bomlásnak indul, sok országban polgárháborúvá fajul a nemek harca.

2060 - A nemzetállamok nemileg szegregált városállamokra bomlanak. A női városok háborúznak a férfi városokkal. A két csoport között vegyes nemi összetételű anarchisták fosztogatnak. A szexuális vágyait mindkét nem, nemen belül, vagy prostitúció útján elégíti ki. A gazdaság tovább hanyatlik, sok helyen az önellátásra állnak át.

2070 - Az eddig megállíthatatlan gazdasági hanyatlás rákényszeríti a legerősebb városállamok vezetőit, hogy leüljenek tárgyalni. Újra definiálják a nemi szerepeket, megalkotják a családjog egyetemes kódexét. Kimondják a nemek egyenlőségét és a többszereplős, alternatív családi és együttélési formák legalizálását. Az alapokmány történelmi alapként hivatkozik a hagyományos monogám házasságra, mint évszázados, de ma már használaton kívüli jogintézményre. Elkezdődik a városok nagyobb egységekbe történő szerveződése.

2080 - Tíz éves kínkeserves társadalomépítés után az elmúlt évtizedek zavaros történelmét kutató történész könyve címével is felteszi az egész társadalmat egy emberként kínzó kérdést: “Mire volt mindez jó?” – Választ azonban neki sem sikerül adnia.


Címkék: , , , , ,

Az egyéni szerzői név alatt megjelenő cikkek nem a Férfihang.hu szerkesztőségének egységes állásfoglalását, hanem elsősorban a szerzők egyéni véleményét hivatottak kifejezni, bemutatni; céljuk sok esetben mindössze a vita, párbeszéd kezdeményezése a művészi provokáció eszközével. Az írások közlésére a véleményszabadság és a médiapluralizmus érvényre juttatásának igényével kerül sor. A Férfihang.hu szerkesztőségének, moderátorainak elsődleges feladata a vonatkozó törvényi keretek és a jóízlés kívánalmainak betartatása.
2 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 5 2 olvasó átlagosan 5.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Humor - Szatíra rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


Erről van szó

Friss, ropogós cikk az angol Guardian-ból: A gendersemleges hozzáállás gyengíti a nők megsegítésére tett erőfeszítéseket. Feminista írónőnk egyfel...
Nem szereti a vastag férfikolbászt a német feminista

Egy németországi üzletlánc gasztronómiai újításán borult ki többek között Antje Schrupp feminista politológus és újságíró. Az újszerű élelmiszerip...
Rendhagyó anyáknapi poszt

Hadd nyújtsak át egy csokrot anyák napjára mindenkinek – nem csak az anyáknak, hanem a férfiaknak, az árváknak, a gyermekteleneknek, a gyermekeknek, m...
Beszélgetés Toplak Zoltán mentálhigiénés szakemberrel

[stream provider=video flv=x:/www.ferfihang.hu/webvideo/FerfihangBeszelgetes-ToplakZoltan.mp4 img=x:/www.ferfihang.hu/webvideo/FerfihangBeszelgetes-To...
Bemutatkoznak az üzleti innováció első női úttörői

Hány, de hány éve győzködik hiábavalóan a gonosz, elnyomó férfiakat feminista elvtársaink, hogy a nők minden körülmények között – kiváltképp a pénz sz...


Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (16) Hivatkozások (0)
 1. Az a baj, hogy ennek jó része már nem is tűnik utópisztikusnak. A szerencsénk az, hogy ha így haladnak tovább a dolgok, már talán 2030-ra sem lesznek sehol ezek a kártékony senkiháziak, akiket feministáknak nevezünk.

  0     0
  • Remény van. Már van olyan férfijogi szervezet amit nincs gyűlölet csoportnak nyilvánítva. Sőt, Angliában a J4MB párt is majdnem zavartalanul működik. Az inga, ha még meg nem állt, de lelassult.

   0     0
 2. Nem kéne a gumiszoba szintjére süllyedni srácok :)

  1     1
 3. Egy icipici homokszem van abban a gépezetben:

  A rendőrséget nők alkotják?

  Ha nem , akkor cumi van :)

  Ha igen, akkor nagyobb cumi :)

  0     0
 4. Ez nem tűnik utópiának, inkább valaki komplexusának csak :)

  0     0
 5. A címet nézve azt hittem, hogy vicc vagy szatíra.

  Amikor elolvastam, szó szerint sokkot kaptam.

  http://www.unikornis.hu/elet/20161214-feminizmus-nok-ferfiak-csalad-parkapcsolat.html

  szerkesztés:

  Mielőtt valaki félreértené, a linkelt sz@rra értettem.

   

  0     0
 6. Vázlat. Annak nem rossz, de kicsit kidolgozatlan. 2040 után meg irreális.

  0     0
 7. http://negyenlettunk.blog.hu/2017/01/11/hogyan_neveljunk_fiugyereket

  Ezek után , aki a nőket hibáztatja, az mellélőtt :)

  Azt nem tudom, hogy az ilyenek mi a picsának szaporodnak, – mint a nyugateurópaiak-  jódolgukban megvesznek.

   

   

  0     0
  • Úristen, ez szerintem nem is férfi már? Csak a nők tudnak olyan büszkék lenni a bannolásra, vagyis arra, hogy elmenekültek egy probléma elől, nem pedig megpróbálták megoldani azt.
   De ezt a csávót is egy csajszi vitte be a málnásba, önállóan nem tudom elképzelni, hogy ilyen legyen. Illetve el tudom, mert a proglib ideológia képes erre. Aztán majd csodálkozni fog, amikor a proglib neje 3-5 év múlva (mert kb akkor jellemző, hogy lelépnek) lefalcol egy Férfivel, aki rendesen megrakja.

   Úgyhogy kedves Aldric, 2020-22-ben szeretettel várunk az oldalon. Viszont egy bocsánatkéréssel kell kezdened, de hidd el, mi vagyunk annyira toleránsak, hogy meg fogunk bocsátani, ellentétben Veled, aki úgy gyűlölsz minket, antifeministákat.

   0     0
  • Úgy tűnik a nők nem elég feministák egy felvilágosult férfi számára… az idiótája!

   0     0
 8. Még szerencse, hogy élnek köztünk felvilágosult feministák, akiknek az ilyen tényfeltáró blogbejegyzéseket köszönhetjük:

  http://soulbubble.blog.hu/2017/01/09/himsovinizmus_534

  “A férfiak pontosan tisztában vannak vele – olyan szinten, hogy egy-egy példány még be is ismeri a baráti társágában -, hogy nem tudnak nő nélkül létezik.”

  “Aztán a gazdasági rákényszerülésnek köszönhetően, ahogy a nők is elkezdtek pénzt keresni, úgy a férfiak rájöttek, hogy nem a nőknek van szüksége a férfiakra, hanem a férfiaknak a nőkre.”

  “Persze ezzel nem azt mondom, hogy régen nem volt családon belüli erőszak, sőt, inkább arra próbálok következtetni, hogy teljes átváltozott formában van jelen a társadalomban. Melynek oka véleményem szerint a női függetlenedésből adódó férfiak dühe és szomorúsága.”

  “Az idő majd bizonyítja a férfinak, hogy igenis értékelni kell ezt a nőt – nem csak ittas állapotban történő szerelmi vallomások során, hanem a hétköznapokban is. Egyszer majd rájön, hogy a karrier és a pénz múlandó, hiszen egyszer nyugdíjba megy és bármikor lehet olyan váratlan esemény, amikor a gazdagságnak búcsút kell inteni”

  Nagyon tetszik az innovatív szóhasználat, a “rákényszerülés” pl. Továbbá az eszmefuttatás, hogy a nők azért értékesebbek, mert dolgoznak és pénzt keresnek, a férfiaknak meg rá kell jönniük, hogy a karrier és a pénz értéktelen, múlandó dolog. LélekBuborék kartársnő szarvánál ragadta meg a problémát. Grrl power!!

  0     0
  • Gyönyörű példája, hogy amikor a nő magából kiindulva, kivetíti álmait/félelmeit, ezt ráhúzza a férfi nemre, majd számon kéri rajta:)

   Azok a férfiak sem jobbak (csak többet szívnak), akik saját magukból kiindulva, racionálitást várnak el a nőktől:)

   0     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Cikkajánló

HUMOR - Szatíra
A vakok és az elefánt (hindu mese)

Valamikor réges-régen volt egy falu, ahol csak vak emberek éltek. Egy szép napon távoli földrő...
A nőfelszabadító (novella)

  Péter mély levegőt vett. Aztán megint. "Jó, most már jobb.", gondolta. A feszültség ...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Férfiak a sztereotípiák tükrében

Ma a buszon ülve egy mosógépet hirdető reklámplakátot láttam, melynek szlogenje így hangzott: ...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Ugrás a feminizmusért

Könnyed lazításként egy videó, amely ezer szónál is beszédesebben képes szólni a feminizmus ön...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Nem épít halálcsillagot az USA

Az egyesült államok kormánya egy petícióra válaszolva hivatalosan kijelentette, hogy gazda...
CSAJOZÁS - Szex
A Tinder-lányok végrendelete - Mégis mit kell még eltűrnünk a nőktől?

Bevallom férfiasan, soha a büdös életben nem állna szándékomban komoly kapcsolat céljából regi...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Vers - mindegy, kinek

Az alábbi vers a Feminista Almanachban jelent meg, szerzője egy bizonyos Tom D. neves rapper, ...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Kormánybuktatás nőlázadó módra

A Milla 2012. október 23-i tüntetésén a "Nők Lázadása Mozgalom" tagjai "kormányváltó" beszédet...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Zombi kultúra. Nem él, de nem is halott igazán.

Úgy látom a feministák nem igazán értik a zombikat. Folyamatosan újradefiniálják a "zombi" szó...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
NeNI

Az antifeminizmus a feminizmus mozgalma ellen küzdő mozgalom. Mérsékelt szárnya nem vitatja, h...
CSAJOZÁS - Szex
Alfalány? Talán Alfa holdbázis!

A nők legfőbb pszichológiai problémája a kivetítés. Egyszerűen nem tudnak különbséget tenni ak...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Jót nevettem

A férfijogi redditet böngészgettem, és találtam egy érdekes bejegyzést. Indul egy új tévésoroz...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Üzenem a feministáknak...

"Kell egy kis áramszünet" jeligére... A képekért köszönet e...
HUMOR - Szatíra
Amihez nekem jókora adag humorérzék kell

Mai, nyugati világunk emancipált. A nők pénzt keresnek, főnökök sokszor a munkahelyen (nekem t...
HUMOR - Szatíra
A nők világuralmának biológiai okai

Biztos vagyok benne, hogy a történelmet nem csak úgy lehet értelmezni, ahogy a hivatalos femin...


androfóbiaApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEEgészségFemenfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfimozgalomférfi szerepekGender-ideológiagyereknevelésHipergámiaházasságKvótaMGTOWNANENemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepeknyugdíjNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásTársadalomVendégcikkÉletmódÖnismeret