Alter Ego

A Férfiakon gúnyolódik a life.hu?

Alter Ego - 2017. május 20. szombat 00:49 - 46 hozzászólás

Címkék:

lifeponthuferfinapLétezik egy vicceskedő szólásmondás, miszerint a magyar Férfiak napja május 19, Ivó napja. Remek alkalom ez a Férfiak megünneplésére, mert ezzel máris sugallható, hogy a Férfiak, avagy a nagy Ivók, valójában nem méltóak a megünneplésre, nincsenek méltatásra érdemes erényeik.

A life.hu ezt a mai remek alkalmat használta fel cikkében arra, hogy köszöntse a Férfiakat, méltassa erényeiket, elítéljen minden a Férfiakkal szembeni diszkriminációt, hangsúlyozza eredményeiket, megköszönje hozzájárulásukat a család, a házasság és a gyerekekkel való törődéshez, valamint elismerje a különféle közösségekben betöltött nélkülözhetetlen szerepüket. Ja, bocs, mégsem; arra használták a “Férfinapot”, hogy férfimustrát tartsanak és az olvasókat arra biztassák, hogy válasszanak, ki is hazánk legszexibb Férfija; vajon 5 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 5 5 olvasó átlagosan 5.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Beszédtéma - Bulvár, Humor - Szatíra rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


Nemzetközi férfinap

"Nemzetközi férfinap". Nem sokat hallottunk eddig erről, ugye? Nőnap és anyák napja már évtizedek óta van, a férfiak és az apák meg csak vár...
Nemzetközi Férfinap

A Nemzetközi Férfinapot (november 19.) először 1999-ben tartották meg Trinidad és Tobagóban, az ENSZ támogatásával. Az esemény ezt követően nagy elis...
Ugye te sem feledkeztél meg a Nemzetközi Férfinapról?

A Nemzetközi Férfinapot (november 19.) először 1999-ben tartották meg Trinidad és Tobagóban, az ENSZ támogatásával. Az esemény ezt követően nagy elis...
Március 8. legyen Férfinap! - Egy dán egyetemista véleménye

Dánia egyik vezető médiumában, a Politiken-ben meglepő ötlettel állt elő az elmúlt hónapban, a Nőnapot megelőzően egy egyetemista. Véleménye szerint e...
Gondolatok Valentin nap után, nőnap előtt

Miután véget ért az egyik legsziruposabb és leggiccsesebb ránk erőltetett ünnep (Bálint nap) elgondolkodtam azon, hogy miért vannak ezek az u.n. „női ...


Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (46) Hivatkozások (0)
 1. “ki hazánk legszexibb Férfija, vajon Sebestyén Balázs, Kucsera Gábor, Nagy Ervin, Istenes Bence, Árpa Attila vagy Majka?”

  Hát nem tudom,én mindegyiktől hányok… Nagy Ervin nem rossz színész,de egy primadonna. Árpa Attila sem rossz “filmben utazó”,de számomra nagyon beképzeltnek tűnik,a többi no comment.

  Nekem ilyesmi lenne a listám:

  Benedek Tibor/Kásás Tamás stb (és kb a mindenkori vízilabda válogatott)

  Darnyi Tamás,Cseh Laci,Szilágyi Áron,Kenderesi Tamás (a fiataloknak),színészek közül csak régieket tudok,egyszerűen nincs olyan,akit említhetnék. Talán Csányi Sándor nem rossz színész (meg hasonlít a nagypapámra).Szóval Bujtor István, Kovács István (nem a Koko),Bitskey Tibor, Mécs Károly, Benkő Gyula (na jó,még a fia is),hol vannak ezek a cikkben is melítettek hozzájuk képest? No igen, én meglehetősen régimódi vagyok.De Majka, Sebestyén Balázs, Istenes Bence ???!!!

  2     0
 2. Talán félreérthető volt a megfogalmazás, ez a life.hu celeblistája.

  1     0
  • life.hu keresőjébe beírtam Szabó Győzőt 356 posztban celebelték,Hajóst 361, Bereczkit 1033ban, Hujber 734 poszt, ok Kamarást csak 73ban csócsálták…

   1     0
 3. Én ennyit írtam másik cikk alatt: Medveanyám! Ezek aztán alácsúsztak de rendesen. Férfiaknak szánt hat fős férfi tízes lista? És milyen Magyar Férfinap? Ki találta ezt ki? (Sör)Ivó napja?

  Még számolni sem tudnak. A cikkben tízes listára hivatkoznak, aztán odafossák hat igénytelen ember nevét. Bulvárosan gyártanak egy cikket nőknek férfinap alkalmából, olyan férfinapról amit ők találtak ki és még abból is csak gúnyt űznek.

  Elmúlt nőnap, de ennek analógiájára jövőre csinálhatnánk egy cikket Magyarország tíz legnagyobb ribanca címmel, amibe aztán beletennénk hat nevet és néhány mondat indoklást is. Ezek után pedig lehetne szavazni hogy az olvasók szerint a hat közül ki a legnagyobb kurva.

  3     0
 4. Két dologra szeretnék rávilágítani:

  1. Én nem érzem, hogy ez a konkrét linkelt cikk azt sugallná, hogy “a férfiak, avagy a nagy Ivók, valójában nem méltóak a megünneplésre, nincsenek méltatásra érdemes erényeik”. Meg van említve, hogy a november 19 mellett május 19 is un. férfinap, de nincs szó olyan célozgatásról, amit a cikkíró belelát.

  2. Az viszont tényleg gáz, hogy egy ilyen life.hu-s cikkben fel sem merül az átlagférfiak problémái/szempontjai. De ez nem csak a cikkíróra igaz, a nők számára eleve láthatatlanok az átlagférfiak (értsd: olyan férfiak, akik alacsonyabb szinten vannak, mint a megemlített szuperhímek). Viszont ez meg nagyon mélyre nyúlik, gyerekkorunktól kezdve nyomják belénk, hogy a kislányoknak segíteni kell, a kislányokat védeni kell, mi meg le vagyunk szarva. Én ezt érzem alapproblémának.

  Viviannek:

  “Hát nem tudom,én mindegyiktől hányok… Nagy Ervin nem rossz színész,de egy primadonna. Árpa Attila sem rossz “filmben utazó”,de számomra nagyon beképzeltnek tűnik,a többi no comment.”

  Tudom, a fent említett okok miatt ez nehéz lesz neked, de esetleg megpróbálhatnád megérteni, hogy ez a felütés miért volt off jellegű, és hogy miért jelentett ez még eggyel több okot sokaknak, hogy leszarva érezzük magunkat.

   

  0     0
  • “Tudom, a fent említett okok miatt ez nehéz lesz neked, de esetleg megpróbálhatnád megérteni, hogy ez a felütés miért volt off jellegű, és hogy miért jelentett ez még eggyel több okot sokaknak, hogy leszarva érezzük magunkat.”

   Én a Life.hu-s cikket egészében nem olvastam,igazából Alter kiragadott részére reagáltam,egyszerűen igen meglepődtem ,hogy manapság valakik-bárkik,ezeket a férfiakat tartják a legszexibbeknek…ezért írtam,kizárólag erre a részre reagálva egy másikat (egy szerintem-et)

   Igen,tudom,hogy nagyon rossz leszarva érezni magát az embernek,mondjuk én pont nem az vagyok akit első sorban a külsőségek fognak meg valakiben.(egyébként emlékeim szerint én napján,azaz nov 19-én üdvözöltem is a FH összes férfi tagját férfi nap jóvoltából,sőt a páromat is felköszöntöm 3-4 éve,amióta tudom,hogy ez a napja,apák napját,meg 20 éve tartunk,sokszor “nagyobbat”,mint az anyák napja). Szóval hidd el megértem miről írsz és ha a listámmal (ami tényleg nem egészében a cikkre ,csak inkább a nevekre volt reagálás) rossz érzést okoztam,úgy elnézést kérek Tőled.

    

   1     0
   • “Igen,tudom,hogy nagyon rossz leszarva érezni magát az embernek,mondjuk én pont nem az vagyok akit első sorban a külsőségek fognak meg valakiben.(egyébként emlékeim szerint én napján,azaz nov 19-én üdvözöltem is a FH összes férfi tagját férfi nap jóvoltából,sőt a páromat is felköszöntöm 3-4 éve,amióta tudom,hogy ez a napja,apák napját,meg 20 éve tartunk,sokszor “nagyobbat”,mint az anyák napja). Szóval hidd el megértem miről írsz és ha a listámmal (ami tényleg nem egészében a cikkre ,csak inkább a nevekre volt reagálás) rossz érzést okoztam,úgy elnézést kérek Tőled.”

    Úgy látom, akkor mégis elmarad közöttünk a vita :)

    Egyébként én nem gondolom, hogy egy nőnek kötelessége lenne vagy tőle elvárható lenne a férfiismerősei, de leginkább férje/pasija felköszöntése által jócskán kilépnie a komfortzónájából. Teljesen korrekt reakciónak tartom azt is, ha egy nő csak szimplán nem “ünnepelteti” magát egyoldalúan, és ezért nem is kelt lelkiismeretfurdalást a másikban. Ez most inkább a Valentin napra áll, nem annyira a nőnapra, főleg nem az anyák napjára.

    Szóval a lényeg a kölcsönösségen, illetve annak hiányán van.

     

    1     0
  • Nem is mondom, hogy a life.hu közvetlenül mondja ezt… Hanem a sztereotíp viccelődésre ráülve:

   - Na hapsikám, tudod melyik nap a férfiak napja?
   - ???
   - Hát Ivó napja! Heheheh…
   - ?!=+!/>#{|#?
   - Hát Ivó napja.  IIII VVV ÓÓÓ. – ÉÉÉrted? Jóó vicc, nem??  Hehheheheh
   - :(
   - Na, ne vágjál már arcokat… Nesze, itt van pár jó passiii! Tetszik, nem? Hehehehhhee A világ legjobb, legértékesebb pasijai Majka …hehehe… meg Árpa Atti… Hehhehe

   Senki ne mondja, hogy nincs nekik humorérzékük…

   Ehhh, hagyjad szegény Vivit, mert ha valaki ilyen “szellemesen” kitenné itt a nőnapi csöcsöket, akkor meglehet, hogy én sem tudnék már másra koncentrálni. :D

   3     0
   • “Nem is mondom, hogy a life.hu közvetlenül mondja ezt… Hanem a sztereotíp viccelődésre ráülve”

    Igen, ez így már reálisabb.

    Egyébként nagyon távol álljon tőlem, hogy a life.hu-t védjem. A Nane-s, átlátszó, nyíltan férfigyűlölő hazugságoknál ők sokkal árnyaltabban terjesztik a feminista propagandát, és pont emiatt tartom veszélyesebbnek ezt a módszert. Pl a női maszturbálást következetesen a szexualitás szabadságának megéléseként írják le, amivel nem is lenne baj bizonyos mértékek mellett, de ha néha férfi maszturbálásról jön ki egy cikk, akkor itt már egy káros és üldözendő szokásról írnak.

    0     0
 5. Kiegészíteném a “legszexibb férfiak listáját”:

  Kovács Béla (A budaörsi IKEA áruház árufeltöltője)

  Kis János (A fővárosi csatornázási művek szakmunkása)

  Tóth Lajos (Az RTL-klub székházának portása)

  Andrew Vajna   (Valami üzletemberféleség….. nem tudom pontosan)

   

   

  1     0
 6. Az Isten óvjon minden apát attól, hogy elvált vagy válófélben lévő felesége megharagudjon rá és molesztálás vádjával cibálja bíróság elé:

  A Barnahus-modell szerint ha nincs bizonyíték és bizonyítottság, de a kihallgatáson a gyerek kimondta az elkövető nevét, akkor a feltételezett bűnösnek kell bizonyítania az ártatlanságát, annak minden vizsgálatával és procedúrájával együtt. Nálunk fejlettebb országokban az igazságszolgáltatás pontosan így működik.”

  http://divany.hu/vilagom/2017/05/13/barnahus/

  0     0
  • Na ez aztán különösen nagy baromság,  tekintve a gyerekek hazugság szándéka nélkül és képesek bemondani főleg olyat amit előtte bedumáltak neki, de még anélkül is, egy sima rákérdezésre is azt fogja mondani hogy “ő volt”. Illetve mennyire keveredik a fikció és a valóság, hogy jönnek létre hamis emlékek. Ennek külön kutatási területe van, hirtelen nem találom melyik TED előadásban láttam de többnek is a témája volt (nem csak gyerekek esetében felnőtt esetben is – közben találtam 3-at is ebben a témában mégsem azt amire emlékeztem elsőre).
   Szóval ez alapján elég ha valaki nem szimpatikus, vagy megijesztette – bemondásra hirtelen bűnössé válik.

   2     0
 7. “Sebestyén Balázs, Kucsera Gábor, Nagy Ervin, Istenes Bence, Árpa Attila vagy Majka”

  Mért nincs “ez mind szar” választási lehetőség?

  2     0
 8. A férfinap a nők többségének szemében egy felesleges baromság amivel nem is törődnek. Ezzel nem is lenne bajom hisz mi férfiak nem azért élünk, dolgozunk, alkotunk, hogy ezért össz társadalmi elismerést kapjunk. Viszont az egyre elterjedtebb férfigyűlölet hatására felmerül bennem pár kérdés.

  Mit írna a life.hu a férfiakról ha egységesen beszüntetnénk minden munkavégzést? Vajon mennyi idő múlva kezdenék el magasztalni a férfiakat és mikor  ébrednének rá, hogy nélkülünk civilizáció sem létezhet?

  1     0
  • Mondjuk nekem a nőnap a magam részéről ugyanez, szóval ezt valahol még meg is tudom érteni. Valahol.

   0     0
  • Érdekes, Vass Virág pár hete ugyanezt javasolta a nőknek izlandi módra. Hogy észrevegyék őket végre. Hogy nem jutott eszembe, hogy ezt mi is megtehetnénk! Benne lennék, de inkább valami utcai bulit csapni, mert a gondozottammal tolnék ki nagyon, ha belesz..nék a munkába. Ő meg kiszolgáltatott, de nagyon.

   Hogy nem jutott eszembe? Baszki! Tényleg.

   1     0
  • Maximum magának írna Life.hu “munkatársa”, mert nem lenne Internet, amin megjelenjen. Nyomda se lenne, ha esetleg abban gondolkodna. De még fel se tudna hívni senkit. Nagyon rövid idő után leállna minden kommunikációs rendszer, mert nem lenne áram. Hála a mérnöki tervezésnek biztonságos módon állnának le az erőművek, de könyörtelenül leállnának. És addigra telekommunikáció se lenne, ami egyébként néhány napig valószínűleg menne magától is, ha áram lenne – persze a gondos mérnöki tervezés miatt, amit többségében férfiak csináltak.

   0     0
 9. A március 8-i bikinis képeket várom, tényleg jó ötlet!

  0     0
  • igaz, vagy szimpla fehérnemű reklámfotókat. Tutira megcsinálják őket. Benne lennék, újfajta március 8, persze sajtóvisszhanggal, hogy így tiltakozunk a férfiak életének bagatellizálása ellen.

   0     0
 10. Bedö papa leírja a frankót, Nõknek rózsaszín pirula a férfiakról:http://hottie.hu/sales.php

  Nem gondoltam volna hogy van titkunk! :D

  0     0
  • “Meg tudnád találni az igazi férfiakat. Azokat a pasikat, akik még mindig kényeztetik a nőket. Ajándékokkal, utazással, figyelmességgel és kedvességgel.”

   Idióta.

   1     0
  • a szivecskés fesoroló jelért külön szívlapát, de az valószínûleg editorial a hottienál :/

   Hogyan találd meg az igazi férfiakat” netto feminista/sztahanovista agymosás, a komcsik hozták brandbe az “igazi” jelzôt, az egyedi helyett

   “Hogyan jöjj rá, hogy egy férfi igazán értékel és nem csak kihasználni akar;” esetleg tényleg megismerni a másikat és nemcsak a másikban a visszatükrözôdést keresni.

   Hogyan jöjj rá mi jár igazán a férfiak fejében” -istenments.

   Hogyan kapj meg egy férfitől bármit, amit csak akarsz;” mijez fôzöcske/ szopi tanfolyam?

   Hogyan szerezz megingathatatlan önbizalmat, amit minden férfi elismer;” mindenki kizökkenthetô, de a jó kapcsolat alapja igazából az, ha nincs játszma

   Hogyan alkalmazd az igazi vonzerő 3 pontját, ami minden férfit térdre kényszerít” mindig csak a mennyiség :/

   Hogyan építs olyan vonzerőt, ami nem függ a külsőtől de mégis minden férfira hat;” feminizmus.

   Mi az a 8 pont, aminek egyetlen férfi sem képes ellenállni, mert genetikailag van bele kódolva” nyolc? aszittem az elsô 5 mp.

   Mi az a 9 tulajdonság, ami bár tanult, de mégis majdnem olyan erős mint az előző nyolc“; kedves, gondos, figyelmes, nem egy egoista, szereti a gyerekeket, äldozatkesz

   Hogyan csábíts és hódíts úgy, mint egy hadvezér aki mindent legyz; ” nôi hadvezér?

   eddig volt kb  vicces, viszont innentôl tragédia:
   Hogyan érd el, hogy a pasi megvegye amit akarsz, költsön rád, de mégse kelljen kérned” hogy képes ezt vki leírni egyáltalán

   Hogyan találj rá az igazira, és hogyan érd el, hogy úgy szeressen, mint még senki más” esetleg imadkozzon, nekem 3 évembe telt

   Hogyan legyél olyan vonzó és érdekes a párod számára, hogy soha ne nézzen más nôkre” nyugodtan nézhet más nôkre, szerencsére lát.

   És hogyan legyél olyan jó nő, amilyen mindig is akartál lenni.” mindig van min dolgozni, de az öregedés azért leveszi ezt a terhet.

   1     0
 11. Nèmetországban ma van hivatalosan Vatertag/ Herrentag családfôk és a férfiak ünnepe, a hagyománya egèszen a 4. századra vezethetô vissza. Az Úr Mennybenetelének elôestéjén körmenettel vonultak végig a településeken és mindent megszenteltek (jó aratás reményében). a felvonulást három napig tartó sátras ünnep követi/ követte. 1934tôl hivatalosan is szabadnap.
  Én pl egészen tegnapig azt hittem nekem nincs ilyen kollektív izém, de amikor tegnap a fiam életében elôszôr a sport egyesületével részt vett egy ilyenben, vmi egészen elképesztô érzés volt. az egyik templomnál volt a gyülekezô, a pap megáldotta az összes résztvevô egylesületet (volt vagy 2-3ezer ember, ez egy 10 ezres település) aztán hatalmas harangozás meg síp, dob, fúvósok kisèretében végigvonultak, az országutat lezárták szóval tuti, hogy berlinig állt a dugó. A felvonulás végén megvendégelték ôket meg kaptak még zsetont a kicsik a körhintákra.
  szóval boldog Férfinapot!

  0     0
  • Jézus mennybemenetele de itt  Jó lesz az “Vatertag”nak is és ők annak is mondják, apák napja, nem férfinap, legalábbis bajorban biztos.

   0     0
   • apukám mondja “Urunk mennybemenetelének”, de tényleg nem néztem utána, hogy mi magyarul az ünnep hivatalos neve.
    A Herrentag meg konkrétan Jézusra utal és nem a Férfinap tükörfordítása.. nekem igazából, ebbôl az egészbôl az a fontos, hogy egy olyan településen lakunk, ahol ennyire fontosak a keresztény hagyományok és ezt a gyerekekben is tudatosítják, ott a feszület a tanteremben és az ünneplô ruha az a népviselet, anyák napja elôtt a kislányokat is felköszöntötték, most pedig a kisfiúkat. mi meg kaptunk gyönyörû kézimunkákat, faragást.

    0     0
  • Ez a nő nagyon beteg…(és még csak nem is tud róla) Amúgy biztosan egy tökéletes testű bombázó,de úgy őszintén ki akarna megdugni egy ilyet…?!

   Ja ,és mondjuk arról még csak-csak tehet valaki,hogy elhízik,de arról hogy kopasz/kopaszodik?! (de lehet azért mackósodik el,mert 10-12 órákat dolgozik a családjáért ülőmunkát végezve,ha valaki,akkor én tudom milyen nehéz ilyen munkavégzéssel,pláne 40 felett formában maradni)

   Szerintem szexik a kopasz pasik ! Yul Brynner forvever !!!

   Képtalálat a következőre: „yul brynner”

   1     0
 12. Ez viszont szép a fészbuktól, nem?

  0     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

BESZÉDTÉMA - Bulvár
A megvalósult álom - utópia a gyakorlatban

[A cikk fordítás, eredetijét lásd itt.] Civakodás a retikülök fölött és könnyek a mosdóban....
A #Metoo Magyarországra hozza a safe space-eket

Minden a zaklatási ügyekkel kezdődött. „A feljelentés-kultúra (amibe a trigger warningok, vag...
HUMOR - Szatíra
Feminista utópia (szatírikus sci-fi novella)

2025 - A feminista szervezetek nyomására több országban fontos törvényi változások lépnek hatá...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Dán miniszter: nincs szó a valódi problémákról

Dánia új oktatásért és egyenlőségért felelős minisztere, Ellen Trane Nørby szerint a nők és a ...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Újabb önálló olvasói találkozó

Újabb olvasói találkozóra kerül sor augusztus 11-én, pénteki napon 17 órai kezdettel. A szí...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Férfiak a sztereotípiák tükrében

Ma a buszon ülve egy mosógépet hirdető reklámplakátot láttam, melynek szlogenje így hangzott: ...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Loco-emotion - Női mozdonyvezetők a MÁV-nál?

A magyar vasúttörténet 160 éve során még soha nem teljesített szolgálatot nő mozdonyvezetőként...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Alfaság tegnap és ma

Kezdhetnénk azzal, hogy definiáljuk az alfaság fogalmát. Jelen cikkben Roissy megközelítését...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Börtönbüntetést kapott a "testnevelő" tanárnő

Stacy Schuler 33 éves Ohiói egészség és torna tanárnő a szokásosnál tágabb értelmet adott a ...
CSAJOZÁS - Szex
Alfalány? Talán Alfa holdbázis!

A nők legfőbb pszichológiai problémája a kivetítés. Egyszerűen nem tudnak különbséget tenni ak...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
A nő a férfiban

Ha a Férfi lényegét abban fedezhetjük fel, hogy számára a szexus, a testiség, a párkapcsolat, ...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Elmélkedés elnyomásról és szabadságról

"Nekem nincsenek tanaim; semmit sem adhattam az embereknek, nagyot, értékeset, aminek visszavo...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Miért problematikus a női munkatárs a munkahelyen?

A provokatív címadás utal rá, hogy most egy újabb antifeminista, emancipáció-kritikus, felszín...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Áldott állapotok

Igazán röviden és udvariasan szeretnék írni. Egészen friss a cikk, ma jött szembe a Facebookon...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Amikor a leggazdagabb gyerek hisztizik

"Több női rendezőt Hollywoodba!" - követelőzik Natalie Portmanre hivatkozva az index. Feli...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
NeNI

Az antifeminizmus a feminizmus mozgalma ellen küzdő mozgalom. Mérsékelt szárnya nem vitatja, h...


androfóbiaApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagender mainstreaminggyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0IsmerkedésIsztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepeknőnapNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret