Toplak Zoltán

Kollektív befenyítés

Toplak Zoltán - 2017. július 16. vasárnap 21:12 - 24 hozzászólás

Címkék: , , ,

kípA Svédországi Bravalla zenei fesztivált – mely északon az egyik legnagyobb – jövőre már nem rendezik meg. A hivatalos indok, hogy azért, mert rendszeresen megerőszakolják a nőket alatta, de azért felmerül a kérdés, hogy ha tavaly nem zárták volna 75 millió koronás (2,4 milliárd forintos) veszteséggel a fesztivált, akkor is ennyire féltenék-e a nőket a svédeknél. De a java még csak most jön: Emma Knyckare svéd humorista és rádiós a nemi erőszakok (4 erőszak és 23 zaklatás) hallatán azzal az ötlettel állt elő, hogy jövőre a Bravalla helyett egy csak nőknek szóló rendezvényt szervez. Kisebb, csak nőknek szóló fesztiválokat már eddig is tartottak, de ilyen nagy tömegrendezvényt még nem. Tulajdonképpen egy gigantikus Safe Place a nőknek. (A baloldali sajtó szerint.)

Emma Knyckare igazából néhány barom miatt megpróbálja befenyíteni kollektíven a férfiakat. És nem csak fenyít, illetve kizár, kirekeszt, de már a tervezés során meg is szégyenít és általánosít. A fesztivált ugyanis évről évre megrendezné, egészen addig, amíg “meg nem tanul MINDEN férfi viselkedni”. Huszonhét szexuális bűncselekményhez hány férfi kell? Talán valamivel több, mint harminc. És emiatt a pár tucat férfi miatt (akikkel szemben nem lehet tudni, a bántalmazottak mennyire figyeltek oda magukra: mit engedtek meg maguknak, és kivel szemben, egyszóval: mennyire vigyáztak magukra) kollektíven vonják szégyenpadra a svéd férfiakat. Több tízezer férfi TUDOTT viselkedni.

Ám Knyckare-t a diszkrimináció csöppet sem zavarja: “Mivel a nők diszkriminálásával sosincs gond, talán azzal sem lesz, hogy kizárjuk a területről a férfiakat három napra. Nem mondanám bántalmazásnak, hogy nem jöhetnek be egy fesztiválra.” – nyilatkozta. Vagyis vett egy feminista lózungot a nők diszkriminálásáról, és megindokolta vele a saját kirekesztő akcióját. (Pont az agyonfeminizált svédeknél diszkriminálják a nőket. Persze. Meg nem érdemelt előnyöket adva nekik.) A férfiakat kollektíven bűnösnek beállítani, nyilvánosan viselkedni nem tudó, nemi erőszakolónak leírni és egy nagyszabású fesztiválról pusztán nemi alapon kitiltani őket – ez miért is nem bántalmazás?

Emma Knyckare a sajtó segítségével ügyesen újabb éket vert a férfiak és nők közé, már most, a tervezés alatt. (Nő férfiakat aláz? EZ vezető hír, rögtön!) Mi lesz, mire megvalósítja lelkileg zsaroló ötletét?

Talán tényleg egy egyre jobbnak tűnő alternatíva a MGTOW a felnövekvő fiúknak, és a férfiaknak. Nem feltétlenül örökre, de szigorú, szex- és párkapcsolatmentes (de nem feltétlenül pornó mentes) időszak, úgy egy-két évre. Tényleg hasznos lenne megtanulni kicsit nők nélkül élni. Önállóvá válni, és kiteljesíteni a baráti kapcsolatokat. Őszintén, álarcok nélkül. És mikor már megy az élet önállóan, érzelmileg és gazdaságilag, a hétköznapok feladataiban is, akkor nyitni megint a nők felé, amikor a punci már nem hat annyira varázslatosan az emberre, mert kipróbálta nélküle és működött.

Ezekbe (az önállóság) időszakaiba pedig bőven belefér zártkörű férfirendezvények megszervezése, mintegy válaszul a svéd mintára. Hiszen önmagát mindenkinek meg kell tanulnia kiteljesíteni, a személyiségfejlődésbe pedig mindez beletartozik.


4 votes, average: 5,00 out of 54 votes, average: 5,00 out of 54 votes, average: 5,00 out of 54 votes, average: 5,00 out of 54 votes, average: 5,00 out of 5 4 olvasó átlagosan 5,00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Beszédtéma - Bulvár rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


Két rövidhír a nagyvilágból

Az USA igazságügyi minisztériuma pert indított egy texasi város rendőrsége ellen, mert az a felvételei teszteken fizikai felméréseket végeztetett a je...
Társadalmi nemi megkülönböztetés a munkaerőpiacon?

Az elmúlt hónapban az ELTE Társadalomtudományi Kar hírlevelében adta közre a Gallup piackutató egész világra kiterjedő munkaerő-piaci felméréséről szó...
Polkorrekt-e a feminizmus?

Azon gondolkodtam, vajon polkorrekt mozgalomnak tekinthető-e a feminizmus, amelynek egyébként a valóban korrekt meghatározása, összefoglalása mindunta...
Bűncselekmény az apasági teszt Franciaországban

Franciaországban egy év börtönt és 15.000 euró pénzbírságot szabnak ki arra a férfira, aki bárhol a világon apasági teszt elvégzését rendeli meg. ...
Népszavazás dönthet a férfiak nyugdíjazásáról?

A kormány még 2010-ben hozta meg az egyenlő bánásmód elvével ellentétes jogszabályt arról, hogy kizárólag nők vonulhassanak 40 év munkaviszony után ny...


24
Szólj hozzá!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
11 Egyéni hozzászólás
13 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
17 Hozzászólások szerzői
xcsakxhunbagirawittukindAurelius RespectusCharlie oBrian Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Semmi gond nincs ezzel. Több okból is:

1. Ha a férfiak is rendezhetnek maguknak fesztivált, akkor miért ne rendezhetnének a nők is?
Mondjuk az borítékolható, hogy ha ilyen férfi fesztivál lenne valahol, akkor egyből jönne a femináci hiszti a nőelnyomásról. De a nácik már csak ilyenek, ne keverjük őket össze a nőkkel!

2. Nincs vele baj, mert így a nők legalább nem a férfiak pénzét költik.
Vagy legalábbis nem annyira, mintha férfiakkal mennének bulizni. Így legalább megtapasztalják, hogy néha fizetni is kell.

3. Rájönnek gyorsan, hogy férfiak nélkül a szórakozás egy kalap kakit sem ér
Ha eddig ennyi hiányuk volt a fesztivállal, akkor csak elő kell készítenünk a popcornt a következő beégésükre. :)

4. Végre lenne egy rendezvény a világon, amit nők férfi közreműködés nélkül is meg tudtak csinálni
Epekedve várom, hogy végre legyen olyan dolog, érdemi terület, amit a nők maguk alkottak. De tényleg. Van egy rakás dolog, amihez rohadtul nem volt közük, viszont mindig behisztizték magukat az óvodás ‘nekem-is-nekem-is’ színvonalukkal. (A nyomorék mangina papucsok meg persze beengedték oda őket.) Egyetlen egyetemet nem építettek nők, nem adtak bele sem munkát, sem tudományos részt, mégis odarinyálták magukat (és most, hogy ennyien vannak bent, tönkre is vágták az egészet). De mondhatom a mai filmeket is, ahol kirinyálják maguknak, hogy a már meglévő kultuszfilmekben nők legyenek a főszereplők (Star Wars, Szellemirtók, stb.). És le is húzzák a színvonalat természetesen.
Lehetne már végre valami olyan, amit a nők maguk alkotnak és van is némi értéke. Nagyon várom már…

Naooo
Olvasó
Naooo

“De a nácik már csak ilyenek”

Mé milyenek?

wittukind
Olvasó
wittukind

nincs honnan tudják,nem éltek akkor

Tzimisce
Olvasó
Tzimisce

Olvastam, hogy akkor gondolom a színpadépítés, meg a többi pakolós meló is nők által lesz végezve?

Remélem csak női előadókat hívnak meg. Én amúgy nagyon várom, hogy végignyomják, nagyon kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle.

Naooo
Olvasó
Naooo

“zártkörű férfirendezvények”

Majd Emma kitiltat onnan titeket, oszt leshettek.

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

Első gondolat: Vajon mit szólna a sajtó, ha erre a kirekesztő “csak csajok” rendezvényre reagálva a srácok rendeznének egy zúzós metálzenés “csak pasik” bulit, sok sör stb némi csocsó foci akármi, nincs nő nincs sírás stb. …

A csajok meg tartsák meg a romantikus idióta csöpögős uncsi szerelmes zenéket maguknak, hányni tudok tőle. Elég mocsok történt már velem hogy ne higgyek a hazug tündérmesékben és soha többet ne legyek “szerelmes”.

A szerelem a legrosszabb drog mind közül. Minden olyan veszélye megvan ami miatt a gyerekeket osztályfőnöki órán óvva intik a drogoktól: a szerelem és a párkapcsolat sokba (idő és pénz) kerül, az erős testi és érzelmi függőség átveszi az irányítást feletted, elhanyagolod miatta a barátaid meg minden mást … Tudományosan bizonyítva van, hogy  pont ugyanazt műveli az aggyal mint a kokain ( https://www.salon.com/2015/02/14/love_is_like_cocaine_the_remarkable_terrifying_neuroscience_of_romance/ ),  csak ez legális és agyonreklámozzák (mainstream zene, társkeresők reklámja, anyánk 2 minden pokolnál rosszabb házasság után is szövegel hogy “kisfiam mikor lesz már másik kislány melletted” stb)

Az MGTOW életformát elsajátítani és a keserű red pill-t lenyelni viszont nehéz. Minden ösztön ellene van. Egy normális világban nem lenne rá szükség. Egy normális világban meglenne az a rendszer amiben működőképesek a kapcsolatok. Mondjuk, ha már úgyis a kapitalizmus az egyik emberi alaptermészet, akkor valamilyen adok-kapok alapon kellene működnie a dolognak. Két önnálló felnőtt és tetteiért felelősséget vállaló emberi lény együttműködése. De mint nagyon sokan tapasztaltuk, ez nagyon nem így van a valóságban.  Illetve sokan, én is, következetesen rosszul választunk. Vagy már nincs /elfogyott az összes jó választási lehetőség…

szinte senki nem fogja lenyelni a redpillt kiskorában. Én tudom, sok mocskon mentem át gyerekkorban, szüleim házasságában az ütköző szerepében, nagyon jól az orrom előtt volt hogy hova fajulhatnak a dolgok. De sajnos az ember természete még fiatalon a végtelenségig reménykedés az ellentétes bizonyíték ellenére. Persze amíg ráadásul még szűz meg önbizalomhiányos az ember, minden lány kilométerekről észreveszi és viszautasítja és úgymarad egy darabig. De ez se volt elég a redpill-hez, meg nem is ismertem akkoriban. Amikor meg végre összejön valami értelmesnek tűnő dolog, bedrogozódik általa az ember és nem lát a rózsaszín ködtől.  Tényleg jó adag elromlott kapcsolat kell a red pill bevételéhez. Amikor tudomásul veszed, hogy hiába igyekszel, akkor se fog jól elsülni a dolog, nem minden tőled függ, mivel a kapcsolat két emberből áll. És hiába választasz másik embert magad mellé, minden esetben rosszul fogsz választani. És a másik ember inkább horgonyként mint szövetségesként viselkedik.

Na szóval, tehát a red pill-t akkor fogják csak lenyelni, amikor a szerelem mellékhatásaihoz képest már az egyedüllét a kevésbé fájdalmas opció. Sokan, főleg extrovertáltak azt hiszik illetve úgy érzik hogy ha egyedül vannak akkor az magányosság meg maga a halál. Introvertált ember bőven megszokja  egy év alatt, utánna már jól van, és nem fáj a piros pirula, sőt teljesen természetesnek fog tűnni.

rumospiskóta
Újságíró

Erre az extrovertált-introvertált összefüggésre még nem is gondoltam, pedig egyértelmű.  Én extrovertáltként írok cikket és nézem az utcán a szembejövőket és alkotok véleményt a világomról – és szerintem nincs átköltözés a másikféle világszemléletbe.  Átjárás biztos hogy van, de ha nem odavaló az ember akkor nem odavaló és kész.

..sokféle törésvonal mentén osztódik meg a világunk..  :-(

Hunn
Olvasó
Hunn

A legundorítóbb, hogy úgy tesznek, mintha a SVÉD férfiakról, vagy a svéd férfiakról is, szó lenne. Mindenki tudja, hogy a pomogácsok voltak. Nem véletlenül nem osztanak nálunk sem a déli határnál ingyenjegyet Ozorára a szíriai polgárháború borzalmai elől menekülő négereknek és afgánoknak. Bár amilyen hülyék a bal-liberálisok, még ezt is megérhetjük, pedig megfigyelésem alapján csak azon a goa-partin működik a peace, love, unity, respect, ahol hatalmas többségben vannak a fehér, középosztálybeli fiatalok. Na mindegy. Svédországban sem történik olyan, hogy fehér, keresztény, európai férfiak tömegesen zaklatják és erőszakolják meg a nőket. Bár lehet, hogy igény az volna rá.

Kalman
Újságíró

Egyetértek, én is ezt akartam írni. A cikkből ordítóan hiányoznak a pirézek. Nyilvánvaló, hogy miattuk lett lehetetlen a nyilvános szórakozás. Csak őket kitiltani rasszizmus lenne. Ezért inkább kitiltják az összes férfit :-)

Én is amondó vagyok, hogy lássuk meg milyen lesz a buli! Oldják meg a színpadépítést, a duguláselhárítást és a biztonsági őrzést is! A pirézek majd biztos meg sem próbálnak odamenni, ahol tálcán lesznek patriarchák védelme nélkül.

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Nekem is pont ez jutott eszembe. Meg a néhány éve történt eset, amikor egy cigány megerőszakolt és megölt egy lányt és az agyalágyult feministák a férfierőszak ellen tüntettek Pesten.

Reszet Elek
Szerkesztő

Nőnek nincsen buli pasik (fasz) nélkül ha már ivarérett, szóval nem lesz ez egy nagy fesztivál, legfeljebb bebuzulásnak lesz jó és tuti ráfizetéses lesz.

Amúgy mi a helyzet a travikkal és a genderfluid személyekkel? Ők bemehetnek vagy nem? Esetleg mindenkinek meg kell mutatnia mi van a lába között és a biológiai nem dönt? Ha valaki odamegy és nőnek vallja magát az bemehet? Én az ottani fiatal férfiak helyében az egészet jó alkalomnak fognám fel a trollkodásra, ha pedig bejutnék az egy aranybánya lenne a rakásnyi részeg-félrészeg begerjedt csajjal.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

BESZÉDTÉMA - Bulvár
Szexuális bűnözők

Ez a legundorítóbb téma a világon, de amíg a feministák erőltetik, addig sajnos a normális emb...
Szerepcsavar - modern elmezavar

Szociális gondozóként dolgozom Ausztriában. Mosás, főzés, takarítás, ápolás, kapcsolattartás -...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
A Férfias Szakmák

Egy cikkre szeretnék reagálni: "IT fenegyerekek feminista kereszttűzben" - egyszerűen túl sok ...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Franciaország és a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja

Gyakorlatilag az év mind a 365 napjára jut egy világnap. A legismertebb nyilván az anyák napja...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Férfiak klubja - Dr. Párducz Árpád agykutató

A férfiértékek visszaállítását, megőrzését céljául kitűző Férfiak Klubja misszió interjúi közü...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Miért játsszuk a kemény legényt a nőknek?

Mert ez tetszik nekik... Persze a dolog ennél összetettebb. Sok nő ismerősöm mantrázza, hogy m...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
És mi is van a poligámiával? (2.)

Hogy megértsük a poligámia lényegét, meg kell vizsgálnunk, hogyan is valósult az meg a múltban...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
A szexualitás öröme

Hiányt pótolna, és kiegyensúlyozottabb lenne az Egyház, ha prosti bérletet kapnának a papjai k...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Az A Voice for Men európai hírigazgatójának levele a Férfihang.hu olvasóihoz

Az A Voice for Men a világ egyik legjelentősebb férfijogi kérdésekkel foglalkozó portálja, ame...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Mókuskerekek és zsákutcák

A férfi elméje analitikus. Gyakran ismétlődő jelenségek mögött hamar elkezdni keresni az ...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
A feminizmus csak önmagáért küzd

Többször szót ejtettünk már arról, hogy a feminizmus az eredeti céljait már régen elérte, ezér...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Elmélkedés elnyomásról és szabadságról

"Nekem nincsenek tanaim; semmit sem adhattam az embereknek, nagyot, értékeset, aminek visszavo...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Zaklatás = ha nem Brad Pitt próbálkozik

Vásári komédiába fulladt az a kezdeményezés, amit Alyssa Milano amerikai színésznő indított a ...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
A hímsovén férfi

Feminizmus és hímsovinizmus – két szélsőség, melyhez nem szabad igazodnia, és kötelessége elha...
+Alkalmi cikkek
Egy új sötét középkor felé - II.

  Apró időbeli kiesés után azért végül nekiültem a szövegnek, hogy ne álljon be huzamo...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
A férfiverés lesz a rendőrnők sportja Svédországban?

Arról, hogy Svédországban tombol a csúcsra járatott feminizmus, szinte hetente érkeznek a megd...

Ajánlat korábbi cikkeinkből

Nők és férfiak

Képmutatók és álszentek

A Férfihang szerzőnőjét sem kímélték a szélsőséges nősoviniszták

20 milliós kártérítésért perli az ATV-t Havas Henrik

Börtönbüntetést kapott a "testnevelő" tanárnő

Kiegészítés "shit teszt" témában

Min tapodnak a pesti nők?

Dominancia

Férjek intelmére

A nők három ellensége

Nem lehetnek beteg gyermekeik mellett az apák a Bethesdában

Apák dícséreteandrofóbiaApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0IsmerkedésIsztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepeknőknőnapNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret