Bujtogatás, gyújtogatás, véresre vert hallgatók – Az ELTE a Berkeley-t tekinti etalonnak?

Berengar - 2017. június 14. szerda 03:38 - 4 hozzászólás

Mint arról olvasóink értesülhettek, a liberális vezetésű Eötvös Loránd Tudományegyetem ombudsmani hivatal felállításáról döntött. Ahogy az egyetem honlapján szerepel, “az egyetemi ombudsmannak széleskörű tájékozódási és vizsgálati jogkörrel kell rendelkeznie valamennyi egyetemi oktatási-kutatási és szolgáltató egység, valamint egyetemi szervezet vonatkozásában. Az egyetemi polgárok kötelesek együttműködni az egyetemi ombudsmannal annak tájékozódása, vizsgálata és közvetítő eljárása során, ajánlásait figyelembe kell venniük.” Ha a feljelentésipar, az egyre erőszakosabb safe space-mozgalom és a ELTE-n immár tanszékkel kitüntetett gender-terrorizmus eredetét az amerikai egyetemi kultúrában keressük, kicsit sem sem tévedünk. Mint a hallgatói ügyek rektori biztosa nemrég hírül adta,

További szakmai egyeztetések céljából Horváth Júlia, a Berkley [sic!] Egyetem ombudsmanjának munkatársa ajánlotta fel a segítségét. A projektet támogatja Aáry-Tamás Lajos, az oktatási jogok biztosa is, akinek a javaslataira természetesen továbbra is számítunk. Valamennyiüknek köszönettel tartozunk.

Tegyük hozzá, a Berkeley Egyetem ombudsmani hivatala olyannyira gendersemleges és polkorrekt, hogy munkatársaikra, így a fentebb említett Júliára is ombudsperson néven hivatkoznak. “Nem kell nekünk ombudsman! Kérjük, mi több, követeljük, hogy egy hozzáértő ombuds-személy kormányozza nyugati vizekre felsőoktatásunk zászlóshajóját!”

A Berkeley-i Kaliforniai Egyetem igencsak “barátságos” hely: egy 2016-as adat szerint 40 egyetemi épületben található nemsemleges mosdó. A Berkeley-i Kaliforniai Egyetem legutóbb akkor került be minden híradóba, amikor maszkos tüntetők égették fel a várost. Amikor az egyetem szólásszabadságért kiálló hallgatói előadásra hívták a Breitbart munkatársát, Milo Yiannopoulost, a radikális baloldali diákság megfenyegette a résztvevőket, majd 2017. február elsején, a rendezvény napján nagy számban fel is vonultak kommunista, szélsőbalos anarchista és muszlimpárti csoportokkal egyetemben, a “Kill Trump” jelszót skandálva. Az eredmény jól ismert: vasrudakkal, baseball ütőkkel, zászlórudakkal ütötték-verték az előadásra érkezőket, volt, akit már a kocsijából kirángattak, hogy haladéktalanul véresre verhessék. Az SJW-k, vagyis a szociális igazságosság harcosainak mérhetetlen pusztítása olyannyira kézzelfogható, hogy az egyébként erősen elfogult, nyíltan Trump-ellenes CNN televízió is 100 000 dollárra becsülte a zavargással járó anyagi károkat.

Egyelőre nem pontosan tisztázható, hogy Budapest és Berkeley között milyen kapcsolat áll fenn. Nyilvánvaló, hogy az Egyesült Államokban, Kanadában vagy Nagy-Britanniában több egyetemen is fellelhető már a hallgatói ombudsman intézménye – ezért okkal furcsállható, hogy miért éppen a Berkeley Népköztársasággal  szükséges “szakmailag egyeztetni”. Egy olyan egyetemmel, ahol az egyetemi vezetés mohamedán “menekülteket” akar a kampuszba költöztetni. Egy olyan egyetemmel, ahol már annyira a balos professzorok agyára ment a gyűlölet, hogy Donald Trump Wikipédia-oldalát vandalizálják. Ahol az agyhalottak negyven épületben alakítottak ki “nemsemleges” mosdót. Ahol a verőemberek egyikét sem vonták semmilyen módon felelősségre.

Elképzelhető-e hasonló fizikai terror Magyarországon? Egyesek szerint hamarabb, mint hinnénk. “Egy fegyveres harcba torkolló tüntetéssorozat jelen pillanatban reálisnak tűnik” – jelentette ki az éppen az öntörvényű művész szerepében tetszelegő Kemény Zsófia, a CEU-ért is feltűnően protestáló balliberális aktivista a HVG-nek adott interjújában . 

A 888.hu friss hírében adta közre, hogy jelentős rendbontásokra készülnek balliberális civil szervezetek. “Úgy tűnik, a felforgató tevékenységüket jó előre, alaposan megtervezik. (…) Polgári engedetlenségi képzést tartottak titokban radikális aktivistáknak a Civil Kollégium Alapítvány kunbábonyi központjában (…) A felkészítések már tavaly elkezdődtek. A “kurzusokon” a radikális aktivisták megtanulhatják, hogyan kell még éppen törvényesen úgy provokálni a hatóságokat, hogy minél nagyobb legyen a demonstrálók elleni rendőri fellépés.”Az ideológiát legyártották, a médiafelületek pörögnek, a gyűlöletet évek óta egyre jobban izzítják. Egyes aggódó hangok szerint a fel-forgatókönyv mellé a “hadsereg” is készen áll már és a Budapesten tartózkodó külföldi hallgatók tízezrei, a jó időben beutaztatott kettős állampolgárok, és nyugati titkosszolgálatok verőemberei arra készülnek, hogy Berkeley-vé alakítsák Budapestet.

Csak a szokásos – a Berkeley egyetem progresszív bölcsészei “politizálnak”

Járkálj, csak halálraítélt! – fenyegetőznek fegyveres harcokkal és röhögnek a képünkbe a vicces kedvű balliberális megmondó-”személyek”. Köszönjük, de élni szeretnénk, értelmesen. Mivel sajnálatos módon későbbre halasztjuk az elhalálozásunkat, volna néhány szerény javaslatunk, amely az egyetemi szféra irányából is elejét veheti a felforgatásnak.

Javasoljuk, hogy a STEM területek kivételével a kormány szüntesse meg az egyetemi/kutatói szféra finanszírozását. Nincs szükségünk kommunikáció és média tanszékekre, nem kellenek genderisták és tenyérjósok. Sokaknak nem fog tetszeni, akadnak majd balliberális megmondóemberek és újságírók, akik antiintellektualizmussal vádolják a javaslattevőket, de a nemzet jövője megér ennyit.

Javasoljuk, hogy az állam lépjen fel hatékonyabban az egyetemi autokratákkal szemben. Az egyetemi autonómia helyébe ugyanis a szélsőséges egyetemi autokrácia lépett.

Javasoljuk, hogy a hazai rendvédelmi szervek és titkosszolgálatok vizsgálják ki a hazai akadémiai szféra külföldi ügynökszervezetekkel való kapcsolatát. Mert napnál világosabbnak tűnik, hogy egy hazai gyakorlattal ellentétes, külföldi programot akarnak keresztülvinni egyre erőszakosabb eszközökkel. Ennek a sikerét senki nem kívánhatja.


Címkék: , , ,

Az egyéni szerzői név alatt megjelenő cikkek nem a Férfihang.hu szerkesztőségének egységes állásfoglalását, hanem elsősorban a szerzők egyéni véleményét hivatottak kifejezni, bemutatni; céljuk sok esetben mindössze a vita, párbeszéd kezdeményezése a művészi provokáció eszközével. Az írások közlésére a véleményszabadság és a médiapluralizmus érvényre juttatásának igényével kerül sor. A Férfihang.hu szerkesztőségének, moderátorainak elsődleges feladata a vonatkozó törvényi keretek és a jóízlés kívánalmainak betartatása.
4 votes, average: 5.00 out of 54 votes, average: 5.00 out of 54 votes, average: 5.00 out of 54 votes, average: 5.00 out of 54 votes, average: 5.00 out of 5 4 olvasó átlagosan 5.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Hírek - Politika, Társadalom - Pszichológia rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


A Parlament elé kerül a külföldről támogatott civil szervezetekről szóló törvényjavaslat

Látva azt a rombolást, amelyet a külföldről támogatott feminista álcivil szervezetek vittek végbe a magyar társadalomban, a férfimozgalom berkein belü...
Ügynökhálózatok szervezik a tiltakozásokat?

A HírTv egymás után szólaltatta meg híranyagában a Máltai Szeretetszolgálatot, Gulyás Gergely FIDESZ frakcióvezető helyettest, Semjén Zsolt minisztere...
Közvélemény-kutatás a felsőoktatási törvény ("Lex CEU") módosításával kapcsolatban

A Századvég Alapítvány felmérése szerint a lakosság döntő többsége támogatja a felsőoktatási törvény elfogadott módosítását. A megkérdezettek közel há...
Progresszív kislexikon - tüntizés

Először is bocsánatot szeretnék kérni minden haladó szellemű genderfluid furrytől, akit esetleg triggerelt hosszas hallgatásunk. Az történt, hogy tünt...
Az egyetemi feminizmus diadala – az ELTE vezetése felállítja a dzsendőrséget

"Általános figyelemfelhívó kampányt indítunk az ELTE kampuszain az előítéletesség és a szexizmus ellen, egyúttal az ELTE-n belül rendelkezésre ál...


Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (4) Hivatkozások (0)
 1. Csak egy apróság, Milo már nem a Breitbart munkatársa, mert lemondott, amikor pedofilek támogatásával vádolták meg.

   

  0     0
  • …ami orbitális hülyeség volt. Az őt molesztáló illetőről mondta, hogy nem haragszik rá, ezt a politikai ellenfelei tekergették és csavargatták addig, míg azt hozták ki belőle, hogy szerinte gyerekeket megrontani jó dolog.

   1     0
 2. “de a nemzet jövője megér ennyit.”

  A nemzet jövője annyit is megér, hogy legéppuskázzák őket.

  1     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Cikkajánló

FEMINIZMUS - Antifeminizmus
A nők sokkal inkább bántalmazzák partnereiket, mint a férfiak

A partnerkapcsolati és családon belüli erőszakot (CSBE) vizsgáló legújabb kutatás szerint a nő...
A modern házasságról

 „Nincs új a Nap alatt, csak amit már egyszer elfelejtettünk.” - Mária Antónia A legmagasabb ...
HÍREK - Politika
Abortusz vita - PATENT kontra Kormány

2011.05.05. Patent Egyesület A nők jogainak védelmével foglalkozó Patent Egyesület felhábor...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
A házasság múltja, jelene és jövője, 3. rész

A jövő Azon már túl vagyunk, hogy miért jött létre a monogám házasság intézménye, hogyan tö...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Egy férfi nem panaszkodik?

Az a meta-probléma, hogy az emberekbe genetikailag van belekódolva, hogy egy férfi nem panaszk...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Két rövidhír a nagyvilágból

Az USA igazságügyi minisztériuma pert indított egy texasi város rendőrsége ellen, mert az a fe...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
A férfi és az apa, mint a városi folklór rémalakja

Pénzt és energiát nem kímélve dolgoznak már évtizedek óta a feminista aktivisták, hogy lerombo...
CSALÁD - Otthon
A „kisfiús” férfiakról

Egyre többször hangzik el több fórumon és nőkkel folytatott személyes beszélgetésekben, hogy a...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Hadüzenet hazugságokkal 2.

Eredetileg Alexander Scott kommentjére akartam válaszolni, de elég hosszúra sikeredett, úgyhog...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
A férfiverés lesz a rendőrnők sportja Svédországban?

Arról, hogy Svédországban tombol a csúcsra járatott feminizmus, szinte hetente érkeznek a megd...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Az erőszak feminista értelmezéséről

Nők elleni erőszakról gyakran beszélnek a feministák és a politikusok. Nagyon sokszor hallhatj...
HÍREK - Politika
Az Isztambuli Egyezmény szövege magyar nyelven

Az Európa Tanács egyezménye a nőkkel szembeni erőszak és a kapcsolati erőszak elleni küzdelemr...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
A kamaszlányok mentik meg a világot?

A nemek egyenlő megbecsülését egyre több segélyszervezet dobja félre és a jóléti segítségn...
KRITIKA - Interjú
Gonzo újságírás

A Gonzo-újságírás (Gonzo journalism) szakít a hagyományos újságírás formai és kulturális k...
+18+
Puzsér - FAM: Feminizmus kontra MRM, MGTOW, PUA

Puzsér Róbert újságíró, kritikus és Farkas Attila Márton (FAM) kulturális antropológus, főisko...


androfóbiaApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEEgészségFemenfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfimozgalomférfi szerepekGender-ideológiagyereknevelésHipergámiaházasságIsztambuli EgyezményKvótaMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepeknyugdíjNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásTársadalomVendégcikkÉletmódÖnismeret