Alter Ego

A Parlament elé kerül a külföldről támogatott civil szervezetekről szóló törvényjavaslat

Alter Ego - 2017. április 9. vasárnap 04:33 - 30 hozzászólás

Címkék: , ,

ktcsLátva azt a rombolást, amelyet a külföldről támogatott feminista álcivil szervezetek vittek végbe a magyar társadalomban, a férfimozgalom berkein belül már korábban is megfogalmazódott a felvetés, hogy az ezekkel szembeni hatásos fellépés egyik eszköze az lehetne, ha Magyarország az orosz mintát követve a külföldről támogatott “ügynökszervezetek” működésének jogi eszközökkel szabna határt. Örömmel üdvözölhetjük, hogy a kormánynak hasonló elképzelése alakult ki ezzel kapcsolatban és ez immár egy törvényjavaslatban is tárgyiasult. A Dr. Gulyás Gergely (Fidesz), Kósa Lajos (Fidesz), Németh Szilárd István (Fidesz) képviselők nevével fémjelzett, és az ezen a helyen online olvasható törvénytervezet pénteken került benyújtásra az Országgyűlés elnökének.

A törvénytervezet előirányzata szerint azok a civil szervezetek, amelyeknek külföldi támogatása az adott évben eléri a 7 200 000 forintot, kötelesek az illetékes bírósághoz ezt a tényt bejelenteni és a továbbiakban minden kommunikációjukban (beleértve weblapjaikat, szórólapjaikat, kiadványaikat, sajtótermékeket, stb) kötelesek a nevük után a “külföldről támogatott szervezet” állandó eposzi jelzőt is feltüntetni. Ez minden bizonnyal felettébb vicces lesz, mert azzal szembesülhetünk majd, hogy mindazok a közismert “civil” szervezetek, amelyek a legnagyobb figyelmet voltak képesek kieszközölni maguknak, jelentős részben külföldről finanszírozott, idegen célokat képviselő politikacsináló bábok és a valódi civil kezdeményezésekhez vajmi kevés közük van. A “Soros bérencek” – ahogyan a köznyelv nemes egyszerűséggel nevezi őket -, a külföldről kézi vezérelt, fekete kalapos politizálás álcivil bábszervezeteit sajnálatos módon nem csak a politikai kommunikáció szétzüllesztéséért, hanem a társadalmi bizalom és a nemzeti önbecsülés folyamatos rombolásáért is jelentős felelősség terheli. A jolly jokerként mindig bevethető feminista hangulatkeltés a “95 százalékban mindenről a férfiak tehetnek” kezdetű jelmondatokban kicsúcsosodva bőséges kárt okozott a nemek közötti ellentétek felszítása és a férfiak társadalmi megbecsülésének rombolása útján is. Ha valaki nem pontosan érti, hogy miről van szó, annak ajánlom figyelmébe például Antoni Rita azon “örökbecsű” szónoklatát, amelyben figyelemre méltó nyelvi bravúrral a “hófehér, nagy magyar férfiakat” ostorozva egyetlen félmondatban sikerült egyformán rasszista, nemzetellenes és férfigyűlölő hangulatkeltést megcéloznia.

Habár a benyújtott törvényjavaslat a kötelezően viselendő címkén túl semmilyen más retorziót nem tartalmaz a külföldi ügynökszervezetekkel szemben, mégis őrült módon kongatják a vészharangot. No igen, pontosan ez a tevékenységük egyik lényegi eleme: az állandó morális pánikkeltés és a nemzetközi lejárató kampány a regnáló kormánnyal szemben. A TASZ “külföldről támogatott szervezet” közleménye szerint a törvényre nincs szükség, nem teszi átláthatóbbá a civilek finanszírozását, ami a törvénykezés egyik indoka. Emellett véleményük szerint elhallgattatja az állampolgárokat, megpróbálja eltántorítani őket a közügyekben való részvételről, és megbélyegzi a civileket – “kicsinyes bosszút áll az antidemokratikus, emberi jogokat sértő és korrupt lépései miatt a hangjukat hallató szervezeteken”. “A parlamentnek – a társadalmi egyeztetést megkerülő módon – benyújtott törvényjavaslat hatása pusztító. Dermesztően hat a kormánytól független véleményre, eszközt ad a kormányzat kezébe a vele ellentétes vélemény elfojtására.”

Véleményem szerint pedig az előirányzott retorziók nem elégségesek, a külföldről jelentős méretekben támogatott, ezért nyilánvalóan külföldi érdekeket kiszolgáló civilszervezeteket egyúttal ki kellene zárni az állami támogatások köréből is, többek között meg kellene tiltani számukra, hogy a magyar állampolgárok adójának egy százalékát gyűjthessék és így gyakorlatilag állami pénzből is kiszolgálhassák azokat az idegen politika és társadalombefolyásoló igényeket, amelyek az esetek jelentős részében eleve távol állnak a magyar társadalom moráljától, ízlésétől és igényeitől, ezért valódi társadalmi támogatottságuk sokszor ki sem mutatható.6 votes, average: 5.00 out of 56 votes, average: 5.00 out of 56 votes, average: 5.00 out of 56 votes, average: 5.00 out of 56 votes, average: 5.00 out of 5 6 olvasó átlagosan 5.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Hírek - Politika rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


Most akkor hányadán állunk a CEU-val?

A több napja tartó tüntetéshullám fényében mindenképpen érdemes áttekintenünk a CEU körül bonyolódó vita lényegi elemeit a tényfeltárás igényével. Az ...
Ügynökhálózatok szervezik a tiltakozásokat?

A HírTv egymás után szólaltatta meg híranyagában a Máltai Szeretetszolgálatot, Gulyás Gergely FIDESZ frakcióvezető helyettest, Semjén Zsolt minisztere...
Közvélemény-kutatás a felsőoktatási törvény ("Lex CEU") módosításával kapcsolatban

A Századvég Alapítvány felmérése szerint a lakosság döntő többsége támogatja a felsőoktatási törvény elfogadott módosítását. A megkérdezettek közel há...
Progresszív kislexikon - tüntizés

Először is bocsánatot szeretnék kérni minden haladó szellemű genderfluid furrytől, akit esetleg triggerelt hosszas hallgatásunk. Az történt, hogy tünt...
"A nagy gendervita" Frivaldszky Edit és Pető Andrea között - a Heti Válasz hasábjairól

Alábbiakban egy olyan korábban lezajlott, de rendkívül érdekes és fontos vitát kívánunk feleleveníteni, amely a genderideológia és az Isztambuli Egyez...


Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (30) Hivatkozások (0)
 1. “hófehér, nagy magyar férfiakat”

  Mért, neki kis niggerek kellenek?

  “és így gyakorlatilag állami pénzből is kiszolgálhassák azokat az idegen politika és társadalombefolyásoló igényeket”

  Minden pénzt másoktól lopnak el hozzá, sorosgyurkának, meg a rócsildoknek egy fillérjük nincs, ami őket megilletné.

  2     0
 2. Tetszik! Zseniális a kormányunk, hogy nem tiltja be őket, hanem csak a “külföldről támogatott szervezet” eposzi jelzőt teszi kötelezővé. Így különösebben nem nyivákolhatnak Brüsszelben ellenünk, viszont pár hónap alatt a nevetség tárgya lesz minden megnyilvánulásuk a médiában. Szitokszóvá fog válni a “külföldről támogatott szervezet” kifejezés, meg fognak jelenni a vicces formái és be fog kerülni a fiatalok tudatába. Mémek fognak készülni, amiket online terjesztenek majd a honfiak. Az új generáció fel lesz vértezve a szellemi mételyezés ellen. Végre nevén tudjuk nevezni a felforgatást.

  Én mondjuk – rendes vaddisznóként – sokkal keményebb lennék, és egyszerűen betiltanám az antimagyar, ízléstelen és társadalomromboló tevékenységüket, aztán ha nem kussolnak, akkor bűntetném őket. Ezért nem lettem politikus :-).

  4     0
  • Nono te egy svéd vaddisznó vagy! Azok mások…

   Amúgy valóban gondolkodott valaki a kormányzatnál. Egyszerűen nevetséges minden harangkongatás a demokrácia védelmében elvégre semmilyen retorzióról nincsen szó. Nem is véletlen hogy a lehet buzi a politika megpróbálja összemosni az állami támogatásokkal. Sokkal okosabb ez, mint a putyini tiltás volt.

   2     0
   • Szerintem a legokosabb most ez, aztán amikor már megvannak a mémek az új generáció fejében, akkor betiltani a picsába az egészet. Először legyen meg az immunrendszer, aztán már nincs szükség a vírusra.

    0     0
 3. A CEU-s hisztiről mi a véleményetek?

  1     0
  • Semmi szükség rá itt, elég megnézni milyen szakok vannak, semmire nem való az egész, liberális politikuspalánta nevelő.

   Remélem nem táncol vissza a kormány a tüntetések miatt.

   0     0
  • Hát, vegyes érzésekkel.

   Először is, az biztos, hogy Magyarországot elszigetelni a külvilágtól bármiben, most például tudományos vonalon, az rettentő rossz ötlet és persze egyre reménytelenebb, így minden ilyen erőfeszítés végső soron nevetségessé válik, ebből is csúfos bukás lesz.

   De nehéz nem észre venni, hogy a CEU egy ideológiai exportmisszió elsősorban, és csak másodsorban tudományos műhely. Elég talán belegondolni, hogy egy vadidegen öregember miért költött 950 millió dollárt erre a magyarországi projektre. Merő altruizmusból? Ugyanmár. Akkor hozott volna szilárdtestfizikát, molekuláris biológiát, számítástudományt, ezek a világ kurrens tudományai, ide kellene felzárkóztatni a siralmasan leszakadó magyar tudományos világot.

   Ehelyett hozott szoft tárgyakat: politológia, “üzleti tudományok”, kisebbségi tudományok, társadalmi nemek tudománya… messziről ordít róluk, hogy ezek világnézeti tárgyak, az alapítók primer célja pedig ennek a világnézetnek a beinjektálása egy gyanútlan közegbe. Az összes közül a legbántóbb, legkárosabb, legaljasabb természetesen a gender studies (mesterszak! PhD képzés!), ami nem más, mint a feminizmus ideológiai hátországa. Olyan, mint a kommunizmusnak a marxizmus-leninizmus, vagy a fasizmusnak az eugenika.

   Vagy mint a joghurtgyártóknak a Bifidusz Eszenzisz.

   5     0
   • Abszolút egyetértek.

    Éppen ezért szánalmas ahogy a demokráciát kezdik félteni. Vannak áthallásaim. Nálunk mindig akkor kezdenek aggódni a demokráciáért, szomorkodnak és tiltakoznak az antiszemitizmus előretörése miatt, amikor megbukik egy balos kormányzat. Ilyenkor hirtelen az emberek elkezdenek zsidógyűlölni meg varázsütésre fasisztoid államrend kialakulni.

    3     0
   • Mindent elmond erről a cseh miniszterelnök Zeman nyilatkozata. Hogy köszönjük IDE(Prága) ne költözzön, mert nem kérjük…

    1     0
  • Felőlem mehetne a levesbe a libsikkel együtt.

   1     0
  • A CEU-s hisztiről mi a véleményetek?

   Az, hogy ezt a frontot kár volt megnyitni, keveset hoz, sokat visz.

   1     0
 4. Az a baj, hogy a káros hülyeségeket nem ezek a civil szervezetek terjesztik itthon, hanem a média, a szórakoztató ipar. Most komolyan, ezek a kis civil szervezetek mit tudnak tenni egy Szex és New York szinten nézett sorozathoz képest?

  Viszont a kormány mostani intézkedése kiválóan alkalmas arra, hogy az ő visszaéléseiket, lopásaikat feltáró civileket is ellehetlenítsék

  0     0
 5. http://index.hu/video/2017/04/10/ceu_torveny_tuntetes_vonulas/

  Összegyűlt az ország java. Mérnökök, orvosok, szakemberek, családanyák-apák, munkások tüntetni a nélkülözhetetlen oktatási intézmény fenmaradásáért. Ja nem, melóztak és holnap is menniük kell.

  1     0
 6. Erősen vegyes érzéseim vannak. A civil szervezetek esetében a full kamu pénznyelő szervezetek igenis mehetnek a süllyesztőbe élükön a NANE-vel, a Patent-tel, és a többi sóhivatallal együtt. Azonban az Amnesty International, a Transparency International szerintem jó lenne, ha maradna, márpedig ez utóbbi típusú szervezetek ellen indított hadjáratot a kormány, nem pedig a számukra kispályás feminista szervezetek ellen. Kiöntjük a kád vízzel a gyereket is.

  CEU: Az tény, hogy liberális propagandát nyomat az egyetem, és akár a megszüntetése se zavarna, de azért mégis csak van neve az európai oktatásban, és hasznos képzést is folytat. Ezen kívül nem azért mentek ki az emberek, mert CEU, hanem mert elegük van a korrupt rabló kormányból. A kormány migránspolitikájával teljes mértékben egyetértek, xenofília, migránssimogatás, minden megy a liberálisok részéről és ez nagyon veszélyes. Tudom, a baloldali pártok sok szempontból rosszabbak lennének. De nehogymár éltessük a szart, csak mert állítólag jobb, mint a fos!

  Nem értem az Európa ellenességet, ami sok kommentelőből árad (nem csak itt, korábbi cikkeknél, vagy más platformokon, pl. Deansdale blogja). Igen, az európai vezetés egy kalap szar, de az egységes Európa jó dolog. Nem szeretnék az oroszok árnyékában élni, márpedig ha az EU szétesik, ez fog történni. Mindenki leszar minket, és hacsak a visegrádi országok nem fognak össze, nagyon nagy bajban leszünk. Valószínűleg úgy is. De egy egységes Kelet-Európára mindenképpen szükség van. Felőlem közös valuta nélkül, ha ennyire ragaszkodtok hozzá, de egység kell, mert fel fognak minket falni, és akkor a legkisebb problémánk lesz az, hogy mi, mint férfiak mennyire hátrányban vagyunk jogilag.

  Én is hiszek az autokráciában, ami ezt a dekadens világot talán rendbe tudja szedni, de az racionális és magyar legyen, ne elnyomó és orosz. Az oroszoknak is érdekük Európa iszlamizálása, mert úgy könnyebben le tudnak velünk számolni. Amerika is meggyengül az Európai szövetségesei nélkül, elboxolgat Kínával, ők meg páholyból nézik a meccs végét.

  0     0
  • Azonban az Amnesty International, a Transparency International szerintem jó lenne, ha maradna,

   Naná, szükséges a csürhetámogatás, meg a beavászkodottak „jogainak” védelme, a sok nyugdíjbányász e nélkül itt hagy minket megrohadni, a szegénységbe, mert a sok atomfizikusagysebész nem itt bányássza a nyugdíjat, hanem nyugaton…..

   A távolban felsíró kisgyerek mellett pár szót kéne még a kvóta szükségességéről is ejteni, csak hogy teljes legyen a kép.

   márpedig ez utóbbi típusú szervezetek ellen indított hadjáratot a kormány, nem pedig a számukra kispályás feminista szervezetek ellen. Kiöntjük a kád vízzel a gyereket is.

   Nagyon helyes, amúgy meg pontosan tudja mindenki, hogy mennyit ér az összes NANE,/femináci „szervezet”, pontosan annyit, amennyit a társadalom „megenged” nekik, lásd az elsőként ratifikáló Törökországban mennyire „dühöng” a feminizmus…..

   CEU: Az tény, hogy liberális propagandát nyomat az egyetem, és akár a megszüntetése se zavarna, de azért mégis csak van neve az európai oktatásban, és hasznos képzést is folytat.

   Lásd a „hasznos”-büfészakok mellett a nagyon hiányzó gender studiest, ami most nagy örömünkre az ELTE-n is bevezetésre került….

   Ezen kívül nem azért mentek ki az emberek, mert CEU, hanem mert elegük van a korrupt rabló kormányból.

   Itt nem érződik a gyerek kiöntése a fürdővizzel?, ja nem, az más, ha lehet ÓRHBÁNozni, akkor mindent megér, jöhet a tetűinvázió is, merhogy lopnak….., ja, visítják a hegedűshadnagyok meg a zsohárcicák….

    A kormány migránspolitikájával teljes mértékben egyetértek, xenofília, migránssimogatás, minden megy a liberálisok részéről és ez nagyon veszélyes. Tudom, a baloldali pártok sok szempontból rosszabbak lennének. De nehogymár éltessük a szart, csak mert állítólag jobb, mint a fos!

   Még mindig nincs az a lopás/korrupció mennyiség, ami überelné  a hazaárulást, aztán lehet ezt kenegetni jobbra, balra….

   Nyugi, nekem sem tetszik egy csomó minden, de vannak olyan választóvonalak, ahol nincsenek „pariban” dolgok, akármennyire is szúrja az ember szemét….

   Nem értem az Európa ellenességet, ami sok kommentelőből árad (nem csak itt, korábbi cikkeknél, vagy más platformokon, pl. Deansdale blogja).

   Lásd a felmérést, ami nemrég készült a németeknél: https://888.hu/article-ezt-gondoljak-a-nemetek-a-migransokrol

   Biztos hogy ez az az Európa amit te szeretnél ?

    Igen, az európai vezetés egy kalap szar, de az egységes Európa jó dolog.

   Egységesen náciznak, miközben sunyiban a patás forgatókönyvét követik…..

   Nem beszélve sok egységes bizottságbizottságának az egységes összefogásos bizottságáról , nem felejtve ki az egységes bizottságot az elmúlt 2 év alatt beleérve a jövőbeli bizottságolási egységet is….

   Nem szeretnék az oroszok árnyékában élni, márpedig ha az EU szétesik, ez fog történni.

   Ha már választani kell, akkor az iszlám kalifátusnál bármelyik szar alternatíva jobb……

   Mindenki leszar minket, és hacsak a visegrádi országok nem fognak össze, nagyon nagy bajban leszünk. Valószínűleg úgy is.

   Igen, nem fog jutni téligumira(by Bajnai), mert az ugye alapjog, vagy mi a fene…..

   De egy egységes Kelet-Európára mindenképpen szükség van. Felőlem közös valuta nélkül, ha ennyire ragaszkodtok hozzá, de egység kell, mert fel fognak minket falni, és akkor a legkisebb problémánk lesz az, hogy mi, mint férfiak mennyire hátrányban vagyunk jogilag.

   Ez így van. De ugye a lovat el lehet rángatni a folyóhoz, de megitatni, ha ő nem akar, ha megfeszülsz, sem lehet…..

   Egységes Kelet-Európa meg valami ellen/valami mellett lehet egységes, a kalifátus elutasítása  erre elég alkalmas…..

   Én is hiszek az autokráciában, ami ezt a dekadens világot talán rendbe tudja szedni, de az racionális és magyar legyen, ne elnyomó és orosz.

   Itt a Jobbik orosz-kapcsolataira utalsz? Milyen orosz elnyomásról mennek a hagymázos álmok?

   Az oroszoknak is érdekük Európa iszlamizálása, mert úgy könnyebben le tudnak velünk számolni.

   Nincs nekik elég bajuk a saját tetveikkel(16,379,000 muzulmán 2010-ben), még itt is növelnék azok arányát, biztos, hogy jó a logika?

    

   4     0
   • Nekünk, magyaroknak egyelőre az a gondunk, hogy a mostani Orbán-rezsim tönkre teszi az országot. Ha nem állítjuk meg, lassan nem lesz mit megvédeni a migránsoktól. 2015-ben történelmi mennyiségű ember érkezett Európába, miközben az évek alatt innen kivándorolt ehhez fogható (fele-harmada) magyar ebből az országból.
    Először legyen egy élhető országunk, amiért majd fegyvert lehet fogni.

    Orbán is csak addig kiabálja a Brüsszel-ellenességet, amíg itthon, a hazai híveknek szónokol, a NER pontosan az EU-pénzekből él, abból híznak a NER-oligarchák. Ha Brüsszel a töréspontig vinné a kvóta ügyét, ha tényleg leállítaná a pénzeket a kvóta miatt, akkor hidd el, Orbán aláírná. És akkor kiderülne, hogy valójában mennyire tönkre lett téve ez az ország, mert az ide telepített migránsok másnap reggel megpattannának innen. (Aki megoldotta az Afrikából ide vándorlást, az majd pont innen nem tudna vissza menni Nyugat Európába?)

    1     0
    • Ha az emberek fele lelép, az még nem akkora probléma, megvagyunk nélkülük is. Egy részük talán vissza is jön majd. A többiek helyét meg jól teleszüljük. De ha beengedjük a migrantokat, akkor max két generáció után lehúzzák nekünk a rolót.

     2     0
     • Ahhoz nők kellenének, nem kurvák.

      1     0
     • Migránsokat beengedni a lehető legnagyobb esztelenség.
      A folyamat, ami most zajlik, elég jól rárímel a 39 ezer évvel ezelőtt történtekre.
      Akkor a neandervölgyi ember szembesült azzal, hogy otthonában, Európában megjelent az afrikai eredetű homo sapiens. Bekövetkezett egy kataklizma, a Campi Flegrei nevű szupervulkán kitörése, ami gallyra vágta az Európában (és Közép-Ázsiában és a Közel-Keleten) élő neandervölgyi populációkat. A homo sapiensnek meg megvolt a folyamatos utánpótlása Afrikából, és szépen kiszorítottuk a neandervölgyieket.
      A szupervulkán kitörése okozta pusztítást most elvégzi a feminizmus

      0     0
    • Nekünk, magyaroknak egyelőre az a gondunk, hogy a mostani Orbán-rezsim tönkre teszi az országot.

     Igen, a „baloldal”, a libsik egyre jobban kiszorulnak, az ő „országuk” egyrészt nem itt van (progresszívek/kozmopoliták- az egész „világ” a lakóhelyük, így nekik igazán mindegy, a nemzet szó és ami ehhez kapcsolódik azt már „meghaladták”)

     Másrészt, azon kívül, hogy megy a „diktátoros” nyekergés, lassan ott tartok, hogy lenne legalább egy hónapra az a diktatúra, amit vizionálnak a „demokratikus” erők…….

     Ha nem állítjuk meg, lassan nem lesz mit megvédeni a migránsoktól.

     Gondolom, aki meg akarja állítani, az ugyanígy verte magát gyurcsibóhóccal kapcsolatban is, tüntetett és le akarta váltani……

     2015-ben történelmi mennyiségű ember érkezett Európába, miközben az évek alatt innen kivándorolt ehhez fogható (fele-harmada) magyar ebből az országból.

     Ez nem 2015-ben kezdődött, hanem legalább 50-60 éve ömlik be a  szemét, csak éppen most feszítették le a bili tetejét és ömlik ki a lé……

     Először legyen egy élhető országunk, amiért majd fegyvert lehet fogni.

     Aztán milyen lenne az az élhető ország? Mint Németország? Svédország? Franciaország? Hollandia? Olaszország és így tovább?

     Ezekben az „élhető” országokban akik „fegyvert fognak”, azok a beavászkodók mellett „harcolnak”-ez lenne számunkra a minta- etalon?

     Orbán is csak addig kiabálja a Brüsszel-ellenességet, amíg itthon, a hazai híveknek szónokol, a NER pontosan az EU-pénzekből él, abból híznak a NER-oligarchák.

     Akkor van egy jó hírem, 2020 után megszűnik az EU-s támogatás és beköszönt a Kánaán….

     Ha Brüsszel a töréspontig vinné a kvóta ügyét, ha tényleg leállítaná a pénzeket a kvóta miatt, akkor hidd el, Orbán aláírná.

     Ha ezzel nyugtatja valaki a lelkét, hogy tulajdonképpen nincs különbség az ellenzék tetűsimogatása, no meg a kormány intézkedései közt, annak szíve joga így oldani a kognitív disszonanciáit ezzel kapcsolatban……..Ami szomorúbb, hogy  a mostani ellenzék önként és dalolva, nemhogy bármilyen kényszer hatására, hanem meggyőződésből hazaáruló, így a „nekünk magyarok”  kezdő kifejezéssel való indítás kissé disszonánsá válik…..

     És akkor kiderülne, hogy valójában mennyire tönkre lett téve ez az ország, mert az ide telepített migránsok másnap reggel megpattannának innen.

     Ahogyan a Kanandába „migrált” ómigránsaink is milyen szépen megléptek, és azt hiszem senki nem hullajtott értük könnyeket, amíg a kanadai kormány egy idő után megelégelte és úgy vágta vissza hozzánk a nagy “toleranciából”, hogy csak úgy füstöltek, ahogyan  a franciák, no meg az olaszok is  a romániai cigányokat……- érdekes módon, akkor a mostani Amnesty féle simogatók nem nagyon óbégattak….., ki érti ezt?s

     (Aki megoldotta az Afrikából ide vándorlást, az majd pont innen nem tudna vissza menni Nyugat Európába?)

     Aki megoldotta a Nyugat Európába/Kanadába való „vándorlást”, azt pont ne tudnák ide visszapaterolni? Tényleg nem, ja, de mégis……..

     3     0
     • Értem én, itten minden nagyon szép, minden nagyon jó, Magyarország a létező világok legjobbika.
      Nem megy kormánypropaganda a közmédiában, nem vettek pártkézbe egy nagy kereskedelmi tévét, hogy onnan is a propagandát hangoztassák. Nem akarnak vegzálni olyan civil szervezeteket, amelyek feltárják a hatalom lopásait.
      És csak pusztán kalandvágyból hagyta el hazánkat többszázezer ember, aki egyáltalán nem akar vissza jönni.
      És nem zuhan Magyarország versenyképessége, az életszínvonalunkat az EU-n belül már csak Románia és Bulgária múlja alul. Miközben Mészáros és társai utol érik a nyugati milliárdosok szintjét.
      Ha az ellenzék olyan nagy hazaáruló lenne, akkor miért nincsenek ellenük eljárások?
      Miért nincsenek eljárások a korábbi, szoci politikusok ellen? Lopásaik miért nincsenek felderítve? Elszámoltatás? Beígérték, semmi nem lett belőle. Miért nem?

      Attól tartok, hogy a mostani kormányzat konzervatívnak mondott “eszmeisége” megszédített itt, a Férfihangon több embert is. Elhiszik azt, hogy mivel a Fidesz szavakban ellene van a liberalizmust, feminizmust, multikultit propagáló liberális irányzatnak, akkor már a Fidesz a jó. Hát nem. Ellenségem ellensége nekem még nem lesz a barátom. Egy tolvaj banda, egy hazug banda, egy gyáva, ellenvéleményt nem tűrő, hazaáruló banda vezeti most az országot.

      1     0
      • Értem én, itten minden nagyon szép, minden nagyon jó, Magyarország a létező világok legjobbika.

       A szalmabábot kéretik önállóan püfölni, illetve annak a szervével verni a csalánt aki ezt állította.

       Nem megy kormánypropaganda a közmédiában,

       De. A korábbi kormányok jól emlékszem, hogy a közmédiában nem propagandáztak?

       Akkor is ment a hiszti? Vagy csak most ébredt fel a „demokrata” az emberekben?

       nem vettek pártkézbe egy nagy kereskedelmi tévét, hogy onnan is a propagandát hangoztassák.

       Eltanulták az „elődöktől” hogyan kell csinálni, és jobban csinálják, még ezt is….

        Nem akarnak vegzálni olyan civil szervezeteket, amelyek feltárják a hatalom lopásait.

       De. Csak a pikantériája a „feltáró” civil szervezeteknek, hogy nem függetlenek, politizálnak és a saját táboruk szarát vagy elhallgatják, vagy szétkenik, migráns ügyben pedig nyíltan és tevékenyen hazaárulók.

       Klasszikust idézve: „Pufajkás voltam, na és?”

       És csak pusztán kalandvágyból hagyta el hazánkat többszázezer ember, aki egyáltalán nem akar vissza jönni.

       Pénzért, és tudjuk nagyon jól, hogy akik elhagyták és nem jönnek haza, azok „elvesztek”, a gyerekeik (ha vannak) vagy gyökértelenné válnak, vagy asszimilálódnak és ahogy jelenleg fest a helyzet, a „kívülre szakadt hazánfiai”, akiknek eszük ágában sincs hazajönni, azok kb 70%-a muszáj hogy legalább a saját egója előtt „igazolja” a „tettét”, így onnan veri magát …..

       És nem zuhan Magyarország versenyképessége, az életszínvonalunkat az EU-n belül már csak Románia és Bulgária múlja alul.

       A kérdés egyszerű: a NOGO zónában a vagyonod/versenyképességed/életszínvonalad kurvára nem „véd” meg, ajánlom mindenkinek a figyelmébe és nem győzőm újra és újra felemlegetni a miskolci roma betelepítést az Avasra, az azt követő a (kurucfasisztarasszista)magyarok „ellenállását” és végkimenetelét …….

       Miközben Mészáros és társai utol érik a nyugati milliárdosok szintjét.

       Most irigykedsz, dicsekszel, vágyakozol rá, egyáltalán kinek mi köze hozzá?

       Ha az ellenzék olyan nagy hazaáruló lenne, akkor miért nincsenek ellenük eljárások?

       Egyrészt nem feltételes mód a kérdés(hazaárulás), hanem tény, másrészt, „arányaiban kevesebben vannak”(ilyen a „demokrácia”:), harmadrészt amíg gyáván szövegelnek( ugye a nagy „diktatúrában” szólásszabadság van:), addig verik magukat, de próbálnának csak nekiállni kerítést vagdosni, vagy netán elkanák őket a migranté-csempészés közben……. 

       Miért nincsenek eljárások a korábbi, szoci politikusok ellen?

       Azért volt, akinek a seggére vertek:)

       Lopásaik miért nincsenek felderítve?

       Mert a „demokraták” szavaival élve, azok csak „lobbiztak”, a mostani kormány a korrupt.

        Elszámoltatás? Beígérték, semmi nem lett belőle. Miért nem?

       Pontosan azért, amiért 2006 utáni események után még 3 évig simán kormányzott gyurcsibohóc….és  amikor lemondatták akkor a balfasz libás vitte tovább kisebbségben…..

       Attól tartok, hogy a mostani kormányzat konzervatívnak mondott “eszmeisége” megszédített itt, a Férfihangon több embert is.

       Fenét, a felhozatalból ez  a legjobb számomra, ha gyurcsibohóc emelné a kerítést és a patás akarna hotspotot csinálni az országból, akkor a bohóc mellé állnék.

       Van, ami pénzért nem eladható és nem megvehető….

       Elhiszik azt, hogy mivel a Fidesz szavakban ellene van a liberalizmust, feminizmust, multikultit propagáló liberális irányzatnak, akkor már a Fidesz a jó.

       Fenét. De azért mutat valamit az „ellenzékről” (a pincsikutyás /hanukázó/ cukiskodó /”balra nyitó” stb. Jobbikot is beleértve), az  alternatíva hiányáról……

        Hát nem. Ellenségem ellensége nekem még nem lesz a barátom.

       Mégis , lassan Simicska mennybe megy, a jobbik a ballal „boronál”, a sok „fasiszta” országában nehéz kommunizmust/demokráciát/liberalizmust stb. stb. építeni, de, ha a patást elzavarjuk, akkor beköszönt a Kánaán….

        Egy tolvaj banda, egy hazug banda, egy gyáva, ellenvéleményt nem tűrő, hazaáruló banda vezeti most az országot.

       Ok. Kinek kéne vezetnie? melyik nem tolvaj, melyik nem hazug, melyik nem gyáva, melyik az, amelyik ellenvéleményt tűrő, nem hazaáruló lenne jó most, országot vezetni?

       1     0
  • Én is hiszek az autokráciában, ami ezt a dekadens világot talán rendbe tudja szedni, de az racionális és magyar legyen, ne elnyomó és orosz.

   Nyilván nem hallottál még a nyugati hatalmakról, akik összefogtak mind a cári Oroszországgal, mind a sztálini Szovjetunióval. Putyin rendszere mindkettőnél lájtosabb. Amit a nyugati sajtó tesz, jókora képmutatásra vall: a Szovjetuniót pénzzel, hadianyaggal, propagandával támogató nagyhatalmak utódainak nincs morális alapjuk arra, hogy kifogásolják a mai magyar külpolitikát.

   Jaj, Brezsnyev afganisztáni kalandjával semmilyen gondjuk nem volt a progresszív békaharcosoknak, aztán 2013-ban egy nap arra ébredtek, hogy Oroszországban diktatúra van, vagyis Eurázsia Óceánia ellensége.

   az egységes Európa jó dolog

   Ahogy a gulág és a kambodzsai koponyahegyek.

   2     0
  • De nehogymár éltessük a szart, csak mert állítólag jobb, mint a fos!

   Ebből lehet választani, jobb ha tudomásul veszed. Nem kell a Fidesszel mindenben egyetérteni, nekem se tetszik sok minden. De mielőtt elzavarnánk őket, nézzük meg, ki fognak a helyükre űlni.

    Igen, az európai vezetés egy kalap szar, de az egységes Európa jó dolog.

   Valóban, de csak akkor, ha nem ilyen a vezetése, mint most. Ebben a helyzetben a V4 együttműködés több jóval kecsegtet minket, mint az EU. Feltenném a kérdést, ugyan mi a különbség az oroszok meg az EU között, ha mindkettő meg akarja szabni, hogyan éljünk? Nézetem szerint egyensúlyozni kell, és mindenkitől egyforma távolságot tartani, csak így tartható fenn a (relatív) magyar függetlenség.

    Az oroszoknak is érdekük Európa iszlamizálása, mert úgy könnyebben le tudnak velünk számolni. 

   Nem tudom ezt honnan veszed, de már a sokadik konteo, amit olvastam. (jut eszembe: miből gondolod, hogy az oroszok le akarnak Európával számolni?)  Van aki szerint az egész az amcsik műve, van aki szerint az európai baloldal mesterterve, hogy lecserélje a szavazóbázist, de én ezek közül bármit is csak akkor hiszek el, ha van rá hiteles bizonyíték.

   Az egész népvándorlás-cirkusz inkább tűnik a nagyhatalmak elhibázott politikai döntései miatt kialakult krízishelyzetnek, amiért persze soha nem fognak felelősséget vállalni.

   4     0
   • A mai népvándorlást az hajtja, hogy ezek az emberek látják (évéből, filmekből, stb.) hogy Európában milyen jól élnek az emberek, különösen hozzájuk képest.
    Az én életem alatt (41 vagyok) Afrika lakossága megduplázódott, miközben a klímaváltozás miatt sok helyen romlottak létfeltételek. Sokkal több ember él, egyre kilátástalanabb helyzetben.
    Nem kell ehhez semmiféle konteó.

    1     0
 7. Úgy látom, pártunk és kormányunk kezd visszatáncolni az amúgy is erőtlen elképzelésétől.

  Szerintem a Ceut be kell zárni. Igen, politikai döntés eredményeként, mert a politikának szerintem az a dolga, hogy fellépjen a közösségromboló tendenciák ellen. Mert a ceu egy inkubátorként működik a multikulti alterbalos genderista álértelmiség érdekében és szorgosan veri a szögeket Európa koporsójába.

  Ha győznek, nem lesz minek örülniük, végül az európai kalifátus bedarálja őket is.

  5     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

HÍREK - Politika
Szanyi Tibor: ha egy férfi kifejezi a kétségeit, sorozatlövés a válasz

„Én is ritka ocsmány dolognak vélem Marton péniszének nyilvános kalibrálását, s arról is illik...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Őrségváltás az Akadémián - a feminizmus újabb frontot nyit

A Férfihang hasábjain többször szóba került már a politikai szféra, a szellemi szektor, a fels...
Nyílt levél a Magyar Nők Szövetségének - He for She kampány

Két napja tartották a Deák Ferenc téren a magyar He for She mozgalom első kampányát. A He for ...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
A kamaszlányok mentik meg a világot?

A nemek egyenlő megbecsülését egyre több segélyszervezet dobja félre és a jóléti segítségn...
HÍREK - Politika
Globális mismásolás

Két korábbi, a globális felmelegedés témájával foglalkozó cikkem óta is folyamatosan tájékozód...
HÍREK - Politika
Félelem és reszketés Torontóban

A képen látható csirkefogónak, Jordan Peterson professzornak volt pofája 2016 szeptemberében n...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
A Jobbik nem támogatja a női kvótát, és igazságosabb választási rendszert követel

Budapest, 2011. december 5., hétfő (OS) A választójogi törvényhez benyújtott, női kvótát célz...
HÍREK - Politika
Szávay István: nem szeretnék egy olyan világban élni, ahol a férfiak vagy fiúk elleni erőszakkal szemben elnézőbbek

A Férfihang Civil Társaság, mint férfijogi civil szervezet és internetes lapja, a Férfihang.hu...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Biztosítási díjak: hol a határ a nők és a férfiak esetében?

Budapest, 2011. december 7., szerda (OS) A biztosítási díjak nemi alapú meghatározása tilalmá...
CSALÁD - Otthon
Mivel ne támadjuk az iszlámot?

A nyugati világ, ezen belül is főleg Európa demográfiai helyzete jelenleg drasztikus átalakulá...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Liberális-feminista lejárató kampány EU támogatással?

A Nők lázadása Facebook oldalon jelent meg november 5-én az a lejárató szándékú plakát, am...
CSALÁD - Otthon
A nemek forradalma

Gabriele Kuby "A nemek forradalma" című, keresztény nézőpontú szociográfiájának magyar kiadásá...
HÍREK - Politika
Most akkor hányadán állunk a CEU-val?

A több napja tartó tüntetéshullám fényében mindenképpen érdemes áttekintenünk a CEU körül bony...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Népszavazás dönthet a férfiak nyugdíjazásáról?

A kormány még 2010-ben hozta meg az egyenlő bánásmód elvével ellentétes jogszabályt arról, hog...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Egy új walesi törvény szerint csak nők lehetnek a családon belüli erőszak áldozatai

Walesben immár jogilag is csak másodrangú áldozatnak számítanak a bántalmazott férfiak, a ...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Morvai Krisztina a nőjogi migrációs kiskapuról

A Férfihang Civil Társaság Isztambuli Egyezménnyel kapcsolatos állásfoglalásban is említettük,...


androfóbiaApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagender mainstreaminggyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0IsmerkedésIsztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepeknőnapNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret