Férfihang.hu

#itoo – A forralt borral leitatott áldozat altestéhez szorítottam álló farkamat

Férfihang.hu - 2017. december 16. szombat 23:43 - 163 hozzászólás

Címkék: ,

Két napja adtuk közre egy olvasónk levelét, amelyben lényegében férfikampány beindítását javasolta minden férfinak, hogy ezzel tiltakozhassanak az értelmetlen megbélyegzés ellen és máris itt van egy újabb olvasói levél, amelyben valaki szintén a saját történetét felvállalva vall a férfiak „zaklató” természetéről, indítékairól.

Kedves Férfihang! Egy barátom Facebook megosztása alapján találtam a honlapotokra, és az elmúlt napokban örömmel olvastam azt a cikket, amelyben az #itoo-kampányról írtatok. Arra jutottam, hogy ez a kezdeményezés kifejezetten hasznos, mert rávilágít, hogy a férfiaknak a szexuális kiteljesedéshez egyszerűen próbálkozniuk kell, még akkor is, ha ezt „zaklatásnak” próbálják beállítani egyesek. Ezért én is mesélek magamról, az ismerkedéssel kapcsolatos korábbi nehézségeimről és arról, hogy amikor túlléptem azokon, hogyan lettem azonnal „szexuális zaklató”. Ezzel talán én is hozzájárulhatok ahhoz, hogy megváltoztassuk a férfiellenes hangulatot vagy legalábbis önmagunk felvállalásával szembehelyezkedhetünk azzal.

Sosem voltam különösebben bátor a nőknél és sikeres sem. 2014 környékén rátaláltam több magyarországi PUA-oldalra, ahol számos tanácsot olvastam a csajozásról. Sok videót megnéztem ezekről, de addig sosem sikerült merészkednem, hogy meg is valósítsam az elmondott tanácsokat. Akármennyire kínzó volt a nőhiány, egy jó ideig valahogyan mindig inamba szállt a bátorságom, ha meg kellet volna szólítani egy nekem tetsző csajt. Pedig olyan is megesett, hogy még ittam is, hogy merjek majd próbálkozni, de aztán mégis mindig találtam valami indokot, miért ne menjek oda a kiszemelt nőhöz.  Aztán amikor már nagyon úgy tűnt, hogy vagy csinálok valamit, vagy pedig végérvényesen egy beszari lúzer maradok, akkor úgy döntöttem, hogy elmegyek a Westendbe és leszólítok 20 különböző nőt, ahogy a PUA-videókban javasolták. Egyedül az könnyítette meg a helyzetemet, hogy a biztos vereség tudatában vágtam neki. De egyszerűen már az is hiányzott, hogy elmondhassam, legalább megpróbáltam. Szerintem nincs kínosabb érzés, mint amit az első 5-10 csajnál éltem át, de végül annyira rákaptam a  dolog ízére, hogy végül nem csak 20, hanem úgy 25 nőt szólíthattam meg, és ebből 6 meg is adta valamilyen elérhetőségét. Én inkább azon voltam, hogy Facebook-on megjelölhessem őket ismerősnek, mert attól tartottam, hogy ha telefonszámot kapnék, azt esetleg nem merném felhívni.

streetcoupleA leszólítottak között az egyik lány különösen tetszett. Hosszú szőke haja volt, és bár erősen sminkelte magát, jól látszott, hogy nagyon szép arca van. Amikor leszólítottam, elég rideg volt. Én azt mondtam, megtetszett nekem távolról, de szeretném jobban is megismerni, mert a benső is fontos, nem kezdenék egy házisárkánnyal. Elnevette magát és azt kérdezte, hogy ha sárkánnyá változna, akkor elszaladnék-e? Nem is tudta, hogy mennyire beletrafált, mert még korántsem voltam túl azon az ijesztő érzésen, amit az váltott ki belőlem, hogy teljesen ismeretlen nőket szólítottam le. Sárkánnyá se kellett senkinek változnia, mégis többször úgy éreztem, hogy szívem szerint elszaladnék. Ettől függetlenül azt válaszoltam, hogy semmiképp se, mert éppen tűzre lenne szükségem, hogy meggyújthassam a cigim. Kiderült, hogy mindketten dohányzunk, így kimentünk az épület elé elszívni egy cigit, mert ő amúgy is hazafelé indult. Végül nagy nehezen megadta a Facebook-elérhetőségét és elköszöntünk.

Miután a Facebook-on megjelöltem, napokig nem igazolt vissza. Addig a többiekkel beszélgettem, akik megadták az elérhetőségüket. Tanulságos beszélgetések voltak ezek, de randi sehol nem nézett ki. Amikor végül visszajelzett, azonnal ráírtam, egy keveset beszélgettünk a képeiről, amelyeken láttam, hogy sokat utazhat, én is szeretek utazni. Majd arról kérdeztem, hogy ráérne-e egy találkozóra. Erre azt mondta, ő nem igazán szeretne találkozni, a Westendben csak azért adta meg az elérhetőségét, mert vicces volt a helyzet, egyébként meg épp alakul valami egy pasival. Ekkor rögtön megszólalt a vészcsengőm: tizenéves koromban keserűen megtapasztaltam, hogy akkor is meg kell próbálni, ha esélytelennek látszik az egész, különben könnyen megeshet, hogy holnapra már másé lesz az a nő, aki annyira tetszik az embernek. Ezért bedobtam, hogy rendben, ezt elfogadom, de azért mesélhetne személyesen az oroszországi útjáról, mert hamarosan én is oda akarok utazni. Végül ebbe beleegyezett.

A találkozóra már úgy mentem, hogy most aztán mindent be kell vetnem. Mikor találkoztunk ott, ahol az első alkalommal cigiztünk, egyenesen odamentem hozzá, és miután kétoldalt megpusziltam, adtam neki egy szájrapuszit is. Azonnal visszahőkölt: „Te hülye vagy?” Erre mondtam hogy igen, és van egy hülye ötletem is, igyunk egy forralt bort és akkor adok egy borízű csókot is neki. Akkor kezdett szórakoztatni a dolog, amikor azt láttam, hogy az arcomat kémlelve próbálja eldönteni, hogy vajon totál dilis vagyok-e vagy mégsem. Végül elfogadta a meghívást, körülbelül fél órát beszélgettünk a pohár forralt bor mellett, és közben igyekeztem felidézni mindent, amit a PUA-szakirodalom ír: eszkaláció, kinó, stb.

Apró lépésekben igyekeztem egyre közelebb kerülni hozzá, és amikor csak lehetőség adódott rá, igyekeztem a szót is sikamlósabb irányba terelni. Meglepően jól haladtam, de amikor hirtelen jött bátorságomban végül a combját is megfogtam, egy kicsit elhúzódott és azt mondta, hogy megbeszéltük, hogy ez nem randi, ahhoz tartsam magam. De akkor már késő volt elriasztania magától, egyszerűn felizgatott a nő és a saját kezdeményezésem is. Ezért pár perc múlva már újra a combján volt a kezem és meglepetésemre újabb visszautasítás nélkül tűrte, hogy ott is maradjon és olykor diszkréten simogassam is. Később azt javasoltam, hogy sétáljunk egy kicsit. Ebbe belegyezett, de mondta, hogy tulajdonképpen lassan már haza is kellene indulnia. Amikor egy nyugodtabb helyre értünk, tétován megálltam és úgy beszélgettem tovább vele, miközben egyre közelebb nyomultam hozzá, végül egy mosollyal teli pillanatban odahajoltam és megcsókoltam őt. Nagyon finom volt a szája a forralt bor fűszereitől, reméltem, hogy ő is ugyanezt érzi. És ez adta az ötletet, hogy szemtelenül emlékeztessem rá, hogy már a találkozónk elején borízű csókot ígértem. Azt mondta, hogy arra nem tudott koncentrálni, szóval nem érezte. Nekem meg több sem kellett hozzá, hogy most már győzelmi mámorban újra megcsókoljam.

Teljesen beindultam tőle, és nem volt kétségem, hogy ezt ő is észrevehette, mert olyan erekcióm volt, hogy azt lehetetlen lett volna nem észrevenni miközben szorosan magamhoz húztam. Csak mosolygott. Szóval ott álltam a járda szélén egy nővel, akit másodszor láttam életemben és aki nem is randizni jött. A forralt borral leitatott áldozat altestéhez szorítottam az álló farkamat, hozzá dörgöltem egyre keményebben és közben a fenekét markolásztam. Ha arra járt volna egy feminista aktivista, akkor biztosan rendőrjárőrt hívott volna, hogy letartóztassanak. Hosszú ideig tartott ez a szégyentelen nyilvános évődés, és meglepő módon neki sem volt már semmi sietős dolga.

Két nap múlva találkoztunk újra, és onnan már úgy ment minden, ahogy kell: nemsokára leszünk három évesek. Így tehát mindenkit arra bátorítok, hogy ha megtetszik neki egy nő, ne tétovázzon, próbálkozzon merészen és kitartóan, ez egyszerűen kötelessége egy férfinak ilyen helyzetben. Vagyis: #itoo!

Roland


4 votes, average: 5,00 out of 54 votes, average: 5,00 out of 54 votes, average: 5,00 out of 54 votes, average: 5,00 out of 54 votes, average: 5,00 out of 5 4 olvasó átlagosan 5,00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a +18+, Csajozás - Szex rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


Fesztiválhiszti

Minap adtunk hírt arról, hogy a Svédországi Bravalla zenei fesztivált azzal a nyilvánvalóan fals indokkal szüntetik be, hogy ott alkalmanként szexuáli...
Mi az az etikus nőzés és miért nem működik a gyakorlatban?

A glossza.blog.hu egyik bejegyzésében fejti ki a szerző, hogy mit ért etikus nőzés alatt és ez milyen viselkedési formákat követel meg. A cél, hogy ne...
Már a kormánynak is meg kellett szólalnia szexuális zaklatás ügyben

A szexuális zaklatás hisztéria kezd olyan méreteket ölteni, hogy azzal kapcsolatosan először egy EP képviselő (Lásd a Szanyi Tiborral készült interjún...
#itoo – Mert büszke vagyok arra, hogy férfiként viselkedek

A Férfihang már máskor is közölt olvasói levelet, azokban az esetekben, amikor úgy gondoltuk, valami nagyon fontos dologról esik szó benne. Az alábbi ...
A metoo-kampány aljasabbá tette az emberiséget

Amikor a történészek és a szociológusok utólagosan értékelnek eszméket vagy rendszereket, mindig felteszik a kérdést, vajon milyenné formálták ezek az...


163
Szólj hozzá!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
10 Egyéni hozzászólás
153 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
28 Hozzászólások szerzői
ITANIMULLIabrekwittukindxcsakxJack Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Naooo
Olvasó
Naooo

Ez egy kurva.

Hunn
Olvasó
Hunn

Hallod, Koriander, eskü ezt sem én írtam és nem Rolandnak hívnak, pedig szerepel a cikkben az, hogy “eszkaláció”. Az alábbiak viszont már az én irodalmi munkásságom részei, ugyanis van egy újabb elméletem.

Címe: Az SMV magyarországi értékválsága és strukturális torzulásai

Mivel 1945 után a kommunisták megsemmisítették a történelmi arisztokráciát és a nemességet, melynek megvolt a maga kifinomult szexuális kultúrája, ezért a rendszerváltás után három réteg került be a férfiak legfelsőbb 20%-ba. Egyfelől a komcsi zsidó kádergyerekek, akiknek a szüleinek a kezére lett átjátszva az állami vagyon nagy része. Itt nincs semmi változás, a göthös kampósorrúak mindig is pénzzel csajoztak a sikszék körében, ahogy Adolf is írta a Mein Kampf-ban.

Vannak ezen kívül a rafkósabb kigyúrt parasztgyerekek, akik a nagybani piacon szerzett millióikkal vagányak, meg a rafkósabb kigyúrt proligyerekek, akik mondjuk használtautó-kereskedelemmel zsebelik be a nagyobb lét. Jó arcok ezek amúgy, nincs is velük semmi gond, de ugyebár ezek a srácok már mind a pornón nőttek fel, ezért a való életben is azokat a típusú nőket és azokat az élményeket keresik, amit a videón láttak. (Mivel a pornó is zsidó kézben van, itt ér össze a keresztmetszet a fentebbi zsidó körökkel.)

Ennek az újgazdag rétegnek az igényeit elégítik ki a szilikonmellű, kacsaszájú plázacica tipusú ribancok, mely a (zsidó kézben lévő) médián keresztül is megerősítést nyerve a nők felé azt közvetítik, hogy ez az SMV-ideál. Vagyis a magyarországi SMV értékek mindaddig el lesznek torzulva, mind a férfiak, mind a nők SMV-jét illetően, amíg ezek a történelmi tendenciák uralkodnak, és meg nem erősödik a keresztény, nemzeti középosztály, és be nem tölti történelmi küldetését a magyarországi SMV értékek és a trianoni gúnyhatár revíziójában. Jó elmélet, nem igaz?

Deadpool
Olvasó
Deadpool

“Jó elmélet, nem igaz?”

Remek. Mint a gender elmélet. A fő, hogy legyen kit hibáztatni a saját balfaszságod miatt…

hunbagira
Újságíró

Drága Kolléga!

A tényállást és diagnózist miben tudnád cáfolni?

Deadpool
Olvasó
Deadpool

Már majdnem belekezdtem, de most is arra jutottam, hogy semmi értelme. Elég sok értelmes ember jár ide, ha nekik van idejük és látják értelmét annak hogy beleálljanak, majd megteszik. Egyébként nem az egész komment nettó faszság, mert helytálló gondolatok vannak benne, hanem az ő gondolatai a következtetésivel együtt összességében azok. Itt csak azt magyarázza magának, hogy judenéknek milyen fasza, mert jól el vannak eresztve, ráadásul sokan még bele is születtek a tutiba, míg ő otthon ül a 4 fal között picsátlanul és ezen fortyog.

(Mivel a pornó is zsidó kézben van, itt ér össze a keresztmetszet a fentebbi zsidó körökkel.)

A téboly meg itt kezdődik. Össze vizionál magának valami nagy összeesküvést, valami démoni összekacsintást a piac egyes zsidó szereplői között, akiket nem a profit hajt – mint mindenki mást, hanem valami titkos világuralmi szövetségben tevéknykednek. És azt hiszi, hogy ő majd ezt egymaga megfejti és leleplezi nekünk mélyenszántó (propaganda) elmélkedéseivel.

hunbagira
Újságíró

Azt, hogy mi a démoni relatív.

De te még nem találkoztál olyasmivel, hogy a piac egyik szereplője olcsóbban ad valamit valakinek a piaci árnál szimpátiából vagy bármiből? Pl

Szerinted ilyen nincs és nem is volt?

Deadpool
Olvasó
Deadpool

Nem unatkozó emberek unaloműző szórakozása volt olyan fogalmak kitalálása, mint a felfaló árazás, diszkriminatív árazás vagy a kartell, és én sem állítottam ilyet.

hunbagira
Újságíró

Mondjuk ezek a levezethetőek a piaci logikából, amennyiben annak legfőbb tartalmi elemekét a profitmaximalizálást jelentjük.

Én arra értettem PL , hogy mondjuk egy szimpatikus srácnak/lánynak segítek beindítani az enyémhez hasonló üzletét, nem érdekelve, hogy adott esetben versenytársam lehet.

Deadpool
Olvasó
Deadpool

“Mondjuk ezek a levezethetőek a piaci logikából, amennyiben annak legfőbb tartalmi elemekét a profitmaximalizálást jelentjük.”

Mert miről másról szól, ha nem a profitról? :)

Én arra értettem PL , hogy mondjuk egy szimpatikus srácnak/lánynak segítek beindítani az enyémhez hasonló üzletét, nem érdekelve, hogy adott esetben versenytársam lehet.

Ilyen miért ne lehetne? De komolyan szükség van arra, hogy minden kibaszott cikk kommentfalán ezen törje a fejét? Állítólag ő kurva elfoglalt ember. Érdemi vitára nincs is ideje szegénynek. Erre van? Saját problémái nincsenek? Hétköznapi dolgok, hogy ennyi ideje van zsidózni? Ja, hát hülyeséget beszélek… Hiszen ez is az ő saját problémája, a saját szarát keni rájuk itt napi rendszerességgel. Neki a zsidók ott vannak a mindennapjaiban, ők lopják el a reggeli újságot is.

Egy dolog leírni tényeket, és egy másik dolog a tehetetlenségünkön fortyogni kommentfalakon. Egy egészséges elme, egy saját magát elfogadó ember szerinted ilyen? Így viselkedik? Olyanokat mond, mint amiket például lentebb is idéztem?

Naooo
Olvasó
Naooo

Mások tönkretételéről.

Deadpool
Olvasó
Deadpool

Az csak a mellékterméke.

Naooo
Olvasó
Naooo

A kapitalizmus célja az ellenfelek megsemmisítése, a közbeni harács csak másodlagos.

Deadpool
Olvasó
Deadpool

A kapitalizmus maga a harácsolás.

Naooo
Olvasó
Naooo

A kapitalizmus maga a tömeggyilkolás.

hunbagira
Újságíró

Minden őrjöngését szóvá tettem én is. Azoknál is amit idéztél.

Dan
Újságíró

“Egy dolog leírni tényeket, és egy másik dolog a tehetetlenségünkön fortyogni kommentfalakon.”

ENNYI!

hunbagira
Újságíró

Tehát, ha az öreg zsidó vagy piréz vagy akármi arra okítja a fiát, hogy ne bassz ki a másik zsidóval pirézzel. És ő ezt megfogadja. Én meg erre rámutatok. Akkor egy paranoid “cospiracynuts” leszek?

Egyáltalán, hogy defíniálod az összeesküvés fogalmát?

Deadpool
Olvasó
Deadpool

“Tehát, ha az öreg zsidó vagy piréz vagy akármi arra okítja a fiát, hogy ne bassz ki a másik zsidóval pirézzel. És ő ezt megfogadja. Én meg erre rámutatok. Akkor egy paranoid “cospiracynuts” leszek?”

Miért is van szükség arra, hogy ezt napi szinten leírjam ide?

“Egyáltalán, hogy defíniálod az összeesküvés fogalmát?”

Nem fogok most tudni rögtönözni egy összeesküvés fogalmat neked, de annyit el tudok mondani, hogy szerintem ha valaki azt állítja, hogy az egyes piaci szereplők előre megbeszélten valamilyen közös cél érdekében a piaci logika ellenére tevékenykednek, mondjuk a profit kárára, akkor ott valamilyen szövetség, összeesküvés van.

hunbagira
Újságíró

Tehát, Széchenyi egy összeesküvő volt, amikor a drágább (akkor még szarabb) magyar dolgokat vásárolta és erre biztatott mindenkit a védegyletben. :)

Illetve ő lehetett magyarként összeesküvő…de a zsidók teljesen mentesek az ilyesmitől. :)

Deadpool
Olvasó
Deadpool

Igen. :)

Ő is belenyúlt a dolgok természetes folyásába. Meghackelte a rendszert.

Hunn
Olvasó
Hunn

A téboly meg itt kezdődik. Össze vizionál magának valami nagy összeesküvést, valami démoni összekacsintást a piac egyes zsidó szereplői között, akiket nem a profit hajt – mint mindenki mást, hanem valami titkos világuralmi szövetségben tevéknykednek. És azt hiszi, hogy ő majd ezt egymaga megfejti és leleplezi nekünk mélyenszántó (propaganda) elmélkedéseivel.

Nem, kisbarátom. A téboly ott kezdődik, amikor száz éven belül már kb. tizedszer szólunk a zsidóknak, hogy srácok, bukta van, “the Goyim know, shut it down”, és ők csak csinálják tovább az undorító faszságaikat és azt mondják, hogy amit látsz az nincs is itt, és ami itt van, az nem az, amit látsz, és hülyének néznek. Ebből születnek a pogromok. Ebből lesz előbb-utóbb a következő is.

Értem én, hogy te az isiben azt tanultad, hogy az antiszemiták hülyék mind, és miattuk rossz minden, meg a tévében is ezt mondják neked a zsidók, de hidd el, én is ugyanezt tanultam, és gyerekként én is elhittem. Csak közben felnőttem. Nekem sem volt egyszerű elfogadni, hogy a gonosz náci, akitől mindig is óvtak, én magam vagyok, de hát ilyen az élet. Sieg Heil!

Deadpool
Olvasó
Deadpool

“Értem én, hogy te az isiben azt tanultad, hogy az antiszemiták hülyék mind, és miattuk rossz minden, meg a tévében is ezt mondják neked a zsidók, de hidd el, én is ugyanezt tanultam, és gyerekként én is elhittem. Csak közben felnőttem. Nekem sem volt egyszerű elfogadni, hogy a gonosz náci, akitől mindig is óvtak, én magam vagyok, de hát ilyen az élet. Sieg Heil!”

Elhiszem amit mondasz. Viszont a Sieg Heil-nál nem áll meg az emberi fejlődés (már akinél ugye), ebből a szintből is ki lehet nőni, és eljutni a következő lépcsőfokra. Remélem egyszer sikerül.

Naooo
Olvasó
Naooo

Onnan már csak lefelé van.

Naooo
Olvasó
Naooo

Jah, nincs is zsidó világuralmi összeesküvés, minden csak véletlenül történik a zsidók számára kedvezően.

Hunn
Olvasó
Hunn

Azért ne hasonlítgassuk a gender-elmélethez, mert én legalább nem egy párhuzamos valóságot találtam ki. Mindegy, bírom én a kritikát, de mégis, valahányszor újraolvasom a művemet a kritika tükrében, csupán két dolgot nem lelek meg benne: hogy pontosan hol is jelenik meg benne a saját balfaszságom, illetve ezért a mások hibáztatása…

Deadpool
Olvasó
Deadpool

“én legalább nem egy párhuzamos valóságot találtam ki.”

:D :D

“hogy pontosan hol is jelenik meg benne a saját balfaszságom”

A balfaszságod ne itt keresd, hanem mondjuk itt:

“Te pedig a jelenben vagy egy szutyok, semmirekellő, jellemtelen prosti, amire ráadásul még büszke is vagy, és eszedben sincsen jobb emberré válni. Sebaj, a karma nem csak nálam működik.”

Itt:

“Közöd hozzá, <MODERÁLVA>???”

Itt:

“Kurva vagy nem kurva, ez a nő ostoba mint a tehén segge. Feminista újságírónő? Azokat fel kell kötni a gecibe!”

Itt:

“Tudod SerialSlut, az elég nagy baj, hogyha te nem prosti vagy, mert akkor te most játékból gyűlöltetsz meg velem a kelleténél sokkal jobban egy olyan embercsoportot, ráadásul pont nőket, akiknek van éppen elég bajuk az életben… Ha nem prosti vagy, akkor te olyan szinten vagy emberileg nulla, hogy valahol nagyon alattuk rejtőzöl, nagyon-nagyon mélyen.

Takarodj innen! TAKARODJ!”

Vagy itt:

“Kedves SerialSlut, ha én most, így a beszólogatásaid után lemennék az utcára, és – mivel rajtad nem tudom leverni, ezért helyette- az első szembejövő picsának ököllel törném szilánkosra az arcát, akkor te ugyebár mosnád kezeidet?”

És csak az utóbbi pár napból szemezgettem. A mások feletti pálca törés kiválóan megy, de az önreflexió az nulla. Te nevezel emberileg nullának valakit miközben ilyeneket írsz?!?…ez biztos valami kabaré, amibe belecsöppentem. Bárhol is áll SS az erkölcsi ranglétrán, egy biztos, te mélyen alatta vagy.

Hunn
Olvasó
Hunn

Őszintén szólva nem látom át, hogy a fentebbi kommentem pontosan hol is kapcsolódik az általad idézett, egy teljesen más cikk alatt egy teljesen más témában megfogalmazott, a fentebb leírtakkal az égvilágon semmilyen összefüggésben nem álló gondolataimhoz. Illetve hogy egy valakivel lefolytatott, személyeskedő vita mennyiben jelenti azt, hogy teljesen más témában a valóság objektív megfigyelésére és értékítélet alkotására alapból lennék képtelen…

Rokapapa
Újságíró

Mélységesen tisztelem a véleményedet sőt maximálisan egyet is értek veled sok tekintetben. Azt viszont meg kell értened, hogy moderálnod kell a hozzászólásaidat mert ha nem teszed sokáig fogod olvasni a kritikákat és az idézeteket.

Megértem, hogy van aki kiveri nálad a biztosítékot de akkor se süllyedj le az “alpári”, személyeskedő vitastílusra. Ha nem tudsz önuralmat tanúsítani a mondandód bármily hasznos és logikus értéktelenné válik sőt elveszik, láthatatlanná válik mivel csak a sértő megjegyzéseket fogják észrevenni benne. A hab a tortán pedig az, hogy a helytelen megnyilvánulásokkal csak annyit érsz el, hogy a feministák nevetve posztolgatják majd milyen ostobák is a férfiak, még egy értelmes megnyilvánulásra is képtelenek.

Szépen kérlek, hogy kérj elnézést az oldal olvasóitól és a jövőben tartózkodj a közelmúltban tanúsított stílustól. Hidd el sokkal többen fognak támogatni a véleményed leírásakor ha azok nem lépik át a jó ízlés határait.

Remélem nem bántottalak meg ezzel és a jövőben is sok hasznos hozzászólást tudunk majd olvasni tőled.

Hunn
Olvasó
Hunn

Tény, hogy alt-right-os kifejezéssel élve, nem tartozom a “normie”-k közé, félig zseniális vagyok félig meg teljesen kattant, ráadásul be kellene tartsam a “nem posztolgatunk össze-vissza betépve” aranyszabályát, mert amiről én magam is érzem, hogy reggel már nincs úgy, mint ahogy az este volt, azt eleve le sem kellett volna írni, mert baromság. Viszont csak 50%-nyi felelősséget vállalok magamra, a többit helyezzétek a beszélgetőpartnerek lábai elé.

Mert volt nem egy kolléga, akivel a kommunikáció kihozta belőlem a jót, és azóta ennek hatására bőszen csajozik vagy barátnője van, és boldog vagyok hogy a vitánkkal hozzájárultam az életük sikeréhez. Ehhez képest vannak olyan kommentelők, akik csak annyit tudnak kihozni belőlem, hogy “levágom a fejedet, bazmeg”. Vagyis én ugyanaz az ember maradtam mint korábban, vagyis a hiba nem biztos, hogy az én készülékemben van. És aki csak ennyit, csak a rosszat tudja kihozni belőlem, az annyit is ér.

Deadpool
Olvasó
Deadpool

“félig zseniális vagyok félig meg teljesen …”

szerény.

“Viszont csak 50%-nyi felelősséget vállalok magamra, a többit helyezzétek a beszélgetőpartnerek lábai elé.”

Mert az igazi férfi csak 50%-ban vállal felelősséget a saját tetteiért! És a bíróságon is így tesz. És nem röhögik ki.

Naooo
Olvasó
Naooo

Bíróságokat már rég be kellett volna csukni, mer semmi értelmük. Túlnyomó részük úgyis csak összeszopott diplomás ordaskurva.

Deadpool
Olvasó
Deadpool

Amúgy meg a Havas cikknél pont  azon vitatkoztunk, hogy egy nő tud-e felelősséget vállalni és szavazhat-e. Azt állítottad, hogy alkalmatlan erre és a férfinak kell helyette ezt megtenni. De Te még a saját cselekedeteidért is csak maximum 50%-ban vagy hajlandó felelősséget vállalni, baszod! Hogy fogsz majd akkor egy nőért? 25%-ban? 10%-ban? Ébredj már fel…

Hunn
Olvasó
Hunn

Miről beszélsz, báttya? Ez egy anonim, online fórum. Ha nekem itt a Férfihangon, (vagy akárhol) ezekben a témákban, amikről írtam, névvel, címmel, telefonszámmal kellene nyilatkoznom, úgymond 100%-osan felelősséget vállalva a szavaimért, akkor szerinted mi lenne? Elmondom neked. Kussolnék vagy hazudnék, bazmeg. Sőt, ha most kiderülne a nyilvánosság előtt a valódi személyazonosságom, akkor azt mondanám, hogy 1. hazudtam, nem is úgy volt semmi, ahogy írtam 2 tökre nem is így gondolom a dolgokat, én valójában egy Feminista férfi vagyok 3. csak vicceltem, illetve végszükség esetén, ha nagyon sarokba szorítanak, akkor ez írói munkásságom része, azt csá.

Zárójeles tipp az élethez és a túléléshez: nemhogy a bíróságon tagadsz körömszakadtáig, de már a rendőröknek sem beszélsz egy büdös szót sem, azon az egyen kívül, hogy : -“Ügyvéd”. Mert tudod, hogy ők arra mennek, hogy mindenki arra vágyik, hogy elmondhassa a történetét, megértesse a szempontjait, viszont ők ebből azt fogják kimazsolázni, ami az ő koncepciójukba beleillik, amivel bíróság elé vihetnek és biztosra elítélnek. Tehát befogod a pofád és kussolsz. A Viszkisre 6 rablást tudtak volna rábizonyítani, de Ambrus Attilának fontos volt, hogy a világ tudja meg, ő a legtökösebb bankrabló Magyarországon. 17 éve bánta volna, ha nem jön rá a böriben, hogy neki bűnözőként már soha nem nő fű, de megjavulva is 12 éve bánta végül.

Naooo
Olvasó
Naooo

Aki rablókat kirabol, az nem elromlik.

Deadpool
Olvasó
Deadpool

Te nem attól vagy szararc, hogy itt lebuksz és kiderül a valódi neved. Hanem attól, hogy leírsz olyan dolgokat, amiket egy épelméjű ember nem ír le. Pl. hogy valakit fel kell kötni a gecibe. Az nem mentség vagy magyarázat, hogy nem tudjuk a valódi a neved. Az sem mentség, hogy te itt trollkodsz. És az sem hogy amíg a rendőrség nem csönget, addig minden oké. Egy 38 éves egészséges elméjű férfi az internetet nem tekinti egy játszótérnek. Nyilván a névtelenség miatt a legtöbben többet engedünk meg magunknak, mint amit a való életben, de itt is vannak határok.

Vannak itt emberek, akik komolyan is veszik amit írsz. Esetleg irántuk valami felelősség? Rokapapa nagyon kajálja amit írsz, te meg most azt mondod neki, hogy csak hazudoztál, hogy nem kell komolyan venni amit mondasz? A saját szektád egy bevallott hívének azt mondod, hogy az ideológia egy hazugság, tökre nem is így gondolod a dolgokat és igazából feminista vagy? Reflexből letagadsz mindent, ha valaki beírja a fórumra a valódi neved? Ez így elég balfaszul hangzik.

(Amúgy a rendőrségnek mindenki tagad. Ha ártatlan azért, ha bűnös azért. Hatalmas megfejtés. De köszönöm az életvezetési tippet, megszívlelem.)

Hunn
Olvasó
Hunn

Te nem attól vagy szararc, hogy itt lebuksz és kiderül a valódi neved. Hanem attól, hogy leírsz olyan dolgokat, amiket egy egészséges elméjű ember nem ír le. Pl. hogy valakit fel kell kötni a gecibe. Az nem mentség vagy magyarázat, hogy nem tudjuk a valódi a neved. Egy 38 éves egészséges elméjű férfi az internetet nem tekinti egy játszótérnek. Vannak itt emberek, akik komolyan is veszik amit írsz. Esetleg irántuk valami felelősség? Rokapapa nagyon kajálja amit írsz, te meg most azt mondod neki, hogy csak hazudoztál, hogy nem kell komolyan venni amit mondasz? A saját szektád egy bevallott hívének azt mondod, hogy az ideológia egy hazugság, tökre nem is így gondolod a dolgokat és igazából feminista vagy? Reflexből letagadsz mindent, ha valaki beírja a fórumra a valódi neved? Ez így elég balfaszul hangzik. Tudod mit? Ha te is, ahogy én, a 13 éves korodtól a 35 éves korodig tartó 22 hosszú, hosszú évet Incelként, nem önkéntes cölibátusban, iszonyatos magányban és teljes szexuális nyomorban töltötted volna, kiutat nem lelve, már minden reményt elveszítve, akkor kíváncsi lennék, hogy vajon fejben egy sötét és démoni helyen lennél-e a végére, vagy akkor is “normie”-ként lazáznál? Öreg, a Red Pill megtalálása előtt én már ott tartottam az “apprach anxiety”-m szintjén, hogy 34 évesen nem mertem volna leszólítani egy 18 éves lányt! Anno ott tartottam, hogy venni akartam egy nagy kaliberű pisztolyt a feketepiacon, hogy az egyik születésnapomon szétlőhessem a kibaszott fejemet, hogy legyen már vége ennek az egésznek! És ez volt az optimista, pozitív végkifejlet. Mert a másik lehetőség ami megfordult anno a fejemben az volt, hogy lemegyek az utcára, lelövöm az első szembejövő jó nőt, és ezt a tevékenységet folytatom a következővel amíg csak golyó van a tárban, az utolsó golyót pedig félreteszem magamnak… Normális? Hát persze hogy NEM az! De az Incel-lét ide vezet! Vagyis az én életemet gyakorlatilag megmentette a Red Pill! Mert megmutatta a kiutat erről a pokolian sötét, démoni helyről és helyzetből! Sajnos nem kapom vissza az elvesztegetett 22 fiatal évemet, köztük azt az 5-10 évet ezek közül, amelyek fiatal férfiként a legszebb éveim lehettek volna. És elismerem, hogy teljesen normális pont emiatt a 22 pokoli év miatt már valószínűleg nem leszek. De edzek, dolgozom, önfejlesztek és növelem az SMV-met, teljes felelősséget vállalva a hátralevő sorsomért és a nőkkel való kapcsolataimért. De valamit kibaszott komolyan kell venni, és ez nem játék! Mégpedig azt, hogy a jelenlegi feminista rendszer bizony ilyen embereket termel ki magából, és egyre többet és többet, és nem csak Amerikában hanem egyre közelebb és közelebb, mint amilyen én is voltam pár évvel ezelőtt! Példának ott van Elliot Rodgers, ott van George Sodini, meg egy jópár hasonló ámokfutó srác a hírekben, meg lefogadom még több, akik nem kerültek be a híradóba. És ha így megy tovább ez a kibaszott feminista rendszer, akkor egyre több és több ilyen lesz! Nemnormálisnak tekinthető, bár teljesen logikus és érthető, erőszakos reakciók a nemnormális feminista világra! Hogy miért írom le ezeket a kurvára gázos dolgokat és gondolatokat? Nem azért, hogy a 112-t tárcsázza… Tovább olvasás »

wittukind
Olvasó
wittukind

13-tól 40-ig voltak a legszebb és legtartalmasabb éveim minden szempontból.Te valamit nagyon elbaszhattál ott a kezdedkor.

hunbagira
Újságíró

Deadpool!

(Amúgy a rendőrségnek mindenki tagad. Ha ártatlan azért, ha bűnös azért. Hatalmas megfejtés. De köszönöm az életvezetési tippet, megszívlelem.)

Sajnos az első bűntényes szerencsétlenek nem! Ezek szokták a galibát csinálni. Ezek összeszarják magukat a hatalom előtt. :) A köcsög zsernyákok, ügyészek meg rendre átbasszák őket a vádalkuval.

ui: ezen cikkek íróját történetesen ismerem nem Hunn az. De igaz, ami igaz nem túl férfias letagadni egy ilyet életbe…

 

Aldo
Újságíró

Nálunk nincs még ilyen amerikaiféle vádalku, hogyha jó kisfiú vagy és mindent elmondasz, akkor sokkal kevesebbet kapsz. Max ha van infót egy súlyosabb bűncselekménnyel kapcsolatban.
De tényleg hülye az, aki azonnal beismer mindent. HA megvádoltak, akkor ők bizonyítsanak, de te.

Deadpool
Olvasó
Deadpool

Egy általános kijelentést tettem rólad. Ahhoz pedig kapcsolódik az is amiket idéztem. Persze, hogy nem látod át, ha átlátnád, akkor szembe kellene nézned azzal aki vagy. És az nem tetszene.

Hunn
Olvasó
Hunn

Valóban nem akkora öröm nekem lenni. Nem panaszkodhatsz, te csak a kommentjeimmel találkozol, de nekem el kell viseljem saját magamat 24/7. Mert tény, hogy sok mindenkit gyűlölök – zsidókat, cigányokat, színesbőrűeket, melegeket, gender-idiótákat, kultúrmarxistákat, feministákat, kurvákat és ribancokat, mondam, sok mindenkit – de a LEGJOBBAN akkor is SAJÁT MAGAMAT GYŰLÖLÖM! Tessék, kimondtam. Most boldog vagy?

Aldo
Újságíró

Ezeket minden jóérzésű ember gyűlöli.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Asszem ez az oldal neked (is:) egy terápia:) csak kevesebbe kerül és (általában:) nem szaroznak, ha pofán kell vágni valakit:)

Naooo
Olvasó
Naooo

Ez áldozathibáztatás, ne legyél már feminista.

Dan
Újságíró

Ugyanazt csinálod, mint a feministák: kitalálsz egy fantázia mítoszt (amiben vannak igazság morzsák, így valósnak tűnik), keresel egy embercsoportot, akit bűnbaknak lehet beállítani a magad sikertelenségéért, boldogtalanságáért. Végül prezentálod, h mindezért te mekkora, gigantikus áldozat vagy. Bónusz: valaki csináljon valamit!

hunbagira
Újságíró

Értjük!

Tehát csak VÉLETLENÜL a legnagyobb gondolatbűn őket negatív színben ábrázolni—-antiszemitizmus, ugye

Tehát csak VÉLETLENÜL Izrael Állam az egyetlen ország, amelyik szankciók nélkül leszarhat bármilyen ENSZ-határozatot.

Tehát, csak VÉLETLENÜL a zsidóság történelme vagy büntetjogilag védve…..holokauszttagadás, ugye….

Több bölcs ember megmondta: Azt, hogy ki van hatalmon a legegyszerűbben úgy tudod meg, nézdd meg kit nem lehet bírálni.

ui: engem fehér-heteroférfit aztán lehet jócskán még hazudni is…:)

Hunn
Olvasó
Hunn

Ugyanazt csinálod, mint a feministák: kitalálsz egy fantázia mítoszt (amiben vannak igazság morzsák, így valósnak tűnik), keresel egy embercsoportot, akit bűnbaknak lehet beállítani a magad sikertelenségéért, boldogtalanságáért. Végül prezentálod, h mindezért te mekkora, gigantikus áldozat vagy. Bónusz: valaki csináljon valamit!

Mi értelme lenne ilyet tenni? Hol lenne ebben számomra a vitamin, mitől lennék én ettől beljebb, ha így tennék? A bűnbak tipikus zsidó koncepció, a bűnbak-képzést ráhúzni az antiszemitákra tipikus zsidó projekció.

A valódi magyarázat sokkal egyszerűbb: észleljük amit a zsidók csinálnak, levonjuk belőle a megfelelő logikai következtetéseket, és reagálunk. Ezt a reakciót hívják a zsidók antiszemitizmusnak. Ez ennyi, nem kell túlbonyolítani.

Ez olyan, mint az anti-feminizmus. Észleljük amit a feministák csinálnak, levonjuk belőle a megfelelő logikai következtetéseket, és reagálunk. Ennyi. Vagy talán azt is csak behaluzzuk, mert lelkileg olyanok vagyunk?

orenisi
Olvasó
orenisi

Nagy divatja van mostanában ennak a hibáztatás kultusznak, amikor is az alacsonyabb rendű, vagy legalábbis az alárendelt, hibáztatja a magasabb(felső)rendűt a saját nyomoráért, sikertelenségéből fakadó frusztrációjáért. Manapság a három leginkább hangoztatott ilyen van. A legrégebbi a zsidóság hibáztatása úgy nagyjából mindenért. Szerintem általában a zsidóság nem felelős azokért a bűnökért, amelyekkel vádolják őket, vagy nem olyan mértékben. Az biztos, hogy nagyon sok genny alak volt és van is közöttük, és nagy részük az, mondjuk így, európai értékrendet nem igazán vallják magukénak. Az is tény, a többségük nagyon jól ki tudja használni és hasznot tud húzni a sok hiszékennyel (hülyével) elhitettett áldozatszerepből. Pl. maga izrael állam léte is ezen alapul. Ehhez azonban nem kell sok ész, zsigerből tudják, ugyan úgy ahogy a cigányok is. Valójában szerintem az emberek többsége által az irányukban érzett zsigeri undort próbálják ők üldözésnek eladni. (itt nagyon helyénvaló az eladni szó) Azért azt meg kell jegyezni, hogy a zsidók egy jó része viszont gyűlöl, lenéz rajtuk kívül mindenki mást.
Sokkal modernebb (újabb keletű) két másik nagy csoportal szembeni gyűlölködés és hibáztatás: Az egyik az itt is folyamatosan említett férfiakkal szembeni, amelyet a nők egy kis (ám annál hangosabban vinnyogó) része, és férfinak nem nevezhető, ám hímnemű punadékok csinálnak. Erre igazából nem is vesztegetnék szót, erről szól leginkább ez az oldal.
A másik pedig a fehér faj hibáztatása a világ minden bajáért, az összes többi rassz és embercsoport nyomoráért. Ezt az USÁban már sikerült elég rendesen kimaxolniuk és már európában is elég nagy rajongótábora van ennek a nézetnek, sajnos a fehérek (idióták) között is.
Summa summarum, míg az ún. zsidó(ellenes)gyűlölet hangoztatása valójában egy jól megalapozott és jólmenő üzleti model része, amelynek fenntartásában a zsidóság nagy része érdekelt, addig a férfiak és a fehérek (fehér férfiak pláne) elleni gyűlöletkampány valós, amelyet a gyűlölködők komplexusa és nem a valóság idéz elő.

Deadpool
Olvasó
Deadpool

“Nagyon kell vigyázni azokra az emberekre, akiknek igazuk van. Például, nagy méltánytalanság, galádság sújtotta őket: elrabolták munkájuk gyümölcsét, szabadságukat, megölték kedvesüket, s mindezt jogtalanul cselekedték mohó, vagy aljas vagy kegyetlen emberek. Ezeknek az embereknek igazuk van, s úgy járnak a világban, mint a lángoló fáklya, vörhenyes vésztüzet hordoznak körül, a maguk kétségtelen igazságát. S kárpótlást akarnak, vagy bosszút akarnak, s néha maguk sem tudják, mit is akarnak? – csak történjen valami… Ezek a szerencsétlenek nagyon veszélyesek, mert igazuk van; minden ember veszélyes, akinek igaza van és tudja ezt.

A gyakorlatban csak a bűntudatos emberekkel lehet megvalósítani az együttélést, azokkal, akik rossz fát is tettek a tűzre, így vagy úgy, s ezt tudják. Ezekkel lehet működtetni a társadalmakat. A megsértettek, s azok, akiknek feltétlenül igazuk van, rosszabbak, mint az egykönyvű emberek. Mert ezeknek csak egy igazságuk van, s azt akarják, hogy az egész világ ezt az egyetlen igazságot, az ő méltatlan szenvedéseik igazságát szolgálja. Értelmi és érzelmi érvekkel egyáltalán nem lehet közeledni hozzájuk. Meg kell várni, amíg az idő kiszívja lelkükből az első fájdalom kígyómérgét. Akkor megnyugosznak. S egy napon ráeszmélnek, hogy ők, az igaztalanul üldözöttek és megkínzottak, igen, ők is felelősek mindazért, ami történt. Mindenki felelős azért, ami történik vele.”

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem mindenki.

orenisi
Olvasó
orenisi

Ha valaki nem véres szájjal vendettáért üvöltő szicíliai paraszt és elmúlt már kb. harminc éves (és férfi), akkor azért megtalálja a módját egy jól kidolgozott, kegyetlen bosszúnak, amelyik, legalább részben, a lelkivilágát helyre teszi. Abban persze igazad van, hogy a többség nem ilyen, és a körülmények nem mindig engedik meg, hogy beteljesíthesd a bosszút, nincs tárgya, alanya, akkor csak céltalan pusztítás lehet, ha egyáltalán érdemes bármit is tenni. Pl. különböző teherautós merényletek Nyugat-Európában, ahol az elkövető végül megdöglött (mondjuk maradt még elég sok mocskos féreg Európában, akiken lehetne gyakorolni a vérbosszú azután)
Az sem igaz, hogy idővel “megnyugosznak”. Lehet, hogy az a kevésbé veszélyes, aki azonnal ki akarja, vagy kiadja a mérgét, fájdalmát. Ahhoz, hogy megfelelő bosszút tudjon az ember állni meglehetősen sok idő kell. Pl. ha én lettem volna Marian Cozma apja, akkor megtaláltam volna a módját, hogy Enyingen csak döglött cigány maradjon. De lehetőség szerint behúztam volna minimum egy ezres szorzót. A többi már nem érdekelne…
Mindenki felelős azért ami történik vele? Egy bizonyos szintig igen. Van az a pont, ahonnan viszont már nem te irányítasz. Innentől legfeljebb azért vagy felelős, ami történni fog.
Egyébként kitől származik az idézet?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

azért megtalálja a módját egy jól kidolgozott, kegyetlen bosszúnak, amelyik, legalább részben, a lelkivilágát helyre teszi.

A bosszú soha nem teszi helyre a lelkivilágunkat, mert nem adja vissza azt, amit elvsztettünk, minél inkább “húzzuk”,  annál betegebbé tesz minket és alapigazság, hogy ha az ember bosszút akar állni, akkor két sírt kell ásnia, egyet az ellenfelének, egyet meg magának……

Abban persze igazad van, hogy a többség nem ilyen,

De, a többség ilyen, csak nem (mindig:) teheti meg:) és így ez (is) egy újabb plusz frusztrációt eredményez:)

és a körülmények nem mindig engedik meg, hogy beteljesíthesd a bosszút, nincs tárgya, alanya, akkor csak céltalan pusztítás lehet, ha egyáltalán érdemes bármit is tenni.

A bosszú az mindig rólunk szól és a tehetetlenségünkön, magunkon állunk bosszút, csak épp kivetítjük…

Pl. különböző teherautós merényletek Nyugat-Európában, ahol az elkövető végül megdöglött (mondjuk maradt még elég sok mocskos féreg Európában, akiken lehetne gyakorolni a vérbosszú azután)

A bosszú az bosszút szül és a  (késleltett bosszú- elhúzódó/méreg stb) az a nők fegyverneme, női harcmodor, a gyors és azonnali “visszavágás” az férfi tulajdonság, ha ez a pillanat/időszak elmúlik, akkor már csak a “mocskosabb” út marad….

Az sem igaz, hogy idővel “megnyugosznak”. Lehet, hogy az a kevésbé veszélyes, aki azonnal ki akarja, vagy kiadja a mérgét, fájdalmát.

Mert a önmagával van baja, “titkos féreg foga rág”…..

Ahhoz, hogy megfelelő bosszút tudjon az ember állni meglehetősen sok idő kell. Pl. ha én lettem volna Marian Cozma apja, akkor megtaláltam volna a módját, hogy Enyingen csak döglött cigány maradjon.

Ez nem bosszú, hanem egyértelmű revans, a határok meghúzása /egyértelműsítése, ha ott, akkor  és úgy történik, ahogyan annak kell, lásd:

https://alfahir.hu/2017/12/19/romania_ciganyok_szekelyfold_kecset

vagy másik példa:

http://nepszava.hu/cikk/1125326-felgyujtottak-egy-roma-csalad-hazat

és ezek sajnálatos módon elmaradnak/elmaradtak pl Olaszliszka, Marian Cozma stb. esetében…..


Hunn
Olvasó
Hunn

Ezt most idézted valahonnan, Deadpool, vagy ezek a saját kútfőből jönnek?

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Naooo
Olvasó
Naooo

Hát de ez egy demokrata köcsög volt, azok persze, hogy hülyeségeket írnak.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Abszolút egyetértek, és köszönöm, hogy beidézted, egy pici dolgot fűznék hozzá/javítanék:)

A megsértettek, s azok, akiknek feltétlenül igazuk van, rosszabbak, mint az egykönyvű emberek. Mert ezeknek csak egy igazságuk van (vagy legalábbis ők azt hiszik, és mindegy, hogy mi a tényleges valóság, számukra ez 100%-ban a valóság, néha függetlenül a tényektől, vagy faramuci módon, épp azok ellenére, mert így tudja oldani a kognitív disszonanciáját ), s azt akarják, hogy az egész világ ezt az egyetlen igazságot, az ő méltatlan szenvedéseik igazságát szolgálja.

common man
Olvasó
common man

A telt(természetes) női ajkak sok férfinak tetszenek társadalmi osztálytól függetlenül.Lehet ,hogy léteznek,de én még nem ismertem olyan férfit akinek tetszett volna a torzra töltött száj vagy a görögdinnye nagyságú szilikon és ez is társadalmi osztályba tartozástól függetlenül.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Akkor miért csinálják?

hunbagira
Újságíró

Azt magatoktól kérdezd meg? Te mér pont “lemaradtál” róla, de 90-es években volt a “szartaposó” “holdjáró” cipő divat..amitől minden pasi fekvehányt kb. Mégis orbitális divat volt.

Hogy, miért is? Talán a hülye női birka hozzáállás (amit a marketingesek nem restek kihasználni). Illetve, -ebben fordítottak vagytok- ha pasiaitokat idegesíti valami, akkor dafke…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Most is vannak ilyenek amúgy, de – meg fogsz lepődni – pasidivatban. Alacsonyabb a talp, de így is elég böszme vastag, és na, az szerintem szarul is néz ki, mégis viszonylag sokan hordják.
Úgyhogy ennyit arról, hogy csak a nők szopják be a hülye divatot. Körülnézek, és egy csomó pasin látom, hogy csak valami ócska trendet követnek. Kezdve a hajvágástól, ami szerintem mostanában mélyponton van a férfiaknál. Birkulni ti is tudtok szépen. :)

hunbagira
Újságíró

Van esetleg képed ezen pasi cipőkről? Mert most leptem meg magam, de én nem találkoztam a cipőzüzletben, pedig erre adok én is.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Keress rá a creepers kategóriára – több pasi hordja, mint nő, mivel női lábon még otrombább. :)

Reszet Elek
Szerkesztő

Jó hogy vannak ilyen cuccok. Így az ember már ránézésre tudja hogy kit kell elkerülnie.

Rokapapa
Újságíró

Én is rákerestem bár még senki lábán nem láttam ilyen cipőt – még nőkön se – akkora divat.

Azt viszont megfigyeltem, hogy ugyanezen cipők esetében a férfi cipők lényegesen diszkrétebb talpúak mint a nőiek. Azért ez is sokat elárul arról, hogy melyik nem tagjai a nagyobb birkák, valahogy a férfiaknak nem mernek annyira “elszállt” divatot diktálni.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Csavarod, csavarod. Pasik is hordják, deeee a női talp vastagabb, ez akkor is bizonyíccsa, hogy a nők mééég birkábbak. :D:D
Hogy te nem látsz ilyet, papi, az talán a korod miatt van, meg hogy Bivalybasznádon élsz, oda nem is fog begyűrűzni, nyugodjál meg. De létezik ám egy egész Föld bolygó!

Naooo
Olvasó
Naooo

Bivalybasznád többet ér, mint judapest.

Reszet Elek
Szerkesztő
orenisi
Olvasó
orenisi

Mert idióták? Pontagyúak? Ezt látták a másik idióta, pontagyú barátnőiktől? Nem tudom, szerencsére nem ismerek közelről ilyen “nőt”, de sokat láttam.

sRPd
Olvasó
sRPd

“Az SMV magyarországi értékválsága és strukturális torzulásai”

Ne vedd személyeskedésknek! Nagyon élvezem a hozzászólásaidat, de ez harmatgyenge volt. Nem tudtam meg belőle, hogy mi az értékválság és mi a torzulás és miért pont Magyarországon. Ezen még agyaljál! Szerintem megérne egy teljes cikket, kidolgozottabban, de csak bedobtál egy ötletet.

Koriander
Olvasó
Koriander

Hallod, Koriander, eskü ezt sem én írtam és nem Rolandnak hívnak“

az a szintetizátorod neve, Tomi.

Dan
Újságíró

Nagyon jók ezek az #itoo levelek, még több ilyet!!

A magam részéről is meg tudom mindezt erősíteni, ráadásul fordított bizonyítással!

Valaha, úgy 15 éve, mikor sehol nem volt még Férfihang, meg elérhető Red Pill, ellenben a netes párkereső oldalak még egészen használhatóak voltak, nagyon sok, min. 50 nővel randiztam. Azthittem, ennek az a menete, h beszélgetünk, aztán pár alkalom után testi kapcsolat is alakul. Testi kapcsolaton érintést, ölelést, csókot értettem. Úgyhogy az első egy-két randin sosem kezdeményeztem ilyet. Eredmény: egyik randiból sem lett, egy-két találkozó után folytatás! Egyikből sem!!

Amikből lettek később kapcsolataim, ott mind vagy volt első találkozón tánc (érintés, ölelés), vagy testi érintés és/vagy csók.

 

Naooo
Olvasó
Naooo

Amelyik nő a harmadik randi előtt hagyja megfogni a kezét, az kurva.

Aldo
Újságíró

Ha 14 év alatt vannak, akkor igen.

orenisi
Olvasó
orenisi

Már az első randin megsunáztam. De a kezét nem hagyta, szóval nem kurva.

Naooo
Olvasó
Naooo

Akkor ribanc.

Marcell
Olvasó
Marcell

Szerintem is hülyeség a #metoo kampány, de az nem az ilyen esetekről szólna alapvetően, hanem arról, hogy a ‘hatalmi’ helyzetben lévő férfi, aki amúgy szexuálisan aligha lehet vonzó a ‘hölgynek’ (sokkal idősebb nála, ronda stb.) viselkedik így a nőkkel, mert megteheti. Ezekben az itoo-sztorikban nincs szó ilyesmiről, nyilvánvaló, hogy a nő döntött, hogy hagyja megtörténni, ami történt (és feltehetően nem az állását féltve vagy a karrierje megtáltosodását remélve), még ha nem is verbálisan egyezett bele. Egyiküket sem erőszakolták meg, nem súgták a fülükbe, hogy ha hagyod, tiéd a szerep, megkapod a fizetésemelést stb. Más kérdés persze, hogy hülye feminácik szerint ezek is zaklatások voltak, és ha a nő végül utólag úgy dönt, hogy megbánta, akkor másnapra nemi erőszak lehet belőlük egy kellően feminizált társadalomban…

Amúgy persze nekem is van hasonló sztorim (első barátnőmnél konkrétan a lépcsőházban smárolás közben elővettem a farkam, ő meg készségesen kiverte (közben be is kapta egy kicsit), na igen, ő nem volt egy apáca típus :)), meg olyan is, amikor félénk voltam, és a csaj sértődött meg, hogy nem léptem akcióba a randin, és nem adott több lehetőséget, jogosan…

 

common man
Olvasó
common man

Az első barátnőd után már mit félénkeskedtél? Azután ,hogy a csaj berakott a “napi kefélés előjegyzési naptárába” te jól felborítottad a terveit.Lehet , hogy azt hitted ez egy “rendes” csaj ehhez másképp kell közeledni.Ilyen velem is megesett.Attól ,hogy valakivel mély beszélgetéseket folytatunk magas témákról a szex még ugyanúgy szex marad vele is.

herceg
Olvasó
herceg

“Szerintem is hülyeség a #metoo kampány, de az nem az ilyen esetekről szólna alapvetően, hanem arról, hogy a ‘hatalmi’ helyzetben lévő férfi, aki amúgy szexuálisan aligha lehet vonzó a ‘hölgynek’ (sokkal idősebb nála, ronda stb.) viselkedik így a nőkkel, mert megteheti.”

Ugye nem akarod azt állítani, hogy pl. a “színésznőcskék” mind kényszerítve voltak, hogy lefeküdjenek Harvey Weinsteinnel*?

Egyszerű üzleti tranzakció volt ez, volt olyan is, aki nem tette meg, annak viszont a nevét se tudjuk ma. Akik igen, azok világos, hogy ellenszolgáltatást kaptak (az átlag kurva aprópénzt kap ahhoz képest, hogy valakiből milliomos színésznő lesz). Tisztességes kurvákkal ellentétben azonban ők úgy döntöttek évek múltán, hogy az se volt elég, és újrahasznosítani próbálják a dolgot.

*sőt, ténylegesen még arra se, hiszen a hírek szerint – hihetetlen nevetséges – volt akinek csak néznie kellett, ahogy zuhanyzik

 

common man
Olvasó
common man

A cikk a címével meg olyan bulváros (vagy az én gondolkodásom?) Rögtön valami szörnyű erőszakra asszociáltam  ,szegény, forralt borra kényszerített, magatehetetlen, kihasznált áldozattal,aki még olyan fiatal, hogy még a leitatása is bűn.E helyett egy átlagos normál ismerkedési történet.

Dan
Újságíró

Nade pont ez lenne a lényeg! A cím, biztos vagyok benne, h direkt lett ilyen – szimulálva a mainstream, hazugmédia stílusát, ahol amúgy is minden címben szerepelnie kell a botrány, pina, vér, vagy halál valamilyen formájának.

common man
Olvasó
common man

Minden paródiánál valós a veszély .hogy valaki komolyan veszi.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

BESZÉDTÉMA - Bulvár
Párkapcsolati költség-haszon elemzés – avagy a monogám kapcsolatok válsága

Ha a szerelem nevű beszámíthatatlan és kontrollálhatatlan érzelmet kivesszük az egyenletből, m...
Mi kell a nőnek?

Mivel nagy anime-rajongó vagyok, önkéntelenül is kattintottam, mikor Naruto ábrázata bukkant f...
CSAJOZÁS - Szex
Bevezetés a piros pirulába 6. - Kedvencünk a shit test

Előző tanóránkon tisztáztuk a keretek fogalmát, mely egy a mindennapi társadalmi dinamikák sor...
CSAJOZÁS - Szex
Mit adott nekünk a netes párkeresés?

Én annak a korosztálynak a tagja vagyok, akik még offline kezdték a párkeresést a 90-es évekbe...
CSAJOZÁS - Szex
Az 5 leggyakoribb női sirám és magyarázatuk

Néhány női blog és komment elolvasása után összeállítottam a leggyakoribb 5 női sirám örök lis...
CSAJOZÁS - Szex
A 10 legfontosabb dolog amit a házasságod megjavítására tehetsz

[ ... Figyu! Ez a cikk pasiknak szól! Némelyik tanács nők számára kifejezetten ellenjavallt! ....
CSAJOZÁS - Szex
Itt rontják el a férfiak a párválasztást

A párkapcsolatok a nők döntésével/választásával jönnek létre, de az ajánlatokat a férfiak tesz...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Az én szerelmem 2

Hát nem is tudom... Időnként megfordul körülöttem a világ és magam sem tudom, hogy ami eng...
CSAJOZÁS - Szex
Segítség! Támadnak a pasizóművészek!

Különös iparágat építettek fel napjainkra azok a szerencselovagok, akik a PUA-tanfolyamokon be...
CSAJOZÁS - Szex
Hogyan lesz egy kapcsolatból totális diktatúra?

Ismerős a kép, ahogy a férfi a szupermarketben egykedvűen tolja a bevásárlókocsit az egyre ter...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
AWALT - minden nő "olyan"?

Mostanában egyre többet olvasok a Férfihangon a kommentek közt arról, hogy mennyire lehet, vag...
CSAJOZÁS - Szex
A szexuális erőszak bizonyíthatóságáról

A minap egy rendkívül tanulságos vitába keveredtem egy radikális feministával. A kiindulóp...
+18+
Teszt nőknek: mennyit érsz a húspiacon? - 18+

Tesztünkből hölgyolvasóink megtudhatják, mennyit érnek a húspiacon. Ez azt jelenti, hogy minél...
CSAJOZÁS - Szex
Felmérés: nem engednek a férjüknek a magyar nők

Ha nincs hozzá kedvük, nem bújnak össze férjükkel a magyar nők – ez derül ki abból a felmérésb...
+18+
Puzsér - FAM: Feminizmus kontra MRM, MGTOW, PUA

Puzsér Róbert újságíró, kritikus és Farkas Attila Márton (FAM) kulturális antropológus, főisko...
+18+
Prostitúcióról másképpen

A prostitúciónak könyvtárnyi szociológiai és történelmi szakirodalma van. Ezek a művek elsősor...

Ajánlat korábbi cikkeinkből

Az ország neve: Halál

Akik számára még a kurválkodás is morális magaslat lenne

Nemzetközi Férfinap 2016

Az ideális férfi jól keres, az ideális nő családcentrikus

Férfiakat véresre rugdosni? Nem kell félnetek, jó lesz...

Megéri a pénzt egy rapidrandi?

Puzsér Mérő Verára veri

Egérszív

Egy kényszerű cölibátusban élő újjászületése

Férjek intelmére

Az antifeminizmus megkeresztelése

Új szelek a nőmédiában?androfóbiaApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0IsmerkedésIsztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepeknőknőnapNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret