Toplak Zoltán

A Férfihang olvasóinak önálló találkozója

Toplak Zoltán - 2017. április 12. szerda 08:24 - 59 hozzászólás

Címkék: , , , , ,

tim

Önálló szervezésbe kezdtek lapunk olvasói. Április 21-én, pénteken 17.30 – tól tartják találkozójukat, egyelőre két lehetséges helyszín merült fel. Legfelsőbb Beeróság, illetve a Corvin söröző.

A találkozó főszervezője és házigazdája RedGreg. Hölgyeket is várnak az eseményre olvasóink közül!

Lehetőség lesz megvitatni az élet nagy kérdéseit, a férfimozgalom múltját, jelenjét, jövőjét, és kötetlenül ismerkedni egymással, akár Férfihang baráti társaságot is létrehozni.

A lap szerkesztőségéből egyelőre senki sem jelezte a részvételi szándékát.

A találkozóval kapcsolatos egyeztetéseket kérjük ezen cikk alatt lefolytatni!4 votes, average: 4.00 out of 54 votes, average: 4.00 out of 54 votes, average: 4.00 out of 54 votes, average: 4.00 out of 54 votes, average: 4.00 out of 5 4 olvasó átlagosan 4.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a +Alkalmi cikkek rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


Férfihang

Ki ne hallotta volna már, hogy a nők jobban kommunikálnak? Nem tudom igaz-e, de az mindenesetre biztos, hogy a nők sokkal többet hallatják a hangukat....
A Férfihang

Ez egy "meta" jellegű cikk lesz, vagyis magáról a weboldalról fog szólni. Soha nem volt nagyobb szükség az ilyen magunkbatekintésre, mint mo...
Félreértések elkerülése végett

Sok figyelmet szenteltünk az utóbbi hetekben az MGTOW filozófiának, ami ritkán látott mértékben pörgette föl a kommentelési kedvet. Ez alapvetően ...
Jótanácsok ismeretlen nőismerősömnek

Kedves Ildikó! Engedd meg nekem, hogy miután tegnap Budapest és Vác között a vonaton fél órát hallgattam, amint házasságod gondjait ecsetelted a bará...


Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (59) Hivatkozások (0)
 1. Megyek. Köszi, hogy kiírtad, Zoli!

  1     0
 2. 13 30-kor adom le.. 18 30-nál előbb nem tudok fölérni.           De én is megyek

   

  Miért nem tudok az itthoniak közül képet idetölteni?

  1     0
 3. Ha végzek a melóban emberi időben, én is megyek, meglepetésszerűen :)

  1     0
 4. Szuper! :) Örülök, hogy van aktivitás! Terveim szerint ott leszek.

  Nem ismerem a két lehetséges helyszínt, amit fontosnak tartok, hogy olyan helyen legyünk, ahol nincsen hangos háttérzene! Ez nagyon fontos szempont, mert hangos háttérzene esetén az egész találkozónak semmi értelme nincsen, mert nem halljuk egymást.

  Érdemes lenne egy szavazást létrehozni a férfihangon is az eseményre, mondjuk helyszínre szavazásra, h lehessen látni, hányan érdeklődnek.

  0     0
  • Ez nem a Férfihang.hu rendezvénye, tehát szavazást sem hozunk létre hozzá. A cikkecske is arról számol be, hogy az olvasók önszervezése nyomán jön létre egy találkozó. Ez nagyon jó dolog, de annál többet a Férfihang nem tud az olvasói szórakozás érdekében most tenni, minthogy létrehoztuk ezt a cikket, ami alatt szabadon lehet a találkozót tovább szervezni. :) Mint a cikkben is áll, a továbbiakban esetleg lehet baráti kört szervezni, egyébként a Facebookon keresztül is remekül lehet akár interaktívan tovább szerveződni. Kellemes közösségépítést és jó szórakozást minden kedves olvasónak! :)

   0     0
 5. Ahogyan korábban RedGreg-nek jeleztem, rám olyan fél 6-6 közötti érkezéssel este 7-ig lehet számítani. Egyrészt a másnapi hajnali kelés miatt,másrészt szeretném,ha lenne később több idő a tisztán férfi beszélgetésekre is. Persze nőként, csak saját nevemben nyilatkozhatom.

  1     0
 6. Az oldal szerkesztőinek nagyon köszönöm, hogy megjelent ez így cikk formában is.

  Szeretném kérni, hogy aki jönni akar, és benézne, az jelezze mindenképpen, pusztán csak szervezéstechnikai okokból is.

  Minden ötletet szívesen látok a dologgal kapcsolatban, és természetesen tényleg minden olvasót szívesen látok.

   

   

  1     0
 7. Ezzel a két képpel szeretnék Nektek békés,kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánni !

  Képtalálat a következőre: „vicces húsvéti nyuszis képek”

  Képtalálat a következőre: „vicces húsvéti nyuszis képek”

  2     0
 8. Sziasztok!

  Én még új vagyok itt, és érdekelne a talalálkozó is a sok jó cikk mellett..

  Kb 1 hónapja találtam rá az oldalra redpilles kutatások közben.

   

  1     0
 9. Most akkor mi a helyszín?

  0     0
 10. Nos sziasztok!

  Akkor először is: létrehoztam egy Facebook csoportot, aki gondolja csatlakozzon. Ott is menni fognak az infók.

  Létrehozok benne egy szavazást a helyszínre, de egyelőre hajlok arra, hogy az estét a Legfelsőbb beeroság nevű helyen kezdjük:

  http://www.beerosag.hu/

  Mégegyszer mindenkit szeretettel látunk. Pénz annyi szükséges, amennyit fogyasztasz. Kártyás fizetési lehetőség ezen a helyszínen van, ha valahová tovább megyünk, nem biztos hogy lesz, így készüljetek. Az este kifulladásig tart, a találkozó ideje ismert. A férfimozgalommal szimpatizáló barátokat ismerősöket, asszonypajtit, kecskét stb hozni lehet. (habár a kecske előzetes bejelentést igényel :P )

  A csoport linkje alább.

  Kérek mindenkit, hogy vagy csatlakozzon a csoporthoz, vagy ha nem tud/akar írjon itt, hogy jön, vagy nekem privátban: redgreg.88@gmail.com legkésőbb holnap du-ig.

  https://www.facebook.com/groups/1214169112028938/

   

  0     0
 11. Csatlakozom az előttem szólókhoz ,én sem FB-ozom elvből,szóval,ha változna valami,kérlek még időben írjátok ki. Köszi.

  0     0
 12. Sajnos nem tudok jelen lenni, de sok sikert a szervezőnek!

  0     0
 13. Nos 1 napon belül járunk a találkozó kezdetéhez képest. A helyszín akkor 1074 Budapest Dohány utca 20 a zsinagógától kb 100 méterre. Asztal az én nevemre lesz foglalva, de mindenképp ott leszek kezdésre, így remélem megtaláltok. Mindenkinek köszönöm az eddigi visszajelzéseket. Azt hiszem fb csoportban mindenkit felvettem már aki eddig jelentkezett :)

  0     0
 14. Nagyon fontos információ!

  Kedves mindenki, mea maxima culpa, de a helyszín az utolsó utáni pillanatban változott. Sajnos, nem olvastam el pontosan a visszaigazoló e-mailt az asztalfoglalásról, így nem jeleztem vissza időben, hogy megerősítem azt. Ebből következően az asztalt kiadták másnak. Maximálisan az én hibám.

  Így viszont az új helyszín:

  Corvin söröző Budapest Üllői út 46, a 4-6-os megállójától kb 100 m-erre befelé az üllői úton a Klinikák irányába.

  Én 16 órától a helyszínen leszek. Remélem mindenkihez eljut ez az információ időben.

  És elnézést mindenkitől, maximálisan az én hibám.

   

  0     0
 15. Nos köszönöm mindenkinek aki eljött! Remélem mindenki jól érezte magát, és nem bánta meg hogy egy ilyen olvasói találkozón részt vett. Amennyiben van rá igény, a későbbiekben lesz lehetőség repetára. Akár tematikus estével is, akár ugyanígy kötetlen beszélgetős esteként. És még egyszer köszönöm mindenkinek aki ott volt, és azoknak is, akik jelezték, hogy jönnének, de valami külső körülmény meggátolta őket a részvételben. Nekem személy szerint jól esett a nagynak mondható érdeklődés. További szép hétvégét mindenkinek :)

  0     0
  • Részemről a szerencse… (csak most értem haza hogy írhassak hogy örültem)

   A kötetlen beszélgetéssel az az előny hogy észrevehető hogy nem nőellenességről tudunk csak szót érteni hanem repülésről meg sportról meg vasútról meg politikáról meg migrációról meg a sörturizmusról meg … érdekes…

   beszélgettünk nőkről?     ..ja, azt hiszem hogy VivienLeigh igen… :-)))

   (és mindenki más mennyire fiatal..   . ejj-ejj)

   0     0
   • Legalábbis addig,amíg ott voltunk (hisz mindketten, illetve mindhárman 7 körül távoztunk pár perc különbséggel) nem nagyon volt szó nőkről :) Utána, ki tudja ?

    Egyébként én sem beszéltem nőkről igazán,ha belegondolok,csak ismételtem önmagam,miszerint nem gondoltam volna még az oldalra tévedésem előtt,hogy milyen komoly problémákkal és igazságtalanságokkal kell szembenéznie a férfiaknak ,valamint,hogy az anyáknak kell megtanítani a lányaikat, az apáknak a fiaikat a férfias és nőies-és véleményem szerint- erkölcsös viselkedésre.

    Egyébként én nem láttam bétákat,férfiakat láttam különböző életkorból,egy sor értékes embert,fiatalokat,akik “szomjazzák” az iránymutatást és férfias példát,nagyon intelligens, nagy tudású,nem egy melegszívű embert.

    Azt hiszem valóban szükség lenne,főleg a fiataloknak olyan összejövetelekre,ahol a red-pillt (megfelelő arányban-és igazából ez itt a lényeg) használó ,párkapcsolatában,vagy  csak a mindennapi életben (hívjuk csajozásnak) sikereket elérő tapasztaltabb FH tagok gyakorlati,elméleti kérdésekben tudnának tanácsot adni azoknak ,akiknek szüksége van arra,illetve megosztani a tapasztalatokat. Ezeket lehetne tematikus összejöveteleknek is hívni,ahogyan RedGreg rámutatott. Ezekre egyébként bizonyosan nem mennék el,mert tudom feszélyezné ,főleg a fiatalokat. De ha lesz megint ilyen “open meeting”,szívesen elmegyek,jól éreztem magam.Köszönöm !

    2     0
    • Létre kellene hoznotok a Férfihang nőtagozatát. HGYI, Te, Reina meg néhányan néha összejönnétek egy kis kötögetésre, csipkeverésre és közben megbeszélnétek a női dolgokat, a családot, a gyerekek antifeminista nevelésének fejleményeit, kinek milyen a szeretője meg hasonlókat, olyasmiket amiket a nők ilyenkor meg szoktak beszélni.

     1     5
     • Privát hozzászólás.

      0     0
     • Menny a búsba… :o))))))

      0     0
     • oszt’ aztàn hova tegyük a sok diszfunkcionàlis klöplit?

      0     0
       • ilyenkor mindig megsajnálom a protestánsokat, gyakorlatilag az èrtelemtòl fosztották önként meg magukat
        Jèzus halotti leple nem egy ilyen likacsos gyolcs volt…
        Az Oltár nemcsak egy szépen megterített asztal, hanem a Szentèly és a Liturgia enyészpontja: egyszerre jelkèpezi Isten trónját (dicsôsègét) ès sírját.
        nègyzet alakú,
        ha egy oszlopon áll akkor magát Jèzust jelenti a tartó lábazat,
        ha négy oszlopon akkor a négy evangelistát,
        ezt fedi két ruházat alsó: fehér vászon (a halotti leplet szimbolizálja) ès erre jön egy fènyes szövetû a Feltámadásé.

        a csipke az a csábítàs eszköze, meg haszontalan porfogó.

        0     0
        • Tudsz, te asszony! Respect.

         0     0
         • (ez a bizánci verzió, de köszi, tènyleg nagyon érdekel a rendszer és hogy nincsenek felesleges dolgok, hanem minden egyes tátgynak egyben üzenete is van)

          0     0
        • Galambocskám! Tegyél hozzá vagy vegyél el egy “i” betűt.

         0     0
         • honnan? elèg dekonc. vagyok…
          (túltoltam a fitneszt meg a lowcarbot :( LowT3 syndromam van)
          ráadásul szarul alszom, van valakinek esetleg tapasztalata triptofánnal (ez az a szer ami a bètából alfát csinál, szerotonin szintet növel).

          0     0
          • “ÁDÁM
           Barátim! népem fáradt, menhelyet kér.
           Tán a kereszténység fővárosában
           Nem kér hiába.

           HARMADIK POLGÁR
           Kérdés, nem vagy-é
           Eretnekségben rosszabb a pogánynál.

           NEGYEDIK POLGÁR
           Mondd, mit hiszesz, a Homousiont,
           Vagy Homoiusiont?

           ÁDÁM
           Ezt nem értem. -

           LUCIFER
           Ne valld be, ez most itt a fő dolog.

           NEGYEDIK POLGÁR
           Lám, kétkedik, ez is hamishitű.

           TÖBBEN
           El tőlük, el, zárkózzunk házainkba. -
           Átok reá, ki nékiek fedélt nyújt. (Elszélednek.)”

           0     0
          • Az első hetekben ez gyakori. Nekem is volt. Próbálj lefekvés előtt meginni egy macskagyökér teát. A meleg tej is segíthet, ha a tested tolerálja.

           Ezt meg használd stresszoldásra.

           0     0
          • mèrt pont ezt a klipet választottad?

           (nem elsô hetekrôl van szó, hanem èvekrôl, akkora a hype a lowcarb meg a paleo körül közben meg most olvasok egy biokèmikus által írt könyvet, hogy hogyan cseszi szét az endokrin rendszert. Férfiakra nézve is katasztrofális…)

           0     0
          • Mert a Motörhead jó a stesszre. A feldolgozás kitör a konvencionális keretekből. A verziók közül pedig azért ezt mert a videója még hippi korszak előtti képekből áll. (Rohadt hippik!)

           0     0
     • Ezzzt a nyilasdumát…   :-)))

      0     0
    • Hogy te milyen diplomatikus vagy…  :-))

     És pont ezért gondolkoztam én is el, hogy nő-elemző megszólalás nemnagyon hangzott el.

     Ami a végkövetkeztetésedet illeti…  nem.  Talán szükség lenne, de igény nem lenne arra hogy “jajj valaki mondja már el nekem hogy miért ilyen felfoghatatlanok a nők”.  Azt nekem a dolgom földeríteni, nem pedig sulipadban egy előadótól meghallgatnom.  Esetleg van az a helyzet ahol belefér egy négyszemközti beszélgetésbe, de már hatszemközt is oltári könnyen elcsúszhat az egész a rablómesék irányába.

     Tudod… “légy erős = légy férfi”.  A paprikapalántának nem szóbeli megerősítés kell hogy erősebbnek érezze magát hanem az a pillantás a gyengébbtől hogy “erős vagy-e?”     …kétszemélyes varázslat…

     0     0
  • Köszönöm szépen, én nagyon élveztem!

   0     0
  • Piskótát szidjátok miattam! (Ő hívott fel, hogy megyek-e, s pechetekre…)  :o)))))
   Na de most komolyan… Ha nem is vagyok itt mostanában, jólesett egy kis személyes régiekkel, újakkal, “normálisokkal”. :o)
   Örülök, Greg, hogy belevágtál! Most már téged lehet nyaggatni, hogy szervezd a következőt! :o)))

   3     9
 16. Remélem, hagyománnyá növi ki magát, és közösségformáló ereje lesz. Jó lenne, ha Férfihang közösség is elindulna a világba, továbbadni és fejleszteni az itt összegyűjtött információkat, red pill szemléletet.

  0     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

+Alkalmi cikkek
Egy új sötét középkor felé - II.

  Apró időbeli kiesés után azért végül nekiültem a szövegnek, hogy ne álljon be huzamo...
+Alkalmi cikkek
Tavasz: a Nő dicsérete

Kivirágzott a pesti poros utca. A lányok, kisasszonyok, asszonyok kinyíltak, de még a 100 ...
Nemzetközi nőnap

A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, amelyet 1917 óta...
+Alkalmi cikkek
Boldog Új Évet!

Rövid évfolyamot zárhatunk a Férfihang.hu magazin fennállásának történetében - hogy tényszerű ...
+Alkalmi cikkek
A patriarchális család védelmében I.

A most következő iromány vendégcikk, a Konzervatóriumról emeltük át. Mármint én, így királyi t...
+Alkalmi cikkek
Nemzetközi férfinap

"Nemzetközi férfinap". Nem sokat hallottunk eddig erről, ugye? Nőnap és anyák napja már évtize...
+Alkalmi cikkek
Félreértések elkerülése végett

Sok figyelmet szenteltünk az utóbbi hetekben az MGTOW filozófiának, ami ritkán látott mért...
+Alkalmi cikkek
Ünnepeljük kicsit önnön férfivoltunkat!

  Dolgozunk, gyakran több műszakban, letesszük a pénzt életünk párjának kezébe, ri...
+Alkalmi cikkek
Antifeminista weboldalak és írások linkgyűjteménye

A cím nyilván önmagáért beszél. Ennek az oldalnak a célja, hogy az interneten fellelhető, megh...
+Alkalmi cikkek
Egy új sötét középkor felé - III.

Az előző pár bejegyzés már sejtetett abból valamit, hogy mi is az összefüggés a Komintern, a...
+Alkalmi cikkek
Esti mese Galileiről

A közkeletű verzió szerint Galilei távcsövét az égre irányította, és megállapította, hogy a ...
+Alkalmi cikkek
A Férfihang

Ez egy "meta" jellegű cikk lesz, vagyis magáról a weboldalról fog szólni. Soha nem volt nagyob...
+Alkalmi cikkek
Egy olvasói levél

Az alábbiakban egyik olvasónk levele kerül közreadásra (akit hívjunk mondjunk Gábornak), amely...
+Alkalmi cikkek
A Férfihang Civil Társaság üzenete a Nemzetközi Nőnap alkalmából

A férfiak érdekképviseletére alapított Férfihang Civil Társaság elismerve a nők családi- és tá...
+Alkalmi cikkek
Akkor ugye férfit se dívik sértegetni?

Ügyeletes férfisovinisztánk nem más, mint Tarlós István főpolgármester úr, aki nem átallta...
+Alkalmi cikkek
A Gumiszoba.com panaszos ügyének áttekintése

A  napokban a Gumiszoba.com oldalhoz szorosan kapcsolódó képek idézésével kapcsolatos panaszos...


androfóbiaApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagender mainstreaminggyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0IsmerkedésIsztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepeknőnapNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret