Alter Ego

Kutyadoki női változatban

Alter Ego - 2017. október 21. szombat 02:34 - 18 hozzászólás

Cesar Millan kutyapszichológus avagy a „Kutya-suttogó” 80 országban vetített televíziós sorozatának hatalmas sikere egyértelműen jelzi, hogy a kutyatartás pszichológiáját az alfától az ómegáig sikerült meggyőzően összefoglalnia.

Ha mindez megy egy férfinak, akkor miért is ne mehetne egy nőnek? Igaz? Váratlanul botlottam Victoria Stilwell hasonló külsőségekkel dolgozó televíziós sorozatának egyik részébe. Mit ne mondjak; sokkoló élmény volt. Victoria Stilwell már első pillantásra – megjelenésében és mimikájában is – a töményen antipatikus domina mintaképe. De ha túllépek a személyes zsigeri antipátián, akkor marad a kérdés: vajon képes-e urani egy efféle domina egy fegyelmezetlen kutyát? Meglehet, hogy talán pont ilyen alkat kell ehhez?

Azt kell mondanom, első pillantásra ébredt tömény ellenszenvemet sikerült az eddig sosem látott nőnek alátámasztania. Első gondolata a család nőtagja által kezelni képtelen husky kankutyával kapcsolatban, hogy vajon ivartalanítva van-e az állat? No persze mi más eszköze maradna egy olyan kutyapszichológusnak, akinek dominanciára törekvése egyetlen pillanat alatt foszlik csúfosan semmivé, amikor a kankutya nyílt színen meghágja? Módszeresen. Aztán jöhet a kifakadás: “képtelen vagyok egy szexmániás kutyával dolgozni”. A szomorú végkifejletet talán mondanom sem kell.

A szexuális zaklatási ügyektől hangos média által felajzott agyam egyetlen villanás alatt állítja össze a messzire mutató következtetést: a dominálni akaró nőt a biztosan bekövetkező kudarctól csak az mentheti meg, ha sikerül az uralni akart és gyűlölt hímet szexuálisan leigáznia; a cél érdekében akár mechanika, vegyi vagy pszichológiai úton, de mindenáron kasztrálnia.

Isten és határtalan haragunk mentsen meg minket a női kutyaidomároktól és a társadalmi dominanciára áhítozó nőktől, akik kutyába akarnak venni minket!10 votes, average: 5.00 out of 510 votes, average: 5.00 out of 510 votes, average: 5.00 out of 510 votes, average: 5.00 out of 510 votes, average: 5.00 out of 5 10 olvasó átlagosan 5.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Beszédtéma - Bulvár, Humor - Szatíra, Társadalom - Pszichológia rovatban.


Hasonló témájú cikkek:
Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (18) Hivatkozások (0)
 1. Úúúúúúú…   :-)))   sőt : vaÚúúúúú..! :-PPP

  Remélem hogy nem jut el odáig ez a fanyar humor mert be leszel perelve az hétszentség.  :-)))

  0     0
 2. A kutya a gazdái hibái miatt (korai elválasztás, nem megfelelő viselkedés) a golyóival, nemiségével fizetett. A farkasok utóda kezelhető házikedvencként tartásához megcsonkításra volt szükség. Valaha társ volt a vadászatban, a munkában, ma a szeretetvágy torzzá csonkított célpontja. Jelen esetben a gyermektelen páros gyermekpótlója.

  Ami a cikk áthallását illeti, már többször leírtuk többen is, a nők gyenge (érzelmi és fizikai) természeténél fogva csak úgy kerekedhetnek a férfiak fölé ha gyengévé teszik őket. A sorsnak van humorérzéke, lévén gyönge férfiakat nem éreznek vonzónak. Így lesz a nő hatalomra törekvése, a dolgok irányítása szükségességének vélelmezése a női boldogtalanság kiváltója.

  Ha szereted a nődet tedd boldoggá azzal hogy alárendelődésre készteted.

  1     0
 3. A videóba belenéztem, pár idézet amire reagálok, nekem is volt kutyám elég sokáig.

  A kutya “serdülőkorba lépett és szexista kártevővé vált” Egyértelmű gender – áthallás és férfigyalázás.

  üldözi a csajt és megharapja, a csaj retteg tőle, ráugrál a család barátaira: Valószínűleg csak játszani akar, de mivel nagy erős kutya ezért félreérthető. Az én kutyáim is rendetlenek voltak, az asztalra fel-le ugrálva kergetőztek, széttépték az újságot meg összerágták az újságtartót. Reggel felugráltak az ágyamra és összenyaltak, és bepisiltek a szoba sarkába. A fiatal kutyák már csak ilyenek. Nagy kutyának meg kell hely ahol rohangálhat, és ahol intézheti a dolgát. Ingerszegény lehet a környezete.

  Érdekes, a srác tudja kezelni (helyén kezelni) a kutya viselkedését. Nem véletlen, a pasik ősei és a kutyák ősei is vadászó életmódot folytattak, megértik egymást. Meg a srácnak elég ereje van kezelni egy ekkora rendetlen szőrgombócot.

  És a kutya van megvádolva, hogy szét akarja választani őket. Nézzétek meg a kutya meg a srác arcát mikor együtt vannak, tök jól megértik egymást, tök jó kedvük van. Ez a mém jut az eszembe erről:

  Me or the bike or the dog

  Mikor odajön a másik nő: Egyrészt egy idegen személy a kutya territóriumában, ugye a kutyákat házőrzésre is szokás használni, másrészt inkább érdeklődően viselkedik mint agresszívan. A szexuális felhang említése dilettantizmus. Akinek volt kutyája, és másik kutyákkal találkoztak, tudja, hogy megszagolják egymás hátsó felét. A kutya nem tud beszélni, de sokkal jobb a szaglása mint az embernek, a másik kutya hormonjait megszagolva is tudja hogy kivel van dolga. Így működnek.

  Amikor a kutya az ágyon van és mondják neki, hogy lefelé: Első lábaival paskolja az ágyat, és körbe körbe ugrándozik. Az én kutyáimról is tudom, hogy ez a viselkedés kutya testbeszédben azt jelenti, hogy játszani akar. Ekkor kellene egy valami rongyot fogni és kötélhúzást játszani vele, meg levinni szaladgálni, botot dobni neki vagy akármi. Fiatal szőrmók sok energiával és kevés játékidőt kap. Egyébként, tapasztalatból mondom, idővel néhány éves korukra nyugodtabbak lesznek maguktól is.

  1     0
 4. Ez a csaj milyen alapon hívja magát szakértőnek?

  A bemutatott viselkedések a videón egy tanítatlan, fegyelmezetlen kutya játékos viselkedése.

  Nem foglalkoztak vele, nem tanították meg hogyan szabad játszani. Az én kutyám is elkezdte ezt az ugrálós játékot egyszer, de gyorsan meg lehetett tanítani, hogy így nem működik. Az azonnali (nem erős) hasbarúgás ilyenkor gyorsan megtanítja neki, hogy a gazdi nem örül az ilyenjátéknak és másképp próbálkozik. A fog használatáról szintén gyorsan leszokott. Amikor fogat használt játék közben, azonnal pofon lett legyintve.

  Ez a kutya semmilyen módon nem lett fegyelmezve, csak szeretgetve és el lett kényeztetve. Plusz a husky MUNKAKUTYA. Naponta ki kell fárasztani, különben elfoglaltságot keres magának. Ugyanez érvényes a vizslára, a labradorra és az összes pásztorkutyára. Lakásban csak az ölebeket és az őrkutyákat lehet tartani, a többinek mozgás és figyelem kell.

  1     0
  • Az a baj, hogy itt a kutya bedominálta a családot. Nem tudtak vele bánni, nem értettek hozzá.

   0     0
   • Velem is bepróbálkozott már pár kutya (vendég kuvasz,  szomszéd bordói dog). Gyorsan letárgyaltuk, ki a vezér. A legkönnyebb dolgom egy Cane Corso-val volt. Nála kb 5 perc beszélgetés és egy darab kolbász megoldotta a rangsor problémáját.

    A vicces, hogy a saját szuka goldie-m ugyanezt a rangsort alakította ki mindegyik kutyával. És velük sem használja a fogát, inkább profi birkózó lett.

    1     0
 5. Nők és kutyák, hát igen…

  Ismerős kutyáját sétáltattam egyszer huzamosabb ideig, aki természetesen nő volt, és a kutya rendkívül fegyelmezetlen, gazdának olykor simán foggal támadó és folyton morgó jószág. A lakásra kellett minden alkalommal felmennem, ugyanis már a felöltöztetés hideg időben és a póráz ráapplikálása is egy külön hadművelet volt. Volt, amíg meg nem jelentem, a közelemben a kutya hogy, hogy nem, de tudott viselkedni.

  Sétáltatás közben is ugyanez volt. Ha velem nagyon erősködni akart a 6 kilós szobakutya, egyszerűen pórázostul húztam magammal, amíg meg nem jött az esze, és ilyen kis csatákból is egyre kevesebb lett közöttünk. Határozottság, erő felmutatása, dettó mint a csajoknál, és csodát lehet művelni.

  0     0
 6. De nézzük már meg. Ha kutyát választ valaki, akkor ne az legyen a szempont, hogy neki az tetszik, hanem hogy milyen fajtának tudja biztosítani a tartási feltételeket és az ösztönszintű kielégülést.

  Az a nő mi a faszt tudott kezdeni egy huskyval?

  2     0
 7. A kutya tudta hogy mind 2 nő baszatlan picsa, nekem is volt huskym nem volt vele semmi probléma de ez nem olyan kutya ami szobába való!

  Nem volt tanítva de szót fogadott mindíg tudta hogy ki a főnök pedig megütve se volt, szépek nagyon de a mozgásigénye nagy!

  A nőt kellene elkötni hogy ne tudjon szaporodni mert elég káros személyiség.

  2     0
 8. Minden témához jön egy passzentos Daily Stormer link. Pedig nem keresem. Csak jön:

  https://dailystormer.ai/granny-lover-macron-apparently-cannot-train-dogs/

  Ha esetleg nem működne a link, akkor direkt link a yt videóra: https://www.youtube.com/watch?v=oG-__27rKOE

  Hogy ne legyek clickbait: egy videóra vett beszélgetés alatt Macron kutyája besétál és lehugyozza a kandallót.

  A berendezés is megér egy misét: kellemes arisztokratikusan berendezett tér közepébe bebasztak egy “modern designbútort”. A kutya meg telibehugyozza az aranyozást. Jól illusztrálja, hogy milyen szellemi pusztítás folyik. Ha nem látom, nem hiszem el.

  0     0
 9. Tudom, hogy (nagyon:) halványan kapcsolódik, de be akartam rakni valahova:)

  http://regvolttalanigazsemvolt.reblog.hu/jo-a-kuta-de-a-lakokocsi-meg-jobb-level-a-kutyasoknak

   

   

  0     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

BESZÉDTÉMA - Bulvár
Újabb válós sztori

Ebben a nyúlfarknyi cikkben egy maláj pár válásáról lesz szó, ami egy angol bíró szerint f...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Az önmagát feltáró Isten I. rész - Ábrahám

Ez a cikksorozat azt járja körbe, hogy Isten miképpen tárta fel magát a zsidóságnak, majd késő...
Svéd - Magyar feminizmus?

Sűrűn találkozhatunk olyan hírekkel a svéd feminizmus "sikereiről", amelyek felett a legtöbben...
Társadalmi kezdeményezések
Tiltakozás a Demokratikus Koalíció férfiellenes politizálásával szemben

Alábbiakban a Férfihang Civil Társaság nyílt levelét, állásfoglalását adjuk közre, amely megte...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Daliás idők

Kétszáz éve, 1817. március 2-án született Arany János, legnagyobb költőink egyike. Rá emlé...
CSALÁD - Otthon
Gondolatok a leánynevelésről

Mióta kitört a feminizmus és a nemek háborúja, kevés szó esik arról, hogy mekkora felelőssége ...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
A megvetés tradíciója

Mindig azt szoktuk mondani, hogy az a "hagyományos értékrend", amikor az asszonynak a konyhába...
Társadalmi kezdeményezések
Beszélgetés az Ökumenikus Segélyszervezet „Vedd észre” kampánya kapcsán

Az elmúlt év novemberében egy petícióval fordultunk az Ökumenikus Segélyszervezethez, az Ember...
TÁRSADALOM - Pszichológia
Áldozatfelmentés

Nagyon szeretném elkerülni a félreértéseket, ezért rögtön az elején tisztázzuk: az elkövető fe...
CSAJOZÁS - Szex
Az időeltolódás törvénye

Valamikor nyáron egy cikk alatti kommentben a hölgy olvasók vitát kezdeményeztek arról, vajon ...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Baló György diszkriminatív televíziós vitát rendezett az Isztambuli Egyezményről

Baló György a Magyarul Balóval című műsorában ismét elővette az Isztambuli Egyezmény kérdését....
CSAJOZÁS - Szex
Ezért nem szeretnek a férfiak fizetni a randin

Női magazinok lapjain és internetes blogokon egyre gyakrabban lángolnak fel viták arról, hogy ...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Ribancok

A cím kevéssé félreérthető, a szándék talán kicsit jobban. Nem akarok senkit megsérteni va...
TÁRSADALOM - Pszichológia
A skorpió és a béka

Kínai tanmese A skorpió át akar jutni a tó túloldalára, de mivel nem tud úszni, megkéri a b...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Ha a neten keresel barátnőt...

Minden férfi életében lehet egy olyan életszakasz, amikor egyedül marad. Szakítás, válás eseté...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Hisztéria, hírhamisítás, haszonlesés: a campus-erőszakról

Nap mint nap közelebb kerülünk ahhoz, hogy felzárkózzunk a művelt Nyugathoz: a genderháborús...


androfóbiaApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagender mainstreaminggyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0IsmerkedésIsztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepeknőnapNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret