Alter Ego

Kutyadoki női változatban

Alter Ego - 2017. október 21. szombat 02:34 - 18 hozzászólás

Cesar Millan kutyapszichológus avagy a „Kutya-suttogó” 80 országban vetített televíziós sorozatának hatalmas sikere egyértelműen jelzi, hogy a kutyatartás pszichológiáját az alfától az ómegáig sikerült meggyőzően összefoglalnia.

Ha mindez megy egy férfinak, akkor miért is ne mehetne egy nőnek? Igaz? Váratlanul botlottam Victoria Stilwell hasonló külsőségekkel dolgozó televíziós sorozatának egyik részébe. Mit ne mondjak; sokkoló élmény volt. Victoria Stilwell már első pillantásra – megjelenésében és mimikájában is – a töményen antipatikus domina mintaképe. De ha túllépek a személyes zsigeri antipátián, akkor marad a kérdés: vajon képes-e urani egy efféle domina egy fegyelmezetlen kutyát? Meglehet, hogy talán pont ilyen alkat kell ehhez?

Azt kell mondanom, első pillantásra ébredt tömény ellenszenvemet sikerült az eddig sosem látott nőnek alátámasztania. Első gondolata a család nőtagja által kezelni képtelen husky kankutyával kapcsolatban, hogy vajon ivartalanítva van-e az állat? No persze mi más eszköze maradna egy olyan kutyapszichológusnak, akinek dominanciára törekvése egyetlen pillanat alatt foszlik csúfosan semmivé, amikor a kankutya nyílt színen meghágja? Módszeresen. Aztán jöhet a kifakadás: “képtelen vagyok egy szexmániás kutyával dolgozni”. A szomorú végkifejletet talán mondanom sem kell.

A szexuális zaklatási ügyektől hangos média által felajzott agyam egyetlen villanás alatt állítja össze a messzire mutató következtetést: a dominálni akaró nőt a biztosan bekövetkező kudarctól csak az mentheti meg, ha sikerül az uralni akart és gyűlölt hímet szexuálisan leigáznia; a cél érdekében akár mechanika, vegyi vagy pszichológiai úton, de mindenáron kasztrálnia.

Isten és határtalan haragunk mentsen meg minket a női kutyaidomároktól és a társadalmi dominanciára áhítozó nőktől, akik kutyába akarnak venni minket!


Az egyéni szerzői név alatt megjelenő cikkek nem a Férfihang.hu szerkesztőségének egységes állásfoglalását, hanem elsősorban a szerzők egyéni véleményét hivatottak kifejezni, bemutatni; céljuk sok esetben mindössze a vita, párbeszéd kezdeményezése a művészi provokáció eszközével. Az írások közlésére a véleményszabadság és a médiapluralizmus érvényre juttatásának igényével kerül sor. A Férfihang.hu szerkesztőségének, moderátorainak elsődleges feladata a vonatkozó törvényi keretek és a jóízlés kívánalmainak betartatása.
10 votes, average: 5.00 out of 510 votes, average: 5.00 out of 510 votes, average: 5.00 out of 510 votes, average: 5.00 out of 510 votes, average: 5.00 out of 5 10 olvasó átlagosan 5.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Beszédtéma - Bulvár, Humor - Szatíra, Társadalom - Pszichológia rovatban.


Hasonló témájú cikkek:
Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (18) Hivatkozások (0)
 1. Úúúúúúú…   :-)))   sőt : vaÚúúúúú..! :-PPP

  Remélem hogy nem jut el odáig ez a fanyar humor mert be leszel perelve az hétszentség.  :-)))

  0     0
 2. A kutya a gazdái hibái miatt (korai elválasztás, nem megfelelő viselkedés) a golyóival, nemiségével fizetett. A farkasok utóda kezelhető házikedvencként tartásához megcsonkításra volt szükség. Valaha társ volt a vadászatban, a munkában, ma a szeretetvágy torzzá csonkított célpontja. Jelen esetben a gyermektelen páros gyermekpótlója.

  Ami a cikk áthallását illeti, már többször leírtuk többen is, a nők gyenge (érzelmi és fizikai) természeténél fogva csak úgy kerekedhetnek a férfiak fölé ha gyengévé teszik őket. A sorsnak van humorérzéke, lévén gyönge férfiakat nem éreznek vonzónak. Így lesz a nő hatalomra törekvése, a dolgok irányítása szükségességének vélelmezése a női boldogtalanság kiváltója.

  Ha szereted a nődet tedd boldoggá azzal hogy alárendelődésre készteted.

  1     0
 3. A videóba belenéztem, pár idézet amire reagálok, nekem is volt kutyám elég sokáig.

  A kutya “serdülőkorba lépett és szexista kártevővé vált” Egyértelmű gender – áthallás és férfigyalázás.

  üldözi a csajt és megharapja, a csaj retteg tőle, ráugrál a család barátaira: Valószínűleg csak játszani akar, de mivel nagy erős kutya ezért félreérthető. Az én kutyáim is rendetlenek voltak, az asztalra fel-le ugrálva kergetőztek, széttépték az újságot meg összerágták az újságtartót. Reggel felugráltak az ágyamra és összenyaltak, és bepisiltek a szoba sarkába. A fiatal kutyák már csak ilyenek. Nagy kutyának meg kell hely ahol rohangálhat, és ahol intézheti a dolgát. Ingerszegény lehet a környezete.

  Érdekes, a srác tudja kezelni (helyén kezelni) a kutya viselkedését. Nem véletlen, a pasik ősei és a kutyák ősei is vadászó életmódot folytattak, megértik egymást. Meg a srácnak elég ereje van kezelni egy ekkora rendetlen szőrgombócot.

  És a kutya van megvádolva, hogy szét akarja választani őket. Nézzétek meg a kutya meg a srác arcát mikor együtt vannak, tök jól megértik egymást, tök jó kedvük van. Ez a mém jut az eszembe erről:

  Me or the bike or the dog

  Mikor odajön a másik nő: Egyrészt egy idegen személy a kutya territóriumában, ugye a kutyákat házőrzésre is szokás használni, másrészt inkább érdeklődően viselkedik mint agresszívan. A szexuális felhang említése dilettantizmus. Akinek volt kutyája, és másik kutyákkal találkoztak, tudja, hogy megszagolják egymás hátsó felét. A kutya nem tud beszélni, de sokkal jobb a szaglása mint az embernek, a másik kutya hormonjait megszagolva is tudja hogy kivel van dolga. Így működnek.

  Amikor a kutya az ágyon van és mondják neki, hogy lefelé: Első lábaival paskolja az ágyat, és körbe körbe ugrándozik. Az én kutyáimról is tudom, hogy ez a viselkedés kutya testbeszédben azt jelenti, hogy játszani akar. Ekkor kellene egy valami rongyot fogni és kötélhúzást játszani vele, meg levinni szaladgálni, botot dobni neki vagy akármi. Fiatal szőrmók sok energiával és kevés játékidőt kap. Egyébként, tapasztalatból mondom, idővel néhány éves korukra nyugodtabbak lesznek maguktól is.

  1     0
 4. Ez a csaj milyen alapon hívja magát szakértőnek?

  A bemutatott viselkedések a videón egy tanítatlan, fegyelmezetlen kutya játékos viselkedése.

  Nem foglalkoztak vele, nem tanították meg hogyan szabad játszani. Az én kutyám is elkezdte ezt az ugrálós játékot egyszer, de gyorsan meg lehetett tanítani, hogy így nem működik. Az azonnali (nem erős) hasbarúgás ilyenkor gyorsan megtanítja neki, hogy a gazdi nem örül az ilyenjátéknak és másképp próbálkozik. A fog használatáról szintén gyorsan leszokott. Amikor fogat használt játék közben, azonnal pofon lett legyintve.

  Ez a kutya semmilyen módon nem lett fegyelmezve, csak szeretgetve és el lett kényeztetve. Plusz a husky MUNKAKUTYA. Naponta ki kell fárasztani, különben elfoglaltságot keres magának. Ugyanez érvényes a vizslára, a labradorra és az összes pásztorkutyára. Lakásban csak az ölebeket és az őrkutyákat lehet tartani, a többinek mozgás és figyelem kell.

  1     0
  • Az a baj, hogy itt a kutya bedominálta a családot. Nem tudtak vele bánni, nem értettek hozzá.

   0     0
   • Velem is bepróbálkozott már pár kutya (vendég kuvasz,  szomszéd bordói dog). Gyorsan letárgyaltuk, ki a vezér. A legkönnyebb dolgom egy Cane Corso-val volt. Nála kb 5 perc beszélgetés és egy darab kolbász megoldotta a rangsor problémáját.

    A vicces, hogy a saját szuka goldie-m ugyanezt a rangsort alakította ki mindegyik kutyával. És velük sem használja a fogát, inkább profi birkózó lett.

    1     0
 5. Nők és kutyák, hát igen…

  Ismerős kutyáját sétáltattam egyszer huzamosabb ideig, aki természetesen nő volt, és a kutya rendkívül fegyelmezetlen, gazdának olykor simán foggal támadó és folyton morgó jószág. A lakásra kellett minden alkalommal felmennem, ugyanis már a felöltöztetés hideg időben és a póráz ráapplikálása is egy külön hadművelet volt. Volt, amíg meg nem jelentem, a közelemben a kutya hogy, hogy nem, de tudott viselkedni.

  Sétáltatás közben is ugyanez volt. Ha velem nagyon erősködni akart a 6 kilós szobakutya, egyszerűen pórázostul húztam magammal, amíg meg nem jött az esze, és ilyen kis csatákból is egyre kevesebb lett közöttünk. Határozottság, erő felmutatása, dettó mint a csajoknál, és csodát lehet művelni.

  0     0
 6. De nézzük már meg. Ha kutyát választ valaki, akkor ne az legyen a szempont, hogy neki az tetszik, hanem hogy milyen fajtának tudja biztosítani a tartási feltételeket és az ösztönszintű kielégülést.

  Az a nő mi a faszt tudott kezdeni egy huskyval?

  2     0
 7. A kutya tudta hogy mind 2 nő baszatlan picsa, nekem is volt huskym nem volt vele semmi probléma de ez nem olyan kutya ami szobába való!

  Nem volt tanítva de szót fogadott mindíg tudta hogy ki a főnök pedig megütve se volt, szépek nagyon de a mozgásigénye nagy!

  A nőt kellene elkötni hogy ne tudjon szaporodni mert elég káros személyiség.

  2     0
 8. Minden témához jön egy passzentos Daily Stormer link. Pedig nem keresem. Csak jön:

  https://dailystormer.ai/granny-lover-macron-apparently-cannot-train-dogs/

  Ha esetleg nem működne a link, akkor direkt link a yt videóra: https://www.youtube.com/watch?v=oG-__27rKOE

  Hogy ne legyek clickbait: egy videóra vett beszélgetés alatt Macron kutyája besétál és lehugyozza a kandallót.

  A berendezés is megér egy misét: kellemes arisztokratikusan berendezett tér közepébe bebasztak egy “modern designbútort”. A kutya meg telibehugyozza az aranyozást. Jól illusztrálja, hogy milyen szellemi pusztítás folyik. Ha nem látom, nem hiszem el.

  0     0
 9. Tudom, hogy (nagyon:) halványan kapcsolódik, de be akartam rakni valahova:)

  http://regvolttalanigazsemvolt.reblog.hu/jo-a-kuta-de-a-lakokocsi-meg-jobb-level-a-kutyasoknak

   

   

  0     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

HÍREK - Politika
LMP: a családon belüli erőszak legyen önálló büntetőjogi kategória

2012. április 10., kedd 12:21 Az LMP továbbra is támogatja a családon belüli erőszak önálló b...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Kutyadoki női változatban

Cesar Millan kutyapszichológus avagy a „Kutya-suttogó” 80 országban vetített televíziós soroz...
Gondolatok Valentin nap után, nőnap előtt

Miután véget ért az egyik legsziruposabb és leggiccsesebb ránk erőltetett ünnep (Bálint nap) e...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
"A lányok tudják a fiúk nem..." - Egy kiállítás megnyitójáról

A Budapest kulturális tengelyén található Lengyel Intézet Platán és Latarka képzőművészeti gal...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
A nőfelszabadító (novella)

  Péter mély levegőt vett. Aztán megint. "Jó, most már jobb.", gondolta. A feszültség ...
HÍREK - Politika
Abortusz vita - PATENT kontra Kormány

2011.05.05. Patent Egyesület A nők jogainak védelmével foglalkozó Patent Egyesület felhábor...
ÉLETMÓD - Egészség
A józan férfi pénzügyei

A józan férfi az élete minden fontos területével tudatosan foglalkozik, és mindenhol biztonság...
CSALÁD - Otthon
Miért nem nemz a férfi?

Egyre több 30-40-es korosztályból származó férfi él család és főleg gyerek nélkül. A statiszti...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
A feminista pszichológia, avagy hogyan válik a feminista pszichológia antifeministává

A feminista pszichológia és terápia az 1960-as években alakult ki. Nem köthető konkrét személy...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Altatóval ölt a két nő az éjszakában

A Fővárosi Főügyészség két nő ellen emelt vádat halált okozó testi sértés és rablás miatt. - T...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Feminista ízlés-diktatúra Izraelben

Ha eddig esetleg azt gondoltuk volna, hogy már nem képes több sci-fi-horrorba vagy vígjá...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Zombi kultúra. Nem él, de nem is halott igazán.

Úgy látom a feministák nem igazán értik a zombikat. Folyamatosan újradefiniálják a "zombi" szó...
CSALÁD - Otthon
Mit ér a férfi, ha munkanélküli?

Egy kedves olvasóm felkérésére vállalkoztam ennek a szösszenetnek a megírására. Hadd kezdjem e...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Gender-ideológia a meleg férfiak nézőpontjából

Egy elgondokodtató írásban elmélkedik a 'Kaleidoscope és Prizma" blog szerzője a gender main...
ÉLETMÓD - Egészség
Ki vagyok én? Ki vagy te? – 5.

A sorozat zárásaként következzenek a fejlődési utak, továbblépési lehetőségek, valamint rövid ...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Az Ashley Madison-ügy egy egyéni példán.

Néhány napja jelent meg egy cikk a New York Postban, ahol egy férfi a személyes érintettségérő...


androfóbiaAntifeminizmusApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0IsmerkedésIsztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepekNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret