Alter Ego

Gurmai Zita: Én is!

Alter Ego - 2017. október 24. kedd 10:31 - 78 hozzászólás

A szocialisták nőtagozatának elnöke, Gurmai Zita a hétvégén az MSZP Facebbok oldalán közzétett egy videót, amelyben arról beszél, hogy ő is szexuális zaklatás áldozata. 2003-ban egy NATO-szemináriumon rávetette magát egy diplomata.

Hamarabb kellett elindulnom és egyedül mentem fel a szobámba, miközben mindenki a teremben tartózkodott. Arra lettem figyelmes, hogy megérkezik egy úr, egy diplomata a szobámba. Berohan a fürdőszobába, elkezd fésülködni, majd a következő pillanatban rámvetette magát.

A Botka László miniszterelnök-jelölt elvesztése után végső haláltusáját vívó MSZP-n talán már csak egy botrányos szexuális zaklatás története segíthet, szóval annyira jól jött titkos fegyverként az ellenállhatatlan Gurma Zita a pártnak, mint éhezőnek egy falat kenyér. Balszerencséjük, hogy Gurmai Zita ügyetlen. Tudnia kellene, hogy egy ilyen zaklatós sztoriban több szaftos részletet kell tálalni, és akkor már nem számít az sem, hogy a leírt ügy egyáltalán nem zaklatás, csak férfigyűlölő picsogás, ahogyan egyáltalán nem számít ez a hiszterizált közvéleménynek a másik cirka ötszázezer esetben sem.

Ha csak az MSZP-t helyezné fókuszba Gurmai Zita meghökkentő közszereplése, akkor részemről érdektelennek tekinteném a dolgot, azonban sajnálatos módon az Isztambuli Egyezmény ratifikálását sürgeti videója végén. Mindeddig csak egyetlen alkalommal nem tudtam elkerülni, hogy tollhegyre tűzzem Gurmai Zita nevét: a Nőkongresszuson bemutatott matematikai bravúrjával és “jól tájékozottságával” kiérdemelt egy lábjegyzetnyi kritikát a bérkülönbségekről írott egyik cikkemben. Ám ha egy olyan férfigyűlölő, feminista egyezmény mellett áll ki, amely egész szellemiségében azt sulykolja, hogy a családon belüli erőszaknak csak nők lehetnek az áldozatai és aztán erre a téves feltevésre alapozva nemi diszkriminációk sorozatát irányozza elő, akkor újfent nem tudok mást mondani, minthogy nem tűnik egy jól tájékozott, bölcs politikusnak Gurmai Zita. Mindenesetre amennyire azon lesznek Gurmaiék, hogy kieszközöljék az egyezmény ratifikálást, pont annyira azon leszünk mi férfijogi aktivisták, hogy ennek útját álljuk. Ennek jegyében a Férfinapon kiemelten igyekszünk majd felhívni a közélet figyelmét az Isztambuli Egyezmény képében ránk leselkedő társadalmi veszélyekre. Az isztambuli egyezményről írott cikkeinket ezen a címen tekintheti át az érdeklődő olvasó.

Egyébiránt a rossz nyelvek szerint elég egy pillantást vetni Gurmai Zitára és azonnal tudhatja bárki, hogy a zaklatásról nem mond igazat. Egyesek még komplett pamfletet sem átallanak kerekíteni szegény feminista politikusnő sztorija köré. De szerintem mindez egy merő rosszindulat. Hinnünk kell Gurmai Zitának. Valami miatt biztosan rávetette magát az a férfi, valami ördögien ellenállhatatlan csak-csak lehet benne, és ha ez szembetűnően nem az esze, akkor mégiscsak inkább a teste lehet. Gurmai Zita határozottan szebb annál, mint amilyen okos.


Címkék: , , , ,

Az egyéni szerzői név alatt megjelenő cikkek nem a Férfihang.hu szerkesztőségének egységes állásfoglalását, hanem elsősorban a szerzők egyéni véleményét hivatottak kifejezni, bemutatni; céljuk sok esetben mindössze a vita, párbeszéd kezdeményezése a művészi provokáció eszközével. Az írások közlésére a véleményszabadság és a médiapluralizmus érvényre juttatásának igényével kerül sor. A Férfihang.hu szerkesztőségének, moderátorainak elsődleges feladata a vonatkozó törvényi keretek és a jóízlés kívánalmainak betartatása.
7 votes, average: 5.00 out of 57 votes, average: 5.00 out of 57 votes, average: 5.00 out of 57 votes, average: 5.00 out of 57 votes, average: 5.00 out of 5 7 olvasó átlagosan 5.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Hírek - Politika, Kritika - Interjú, Társadalom - Pszichológia rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


Kéri elemzett, most a Fidesz sértődött

A Jászapáti Művészetek Háza a nyers odamondogatás színterévé változott az elmúlt hét folyamán Kéri László politológusnak köszönhetően, akit Szekeres...
Tovább tombol a férfigyűlölet: Fábián Anita minden "bak" kiherélésére szólított fel

Elképesztően undorító, a teljes férfinem kasztrálását felvető, köznyugalmat megzavaró videóüzenetet tett közzé Facebook oldalán Fábián Anita, a 'Jóban...
Mit adott nekünk a #metoo?

A metoo egyaránt felzaklatta az átlag nőt és az átlag férfit (mindkettőt jogosan), de végül megkerülhetetlen, hogy tényszerűen, érzelemmentes tekintsü...
Szanyi Tibor: ha egy férfi kifejezi a kétségeit, sorozatlövés a válasz

„Én is ritka ocsmány dolognak vélem Marton péniszének nyilvános kalibrálását, s arról is illik megemlékezni, hogy ki rohangál pucéran a színpadon. Csa...
Sallai Róbert Benedek, LMP képviselő: Atyavilág!

Az Isztambuli Egyezménnyel kapcsolatos Nemzetközi Férfinapi akciónkban a parlamenti képviselőknek kiküldött levelünkkel azonnal "jelentős&quo...


Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (78) Hivatkozások (0)
 1. Ha vannak férfijogi aktivisták akkor most hol vannak?

  Ezek a hulladékok ontják magukból a sok szarságot amivel mi szívjuk meg.

  Most kellene fellépni és megmondani a frankót mert ha így megy akkor tényleg ratifikálják és akkor már nincs mit tenni, le lehet húzni a rolót! :(

  Amúgy nem értem ki az az aberált aki ráveti magát erre a (nő) re én előbb lőném magam fejbe!

   

  3     0
  • Már korábban írtam: szerintem még választások előtt, akár nőnapi ajándékként ratifikálni fogják az Isztambuli Egyezményt. Ezzel két légy üthető egy csapásra: plusz szavazókat hoz, és a politikai ellenzék vitorlájából is kifogja a szelet. A mostani cirkusz, meg a tetves Marton László elleni még tetvesebb névtelen betelefonálók és levélírók csak az előjáték (megjegyzem érdekes, hogy a levélíró jól felkészülten épp Skandináviát emlegeti példaképp, és a levél végére csúcskiteljesedésként leírásra kerül a “férfiállat” szó is).

   Csak megjegyzem: jelenleg nincs olyan nő a környezetemben (család, ismerősök, munkahely) aki ne támogatná az Egyezmény ratifikálását. Olyan is van, aki vérgőzösen,, minden háttérismeret nélkül, agresszívan áll ki mellette. A legtöbbször a “Te normális férfi vagy, akkor ez téged hol érint?” “Te miért akarod megverni a feleségedet?” “A fiúkra is vonatkoznak a védőszabályok, ha nem itt, akkor máshol!” hangzik el.

   Én siralmasnak látom a helyzetet rövidtávon. Hosszútávon meg a nők fizetik meg az árát keservesen (lásd már most azt a közel 10 millió 35 év feletti német férfit, akik nem voltak még házasok és nem is tervezik a nőkkel való kapcsolatot, gyerekekből nincs elég, nyugdíjat nem termelik ki az utódok, lehet 90 éves korig vegetálni az éhhalál szélén néhány macskával, miközben minden este megérkezik a rettegés a bűnözőktől).

   3     0
   • Regnix,

    ez is kiválóan mutatja, h bár a nők többsége nem vallja magát feministának, mert az már nekik is vállalhatatlan, de attól még olyan szinten átmosta már az agyukat a feminista propaganda, h csak hánykolódnak ide-oda a társadalomban, pusztítva azt, mint valami elszabadult hajóágyú. The damage is already done.

    0     0
    • A mostani sztoriban is az a legszebb, hogy a sok mocskolódást csak a normális, női érdekeket magukénál sokszor előrébb vevő férfiakat, az úgymond normálisakat találja meg. Aki antiszociális/ felfuvalkodott seggfej, aki bármit megtehet, az ezután is pont ezt fogja csinálni, viszont a nem ilyenek fognak még inkább beijedni a boszorkányüldözés hatására.

     2     0
 2. Erről a Gurmai Zitáról nekem a Jack Lemmon által játszott női figura ugrik be a Van, aki forrón szereti c. filmből. A férfi, aki nőnek öltözött. Mert az anyatermészet játékának betudni ezt a hasonlóságot, durva lenne.

  4     0
 3. Maximum csak szeretné, hogy zaklassák.
  Aki erre a nőre rávetemedik az vagy nagyon részeg, vak, vagy retardált.

  2     0
 4. Komolyra fordítva,tényleg megindították az egész pályás letámadást.Ez arról szól,hogy még az ilyen nők is(Gurmai) ki vannak téve a galád zaklatóknak nem csak az ilyenek(Mihócza), tehát minél előbb be kell vezetni a kasztrálási törvényeket.

  1     0
 5. A videót nem lehet megnézni, szerintem nem veszítettem vele semmit!  Őrület. már mindent előszednek!  Lassan két táborra szakad az ország is.   Már a hentes se meri megkérdezni hogy a vékonyabb vagy a vastagabb kolbászból kér-e a női vásárló.  A megyei lapban nyilatkozó nő felháborodott mert a főzőversenyen kínáltak neki a marhafarok darabot. és ezzel a  szexuális viccelődéssel nagyon megalázták őt.  Bevallottan én sem szeretem , a hasonló utalásokat még zavarba is hoznak de épp ezért is nem hurcolom magamban órákig, napokig ,évekig.   Vajon az igazi problémákat hogyan oldják meg vagy azon is túráztatják magukat közben basztatva a környezet is mert ők megalázódtak? De ne  legyünk már álszentek , sok nővel dolgoztam együtt ahol kevés férfi volt állandóan ilyen viccelődések (akkor lehet zaklatásnak is nevezni ha már most annak számít ) voltak. Ha a férfi nem akkor a nő kezdi el a játszadozást mert a vonzóságát teszteli. De persze utólag már mindent át lehet írni .

  Megjegyzem a férfiak többsége tudja kikkel lehet viccelődni vagy legalábbis megáll ha nem kap olyan visszajelzést ami számára zöld utat ad. . Általában azok a nők szoktak borítani akik kimaradnak a jóból vagy már van rivális , ez a színészvilágra főleg érvényes.

  5     0
  • A normalitásnak azok a hangjai, amelyek a te hozzászólásaidban is megnyilvánulnak mintegy elsikkadnak. Valahol természetesnek tekinti mindenki. És nem is vitatkozik vele senki, mert nem is kell vele. Csak milyen kár, hogy ez egyben azt is jelenti, hogy mindig mindenhol az ostoba feminista hőzöngés kap több figyelmet.

   2     0
   • Tekerek “egy kis előre időt” a mondanivalódon Alter, nagyon hamar már lady féle megnyilatkozások nem fognak “normalitás”-nak számítani. Sem Te sem én, sem pedig ő nem fog beleférni a képletbe, az újbeszélbe előbb, aztán már az újgondolba se…

    2     0
 6. Egy önmagába omló kultúra, civilizáció végrángásának vagyunk kortárs tanúi… :( Aki tud angolul, csak kapkodhatja a fejét a tőlünk nyugatabbra, napról-napra újabb elmebetegségen és demokrácia felszámoláson:

  - önkielégítés-oktatás 6 éves gyerekeknek: https://www.youtube.com/watch?v=ksBVms0A-_4&t=243s

  - leszúrta a barátját, de nem kerül börtönbe, – sőt, semmilyen büntetésben nem részesül (!!), mert (“tehetséges” = pinája van): https://www.youtube.com/watch?v=eILZBPjt-eE

  - a brit rendőrség évente több mint 3000 embert tartóztat le “gyűlöletbeszédért”

  - most ugye a füttyögés, bókolás, ismerkedés kezdeményezés betiltása a franciáknál

  UPDATE: az új őrület: Pink Tax – a nők többet fizetnek ugyanazért a termékért:

  https://youtu.be/MD3w61rcDuE

  UPDATE: Észak-karolinai kormányzó rendeletet írt alá, hogy férfiak használhassák a női vécéket és viszont

  http://lovasistvan.hu/2017/10/22/eszak-karolinai-kormanyzo-rendeletet-irt-ala-hogy-ferfiak-hasznalhassak-a-noi-veceket/

  Miközben ugye zajlik a nyugat-európai iszlamizáció és “teljesen mellékesen” épp most tesszük teljesen tönkre a Földet. Tulajdonképpen ilyen szempontból nem is értem, mit rugódzunk itt a társadalmi témákon, ha egy évszázadon belül, hacsak nem történik radikális változás (bár jó esély van rá, h már akkor is késő lesz) kipusztítjuk magunkat.

  B opcióként kialakul a világdiktatúra.

  És mielőtt mindenki elkezdené áldozatnak simogatni magát, megjegyzem, h a feminizmus mellett, amely meghülyítette a nőket, megfosztva ezzel a férfiakat legfontosabb szövetségesüktől és támaszuktól, ehhez az is kellett, h eltűnjön az EGYÜTTMŰKÖDŐ-CSELEKVŐ férfiattitűd, amely helyére a picsogó és passzív szemlélő attitűd lépett.

  4     0
  • “és demokrácia felszámoláson”

   Ez nem demokrácia felszámolás, ez maga a demokrácia.

   0     1
  • Szemléld úgy, hogy egy rakás szar rendszer lassan végre a helyére fog kerülni – a süllyesztőbe – és ha eléggé szerencsések leszünk, tanúi és részesei lehetünk az újjáépítésnek. Akármi is legyen, ennél kihívás lesz rosszabbat találni.

   0     0
  • Tegnap RTL Hiradó, vagy nagy troll volt a szerkesztő vagy valamit elb…tak nagyon.

   Bűnügyi hírek, félig-meddig figyeltem az elején, utána már jobban:

   - Kisvárosi (vagy falusi) diszkó, bepiált 30-40 közötti fószer, fiatal diáklány(18 év feletti, ha jól emlékszem). Követte amikor a kiscsaj egyedül(mindegy ezt most engedjük el) hazaindult, erőszakoskodás(szerencsére kísérlet maradt) annyira mata részeg volt hogy nem tudta kivitelezni, erre építette a védekezését is. Elfogták, első fokon 9 évet kapott, feltételes szabadon bocsájtás lehetősége nélkül, női bíró.

   - Következő hír: 20-on éves lány, gyilkosság, megölte a saját anyját, mert azt mondta neki, hogy ezt az életvitelt nem folytathatja menjen dolgozni, tizenvalahány késszúrás, szintén 9 évet kapott első fokon, feltételes szabadon bocsájtás lehetőségével(jó magaviselet esetén 1,5 év is lehet a letöltendő), férfi bíró.

   Lehet itt áldozathibáztatni, metoo-zni, meg ideologizálni. Valami kurvára nincs itt rendben. Szerintem…

   5     0
   • Első eset: Nem is értem, hogy egy nemi erőszak KÍSÉRLETÉÉRT hogy lehet kilenc évet kapni!

    Második esetben a társtettesként szereplő (az elsőfokú vádlott felbujtására) fiúbarát 12 évet kapott, azaz jóval többet, mint a kitervelő és kivitelező anyagyilkos. Amúgy nem huszonévesek, hanem 14 és 16 évesek voltak, ami szörnyű.

    Persze ne legyenek illúziónk, a jognak és az igazságnak nincsen köze egymáshoz és a bírók is pofátlanul részlehajlóak tudnak lenni.

    3     0
 7. Azért az jó vicc, hogy ennyit kellett írnia, és hirtelen mindenki Szonjácskájává vált, keblére öleli egy ország. :)

  Ha egy nő zaklatással, erőszakkal vádol meg egy férfit, akkor az első reakció, hogy “Ez? Bottal se piszkálnám meg, ez csak szeretné, ha megerőszakolnák.” (Lásd fentebb. :)) De ha egy Szonja lép elő megvédeni a férfiak becsületét, máris ő az Ország Színésznője, miközben éppenséggel ő sem egy tünemény, egy kancsal, lófejű “csajszi” (“csajszika”) elviselhetetlen, nyávogós hanggal, aki Dr. Szöszi stílusában kommunikál.

  Már bocs, de ez valóban feltűnik. Állítólag a feministák gecik, miközben a Weinstein-balhé óta másról sem óbágatnak a neten bizonyos faszik, hogy ronda / tehetségtelen / jelentéktelen nők ezzel akarják felhívni magukra a figyelmet. :)

  Itt nem arról van szó, hogy nincs igaza. Az esetek többségére az illik, amiről beszél, nyilvánvalóan lehet és kell is nemet mondani, nem adni a naivát. De tegyük hozzá azt is, hogy nem ő az, akinél bárki bepróbálkozna, sem a családi háttere, sem a kissé előnytelen külseje miatt, szóval a személyes tapasztalatai nem érnek annyit, mint ha olyan mesélné, aki valóban kívülről került be a szakmába, és talán egy pöppet jobban is néz ki. Továbbá attól, hogy vele nem, még mással lehet, hogy igen, hát ennyi erővel gyilkosok sem léteznek, mert engem még soha senki. :)

  Az is félelmetes egyébként, hogy a férfiak jelenleg épp azt nem látják, hogy ezzel a hozzáállással önmagukat degradálják. Mert ezek szerint pasival kettesben maradni nem lehet, mindig kell egy kísérő, nem lehet megbízni bennük, ha csak egy hazafuvarozást, egy üzleti megbeszélést, egy olvasópróbát ígérnek, számukra minden a szexről szól, és amint beleegyezel, hogy kettesben maradsz velük, máris adtad alájuk a lovat, ez a tanulság kerekedik ki a végére szépen. Bár tudom, ezt végülis a többség nem is tagadja, sanszosan. :)

  Azzal nem értek egyet, hogy bárki odamenjen a blogjára őt a véleményéért, a saját tapasztalatai megosztása okán szidni; ez is csak egy vélemény a sok közül, ő így látja. Stohl is úgy, ahogy.

  0     1
  • Nem értem mi a gondod. Egy férfinek minden a szexről szól (kivéve a szexet ugye…).

   Amúgy meg:

   1     0
  • Ne féltékenykedj,téged is szeretünk.

   0     0
  • “De tegyük hozzá azt is, hogy nem ő az, akinél bárki bepróbálkozna, sem a családi háttere, sem a kissé előnytelen külseje miatt” Nem a rendőrfönök lánya.A szépségéről meg, egy csomó pasast ismerek aki fülig szerelmes belé.

   0     0
  • Az is félelmetes egyébként, hogy a férfiak jelenleg épp azt nem látják, hogy ezzel a hozzáállással önmagukat degradálják. Mert ezek szerint pasival kettesben maradni nem lehet, mindig kell egy kísérő, nem lehet megbízni bennük

   Na, és akkor csodálatosan bejön a női énközpontú gondolkodás, aminek fingja nincs arról, hogy a férfiak mit gondolnak.

   Ezt nem a nők fogják erőltetni, hanem azon a férfiak, akik teljesen tisztában vannak azzal – főleg a prodjúszerek ottan hálivúúúdban – hogy soha az életben még véletlen, egy percre se legyen együtt kolléganőkkel kettesben, hogy nehogy kitalálja 10-20 év távlatából bármelyik punci, hogy őt ekkor éppen ez és ez megerőszakolta. Azon kívúl szétkamerázzák majd az össze melóhelyet főleg a tehetősebb cégvezetők, nehogy majd vele is eljátszhassa bármelyik nőcike.

    

   Egyébként itt csak szavak vannak nők részéről.

   Tessék neked egy, nők együtt – tehát akkor igazuk volt, nemde? – megvádolják a faszit erőszakkal, mert 13 dollárt nem akartak fizetni a taxiért.

   Ha nincs kamera, megy a sittre:

   https://www.youtube.com/watch?v=qa5kQbUl5_o

    

   Uber-sofőrt szintén, de hát az a fránya kamera a kocsiban:

   https://www.youtube.com/watch?v=qVyujM8IVOI

    

   Nézd.

   A helyzet a következő egyébként.

   A legmocskosabb jellemet vette fel a nők többsége az elmúlt évtizedekben jó dolgukban.

   És én magasról lesz@rom már őket személy szerint, baromira elvesztették már a bizalmat.

   Nem minket kell ezzel vádolni, ha többségében hazug ribanc életmód volt a nőkre jellemző és bizonyosság illetve tapasztalat van már bőven erről az említett múlt évtizedekből, évekből, akkor mit is vártok?

   Hát a nagy lófütyköst.

   Szerintem a férfiak többsége és nők elég szép számmal is ezt vallják: hiszem már, ha látom….

   Egyetek meg, amit főztetek.

   És ne hidd, hogy ez nem lesz rosszabb és lesz egyre kevesebb a bizalom, az empátia és hit a férfiak részéről…

   1     0
   • És te abban tényleg hiszel, hogy mindeközben a férfiak az erény és a tisztesség mintapéldányai maradtak? Vagy hogy egyáltalán valaha azok voltak? Hagyjuk már ezt, hogy a nők… mindkét oldal megéri a pénzét. És legyen is bekamerázva minden, az mindenkinek biztonságot fog nyújtani, eljön egy korrektebb világ. A Circle film jut erről eszembe, amiben azt vallották, hogy az emberek akkor viselkednek jól, amikor figyelik őket, és amint úgy hiszik, nem, máris rosszat tesznek. :)

    0     1
   • Jó alkalom ez arra, hogy még több kamerát helyezzenek el, hatékonyabban megfigyelve mindenkit.

    0     0
  • SerialSlut,

   igazából eddig sem tudtál bízni a férfiakban, most csak boldogan próbálsz kapaszkodni egy újabb valamibe, h ezt a bizalmatlanságodat erősítsed. Bár a férfiak töredékére jellemzőek a valóban megtörtént esetek, te könnyedén máris minden férfira alkalmazod. Nem bégetünk együtt egy egyértelműen feminista töltetű, a férfi-női kapcsolatokat még brutálisabban szétromboló – és az áldozatokat semmiben nem segítő – nethisztériára? Erről az jut eszembe, h a kommunizmus legvéresebb éveiben, illetve mai is É-Koreában, aki nem tapsol elég hangosan, elég lelkesen és elég sokáig együtt a többiekkel, a vezért ünneplendő, az megy a gulágra…

   Amúgy ismét csak felmerül a kérdés, h ha ti nők ennyire függetlenek, ennyire önállóak, ennyire erősek akartok lenni, sőt vagytok, akkor mire ez az egész hisztizés? Egy felnőtt ember meg tudja védeni magát, tud nemet mondani, ha nem megy, akkor tud segítséget kérni, ha bűntény történt, akkor tudja a rendőrséget értesíteni.

   Egy felnőtt ember, nem a világba hisztizi a problémáit, 20 évvel később, hanem akkor, az adott időpontban lép, ha ez nem megy, megbeszéli barátaival, barátnőivel, elmegy a pszichológushoz. Egy felnőtt ember, ha problémája van, akkor megoldja, nem mástól várja. Ha nem képes rá, segítséget KÉR – és nem követel.

   Kevesebb, mint 100 éve a nők még nem mentek egyedül az éjszakában, még másik nővel sem, kizárólag a prostik. Egyéb esetben mindig volt férfi kisérőjük – vajon miért…? Az a helyzet, h a férfiak többsége ma is lovagias lenne a nőkkel, oltalmazná őket – csak éppen ezek a férfiak magasan le vannak a nők által szarva. Ja nem, bocsánat, friendzone-ba még jók lesznek… Az viszont nem megy, h “hú, mi aztán erős, független nők vagyunk”, de az első megmérettetésnél rögtön világkatasztrófát visítotok és követelitek, h az addig lesajnált és leszart férfiak azonnal intézkedjenek és védjenek meg titeket.

   Két lovat nem lehet egyszerre megülni, illetve egyszerre baszni és szűznek maradni.

    

    

   “Az is félelmetes egyébként, hogy a férfiak jelenleg épp azt nem látják, hogy ezzel a hozzáállással önmagukat degradálják. Mert ezek szerint pasival kettesben maradni nem lehet, mindig kell egy kísérő, nem lehet megbízni bennük, ha csak egy hazafuvarozást, egy üzleti megbeszélést, egy olvasópróbát ígérnek, számukra minden a szexről szól, és amint beleegyezel, hogy kettesben maradsz velük, máris adtad alájuk a lovat, ez a tanulság kerekedik ki a végére szépen.”

   1     0
   • Már miért bíznék a férfiakban úgy általában? Vagy éppen miért ne bíznék? Én nem gondolom, hogy minden faszi erőszaktevő, de közben meg bárkiből kinézem, hogy az.
    Az pedig, hogy egy nő erős, nem azt jelenti, hogy fizikailag az, mert nyilván nem. Számomra ez azt jelenti, hogy nem életképtelen. Meg tudja találni a módját a boldogulásának. Gyengének azt tartom, aki csak belesodródik az eseményekbe, általában véve sodródik az árral, fogalma sincs, mit akarna magával kezdeni, majd lesz valaki, majd belerepül a sült galamb a számba. Ennél egy fokkal (eggyel) tartom többre a manipulatív, férfiakat kihasználó nőket, mert ők legalább a maguk módján életképesek, más kérdés, hogy nekem nem kéne egy ilyen kapcsolat.
    A most nyilvánosság elé lépő nőket életképteleneknek tartom, áldozatnak elsősorban olyan értelemben, hogy önmaguk áldozatai. A tipikus nyünnyögők, hát jó lenne így is meg úgy is, de igazából soha egyetlen döntéshelyzetben sem tudnak zöldágra vergődni, belesodródnak ezekbe a helyzetekbe (ami a másik fél részéről is tudatos, direkt keresik az ilyen gyenge nőket), és közben ők kényszerítésnek élik meg, mégsem mernek ellene tenni. Nem láttál még életképtelen embert? Férfiból is látni pedig. :) A különbség, hogy ők gyakran nem szemmel láthatóan azok, kicsit többet kell ismerni az életükből ahhoz, hogy ez nyilvánvalóvá váljon, de férfiból is van elég szerencsétlen.

    Amúgy pedig azt is leírtam már, hogy a Marton-üggyel én sem tudok sok mindent kezdeni, én elhiszem, hogy ez történt több évtizeddel vagy évekkel ez előtt, de ha engem érne valamiféle sérelem, akkor rögtön lépnék, és megpróbálnám jogi útra terelni a dolgot. Volt már ilyen, én megtettem, amit tudtam, nem csak a világba üvöltöztem, hogy márpedig áldozat vagyok és mindenki sajnáljon.

    Egyébként épp nekem mondod, akit gyakorlatilag folyamatosan pasik vesznek körül, ha kilép a házból, vagy legalábbis messzebb megy, mint a közeli szupermarket. :) Én ismerem a korlátaimat, nem is szoktam arról magyarázni, hogy nekem aztán nem kell férfi, tűnjenek a közelemből. :D Én nem gondolom, hogy egyedül mindent meg tudnék oldani, de igyekszem fejleszteni magam, hogy ha úgy adódna, ne csak valaki más segítségére kelljen támaszkodnom.

    De azt továbbra is fenntartom, hogy nem jó, ha azt a képet erősítjük a férfiakról, hogy nem lehet bennük megbízni. Nem a legjobb tanács az sem, még ha sok szituációban megáll, hogy ne szállj be férfi kocsijába vagy ne maradj vele kettesben, mert azzal együtt azt mondjuk, hogy minden férfi megbízhatatlan. Sok esetben az tényleg csak egy szívességfuvar, vagy tényleg egy szakmai megbeszélés. Én inkább azt mondanám, hogy figyeljünk a jelekre, mert aki tisztességtelen, arról általában ordít, és már előtte is utalni fog rá vagy bepróbálkozik.

    0     1
    • “Az pedig, hogy egy nő erős, nem azt jelenti, hogy fizikailag az, mert nyilván nem. Számomra ez azt jelenti, hogy nem életképtelen. Meg tudja találni a módját a boldogulásának.”

     Minden kurva életképes. Minden hősi halott életképtelen.

     0     0
    • SerialSlut,

     Már miért bíznék a férfiakban úgy általában?

     Huhh, ez egy nagyon hosszú és mély téma lenne most belemenni. Mondhatnám nem is kapcsolódik ide, de valójában ide kapcsolódik, mert a meteor kampány pont ezt az egyetemes, össznői tudatalattiból táplálkozó bizalmatlanságot erősíti. A férfihangon megjelenő írásaidból olvastam ki ezt a bizalmatlanságot, de ez azért nem akkora extraság, mert a legtöbb nő rendelkezik valamennyivel ebből. Nőként ez szerintem a az egyik legfontosabb életfeladat, ezt lebontani. Még ha nem is sikerül 100%-osan, de ennél kisebb arány is sikernek számít, mind a te számodra, mind a kollektív női tudatalatti – és ezáltal az emberiség kollektív tudatalattijának a gyógyítására. Igen, értem azt is, amit kérdezel, h miért bíznál meg (mindenkiben)? Nehéz ezt pontosan megfogalmazni, pláne egy ilyen szűk kommunikációs csatornán, mégis megpróbálom. Alapvetően ez egy általános kérdés, férfi és nő egyaránt érintett benne és nem is párkapcsolati szinten, hanem a világhoz való hozzáállásunkban. Csak persze a párkapcsolat, a másik nemhez való viszonyunk mindig érzékenyebb téma és ezért nagyobb feladat. :) Cserébe nagyobb a tanulás és a fejlődés lehetősége is. Szóval szerintem a mag az érdemes legyen, h a világ azért van, h nekem ‘jó’ legyen, fejlődjek, Isten/az univerzum célja tökéletes, ergo nem lehet rossz. Gyakorlatilag az a kérdés, h pozitívumot feltételezel-e, “vársz el” alapból, vagy negatívumot. Félreértés ne essék, nem a rózsaszín spiri-lufiról beszélek. De tény, h amilyen állapotban vagyunk, olyan embereket vonzunk be magunk köré. Fontos az óvatosság, de más az óvatosság és más a bizalmatlanság. Az óvatosság az, h körbenézek, mielőtt lelépek az útról, és közben is figyelem a szemem sarkából a mozgást. A bizalmatlanság az, amikor ki sem lépek a lakásomból, mert hiszen állandóan elütnek valakit az utcán, de ha ki is lépek, állandóan rettegek, mikor fog elütni valami. A különbség a félelem. Amikor az életünkben, bármiről is legyen szó, a félelemnek adunk energiát, abból mindig csak rossz sül ki.

     Visszatérve a női bizalomra a férfi felé, ha nem tudsz bízni, akkor nem tudsz megnyílni a férfi felé, nem tudod befogadni, nem tudod magadat átadni neki, így örökké csak egy görcsös szorongásban maradsz. A társastánc ezúttal is tökéletes képekkel tudja ezt ilusztrálni: ha nem bízol a férfi táncpartneredben, akkor nem hagyod magad vezetni, vagy folyamatosan ki akarod találni, mit akar vezezni – mind a kettő megakadályozza a közös táncotokat és a férfi számára is borzaszótan rossz érzés, frusztráló és fárasztó. Ha a férfinak totális bizalmat adsz – legjobb, ha be is csukod a szemed, ha olyan a tánc – totális bizalmat, odafigyelést és biztonságot fogsz kapni.* Nem, nem minden férfitól. Akitől nem, annál tudod, h 1., Nem voltál képes még valójában a totális odaadásra. 2., Nem alkalmas arra, h neked megadja mindezt. De ha nem adsz bizalmat, akkor ez sosem fog kiderülni! Erről a témáról amúgy Joós István idevágó írásait ajánlanám, nagyon összerakott, érthető rendszer, amikről ír/beszél.

     *Amúgy ezért is ajánlom mindenkinek, terápiás célzattal a társastáncokat: nőként a követést, férfiként a vezetést tanulod, de nem csak a táncban, hanem ezen keresztül a nemiségedben, párkapcsolataidban.

     A hsz-od többi részére külön válaszolok, így is elég hosszú lett ez a rész. :)

      

      

     1     0
    • SerialSlut,

     folytatom

     Az pedig, hogy egy nő erős, nem azt jelenti, hogy fizikailag az, mert nyilván nem.

     Sajnos nem “nyilván”. Neked igen, ez jó, de ma, amikor a média azt harsogja, h akkor vagy jó, progresszív, modern nő, ha nagyobb faszt növesztessz a férfiaknál, amikor világcél, h mindenfajta fizikai sportágban és munkakörben (már ami jól fizet) mindenáron nők is legyenek, akkor ez sajnos nem nyilván. Minket férfiakat – talán mondhatom ezt most többesszámban – taszít az, ha magáról azt mondja egy nő, h erős. Maga ez a két szó egymás mellett diszkomfort érzést, diszharmóniát okoz. Pont azért, mert amelyik női kifelé hangoztatja, h erős – az valójában gyenge és nagyon bizonytalan. Jól írtad, a nő belül erős és nagyon erős és ha nem lett volna nagyon erős, akkor már kihalt volna az emberiség. Ezen belső erő nélkül nem csak a nő esne szét, hanem a család és a férfi is. Fordítsuk meg: egyetlen női bugyi sem fog attól nedvesedni, ha egy férfi úgy lesz jellemezve, h gyengéd, finom, megértő, odaadó. Az, h belül vannak ilyen tulajdonságai is (lásd jing-jang szimbólum) remélhető, de nem ezzel jellemzünk egy férfit.

     Itt két jól összerakott cikk a témáról: http://titkostanacsoknoknek.hu/noiesseg-noies-szep-vonzo-igazi-no/az-eros-no-eros-no-es-ferfiak/   http://titkostanacsoknoknek.hu/noiesseg-noies-szep-vonzo-igazi-no/sikeres-eros-no-titka/

     Számomra ez azt jelenti, hogy nem életképtelen.

     Én is erről igyekeztem írni, örülök, ha hasonlóan látjuk. Bár azzal finomítanám, h nem feltétlenül életképtelen, csak nincs tapasztalata, nincs felkészülve a helyzetre. Ahogy arra sem vagyunk felkészülve, h utcán kirabolnak, vagy a szembejövő pofánvág. (erre miért nincs #meteor?) Viszont fontos lenne iskolában, mentálhigiéné órán (?) ezt is tanítani. Hiszen ez nem a fizikai erőről, vagy önvédelmi fegyverről szól elsősorban, hanem a lélekjelenlétről. De szép is a magyar nyelv: lélek – jelen – lét. Azaz ott, akkor jelen vagyunk.

     Ennél egy fokkal (eggyel) tartom többre a manipulatív, férfiakat kihasználó nőket, mert ők legalább a maguk módján életképesek, más kérdés, hogy nekem nem kéne egy ilyen kapcsolat.

     A manipuláció teljesen negatív előjelű a nyelvünkben, lehet, a befolyásolás semlegesebb. Tulajdonképpen minden emberi interakciónkban befolyásolni igyekszünk embertársunkat, embertársainkat. A kérdés mindig az, milyen céllal? Azért, h mindkettőnknek előnye származzon belőle, vagy nekem előnyöm, neki hátránya? Ugyanez igaz a párkapcsolata is. Amennyiben a nő a párkapcsolatért és nem a saját egója jóllakatásáért használja az évezredes, finom női eszközöket, akkor az kifejezetten támogatandó, mert ezzel viselkedik nőként, ezzel éli meg nőiségét. A probléma akkor van, mikor ezzel visszaél.

       férfiból is van elég szerencsétlen.

     Semmi kétség, sőt, mindannyian cipelünk magunkkal megoldani való feladatokat. A különbség az, h az erős képes ezeket észrevenni és dolgozni velük, a gyenge meg folyamatosan tagadja és menekül előle. Mondjuk azt is látom, h a feminizmus miatt olyan a férfi-női viszony, mint atomcsapás után a terület: egyaránt megnyomorította és nyomorítja a nőket és a férfiakat. Csak más tüneketet látunk rajtuk.

     Egyébként épp nekem mondod, akit gyakorlatilag folyamatosan pasik vesznek körül, ha kilép a házból, vagy legalábbis messzebb megy, mint a közeli szupermarket. :) Én ismerem a korlátaimat, nem is szoktam arról magyarázni, hogy nekem aztán nem kell férfi, tűnjenek a közelemből. :D Én nem gondolom, hogy egyedül mindent meg tudnék oldani, de igyekszem fejleszteni magam, hogy ha úgy adódna, ne csak valaki más segítségére kell támaszkodnom.

     Dehogy neked mondom, általában általános érvényű véleményeket fogalmazok meg, ha személyes, akkor azt kiemelem, mint pl. a bizalmatlanságodat. Bár végül is az is általános érvényű. :) Van egy ilyen meglátásom is amúgy, h azért van annyi súlyosan lelkisérült nő (férfi is, de most nem róluk írok): a nők évszázezrek óta a férfiakhoz kapcsolódnak, a férfiakhoz kötődnek, a férfiakat követik. Erre pár évtizede arcukba kapták a nagy függetlenséget, meg önállóságot – ami bár szépen le volt cukormázzal öntve, de konkrétan senki sem kérdezte meg őket, nem volt erről szavazás, h akarják-e. Namost, ezt a kényszerített függetlenséget, önállóságot a nők jelentős része olyan szinten nem tudja feldolgozni, h, különböző tüneteket mutatva, belehülyül. A férfiak meg másképp roncsolódnak: vagy kiégett, keserű nőutálók lesznek, vagy kötődésképtelen dugógépek. Meg van a szűk kisebbség, akik mindezen körülmények ellenére is képesek bizalom alapú párkapcsolatra.

     De azt továbbra is fenntartom, hogy nem jó, ha azt a képet erősítjük a férfiakról, hogy nem lehet bennük megbízni.

     Pont a #meteor kampánynak ez az eredménye, h a két nem közti bizalom tovább zuhan

     Nem a legjobb tanács az sem, még ha sok szituációban megáll, hogy ne szállj be férfi kocsijába vagy ne maradj vele kettesben,

     Én ilyen tanácsot sehol nem olvastam. Olyat olvastam, h a legtöbb helyzetet okos hozzáállással biztosan lehet kezelni. Bizonyos helyzetek pedig egyértelműek – pl. felhív egy férfi a lakására, akivel nem barátságban vagy -, akkor nem kell meglepődni, h ha szexet kezdeményez. Mindez nem jelenti azt, h kötelező lenne a szex, de ha nem akarsz szexet, akkor mind magadat, mind őt megkíméled egy negatív élménytől, ha ezt észben tartod és nem rázod meg direkt a pofonfát, aláállva és nem mész bele ebbe a szituációba. De ebben a világhisztiben az a legundorítóbb amúgy, h a legaljasabb módon összemossa a valód szexuális erőszakot a mindenféle szubjektív ‘érzésekkel’. Hozzáteszem, ezzel valójában pont azokon az embereken taposnak, akik valóban erőszak áldozatai lettek.

      

     0     0
     • “a #meteor kampánynak ez az eredménye, h a két nem közti bizalom tovább zuhan”

      Ebben nem vagyok biztos. Én épp azt látom, hogy megosztja az embereket a téma, de nem nemek szerint. A napokban direkt szóba hoztam ezt többfelé, nőket és férfiakat egyaránt megkérdeztem mindenféle kasztból, kb mindenki mást mondott. Azzal alapvetően szerintem nincs baj, hogy sokan beszélnek nyíltan a tapasztalataikról. Nők egymás között ezt azért már egy ideje megbeszélik, a férfiaknak lehet új információ, hogy tömeges jelenség. Nyilván nem akkora horderejű ügyekről van szó az esetek többségében, amit bíróságra kéne vinni, de azért molesztálást szinte mindenki átélt már. Miért tegyünk úgy, mintha nem így volna? Miért lenne kötelező erről a sírig hallgatni? Más meg majd másfajta kampányba kezd bele, a Twitter már 5 éve is tele volt ilyenekkel, nem újdonság.

      “a nők évszázezrek óta a férfiakhoz kapcsolódnak, a férfiakhoz kötődnek, a férfiakat követik. Erre pár évtizede arcukba kapták a nagy függetlenséget, meg önállóságot”

      Az önállóságot is tanulni kell, még hosszú az út, szerintem ha hagyják, ki fog alakulni, megtalálják a nők is a helyüket a társadalomban, hasznos tagjaivá tudnak majd válni előbb-utóbb. Valószínűleg még nem ez a generáció, hanem a következők.

      “Amennyiben a nő a párkapcsolatért és nem a saját egója jóllakatásáért használja az évezredes, finom női eszközöket, akkor az kifejezetten támogatandó, mert ezzel viselkedik nőként, ezzel éli meg nőiségét. A probléma akkor van, mikor ezzel visszaél.”

      Mármint milyen női eszközöket?

      0     0
      • “megtalálják a nők is a helyüket a társadalomban, hasznos tagjaivá tudnak majd válni előbb-utóbb. Valószínűleg még nem ez a generáció, hanem a következők.”

       Visszatérnek a konyhába?

       0     0
      • Ez hoszú évtízezredekig fog tartani. A férfiakkat illető testi-lelki dependenciát csak az ösztönök újraíródásával és a nemi dimorfizmus csökkenésével lehet levetkőzni. A természet a maga bölcsességével mindig győz.

       0     0
      • “Az önállóságot is tanulni kell, még hosszú az út, szerintem ha hagyják, ki fog alakulni, megtalálják a nők is a helyüket a társadalomban, hasznos tagjaivá tudnak majd válni előbb-utóbb. Valószínűleg még nem ez a generáció, hanem a következők.”

       Azzal, hogy a  férfi és nő korábbi, természetes szövetségét és évszázezredek alatt – biológiai okokból is – kialakult munkamegosztását szétverték senki nem nyert. A nők különösen nem. Több kutatásból is az derült, ki, h a nők – kivétel a feketék -, ahogy telnek az évtizedek (és egyre nagyobb a szabadság), egyre boldogtalanabbak. A férfiak boldogság szintje nem változott.

       A nők hasznos tagjai tudtak lenni korábban is a társadalomnak, olyan szinten, h nélkülük nem működik a társadalom – ahogy most már nem is működik, illetve alig. Nem kell feltalálni a spanyolviaszt a modernitás jegyében, amely csak valami mérgező műanyag. Ugyanakkor igen érdekes és van abban logika, amiről Joós István ír, a nők kapcsán: miszerint fontos, h egy nő megélje, megtapasztalja a férfilétet is – a világmegváltót, a harcost (amazont). Mert ha nem tapasztalja meg, akkor végig ott marad a vágy. Ha megtapasztalta és végül “belehalt”, már tapasztalatból jön rá, h nőként nem erre vágyik, nem ez teszi boldoggá.

       0     0
       • Ez mindössze női probléma, nekik kell rájönniük, hogy mitől lesznek boldogabbak.

        Már miért ne működne a nő nélkül a társadalom? Nincsenek női munkák. Nincs olyan munkakör, amit csak egy nő tudna elvégezni, minden nő helyettesíthető. A két nem közül a női pótolható. Ezért mondom, hogy rá kell jönni arra, mi az, ami a miénk, akkor majd értéket tudunk előállítani. De ez még nem most fog megtörténni.

        0     0
   • “Az viszont nem megy, h “hú, mi aztán erős, független nők vagyunk”, de az első megmérettetésnél rögtön világkatasztrófát visítotok és követelitek, h az addig lesajnált és leszart férfiak azonnal intézkedjenek és védjenek meg titeket.”

    De, pontosan ez megy, és sajnos nem kevés ember van, aki meg is eszi.

    0     0
 8. “Ám ha egy olyan férfigyűlölő, feminista egyezmény mellett áll ki, amely egész szellemiségében azt sulykolja, hogy a családon belüli erőszaknak csak nők lehetnek az áldozatai és aztán erre a téves feltevésre alapozva nemi diszkriminációk sorozatát irányozza elő, akkor újfent nem tudok mást mondani, minthogy nem tűnik egy jól tájékozott, bölcs politikusnak Gurmai Zita”

  Kérlek titeket mutassatok már nekem legalább egy jól tájékozott, bölcs politikust? Ha csak egy is létezne a legtöbb feminista hiszti elindítóját bíróság elé állítanák és sok évre elzárnák a jelenleg érvényben lévő férfielnyomó törvényeket pedig eltörölnék.

  “Gurmai Zita határozottan szebb annál, mint amilyen okos.”

  Tökéletes megállapítás!!!

  Szegény olyan csúnya, hogy vele lehetne reklámozni a női kvótát a bányászok közé. Ha lemenne a bányába feljönne  a szén és még így is csak a szépségéért lehet(ne) szeretni “ha lenne”, az eszéért nem.

   

  0     0
  • Hát azt nehéz elhinni, hogy a női vonzerejével érvényesült, szóval annyi esze biztos van, ami elég egy szoci pártkarrierhez. Úgy látszik ez nem túlságosan sok, persze.

   0     0
   • Úgy látom nem vagy túl tájékozott a politikai életben.

    Sajnos a politikába új szereplőket – mint például a nőket – két szempont alapján választják be. (Igen, beválasztják és nem bekerül a munkájával.) Az első az, hogy elég ostoba legyen ahhoz, hogy irányíthassák. A második pedig ha nem is kizárólagosan de főként a nőkre vonatkozik miszerint feminista legyen Mert ha nem az a feministák azonnal lejárató támadásba kezdenek. Főként a nőknek nem kell ész a politikai elithez való csatlakozáshoz sőt épp az növeli az esélyeiket ha kellőképpen ostobák.

    0     0
 9. Az is döbbenetes, h az emberek tekintélyes része mennyire képtelen más véleményeket elfogadni. Csak az a jó, az a “szabályos”, aki együtt béget a nyájjal, együtt nyáladzik pavlovi kutyaként a mainstream média keltette, éppen aktuális, érzelmi manipulációra. Aki bármilyen szinten is eltér ettől – nem is kell szembemennie vele, ahogy Stohl, vagy Szonja sem tette, csak árnyalt az összképen -, az máris, minimum fogja be a pofáját, miért is szólalt meg (viva la szabad vélemény), meg semmisüljön meg, ha fizikailag nem is, mert azt most nem lehet, de legalább, mint személyiség. Kezdem azt látni, h bármennyire is egy kreatív, alkotó, teremtő szabadságot hozna az emberiségnek a *valódi* demokrácia, a többség képtelen ezzel élni, mert a saját igénytelenségének, tudatlanságának, lustaságának és ezekből eredő érzelmi manipulálhatóságának az áldozata. A nagy jólét meg csak tovább hülyítette az embereket. Szóval annak a bizonyos világdiktatúrának a létrejötte nem is annyira utópia… :(

  0     0
  • Durván túlzol. Sem Szonjával, sem Stohllal nem történt semmi, mert kimondták, amit gondolnak, nem lett balhé belőle, még ha egyes médiumok meg is próbálták úgy beállítani (bár igazán még ők sem erőltették meg magukat). Hogy egy gondolatra, megszólalásra érkeznek elítélő kommentek, abban mi a nagy ügy? Mindkét oldal véleményére érkeznek, mindenki világlátása szerint értelmezi az aktuális eseményeket, de teljesen kulturált mederben folyik a dolog, senki sem vette a fejüket érte. Sokak szerint igazuk van, és sokak szerint meg nincs. Sokak kiállnak Marton, vagy épp a nők mellett, itt nincs egyértelműen jó vagy rossz oldal, nézőpont kérdése.
   A véleményalkotás, szólásszabadság joga mindenkié, éppen ez az, hogy az arra érkező negatív kritikákkal nem bír az egyén mit kezdeni, hanem csak hőzöng, hogy ő el van nyomva. Ahogy az elutasítást, úgy a kritikát is tudni kell fogadni, lehet tartani a véleményt, vagy vissza lehet vonni, bár utóbbinak jelen esetben semmi értelmét nem is látom, egyszerűen annyira megosztja az embereket ez a téma. Nyilván egy közszereplő állításait sokkal többen véleményezik, mint a magunkfajta szürke egerekét, nekik nagyobb rutinjuk is kell legyen abban, hogyan kell kezelni az ilyesmit, vagy hogy a velük szimpatizálók, a támogatóik nézőpontjából érdemes-e nézniük adott témára vagy sem.

   0     0
   • Miben túlzok? Igen, olvasgattam a hozzászólásokat, amelyek pl. Szonját személyében becsmérlik, azért meg árnyalatnival mást fogalmazott meg, mint “ami elvárt”. És sokan írták, h maradt volna inkább kussban. Én erről a gondolatmintázatról írtam, h az emberek többsége mennyire képtelen elviselni sajátjától eltérő véleményt.

    Az, h mi fog történni velük, majd kiderül, összesen 1 nap telt el.Stohl viszonylag “védett személy”, hiszen a brancsból való. Bár már így is magyarázkodásra késztették, talán canossa-járás bocsánatot még nem kellett kérnie. De ezt azért te is láthatod, h bárki, aki eltér a mainstream, kötelező véleménytől, azt minden módon ellehetlenítik – mármint természetesen csak akkor, ha ez a vélemény konzervatív irányban tér el. De ettől függetlenül konzervatív oldalon is elég jellemző ez az eltérő vélemények nulltolerálása.

    1     0
    • Én látom a másik oldalt is. Ugyanúgy megvan a másik oldal részéről a csípőből elutasítás, az a vélemény, hogy mindenképpen hazug, manipulatív, gerinctelen, szemét, kurva, és így tovább, aki egy sérelméről beszél. És mint itt is láthatod, a legdurvább módon támadják azokat, akik kiálltak, mémeket gyártanak, viccelődnek vele, sértegetik, pedig nem voltak ott ők sem, hogy tudják, ki mond igazat. Erre sem érdemes vaknak lenni.

     Nagy magyarázkodás nem volt, a Class FM adott egy nyilatkozatot, amiben mindössze annyit rögzítettek, hogy az erőszakot elítélik. Senki sem volta vissza a véleményét, csak kiegészítették. A mocskolódó kommentekről Szonja posztja alatt pedig pontosan ugyanazt gondolom, mint az itteni mocskolódásokról a politikusnő képe alatt. :)

     0     0
     • Ugyanúgy megvan a másik oldal részéről a csípőből elutasítás, az a vélemény, hogy mindenképpen hazug, manipulatív, gerinctelen, szemét, kurva, és így tovább, aki egy sérelméről beszél

      Fontos azt látni, h mindez nem a semmiből jött és az áldozatokat kihasználva a valódi célja a férfiak további kasztrálása, a férfi-női kapcsolat további rombolósa. Ebben a háborúban, ami folyik, a szexuális erőszak áldozatai jelen esetben a két oldal lövészárkai között vannak. A feminista oldal direkt dobta őket oda, h amikor a férfioldal visszalő a feminácikra, akkor boldogan kiabálhassák, h “ti szemetek, hát még az áldozatokba is belelőttök?!” Hidd el, ki van ez találva. Másrészt mondjuk úgy, h aki még nem ment át manginába férfioldalon, az már egyre érzékenyebb a “férfibasztatásra” – akkor amikor éppen Franciaországban betiltják a füttyögés, az ismerkedési kezdeményezést, amikor az egész nyugati világban tombol a férfiakat másodrendű állampolgárokká degradáló törvények elfogadtatása és alkalmazása, amikor az “egyenlőség” miatt amúgy is fokozatosan veszik el a jogainkat, amikor a technológiai fejlődés miatt egyre kevesebb esetben tudjuk problémamegoldó férfinak érezni magunkat, akkor hát, khmm, kissé mi is érzékenyebbek vagyunk és ez egyeseknél nyersebb reakciókban is kitüremkedik.

      0     0
   • “Sokak kiállnak Marton, vagy épp a nők mellett, itt nincs egyértelműen jó vagy rossz oldal”

    Mindkét oldal rossz.

    “A véleményalkotás, szólásszabadság joga mindenkié”

    Tatárjárás-tagadás.

    1     0
 10. Szóval azt mondják, hogy ezt a nőt zaklatták. Elképesztő, milyen beteg állatok vannak!

  2     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Feminista Hófehérke és a tutyimutyi királyfi

Most láttam a Tükröm, tükröm című filmet, s megihletett egy rövid eszmefuttatásra. Mert mi is ...
ManKind a családon belüli erőszak férfiáldozataiért

Sajnos arról korántsem számolhatunk be, hogy a családon belüli erőszak magyar áldozatai bármil...
CSALÁD - Otthon
Kormos Anett elevenen is elégne azért, hogy a bíróság diszkriminálja a férfiakat

Kormos Anett a Showder Klub szellemes humoristája és a wmn.hu szellemtelen újságírónője a válá...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Ötórai tea vagy ötórai szex?

Nevezzen meg két tanút, akik látták, hallották, hogy a sértett beleegyezett az önnel való szex...
TÁRSADALOM - Pszichológia
A magyarság nyelvészete

Animebj volt olyan kedves és belinkelte a finnugor nyelvrokonságról szóló wikit, amit - mi...
TÁRSADALOM - Pszichológia
A férfi "önzés"

Ezt a www.lelkititkaink.hu-n találtam. Tök igaz. "Érdekes megfigyelés, hogy amikor a repülőgép...
ÉLETMÓD - Egészség
Átkozott Gender Studies

Feministák és antifeministák egyforma gyakorisággal emlegetik a gender studies (továbbiakban G...
+Alkalmi cikkek
Ugye tudod, mikor van az Apák Napja?

Az Apák Napja minden év június harmadik vasárnapja. Az apaságot és a szülői szerepet ünnepelj...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Társadalmi nemi megkülönböztetés a munkaerőpiacon?

Az elmúlt hónapban az ELTE Társadalomtudományi Kar hírlevelében adta közre a Gallup piackutató...
ÉLETMÓD - Egészség
Egészség, félelem, és másság

Sokan gondolják, hogy a pszichopatákban nincsen félelem. Ezt én most cáfolni fogom, és e cáfol...
HÍREK - Politika
Társadalmi egyeztetés az új Polgári Törvénykönyvről

www.kormany.hu - 2012. február 15. 13:28 - Óriási szerencse, hogy nem lépett hatályba a 20...
TÁRSADALOM - Pszichológia
Konzervatív nemi szerepekben hisznek a fiatalok

A fiatalok 44 százaléka konzervatívan gondolkodik a családban képviselt férfi és női szerepekr...
MŰVÉSZET - Kultúra
Naturalista szentek

Ez a kép, pontosabban a csiszolt smaragd önkéntelenül is hatással van az emberre: kicsit olyan...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
A kormány már megint csak a "nők elleni erőszakról" beszél

Az oktatási biztos Dr. Aáry-Tamás Lajos jelentése a gólyatábori erőszakról újabb remek lehetős...
TÁRSADALOM - Pszichológia
Karinthy Frigyes: Ballada a néma férfiakról

A hajó kissé ferdén oldalt fordulva, egy hegy oldalában fekszik, úgy, ahogy megérkezett. Jobb ...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Az EBH szerint is törvénytelen a férfiak szórakozóhelyi diszkriminációja

Győzött a jog és az igazság. Teczár Szilárd beadványa kapcsán az Egyenlő Bánásmód Hatóság hatá...


androfóbiaAntifeminizmusApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0IsmerkedésIsztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepekNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret