Progresszív kislexikon – tüntizés

F. Nagy Zakarias - Safespace.blog.hu - 2017. április 28. péntek 03:54 - 90 hozzászólás

tuntiElőször is bocsánatot szeretnék kérni minden haladó szellemű genderfluid furrytől, akit esetleg triggerelt hosszas hallgatásunk. Az történt, hogy tüntizni voltunk, leöntöttünk festékkel valami szobrot, de az orbánista-faszista elnyomó patriarchátus bosszút állt rajtunk, ugyanis kiderült, hogy a kézre tapadt (és ciszgender heterók által gyártott) festék allergiás reakciókat váltott ki Jusztíciánál. Szegény harcostársunkat (figyelem, csak bigott szexisták mondanának harcostársnőt!) kórházba kellett vinni nyirokcsomó-megnagyobbodással illetve intim helyen jelentkező kelésekkel és kiütésekkel.

De minden rosszban van valami jó! Kollégánk (csak a bigott szexisták mondanának kolléganőt!) mártírrá válása jó apropó, hogy felvilágosítsuk kedves olvasóinkat a legnemesebb elfoglaltságról:

a tüntizésről.

Csak a szűklátókörű, jobboldali mocskos gyűlölködők gondolhatják, hogy a tüntizés egyetlen célja, hogy a CEU-nál lévő, jól fizető állásainkat és genderszakos ösztöndíjainkat megvédjük. A tüntizés ennél többről szól.

Ez a leginkább emelkedett módja, hogy belvárosi lakásainkból kilépve a hasznosság nemes érzete öntse el testünket. Egy közös program, melyben egyesül mind a hetvenkettő facebookon regisztrálható társadalmi nem minden tagja, a program, mely összehozza a teljes emberiséget! (Kivéve persze a bigott, szexista elnyomókat.)

A tüntizés remek terep az ismerkedésre is. Sehol máshol (a pride-ot leszámítva) nem futhatsz össze annyi svéd feministával, osztrák genderkutatóval, német transznemű muszlimjogi aktivistával, mint itt. Persze mint mindenütt, itt is elengedhetetlen, hogy betarts néhány szabályt. Íme javaslataink a tökéletes tüntizéshez:

 • mielőtt elindulnál, tiszteld meg társaidat, és szerelkezz fel hibás angolsággal megírt transzparensekkel! (Ez azért fontos, hogy ne triggereld az angolul kevésbé tudó társaidat a tökéletes nyelvtudásoddal!)
 • kerítsél olaj- vagy ételfestéket, öntsd le a Terror Házát, majd közöld, hogy a diktatúra épületét károsítottad meg. (Ha egy fehér elnyomó erre azt mondaná, hogy ez olyan baromság, mintha egy holokauszt-emlékművet náci építménynek tartanál, kezdj el sivalkodni, és hivatkozz arra, hogy a safe space-edben nem vagy köteles eltűrni az ilyen beszédet!)
 • apropó safe space! vigyél magaddal krétát, hogy bárhol felrajzolhasd az aszfaltra a saját biztonságos teredet!
 • ha már lelocsoltál néhány emlékművet, és a rendőrök elő akarnak állítani, mint Marcit (Gulyás Marci, ah, milyen menő!), gondoskodj róla, hogy készüljön néhány fotó, amelyen a faszista egyenruhások körülvesznek. Az ilyen képek nagyon hasznosak, segíthetnek közelebb kerülni a csinos, hősökre vágyó progresszívekhez, illetve jól mutatnak az önéletrajzodban, ha éppen a Fuck The Borders, We Want Muslim Europe! alapítványhoz felvételizel.
 • szabadulásod után gyűjtsd be a gratulációkat, simogasd meg néhány kívánatosan gömbölyű bölcsészszemély (csak a szexisták mondanának bölcsészlányt!) fenekét, és döntsd el, holnap a ligetvédőkhöz vagy a határok megnyitását követelőkhöz csatlakozol-e.

Címkék: ,

Az egyéni szerzői név alatt megjelenő cikkek nem a Férfihang.hu szerkesztőségének egységes állásfoglalását, hanem elsősorban a szerzők egyéni véleményét hivatottak kifejezni, bemutatni; céljuk sok esetben mindössze a vita, párbeszéd kezdeményezése a művészi provokáció eszközével. Az írások közlésére a véleményszabadság és a médiapluralizmus érvényre juttatásának igényével kerül sor. A Férfihang.hu szerkesztőségének, moderátorainak elsődleges feladata a vonatkozó törvényi keretek és a jóízlés kívánalmainak betartatása.
7 votes, average: 5.00 out of 57 votes, average: 5.00 out of 57 votes, average: 5.00 out of 57 votes, average: 5.00 out of 57 votes, average: 5.00 out of 5 7 olvasó átlagosan 5.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Humor - Szatíra rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


A Parlament elé kerül a külföldről támogatott civil szervezetekről szóló törvényjavaslat

Látva azt a rombolást, amelyet a külföldről támogatott feminista álcivil szervezetek vittek végbe a magyar társadalomban, a férfimozgalom berkein belü...
Most akkor hányadán állunk a CEU-val?

A több napja tartó tüntetéshullám fényében mindenképpen érdemes áttekintenünk a CEU körül bonyolódó vita lényegi elemeit a tényfeltárás igényével. Az ...
Ügynökhálózatok szervezik a tiltakozásokat?

A HírTv egymás után szólaltatta meg híranyagában a Máltai Szeretetszolgálatot, Gulyás Gergely FIDESZ frakcióvezető helyettest, Semjén Zsolt minisztere...
Közvélemény-kutatás a felsőoktatási törvény ("Lex CEU") módosításával kapcsolatban

A Századvég Alapítvány felmérése szerint a lakosság döntő többsége támogatja a felsőoktatási törvény elfogadott módosítását. A megkérdezettek közel há...


Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (90) Hivatkozások (0)
 1. Most akkor a FH tényleg átmegy napi politikai vonalra? Kár lenne érte… Persze, értem, humor – de annyira nem humoros, inkább fárasztó. Humorosak Huffnágel, vagy Aristo írásai.

  Amúgy a Ligetvédők, akik azt igyekeznek megakadályozni, h az idióta fa-, és zöldpusztítás “park-, és múzeumfejlesztés” címén megtörténjen, hogyan is kapcsolódnak a femikhez? Azért mert vannak köztük libsik is? Ééééés? Eddig a FH őrzött egy magas intellektuális színvonalat, jó lenne megtartani.

  1     3
  • Az írást nem a Férfihang készítette, hanem a jelzett szerző, ezer bocsánat ha ez esetleg rosszul jelent meg az első egy percben…

   Szerintem az általad említettek mellett a safespace.blog.hu írásai is kifejezetten humorosak. Sajnálom, ha per pillanat nem sikerült kiszolgálni az ízlésedet…

   Amúgy én nagyon erősen érzékelem az átfedést az egyértelműen Soros által pénzelt magyar feminista mozgalom és a jelenleg utcára kívánkozó, a Soros civilek és egyetemek megregulázásán feleslegesen rugózó, ugyancsak Soros Gyurka bácsi emlőin (nem, ez nem képzavar, csak “genderfluid” nyelvi bravúr) felhizlalt szabadságharcos forradalmárok között. Te nem? Ha kell, szívesen vitatkozok veled arról, hogy miért nincs semmi köze a magyar demokráciához és szabadságjogokhoz annak, hogy a multimilliárdos manipulátor nem csinálhat meg bármit ebben az országban…

   Egyébként igen, a Férfihang szélesíteni szeretné a tematikáját… Pontosabban nem is most lépett fel ez a szándék, hiszen a tematika már a kezdetektől adott volt a “Hírek – Politika” rovattal együtt, legfeljebb csak ritkábban éltek ezzel az egyébként nyitott lehetőséggel a szerzők. Mostanában is inkább csak én… – A jelenlegi felfokozott belpolitikai (és EU politikai) helyzet az érdeklődésem középpontjába került… Amúgy sem lehetne ilyenkor a közéletben férfijogi felvetésekre iránytani a figyelmet, szóval egyéb dolgom sincs egy ideig…

   9     0
   • Igen, a Safeplace blog is nagyon jó, emlékeztem rá, csak nem ugrott be a neve, köszönöm a kiegészítést! :)

    “Egyébként igen, a Férfihang szélesíteni szeretné a tematikáját”

    Minek?? Nem elég a kismillió másik oldal, amelyik napi politikai témákkal foglalkozik? Milyen nyeresége lesz az FH-nak attól, h itt is napi politikán megy a rugódzás? Ez a szint az, ahol semmit nem lehet megoldani – ez a pillanat szintje, kapálódzása. Megoldani dolgokat hosszas, kitartó, eltökélt munkával, kimunkált stratégiával, rendszerszemlélettel lehet. A napi politika a tömegek narkotikuma, amely arra szolgál, h elfedje a háttérben azonos célokat követő hatalmi erők szándékait.

    Vagy nincs elég cikk, amely közlésre kerülhetne antifeminizmus, TRP témában és emiatt kell kitölteni valami anyaggal az oldalt? Aki figyeli a youtube-ot, alternatív csatornákat, csak keresgélheti az állát döbbenetében, látva azokat az általános folyamatokat, amelyek nyugaton folynak (pl. szabad véleményszabadság teljes betiltása). Ha mindenképpen politika, akkor ilyenekről lenne érdemes írni, mert ezek rendszerszinttű folyamatok, események, ezekről a beszámoló már ad egy rálátást az egészre. A napi politikai zizegés nem ad.

    Egyébként ez egy egységes döntés volt a FH szerkesztőinek a részéről? Ha igen, érdemes lenne erről megkérdezni az olvasókat is. Elég nagy hatásfokú ahhoz, h érdemes legyen közösen dönteni, szavazni róla.

    0     1
    • Az öt éve kitalált tematika szerint akár napi politikával is foglalkozhatnánk, ha lenne rá több szerzői szándék, de nem ez történik most sem, hanem az, ami alapvetése a Férfihangnak: “a lap rendszeresen foglalkozik a bel- és külpolitika férfiakat leginkább érintő eseményeivel, kiemelt figyelmet fordítva a férfijogi kérdésekre, a férfiakat leginkább érintő társadalmi jelenségekre, változásokra.”

     A férfigyűlöletbe torkolló genderideológia, annak egyetemi oktatása, a férfigyűlölő feminista szervezetek pénzzel való felpumpálása egy leírhatatlanul nagy veszély a férfiakra nézve. A Férfihang minden eddigi közreműködője az egyik legfontosabb ügynek tekinti ezeknek a társadalmi jelenségeknek a felszámolását. Olyan aktuálpolitika történések, amelyek mindezt érintik, nem csak távolról tartoznak a lap tematikájába. A Férfihang mindezekkel a kérdésekkel célja szerint ügyalapú politizálással foglalkozik, nincs általános politikai elkötelezettsége semmilyen párt, pártcsoport irányába. Részemről politikai kérdésekkel lehetőleg az elemzés céljával és eszközével, politológiai alapon szeretnék egy-két cikkben foglalkozni. Ha lesz rá időm. Azzal a szerzővel, akinek a cikke nem tetszik, bátran lehet vitatkozni, így velem is. Azért foglalkozom – ha épp szükségesnek látom -, aktuálpolitikával is, mert szerintem alapküldetése a jó “férfi”-újságírásnak, hogy azok számára is láthatóvá tegye a háttérben húzódó erővonalakat (az erősen megosztó napi politikai témák kapcsán is), akik nem látják át első pillantásra az összefüggéseket.

     De mást is mondok: a Férfihang egy valódi civil lap, leginkább arról szól, ami az önkéntes civil munkát végző újságírókat éppen leginkább foglalkoztatja. (Beleértve ebbe engem is.) A férfihang nem írat megrendelésre ilyen vagy olyan témájú illetve irányultságú cikkeket. Következésképpen az általad felvetett egyeztetés eleve lehetetlen.

     7     0
     • OK, rendben, úgy érzem, megértettem, amit írtál.

      Kicsit azért még ezzel együtt is soknak tartom már a CEU-sztorit. Elég lett volna belőle egy, amiben benne van a kiállás, az elemzés és magyarázat. Most már kezd unalmassá válni a 3., 4., ugyanarról a témáról szóló cikk.

      0     0
   • “Amúgy én nagyon erősen érzékelem az átfedést az egyértelműen Soros által pénzelt magyar feminista mozgalom és a jelenleg utcára kívánkozó, a Soros civilek és egyetemek megregulázásán feleslegesen rugózó, ugyancsak Soros Gyurka bácsi emlőin (nem, ez nem képzavar, csak “genderfluid” nyelvi bravúr) felhizlalt szabadságharcos forradalmárok között. ”

    A feministák legálisan alkalmazhatnak gyűlöletbeszédet, ez ellen fel kéne lépnie a kormánynak. Nem közvetve, Soros Gyuri szopatásán keresztül, hanem tételesen rámutatva hogy ezt meg ezt a dolgot nem lehet büntetlenül állítani MÉG FÉRFIAKRÓL SEM. Na, ezt támogatnám. De akkor ne csak a NANE, meg a társai legyenek kipécézve, hanem bármely közszereplő, aki a férfiakról becsmérlő, illetve hazug állításokat tesz, például a családon belüli erőszakról beszél egyoldalúan.

    0     0
    • Nyisd ki a szemed és kezdd el használni a saját fejed: https://www.youtube.com/watch?v=b3OGLQvWqhc

     1     0
     • Így van. Soros sem tesz mást, minthogy megragadja és felerősíti az eleve létező felforgatók (férfigyűlölő feministák, talajtalanul vergődő homoszexuálisok, hisztérikus környezetvédők, fanatikus ellenzék, zsidók, cigányok) lendületét és addig feszíti, amíg reménye szerint a falra nem kenődik az egész magyar társadalom. De a romló viszonyokkal együtt is nagyon kemény a magyar gerinc. – “Letiportak minket? Ez sem tarthat örökké, százötven év sem tett  minket törökké.”  (Szentmihályi Szabó Péter “Magyarországon” című verse) – Sorost seggbe rúgni szükségszerű magyar virtus.

      6     0
    • Azt gondolom, Te csak azért véded a hivatásos felforgató milliárdos tevékenységét, mert az per pillanat egybe esik a politikai vágyaiddal, hogy megbukjon Orbán Viktor kormánya.

     Én viszont azért védem Orbán Viktort, mert tevékenysége némiképp egybe esik az általam áhított célokkal: törekszik felszámolni a férfigyűlölet kultúráját is megteremtő Soros civil támogatások átláthatatlanságát, megnehezíti az ellenőrizetlen felforgató oktatást és felveszi a harcot Európa lakosságcseréje ellen.

     Tudod, mások a prioritások. Én MRA és hazafi vagyok, sőt lényegét tekintve milliószor européer-ebb is azoknál, akik Sorossal kollaborálva iszlám államot akarnak csinálni Európából. Te melyik identitásod helyezed ezzel szembe? A határok nélküli liberalizmusod? Az Orbán-gyűlöleted?

     6     0
     • Többször is mondtam, ne ferdíts folyamatosan: NEM Sorost védem, de szeretném, ha a jogalkotás nem egy harmadik világbeli ország szintjén lenne. Mert egy jogállamban is be lehet záratni egy egyetemet, csak nem egyik napról a másikra. Ezt írtam többször is, te mégis úgy teszel, mintha csak Sorost védeném,

      “Én viszont azért védem Orbán Viktort, mert tevékenysége némiképp egybe esik az általam áhított célokkal:”

      Most éppen lehet, de nemrég még ők hozták be a nők 40 dolgot, aztán mikor az ellenzék felvetette, hogy legyen megint egységes a nyugdíjkorhatár, még a Fidesz vádolta hímsovinizmussal az MSZP-t többek között.

      ” Te melyik identitásod helyezed ezzel szembe? A határok nélküli liberalizmusod? Az Orbán-gyűlöleted?”

      Határok nélküli liberalizmusom, Orbán gyűlölet… ember, gondold már végig, melyikünk a higgadtabb, és ki az, aki a másik szájába akar adni olyasmiket, amiket ő (abban a formában) rohadtul nem gondol.

      1     0
      • “Most éppen lehet…”

       Most éppen ezért nem kritizálom, hanem méltatom a megtett lépéseket, de amikor nem értek egyet, a magam részéről arról is írok.

       “ember, gondold már végig”

       Próbálom végiggondolni, de nem segítesz, mert nem válaszolsz a kérdésemre: Milyen identitásod tiltakozik a megtett intézkedések ellen? Határtalan felforgatást akarsz? Orbán bukását vágyod elvtelenül? Vannak más elveid egyáltalán?

       Mellébeszéléssel engem (és remélem mást sem) nem fogsz meggyőzni. Senki nem zárat be egyetemet egyik napról a másikra. “Ember”, szerintem orbitális csúsztatásokkal próbálkozol, ebből így nem lesz korrekt párbeszéd, vita. Szóval szerintem nem én ferdítek folyamatosan.

       3     0
    • Flo,

     “A feministák legálisan alkalmazhatnak gyűlöletbeszédet, ez ellen fel kéne lépnie a kormánynak.”

     Basszus, nem veszed észre, h pont ugyanazt akarod amit a totaliberálisok???????

     Ők is pont a nekik nem tetsző véleményeket akarják törvényileg cenzúráztatni “gyűlöletbeszéd” címszó alatt! Nem veszed észre, h mindenfajta cenzúra, a véleménynyilvánítás korlátozása a szép fokozatosan a diktatúrába vezet? Egy korlátozást el tudok talán fogadni, h egyes emberek, vagy népcsoportok fizikai elpusztítására való felhívást ne engedélyezzük. Bár igazából már ez is a cenzúra első lépése.

     Mi lenne, ha inkább mindenki megtanulna Érzékeny Hópehelyből egézséges (!) önbizalommal és önálló indentitással rendelkező emberré fejlődni és nem attól tenné függővé a létezését, h egy másik ember éppen mit mondott, vagy írt? Mindenki azt írjon, mondjon, amit akar – neked meg nem kötelességed meghallgatni, vagy elolvasni, vagy reagálnod rá.

     1     0
     • Egyetértek. Nem látom lehetségesnek és szükségesnek, hogy bármilyen véleményt betiltson a társadalom törvényerővel. Viszont egy nagyon súlyos és számomra feloldhatatlan problémát érzékelek. Az addig rendben van, amíg egy eszement radfem blogger elkezd férfifóbiás baromságokat karattyolni, aztán elolvassák max 50-100-an azok, akik nagyon megtalálva érzik magukat. Ennyire lehet jutni normál esetben. Viszont amikor megjelenik Soros és a feminista szervezeteknek a zsebébe gyömöszöl pár milliárdot, hogy aztán szétosszák Hüpatia díj formájában a férfigyűlöletet legművészibben megéneklő bloggerináknak és mindenféle egyéb propagandára fordítsák, amikor soros pénzéből utcazenészeket bérel a NANE és nagy csinnadrattás utcapolitizálással meghirdetik a legújabb “statisztikákat” (amiket szintén Soros pénzén hamisítottak) amikor minderről a Soros kezében lévő média lelkesen tudósít és ezzel is összefüggésben a sajtó maradék része és a Tv társaságok is üzletet kezdenek szimatolni a férfigyűlöletben és napi rendszerességgel borítják rá az androfób gondolatokat a társadalomra, amíg lassan mindenki elhiszi, na akkor meginog  bennem a szólásszabadságba, a liberalizmusba vetett hit… – És most még csak a feminizmus jelenségeiről volt szó, a politikát bele sem kevertük, pedig ott is hasonlóképpen megy a játszma. (Habár a feminizmus is egy politikai eszköz.) Akkor most ugyan mit kezdjen a tisztességes liberális ezzel a helyzettel? Tűrje a végtelenségig? Van ennek a problémának értelmes megoldása?

      2     0
      • “tisztességes liberális”

       Ne trollkodj.

       1     0
      • És most még csak a feminizmus jelenségeiről volt szó, a politikát bele sem kevertük, pedig ott is hasonlóképpen megy a játszma. (Habár a feminizmus is egy politikai eszköz.) Akkor most ugyan mit kezdjen a tisztességes liberális ezzel a helyzettel? Tűrje a végtelenségig? Van ennek a problémának értelmes megoldása?

       Van, csak nem fog neked tetszeni. Azokká a fasisztákká és elnyomó patriarchákká kell váljunk, amivel vádolnak minket. Ismered azt a mondást, hogy a háború a politika folytatása más eszközökkel? Vagyis ha a problémát nem lehet a liberalizmus, a demokrácia és a szólásszabadság keretein belül megoldani, akkor erőszakosan kell megoldani. Ez logikus.

       Ugyanez  igaz a migrációra, és a Feminizmus kérdésére is. Sok férfi azt várta, páran talán még ma is várják, hogy majd a nők észreveszik és lenyesegetik a túlzásokat, és visszatérünk valamiféle ideális egyenlőséghez, ami egyébként korábban sem létezett. Hosszú várakozás lesz, most szólok. Nem fog megtörténni. Vagyis a férfiaknak kell kézbe venniük az ügyet és megoldani a problémát, amit a Feminizmus jelent. Ha nem megy demokratikusan és a szólásszabadság keretei között, akkor erőszakkal. Én sem örülök neki, de hát ez van.

       Még kiegészíteném azzal, hogy a politika meg a háború folytatása más eszközökkel. És mivel ez önvédelmi reakció, tehát a háborút nem mi indítottuk. Sem a migrációt illetően, sem pedig a Feminizmust illetően. Ezt fontos megjegyezni, nehogy agresszorként vádolhasson bárki is csupán azért, mert nem békés eszközökkel oldunk meg egy problémát.

       1     0
      • Előbb vagy utóbb ki kell mondani, hogy a Homo sapiensnek nem való korlátlan szabadság, mert képtelen mit kezdeni vele. A liberálisoknak el kellene jutniuk idáig a gondolkodással, bár nem nagyon akaródzik nekik…. inkább tovább halásznak a zavarosban, ameddig még lehet.

       0     0
       • Akkor majd eljuttatja őket más eddig a felfedezésig.

        0     0
       • Előbb vagy utóbb ki kell mondani, hogy a Homo sapiensnek nem való korlátlan szabadság, mert képtelen mit kezdeni vele. A liberálisoknak el kellene jutniuk idáig a gondolkodással, bár nem nagyon akaródzik nekik…. inkább tovább halásznak a zavarosban, ameddig még lehet.

        Én sokáig úgy gondolkodtam, hogy a liberálisok alapvetően jószándékú, jóindulatú emberek, akik tényleg jót akarnak, csak esetleg nem veszik észre az esetleges tévedéseket és ellentmondásokat, mert senki sem tökéletes. És hogy figyelmüket ezekre felhíva korrigálni lehet a dolgokat, hogy jó irányba tartsanak.

        Ó, én kis naív.

        Ők pontosan TUDJÁK hogy mit csinálnak. Nem tévednek, hanem hazudnak. Ha negatív eredmény születik, az NEM HIBA, hanem maga a CÉL!

        0     0
   • Többször is utaltam a politikai árukapcsolásra. Ma Magyarországon hellyel-közel ugyanazon arcok foglalnak egyetemet, harcolnak a homoszexuálisok többletjogaiért, kisebbségi jogvédősködnek és tüntetnek a bevándorlók mellett. Maga a feminizmus nem elszigetelt jelenség, hanem erősen be van ágyazódva a fenti népfrontba. Az egyik balos ideológia támogatásából következik a politikai szövetségek elfogadása.

    Pon-to-san. És ezt az egész bal-liberális hóbelevancot és összefüggő illetve egymást átfedő ideológiai rendszert és gyakorlatot nevezzük úgy, hogy kulturális marxizmus. És ez ellen vette fel a harcot a mai világban az alternatív jobboldal, és ez ellen vívjuk a kulturális háborút.

    És ezért van az, hogy majdnem elélveztem amikor a CEU-ügy kapcsán rájöttem, hogy Magyarországon nem csak pár magányos harcos küzd az ár ellen, hanem maga a magyar kormány is ugyanezt a kulturális háborút vívja. Hogy lehet hogy nem véletlen, hogy még mindig nem ratifikálták az Isztambuli Szerződést.

    2     0
   • Belvedere ,

    Kevered a szezont a fazonnal.

    Azért, mert vannak liberális zöld pártok, – amelyek, még ha volt is környezetvédő szándékuk, már rég erodálódott és a totaliberális világrend leghűségesebb támogatói lettek – még nem jelenti azt, h akkor szarjunk bele mindenbe és röhögve nézzük, ahogy az emberiség szépen kipusztítja önmagát. Nem a Földet, mert a Föld megrántja majd a vállát, ha eltűnünk és újrateremti az életet emberek nélkül.

    Azért, mert a környezetvédők között vannak szép számmal libsik, hippik is, az még nem jelenti azt, h emiatt az ő ideológiájuk kell fémjelezze a célkitűzéseket. Ez amúgy az ún. ‘jobboldal’ szégyene is, h képtelen észrevenni ennek a témának, ennek a problémának a súlyát és nem képviselteti magát sokkal markánsabban.

    Az, h vannak ideológiához, poiltikához közeli, alapvetően tüntizéssel, tiltakozással, mint átgondolt stratégiával cselekvő, környezetvédő szervezetek is, pl. Greenpeace, az nem teszi semmissé mindazoknak a szervezeteknek az eredményeit, amelyek tagjai, munkatársai hatalmas küzdelmet folytatnak a mai civilizáció élet-pusztításának a mérséklésére, lassítására. Pl. Birdlife, Magyar Madártani Egyesület.

    Mérhetetlen beszűkült gondolkodást jelent a környezetvédelmet bármiféle ideológiai zsákba, oldalra begyömöszölni: a környezetvédelem az, amely tényleg mentes mindenfajta ideológiától: ugyanis függetlenül attól, h ‘balos, jobbos, liberális, szélsőséges, vallási fanatikus, mgtow, stb’ vagy-e, egyformán belebetegedsz és beledöglesz a mérgező ételek, víz, levegő és környezet hatásaiba!

    Ugyanakkor! Annyit meg kell állapítanom, h a környezetvédelem, ahogyan a 70-es évek óta létezik, alapvetően ebben a formájában megbukott. Sikerült felhívnia a témára a figyelmet. Sikerült kisebb részeredményeket elérnie. De nem sikerült a rendszer működésében érdemi változást elérnie, nem sikerült társadalmi szinten tudatossá tenni, h ez mennyire nem egy “hobbi”, hanem a túlélésünk alapja (!!!) és nem sikerült népmozgalommá fejlesztenie. Ennek okát abban látom, h nem képes a rendszer egészét nézni, hanem csak egy-egy szeletét. A süllyedő hajónak egy-egy likára koncentrál, meregeti vödörrel a vizet. Magát a rendszert és az emberiség értékrendjét, lelkületét kell átállítani: szemben a mai, halott anyagok (pénz, tárgyak) imádatáról átállni az élő, az élet tiszteletére, megbecsülésére.

    Vagy megyünk mindannyian a levesbe. Feministák, antifeministák egyaránt. Lehet álmodozni, h majd a robotok megmentenek. Nem fognak. Vannak bőven példák a Földön, h magasan fejlett, öngyilkos, természetpusztító civilizációk hogyan fűrészelték el maguk alatt az ágat, majd tűntek el csendesen a történelem színpadáról.

    2     0
 2. Nekem “Bajtay-Csordáss Jusztícia” cikke a mikroagresszióról az, ami a legjobban tetszik!

  http://safespace.blog.hu/2017/03/22/progressziv_kislexikon_a_mikroagresszio

  Idézem:

  “Mi is az a mikroagresszió? Nos, ahhoz, hogy ezt megértsd, kedves olvasóm, válaszolj három kérdésre.

  1. Fehér vagy?
  2. Péniszed van?
  3. A péniszed vaginákba szereted beledugni?

  Ha mindhárom kérdésre igen a válasz, akkor közölnöm kell: mikroagresszió lehet bármi, amit teszel vagy mondasz!

  Zseniális! :)

  4     0
 3. Srácok, rendben van, a férfihang álláspontja az, hogy az utolsó vérig támogatjátok hős vezérünk küzdelmét, nem mintha ezzel egyetértenék, de tegyük fel, hogy ezt egy üdvözlendő törekvésnek tartom. De ha még így is lenne, tényleg úgy kell tenni, mintha mindenki, aki nem ért egyet Orbánnal, az Soros bérenc/feminista/migránssimogató? Ez most komoly?

  A CEU bezárás kapcsán nem futottatok bele egyetlen rohadt véleménybe (gondolok itt pl Hajós Andrásra, a CEU mellett kiállt rektorokra, vagy épp az EUra), ami megfontolásra lett volna érdemes? Nem gondoljátok, hogy legalább egy hangyányit talán törekedni kéne arra, hogy a szardobálás helyett ismét az elemző gondolatok kerüljenek túlsúlyba itt a Férfihangon?

  És tényleg muszáj nem észrevenni, hogy a CEU bezárása elleni hőzöngés nem elsősorban, vagy legalábbis nem pusztán a CEUnak szól, hanem a bezárás módjának?

  0     0
  • A CEU bezárás kapcsán nem futottatok bele egyetlen rohadt véleménybe (gondolok itt pl Hajós Andrásra, a CEU mellett kiállt rektorokra, vagy épp az EUra), ami megfontolásra lett volna érdemes?

   Nem.

   És tényleg muszáj nem észrevenni, hogy a CEU bezárása elleni hőzöngés nem elsősorban, vagy legalábbis nem pusztán a CEUnak szól, hanem a bezárás módjának?

   Én meg azon hőzöngök, hogy a CEU-t, meg a civil szervezeteket, NGO-kat miért nem helyezik törvényen kívül, miért nem utasítják ki őket az országból, mint Putyinék tették Oroszországban? Mi ez a kesztyűs kéz az ellenséggel szemben, mi ez a “cuckservative” hozzáállás, ez a hippivircsaft? Azért én egy fasiszta Patásördög diktatúrájától ennél többre számítanék…

   3     0
   • A CEU bezárás kapcsán nem futottatok bele egyetlen rohadt véleménybe (gondolok itt pl Hajós Andrásra, a CEU mellett kiállt rektorokra, vagy épp az EUra), ami megfontolásra lett volna érdemes?

    “Nem.”

    Erről eszembe jut az a vicc Orbántól, hogy “Természetesen mi minden értelmes gondolatot megfontolunk, de eddig még nem hallotunk ilyesmit”. Ja, nem, bocs, ő ezt nem viccből mondta.

    “Én meg azon hőzöngök, hogy a CEU-t, meg a civil szervezeteket, NGO-kat miért nem helyezik törvényen kívül, miért nem utasítják ki őket az országból, mint Putyinék tették Oroszországban?”

    Például azért, mert Putyin egy lépéssel előttünk jár a demokrácia szétverésében.

    “Azért én egy fasiszta Patásördög diktatúrájától ennél többre számítanék…”

    Már korábban is akartam kérdezni, hogy mi ez a fasisztázás? Lemaradtam valamiről? Srácok, én igyekszem minél több cikket elolvasni CEU ügyben, lehet, hogy volt olyan kritika, ahol elhangzott volna ez a kifejezés is, ennek a lehetőségét nem zárom ki, de hogy nem ez a jellemző, azt biztosan kijelenthetem.

    1     0
    • Már korábban is akartam kérdezni, hogy mi ez a fasisztázás? Lemaradtam valamiről?

     Nem, semmi extra, csak a szokásos liberális toposzt ismételtem ironikusan. Bal-liberáliséknál a szó jelentése: bármi, ami magyar.

     3     0
   • Orbán és Putyin között az a különbség, hogy az orosz nem függ az EU-tól, míg Orbán rendszere a NER a meleg vízre valót nem keresné meg az EU-s támogatások nélkül. Viktor addig megy el, amíg Brüsszel engedi. És úgy néz ki, hogy Brüsszel ezt még engedi (vagy a tehetetlensége miatt nem tudja megakadályozni).

    Amikor civilekről beszélünk, akkor nem csak feminácikról beszélünk. Léteznek azok a szervezetek is, amelyek azon tevékenykednek, hogy a rendszer korruptságát tárják fel. Orbán Viktor elsősorban rájuk gondolt, amikor hadat üzent a civil-szférának.

    0     0
    • Szerintem meg Orbán azokra gondolt, akik mindenféle álügyeken keresztül akarnak hatalomra juttatni egy végletekig “liberális”, idegenszívű politikai erőt, amely gátlástalan áramlást enged a mocskos eszközökkel nőgyűlölöző, fasisztázó, a közéletet széthányó, diverzáns, titkosügynök politizálásnak és a végtelen bevándorlásnak.

     4     0
     • Ne legyél már ennyire naív!!

      Nyilván a hatalom mindkettőre gondolt. Vagy szerinted egy oligarchiának érdeke, h legyenek olyan civil szervezetek, amelyek vizsgálják, kritizálják a korrupcióját…? Sőt, továbbmegyek: a hatalomnak semmilyen kritikus civil szervezet nem ideális.

      Csak, h kicsit tágítsam ismét a képet és próbáljunk rendszerszinten látni. Buschék a 9/11 után bevezetett “nemzetbiztonsági” törvények örve alatt minden fajta környezetvédő szervezetet is megfigyeltek, lehallgattak, stb.

      0     0
      • Egyáltalán nem vagyok naiv, pont azért nem foglalkozom azzal a vetületével a problémának, hogy zavarja e a kormányt egy civil szervezet. “Aquila non captat muscas.” - A sas nem legyekre vadászik. Tudod mi telik ki egy valódi civil szervezet erejéből? Mert én tudom, hiszen vezetek egyet. Ezek ebben a formában nem civil szervezetek. “Ne legyél már ennyire naív!!” Ha már lehallgatás: könnyen lehet, hogy ha elolvasnád azoknak az állambiztonsági jelentéseknek egyetlen adagját, amit a Miniszterelnök naponta kap, akkor holnap azonnal 7 lakat alá záratnád Soros összes “civlszervezet”-ét. A háttérben zajló és általunk legyek által  nem ismert tényezőkre nem gondolni a valódi naivitás… – Történetesen biztos lehetsz benne, hogy ezeket is “lehallgatják”, megfigyelik… A magam részéről nem is bíznék olyan államban, amely nem ezt teszi. És a “civil” szervezeteik kisebb korlátozására tett lépésekből már biztos lehetsz benne, hogy veszélyesek. Nem Orbánra, hanem Magyarországra nézve.

       Mellesleg én csak csodálkozni tudok azon is, ha valaki nem érzi elsődleges problémának az ügy kapcsán, hogy egy milliárdos idegen közvetett eszközökkel kedve szerint cserélgetheti a kormányokat egy ország élén: “Jövőre kisakkozom Magyarország éléről az Orbán kormányt pármillió dollárból…” - Egyesek meg még tapsikolnak is ennek… Hmm… Fura politikai ízlés az néhányaktól, hogy azon hisztériás rohamot kapnak, hogy ki kell írnia a NANE-nak, hogy külföldről támogatott civil szervezet, de ebben a manipulációban nem akarják észrevenni a nép szabad akaratának elrablását…

       1     0
  • Felőlem aztán le is bombázhatják, de akkor hogyan kéne bezárni, hogy ne hőzöngjenek?

   2     0
  • “ Ez szimplán hangzik… Így nincsen hatása!
   Mondhatta volna szebben, kis lovag,
   Más-más hangnemből… “

   0     0
  • A hőbörgés egyáltalán nem a ceu-ról szól szerintem, ahogy a nagy olimpiaellenesség sem az olimpia miatt volt. A bukott liberálisok próbálkoznak egyfolytában más ügy mögé bújva, és a nagy többség egyre kevésbé vevő a folyamatos farkaskiáltásaikra.

   3     0
 4. Én úgy vélem, hogy itt sokan az “Ellenségem ellensége a barátom” téves gondolatnak a csapdájába estek.
  Azért, mert az Orbán-rezsim hadat üzent Sorosnak, még nem üzent hadat az eszméknek, amiket az támogat.
  Arról a kormányról beszélünk, amelyik behozta a nők 40 év utáni nyugdíjazását, semmit nem tett a férfiakat, apákat sújtó törvények felszámolásának ügyében.

  1     0
  • Ehhez annyit tennék hozzá, h tévesnek vélem azt az elképzelést is, h aki aláírta a népszavazást, az libsi, vagy ahogy az elmebeteg Bencsik mondaná, “hazaáruló”. Ez a tipikusan az az eset, amikor egyesek a hitüket próbálják a  valóságra ráhúzni. Konkrétan én is aláírtam, mert bár nem kérek a totalibekből sem, de baszottul elegem van az ilyen mértékű pénzlopásból és dilettantizmusból (lásd vizes VB-t, mint ennek tökéletes, 1000%-os példáját, annak minden porcikájában)! Sajnos a kormány olyan mint a megfordított népmesei figura: bármi, amihez hozzáér, nem arannyá válik, hanem szarrá… Amúgy a népszavazás az utolsó eszköz, amely a valódi demokráciából megmaradt  – nem véletlenül igyekeznek ezt is mindenhol ellehetetleníteni, illetve a nekik nem tetsző eredményeket komolytalanná tenni. Egy népszavazáson lehet igennel és nemmel is szavazni, úgyhogy aki a népszavazást ellenzi, annak jó szívvel ajánlom Észak-Koreát, Kínát, vagy egy tetszőleges afrikai diktatúrát, jó szórakozást!

   …és közben meg egyetértek a migráns-stoppal, a keleti irányba kapcsolódással is (mert egy értelmes, önbizalomtól duzzadó politika diplomácia nem arról szól, h egyfajta, vagy többfajta segget nyalunk, hanem pozitív hintapolitikát, vagy ma divatos szóval híd-politikát folytatunk), összességében, meg mint azt már sokszor jeleztem, lehet hisztizni és nyafogni naponta az éppen aktuális dolgokon, de célszerűbb lenne megérteni, h maga a rendszer nem működik, kisiklott, zsákutca, game over (hamarosan), függetlenül attól, h milyen párt, melyik messiása igéri a kánaánt. A rendszer pedig majd akkor fog megváltozni, ha tömegek nem hisznek már ebben a (világszinten!) ál-demokráciában, nem vesznek benne sem aktívan, sem passzívan részt, ezzel megvonva a legitimitását, lerántva a hazugság leplét és végül felnőtt emberként végre nem mástól várják a sült galambot, hanem felelősen, aktívan részt vesznek a közügyekben, amely nem abból áll, h négyéventa aláírsz egy üres szerződést egy általad ismeretlen érdekcsoporttal, amely aztán azt ír a szerződésre és annyiszor módosítja, ahányszor csak kedve szottyan.

   0     0
  • De, pont az eszmének üzent hadat. A CEU rendreutasítása szerintem csak szimbolikus tett, úgyis meg fogja oldani a szaros gorge, hogy minden le legyen papírozva, és nem fog bezárni.

   A lényeg itt pont az, hogy hetekig megy a cikkezés a CEU és szaros mocskáról, és ezek után senki nem fog komolyan venni egy CEU-n végzett helsinkis (külföldről támogatott) kisköcsögöt, mert végre bekerül a köztudatba, hogy ezek az ellenségeink. Ha kellően beitta magát a tudatba, akkor már akár be sem kell zárni őket, mert a fegyverük kicsorbult.

   2     0
 5. Ehhez annyit tennék hozzá, h tévesnek vélem azt az elképzelést is, h aki aláírta a népszavazást, az libsi, vagy ahogy az elmebeteg Bencsik mondaná, “hazaáruló”.

  Nem nézek tévét. Mentem lenn az utcán, szó sem volt még Momentum-mozgalomról, legalábbis én nem hallottam róla. Ilyen fiatal srácok álltak ott egy pultnál, megszólítottak. Azt mondták, az a véleményük, hogy ne az államhatalom, hanem a magyar nép döntse el, akar-e Olimpiát. Aláírtam abban a biztos tudatban, hogy szerintem ez jó ötletnek hangzik, és amikor eljön majd a népszavazás, én arra fogok szavazni, hogy LEGYEN Olimpia. Aztán meg fogtam a fejemet, hogy mi lett ebből. Át lettem baszva, de mondjuk azt sem értem, hogy a kormány miért nem bízott a magyar emberek józan ítéletében amit egy népszavazáson hozott volna meg, miért kellett törölni a projektet.

  Mondok mást. Számomra régen a Fidesz az én fejemben egy liberális párt volt, ami átfestette a címert piros-fehér-zöldre, hogy ne látszódjon ki alóla a dávid-csillag. Ezért a 2006-os választásokon behúztam Gyurcsányékat, mert annak az időszaknak olyan volt a hangulata, mint a 80-as évekbeli kölyökkoromé. Pedig magyar érzelmű voltam világ életemben, és tudom, hogy nem a leglogikusabb indok, de ez van. Aztán jött az őszödi beszéd, és mentem az utcára én is zavarogni.

  0     0
  • Az Olimpiával akkor értettem volna egyet, ha valóban ideiglenes helyszínekkel csinálják meg, és olcsón, ráadásul történelmi környezetben. Az egy nagyon szép és jó dolog lett volna.
   DE: mondjuk szervezési és biztonsági szempontból rémálom lett volna, 100 x annyi őr kellett volna mint versenyző, stb, plusz jókora közlekedési káosz stb. És az tény, eddig minden olimpia az elmúlt évtizedekben brutálisan túllépe a költségvetést.

   A tévében én is csak az akciófilmeket nézem meg néha. Mást nem érdemes.

   Gyurcsányról naivan azt hittem, amikor egyáltalán előkerült a neve régen mielőtt miniszterelnök lett, hogy “egy üzletember majd rendbe teszi az országot” aztán jött az öszödi beszéd és a tévét nézve szurkoltam a zavargóknak. Illetve: más egy országot mint egy céget vezetni, például nem rughatod ki az országból a semmirekellő naplopókat meg a felelőtlen alakokat, egy cégben ezt meg lehet tenni.  De azt is meg kell nézni, hogy mi volt az öszödi beszéd egyik kiváltó oka: a gazdasági válság ami külföldön volt, és megrángatta a világ pénzügyeit. Mondta is “olyannyira vagyunk túl az ország teljesítőképességén mint soha” – Azt nem tudom ki döntött az ország eladósodásáról a párton belül, de értelmes üzletember csak olyasmire vesz fel hitelt ami hasznot fog hozni a jövőben. Meg akkoriban előkerült az “öngondoskodás” , mindenkit beléptettek a magánnyugdíjpénztárba, hogy aztán néhány éven belül Orbánék azzal foltozzák meg a tovább süllyedő hajót. Ronda idők voltak és ez egy ronda megoldás volt, de túl vagyunk rajta.  Mindenesetre mostmár tudom, hogy az igazi “öngondoskodás” a szakmai és egyéb tapasztalataim növelését jelenti, mert azt a fejemben tartom és senki nem veheti el és bármikor lehet vele pénzt keresni.

   Az ország államadósságát pedig vissza kell fizetni, mert kockázatot jelent (kicsi ország a nagyvilág rázós pénzügyeiben, ne ismétlődjön meg 2008 hatása ha megint borul a bili…). Én magánemberként is csak a havi fizetésemnél jóval kisebb hitelt tartok biztonságosnak, az ország meg a GDP kb.74%-a, vagyis olyan 9 hónapnyi fizetésnek felel meg.

   0     0
  • “Mondok mást. Számomra régen a Fidesz az én fejemben egy liberális párt volt, ami átfestette a címert piros-fehér-zöldre”

   éppen most festik vörösre a fehéret és a zöldet. A vörösgrófjaink vhogy reinkarnálódnak.

   “Ezért a 2006-os választásokon behúztam Gyurcsányékat, mert annak az időszaknak olyan volt a hangulata, mint a 80-as évekbeli kölyökkoromé. Pedig magyar érzelmű voltam világ életemben, és tudom, hogy nem a leglogikusabb indok, de ez van. Aztán jött az őszödi beszéd, és mentem az utcára én is zavarogni.”

   éltél a véleménynyílvànításod szabadságának jogával. Gulyás Márton most vki olyasmi, mint anno Polgár Tamás.

   0     0
 6. Kár ezért az oldalért, ha elmegy politikai oldalak mentén állást foglaló irányba.

  0     0
 7. Valóban, az oldal (a szervezett formába alakulás óta) nagyon elment az aktuálpolitika irányába. Olyan témák is megjelentek, amiről mindegyik mainstream híroldal ír mindenfélét, meg mindenkinek van véleménye, de senki nem lát tisztán.

  Beleértve a hivatalos szerveket is, mert az efféle külföldi befolyásolásokat eleve figyelemmel kellene kísérni, azután (érthető formában!) nyilvánosságra hozni meg megtenni az intézkedéseket ha /amit kell, olyan formában amit le lehet nyomni a brüsszeli bürokraták és a polkorrektség torkán. Nem lett volna jobb ötlet -ha már a nemzetbiztonság úgyis mindent lát- nyilvánosságra hozni (banki hivatalos naplókból amit nem lehet letagadni) azt, hogy XY szervezetek mennyit kaptak külföldről?  hogy “Tessék, emberek, itt van amiről beszélünk, bizonyítékkal együtt!” Meg akkor látnánk, hogy melyik civil szervezet milyen mértében működik a tagok zsebpénzéből illetve külföldi forrásból, ami ugye nem jön érdek nélkül, hiszen nem a Mikulás utalja. Meg nyilvánosságra hozni (vagy rendezett formában összegyűjteni ha már nyilvános de nem futunk bele) a témaköröket, pályázatokat vagy mindegy hogy hívják, amiért kapják a külföldi forrást. Nem minden téma veszélyes.

  Egyébként meg azt érzem, hogy az ilyen aktuálpolitikai cikkek remek megosztó eszközök az ellenség kezében az “Oszd meg és uralkodj!” stratégia alkalmazására. Egy csomóan elvitatkoznak itt a cikkek alatt olyan dolgokról, amit nem tudunk befolyásolni, meg talán józan ésszel áttekinteni sem. Ahelyett hogy valami érdekesebb és hasznosabb témával törődnénk. Mondjuk a régebbi cikkek sokkal érdekesebbek voltak.

  0     0
  • az oldal nagyon elment az aktuálpolitika irányába

   Világos. A kiegyensúlyozottság és az elfogulatlan tájékoztatás jegyében szükséges feltüntetni a Férfihangon valamennyi cikk kapcsán az LMP kvótanőinek álláspontját is.

   3     0
  • Amire az utóbbi hetekben a cikkek fókuszálnak annyiban aktuálpolitikaiak hogy a napi politikai közbeszédben is kiemelt helyen szerepelnek. Valójában jelentőségüket tekintve túlmutatnak az aktuálpolitikai vonatkozásokon és pláne a pártpolitikai alapú véleményezésen. Az elmúlt húsz év jövőnkre nézve legfontosabb történései zajlanak jelenleg (eltekintve az EU csatlakozástól).

   Magam is sokallom egy kicsit a mennyiséget (meglehet azért mert a témákban határozott és megmásíthatatlan a véleményem), de abszolút megértem.

   1     0
  • És mi lett az Isztambuli egyezmény témájával? mostanában nem olvasni róla.

   0     0
    • https://nokert.hu/v-20170416-1339/1898/1/kormany-azert-nem-hirdeti-ki-az-isztambuli-egyezmenyt-mert-nem-ert-egyet

     “A kormány azért nem hirdeti ki az Isztambuli Egyezményt, mert nem ért egyet a nők és férfiak teljes egyenlőségével.“-mondják a nőkertes Feministák.

     Magyarországon törvény előtti és jogegyenlőség van férfiak és nők számára egyaránt. Mi lenne hát ez a misztikus  “teljes egyenlőség”?

     Megértéséhez le kell ásnunk az alapokig. A férfi fizikailag erősebb a nőnél, amit csak úgy lehetne kiegyenlíteni, ha a nő számára tisztességtelen előnyt, igazságtalan kedvezményt biztosítanak. A Feminista nők ezt az alapkoncepciót viszik át az élet minden területére!!!

     Csakhogy ez az előny valós, férfiakkal szembeni élet-halál versenyben, küzdelemben tisztességtelen és igazságtalan előnyt biztosítana a nők számára! Főleg azért, mert a férfiaknak alapból eszük ágában sem lenne a nőkkel küzdeni.

     Tehát ezért van az, hogy NEM valódi egyenlőséget, törvény előtti és jogegyenlőséget akarnak elérni a Feminista nők, hanem az élet alaptörvényeit korrigáló, tisztességtelen és igazságtalan többletjogokat, előnyöket és kedvezményeket! Egyszerűen az egyenlőség alapkoncepciója, annak keretei, értelmezésének kiindulópontja más egy férfi és egy nő számára abból fakadóan, hogy a férfiak a fizikailag erősebbek.

     És ezért nem szabad hagyni, hogy a Feministák a céljaikat elérjék! Mert az általuk megálmodott “teljes egyenlőség” a valóságban automatikusan a férfiakat érő joghátrányt, hivatalból férfiellenességet jelent. Amit, ironikus módon, az államhatalomnak, vagyis más férfiaknak kellene kikényszeríteni a férfiak hátrányára és a nők előnyére. Ez nonszensz!

     0     0
     • Ez nem feminita agymenés. Jóval régebbi elképzelés. Szinte minden történelmi korban visszaköszönt valamilyen formában.

      A ma tettenérhető ilyen jellegű jelenségek közvetlen gyökere valahol a francia forradalom eszmeiségében kereshető.

      A  szabadság, egyenlőség, testvériség hármas ostobasága jól leírja a dolgot. Ezen elképzelés vad burjánzása a mai feminita ill. balos irányzatok ideológiája. Számukra az egyenlőség az ha mindenki ugyanolyan, szabadság ha mindenki ugyanazt gondolja és testvér ha ugyanazt hiszi. Így lesz az ugyanolyan más, a más pedig ugyanolyan…

      Antoni mondókája amúgy is ezer sebből vérzik. Durva ahogy a nemi egyenlőséget összekapcsolja a gender ideológiával, a CEU-val és a civil szervezetekkel. Ugyancsak érdekes, hogy nála (még a gender ideológiával is ellentétesen) a nők számára a kizárólagos és mindenek fölötti identitást saját női mivoltuk jelenti.

      0     0
   • Répássy Róbert szerint miután az egyezményhez EZ a kormány csatlakozott, EZ a kormány fogja ratifikálni is.

    ajánlom figyelmedbe az Igazságügyi Bizottság ülésén elhangzottakat (Hunn által linkelt nokertes cikkben van egy hiperhivatkozás erre a cikkre: Az Isztambuli Egyezmény (újabb) elkaszálása: a macsó arrogancia diadala).

    Reményt max az adhat, hogy a Soros elleni ideológiai háborút tényleg annyira komolyan gondolják, hogy végre sikerült elolvasniuk, ill. megérteni az Egyezménnyel járó kötelezettségeket.

    Szóval bízzunk benne, hogy hiába EZ a kormány csatlakozott (ideologiailag tudatlanul ?) az IEhez, a dolgok jelenlegi állása alapján mégse fogja AZT ratifikálni.

    0     0
 8. Na itt van még egy agyrém…Ezt komolyan gondolja,hogy ennek valós esélye van,hogy nekünk nőknek ettől kell tartanunk? Nem tudom,hogy ez tudatos megvezetés,hisztériakeltés ,vagy ez a nő is (Bodnár Judit Lola) az agymosás következtében lett ilyen,de valami nagy gáz van a fejében:

   

  http://24.hu/kultura/2017/04/30/a-no-csak-szulogep-semmi-mas/

  0     0
  • Hülye ez. Elegendő az első bekezdés utalásait végigvenni. A szokásos lerágott csont témák, a szokásos imamalom. Az egész cikk tele a feministák toposzaival, állandó szókapcsolataival. Egyszerűen unalmas újra meg újra cáfolni meg pespektívába helyezni.

   Ott van például a hetente egy nő hal meg örök témája. Ez azt jelenti hogy kb. minden százezredik nő hal meg élettárs vagy férj keze által (ami az emberölések kb. harmada-negyede, az emberölések legtöbb áldozata férfi). Valójában több nő hal meg az influenza szövődményeiben és pláne több pl. mellrákban, méhnyakrákban, mint férfiak által. Tényleg! Az ilyen NANE-PATENT szutykok miért nem az emlőrákkal meg a méhnyakrákkal vannak tele?

   1     0
 9. Mielőtt túlértékelnénk az Orbán-kormányt, ajánlom olvasásra az alábbi hírt:

  http://alfahir.hu/2017/04/29/brusszel_rogan_antal_migracio_kozteve

  http://alfahir.hu/2017/04/29/orban_viktor_brusszel_ceu_migracio_rogan_antal_fidesz_europai_neppart

  „Ez bizonyára vitatéma marad, de mi minden részletkérdést hajlandók vagyunk megfontolni. Vannak olyan témák a tranzitzóna kapcsán is, amelyek megfontolhatók. Például a tizennégy-tizennyolc évesek esetében konkrét kérés van felénk, hogy engedjük be őket Magyarország területére. Mi hajlandók vagyunk erre, amennyiben alávetik magukat a DNS-vizsgálatnak, amiből egyértelműen kiderül, hogy valójában mennyi idősek. Tizennyolc alattiak-e vagy tizennyolc fölöttiek.” (Rogán Antal)

  A kormány józan válasza az lenne: ide egy migráns sem teszi be a lábát! De hát nem ez a válasz. Velük lehet tárgyalni… A kiskorú migráns is veszélyforrás – az ISIS és a Boko Haram is tele van kiskorú katonákkal.

  0     6
 10. Most látom, micsoda vitát kavart ezt a posztunk. Sokat hezitáltam, de most az egyszer levetem az ironikus szerepet, és komolyan válaszolok.

  Nem rajongok az Orbán-kormányért. Milliárdokat költenek stadionokra és űrközpontra, a strómanjaik gazdagodnak uniós pénzeken, és így tovább… Én örülnék, ha lenne alternatívájuk. Csakhogy jelen helyzetben egyszerűen nem jöhet létre komolyan vehető ellenzéki erő, ami legalább kétpólusúvá tenné a politikai életet.

  Miért? Épp az ilyen tüntizők miatt. Amint lehetőség lenne egy jól szervezett ellenzéki csoport és tömegbázis kialakítására, megjelennek a feminácik, a genderfasiszták, az elcseszett migránssimogatók, a kamu zöldek és CEUs szabadbölcsészek, és kisajátítják maguknak a kezdeményezést, csontig rágják, majd miután az egész hitelét vesztette és kikerült a média figyelméből, elhajítják.

  Vegyük csak a közelmúltbéli eseményeket! Gulyás Marcika hivatásos alternatív megnemértett forradalmár behisztizik, mert egy tüntetésen a felszólalók nemi aránya nem 50-50 százalék. Tesz arra, hogy a négy felszólaló más-más ideológiát, véleményt és nézőpontot képvisel, őt csak a genderfasiszta egyenlősdi érdekli, mert az ő szemében csak a nem határozza meg a diverzitást. Máris jön a passzív agresszív fenyegetőzés, a zsarolás, “jaj, ha nem lesz még egy női fellépő, én sem megyek ám el!” És onnantól kezdve senki sem magáról a tüntetésről beszél, hanem arról, hogy most akkor Gulyás Marcika hős white knight vagy számító genderfasiszta-e…

  Aztán ott volt az a több tízezres tüntetés, aminek a komolyságát zéró másodperc alatt semmisítették meg a beszívott, röhögcsélő, burger kinges papírkoronával a fejükön ugrabugráló, romkocsmákból szalajtott hipszter junkie-k és goás majmok. Mit értek el? Hoztak tíz százalékot a fidesznek.

  És akkor még nem beszéltünk a hős ligetvédőkről, akik annyi energiát öltek néhány fa “megmentésébe”, amennyivel a fél Pilist újratelepíthették volna facsemetékkel. De hát kimenni az erdőbe nem buli, jobb a Ligetben majomkodni, játszani a hős természetvédőt, miközben nem tudják megkülönböztetni a platánt a tölgytől, de legalább benyúlhatnak néhány közepesen elhízott Elte BTK-s bölcsészbige szoknyája alá.

  És ezért nem lesz kompetens ellenzéki erő ebben az országban még hosszú éveken át.

  0     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Számoljunk le a teljesítményizmussal!

Hála a CEU gender studies tanszékének, és nem kis részben a progresszív hősök halálmegvető bát...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Gondolatok a férfiasság körül - pár sor az erőről

Tavaly egy beszélgetés közben hallottam azt a megállapítást, miszerint a macsóság vegytiszta ö...
Egy perc humor - amikor a nő tiszta szívből szeret

Egyszer egy nőknek szóló önfejlesztő tanfolyamon, mely arról szólt, hogyan éljünk szerető párk...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Vers - mindegy, kinek

Az alábbi vers a Feminista Almanachban jelent meg, szerzője egy bizonyos Tom D. neves rapper, ...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Játék bemutató - FEMINAZI: The triggering

A férfiszféra egyik utolsó védőbástyája a számítógépes játékok ipara. Időről időre előkerü...
HUMOR - Szatíra
Backlash

A nők feminista világkongresszust tartanak, ahol sorban felszólalnak, és megosztják egymással ...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Próbálj meg lazítani!

Olvasgatva Giordano Bruno (A feminizmus démona) írását a radikalizmusról, rengeteg gondolat fo...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
A nőfelszabadító (novella)

  Péter mély levegőt vett. Aztán megint. "Jó, most már jobb.", gondolta. A feszültség ...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Kormánybuktatás nőlázadó módra

A Milla 2012. október 23-i tüntetésén a "Nők Lázadása Mozgalom" tagjai "kormányváltó" beszédet...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
A közgazdasági Nobel díjról

Az idén Alvin Roth és Lloyd Shapley kapta meg a közgazdasági Nobel-díjat piactervezési és páro...
CSAJOZÁS - Szex
Ahogy Fred látja a világot - egy hús-vér férfi vallomásai

Deansdale hivatkozott nemrég Fred Reed ezen cikkére az egyik blogbejegyzésében, de dereng vala...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Ugrás a feminizmusért

Könnyed lazításként egy videó, amely ezer szónál is beszédesebben képes szólni a feminizmus ön...
HUMOR - Szatíra
Aktív ellenállás!!4!

Példaképünk és bölcs vezetőnk, a Gumiszoba blog okos, szép és a mocsok férfi propagandaállítás...
HUMOR - Szatíra
A férfi életútja (adoma)

Bár számos igazán jó vicc, humoros történet, anekdota foglalkozik a "férfilét gyötrelmeivel", ...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Nem szereti a vastag férfikolbászt a német feminista

Egy németországi üzletlánc gasztronómiai újításán borult ki többek között Antje Schrupp fe...
HUMOR - Szatíra
Progresszív kislexikon - A mikroagresszió

Mi is az a mikroagresszió? Nos, ahhoz, hogy ezt megértsd, kedves olvasóm, válaszolj három kérd...


androfóbiaApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagender mainstreaminggyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0IsmerkedésIsztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepekNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret