Férfihang.hu

Sallai Róbert Benedek, LMP képviselő: Atyavilág!

Férfihang.hu - 2017. november 19. vasárnap 17:33 - 25 hozzászólás
Sallai Róbert Benedek, LMP képviselő

Sallai Róbert Benedek, LMP képviselő

Az Isztambuli Egyezménnyel kapcsolatos Nemzetközi Férfinapi akciónkban a parlamenti képviselőknek kiküldött levelünkkel azonnal “jelentős” figyelmet sikerült kieszközölnünk. Sallai Róbert Benedek, LMP képviselő példaértékű gyorsasággal, elsőként tisztelt meg minket válaszával:

 

Atyavilág!

Nem csoda, hogy sem a levelet, sem a “állásfoglalást” senki nem mert aláírni, kit anya szült. Nem kérek több levelet, ha nem gond.

Üdvözlettel: Sallai R. Benedek

Lenyűgözően lényeglátó, érvekben bővelkedő, készséges levelére az alábbi viszontválaszt küldtük meg Sallai R. Benedek képviselő úrnak:

Tisztelt Képviselő Úr!

Atyavilág! Mind a levél, mind az állásfoglalás alá van írva, egy civil szervezet írta azt alá. Remélve, hogy azzal talán ki tudom eszközölni Képviselő Úr érdemi figyelmét is, ezért elnökként személyesen is aláírom ezt a levelet.

Szeretném ráirányítani a figyelmét, hogy két petíciót is létrehoztak már civil szervezetek, amelyeket mindeddig összesen 7 000 magyar állampolgár írt alá. Felettébb sajnálatosnak érezném, ha képviselő úr az ő aggályaikat annyival elintézhetőnek gondolná, hogy kijelenti, Őket biztosan nem anya szülte.

http://www.citizengo.org/hu/fm/41487-az-isztambuli-egyezmeny-alairasa-gender-ideologia-trojai-falovat-jelentheti-magyarorszag

http://www.citizengo.org/hu/41243-tisztelt-miniszterelnok-ur-tisztelt-hazelnok-ur-tisztelt-frakciovezetok-mi-peticio-alairoi

Az Ön véleményével szemben nekem az a meggyőződésem, hogy akit magyar anya szült, az ezt a súlyosan diszkriminatív, az ország szuverenitását is veszélyeztető egyezményt csakis ellenezheti, ha azt legalább egyszer figyelmesen elolvasta. Én most leszek olyan udvarias, hogy mindössze azt feltételezem Önről, hogy még egyszer sem olvasta el.

Sajnálattal tájékoztatom Önt, hogy az Önre bízott jelentős társadalmi feladat miatt Önnek nincs joga visszautasítani a magyar állampolgárok, a magyar civil szervezetek leveleit, már csak azért is, mert a mi adónkból fizetik az Ön bérét. Tehát a képviselőknek címzett leveleinket továbbra is meg fogja kapni. Szíves megértését köszönjük!

Remélem, nem ellenzi tisztelt Képviselő Úr, hogy válaszát és ezt a viszontválaszt a Férfihang Civil Társaság internetes portálján a Férfihang.hu-n is közreadjuk.

Tisztelettel:

Csuzi Attila – A Férfihang Civil Társaság elnöke


Címkék: ,

Az egyéni szerzői név alatt megjelenő cikkek nem a Férfihang.hu szerkesztőségének egységes állásfoglalását, hanem elsősorban a szerzők egyéni véleményét hivatottak kifejezni, bemutatni; céljuk sok esetben mindössze a vita, párbeszéd kezdeményezése a művészi provokáció eszközével. Az írások közlésére a véleményszabadság és a médiapluralizmus érvényre juttatásának igényével kerül sor. A Férfihang.hu szerkesztőségének, moderátorainak elsődleges feladata a vonatkozó törvényi keretek és a jóízlés kívánalmainak betartatása.
5 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 5 5 olvasó átlagosan 5.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Hírek - Politika, Társadalmi kezdeményezések, Társadalom - Pszichológia rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


Meghiúsult az Isztambuli Egyezmény ratifikálására tett kísérlet

Kevés szó esik arról, hogy a hazai "Gender Iparág" évek óta elkeseredett harcot folytat a rendkívül káros, egyértelműen szexista, nemi alapo...
Demonstráció az Isztambuli Egyezmény ellen

Február 23-án 16 órakor az Isztambuli Egyezmény törvénybe iktatása ellen tiltakozunk a parlament előtt. Az esemény törvényes keretek között kerül megt...
Férfiak fognak tiltakozni a nők elleni erőszakot tiltó egyezmény ellen a Parlamentnél

Fenti címmel adott hírt a Parlament előtt az Isztambuli Egyezmény törvénybeiktatása ellen szervezett demonstrációról a HVG, még az esemény előtt. Ha ...
Az Igazságügyi Bizottság tovább tárgyalja az Isztambuli Egyezmény ügyét

Szelényi Zsuzsanna, az Együtt képviselőnője az Isztambuli Egyezménnyel kapcsolatosan a tegnapi napon az Igazságügyi Bizottság megbeszélésén elhangzott...
Baló György diszkriminatív televíziós vitát rendezett az Isztambuli Egyezményről

Baló György a Magyarul Balóval című műsorában ismét elővette az Isztambuli Egyezmény kérdését. Műsora felvezetőjében kifejtette, hogy nem érti, hogy m...


Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (25) Hivatkozások (0)
 1. nem lepett meg.
  nehezen tudom elképzelni, hogy bárki is az elempéből kicsit is eltérne a Szél Bernadett által diktált kottától.
  én a Fidesz állásfoglalásra vagyok nagyon kíváncsi és remélem hogy pont olyan badassként képviselik az ügyet, mint az illegális bevándorlás kérdésében. kemény ellenszélben, de elvek mentén.
  mindenesetre a libnyaf média is rendesen rá van reppenve és a meetoot próbáljak most erre felhasználni, hogy az IEt ratifikálják.
  https://merce.hu/2017/11/18/soha-nem-ratifikaljuk-az-isztambuli-egyezmenyt-inkabb-nemeth-szilard-menti-meg-a-noket-a-bevandorloktol/

  0     0
  • Tehát az elsőszülöttek nyugodtan aláírhatják szerinte.

   0     0
  • Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb a #metoo-t fel fogják használni arra, hogy az iszlámista/színesbőrű migránsok által a fehér nők ellen elkövetett tömeges nemi erőszakot relativizálják, mondván hogy a fehér, keresztény férfiak sem jobbak a deákné vásznánál, lásd: #metoo… Tehát hogy úgymond a nemi erőszak “nem érv” a bevándorlás ellen – és természetesen kényelmesen elfeledkezve majd a #metoo zsidó vonatkozásairól…

   1     0
 2. Röviden: ez egy fasz, az összes hasonszőrűvel együtt. Remélem, hogy 2 százalékot sem érnek el jövőre, amire széllberni kvótanőcivel az élükön jó esélyük van.

  1     0
  • Nem nem, ez nem egy fasz – a fasz -túlságosan hízelgő lenne rá nézve. Ez egy MANGINA.  – a fasz jelző fent van tartva a hülye férfiaknak. A mangina csak genetikailag hímnemű.

   0     0
 3. Követem Sallai R. Benedek írásait, még ha a pártjával nem is szimpatizálok. Értelmes ember, de lányos apukaként soha nem fog a blue pill világán túl nézni, politikusként pedig soha nem fog a pártnézetektől eltérően nyilatkozni.

  0     0
 4. Ha jól emlékszem eddig azon a véleményen voltam, hogy a politikai aktivitás felesleges. De most, hogy egy férget kiugrattatok a bokorból azt mondom, hogy igen, ezt így kell csinálni! Nagyon királyok vagytok!

  Már attól is dagad a májam, hogy így a partvonalról követem az eseményeket.

  Remélem egyre több embernek kinyílik a szeme és az ilyen libsicsicskákra nem szavaz többé senki.

  0     0
  • Magyarországon van kb 5-6 szdsz, amik együttesen is talán ha 5-6%-on vannak, külön külön meg sehol, kb. alig a hibaszázalék fölött, de pofázni azt tudnak, a médiában marhára nem 5-6%-on vannak, hanem sajnos 60-80%-on. A sötét-zöld Szél Detti miniszterelnök jelölt úgy, hogy a pártja van vagy 4%-on… XD

   0     0
 5. Hogyan és hol lehetne belépni a Férfihang Civil Társaságba? Korábban írtam ugyan néha vadulós hozzászólásokat (lásd: “kössük fel a feministákat”, stb…) de azt kell mondanom: látom, hogy tényleg lehetséges felvenni a feminista/kulturális marxista elemekkel a harcot a jogállam keretei között normális eszközökkel, és ezzel az aktivitással valódi hatást, reakciót, eredményeket lehet elérni a magyar társadalomban! Ez csodálatos! Természetesen ez jó út – eddig nem hittem benne, de most belátom: igazatok van – és ezt maximálisan támogatni szeretném! Nyilván megőrizném a az internetes perszónám (Hunn) nyújtotta anonimitást, viszont magánszemélyként ettől függetlenül (nick-nevemet nem felfedve) akár saját nevemmel, arcommal, és aláírásommal is felvállalnám a részvételt ebben a nemes célokért folytatott küzdelemben! Van erre valami lehetőség?

  0     0
 6. LMP-lehet más a politika.Még Kádár és Rákosi elvtársaknak is lehetett levelet küldeni.Ja ,hogy ő nem azonos velük? Nem.Rosszabb.

  0     0
 7. Atyavilág! Ti tényleg azt hiszitek, hogy demokrácia van (bárhol a világon) a szó eredeti nép-uralom értelmében? Ezek ott fent azt hagynak figyelmen kívül, amit akarnak. Láttatok már hírekben olyan tüntetést, demonstrációt, aminek sikerült törvényi változásokat elérnie bármely országban, tényleg? Ők “választott” képviselők szigorúan idézőjelben, de végig gondoltátok már, hogy mindez olyan, mint amikor gyerekként eldurrantasz egy kiflis zacskót egy madarakkal teli fa mellett,  és a madarak felröppennek, aztán ugyanazok a madarak más elosztásban leszállnak ugyanarra a fára? Gondoljatok már bele, abban is csak reménykedhetünk, hogy ne vigyék padlóra az országot. A GDP 74%-a  az államadósság. Azaz magyarul, mintha 1 személy tartozna a banknak háromnegyed évnyi fizetéssel. Valahogy, az emberek ennél arányaiban jóval nagyobb például lakáshiteleket is visszafizetnek emberileg felfogható idő alatt, az államadósság meg nem akar sehogy se végre visszafizetve lenni. Ki a fenének érdeke hogy van még adósságunk és kiszolgáltatottak vagyunk miatta? Végig se gondolják, hogy melyik beruházás hozná és melyik vinné a pénzt…. Én nem bízok senkiben párt színektől függetlenül. Kiköltekeznek és nem osztják be a pénzt. Magán személyeknek minimum fél évnyi megélhetésre elegendő tartalékot szoktak javasolni. Ez alapján az ország GDP 50%-ának kellene államkassza zsebben lenni pluszban, nem 74%-os mínuszban lenni… Valaki valamit rosszul csinál…

  Kizárólag a saját életünk döntései felett van hatalmunk, és kizárólag magunkért vagyunk felelősek. Nincs ráhatásunk a politikusokra és törvényekre, viszont mindannyian segíthetünk saját magunkon a red pill filozófia segítségével.  A politikusok szólítgatásával véleményem szerint nem csináltok mást, mint hogy a hátatokra festitek a célkeresztet, és reménykedtek, hogy a “jogállam” (kinek a joga…) majd megvéd a hátba szúrástól. A helyzet nem úgy néz ki, mint amit menteni lehet. Jobb megoldás, ha csak annyit kérdezünk, “Who is John Galt?” (Nagyon sok szorgalmas dolgozó ember már feltette ezt a kérdést más okból…) Hagyjuk, hogy a helyzet megoldja saját magát. Ha bedől, akkor legalább újra lehet építeni valami jobbat a jelenlegi helyzet helyett. Hideg sör és popcorn készenlétben. (Tudom, ez seggfej megjegyzés volt.)  Spanyoloknál is társadalmi katasztrófát okozott az Isztambuli egyezmény szellemisége, erről volt is valami youtube-videó. A politikusokat csak az érdekli, hogy darabszámra legyen elég adófizető aki fizet mindenkit. Majd ha zuhanórepülésbe mennek a születési, családalapítási statisztikák, talán 18 év múlva késő bánatukban elgondolkodnak, hogy jobban kellett volna bánni a férfiakkal -  vagy félremagyarázzák és elsikálják az egészet, abban is nagyon jók.

  0     0
  • Atyavilág! Ti tényleg azt hiszitek, hogy demokrácia van (bárhol a világon) a szó eredeti nép-uralom értelmében?

   Nem hisszük, én legalábbis nem hiszem. A demokratikus népképviseletnek akkor lenne értelme, ha a minket képviselő embereket magunk közül választhatnánk és visszahívhatnánk. Ez esetben lenne a hatalom a népnél. Ezzel szemben a mai rendszerben nem magunk közül választjuk a minket képviselőket, hanem a pártok összeállítják a képviselők listáját, akikre szavazni lehet. A valós hatalom tehát azoknál az embereknél van, akiknek hatalmukban áll ezt a listát összeállítani. A többi csak színház és a részvétel illúziója.

   Államadósság? A rendszerváltáskor a “magyar” parlament hozott egy törvényt, mely szerint a Magyar Nemzeti Bank onnantól független. Mitől is lett független? Hát a magyar államtól. Vagyis a jegybank onnantól (((privát kézben))) van. A jegybank által kibocsátott pénzre pedig az állam kamatot fizet. Ebből logikusan csak a magyar állam eladósodása következhet be, nem igaz?

   A következtetéseiddel egyetértek. Maximális kontrollra kell törekednünk a saját életünk felett. Emellett igyekeznünk kell jó hatással lenni a körülöttünk élők életére. Az internet viszont lehetőséget ad arra, hogy ha rendkívül korlátozottan is, de esetleg befolyással lehessünk a nagyvilág folyamataira… talán. Erről mi a véleményed?

   0     0
  • Az ,hogy a politikusok esetleg mint mondod:”talán 18 év múlva késő bánatukban elgondolkodnak, hogy jobban kellett volna bánni a férfiakkal” ha később el tudnak gondolkodni akkor most is.Független magát megoldó helyzet meg nincs.Miből gondolod ha a mostani rendszer összeomlik nem egy kétszáz éves diktatúra jön vagy bármi más.

   0     0
 8. Tipikus romkocsmák bölcsész nagyképűség. Tévedés ne essék, a romkocsmák szerethetők, a bölcsészek lehetnek jó fejek, de az általam vázolt figura tényleg létezik… Lenézve mindent a nagykörúton kívül …

  0     0
 9. Kérdés. Ha most teljesen naiv(eltúlzott) jóindulattal nézem a dolgot nem lehet ,hogy ez az ember és mások is tényleg azt hiszik, ez az egyezmény a családon belüli erőszak nemiszerv csonkítás,kényszerházasság,kényszerabortusz és kényszersterilizálás megszüntetésére és csak arra fogant? Szerintem az egyezményt úgy ahogy van a szemetesbe kéne dobni de mindent törvénybe lehetne foglalni ami az egyezményben van, kiegészítve a kihagyott férfijogi részekkel és elhagyva a társadalmi nem baromságot.Ekkor megszűnne egy csomó támadási felület és a nyúl is kiugrana a bokorból mi volt az igazi cél és mi az álcázás.

  0     0
  • És kihagyva azt a részt, hogy női bevándorlóknak menekült státuszt kell adni és be kell engedni őket akkor, ha az országukban nem becsülik eléggé a női jogokat. Figyelem! Nem csak a lopakodó genderideológia trójai falova van az egyezményben elrejtve, hanem egy bevándorlási kiskapu is! Az egyezmény elfogadása után itt kopogtathatna a harmadik világ asszonyainak nagyobb  része és családegyesítés útján aztán jöhetne velük a teljes család is.

    

   60. cikk —Menedékjog iránti kérelem nemi alapon

   1. A részes felek megteszik a szükséges jogalkotási vagy más intézkedéseket annak biztosítása érdekében, hogy a nőkkel szembeni nemi alapú erőszak a menekültek helyzetére vonatkozó 1951. évi egyezmény 1. cikke A. részének (2) bekezdése szerinti üldözés egyik formájaként és a súlyos sérelem olyan formájaként legyen elismerhető, amely kiegészítő/szubszidiárius védelmet tesz szükségessé.

   2. A részes felek gondoskodnak arról, hogy az említett egyezményben felsorolt összes ok a nemekhez kapcsolódó szempontokat figyelembe vevő értelmezést kapjon, és hogy azokban az esetekben, amikor azt állapítják meg, hogy az üldözéstől való félelem egy vagy több ilyen okból fakad, akkor a kérelmezők a vonatkozó alkalmazandó okmányoknak megfelelően menekült jogállást kapjanak.

   3. A részes felek megteszik a szükséges jogalkotási vagy más intézkedéseket, hogy a nemekhez kapcsolódó szempontokat figyelembe vevő befogadási eljárásokat és támogatási szolgálatokat alakítsanak ki a menedékkérők számára, továbbá nemi alapú iránymutatásokat és a nemekhez kapcsolódó szempontokat figyelembe vevő menekültügyi eljárásokat dolgozzanak ki, ideértve a menekült jogállás meghatározását és a nemzetközi védelem kérését is.

   0     0
 10. Érdemesebb lenne (lett volna?) csakis a frakcióvezetőknek, pártelnököknek írni. A legtöbb képviselő nem fog csak úgy visszajelezni, köti a pártfegyelem, az egész kezdeményezés kukába megy, vége.

  0     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

TÁRSADALOM - Pszichológia
Az edoi csata

Sietve bontották a tábort, a sógun serege gyorsan közeledett. Kagawa szegény szamuráj volt, ...
Már nem divat a nők után vágyakozni Japánban?

Japánul a szex szó szerinti fordítása "húskapcsolat". Ezért nevezik növényevőknek azokat a fér...
MŰVÉSZET - Kultúra
Human

A „Human” (2015) Yann Arthus-Bertrand, francia rendező filmje. A világ hatvan országából való ...
+Kiemelt cikkek
Beszélgetés Toplak Zoltán mentálhigiénés szakemberrel

[stream provider=video flv=x:/www.ferfihang.hu/webvideo/FerfihangBeszelgetes-ToplakZoltan.mp4 ...
CSAJOZÁS - Szex
Az alfaság egy másik megközelítésben

Az elmúlt napokban újra fellángolt a vita az "alfaság" definiálása kapcsán. Mindeközben véletl...
HÍREK - Politika
Kéri elemzett, most a Fidesz sértődött

A Jászapáti Művészetek Háza a nyers odamondogatás színterévé változott az elmúlt hét folyamá...
MŰVÉSZET - Kultúra
Queensryche Operation: mindcrime

Egy zenei album, amelyről mindenképpen szót szerettem volna ejteni. Nehéz dolog ez, hiszen lus...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Leszbikusok az előszobában

Feltűnt egy szerelmi (mozi)dráma, aminek leszbikus lányok a főszereplői. A villamosmegállókban...
+Kiemelt cikkek
Posztfeminizmus – avagy hogyan lesz egy eszmerendszer romboló és válik önmaga paródiájává

Előre bocsátom, hogy ezt az írást vitaindítónak szánom és úgy gondolom, hogy el is fog indítan...
+Alkalmi cikkek
A patriarchális család védelmében - II.

Az alábbi cikk és előzménye a Konzervatóriumról származik, angol eredetit lásd itt. &nb...
CSALÁD - Otthon
A családfőségről

Valami zseni jó 50 éve kitalálta, hogyan lehetne a feleségeket fellázítani a férjeik ellen: be...
CSALÁD - Otthon
Richard Williamson: Lányok az egyetemen

A Szerkesztőség közleménye: Hogy ne csak mindig a szélsőséges feministákról essen szó, most lá...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Az iskolai nevelés elnőiesedése

Sok jel mutat arra, hogy a feminizálódás a nevelésben nagyon sok fiatal fiút és férfit taszít ...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Ötórai tea vagy ötórai szex?

Nevezzen meg két tanút, akik látták, hallották, hogy a sértett beleegyezett az önnel való szex...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Humorterror nemi erőszak fronton

Az elmúlt hónapokban  csúcsra járatott nemi erőszak hisztéria újabb fázisához érkezett, amihez...
CSAJOZÁS - Szex
Bevezetés a piros pirulába 6. - Kedvencünk a shit test

Előző tanóránkon tisztáztuk a keretek fogalmát, mely egy a mindennapi társadalmi dinamikák sor...


androfóbiaAntifeminizmusApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagenderfeminizmusgyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0Isztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepekNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret