Férfihang.hu

#itoo – Mert büszke vagyok arra, hogy férfiként viselkedek

Férfihang.hu - 2017. december 13. szerda 01:02 - 231 hozzászólás

A Férfihang már máskor is közölt olvasói levelet, azokban az esetekben, amikor úgy gondoltuk, valami nagyon fontos dologról esik szó benne. Az alábbi olvasói levél után is ezt éreztük. A levélben leírtak fényében bizony mi is látjuk az olvasó által felvetett #itoo-kampány létjogosultságát. Tehát pártoljuk a levélíró kezdeményezését, és itt az oldalon helyt adunk azoknak a leveleknek, amelyek megmutatják, miként követünk el rendszeresen „szexuális zaklatást” a feminista normatíva szerint, miként lehetne szinte minden férfit szexuális ragadozónak bélyegezni, akinek van szexuális élete. És akkor jöjjön a levél!

Kedves Szerkesztők!

Már régóta tervezem, hogy írok nektek arról a témáról, hogy mit is lehetne tenni az ellen, hogy a #metoo-kampány teljesen tönkretegye a férfi-nő viszonyt és totálisan felszámolja a társadalmi bizalmat. Legelőször Richter András cikkében olvastam egy olyan gondolatot, amelyet talán a szerző nem is vett teljesen komolyan. A „zaklatásnak” hazudott élménybeszámolókról a szerző ezt írta: „Ha alaposan megvizsgáljuk ezeket az írásokat, sokszor magunkra ismerhetünk. Akár el is indíthatnánk az #itoo kampányt, hiszen a részletezett „zaklatásokat” már mind elkövettük.”

És valóban. Hogyan reagált Donald Trump, amikor megvádolták azzal, hogy nőket zaklatott? Lepergett róla, mert felvállalta, hogy valóban férfi volt.  Hogy a nőket szerinte bizony „a pinájuknál fogva kell megragadni” és ő soha nem tétovázott például a bárokban, amikor lehetősége adódott az asztaltársaságában szórakozó csajok miniszoknyája alá kalandozni a kezével. Ha nem unt volna rá a sajtó, akkor talán még ma is lehetne sorolni a listát, akikkel gátlástalanul kikezdett. Na és? A kezdeményezés joga a miénk. És nem tűrhetjük, hogy ebben a jogunkban korlátozzanak minket. Pont ebben rejlik a #metoo-kampány ellenszere is: fel kell vállalnunk, hogy igenis próbálkoztunk rámenősen a nőknél, és büszkék vagyunk arra, hogy merünk férfiként viselkedni az adott helyzetben. De hogy ne csak a levegőbe beszéljek, én leszek az első, aki leírja az egyik történetét a sok közül, hogyan próbálkoztam egy nőnél oly módon, ahogy azt a mai #metoo-zók már régen halálos bűnként emlegetnék. Íme!

Négy éve történt, amikor egy céges buli után még elmentem két kollégámmal egy kocsmába, hogy megigyunk egy sört. Mi tagadás: valóban többet ittunk egy kicsit a kelleténél. Amikor elköszöntünk, ráébredtem, hogy még sokára jön az éjszakai buszom. Ekkor jutott eszembe az a nő, akivel nem túl rég ismerkedtem meg egy budapesti könyvfesztiválon és pont azon a környéken lakott tudomásom szerint. Szóval felhívtam és arra kértem, találkozzunk, fussunk össze, beszélgessünk egy kicsit. Timi – így hívták a lányt – az elején arra hivatkozott, hogy már késő van, máskor is tudunk találkozni. Én azonban bedobtam, hogy most szeretném látni, nem kell kiskosztümben jönnie. Nagy nehezen igent mondott, de leszögezte, hogy csak tíz percig ér rá, tovább nem. Szóval elindultam arra a címre, amit megadott. Mikor megérkeztem a lakásához, újra felhívtam telefonon, mire azt mondta, hogy lejön. Mivel eddig semmi nem volt köztünk, ezt teljesen természetesnek vettem, így nem is erősködtem. Odalenn persze a leheletemből és a jókedvemből azonnal érezte, hogy ittam, de ezt nem is tagadtam.

Negyed óra vidám beszélgetés után éreztem, hogy ideje lenne a tettek mezejére lépni, szóval közeledni próbáltam hozzá, de talán kicsit sok is lehetett ez a negyedóra várakozás és már nyugalomba ringatta őt, szóval láttam a tekintetén, hogy borzalmasan meglepte őt, amikor közelebb léptem és azt mondtam, hogy kezd hűvös lenni az éjszaka, igazán közelebb jöhetne megmelegíteni. Visszahőkölt, eltolt magától. (Hahó! #metoo-sok! Figyelem!). Azt mondta, így ne is közelítsek hozzá, jobb lett volna, ha nem iszom és úgy találkozunk. Mire azt válaszoltam: nem tudtam, hogy ma találkozni fogunk, ha tudtam volna, nyilván nem iszom, de most már itt vagyunk. Majd ismét közeledtem, de Timi újra kitért és megkérdezte, más lányokra is ennyire rámenősen nyomulok? Egyből kivágtam, hogy természetesen. Nevetett rajta, de kijelentette, hogy ezzel nála ne is próbálkozzak, mert ő nem az a típus. Ha valaha is elhittem volna, hogy a nőknél a nem az tényleg nemet jelent, akkor szerintem szűzen halnék meg, szóval egy perc múlva már újra a derekán volt a kezem. Elfelejtett ellenállni, szóval az eddig meglévő féllépésnyi távolságot  is leküzdve benyomultam az intim szférájába és határozottan szájon is csókoltam. Valami olyasmit mondott, hogy „Mmm. Ne csináld már! Egyébként is megláthatnak a szomszédok!”

kiss-01

Csak nevettem egyet és magamhoz húztam. Eltartott egy ideig a huzavona, birkózás, de pár perc múlva már óvatosan visszacsókolt, még később már azt is lihegve tűrte, hogy vad csókok közepette a kapualj falához szorítsam és a pulóvere alatt a melleit simogassam. Csak akkor kezdett újra tiltakozni, amikor arcátlanul már a farmerját kezdtem gombolgatni. Egyszerre volt ijedtség és határtalan szexuális izgalom a tekintetében. Ekkor vetett véget a történetnek, mondván, hogy a tíz percből így is több mint fél óra lett, és egyébként is milyen rámenős vagyok. Talán lehet valami igazság ebben, mert minden percét élveztem annak a szelíd erőszaknak, amivel apránként leépítettem az ellenállását. Egy utolsó hosszú és vad csókkal búcsúztam tőle. Később újabb és újabb találkozások következtek, mozi, házibuli, ahonnan egyenes út vezetett egy szép és teljes párkapcsolathoz. Később, amikor szóba került ez a találkozásunk, Timi sokszor élete legizgalmasabb, legromantikusabb randijának nevezte ezt és azt mondta, ő volt a legboldogabb, hogy végre egy igazi férfivel találkozott. A tanulság nagyon egyszerű: a „nem”, az sokszor igent jelent!

Mindezt nem azért írtam le, hogy dicsekedjek. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok férfinak vannak hasonló történetei. Egy férfi csak úgy érheti el az ismerkedésben, a partnerkapcsolatban a célját, ha határozott, magabiztos és képes kockáztatni. Tehát azt üzenem mindenkinek egyenesen és büszkén: igen, én is bepróbálkoztam már rámenősen, szemtelenül nőnél, amit akár „zaklatásnak” is nevezhetnének manapság. Igen: #itoo!

Azt javaslom, mások is bátran adják közre merészebb történeteiket ez alatt a hashtag alatt, hogy láthatóvá váljon, hogy nem vagyunk hajlandóak szégyenkezni, nem vagyunk hajlandóak megrettenni, mert nem teszünk semmi rosszat, csak megéljük természetes szexualitásunkat. Ehhez jogunk van!

Németh Tamás


Címkék: ,

Az egyéni szerzői név alatt megjelenő cikkek nem a Férfihang.hu szerkesztőségének egységes állásfoglalását, hanem elsősorban a szerzők egyéni véleményét hivatottak kifejezni, bemutatni; céljuk sok esetben mindössze a vita, párbeszéd kezdeményezése a művészi provokáció eszközével. Az írások közlésére a véleményszabadság és a médiapluralizmus érvényre juttatásának igényével kerül sor. A Férfihang.hu szerkesztőségének, moderátorainak elsődleges feladata a vonatkozó törvényi keretek és a jóízlés kívánalmainak betartatása.
6 votes, average: 5.00 out of 56 votes, average: 5.00 out of 56 votes, average: 5.00 out of 56 votes, average: 5.00 out of 56 votes, average: 5.00 out of 5 6 olvasó átlagosan 5.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Csajozás - Szex rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


Az egyetemi feminizmus diadala – az ELTE vezetése felállítja a gendőrséget

"Általános figyelemfelhívó kampányt indítunk az ELTE kampuszain az előítéletesség és a szexizmus ellen, egyúttal az ELTE-n belül rendelkezésre ál...
Udvarlás vagy zaklatás?

Korunkban egyre inkább abba az irányba haladunk, hogy ha egy férfi kezdeményez egy nőnél, vagy bókol, elismerő megjegyzést tesz egy nő külsejére, akko...
Már a kormánynak is meg kellett szólalnia szexuális zaklatás ügyben

A szexuális zaklatás hisztéria kezd olyan méreteket ölteni, hogy azzal kapcsolatosan először egy EP képviselő (Lásd a Szanyi Tiborral készült interjún...
Franciaország és a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja

Gyakorlatilag az év mind a 365 napjára jut egy világnap. A legismertebb nyilván az anyák napja, a gyereknap, a munka ünnepe, de van hivatalos ünnepnap...
A metoo-kampány aljasabbá tette az emberiséget

Amikor a történészek és a szociológusok utólagosan értékelnek eszméket vagy rendszereket, mindig felteszik a kérdést, vajon milyenné formálták ezek az...


Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (231) Hivatkozások (0)
 1. Ez a cikk hűen tükrözi a férfiak állaspontját, ha egy nő felkelti az érdeklődésünket nem kezdjük el kiguglizni a randizás 10szabályát, hanem hagyjuk működni a vadászösztönt, ösztönösen tesszük a dolgunk és közben nem kérünk bocsánatot egy őszinte közeledés miatt. A nők jobbik fele is pontosan egy határozott férfit keres, ezt várja el, aki nem így gondolja, az hazudik. Szinte az összes női portál naponta ontja, hogy a nők igazi férfira vágynak…ehhez képest amikor egy igazi férfi bepróbálkozik rögtön erőszaktevővé avanzsálódik, elnézést javítom: “szexuális ragadozó” :D . A nők szerint az igazi férfi határozott, tudja mit akar, nem fél kezdeményezni, erős, bátor, ez a vélemény a történelmünk során nem változott, most mégis ezeket a férfiakat, tulajdonképpen a nők vágyálmát feszítik keresztre. Ha a jövőbe tekintünk és ezek a férfiak nem mernének férfiként viselkedni, már hallom is a sipákolást, hogy hol vannak az igazi férfiak. A kör itt be is zárul.

  A mostani botrányos zaklatásokat próbáljuk majmolni Amerikától, mondhatnánk 2017 a zaklatások éve lett…ezzel ellehetetlenítve lassan a randizást, jó lenne, ha kinyílnának végre a szemek…szóval # itoo

  0     0
  • A nők szerint az igazi férfi határozott, tudja mit akar, nem fél kezdeményezni, erős, bátor, ez a vélemény a történelmünk során nem változott

   Na igen, de szerintük az igazi férfi vonzó is. Szóval, amikor ezt egy olyan pasi próbálja előadni, aki nem vonzó az adott nő szemében, akkor metoo. Ha tetszik neki a pasi, akkor “élete legizgalmasabb, legromantikusabb randija”.

   Szóval attól még hogy határozott valaki, tudja mit akar, nem fél kezdeményezni, erős bátor stb stb, még nem lesz igazi férfi. Ez csak szükséges de nem elégséges feltétel.

   3     0
   • Mostanában az élete legizgalmasabb, legromantikusabb randija is könnyen átalakulhat szexuális zaklatássá akár évek múlva is, mert most ez annyira divatos lett.

    2     0
   • Azért ha valakivel másodszor is randiznak vagy nem hagyják egyből faképnél, akkor az legyen benne biztos, hogy van annyira vonzó, hogy megérje a szórakozást avagy a kísérletezést a nő számára.

    1     0
   • dennis# Ez igaz, a zaklatásos mizéria is összevonható ezzel, ha azt nézzük, hogy a zaklató vonzó számukra, akkor máris nem beszélnek zaklatásról, hanem ismerkedésről, próbálkozásról, ha nem vonzó, vagy a felsorolt tulajdonságok hiányoznak belőle, rögtön negatív a megítélés, ez sem új-keletű, csak most erősebb a megbélyegzése, sőt… Én azzal értek egyet, hogy próbálkozni kell, nyilván vagy sikerül vagy nem, de legalább az ember tett egy próbát :D a tapasztalás fontos, ezt azért írom, mert rengeteg ember a médiában megjelenő történtek (“történetek”) miatt kevésbé mer meglépni egy kezdeményezést, de akit nem ragadott el a metoo szelleme legyen az nő/férfi, azoknak érdemes próbálkozniuk és végre a nő-férfi kapcsolatot kellene helyes irányba terelni.

    0     0
   • Ezt mindig akkora bűnnek állítjátok be, hogy a nők a vonzó férfiakat keresik. Rusnya ember ne tapizzon. Hogy ő nincs tisztában önmagával, és benyalja azt, hogy csak hajtani kell, mert bárkiből lehet alfa, aztán kapja a pofonokat, ne csodálkozzon. Ez az egyéjszakásokra vonatkozik természetesen, mert a tapló alfa nem alfa már másnap, ez meg a másik tévhit. Meg lehet nézni, csak milyen csajokat tudnak azok is maguk mellett tartani hosszútávon. :)

    0     0
    • “Ezt mindig akkora bűnnek állítjátok be, hogy a nők a vonzó férfiakat keresik.”
     Ti ugyanúgy – sőt nagyobb – bűnnek állítjátok be, ha egy férfi vonzót nőt keres. Ilyen esetben mindig jön az “add már lejjebb az igényeidet”, a “mit akarsz te egy ilyen nőtőt” és társai szöveget. Furcsa mód egy súlyosan előnytelen külsejű és személyiségű csajnak sose mondanak ilyet. Éppen ellenkezőleg és a végén sikerül ebből is egy férfihibáztató hisztit kreálni.

     “Rusnya ember ne tapizzon. Hogy ő nincs tisztában önmagával, és benyalja azt, hogy csak hajtani kell, mert bárkiből lehet alfa, aztán kapja a pofonokat, ne csodálkozzon.”
     Akkor csak a szerinted vonzónak ítélt ember tapizzon? Ha elég vonzó vagy elég gazdag, akkor az már próbálkozás és nem zaklatás? De ugyanez vonatkozik az elhízott és/vagy rusnya nőkre is, akik sok esetben sokkal nyomulósabbak, pofátlanabbak és felszínesebbek, mint a vonzóbb társaik. Bár nem tudom mire fel.

     “Ez az egyéjszakásokra vonatkozik természetesen”
     Ja, mert hosszútávon már a lóvé felül ír mindent.

     “mert a tapló alfa nem alfa már másnap, ez meg a másik tévhit. “
     Jaj nem persze, véletlenül sem ettől nedvesedik a bugyi.

     “Meg lehet nézni, csak milyen csajokat tudnak azok is maguk mellett tartani hosszútávon. :)”
     Na, milyeneket? Jobbakat mit te?

     5     0
    • “Rusnya ember ne tapizzon.”
     Ez szimpla faszság. (Drágám.)
     1. Teljesen szubjektív, hogy ki rusnya és ki jóképű.
     2. Írjátok ki magatokra, hogy pontosan ki tapizhat. Ha meg esetleg nem tudod megfogalmazni elég jól, akkor fogadd el, hogy az is tapizik esetleg, aki a te aktuális értékrended szerint éppen rusnya.

     Na meg mert ugye a rusnyából is lehet jóképű:

     https://www.youtube.com/watch?v=LrjfD4GA8sk

     6     0
    • “Rusnya ember ne tapizzon. Hogy ő nincs tisztában önmagával, és benyalja azt, hogy csak hajtani kell, mert bárkiből lehet alfa, aztán kapja a pofonokat, ne csodálkozzon. Ez az egyéjszakásokra vonatkozik természetesen, mert a tapló alfa nem alfa már másnap, ez meg a másik tévhit. Meg lehet nézni, csak milyen csajokat tudnak azok is maguk mellett tartani hosszútávon. :)”

     Rusnya férfi nincs és nem is volt soha csak szegény. Van némi különbség.

     Az alfa meg nem tart maga mellett nőket hosszútávra, sőt alig van olyan férfi aki akkor akar “tartós” kapcsolatot mikor válogathat a nők között.

     3     0
   • DennisVT, azért kell egy férfinak határozottnak lenni, tudnia mit akar, és nem félni kezdeményezni, mert egyik nőnél sem tudhatod biztosra előre, hogy vonzó vagy-e neki, vagy sem. Ha kiderül hogy nem, akkor nem vesztettél semmit, és kihúzott derékkal, egyenes gerinccel mész tovább a következőhöz. De ha az derül ki, hogy igen, akkor élete legizgalmasabb, legromantikusabb randiját adod neki, és imádni fog. Vagyis: biztosra valóban nem lehet menni, viszont mindenképpen megéri.

    Egy olyan világban pedig, ahol a férfiak a #metoo miatt már kezdeményezni sem mernek, sőt többet mondok: ha létrejön a feminista genderutópia, ahol bűn egy nőt leszólítani és fizikailag eszkalálni, ott azok a vagány rosszfiúk, akik át merik hágni ezt a szabályt, azok dúskálni fognak a punciban. Mert a nő számára ez azt fogja jelenteni, hogy a srác annyira kívánja őt, hogy még a törvényt is áthágja, a börtönt is vállalja azért, hogy őt, a nőt, megszerezze, és ez bizony garantált puncinedvesedést fog jelenteni. Néha azt kívánom ezért, hogy hozzák is meg ezeket a törvényeket, minél rosszabb annál jobb, ne vacakoljunk. A Red Pill és a PUA megadja a kulcsot a feminizmus legyőzéséhez, parára semmi ok.

    1     0
    • “vagány rosszfiúk, akik át merik hágni ezt a szabályt, azok dúskálni fognak a punciban.”

     Aztán mennek a sittre zaklatásért és ők lesznek a punci.

     0     0
     • Igen ebben igazad van. Bármekkora is a nők lelkesedése idővel a vagány rosszfiú is elveszti a varázsát aztán meg jön a #metoo – akár több év múlva is – és a börtön.

      0     0
    • Majd bekezdeményezi a csajodat valami kamugép, az meg szokás szerint bedől. Sokkal jobb, ha államhatalmilag vannak szétosztva a nők és kész.

     0     0
    • “Egy olyan világban pedig, ahol a férfiak a #metoo miatt már kezdeményezni sem mernek, sőt többet mondok: ha létrejön a feminista genderutópia, ahol bűn egy nőt leszólítani és fizikailag eszkalálni, ott azok a vagány rosszfiúk, akik át merik hágni ezt a szabályt, azok dúskálni fognak a punciban. Mert a nő számára ez azt fogja jelenteni, hogy a srác annyira kívánja őt, hogy még a törvényt is áthágja, a börtönt is vállalja azért, hogy őt, a nőt, megszerezze, és ez bizony garantált puncinedvesedést fog jelenteni.”

     Még mindig kibaszott tény, hogy ha külsőre nem jössz be az adott nőnek, akkor lehetsz az te bármekkora ász, le fog szarni magasról. Ha viszont külsőre bejössz neki, akkor ha bénázol az “aranyos” lesz, ha van barátnőd az “kihívás”, ha komoly kapcsolatban gondolkodsz/szűz vagy az “cuki”, ha dugógép vagy, akkor pedig “majd ő megfog magának”.

     A másik véglet amit egy nyálas idézetben le tudok írni “Oroszlánt szelídíteni tudok, nyulat vadítani nem.” – az ilyen Miss Picsák pedig olyan értékrendet vallanak, amik miatt csak kétféle férfi jöhet náluk számításba:
     1. Aki szintén ezt az elbaszott értékrendet vallja.
     2. Aki kellően gazdag ahhoz, hogy ne sajnáljon alkalmanként 1-1 kurvánál is magasabb összeget kifizetni ahhoz, hogy elhitesse a csajjal: ő is ezt az értékrendet vallja. Amolyan horgászengedély kategória. Ha mindent beleszámolsz (pecabot, damil, csali, stb.) drágább, mintha megvennéd a piacon a halat, de sokan fizetnek az illúzióért, a feelingért.

     De továbbra is várom a bizonyítékokat. Attól, hogy a média néha megpróbálkozik azzal, hogy pl. Al Pacino-féle törpékből alfát kreáljon, nem fog sikerülni. Mert kibaszottul csak a belehelyezett szerepében alfa. Ahogy a maga nemében Orbán Viktor is alfa, hiszen ő Magyarország miniszterelnöke. De ettől még mindig kibaszottul az antropológiailag alfa férfiakra fog nedvesedni a bugyi, csak az bizonyos nőknél Ryan Gosling lesz, másoknál Brad Pitt, másoknál Hugh Jackman, megint másoknál Dwayne “The Rock” Johnson és így tovább… Erre mondják a “szépség relatív” dolgot. Valójában csak egyéni preferencia kérdése, de az alfa az alfa.

     A PUA pedig egy biznisz. Ugyanaz, mint a ma népszerű pozitív gondolkodás biznisz, ilyen Brian Tracy, Szabó Péter, Oravecz Nóra, stb… Mindegyik kibaszott biznisz.

     Majd ha mutatsz egy PUA-t, aki ingyen, sikerdíjért bárkit csajozásra oktat, akkor hiszek neked. Ilyen sosem lesz, mert nincs benne profit.

     Viszont zseniális a maga nemében, igazából sajnálom, hogy nem én találtam ki, hiszen adja magát az ötlet. Ki csajozik a legszarabbul? A kockák. Ki az, akinek van 200K-ja PUA tanfolyamra? A pénzesebb kockáknak. Nosza, szervezzünk nekik siófoki tábort meg vigyük ki őket terepre, miután lecseréltük a ruhatárukat (kockásingről meg zokniszandálról valami szalonképesebbre) és a 0-hoz képest már az 1 csaj is eredmény. A számcseréken meg konkrétan már sírtam! Ez mióta eredmény?

     0     0
 2. “Mindezt nem azért írtam le, hogy dicsekedjek.” – Pedig úgy tűnt :-). De rendben van, mert van mivel, akkor meg lehet dicsekedni. Csak így tovább!

  2     0
 3. “Egy férfi csak úgy érheti el az ismerkedésben, a partnerkapcsolatban a célját, ha határozott, magabiztos és képes kockáztatni.”

  Csak nehogy évek múlva váljon a történetből zaklatás.

  1     0
 4. “Mindezt nem azért írtam le, hogy dicsekedjek. ”

  Ja tényleg nem. Amúgy nem lehet, hogy csak álmodtad az egészet, mert annyit ittál és csak ezért nem vagy még előzeteseben?

  0     0
 5. 1. Az, hogy lejött Timi az éjszaka közepén, egy friss ismeretség kérésére, akárcsak 10 percre is az érdeklődés jele. Ha nem érdeklődött volna, lerázta volna. Szóval innentől a férfi jó pozícióból indul.

  2. A férfi közeledésére adott meglepődés (vagy annak színlelése) az egyik legjobban gyűlölt dolog számomra a világon.  Hogy a fenébe nem fogja fel a nők jelentős része, hogy akarunk tőlük valamit? Az ő szülei rajzolták őt, vagy boltban vették??

  3. A közeledésre az egyértelmű “nem” szerintem nem a picsogás, hanem az,  hogy az illető férfit otthagyják. Igen, lányok: dönteni és cselekedni kell, nem azon felháborodni, meg azt számon kérni, hogy a világ nem pont azt adja, amit ti szeretnétek. Ha valaki nem száll ki egy kellemetlen szituációból, mikor megteheti – esetünkben abszolút – akkor magár a vessen. Persze, lehet, hogy az érdeklődés, a figyelem, a  tudat, hogy valakinek kellene Timi, az jó lenne, de csak Timi komfortzónáján belül?

   

  2     0
  • Ez kvázi egy kötelező (és kamu) meglepődés ilyenkor.

   Ugyanis ha NEM lepődik meg, az azt jelenti, hogy számít erre a közeledésre. Ha pedig számít, akkor nagy valószínűséggel tudta előre, hogy ez lesz, ergo icipicit sarkítva a dolgon: ezért ment bele a találkába.

   De ezt rejteni és tagadni kell, hiszen ő nem olyan lány, aki ilyesmit csinál… :)

   2     0
   • Nem lesz szex de azért a legszexisebb bugyiban megy a randira és leborotválja a lábát is…

    3     0
    • Ez is egy része annak a jelenségnek, ahol a nők valójában aktívan keresik azokat a lehetőségeket, azokat a szituációkat, ahol velük csak úgy megtörténhetnek a dolgok.
     Nem kezdeményezik magát a dolgot, ők nem OLYAN lányok (haha), de képesek mindent megtenni, hogy végül olyan helyzetbe kerüljenek, ahol “már nem bírnak nemet mondani”.

     Amúgy ez a tipikus forgatókönyve a női félrelépésnek.

     5     0
     • Én azt gondolom/feltételezem, hogy ez nem csak egyfajta játszma (a shit teszt egyik megnyilvánulása). Hanem arra is visszavezethető, hogy a nők nem mernek/akarnak/tudnak dönteni. Sőt, kifejezetten utálják, ha nekik kell döntést hozniuk. Pláne önmaguktól, külső segítség, avagy mások támogatása nélkül. Valahol mindig kell neki egy megerősítés, hogy képesek legyenek dönteni (még jobb, ha átpasszolják a döntés terhét másra). Ez azért lehet, mert a döntés felelősséggel és ezáltal kockázattal jár. A nő meg ugye drasztikusan kockázatkerülő.

      Nézz csak meg egy női főnököt jó alaposan. Láttál te már olyat náluk, hogy az alárendeltjei nélkül hozzon döntést, pláne olyat, amiért vállalta is a felelősséget? Mondjuk olyan esetben, amikor nem volt egyértelmű, hogy ‘A’ avagy ‘B’ eset lesz-e a jobb. És mégis dönteni kellett. Hányszor döntött ilyenkor a női főnök magától, és hányszor kellett a beosztott vezetőknek megmondaniuk (megnyugtatni a nőt róla), hogy X verzió a megfelelő? Egyszerűen szerintem képtelenek a döntésre, főleg, ha van kockázata is.

      6     0
     • Ezt amúgy én is kiszúrtam már még jóval a red pill meg hasonló olvasmányok előtt, de nem értettem miért csinálják, és itt jön hogy tényleg sok blu pilles baromságot súlykolnak az emberbe és csak les hogy mi va?

      Ilyenkor olyan ártatlanok tudnak lenni hogy ha nem vagy tisztába a dolgokkal még be is veszi az férfi hogy ő egyálltalán nem tehet semmiről! :)

      1     0
     • “a nők valójában aktívan keresik azokat a lehetőségeket, azokat a szituációkat, ahol velük csak úgy megtörténhetnek a dolgok. Nem kezdeményezik magát a dolgot, ők nem OLYAN lányok (haha),”

      Ezért különösen veszélyes társadalmi szinten az elbénázott közeledések és a zaklatás összemosása. A klasszikus ismerkedéses esetben mis a pasinak kell megtennie a lépéseket apránként, figyelve a testbeszédet, visekedést, szubkommunikációt, stb.  A csajoknál enyhe túlzással élve az se igaz amit kérdeznek, kevésbé kell a szavakra figyelni, inkább arra, hogy mit tesz, hogy viselkedik. Mondjuk a cikkíró a történetében nagyon puff-neki módon csinálta, ennél inkább lassabban szokás. Persze két lábon járó önellentmondások ezzel az “ő nem olyan lány” szóbeli állítással, miközben lehet, hogy dehogynem olyan, csak elvár még néhány kötelező kört, meg még jónéhány óra együtt töltött időt, eszkalálódást, komfortépítést…

      Mindezt azért, hogy utána, a kapcsolatban is folyamatosan shitteszteljen, megsértődjön, érzelmizsaroljon, és ha mindezt lekezelted eléggé alfaként (kb azt jelenti, hogy letojtad magasról mert volt sürgősebb dolgod is, meg ne szarakodjon már veled minden ok nélkül), akkor előálljon azzal a nyaggatással, hogy “mikor veszel már feleségül?” “hogy fogják hívni a gyerekünket?” miközben szó nem volt róla hogy bármelyikünknek ilyen komolyak lennének a szándékai (huszonévesen, életkezdés közben, egzisztencia még minimális, csak jó kilátások) .  És meg se kérdezi hogy én akarom e vagy mit akarok az életemtől, a kérdés is arra a helyzetre vonatkozik, hogy ő már eldöntötte helyettem… Mondom, az se igaz amit kérdeznek... ezért akkor MGTOW lettem inkább.

      1     0
   • Na, emiatt a képmutatás, megjátszás miatt ellenszenvesek a nők nagyon sokszor számomra. A férfit egyenességre kondícionálják, még el is hisszük, hogy ez méltó hozzánk, ez férfias. Csakhogy ebből a kiindulópontból a női viselkedés manipuláció, sunyiság, öncélú szerepjátszás. Aki így viselkedik, azt SOHA nem fogom egyenrangúnak tekinteni azzal, aki egyenesen – nem udvariatlanul, nem kéretlenül – viselkedik, kommunikál.

    1     0
    • Ilyen a természetük. Fizikailag gyöngébb mivoltuk miatt mindig manipulálnak, érzelmi kiegyensúlyozatlanságuk okán pedig kiszámíthatatlanul teszik ezt. Persze szolipszizmusuk (amely alapja eredendő evolúciós önzésük) miatt mindezt eltagadják. Ez van.

     5     0
  • righeira,

   1., Úgy-úgy! Bár szerintem ezt a cikkíró, bódult tudatállapotában nem elemezte így ki. :)

   2., Mert a nőkben benne van a “Slut blocker”. Hogy nem adhatja könnyen magát, mert akkor az már hogy nézne ki. Meg shit-tesztelés is.

   3., Nekem is pontosan ez jutott eszembe. Hogy a csajnak végig megvolt a lehetősége, h ha valóban rossz számára a cikkíró nyomulása, akkor egyszerűen otthagyja. Ez azért is fontos momentum, mert a történetnek lehetett volna egy olyan alternatív verziója, amelyben “a részeg fickó letámadja a nőt” (ami függetlenül attól, h a csaj belement a találkába, hiszen utána, élőben megvan a joga ahhoz, h rájöjjön, mégsem akar ettől a férfitől semmit, vagy legalábbis nem ilyen bepiálva). Mindkét esetben működött volna, h otthagyja.

   0     0
  • 2. A férfi közeledésére adott meglepődés (vagy annak színlelése) az egyik legjobban gyűlölt dolog számomra a világon.  Hogy a fenébe nem fogja fel a nők jelentős része, hogy akarunk tőlük valamit? Az ő szülei rajzolták őt, vagy boltban vették??

   Belőlem az ilyen típusú “meglepődés” instant gyűlöletet vált ki az adott nő iránt. Ugyanis úgy érzem, mintha ezzel azt jelezné, hogy olyan szinten nem tart férfinak, hogy fel sem merült benne, hogy én egy nőtől akarhatnék bármit is.

   Ezzel szemben imádom azokat a csajokat, akik úgy kezelnek, hogy: “Tudom hogy te férfi vagy, én pedig egy jó nő, nyilvánvaló hogy akarsz tőlem valamit, ez teljesen normális és kiváló az ízlésed, de bocsi, nem vagy az esetem”. Az ilyen nők a legjobb fejek a világon. Mert tudnak bánni a férfiakkal.

   3     0
 6. “hogy megigyunk egy sört. Mi tagadás: valóban többet ittunk egy kicsit a kelleténél.”

  “Odalenn persze a leheletemből és a jókedvemből azonnal érezte, hogy ittam”

  De gondolom nem csak sört, mert sörtől csak józanodni meg hugyozni lehet.

  0     1
 7. Én az édesapámtól az tanultam, hogy “ha valamilyen (társadalmi) folyamatot nem tudsz megakadályozni, akkor állj az élére”.

  Azt gondolom, hogy ez a “kezdeményezzünk mi, mert az olyan Férfias” megközelités már a múltté. Nem tudjuk visszaforgatni az idő kerekét. Meg most komolyan arra várunk, hogy azon a húspiacon adjuk elő a vevőt, ahol a nők, (azaz az “áru”) sokkal több pénz felett rendelkeznek? Miközben bármelyik az “árú” akár évtizedekkel később is betámadhat minket hamis nemi erőszak váddal, és ebbőlm akkor már valószinüleg akár busás anyagi haszna lesz nálunk is, ahogy manapság az Egyesült Államokban?

  Nane!!!

  Ha csak mindenki egy év cölibátust vállalna, amit arra forditana, hogy kicsit jobban megismerje önmagát, és el tudna azon gondolkodni, hogy tulajdonképpen mit is vár el egy nőtől, és azon, hogy vajon ezek a mai modern emancipált nők képesek-e egyáltalán ennek az elvárásnak megfelelni, akkor egyrészt kézzel fogható pasihiány keletkezne, nyigás, sirás, rivás, másrészt rájönnétek arra, hogy valami olyasvalamit kerestek, amit tőlük már soha nem fogunk megkapni. Se te, se én, se ők se senki.

  A jó hir azonban, hogy ha a kapitalizmus farkastörvényeinek megfelelően a kereslet kinálatot szül. Azt mondják, az intelligens, emberszabású szexrobot elterjedéséig még van pár évtizedünk, de szerintem a Férfiak nem is igazán a szexre vágynak. Annál még jó darabig olcsóbb lesz az “analóg”.

  A Férfiak szerintem sokkal inkább egy olyan partnerre vágynal, aki (vagy ami) nem csak kizárólag a gyógyithatatlan hypergámiája miatt van velük. Ez meg csak egy app a telón meg a desktopon. Akár ingyenes szoftver, ha elegen vannak azok, akik folyamatosan hajlandóak költeni az extrákra.

  Arra akadtam kilyukadni, hogy paradigmaváltásra van szükség a randizás területén. Minél több alternativa fog megjelenni a piacon, a nők annál jobban rá lesznek kényszeritve, hogy maguk kezdeményezzenek.

  Ok, randizzatok, de akkor úgy, hogy a csaj utána a tumblin nyigjon, hogy

  “Anonymous asked: Szia Mata! Szeretnék egy verset arról, hogy randim volt egy sráccal, de a felénél otthagyott, mert unatkozott. :

  koltomata:

  kurvára röhögök, bocsánat, így nem megy :DD”

  (koltomata felkérésre verset szokott irni, de most nem tudott.  FÉRFI!!!)

   

  3     0
  • A kapitalizmus farkastörvényei szerint, aki olcsóbban gyárt jobbat, azt elpusztítják, mert beleköpött a profitmaximalizálós összeesküvésükbe.

   2     0
  • Ha csak mindenki egy év cölibátust vállalna, amit arra forditana, hogy kicsit jobban megismerje önmagát, és el tudna azon gondolkodni, hogy tulajdonképpen mit is vár el egy nőtől, és azon, hogy vajon ezek a mai modern emancipált nők képesek-e egyáltalán ennek az elvárásnak megfelelni, akkor egyrészt kézzel fogható pasihiány keletkezne, nyigás, sirás, rivás, másrészt rájönnétek arra, hogy valami olyasvalamit kerestek, amit tőlük már soha nem fogunk megkapni. Se te, se én, se ők se senki.”

   Lehet, hogy néhány férfinál – akik amúgy se tudnak sose dugni – ez jó megoldás, sőt egyfajta önigazolás, amivel áltatják magukat, de a döntő többségnél ez sose fog működni. A rendszeres és minőségi szexuális kapcsolat hozzájárul a testi, lelki és mentális egészséghez. Az egészséghez való jog, alkotmányos alapjog. Én speciel kurvára nem fogok erről a jogomról lemondani csak azért mert egyesek az alapvető vágyaimat, szükségleteimet, sőt a puszta létezésemet is halálos bűnnek akarják feltüntetni.
   Arról nem beszélve, hogy mondjuk valaki relative – ez tényleg egyénileg nagyon eltérő – rendszeresen dugott és úgy dönt, hogy akkor most jövő hétfőtől száraz évszak, nem valami spirituális utazáson fog részt venni, mely során megvilágosodik, hanem frusztrált, zaklatott és idegbeteg lesz, az meg nem jó senkinek.

   1     0
   • Amikor 10-ből 8 nő nem képes az orgazmusra, tehát csak és kizárólag az aktus által megszerezhető előnyökért megy bele egy heteroszexuális kapcsolatba, akkor szerintem át kell gondolnunk azt, amit “A rendszeres és minőségi szexuális kapcsolat”-ról gondolunk.

    SAMANTHA, A SZEXROBOT, OLYAT IS TUD, AMI SOK VALÓDI NŐNEK NEHEZÉRE ESIK

    illetve szintén index cimlap:

    Miért színlelik a nők az orgazmust?

    A szexrobotok azonban nem a szexuális élménnyel fogják kiszoritani az analóg nőket a húspiacról, mint azt elsőre gondolnánk, hanem azzal, amire a legnagyobb szükség van manapság. A kedveségükkel, az emberségükkel. A számitógép által szimulált illúzió vonzóbb lesz annál, amit ezek a mai, számitó analóg ők kinálni tudnak. Noch dazu ez az illúzió még olcsóbb is lesz, máskülönben nem fog tudni elterjedni.

    Szerintem már csak pár év választ el minket attól, hogy az okostelefonokon már elterjedt személyi asszisztnesek, mint mondjuk a Siri, elkezdjenek flörtölni, kacérkodni velünk. Azt meg már guggolva is kibírjuk.

    1     0
    • Szeretem az ilyen 10-ből 8 féle érvelést, hát még ha készül hozzá egy két színes diagram is. Mivel a szex két emberes játszma, ha valakinek nincs orgazmusa, arról ő is tehet. Nem kizárólag a másiktól kéne elvárni.

     Most komolyan, szexrobotokat, akiket nem is megdugni akarnak, hanem dumálni velük? Ha valaki egy ilyen illúzióban akar élni, azzal valami nagyon nincs rendben lelkileg, sem agyilag. Végül is, ha nem tetszik valami, a robotot bármikor át lehet programozni, vagy kikapcsolni. Akinek szexrobot kell, az nem rendelkezik egészséges mentalitással, nem képes konfliktusokat felvállalni, kiállni magáért, normális emberi kapcsolatokat teremteni, hanem egy gombnyomásra akar mindet megoldani: szexet és normális ember kapcsolatokat is. A szomszédokat és a munkatársakat ne cseréljük le robotokra, hiszen ők néha sokkal rosszabbak mint a nők?

     2     1
     • A cikkben ráadásul kijön, hogy a “10-ből 8 rendszeresen” az azt jelenti, hogy 64%-al már előfordult, és felénél van rá rendszeresen (nem minden alkalommal) szükség.

      Ennyit a velvet-matekról.

      0     0
    • Azert egy heteroszexualis kapcsolat noi reszrol sem csak az orgazmusrol es a megszerezheto elonyokrol, mint pl penzrol szol…

     Ezt a 10bol 8at honnan vetted? En azt olvastam, hogy a nok 11-15%-nak nem volt felnottkoraban sem orgazmusa, talan naluk kijelentheto, hogy fizikalisan nem is kepesek ra. Az hogy valaki egy adott ferfi altal nem jut el orgazmushoz, nem jelenti azt hogy nem is kepes ra…

     1     0
    • Most komolyan: női szexrobot, ami beszél? Miféle elbaszott koncepció már ez…

     3     0
    • Mintha páran kevernék az orgazmust a hüvelyi orgazmussal… Szerintem 10-15% nál is kevesebb az olyan nő, aki nem tud elélvezni. Alapvetően bizalmi, érzelmi kérdés ez. Nagyon sok nő nehezen, vagy aligha jut el a csúcsra “dugástól”, dehát ez nem olyan nagy baj, annyi módon lehet örömet okozni egymásnak. Egészen más képpen is ki lehet elégíteni egy nőt (vagy férfit), nem csak közösüléssel.
     Mi kell a jó szexhez? Érzelmek kellenek hozzá…

     2     0
     • Sokkal sokkal több lesz az annál a 10-15 százaléknál. Most nem keresgélek forrásokat, nyugodtan tedd meg magad.

      “Mi kell a jó szexhez? Érzelmek kellenek hozzá…”

      Hagyjuk már ezt a női félremagyarázást, hazugságot. A jó szexhez csak egy jó partner kell. Azért is “veszélyes” ez a női szöveg, mert a nők egy figyelemre méltó része pont emiatt a téveszme miatt cserélgeti a partnerét: “Ha egyszer nem jó a szex, nincs orgazmusom, akkor biztos nem ő a jó, megfelelő férfi, biztosan nem szeretem eléggé.” - Aztán viszlát Béla, a a saját szexuális probléma felismerése, az ömlengés helyett a szex szexként értelmezése és gyakorlása, és esetleg szexuálterapeuta felkeresése helyett.

      Jah, és az anorgazmiások mellé még ott vannak külön problémának a totálfrigidek is: valójában ők sincsenek annyira kevesen.

      2     0
      • Ilyen is van, olyan is van.

       Van aki tényleg csak döngetni tud, az olyat is szeretne, ami ezt tudja: a nem beszélő robotot.

       Van aki szex mellett (előtte-utána nem helyette!) szeretné megosztani az életét, élményeit valakivel Egy társat.

       0     0
       • Nem a robotok mellett akartam érvelni (Úgyis értelmetlen lenne, mert még nem létezek megfelelő szexrobotok), hanem amellett, hogy kifejezetten sok nőnek van problémája a szexel.

        Tiszta sor, hogy az emberek jelentős része nem csak szexpartnert, hanem társat szeretne, de a szex nem ettől lesz jó.

        0     0
 8. Ezt mondom évek óta.

  Nem ismerek egyetlen olyan nőt sem aki ne hazudna legalább minimálisan, mivel ezzel a védekeznek és próbálnak abban a másodpercben vonzóak vagy lekoptatóak lenni amikor velünk beszélnek. Eljátszhatják a racionálist, de csak egy ideig. Természetellenes. A valódi férfi nyers, egyenes, racionális és akkor is kiáll az igazságért amikor már fejtik le a húst a csontjairól. Tehát nem számít mit mond egy nő, de azt meg kell fejteni mit akar amitől boldog lesz és felszabadult, azaz nedves. Visszahazudozással, vagyis humorral és iróniával érhetünk el sokat, tehát valamennyire idomulunk a nőkhöz, de nem eshetünk a ló túloldalára mint a férfi feministák akik nyalják a valagukat és dolgoztatják őket. Jelenleg az egyetlen mód a nő folyamatos benedevesitésére a PUA és egyéb csábtechnikák melyek valahol szintén természetellenesek (akárcsak a női lekoptató szövegek), bár bemagyarazzuk, hogy saját személyiségünket fejlesszük vele. Együtt kell azzal élni, hogy a mai nő nemcsak nekünk, de saját magának is hazudik amikor nem mutatjuk meg nekik a helyes és boldogsághoz (inkább örömök) vezető utat.

  Saját példa. Jelenleg a 7. azaz legveszélyesebb évbe léptem a nőmmel és az anyós nemrég megköszönte, hogy elvettem 6 évet a 33 éves lányától. Erre a lány hozzám költözött és jelenleg fészket keresünk, mert a saját lakásomat kiadtam mivel azt hittem mehetek hozzá lakni igy több pénzünk lenne gyerekhez, de a szülei betettek nekünk (nekem). Tegnapelőtt olyan vehemensen keztünk el szeret.. dugni, hogy belenyillalt valami a mellkasom bal oldalába. Sose volt még ilyen, azt hittem kezdődik a szívbaj, mint rengeteg magyar embernek. A stroke. Azóta megnyugodtam, semmi gond a szivemmel, csak a tüdömmel, valszeg némi tüdőgyulám van, de dolgozok és majd elmúlik vagy meghalok ami az élet természetes része. Konzekvencia az, mi tesszük a dolgunkat, de mindig figyelembe kell vennünk mit AKAR egy Nő velünk. Ahol gyerek van, ott ő uralkodik. Nekem  megmondta a nőgyógyásza szerint lány gyereke nem lehet és azt közölte velem nemrég “gyönyörú fiúgyerekünk lenne”. Amig nem megoldott a fészek, mert a szülei nem fogadnak el engem (vettek a lányuknak egy komplett házat, de oda jelenleg nem mehetek), addig marad az antibébi tabletta neki és nekem a szabadság mig nincs gyerek, meg “házasság”. Az asszony életében először nekem is hazudozni kezdett és a szüleinek is egyszerre, hogy mindenkinek jó legyen. Elképzelhetitek mi lett az eredmény, takaritom a romokat.

  1     0
  • Ne egyél az anyós főztjéből… :)

   1     0
  • “- Éljen az ifjú pááár. Főleg a zseniális Emese. Olyanró má hallottam, hogy a csaj beeteti a palit, hogy terhes, de hogy a szüleit is. Ez óriási.”

   0     0
   • Az anyósnak van haszonélvezeti joga a lányának ajándékozott házon igy ő dönti el ki lakhatna ott a lányával. Full középkor mert megfeledkezett arról a lánya mit akar és kitől gyereket. Vagy elfogadják személyemet vagy egy “erős” nő lesz aki inkább a nyomort válassza (pl. 20 nm-es albérlet) mint a szülőknek felnőttként való megfelelést és a szolgaságot másvalakivel. Rájöttem mindig hazudott a szüleinek, mert fél tőlük, merevek mint a szikla. Most én lettem kicsit feminista, mert közöltem csinálja másképp mint eddig és álljon ki magáért, dobja le a láncot amivel a szülei megkötötték és védjen meg engem (velem nem akarnak szóba állni se). Ha nem megy neki, akkor kell továbblépnem és keresnem kell egy vén banyát akinek van háza és kell fát vágni. Van belőlük rengeteg, elvált anyukák akik kidobták a bétáikat vagy frigidek.

    0     0
     • Soha! Férfi vagyok mint apám volt egykor! :)

      Nem térek át a harag, a félelem és gyűlölet oldalára és a becsületemért is harcolok, mivel semmi indokot nem adtam rá, hogy gyűlöljenek. A megfelelő kommunikáció hiánya okozza a háborúkat. Csak szeretettel és tisztelettel tudok valamit elérni náluk a lányukon keresztül. Kell a keco no és jól is keresek, de a lakásomat 1 évre kiadtam és nem akarok méregdrága pösti albiba menni újra. Örülök, hogy normális bérlőt kifogtam és az asszony is akar még, nem tud szolgaként tekinteni rám. Egyenlőre engem választott és nem a saját házát az anyja uralma alatt. Beintett nekik.

      Ez a cikk rendkívüli kár, hogy csak utólag olvasom, de elküldöm az asszonynak (csak az utolsó pontokkal nem értek nagyon egyet, igaz Luke is erőszakkal ráncigálta vissza az apját a jó oldalra):
      http://www.ferfihang.hu/2017/12/01/hogyan-veszeljunk-at-egy-boszorkanyuldozest/

      A mostani femina Star Wars egy hulladéknak túnik, de holnap megnézzük Luke miatt. Ha nem jelentkezem meghaltam..

      0     0
    • SOMLight,

     az nem feminizmus, h nőként kiálljon a saját érdekeiért a szüleivel szemben – ez az egyik olyan sarkallatos pont, amely a gyereket a felnőttől megkülönbözteti. Rengetegen – férfiak, nők – nem merik ezt egész életükben meglépni, ezért is annyi a felnőtt gyerek.

     Nekem nem jött le a történetetekből, h a nőd neked mit hazudott be?

     ——

     Én megvárom, mit írnak azok, akik, velem megegyezően hulladéknak tartották az Ébredő erőt. Ha erről is hasonlóan nyilatkoznak, akkor nem fogom pénzzel támogatni a további S(J)W zuhanórepülést…

      

     2     0
     • Azt hazudta pl. hogy kivágtak egy fát az udvaron, hogy be tudjak majd állni kocsival és mennek már befelé a bútorok, megvan a franciágy stb. Azt szerette volna, hogy készen költözzük be együtt a házba. Aztán 3-4 hete mikor közölte az apjával – anyjával, hogy velem költözik, kifakadtak rá és felajánlották szivesen leköltöztetik őt hozzám vidékre. Azt veszem ki ebből a saját lányukat se szeretik, illetve nem mindegy ki a lányuk párja. Együtt elmentünk hozzájuk beszélni, de az anyja rámtört “maga mit keres itt?”, ezt követően nem sokkal fogta a holmiját a párom és eljött velem, 2 hete vidékről járunk fel pestre dolgozni. Letojta az ingyen házát amit használhatna nélkülem, erre is mondom olyan könnyen nem adhatom fel most, mert az ilyen nő értékes, nem egy Hercegnő.

      Az új Star Wars szériáról annyit, hogy George Lucas nem hiába mondta 2 éve, hogy eladta a LucasFilmet White Slavers-eknek. Az olvasatomban fehér férfigyülölőknek. Ennek ellenére megnézem az új filmet, mert látnom kell azt amiről véleményt mondok. Az biztos lesz benne vicsorgó lovaglány, nigger, fogyatékos, homokos, zsidó Poe.. a galaxis összes aberráltja, de amire kiváncsi vagyok hogyan herélik ki Luke-ot.

      2     0
      • SOMLight,

       Az biztos, h érdemes lenne időt adni egy darabig a nődnek, h – ha le akarja – akkor lejátsza élete egyik legfontosabb meccsét és érzelmileg leváljon a szülőktől. Ahol tudod, támogaathatod is ebben, bár nagyon érzékeny mezsgye, nehogy az jöjjön ki, mintha te a szülei ellen hangolnád. Ugyanakkor meg ha nem képes végül prioritást szabni, a párkapcsolata és a szülei között, akkor tényleg lapát.

       Annyira látni, h az erőltetett SJW/feminista filmek, sorozatok mennyire alacsony színvonalúak – úgy, h közben az átlaghollywoodi filmek többsége is nagyon gyenge, de még ezt is sikerül alulmúlniuk. Azon túl, h erőltetetten csinálják az “erős nő” karaktereket (szemben pl. az Alien-nel), mi még a jellemző ezekre:

       - degenerált történet

       - hiteltelen és felszínes karakterek, nulla karakterfejlődés

       - teljesen irreális, abszurd cselekedetek

       - általában látványos grafika, ezzel próbálják eladni a sz*rt

       Példák: Ébredő erő, Ghostbusters remake, Star Trek: STD

       0     0
       • Az ilyen feldolgozásokra teljesen felesleges rááldozni az a 1,5-2 órát, mert szinte 100%, hogy nézhetetlenül szar. Ha pedig régen szeretted az adott filmet, akkor még a csalódás is sokkal nagyobb lesz.

        0     0
  • Ha jót akarsz, már most hagyod a francba.
   Több okból is:
   1. Amilyen az anyja, olyan a lánya.
   2. Túl öreg.
   Ha gyereket akarsz, akkor 25 év feletti nővel már jóval nagyobb a komplikáció meg mindenféle betegség, fejlődési rendellenesség esélye (cukorbetegség, látásromlás, allergia, mozgásszervi problémák, stb. stb. stb.) a gyereknél. 30 felett még durvább. Lásd a nőgyógyásza is már pedzegette, hogy gond van. Esély van rá, hogy a kora miatt. Ha egészséges gyereket akarsz, nem kezdesz 25 feletti nővel. Sőt, érdemes 18-20-ast keresni, hogy az utolsó gyerek is minél egészségesebb maradjon. (Nem beszélve arról, hogy ha szűz csajt veszel el – kérdés persze, hogy találsz-e ilyet – sokkal kisebb az esély, hogy elváljon majd tőled. Lásd itt, főleg a 15. oldaltól.)
   Szerintem dobd a fenébe, hisztizzenek csak maguktól. Még nem késő. Én szóltam.

   4     2
   • Úgyis bekattan majd az agya, hogy mással milyen lehet baszni.

    0     0
   • Igen erre is gondoltam amit leírtál. 6 év azért hosszú idő és mi együtt aludtunk szinte minden nap, nem távkapcsolat mint sok manapság. Ő mindig is szeretett volna gyereket és az előző szerelme miatt 2 gyerekével vetélt el. Az egyik elment a másikat pedig elvetette a pasija miatt. Épp most akartam felcsinálni (el is jegyeztem nyáron) erre az elmebeteg anyja beintett mindkettőnknek, pedig ő is tudja ketyeg a lánya biológiai órája. Az észérvek nem számítanak, miszerint ha lenne rajtam kívül egy új kapcsolata, akkor legalább 2 évnek kéne eltelnie, hogy megismerjék egymás jó és rossz oldalait és szóba jöhetne gyerek. Akkor már legalább 35 éves lesz, ő nem egy Liptai Klaudia féle dagadék, vihogó, somaféle femináci tömegcikk. Ő megérdemli a szeretetet, mert jóindulatú és odaadó nő, aki kiválóan mos-főz-takarít (nem vicc). A gond az, hogy én keveset kommunikáltam a szüleivel és abban a kevésben “nem voltam szimpatikus” nekik. Meglátom mit hoznak az ünnepek, ráadásul most hétvégén lesz a 33. születésnapja és tortát csinálok neki, ha már a szülei leszarják, mert velem van. Az anyja kozmetikusa mondta neki, csak én számítsak, no igen, de valahol laknunk kell, ahol jöhet gyerek is. Semjén segiccs, a szülők templombajárók, mégsincs bennük szeretet!

    0     0
    • Nem értem, hol itt a probléma igazából. Miért kattogtok ennyit az anyós véleményén? Felnőtt emberek vagytok.

     0     0
     • 4 évig jártuk az albikat, aztán egy lakást kezdtem el fizetni Pesten amit október közepén kiadtam és most a saját anyámnál kell meghúznom magam, mert át lettem verve. Az asszony kezében az életem. Ma hazaküldtem, hogy lobizzon saját magáért és értünk az anyjánál. Ha ez nem jön be nyomor vár ránk és nulla gyerek, legalábbis 1-2 évig amig nem tudom kifizetni a hitelt és normális házat venni, nem újra egy ótvaros hangos pesti lakást. Lakhatási problémáink vannak ha nem tűnt volna fel.. Van mindkettönknek ház-lakás tulajdonunk és egyikbe se mehetünk jelenleg!!! :) Jah persze mondjátok dobjam ki a bérlőmet. Igen, örültem ha kitudtam adni jópénzért, mert nekem nagyon zajos, élhetetlen lakás és várom a pillanatot, hogy eladjam, mert hiba volt megvenni. Rem. így tiszta minden. Az alternatívám mindenképp egy olyan nő lenne akinek van lakása vagy háza, amíg a saját helyzetem rendezem. Nekem mindenért meg kellett dolgoznom az életben, nem apuka tojta a fejemre.

      0     0
      • Nem opció, hogy elmenjen dolgozni?

       0     0
       • Dolgozik ő is. De te is tudod milyen albérletárak vannak, a gyerek meg nem két fillér. Én emberi áron 70 nettoért adtam ki a 46-os felújítandó pesti lakásom. Kb 50-ért mehetnénk 30-asba ahol gyerek esélye nulla lenne akármilyen nyugis helyen is van. Ő 130 nettót keres én 370-et és mégis patt helyzetbe kerültünk. Gyorsan akartam gyereket, mert már ideje volt és pofára estem, 10 évet jósolok magamnak mert lassan én is 40 leszek, és legalább az első pár événél az utódomnál lehettem volna amíg az anyós el nem zavar, vagy az asszony be nem kattan mint halljuk manapság. Sajnálom a lányt is no, megérdemelt volna egy gyereket, de nem adom fel csak sajna az egész húzódik tovább, nemcsak az ő hanem az én biológiai órám is durván kattog, a jeggyűrüt meg nem akarja levenni se soha :)

        0     0
        • Már ne is haragudj, de az elvtársak is folyamatosan azt bizonyatják, hogy a gyerek marha olcsó dolog, már amikor a tartásdíj jön szóba. Szóval de, a gyerek olcsó, a kevés pénz nem kifogás. :)
         10 évet jósolsz magadnak, mégis gyereket akarsz? Szerinted jó neki, hogy sosem ismeri meg az apját, maximum ködös emlékei vannak kiskorából? Vegyél inkább kutyát.

         0     1
         • Kétkeresős családmodell van, a TI képviselőitek (“nőjogi” aktivisták) akarták ezt a velejáró idegbajokkal párosulva. Yoda se látja mi lesz 10 év után, én csak ennyit tudok garantálni, ha nem ér baleset. A maradék 10 évemben szerető apja lennék a gyereknek, ha megbecsülnek talán megérem a 60-at is. Ha a párom bekattanna és válna, akkor már nem tekinteném közösnek a gyereket és csak őt támogatnám nem az anyját.

          Maximalizálnám a tartásdíjat 30 ezer forintban és kötelezni az anyákat is munkára, ha már feminizmus.
          Ez esetben talán tízszer is meggondolnák válást, mielőtt METOOznak vagy CSBE-znek alaptalanul.

          UPDATE:
          A nőnek nincs két munkája ha van párja aki dolgozik ő meg kapja az állami támogatásokat is mellette míg magatehetetlen a gyerek.
          A gyerek óvodás, de legkésőbb iskolás korában már melóznia kell a nőnek is ha már elvették a jó kis irodai munkákat is tőlünk és egy fizetés nem elég.
          Normális szülők közösen nevelik felváltva a gyereket, egymást segítve és kiegészítve.

          1     0
          • Ki az a “mi?”

           UPDATE: Oké, szóval nőjogi aktivisták. Bár nem értem, mi a baj a kétkeresős családmodellel, amíg nincs gyerek a képben. Te megfogtad az isten lábát igazából: a nőd két helyen dolgozik, és előbb-utóbb talán még egy csinos kis házat is hoz a kapcsolatba. Nem vagy te hülye, hogy helyette egy 18 éves kis szűzlányt válassz! :)
           60 ezret nem tudsz kicsengetni a gyerekre most? Ha ez így van, akkor tényleg a külfölddel kéne próbálkoznod, akármennyire hazafiatlan dolog is.

           0     1
        • Az az opció van, h fél év alatt mindketten megtanultok kb. közepes szinten németül (ennyi idő alatt meg lehet, ha komolyan veszitek) és kimentek együtt dolgozni akármit. Havonta így min. 600e-t félre tudtok tenni. 1év múlva elkezhjettek dolgozni a gyerek projekten, amíg nincs, tovább gyűjtitek a pénzt, ha megszületik, kitaláljátok, h rögtön hazajöttök-e, vagy anyagilag megéri még kicsit kint maradni. Az összegyűjtött pénzből vesztek A., beledobva a mostani kecódat egy nagyobb lakást B., vesztek egy telket Bp. környékén és 10 millió alatt építetek rá egy A++os, vályog-szalmabála passzívházat.

         Együttérzek veled, h a történések sokkoltak és meg vagy zuhanva. De ez az írásod most férfinyavajgás, áldozat-saját buksi simogatás, kifogáskeresés. Szedd össze magad, keressed a megoldásokat, férfiként ez a dolgod! Ebben pedi hű támogatódnad kell lennie a nődnek, aki inspirál, lelkesít, HISZ BENNED! Ha erre nem képes belátjató idöőn belül, akkor garantáltan nem lesz alkalmas társnak.

         0     0
         • - Hova menjen a szerencsétlen, 30 szót tanult meg egy hónap alatt, csak veszekedni tud, höh.
          - Lehet, hogy éppen arra lesz szüksége.
          - Sajnállak benneteket.
          - Hát minket lehet is sajnálni. Itt van a szomszéd fia Guta, fiatalabb nála.
          - És?
          - És? Egy megrakott teherautóval jött haza Németországból. Csupa jó gép, minden Siemens.
          - Te is kezded. A szomszéd fiának két szakmája is van, és mind a kettőt jól fizetik.
          - Hm, igen, és a te fiad ért valamihez?
          - Te zavartad el itthonról, nem?
          - De Németországba nem zavarom, egy szót se tud a nyelvükön, kétbalkezes, semmi keresnivalója ott.
          - Én nem tudom mi történt az emberekkel mostanában, de mindenki menekül valahova, valami van a levegőben.
          - Így van mama, a világ fenekestől felfordult, valami van a levegőben, mindenki kap utána.
          - Mi után kap? Hah, én nem látok semmit.
          - Hol élsz, hogy nem veszel észre semmit. Nézd meg, hogy néz ki Belmondo, mindenki meg van bolondulva érte. A banyákat fényképezik, a rekedtek és a botfülűek énekelnek, nekem miért ne sikerülne valami ebben a felfordulásban.
          - Neked?
          - Nekem.
          - Hát azért akkora zűrzavar talán még sincs.

          1     0
      • mondjuk vagyunk annyira összetartóak szerintem, hogy ha mégis bekopogtatna nálatok a gólya (csak az oldalszúrásod miatt írom, ami szerintem szimplán rossz kondit jelent (mellé lihegtél)) akkor mi kisgyerekesek összedobnánk a gyereked kelengyèjèt…
       nekünk pölö még megvan a kókuszmatracunk a kiságyba, lepedôk rugdalózók fiúnak/lánynak, szerintem Gazellaek, Balton meg Kalmanék is osztoznának, meg rengeteg second hand jó dolgot kapni (pl. babakocsi, kiságy) szóval ez tényleg ne legyen már akadály, hogy még egy lélekkel vagy kettôvel növekedjen a közeljôvôben a magyar lakosság.
       a gyerek nem az elsô hat évben kerül sokba, hanem késôbb, addigra meg simán sínen lesztek.
       ami a kedvesed családját /anyját illeti van egy rossz hírem: soha nem fog megváltozni, ha ennyire ellenséges már a kezdetektôl. de ha ti megvagytok, akkor ennek tényleg semmi jelentősége nincs.

       0     0
       • Gyerekre nem okos dolog adakozni. Gyereket az vállaljon, aki magától el tudja tartani, vagy 18 éves koráig figyelemmel kíséred a sorsát, és kisegíted, akárhányszor ruhatárat kell újítani?

        0     1
        • Így van, le a pujatenyésztő csépével.

         0     0
        • 18 év nagyon sok idő és lehet, hogy 1-3 nál még pöpecül jól megy a szülőknek és úgy tűnik, hogy mindenre jut, azért mindenki életében akadhatnak bonyodalmak: vki lebetegedik vagy lerongyolódnak és máris megszorul az egész és kezdődik a pánik.
         Amikor mi egyszer vmi hasonlóban voltunk, akkor a gyerekeim egyik ovónője annyit mondott, hogy hagyj némi gondosokodást Istennek, bízd rá magad, ne akarj mindent magadtól megoldani.
         én tényleg hiszek abban, hogy nem véletlenül sodródunk egymás életébe és ha Soméknak ez egy megoldás, hogy legyen gyerekük, akkor akár 18 éves koráig is segítem a gyerekeim ruháival/játékaival mittomen vagy ha én nem, akkor jön majd máshonnan segítség.
         nagyon kedvelem Böjte Csabát és ő mondta azt, hogy
         “Abba kellene hagyjuk az állandó pánikolást, nyafogást, siránkozást és merjük kimondani a gyerekeink, fiataljaink előtt, hogy ennyi cipőnk, ruhánk soha nem volt, és őseinknek sem volt az elmúlt ezer év alatt, és azt is mondjuk el, hogy ilyen mennyiségű élelmiszer, információ, luxuscikk soha nem volt még a Kárpát-medencében. Nehéz a magyar ember sorsa? Igen, vagy 10-20 kilóval átlagban valóban nehezebb a kelleténél, és ezért kell fogyókúrázzunk. Ennyi kövér ember, megműveletlen föld, leszüreteletlen almafa, megkapálatlan szőlőtőke soha nem volt itt a Kárpát-medencében! Miért sírunk? Miért űzzük el gyermekeinket, fiataljainkat falvainkból, városainkból??

         A félelem, a szorongás, ha csak irreális, még akkor is mindenképp kifejti a maga pusztító hatását. Hogy mennyire így van, elmondok egy kísérletet: a tudósok vettek száz egeret, ötvenet beraktak egy kísérleti terembe, a másik ötvenet egy ugyanolyan terembe zárták. Arra voltak kíváncsiak, hogy a félelem, a szorongás, a stressz mit fog eredményezni az egereknél? Éppen ezért az egyik megfigyelés alatt álló terembe beraktak egy ketrecbe zárt macskát. Így bezárva a macska nem bánthatta az egereket, de a szaga érződött, közben nyávogott, morgott félelmetesen és a kis parányi állatokra ez az irreális félelem is hatással volt. Abban a teremben, hol nem volt cica, az élet szépen ment a maga medrében, sok-sok kis egérke született, a párok gondoskodtak a parányi utódokról, vígan fejlődött az egérpopuláció. A másik teremben, hol a cica a ketrecben biztosította a stresszt, a félelmet, hiába, hogy egyetlen egeret sem tudott bántani, az egerek nem hoztak kellő mennyiségű utódot, sőt sokszor a megszületett utódokat is megették és azok a kis egerek amelyek életben maradtak, sokkal gyengébben fejlődtek, betegesebbek voltak, sőt mindenféle deviancia gyakrabban előfordult náluk, pl. több volt itt a saját neme iránt vonzó egyed. Igen, a félelem, a szorongás, még az irreális, alaptalan félelem is öl, pusztít, megfojtja az áldozatát!! Ezt a gonosz lélek is jól tudja, ezért lengi be világunkat ez a hatalmas nyugtalanság, félelem!! A Gonosz mindig, de mindig a Szentírásban pánikol, ócsárolja a jó Isten által szeretettel teremtett világot. Jézus Krisztus mindig, de mindig vigasztal, biztat, bátorít! Azt kéri újból és újból, hogy ne féljünk, hanem bízzunk benne!!”

         2     0
         • Én meg ettől kapok agyfaszt, amikor gyereket annyira vállalnak, hogy majd lesz valahogy. Kutyákat szoktak így örökbefogadni, hogy majd megleszünk vele valahogy, ha nem, maximum visszavisszük. Majd valaki ad, majd valaki segít, majd valaki megoldja helyettünk, nem kell stresszelni, még sose volt, hogy ne lett volna valahogy. Ha máshogy nem, majd a férfihang vállalja a felnevelését.
          (Ha már vallás meg példabeszédek, én mindig arra voltam kíváncsi a leginkább, a hívők miért nem érik be a hétköznapokban a vatikáni valutával?)

          0     1
          • Gyereket csak két biztos nettó 1,5 milliós fizetésre szabad vállalni.

           0     0
          • Nem lehet mindent előre megtervezni.Ha a célt a pár kitűzi magának és belevág (ez más vállalkozásnál is így van) menet közben egy csomó olyan energia szabadul(hat) fel ami a tervekben sehol sincs.Sokan mondják ,hogy majd akkor vágnak bele ha ez meg lesz meg az meglesz meg még amaz aztán a végén csak az eredeti cél marad el.Amúgy meg a mai gyerekeknél alkalmazott féltés,túlzott picsakinyalás,mindentmegakarokadni (főleg anyagilag) szemlélet sem vezet előrébb.A megoldható problémák viszont fejlesztik a kreativitást jó példát mutatnak a gyereknek ,növelik az összetartozás érzését.

           3     0
          • “Kutyákat szoktak így örökbefogadni, hogy majd megleszünk vele valahogy, ha nem, maximum visszavisszük. “
           még mindig humánusabb, mint beadni a blökit a kínai büféshez alapanyagnak. :|

           2     0
          • “Nem lehet mindent előre megtervezni”, ezért szülni kell nagy adósság mellett, létbizonytalanságba, albérletről albérletre járva a jó megoldás, értem. Aztán majd elkezdődik a nyivákolás pár év múlva. Drága a laktózmentes tej; a gyerek szar matekból; mindenkinek van, csak neki nincs. Lassan minden bekerül a luxuscikk kategóriába, hónapról hónapra él a család, elromlott a hűtő, kilógatjuk az ablakon a csirkefarhátat. Megyünk a paphoz, hogy szervezzen gyűjtést az első adventi misén, mert legalább karácsonykor érezzük egy kicsit jobban magunkat.
           Ez a realitás az ilyen agytrösztöknél 5-10 év múlva, és ebből nem nagyon lesz már kiút, aztán lehet számonkérni a kommentelőket, akik bevállalták helyettük a pulyát.

           0     0
          • A te világodban egy 10 milliós országban nagyjából ötvenezer embernek, tehát 25 ezer házaspárnak lehetne olyan lehetősége, mint amiről te írsz, de lehet, hogy túlzok. Ébren álmodsz, kedves…

           3     0
         • Koriander! Nagyon jó hozzászólás, teljesen egyezik a véleményünk. Talán még annyi, hogy brutális iparág épült a gyerekeken keresztül történő lehúzásra (akárcsak a karácsonyra, ‘lagzikra’ már általánosból történő ballagásokkor is).

          Egyszerűen a sok munkamókuskerékbe kényszerített ember így próbál kompenzálni azért, hogy nincs elég ideje foglalkozni a gyerekével. Majd én mindent biztosítok neki! Az asszony ugye ideig-óráig kiesik (hacsak nem tud otthonról dolgozni, mint egy pl  szakfordító, de értelemszerűen az is csak csökkent óraszámban), márpedig kétkeresős családmodellre van beállítva a dolog, pont azért, hogy frusztrált, kimerült és stresszes legyen az ember, mint a kisegerek a példádban. Ez egy uralmi-irányítási forma. Tenni kell rá magasról. Amit Böjte Csaba mondott a feltételekről, szentigaz.

          Anyám orvostanhallgatóként 23 évesen megszülte bátyámat, engem rezidensként 2.5 évvel később. (Igaz, apám 6 évvel idősebb volt.) Így anyámnak alig 40 évesen már nagy fiai voltak. Ma is dolgozik 66 évesen. Bátyámat 3 naposan, engem 2 hetesen hagyott ott, mert egyszerűen dolgoznia kellett, szoptatni átjárt a rendelőből, mert szerencsére amellett volt a lakás. Közben (még dolgozó) nagyanyám és dada vigyázott ránk felváltva.

          Mai napig megvannak a patyolattiszta textilpelenkáink, sebet lehetne kötözni velük… Ma csak a papírpelenkára tízezrek mennek el. Meg bébiételre. Anyám még megfőzte és lepürésítette a zöldségeket, legalább látta mit eszünk.

          Nagyanyámék gyermekkoráról nem is beszélek. Most 93 éves, 58 évesen leesett a cseresznyefáról és eltört a csigolyája, de mai napig fára mászik és minden nap megfőz! Na, ők egy csutkababával felnőttek, pár ruhával, pedig nem voltak szegények. Apám apjáék pláne, kúriával, több száz állattal, pár száz hold birtokkal is úgy élték a gyermekkorukat, hogy ma nincs az a panelbébi, aki a többszörösét ne kapná.

          Meg egy halom ‘érdekes’ és fölösleges dolog van, amit rásóznak a szülőre. Ebben is brutálisan túlfogyasztunk. Egyszerűen nem szabad presztízskérdést csinálni belőle és versenyezni a baráti körrel. Semmi értelme, a gyermek sem látja hasznát.

          4     0
          • Sajnos az emberek többsége nem mer kilépni a nyájból. Persze nem veszélytelen. Van egy barátom egy vidéki megyeszékhelyen, 250-et tud összegürizni, de ugye az albi alapból egy százas rezsivel. Most 36 éves, van egy másfél éves kislánya. Kb. 10 évet öregedett az utóbbi két évben.

           Az asszonyka finoman szólva se a munka hőse. Menüt hozat egy kifőzdéből (állítólag jót és viszonylag olcsón), pelenkát, bébiételt a Rossmannból (a legjobbat, persze), ő nem csinál semmit, együtt kel-fekszik a gyerekkel. 34 éves, van egy nyelvvizsga híján beragadt szocped diplomája, ilyen természetgyógyász meg jós tanfolyamokat csinálgat, annak esélye nélkül, hogy pénzt csináljon belőle, mert ahhoz helyiség meg ügyfélkör kellene. Szülői támogatás mindkét oldalról nulla körül mozog.

           A srác már németbe is kiment, napi 25 km-t gyalogolt ipartelepeken őrként, csomószor éjszakában, ezzel közel 2000 eurót megkeresett, de hazaküldte, plusz magát is fent kellett tartania odakint.

           Hiába mondom neki, hogy előbb utóbb az asszonynak is kell valamit csinálnia, neki bejött a film, hogy ő a családfenntartó. Csak ugye ennek nincs meg az alapja, mert nem fogorvos, közjegyző stb, hanem egy ember, aki lényegében a két karjából él, különösebb szaktudás és tőke nélkül. De úgy költ a gyerekre, mint Csekonics báró.

           3     0
       • Van attól látványtalanabb öngyilkosság is.

        0     0
    • Végigolvasva, amit itt írtál (meg amit még utána), igazából azt látom, hogy a csaj normálisnak tűnik, és te még szereted is. Azzal, hogy elvetette a korábbi gyereket, az én szememben kiírta magát az emberek közül (bár írtad, hogy a férfi miatt – ezt nem értem, ha kényszerítették, akkor okés az abortusz, de ez eléggé rázós lenne – mindegy, nem az én dolgom belemászni ebbe). De a lényeg, hogy te talán szereted. Ez igazából eldönti az egészet. Ilyen esetben próbálkoznod kell. Szerintem menni fog. A 370-es nettó egyébként egyáltalán nem rossz még Pesten sem, főleg, ha a hitelt a kiadott albid nagyjából fedezi. Ha erre még rájön asszonypajtás fizuja (vagy a gyerek után járó dolgok), akkor nem vészes az. Sőt, mondhatnám neked, hogy sokakhoz képest kifejezetten jó.
     Számoljuk picit (a legrosszabb esettel):
     - Asszonypajti fizujából (meg a gyerek után járó pénzből) fizettek egy másik, normális albérletet.
     - A már kiadott albidból fizeted a hitelt.
     - Megmarad nektek meg a gyerkőcnek 370 havonta (jó, legyen csak 300).
     Ha valamit kihagytam, szólj, de ebből szerintem így még Pesten is vígan elvagytok. Nem nagy lábon, de elvagytok, nem is annyira rosszul. Ráadásul mire a gyerkőc megszületik, addig eltelik azért pár hónap, így addig tudtok rá félretenni valamennyit, rákészülni a dolgokra.
     Szóval szerintem pénzügyileg nem reménytelen a helyzeted (abból nézve persze, amit eddig olvastam). Csak szerintem most hirtelen hideg zuhanyként ért, hogy a korábbi terv dugába dőlni látszik. Így most ideges vagy, meg kapkodsz. Semmi gond. Rendbe fogod hozni ezt, ne aggódj emiatt. Semmi nincs veszve. Eleve számolj úgy (a legrosszabb esettel), hogy a szüleit kihagyod a számításból. Ha mégis bejön velük, akkor oké. Ha meg nem, akkor sem omlasz össze, nem ér meglepetésként.

     A gyerekkel kapcsolatban elképzelhető, hogy kattan a csaj később és válik. Sajna ez tényleg benne van a pakliban. Pláne, hogy már volt neki párja, így növeli az esélyt. Ebben az esetben annyit tudok csak javasolni, hogy – és ez fontos lesz:
     NE MONDJ LE A GYEREKRŐL!
     Semmi esetre se. Mindenképpen harcolj érte. A legtöbben azért vesztik el a gyerkőcöt, mert nem harcolnak érte. Nagyon sokan eleve úgy veszik, hogy az anyjánál a helye, így a bíróság is ebbe az irányba megy. (Egyik rokonom is ezt tette, holott simán megszerezhette volna a gyerekeit.) Tény, hogy férfiként kisebb az esélyed, de ennek ellenére ha felfogadsz egy jó ügyvédet, nyerheted a gyerekelhelyezésit. Egyrészt a jobb életkörülményeidre (magasabb fizu) hivatkozva. Másrészt ha már most elkezdesz félrerakni mindig havi 5-10ezret a későbbi ügyvédre meg egyebekre egy titkos számlán, nem ér akkora meglepetés. Harmadrészt a bíróságon felvetheted, hogy te ugyan mindenképpen nevelni akarod a gyerekedet, mert te is szereted és neked ő a legfontosabb. Tehát törekedj kizárólagosságra! De ettől (vagy ha ez már megvan, akkor utólag) még megegyezéses alapon belemehetsz váltott elhelyezésbe (közös felügyeletbe) is. A gyereknek mindkét szülőjére szükség van – egyformán. Egyszer itt a gyerek, egyszer meg ott. Heti vagy kétheti, esetleg havi váltással. Ebbe könnyebb belemenni, ha már eleve nálad a gyerek. Ha ő kapja a kizárólagosságot, akkor ez már csak a jóindulatán múlhat, ami ugye kis esélyes. Míg ha nálad a gyerek, te engedhetsz ennyit. Vagy végszükség esetben felvetheted a tárgyaláson, hogy legyen váltott elhelyezés (kb. ugyanannyi idővel), de ennek ellenére valamennyi tartásdíjat azért fizetsz felé így is (mert neki kevesebb a jövedelme – így a gyerek bármelyik helyen is van, hasonló pénz jut rá). De ezt csak végszükség esetben. Így könnyebb elérned, hogy mindketten neveljétek a gyerkőcöt. (Bíróságon mindenképpen fel kell vetni a gyerek jogát az apához. Me hogy a problémás gyerekek többsége az egy szülő által neveltek közül kerül ki, míg a váltott elhelyezéssel nevelteknél alig magasabb a problémásak aránya. Ezt a legtöbb bíró nem tudja. Vannak erre felmérések nem kevés helyen. Talán meggyőzhető a bíró, ha nem csak a saját magad jogát hozod a gyerekhez, hanem a gyerek érdekét mutatod be neki.) Szóval a lényeg, hogy harcolj a gyerekért, ne add fel. Akik komolyan harcolnak érte, azoknál 30-40% eséllyel sikerül is. Szóval egyáltalán nem reménytelen, csak akarni kell.
     /Gondolj csak arra, hogy ilyen esetben nincs vesztenivalód. Az életed egyetlen értelmét veszted el. Ezért minden eszközzel érdemes harcolni./

     Másik verzió ugye, hogy ha mégsem szereted a csajt.
     Ebben az esetben a helyedben pattannék minél gyorsabban. Bár az írásodból az tűnik ki, hogy szereted, tiszteled. Szóval erre az alapján kis esélyt látok.
     /Egyébként a 40 éveddel nehogy azt hidd, hogy már nincs sok időd. Francokat. Ha nem bányász vagy, akkor azért még te is simán el fogsz élni a legtöbb 60-70 évig. 72 éves a férfi átlagéletkor. Ebben benne van még a csecsemőhalandóság adata is. Szóval aki 40 évet megélt viszonylagosan jó egészségi állapotban, annak már jó esélye van, hogy a következő 40-et is megélje. Meg hát az orvostudomány is elég jól fejlődik. Szóval van ott több még, mint 10 év. Ne kapkodj szerintem. :) Sok szerencsét!/

     2     0
   • Ideje lenne lányt nem szapulni tovább,ő is emberből van tele érzelmekkel.Somlight.tudom kiről beszélsz ki az a lány,nagyon odaadó kedves,határozott,tudd szeretni.Vigyázz rá,mert neki tudom más Férfira nincsen szüksége.

    0     0
   • Annyira unalmas már ez a beteges szűzkultusz itt a 21. század elején. Most komolyan, van olyan férfi, akinek az az élete álma, hogy találjon egy 18 éves szűzlánykát, akit felcsinálhat? Persze ezt mindenféle légből kapott statisztikai adattal alátámasztva, még nevetségesebbé téve az egészet. Nincs olyan ember – se férfi, se nő – aki a legelsővel éli le az életét. Max ha ilyen agymosott szektás az illető, de az ilyenek erősen kerülendő kategória. A tapasztalat mindig előny.
    Egy 25 éves nő pedig még bőven jó korban van és szülhet egészséges gyereket. Azért ne úgy beszéljünk már róla, mint egy 40 évesről.

    0     0
    • Hagyni kell őket ebben a hitükben, és élvezni a bohózatot. 40 éves vénség 18 éves szűzlányt keres, aki 25 éves korára már megszülte mindhármat – ebből kéne egy valóságshow. :)

     0     0
    • Kicsit hajaz ez az iszlamisták mennyország-fantáziáira a 77 szűzzel. :)

     Bár nem tudom, az is le van- tisztázva, milyen szűzek, vagy az csak az apróbetűs részben van, h olyan szűzekről van szó, akik itt a Földön szűzek maradtak… :D (80 éves szűzek, 1-2/10-es szűzek, férfiszűzek…)

     1     0
    • “Nincs olyan ember – se férfi, se nő – aki a legelsővel éli le az életét.”
     Mert már nem találsz szűz nőt 18 évesen.
     Tudod: Minden nő ribanc.
     /De ettől még értelmes férfi törekszik erre. A bluepilles manginákat a nők irányítják és elhitetik velük, hogy jó ott a szétkúrt ribanc is neki, csak jusson. Akinek meg esze van, az vagy nem házasodik, vagy csak és kizárólag szűz nővel. Néhány még talán akad, amelyik nem ribanc. A valódi redpill arról szól, hogy egy párkapcsolatban te diktálsz, nem a nő. És ha nem tetszik neki, akkor kidobod a picsába és keresel másikat. A két nem közötti erőviszonyokat mi is szabályozzuk, nem csak a nők. … Mármint a ‘mi’ alatt nem a kékpirulás manginákat értem, mert azok a saját hugyozásukat se tudják a nő engedélye nélkül szabályozni./

     “Egy 25 éves nő pedig még bőven jó korban van és szülhet egészséges gyereket.”
     Lófaszt. Épp kijött a korból.
     De persze ha jobb, hogy ennyi degenerált, mozgásszervi problémás, allergiás, szemüveges, nagyothalló, debil, stb. gyerek születik, nekem aztán mindegy. Manginának az is jó.

     4     0
     • “De persze ha jobb, hogy ennyi degenerált, mozgásszervi problémás, allergiás, szemüveges, nagyothalló, debil, stb. gyerek születik, nekem aztán mindegy. Manginának az is jó.”

      Igen, mert az a nő, aki akár egy hónappal a 25. születésnapja után szült, annak csak is degenerált, mozgásszervi problémás stb. gyereke születik. Ezt ugye te se gondoltad komolyan?

      “Mert már nem találsz szűz nőt 18 évesen.”
      Én nem is keresek. 25 év alatt nincsenek se nők, se férfiak, csak fiúk meg lányok.

      “Tudod: Minden nő ribanc.”
      Persze, ha már járt benne farok, az automatikusan ribanc kategória.

      “De ettől még értelmes férfi törekszik erre.”
      Gondolom ez vagy te.

      “A bluepilles manginákat a nők irányítják és elhitetik velük, hogy jó ott a szétkúrt ribanc is neki, csak jusson.”
      Azért nem csak ártatlan szüzikék meg szétbaszott ribancok vannak. A haranggörbe egy kicsit szélesebb ennél. Kicsit mintha végletekben gondolkoznál. Senki sem mondta, hogy a csajnak legyen meg a fél város, de azért egy bizonyos kor után ne kelljen már neki hónapokig könyörögni, mert olyan felsőbbrendűnek hiszi magát, mert még nem volt benne farok és ne kelljen már neki anatómia felvilágosítást tartani.

      “Akinek meg esze van, az vagy nem házasodik, vagy csak és kizárólag szűz nővel.”
      Akinek van egy kis esze, az nem tervez hosszútávra szűzzel, mert nincs semmi értelme.

      “Néhány még talán akad, amelyik nem ribanc.”
      Ha szűz, akkor hogy lehet ribanc.

      “A valódi redpill arról szól, hogy egy párkapcsolatban te diktálsz, nem a nő.”
      Akkor vegyél kutyát.

      “És ha nem tetszik neki, akkor kidobod a picsába és keresel másikat.”
      Na, aki ilyet ír, az max a szemetet dobja ki és örül, ha egyáltalán összeszed végre valakit.

      “A két nem közötti erőviszonyokat mi is szabályozzuk, nem csak a nők.”
      Ezért kell szűz? Mert arról azt hiszed lehet irányítani?

      Az esetek többségében, akinek szűz kell, ő maga is az, vagy csak nagyon ritkán dugott korábban is, így azt hiszi, hogy nem ciki, ha esetleg kicsi a pöcse, vagy hamar ellövi a patront. Mert ha egy nőnek van némi tapasztalat, akkor az már lehet egy szorongás és stresszforrás, hogy “jaj, most mi lesz? elég leszek neki? mi van, ha nem elég nagy?” Persze a szüzet lefoglalja a fájdalomtól való félelem és nem fog ilyesmivel törődni.
      Persze 16-20 között még rendben van, de afelett már kevésbé. Nem is a szexuális tapasztalat hiánya a legnagyobb gond, hanem az összes többi. 20-on évesen azért ne rajtam akarja már gyakorolni a párkapcsolatot és az azzal járó nehézséget. Ha meg nagy nehezen sikerül “bejáratni”, akkor jön a “bocs, de még nem éltem ki magamat, szia” érzés.

      0     0
      • Megnyilvánulásai alapján azt a széleskörű megállapítást kell Zombihunterről tennem, h vagy még a 12-16 éves kor közöti, minden ellen lázadó, állandóan dühös kamasz – vagy omegragadt ebben az értelmi, szellemi, érzelmi korszakában.

       Mai csúcskijelentése, h szülés közben a nőnek lazán lehetősége van dönteni, h mit csináljanak vele. Ja, nyilván, pont úgy, ahogyan a súlyos sérülésekkel a műtőasztalra pakolt páciensnek is. Ez már kezd angol abszurd humor lenni néha! :)

       0     0
      • “Igen, mert az a nő, aki akár egy hónappal a 25. születésnapja után szült, annak csak is degenerált, mozgásszervi problémás stb. gyereke születik.”
       Gyönyörű csúsztatás!
       Csak így tovább! :))

       “25 év alatt nincsenek se nők, se férfiak, csak fiúk meg lányok.”
       Aha. Mesélj még! :)

       “Persze, ha már járt benne farok, az automatikusan ribanc kategória.”
       Ha te mondod… :)

       “Gondolom ez vagy te.”
       Igyekszem.

       “Azért nem csak ártatlan szüzikék meg szétbaszott ribancok vannak.”
       Vannak ártatlan szüzikék, kevéssé szétbaszott ribancok, meg nagyon szétbaszott ribancok.
       Így már kellőképpen árnyalom? :)

       “Senki sem mondta, hogy a csajnak legyen meg a fél város”
       Honnan tudod megállapítani, hogy hány faszival volt előtted?
       Ja, hogy azt mondta. Értem. :)

       “de azért egy bizonyos kor után ne kelljen már neki hónapokig könyörögni”
       Éppen a korral van gond.

       “Akinek van egy kis esze, az nem tervez hosszútávra szűzzel, mert nincs semmi értelme.”
       Éppen azzal van értelme, ha már hosszú távra tervez valaki.
       /Bár a mai femináci világban már az is rizikós./

       “Ha szűz, akkor hogy lehet ribanc.”
       Az a nem ribanc. Abból van kevés. Mi nem érthető ezen?

       “Akkor vegyél kutyát.”
       Te azzal szoktál dugni? Nem baj, csak meglep.

       “aki ilyet ír, az max a szemetet dobja ki”
       Így van. Sajna manapság sok a szemét. Épp erről beszélek.
       Persze van, aki nem hajlandó kidobni. Neki ott rohad az ágyában évekig.

       “és örül, ha egyáltalán összeszed végre valakit.”
       Összeszedni könnyű. Hosszú távra nem lehet találni normálisat. Túl sok s szemét, valószínűleg elfedi a normális keveset.

       “Ezért kell szűz? Mert arról azt hiszed lehet irányítani?”
       Nem az irányítás miatt. Láthatóan tök felesleges neked írni, mert már most elvesztetted a fonalat.

       “Az esetek többségében, akinek szűz kell, ő maga is az, vagy csak nagyon ritkán dugott korábban is”
       Magyarázom megint, hogy te is megértsd:
       - Hosszú távú kapcsolatra kell a szűz nő. Értelmes férfi szűz nővel házasodik.
       - Dugni jó a ribanc is. Abból van sok. Csak ők komoly kapcsolatra – pont a ribanc mivoltuk miatt – alkalmatlanok.
       Így már remélem érthető, amit írok.

       Megj.:
       Szűz nővel – a feltételezéseddel ellentétben – nem dugnék és nem is dugtam soha. Tekintettel arra, hogy hosszú távú párkapcsolatot nem is keresek (nem házasodom ebben a náci rendszerben). A szűz nő érték. Egy 18 éves szűz csaj tökéletes lehet feleségnek, mivel nem egy ribanc, van tartása, stb. (Amit fentebb már írtam, csak nem fogtad fel.) Szóval kár az erőlködésért, nem a ‘bejáratatlan’ meg az ‘elég leszek neki?’ dolog miatt írom, amit írok. Nem magam miatt írtam ezt le. Pusztán logikus, hogy értelmes férfi nem választ feleségnek ribancot. A ribanc dugásra van, utána akár dobható is. A szűz nő meg feleségnek való, mert az nem ribanc.

       3     0
       • És a szűz nőt hogyan állapítod meg? :)

        - Lehet, h orálisan, análisan a fél város végigkúrta

        - Újra összevarratta

        - Sportolás közben szűztelenítődött (létezik)

        - Eleve nem minden nőnél lehet egyértelműen megállapítani, még orvosoknak sem

        0     0
        • “És a szűz nőt hogyan állapítod meg?”
         És akkor szerinted én vagyok az, aki még nem látott pinát… :)

         “Lehet, h orálisan, análisan a fél város végigkúrta”
         Lehet, de kisebb az esély rá. Akit a város végigkúrt, azt jó eséllyel mindhárom helyen megkúrták. (Hiszen egy alfa úgyis oda teszi be, ahová akarja. Mikor éppen ‘működik a kémia’, akkor nincs mérlegelés.)

         “Újra összevarratta”
         Pénzbe kerül és van kockázata. Elég kevesen csinálják mifelénk. (Máshol, ahol a férfiaknak még van némi töke, ott nagyobb arányban csináltatják a nők.)

         “Sportolás közben szűztelenítődött (létezik)”
         Létezik, de ritka.

         “Eleve nem minden nőnél lehet egyértelműen megállapítani, még orvosoknak sem”
         Sőt, képzeld, olyan is, van, hogy egy nőnek nincs szűzhártyája! Hát mennyi okosság van a világban, nem? :)

         2     0
       • Gyönyörű csúsztatás! Csak így tovább! :))”
        Nem én kezdtem el itt horror sztorikat írni a retardált, mozgásszervi bajokkal küszködő gyerekekről, hanem te.

        “Aha. Mesélj még! :)”
        Miről meséljek, mit szeretnél hallani lefekvés előtt?

        “Honnan tudod megállapítani, hogy hány faszival volt előtted?
        Ja, hogy azt mondta. Értem. :)”
        Honnan tudod, hogy szűz? Lehet, hogy azt mondja sport, baleset, vagy egyéb okok miatt már nincs szűzhártyája, közben csak annak nem volt meg, aki éppen kómában van, vagy halott.

        “Éppen a korral van gond.”
        Igen gond van. Ha a csaj 20 felett szűz, az általában a probléma következménye. És igen, 17-20 között is elég volt ez a “jaj, rám várni kell fél éveket, mert én olyan értékes vagyok, hogy…” rinyából. 20 felett ehhez már senkinek nincs kedve.

        “Te azzal szoktál dugni? Nem baj, csak meglep.”
        Én a csajokat preferálom, a kutyámat sétálni viszem. De az, hogy neked a kutyáról egyből a dugás ugrott be, az kicsit meredek. Vagy most rám  vetíted ki a tudatod mélyébe lefolyott aberrációdat?

        “Összeszedni könnyű. Hosszú távra nem lehet találni normálisat. Túl sok s szemét, valószínűleg elfedi a normális keveset.”
        Mindig más a hibás.

        “Nem az irányítás miatt. Láthatóan tök felesleges neked írni, mert már most elvesztetted a fonalat.”
        Volt itt fonal egyáltalán?

        “Hosszú távú kapcsolatra kell a szűz nő. Értelmes férfi szűz nővel házasodik.”
        Max a hitgyülis zombik, meg a 16 éves szakmunkás bajszos, pattanásos suttyók, akik egy női bicikli látványától is a gatyájukba élveznek. Értelmes férfi tisztában van azzal, hogy egy bizonyos idő után mindenki szerez tapasztalatot, ami előny. És senki sem fog lehorgonyozni az első faroknál, akármennyire is ezt hiszed.

        “Dugni jó a ribanc is. Abból van sok. Csak ők komoly kapcsolatra – pont a ribanc mivoltuk miatt – alkalmatlanok.”
        Ki számít ribancnak? Ugye nem az, aki már dugott párszor?

        “Szűz nővel – a feltételezéseddel ellentétben – nem dugnék és nem is dugtam soha. Tekintettel arra, hogy hosszú távú párkapcsolatot nem is keresek (nem házasodom ebben a náci rendszerben).”
        Akkor meg pláne nem értem a szűzfétisedet. De persze megint más a hibás.

        “A szűz nő érték.”
        Nem az. Talán az ókorban meg a középkorban az lehetett, de csak praktikusságai és egészségügyi okokból. Ezek ma már nem állnak fenn.

        “Egy 18 éves szűz csaj tökéletes lehet feleségnek, mivel nem egy ribanc, van tartása, stb.”
        Azért egy működő házassághoz több tényező szükséges, mintha egy csajban nem járt farok. Ettől még lehet egy hülye, kibírhatatlan, hisztis picsa. Arra alapozni, hogy még nem dugták meg, erősen lottó kategória.

        “Szóval kár az erőlködésért, nem a ‘bejáratatlan’ meg az ‘elég leszek neki?’ dolog miatt írom, amit írok. “
        Itt csak te erőlködsz.

        “Nem magam miatt írtam ezt le.”
        Jaj nem.

        “Pusztán logikus, hogy értelmes férfi nem választ feleségnek ribancot.”
        De szüzet se. És attól mert párszor dugott már, vagy volt egy-két kapcsolata még nem lesz ribanc. A szüzike meg nem lesz főnyeremény.

        “A ribanc dugásra van, utána akár dobható is. A szűz nő meg feleségnek való, mert az nem ribanc.”
        Erre csak a fentebb leírt soraimat tudom ismételni: a házassághoz édes kevés, hogy nem dugott még a csaj.
        Mellesleg van jópár szűzkurva, aki simán benne van az análban – amit még sok pornós sem vállal nem kevés pénzért – orálban, le is nyeli a cuccot, de a pinájába nehogy már fasz kerüljön, mert az milyen már?

        0     0
        • “Nem én kezdtem el itt horror sztorikat írni a retardált, mozgásszervi bajokkal küszködő gyerekekről, hanem te.”
         Ha tudnál kicsit gondolkodni, szöveget értelmezni meg hasonlókat, akkor nem magyaráznád a megmagyarázhatatlant.
         Pár példa:
         - A hazai lakosság negyede szenved valamilyen allergiában. A gyerekek körében ez még magasabb (kb. harmada), és növekszik.
         - Míg korábban alig született gyerek kancsalsággal (talán 1%), addig ma a gyerekek 3%-a születik így. Ez nem magyarázható ki a TV-vel meg a számítógéppel, mert csecsemőkről beszélünk. De minden más szembetegségnél is drasztikusan növekvő tendencia tapasztalható. Régen az óvodások jó, ha 3-5% volt szemüveges, ma lassan minden negyedik az.
         - Egyre több újszülött születik Down-szindrómával (40 év alatt 30%-os emelkedés). /Ahol csökken, ott azért csökken, mert már ki tudják szűrni és elvetetik./
         - A nyitott gerinccel születettek másfélszer annyian vannak, mint a 90-es évek végén.
         Stb.
         Ezek neked a horror sztorik. Valahol valóban azok. Rettenet durva, hogy egyre több beteg gyerek születik. És ezeknek a horror sztoriknak sajnos van oka is. Amely részben az, hogy a nők 10-12 évvel később kezdenek szülni. Nem ez az egyetlen ok, de bizony jelentős mértékben közrejátszik.

         .

         “Miről meséljek, mit szeretnél hallani lefekvés előtt?”
         Bármi jó lesz. Rád bízom. A bolond választ. :)

         .

         “Lehet, hogy azt mondja sport, baleset, vagy egyéb okok miatt már nincs szűzhártyája”
         És a mangina mindent elhisz. Ezt is. Azért tartjuk őt. :)
         Értelmes férfi meg azt sem hiszi el a nőnek, amit az kérdez tőle.

         .

         “Ha a csaj 20 felett szűz, az általában a probléma következménye.”
         Ebben egyetértünk.
         A gond az, hogy nem szűz és még sincs gyereke. Ergo ribanc.
         Ezért is írtam, hogy 18-20 közötti szűz nőt érdemes elvenni.

         .

         “De az, hogy neked a kutyáról egyből a dugás ugrott be”
         Te írtál kutyával való kapcsolatról, nem én. :))

         .

         “Mindig más a hibás.”
         Ha tíz 18 éves csajból legalább 9-ben már pár kuki megfordult, az – akárhonnan nézem – nem az én hibám, mivel nincs közvetlen ráhatásom. Én csak kimondom róla, hogy ribanc. (Te meg hisztizel ellene, mert ugye a nők ezt várják el tőled.)

         .

         “Volt itt fonal egyáltalán?”
         Ezek szerint eleve meg se találtad.
         Sebaj! Így jó beszállni a vitába, nemde? :DDD

         .

         “És senki sem fog lehorgonyozni az első faroknál, akármennyire is ezt hiszed.”
         1. Azért vannak kivételek. (Bár tény, hogy kevesen.)
         2. Ettől még egyetértünk: a nők döntő része ribanc.

         .

         “Ki számít ribancnak? Ugye nem az, aki már dugott párszor?”
         De. Alapvetően aki több férfival is dugott már.
         /Pár apró dolog kivételt jelenthet./

         .

         “Akkor meg pláne nem értem a szűzfétisedet.”
         Csak annyit írtam, hogy ha a férfiak tököt növesztenének, akkor ők is elvárásokat támaszthatnának a nőkel szemben. És ha a férfiak ilyen elvárást támasztanak, akkor a nők ahhoz alkalmazkodnának. Persze magyarázhatom én ezt egy manginának ítéletnapig…

         .

         “Talán az ókorban meg a középkorban az lehetett, de csak praktikusságai és egészségügyi okokból.”
         - A szűzen házasodó nők esetében 20% a válási arány.
         - Ha csak 1 kapcsolata is volt előtted: már 50%.
         - 3-4 dugással előtted: 60%.
         - 5-15-el előtted: 70%.
         - 15 dugással előtted már 80% esélyed van, hogy elváljon tőled.
         És utána majd mehettek sírni, hogy ‘Jáj elhagyott a nőm, elvitte a gyereket!’.
         /Az alfa által felcsinált nőről, akinek a gyerekét a papucs gondolkodású férfi neveli, ne is beszéljünk. Mert ugye ha te vagy az első, aki dug a nővel, akkor esélyes, hogy legalább az első gyerek tőled lesz. Ezt igencsak jól tudták a régiek. Ma meg a gyerekek jelentős része nem az apától van. Vajh miért is? :) /

         .

         “Ettől még lehet egy hülye, kibírhatatlan, hisztis picsa.”
         Ugyan tény, hogy a korábbi neveltetése is közrejátszik. Ebben egyetértünk.
         De:
         - A nő hisztije erősen függ a férfi viselkedésétől. (Hasznos olvasnivaló shit teszt témában: ITT )
         - A férfinak a nőre szaporodási szempontból, illetve élvezeti szempontból (punci) van értéke. Minden mást a férfi megold maga. (Amelyik nem, az nem férfi, őket ne keverjük ide.) Namármost a szaporodási résznél kell egyrészt a nő szűzessége (mert a szűz nőtől legalább az első gyerek a miénk lesz, meg mert kisebb eséllyel válik), másrészt a jó teste. (Mert a jó testű nő szül nekünk egészséges utódot. Itt a jó testben közrejátszik a fiatalság is, amit mondtam. Nem véletlen, hogy a nők fiatalnak akarnak látszani, nekünk meg – mily meglepő – éppen azok tetszenek leginkább. Nem látunk egy kampányt sem ráncosító krémekről. Ja, itt kiegészítés: az én szempontom szerint az is ribanc, amelyik nő a sminkjével, botox kezeléssel, implantátumokkal hazudik neked és fiatalabbnak mutatja magát, mint ami valójában.) Szóval nekünk erre kell a nő. Ha gyereket akar az emberfia, akkor érdemes szűz nőt találnia. Amelyik mellette nyilván nem túl hisztis (bár ez kezelhető – lásd fentebb), és amelyik jól néz ki. Esetleg még kicsit házias is. (Te sem írtál több szempontot, hogy milyen legyen a nő. Nem véletlen. Nekünk ennyi elég. Az abajgás, a nyuszómuszóhoz bújás, az álszent ‘érzelmi rész’ meg a többi nyálas sallang a nőknek kell (a papucsok meg kivetítik magukra is, mivel a nő azt várja el tőlük, hogy érzelgősek legyenek).
         Szóval nem bonyolult ez. Csak tököt kell növeszteni.

         .

         “Itt csak te erőlködsz.”
         Te jöttél ide hisztizni a szűzies dologgal kapcsolatban, nem én. :)
         Én csak leírtam, hogy szerintem mi az ideális egy hosszútávú kapcsolatnál. Te meg nem bírtad ki, hogy ne pattanj fel jó fehér lovagként a szőke paripádra, hogy megvédd a szegény ‘ártatlan’ (bruhahaaa :D ) nőket a gonosz elnyomótól, aki kimondja róluk az igazat. :)

         4     0
         • “Ha tudnál kicsit gondolkodni, szöveget értelmezni meg hasonlókat, akkor nem magyaráznád a megmagyarázhatatlant.”
          Te írtad, hogy aki nőként elmúlt 25, az már gyakorlatilag értéktelen, és nem fog egészséges gyereke születni.

          “Értelmes férfi meg azt sem hiszi el a nőnek, amit az kérdez tőle.”
          Gondolom, ez te vagy.

          “Ezért is írtam, hogy 18-20 közötti szűz nőt érdemes elvenni.”
          Egy ennyi idős csak nem fog lehorgonyozni az elsőnél, mert megteheti.

          “Te írtál kutyával való kapcsolatról, nem én.”
          Az írtam, hogy vegyél kutyát. Neked ugrott be erről a dugás, nem nekem, Vagy már nem emlékszel rá?

          “Ha tíz 18 éves csajból legalább 9-ben már pár kuki megfordult, az – akárhonnan nézem – nem az én hibám, mivel nincs közvetlen ráhatásom. Én csak kimondom róla, hogy ribanc.”
          Bírom a statisztikai érvelést. Ja, nem mégse. Aztán azaz egy maga a tökély, csak mert nem dugták meg.

          “Te meg hisztizel ellene, mert ugye a nők ezt várják el tőled.”
          Most miről beszélsz? Azért hisztizek, mert nem akarok egy béna szűzzel szenvedni, ami amúgy se lesz hosszútávú?

          És senki sem fog lehorgonyozni az első faroknál, akármennyire is ezt hiszed.”
          1. Azért vannak kivételek. (Bár tény, hogy kevesen.)
          2. Ettől még egyetértünk: a nők döntő része ribanc.”
          Sok sikert a kivétel megtalálásához. Unalmas már a ribancozásod.

          “Ki számít ribancnak? Ugye nem az, aki már dugott párszor?”
          De. Alapvetően aki több férfival is dugott már.”
          Már megint ez a szűzmánia.

          “Csak annyit írtam, hogy ha a férfiak tököt növesztenének, akkor ők is elvárásokat támaszthatnának a nőkel szemben. És ha a férfiak ilyen elvárást támasztanak, akkor a nők ahhoz alkalmazkodnának. Persze magyarázhatom én ezt egy manginának ítéletnapig…”
          Csakhogy senki sem fogja elvárni, hogy a nője szűz legyen, csak az olyanok, akik szintén azok és azt hiszik, hogy ettől majd boldogan élnek, míg meg nem halnak. Vicces, hogy pont te manginázol itt.

          “- A szűzen házasodó nők esetében 20% a válási arány….
          Bocs, de az ilyen brit tudósok megállapították-féle légből kapott kamu statisztikára már tényleg nem tudok reagálni.

          “És utána majd mehettek sírni, hogy ‘Jáj elhagyott a nőm, elvitte a gyereket!’.”
          Csakhogy egy válás kurvára nem azért fog lezajlani, mert a nőben 15 farok megfordult korábban, hanem számtalan más oka is lehet. Többek között ráunt a férjére, de ez olyan nő is megteheti, aki szüzen ugrott a házassága? Vagy szerinted nem fogja megtenni?

          “Az alfa által felcsinált nőről, akinek a gyerekét a papucs gondolkodású férfi neveli, ne is beszéljünk.”
          Róluk nem is volt szó.

          “Mert ugye ha te vagy az első, aki dug a nővel, akkor esélyes, hogy legalább az első gyerek tőled lesz. Ezt igencsak jól tudták a régiek.”
          Hol élsz te, 1235-ben? Jó ég. Semmi garancia nincs arra, hogyha megdugsz egy szűz csajt, az egyből teherbe esik. Ennyi erővel utána is félredughat.

          “Ma meg a gyerekek jelentős része nem az apától van. Vajh miért is? :) /”
          Na, milyen jelentős rész? VAgy erre is van egy fasza statisztikád? Mellesleg mindenkinek ott a lehetőség apasági vizsgálatot kérvényezni.

          “A nő hisztije erősen függ a férfi viselkedésétől.”
          Ja, keressünk csak nekik kifogásokat.

          “mert a szűz nőtől legalább az első gyerek a miénk lesz, meg mert kisebb eséllyel válik”
          Fő a pozitív hozzáállás.

          “Mert a jó testű nő szül nekünk egészséges utódot. Itt a jó testben közrejátszik a fiatalság is, amit mondtam”
          Erre sincs garancia. Egy jó testű nőnek, férfinak is születhet beteg gyereke.

          “: az én szempontom szerint az is ribanc”
          Neked mindenki az, aki nem illik bele a mesebeli királylány képbe.

          “Te jöttél ide hisztizni a szűzies dologgal kapcsolatban, nem én. :)Én csak leírtam, hogy szerintem mi az ideális egy hosszútávú kapcsolatnál. Te meg nem bírtad ki, hogy ne pattanj fel jó fehér lovagként a szőke paripádra, hogy megvédd a szegény ‘ártatlan’ (bruhahaaa :D ) nőket a gonosz elnyomótól, aki kimondja róluk az igazat. :)”
          Ki hisztizik itt? Te csak annyit írtál, hogy az a nő ideális hosszútávra, akit még nem dugtak meg. Leszartad mások véleményét. Semmilyen már tényezőt nem vettél figyelembe, amik hosszútávon fontosak lehetnek, csak annyi, hogy legyen szűz, mert ha nem akkor ribanc. Ja és persze mindezt nevetséges statisztikai adatokkal alátámasztva. Semmilyen igazságot nem mondtál, csak agyonidealizált baromságokat. Te véded itt a szüzikéket. De ha már akkor spíler vagy, hány hosszútávú kapcsolatod volt és ezek közül mennyi volt szűz?

          1     3
          • “Te írtad, hogy aki nőként elmúlt 25, az már gyakorlatilag értéktelen”
           A szétdugott nőre írtam, hogy értéktelen. Kéretik nem kiforgatni a szavaimat.
           (Ha szövegértelmezési gond okozza, akkor elnézem.)

           “és nem fog egészséges gyereke születni”
           Ezt sem írtam.
           Azt írtam, hogy betegebb gyereke fog születni.
           Megint csak kéretik nem kiforgatni a szavaimat, avagy megpróbálni megtanulni írott szöveget értelmezni.

           “Gondolom, ez te vagy.”
           Vannak még páran. Bár ahogy nem ribanc nőből is, úgy nem papucs férfiból is kevés akad. (Ezért is írtam, hogy a kettő nem hat egymásra. Minél papucsabb a férfi, annál ribancabb a nő – és fordítva.)

           “Egy ennyi idős csak nem fog lehorgonyozni az elsőnél, mert megteheti.”
           Igen, a mai világban, ahol a férfiak 80-90%-a olyan papucs, mint te, ott megteheti.
           Erről írtam, hogy ha a férfiak tököt növesztenének, akkor nem tudná megtenni.

           “Az írtam, hogy vegyél kutyát.”
           Nővel kapcsolatban írtad, mint alternatívát. :)

           “Bírom a statisztikai érvelést. Ja, nem mégse.”
           Nyilván. A statisztika számokkal dolgozik, ami tényszerű.
           Te meg láthatóan kerülöd a tényeket, mert gecikínosak számodra.

           “Aztán azaz egy maga a tökély, csak mert nem dugták meg.”
           Nem feltétlen tökély, de legalább nem ribanc.

           “nem akarok egy béna szűzzel szenvedni, ami amúgy se lesz hosszútávú?”
           - Éppen a szűzzel lesz esélyesen hosszútávú.
           - A béna szűz idővel lehet ügyes.

           “Sok sikert a kivétel megtalálásához. Unalmas már a ribancozásod.”
           Talán nevezd inkább kelleletlennek. Mármint neked kellemetlen, hogy a szemedbe dörgölik az igazat.

           “Csakhogy senki sem fogja elvárni, hogy a nője szűz legyen”
           Persze, mert tele vagyunk ócska papucsokkal, akiknek a tökét a nők tartják a kezükben. Te erre kiváló példa vagy. Utána meg mosdatod a szerecsent. :)

           “csak az olyanok, akik szintén azok”
           Sokkal inkább azok, akik nem akkora papucsok, hogy házasodjanak egy nem szűz nővel.
           Mint mondtam: dugni lehet a ribancokat, még ha házasságra nem is alkalmasak már.

           “Bocs, de az ilyen brit tudósok megállapították”
           Ja, hogy nem egyezik egy felmérés az álomvilágoddal, és onnantól máris nem igaz? LOL
           Gecikínosak a tények, mi? :))

           “egy válás kurvára nem azért fog lezajlani, mert a nőben 15 farok megfordult korábban”
           Mesélj még! :DDD

           “Többek között ráunt a férjére”
           Mert az már eleve egy hozzád hasonló töketlen papucs volt és nyilván otthagyta, amint csak lehetősége volt rá. :)
           Viszont ha a faszinak van annyi töke, hogy nem veszi el feleségül a ribancot, akkor már eleve nem egy bétabéla, hanem sokkal közelebb áll az alfa viselkedéshez, ergo a nő nem hagyja ott.

           “Vagy szerinted nem fogja megtenni?”
           Sokkal kisebb eséllyel.

           “Semmi garancia nincs arra, hogyha megdugsz egy szűz csajt, az egyből teherbe esik.”
           Látom, sem a logika, sem a biológia nem erősséged… :)
           Elmagyarázom, hogy megértsd:
           Ha egy nő lefekszik valakivel (teszem azt védekezés nélkül), akkor abból esélyesen lesz gyerek. Fiatal nőnél 99%. (Megint egy statisztika: 30 feletti nőnél ez már csak 60%. Megint egy ok a fiatal csajra.) És ha te vagy az, aki ilyenkor lefekszik vele, akkor a gyerek a tiéd lesz. Persze nem biztos, hogy gyerek lesz belőle, de mindenképpen sokkal nagyobb az esélyed, mint annak, aki utánad jön.
           /Ismered egyébként az ‘esély’, az ‘arány’, a ‘valószínűség’ és hasonló szavak jelentését? Ha nem, akkor szólj és elmagyarázom. Hátha úgy megérted, miről is beszélek./

           “Ennyi erővel utána is félredughat.”
           De ha már megfogant az első gyerek, édesmindegy, félredug-e.

           “Na, milyen jelentős rész? VAgy erre is van egy fasza statisztikád?”
           Van pár. A legkisebb adatok 5-6%-ot mondanak. Az átlagosak 10-15%-ot. A durvábbak 20-30%-ot. Vitáznak róla, de az 5%-os legkisebb arányt mindegyik esetben elismerik.
           Ez voltaképpen minden 20. gyereket jelenti. Lehet, éppen a tiedet is. Vagy éppen téged. :)

           “Mellesleg mindenkinek ott a lehetőség apasági vizsgálatot kérvényezni.”
           Látom, tényleg mangina vagy. :)
           - Apasági tesztet Magyarországon hivatalosan csak külön bírói végzés után csináltathatsz.
           - Németországban büntetik: bírság jár, ha csináltatsz (5000 euró).
           - Franciaországban büntetik: 1 éves börtön és 15ezer eurós bírság jár érte.
           Forrás: http://www.ferfihang.hu/2013/09/24/buncselekmeny-az-apasagi-teszt-franciaorszagban/
           Ráadásul a hozzád hasonló mangináknak eszébe sem jut, hogy csináltasson apaságit. Hiszen elhiszi a nőnek, amit az mond. :) Azért is van olyan, hogy egy faszinak 1300 gyereke van. Természetesen nem a feleségétől. … Hanem mások feleségétől! :D

           “Ja, keressünk csak nekik kifogásokat.”
           Nem kifogás. Ez a shit teszt. Mondom, hogy olvasd el. Hasznos. Hátha nem leszel akkora papucs.

           “Erre sincs garancia. Egy jó testű nőnek, férfinak is születhet beteg gyereke.”
           Mondom én, hogy ti nők és manginák nem értitek az arány/esély/valószínűség fogalmakat. Csak azt nem tudom, hogy magatoktól vagytok ilyen bugyuták és ezért lesz ilyen segghülye felfogásotok, avagy a hiszti váltja ki belőletek az elhülyülést.
           Szóval a lényeg: mars vissza a suliba!

           “Ki hisztizik itt?”
           Lássuk csak, mit is írtál! Íme:
           ‘Azért hisztizek, mert…’
           Tehát a kérdésedre a válasz: te hisztizel.
           Köszönjük, Emese. :)

           “Te csak annyit írtál, hogy az a nő ideális hosszútávra, akit még nem dugtak meg.”
           Igen. És alá is támasztottam.

           “Semmilyen már tényezőt nem vettél figyelembe”
           De, éppen én vettem figyelembe több tényezőt.
           Te csak a saját blablaszövegedet (érdemi alátámasztás nélkül) hoztad, én meg amellett vettem figyelembe felmérések adatait is. Kizáró oknak vettem hosszútávú kapcsolat esetére a nem szűz nőt. Ettől még a többi tényezőt nem dobtam el (ahogy írtam is). Csak ajánlott feltételként szabtam, hogy a csaj szűz legyen. Persze ehhez tudnod kéne írott szöveget értelmezni, hogy megértsd, mit írok.

           “persze mindezt nevetséges statisztikai adatokkal alátámasztva”
           A papucsnak és a feministának minden nevetséges statisztikai adat, ami ellentmond a kis rózsaszín álomvilágának. :)

           “De ha már akkor spíler vagy, hány hosszútávú kapcsolatod volt és ezek közül mennyi volt szűz?”
           Mondtam már, hogy nem akarok hosszútávú kapcsolatot, így szűz nővel sem jövök össze. Amit írok, az nem rólam szól. (Ellentétben veled, én nem érzelmi meg hisztéria alapon közelítek meg egy kérdést, hanem pusztán racionálisan.) Ha hosszútávú kapcsolatot akarnék (magyarán gyereket), akkor csak és kizárólag szűz nővel lennék. Mivel nem akarok ilyet, így megelégszem a rövidtávú kapcsolattal és erre a ribancok tökéletesek. Dugni ők is jók.

           2     0
          • Zombi,

           “Mondtam már, hogy nem akarok hosszútávú kapcsolatot, így szűz nővel sem jövök össze. Amit írok, az nem rólam szól.” – Aha szóval te nem akarod ezt csinálni, de más csinálja így, mert te, a végtelen bölcsességeddel megmondod nekik a tutit. Hétköznapi nyelven ezt úgy mondják: más faszával akarod verni a csalánt. :)

           Számodra minden ellenvélemény – papucs és mangina. Nem különbözöl semmit az SJW, femináci, totaliberális megmondóemberektől, akinek meg minden ellenvélemény – fasiszta, rasszista, férfisoviniszta.

           Ez is mutatja, h az 1 bites gondolkodású emberek mennyire meg vannak sértődve, ha mások igyekeznek megmutatni nekik a 2,4,8, 16 bites rendszereket is. Meg vannak sértődve, frusztráltak, mert olyat mutatunk nekik, amit ők nem tudnak felfogni. Mint amikor egy, a szürke, 256 színben látónak igyekszünk bemutatni a 16,7 millió színes megjelenítést.

           Te meg xCsakx olyanok vagytok, mint két kisgyerek, akik próbálnak játszani azzal a játékkal, ahol különböző lyukakon kell átdugni a testeket. Nálatok viszont témánként csak egy lyuk van, de titeket ez nem zavar – mindenáron megpróbáljátok beleerőltetni a csillag alakú lyukba a hengert, a kockát, meg a háromszöget is. Közben meg vicsorítva szidjátok a geometriai testeket, h “te mangina!!”, “te fehér lovag!!”, “te puhapöcs!!!”. :)))

           Tudom, most én is megint mangina lettem ezzel a véleménnyel :)

           0     0
          • “Ha egy nő lefekszik valakivel (teszem azt védekezés nélkül), akkor abból esélyesen lesz gyerek. Fiatal nőnél 99%. (Megint egy statisztika: 30 feletti nőnél ez már csak 60%.”
           -Hát azért egy dugás esetén ez marhára nem 99%. 28 napos ciklusból eleve pár nap, ami alkalmas erre és ha teszem azt ovulál a lány, vagy kb akkor ovulál még akkor sem biztos esemény :) hogy meg fog termékenyülni az petesesejt. Egy dugás esetében teljesen egészséges huszonéves pár esetében is jóval 50% alatt van az esélye, de így is van realitása, hogy elsőre sikerül összehozni egy gyereket natürlich!

           0     0
          • Tudja is ő, mi az a ciklus meg ovuláció… :)

           0     0
          • “de más csinálja így”
           Nem mondtam, hogy más csinálja így. Azt mondtam, hogy akinek van esze és gyereket akar, az így csinálja.
           Ráadásul másnak adtam tanácsot, nem neked.
           Csak ugye te kényszerét érezted annak, hogy belepofázz mások dolgába, mivel nem értettél egyet velem. Hiszen nehogy már más vélemény elhangozzék, pláne olyan, ami a kis papucs világoddal nem egyezik! Így jönnöd kellett gyorsan hős fehér lovagként, hogy megmentsd a nem létező nőidet. Felpattantál a szőke paripádra, és közbeavatkoztál azonnal. :)

           .

           “Számodra minden ellenvélemény – papucs és mangina”
           Volt téma, amiben xcsakx-el sem értettem egyet.
           Anyáztam őt napokig, ő meg engem.
           Mégsem mangináztam le, eszemben nem lett volna.
           Téged manginázlak. Miért? Mert te az vagy.

           .

           “Nem különbözöl semmit az SJW, femináci, totaliberális megmondóemberektől”
           Nem különbözöl semmit az SJW, femináci, totaliberális megmondóemberektől. Mindenáron bele kellett pofáznod mások beszélgetésébe, mert nem bírtad ki, hogy ne az a vélemény legyen, amit te képviselsz. Úgy viselkedtél, mint egy tipikus femináci.
           Most meg nekem akarod felróni? Jaj már… :)

           .

           “Ez is mutatja, h az 1 bites gondolkodású emberek mennyire meg vannak sértődve, ha mások igyekeznek megmutatni nekik a 2,4,8, 16 bites rendszereket is.”
           Azért hisztizel ennyire az űrnőddel együtt? :)

           .

           “Tudom, most én is megint mangina lettem ezzel a véleménnyel”
           Nem a véleményeddel lettél mangina. És nem most.
           A többi stimmel. :)

           1     0
          • “Hát azért egy dugás esetén ez marhára nem 99%.”
           Valóban hasznos lett volna, ha pontosabban fogalmazok. Köszönöm a kiegészítést.

           0     0
          • Nem a véleményeddel lettél mangina. És nem most.

           Egyetértek.

           0     0
         • Szűz nők kérdésében zombigyilkosnak van igaza. A modern társadalomnak van ez a nonszensz hozzáállása, hogy “kapsz egy használt pinát, és verd a segged a földhöz, hogy egyáltalán baszhatsz”, ezért tart itt ez az ország.

          A valóság a következő. Fiatal srácok esetén fontos, hogy a nő tapasztalt legyen, különben csak maszatolás lesz a vége. Erre a küldetésre pont alkalmasak lennének a harmincon felüli nők, akik már szültek három gyereket. Idősebb korban, családalapításnál viszont fontos a szüzesség és az ártatlanság. Egy tapasztalt férfi számára semmi szükség arra, hogy a nő egy tapasztalt ribanc legyen, hiszen majd megtanítja mindenre.

          Sajnos a mai világban pont fordítva van. A helyes kis fiatal lányok a diszkó vécéjében veszítik el a szüzességüket ahol valami HMCS tinisrác rángatózik rajtuk, aztán használtan mennek férjhez harminc feletti ribancként. Ez a férfiak hibája, mert hagyják. Helyesebb lenne a tinilányokat férjhez adni harmincas csókákhoz, akik már tudják hogy mit csinálnak.

          4     0
          • Szerintem elég lenne csak megszüntetni a nőtartó rendszert (pl. ingyenes büfészakok fizetése, szociális hálón keresztüli eltartás, bizbasz női ‘munkák’ fizetése, stb., de akár az ingyenes középiskolát is meg lehetne szüntetni). Ha az megszűnik, akkor a nők egyből átállnak arra, hogy válasszanak párt maguknak (hiszen 80%-ukről kiderülne gyorsan, hogy a valódi versenyszektroban nem tudna megélni).

           Pl. ha a mostani büfészakon ribanckodó egyetemista csajnak nem fizetné senki a büfészakot (esetleg már az érettségit se), meg nem is tudna vele elhelyezkedni később körömreszelő melókban, akkor nem menne oda.
           Milyen választása lenne?
           Többségük férjet választana legkésőbb 18-19 évesen.
           Nem dugatná szét magát mindenkivel (kisebb válási arány később), fiatalon vállalna gyereket (egészségesebb generációk), alacsonyabb adókulcsok (nem kellene fizetni a semmitérő dolgokért állam bácsin keresztül), ezáltal magasabb bér a valódi termelőknek (akik többsége férfi), a reálisabb jövedelmek miatt a férfiak megbecsültsége is magasabb lenne (kevesebb férfigyalázó szöveg).
           És még csak kényszeríteni sem kell senkit semmire.
           Ha akar egy csaj dolgozni, akkor tegye csak (mehet mérnöknek meg programozónak, ha tud meg akar) – csak egyenlő feltételekkel tegye. Ennyire egyszerű.

           És egyből érték lenne újra a társadalom többsége szemében a szűz csaj. Éppen a nők néznék ki maguk közül a ribancokat (ahogy régen is tették).

           3     0
          • Egyetértek Zombigyilkossal!

           Annyival kiegészíteném, hogy a kilencvenes években a feministák által bezáratott háziasszonyképző – feleségképző – szakközépiskolákat viszont minden nő számára ingyenesen elérhetővé kellene tenni.

           A nők felsőoktatása a büfészakokon meg nem egyéb mint az adófizetők pénzének felelőtlen elherdálása.

           2     0
          • Baszni és szűznek maradni egyszerre nem lehet. Értem én, hogy a fiatal srácokat tapasztaltabb nőknek kell bejáratni. Akkor menjenek kurvához, ne más háromgyermekes felesége avassa be őket!  .

           0     0
          •  “kapsz egy használt pinát, és verd a segged a földhöz, hogy egyáltalán baszhatsz”,
           Van, aki semmilyet sem kap.

           “ezért tart itt ez az ország.”
           Ez annyira jó frázis, hogy mindenre el lehet sütni.

           “Fiatal srácok esetén fontos, hogy a nő tapasztalt legyen, különben csak maszatolás lesz a vége. Erre a küldetésre pont alkalmasak lennének a harmincon felüli nők, akik már szültek három gyereket.”
           Két gyerek már nem is elég? Egy 30-as nő nem fog egy fiatal szűz sráccal dugni. Szívjóságból meg főleg nem.

           “Egy tapasztalt férfi számára semmi szükség arra, hogy a nő egy tapasztalt ribanc legyen, hiszen majd megtanítja mindenre.
           Mire kéne megtanítani? A nő nem valami kutya. Mert ugye előbb-utóbb nem fog rájönni, hogy neki mi a jó?

           “A helyes kis fiatal lányok a diszkó vécéjében veszítik el a szüzességüket ahol valami HMCS tinisrác rángatózik rajtuk, aztán használtan mennek férjhez harminc feletti ribancként.”
           Hát ez borzalmas. Bezzeg ha a ti faszotokon ringatóznának az mennyivel jobb lenne.

           “Ez a férfiak hibája, mert hagyják. Helyesebb lenne a tinilányokat férjhez adni harmincas csókákhoz, akik már tudják hogy mit csinálnak.”
           Éljenek az előre elrendezett házasságok, mert így talán a megkeseredett 30-40-es idegroncsoknak is jut majd fiatal pina. Remélem a megfelelő termőföldet meg anyagiakat is tudjátok nyújtani.

           0     0
          • Egyre jobban bírlak, Aldo! :)

           0     0
          • Aldonak!

           Első lendületből majdnem írtam én is egy ilyet. Az utolsó pontod majdnem nálam is ugyanígy hangzott.

           DE: mennyivel jobb az, amit most van? Valamiért te is idetévedtél erre az oldalra?

           0     0
          • Hunn!

           Az elrendezett házasságok idején a 14 éves hamvas lánykákat sem 30-asoknak adták (kivéve uralkodók és hasonlóak a politika miatt, igen volt olyan dolog, amiben a királynőknek volt a legszarabb :) ) hanem 16 évesnek.

           ui: Volt fordítva is szegény Bárthorynak el kellett vennie Jagelló Annát aki a nagyanyja lehetett volna. Amikor meglátta a nászéjszakára készülő “ifjú” arát hátrahőkölt, hogy inkább öljetek meg lengyel testvéreim ,de ezt nem kérhetitek tőlem. Erre a legenda szerint kwasnevski herceg a lelkére beszélt, hogy egy férfinek nemcsak a csatatéren, hanem a hitvesi ágyon is bizonyítania kell és nem a szép nő a kihívás. :D

           Szóval ott sem lett volna jó neked. :)

           0     0
          • De itten most ők úgy tervezik, hogy a hamvas tizenéveseket majd a kiöregedett vén rókák fogják ezentúl automatikusan birtokolni. :)

           1     0
          • “Egyre jobban bírlak, Aldo! :)”

           Ez egy rossz jel.

           0     0
          • “Remélem a megfelelő termőföldet meg anyagiakat is tudjátok nyújtani.”

           Kert van, anyagi is, kovácsolt kapa, lehet kapálnia.

           0     0
          • “Egyre jobban bírlak, Aldo! :)”

           Akit szeret Piszkos Fred, azt a többiek megutálják.

           0     0
          • “Annyival kiegészíteném, hogy a kilencvenes években a feministák által bezáratott háziasszonyképző – feleségképző – szakközépiskolákat viszont minden nő számára ingyenesen elérhetővé kellene tenni.”

           Rokapapa

           Háziasszonyképző , hogyne már! Műköröm építő szak ez most a valami!  Vessenek máglyára de az egyik leghaszontalanabb kellék a műköröm a nőkön. De rengeteg pénz van benne egyrészt a gyártása meg a műkörmös szakmának vannak utánpótlásai!  A városban bezárt egy  pékség lett a helyén tetoválószalon . Az meg a másik “kedvencem! “  Persze tudom haladni kellene a korral! :-)

           0     0
          • Baszni és szűznek maradni egyszerre nem lehet. Értem én, hogy a fiatal srácokat tapasztaltabb nőknek kell bejáratni. Akkor menjenek kurvához, ne más háromgyermekes felesége avassa be őket!  .

           Rendben, de sRPd én csak arra gondoltam, hogy 40 évesen pont leszarod majd, hogy kivel csal meg a harmincas feleséged, mert úgyis a huszonéves szeretőddel töltöd majd az idődet.

           0     0
          • A pinát nem kapni szoktuk, hanem megszerezni magunknak.

           Ez annyira jó frázis, hogy mindenre el lehet sütni.

           Pontosan ezért használom. :)

           Két gyerek már nem is elég? Egy 30-as nő nem fog egy fiatal szűz sráccal dugni. Szívjóságból meg főleg nem.

           Három gyerek kell, egy az én helyemre, egy az asszony helyére, egy pedig a magyar jövendőért.

           Nem érdekel, hogy egy 30-as nő kivel dug. Velem biztos nem fog.

           Mire kéne megtanítani? A nő nem valami kutya. Mert ugye előbb-utóbb nem fog rájönni, hogy neki mi a jó?

           A kutya legalább őszintén örül, ha bezárod a kocsid csomagtartójába és két óra múlva kiengeded. Próbáld meg ugyanezt egy nővel. Hálátlan picsák.

           Hát ez borzalmas. Bezzeg ha a ti faszotokon ringatóznának az mennyivel jobb lenne.

           Jóhogy, baszki. Szinte én szégyenlem, hogy ilyen egyértelmű dolgot egyáltalán le kell írjak.

           Éljenek az előre elrendezett házasságok, mert így talán a megkeseredett 30-40-es idegroncsoknak is jut majd fiatal pina. Remélem a megfelelő termőföldet meg anyagiakat is tudjátok nyújtani.

           Semmi gond az előre elrendezett házassággal. Ha holnap az őseim azzal jönnének, hogy szerveztünk neked egy ropogós fiatal szüzet feleségnek, nézd meg és dönts, szerinted sírnék?

           Ami a többit illeti, ne kapkodjunk. Egyszerre csak egy dologgal foglalkozzunk, ne szaladjunk ennyire előre, ha kérhetném.

           0     0
          • Hunn!

           Az elrendezett házasságok idején a 14 éves hamvas lánykákat sem 30-asoknak adták (kivéve uralkodók és hasonlóak a politika miatt, igen volt olyan dolog, amiben a királynőknek volt a legszarabb :) ) hanem 16 évesnek.

           ui: Volt fordítva is szegény Bárthorynak el kellett vennie Jagelló Annát aki a nagyanyja lehetett volna. Amikor meglátta a nászéjszakára készülő “ifjú” arát hátrahőkölt, hogy inkább öljetek meg lengyel testvéreim ,de ezt nem kérhetitek tőlem. Erre a legenda szerint kwasnevski herceg a lelkére beszélt, hogy egy férfinek nemcsak a csatatéren, hanem a hitvesi ágyon is bizonyítania kell és nem a szép nő a kihívás. :D

           Szóval ott sem lett volna jó neked. :)

           Már hogyne lett volna nekem ott jó, kedves hunbagira! Ugyanis átsiklottál valami felett, ami abból amit írtál, logikusan következik. Mégpedig azon, hogy akkor ezek szerint ebben az esetben tehát NEM 30-asként kaptam volna egy 14 éves szüzet, hanem megkaptam volna a hamvas, feltöretlen puncit már 16 évesen!!! Sirály!

           Ez bizony egyszerűen FANTASZTIKUS, csodálatos lett volna! Istenem, mi mindent elvesztettünk ami középkori őseink számára alapból adott volt! Korábban picit furán néztem azokra, akik minden probléma origójának a középkornak véget vető Felvilágosodást és a Nagy Francia Forradalmat tekintették, de most elgondolkodtam. Ezek szerint a kurva anyját az Enciklopédistáknak, bassza meg Voltaire! “Vissza a természethez”, mi? – hogy rohadnál meg köcsög Rousseau meg a többi köcsög francia okoskodó, békazabáló fasz! Elbaszták a jóságot mindenkinek…

           Vissza a középkort, de MOST azonnal! DEUS VULT!

           0     0
    • Van.
     Ne tapasztaljon már más faszt, mer akkor csak más által összebaszott.

     2     0
     • Úgyis fel fog benne támadni a kíváncsiság.

      0     0
     • “Egyre jobban bírlak, Aldo! :)”

      Ez egy rossz jel.

      Engem mindenki szeret. Pont, mint a plüssállatokat meg a csokifagyit.

      0     0
      • Nőstény vagy bak plüssállatokat?
       Pedig a csokifagyi szar.

       0     0
       • A plüssállatoknak vannak elsődleges nemi jellegeik? Micsoda szexista kirekesztés már ez.

        0     0
        • “Műköröm építő szak ez most a valami!  Vessenek máglyára de az egyik leghaszontalanabb kellék a műköröm a nőkön. De rengeteg pénz van benne egyrészt a gyártása meg a műkörmös szakmának vannak utánpótlásai!  A városban bezárt egy  pékség lett a helyén tetoválószalon”

         Egészséges lelkületű ember nem tetováltatja magát. Amúgy a műkörömbiznisz tényleg jövedelmező. Bár én már jó pár csajt kérdeztem, hogy mégis mi értelme van ennek az egész műkörömnek, de egyik sem tudott értelmes választ adni. Általában annyit tudtak kinyögni, hogy “csak”, “azért mert szép”.
         Én mondjuk férfiként magasról leszarom, hogy mit ragasztott magára, sőt a túl hosszú egyenesen taszító. Nem tudom, ki hogy van ezzel.

         0     0
        • ” ingyenes büfészakok fizetése, szociális hálón keresztüli eltartás, bizbasz női ‘munkák’ fizetése, stb., de akár az ingyenes középiskolát is meg lehetne szüntetni”
         Így van, jól meg kell nehezíteni a középiskolát, mert primitív 8 osztályt végzett tahókból már kezd hiány lenni. Ráadásul ha kilőjük a sok kamu egyetemi, középiskolai szakot meg melót, akkor a felszabadult pár milliárdocskát lehet segíly címen utalni a putriba. Ott sokkal jobb helye lesz.

         “Ha az megszűnik, akkor a nők egyből átállnak arra, hogy válasszanak párt maguknak”
         Van, aki csak úgy tud nőt szerezni magának, hogy az tőle függ.

         “hiszen 80%-ukről kiderülne gyorsan, hogy a valódi versenyszektroban nem tudna megélni”
         Vagy lehet, hogy sokan rákényszerülnének. Inkább ez, mint hozzámenni valami gyökérhez.

         “Milyen választása lenne?
         Többségük férjet választana legkésőbb 18-19 évesen.”
         Vagy nem.

         “Nem dugatná szét magát mindenkivel (kisebb válási arány később)”
         Nem mindenkivel. A lúzer pöcsökkel nem dugnak. De ugye azért a válást még nem tiltanád be?

         “alacsonyabb adókulcsok (nem kellene fizetni a semmitérő dolgokért állam bácsin keresztül)”
         Na, ha valami, akkor az adó az nem lesz kevesebb soha az életben.

         “ezáltal magasabb bér a valódi termelőknek (akik többsége férfi)”
         Hogyan akarsz valódi termelést véghezvinni, amikor nincs iparunk, mert egy hatalmas összeszerelő üzem vagyunk és a mezőgazdaságot is igyekeznek szétverni. Sajnos rengeteg ember – férfiak és nők egyaránt – végeznek teljesen felesleges és értelmetlen munkát.

         “a reálisabb jövedelmek miatt a férfiak megbecsültsége is magasabb lenne (kevesebb férfigyalázó szöveg).”
         Végre úgy fogunk élni, mint Svájc. Az alacsony adók mellett, reális bérek se lesznek sose. A feminácik meg szépen, csendben elvonulnak.

         “Ha akar egy csaj dolgozni, akkor tegye csak (mehet mérnöknek meg programozónak, ha tud meg akar) – csak egyenlő feltételekkel tegye. Ennyire egyszerű.”
         Most sem tiltja meg senki, hogy mérnöknek vagy programozónak menjenek. Amúgy vállalhatnak majd egyedül munkát, vagy kell majd egy férfi beleegyezése?

         “És egyből érték lenne újra a társadalom többsége szemében a szűz csaj.”
         Nem lesz az, mert már nem a középkorban vagyunk. A fertőzésekre és a bizonytalan apaságra sem lehet hivatkozni, mert ma már ezt is ki lehet küszöbölni.

         “Éppen a nők néznék ki maguk közül a ribancokat (ahogy régen is tették).”
         Ribancok és kurvák mindig voltak és mindig is lesznek. Tök mindegy mi van, akkor is lesz egy hatalmas női csoport, aki képes lesz a férfiakon élősködni, felhasználni őket, mert sajnos elég sok töketlen férfi van és lesz később is, akik örülnek, hogy végre dughatnak.

         0     0
         • “Így van, jól meg kell nehezíteni a középiskolát, mert primitív 8 osztályt végzett tahókból már kezd hiány lenni.”
          Nem attól lesz valaki nem primitív, hogy középiskolába jár.

          “akkor a felszabadult pár milliárdocskát lehet segíly címen utalni a putriba. Ott sokkal jobb helye lesz”
          Kár, hogy ezt csak te képzeled bele. Én meg pont azt mondom, hogy szüntessünk meg minden segélyt. Szóval kár volt megint a rinyálásodért.
          /Te nőnemű vagy egyébként?/

          “Vagy nem.”
          Próbáljuk ki!
          Nekem nincs bajom azzal, ha látnánk tömegesen mérnök nőket.
          (Ja, most is mehetnek mérnöknek. Csak mégsem mennek, amelyik meg megy, az szart se ér. Éppen arról pofázok, hogy szüntessük meg a büfészakokat, tegyük fizetőssé a felső- meg a középszintű oktatást. És erre a most büfészakon élősködő nőknek vagy mérnöknek kell menniük – de ott kiesne döntőrészük, vagy házasodna. A nőnek még mindig két választása lehetne: meló valódi versenyben, avagy házasodás. Többségük szerintem az utóbbit választaná.)

          “A lúzer pöcsökkel nem dugnak.”
          Szerinted akkor ezért nem dug veled senki?

          “De ugye azért a válást még nem tiltanád be?”
          Nem írtam ilyet, szóval nem kell a hiszti, kis picsa.

          “Na, ha valami, akkor az adó az nem lesz kevesebb soha az életben.”
          Egy nőseggnyaló szoci rendszerben biztosan nem. Egy olyan pöcsköszörű manginától, amilyen meg te vagy, biztosan marad minden a régiben.
          /Bízom azért abban, hogy a férfiak többsége nem egy ilyen nyámnyila senkiházi pina, amilyen te vagy. Mert akkor tényleg baj van. … Már ha hímnemű vagy ugyebár. Mert ha nem, akkor visszavontam ez utóbbit./

          “Hogyan akarsz valódi termelést véghezvinni, amikor nincs iparunk”
          Éppen azért nincs iparunk, mert a szoci államod az adóival szétcseszi az összes kezdeményezést. Minden magyar kezdeményezés megy nyugatra, mert ilyen nőtartó adók mellett a franc se vállalkozik.

          “Sajnos rengeteg ember – férfiak és nők egyaránt – végeznek teljesen felesleges és értelmetlen munkát.”
          Meg kell szüntetni. Pont ezt pofázom. Nehéz felfognod, mi? :)

          “Most sem tiltja meg senki, hogy mérnöknek vagy programozónak menjenek.”
          Erről beszélek. De látom, nem erősséged a logika.
          Viszont a hisztit simán nyomod úgy, mint egy feminista szuka. Szóval azért ne csüggedj! Valami neked is jól megy. :)

          “Nem lesz az, mert már nem a középkorban vagyunk.”
          Nem a dátumtól függ, hogyan élnek az emberek.
          A római birodalom bukása idején is ment ezerrel a félrekúrás, a válás meg a többi. (Részben ez is volt a bukás oka.) Előtte és utána meg azért csak észhez tudtak térni az emberek.

          “Ribancok és kurvák mindig voltak és mindig is lesznek.”
          Mondtam, hogy nem?
          A megítélés és a mérték volt az, amiről beszéltem. De látom, ilyen ócska hisztis picsának, mint amilyen te vagy, kár magyarázni bármit is. És nem csak azért, mert hisztis picsa vagy, hanem azért is, mert az IQ-d valahol a bányászbéka segge környékén létezik. Meg se érted, amit leírok neked. Csak tolod a rinyádat, mint egy fürdős kurva.

          “mert sajnos elég sok töketlen férfi van”
          Alighanem akkor most találhattad meg a tükrödet…
          Jó szórakozást hozzá! :)

          3     0
          • Nyugodjál már le, mert itt fogsz nekem szívrohamot kapni, hülye gyerek. Annyira nevetséges, hogy te manginázol meg picsázol itt, miközben te nyáladzol 18 éves szüzekre és arról ábrándozol, hogy majd neked az ilyen csajok automatikusan járnak. Te hisztizel itt a legjobban. Ha nem tetszik valami, akkor elkezdesz tahóskodni? Nagyon szép és jó gondolatok, szüntessük meg a kamu szakokat, a segélyezést, mindent. A sok lóvé nélkül maradt képzetlen tömegekkel mit szándékozol kezdeni?

           0     0
          • “A lúzer pöcsökkel nem dugnak.”
           Szerinted akkor ezért nem dug veled senki?
           Nem rólam volt szó. De ne vetítsd már ki rám a nyomorodat. Ezért vagy ilyen ingerült? Mert nem akarnak dugni veled?

           “De ugye azért a válást még nem tiltanád be?”
           Nem írtam ilyet, szóval nem kell a hiszti, kis picsa.
           Jaj nem. De azt kifejtetted, hogy neked a nő egyfajta használati eszköz. Legyen 18 évesen még bontatlan, szüljön neked kölyköket lehetőleg 20 körül, olyan melót, karriert válasszon, amit te jónak látsz. Lényegében az lenne a legjobb, ha egész nap csak otthon lenne és a gyerekkel foglalkozna. Ebből gondoltam, hogy a válás már nem fér bele ebbe a képbe. Főleg ha a nő kezdeményezi.

           Egy nőseggnyaló szoci rendszerben biztosan nem. Egy olyan pöcsköszörű manginától, amilyen meg te vagy, biztosan marad minden a régiben.”
           Milyen nőseggnyaló rendszer? A gazdaság szétbarmolása már nagyon régen megkezdődött. Te igazi forradalmár vagy, majd te jól megváltoztatod a dolgokat.

           “/Bízom azért abban, hogy a férfiak többsége nem egy ilyen nyámnyila senkiházi pina, amilyen te vagy. Mert akkor tényleg baj van. … Már ha hímnemű vagy ugyebár. Mert ha nem, akkor visszavontam ez utóbbit.”/
           Most nagyon megmondtad. Rá is rántottál közben, hogy mekkora arc vagy?

           Éppen azért nincs iparunk, mert a szoci államod az adóival szétcseszi az összes kezdeményezést. Minden magyar kezdeményezés megy nyugatra, mert ilyen nőtartó adók mellett a franc se vállalkozik.”
           Mi az, hogy az én államom? Te nem itt laksz?
           “A római birodalom bukása idején is ment ezerrel a félrekúrás, a válás meg a többi. (Részben ez is volt a bukás oka.) Előtte és utána meg azért csak észhez tudtak térni az emberek.”
           Ez csak egy kis része volt. Emiatt még nem omlik össze egy birodalom se. De igaz a középkor az tényleg fasza volt.

           A megítélés és a mérték volt az, amiről beszéltem. De látom, ilyen ócska hisztis picsának, mint amilyen te vagy, kár magyarázni bármit is. És nem csak azért, mert hisztis picsa vagy, hanem azért is, mert az IQ-d valahol a bányászbéka segge környékén létezik. Meg se érted, amit leírok neked. Csak tolod a rinyádat, mint egy fürdős kurva.”
           Na, állítsd már le magad, te kis szájba baszott, faszszopó csira. Sértegettelek én téged ilyen tahó, paraszt kocsmai stílusban? Ki az anyádnak képzeled te magad? Ettől érzed magad nagy fiúnak? Miután elvertek a suliban, meg leszartak a csajok, itt vezeted le a feszkót? Ha nem tudsz mivel jönni, elkezdesz itt vergődni, meg anyázni? Hát igen, az agresszió mindig jó ötletnek tűnik, ha már nem tudunk mivel jönni igaz.

           “mert sajnos elég sok töketlen férfi van”
           Alighanem akkor most találhattad meg a tükrödet…
           Jó szórakozást hozzá! :)
           Ezt is sikerült magadra venni. Én tükörbe tudok nézni, anélkül, hogy elhánynám magamat. VAgy csak virtuálisan van nagy pofád?

           Az igazi töketlenség az, hogy mindent úgy akarsz felforgatni, hogy neked automatikusan jussanak 18 éves még be nem járatott csajok. Kényszeríteni őket, hogy hozzámenjenek a sok lepusztult 30-40 éves prolihoz, akiknek nem jut senki. Ez igen, ez nagyon fasza elképzelés. Kár, hogy nem fog megvalósulni.

           0     0
          • “Nyugodjál már le, mert itt fogsz nekem szívrohamot kapni, hülye gyerek.”
           Te hisztizel itt toporzékolva, kis picsa. :)

           .

           “miközben te nyáladzol 18 éves szüzekre és arról ábrándozol, hogy majd neked az ilyen csajok automatikusan járnak”
           Értem én, hogy a fantáziád sokszor megtréfál téged.
           De miért éppen rólam képzelődsz? Ennyire fontos lettem a számodra? :)

           .

           “Ezért vagy ilyen ingerült?”
           Te rinyálsz itt, kis picsa, nem én.
           Eleve hozzád se szóltam, amíg nem kezdtél el ugatni. :))

           .

           “azt kifejtetted, hogy neked a nő egyfajta használati eszköz”
           Látom, megint szövegértelmezési problémáid akadtak. Megtennéd, hogy folytatod még egy kicsit ennek a kifejtését? Annyira jó olvasni, ahogy égeted magad… :)

           .

           “Ebből gondoltam, hogy a válás már nem fér bele ebbe a képbe.”
           Mármint képzelődtél, azt akartad mondani. Értem. :)

           .

           “Milyen nőseggnyaló rendszer? A gazdaság szétbarmolása már nagyon régen megkezdődött.”
           Milyen nőseggnyaló rendszer?
           - Ahol a férfiak fizetik a nyugdíjjárulék 60%-át, és a nőkre költjük ennek a pénznek a 2/3-át.
           - Ahol a férfiak fizetik az EÜ 60%-át, és a nőkre költjük ennek a pénznek a 2/3-át, 3/4-ét.
           - Ahol a férfiak fizetik az adó 60%-át, és 2X annyi nő jár belőle egyetemre.
           - Ahol fenntartunk (döntő részt a férfiak által termelt javakból) egy óriási bürokráciát, holott ötödére csökkenthetnénk – és ebben a bürokráciában 3/4-részt nőknek adunk semmitérő ‘munkát’.
           - Ahol fenntartunk (döntő részt a férfiak által termelt javakból) egy hasznavehetetlen oktatási rendszert, ami még káros is a gyerekre nézve, és ebben is 3/4-részt nőknek adunk semmitérő ‘munkát’.
           stb.
           Mindezt természetesen állam bácsi közreműködésével.
           És igen, nagyon régen megkezdődött.
           Már 150 éve tart, és egyre durvább. Ma már komplett megélhetést kaphat valaki a mások által megtermelt javakból anélkül, hogy a kisujját mozdítaná. (És ezeknek a haszonélvezőknek döntő része nő.) Ez a nőseggnyaló rendszer. A létező szocializmus. Ami mindig is kéz a kézben haladt a feminizmussal. A feminizmus nem létezne, avagy sokkal gyengébb lenne a szociális eltartó rendszer nélkül.

           .

           “Mi az, hogy az én államom? Te nem itt laksz?”
           De, igen. De ettől én még ellenzem a szoci államot, amit te most éppen támogatsz itt teljes mellszélességgel.

           .

           “Emiatt még nem omlik össze egy birodalom se.”
           Amikor a férfiak tömegének nincs miért harcolnia (pl. a gyerekéért, stb.), magyarán elvesztik a motivációjukat, akkor bármely birodalom összeomlik.

           .

           “Ki az anyádnak képzeled te magad? Ettől érzed magad nagy fiúnak?”
           Toporzékolni is fogsz, kislány? :)

           .

           “Ha nem tudsz mivel jönni, elkezdesz itt vergődni”
           Kettőnk közül én voltam az, aki jött valami érdemivel.
           Te meg idejöttél, belepofáztál mások írásába bármiféle érdemi nélkül, majd most, hogy kaptál pár atyai pofont itt virtuálisan, nekiállsz duzzogni.
           Folytasd még, kérlek. :)

           .

           “Én tükörbe tudok nézni, anélkül, hogy elhánynám magamat.”
           De azért csak odaköpsz egy jó kiadósat reggelente, nemde?
           Hidd el, megértem. :)

           .

           “hogy neked automatikusan jussanak 18 éves még be nem járatott csajok”
           Már megint rólam képzelődsz.
           Olyan, mintha vonzódnál hozzám. … Kezdem magam kényelmetlenül érezni. :)

           .

           “Kényszeríteni őket, hogy hozzámenjenek a sok lepusztult 30-40 éves prolihoz, akiknek nem jut senki. Ez igen, ez nagyon fasza elképzelés. Kár, hogy nem fog megvalósulni.”
           Pláne, hogy amit most leírtál, az megint csak a képzeletedben létezik. Csak azt nem tudom még, hogy ezt a szövegértelmezési problémád okozza, a vagy a retardált idiótaságod. Rejtély. :)

           1     0
      • “Mégpedig azon, hogy akkor ezek szerint ebben az esetben tehát NEM 30-asként kaptam volna egy 14 éves szüzet, hanem megkaptam volna a hamvas, feltöretlen puncit már 16 évesen!!! Sirály!”
       Akkor most mégis hozzák neked házhoz a pinát? Már nem akarod megszerezni magadnak?

       “Istenem, mi mindent elvesztettünk ami középkori őseink számára alapból adott volt!”
       Igaz, a higénia teljes hiánya és az utcára szarás valóban jól jönne ma is. Bár vannak olyan népségek, akik a  mai napig gyakorolja ezeket a szokásokat.

       0     0
 9. mijadikk a ferfihang atment szoftba.

  Tehat Hunnt Nemeth Tamasnak hivjak ?

  0     0
 10. Közvéleménykutatást végzett a Republikon intézet a #metoo kampány megítéléséről. Azzal a felvetéssel, hogy az elmúlt időszak esetei túlságosan is fel vannak fújva a férfiak 45 %-a ért egyet,nőknél pedig 35%. Akik szerint nincs felfújva az ügy,férfiak esetében 14%,nőknél már lényegében dupla annyi 31%.

  https://24.hu/belfold/2017/12/14/alig-hallottak-az-emberek-a-metoo-kampanyrol/

  1     0
  • dani92,

   szerintem nem meglepő a női arány: egyrészt mert a non-stop feminista propaganda rájuk jobban hat (lásd ők cukormázzal leöntve kapják a kakit), másrészt a mély, tudatalatti, női kollektív tudat ereje is hat, amiről írtam korábban a metoo-s elemzésemben.

   Szerintem a döbbenetes arány az, h a férfiaknak mindössze 45%-a szerint volt túlfújva a dolog!!! Vagyis a férfiak többségére ugyanannyira jól hat a feminista propaganda, mint a nőkre! Ezen azért érdemes elgondolkoznunk, meg az esélyekről is, miszerint mennyire tudjuk mi megváltoztatni ezt az arányt, internetes meggyőzéssel…

    

   UPDATE: talán még sem annyira tragikus a helyzet – a cikkből az derül ki, h a nagy többség nem is hallott erről az egész metoo-s faszságról! :) Viszont, aki hallott, az a tanultabb, 18-34 év közötti korosztály, szóval ez meg nem túl előnyös…

   0     0
 11. SOMlight, az anyóssal egy chicken run (gyáva nyúl) játékot játszotok, ennek komoly játékelméleti irodalma van, nézz utána.

  Te vagy a jobb helyzetben, pláne ha unoka is lesz, mert ha rosszban marad a mama, nem lesz nagymama. A ház ügyében sem álltok olyan rosszul, mint gondolod.

  A haszonélvező nem szólhat bele, hogy kivel él ott a tulajdonos. Vagy kiteszi a lányát is, vagy téged egyedül nem tud, ugyanis ha a lánya lakik benn, ő a birtokos, ő dönti el, kit fogad maga mellé. Ha a mamának nem tetszik,

  1. beköltözhet ő maga
  2. bérbe adhatja, de a ptk szerint a tulajnak gyakorlatilag előbérleti joga van.

   PTK 5:148. § [A haszonélvezet gyakorlásának átengedése] (2) Ellenérték fejében a haszonélvezeti jog gyakorlását a haszonélvező akkor engedheti át, ha a tulajdonos – azonos feltételek mellett – a dolog használatára, hasznosítására vagy a dolog hasznainak szedésére nem tart igényt.,

  tehát nem tudja másnak bérbe adni, mert akkor ti kiveszitek.

  Egyébként pedig ha a mama nem használja maga, vagy nem adja bérbe, akkor teljes joggal használhatja a tulajdonos:

  (5) A haszonélvezeti jog fennállása alatt a tulajdonos a birtoklás, a használat és a hasznok szedésének jogát annyiban gyakorolhatja, amennyiben a haszonélvező e jogokkal nem él.

  Én beköltöznék a csajjal, és megírnám, hogy kedves mama, mivel a nem élt birtoklás és használat jogával, ezért tulajdonosként beköltöztünk a ptk fenti pontja alapján.

  Ha nem tetszik neki, így járt. Esetleg indíthat kiürítési pert, 2 év alatt talán jogerős lesz az ítélet, ha nyer egyáltalán. Utána még a végrehajtónak ki kell lakoltatni benneteket, az magában fél év, ha minden cselekményt kifogásoltok, és még egy kilakoltatási moratórium is beleesik, akár másfél év is lehet. Addigra úgyis rendeződni fog a lakásotok, de eddigre a mama látja már hogy vesztett, unoka is lesz, fel fogja adni.

  Keress egy jó ügyvédet, és beszéld meg a pároddal, hogy megszeretni úgyse fog az anyósod, meggyőzni nem tudjátok, csak legyőzni. Ha betörik a mama, utána rendeződni fog a kapcsolatuk.

  1     0
  • Ez se tűnik hülyeségnek.

   1     0
  • Nagyon jó tipp ez is. Köszönöm.

   Az anyóst csak a hatalom érdekli, azaz vagy úgy történnek a dolgok ahogy ő elképzeli vagy sehogy. Mindig csodálkoztam, hogy amikor együtt voltunk soha, de soha nem támogatta a lányát anyagilag és sehogy, hagyta, hogy én tartsam el, mert 130 netto nulla pesten és régebben volt, hogy 80-at keresett telemarketingesként. Mostmeg jön az anyós azzal, hogy elvettem 6 évet a lánya életéből. Tényleg ilyenek mennek más családokban is? Elmebeteg nőuralom? A racionalitás teljes hiánya?

   Ha akarsz egy nőt nemcsak dugni, akkor az anyóst is el kell csábítanod, meg a barátnőit is? :) Beszarás mik vannak. Minden palinak háremet! :)

   0     0
   • Occam beretvája szerint: kevés vagy, mint mackósajtban a brummogás az ő “szeme fényének”, sem (elég) pénzed nincs (szerinte), se nem vagy eléggé “férfi” (szerinte), a többi csak cukros takonymáz és PC szarság….

    Ha egyik legalább meglenne (szerinte), akkor kevésbé kapnád az ívet, de így mindkét vonalon szopat….

    Furcsa, de shittesztel a mama elég keményen, és amíg BluePilles választ adsz rá, addig csak szopni fogsz…..

    Én kérek elnézést……

    0     0
   • “Tényleg ilyenek mennek más családokban is? Elmebeteg nőuralom? A racionalitás teljes hiánya?”
    igen, de nemcsak a vejek szenvednek, hanem a menyek is szopnak.
    igazából csak, ha teljesen megszakítja a kedvesed vele a kapcsolatot, az fogja talán egy picit észhez téríteni, de nem sokáig. Az hogy hozzájuk költöztök, gyakorlatilag elfogadod az uralmát és nem neked lesz háremed, hanem anyósnak sok kis csicskája.
    rövid a haja az anyósnak? ők az a generáció, akik úgy lettek vérfeministák, hogy maguk se tudnak róla, csak minden kibaszott tünetét magukon hordozzák:
    dolgoztak, de igazán pénzt sosem kerestek, de a büszkeség ott lapul mindegyikben, hogy ők független, önellátó nők. és mindegyiknek rövid, dauerolt a frizuja és nadrágot hord.
    A feminizmus a férfit a női hiúságon keresztül likvidálja, adj egy kis álönállóságot a nőnek és az majd maga elintézi a faszit.
    Apóssal mi van? Róla miért nem írsz?

    0     0
   • 1. Ha huszonéves a nőd, akkor tényleg elvettél 6 évet az életéből ha nem csináltál neki gyereket. Mert azt a 6 évet, amellyel már ő sem lesz fiatalabb, eltölthette volna egy olyan férfival, aki igen.

    2. Anyós hidd el, meg fog békélni amint kap tőled egy kisunokát.

    Következtetés: a probléma a te kapcsolatodban nem a hülye anyós (mindegyik az) hanem a gyermek hiánya. A feladat adott.

    0     0
    • az 1. pont igaz. itt SOM a ludas, még most is tkp. a kibúvókat keresi, hogy most miért halasztják a gyerekvállalást. De ennek szerintem mélylelektani oka van, az én faszim se akart nagyon sokáig gyereket, de miután jobban megismertem a családját megértettem, EGESZ életében azt hallgatta hogy milyen hatalmas áldozat volt őket felnevelni és mindent előteremteni és mennyi gond volt velük. (Osztályelső, évfolyam második legjobbja volt progmaton tkp.egy zseniről beszélünk szárnyaló karrierrel és kicsi hupákkal), de ha valakinek ezt mantázzák, hogy mekkora teherkb 18_20 éven át, senki ne csodálkozzon, hogy tudat alatt parázni fog a gyerekvállalástól.
     2. pontod hamis, az unoka újabb játszóteret teremt a csicskás játszmáknak, szóval nem lesz jobb, csak még szarabb. De most mennem kell.

     0     0
   • Az anyós fura fajzat. Sosem fogsz vele dűlőre jutni, max eléred, hogy ne baszogasson.

    0     0
 12. Na ez tragédia …ha hiszitek,ha nem, ilyenkor nyílik a bicska a zsebemben,mert tökre átérzem ennek a szerencsétlen fiúnak a sorsát. Szerencsére egyre több ilyen nőt börtönbe zárnak. Borzalmas…sajnos a cikkben a csaj büntetéséről nem esik szó…:

  https://uk.yahoo.com/news/students-rape-trial-collapses-police-sat-evidence-proving-innocence-105741203.html

  1     0
 13. Mondom én, h néha-nagyritkán van értelmes cikk is az indexen!

  Nincs egyedül, ha egyedül van: az emberiség felének nem megy a csajozás/pasizás

  https://index.hu/tudomany/2017/12/15/nincs_egyedul_ha_egyedul_van_az_emberiseg_felenek_nem_megy_a_csajozas_pasizas/

  Jó, persze ne várjunk semmiféle mélyenszántó elemzést, eleve csak egy külföldi kutatásról ír, de azért totaliberális-feminácikoknál már ez is döbbenetes “hatespeech”, arról írni, h ebben a gyönyörű, szép, új feminista világban valami méltóztatik nem működni…

  “A ciprusi kutató magyarázata szerint az elmúlt 200 év túl gyors társadalmi-kulturális változásai a felelősek” – ha ennél konkrétabbat írna, tutira a következő SpaceX-en már ő is ott utazna, örökös száműzetésbe.

  0     0
 14. Megint a cikknek a ciméről szólok

  nem vettem észre hogy valaki a kommentekben büszke lett volna valamire vagy valamijére…a cikk irója pedig lehet hogy csak egy wishful thinking-et irt le

  0     0
  • Az az X számú nő akiket a házasságom előtt megzaklattam pontosan tudja ,hogyan zajlott a dolog ,tehát azért sokan tudják mi a valóság.Rámenős voltam nem zaklató.Büszke vagyok-é? Elértem a célomat tehát elégedett vagyok,de hencegni nem fogok.Amúgy mindegyikük igényelte a rámenősséget és utólag elmesélték hogy mikor és mivel törtem meg az ellenállásukat.

   1     0
   • Miért csak a házzaságod előtt? és egyáltalán mit jelent konkrétan “zaklatni” egy nőt? már csak azért hogy tudjam én is igy 50-nen túl hogy és mint

    0     0
    • Igen idézőjelbe kellett volna tennem a szót.Persze , hogy nem zaklatás volt csak ezek a barmok akarják most annak beállítani a szerintünk teljesen normális viselkedést.A zaklatás szerintem az amikor valakit úgy nem hagynak békén ismétlődően, hogy már előtte egyértelműen elküldte az illetőt nem csak szóval hanem érthető gesztusokkal is.Nyilván meg kell tanulni a másik nem jelzéseit mikor kéreti magát és mikor nem kíván a háta közepére sem.

     1     0
   • “Amúgy mindegyikük igényelte a rámenősséget és utólag elmesélték hogy mikor és mivel törtem meg az ellenállásukat.”

    Ebből sztem tanulságos lehetne pár példa:)

    1     0
 15. Ha kínai büfés lennék biztos lenne a nagycsaládnak kutyamenhelye is.

  0     0
 16. Slut!  nem arról beszélek, hogy segélyre,utcára,putriba szülni jó. Arról,hogy aki 200ezret keres arra hivatkozik hogy majd akkor ha 300-at fog aki 300-at az majd ha négyet és igy tovább.De nem csak pénz, van első diploma második diploma nagyobb kocsi kertvárosi ház meg mit tudom még mi.Aztán a nagy tervezésbe meg mindig beleszarik az élet.Erről beszéltem.Ha megvan a közös cél,épkézláb emberekkel ,csinálni kell.

  0     0
  • Ertem en mire gondolsz, de azt is ertsd meg amit SS ir. Ha mar a szuletendo gyerek ellatasaval kapcsolatos alapdolgok biztositasaval problema van, mi lesz kesobb ha varatlan kiadasok lepnek fel? Nem megoldas egy-egy ad-hoc kulso segitseg, mert a csalad letfenntartasa nem biztositott, ami folyamatos fusztraciot gerjeszt a csaladban kizarva a nyugodt csaladi legkort. Tetszik nem tetszik egy gyerek felnevelese irto draga mulatsag mar egeszen alapszinten is, es figyelembe kell venni ezt a faktort hiaba ketyeg asszonyka biologiai oraja.

   0     0
   • Így van nettó 1 milliós fizetés alatt veszély gyereket vállalni. :)

    Egy kérdés- a mai magyar árviszonyok között- mekkora azaz összeg, amivel a mai hozzátok hasonló önző haszonleső nő azt mondja, hogy elmegy? :) (jó-jó tudom, soha nem elég jó semmi ez a elbaszott pszichés programotok) de perpillanat mit jelölnél meg?

    3     0
    • Hmmm mennyi penz kell, hogy egy hozzam hasonlo onzo haszonleso no biztosnak erezze a gyerekei helyzetet? Ez alapbol nem lehetseges, mert semmi sem biztos. :) Nem tudok pontos osszeget mondani, de minimum annyi, hogy ha a ferjem, mint fo csaladfenntarto kisgyerekek mellett elveszti a munkajat minimum 1 evig biztositva legyen a csalad letfenntartasa kulso segitseg nelkul.

     0     0
     • Jól rámutattál  lényegre. Nem a pénz mennyisége a lényeg, hanem az hogy milyen a jövőkép, milyenek a kilátások. A ma emberének fő jellemzője a bizonytalanság, ami az esetek többségében túlzott mértékű.

      Persze ez nem is csoda, egy bizonytalan embernek segítséget lehet nyújtani, szüksége van rá (akár pokoli körömgombáról, akár démoni hajkorpáról vagy az életterünket megszálló kórokozók tömkelegéről van szó). Soha ennyi szörnyű veszély nem leselkedett az emberekre…

       

      0     0
     • Vártam egy konkrét információt. De ismét nem kellett csalódnom. :)

      0     0
      • Konkrétum kell? Valakinek elég a putri életszínvonalát tartania, szóval neki nem kell jó kereset vagy nagy biztonsági tartalék, mert igénytelen. Normál esetben egy 2 milliós tartalék, akkor nem vág könnyen földhöz semmi. Ha annyi van, tökmindegy, hogy havi 200 vagy 400 a fizu, ha az alapvetően elég a létfenntartáshoz. A váratlan kiadások, a munkahely és/vagy a másik fél elvesztése a nagy szar. A legszánalmasabb helyzet meg az, amikor a szülő azért kényszeríti bele a ygereket egy nehéz, válallhatatlan életbe, mert ennyi esze volt a vállaláskor, majd lesz valahogy. Baráti körben lett diabéteszes gyerek, meg matekból segghülye, most képzeld el, hogy ez az agytröszt szülő, akinek csak összedobták a kelengyére, hogyan oldja meg ezeket a szituációkat. Az egyszerű ember mindig csak a legkényelmesebb helyzetet képes csak elképzelni, amikor a gyerek elél a tescós párizsin meg az állami támogatásokon, aztán ha lecsap a fosvihar, akkor pánikba esik és óbégat, mert jobb ötlete sosem volt, valaki oldja meg helyette. Az értelmes ember meg gondol arra, hogy sanszosan nem ő a világ legszerencsésebb embere, akit soha nem fog semmi váratlan és rossz meglepetés érni, úgyhogy készül arra is.

       0     0
       • Még mindig várok egy konkrét összeget egy -ÁTLAG (2 egészséges gyerek magyar árviszonyok mellett)- magyar család fenntartásához. Mennyi az annyi? Nem egy hipotetikus történetet tőled (sem).

        0     0
        • Net alapjan Magyarorszagon 2015-ben 254eFt volt a letminimum egy 4 fos csaladra. Ha ez igaz, amig anya nem dolgozik es nem feltetlen letminimumon akar elni a csalad szerintem 300-400 nettoval mar oke. (Ha akarjatok ezt az osszeget csokkenthetitek a csaladi potlekkal, gyessel, stb.). Ez sok/keves?

         0     0
         • Nem sok. Sőt elérhető, ha az ember nem korhely. Ellenben nem látom azt ezt az összeget megkeresőknél sem a női gyermekvállalási kedvet.

          2     0
         • A létminimum nem úgy van definiálva, hogy az alatt éhendöglötök, ezt azért nem árt tudni. Itt biztonsági tartalékról volt szó, ha valaki elveszti az állását, vagy valaki meghal, akkor viszont ne a “nem feltetlen letminimumon akar elni a csalad” szöveget nyomjuk. Általában mondhatjuk ezt, de eredetileg vészhelyzetekről volt szó.

          0     0
          • A létminimumnak van egy hiányossága (én legalábbis sehol nem láttam még benne):
           Nem számol a lakhatás költségével. Úgy veszi, mintha ingyen, tehermentesen tiétek lenne a lakás. Az albérlet/lakáshitel a létminimumon felül van.

           0     0
          • En extra biztonsagi jatekos vagyok, ha gyerekrol van szo, elvegre kb 20 evig a szuleitol fugg a megelhetese. Ezert nem akartam havi fizu osszeget irni, mert nem mindegy hogy valakinek van pl sajat ingatlana vagy hitelt/albit fizet, milyen a tagabb csaladi hattere, videken/BPen el, van-e eladhato vagyontargya, tart-e fenn autot stb. De ha mar nagyon kell egy osszeg ami az atlag magyar csalad ktg-it eprezentalja, talan a letminimumbol ki lehet indulni.

           0     0
         • Egy bloggal odébb a témában az lett a közmegállapodás, (kivéve engem:)) hogy az 500 nettó elvárása egy férfitól reális. Annyi legalább legyen.

          1     0
          • Nehéz ezt számszerűsíteni. Nem mindegy, hogy az ország melyik részében élsz, van e saját ingatlanod, mi a szakmád (szakács ismerősöm természetesen egy fillért nem költ kajára), asszonypajtás hogy és hol szocializálódott, iszol, dohányzol e vagy sem stb.

           Ha ez mégis 500, akkor bizony nem sok férfi száll versenybe.

           0     0
          • asszonypajtás hogy és hol szocializálódott,

           + neki milyen lehetősége(i) van(nak) téged “leváltani”, rövidebb/hosszabb távon…..

           0     0
     • Túlzásnak tartom, hogy akkora tartalék kelljen, amiből egy évig az egész család megél. 3-4 hónapot mondanék inkább. Meg akkor a férfi is elvárhatja, hogy a nőnek is legyen valami tartaléka, vagy nem?

      0     0
      • Nem tulzás, én inkább 1,5-2 évet mondanék…..

       0     0
       • Ilyen elvárások mellett nem is csodálom, hogy fogy a magyar… Szóval ne is álmodjak gyerekről, ha nincs 3-4 misim jó likviditással?

        0     0
        • Szerintem  én nem fogalmaztam világosan.

         A tartalék az mindentől függetlenül,( gyerek/feleség/egyedülállóság stb. ) szükséges.Attól nem lesz több, vagy kevesebb gyerek.

         Nem azért, de próbálom állandóan rombolni (kurva kevés sikerrel) azt a mítoszt, hogy pénzkérdés a gyerekvállalás – nem nem az, hanem sokkal inkább szociális/szellemi lemaradottság/fejlettség, egészségügyi körülmények, fogamzásgátlás/abortusz megléte /hiánya, életkörülmények (minél szarabb, annál több gyerek stb.), jólét stb. amelyek számítanak.

         Ami kurva biztos, hogy aki bármilyen okból nem akar gyereket- nem elég erős benne a biológiai késztetés + többre értékeli a szabadságát/nyugalmát, no meg max 1 gyerek mert 99%-os arányban túlél mindent stb. stb. – annak lehet adni bármit, nem fog szülni.

         Nem győzőm újra és újra linkelgetni:

         https://www.ted.com/talks/hans_rosling_religions_and_babies?language=hu

         Alapvetően ez is biológia/ösztönkésztetés: minél nagyobb az esélye, hogy túléljen/megmaradjon az utód, annál kisebb mennyiségben fognak születni, + erre még rájön a feminizmus,egyenlőjogok, fogamzásgátlás/abortusz lehetősége+ a hipergámia “büntetlen” kiélésének lehetősége, nem elhanyagolható szempont a jólét ami puhánnyá tesz, kedvenc mondatom idióta szülőktől-kb. 99%-:), hogyaszondja: “a gyerelkemnek meg akarok adni mindent ” -adjad bazdmeg aztán meg rísz, hogy mi a fasz lett belőle, pedig te mindent megadtál neki:)

         2     0
         • megint egy nagyszerü kommented van xcsakx, ha kell lurkó akkor megvan pénztől függetlenűl, az a baj hogy itt romacigányisztámban törvénytelen a hoomschooling

          0     0
          • wittukind,

           Egyáltalán nem az! Lehetőség van magántanulói státuszra. Talán kell pedagógus, aki tanítja őket, ezt most nem tudom biztosan. Meg időnként le kell vizsgázni. Mindenesetre ismerek élő embereket, akik így tanítják a gyerekeiket.

           Az igazi megoldás amúgy az lenne, h összeáll 10-15 szülő, vagy felbérel 1-2 tanárt, vagy ha van köztük pedagógus, akkor ő csinálja a tanítást. Ezzel az is biztosítva lenne, h a gyerekek közösségben vannak, tanulják a közösségi életet. Ez egy reális, megvalósítható megoldás, de persze a szülők többsége is csak panaszkodni, nyafogni képes – élni a lehetőségekkel, megtalálni a megoldást, azt nem.

           0     0
         • 1. “Nem tulzás, én inkább 1,5-2 évet mondanék…..”

          2. “Nem azért, de próbálom állandóan rombolni (kurva kevés sikerrel) azt a mítoszt, hogy pénzkérdés a gyerekvállalás…”

          Hát nem csodálom, hogy kurva kevés sikerrel rombolod azt a “mítoszt”, hogy a gyerekvállaláshoz pénz kell, mikor magad odalököd, hogy legyen már 1.5-2 évre elég tartalék. :D
          Értem én, hogy jó dolog, ha van pár millió megtakarításod, de az pénz kérdés, nem? A pénz az csak pénz kérdés, vagy én tévedek?

          0     0
          • Baszki, ne tedd a hülyét, ha van gyereked, ha nincs, kell legyen tartalékod,  ha nincs, rábaszhatsz, de még mindig nem (csak) pénzkérdés a gyerekvállalás, sőt, az egyéb felsorolt/kifejtett okok miatt.

           0     0
          • “…kell legyen tartalékod,  ha nincs, rábaszhatsz…”
           -Ez aztán a bölcs tanács. Ilyet én is tudok mondani. Jó, ha van tartalék 1 milliód, de jobb, ha 5 sőt mégjobb, ha 1000 milliód van tartalékban. Pénzből jobb a több! :) Kb ilyen szintű bölcsesség ez részedről.
           A “kell” kicsit túlzás. Légyszíves mondd már meg, hogy mit csináljon, akinek nincs? Kösse föl magát még ma?
           (Megjegyzem mielőtt személyeskedésbe menne a dolog, nekem spec. van tartalékom.)
           “…de még mindig nem (csak) pénzkérdés a gyerekvállalás…”
           Azért az gondolom világos, hogy a “csak” szócska ebben a mondatban a mondat lényegi állítását változtatja meg…

           0     0
          • Gyerekek, xcsakx-nek olyan szinten van igaza, hogy azt el sem tudjátok képzelni. 1,5-2 év tartalék kell, hogy legyen. Ámen brother.

           Személyes tapasztalat, és családi tapasztalat, hogy onnantól, ha máról holnapra nincs munkád, akkor munkanélküliként 1,5-2 év mire újat találsz. Ha nincs tartalékod, akkor legyél olyan viszonyban szüleiddel, hogy támogassanak.

           És ha megvan a tartalékod 1,5-2 évre, azt ne kábszizd el augusztustól kezdve október végéig, ez is fontos. :) Ezt higgyétek el bemondásra, hogy így van.

           0     0
          • Ez azért a munkaerőpiaci pozíciódtól is függ meg hogy hol élsz.

           1     0
          • “…kell legyen tartalékod,  ha nincs, rábaszhatsz…”
           -Ez aztán a bölcs tanács.

           Ez nem tanács volt, én nem adok tanácsot:)

           Ez alapkövetelmény.

            Ilyet én is tudok mondani. Jó, ha van tartalék 1 milliód, de jobb, ha 5 sőt mégjobb, ha 1000 milliód van tartalékban. Pénzből jobb a több! :) Kb ilyen szintű bölcsesség ez részedről.

           Ha tudod, akkor miért kérdezgeted?:)


           A “kell” kicsit túlzás. Légyszíves mondd már meg, hogy mit csináljon, akinek nincs? Kösse föl magát még ma?

           Nem, nem túlzás, hanem alap, akinek nincs, az tegyen érte (az legyen az első), különben tőlem azt csinál, amit akar, akár fel is kötheti magát, ha akarja, akár ma , az ő dolga.


           (Megjegyzem mielőtt személyeskedésbe menne a dolog, nekem spec. van tartalékom.)

           Akkor mire fel vered magad, másért hordozod a véres kardot/fáklyát?

           (A tököm kivan az önjelölt Buddhába oltot KrisztusGhandikkal….)

           “…de még mindig nem (csak) pénzkérdés a gyerekvállalás…”
           Azért az gondolom világos, hogy a “csak” szócska ebben a mondatban a mondat lényegi állítását változtatja meg…

           A te kedvedért revidiálom,  nyugodtan elhagyható a csak, mert ha bredpitt ejt teherbe, kurvára nem lényeges a pénz( mert ez azt jelenti, hogy olyan a hölgy smv-je, hogy úgy is min száz bétabux finanszírozná a kakukkot a pina reményébe) , míg  ha átlag(alatti)balfaszbéta szeretné, akkor a világ pénze nem elég.

           Utólag írtam be a csak-ot, már megbántam:)

           0     0
          • Nme tom honnan veszed a “A tököm kivan az önjelölt Buddhába oltot KrisztusGhandikkal….” dolgot, sztem szó nincs róla.
           “Akkor mire fel vered magad, másért hordozod a véres kardot/fáklyát?”
           -A stílusod nem minősíteném, ellenben a véres kardot sehol nem látom.
           “A te kedvedért revidiálom,  nyugodtan elhagyható a csak,”
           -LOL, akkor megint ellentétes állítást fogalmaznál meg. Éppen csak a mondat jelentése lesz az ellenkezője ettől, de ok.
           “..mert ha bredpitt ejt teherbe, kurvára nem lényeges a pénz( mert ez azt jelenti, hogy olyan a hölgy smv-je, hogy úgy is min száz bétabux finanszírozná a kakukkot a pina reményébe) , míg  ha átlag(alatti)balfaszbéta szeretné, akkor a világ pénze nem elég.”
           -Na így már érthető az állítás. Egyszerűbb lett volna akkor azt mondani már az elején, hogy az a véleményed, hogy esete válogatja, hogy pénzkérdés-e a kölök vállalás, van akinek igen, van akinek nem. :D

           0     0
          • Nme tom honnan veszed a “A tököm kivan az önjelölt Buddhába oltot KrisztusGhandikkal….” dolgot, sztem szó nincs róla.“Akkor mire fel vered magad, másért hordozod a véres kardot/fáklyát?”
           -A stílusod nem minősíteném, ellenben a véres kardot sehol nem látom.

           Hogy álszent (stílusos) faszként neked van, de olyan kurva jó a te szíved, hogy aggódsz a balfaszokért, hagyjuk már a hülyeséget.


           “A te kedvedért revidiálom,  nyugodtan elhagyható a csak,”
           -LOL, akkor megint ellentétes állítást fogalmaznál meg. Éppen csak a mondat jelentése lesz az ellenkezője ettől, de ok.

           Nem, de ha te dicsekszel azzal, hogy nem érted, akkor ugye az meg megint a te dolgod.


           “..mert ha bredpitt ejt teherbe, kurvára nem lényeges a pénz( mert ez azt jelenti, hogy olyan a hölgy smv-je, hogy úgy is min száz bétabux finanszírozná a kakukkot a pina reményébe) , míg  ha átlag(alatti)balfaszbéta szeretné, akkor a világ pénze nem elég.”
           -Na így már érthető az állítás.

           Elöntött a titta övöm bodottá….

           Egyszerűbb lett volna akkor azt mondani már az elején, hogy az a véleményed, hogy esete válogatja, hogy pénzkérdés-e a kölök vállalás, van akinek igen, van akinek nem.

           Nem, még mindig nem érted, de ez van.

           0     0
          • “Hogy álszent (stílusos) faszként neked van, de olyan kurva jó a te szíved, hogy aggódsz a balfaszokért, hagyjuk már a hülyeséget.” -Én már csak ilyen jószívű fasza csávó vagyok! ;)
           “Nem, még mindig nem érted, de ez van.” -Ez. :D

           0     0
          • -Én már csak ilyen jószívű fasza csávó vagyok! ;)

           Tartsa meg az Isten a jó szokásodat:)

           Te a Mennybe fogsz jutni, így hát el fogjuk kerülni egymást:)

           0     0
      • A csalad szempontjabol, mindegy hogy a no vagy a ferfi adja be a tartalekot, a lenyeg hogy legyen (egyebkent is az ido elore haladtaval valoszinuleg egyutt raknak felre, kozos kasszan vannak). Szemely szerint azt mondom a nonek is legyen tartaleka, legyen versenykepes a munkaeropiacon, hogyha kell barmikor kapjon munkat kesobb akar kisgyerek mellett is. Ez is egyfajta biztonsagi tartalek.

       De ahogy xcsakx irja, a gyerekvallalas nem elso sorban penzkerdes, az egy dolog, hogy itt az anyagi oldalarol kommentelunk. Ha nincs ra valakinek belso igenye nemtol fuggetlenul, mindig meg tudja indokolni miert ne legyen vagy miert “csak” egy/ketto/x.

       0     0
    • “mai magyar árviszonyok között- mekkora azaz összeg, amivel a mai hozzátok hasonló önző haszonleső nő azt mondja, hogy elmegy?”
     Nem fog tudni rá válaszolni. Mindegy mennyit adsz, még több fog nekik kelleni.
     Ha nem most, akkor holnap vagy holnapután fog neki még több kelleni. A mai magyar minimálbéres jobban él, mint a Föld lakosságának 80%-a. Ha megbetegszik, kórházba mehet, még akkor is, ha végiitta vagy végigbagózta az életét. Nyugdíjat kap, avagy ha lerokkan, segélyt, még akkor is, ha egy büdös vasat nem adott a közösbe az élete során. Ingyen járhat iskolába, sokszor még akár főiskolára is. Ivóvízben fürdik, sőt, még a WC-t is azzal húzza le.
     De nekik ez nem lesz elég.

     Fontos tudnivaló:
     Egy parazitának soha semmi nem elég!
     Mindegy, mit kap, nem lesz elég neki. Majd akkor tudja csak értékelni, amit adsz, ha egyszer ő is megdolgozik érte. Amíg büfészakon lovagol a faszkörhintán, amíg az irodában reszelgetheti a körmeit, amíg kapja a CSP-t, a nyugdíjat, az EÜ-t meg mindent a segge alá, csak azért, mert létezik, addig soha de soha nem fogja értékelni azt, amit kap.
     Amit képes ilyenkor csinálni, az csak annyi, hogy még többet és többet követel a gazdatesttől. És mindegy mennyit adsz neki, még többet fog követelni. Soha nem lesz neki elég.

     - Régen a nyugdíj éppen hogy elég volt arra, hogy meg ne halj, és csak a várható átlagéletkor felett járt. A társadalom töredéke kapta, és az is csak éhbér volt. Ma már a várható átlagéletkor előtt jár és egy komplett megélhetést jelent.
     - Régen nem volt EÜ ellátás, vagy csak alig. Ma százezrek kapnak rokkantsági segélyt mások pénzéből, százezrek gyógyíttatják magukat kamu betegségekkel, legtöbbször mások munkájából.
     - Régen csak az járt egyetemre, aki valóban alkalmas volt rá. Ma a semmitérő idióták is oda mennek és be is kerülnek, pusztán annyi feltétellel, hogy be tudjon magolni pár könyvet (megérteni, pláne alkalmazni már nem kell).

     Megkaptak mindent, amiről 50-100 éve még csak álmodni sem lehetett. Akkor azt mondták, elég lesz az, csak kapják meg. Örültek annak a kevés kis nyugdíjnak, örültek, hogy van egyáltalán egyetem, örültek, hogy van orvos a közelben.
     De eltelt kis idő és már nem lett elég!
     Még több kellett. És hiába kapták meg a mai egészségügyet is, hiába kapták meg a nyugdíjat, az ivóvíz rendszert, a fűtést a picsájuk alá, a tömegközlekedést és az iskolákat is, még mostanra sem elég nekik. Még most is még többet akarnak, még jobb kell, minden kell, ingyen. Természetesen anélkül, hogy tenni kelljen érte. És ha nem adod meg nekik, akkor te leszel a bűnös, aki ‘elnyomja’ őket, szegényeket. Mindegy, mit adsz, még több fog kelleni.
     Ez a parazita életforma lényege.
     /És ez minden parazitára igaz, nem csak a nőnemű élősködőkre. Bár tény, hogy a paraziták között többségben nőneműeket találsz, de van sok a hímneműek között is./

     6     0
     • Ebben kurvára igazad van! Amúgy is az ember csak azt értékeli igazán, amiért megdolgozott.

      Ez a nyugdíj téma is kurva érdekes, jelenleg elöregedő társadalom a mienk, aminek nyilvánvaló következménye, hogy a nyugdíjrendszer ebben a formában hosszútávon tarthatalan lesz. Ennek ellenére (tényszerűen erőn felül) törvényben garantálták, hogy az inflációt minimum követi a nyugdíjemelés, sőt annál több is. És mit csinál sok nyugdíjas? Hálálkodik, összeteszi a két kezét, hogy Európában élhet és az elöregedő társadalom ellenére még emelnek is neki infláción felül? Frászt, balhézik, mert miért nem adnak többet!

      0     0
      • Charlie oBrian,

       szerintem akinek van egy csöppnyi agya és már nem hisz a csillámfaszpónik létezésében, az teljes mértékben tisztában van vele, h a mi generációnk (30-40-es korosztály) sem fog már nyugdíjat kapni. Egyrészt, mert nem éri meg, mert addig fogják felfelé tolni a férfiaknak a korhatárt. Másrészt meg nem lesz miből. Kapni fog, aki fog egy jelképes, minimális összeget, oszt’ “lehet oszolni, vagy lövünk!”. De ha így folytatódik a történet, ahogy most zajlik, az is teljesen reális esély, nem is lesz addigra semmiféle olyan államhatalom, amely nyugdíjakat osztogatna.

       1     0
       • A miénk már nem (és arányaiban sokkal kevesebben leszünk), de a Ratkó korszak nemsokára nyugdíjba menő nagy hulláma min. 15 évre eléggé meg fogja határozni a választásokat, így símán meg fogják kapni, ha fogcsigorgatva is….

        0     0
        • Kéne egy újabb Ratkó korszak!

         Igen, Magyarország gerontokrácia és amíg lehet megkapják a nyuggerek még az emeléseket is, erőn felül is, mert ők döntenek. Más kérdés, hogy ez mennyire felelőtlen dolog és mennyivel hamarabb hozza el a kollapszust! Az a legjobb poén, hogy ezek mellett is hallani olyan nyavalygást, hogy “keveset emeltek” (infláció fölött)! :D
         Eleve nagyon durva szitu, hogy nem a dolgozó emberek döntik el a választást alapvetően.

         0     0
   • Delin
    Hagyd, úgyse fogják fel.
    Még a bankok sem bíznak benned, ha nem tudsz felmutatni egy biztos jövedelmet, minimum 3 hónapos munkaviszonyt, de a gyerek az jöjjön a semmire, mert majd lesz valahogy.
    Legyen egy biztonsági tartalék, legalább egy fél évre való – fél év alatt azért lehet új munkát találni még anyaként is, ha egyedül maradsz. Albérletnél az 1-3 havi kaució húzós az elején, illetve sokan nem adják ki gyerekesnek, hiába lenne pedig logikus őket választani. Mindig legyen A, B, C terv is, a C mindig arról kell szóljon, mi van akkor, ha a legrosszabb forgatókönyv válik valósággá.

    0     2
    • Nagyanyámnak 7 volt. Az utsó kettő a háború alatt. Anyám konkrétan 44-ben.

     Maradjunk annyiban, hogy basztok felvállalni a nehézségeket, mivel nem a gyerek a fontos, hanem temagad és a megszokott életszínvonalad, amiből nem engedsz. Minden más csak szar duma és számháború.

     3     0
     • Negyvennégy remek év volt, végre magyar vezetése lett az országnak.

      1     0
     • Kezdek neked igazat adni!
      Itt már olyan szövegek vannak, hogy legyen jó pár millió tartalék, jó likviditással.
      Persze gondolom úgy értik, hogy legyen a komának saját háza, autója és legyen mellé jó pár millió ft megtakarítása (ráadásul olyan, ami nincs is nagyon lekötve).
      Ennek némi Vilar olvasgatás után világosak a lehetséges okai.
      1. Szó nincs itt a gyerekről és az aggodalmakról a gyerek miatt. Arról van szó, hogy amelyik férfi önmagában rendelkezik saját ingatlannal, saját kocsival és még van jó pár milliós megtakarítása, az már olyan életszínvonalat jelent a nőnek, hogy ha netán gyerek lesz, akkor sem kell a nőnek semmiről lemondania. Ez a lényeg, ne kelljen alábbadni holmi gyerekvállalás miatt. Másrészt ilyen anyagi háttérrel nem kell nagyon alábbadnia nőnek egy ideig (pl amíg másikat talál sicc…) akkor sem, ha koma földobja a talpát… Ez persze biztosan csak rosszindulat és köze nincs a valósághoz.
      2. Kifogásnak is remek. Most még ne vállaljunk gyereket.:) “Kocsi nélkül nem lehet.” (amint az köztudott, minden gyerek hamar elpusztul, ha a családban nincs kocsi) Ha van kocsi, akkor meg “csak kéne egy nagyobb kocsi”. Ha meg van kocsi, saját ingatlan, akkor még mehet gyűjtögetés, hogy legyen elég tartalék stb.. Közben ketyeg az óra, mennek az évek, míg gyűjtik az életkellékeket.
      Nem csak kifogásnak remek, hanem önigazolásnak is. 35-40 éves nők éppen a fenti kifogásokkal tudják önmaguk előtt is igazolni, hogy “hát persze, hogy még nem vállaltam gyereket, jól is tettem, hiszen nem teljesültek ezek az egyszerű kritériumok még hozzá”.

      Aztán az megint egy másik sztori, hogy 30 év fölötti nőnél első gyerek esetén évente duplázódik a Down kór esélye. Ezért engem lehet útálni, de nem én találom ki, a tények makacs dolgok. Megy az életkellékek gyűjtögetése a halogatás, a kifogás keresés, irreálisan magas elvárások, lemondásról szó sem lehet, aztán fogy a magyar…
      Nem mondom, hogy jó dolog felelőtlenül gyereket vaállalni, de azért reális elvárásokkal kellene és lemondással!

      1     0
      • Gyerekvállaláshoz nem kell egy vas sem, csak a vágy, hogy legyen gyereked. Utána az van, hogy a gyerek éhes és enni kér. És az hihetetlenül fókuszba rántja a dolgokat és megadja a motivációt, mert akkor már nem csak magadért élsz, és elő fogod teremteni a szükséges pénzt, mert elő KELL teremtened. Nem pedig fordítva, hogy először a pénz aztán a gyerek, mert a pénz NEM motivál arra, hogy gyereked legyen. Sok fogalmatlan picsa, ebben a témában sincs fogalmuk sem arról, hogy miről beszélnek.

       1     0
       • Hunn, ha lesz gyereked majd megerted…a felelossegteljes csaladtervezes nem ordogtol valo es nem is a haszonleso no kenyelme miatt fontos. A gyerek utani vagy nem penzkerdes, de nem lehet arra sem alapozni, hogyha kell majd tutira lesz, miert lenne ha eddig nem volt? Oke, hogy van extra motivaciod, de a korulmenyeid akkoris adottak maradnak es bekorlatoznak. Peldadnal maradva az a kaja MOST kell a gyereknek, nem majd ha x ido mulva eloteremted.

        Tenyleg nem ertem miert allitjatok be ugy, mintha a gyerekvallalas csak a noktol fuggene, nemtol fuggetlenul az emberek egyre induvidialistabbak. A ferfiaknal is trend, hogy egyre kesobb vallalnak gyereket. Biologia szempontbol ez is rossz, mert gyengul a sperma minosege, nhezebben fogan meg a baba es tobb az eselye a rendellenessegeknek.

        0     0
        • Kedves Delin, nem azt mondtam, hogy nem kell nagyon észen lenni és tervezni. Én azt mondtam, hogy míg a gyermek kiváló motiváció a pénzszerzésre, addig a pénz önmagában nem motivál a gyermekvállalásra.

         1     0
         • Ez a mondat igy oke, az itt kommentelo nok is csupan annyit mondanak, hogy tervezni kell es nem eleg a majd lesz valahogy mentalitas a gyerekvallalashoz. Erre jon a sok komment, hogy a noknek csak a penz es a sajat joletuk fontos, ezert nem szulnek…

           

          0     0
          • A kettő nem zárja ki egymást 99%-*ban ezek azok a logikai hibák, amiket az emberek vétenek, hogy össze nem függő dolgok közt függőségi viszonyt “látnak” és onnan megette a fene az egész logikát:)

           0     0
          • Én a fő problémát abban látom, hogy – bár elvben mindenki a klasszikus nemi szerepek és a patriarchátus híve – a gyakorlatban észre sem veszik az emberek, hogy továbbra is a feminista, egyenlő párkapcsolat mentén gondolkodnak. Mutatom a példát:

           Helytelen, nőközpontú, feminista kommunikáció: -”Kicsim, szerinted mennyi pénz szükséges ahhoz, hogy gyerekünk legyen?”

           Helyes, patriarchális kommunikáció: -”Kicsim, nyugodj meg, minden rendben lesz. Megoldom.”

           És aztán megoldod. És meg fogod oldani, mert amikor meg KELL csinálni a pénzt, akkor így vagy úgy, de úgyis megcsinálod. Ez amúgy személyes tapasztalat.

           Lakni van hol? Munkád, fizetésed/bevételed van? BINGÓ. Mindened megvan ami egy gyerek vállalásához kell.

           1     0
        • Hunn, ha lesz gyereked majd megerted…

         Nekem elvileg kettő van :), illetve pontosítanék: szeretem őket, mert remélem, hogy az enyém is köztük van:)

         a felelossegteljes csaladtervezes nem ordogtol valo es nem is a haszonleso no kenyelme miatt fontos.

         Nos, azzal együtt, hogy egyetértek veled, nézzük a pőre tényeket:)

         A gyerek utani vagy nem penzkerdes, de nem lehet arra sem alapozni, hogyha kell majd tutira lesz, miert lenne ha eddig nem volt?

         Intelligencia, szocializáció ebbe nagyon keményen szerepet játszik, ha valakinek  a disznóól a komfort és a fényűzés csúcsa, az egyrészt disznóólat csinál a palotából is, másrészt disznóólba fog szülni x gyereket, mert sem fogamzásgátlásról nincs fogalma/lehetősége sem „ellenálni” nem tud …..

         Tudod: niggert dzsungelből, dzsungelt niggerből való kihozatal tipikus esete……

         Ha viszont „magunkról”, egy bizonyos „alapszint fölött”  beszélek, akkor a „tudatosság mértéke” perdöntő, éspedig itt akkor 100%-ban a nő döntéséről van szó, és igazán lényegtelen, az indok, hogy miért nem , mert ezek igazán kifogások – lásd a viccet az áruházról, ahol férjet lehet venni….

         Oke, hogy van extra motivaciod, de a korulmenyeid akkoris adottak maradnak es bekorlatoznak.

         Pontosan, csakhogy te most a férfiról beszélsz, aki tetszik vagy sem, de kurvára nem döntő tényező gyerekvállalás szempontjából:)

         Peldadnal maradva az a kaja MOST kell a gyereknek, nem majd ha x ido mulva eloteremted.

         Ez azért álságos, mert ha a csili-vili szarságokat lemetsszük, akkor mindenki pontosan tudja, hogy egyetlen gyerek sem hal éhen (az extrém hülye szülőket leszámítva, de ott sem anyagi okok, hanem agyi problémák miatt-ez 0,000001 %), a nő (igazán szinttől függetlenül) mindig a saját  meg a gyereke „betevőjét” így vagy úgy, de elő tudja „teremteni”. ……

         Tenyleg nem ertem miert allitjatok be ugy, mintha a gyerekvallalas csak a noktol fuggene,

         Mert az, ő van 100%-os döntési pozícióban, egyrészt az aktus(ok)ról(védekezésről, időzítés stb.), másrészt, ha „megesett”, akkor az abortusz meg, vagy meg nem tételéről is……

         nemtol fuggetlenul az emberek egyre induvidialistabbak.

         Ez, abból a szempontból, hogy miről megy a „vita”, a férfi individualistasága irreleváns “gyerekvállalás” szempontjából….….

         A ferfiaknal is trend, hogy egyre kesobb vallalnak gyereket.

         Ez oximoron, a fentiek fényében:)…, lehet kenegetni a cuccot, de semmi értelme, mert kamu……

          Biologia szempontbol ez is rossz, mert gyengul a sperma minosege, nhezebben fogan meg a baba es tobb az eselye a rendellenessegeknek.

         Ha igaz, ha nem, ez megint kurvára nem releváns, mintha arról beszélnénk, hogy azért csúszott meg, mert piros volt a kocsi színe…….

         0     0
         • “Peldadnal maradva az a kaja MOST kell a gyereknek, nem majd ha x ido mulva eloteremted.
          Ez azért álságos, mert ha a csili-vili szarságokat lemetsszük, akkor mindenki pontosan tudja, hogy egyetlen gyerek sem hal éhen”
          hát igen, Delin kartársnő ismét tolja a libsi demagógiát.
          egyrészt egy éves koráig az anya simán táplálja a gyerekét anyatejjel.
          másrészt szorult helyzetben a gyereknek adják a legjobb falatot,
          pedig hierarchikusan a legjobb és a legnagyobb szelet a családfenntartónak/az igavonónak járna. aztán mindenki meglepődik, amikor az igavonó úgy jár, mint a cigány lova.

          0     0
          • Hunn hozta ezt a peldat, nala reklamaljatok…

           Fel eves kortol egy 100%on anyatejen levo babanal is el kell kezdeni hozzataplalast, addig pedig az anyanak nem art minosegi kajat ennie. De mint irtam egy gyerek 20 eves projekt, nem 1.

           A kommentjeimbol szerintem mar kiderult, hogy nem Maslow 1-3.szintet akarunk a ferjemmel biztositani a gyerekeinknek.

           0     0
    • Huha, nem bíznak benned a kaftánbankok, ásd el magad. Mellesleg hitelt csak az ostobák vesznek fel, pláne ezektől.

     0     0
 17. Ha tovább futtatjuk azt a logikai gondolatmenetet, h az anyagiakról szólna a gyerekvállalás, akkor:

  - tőlünk keletre senkinek sem lenne gyereke

  - tőlünk nyugatra mindenkinek sok gyereke lenne

  - a milliomosok, milliárdosok hatalmas családdal rendelkeznének, tucatnyi gyerekkel

  Ti melyiket láttátok a három közül teljesülni?

  Az igaz, h a gyerekvállaláshoz biztonság, kiszámíthatóság, bizalom a jövőben szükséges. Ezek nincsenek ma! Nem véletlen, h öko/falvakban, ahol nem röpködnek a milliók, mint itt egyesek szájából, ellenben van bizalom a jövőben, ott mindenhol bőséges a gyerekáldás! Ahogyan a mélyen vallásos családoknál is.

  Abban is van igazság, h a semmire nem lehet gyereket vállalni – végül is nem véletlenül létezett régen a hozomány intézménye. Ugyanakkor egy gyereknek, amire szüksége van: étel, fedél a feje felett és figyelem, szeretet. Ma, az első kettőt minden gyerek meg tudná ma M.o.-n kapni normál esetben (pl. ha nem issza/játékgépezi el a pénzt valamelyik szülő…), utóbbi nem kerül pénzbe, mégsem kapja meg sok gyerek…ellenben belefulladnak a töméntelen játékba, amit már értékelni sem tudnak…

  Nem tudom, sírjak-e, vagy nevessek, amikor egyesek halál komolyan arról tartanak előadást, h ők csak 2 gyereket fognak vállalni, mert csak ennyire fogja futni. Valahogy a számításokat elfelejtik hozzá mellékelni, h majd 10 év múlva pont mennyit fognak keresni és abból pont hogy jön ki éppen egészen pontosan az az összeg, ami egészen pontosan a gyerekeik boldogulásához kell… Eleve, egy gyerek, akinek a segge alá raknak mindent, alapból, az sokkal nagyobb hátrányból indul az életben, mert az hiszi, semmiért nem kell megküzdenie.

  A kevés gyerek vállalása szimpla önzőség és félelem. Csak ezt nem lenne olyan elegáns bevallani… A szülők attól való félelme, h a gyerekek születésével le fog csökkenni az addig megszokott életszínvonaluk. Ebben van is igazság. De minden szülő azt mondja, h a gyerekek annyit energiát, szeretetet, boldogságot adnak cserébe, h megéri az “üzlet”. Érdekes módon, mindig a háborúk után nő meg nagyon a születésszám. Talán azért, mert akkora a jólét? Vagy esetleg azért, mert az emberek elkezdik értékelni az Életet?

  Illetve annyival még kiegészíteném, h ma már bizony a feminizmus hatása is vastagon belejátszik az alacsony születésszámban: egyre több a szingli, egyre kevesebb a párkapcsolat, még kevesebb a stabil, erős párkapcsolat, még kevesebb a házasság (ahol megállapíthatóan több gyerek születik), egyre később szülnek a nők gyereket.

  2     0
 18. Manuel ‘Cheyenne’ Gutierrez: “Eredj, vigyél egy kis vizet a fiúknak is. Nem is képzeled, micsoda boldogság egy férfinak ha lát egy ilyen nőt. Csak hogy nézheti. És ha valaki netán rásóz egyet a farodra, hát hadd sózzon. Oda se neki. Megérdemlik.”

  0     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

BESZÉDTÉMA - Bulvár
Felfegyverkezett a Femen

Újabb és újabb botrányaival rendszeresen követel figyelmet magának a Femen férfi- és keresztén...
CSAJOZÁS - Szex
Dominancia

Azt hittem a fogalom magyarázza önmagát, de úgy látszik tévedtem. - Miben nyilvánul meg számo...
Az ellenkező nem elvárásai a külsőnkkel szemben

Az elmúlt napokban felpörgött a "Juszt is a dagadt nők" című írás alatt a kommentelési ked...
CSAJOZÁS - Szex
Kettős mérce

Ha már így szóba került a dolog, merüljünk bele talán egy kicsit mélyebben. Férfi-nő tekint...
CSAJOZÁS - Szex
Hipermonopoli

Nem valami új társasjáték, csak egy botcsinálta szójáték a különböző párválasztási stratég...
CSAJOZÁS - Szex
Csak tudja és értse! Magától...

Az írás eredetije Rollo Tomassi tollából származik, de ezúttal eléggé nagy fordítói szabadságg...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Az Ashley Madison-ügy egy egyéni példán.

Néhány napja jelent meg egy cikk a New York Postban, ahol egy férfi a személyes érintettségérő...
CSAJOZÁS - Szex
A saját világában élő férfi mítosza

Itt a Férfihangon is többször előkerült az a téma, miszerint a nők számára mennyire vonzó, ha ...
CSAJOZÁS - Szex
Alfalány? Talán Alfa holdbázis!

A nők legfőbb pszichológiai problémája a kivetítés. Egyszerűen nem tudnak különbséget tenni ak...
CSAJOZÁS - Szex
Min tapodnak a pesti nők?

A kérdés minőségileg különbözik attól a másik kérdéstől, hogy mitől tapadnak a pesti nők? Meg ...
CSAJOZÁS - Szex
Az Én MGTOW* évem

Hadd meséljem el életem azon egy évének történetét amikor MGTOW-ként éltem, bár a fogalmat akk...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Libány Egyes - Egy Red Pill-történet

Jól látjátok, a címet az új Star Wars film sugallta, de még az is lehet, hogy egy sorozat első...
CSAJOZÁS - Szex
Bevezetés a piros pirulába 1. - Biztosan szükséged van rá?

Itthon is egyre nagyobb érdeklődésre tartanak számot elsősorban a férfiak körében az ún. alter...
CSAJOZÁS - Szex
Hűtlenség és balítélet

A minap tanácsot kértek tőlem e-mailben: hűtlenkedni vagy nem hűtlenkedni? A szituáció adott v...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Ötórai tea vagy ötórai szex?

Nevezzen meg két tanút, akik látták, hallották, hogy a sértett beleegyezett az önnel való szex...
CSAJOZÁS - Szex
Bevezetés a piros pirulába 9. - Szexpiaci érték

Továbbra is közgazdaságtani vonalon mozgunk tovább a piros pirula világában. Aki az előző rész...


androfóbiaAntifeminizmusApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0IsmerkedésIsztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepekNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret