Férfihang.hu

Sallai Róbert Benedek, LMP képviselő: Atyavilág!

Férfihang.hu - 2017. november 19. vasárnap 17:33 - 27 hozzászólás

Címkék: ,

Sallai Róbert Benedek, LMP képviselő

Sallai Róbert Benedek, LMP képviselő

Az Isztambuli Egyezménnyel kapcsolatos Nemzetközi Férfinapi akciónkban a parlamenti képviselőknek kiküldött levelünkkel azonnal “jelentős” figyelmet sikerült kieszközölnünk. Sallai Róbert Benedek, LMP képviselő példaértékű gyorsasággal, elsőként tisztelt meg minket válaszával:

 

Atyavilág!

Nem csoda, hogy sem a levelet, sem a “állásfoglalást” senki nem mert aláírni, kit anya szült. Nem kérek több levelet, ha nem gond.

Üdvözlettel: Sallai R. Benedek

Lenyűgözően lényeglátó, érvekben bővelkedő, készséges levelére az alábbi viszontválaszt küldtük meg Sallai R. Benedek képviselő úrnak:

Tisztelt Képviselő Úr!

Atyavilág! Mind a levél, mind az állásfoglalás alá van írva, egy civil szervezet írta azt alá. Remélve, hogy azzal talán ki tudom eszközölni Képviselő Úr érdemi figyelmét is, ezért elnökként személyesen is aláírom ezt a levelet.

Szeretném ráirányítani a figyelmét, hogy két petíciót is létrehoztak már civil szervezetek, amelyeket mindeddig összesen 7 000 magyar állampolgár írt alá. Felettébb sajnálatosnak érezném, ha képviselő úr az ő aggályaikat annyival elintézhetőnek gondolná, hogy kijelenti, Őket biztosan nem anya szülte.

http://www.citizengo.org/hu/fm/41487-az-isztambuli-egyezmeny-alairasa-gender-ideologia-trojai-falovat-jelentheti-magyarorszag

http://www.citizengo.org/hu/41243-tisztelt-miniszterelnok-ur-tisztelt-hazelnok-ur-tisztelt-frakciovezetok-mi-peticio-alairoi

Az Ön véleményével szemben nekem az a meggyőződésem, hogy akit magyar anya szült, az ezt a súlyosan diszkriminatív, az ország szuverenitását is veszélyeztető egyezményt csakis ellenezheti, ha azt legalább egyszer figyelmesen elolvasta. Én most leszek olyan udvarias, hogy mindössze azt feltételezem Önről, hogy még egyszer sem olvasta el.

Sajnálattal tájékoztatom Önt, hogy az Önre bízott jelentős társadalmi feladat miatt Önnek nincs joga visszautasítani a magyar állampolgárok, a magyar civil szervezetek leveleit, már csak azért is, mert a mi adónkból fizetik az Ön bérét. Tehát a képviselőknek címzett leveleinket továbbra is meg fogja kapni. Szíves megértését köszönjük!

Remélem, nem ellenzi tisztelt Képviselő Úr, hogy válaszát és ezt a viszontválaszt a Férfihang Civil Társaság internetes portálján a Férfihang.hu-n is közreadjuk.

Tisztelettel:

Csuzi Attila – A Férfihang Civil Társaság elnöke5 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 5 5 olvasó átlagosan 5.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Hírek - Politika, Társadalmi kezdeményezések, Társadalom - Pszichológia rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


Így diszkriminálja Magyarországon a férfiakat a radikális feminista Isztambuli Egyezmény

Alábbi cikkünket immár két évvel ezelőtt tettük közzé az Isztambuli Egyezmény átfogó kritikájaként. Az elmúlt időszakban úgy tűnt, hogy az egyezmé...
Bármelyik férfiból egy pillanat alatt bűnözőt kreálhat az Isztambuli Egyezmény

Ezzel a címmel adta közre nem régen Vésey Kovács László cikkét a Pesti Srácok. Az írás több okból is említésre méltó. Egyrészt a magyar sajtó egyi...
Országos sztrájkra készülnek a nők nőnapon Spanyolországban

Az Isztambuli Egyezményt elsők között ratifikáló és rendelkezéseit messzemenően jogrendjébe építő Spanyolországban - amely állam a progresszív feminis...
Nemek szerinti bérkimutatásokat akar az LMP

Újabb követelés-csomaggal állt elő a Lehet Más a Politika nevű feminista gittegylet. Szél Bernadett, a párt miniszterelnök-jelöltje tatabányai sajtótá...
Morvai Krisztina a nőjogi migrációs kiskapuról

A Férfihang Civil Társaság Isztambuli Egyezménnyel kapcsolatos állásfoglalásban is említettük, az egyezmény nem csak súlyosan megsérti a férfiak egyen...


Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (27) Hivatkozások (0)
 1. nem lepett meg.
  nehezen tudom elképzelni, hogy bárki is az elempéből kicsit is eltérne a Szél Bernadett által diktált kottától.
  én a Fidesz állásfoglalásra vagyok nagyon kíváncsi és remélem hogy pont olyan badassként képviselik az ügyet, mint az illegális bevándorlás kérdésében. kemény ellenszélben, de elvek mentén.
  mindenesetre a libnyaf média is rendesen rá van reppenve és a meetoot próbáljak most erre felhasználni, hogy az IEt ratifikálják.
  https://merce.hu/2017/11/18/soha-nem-ratifikaljuk-az-isztambuli-egyezmenyt-inkabb-nemeth-szilard-menti-meg-a-noket-a-bevandorloktol/

  0     0
  • Tehát az elsőszülöttek nyugodtan aláírhatják szerinte.

   0     0
  • Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb a #metoo-t fel fogják használni arra, hogy az iszlámista/színesbőrű migránsok által a fehér nők ellen elkövetett tömeges nemi erőszakot relativizálják, mondván hogy a fehér, keresztény férfiak sem jobbak a deákné vásznánál, lásd: #metoo… Tehát hogy úgymond a nemi erőszak “nem érv” a bevándorlás ellen – és természetesen kényelmesen elfeledkezve majd a #metoo zsidó vonatkozásairól…

   1     0
  • Ezt most idebigy, mert erre tényleg nem szàmítottam, hogy ilyen szarteregetésbe kezdenek a választások után:
   “Hadházy a fegyelmi eljárása elöl egy megjátszott színdarabba menekült, én meg ostoba módon segítettem neki. Dettin, akitől „lehet más a politika“ elvén pár alkalommal számon kértem a közpénzből létrehozott ruhatárát, a százezres fodrászszámlákat, a 20 milliós őt ünneplő nagygyűlést – és sorolhatnám, most már profi politikusként reagál: él a lehetőséggel, hogy távozzak azonnal a közéletből, mert kezdtek kínosak lenni számára is a kérdések, amiket most véletlenül nem Hadházy kérdez, mert őt is megválogatja, hol lásson visszaéléseket. Mikor barátja, Ungár Peti szexuális zaklatási ügye kirobbant tavaly, akkor az „össze kell zárnunk, ne engedjük a támadást“ politikája volt napirenden, most persze más a menüett.”

   0     0
 2. Röviden: ez egy fasz, az összes hasonszőrűvel együtt. Remélem, hogy 2 százalékot sem érnek el jövőre, amire széllberni kvótanőcivel az élükön jó esélyük van.

  1     0
  • Nem nem, ez nem egy fasz – a fasz -túlságosan hízelgő lenne rá nézve. Ez egy MANGINA.  – a fasz jelző fent van tartva a hülye férfiaknak. A mangina csak genetikailag hímnemű.

   0     0
 3. Követem Sallai R. Benedek írásait, még ha a pártjával nem is szimpatizálok. Értelmes ember, de lányos apukaként soha nem fog a blue pill világán túl nézni, politikusként pedig soha nem fog a pártnézetektől eltérően nyilatkozni.

  0     0
 4. Ha jól emlékszem eddig azon a véleményen voltam, hogy a politikai aktivitás felesleges. De most, hogy egy férget kiugrattatok a bokorból azt mondom, hogy igen, ezt így kell csinálni! Nagyon királyok vagytok!

  Már attól is dagad a májam, hogy így a partvonalról követem az eseményeket.

  Remélem egyre több embernek kinyílik a szeme és az ilyen libsicsicskákra nem szavaz többé senki.

  0     0
  • Magyarországon van kb 5-6 szdsz, amik együttesen is talán ha 5-6%-on vannak, külön külön meg sehol, kb. alig a hibaszázalék fölött, de pofázni azt tudnak, a médiában marhára nem 5-6%-on vannak, hanem sajnos 60-80%-on. A sötét-zöld Szél Detti miniszterelnök jelölt úgy, hogy a pártja van vagy 4%-on… XD

   0     0
 5. Hogyan és hol lehetne belépni a Férfihang Civil Társaságba? Korábban írtam ugyan néha vadulós hozzászólásokat (lásd: “kössük fel a feministákat”, stb…) de azt kell mondanom: látom, hogy tényleg lehetséges felvenni a feminista/kulturális marxista elemekkel a harcot a jogállam keretei között normális eszközökkel, és ezzel az aktivitással valódi hatást, reakciót, eredményeket lehet elérni a magyar társadalomban! Ez csodálatos! Természetesen ez jó út – eddig nem hittem benne, de most belátom: igazatok van – és ezt maximálisan támogatni szeretném! Nyilván megőrizném a az internetes perszónám (Hunn) nyújtotta anonimitást, viszont magánszemélyként ettől függetlenül (nick-nevemet nem felfedve) akár saját nevemmel, arcommal, és aláírásommal is felvállalnám a részvételt ebben a nemes célokért folytatott küzdelemben! Van erre valami lehetőség?

  0     0
 6. LMP-lehet más a politika.Még Kádár és Rákosi elvtársaknak is lehetett levelet küldeni.Ja ,hogy ő nem azonos velük? Nem.Rosszabb.

  0     0
 7. Atyavilág! Ti tényleg azt hiszitek, hogy demokrácia van (bárhol a világon) a szó eredeti nép-uralom értelmében? Ezek ott fent azt hagynak figyelmen kívül, amit akarnak. Láttatok már hírekben olyan tüntetést, demonstrációt, aminek sikerült törvényi változásokat elérnie bármely országban, tényleg? Ők “választott” képviselők szigorúan idézőjelben, de végig gondoltátok már, hogy mindez olyan, mint amikor gyerekként eldurrantasz egy kiflis zacskót egy madarakkal teli fa mellett,  és a madarak felröppennek, aztán ugyanazok a madarak más elosztásban leszállnak ugyanarra a fára? Gondoljatok már bele, abban is csak reménykedhetünk, hogy ne vigyék padlóra az országot. A GDP 74%-a  az államadósság. Azaz magyarul, mintha 1 személy tartozna a banknak háromnegyed évnyi fizetéssel. Valahogy, az emberek ennél arányaiban jóval nagyobb például lakáshiteleket is visszafizetnek emberileg felfogható idő alatt, az államadósság meg nem akar sehogy se végre visszafizetve lenni. Ki a fenének érdeke hogy van még adósságunk és kiszolgáltatottak vagyunk miatta? Végig se gondolják, hogy melyik beruházás hozná és melyik vinné a pénzt…. Én nem bízok senkiben párt színektől függetlenül. Kiköltekeznek és nem osztják be a pénzt. Magán személyeknek minimum fél évnyi megélhetésre elegendő tartalékot szoktak javasolni. Ez alapján az ország GDP 50%-ának kellene államkassza zsebben lenni pluszban, nem 74%-os mínuszban lenni… Valaki valamit rosszul csinál…

  Kizárólag a saját életünk döntései felett van hatalmunk, és kizárólag magunkért vagyunk felelősek. Nincs ráhatásunk a politikusokra és törvényekre, viszont mindannyian segíthetünk saját magunkon a red pill filozófia segítségével.  A politikusok szólítgatásával véleményem szerint nem csináltok mást, mint hogy a hátatokra festitek a célkeresztet, és reménykedtek, hogy a “jogállam” (kinek a joga…) majd megvéd a hátba szúrástól. A helyzet nem úgy néz ki, mint amit menteni lehet. Jobb megoldás, ha csak annyit kérdezünk, “Who is John Galt?” (Nagyon sok szorgalmas dolgozó ember már feltette ezt a kérdést más okból…) Hagyjuk, hogy a helyzet megoldja saját magát. Ha bedől, akkor legalább újra lehet építeni valami jobbat a jelenlegi helyzet helyett. Hideg sör és popcorn készenlétben. (Tudom, ez seggfej megjegyzés volt.)  Spanyoloknál is társadalmi katasztrófát okozott az Isztambuli egyezmény szellemisége, erről volt is valami youtube-videó. A politikusokat csak az érdekli, hogy darabszámra legyen elég adófizető aki fizet mindenkit. Majd ha zuhanórepülésbe mennek a születési, családalapítási statisztikák, talán 18 év múlva késő bánatukban elgondolkodnak, hogy jobban kellett volna bánni a férfiakkal -  vagy félremagyarázzák és elsikálják az egészet, abban is nagyon jók.

  1     0
  • Atyavilág! Ti tényleg azt hiszitek, hogy demokrácia van (bárhol a világon) a szó eredeti nép-uralom értelmében?

   Nem hisszük, én legalábbis nem hiszem. A demokratikus népképviseletnek akkor lenne értelme, ha a minket képviselő embereket magunk közül választhatnánk és visszahívhatnánk. Ez esetben lenne a hatalom a népnél. Ezzel szemben a mai rendszerben nem magunk közül választjuk a minket képviselőket, hanem a pártok összeállítják a képviselők listáját, akikre szavazni lehet. A valós hatalom tehát azoknál az embereknél van, akiknek hatalmukban áll ezt a listát összeállítani. A többi csak színház és a részvétel illúziója.

   Államadósság? A rendszerváltáskor a “magyar” parlament hozott egy törvényt, mely szerint a Magyar Nemzeti Bank onnantól független. Mitől is lett független? Hát a magyar államtól. Vagyis a jegybank onnantól (((privát kézben))) van. A jegybank által kibocsátott pénzre pedig az állam kamatot fizet. Ebből logikusan csak a magyar állam eladósodása következhet be, nem igaz?

   A következtetéseiddel egyetértek. Maximális kontrollra kell törekednünk a saját életünk felett. Emellett igyekeznünk kell jó hatással lenni a körülöttünk élők életére. Az internet viszont lehetőséget ad arra, hogy ha rendkívül korlátozottan is, de esetleg befolyással lehessünk a nagyvilág folyamataira… talán. Erről mi a véleményed?

   0     0
  • Az ,hogy a politikusok esetleg mint mondod:”talán 18 év múlva késő bánatukban elgondolkodnak, hogy jobban kellett volna bánni a férfiakkal” ha később el tudnak gondolkodni akkor most is.Független magát megoldó helyzet meg nincs.Miből gondolod ha a mostani rendszer összeomlik nem egy kétszáz éves diktatúra jön vagy bármi más.

   0     0
 8. Tipikus romkocsmák bölcsész nagyképűség. Tévedés ne essék, a romkocsmák szerethetők, a bölcsészek lehetnek jó fejek, de az általam vázolt figura tényleg létezik… Lenézve mindent a nagykörúton kívül …

  0     0
 9. Kérdés. Ha most teljesen naiv(eltúlzott) jóindulattal nézem a dolgot nem lehet ,hogy ez az ember és mások is tényleg azt hiszik, ez az egyezmény a családon belüli erőszak nemiszerv csonkítás,kényszerházasság,kényszerabortusz és kényszersterilizálás megszüntetésére és csak arra fogant? Szerintem az egyezményt úgy ahogy van a szemetesbe kéne dobni de mindent törvénybe lehetne foglalni ami az egyezményben van, kiegészítve a kihagyott férfijogi részekkel és elhagyva a társadalmi nem baromságot.Ekkor megszűnne egy csomó támadási felület és a nyúl is kiugrana a bokorból mi volt az igazi cél és mi az álcázás.

  0     0
  • És kihagyva azt a részt, hogy női bevándorlóknak menekült státuszt kell adni és be kell engedni őket akkor, ha az országukban nem becsülik eléggé a női jogokat. Figyelem! Nem csak a lopakodó genderideológia trójai falova van az egyezményben elrejtve, hanem egy bevándorlási kiskapu is! Az egyezmény elfogadása után itt kopogtathatna a harmadik világ asszonyainak nagyobb  része és családegyesítés útján aztán jöhetne velük a teljes család is.

    

   60. cikk —Menedékjog iránti kérelem nemi alapon

   1. A részes felek megteszik a szükséges jogalkotási vagy más intézkedéseket annak biztosítása érdekében, hogy a nőkkel szembeni nemi alapú erőszak a menekültek helyzetére vonatkozó 1951. évi egyezmény 1. cikke A. részének (2) bekezdése szerinti üldözés egyik formájaként és a súlyos sérelem olyan formájaként legyen elismerhető, amely kiegészítő/szubszidiárius védelmet tesz szükségessé.

   2. A részes felek gondoskodnak arról, hogy az említett egyezményben felsorolt összes ok a nemekhez kapcsolódó szempontokat figyelembe vevő értelmezést kapjon, és hogy azokban az esetekben, amikor azt állapítják meg, hogy az üldözéstől való félelem egy vagy több ilyen okból fakad, akkor a kérelmezők a vonatkozó alkalmazandó okmányoknak megfelelően menekült jogállást kapjanak.

   3. A részes felek megteszik a szükséges jogalkotási vagy más intézkedéseket, hogy a nemekhez kapcsolódó szempontokat figyelembe vevő befogadási eljárásokat és támogatási szolgálatokat alakítsanak ki a menedékkérők számára, továbbá nemi alapú iránymutatásokat és a nemekhez kapcsolódó szempontokat figyelembe vevő menekültügyi eljárásokat dolgozzanak ki, ideértve a menekült jogállás meghatározását és a nemzetközi védelem kérését is.

   0     0
 10. Érdemesebb lenne (lett volna?) csakis a frakcióvezetőknek, pártelnököknek írni. A legtöbb képviselő nem fog csak úgy visszajelezni, köti a pártfegyelem, az egész kezdeményezés kukába megy, vége.

  0     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Tovább gyűrűzik az állami nemi diszkrimináció: "Nők 40+"

Az elmúlt év végén jelentette be a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) azt az 1 milliár...
CSAJOZÁS - Szex
Bevezetés a piros pirulába 9. - Szexpiaci érték

Továbbra is közgazdaságtani vonalon mozgunk tovább a piros pirula világában. Aki az előző rész...
Bagdy Emőke a férfiakról és nőkről

Bagdy Emőke – klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, szupervízor, a pszichológiatudomány...
CSALÁD - Otthon
Felőrölve

A következőkben egy férfi levelét adjuk közre , aki a saját bőrén tapasztalta meg, mire számít...
TÁRSADALOM - Pszichológia
A férfi "önzés"

Ezt a www.lelkititkaink.hu-n találtam. Tök igaz. "Érdekes megfigyelés, hogy amikor a repülőgép...
HÍREK - Politika
Férfiak fognak tiltakozni a nők elleni erőszakot tiltó egyezmény ellen a Parlamentnél

Fenti címmel adott hírt a Parlament előtt az Isztambuli Egyezmény törvénybeiktatása ellen szer...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Már megint a népesedéspolitika

Nem szeretem ismételni magam, de véletlenül az orrom elé ugrott egy cikk, amire muszáj vol...
HÍREK - Politika
A Parlament elé kerül a külföldről támogatott civil szervezetekről szóló törvényjavaslat

Látva azt a rombolást, amelyet a külföldről támogatott feminista álcivil szervezetek vittek vé...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
A nők lázadása

A feminista tábor Varga István szavai kapcsán nem csak demonstrációt, hanem egyenesen "nőlázad...
+Kiemelt cikkek
Tiltakozás az Isztambuli Egyezmény ellen

Sajnálatos módon a kormány kommunikációjában és a médiában sem kapott kellő hangsúlyt, hogy a ...
TÁRSADALOM - Pszichológia
Nincs kapcsolat (a Zimbardo könyv) III. rész

A személyes megjegyzések dőlt betűvel vannak szedve. Bevallom a problémán túl a megoldási ...
+Kiemelt cikkek
A feminizmus és az eldobható férfi

Fordításban közöljük Karen Straughan (GirlWritesWhat) "Feminism and the disposable male", vagy...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Az X százalék: Miről is szól valójában a feminizmus, és miért kötelessége minden szabadságszerető embernek harcolni ellene?

Olaszország, Egyesült Államok, Kongó, Egyesült Királyság, Dél-Korea, Dánia, Ausztrália, Mexi...
TÁRSADALOM - Pszichológia
Nincs kapcsolat (a Zimbardo könyv) II. rész

Dőlt betűvel szedtem a saját gondolataimat. „Nagy kiábrándulásról” beszél Zimbardo, ame...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Miért zsákutca a XXI. századi feminizmus?

A világon minden természetes mozgás az egyensúly irányába hat. Minden olyan erőfeszítés előrem...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Apátlanság és feminista bürokrácia

Mint tudjuk a bürokrácia ismérve az ügyintézésben tanúsított merev, szűk látókörű magatartás. ...


androfóbiaApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagender mainstreaminggyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0IsmerkedésIsztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepeknőnapNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret