A genderpropaganda öl, butít, nyomorba dönt

Berengar - 2017. november 23. csütörtök 12:18 - 68 hozzászólás

Címkék: , , , , , ,

„Miért magasabb a férfiak, mint a nők?” – kérdezi a balliberális Mérce poétája. „A különbség korántsem természetes, hanem társadalmi különbségek idézhették elő” – hangzik a felelet. Paleolit üvegplafon, kőkorszaki bérkülönbség, maszkulin-hegemón hominidák – közreadjuk az élenjáró feminista tudomány akadémiai szintű eredményeit.

Miért magasabb a férfiak, mint a nők?

Az állatvilágban gyakran épp az ellenkezője jellemző, de az emberi faj esetében többnyire nagyobb termetűek.

Egy genderista számára furcsának tűnhet, de minden emlősállat esetében nagyobb a hím, mint a nőstény, akár a testtömeget, akár a testmagasságot vesszük – a nőstény gorilla feleakkora, mint egy hím. Az emberiség evolúciója szempontjából nincs jelentősége (mondjuk) az ízeltlábúak ivari kétalakúságának. A Mérce (leánykori nevén: Kettős Mérce) így folytatja:

Az olyan nagy fehérjetartalmú tápanyagokért, mint a hús vagy a zsírok, ősidők óta kemény verseny folyik a nemek között. És ebben a küzdelemben a férfiak kerekedtek felül: hagyományosan ők fogyaszthattak több ilyen fehérjét, annak ellenére is, hogy ezekre nagy szüksége van a várandós és szoptató anyáknak (…) ez az egyenlőtlenség vezetett oda hosszú távon, hogy a magasabb termetű nők halandósága megnőtt – és ez lenne az oka annak, hogy a kisebb termetű nők génjei kerekedtek felül a kiválasztódás során.

Rosszul táplálkozó, gyenge nők satnya utódokkal? Furcsa gondolat, hisz a tudomány hosszú ideje megkülönbözteti az örökletes és a szerzett tulajdonságokat. Elsőként az derül ki a fenti cikkből, hogy a szervezet megszerzett tulajdonságait tovább örökítheti a következő generációknak – idősebb olvasóink számára ismerős sorok ezek, hisz a kultúrbalos heccportál szó szerint megismétli Micsurin és Liszenko tévtanait. A posztmodernitás Micsurin-kertjében érdekes gyomok teremnek.

Ami a nemi dimorfizmust illeti: szó sincs arról, hogy a két nem alkati különbsége, „egyenlőtlensége” bármikor is növekedett volna. A valóságban pont fordítva történt: a legkorábbi emberelődöknél az „ős-asszony” lényegesen kisebb termetű volt, mint férfi párja: a különbség egykor még nagyobb lehetett. A férfiak és nők testmérete közötti különbség az évmilliók során egyre jobban csökkent, a nők testmagassága időben előre haladva egyre nagyobb lett.

Az élenjáró feminista tudomány szerint a gorillák hím- és nőstényegyedeinek eltérő magasságát szintén társadalmi különbségek idézhették elő.

Domináns-recesszív öröklésmenet, természetes kiválasztódás, humán genom – furcsa és idegen szavak egy genderista számára. Halkan hozzátenném, hogy a nők nemzedékeinek testméret-változásához az apák is hozzájárultak – éles versenyhelyzetben a legéletképesebb, legszívósabb férfiak örökítik tovább génállományukat, akik ugyancsak életrevaló lánygyermekeket nemzenek. Ez minden épelméjű ember számára nyilvánvaló, kivéve azokat, akik a férfiakat és nőket külön fajként kezelik. A Mérce-cikk úgy tartja, hogy a női faj egyedeinek fenotípusa (fizikai megjelenése) teljesen független az hímivarsejtben található 23 kromoszómától. A szerző szerint az alacsony nőktől kizárólag alacsony nők származnak – ez csakis úgy lehetséges, ha az ivartalanul szaporodó nők klónozzák magukat. Előre a még szebb, boldogabb világ felé, az egynemű emberiség felé!

Írásom végére érve egy kérdés maradt: mire hivatkozik a tisztelt szerző? Priscille Touraille Hommes grands, femmes petites c. munkájára. Nos, Priscille Touraille könyve 2008-ben látott napvilágot – tíz éves megállapításokról van szó, semmi újról, nincs mit ünnepelni.

A Mérce bloggere a francia kutató könyvét nem olvasta, csak a könyvajánlót.

***

A kedves olvasó itt okkal-joggal vághat közbe, hogy „de hát ezek hülyék!” Való igaz: de ezeknek a tudatlanoknak folyóirataik vannak, tanszékeik vannak, hálózataik vannak, hisz ők az elit. Ha kell, egyetemi tanárokat lincselnek meg, karriereket törnek derékba, tanulmányokat tiltanak le. A genderizmus intellektuális imposztorai tudományról beszélnek – nem több jogon, mint a liszenkóizmus rohamcsapatai. Mindkét irányzat erőszakkal számol le a progresszió tagadóival – a nyugati világban olyan ideológiai terror tombol, mint egykor a maoista Kínában vagy sztálini Szovjetunióban. A társadalomtudományokat évtizedekkel korábban lerohanták, elfoglalták, leszalámizták, ezúttal a hard science van soron. A defenzívába szorult Tudomány szégyenkezve hallgat.

A kikényszerített kényszeregyenlősdi, a szélsőséges utópiahajszolás jegyében egyesek odáig jutottak, hogy a magasságkülönbséget is a felszámolandó nemi egyenlőtlenségek körébe sorolják. Semmi meglepő sincs ebben. A balliberális médiaelit olyan szakadékba manőverezte magát, ahonnan nincs visszaút.14 votes, average: 4.71 out of 514 votes, average: 4.71 out of 514 votes, average: 4.71 out of 514 votes, average: 4.71 out of 514 votes, average: 4.71 out of 5 14 olvasó átlagosan 4.71 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Feminizmus - Antifeminizmus, Társadalom - Pszichológia, Tudomány - Technika rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


Feminista történelem

Aki foglalkozott már a témával, az tudja: a feministák átírják a történelmet. És nem csak a hiteles, tényszerű változatát, de a mítoszokat, a legendák...
Az elnyomott nők hangja

Egy olasz hölgy, bizonyos Lucrezia Marinella könyvet írt az alábbi címmel: "A nők nemessége és kiválósága, valamint a férfiak hibái és bűnei&...
Így lett sok féligazságból egyetlen nagy hazugság

Clement kolléga szállított nekünk anyagot, ezúttal nem kifejezetten feminista oldalról, de mégis az ő hangszerelésükben. Íme, ilyen az amikor olyanok ...
Genderkurzus, ufológia

A gendervallás ízig-vérig tudományellenes. Nemrég számoltunk be arról, hogy a genderkurzus hadat üzent a biológiának és a genetikának - vannak, akik ...
Alapvető feminista tévedések 1. - Történelem

A feministák általában kerülik a kézzelfogható valóságra történő hivatkozást, mivel ha - teszem azt - az ablakon kimutatva akarnák szemléltetni a nők ...


Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (68) Hivatkozások (0)
 1. A kis kecskebakok elszívják az anyatejet bele a félkilós heréjükbe ,fujj.

  4     3
 2. Bazdmeg ezt le lehetett hozni különösebb nehézség nélkül, nem volt ott valaki genderéknél aki legalább 3-as volt bioszból az isiben?

  Delin-Serial-Kiniskel-Forintocska-Libsifemcsi, mondjátok hol vagytok iylenkor, úgy olvasnám Tőletek hogy de ez igaz, mert…

  2     0
 3. USA-ban már nagyobb a nők testsúlya a férfiakénál, ők már előttünk járnak gendertársadalmi szempontból, is.

  6     0
 4. “ebben a küzdelemben a férfiak kerekedtek felül: hagyományosan ők fogyaszthattak több ilyen fehérjét”
  Genderéknél teljesen elmentek otthonról. Mindigis az volt a szokás, hogy ha nincs elég kaja, akkor a várandós és szoptatós nőket éheztetik. Általában is, ha baj volt, akkor őket dobták koncnak, az erősebb férfiak meg röhögve megúsztak mindent.
  LOL ez a banda. Rendbe kellene tenni őket végre. Mondjuk rájukzárni az egyetem ajtaját és csak akkor mehentek büfébe, ha lefogytak és megtanultak tisztességesen viselkedni a férfiakkal.
  0     0
 5. Ilyen amikor “ideológiailag átgyúrják a kérdést“. A legvörösebb és legvéresebb balos időket idézi. Szerencsére még sortüzek és gulágok nincsenek, de majd lesznek.

  A Szexmisszió c. film jó utalás.

  1     0
 6. Csak ámulok és bámulok. Nem azon, hogy valaki hogyan képes ekkor marhaságokat kifosni magából (mármint a merce.hu), elvégre nőből van a lelkem (Dobsi Viktória a merce.hu “szerzője”), hanem azon, hogy hogyan vagytok ezt ti (a ferfihang cikkírói és kommentelői) képesek nap mint nap végigolvasni az ilyeneket anélkül, hogy visszafordíthatatlan testi és szellemi károsodást ne szenvednétek. Vagy másképpen, mivel közömbösítitek azt a méreganyagot, amelyet az ilyen cikkek elolvasása választ ki az emberi szervezetben?
  Nem mellesleg ezt a félcédula blogot “férfiak” is szerkesztik. Beleolvastam most a ságvári endre reinkarnáció Pap Szilárd István egyik “remek” cikkébe, amelyben éppen azért szomorog, mert mi magyarok mennyire el vagyunk maradva a civilizált nyugati civilizációktól a hagyományos nemi szerepek lerombolásában, pontosabban az ehhez kapcsolódó sztereotípiák megváltoztatásában. Hogy ez szerinte miért jó, azt nem tudom, de ha a hanyatló nyugat ebben élen jár, akkor mi biztos elmaradottak vagyunk.

  0     0
 7. kérem azt a mémet, hogy “don’t refer to scientific facts, they all are misogynist”

  0     0
 8. A facebookos hozzászólás nem féli a sátánt, pedig oktalanság biztonságban érezni magát. Az ostoba totalitárius is megtalálta a maga értelmiségi fegyvermérnökét. Hát még akkor milyen egyszerű a dolog ha pinát tud felkínálni.

  A femináci ostobák már összerakták a maguk halálbrigádait antifa néven, akikkel el lehet veretni az egyet nem értőket. Majd ezek a jóvágású fiatalemberek elfuttatják az antiutópia technikai részét.

  Nem elég szemlélni. Az ilyen ostoba pitsákat szénné kell shamingelni, amíg az értelmesek vannak többségben. Nem hagyható, hogy addig hülyítsék a társadalmat, míg mensevikből bolsevikok lesznek.

  0     0
  • Vagy csak a világnak egy olyan szerencsésebb felére sikerült menekülnie, ahol MÉG lehet vadászni az ilyen walking (brain)deadekre.

   Komolyra fordítva a szót, szerintetek mekkora hatása van az ilyen áltudományos marhaságoknak. Pontosabban, megjelennek-e ezek a minden normális ember által egyértelműen idiótaságnak minősülő agymenések magasabb szinten is, mint egy ilyen szennyblog (merce.hu). Tudom, hogy ez leginkább nőknek íródott (meg agyatlan, férfiszerű valamiknek), de azért még él bennem a remény, hogy az átlag nő azért nem szopja be ezt a sok baromságot, legfeljebb a totál menthetetlen agyhalottak. Vagy ne reménykedjek?
   Érdemes-e az ilyenekkel komolyabban is foglalkozni, mint hogy az ember nevet rajta egy jót (vagy sír)?

   0     0
   • Az emberi agy nagyon furcsán működik. Manapság divat azt gondolni, hogy rendkívül logikusan és racionálisan gondolkodunk, de ez talán még a legokosabbakra sem igaz, pláne nem az átlagra.

    Az egyik alapvető dolog, hogy a minták, amiket látunk mindenképpen hatnak ránk. Tehát valóban, ha valamit sokat ismételgetnek, még akkor is ha tudjuk hogy hülyeség, előbb utóbb a világképünk részévé válik. Ha filmet nézünk, és esetleg nem vagyunk ideológiailag felkészültek, vagy csak kicsit is ellankad az éberségünk és belesüppedünk a sztoriba, akkor az üzenetek egy részét tudat alatt fogadjuk el. (Ez az oka egyébként, hogy még szórakozásképpen sem szabad mozgóképet nézni.) Ugyanígy, ha sok időt töltünk femik, demik vagy libsik között, akkor óhatatlanul átveszünk tőlük ezt-azt.

    A tudatmanipulációnak csak egy része a média. Ha már fertőződtek az emberek, akkor már ők is manipulálják egymást. A nőkre különösen jellemző, hogy a világképüket a környezetükéből átlagolással nyerik ki. Az emberek egymásra hatnak tudat alatt, ha akarjuk, ha nem.

    Mennél több tehát a genderszakos, annál erősebb tehát a társadalom rothasztása. Valóban az egyetlen ésszerű megoldás az lenne, ha a gendereseket, feminista szociológusokat nyilvánosan körberöhögné mindenki. Viszont ez olyannyira antiszociális, hogy nehéz megtenni. Gondold el mondjuk, hogy bekerülsz egy társaságba, beszélgettek, szóba kerül, hogy ki mivel foglalkozik:

    “- És te mit tanulsz?

    - Genderszakos vagyok.

    - Az a buzológia? Szüleid tudják? Nem szégyelled magad? Miből fogsz élni? A társadalmat fogod bomlasztani Soros pénzén amíg nyugdíjba nem mész?”

    Képzeld el, hogy egy ilyet lenyomsz. Meg fognak még hívni az ismerőseid?

    0     0
    • Ciki vagy sem. Érdemes beleállni. Talán ennél udvariasan van… De muszáj.

     0     0
    • Értem én, hogy miről írsz, és általánosságban ez igaz is. Ebben az esetben viszont egy olyan szélsőséges ostobaságról van szó, amelyet átlagos épp ésszel egy közepesen iskolázott ember sem vesz komolyan, egy kevésbé iskolázott meg kapásból körberöhög. Ez már az a kategória, hogy  a Föld lapos, Pataki Attilát rendszeresen elrabolják az ufók, Tihanyi Tamás pedig fantom gerincműtétet végez el a távolból, miután a mosógép fűtőszálával megállapította, hogy az agyam és az ivarszerveim 5 százalékban működnek csak.

     Szóval az ilyen megnyilvánulással ezek a szerencsétlenek csak magukat és a “mozgalmukat” járatják le és talán egyre többen veszik észre, hogy meztelen a király(lány), vagy éppen ellenkezőleg, újabb adalékot tudnak a véresszájú feminnáci őrület táptalajához adni? Van az a határ, amelyet elvakultságuk ellenére még ők sem akarnak átlépni, vagy minden mindegy? Előfordulhat-e, hogy holnapután egy (mondjuk) svéd parlamenti képviselőnő egyszer csak kijelenti, hogy szegény nők azért kisebbek, alacsonyabbak mint a férfiak, mert a hímsoviniszta disznók elnyomják őket. Ezek után pedig hangos vastapssal éljenzik a felszólalását ahelyett, amit egyébként ezután érdemelne, hogy két fehérruhás férfi szépen lekísérné a zártosztályra, ahová való?

     1     0
     • Pont az a lényeg, hogy teljesen mindegy, hogy valami mennyire képtelenség, ha kellően sokan, és főleg ha autoritással rendelkezők mondják, akkor az emberek el fogják hinni. Igen, még a genderideológia is átmehet a köztudatba. Én néha erőt veszek magamon és beszélgetek beszűkült agyú emberekkel, és hihetetlen, hogy mi mindent elhisznek, és mennyire zárt az agyuk a legegyszerűbb, leginkább az orruk előtt lévő igazságra is.

      Vannak hasonló tévedések jelenleg is a köztudatban, de leírni nem fogom.

      0     0
      • Ne is, mer becsuknak.

       1     0
       • Természetesen arra a tévedésre gondoltam, hogy a zsír hízlal, szénhidrátot viszont naponta 5-ször kell enni legalább.

        A rosszindulatú feltételezésedről 6oodfella videója jutott eszembe, ahol beszámol róla, hogy előzetesbe tették gyűlöletbeszéd vádjával, mikor egy melegfelvonulásra twittelt, hogy “where is a muslim with a truck when we need it?”. Természetesen kebabárusra gondolt, hiszen a hatalmas tömeg étlen-szomjan bulizott:

        https://www.youtube.com/watch?v=ZoTZ7loWyuQ

        Az, hogy a felvonulás szervezője és a Scotland Yard is félreértette egyértelműen mutatja milyen mértékű a rasszizmus és az előítélet a társadalomban. Még azoknál is, akik a toleranciáért küzdenek, és akiknek a feladata a társadalmi rend őrzése lenne.

        0     0
    • Ez a mondat nagyon tetszett, habár nem mondom, hogy biztosan értem, hogy mit is jelent: “A nőkre különösen jellemző, hogy a világképüket a környezetükéből átlagolással nyerik ki.”

     0     0
     • Az hogy legtöbbjük kismértékű belső identitással bír.

      0     0
     • Kb úgy gondoltam, ahogy Reszet mondja: nem állandó az értékítéletük, hanem folyamatosan egymáséhoz méregetik és állítgatják.

      Ez egy zárt csoportban jól működő rendszer volt, mivel átörökítette és egységessé tette az elvárásokat úgy, hogy mégsem volt a genetikánkba vésve. Tehát alkalmazkodó de mégis stabil rendszer volt. Amint megjelent a TV (de előtte már a regényekkel is csinálták) viszont távirányításúvá vált a rendszer.

      0     0
    • Működne, ha nem rettegne mindenki és nem húzná be mindenki a fülét-farkát! Hiszen az emberek nagy többsége még mindig a józan ész oldalán áll, csak mindenki retteg konfrontálódni a szűk, de agresszív kisebbséggel. Szóval ezúttal is az a helyzet, h ha egy ember bátor lenne, a többi meg mellé állna, akkor egy ilyen társaságban is övé lenne a győzelem. Más kérdés a feminista témákkal, mert ott már annyira agymosva van a társadalom, másfelől meg akkora a tudatlanság, h könnyen a hímsoviniszta szerepében találhatod magad. Ettől függetlenül fontos lenne kiállni.

     0     0
    • Ha ismerős van ilyen, nem szoktam b*szogatni vele kifejezetten, bár néhány humorosnak látszó, de komoly megjegyzést elengedünk. Ami társaságban jó lehet és én még élvezem is, hogy elvitatkozom vele tíz percet, aztán úgyis beleszalad egy-két olyan logikai hurokba, ahonnan nincs kiút.

     0     0
    • Ha emiatt nem hívnak meg azért nagyon ne sajnáld.Szerintem jó duma amit írtál én másképp kezdeném de ez nyilván egyéni a fontos ,hogy semmiképpen ne hagyjuk szó nélkül.Sokan írták is ,hogy az itt tárgyalt dolgokról az ismerőseik alig vagy egyáltalán nem hallottak.Nem hallottak, mégis ott van a törvényalkotás kapujában és még ki tudja hány hülye ötlet van a tarsolyukban amit véghez akarnak vinni minden józan ész ellenére.Eddig még nem találkoztam genderszakossal de ha igen biztos kikérdezem.Meggyőzni kevesebb esély van mint egy vegánt a húsevésre de inkább a környezet meggyőzése, felvilágosítása a fontos.

     1     0
    • Legalább nem keveredsz többé rossz társaságba.

     0     0
  • Ócska lotyó! Könnyű a más faszával a csalánt verni.

   0     0
  • Le sem tudnák tagadni, hogy a feminizmus alapja a marxista osztályharc doktrínája. ” Ahol fát vágnak, ott hullik a forgács, elvtársak!” Igazából szarnak ezek arra, hogy mi a jó a nőknek és a gyerekeknek (pl.: Isztambuli Szerződés). Ők azt akarják, hogy olyan törvények legyenek, ahol az államhatalmi apparátust fel tudják használni arra, hogy ezeket az osztályharcos elveket a gyakorlatba átültessék. Amikor a feminista indíttatású törvényekről van szó, ott a férfiellenes igazságtalanság nem rendszerhiba, hanem maga a cél.

   0     0
 9. Ez azért vicces. Nálam a melóhelyen van egy 2 méteres amazon hölgy a beszerzésen. Személyes tapasztalatom mikor az új projektekhez érkezett ajánlatokat kell megbeszélni vele mindig kényelmetlenül érzem magam. És egyáltalán nem túlsúlyos csak nagyra nőtt. Szóval a nem kell mindent elhinni amit leírnak.

  Amúgy meg előttem írták, hogy lassan már testsúlyban is überelnek minket. Eddigi életem során két ilyen is bepróbálkozott nálam, de nem kértem belőlük.

  0     0
 10.  
  “Mintha ismétlődni akarna a történelem. (…) Szél Bernadett. Ráadásul nő is, így még inkább kezelhető hímes tojásként; ha támadják, rögtön elővehető a feminista kártya (is).

  Csodák csodája, nemrég otthagyta az MSZP-t, majd pedig beült az LMP frakciójába még egy nő, Demeter Márta. Egyértelmű a női vonal erősítése, nemcsak a nőket megszólítva, hanem a kemény, férfias, harcos retorika, a felkorbácsolt indulatok közepette megint valamiféle visszafogottságot, szofisztikáltságot mutatva minden választó felé. Ügyes, szó se róla. Ron Werber nem egy kutyagumi-pofozgató, ezt tudtuk eddig is. (Ja, most az LMP-nek ingyen dolgozik – ha-ha-ha, persze.)”

  http://magyaridok.hu/velemeny/kepmutatas-lmp-neved-2399248/

  0     0
  • “Amit egy picit sajnálok, mert valamelyest tényleg szimpatizáltam valaha ezzel a párttal”

   Úgy csalták be ezeket a liberális szarokat.

   0     0
 11. hajra Nemeth Zsolt!

  A férfiak felelősségéért ültették fát Újbudán

  http://magyaridok.hu/belfold/2472682-2472682/

  0     0
 12. Hajra Veszprémy László Bernát!

  A női bérszakadék tündérmeséje

  http://magyaridok.hu/velemeny/noi-berszakadek-tundermeseje-2398846/

  0     0
  • Ez viszont tényleg jó cikk. Korábban amikor olvastam godoltam is rá hogy valami módon át kellene emelni önálló cikként, no de a jogok meg ilyesmik ugye…részben meg nem lehet idézni mert szépen végigvezetett logikája van.

   0     0
  • Nekem női főnököm van. Tehát ha van is bérszakadék akkor ő van a magasabbik felén.

   0     0
  • Remélem beperelte őket és 5 évet kaptak minimum, mind a hat :)

   0     0
   • Remélhetőleg így lesz, sőt nem csak őket, hanem a CBS-t is, akik kirúgták már a hír hallatán, amikor még mindössze egyetlen nő dumált.

    Bírom, hogy most megy a sivalkodás, hogy színész, biztos könnyen át tudja verni a hazugságvizsgálót. Hát, én beraknám alá a vádlókat is első körben, de persze, mivel önkéntes, egyik se fogja vállalni. :)

    Bíztam Jeremyben, ezt így kell, ha valaki pontosan tudja, hogy nem követte el, amivel rágalmazzák. Ez persze nem kap akkora hírverést.

    0     0
 13. “Elsőként az derül ki a fenti cikkből, hogy a szervezet megszerzett tulajdonságait tovább örökítheti a következő generációknak – idősebb olvasóink számára ismerős sorok ezek, hisz a kultúrbalos heccportál szó szerint megismétli Micsurin és Liszenko tévtanait.”

  A lamarckizmussal, illetve un-lamarkizmussal mi a helyzet?

  0     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

BESZÉDTÉMA - Bulvár
Feminista pornó állami támogatással

A hír nem új, 2009-es. Több helyen is említik. Bár erős két év eltelt azóta, mégis beszélek ró...
Bedő Imre: Férfienergia (recenzió)

"Férfienergia" című könyvében Bedő Imre az "igazi" férfivé válás, vagyis a beteljesedő életet ...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Március 8. legyen Férfinap! - Egy dán egyetemista véleménye

Dánia egyik vezető médiumában, a Politiken-ben meglepő ötlettel állt elő az elmúlt hónapban, a...
TÁRSADALOM - Pszichológia
A férfi "önzés"

Ezt a www.lelkititkaink.hu-n találtam. Tök igaz. "Érdekes megfigyelés, hogy amikor a repülőgép...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Pozsonyi Ádám - Hibáztatás

Ribancok lepik el Budapestet – így az Origo. „Tiltakozást szerveztek vasárnap délutánra. Kihív...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Férfiak klubja - Dr. Párducz Árpád agykutató

A férfiértékek visszaállítását, megőrzését céljául kitűző Férfiak Klubja misszió interjúi közü...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Eltiltották az egyetemistát a tanulmányaitól, mert szerinte csak két nem létezik

Lake Ingle-t, az Indiana University of Pennsylvania egyik hallgatóját tanára eltiltotta kurzus...
CSALÁD - Otthon
Ranschburg Jenő: A meghitt erőszak III. rész

A recenzió I. része itt olvasható. A recenzió II. része pedig itt olvasható. A könyv neg...
CSALÁD - Otthon
Nemzetközi tiltakozás a hajléktalan emberek kriminalizációja ellen

Budapest, 2011. december 20., kedd (OS)  16 Uniós tagország hajléktalanellátó ernyőszervezete...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Együttműködhet-e a nőmozgalom és a férfimozgalom?

Kölnei Lívia keresztény-konzervatív feminista, művészettörténész, újságíró, a Talita online ke...
+18+
Femen szatír Budapesten - Megkocsikáztatták és sztárinterjút készítettek vele

Bizonyára mindenki értesült már róla, február 17-én az Orbán-Putyin találkozó idején, miközben...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Polkorrekt-e a feminizmus?

Azon gondolkodtam, vajon polkorrekt mozgalomnak tekinthető-e a feminizmus, amelynek egyébként ...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Tom Cruise válásának forgatókönyve

Annyit előrebocsátanék, hogy tudom: nem mindenki szereti Tom Cruise-t. A történetét csak a...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Lehet retardált a politikus

Az LMP fantasztikus törvényt terjesztett az országgyűlés elé: a GYES időtartamából legyen köte...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Bolondok országháza

A Washington Post külön cikkben foglalkozik azzal, hogy miféle idiótákat szavaztak be az elmúl...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Antifeminista aktuálpolitika

A Fideszt nőellenességgel vádolni butaság, illetve sunyiság: valójában maga Varga István se ...


androfóbiaApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagender mainstreaminggyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0IsmerkedésIsztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepeknőnapNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret