Lopakodó exogámia

Berengar - 2017. november 11. szombat 11:38 - 59 hozzászólás

Címkék: ,

exogamyA következő írás érzékeny témát boncolgat, cuckservative olvasóink messze kerüljék el a cikket. Vérzőszívű liberálisok se olvassák, könnyen émelygés és rosszullét foghatja el őket a lehallgatókocsiban. S ezt nyugodtan verhetik trigger warningnak.

„A feketék közötti „magánjellegű” üzleteléseket mindazonáltal át- meg átjárják a morális megfontolások. Példaként a fehér nőkkel fenntartott szexuális viszonyt hozhatjuk fel. A fekete férfiak és a magyar nők közti szexuális viszonyt sok nehézség terheli. A „lojalitás”, a „hűség” és a „szerelem” itt meglehetősen idegen fogalmak. Számos kapcsolatot a haszonelvűség vezérel, másképpen szólva: nemcsak az egymás iránti mély vonzalom és tetszés a viszonyok tárgya, hanem anyagi céljuk is van. Ritka kivétellel ugyan, de minden interjúalanyomnak legalább két szeretője volt, néhánynak nem kevesebb, mint hat.”

Nem egy „hófehér, nagymagyar férfiak” által írott weblapról idéztem, hanem az ELTE Társadalomtudományi Karának kiadványából, mely az afrikai bevándorlók helyzetét veszi górcső alá, beleértve a helyi nőkkel való kapcsolatukat. Egy feketére hat magyar nő esik? A jelenség jóval elterjedtebb, mint hisszük, és a nők gyakrabban választanak más nemzetiségű házastársat is, mint a férfiak.

A női exogámia (bár valójában egy igen jól dokumentált jelenség) nem kap kellő hangsúlyt a mindennapi diskurzusokban. Míg Európa keleti felére a feleségexport jellemző (mely több szállal fűződik a prostitúcióhoz és a leánykereskedelemhez), addig Nyugaton hangsúlyosan jelen van a férjimport is: a harmadik világbeli férfiak házassági célú beutaztatása. Hazánkban egyszerre létezik a feleségexport és a férjimport szokása, súlyosan eltorzítva a nemi arányokat. Időben a hatvanas-hetvenes évekig kell visszamennünk, mikortól magyar nők ezrei csapódtak jól felfogott érdekükből külföldiekhez, elsősorban olaszokhoz, ahogy azt a Nászutak c. dokumentumfilm (1970) bemutatta. „Nyugati viszonylatban legfejlettebbnek mondható exportágazatunk ugyancsak a születésszám fogyasztója: a menyasszonyexport”– írta Fekete Gyula, s mennyire igaza volt! Ezzel párhuzamosan egy másik társadalmi mozgás zajlott, zajlik: sokatmondó, hogy az afrikai és arab „diákok”, „orvostanhallgatók” kivétel nélkül magyar feleséget szereztek, sokuk eleve a feleségszerzés céljával érkezett Magyarországra, s a tendencia napjainkban is érvényesül. Figyelmeztető jelzés az is, hogy hazánkban a fiatal nők értenek leginkább idegen nyelveken – a nők azok, akik külföldi partnerük nyelvét megtanulják.

Amerika hasonló válságjelenségtől hangos. Ha jó felbontású, adatgazdag statisztikát keresünk, feltűnő, hogy több nyugati fehér nő házasodik más kultúrkörbe tartozó férfival, mint ahány hasonló hátterű férfi idegen nővel. Két adat: az Egyesült Államokban 2009-ben 354 ezer fehér nő házasodott fekete férfival (az együttélők, alkalmi kapcsolatban lévők ennél többen vannak!), ezzel szemben csak 196 ezer fehér férfi vett el fekete nőt. Míg az amerikai fekete férfiak 4,6 %-a házasodik fehér nővel, addig a fekete nők 0,4 %-ának van fehér férje. A vegyesházasságokban a férfiak iskolázottsága és vagyoni helyzete lényegtelen (láthattuk: az afro-amerikai nők nem házasodnak nagyobb számban fehér férfiakkal), a nők kulturális preferenciája érvényesül. Nem véletlenül:

a női exogámia a domináns csoporthoz való asszimilálódás jele.

Az erdélyi és délvidéki magyar nők gyakrabban kötnek vegyesházasságot, mint a szintén kisebbségben élő magyar férfiak; a vegyesházasságot száz- meg százezernyi esetben kíséri etnikumváltás; gyermekeik már románok és szerbek lesznek, a magyar szó kihal. Amikor a svéd nők pakisztáni férfiakkal kötik össze életüket, szintén a nagyobb presztízsű csoporthoz igazodnak. Amikor az iszlamizált britek százezres tömegét huszonéves fehér nők teszik ki, szintúgy az európai elitek által támogatott, domináns kultúrába való integrálódás jele. A nyugati világ identitásukat vesztett nőtömegei a beolvadás előtti utolsó fázisban leledző kisebbségi magyarsághoz hasonló tüneteket produkálnak…

Fentebb számokról esett szó, de a politikai korrektség vasgárdistáit hidegen hagyja a statisztika. Nagyobb probléma, hogy az össztársadalmi tragédia iránt a konzervatív családpolitikában érdekelt körök sem fogékonyak. Ugyan a demográfiai összeomlás ellen küzdő Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom felmérése azt igazolja, amit régebb óta mondunk: a fiatalabb korcsoportokban a házasok, az együttélők és az együttjárók között is jóval több a nő, mint a férfi, a lehetőségeink korlátozottak. Egyrészt túl későn ismerték fel a problémát, másrészt a válságjelenség érzékelésén túl nem tárták fel a kiváltó okot. Szembetűnő, hogy az egyetemi hallgatók párválasztási szokásait tárgyaló kötet említés szintjén sem foglalkozik a női exogámiával, mely az egyetemi hallgatók, az Erasmus-nemzedék körében a legmagasabb. Vélhetően tovább zajlik majd az egyoldalú diskurzus az elköteleződni nem képes, kezdeményezni nem tudó férfiakról – utóbbi különösen visszatetsző a #metoo hisztérikampány közepette.

Értelmetlen dolog lenne hosszan boncolgatni a női exogámia „járulékos veszteségeit”, vagyis a magányra ítélt férfitömegek problémáit – ennek felvetése a liberális médiatúlsúly mellett több kárt okozhat, mint hasznot. A regresszív álhírgyárak már régen felfedezték az ideális bűnbakot: nap mint nap megszégyenítik és stigmatizálják a „frusztrált férfiakat”, abszurd boszorkányüldözés zajlik az állítólagos zaklatók ellen – a sztálini paranoia, a Nagy Terror mindennapossá válik, nyilvános bűnvallomással és kirakatperekkel.

Mit tehetnénk? Nem sok mindent. Lecserélhetőek vagyunk.10 votes, average: 5.00 out of 510 votes, average: 5.00 out of 510 votes, average: 5.00 out of 510 votes, average: 5.00 out of 510 votes, average: 5.00 out of 5 10 olvasó átlagosan 5.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Társadalom - Pszichológia rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


A nők és a menekültkérdés

A cikk apropóját ugyan az elmúlt hetek-hónapok eseményei adják, mégsem közvetlenül aktuálpolitikáról lesz szó. Az elmúlt időszakban tanúi lehettünk ...
Exogámia, te csodás

Sajátos párválasztási, szexuális szubkultúra van egyre inkább kibontakozóban Budapesten. Ha csak a közvetlen ismerőseim körében nézek körül, már ott i...


Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (59) Hivatkozások (0)
 1. Mondom be kell zárni őket a konyhába.

  0     0
 2. Erről a “ha ölni kell” című film jut eszembe, amikor a KKK tagok az éjszaka közepén kivonszolják az erdőbe a csajt és a vezetőjük valami ilyesmit mond neki:
  “A kutya nem tehet arról, hogy kutyának született, a patkány nem tehet arról, hogy patkánynak született, mint ahogy a nigger sem tehet arról, hogy niggernek született. Te viszont igen is tehetsz arról, hogy ezekkel vegyülsz.”

  Kis hazánk valamilyen szinten konzervatívabb mint az elhülyülő nyugat. Bár itt is “trendi” ilyen alja népekkel kefélni, de ezek a fajgyalázó ribancok azzal is tisztában vannak, hogy a társadalom nem igazán nézi ezt jó szemmel és később ezért sok férfi le se szarja őket, ezért igyekeznek ezeket pofátlanul eltitkolni. Így nagyon rafinált módszereket kell kitalálni, hogy megtudd, hogy a kiszemelt nő dugott-e már kutyával, négerrel, arabbal vagy más állattal. Ha kiderül, akkor azonnal meg kell szakítani vele minden kapcsolatot, ugyanis szennyezett áru. Búcsúzás előtt még le is lehet köpni.

  2     0
  • Nem említsd ezt a szar niggerzsidó propaganda filmet (annak is legalja, akinek a producere a most sokat emlegetett patkány weinsten volt) már a felütés is hazugság. Ha van fajközi erőszak pláne ilyen, az fordított.

   0     0
   • Csak kiemeltem belőle az egyetlen értelmes részt, ami kb. egy perc volt.
    Amúgy sajnos igazad van, tipikus mocsok, négersimogató, fehéreket mindenféle állatnak bemutató hazug propaganda.

    0     0
 3. tényleg ennyire rossz a helyzet Magyarországon? akkor itt Erdély szegletében még jól elvagyunk egymással

  0     0
 4. A youtube-on van egy nagyon érdekes mélyelemzés a témához kapcsolódóan, angolul. Objektíve vizsgálja, semmi nőgyűlölet, viszont tömény, nekem is meg kell még párszor néznem, mire teljesen megértem, de nagyon erős!

  How Women Dismantle NATIONS * / & other UNCOMFORTABLE TRUTHS

  https://www.youtube.com/watch?v=kOMkl3ApTK0

   

  1     0
 5. Ismét egy kiváló-hiánypotló cikk.

  0     0
 6. “Sie können uns unterdrücken, sie können uns meinetwegen töten, kapitulieren werden wir nicht!”

  0     0
 7. Szerintem elég lett volna a cikk címe és az utólsó mondat: Mit tehetnénk? Nem sok mindent! Lecserélhetőek vagyunk!

  Ebben minden benne van! A többi csak sallang!

  0     0
 8. Mit tehetnénk? Nem sok mindent. Lecserélhetőek vagyunk.”
  Aki itt megakad, megérdemli. Bár tény, hogy a társadalom nem ad segítséget ahhoz, hogy ennél többé váljunk, hanem inkább ezt neveli belénk.

  0     0
  • Egy fecske nem csinál nyarat a saját nõink arulnak el miközben felmentjük öket tetteik alól! Széllel szemben nem jó huggyozni bár megkönnyebbülsz de utánna rájössz hogy rádment az egész!

   1     0
   • Jaja, végül is mindig van egyszerűbb megoldás. Nem baj, ha sok nő nyíltan elárulja a fehér civilizációt, szarjuk le, mert hát mit is lehet tenni. Az sem baj, ha bepofátlankodik Európába a sok középkori szinten vegetáló arab, legfeljebb majd növesztünk szakállat és amúgy is buli lesz, mert majd engedik, hogy négy feleséged legyen. Persze csak ha nem fejeznek le a nyílt utcán.
    Ez az egész femináci, multikulti mocsok a társadalom és a civilizáció legalapvetőbb építőkövét, a családot támadta meg. Nem véletlenül végződik válással a házasságok 50%-a (bár van az 60 is), nem véletlenül van ennyi problémás, idegbeteg kamasz, depressziós, alkoholista felnőtt, mert nincs mögöttük egy stabil érzelmi háttért. A mi felelősségünk megvédeni a gyerekeinket, hogy ne higgyék azt, hogy menő drogosnak, buzinak, kurvának, bűnözőnek lenni.

    1     0
   • Nem ez lenne az első alkalom, hogy egy szélsőségből lesz a többség. Ezért nem szabad itt megakadni, hanem halmozni, majd nőzni. Így a végén már a nő lesz a lecserélhető. Ez nem széllel szemben hugyozás, hanem gondos előrelátás.

     

    Aztán azt írod:

    “saját nõink arulnak el miközben felmentjük öket tetteik alól!”

    Nyilvánosan le kell hurrogni, és ha lehet, megalázni azokat a férfikat, akik így viselkednek. Munkahelyen ezt persze nyilván nem lehet (főleg górékkal), de mindenhol máshol igen. Ez is már valami.

    0     0
  • Elugrunk Thaiföldre, ahol ugyan mi leszünk a gonosz exogámok, de annyira azért ez nem nagy baj. Csak ismerve a Thaiokat érdemes az esküvő előtt meggyőződni róla, hogy nincs-e pöcse a menyasszonynak? De ha túl egzotikusnak tűnnének, akkor átlehet ugrani a szomszédba Irináért, csak ott érdemes kicsit sietni, mert az Ukrán állam nem igazán bírja anyagilag a háborút a donbaszi traktorosok ellen, meg egyébként is épp a maci provokálásával van elfoglalva, és sose lehet tudni, mikor dönt úgy Moszkva, hogy tulajdonképpen a Krasznaja Armyia még mindig a legerősebb a Tajgától a Britt tengerekig. Utána ugyanis lehet az Irinák már picit lehasználtak lesznek. Meg persze már nem is lesz ugyanaz.

   0     0
 9. Én azt hittem az utolsó három mondat csak valami provokáció.Vagy toborzó a judeai nemzeti front elit öngyilkos alakulatába…

  0     0
 10. Azért ne essünk pánikba.

  Két oka van annak, hogy ezek szerint a színeseket tartják a nők a domináns csoportnak.

  1. A Média. A Médiában (szóljatok, ha kisbetűvel írjam ezt a szót is, Sieg Grammar!) ugyebár a fehér férfiak, főleg a családapák ilyen csetló-botló balfaszoknak, meg unalmas szürke bétáknak vannak megjelenítve, szemben a laza és vagány niggerekkel. A vegyes családok pedig mindig nigger férfit és fehér nőt jelentenek, a propaganda pedig a nőkre mindig jobban hat.

  2. A való életben pedig a színesekre nem megy rá a rendőrség, nehogy rasszizmussal vádolják őket, ők pedig ezt kihasználják, és a klasszikus rosszfiús bűnözést kvázi büntetlenül csinálhatják, amíg mi a melóban törjük magunkat. Plusz miattuk a közbiztonság hiánya miatt, gázos környéken a fehér nők nem érzik biztonságban magukat egy átlag fehér srác mellett, ezért választanak közülük.

  Megoldás:

  1 Kultúrkampf megnyerése, a zsidók fehér ember számára tervezett, ránk erőltetett Multikulti faji politika kitakarítása a médiából

  2. A való életben, ha leveszik végre a fehér férfiakról a szájkosarat és a pórázt, vajon mennyi idő alatt takarítjuk ki ezt az istállót? Cigivel és kávéval együtt tíz perc, anélkül kb. öt perc. Vagyunk mi is olyan kemények mint a színesek.

  2     0
  • A szinesek nem kemények, beszari gyáva állatság.

   1     0
   • A vérükben van. A szavannákon is könnyebb elfutni az oroszlán elől, mint szembeszállni vele. Ahhoz képest, hogy még a 60-as években sem szállhattak fel a négerek a fehér buszokra, de még külön WC-t is kellett használniuk, hogy a szegregált oktatásról már ne is beszéljünk, alig fél évszázad alatt rengeteget hülyült a társadalom. AZ USA-ban nyílt néger terrorizmus zajlik, Franciaországban pedig már megvalósult egy párhuzamos társadalom és már a németek is alig pár lépésre vannak ettől.

    2     0
   • Ők is, akár a cigányok, csoportban (hordában) erősek.

    Nekünk, fehér, “keresztényeknek” azonban továbbra sem esik le a tantusz, h talán együttműködve erősebbek lennénk…

    0     0
  • Be kell tiltani az ilyen hazug szarokat, de legalábbis bojkottálni.
   Azért néhány déli államban még pofán basszák a négert. Az ilyen elhülyült, libsi államokban – Kalifornia, New York – sokkal rosszabb a helyzet. Plusz ott azért könnyebben agyonlőheted a házadba bepofátlankodó négert, mint máshol.

   1     0
  • Valahogy nem kerek a logikai levezetésedben, hogy a zsidóknak ez az egész miért jó? Genetikai szempontból még nálunk is hátrányosabb zsidónak (lásd még: zsidó itt, itt és itt) miért jó az, ha a fehér nőket fekák meg kreolok meg arabok dugják? Ezeknek a pénzük nélkül egyébként is negatív az SMV-jük, még Átlag Józsival se veszik fel a versenyt. De még ha csak dugásra tartják is a gój nőket, akiket a pénzükért megkapnak, akkor se akar gondolom egyik sem egzotikus nemi betegségeket összeszedni, amik ellen a gumi sem véd. Egyébként is a fityma nélkül megkérgesedett makkjukra még gumit húzni nettó kegyetlenség.

   “Vagyunk mi is olyan kemények mint a színesek.”

   Azért ne feledd a törpe bölcsességét.

   0     0
 11. En a magam nevében tudok nyilatkozni. Legnagyobb vágyam, hogy összejöjjek egy nőies testalkatú, “curvy” latin vagy fekete nővel, mégpedig azért, mert engem az vonz, testileg, lelkileg.

  Másrészt nem csak, hogy nem vonzanak, hanem taszítanak a fehér nők.

  0     0
  • A fizikai kinézet mi módon képes lelkileg vonzani?

   3     1
  • Ezt neked. Van abból is unikum, de a fehér rassz szépségét kár lenne tagadni. Minden más kultúrában is a fehérebb, világosabb bőr a szépség mércéje. Így van ez a Távol-Keleten, de ugyanúgy Latin_Amerikában is .

   1     0
  • Ahogy gondolod. Bár ahogy kinéz az afrikai nők többsége, nem csodálkozom, hogy az ottani férfiak inkább a majmokat dugják, a világra szabadítva az AIDS-et.

   0     0
   • “Ami a homoszexualitást illeti, az elhangzottak szerint először azt népszerűsítik, ugyanakkor nyilvánvaló, hogy ez abnormális magatartás. De ez a dzsungel törvényének csak egy másik eleme, mert ha valaki olyan ostoba, hogy enged a homoszexualitásnak, akkor nem alkalmas arra, hogy benépesítse ezt a földgolyót.
    Dr. Dunegan azután megemlíti, hogy Dr. Day szólt bizonyos betegségek létrehozásáról. Úgy véli, hogy az AIDS-t is laboratóriumban kísérletezték ki, és ennek egyik célja lehet azoktól az ostoba emberektől megszabadulni, akik elfogadták a homoszexuális életvitelt. Dunegan szószerint így foglalja össze a Dr. Day-től hallottakat:
    “Ha olyan buta vagy, hogy a homoszexualitás népszerűsítése meggyőzött, akkor nincs helyed a Földön, és előbb-utóbb kihullassz. Kiválasztunk és megszabadulunk tőled. Azok lesznek a túlélők, akik elég okosak ahhoz, hogy ne hagyják magukat a propagandánk által félrevezetni.”"

    0     0
 12. Mi az akadálya? És mi van az albínó néger nőkkel?

  0     4
 13. Sajnos több évtizede már, hogy a gestapo helyett a télapó jár az emberekhez…

  Amúgy meg az egész valóban visszavezethető a balfaszságunkra. Míg az átlag fehér (lényegtelen, hogy magyar, német, svéd, vagy akármilyen) egy ultra-balfasz béta szerencsétlen, aki kinyalja a csaj seggét (még akkor is, ha egy csóró melós), mert ezt nevelik belé a szülők, a társadalom. Addig jön a nigger és “Yo, bitch, wanna see my bbc?”, a csaj pedig fekszik vagy térdre borul és szopóállásba helyezi magát.

  Mennyi ilyen kis ribancot hallottam. “Milyen szegény országból jöttek és mekkora kitartás van bennük… Meg akartam ismerni a kultúrájukat, aztán annyira kedves, de ugyanakkor annyira férfias is volt. És az a szép vastag szája…”

  Bónuszként, míg egy átlag magyar állampolgár véletlenül teherbe ejt egy nőt és 18-25 évig fizeti a gyerektartást, addig egy nigériait soha az életbe nem találnak meg. Meg arrafelé olyan gyakori az AIDS, hogy mit számít neki egy kis tripper vagy clamydia, simán tolja gumi nélkül bármelyik nőt. A nő meg még ha tudná is, ki az apa, ki sem tudja mondani a csávó nevét, hogy Oluwayemisi Ayobunmi.

  Mikor vendéglátóztam, volt egy ilyen vegyes pár, valami “Oyuakármi” volt a niggernek a neve, a csaja meg mosolyogva “3 hónapja együtt vagyunk, de nem tudom kimondani, én csak ojcinak hívom.”

  0     0
 14. Ezen már csak röhögni tudok, no meg, bőven megérdemlik…..

  Egy nigériai AIDS-es menedékkérő legalább két tucat izlandi nővel létesített szexuális kapcsolatot, közülük többet meg is fertőzött. (Man claims not to have known he was HIV positive, icelandmonitor.mbl.is, 2015. július 24.) Egy Elefántcsontpartról bevándorolt Casanova hét nőt fertőzött meg szándékosan AIDS-cel Franciaországban. (Sida: le serial séducteur qui contaminait ses conquêtes, leparisien.fr, 2017. november 13.) Simon Moleke kameruni születésű szélhámos, aki antirasszista-antifasiszta aktivistaként sokáig a liberális lengyel média kedvence volt, kilencéves lengyelországi tartózkodása során hivatalosan 12 (valójában legalább negyven) nőt fertőzött meg AIDS-cel szándékosan. Noha kezdettől fogva tudott a betegségéről, azzal beszélte le partnereit az óvszer használatáról, hogy az egy feketével szemben rasszizmusnak számítana, és hogy az „ő spermája szent” (sic!). (Wikipedia-szócikk korrigálva.)

  Forrás:http://www.demokrata.hu/velemeny/ez-nem-migransvalsag-ez-egy-globalista-bordely

   

  1     0
  • A legelső olyan kommentem, melyet valaha is cenzúráztak, pontosabban töröltek a Férfihangról, itt volt megtalálható. Ha jól emlékszem, kb. két mondatban felvázoltam benne, hogyan tudjuk megmenteni a fehér, keresztény, európai civilizációt. El sem tudom képzelni, hogy mivel vertem ki a biztosítékot. Kár, hogy töröltétek, ütős kis komment volt az… :)))

   1     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

CSALÁD - Otthon
Férfinapi Kiállás 2017

A Férfihang Civil Társaság aktivistái idén is megtartották szokásos férfinapi "kiállásukat". J...
Gender, gulág, gondolatbűn

Harvey Weinstein lebukott. Az „elvtárs, segítsd a lebukottakat” elvének vége, egykori elvtársa...
TÁRSADALOM - Pszichológia
Hová vezet?

Hová vezet a szélsőséges paranoia és gyanakvás? Ránk zúdul Amerikából. Munkahelyi szexuális ...
TÁRSADALOM - Pszichológia
Anyák és fiúk a lelki függőség hálójában

„Az meglett ember, akinek szívében nincs se anyja, apja” (József Attila: Eszmélet) A téma, a...
CSAJOZÁS - Szex
Hipergámiára adható lehetséges férfi válaszok

A hipergámia meghatározására jelen cikkben nem térnék ki, mivel itt a Férfihangon több írás is...
HÍREK - Politika
Európai Parlamenti vita a szexuális zaklatásról és bántalmazásról

A női Európai Parlamenti képviselők sem kivételek, ők is nagyon sokszor találkoztak már szexuá...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Gondolatok a színházban

Interaktív színház: A színészek megszólítják a közönséget, bratyiznak vele, a széksorok közöt...
CSALÁD - Otthon
A családfőségről

Valami zseni jó 50 éve kitalálta, hogyan lehetne a feleségeket fellázítani a férjeik ellen: be...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
A férfi és az apa, mint a városi folklór rémalakja

Pénzt és energiát nem kímélve dolgoznak már évtizedek óta a feminista aktivisták, hogy lerombo...
CSAJOZÁS - Szex
Hipermonopoli

Nem valami új társasjáték, csak egy botcsinálta szójáték a különböző párválasztási stratég...
CSAJOZÁS - Szex
Az időeltolódás törvénye

Valamikor nyáron egy cikk alatti kommentben a hölgy olvasók vitát kezdeményeztek arról, vajon ...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Semmi szex és New York

Ez a cikk a brit Telegraph egyik írásán alapul és korunk partnerkapcsolati, társadalmi viszony...
+Kiemelt cikkek
Piros Pirula Férfiaknak

Az alábbi cikk egy Reddites aranyrög Deansdale angol nyelvű blogja nyomán. Rengeteg férfi pro...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Apátlanság és feminista bürokrácia

Mint tudjuk a bürokrácia ismérve az ügyintézésben tanúsított merev, szűk látókörű magatartás. ...
CSALÁD - Otthon
A rózsaszín póni esete

Családi fesztivál volt Kőszegen. Ökumenikus. A sok program közt volt arcfestés is. A fiam (Ben...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Havas tanár úr: Metoo!

Ezt tényleg alig fogod elhinni. Az ATV nemrégen indult #Bochkor című műsorának beharangozója h...


androfóbiaApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagender mainstreaminggyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0IsmerkedésIsztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepeknőnapNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret