Férfihang.hu

Közvélemény-kutatás a felsőoktatási törvény (“Lex CEU”) módosításával kapcsolatban

Férfihang.hu - 2017. április 14. péntek 15:02 - 64 hozzászólás

Címkék:

A Századvég Alapítvány felmérése szerint a lakosság döntő többsége támogatja a felsőoktatási törvény elfogadott módosítását. A megkérdezettek közel háromnegyede szerint nincs szükség népszavazásra a témában.

A Századvég telefonos kérdőíves közvélemény-kutatást végzett 2017. április 7–11. között, amelynek során 1000 véletlenszerűen kiválasztott felnőtt korú személyt kérdezett meg CATI-módszerrel. Az elemzésben közölt adatok legfeljebb plusz-mínusz 3,2 százalékponttal térhetnek el a mintavételből fakadóan attól az eredménytől, amit az ország összes felnőtt lakosának megkérdezése eredményezett volna.

Az eredmények alapján a téma kifejezetten ismert a lakosság körében, a válaszadók 86 százaléka hallott a felsőoktatási törvény módosítása körüli politikai vitákról és tiltakozásokról. A kutatás arra is rávilágított, hogy a magyarok több mint kétharmada (70 százaléka) egyetért a kormány átalakítási javaslatával, más szóval támogatja, hogy Magyarországon csak olyan külföldi egyetem adhasson ki diplomát, amely betartja a magyar jogszabályokat, és külföldön is folytat valós oktatási tevékenységet. A megkérdezettek 22 százaléka nem ért egyet az átalakítással. A kutatás egy másik kérdéséből az is kiderül, hogy a lakosság döntő többsége (72 százaléka) szükségtelennek tartja népszavazás kezdeményezését a CEU és a külföldi egyetemek működését érintő átalakítással kapcsolatban, míg a felmérésben résztvevők 24 százaléka érzi fontosnak, hogy népszavazást tartsanak a kérdésben.

ceu-szazadveg-kutatas


3 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 5 3 olvasó átlagosan 5.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Hírek - Politika rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


A Parlament elé kerül a külföldről támogatott civil szervezetekről szóló törvényjavaslat

Látva azt a rombolást, amelyet a külföldről támogatott feminista álcivil szervezetek vittek végbe a magyar társadalomban, a férfimozgalom berkein belü...
Most akkor hányadán állunk a CEU-val?

A több napja tartó tüntetéshullám fényében mindenképpen érdemes áttekintenünk a CEU körül bonyolódó vita lényegi elemeit a tényfeltárás igényével. Az ...
Ügynökhálózatok szervezik a tiltakozásokat?

A HírTv egymás után szólaltatta meg híranyagában a Máltai Szeretetszolgálatot, Gulyás Gergely FIDESZ frakcióvezető helyettest, Semjén Zsolt minisztere...
Progresszív kislexikon - tüntizés

Először is bocsánatot szeretnék kérni minden haladó szellemű genderfluid furrytől, akit esetleg triggerelt hosszas hallgatásunk. Az történt, hogy tünt...
"A nagy gendervita" Frivaldszky Edit és Pető Andrea között - a Heti Válasz hasábjairól

Alábbiakban egy olyan korábban lezajlott, de rendkívül érdekes és fontos vitát kívánunk feleleveníteni, amely a genderideológia és az Isztambuli Egyez...


Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (64) Hivatkozások (0)
 1. Én ennek őszintén örülök.

  0     0
 2. Jól hangzik. Remélem igaz is. Az utolsó tortadiagramon fordítva vannak a színek, a vörösök vannak zölddel.

  0     0
 3. Most akkor elkezdünk a fidesz mellett kampányolni itt ezen az oldalon? Csak kérdezem, hogy hányadán állunk?

  1     0
 4. Ez a téma is mutatja, mennyire el van kúródva a világ! :(

  - Hogy igazából mindenfajta betiltás egy alapvetően totaliberális viszonyulás a világhoz

  - Hogy ez alapján önkényesen bármi mást is be lehet zárni, ami nem tetszik az éppen aktuális hatalomnak (és nyugodtak lehetünk: élni is fognak vele)

  - Hogy a tüntetők tekintélyes része magasról leszarja a CEU-t, valószínűleg nem is látja át pontosan a helyzetet, de rohadtul elege van az Orbánék évtizedes ország-szétcseszéséből

  - Hogy mindezek ellenére ebben a kérdésben mégis a gazember, oligarcha Orbán oldalára vagyunk kénytelen állni, aki sikeresen elkúrta Magyarország lehetőségét  legalább egy kicsi fejlődésre az elmúlt évtizedben (jó, persze a nép is ludas ebben pont ugyanennyire, ha nem jobban) és ugyanezt folytatja továbbra is egyre magasabb fokozaton -> a klasszikus “kisebbik rossz” helyzet…mert ismerjük Soros ideológiáját, céljait és eredményeit…

  1     0
  • Ok, “ki”, illetve “kik” az alternatíva?

   0     0
  • Igazából egyetértek Veled, de nagyon fontos kiemelni, hogy ebben a kérdésben. Nem mindenáron és mindenképp. A hármas pont szerintem a leglényegesebb.

   0     0
   • Talán több kérdésben is: amit láttam, h írtál politikáról, párt/ideológia-hívőkről a másik topicban, azt már én is sokszor leírtam itt, más szavakkal.

    0     0
  • “Orbán oldalára vagyunk kénytelen állni, aki sikeresen elkúrta Magyarország lehetőségét”

   Van még olyan ember (személyedben), aki nem hallotta az öszödi beszédet? Mert, tudod, aki elkúrta és azt el is ismerte, az egy másik ember volt:

   Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit.

   Tíz évvel később, amikor migránsokat fogadott a villájába és a határkerítés ellen érvelt, akkor újfent tanúbizonyságát adta annak, hogy manapság is képes lenne elkúrni… Nem kicsit, hanem most már nagyon-nagyon…

   Csak szégyenkezve merem beismerni, hogy én annak a kormánynak az egyik megválasztója voltam… Majd kéretik értesíteni engem is, ha lesz értelmes, gerinces és nem hazaáruló alternatívája az Orbán kormánynak, mert én sem a baloldalon, sem a jobb oldalon nem látok ilyet. – Azért nincsen, mert elkúrták… – Ámde vannak olyanok, akiknek kormányra sem kerülniük ahhoz, hogy alaposan elkúrják a lehetőségeiket, ilyen ember például Vona Gábor.

   3     0
 5. http://mandiner.hu/cikk/20171003_igazodik_a_ceu_a_magyar_jogszabalyokhoz
  volt már?

  amúgy kivi vagyok, hogy mi lesz a cigányautonómiás népszavi indítvánnyal, úgy tűnik a székelyfagyi visszanyalt.

  0     1
  • És? Menjenek, csak ne az én országomat akarják :) Bár tudod mit adunk nekik egy megyét és körbekerítjük :) Aztán meg csinálnak ami akarnak, na az majd visszanyal, okoska. :)

   0     0
  • Hol tervezik ezt egész pontosan? Még nem sokat hallottam róla.Igaz,hogy Északkelet-Magyarországra visszatelepülnek a medvék?

   0     0
  • Lehet róla szó, ha oda költözik az összes cigány, körbe lesz kerítve és a saját bevételeiből él meg, azután néhány év múlva lesz egy szép lakatlan erdős táj ott :)

   0     0
   • fura, hogy ebben a kérdésben sem a Borsodban élő magyarok az elsődleges.

    0     1
   • Inkább sivatag…

    0     0
    • Mondtam zsidók.

     0     0
     • csak maflább.

      Gazsiék tönkremennek teljesen, és mindenüket eladják, már csak egy színes tévéjük maradt. Mivel jön a tél, ha nem szereznek pénzt, éhen halnak. A felesége megszólal:
      - Té! Hát kirjil má á Kohntul vágy százezret, mer különbén felkopik áz állunk!
      - Dé hát az zsidó, uccse fog ádni!
      - De há csak próbaljad meg – érvel az asszony, és végül meggyőzi Gazsit. El is megy a Kohnhoz.
      - Há instállom, csókolum á kezsit, áz lenne á helyzet, hogy kine 100000 forint a tilre, mer má csak egy színes tévénk márádt.
      - Ok, Gazsi, semmi probléma – szól Kohn, és már nyújtja is a 100ezret.
      Gazsi nem hisz a szemének. Már menne is ki az ajtón, amikor utána szól a Kohn:
      - Várjál csak, Gazsikám. Azt ugye tudod, hogy majd 200ezret kell megadnod?
      Gazsi majd összeesik, de nincs más választása, elfogadja. Most már még gyorsabban menne ki, de Kohn folytatja:
      - De, kedves Gazsikám, azért kellene valami biztosíték is. Azt mondtad, van egy tévéd – hozd el azt kauciónak.
      Gazsi totál kikészül, de nagyon kell a pénz – elrohan haza, és elhozza. De Khon folytatja:
      - Drága Gazsikám! Az a helyzet, hogy gondolkoztam, amíg te odahaza voltál, és be kellett látnom, hogy ez még nem elég. Te alkalmi munkákból és segélyből élsz. Nem lehetek biztos, hogy meg tudod-e adni ezt a sok pénzt. De van egy ötletem. Most itthagyod a felét, és a másik 100ezret majd tavasszal megadod, jó?
      Gazsi bátortalanul visszaadja a pénzt, majd elbúcsúzik. Hazafelé bandukolván így morfondírozik:
      - Hú, bázzeg! Most se pízem, se tévém, és még 100ronggyál lógok a Kohnnák…

      0     0
      • Két talmudista vitázik, hogy szabad-e a Talmud tanulása közben dohányozni? Nem tudnak megegyezni, ezért az egyik elmegy a rabbihoz:
       - Rabelében, szabad a Talmud olvasása közben dohányozni?
       - Nem, nem szabad!
       Aztán a másik megy el hozzá, s megkérdezi:
       - Rabbi, szabad dohányzás közben a Talmudot olvasni?
       - Hát persze, a Talmudot mindig szabad olvasni

       0     0
       • a masugró versenyes mikor lesz?

        0     0
        • Két magyar tiszt beszélget.
         - Te képzeld, tegnap a Hilton előtt megkérdeztem egy zsidó újságírótól, hogy mennyi az idő, erre ő ok nélkül pofonütött! – panaszkodik az egyik.
         Mire a másik:
         - Te jó ég, ezért két évet is kaphatsz!

         0     0
         • Két törvényszéki bíró beszélget:
          - Nem tudsz egy jó viccet?
          - De tudok!
          - Akkor mondjad!
          - Megőrültél? Most adtam érte három évet…

          0     0
          • A tanítónéni a szünet után kérdezi az elsős kisiskolásokat:
           - Na Józsika, mit csináltál a szünetben?
           - Egész nap játszottam a homokozóban, várat építettem!
           - Jól van! Betűzd szépen: épít!
           - É, pé, í, té.
           - Ügyes vagy, ötöst kapsz! Hát te, Pistike?
           - Én segítettem Józsinak várat építeni!
           - Jól van! Betűzd szépen: segít!
           - Es, e, gé, í, té.
           - Ügyes vagy! Te is ötöst kapsz! Hát te, Gazsika?
           - Én nem csináltam semmit, mert a Józsi meg a Pisti nem akart velem játszani, mert cigány vagyok!
           - Ejnye, ejnye, Józsi, Pisti! Ez nem szép dolog. Tudjátok mi ez? Faji diszkrimináció. Na, Gazsika betűzd szépen: faji diszkrimináció!

           0     0
  • Vajh miért fizetnének nettó 345-öt egy óvónőnek? (Nem mintha túl sok lenne objektíve, de manapság nem ez az átlag szint.) Hogy lehet, hogy nem találtak senkit 200-ér? Budai villanegyedben szerintem lenne jelentkező annyiért is. Biztos Tornanádaskán drágább az albi.

   http://index.hu/belfold/2017/10/05/brutto_520_ezerert_keresnek_ovonot_borsodba/

   0     0
  • úgy tűnik a székelyfagyi visszanyalt”

   Tényleg magyarázd el mert nem értem ,hogy mi nyal vissza hova ?Van valami párhuzam talán?

   0     0
 6. Lesz cigány egyetem EU támogatással?

  0     0
  • Művészeti, miért ne?

   0     0
   • Kérlek ne ingereld a srácokat!

    0     0
    • Nee?
     pedig több értelme lenne, mint a labdarúgó akadémiának.
     https://m.youtube.com/watch?v=5K4j6jue_SM

     0     0
     • Hogy kerül a dzsipó az asztalra? A focit sokan szeretik, a cigányokat meg kevesen.

      Több hangya kellene arrafelé és kevesebb tücsök.

      Ha meg már a vérükben van dolog, akkor inkább ilyesmi: https://www.youtube.com/watch?v=o9oAAyHrnIs

      0     0
      • kicsit frissek még a borsodi élményeim, azért.
       az értelmetlen beruházások.
       a másik oldalon meg a netto nyomor.
       és nem csak a cigányok.
       a gettofalukban tényleg magukra vannak hagyva régesreg. se közoktatás, se közegészségügy.
       helyette óriástáblák hírdetik az “ipari örökséget.”
       egész baz megye egy nagy múzeum.
       de ok. az a 800 db DVTK szurkoló örülhet, lesz nekik is stadion, kicsibb kisebb, mint máshol, de új.

       0     0
      • Ilyen lesz a színösszeállítás mint a videóban?

       0     0
       • A video a Black Snake Moan c. (megnézése ajánlott) film részlete. A film Tennesseeben játszódik, ahol a wiki szerint a lakosság 16%-a feka, azaz kb minden hatodik. Érdekes hogy a wiki azt írja, korábban a fekák aránya 28% volt. Szerintem BAZ megye egyes részein örülnének ennek az aránynak, ahogy a tendenciának is.

        0     0
        • ebben a filmben minden néger tisztességes.
         mi volt az üzid a láncon túl?

         0     0
         • Hogy az ottani “cigányok” mennyivel jobb zenét csinálnak, mint az itteniek a ceglédi kannával meg a kanalaikkal. Rájuk is az mondják hogy a zene meg a tánc a vérükben van.

          A lánc bezzeg megütötte a szemed… Azért igazán szívet melengető az a lánc Riccin, ha már szóba hoztad.

          0     0
          • a zenével kapcsolatos rasszista felháborodásod max akkor érteném, ha te ilyen pur postpunk-ebm-gót- darkwave- industrial-neofolk-szintipop lennél. de így? hogy simán odavagy flamencoert, de közben fikázod a ceglédi kannát?

           0     0
          • ok egyedül a metállal vagy következetes, az tényleg ilyen tipikus mérges fehér faszi music.

           0     0
          • Fikázom. Nem csak énekelni meg táncolni kell. Neki kellene állni dolgozni is. Ha már BAZ megye…

           Ha cigány tehetségkutatót csinálnék, ott mélyről indult és magasra jutott cigányokat mutatnék be, olyanokat akik az iskolapadban és a munka frontján vitézkedve tettek valamit. Ilyen mintákra lenne szükségük, nem pedig énekesekre meg táncosokra. Ne nekünk magyaroknak csinálják a tehetségkutatót, hanem a cigányoknak. Ne nekünk magyaroknak akarják eladni hogy vannak tehetéges cigányok. Amúgy meg énekes cigányokat kutatgatni sztereotipizáló és merő rasszizmus.

           A metálra sosem gondoltam úgy, mint fehér zenére. Van benne valami, kevés más színű van benne (de azért akad).

           Nekem a blues és a jazz is bejövős. Azok zenei értékek. De ez a cigó dajdaj olyan messze van ettől a szinttől, mint Makó Jeruzsálemtől.

           0     0
          • nem csak énekelnek táncolnak, hanem a gengszterváltásig a legalacsonyabb presztízsű nagyipari (vaskohászat, bányaszat, gépipar, építőipar) szakmákban voltak betanított szakmunkások.
           a cigányok sorsa igazából az alacsony végzettségű férfi sorsa, netto antifeminista probléma is lehetne.
           megjegyzem az egészsegügyben is rengeteg cigány dolgozik és sokkal irgalmasabbak az életunt frusztrált magyar picsáknál, akik még kenőpénz ellenében sem figyelnek oda a betegekre, mert az egyik hálás azért hogy dolgozhat, a másiknak meg görbül a szája, mert túl kevés.
           zenélni meg tudnak, a vérükben van.

           0     0
          • “a legalacsonyabb presztízsű nagyipari szakmákban voltak betanított szakmunkások” – Inkább betanított munkások, “szak” nélkül. Egy részük meg kapun belüli munkanélküliként dolgozott. Hogy a felsorolt ipari ágazatokban dolgozni mennyire volt alacsony presztizs, ne nyissunk vitát.

           Az egészségügyben alacsony végzettségű cigány férfiak dolgoznak?

           “zenélni meg tudnak, a vérükben van” – Milyen mikroszkóp mutatta ki te kis rasszista?

           0     0
          • Egy cigányt se láttam még az eüben, kivéve mikor a kis szírszar nyomorukkal tolakodnának be az ajtón.
           A cigányok nem tudnak zenélni, a vérükben meg a bűnözés van.

           0     0
          • a miskolci vasgyári kórházban a beteghordó pl. tipikus ilyen alja férfimunka. de a segédápolók/ fertőtlenítők és takarítok közt Pesten is sok cigány dolgozik, ők sokaknak láthatatlanok.

           0     0
          • “de a segédápolók/ fertőtlenítők és takarítok közt Pesten is sok cigány dolgozik” – max cigány nők

           0     0
          • én láttam cigány takarítót, ő volt a brigádvezető, Sote klinika. Egész jól elvezényelgette az asszonyait, műszakváltásnál jönnek a hajnali órákban, az ágyakat is ők tologatják, meg ő baszta le a cigány beteg rokonait, hogy ne a betegek wcjét pisiljék össze, hanem menjenek a látogatók számára kijelöltbe. Szerinted a magyarok közül ki fog konfrontálódni a rokonsággal?

           0     0
          • Ha jól értem állításod egyetlen a korházban dolgozó cigány férfi emlékére alapozod. Ezt hívják anekdotikus érvelésnek ugye?

           0     0
          • A baj inkább az, hogy munkára alkalmanatlanoknak próbáljátok őket beállítani. Én aki dolgozóval találkoztam, mindről csak jót tudok állítani, bármennyire is anekdotikus ez számodra. Ez nem jelenti természetesen azt, hogy akár a többségükben ne lenne meg lókupecség.
           Az autónómiát indítványozok többsége az állami vállalatok tönkremenésével lett földönfutó, voltak köztük SZAkmunkások, mert vasgyárban menő volt dolgozni, négyszer annyit kerestek, mint egy kezdő mérnök.
           Na mindegy.

           0     0
          • Tudnak dolgozni ha akarnak. A gond a rendszerességgel, a megbízhatósággal és a hozzáállással van.

           Soknál ott kellene elkezdeni hogy mondjuk mindig 08.00-kor van a munkakezdés meg hasonlók.

           Az biztos, hogy a szocialista nagyipar összeomlása betett nekik.

           Nyilván kellene segíteni nekik, de amit cigánypolitikának hívtak az elmúlt évtizedekben, az csak pénzkidobás volt.

           0     0
          • Segítsen nekik a radai rosseb.

           0     0
          • nem kell nekik segíteni, addig amíg jut potya nem kap egyik se észbe.
           az egész segélyező humanitárius izé csak arra volt jó, hogy elvegye az emberek felelősségtudatát.

           0     0
          • Ide tudom csak befűzni, kicsit bele nyikogva…

           A cigány társadalom kezd két részre szegmentálódni Mo-n, nagyrészt a többségi társadalom behatására. Magukat úgy definiálják hogy az „igazi” romák és a romungók. A romungók átveszik szépen lassan a többségi társadalom attitűdjeit: általában 1-2 gyerekes, gyakran kétkeresős családmodell, könnyebben beilleszkedő kevésbé extrovertált viselkedés otthon és külső közegben, valamint erősen elítélik a bűnözői életmódot. Amikor beszélgetésekben rendes dolgos cigányokról hangzik el (itt Elekkel egyetértve) sajnos nem ezt a típust emelik ki, hanem zenész-táncos vonalat erőltetik főleg a Retekklub és társai. A magukat „igazi cigány”-nak definiálók akik a legtöbb esetben megvetik! a romungókat, viszont hozzák a sztereotípiájukat sokgyerekes, segélyből élős, beilleszkedésre képtelen kriminalizált életmódot, általában a cigányokról szóló negatív üzeneteket gerjesztik. Míg Kori az első, Elek a második csoportról beszél. Megyeszékhely kórházában minden második beteghordó roma volt, az elmúlt 2 évben sajnos többször látogattam korházat, úgyhogy ezt elmondhatom nyugati országrészen is. Bár sietve hozzáteszem, hogy az első társadalmi csoportjuknak is sokkal alacsonyabb az iskolázottsága és a munkában is jellemzően az alsóbb megítélésű munkakörökben reprezentáltak. Műszaki  egyetemen egy csoporttársam volt csak aki cigány volt(sajnos elég hamar el is kellett mennie, a családja nem fizette a taníttatását). De ugyanez igaz volt a szakközépben is, évfolyamonként 1-2 roma tanuló volt, azok is jellemzően szakmunkásban.

           0     0
 7. A szocialista nagyipar már 29-éve tönkre van,(Németh Miklós kormánya) Azóta azért volt idő újrakezdeni.A kötöttségekhez hozzá lehet szokni az óvodában,iskolában.Elhiszem.hogy akiket említettél azok dolgoznak.Ők miért a többiek miért nem.                            Segíteni kéne nekik:         azé mer cigány vagyok?

  0     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

BESZÉDTÉMA - Bulvár
"A lányok tudják a fiúk nem..." - Egy kiállítás megnyitójáról

A Budapest kulturális tengelyén található Lengyel Intézet Platán és Latarka képzőművészeti gal...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Országos sztrájkra készülnek a nők nőnapon Spanyolországban

Az Isztambuli Egyezményt elsők között ratifikáló és rendelkezéseit messzemenően jogrendjébe ép...
Felkavarodott a posvány

Tegnap (2012. szeptember 10-én), a családon belüli erőszakról (CSBE) szóló parlamenti vita...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Szabadlábon a Karácsonyi vallásgyalázó Femen aktivista

December 25-én néhány órával azután, hogy Ferenc pápa a Szent Péter bazilika térre nyíló lodzs...
HÍREK - Politika
Kéri elemzett, most a Fidesz sértődött

A Jászapáti Művészetek Háza a nyers odamondogatás színterévé változott az elmúlt hét folyamá...
HÍREK - Politika
A segítő jobb és a fojtogató bal

Segítsünk a rászorulókon! A jólnevelt, jól szocializált emberek egyetértenek abban, hog...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
A Milla és Para-Kovács Imre szerint a feminizmus

Szembetűnő az az izzadt kormánybuktatási szándék, amellyel a Milla nekiment a magyar politikai...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Varga István vs Halász Pálma

Elsőként idézzük fel a napokban lezajlott és még mindig jelentős utórengéseket produkáló p...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
WC használati utasítás képviselőnőknek

"Hogyan kell kultúremberhez méltóan használni egy illemhelyet? Erre segít választ talá...
HÍREK - Politika
A nemek egyenlősége, vagy a nők státuszának bármiféle javítása a prioritás?

Miért ilyen egyoldalú a nemekkel kapcsolatos politika Magyarországon és a világ országaina...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Az A Voice for Men európai hírigazgatójának levele a Férfihang.hu olvasóihoz

Az A Voice for Men a világ egyik legjelentősebb férfijogi kérdésekkel foglalkozó portálja, ame...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Szexuális bűnözők

Ez a legundorítóbb téma a világon, de amíg a feministák erőltetik, addig sajnos a normális emb...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Fábián Anita feljelentette a rendőrségen a Tibi atya blog szerzőjét

Fábián Anita férfigyűlölő Facebook videóposztja számos blogger, közíró és a férfiak tömegeinek...
+Alkalmi cikkek
Apák napja

Szégyenkezve kell beismernünk, hogy levelező rendszerünk átmeneti hibája miatt ez a Fogarasi Z...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
"A nagy gendervita" Frivaldszky Edit és Pető Andrea között - a Heti Válasz hasábjairól

Alábbiakban egy olyan korábban lezajlott, de rendkívül érdekes és fontos vitát kívánunk felele...
HÍREK - Politika
Közvélemény-kutatás a felsőoktatási törvény ("Lex CEU") módosításával kapcsolatban

A Századvég Alapítvány felmérése szerint a lakosság döntő többsége támogatja a felsőoktatási t...


androfóbiaApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagender mainstreaminggyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0IsmerkedésIsztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepeknőnapNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret