Őrségváltás az Akadémián – a feminizmus újabb frontot nyit

Berengar - 2017. június 11. vasárnap 10:22 - 31 hozzászólás

mtaA Férfihang hasábjain többször szóba került már a politikai szféra, a szellemi szektor, a felsőoktatás vagy a munkaerőpiac elnőiesedése. Míg a nők sorra magukévá teszik a kényelmesebb értelmiségi pályákat, addig férfiak tömegei proletarizálódnak. Úgy tűnik, a genderforradalom gőzmozdonya megállíthatatlan: a nemi arányok oktrojált megváltoztatása az elitet sem kíméli.

Magyar Tudományos Akadémia vezetősége a közelmúltban új testületet hozott létre. Az MTA kimondott céljai között szerepel, hogy növekedjen a nők aránya a posztdoktorok és az MTA doktorai között, a közoktatásban pedig minél több lány érdeklődését sikerüljön felkelteni a matematika, a fizika és más természettudományi tárgyak iránt. Lukács Lovász László, az MTA nemrégiben újraválasztott elnöke szerint a nők csekély mértékben reprezentáltak a hazai tudományos elitben. Mindebből egyesen következik a mélyen szociális, népboldogító törekvés: növelni kell a női akadémikusok számát. Ha kell, a szabályos jelölési folyamat felrúgásával.

Igen csekély társadalmi figyelmet kap, hogy a férfiak mennyire alulreprezentáltak a humán területeken, például a nyelvi szakokon. Nem árt, ha körbe-körbenézünk az MTA kutatóhálózatának háza táján.

Annak ellenére van tömérdek néprajzosunk, hogy fél évszázada megszűnt a népi műveltség, amit tanulmányozni lehet, de sebaj, ezentúl elektronikus folklórt és ponyvameséket kutatnak ők. Tizenegy nő és egy férfi van egy témacsoportban? Előítéletes vagy, komám.

Közismert: a nyelvészek már a 19. században kivesézték a finnugor nyelvjárásokat és nyelvemléket, de továbbra is jár az apanázs, főként ha kilenc kutatóből kilenc nő. Vagy tizenhétből tizenhárom, ami nem rossz arány. Ennyit az üvegplafon mítoszáról, kollégák.

Progresszívjeink szokásuk szerint telesírják a sajtót, hogy kevés a nő a STEM szakokon, de láthatóan semmi kifogásuk az ellen, ha a bölcsész állásokat kizárólag nőkkel töltik fel. Nem magától értetődő, hogy több férfi kutatója van az MTA-nak, de a szebbik nem “hátrányát” bőven ellensúlyozza, hogy az Akadémia rendszerint nőket vesz fel adminisztratív munkatársnak. Egyébként sem tudni, hogy az MTA milyen teljesítmény alapján osztogat forrásokat; tabukérdésnek számít, hogy az országnak szüksége van-e ennyi MTA-s bölcsészre; ráadásul több MTA-s kutatócsoport névsora nem publikus. 

Elképzelhetőnek tartom, az MTA-t vezető matematikus úr nem tud számolni. A dolognak azonban van egy sokkal rosszabb olvasata.

*   *   *

A kulcsszó az őrségváltásE kifejezés a két világháború közötti, majd második világháború alatti Magyarország mozgósító jelszava volt. Publicisták és értelmiségiek hada tárgyalta hosszan, miként lehetne megváltoztatni a felső társadalmi rétegek összetételét. Ha 1919 után megjelent könyveket és újságokat lapozzuk, a legszembeötlőbb szó az arányosítás. Ha egy közösség, faj vagy nemzet csekély mértékben van képviselve a szellemi elitben, nosza rajta, vezessük be a kvótarendszert!

A jámbor lelkű olvasó itt közbevághat, hogy a zsidótörvényekre hajazó numerus sexus alkalmazásából, a férfiellenes uszításból, a safe space-mozgalmak mindennapos könyvégetéséből még nem következik a férfiholokauszt. Igaz ugyan, hogy a genderisták összecsomózott péniszekkel kampányolnak, továbbá a külföldről begyűrűző őrület tagadhatatlan jele az ELTE-n megszervezett terrorapparátus, sokunk mégsem érzékeli a veszélyt.

Ha figyelmesen körbenézünk, mégis milyen jelszavakat találunk? És mire emlékeztet ez minket?

Harcolj az akadémiai férfitúlsúly ellen!

Ne olvasd fehér férfiak írásait!

Ne vásárolj férfiaktól!

Szervezz dehumanizáló propagandakampányt! Jól láthatóan, a vizuális kommunikációt is felhasználva szégyenítsd meg a férfinépet.

Követeld a férfivagyon újrafelosztását! Harcolj a férfiadó kivetéséért!

*   *   *

Kedves férfiolvasó: az államfeminizmus számára te magad vagy az ellenség.

Igaz, nincsenek politikai ambícióid, senkinek sem ártasz, az asszonyt nem vered. Azt hiszed, hogy a civilizáltságod, úriemberi mivoltod, Eddard Stark-i erkölcsöd megvéd. Úgy tartod, sosem jöhet el érted a gender ÁVH, mivel nem adtál rá okot. Nem is tévedhetnél nagyobbat.

A forradalom nem sokra tartja a semlegeseket.


Címkék: , ,

Az egyéni szerzői név alatt megjelenő cikkek nem a Férfihang.hu szerkesztőségének egységes állásfoglalását, hanem elsősorban a szerzők egyéni véleményét hivatottak kifejezni, bemutatni; céljuk sok esetben mindössze a vita, párbeszéd kezdeményezése a művészi provokáció eszközével. Az írások közlésére a véleményszabadság és a médiapluralizmus érvényre juttatásának igényével kerül sor. A Férfihang.hu szerkesztőségének, moderátorainak elsődleges feladata a vonatkozó törvényi keretek és a jóízlés kívánalmainak betartatása.
5 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 5 5 olvasó átlagosan 5.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Beszédtéma - Bulvár, Feminizmus - Antifeminizmus rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


Antifeminista egyetértés a Mika Tivadar Mulatóban

Az alábbiakban "Az Apu azért iszik, mert te sírsz!" címen a Mika Tivadar Mulatóban kedd esténként futó vitasorozat egyik, júliusi beszélgeté...
Női kormány - A nagy feminista álom

Egyfajta "árnyékkormányt" alapítottak a magyar feminizmus "prominens" képviselői Civil Női Kormány (CNK) néven. Nagyra törő elképz...
A nemi kvótákról

A feministáknak egyes fejlettebb, nyugati államokban már sikerült kvótákkal elérniük, hogy a politikai és a gazdasági élet vezető pozícióinak egy rész...
Dán miniszter: nincs szó a valódi problémákról

Dánia új oktatásért és egyenlőségért felelős minisztere, Ellen Trane Nørby szerint a nők és a férfiak egyenlőségével kapcsolatos vita elitistává vált,...


Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (31) Hivatkozások (0)
 1. “tabukérdésnek számít, hogy az országnak szüksége van-e ennyi MTA-s bölcsészre”

  Az egész hóbelebancra nincs szükség.

  “A jámbor lelkű olvasó itt közbevághat, hogy a zsidótörvényekre hajazó numerus sexus alkalmazásából, a férfiellenes uszításból, a safe space-mozgalmak mindennapos könyvégetéséből még nem következik a férfiholokauszt.”

  Erőltetett.

  “Ha figyelmesen körbenézünk, mégis milyen jelszavakat találunk? És mire emlékeztet ez minket?”

  A demokráciára.

  0     0
 2. “a közoktatásban pedig minél több lány érdeklődését sikerüljön felkelteni a matematika, a fizika és más természettudományi tárgyak iránt.” – Nézzük csak.

  Matematika:

  A számítástechnika mondjuk már 20 éve elég látványosan elkezdődött egy iránnyá és komoly szegmensé kinőni magát a társdalomban. De ugye már láthatjuk több éve az okostelefonok által a társdalomban – “A mobiltelefon húsz év alatt – 1990-es bevezetése óta – szinte teljesen elterjedt Magyarországon. 2011 augusztusában 117 előfizetés jutott 100 lakosra (NMHH adat) és ténylegesen a lakosság körülbelül 80%-a rendelkezett mobiltelefonnal.” – ennek fontosságát, jogosultságát, hasznát. A számítógépes játékok – kockák – szintén ismert jelenség, ez is a számítástechnika jelentőségét mutatja a társadalomban. Nos, amikor csak a mobiltelefonok általi jelenség ilyen erősen itt van és ezt nem voltak képesek, nem képesek most sem értelmezni, felfogni, érdeklődést mutatni irányában – mármint matematikai, számítástechnikai szegmens -  azt most megint beállítani valami támogatásra szoruló dolognak, meg nem felfogni azt, hogy a női agyból 1% képes azt hozni érdeklődésben és teljesítményben, mint a férfiaké, az beteg. Már megint ebben is.

  De elszórhatunk erre is jó sok pénzt meg támogatást, mert a gaz elnyomó magyar férfi nem engedi számítástechnikát tanulni szegény lányokat.

  (legyint…)

  És ezt még hozzáfűzve:

  0     0
 3. Mondjuk ezt a Politikai metamorfózis cikk alá akartam először tenni, de mivel a legutóbbi Berengar-cikkek erősen összefüggnek (egy válságjelenséget közelítenek meg több aspektusból), gondoltam, itt is elfér:

  Partyfotók.

  http://tranzit.info.hu/galeriareszletes.aspx?item=2015.02.14.%20Tranzit%20-%20Farsangi%20Party,%20Ground

  http://tranzit.info.hu/galeriareszletes.aspx?item=2013.10.23.%20Tranzit%20-%20Revolution%20Party%202013,%20Grund

  Több ilyen kép is van az oldalon.

  Táncikáló, becsicsentett, bebaszott (szerintem be is szívott) fiúk és lányok.

  És ki rendezte a partyt?

  A Századvég és a Kommentár Alapítvány.

  Igen, konzervatív, jobboldali, keresztény fiatalok. Állítólag azok.

  Nem vagyok erkölcscsősz. Csak kicsit furcsa, hogy a jobboldal ugyanúgy kitermelte a partyarcokat, mint a baloldal és a liberalizmus.

  (Érdemes fiatalkori képeket nézegetni Széchenyi Istvánról, Eötvös Józsefről, Szekfű Gyuláról, Klebelsberg Kunóról. Ők is élvezték az életet fiatalként, de érdekes mód egyikük sem volt ellenforradalmi partyarc - vagy hogy hű legyek az akkori korhoz: mulatós zenére bokázó dzsentri.)

  Aki akarja, levonhatja a tanulságot.

  0     0
  • Ebből én azért nem vonnék le messzemenő következtetéseket.

   Anno én is ott táncikáltam beekizve a goa partikon, mégsem lettem liberál-bolsevik. Mit csináljak, ha egyszer az ilyen underground elektronikus zenéket szerettem? A jobboldali fiatalok sem élnek ám burokban, ők sincsenek hermetikusan elzárva az ifjúsági kultúrától.

   A kérdést inkább úgy kellene feltenni, hogy miért van az, hogy az ifjúsági kultúra lényege a szex& drugs& rock-and-roll “szentháromsága”?

   Milyen közösségi élményt élhetnek át ma a fiatalok? Már azon kívül, hogy összegyűlnek és sötét termekben kóvályognak betépve hangos zenére. Milyen közösségi terek vannak, ahol találkozhatnak egymással és értelmes tevékenységgel üthetnék el az időt? Milyen kaland lehetősége adott számukra a modern világban?Mert meggyőződésem, hogy a drog a legtöbb fiatal életében úgy jelenik meg, hogy ez a kalandnak az egyetlen lehetősége számukra a mai világban.

   Miért nem teremtünk egy olyan világot, ahol jól érzik magukat józanul is? Ahol érzik hogy szükség van rájuk, hogy részei valami nagyobbnak, amiért ők is felelősek? Mert ma mindegyik egyedül van, magányos és felsőbb cél nélkül éli az életét.

   0     0
   • “Mit csináljak, ha egyszer az ilyen underground elektronikus zenéket szerettem?” – Mindenkinek vannak sötét foltok a múltjában.

    “Miért nem teremtünk egy olyan világot, ahol jól érzik magukat józanul is?” – Az a világ ott van körülöttük, csak le kellene kapcsolni a számítógépet és a tepsi-telefont.

    0     0
   • Szerintem én nem adtam ehhez kellő magyarázatot.

    2005 és 2009 között voltam egyetemista. Ezen évek alatt kezdett megjelenni egy új jobboldali generáció. Elsősorban az egyetemeken (így pl. a Kaposvári Egyetemen is, ahol a diplomámat szereztem). Másodsorban a neten, a virtuális valóságban. Megjelent a Konzervatorium, a Mandiner, a Jobbklikk, a Judapest. Hirtelenjében feltűnt a Kommentár Magazin, ahol igényes és színvonalas elemzések és tanulmányok jelentek meg fiatal jobboldali szerzők tollából.

    Mondanom sem kell, ezek többségét felszívta a FIDESZ és a KDNP. Egy részéből a régi öregek (pl. Lánczi András) vezetésével lett a Kommentár Alapítvány és a Századvég Alapítvány.

    Mi is az én gondom?

    Ezen fiatal jobberek fejébe szállt az igazság, aminek hatására blogbejegyzésekben és kommentekben megosztották velünk, halandókkal a következőt:

    - mi a konzervativizmus?

    - miért van szükség ellenforradalomra?

    - miért jó fej Joseph de Maistre?

    - miért elítélendő a liberális ifjúság szórakozási formái?

    Stb.

    Maradjunk a felvetett negyediknél: Miért is elítélendő a liberális ifjúság szórakozási formái? És akkor jöttek a dörgedelmek a bulikultúráról. Hogy pfúj!

    … most pedig partyfotók ugyanezektől a jobbos fiataloktól.

    Egyébként észrevehető, hogy a jobboldal másolja a baloldalt. A Tranzit arról szól, hogy “nekünk is van Gödrünk”.

    Joseph de Maistre nevét azért említettem, mert ez volt azon ókonzervatív szerzők egyike, akivel sokat villogtak a jobbos fiatalok. Na igen ám, de Maistre-ról illik tudni, hogy ő elég mereven fogta fel a konzervatív gondolkodást, és például fontosnak tartotta a külsőségeket, mint az öltözködési és szórakozási formák. Kötve hiszem, hogy ez a fajta party- és bulikultúra elfogadható lenne a számára. A Joseph de Maistre-t olvasó jobbos fiatalok mennek a party-ra, s táncolnak a Dj Tiesto és a David Guetta alatt. Persze, tudom, a Maistre-kultusz is felszínes volt, a maga módján. (Én mondjuk utálom, de ha már valaki rajong valamiért, legyen konzekvens!)

    Csak az érthetőség kedvéért, ha pl. Deansdale házibulijáról látnék képeket, nem húznám a számat, mert a szabadságot igenlő és a mindenfajta életidegen merevséget elvető libertariánus gondolkodásmódjából ez eleve adódna, és ez jó is így. DennisVt party-fotói is elfogadhatóak lennének, mert beleillene a képbe (egy ilyen laza csajozógépnél simán :D ). De hogy pont azok osszanak meg buliképeket, akik néhány évvel ezelőtt pont az észt osztották, hogy pfjúj, milyen undorító ez a partykultúra! Az számomra visszás! Meg elgondolkodtató. Hogy is van ez?

    0     0
    • Amit én ehhez hozzá akarok fűzni, az a következő: annak idején a kulturális marxizmus azért nyerte meg átmenetileg a kulturális háborút, mert a médiában úgy tűnt fel a jobboldal, mint valamiféle prűd és hipokrita, unalmas banda, akik ellenségei mindenfajta szórakozásnak és jókedvnek. Hogy a jobboldaliak begyöpösödött és besavanyodott öreg embereknek és koravén fiataloknak a gyülekezete, akik gyűlölik a szórakozó ifjúságot és nem értenek semmit a világból. Hogy erkölcscsőszök, akik bort isznak és vizet prédikálnak.

     És annak, hogy az alternatív jobboldal most előretört, annak nem kis részben oka az, hogy mára a liberál-bolsevik oldal vált pontosan ilyenné.

     Ez legyen figyelmeztetés, hogy a jobboldal ne essen vissza ugyanebbe a hibába.

     Nekem például, amikor láttam hogy a liberál-bolsevik tüntetéseken az általam nagyon szeretett goa zene szól, rádöbbentem ahogy a liberál-bolsevikok klasszikus marketinges árukapcsolással kapcsolják a partihoz az ideológiát, mégpedig a klasszikus technos PLUR (peace love unity respect) kiterjesztésével, fókuszálva azt a liberális irányba, vagyis a melegek és migránsok felé. Ezt mi is megtehetnénk, ha ugyanezt a fókuszt a hazára és nemzetre irányítanánk át.

     Én speciel azóta néztem ferde szemmel a Jobbikra, amióta benyögték, hogy “Tíccsuk be Ozorát!”. Mintha Erdély már vissza lenne foglalva, a zsidókérdés véglegesen megoldva, és a haza legnagyobb problémája az maradt volna, hogy befüvezett hippik táncolnak a pusztában valahol vidéken. Első gondolatom az volt, hogy ezek hülyék bazmeg. Aztán azóta az idő engem igazolt. ezek tényleg hülyék voltak, ma is azok, be sem fognak jutni a Parlamentbe 2018-ban.

     0     0
    • “Deansdale házibulijáról látnék kèpeket”
     hát, aki képes megenni a vargányát körtelekvárral az elég hardkór…

     0     0
   • “Milyen közösségi élményt élhetnek át ma a fiatalok? Már azon kívül, hogy összegyűlnek és sötét termekben kóvályognak betépve hangos zenére. Milyen közösségi terek vannak, ahol találkozhatnak egymással és értelmes tevékenységgel üthetnék el az időt? Milyen kaland lehetősége adott számukra a modern világban?Mert meggyőződésem, hogy a drog a legtöbb fiatal életében úgy jelenik meg, hogy ez a kalandnak az egyetlen lehetősége számukra a mai világban.”

    Fiatal felnőttekről van szó, akik minden további nélkül tudnak maguknak értelmes közösségi tereket létrehozni, ha akarnak. A fiatalok személyiségfejlődésének eleve része, hogy elutasítanak minden kívülről jövő irányítást, “kényszert”; hozzávetőleg ezzel a lázadással kezdődik a kamaszkor, aztán kétséges, hogy mennyi idő alatt növi ki az ember. Szóval szerintem a fiataloknak nagyon nehéz olyan közösségi tereket ajánlani, létrehozni, amit hajlandóak is elfogadni. Nem helyes dolog szerintem más generációkon számon kérni a fiatalok mindenféle hülyeségét… A “szex& drugs& rock-and-roll” is szinte genetikusan van kódolva és szerintem nem is függ ez semmiféle politikai kultúrától… Amúgy is szerintem minden fiatal apolitikus bizonyos értelemben, egyetlen dologra terjednek ki a “politikai” késztetéseik: a saját szabadságjogaik kikövetelésére, ami leginkább a szülőről leválás pszichológiai késztetéséből táplálkozik és szükségszerűen erősen öncélú…

    0     0
   • amúgy neked miért nem ment a partizás drog plusz pia nélkül?

    0     0
   • “A kérdést inkább úgy kellene feltenni, hogy miért van az, hogy az ifjúsági kultúra lényege a szex& drugs& rock-and-roll “szentháromsága”?”

    “De a Tavistock Intézet nevéhez fűződik, pl. annak a kísérleti programnak a kidolgozása is, amelynek homályban tartott célja az volt, hogy a hagyományos értékrendszert hordozó kultúrát olyan igénytelen popkultúrával cserélje le, amely elősegíti a tömegek – elsősorban a fiatalok – ízlésromboló manipulálását a rock-drug-sex szubkultúra rafinált eszközeivel. Az itt előkészített program alapján indultak a világ meghódítására az 1960-as évek elején a Beatlesek is. Erre utalt John Lennon, amikor 1962-ben ezeket mondotta Tony Sheridan-nak a hamburgi Starclub-ban:

    “Tudom, hogy a Beatles-nek olyan sikere lesz, amilyen eddig még semmilyen más zenekarnak sem volt. Azért tudom ezt ilyen biztosan, mert ezért a sikerért én eladtam a sátánnak a lelkemet.”"

    0     0
    • Nem is csak z ifjúsági kultúrával van gond, hanem mindennel, amit a mai világban kultúraként nyomnak le a torkunkon, elsősorban a Médián keresztül.

     Mert ez nem a magyarok kultúrája. De még csak nem is a keresztény európai kultúra.

     Ami ma nyugati értékek néven fut, amit nyugati kultúraként ad el nekünk a TV, az még csak nem is zsidó kultúra, annak ellenére, hogy a Média zsidó kezekben van, és ők nyomatják ezerrel ezt a szart. Ez a valami, amit szívem szerint nem is neveznék kultúrának, egy olyan dolog, amit a zsidók találtak ki az általuk alacsonyabb rendűnek gondolt gójok hülyítésére (lásd a felejthetetlen Landeszmann rabbi kijelentését bőgatya és fütyülős barack témájában).

     0     0
  • Oh. játsszunk ilyen replayt, ideszellemidézem Visuot (mer’ hiányzik!):

   visuo 2015. június 18. csütörtök 00:20
   hogy jön össze a rom.kat. vallas a Skinny Puppy-val, kedves Pash…? : )”

   szóval ismét arra kéne vàlaszolnod, hogy mijaszitu az olyan konzikkal, akik az EDMnél is lélekpusztítóbb EBMet hallgatnak esetleg partiznak?

   ìgy 2017. június 13-án ugyanarra a kérdesre várjuk tisztelt válaszod, pash cutter.

   0     0
   • “Ízlés dolgában nem lehet vitatkozni.”

    Az elektronikus műfaj mindig a mostohagyermeke minden “zenekritikusnak”. Én “abban nőttem fel”, Jan Michel Jarre és a Krafwerk óta minden válfajából örömmel szemezgetek, még a “legelvetemültebb” (az Art of Noise-nál és a Prodigy-nél is elvetemültebb) kísérleti elektronikus zenéket is élvezni tudom. Szóval nagyon rossz szemmel nézem ezeket az elektronikus zenével szembeni fanyalgásokat!  :) Szóval mindjárt be is lázadok: https://www.youtube.com/watch?v=wmin5WkOuPw - (És akkor a szöveget nézve szerintem még mindig nem kanyarodtunk el a “szex& drugs& rock-and-roll” lázadozás alapgondolatától, mint “örökzöld” “kulturális” összetevőtől…) :D

    0     0
    • de ez nem ízlés, hanem Pash pont két éve írt errôl, hogy a katolicizmussal számára ödszeegyeztetHETÔ az elektronikus “fertô” itt a konkrét szred (akkor még a mi emberünk volt :D):
     http://www.ferfihang.hu/2015/06/15/demokratikus-kulturafogyasztas/#comment-49488
     én csak a mostani pálfordulás miatt pillázom.

     És ezzel tényleg csak annyit szándékoztam jelezni, hogy az, hogy kinek a lelkében mi lakozik ne legyen már ennyire külsôség függô, pont az éppen megtért saru meg rongyokban járó neofiták beszélnek kábé így.
     nekem is okozott némi tudathasadást régen hogy vasárnap hajnalig rév aztán meg másnap reggel 10tôl kialvatlanul templomi kórus, közben meg persze még dübörgött a fülemben a tucctucc, de ezek a dolgok egy idô után tényleg a helyükre kerülnek. pl. a gyerekeimet nem terhelem még ilyesmivel építkezünk szépen a barokkból meg az oldschool discoból.

     0     0
     • Akkor még egyszer.

      A kritikus megjegyzésem nem arra vonatkozott, hogy konzervatív fiatalok elektronikus zenét hallgatnak, és partiznak egy kis alkohol mellett.

      A kritikus megjegyzésem arra vonatkozott, hogy ugyanezen konzervatív ifjak néhány évvel ezelőtt megvetően kezelték a partykultúrát (benne az elektronikus zenét is). Mert a konzervatív esztétikába nem fér bele… Most meg partyfotókat tölt fel róluk a Kommentár Alapítvány által működtetett Tranzit.

      Én aztán nem alkalmazok kettős mércét. Mondom, egy Deansdale-től, egy DennisVt-től, egy AlterEgo-tól vagy egy Wastrel-től (sőt, egy Koriandertől) ilyen partyfotók még rendben is lennének. De pont az egykori fanyalgóktól, akik ugyanezért csesztették még régebben a liberális és baloldali fiatalokat, különös Paulus-fordulás… :P

      De ha engem kérdezel, ezek a tranzitos partyk, meg a róluk készített és feltöltött partyfotók inkább egy megváltozott taktika részei. (Erre Hunn is utalt fentebb, csak más szavakkal.) Tanultak az ellenségtől, és most  felhasználják az ellenségtől szerzett tudást. De nekem ez nem túl őszinte, és ezért visszás. De túlteszem magam rajta – mindez csak kisebb megjegyzés volt a részemről. Remélem, valami jó sül ki belőle.

      0     0
      • “ugyanezen konzervatív ifjak néhány évvel ezelőtt megvetően kezelték a partykultúrát (benne az elektronikus zenét is). ”
       nyugi, én ezt tökéletesen értettem elsőre is, hogy “2005 és 2009 között voltam egyetemista. Ezen évek alatt kezdett megjelenni egy új jobboldali generáció.” –
       erre írtam, hogy tipikus neofitaság.
       van egy eszménykép a dolgokról és közben fullad a dogmatizmusban.
       ha megnézed a kereszténység fejlődését centralizált nyugat versus patriarchalis kelet :) pont ugyanazok a hibák, na de ez már tényleg messzire vezetne.

       (ich pátyi lájk e rásen ;) https://www.youtube.com/watch?v=MdYGQ7B0Vew)

       0     0
     • Ez az igazi zseniális gépzene, nem ezek az újdonatúj fosok: https://www.youtube.com/watch?v=bVl2_MSwmSA

      Ezt az instrumentalt meg megkapjátok bónuszba: https://www.youtube.com/watch?v=ryrEPzsx1gQ

      0     0
    • Jó dolog az elektronikus zene. :)

     Én mostanában Covenant-ot hallgatok.

     https://www.youtube.com/watch?v=jm-6uQ-MLf0

     0     0
 4. Amúgy a cikkben szereplô dolgokat már Belvederetôl hsz formájában vhol olvastam, persze ráereszthetem a googlet, de ha a szerzô nem ugyanaz, akkor ez plagizalas.

  0     0
 5. Az ELTE-n is lesz ombucman, épül a gender- rezsim:

  “Saját ombudsmant akar magának az ELTE, a pozícióra már meg is hirdették a pályázatot. A hazai liberalizmus fellegvárának tartott intézmény ombudsmani hivatala a tervek szerint egyik szervezeti egységhez sem kötődne, azonban az intézmény egészére és egyes részeinek működésére is hatást tud majd gyakorolni, egyik fő feladata pedig az egyetemi szexizmus megállítása lesz. Az ELTE honlapján közölt tanulmány szerint szexista a szőke nős vicc, egy terem elnevezése vagy pedig az, hogy a férfi és női szerepeket valaki, valahol, valamiért ábrázolni meri.”

  http://pestisracok.hu/epul-gender-rezsim-ceu-utan-az-elte-meleglobbi-es-szelsoseges-feminizmus-melle-allt/

  0     0
 6. Semmi új nincs a nap alatt.

  Kvóta vagy ha az nem megy akkor a feltételeket kell megváltoztatni, hogy a nők is elérjék a mércét (lásd: gépjármű vezetés)

  A férfiadó felkeltette az érdeklődésemet bár ezt a svéd változatot nem ismertem. Ezzel ellentétben már közel tíz éve felvetült a magyar politikában a férfiadó bevezetésének létjogosultsága. Az alap koncepció azonban nem a nők elleni erőszak “nem létező” költségeinek finanszírozása hanem a gyereknemzés hiányát akarták és feltehetőleg ma is akarják megadóztatni. Röviden minden férfi fizessen külön adót ameddig nincs gyereke. Az ebből befolyt összegekből akarták finanszírozni a mesterséges megtermékenyítéssel anyává vált nőknek “kötelező” jelleggel járó gyerektartását. Vagyis minden olyan férfi fizessen gyerektartás akinek nincs is gyereke. Az ötlet iróniája pedig pont az, hogy a népesség csökkenése miatt akarták bevezetni ezt az adóformát. Pusztán az nem világos számomra, hogy a gyereket nem vállaló nők megadóztatására miért nem gondoltak soha.

  0     0
  • Én gondoltam, havi 300 ezer eftét beszedni a nőktől, ha 20 év felett nincs gyereke, ha egy van, akkor csak 200 ezer, kettőnél 100 ezer, háromnál 50 ezer, négynél 20 ezer, ötnél 10 ezer, hatnál nulla adó.

   0     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

Antifeminista aktuálpolitika

A Fideszt nőellenességgel vádolni butaság, illetve sunyiság: valójában maga Varga István se ...
CSALÁD - Otthon
A Vodafone diszkriminálja az apákat és a fiúkat

A Vodafone a sajtóhírek szerint olyan juttatási rendszert vezetett be, amely nemi alapon megkü...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Elmélkedés elnyomásról és szabadságról

"Nekem nincsenek tanaim; semmit sem adhattam az embereknek, nagyot, értékeset, aminek visszavo...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Fizess, ha férfi vagy?

A férfiak hátrányos megkülönböztetése olykor annyira megszokott részét képezi mindennapi é...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
A feminizmus kézzelfogható eredményei

Rodney Peterson, a 3 gyermekes családapa egy hóviharban meglátott két lányt a járdán haladni e...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Feminizmus, szerintem

Emlékszem, mikor még spiritiszta körbe jártam, és lelkileg messze bóklásztam a Katolikus Egyhá...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Szellemirtók

Az új Ghostbustersnek kétféle kritikája létezik: az őszinte fikázás és a gerinctelen dícséret....
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Férfiak klubja - Litkey Farkas, vitorlázó

A férfiértékek visszaállítását, megőrzését céljául kitűző Férfiak Klubja misszió interjúi közü...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Miért logikátlan, szükségtelen és káros a modern feminizmus

Na egy újabb fordítással kedveskedek nektek. A psychologytoday.com oldalról választottam a...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
A kibírhatatlan szent férfi, és csendes társai

Vincent valójában nem létezik. Theodore Melfi találta ki, a St. Vincent című vígjáték forgatók...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Tündérország

Biztosan gondolkoztál már ezen. A sok apró dolog ott van a fejedben, csak nem akar összeállni....
CSALÁD - Otthon
Fogjunk össze az apák ellen!

...illetve elég ha csatlakozunk a mozgalomhoz, hiszen a feministák már évtizedek óta küzdenek ...
+Kiemelt cikkek
Feministák márpedig vannak

Gondban vagyok, mert Bruno kollégával nemrég kissé összezördültünk, és ez a cikk most úgy ...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Igazságszolgáltatás

James Grissom-ot a napokban engedték ki a börtönből, miután egy bíró ártatlannak nyilvánít...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Filmnapló – The Red Pill – a film

Már egy ideje adósok vagyunk a The Red Pill című filmmel kapcsolatos híradással. Jelen írás ez...


androfóbiaApai jogokApajogApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEFemenfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagenderfeminizmusgyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0Isztambuli EgyezményKvótaMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepekNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásTársadalomválásÉletmódÖnismeret