Férfihang.hu

A Férfiak Klubja idén először ítélte oda a Gránit Oroszlán Férfi Példakép díjat

Férfihang.hu - 2017. december 20. szerda 21:30 - 33 hozzászólás

Címkék: , , ,

Hazánk legnagyobb férfiközössége, a Férfiak Klubja idén először osztotta ki Gránit Oroszlán Példakép Díjait. A győztesek Apa, Mester, Férfi pedagógus és Közéleti példakép kategóriában péntek este elegáns és egyben megható gálaünnepségen vehették át az elismeréseket.

Nagy örömünkre szolgál, hogy négyéves kemény munka után végre életre hívhattuk a példakép díjat – mondta Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója. – Őszintén hiszünk benne, hogy az általunk elismeréssel illetett értékek egyaránt fontosak nőknek, férfiaknak és gyerekeknek és éppen ezért a kezdeményezésünknek társadalomformáló ereje van. Törekvésünk volt, hogy mindenki által követhető erényeket állítsunk középpontba, hisz a világot az átagemberek, a férfiak és a nők összefogva tudják csak jobbá tenni. Az évente kiosztandó Gránit Oroszlán Példakép Díj elindításával ez rendszeresen sikerül majd.

A budapesti Duna Palotában tartott pénteki gálaünnepségen jelen volt az esemény fővédnöke, Novák Katalin EMMI, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, valamennyi kategória három döntőse, az öttagú zsűri, a média képviselői, illetve a 200 fős érdeklődő közönség.

FK1

Az októberi három hetes jelölési időszakban beérkezett több, mint 150 ajánlásból öttagú zsűri választotta ki a döntősöket és a nyerteseket. A zsűrit idén Dr. Almási Kitti, klinikai szakpszichológus, Kriston Andrea oktató, a Kriston Intimtorna módszer létrehozója, oktatója, Kapuvári Gábor újságíró, televíziós szerkesztő-műsorvezető, tanár, dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok magyar vízilabdázó, jogász és Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója alkotta.

Az Apa kategória döntőjébe az 55 éves Földváry István, hét gyermek édesapja, 2 unoka boldog nagypapája, a 45 éves Mónus Gyula András, csomádi vállalkozó, vitorlázó, három gyermek édesapja és a 40 éves Imre Zsolt jutottak be.

A győztesnek járó díjat végül Imre Zsolt pomázi vállalkozó, hat gyermek édesapja vihette haza. Imre Zsolt 19 éves korában vette át szüleitől 140 barackfa művelését, majd ahogy rákapott az “ízére”, tovább bővítette a területét. Mára 8 ha-on családi vállalkozásban lekvárokat, szörpöket, pálinkát készít. Hat fiúgyermeke közül a nagyobbak a nyári munkában már aktívan szerepet vállalnak. Zsolt a munkája mellett nagy sportember is, szívesen örökíti tovább a felnövekvő generáció számára a munka és a sport szeretetét.

A Férfi pedagógus kategória döntőjébe  Balatoni József, a budapesti XV. kerületi Kontyfa Általános Iskola, Szakiskola és Középiskola pedagógusa, a Felelős Szülők Iskolájának szakértője, az 55 éves Bécser Róbert, a Szentendrei Ferences Gimnázium tanára, iskolaigazgatója, illetve a nyertes Nagy László került.

Nagy László a szegedi Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium tanára. Mozgóképkultúra, médiaismeret, vizuális kultúra, művészettörténet és tánctörténet tanár, osztályfőnök, hátrányos helyzetű diákok mentora, média- és rajzszakos egyetemi szakvezető. 15 éve tanít. Előszeretettel szervez fotókiállításokat, tehetségápoló nyári, illetve 3 dimenziós animációs szakköröket. Tevékenységét számos díj és kitüntetés méltatta már, 2017-ben megkapta a Pedagógus Oscar-díjat. Diákjai a városi, országos és nemzetközi versenyeken nagy sikerekkel mérettetik meg magukat – ezt több mint 100 versenyeredmény igazolja!
Részlet jelöléséből:
Nagy Lászlónak köszönhetően sokan érezzük úgy, hogy valakik vagyunk, valakik, akik már hisznek önmagukban, mert bennük is hitt valaki.”

A Mester kategóriában idén a döntőbe jutott Békássy Csaba 5. danos Taekwon-do Mester, személyi edző, ITF Szövetségi Kapitány, a Zen Power Sport Klub alapítója, Pénzes Ottó mátészalkai történelem tanár, a Képes Géza Általános Iskola tanára, helytörténész, a Mátészalkai Művészetbarát Egyesület elnöke, valamint Rostás Árpád restaurátor, asztalos.

A nyertesnek járó nagyobb üveg-gránit szobrocskát Rostás Árpád könnyek között köszönte meg. Rostás Árpád Magyar Örökség- és Pro Architectura- díjas restaurátor és vándorasztalos. Ezidáig több mint 200 kastélyban restaurált. Az országház faburkolata, a versailles-i kastély parkettája, konzolasztala és tükre, a Louvre ablaka, csak néhány abból az ezer munkából, amin szintén dolgozott. Jelenleg Rómában, a Vatikánban vár rá egy restaurátori megbízás.  Munkái mellett mindig fontosnak tartotta, hogy tudását továbbadja az utókornak, elsősorban a hozzá hasonló sorból származó gyermekek részére. Éveken keresztül több tábort és karácsonyi ajándékozást szervezett hátrányos helyzetű gyerekeknek. Táboraiban több, mint 8000 gyermek ismerkedhetett meg az asztalos munka szépségeivel és látott példát Árpád életén keresztül, hogy van kiút a kilátástalanságból, sok munkával, és szorgalommal boldogulni lehet ezen a földön. A Somogyvári Széchenyi kastély lépcsőházát az ott élő állami gondozott és sérült gyermekek bevonásával restaurálta, mely munkának várhatóan még lesz folytatása. Ezért a munkáért Nívó díjat kapott a Rostás Árpád Katedrális Alapítvány.

A közéleti kategória hármasát idén Horváth József 29 biológus, molekuláris genetikus, az 57 éves Kassai Lajos magyar íjkészítő mester, a modernkori lovasíjászat sportág megteremtője és a nyertes Imre Géza párbajtőröző alkotta.

Imre Géza 45 éves, olimpiai ezüst és bronzérmes, világ és Európa-bajnok párbajtőröző, a Budapesti Honvéd sportigazgatója, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökségi tagja, a Magyar Vívó Szövetség elnökségi tagja. Jelölőjét ismeretlenül az alábbi sorok megírására ihlette:
Imre Gézának nincs Instagramja. Imre Géza haját nem kérik a fodrásznál. Imre Géza eszik húst. Imre Géza lépésszámláló nélkül is le tud futni 5 kilométert. Imre Gézának nincsenek bejáratott hashtagjai. Imre Géza elkapja a mászókáról leeső kislányát, nem leszidja. Imre Gézáról nincs elnevezve fehérjekeverék. Imre Géza nem szerepel a Blikkben. Imre Gézának nincs alsónadrág reklámszerződése. Imre Géza nem tetováltatta magára gyerekei születési dátumát és egy Steve Jobs idézetet. Imre Gézának nincs partnere, csak felesége. Imre Géza nem tudja, mi az a Sound-bérlet. Imre Géza két vállára veszi a hátizsákot. Imre Géza felismer egy könyvet. Imre Géza nem tudja, mekkora a bicepszkerülete. Imre Géza nem mutogat a kamerába. Imre Géza nem hajtja fel a nadrág szárát. Imre Géza nem nyer meg mindent. Imre Gézának fáj. Imre Géza szomorú. Imre Géza ma sírni fog.
És mégis: Imre Géza férfi. Olyan, aki miatt nem kell megijedni, ha öregedtél egy évet, vagy nem sikerült valami – ha közben a töredéke vagy annak, ami ő.”

A gála ünnepi hangulatához hozzájárult Garami Gábor műsorvezető, Palya Bea énekesnő, Kautzky Armand színművész,  Piukovics Gábor (Duna Szimfonikusok), valamint a DRUMS ütőegyüttes produkciója.

A Férfiak Klubja 2013. óta dolgozik azon, hogy a családok megerősítése és az erkölcsi alapok helyreállítása, a férfi és nő szövetségének megerősítése által társadalmi változást érjen el. Hazánk legnagyobb férfiközössége olyan változásért tesz, melynek célja a válások számának csökkenése, az emberi együttműködés társadalom-formáló értékeinek továbbadása, egy egészséges közösség újrateremtése és az elkövetkező generációk élhetőbb életének megalapozása. A Férfiak Klubja mára – közel húszezer fős Női Támogatói Köre segítségével – társadalmi méretben mutatja fel ezt a jövőépítő értékrendet. A szervezet 16.000 ember bevonásával komoly társadalmi kutatásokat végzett, Facebook követőinek száma jelenleg meghaladja a 130.000-et. Az utóbbi év sikerei között könyvelheti el, hogy minden születendő gyermek apjához eljuttatja apákat motiváló, a férfiakat az apává válásban támogató kiadványát (90.000 példány), illetve hogy országszerte és a határon túl is cselekvő Apa-Fia Köröket, Férfiak Klubja csoportokat, Apa-Fia Táborokat működtet. Alapítója, Bedő Imre közgazdász, a Férfienergia című sikerkönyv szerzője. További információ a Férfiak Klubjáról: www.ferfiakklubja.hu1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 1 olvasó átlagosan 5.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Hírek - Politika, Művészet - Kultúra, Társadalmi kezdeményezések rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


Férfiak klubja - Böjte Csaba, ferences rendi szerzetes

A férfiértékek visszaállítását, megőrzését céljául kitűző Férfiak Klubja misszió interjúi közül ezalkalommal a Böjte Csaba ferences rendi szerzetessel...
Férfiak klubja - Litkey Farkas, vitorlázó

A férfiértékek visszaállítását, megőrzését céljául kitűző Férfiak Klubja misszió interjúi közül ezalkalommal a Litkey Farkas vitorlázóval készült besz...
Ellenkultúra - Szárnyait bontogatja a férfijogi mozgalom

A fenti címmel jelent meg az ELLE Man magazinban az antifeminista ihletettségű írásai által közismertté vált Oravecz Éva Csilla cikke, amely a férfijo...
Bedő Imre: Férfienergia (recenzió)

"Férfienergia" című könyvében Bedő Imre az "igazi" férfivé válás, vagyis a beteljesedő életet élő, és ezért boldog férfi titkát ig...


Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (33) Hivatkozások (0)
 1. “hátrányos helyzetű diákok mentora”

  “Éveken keresztül több tábort és karácsonyi ajándékozást szervezett hátrányos helyzetű gyerekeknek.”

  “az ott élő állami gondozott és sérült gyermekek bevonásával”

  Tényleg? De jó.

  0     0
 2. Tényleg nem a szokásos magyar “merjünk kicsik lenni, húzzuk le azt, aki valamit csinál”, de nekem nagy csalódás a Férfiak klubja. Eredményei alapján nagyobb a füstje, mint a lángja, illetve kiváló PR és marketing – tényleges cselekvés alig-alig. Nézzük mi van:

  - Weboldal: indításnak, összekötő kapocsnak jó, devalós, fizikai cselekvést nem helyettesít. A nagy, női felmérés nagyon értékes volt, ugyanis abból feketén-fehéren kiderült, mit akarnak a nők: 1., Mindent! 2., Ők maguk sem tudják…

  - Előadások: ez bevételi forrásnak jó, indításnak, személyes ismeretségek létrehozásához jó lenne – de csak akkor, ha ennek lenne további, cselekvő folytatása! Mivel nincs, így viszont káros, mert így csak szellemi maszturbáció: a résztvevők elmennek, azt hiszik, h részvételükkel húdesokat tettek a férfi ügyért. Holott semmit, passzívan végigülték egy előadó előadását pár órán keresztül, aztán néhány még kérdeztek is… Kivétel Kassai Lajos előadása – kérdezz-felelek beszélgetése, mert Kassaiból tényleg akkora tiszta, masszív férfienergia sugárzik, h már csak a puszta jelenlétéért is érdemes volt elmenni!

  - Nyári apa-fia táborok: biztos jó, pár tucat apának és fiúnak, de rajtuk kívül mi van a többi férfival…?

  Egyéb érdemleges programról nem tudok. Anno kérdeztem erről Imrét, mondta, h majd lesznek, ki lehetett tölteni kérdőívet is, h miket várnák a mozgalomtól, abban is szerepelt számos aktív, cselekvő tevékenység, mindebből semmi sem lett.

  Emellett tévesnek tartom Imrének az elképzelését, h a férfi küldetése a család, mert ez csak mellékküldetése lehet a férfinak, a fő küldetése más az életben. A nő fő küldetése a család és lehet mellette más, mellékküldetése. De ez mondjuk nem egy olyan pont, amely lehetetlenné tenné a férfiügy előrevitelét.

  Szóval összességében sajnos: “sok hűhó semmiért”. Bár az is lehet, h a mai, mindent elöntő, folyamatosan az elkövető férfiakról és szegény áldozat nőkről témák mentén uralt közbeszédben még ennek is örülhetünk, h a férfi, mint olyan, kivételesen nem negatív kontextusban jelenik meg…

   

  0     0
  • Egy darabig követtem őket facebookon, de a feminizált, kékpirulás, mangina baromságok mentek.

   2     0
   • Ja ja a vita kultura kimerül abban hogy törlik a nem tetszö hozzászólásokat vagy is cenzúra megy ezerrel! 90% a nõ kommentek vannak és helyeselnek mint a jó birkák! Multkor irtam egy bejegyzésükre a férfi felelösége az volt, írtam hogy hol marad a nõi felelöség? Erre törölték és megkértek ne bomlaszam a közösségüket! :D

    2     0
    • Egy darabig én is követtem őket, de fél éve meg sem nyitottam a honlapjukat. A férfihang.hu mellett erre nem volt igényem. Lehet, hogy felmegyek a honlapjukra, ha lesz rá időm, és olvasgatok ezt-azt. De hogy ne legyek kritikus, mondok jót is. A velvet-nél jobb. :)

     1     0
    • Én is hasonlóan jártam. Udvariasan, de  elég határozottan megkértek, hogy ne oltogassam szegény nőket. :)

     És tudod mi a probléma végig éreztem Imrében, hogy tökéletesen egyetért velünk “radikálisokkal” csak nem teheti meg.

     ui: nem lennék meglepődve, ha a fidesz listán látnám valahol tavasszal.

     0     0
     • Cenzúráznak erősen. Egy költői kérdés: innentől kezdve hiteles bármi, amit mondanak?

      A mai nap beleolvasgattam a frissebb cikkjeikbe, bár ne tettem volna. Kékpirulás világszemlélet bármi konkrét használható tanács nélkül.

      0     0
   • Blue pill koromban kezdtem követni Fb-n. Akkor olyanokat kommentáltam, hogy tucatjával lájkolták a nők. Aztán bevettem a red pillt, kapta az ívet kommentáló és Bedő Imre is, így lettem a második ember, akit letiltott az oldaláról.

    0     5
 3. Szépen megünneplik magukat a FIDESZESEK, mert ők jól tudják mi zajlik a bíróságokon és a válási statisztikákban. Nőuralom, nullához konvergáló teljesítmény a családokban, csokosok ide vagy oda.

  Van egy hasonlóan fontos történet ami viszont antifeminista. Puzsér Róbert mintamódon osztotta ki a nőnáci Schilling mangina hulladékot és a színpadon bozontos pináját mutogató nejét a Magyar MeToo alapkövét.

  Szimplán korrekt megérdemelt tapsvihar!!!

  http://mandiner.hu/cikk/20171219_puzser_robert_attol_tartok_arpad_hogy_nem_te_vagy_a_vegallomas

  “Ha már ennyire jó barátok lettünk, hogy a zsebemben turkálsz, engedd meg, hogy érdeklődjek: hogy szedted fel a feleségedet? A főnökeként rányomultál? Vagy ő kezdett ki veled, és te jó főnökként levarrtad? Ha már te vagy a magyar metoo-mozgalom legbestiálisabb alakja”…

  Egy FIDESZ-KDNPs hagyományőrző keresztény képtelen lenne arra, hogy bárkinek a nejét nyíltan kritizálni merje, mivel akkora piedesztálon tartják a NŐKET ÉS GYEREKEKET mint a világháborúban, ami nincs is.

  A legnagyobb antifeminista fődíjat jelenleg PUZSÉRNAK adnám.

  0     6
  • És ennek  ellenére (a FIDESZESEK:) “tökösebbek” és több férfiasság szorult beléjük, mint a “másik” oldalba együttvéve, ez még plusz fájdalom:)

   0     0
   • Jah kockásinges rogántonikák a férfiasság mintapéldányai. :) Sok mindent lehet rájuk mondani, de ez egy vicc. Karótnyelt kis sváb nyárspolgár család szülöttje az összes…:)

    0     0
    • Karótnyelt kis sváb nyárspolgár család szülöttje az összes…:)

     Azzal főzünk , amink van, az szomorú, hogy még (így is)  mindig jobbak,  mint a “másikok”pláne az SZDSZ -árvák…, tudom, szar ügy, meg világvége  stb. stb..

     0     0
     • Rendben, hogy van rosszabb és Lázár ment neki anno a Norvég Alapnak köztük a Schilling-Sárosdi féle Krétakörnek. Az egyik fontos portáljuk a Mandiner demonstrálja is, hogy a Magyar MeToo sztár náci aki alatt akár egy Marton fekszik.
      http://mandiner.hu/cikk/20171218_itt_van_schillingek_valasza_a_pocs_ugyre?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201712
      A svéd femináci baloldali szexkúltúra sem tetszik nekik amit a Férfihang már évekkel ezelőtt megírt és most valóra válik:
      http://mandiner.hu/cikk/20171221_lepapiroznak_a_szexet_svedorszagban

      Mégis maradjunk az igazság tehát nem a cukivona vonal oldalán. A párttalan férfiakén.
      A jobboldal tekintélyelvű vagyis antiszociális, nem várhatjuk, hogy számít nekik akár egy darab férfi sorsa is, ha háború lenne minket küldenének megdögleni és még a prostitúció is tiltott lett mellé ami oldaná a feszültséget. A FIDESZ-KDNP fő gond az, hogy letagadja az igazságot. Számukra nincsenek problémák csak példaképek, Isten, követendő példák, aki ettől eltér le van tojva. Lesarkítva a világképüket a Férfi arra született, hogy dolgozzon halálig, míg a Nő arra, hogy szüljön, a nagymamák meg éljenek sokáig, hogy csinálják a pogit a fijataloknak, hogy még többet szüljenek (a templombajárós anyósom is nagyon olyan mint a tündérmesében :) ). Ennyi lényegében.

      0     0
      • Mégis maradjunk az igazság tehát nem a cukivona vonal oldalán. A párttalan férfiakén.

       Az milyen? mint a MGTOW? A “nemszavazókóriási döntő tömege, a kibiceké, vagy mi?


       A jobboldal tekintélyelvű vagyis antiszociális, nem várhatjuk, hogy számít nekik akár egy darab férfi sorsa is, ha háború lenne minket küldenének megdögleni és még a prostitútió is tiltott lett mellé.

       Aztán melyik oldalnak számítana bármilyen férfi is, ha háború lenne? Vagy úgy gondolod, hogy ha háború lenne (amúgy már van), akkor letolt gatyával pucsítsunk be , hogy minél hamarabb „végezzen” az ellen? és akkor megússzuk, vagyezígyhogy?,

       A „másik” oldal engedélyezte a prostitúciót?, no meg a nyitott határok/ kerítésbontás lenne üdvös szerinted? Öleljük keblünkre a (muzulmán)menekülőket, egycsaládvagyunk , tolerancia/ norassism meg hasonlók?

       A FIDESZ-KDNP fő gond az, hogy letagadja az igazságot.

       Ha csak ez a gond, akkor titta övöm bodottá, de komolyan, azért nevezd már meg az igazságot (nem tagadók, azt) kimaxolók bajnok(ai)t, mert asszem én lemaradtam egy körrel….

       Számukra nincsenek problémák csak példaképek, Isten, követendő példák, aki ettől eltér le van tojva.

       Isten látja lelkem:), olyan agnosztikus vagyok, hogy a pokolba külön készülnek rám:), de még mindig a keresztény faszságok( no jó, az eredendő bűnt már el kéne végre felejteni:), mint a jelenlegi libsi/muzulmán alternatívák….

       Lesarkítva a világképüket a Férfi arra született, hogy dolgozzon halálig, míg a Nő arra, hogy szüljön. Ennyi.

       És mi lenne a te „bővebb” világképed, ha kifejtenéd, megköszönném.

       (Azt külön élvezem, ha valaki kurvára szeretné hajlítani a tényeket a fejében megfogalmazódott ideához, aztán néha groteszkbe hajló indokolásba torkollik, nyugi, én sem vagyok kivétel, de ugye a más szarát könnyebb felismerni, mert zavarja a szaga a szaglószervünket:)

        

       0     0
       • Kérlek továbbítsd ezeket a kérdéseket írásban Novák Katalinnak és Harrach Péter Úrnak, mert ők érdemben tudnak rá kitérőbb választ adni! Mint választópolgár a Puzsér utat választom, nem a nőnáci államot és nem kérek a Fideszes anyósomból, aki úgy akar a hercegnőnek beállított lányának más férjet, hogy szóba se áll velem. (lehet kétbites migránsnak, Sorosnak vagy cigánynak néz a FideszMami)

        0     0
      • Félreérted a jobboldalt, SOMLight. A jobboldal azt jelenti, hogy törzsi gondolkodásúak vagyunk, és a mi törzsünk a 15 milliós magyarság, a mi országunk pedig Nagy-Magyarország. Nem a jobboldali pártok jelentik a magyar jobboldalt, a Fidesz önmagában pedig mégannyira se…

       És ha a két oldal közül valamelyik, akkor a jobboldal lesz az, amire számítani lehet a Patriarchátus visszaállításában. Hiszen a politikai színtéren, illetve a kulturális háborúban a jobboldal az, amelyik küzd a kulturális marxizmus, így a feminizmus ellen is. Az anti-feminista reakció egy viszonylag új jelenség, idő kell hozzá, hogy beszivárogjon a mainstream-be. Különös tekintettel arra, hogy a média baloldali zsidók kezében van, akiknek alapvető érdeke, hogy ez ne történhessen meg, és bizony tesznek is ellene…

       1     0
       • Nem vagyok sem jobb, sem bal, sem libsi, sem zöld.
        Sem templombajárós, de néha beszélek Istenhez, főleg apám sírjánál.
        Ott állok ahol Puzsér, mindenhol egyszerre, mert a kiegyensúlyott élethez minden ideológia létére szükség van, csak azok mértéke a kérdés.
        Követem én is honnan jöttünk és hová tartunk.
        Ezt az oldalt Deansdale alapította, aki feladta, kilépett, elfogadta férfisorsát.
        Jobboldali és libertárius volt, aki megjósolta a migránshordák feleslegességét, mert az egy automata válasz nyugaton a feminizmus eredményére.
        Szerinte mint -az alkotmányunk szerint is- a nő és férfi egyenrangú.
        Ennek ellenére megállapított egy sorrendet: Isten -> Férfi -> Nő -> Gyermek
        Az Állam is külön intézkedésekkel védi a Nőket ÉS Gyermekeket az alkotmányban ami egyetlen pártnak sem szúr szemet, pláne a férfikasztráltató Jobbiknak.

        Namost közöltem régen az asszony szüleivel, hogy “Isten előtt minden ember egyenlő”.
        Lerázó válaszuk: “Hirtelen milyen vallásos lettél”..
        Eredmény: Idén először nem küldöm “haza” az asszonyt a szüleihez (családcentrikus voltam, de ez kezd változni), mert velem szeretné tölteni a szentesét. Legyen!
        Velem fog éjféli misére menni most Dec 24-én, mert engem választott, nem a szüleit akik engem “gyűlölnek”, mert nem nyaltam megfelelően a popójukat az elmúlt 6 évben. Szeretjük egymást és ez szúrja a szemét egy sznob magyar jobboldali családnak. Az asszony taxis bátyja is utalt rá a “tehénszar” szintjén vagyok.
        Kösz magyar honfitárs. Kösz a sikeres családpolitikát, a gyűlölködést, megbélyegzést, a racionalitás teljes hiányát.

        A Fidesz és úgy általában a jobboldal milyen válaszokat ad a “családok” gondjaira? Elhallgatás? Szönyeg alá söprés? Könnyű válás? Megbélyegzés?
        Kommunista módon csak egy megoldás van amit a Három Király és Három KirályLány vagy Bedő Úr kitalál? A Nagycsaládosok Egyesülete amikor 2 gyereket felnevelni se piskóta idehaza?

        Minden Birodalomnak vége egyszer. Orbán, Puzsér, SzélBerni, a Pápa is meghal valamikor és a mi kezünkben, hogy hová vezet ez az egész.
        Hogyan gondoljuk a Patriarchátus visszaállítását amikor több nő él ma Magyarországon mint férfi?
        Rengeteg nyitott kérdés amiről sem a Fidesz sem a Jobbik, sem egyetlen magyar párt nem haljandó nyíltan beszélni, csak vezetik be a nők számára korkedvezményes nyugdíjat, egyszerre családányákká és munkagépekké teszik a nőket és a magyar férfinak csak a tűrés vagy rosszabb esetben a pálesz, sör-bor a jussa és a korai halál.

        Folyamatosan figyelem a Jobboldali kommunikációt az egyszerű nép felé és a Mandineren (Fidesz-KDNP) egyre több a feminizmust kritizáló beválogatás, míg az Alfahíren (Jobbik portál) nyomatják a feminista Egyenlő munkáért egyenlő bér feminista szlogent, akarták az Isztambuli egyezményt és hosszú idő óta csak ez az egyetlen férfipozitív minicikkük:
        https://alfahir.hu/2017/12/20/zaklatas_szexualis_zaklatas_eroszak_matt_damon_metoo

        LEGFONTOSABB amit észrevettem, hogy 2018 a “CSALÁDOK ÉVE” LESZ! :D :D :D

        Kedves Fidesz, Novák Katinka talpnyalói!
        Beszarok. 8 éve erről van szó és mit kaptunk?
        CSOK-ot a kiváltságosoknak az adófizetők pénzéből?
        Kevesebb adót vontok le tőlem ha sok gyereket vállalok?
        Úgyis a nőmé lesz minden a ház, a gyerek engem meg szolgának néztek.
        Közös szülői felügyelet is megegyezéses alapon, ami nulla.
        Ez az amit elértetek 2/3-al a családpolitikában?
        Kösz.

        Azt kell megköszönnöm, hogy adókedvezményt adtok, ha utódom lesz?
        ADÓKEDVEZMÉNY. Értitek a szót? ADÓKEDVEZMÉNY.
        Európa egyik legnagyobb munkát terhelő adójából.

        Rendkívüli teljesítmény és igazi babyboom van és lesz, ahogyan látom évek óta.
        http://mandiner.hu/cikk/20171221_csokkent_iden_a_szuletesek_es_eskuvok_szama

        Ti lesztek újra hatalmon, de a 2/3-ból elég volt,mert nem tudtok vele mit kezdeni.

        0     0
     • Jobban kedvelem az alföldi protestáns szittyatípust(saját magamat mit ad Isten). Mint ezeket karótnyelt svábcigány korcsokat a dunántúlról..

      Amúgy Csak tesó orsós gyagyástódija G. Fodor (mi lehet a G. :D )  megmondta a frankót, ők a “pillanatot akarják uralni” semmi többet.

      A többi szart meg ne áll nekem elemezni, mert egyetértünk. Életem első választása lesz, amin nem veszek részt.

      0     0
      • Jobban kedvelem az alföldi protestáns szittyatípust(saját magamat mit ad Isten). Mint ezeket karótnyelt svábcigány korcsokat a dunántúlról..

       Kossuth népe, a magyar faj legjobbjai, véreim! Imádom az Alföldet és igaz magyar népét! “Mit nekem te zordon Kárpátoknak fenyvesekkel vadregényes tája!”

       0     0
    • Mih? Zsidó az összes.

     0     0
 4. Bedővel annyi a problémám, hogy ő az ún. jó béták létrehozását támogatná, mint a férfiúi létezés csúcsát. A zokszó nélkül, személyes meggyőződéssel igát húzó, kihasznált barom mintaképét. Nem érti meg, hogy e típus hiánya a társadalom bűne, az okok helyett az okozatok helyrehozatalával foglalkozik, próbálkozik. Éppen ezért van kudarcra is ítélve.

  A ma kárhoztatott férfiai ennek a kornak és társadalomnak a termékei, ez utóbbiakkal kell birokra kelni, ha valaki érdemi változásokat akar elérni. A férfiaknak nincsen tere, ahogy a férfiasságnak sem a mai világban. A férfiak a társadalom minden területén hátrányban vannak, jogi értelemben, anyagi biztonság, társadalmi megbecsültség tekintetében is másodrangú polgárai hazánknak. Amíg ez nem változik jó béták sem lesznek.

  2     0
 5. Ráadásul azzal, h egyre jobban össemossák magukat az aktuális hatalommal, teljesen elvesztik a hitelességüket. Csak egy lesznek a kormányzati PR eszközök között.

  Másrészt sajnos az a tény, h általában ami állami – az szar. Az nem működik, csak működőképesnek hazudják. Anno volt egyszer, hol nem volt pár éve az “állami randi”. Kíváncsi voltam, mi lesz belőle. Nos, egy bohózat lett belőle. Pedig önmagában nem lett volna ördögtől való ezt az irányt kicsit megerősíteni! De persze az állami nyilatkoztat az volt, h szuperül sikerül, ősszel majd folytatják. Azóta is folytatják…

  0     0
 6. Itt lehet szavazni az év emberére az RTL szerint es benne van a magyar meetoo kirobbantója Sárosdi Lilla!

  http://rtl.hu/rtlklub/azevembere/dontse-el-on

  0     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Facebook - Cenzúrázva!

Hónapok óta zajlott a küzdelem a Facebook valamint amerikai és angol feministák között egy Fac...
Trump: "Európa óriási hibát követett el"

Hírügynökségi információk szerint Donald Trump amerikai elnök vasárnap telefonon tárgyalt Szal...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
A nők lázadása

A feminista tábor Varga István szavai kapcsán nem csak demonstrációt, hanem egyenesen "nőlázad...
HÍREK - Politika
A segítő jobb és a fojtogató bal

Segítsünk a rászorulókon! A jólnevelt, jól szocializált emberek egyetértenek abban, hog...
MŰVÉSZET - Kultúra
Utazók (Passengers) – feminizmus mentes filmkritika

2016 egyik legjobb sci-fi-jéről sokáig nem tudtam, végül egy Youtube videós hívta fel rá a fig...
HÍREK - Politika
Abortusz vita - PATENT kontra Kormány

2011.05.05. Patent Egyesület A nők jogainak védelmével foglalkozó Patent Egyesület felhábor...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Franciaország és a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja

Gyakorlatilag az év mind a 365 napjára jut egy világnap. A legismertebb nyilván az anyák napja...
MŰVÉSZET - Kultúra
Naturalista szentek

Ez a kép, pontosabban a csiszolt smaragd önkéntelenül is hatással van az emberre: kicsit olyan...
MŰVÉSZET - Kultúra
Néhány gondolat az oktatási rendszerről

1, Sokak véleménye szerint az oktatási rendszerünk kicsit olyan, mint egy zseniképző. Olyasfé...
ÉLETMÓD - Egészség
Ne Szívj Tovább! - népegészségügyi kampánysorozat

Budapest, 2011. december 13., kedd (OS) A Nemzeti Erőforrás Minisztérium Egészségügyért Felel...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
A diplomácia hiánya

Időről időre eszembe jut, hogy vajon mi lehet Julian Assange-al, a wikileaks legismertebb alap...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Parlament előtt a kakukkfiókákat kiszűrő német törvénytervezet

Egy új törvénytervezet szerint a nő köteles lesz megnevezni gyermeke biológiai apját, amen...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Női kvótát akar kizsarolni az Együtt-PM

Szelényi Zsuzsanna az Együtt-PM vasárnap Budapesten megtartott sajtótájékoztatóján úgy fogalma...
HÍREK - Politika
Kétszer ne kövessük el ugyanazt a hibát! - SZMM közlemény

Budapest, 2011. december 15., csütörtök (OS) A Szabad Magyarországért Mozgalom - mint EU-szke...
HÍREK - Politika
A nemek egyenlősége, vagy a nők státuszának bármiféle javítása a prioritás?

Miért ilyen egyoldalú a nemekkel kapcsolatos politika Magyarországon és a világ országaina...
MŰVÉSZET - Kultúra
Gondolatok férfiakról, nőkről, kapcsolatokról - Madách Imre

A későbbiekben reményeink szerint rendszeresen megjelentetünk olyan cikkeket, amelyek egy-egy ...


androfóbiaApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagender mainstreaminggyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0IsmerkedésIsztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepeknőnapNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret