Alter Ego

Puzsér Mérő Verára veri

Alter Ego - 2017. július 28. péntek 10:39 - 46 hozzászólás

Címkék: , , , , , ,

Rögtön az elején ígéretet teszek rá, hogy a fenti csekély térfogatú bejelentés nyomán megpróbálok majd “magvasabb” pszichológiai és társadalmi konklúziókig is eljutni, merthogy eleve több van ebben a bulvárízű ügyben, mint amit a cím sugall. Előrebocsátom azt is, hogy kellően rosszul érzem magam, hogy bár Puzsér Róbert számos érdekfeszítő gondolata megérdemelte volna, hogy cikkek garmadában beszélgessünk róla (pro és kontra), mégis csak olyankor kerül szóba, amikor amúgy színpadiasan, bulvárosan magához nyúl. Mentségünkre szolgáljon, hogy mindennek az elsődleges oka valószínűleg az, hogy nem igazán szerettük volna őt önmagunkkal hírbe hozni. Enélkül is örömmel szemlélhettük, hogy miként vállal fel olyan a férfimozgalom és az antifeminizmus körébe eső gondolatokat és ügyeket, amelyeknek egyébként egyelőre alig létezik hazánkban szószólója. Amúgy többszörösen meg is lett számára ennek az előre borítékolható hozadéka: nem egy “szalonból” rekesztették már ki emiatt. Mindazokhoz az ügyekhez képest kevésbé lényegbevágónak látszhat, de valódi társadalmi hasznát tekintve szerintem sokkal fajsúlyosabb, hogy most éppen Mérő Verával, a feminista mozgalom egyik legmegveszekedettebb aktivistájával támadt virtuális “afférja”.

Ha esetleg valaki nem ismeri még Mérő Vera nevét, akkor az EFOTT fesztivál plakátja nyomán nem régen általa és társai által kirobbantott androfób fesztiválhisziről írott cikkemből hozzávetőleges képet kaphat “áldásos” tevékenységéről, ami egyébként akkor vette kezdetét hasonlóan “értelmes” módon, amikor a Pécsi Rendőrség erőszak megelőző tanácsait bemutató “Tehetsz róla, tehetsz ellene” című kampányát támadták meg. (Kapcsolódó cikkeinket lásd ezen és ezen a helyen.) Mindezen túl azt érdemes tudnunk, hogy újabban Mérő Vera ellenségképét Puzsér Róbert testesíti meg leginkább a közéletben, amit úgy érzett a legjobban kifejezhetőnek, hogy kijelentette, hogy “Puzsér egy faszverő majom”,  aztán erre válaszolva tette közzé tegnap a Facebookon riposztját Puszér Róbert:

merovera“Eddig nem láttam még Mérő Verát, és most hogy megpillantottam néhány képét, töredelmesen el kell ismernem, hogy ez a nő gyönyörű: szépséges arc, szexi ajkak, kifogástalan alak, bájos mosoly, hosszú, vékony lábak. Sok feministával vitatkoztam már, és hát nem ehhez szoktam hozzá. Ez a nő külsőre egyszerűen tökéletes. El sem tudom képzelni, hol szedte össze ezt a bestiális férfigyűlöletet, de egy biztos: az a csávó, aki ezt okozta, egy igazi pöcs volt. A kezében volt a szent grál, az idióta meg összetörte.

Bevallom, kifejezetten durva, szexista alázásnak tűnt, amikor Vera faszverő majomnak nevezett, úgy éreztem, hogy ezek a feministák a legalávalóbb férfiak legszemetebb dumáit is képesek a magukévá tenni [v.ö.: tüzelő szuka], csakhogy amióta láttam néhány képet Veráról, a sértésből jóslat lett – és a jóslat beteljesült. Ez a nő imádnivaló. Amennyire taszító intellektuálisan és morálisan mindaz, amit képvisel, annyira vonzó szexuálisan az, amit Isten és az edzőtermek közösen teremtettek a frusztrált gyűlölködés szentélye gyanánt. Tartoztam ezzel a vallomással, mert úgy érzem, fontos, hogy a lövészárkok közt is teljes valónkban lássuk egymást.”

Akadhatnak akik fanyalognak, hogy ez szatíra helyett már-már szatírkodás, de tartsuk szem előtt, hogy a virtuális koituszt, sőt ne is finomkodjunk, a kölcsönös baszogatást Mérő Vera kezdeményezte, ergo ez mégiscsak egy adekvát válasz. Azzal a feminista irányzattal szemben, amely a lejáratás és a szexista megszégyenítő nyelvezet eszközeivel igyekszik önös érdekeinek utat törni a közéletben, főleg férfiúi kötelessége a határozott fellépés bárkinek. Szóval nem mondhatjuk, hogy Puzsér nem válogatott az eszközökben, de igen, szelíden odacsapott a “pélóval”. A szóhasználat miatt pedig kéretik nem fanyalogni, mert ezt a szót Mérő Verától tanultam, és ez pár bekezdéssel lejjebb majd mindenki számára érthetővé is válik. Na de, hogy ne csak dicsérjem Puzsért, azért bátorkodom észrevenni, hogy riposztja kellően önfeltáró ahhoz is, hogy szemléltesse, hogy a férfiak mennyire rabjaik a nőkkel kapcsolatos pozitív előítéleteinknek.  Íme itt van ez “gyönyörű nő” (Puzsér szerint ), akivel kapcsolatban felmerül a kérdés, hogy “miért is lett ilyen taszító intellektuálisan és morálisan?” - Erre Puzsér előveszi a számára legkézenfekvőbb választ: “biztosan összetörte egy idióta férfi”. –  Mondjuk ha ezt tényleg éppen Onán nyomdokain járva írta, akkor a népi bölcsesség felmenti őt, mondván, hogy “fasz feláll, ész megáll”, de azért mégsincs sok helye a nőmentegető sztereotípiáknak: Mérő Verának saját személyes felelőssége is minden jellemproblémája! Népiesen szólva: Mérő Vera úgy hülye, ahogy van!

A történet itt majdnem véget is érhetne, de Puzsér riposztja után néhány órával megjelent a HVG-n egy friss interjú Mérő Verával, amelyben egy kampányukkal kapcsolatos adatgyűjtésről (zaklatásos sztorikat gyűjtenek a Facebookon) és személyes érintettségéről számol be. Idézek egy részt ebből:

“…többnyire már kiskamaszként megtalál bennünket a zaklatás. A nyílt színi zaklatásról szóló történetek nagyjából harmada azzal kezdődik, hogy 11-12 éves voltam. Én is épp 11 múltam, amikor valaki először az arcomba verte a pélót a metrón. Még 20 év távlatából is pontosan emlékszem az arcára, a szagára, a farkára, a kötött pulcsijára annak az ötvenes pocakos, potrohos pasinak. Annak a fiatal lánynak az arckifejezése is tisztán megmaradt, aki a jelenet láttán undorodva fordult el, akárcsak a többi utas a metrókocsiban.”

Mint láthatjuk Mérő Vera saját állítása szerint többszörös abúzus áldozat, és bizony akinek rendszeresen az “arcába verik a pélót” a metrón, annak a szóhasználatában a “faszverő majom” egészen más jelentéstartalommal telhet fel, mint más emberek esetében. Ki tudja, talán az sem kizárt, hogy Mérő Vera sértő szándékú vagdalkozásával implicit módon ezzel akarta megvádolni Puzsért is. Erre mit tesz Puzsér? Mérő Vera arcába veri a pélót! Mármint képletesen szólva. – Na kérem, most lehet aztán csak igazán felháborodni! Nem elég, hogy “a szegény nő” többszörös abúzus áldozat, erre még most is csak molesztálják. Kíváncsi lennék, hogyha Puzsér Róbert pontosan átlátta volna Mérő Vera támadásának efféle mélyrétegét, efféle értelmezési síkját, vajon akkor is beérte volna mindössze ennyivel, vajon pontosan így kezelte volna a dolgot?

Egyébként elemezzük csak Mérő Vera személyes élménybeszámolóját, mert akad néhány furcsaság benne. Mindenek előtt a feminista zaklatás-toposznak minden kelléke olyannyira jelen van benne, hogy az már-már hihetetlen: az önvédelemre képtelen, sőt kiskorú áldozat, a segítség elmaradása, az erőszakos bűncselekmény környezet általi elfogadása, legitimálása, sőt az áldozattól való elfordulás, sőt egyenesen az áldozat lenézése, sőt az “áldozathibáztatás”… – Kérem, szóljon, aki úgy gondolja, hogy egy olyan létező valóságban élünk, ahol komoly valószínűséggel megtörténhet, hogy egy emberekkel teli metrón egy 11 éves gyereknek csak úgy valaki “az arcába veri a pélót”, de eközben egyetlen ember se akad, aki haladéktalanul értesítené a rendőrséget! – De ez Mérő Verával megtörtént… Először 11 évesen… nyilván aztán több ízben… legutóbb ugye Puzsér is… virtuálisan. Szinte látom magam előtt, ahogyan a nagyhangú érdekérvényesítő korábban (nyilván) végletekig elesett gyermekkori önmaga szótlanul, mozdulatlanul, pislogva tűri, hogy tucatnyi szenvtelen ember szeme láttára az “arcába verjék a pélót”. Egyébként ha megnézzük Mérő Vera Facebook profilját, akkor a képei alapján azt gondolhatjuk, hogy nem éppen egy többszörös abúzusáldozat bizalom vesztett megnyilvánulását látjuk, hanem azért előkerül egy-két “itt a pina, hol a pina” jellegű póz is. És ezt most nem azért mondom, mert a személyes ízlésem szerint egy abúzus áldozatnak illik decensebben szenvednie, hanem mert a pszichológiai megfigyelések szerint úgy szokott az lenni. Ráadásul elmondása szerint Mérő Vera egy olyan pechvogel, hogy nem csak ő maga vált sorozatos abúzusok áldozatává, hanem ez a környezetében másokkal is sűrűn megesik; állítólag például a felnőtt férfi barátja egy alkalommal sírva(!) jött haza az A38 hajóról, mert egy nő megmarkolta a farkát. Nem viccelek, sírva, ez is benne van az interjúban, tessék elolvasni!

Szóval éppen csak egy leheletnyi rosszmájúság kell hozzá, hogy azt mondjuk, hogy erős feszültségek támadnak a Mérő Vera által kommunikált kép és az átlagember valóságérzékelése között. Persze Mérő Veráéknak akkorára kell felfújniuk ezeket a zaklatási ügyeket, amekkorára csak lehetséges. Ha bemutatható, hogy ez egy olyan borzalmasan rémes dolog, hogy a férfiak is sírvafakadnak tőle, akkor ez ugye már nem gyerekjáték, ajjaj… – Muszáj életveszéllyé dramatizálniuk minden metrón megfogott feneket, mert különben nincs ügy. Ezért szól a fáma halálfélelemről, sírásrívásról. Azért ez a manipulatív szövegelés, mert különben alig lenne valami, ami ellen definiálhatnák magukat, merthogy a “rape culture” egyszerűen nem létezik, a nemi erőszak ritkábban fordul elő, mint a lőszerrel-robbanószerrel való visszaélés vagy a hivatalos személy elleni erőszak és ez egy ügyészség által közreadott, valódi statisztikai tény.

Mérő Vera mozgalmában karakterisztikusan felismerhetjük azt a nyugatról importált feminizmust, amely gyűlölt ellenségképre lel a férfiakban, a közélet széles skáláján keres magának közismert férfiakat, akiken mindenféle mondvacsinált indokokkal példát statuálhat (most például éppen Puzsér Róbert volt soron) és egy-egy szórványos ügyet hiszterizálva széles körű morális pánikot kelt, hogy így regulázhassa, kasztrálhassa cselekvőképtelenségbe a férfitársadalmat, hogy aztán férfiellenes, nemi alapon diszkrimináló törvények és intézkedések sorozatát kierőszakolva tönkretegye nem csak a férfiakat, hanem az egész társadalmat. Nem mellékesen ezzel a gyűlöletkeltő és gyűlöletes attitűdjével pont azoknak az erőszak áldozatoknak árt a legtöbbet ez a mozgalom, akiket fegyverként és pajzsként használ, miközben valójában csak saját megélhetési és politikai feminizmusának útját egyengeti. Állítsuk meg ezt a jelenséget a magyar közéletben! Csavarjuk ki mielőbb az áldozatsegítés ürügyét az önjelölt “szakemberek”, a politikai és megélhetési szédelgők kezéből!5 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 5 5 olvasó átlagosan 5.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a +18+, Beszédtéma - Bulvár, Csajozás - Szex, Humor - Szatíra, Társadalom - Pszichológia rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


Csak kitalálta, hogy megerőszakolták

Egy magyarországi bűnügyi híradás olvasható a police.hu-n, amely ismét felveti a nehezen tisztázható kérdést: vajon milyen gyakran fordulnak elő a nem...
Hisztéria, hírhamisítás, haszonlesés: a campus-erőszakról

Nap mint nap közelebb kerülünk ahhoz, hogy felzárkózzunk a művelt Nyugathoz: a genderháborús propagandagépezet évről évre szítja a feszültséget, a n...
Felrottyant a feminista házi lekvár

A hvg.hu-n jelent meg Hercsel Adél interjúja a nagy indulatokat megmozgató puncs.hu társközvetítő oldallal összefüggésben. Azonban most nem a Puncs üg...
#Metoo és a férfiak szerepe

Az elmúlt napok során gyakran találkozhattunk a #metoo hashtaggel, melyet Alyssa Milano amerikai színésznő indított el, azzal az üzenettel, hogy ha mi...
Mit adott nekünk a #metoo?

A metoo egyaránt felzaklatta az átlag nőt és az átlag férfit (mindkettőt jogosan), de végül megkerülhetetlen, hogy tényszerűen, érzelemmentes tekintsü...


Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (46) Hivatkozások (0)
 1. Szóról szóra egyetértek.

  Szerencsére a közvélemény erősen megosztott most már ebben az ügyben is, pedig ugye az lenne a legkényelmesebb, hogy feltakarjunk az ártatlan áldozat nők mögé, de a témában kommentelők között már több az elutasító, mint a támogató.

  Egyesek még abban is kételkedni merészelnek, hogy az “áldozatok” halálfélelmet élnek át (“bazmeg nyuszika, akkor gyere velem matróznak az Adeni öbölbe, majd megtudod, mi a halálfélelem”). Mások meg úgy követelik az ilyen hangok betiltását, mint a holokauszt-tagadókét (lám lám…).

  Vérő Mera valóban az egyik legveszedelmesebb parazita-pszichopata ebben a szcénában, de nem legyőzhetetlen. Puzsér óriási csapást mért rá szerintem.

  Puzsér maga is megosztó figura, nehéz tenyérviszketés nélkül végighallgatni az ordítva lehengerlő orgánumát (ezért inkább olvasásra javaslom), de a mozgalmi munkája pótolhatatlan. Őszintén, és azt hittem, hogy titokban itt is ír cikkeket. Vagy legalább van valami regisztrációja:)

  0     0
  • Nem tűnt fel, hogy Puzsér végighaknizta szinte a teljes femináci brigádot? Leült Antoni Ritával, Papp Réka Kingával és most Mérő Verával vitázni? Miközben egyszer nem került elő, hogy évek óta van Férfihang, Valódi Egyenlőség, Deansdale, Apák az Igazságért vagy Férfiak Klubja?

   Puzsér az a kártékony médiaszereplő, aki “elveszi a napfényt” a valódi férfijogi aktivistáktól. Elhiteti a nyilvánossággal, hogy ezeket a témákat egyedül ő képviseli, miközben a feminácikkal egymást KASEROLJÁK, ha érted, mire gondolok.

   OK, volt pár jó dobása, főleg írásban, de ő alapvetően egy LIPSI mangina. Kriptofeminista. Lásd a fenti cikk.

    

   1     0
   • Értem, amit mondasz, de szerintem nem.

    Belement ő már mindenkibe Hajdú Pétertől Oravecz Nóráig, akkor most ő egy kriptobulvár, kriptocoelho? Nyilván Puzsérnak majdnem mindegy, csak durranjon egy jó nagyot. Építgeti a saját brandjét, lelke rajta, engem különösebben nem izgat.

    Viszont (javíts ki, ha tévedek*) emlékeim szerint ő az egyetlen nagyobb hatású közszereplő, aki direktben, teljes fegyverzettel, frontálisan belerongyolt a feministákba. Nem egyszer, nem kétszer, hanem sokszor, módszeresen, következetesen, pusztító hatékonysággal. Nekem vele kapcsolatban csak ez számít.


    *sajnos az általad említett orgánumok és közösségek Puzsérhoz képest elenyésző társadalmi befolyással bírnak, a Férfiak Klubjáról még én se hallottam, pedig igazán nyitott szemmel járok a téma környékén.

    0     0
    • Amúgy puzsér az zsidó, vagy cigány, vagy a kettő együtt? Csak mert neki sincs európai feje.

     1     0
    • Jogos! Javitottam is a manginát LIPSI manginára. Igy már talán érthetőbb.

     A fent felsorolt férfijogi blogokat, szervezeteket nem láthattad ligetvédősködni, meg Orbán ellen tüntikézni. A Robit meg igen. Ahogy mi például nem árulunk egy gyékényen sem Antoni Ritával a Simicska médiában. A Robinak ez meg simán belefér.

     Ezért mondom azt, hogy Robi minden látszat ellenére inkább a femcsik szekerét tolja. Egy lipsi mangina, aki rájött, hogy valamikor azért neki is volt farka.

     1     0
     • Nem kriptofeminista, nyíltan feminista, mármint annyiban, hogy ő aposztrofálta magát többször is “első hullámos feministának”. :) Ez a meghatározás persze ráillik bárkire, aki egyetért a nők és a férfiak jogegyenlőségével. Tegyük hozzá, a férfijogi mozgalom is lényegében a nemek közötti jogegyenlőségért küzd; a nők felé elbillent mérleget szeretné egyenesbe hozni.

      Azt gondolom, hogy Puszér egy olyan szabadgondolkodó, akinek a világnézete elég komplex ahhoz, hogy kilógjon egy kicsit innen is, onnan is, amonnan is. Kérdés, hogy ki mennyire tolerálja ezt. Láthattuk például, hogy a balliberális közösség hogyan taszigálta őt ki magából a határozott gender-ellenessége miatt. Azt hiszem, miközben nem kenyere a szélsőséges kulturális liberalizmus, viszont mint liberálisnak, bárkivel belefér neki a vita, a párbeszéd, az egymás mellett létezés, csak éppen maga Puzsér nem fér bele sokaknak a sarkos gondolkodási rendszerébe.

      Egyébként a férfi(jogi)mozgalomnak egy politikai szekértáborokon átívelő üzenete és célja van, szerintem tehát alapvetően jó lenne, ha egyéb világnézeti kérdések nem állnának a közös ügy útjába… Az talán egy megfontolandó kritika, hogy (ahogyan persze mások sem) ő sem szokott megemlékezni a magyar férfijogi, apajogi mozgalom létéről. Amúgy szerintem mára már szinte biztos, hogy az elhallgatás sem tarthatja sokáig vasfüggöny mögött a magyar férfijogi mozgalmat.

      0     0
 2. “Veri az élet, very happy,
  Mindenki veri, beleveri”

  1     0
 3. Puzsér posztjáról valamiért az jutott eszembe, amikor nem is olyan régen Charles Mansonnak került valami feleség-jelölt és mindenki szörnyülködött, hogy nahát, még az ilyen szörnyeknek is milyen szép nők jutnak.

  Ehhez képest a képek alapján első gondolata jóérzésű embernek az volt, hogy “úristen, hozzá képest CM épelméjűnek tűnik”.

  Természetesen az afférból nem lett semmi, amikor kiderült, hogy a kis hölgy csupán CM hulláját szeretné jó áron eladni a halála után.

  1     0
 4. Ez a “nő” zsidó? Eléggé olyan feje van.

  1     0
  • Igen, és ekörül bonyolódik egy másik friss vitájuk Puzsérral, aki egy koncentrációs táborhoz hasonlította a nagyszámú követőit, akiket ő majd jól át fog nevelni és ehhez a kijelentéséhez egy holokauszt túlélőket mutató képet is felhasznált. Szóval Mérő Vera mint holokauszt áldozatok rokona is vérig sértődött (le is vetették a Facebookról a posztot), aminek eredményeként Puzsér nem csak egy faszverő, hanem egy lelketlen állat is szerinte. – Mérő Vera a mélyről jövő antipátia ellenére azért jó sokat olvasgathatta Puzsér posztjait, hogy annyira naprakészen tudott reagálni.

   1     0
   • “Azt hiszem Mengele volt, aki kivett engem. Rám mutatott és azt mondta: menj a gázkamrába. Ahogy mentem a gázkamrába mindenkit nyomtak be a gázkamrába. Engem valahogy hátrafelé nyomtak. Valahogy megakadtam az ajtónál. Nem is tudom.”

    2     0
  • Őszintén sajnálom, hogy megnyitottam. én kedveltem Puzsért, de most, hogy szájára vette Sophie Schollt tényleg azt mondom, hogy ostoba ripacs meg lófszt se ért a történelemből.
   és tényleg csak két perverz baszogatja egymàst nyilvánosan az egész.

   0     0
   • A mondanivaló kifejtésének logikai irányába teljesen jól belefér, ahogy W.C. is. Mindettől függetlenül ő is csak egy bulvár celeb. Mivel nincsen mögötte semm,i nem is gondolnám hogy túl tud lépni ezen a szinten (vagy éppen túl akarna). Ettől függetlenül a szavaknak ugye van erejük. Ő végső soron a mi Yiannopoulosunk.

    1     0
    • “Ő végső soron a mi Yiannopoulosunk.”
     ezt ugye te sem gondolod komolyan?
     Milo koherensen egy ügyet képvisel a maga meghökkentő eszközeivel, de bàrmennyire is exhibi, nagyon is lojális az àltala képviselt értékrendhez, magyarán közösségi érdeket képvisel.
     Milonak az ekvivalense a hazai MRAban Huffnagel ( fgtlnül a szexuàlis orientációjuktól).
     Puzsér leginkább Gerle Évához hasonlítható- fontos hogy botrány legyen és a mozgalmi farvizek arra kellenek, hogy meglegyen a zseton. De semmi közösségi érdek, hanem szimpla lájkkurvincs.

     Ami Sophie Schollt illeti, azért tekinted logikusnak, mert bedőltél a kultúrmarxista interpretnek. Tényleg nem sok náci ellénálló volt, zsidó tegyük hozzá egy se. nyilván a II.VH után a történetírásnak kapóra jött Sophie, hogy nő is meg ellenálló is. DE valójában soha nem volt úgy mozgalmár, mint mondjuk Zoja Koszmogyemjánszkaja (ha már a Róbert mindeféleképpen Mérőnek keres analógot).
     Sophie egyszerűen egy keresztény kislány, aki a bátyja révén adott pillanatban abba a helyzetbe került, hogy hitvalljon. ennyi.

     2     0
     • Ez a hazaáruló mért nem a háborúkirobbantó bankárok ellen szórólapozott?

      0     0
      • mer’ nem volt internete, mint neked.
       így meg csak az ellen szórólapozhattak, amit direktben láttak és megéltek -nem a Sophie -hanem a Hans meg az Alexander a fronton. linkeljek neked himmler vizíókat, hogy mi várt a keleti fremdvölkischekre, vagy naffiú vagy és kiguglizod magadnak?!

       0     0
       • Na de hát mikor még nem volt internetem, már akkor is gyűlöltem a nemzetközi bankárkasztot.
        Látták miket műveltek a szovjetek és mégis azok mellé álltak?
        Jólét, mint a csehekre, baszta is benesék csőrét, meg is ölették Heydrichet. De még a zsiki is hogy lehúzza a nagyon képzett balfaszokat.

        “egy hajtűkanyarban vártak rá. Gabčík egy Sten géppisztollyal rálőtt, de a fegyver nem működött. Heydrich pisztolyt rántott, és vaktában tüzelt. Kubiš az autóra dobott egy kézigránátot. A füstfelhőből Heydrich bukkant elő, és lőni kezdett a merénylőkre. Azok elfutottak, majd jelentették a cseh ellenállás tagjainak a merénylet végrehajtását, akik egy kriptában rejtették el őket.”

        HAHAHAHA

        0     0
        • “Látták miket műveltek a szovjetek és mégis azok mellé álltak?”
         hol írtam ezt? Pont úgy kutyulsz megint, mint a Jézus-perénél a Pilátussal.
         nem álltak a szovjetek mellé.
         lelkes hitlerjugendek voltak, asszem szakaszvezetőig(?) vitte Hans, majd orvostanhallgatóként kiment a frontra szanitécnek és kiábrándult. mer’értelmetlennek/ embertelennek látta többek között a saját katonáik szenvedéseit/ ill. az “átszitált” ostarbeiterek nyomorát egy megalomán ábrándjaiért.
         de ilyenkor tényleg az az érzésem, hogy túlszívtad magad.

         0     0
         • Ott feljebb, a fronton.
          Ha az országuk erőfeszítései ellen szórólapoztak, akkor ki mellé álltak? A bécsi filharmónikusok mellé?
          Mért nem fogott egy puskát és lőtte le a a szovjeteket, ha embertelennek látta, amit csinálnak?
          Ki volt a megalomán? A világuralomra törő frenklin delanó rosenfelt?
          Elfogyott az alutasakos sió baracklé, hozhatsz még.

          0     0
          • 1. Olvastad a szórólapokat? vagy most barchobázol?
           2. katonai ápolóként dolgozott, nemtom kaptak-e fegyvert.
           3. Hitler. meglepően jártas vagy a zsidó nevekben, szóval most te jössz a fotóval van előbőrőd vagy nincs?
           4. nem leszek a csicskàd

           0     0
          • Nem, én a jegyzőkönyveket olvastam.
           Járjál utána.
           Hitler? Ha megalomán lett volna, mért nem az orosz télre terveztette a haditechnikát?
           Küldjek a faszomról képet?
           Mé nem, úgyis ráérsz.

           0     0
          • és ami a jegyzőkönyvben van, az a valóság?
           nem érdekel.
           igen, megalomán, aki elhitte, hogy ami a franciákkal sikerült az 14 nap alatt 1100 km légvonalban is menni fog. közben meg a saját embereivel is kicseszett. de a civilek legalább nem döglöttek éhen.
           bemondásra is elhiszem.
           ma tényleg ráérek. Prosit. tess a siód.

           0     0
          • Ühü.
           Mi? 2 hét az sok, 1 hét alatt is kifüstölhették volna Moszkvát, csak hát a szovcsik mögött ott állt a háborúmániás usa.
           Sztálin cseszett ki az embereivel, hogy csak a támadásra készültek, aztán meg koppantak.
           Kenyeret adtak a német katonák az orosz civileknek, mert a dzsugasvili kivette a szájukból, legyen miből repcsit összetákolni?
           Mért nem beérzésre?
           Az embered elment nyaralni a barátnőjével?

           1     0
          • Az emberem elutazott hegyet mászni a gyerekekkel, ott alvással. ha a napi 8-10 óra mászásba meg a gyerekek körüli teendőkbe belefér egy barátnő, akkor egèszségére, nekem tényleg bőven elég a havi/ 15-18 alkalom.
           a másik ez a félrekefèlős ficsör max a filmekben izgi, irl csak a nagyon potenseknek éri meg a sok szervezés és a bonyodalom.
           ha arra vagy kíváncsi, hogy én mér’ nem mentem, baromira egyszerű a válasz nagyon fáradt vagyok -mentálisan- a gyerekzsongástól és elégedetlenségtől, meg a hajnali ébresztéstől + plusz dolgoznom is kellett tegnap, meg mingyá megyek megint.
           nálunk ugyani pénteken volt az utolsó oktatási nap és még egészen csütörtökig rengeteg házi feladat volt, szóval még hitlerről pötyögni is relaxabb, mint a békák párzását benyomorítani egy haikuba (mer kb ilyen feladatokat kapnak az elsősők).

           0     0
          • Aszittem ott már a nigger+frajla párzását tanítják a kicsiknek, eléggé lassan haladnak a haladó szelleműek.
           Mé nem szóltál vittem volna ágyba a reggelit (májkrémes kenyér paradicsommal), ugye nem más vitte?

           0     0
          • “májkrémes kenyér paradicsommal”

           (: deathmet reggeli sok oxidált vérrel? igazad van,  lehet hgy a vashiány miatt  van ez az egész summertime sadness. szóval bebi-ju-döbeszt, thenx´.

            

           0     0
     • Nem a mondanivaló, hanem a stílus hasonlóságára utaltam. Valahol az internetes trollkodás, haknizás és a celebes szarkavarás elegye mindkettő. Csak Y messze jobban csinálja. Ha valaki tudja mi a “smirk”, hát ő.

      0     0
   • “most, hogy szájára vette Sophie Schollt” - Azzal, hogy egy félmondatban említi őt összehasonlításképpen, máris a “szájára vette”? Úgy viselkedsz, mint azok, akik a bemutatott holokauszt képen hisztiznek Puzsérnál. Vannak ebben a holokauszt ügyben ilyen érinthetetlen, sőt említhetetlen tabuk és szentségek? Jó, jó, a Mérő Verával való egy lapon említést bárki zokon vehetné, de azért elég logikátlan a reakciód. Biztosan értően olvastad a szöveget?

    Ez a legnagyobb problémája a radikális feminizmus elleni küzdelemnek, hogy amint kibontakozik, máris a legtöbb embernek csak annyi jön le belőle, hogy “két perverz baszogatja egymást”. Azért mi értsük már itt ezen a helyen egy kicsit jobban a helyzetet: Puzsér egy radikális feminista mozgalommal áll szemben, annak a támadásait védi.

    “Mérő Vera egy húszerzres gyűlöletportált szerkeszt és igazgat itt a facebookon. Amit leír, az tízezrekhez jut el. Mérő Vera egy jól szervezett szekta élén áll, melynek tagjai addig jelentgették megannyi nyilas házmesterként az ünnepi bejegyzésemet, míg azt a facebookot gyomláló algoritmusok ki nem törölték a nyilvánosságból. Mérő Vera és szektája nem pusztán személyes gyűlöletből akarnak leszámolni velem, hanem hogy példát statuáljanak minden értelmiséginek: így jár, ha velük baszakszik. Mérő Vera meg ez az agresszív ultrafeminista mozgalom az én személyemen keresztül jelen pillanatban a szabad véleményt, a szabad képzettársítások nyilvánosságának elemi jogát támadja.” – Puzsér Róbert

    Pontosan erről beszéltem a cikkem végén én is.

    1     0
    • a magyarázatot lsd Eleknél, Sophieval kapcsolatban. Egyszerűen alaposabb, árnyaltabb gondolkodónak képzeltem a Róbertet, de úgy láccik őt is beszippantotta a médiapöce. te ne hagyd magad.

     0     0
     • Én sokféle tévedésbe tudnék esni Sophie Scholl-al kapcsolatban, mert nem sokat tudok róla. Nem lenne jó, ha  számon kérhető lenne rajtam a műveltségem ezen hiányossága. Egyébiránt nagyon sajnálatos, hogy sikerült Mérő Veráéknak zsidó és holokauszt kérdést kreálniuk a Puzsérral szembeni más természetű ellenszenvükből. Ahogyan Puzsér említi is egy korábbi posztjában; a támadások valódi oka nyilvánvalóan a feminizmus-antifeminizmus ellentét.

      0     0
      • nem is kérném rajtad számon, mert nem vagy se különösebben elkötezett IIVHs identitáskereső, se töri szakos.

       de akkor még egyszer, az én megjegyzésem arról szól, hogy Puzsér jobban tette volna a hazai MRAnak, ha most csöndben kiszáll egy ignore onnal ebből, mert amit Kangal linkelt, az már csak a netto sértett ego. egyszerűen férfiatlan.

       0     0
       • Értelek, de szükségszerűen eltér a nézőpontunk. Azzal nyilván semmiképp sem tudnék vitatkozni, hogy egy nő szemével nézve férfias-e mindez, de egy MRA nézőpontjából, amit Puzsér csinál, nem más, mint az a kulturális harc, amit mindenképpen el kell végezni ahhoz, hogy a magyar társadalomban elejét vegyük a radikális feminizmus, genderizmus rémuralmának. Az én szememben bátor, következésképp férfias dolog is, hogy ezt minden lehetséges káros mellékhatásával együtt is felvállalja.

        0     0
 5. “Kérem, szóljon, aki úgy gondolja, hogy egy olyan létező valóságban élünk, ahol komoly valószínűséggel megtörténhet, hogy egy emberekkel teli metrón egy 11 éves gyereknek csak úgy valaki “az arcába veri a pélót”, de eközben egyetlen ember se akad, aki haladéktalanul értesítené a rendőrséget!”

  Az, hogy mindenki leszarja, el tudom képzelni, de ettől függetlenül 11 évesek ritkán utaznak egyedül éjszakai járaton meg késő esti, illetve hajnali bulijáratokon, nappalin pedig ritka az ilyen eset.

  “állítólag például a felnőtt férfi barátja egy alkalommal sírva(!) jött haza az A38 hajóról, mert egy nő megmarkolta a farkát.”

  Ez erősen emlékeztet arra a sztorira, ahol nem tudom melyik nyugati országban a nők “erőszakolják meg” a férfiakat a bárokban és állítólag ez nem vicces, hanem kő komoly traumát élnek át ilyenkor a férfiak.

  Akárcsak azok a szerencsétlen (hüpp-hüpp, még leírni is borzalmas) 14-16 éves srácok, akiket megront(!) a 20-30 közötti tanárnő, vagy egy 40-es MILF. Brutalitás és bestialitás a köbön! Csoda, hogy képesek feldolgozni…

  0     0
  • Nyilvánvaló, hogy Mérő Verának akkorára ‘kell’ felfújnia ezeket a zaklatási ügyeket, amekkorára csak lehet. Ha bemutatható, hogy ez olyan borzalmasan rémes dolog, hogy a férfiak is sírvafakadnak tőle, akkor ez ugye már nem gyerekjáték, ajjaj… Muszáj dramatizálniuk minden metrón megfogott feneket, mert különben nincs ügy… Ezért szól a fáma halálfélelemről, sírásrívásról. Ezért ez a manipulatív szövegelés, mert különben alig lenne valami, ami ellen definiálhatnák magukat, merthogy nincs “rape culture”, a nemi erőszak ritkábban fordul elő, mint a lőszerrel-robbanószerrel való visszaélés és ez egy valódi statisztikai tény. Kilóg a lóláb! Én egy szavát sem hiszem el Mérő Verának.

   0     0
 6. “El sem tudom képzelni, hol szedte össze ezt a bestiális férfigyűlöletet, de egy biztos: az a csávó, aki ezt okozta, egy igazi pöcs volt. A kezében volt a szent grál, az idióta meg összetörte.”

  Kedves Puzsér!

  Miből gondolod, hogy nem a nő tehet arról, hogy a srác elhagyta? Nagyon sok nő selejtes nézetet tanul az anyjától azáltal, ahogy az apjával bánnak, és ezt viszik bele  a párkapcsolatukban.Vagy hogy egyáltalán volt-e köztük kapcsolat? Sok nő akkor is elvárja, hogy a férfi közeledjen, ha egyszerűen nem érdekli őket az adott nő. Máskor pedig csak azért kell belemenniük egy ilyen kapcsolatba, mert ugye “kötelező”, és ebben az estben sem pasi tehet róla

  Arról már nem is beszélve, hogy egy kapcsolat létrejöttében a döntő szót mindig a nő mondja ki. Különben úgy hívják a dolgot, hogy zaklatás.

  Szóval ennél a résznél nem ártott volna árnyaltabban fogalmaznod.

  1     1
 7. Nekem az jut eszembe másodszorra, hogy színésznő és ez egy szerep, valahogy életben kell tartania a nevét, ha már apu agyából semmi sem jutott. Talán küzd a leszbi bűntudattal is erősen. Hogy őszinte legyek elsőre se a szép, szimpatikus, jó csaj jön le, de még harmadszorra sem. Neki pont ez a jó, hogy híreket generálnak róla, amit Madonna óta tudjuk, hogyha valakinek van egy jó hangja, de kicsit beteg hozzá a lelke, valahogy fent marad, persze ehhez kellenek a nők, meg pár agyatlan fiatal figura aki repül a múmiákra is akár. Neki még pár év kell, de az irány adott.

  1     0
 8. Kezdjük az állati és amúgy lényegtelenül szarházi véleménnyel. Én aki a dirtydirector rondább kövér és vagy öreg nőire is kőkeményen ráizgulok ezt a nőt szexuálisan nem találtam vonzónak. Valószínűleg az unszimpatikus feje miatt. Antoini Ritát például a legnagyobb lelkesedéssel a  paradigmaváltásig kényeztetném, de hát ezt bocsánat őt nem. Antipatikus nagyon.
  Pedig lehet hogy rohadtul jól járna velem… figyelmes vagyok szexben nekem az a sikerélmény ha a nő szétélvezi magát, imádok főznim a háztartás szerintem egy vicc a modern gépesítés óta és ha neki ez hiszti hát röhögve megcsinálom. De azok a kvótás és egyéb szarságok meg áldozatkultúra amit erőltetnek. Hát attól hánynom kell. De annyira, hogy ha megláto ma fejét az egy tökéletes megoldás a nem kívánt erekcióra. Pedig akkora perverz állat vagyok hogy a 60 éves kövér orosz nőre is feláll. Egy dolog képes lelohasztani a férfiasságomat: amikor egy nő ennyire fullba nyomja a kretént.
  És akkor nézhet tőlem ki akárhogy.

  2     0
 9. Elképesztő, hogy minden nőre kötelező mondani, hogy “szép”, “gyönyörű”, elbűvölő… Pedig ez a nő nagyon messze van ettől… Puzsér meg nagyon gerinctelen, ahogy elnézi ennek a nőnek a tömény bunkóságát…

  1     0
 10. Minden Puzsér-droid figyelmébe.

  https://www.facebook.com/szelsokozep/photos/a.743055165751197.1073741828.735084226548291/1590181127705259/

  Szélsőközép.com

  november 12. · 

  “A gender papnői közül talán Antoni Ritát tartom a legtöbbre. Kolléganőivel ellentétben az életét nem kizárólag a nőjogi konferenciák, a CEU és a Starbucks határolta véleménybuborékban tölti, hanem van bátorsága/karizmája a közvélemény előtt megvívni a feminista vitákat és kiállni azért, amiben hisz. Másrészt azért, mert azt a sok mocsok személyeskedést, alázást, fenyegetést amit kap, azt nem lehet könnyű cipelni.

  Nem vagyok meggyőződve arról, h a lenti írásában felvázolt diagnózis Orbán Gáspárról és szektájáról igaz. Különösen nem vagyok meggyőződve arról, h tudatos művelet lenne Orbán és Habony részéről, h a kis herceget már huszonévesen szakrális vezetőnek nevelik. De egyrészt tartok azoktól az emberektől, akik Istennel beszélgetnek, kézártétellel gyógyítanak és holt nyelveken beszélnek. Másrészt az abortusz vitában maximálisan a szülők mellett állok és nem gondolom, h ezt a döntést a társadalom kiveheti az anya és az apa kezéből. Ezért megosztom Antoni kisasszony gondolatait, mindannyiunk épülésére:”

  1     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

CSALÁD - Otthon
Nemzetközi tiltakozás a hajléktalan emberek kriminalizációja ellen

Budapest, 2011. december 20., kedd (OS)  16 Uniós tagország hajléktalanellátó ernyőszervezete...
Fiktív beszélgetés egy feminitával (2. rész)

Az előző rész tartalmából: megtudtuk, mi az a feminita vallás, és hogy igazából nincs ...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
A jó és a rosszcsúf

"A nő jó. A férfi rossz." Ez a klisé olyan mélyen be van égetve az átlagemberbe, hogy nem lehe...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
A félreértett csajozó művész - 1. rész

Világszerte egyre ismertebbek és népszerűbbek a PUA (pick up artist = csajozó művész) írások é...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Marton László ellen tanúskodna egy újabb "áldozat", aki vélhetően pszichés beteg

A tegnapi napon egy beszélgetést(?) vagy levelet(?) adott közre a HVG, amelyben egy színésznő ...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Hogyan változtatta meg az antifeminizmus az életemet?

Ez egy igen személyes történet lesz. Nem fordítás, és nem egy másik ember története. Az enyém....
TÁRSADALOM - Pszichológia
Barát, vagy ellenség?

Az állam szerepéről, jelentéséről, történetéről, jellemzőiről valójában vaskos köteteket meg l...
CSAJOZÁS - Szex
Min tapodnak a pesti nők?

A kérdés minőségileg különbözik attól a másik kérdéstől, hogy mitől tapadnak a pesti nők? Meg ...
TÁRSADALOM - Pszichológia
Karinthy Frigyes: Ballada a néma férfiakról

A hajó kissé ferdén oldalt fordulva, egy hegy oldalában fekszik, úgy, ahogy megérkezett. Jobb ...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Hada Renáta abortáltatta volna gyermekét, mert fiú

A bulvárvilág eseményei kapcsán már megszokhattuk, hogy mikor egy férfi közszereplő bármilyen ...
CSAJOZÁS - Szex
Mennyi az exek ideális száma?

A fenti kérdésben két szélsőséges álláspont ismert. Az egyik szerint „kurvából lesz a legjobb ...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Újabb válós sztori

Ebben a nyúlfarknyi cikkben egy maláj pár válásáról lesz szó, ami egy angol bíró szerint f...
CSAJOZÁS - Szex
Nyakunkon a SEXIT: ismerkedjünk meg a csajozást végleg feladó férfiakkal

Ezek a fiatalemberek nem vágynak barátnőre, nem akarnak gyereket és a szexuális kapcsolatok eg...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Movember Hungary idén 6. alkalommal

A férfiak egészségéért és a prosztatarák ellen idén már hatodik alkalommal csatlakoznak magyar...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Az UNICEF-botrány leleplezi a dilettantizmus féktelen tombolását

Az elmúlt napokban továbbra is egymást érték a médiában az UNICEF botrányosan apahibáztató kam...
CSAJOZÁS - Szex
Férfisors?

Emlékszel? Milyen boldog voltál mikor végre összejött. Ott volt veled a kis kollégiumi szobádb...


androfóbiaApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagender mainstreaminggyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0IsmerkedésIsztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepeknőnapNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret