Férfihang.hu

Kedden életbe lép a szigorú jogi határzár

Férfihang.hu - 2017. március 26. vasárnap 07:16 - 40 hozzászólás

Címkék: , ,

A kormány közlése szerint a szigorításra azért van szükség, mert Törökország az EU-török egyezmény felmondásával fenyeget, ami azt jelenti, hogy újabb migránsáradat indulhat el Európa és a magyar határ felé. A Belügyminisztérium közleménye szerint a déli határnál a rendőrök, a katonák és a bevándorlási hivatal munkatársai felkészültek a keddtől érvényes változásokra.

Az új törvényt az Országgyűlés március 7-én fogadta el. A szocialista és más ellenzéki képviselők nem támogatták a Magyarország megerősített védelmét megcélzó törvényt, ezért a kormánypárt kritikája szerint ők inkább a migránsok és Brüsszel érdekeit szolgálták, nem a magyar emberekét.

Keddtől csak valódi menekültek léphetnek be Magyarországra, mivel a menekültügyi eljárásokat már a határon lefolytatják. Legfeljebb azokat engedik be az országba az ügyintézés idejére, akik 14 évnél fiatalabbak. A kormány közlése szerint a törvény célja, hogy teljesen megállítsa az illegális bevándorlást, lezárja a balkáni útvonalat, csökkentse a biztonsági kockázatot és megvédje Európa határait.

Nagy a valószínűsége, hogy a jogi határzár megerősítése miatt sorozatban indulhatnak Magyarország elleni támadások Brüsszel és a migránspárti szervezetek irányából, akik  bírálják és fenyegetik hazánkat, mert nem akarják elfogadni, hogy Magyarország nem hajlandó befogadni az illegális bevándorlókat. Szijjártó Péter úgy fogalmazott: Brüsszel célt tévesztett, a tagállamokat le akarja győzni, és az illegális bevándorlókat beengedni, ami elfogadhatatlan. A külgazdasági és külügyminiszter közölte: egyre népszerűbb a magyar álláspont az illegális bevándorlással kapcsolatban, de a brüsszeli küzdelem egyelőre tovább folytatódik.

A migránspárti szervezetek tevékenységével és a Magyarországi változásokkal kapcsolatban lásd az MTV híranyagát is az alábbiakban:

08:53

20:19

 

21:23

 • Auto
 • 3000 kbps
 • 1600 kbps
 • 1200 kbps
 • 800 kbps
 • 400 kbps

Forrás: MTI – MTV2 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 5 2 olvasó átlagosan 5.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Hírek - Politika rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


A nők és a menekültkérdés

A cikk apropóját ugyan az elmúlt hetek-hónapok eseményei adják, mégsem közvetlenül aktuálpolitikáról lesz szó. Az elmúlt időszakban tanúi lehettünk ...
Európa hatalmas butaságot követ el - Interjú Henri Boulad jezsuita szerzetessel

Európa migrációval kapcsolatos cselekvési programja folyamatosan a világpolitika fókuszában áll. Az Európai önazonosság és a keresztény önazonosság ké...


Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (40) Hivatkozások (0)
 1. Ideje volt….

  0     0
 2. A fene sem gondolta volna, h végül hálásak leszünk annak az embernek, esetleg még az ország megmentőjeként emlékezünk majd rá, aki az elmúlt évtizedben bebizonyította, h “nemzeti” oldalról is ugyanolyan kiválóan tönkre lehet tenni a hazánkat…

  0     0
  • Mert a mai politikusok közt egyiknek sem lett volna vér a pucájába ebbe, és így beleállni,

   2     0
  • Kicsit sokba kerül. Stadionok, földek, mutyik…..

   1     0
   • Kibaszottul leszarom, nincs annyi lopás, ami überelné a hazaárulást , így coki minden “hegedűshadnagynak” bármennyire is “verik félre a korrupció harangját” …..

    1     0
    • Egyelőre azzal védi a legjobban Magyarországot a NER, hogy olyan élhetetlen körülményeket teremt itt, hogy még ezek a szerencsétlen bevándorlók sem akarnak ide jönni. Először teremtsen a kormányzat lehetőséget arra, hogy olyan legyen az országunk, ami akár célpontja is lehetne a migrációnak. Legyen mit megvédeni. Mert egyelőre a kivándorlás sokszázszorosan múlja felül az ide irányuló bevándorlást

     0     0
     • olyan élhetetlen körülményeket teremt itt

      Bezzeg a ……….

      Ki(k) is teremtettek/terenmtenek/fognak teremteni olyan körülményeket, – hogy  a muzulmán csürhe célpontja legyünk?

      Kiegészítés:

      ” A gazdagabb országok fiataljai számára a háború, a terrorizmus és az azokból fakadó politikai feszültség (56 százalék), míg a feltörekvő országok fiataljai számára a bűn és a korrupció jelenti a legnagyobb problémát (58 százalék).”

      Egy pici kiegészítés: a “gazdagabbak” számára a meglévő bűn és a korrupció mellé társul a muszlim csürhe “áldásos tevékenysége”, nem vagy kapcsolat van köztük,hanem és, kiegészíti…….

      Forrás: http://index.hu/gazdasag/2017/03/27/a_nyugati_fiatalok_nem_hisznek_a_jovoben/

       

       

      1     0
     • Nun75,

      Hát igen, lassan nem marad mit megvédeni… De ettől még tény, h ezen lehet még változtatni, ellenben, ha megszállnak minket tömegesen, utána már, még ha valami csoda folytán el is tudnák hozni a habzsi-dőzsit, a társadalmi összeomlást, a bennszülőtt népesség fokozatis fizikai, kultúrális megszűnését már nem tudnák ezzel sem megállítani. Az más kérdés, h ez esetben esélytelen lenne bármiféle gazdasági fellendülést is elérni, mert mindent elvinne a migránsok menedzselése.

      Más kérdés, h a “nemzeti” oligarcháknak nem fog lelkiismereti válságot okozni, h eladják hazánk földjeit külföldieknek, ha az kellően jól jövedelmez. Ha pedig a föld idegen kézbe kerül, akkor az utolsó szög is belekerül a koporsóba… Nem tudom, mennyire ismert tény, h a palesztinok is és az erdélyi magyarok is úgy kezdték elveszíteni az életterüket, országukat, h a zsidók/románok felvásárolták a földjeiket. Visszatérve a hazai helyzetre: társadalmi és ökoligiai katasztrófát okoz az, h dél-amerikai típusú, sokezer hektáros uradalmak jöttek létre (nagyobbak, mint a középkorban a Csák Máték korában) és a falvak lakosainak konkrétan nincsen földje, amit megművelhetne. A nagyüzemi mezőgazdaság pedig még gyorsabb ütemben gyilkol ki minden életet a földből és a földről.

      0     0
 3. Az a helyzet,hogy elítélek minden korrupciót,lopást tegye azt bármelyik “oldal”. Becsületes politikus NINCS. De nálam is felülír mindent a haza védelme,a viszonylagos biztonság érzése,a lányom biztonságának maximalizálása. Ettől nincs fontosabb. A túl nagy liberalizmusba pedig bele lehet halni (és meg is érdemli,aki ilyen hülye). Az igazi menekültek  Törökország és Jordánia határain ,milliós táborokban várják,hogy egyszer haza térhessenek,nem Nike cipőkben, Iphone-okkal özönlenek.

  1     0
  • “Becsületes politikus NINCS”

   A mondat helyesen: becsületes demokrata nincs.

   0     0
  • VivienLeigh,

   Erről a témáról már azt hiszem írtam, de újra megemlítem, nem árt az ismétlés. ;) Nem a politikusok miatt nem működik az egész, hanem magától a társadalmi-politikai rendszertől. Egyrészt jelentős részben nem azok az emberek kerülnek politikusnak, akik erre alkalmasak lennének. Az intelligens, jószándékú emberek vagy maguktól távoznak már kerületi pártszinten, vagy előbb-utóbb kirakják őket, kiköpi őket a rendszer (pl. Ángyán József). Aki bent marad, azok a súlyosan lelki sérültek, akik tudat alatt azt hiszik, h saját bajaikat a sok pénzzel, amit ellophatnak, illtve az ismertséggel és a hatalomgyakorlással “meggyógyíthatják”. A másik része a történetnek, h azt gondolom, sokan, jó szándékkal, idealista elképzelésekkel vágnak bele – csak aztán, amikor őket nem köpi ki a rendszer, vagy nem lépnek ki maguktól, akkor eltorzítja őket a rendszer. Ott van jó példának Orbán is, h milyen volt 2000 körül és milyen most.

   A felelősök mi vagyunk, akik hiszünk ebben a rendszerben (nem Magyarország, világviszonylatban beszélek), hiszünk annak a hazugságnak, h csak ez a megoldás, nincsen jobb és aktív és passzív részvételünkkel továbbra is fenntartjuk azt. Nem zavartatva magunkat attól a ténytől, h a szakadék felé robogunk, vagy már felette is állunk.

   0     0
   • “Nem a politikusok miatt nem működik az egész, hanem magától a társadalmi-politikai rendszertől. Egyrészt jelentős részben nem azok az emberek kerülnek politikusnak, akik erre alkalmasak lennének. Az intelligens, jószándékú emberek vagy maguktól távoznak már kerületi pártszinten, vagy előbb-utóbb kirakják őket, kiköpi őket a rendszer (pl. Ángyán József). Aki bent marad, azok a súlyosan lelki sérültek, akik tudat alatt azt hiszik, h saját bajaikat a sok pénzzel, amit ellophatnak, illetve az ismertséggel és a hatalomgyakorlással “meggyógyíthatják”.

    Tehát végeredményben a politikusok miatt nem működik mégsem az egész-az más kérdés ,hogy milyen folyamatok vezetnek ahhoz,hogy EZEK a politikusok legyenek hatalmon ( most párttól függetlenül gondolom,a mindenkori hatalmon lévőkre értvén ).

    Jut eszembe  Platón államelmélete (mert azért néha foglalkozom mással is,nem csak női-férfi kapcsolatokkal,filmekkel és 2. világháborús könyvekkel:)). Véleményem szerint csak ezzel lehetne kiküszöbölni a korrupciót, az ország,az adófizetők kifosztását a mindenkori állami vezetők által : (persze utópisztikus,de ez a Platón nem volt hülye-és kicsit az is tetszik nekem, mint nagy teljes egyenlőség pártinak ,hogy a nőket egyenrangúnak tekintette),a lényeg,hogy így valóban az államért,a démoszért irányíthatja az országot egy politikus:

    “A VEZETOK az értelem lélekrészének megfeleloen a bölcsesség erénye révén irányítják az államot. A vezetoknek és az öröknek le kell mondaniuk a magántulajdonról és a családról, ezek helyébe fogyasztási kommunizmus, valamint nő és gyermekközösség lép. Így kizárólag a feladatuknak rendelhetik magukat. Tökéletes vezetők csak filozófusok lehetnek. Filozófus az, aki képes megragadni az örök változatlan létezőt. A lélek három különböző részét átfogó negyedik erény az igazságosság.”

    Ha jól rémlik, az állami vezetőket már 7 éves koruktól (szigorúan bölcsek-filozófusok által kiválasztott gyermekeket) erre nevelik,képzik. Minden ellátást (mondhatni luxust) megkapnának,de fizetést,magántulajdont nem,családjuk pedig szintén azért nem lehet,hogy ne lehessen befolyásolni,zsarolni őket,nyilván ez nem kötelező,hanem önkéntes alapon működne a kiválasztottak és erre nevelt,oktatottak közül. Így valóban kizárható lenne ,hogy eg yállami vezető nem a legjobbat akarja az országának. Álom,álom,édes álom….

    Számomra a prioritás továbbra is országunk, határaink,lakosaink biztonsága.  A politikus (tényleg hatalmas tisztelet a ritka kivételnek)mindig lop,ki ennyit,ki annyit,ki pofátlanul,ki eltitkolva.Sajnos.

    0     0
    • A nő- és gyerekközösség, a “családtalanítás” egy nagyon-nagyon régi, minden korszakban felbukkanó balos eszme.

     Javaslom elolvasásra: Igor R. Safarevics: A szocializmus mint világtörténelmi jelenség – Két út egy szakadékba

     0     0
     • Én nem vagyok sem jobb,sem baloldali ideológiák pártján, én úgy vélem mindenből azt kellene alkalmazni ami működik,működhet ,egyfajta legideálisabb változatot létrehozni… (ami tudom utópisztikus). Mint ahogy az a véleményem ,hogy a mindenkori ellenzéknek sem az a dolga,hogy mindenkor,mindenképp ellenkezzen….ez egyfajta politikai “bumfordiság” és unintelligencia . Ami jó,azt el kell ismerni bármelyik oldalról. Ideológiailag egyébként inkább jobboldali nézeteim vannak azt hiszem (van amiben  eléggé konzervatív ),de ezt az állami vezetőkre vonatkozó részt,függetlenül attól,hogy baloldali érzetű, vagy fogyasztói kommunizmust emlegető,ideálisnak tartom.

      0     0
 4. (KIbaszott idegesítő az automatikusan megszólaló video, remélem eltörik a kislábujja annak, aki ezt így csinálja)

  0     0
 5. Nem akarnak kerítéseket, drótakadályokat, határokat, szabad mozgást szeretnének mondta az egyik buzifejű sorosbérenc, aztán csákánnyal nekiállt az izraeli falnak.

  1     0
 6. Üdv mindenkinek! Kíváncsi vagyok a véleményetekre a migránsokkal kapcsolatban. Főképp Svédország szúrja a szememet. Szerintem az a helyzet,hogy a feministák és a hipergám ösztönöktől vezérelt nők mesterségesen elárasztják az országukat az új honfoglalókkal (alfákkal) és a feminizmus által kasztrált svéd (béta) férfiak pedig güriznek tovább,hogy az új honfoglalók semmiben sem szenvedjenek hiányt. A svéd nők így importálnak maguknak alfákat. Lehet,hogy Svédország a hipergámia áldozatává válik? Lehet hülyeségnek tartjátok ezt az elméletet (talán az is,nem tudom) de kíváncsi vagyok arra,hogy ti mit szóltok hozzá.

  0     0
 7. https://www.youtube.com/watch?v=hZLVMAuBf3Q&feature=youtu.be

  Ulrich Reitz, a FOCUS újságírója, és a pszichiáter Christian Peter Dogs Németországban szokatlan nyíltsággal beszél az iszlám bevándorlás tarthatatlanságáról. “Ez egy időzített bomba” – mondta Christian Peter Dogs azzal kapcsolatban, hogy Németország nyitva hagyta határait a bevándorlók tömegei előtt. A ZDF tévéadón látható, Peter Hahne által vezetett műsor vendége azt állította, a pszichiátria úgy vélekedik, az emberek temperamentuma és személyisége nagyjából 12 éves korukra alakul ki. Dogs megjegyezte, a migránsoknak “nem lehet megtanítani, hogy tiszteljék értékeinket”, ezért az ebből a célból megtartott németországi tanóráknak sem lesz valódi sikere. “Ezek olyan emberek, akiknek őrületes hajlama van az aggresszióra, mert háborúban nőttek fel. Megtanultak harcolni és nem is tudják, mit jelent harmóniában élni” – mondta. A pszichiáter azt állította, a migránsáradattal kapcsolatban a politikusok akkor követik el a legnagyobb hibát, ha figyelmen kívül hagyják a szavazópolgárok fenntartásait. “Az emberek nem ‘szélsőjobboldaliak’ vagy hasonlók”, tette hozzá azzal kapcsolatban, hogy a tömeges migrációt ellenzőket “rossznak” és “szélsőségesnek” bélyegzik, miközben elhallgatják az újonnan érkezőkkel kapcsolatos problémákról szóló híreket. Dogs, aki egy bühlerhöhei klinikát vezet, azt mondta, “az emberek őszintén félnek és bizonytalanok”, hozzátéve, hogy náluk is megfordulnak olyanok, akiknél komoly szorongásos állapot alakult ki amiatt, hogy a migránsok tömeges megérkezése óta rettegnek kilépni otthonaikból. A Breitbart London cikke emlékeztet, hogy mindeközben a német kormány már 2015 óta háborút folytat az internetes “gyűlöletbeszéd” ellen, és olyanokat zaklatnak, akik a migrációval kapcsolatban kritikus hangnemet ütnek meg a közösségi médiumokban.

   

  0     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

ÉLETMÓD - Egészség
Ne Szívj Tovább! - népegészségügyi kampánysorozat

Budapest, 2011. december 13., kedd (OS) A Nemzeti Erőforrás Minisztérium Egészségügyért Felel...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Katalinnak mondom: ez tanulságos volt

Megkésve bár, de törve nem; tudósítunk egy egészen érdekes ügyről, amikor magyar feministák es...
Európa hatalmas butaságot követ el - Interjú Henri Boulad jezsuita szerzetessel

Európa migrációval kapcsolatos cselekvési programja folyamatosan a világpolitika fókuszában ál...
CSALÁD - Otthon
Mivel ne támadjuk az iszlámot?

A nyugati világ, ezen belül is főleg Európa demográfiai helyzete jelenleg drasztikus átalakulá...
+Kiemelt cikkek
Lapindító köszöntő

Köszöntök minden olvasót és közreműködőt a Férfihang.hu antifeminista férfimagazin indulása al...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Nem épít halálcsillagot az USA

Az egyesült államok kormánya egy petícióra válaszolva hivatalosan kijelentette, hogy gazda...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Őrségváltás az Akadémián - a feminizmus újabb frontot nyit

A Férfihang hasábjain többször szóba került már a politikai szféra, a szellemi szektor, a fels...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Selmeczi Gabriella: Már megint Soros pénzén támadják Magyarországot

A Human Rights Watch nemzetközi jogvédő szervezet szerdán közzétett egy jelentést Magyarország...
HÍREK - Politika
Szanyi Tibor: ha egy férfi kifejezi a kétségeit, sorozatlövés a válasz

„Én is ritka ocsmány dolognak vélem Marton péniszének nyilvános kalibrálását, s arról is illik...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Megvonható akár a feminista szervezetek közhasznú jogállása is?

Érdekes párbeszédet vetett fel a Férfihang.hu berkein belül is, hogy a Norvég Alapból kapott t...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
A francia miniszternő és a zabigyerek

A nők szexuális szabadságát valószínűleg már "optimálisnak" ítélik a feminizmusáról is híres f...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
A pornó tiltásáról szavaznak az EP-ben

Az EP képviselőinek törvénykezdeményezése a nemi sztereotípiák megszüntetésének címszava alatt...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
"A lányok tudják a fiúk nem..." - Egy kiállítás megnyitójáról

A Budapest kulturális tengelyén található Lengyel Intézet Platán és Latarka képzőművészeti gal...
HÍREK - Politika
A durbani konferencia a klímaváltozás elleni harc szolgálatában

Budapest, 2011. december 13., kedd (OS) A durbani ENSZ-klímaülésszak másfél napos késéssel fe...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
A nők meg az erőszak

Osztolykán Ágnes parlamenti képviselőnő körül forog a hazai nőtársadalom (vagyis a feministák)...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Felkavarodott a posvány

Tegnap (2012. szeptember 10-én), a családon belüli erőszakról (CSBE) szóló parlamenti vita...


androfóbiaApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagender mainstreaminggyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0IsmerkedésIsztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepeknőnapNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret