Alter Ego

Fábián Anita feljelentette a rendőrségen a Tibi atya blog szerzőjét

Alter Ego - 2017. november 1. szerda 11:23 - 43 hozzászólás

Címkék: , , ,

tibi-atya-kontra-fabian-anitaFábián Anita férfigyűlölő Facebook videóposztja számos blogger, közíró és a férfiak tömegeinek felháborodását váltotta ki. A Tibi atya blog szerzője nem csak egy mélyen felháborodott, kritikus hangvételű blogposztot tett közzé, hanem levélben is megkereste a színésznőt. A következőket írta neki:

“Kedves Anita!

Tegnap napvilágot látott egy súlyosan gyűlöletkeltő videó az idővonaladon. Nem érzed úgy, hogy bocsánatot kell kérned, és örökre távoznod a nyilvánosságból? Kérlek válaszolj, mert válasz hiányában kénytelenek leszünk megkérdezni a munkaadóidat, mi a véleményük a gyerekekkel szemben elkövetett tömeges erőszakról, amit te akkor javasoltál, amikor azt mondtad, minden bakot ivaréréréskor ivartalanítanál. Előre is köszönöm a válaszod!”

Bár Fábián Anita közvetlenül nem válaszolt, azonban a követezőket tette közzé Facebook oldalán:

“Sosem mondtam de meg csak nem is gondoltam olyat, hogy minden férfit ivartalanítani akarok… de főleg a 10 -14 eves korosztályt!!!!:-)))) Természetesen a most aktuális téma a szexuális bűnözés volt iróniám témája. Ez a T atya nevű seggfej banda irt rám, hogy ha nem válaszolok akkor így megy így fogja kiforgatni a mondandóm. Nem válaszoltam. A levelet pedig átadtam a rendőrségnek. Hála az égnek komolyan fog az üggyel foglalkozni a rendőrség. Hogy fér meg egyesekben ennyi gyűlölködés anélkül, hogy valóban tájékozódnának?? Az sem érdekelte őket, hogy ezt gyerekek is olvassak… csak,hogy miért törlöm ki? Mert ez is az erőszak egy formája!!!! Nem beszeltem kellő tisztelettel a heréről és ezért dögöljek is meg??? mi van??? Tisztelet a kivételeknek!! Hölgyeim és Uraim a humoromat és a véleményemet vállalom! Maradok tisztelettel azok fele akiktől ez viszont elvárható!!!”

Az ezt követő Facebook beszélgetésben még újra megerősíti: “Tibi Atya! Egy like gyűjtő blogger!!! Feljelentettem!!!!” Amikor egy hölgy hozzáteszi, hogy azért “vigyázzon magára”, Fábián Anita a következőképp reagál:

“Tudod nekem van sörétes es golyós lőfegyverre fegyvertartási engedélyem. Szeretem a fegyvereket, nem lövöldözök mint egy idióta. Tavaly leakartam tenni maroklőfegyverre is a vizsgát. Azt mondták a vizsgát letehetem de a tartási engedélyt nem kapom meg mint civil mert azt nagyon megszigorították… Pl csak akkor megkapható ha életveszélyesen fenyeget valaki… hát most asszem meg lesz a tartási engedély.”

Az nem derül ki, hogy kire is céloz, hogy életveszélyesen fenyegetné. Talán azt kívánja sugalmazni, hogy a Tibi Atya blog szerzője? Esetleg a felháborodott széles férfitömegektől fél? Egy rajongója kapva kapott a fegyvertartást sejtetető szavain: “…a reagálásom annak a szituációnak szólt, amint állsz fegyverrel a kezedben a renitenssel szemben és átmenetileg azon tanácstalankodsz, hogy melyik ;) fejére tarts célra…, a felsőre, vagy az “alsóra”! :-D”

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg a Facebookon. Tibi atya pedig egy újabb blogposztban reagált a feljelentés hírére, idézek belőle egy nagyon fontos részt:

Anita! A gonoszságoddal és a kőkori ostobaságoddal már tényleg csak a gyávaságod versenghet. Azt a kijelentést, hogy Te ivaréréskor gyerekeket herélnél, te ironikusnak nevezed? Ez irónia, bazmeg? Hogy van pofád így kihátrálni a kijelentéseid mögül? Nem szégyelled magad?

Marton László minden valószínűség szerint egy mocskos kujonként viselkedett az elmúlt két évtizedben, de még bizonyítékok hiányában is gerincesebb volt, mint Fábián Anita: ő nem próbált azzal mosakodni, hogy pöcsvillantása a hátsó ülésen csak irónia volt. Anita, növessz már egy kurva gerincoszlopot ahhoz a bocsánatkéréshez, és távozz már elegánsan!

Az, hogy a megveszekedett férfigyűlöletedet csatolod a szexuális zaklatás mellé, még az áldozatoknak is árt, Anita. Az a balliberális média ugyanis, amelyik egy kurva szót sem szólt a te gyűlöletbeszédedre, az elmúlt napokban és hetekben habozás nélkül mészárolt le mindenkit, aki csak nem 100%-ig értett egyet a fősodorban azzal, hogy bizonyíték nélkül is ennyire meg lehet-e hurcolni Marton Lászlót. A te ivartalanítási endlösungod mégis oké. Érted, mit csinálsz ezzel? Kétlem, ezért elmagyarázom: mától aki kiáll a nyilvánosság elé a valódi traumájával, az kénytelen lesz ezt úgy tenni, hogy ezt az ügyet te sikeresen csatoltad a férfigyűlölet mellé szívecskékkel és lájkokkal a Facebook-oldaladon. Szerinted egy áldozatnak megkönnyíti az előlépést az, hogy a közvélemény egy része, hála neked, olyan férfigyűlölethez köti ezt, amivel az áldozatok nagy része nem akar azonosulni? Anita! Ennél nagyobb szívességet ugyan ki tehetne az elkövetőknek?

Mindazok, akik Fábián Anita romboló társadalmi szerepmodellként való megjelenésén túl még a környezetében élők biztonsága miatt is kifejezetten aggódtak és szakorvos illetve a család és gyermekvédelem bevonását tartották eddig is szükségesnek, azok újabb ijesztő ténykényt könyvelhetik el, hogy Fábián Anita fenti utalásaiból úgy tűnik, hogy talán lőfegyverrel van felfegyverkezve illetve felfegyverkezni készül. És ez tényleg kifejezetten aggasztó, ha azt nézzük, hogy a videofelvételen milyen súlyosan leromlott mentálhigiénés állapotban van.

A realitásérzék teljes hiányára vall, hogy Fábián Anita az “erőszak egyik formájának” nevezi a neki címzett levelet. Igaz, ez a jelenség már nem újszerűen meglepő, hiszen eddig is láthattuk, hogy a #metoo aktivisták hovatovább már azt is zaklatásnak nevezték ki, ha valaki merészel hozzászólni egy nőhöz.

Fábián Anita egyébként nyilvánvalóan ok nélkül kéri ki magának szavainak afféle értelmezését, hogy kamaszkorúak kasztrálására célozgatott, hiszen ha a “burkolt üzenetében” szereplő kecskebakot pontos analógiaként értelmezi bárki is, akkor valóban azt jelenti számára Fábián utalása, hogy akkor kell kasztrálni a férfiakat-fiúkat, amikor ivarérettek lesznek és elkezdenek a “lányokhoz” közeledni, mint ahogyan éppen emiatt az egyszerű “bűn” miatt heréltette ki szerencsétlen kecskebakot is. Csak ez már annyira hajmeresztő, hogy sokan inkább úgy általában a férfiakra értelmezik az üzenetet (persze így is csak egy fél fokkal jobb), hogy még csak szembe se kelljen nézniük ezzel az igazán elborzasztó értelmezési lehetőséggel.

Érthető, hogy humorként akarná mentegetni szavait Fábián, csak az a baj, hogy nem igazán él a földön olyan ember, aki azt viccnek tekintené, ha valaki lapos tekintettel és kőkemény arccal rikoltozza a kamerába, hogy “a kasztrálás a megoldás, ami a bakokat illeti”! Mindazt a nettó férfigyűlöletet és uszítást lehetetlen humorként értelmezni, amit Fábián Anita előadott. Kész csoda, és nem csak a férfijogi aktivisták, hanem általában a férfiak eddigi határtalan jóindulatát jelzi, hogy eddig még senki sem tett bejelentést a BTK 332. §  szerinti “közösség elleni uszítás” bűncselekmény gyanúja miatt, pedig elég lenne bárkinek is besétálnia a legközelebbi rendőrkapitányságra és a továbbiakban már a rendőrség illetve az ügyészség vizsgálódna, hogy történt-e bűncselekmény, hiszen a közösség elleni uszítás egy közvádra üldözendő bűncselekmény. (Bejelentések rendjét Lásd itt.) Az lenne a minimum, hogy Fábián Anita elnézést kér a férfiaktól és nem pedig feljelentgeti azokat, akik a férfiak érdekeit és a közélet tisztaságát igyekeznek megóvni az ő neurotikus, férfigyűlölő tombolásától.3 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 5 3 olvasó átlagosan 5.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Beszédtéma - Bulvár, Feminizmus - Antifeminizmus, Hírek - Politika, Társadalom - Pszichológia rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


#Metoo és a férfiak szerepe

Az elmúlt napok során gyakran találkozhattunk a #metoo hashtaggel, melyet Alyssa Milano amerikai színésznő indított el, azzal az üzenettel, hogy ha mi...
Ötmillió dollárt követel az orális szexre kényszerítésért Dominique Huett

Dominique Huett, a Weinsten botrány egyik kirobbantója polgári pert indított. Keresetében Dominique Huett  azt állítja, hogy Harvey Weinstein munk...
Szanyi Tibor: ha egy férfi kifejezi a kétségeit, sorozatlövés a válasz

„Én is ritka ocsmány dolognak vélem Marton péniszének nyilvános kalibrálását, s arról is illik megemlékezni, hogy ki rohangál pucéran a színpadon. Csa...
A metoo-kampány aljasabbá tette az emberiséget

Amikor a történészek és a szociológusok utólagosan értékelnek eszméket vagy rendszereket, mindig felteszik a kérdést, vajon milyenné formálták ezek az...
20 milliós kártérítésért perli az ATV-t Havas Henrik

Mint közismert, Havas Henrik - aki a #metoo hisztériában előbb homoszexuális zaklatás áldozataként exponálta magát - lett a férfifóbiás, feminista &qu...


Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (43) Hivatkozások (0)
 1. Ha kezemben hatalom lenne akkor megtenném a legfontosabb lépést.
  Azaz feljelenteni Fábián Anitát a korábbi cikk felvetése szerint és pereskedni vele évekig a magyar jogrendszerben, hogy legyen nyoma és lehessen róla beszélni, hivatkozni rá. Pár millióból kijön, van elég lovés ebben a kapitalizálódó országban. Mivel ismert a feministák háborút szítanak a férfiak és nők között ezért mindenképpen egy nőnek kellene feljelenteni a férfigyűlölőt, mert akkor világosan látszódna, hogy férfiak nem a nők ellen harcolnak hanem feministák ellen ami egy nemfüggetlen ideológia. Deansdale is közölte, hogy a feminizmust csak a nők tudják felszámolni, a férfi csak reagálni tud rá. Lady vagy a sötét gonoszt lassan eldobó szériakurva (SerialSlut) megfelelő személy lenne feljelentéshez. Ha férfi jelentené fel azzal a feminák nyernénének egy csatát. Engem nem érdekelnek már cikkezések, csak tettek és ellenkampány ezért írtam most be. Ha valaki közöl valamit akkor vállalnia kell érte a felelősséget, visszamenőlegesen is.

  Ilyen rövid hozzászolásaimhoz mostmár tényleg csinálok egy SOMLight usert, mert látom elkél a segítség vagy témafelvetés, egy-két valós hatalom nélküli kormányzati képviselő titokban egészen biztosan olvas FérfiHangot, mert gondja van a feleségével.

  0     0
  • Félreérted a jogot. Közvádas bűncselekmény gyanújának bejelentéséhez nem kellenek semmiféle milliók. Pontosan 0 Ft szükséges.

   2     0
   • Sok év ígérgetés után megszülettem.

    Nekem egyszer egy biztosítási ügyemben hibázott az eljáró rendőrség és kárt okozott nekem. A rendőrhölgy telefonban visszakérdez: “fel szeretné jelenteni a Magyar Rendőrséget?” Mondom: Fél éve folyik egy teljesen triviális ügy és meg szeretném tudni ki és miért hibázott, mert nekem az időveszteséggel is károm keletkezik. Nem tettem feljelentést, de várnom kellett még 1 évet, hogy a pénzemhez jussak és a kocsim volt az áldozat. Ha egy hivatal hibázik a területileg illetékes ügyézségen lehet és kellene is panasszal élnünk, aztán jöhet a bíróság ami akármeddig szórakozhat. Egy jó ügyvéddel évekig lehet lubickolni papírsaláták közt ami sok pénzbe kerül. Ez menne ha valaki komolyan csinálná. Valóban feljelenteni valakit 0 forint, de a hatóságon múlik ér -e valamit. A mi esetünkben médiavisszhang is kéne tehát a bírósági per eredménye vagy fejleményei. A kérdés magánembernek vagy közszereplőnek tekintenék -e Anitát egy perben.

    0     0
    • Mint mondtam, egy közügyet képező, ezért közvádas eljárásban nem kell a bejelentőnek a vádat képviselnie, hanem azt az ügyészség teszi. A bejelentőnek a bejelentést követően semmiben sem kell közreműködnie a közvádlott perében.

     0     0
     • Csakhogy az ügyészség dönthet úgy is, hogy szerinte nem valósult meg bűncselekmény – és nem indít eljárást. (A kurucinfo jó pár példával szolgálhat.)

      Ráadásul az ügyészségnek is  megvannak a saját érdekei, nevezetesen a váderedményesség. Ha egy kicsit is kockázatosnak találja a végkimenetelt, nem indít vádat, hogy ne rontsa a statisztikát.

      És akkor még fel sem merült, hogy ha ügyésznőt talál meg az ügy, lesz-e benne nemi alapú szimpátia az elkövető iránt. Ha férfi ügyészt talál meg az ügy akkor is lehet még mangina – vagy éppen egy gyengébb jellemű, aki nem akar konfliktust  a fősodratú médiával… Egy-egy ilyen ügyész elkötelezettsége, objektivitása, munkájának minősége döntően hatna ki a végeredményre.

      0     0
      • Egy kellőképpen acélos férfi aki ragaszkodik a törvények és szabályok betartásához és akinek támogató nője van (hogy ne vádolhassák sokáig nőgyűlölettel) vagy egy ismert médiaszereplő sikerrel járhat, hogy komolyan vegyék. De inkább egy (vagy több száz) nő kéne aki tisztán látja az apját, nagyapját, férjét, fiát veszély fenyegeti az élet legfontosabb területein. Egészségügy, nyugdíj, nevelés, felsőoktatás, család. Lassan kiszorulunk mindenhonnan mert nem vagyunk a családcentrikus államnak fontosak (szülésre képtelenek vagyunk) és hiába tartjuk el az államot hálát nem kapunk vissza, mert egymás tisztelete kezd hiánycikké válni ebben a versenyző világban. Csak halálig dolgoztatást kapunk a törvényhozóktól. A szerintem gyatra igazságszolgáltatás miatt mondtam milliók kellenének, hogy egy férfipárti ügy kellőképpen botrányos legyen és eljusson az emberek fülébe. Ha viszont egyáltalán nem történik feljelentés akkor elmebajosok tömegei folytathatják ezt következmények nélkül és mi széttárt karokkal várjuk mitúszerűen gyors kivégzésünket.

       A “MeToo” szerencsére sok embernél kiverte a biztosítékot nálunk és látszik nem vagyunk még annyira degeneráltak mint az amerikai allmédia kulturmarxista agyhalottak.

       Ha a lányos Vonát elhajtanák a búsba, akkor lenne még egy erő Magyarországon ami észreveszi nem a nők hanem mi vagyunk állandóan megtaposva és csak a tűrés és a pia jut az átlagmagyar férfinak. Nem bírom a jelenlegi kormányt mint sokan mások sem, de úgy gondolom mivel legalább kétszer eldobták az Isztambuli Egyezmény ratifikálását míg ők vannak hatalmon még nőnapkor, a választás előtt sem fognak kedveskedni a feministáknak, főként Szél Berninek aki minnél jobban akarja haláltusánkat annál távolabb kerül tőle. Viszont nem lesz mindig ilyen pozitív hátszelünk mert rengeteg férfigyilkos náci van az országban akik azon ügyködnek minél jobban legyengítsenek minket. Hiszen ez a (nemi)egyenlősítés alapja. A gyengét turbózzák az erőset gyengítik. Mivel mi számítunk erősnek, nekünk kuss a juss még akkor is ha elgyengülünk és megaláznak minket. Ezen kell változtatnunk, mert biztos vagyok benne emiatt halunk meg sokkal korábban. Eljöhet az idő amikor ordítani fogunk és jöhetnek a rendőrnők kit érdekel :) (földrengető FérfiOrdítás legfeljebb zsenge garázdaság vétség)

       Remélem segíthettem valamit józan paraszti agyvelőmmel.

       0     0
       • Én nem vagyok ilyen optimista az IE-t illetően: szerintem nőnapra megkapjuk a ratifikálást, ugyanis plusz szavazatokat hoz, és az ellenzék száját is befogják ezzel. Lesz talán némi társadalmi vita, amiben a nem mangina férfiakat lehülyézik, “őket is anya szülte” alapon, de aztán elcsitulnak a hullámok, mindenki örül és a show megy tovább.

        Azt nem veszik észre, hogy hiába a sok mézesmadzag, mégis pocsék a fertilitási mutató. A felvilágosult családjogokra büszke Svédország (kötelező GYES a férfiaknak, stb.) még mindig küzd, hogy elérje az 1,5 értéket, 2010 óta esik (KSH). És az megszülető gyermekek neve is Mohamed, Muhammad, vagy esetleg Ali. Itthon alig jobb a helyzet, mert a nyugati feminista példákat másolják, nem fogják fel, hogy nem az anyagi helyzet befolyásolja a gyermekvállalást. Adhatnak akármennyi pénzt a nőknek vödörszámra, ha megszakadnak az óvoda, a bevásárlás és a munkahely között, idejük nem lesz több, a férfi meg felesleges ugye. Utópia: az apasági pótlék segítene némileg a dolgon: a minimálbér 150%-át pótlékként megkapná az a férfi, aki házasságban él, kiskorú gyermeket nevel, és 8 órában dolgozik. Csak hát ugye az hogy néz ki, hogy a férfi többet visz haza ugyanazért a munkáért, meg visszaél a majd hatalmával, mert a bunkót a pénzért majd kötelező lesz eltűrni (megjegyzem nők esetében a párválasztás felelőssége ilyenkor fel sem merül, nő csak áldozat lehet).

        Addig maradnak a statisztikák: csak a németeknél már most több mint tízmillió 35-50 közötti férfi van aki még nem volt házas, jelenleg is egyedülálló, és nem tervez nővel kapcsolatot. Ők a gyermeklelkűek, az “elköteleződéstől rettegők”. Marad a pornó, és a havi kétszeri alacsonyköltségű szex, ahol olyan nőt választanak partnernek arra az egy órára akit akarnak. A nők szüljenek egyedül. Mire rájönnek, hogy nőként is aktívan tenni kellett volna valamit a feminizmus káros társadalomromboló ideológiája ellen, addigra Mohamedék burkát húznak rájuk. És akkor is a férfiak lesznek a hibásak.

        Nem véletlen, hogy szárnyal a prostitúció, egyre több nő él ebből meg, mert nő a kereslet. A pornófilmeknél is megfordult a trend: 1-2 éve már a nőknek magasabb a bérezése, mert a húzónév értékes, és ami egyszer bejön, arra legközelebb is kiváncsi az ember. A pornó betiltásával nyugodtan lehet kísérletezni, már rájöttek, hogy pornót nézők ellen csak a társadalmi megbélyegzés és a megszégyenítés lehet hatásos, már akit érdekel a megbélyegzés – miközben a DM-ben esztétikus parfümösdobozokban lehet kapni a vibrátort (az nem tárgyiasítás). A prostitúció betiltásával is ugyanez a helyzet: a svédek is külföldre járnak, meg hoznak thai feleséget (segítik szegény elnyomott nőket…). Lehet tiltani, ez olyan mint a bolti lopás, mindig lesz, mert mindig lesz olyan nő is, aki a testét áruba bocsátja, mert egyszerűbb, és több pénzt hoz, mint három műszakban szívni a futószalag mellett vagy a kasszasoron.

        Szóval #metoo és #menot, de a magyar nők között is sokaknál kiverte a biztosítékot a Marton ügy menete, és a Fábián Anita “színművésznő” által közzé tett bakherélés. A szexuális zaklatás halállal történő büntetésének javaslata (Elena Berkova egyik friss választási programpontja, egy másik pontja pedig, hogy az utcán viselhető szoknya hossza max 40 cm lehet) is még komolytalan kategória, amin hangosan felnevetünk. Szóval még van remény. De ki tudja mit hoz a jövő. Lehet, hogy az ENSZ szerinti utcán miniszoknyás nőt bámulás mint zaklatás bűncselekménye nemsokára bemondásra halállal lesz büntetendő… Themiszkürai paradicsom, világbéke. Amíg nem jön el addig lehet álmodozni a Szolgálólány Meséjében látott férfilincselésről, vagy a bánatos barnaszemű, szeretetrevágyó Aliról, aki egy csónakban ér partot Leszbosz szigetén. És etetni a macskákat.

        1     0
        • Ne legyen igazad,valahogy tudatosítani kellene bennük , hogy bőven veszíthetnek is ezáltal szavazatokat.

         0     0
        • A jelenlegi kormánynak van még esze, szerintem egyedül a KDNP-ben vannak még olyan konzervatív manginák akik nem akarják észrevenni, hogy mindenért a feminizmus okolható ami a családokban pusztít (pl. idegbeteggé tett munkamán nők, megbecstelenített férfiak). Nekik csupán az abortusz szúrja a szemüket. Nem látják az átlagférfi teljesen elveszíti a családfői szerepet, és a másik oldalon pedig nem szül már eleget a mai nő, hogy fennmaradjuk valódi magyarnak, helyette embereket (migránsokat) akarnak betelepíteni. Ez utóbbit viszont Orbán világosan látja. Nem véletlenül rakott be írásokat a MANDINER.HU a Férfihang.hu oldalról és nem véletlenül kritizálják a MeToot még a mai napon is ott. Annyit tudok tenni, hogy igyekszem megtalálni az összes Mandineres METOO kritikák linkjeit és megosztom itt, sőt a profilomba is berakom, mert évekkel később is nagy szükség lehet minden egyes nevét felvállaló ember kritikájára. Jobb ha minél több van. Nemcsak egy-egy közszereplőt vagy blogolót kell példaként felhozni, pl. Tibi Atyát vagy Stohl Andrást, hanem sokkal többet. Ez szerintem egy életbevágó kérdés, hogy a félelemben tartott férfiaknak is megjöjjön a bátorsága megszólalni. Nekem nincs elég írástudásom, pénzem és időm pereskedni a feminácik ellen. De Alternek igaza van egy-egy feljelentés semmi még akkor sem ha az ügyészség arra hivatkozik nincs törvénysértés mert már eltávolította a videót. Ez az egész sajnos az Internet sara, akármit lehet közölni majd visszavonni vagy helyesbíteni, de addig sok emberhez eljuthat. Nem tudom mikor bűntetnek érte. Látszik, hogy a MeToo leginkább a női szavazatokra és a férfigyűlöletre (Isztambuli Egyezmény) irányul idehaza, de a kormányközeli média közli a kritikákat és ez NAGYON JÓ. :)

         TGM közölte a baloldalnak feministának, munkásbarátnak és cigánypártinak kell lennie, emiatt is sokkal nehezebb védekezni a feminista pusztítás ellen ahogy látjuk. Pusztítani könnyebb mint építeni, mert “A sötét oldal simább, könnyebben járható.” Yoda.

         0     0
  • Szerintem meg nem kell feljelenteni.Akár megbízásból dolgozik akár magányos zavarkeltő.Szerintem csak kis hal.

   Korábbról kezdem.Másokkal együtt nagyon örültem amikor az szdsz ez a kártékony képződmény megszűnt ,kiszolgáló-talpnyaló bandája az mszp lekerült a kormányról (nem, nem vagyok fideszes, se az a másik).Aztán rövid gondolkodás után beláttam,hogy ezek csak látszólag tűntek el, valahol a háttérben működni fognak tovább sunyi módon.Erre azóta rengeteg bizonyíték született,feljelentések az eu-nál mindenféle demokráciát kétségbe vonó nyilatkozatok nyugati lapoknál “vezető” magyar értelmiségiektől,a migrációhoz való hozzáállás.Közben a nemzetközi helyzet is változott,Trumpot választották Amerikában  ,újabb vereség nekik.Magyarországon közelednek a választások.A közvélemény kutatások szerint az ellenzék a béka segge alatt van minden eddigi próbálkozás ellenére.Valamit tenni kell.A létező frontokon semmit nem tudnak kiállítani esélyük nincs.Mi a megoldás?Új frontot kell nyitni! Ez folyik most.Hergelni,összemosni ellentétet szítani.Persze amikor szdsz-ről beszéltem az egész mögöttes már itt is sokat emlegetett kultúrmarxista -háttérhatalmi erőket is értettem.Tehát amikor fizikai zavargások szítása is cél jól jön az eleve felpaprikázott kiélezett hangulat.Ennek ők nagymesterei.(arab tavasz ,Kijev csak az újabbak) Tehát ha szélesebb látószögből nézzük semmi értelme egy beteg nő feljelentésének annak a veszélyével meg főleg,hogy még belőle legyen mártír (gyermekvédelmileg már lehetne gondolkodni nem tudom mi van pl a volt férjjel,még semmit nem hallottunk róla).Ha F.anita jelent föl az ügyben az sokkal jobb mert még nevetségesebbé teszi magát illetve a képviselt eszméit, egyfajta ingyenes ellenreklám.(rajta nem tudok nevetni,szerintem beteg,ezt a gyerekelhelyezési vonalat lehetne kutatni).Véleményem  most a józan higgadt gondolkodás terjesztése a meggyőzhető emberek meggyőzése inkább cél ,főleg ha tudott ,hogy az ellenségnek semmi sem drága.

   0     0
   • Mi fontolgatjuk a feljelentését és ő teszi meg más ellen? :) Ez elfogadhatatlan!
    Tapasztaltam nem is egy nő éppen azzal támadott engem amiben őmaga volt sáros.
    Shittesztnek veszem már az ilyet, de mint sokunk egyetért azzal aki hamisan vádol annak automatikusan ugyanazt (vagy hasonló) bűntetést kellene kapnia mint a vádlottnak aki ténylegesen bűnt követett el. Ilyen nincs Magyarországon és legfeljebb csak a perköltség megy a nyakába ami jelentéktelen. Új pert kell inditani a hamisan vádlóval szemben és ezt a legtöbb férfi (az írásod alapján te sem) teszi meg. Azért nem mert mi ösztönösen szeretjük a nőket. A jogalkotónak lenne dolga meggátolni a jelenleg következmények nélküli hamis vádaskodásokat mert valóban a választási hajrában mindent bevetnek.

    Azt látni kell, hogy a Fi*esz talán most először nevezett ki egy női alelnökököt (Novák Katalin), ami azt sugallja bár a női kvótát elutasítják, de a jó teljesítményű nőket előléptetik (nincs üvegplafon) és a választókkal azt is láttatni akarják nem full macsó a kormány mert ezzel is támadják őket.

    0     0
  • egy-két valós hatalom nélküli kormányzati képviselő titokban egészen biztosan olvas FérfiHangot, mert gondja van a feleségével.

   Múltkor Bayer Zsolt blogján láttam nevesítetten Férfihang idézetet az egyik posztjában. Onnantól pedig Orbán Viktor is már csak egy telefonhívásnyira van szerintem. Sőt, lehet hogy olvas minket és posztol is :) Nem légüres térben vagyunk, bár tény hogy néha úgy érzi az ember, hogy az internet egy párhuzamos világ, kevés kapcsolódási ponttal a körülöttünk lévő szürke hétköznapokhoz, de ez valójában nem így van. Trump megválasztásánál látszik, hogy ami az interneten zajlik az átcsap a való életbe is. Ezért fontos hogy folytassuk az internetes kultúrkampfot, mémről mémre, posztról posztra. Adott esetben ez döntő lehet a való világban valós események kimenetelénél.

   3     0
  • Teljesen kifordított gondolatmenete van tehát az az elítélendő ha szembesítünk valakit az ártó irónikus felelőtlenül átgondolatlan mondandójàval. Sőt még ő az aki feljelenti aki rászól hogy amiket mond az túl megy minden határon. Az a baj a nők tömegei neki adnak igazat sőt a szokàsos rigmus hogy a saját sérelmüket is felsorolják.

   A nők tudnànak vàltoztatni hát épp ez a baj hogy amíg ilyen nőknek bólogatnak addig csak rosszabb lesz mert  a nőszervezetek nem férfibarátok. Az feltűnő hogy nagy a hallgatàs média szinten bezzeg ha férfi megemlíti a konyha szót màr nagy a felhàborodàs.

   Nem hiszem le kellene süllyedni olyan romboló  szintre mint Fàbiàn Anita de az udvariassàg meg az elnézőség sem megoldàs főleg hogy azóta még űberelte is a videójàt a felhàborodàsàval.

   0     0
 2. Ennek a hülye kurvának mindegy, csak pörögjön a neve. Ez egy dolog.

  A másik, hogy jól láthatóan a feminista inga visszalendült, és ez nagyon jó hír. A magyarul olvasó férfiak lassan maguhoz térnek, és visszakövetelik az életüket a femináciktól meg a mangina csatlósaiktól. Még a 444 libsi idióta kommentelői is szétsavazták a mai ginocentrikus faszságokat. Szóval örülünk, Vincent.

  Dícsértessék.

  0     0
 3. Bezzeg ha Tibi anya lett volna tuti nem jelenti fel…

  1     0
 4. Totál pszicho ez a nő.

  0     0
  • Mondjuk ezért is lenne fontos feljelenteni, mert ha még fegyvere is van, akkor egyértelműen közveszélyes. Legalább a fegyvertartási engedélyét vonják be.

   Meg az is egyértelmű, h ha valaki a nőkre, cigányokra, zsidókra, homokosokra mondott volna ilyet – ugyanilyen, nem szó szerinti, “irónikus-humoros” módon, már rég előzetesben a börtönben rohadna.

   1     0
 5. Mellékszál ugyan de elgondolkodtató: a blog kommentjei közott volt ~Az apját kellett volna kasztrálni ,bár “jó szándékkal” íródott szerintem mégse kéne ugyanazt a bűnt elkövetni.Ameddig én számoltam 12:1 férfi nő arány.

  0     0
  • Ja, én is láttam ezeket a “miért nem kasztrálták az apját?” hozzászólásokat, jelentős részben férfiaktól! Döbbenet, h hol tartunk! Azért mert ez a nő egy elmebeteg, ezért az apja lakoljon! Persze véletlenül sem az anyjának kellett volna kivenni a méhét, hát hogyan is juthatna ilyen bárkinek is eszébe?? (Nekem sem, csak megint az a bizonyos, “a férfi szart sem számít” megközelítés.)

   Most a legújabb  hír, h egy tanár lefeküdt a 14 éves lánytanítványaival. Nem tisztem megítélni, amennyiben törvénytelen dolgot tett, ítélje el a törvény. De megint csak érdemes odafigyelni! A média szokás szerint, vagy maszatol, vagy hazudik, mert molesztálásról ír, de nem konkretizálja, mi történt: consent, azaz kölcsönös volt-e a dolog, vagy volt-e bármilyen erőszak? Mindenesetre máris hirtelen áldozatnak érzi magát az a volt diáklány, akit aztán feleségül vett és 10 évig együttéltek! A rohadék, hát milyen dolog már valakit feleségül venni? A másik, h miképpen kívánják a kommentelők neki, h erőszakolják szét a börtönben. Megint csak kíváncsi lennék, h hány női bűnelkövető esetén írnának hasonlóakat. Mondjuk női bűnelkövetőkről eleve nem tudunk, hiszen azokról nem tudósít a média… Kivétel most az indiai megmérgezősről. De kétlem, h annál a hírnél is ennyien kívánnának neki erőszakot.

   0     0
   • “A másik, h miképpen kívánják a kommentelők neki, h erőszakolják szét a börtönben.”

    Aztán ha kiderül, hogy a lányok mindegyike teljesen önálló döntéssel, semmilyen külső kényszertől vezérelve, hanem azért, mert a konkrét szexre vágytak, és élvezték is, akkor mi van?

    Bocsánat, ez nem azt jelenti, hogy helyeslem a viselkedést, vagy állást foglalok az ügyben, csak egy kérdés, hogy ha jól érezték magukat a lányok, ha akarták, akkor mi van? Akkor miért is kellene széterőszakolni, ha mondjuk örömet, élvezetet okozott az esetlegesen a lányok részéről teljesen ÖNÁLLÓ döntés, és mindenféle KÉNYSZER NÉLKÜL vállalt aktusnál ?

    Ha ez a helyzet – mert a mai világban már bőven benne van, pont azok miatt a liberáltak által, akik most bőszen elítélik ilyen módon – akkor mi van?

     

    Mesélek egy történetet, ami kb 20 évvel ezelőtti, általános iskolai, olyan 7.-8.- osztályos koromban – tehát kb 13-14 éves lehettem – történt. Óra közben két lány levelezett és egyszer fogtam a levelet -amit én is továbbítottam folyamatosan – és beleolvastam. Mikor elkezdtem széthajtogatni, az egyik levelező lány aki előttem ült közvetlen riadtan fordult meg és elkezdte mondani: “Azt az Ági írta, az Ági írta!!!” (mármint a másik lány)

    Mondom magamban, mit, micsoda, mi van???

    Olvasom a levelet, ez volt az egyik pérbeszéd:

    (cenzúrázatlanul)

    “- te tudod mi kellene most?

    - nem, mi?

    - egy jó nagy kemény fasz. ”

    Nos, ez volt olyan 20 éve, Budapesten egy korrekt és igényes általános iskola 13-14 éves lánytanulói közt lévő levelezés.

    20 éve.

    Azóta meg nem a javuló tendencia lett úrrá a szexualitásban a világban és így a társadalmunkban…lehetnek bőven meglepetések ma már, nagyon drasztikusak is….

    0     0
 6. Első körben csak legyintettem erre a hülyepicsára, mondván szerintem be van állva. Mert arra számítottam, hogy lesz annyi minimális tyúkesze, hogy a negatív reakciókra visszakozik majd és bocsánatot kér. De nem, ez tényleg hülye.

  Tiporjuk el.

  2     0
 7. Privát hozzászólás.

  0     0
 8. na tessék, nekünk is lehetne mémünk erre, hogy a sajtó kicsit felkapja jobban: #metoowithtibiatya

  amúgy zseniális volt tibiatya első írása a témában!

  0     0
 9. Kár Tibi atya oldaláért, szerettem. Sajnos Fábiáb Anita meg fogja nyerni a pert. Elvégre egy olyan világban ahol a matematika és az irodalom is rasszista lett mert sok benne a fehér férfi…

  0     0
 10. Az ugye megvan, hogy a némber bűncselekményt követett el a video közzétételével?

  “BTK. 332. § Aki nagy nyilvánosság előtta

  [...]

  c) a lakosság egyes csoportjai ellen – különösen fogyatékosságra, nemi identitásra, szexuális irányultságra tekintettel –

  gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.*

  Könyörgöm jelentse már fel valaki.

  Mondjuk valamely férfijogi egyesület. Ne gondoljuk már azt, hogy ha feljelentést teszünk, akkor a feminácik győznek

  Ha kussolunk és hagyjuk, hogy következmények nélkül maradjanak az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulások, akkor lesz végünk.

  1     0
 11. “elvesztettük Kókuszt…”
  micsoda tragédia lehetett…

  0     0
 12. A kérdés jogos: “ezt” miért nem jelentik fel?

  0     0
 13. Közveszélyes ,ha egy ilyennek egyszer teljesen elborul az agya akkor az büncselekményt fog előbb utóbb elkövetni.

  Elkorcsosult feminizmus….

  0     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

BESZÉDTÉMA - Bulvár
Leselejtezésre váró férfiak

Idős férfiak vonszolják magukat a folyosón, vagy ülnek a szobájukban maguk elé meredve, miközb...
Bemutatkoznak az üzleti innováció első női úttörői

Hány, de hány éve győzködik hiábavalóan a gonosz, elnyomó férfiakat feminista elvtársaink, hog...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Tovább gyűrűzik az állami nemi diszkrimináció: "Nők 40+"

Az elmúlt év végén jelentette be a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) azt az 1 milliár...
HÍREK - Politika
Bármelyik férfiból egy pillanat alatt bűnözőt kreálhat az Isztambuli Egyezmény

Ezzel a címmel adta közre nem régen Vésey Kovács László cikkét a Pesti Srácok. Az írás töb...
+Kiemelt cikkek
Beszélgetés Toplak Zoltán mentálhigiénés szakemberrel

[stream provider=video flv=x:/www.ferfihang.hu/webvideo/FerfihangBeszelgetes-ToplakZoltan.mp4 ...
CSALÁD - Otthon
A gyereknevelés hét főbűne

Eredetileg a felelős gyereknevelésről szóló írásom mellékletének szántam eme kis szemelvényt, ...
MŰVÉSZET - Kultúra
Az Iszlám a nők szemszögéből

Alábbi írást a Magyarországi Muszlimok Egyházának közösségi oldaláról, az iszlam.com-ról...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Feminista Hófehérke és a tutyimutyi királyfi

Most láttam a Tükröm, tükröm című filmet, s megihletett egy rövid eszmefuttatásra. Mert mi is ...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
A polkorrektség abszurditása

Teljesen véletlenül figyeltem fel egy angol napilap weboldalán egy olyan cikkre, ami érinti a ...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
The day when men left

Nézem itt Dean előző cikkét a fölösleges férfiakról, és hogy is mondjam, tajtékzok: égszakadás...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
A feministák most a vécén sírnak

Nem szokásom angol nyelvű feminista cikkeket magyarra fordítani, de ezúttal megteszem, mer...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Feminista dillemák, ezerkétszázadik fejezet

Ha valaki odafigyel a társadalmi jelenségekre, akkor már észrevehetett egy érdekes, újszerű pr...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Az információ börtöne

Elméleti síkról induló, hosszas filozófiai levezetés következik, a végén nagyon is gyakorlati ...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Ellenkultúra - Szárnyait bontogatja a férfijogi mozgalom

A fenti címmel jelent meg az ELLE Man magazinban az antifeminista ihletettségű írásai által kö...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Humorterror nemi erőszak fronton

Az elmúlt hónapokban  csúcsra járatott nemi erőszak hisztéria újabb fázisához érkezett, amihez...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Zaklatás = ha nem Brad Pitt próbálkozik

Vásári komédiába fulladt az a kezdeményezés, amit Alyssa Milano amerikai színésznő indított a ...


androfóbiaApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagender mainstreaminggyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0IsmerkedésIsztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepeknőnapNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret