George Herceg

Az 5 leggyakoribb női sirám és magyarázatuk

George Herceg - 2017. december 27. szerda 07:29 - 91 hozzászólás

Néhány női blog és komment elolvasása után összeállítottam a leggyakoribb 5 női sirám örök listáját az aktuális partnerükkel szemben, okulásul a tisztelt férfitársaknak. Biztonsági öveket bekötni. Start.

manwomancrisis

A férjem (barátom, pasim stb.) mindig csak dugni akar

Hát nem csodálatos, ahogyan a szerelem rózsaszín ködében egykor kedvelt közös tevékenység az évek múlásával a férfi állandó és kellemetlen zaklatásává válik? Hát, az az istenbarma férfi, az az ösztönlény állandóan a nőbe akarja rakni a farkát. Akkor is, amikor az haragszik rá, akkor is, amikor megy a Szulejmán, akkor is, amikor halomban áll a mosnivaló? Hát az semmi másra nem tud gondolni? Hányszor és hányféleképpen láttam és hallottam leírva, kimondva ezeket a női alapvetéseket.

Hölgyek! Szerintetek mi egy házasság, párkapcsolat egyik alapja? Nem a háztartás, nem a közös hitel és nem a közös TV nézés, hanem a gyakori és jó szex. A férfinak erre akkor is szüksége van, ha sok a tennivaló, kevés az idő, fáradt asszony, fáradt a férj, nem alszik a gyerek. Emlékeztek az elején Ti is partnerek voltatok ebben, de mostanra ugye elmúlt varázs. Meglett a kis házikó, a 2 gyerek és a családi autó. A szex már kellemetlen kötelezettség, amit jobb lenne elkerülni. Pedig nem történt más, csak már nem az indít be titeket, aki eltart, akivel közös a hitel, közös a ház és közös a gyerek. Soha nem magával a szexszel van bajotok, hanem a kapcsolattal. A felelősség ebben közös, de mégis a nő vet véget általában egy kapcsolatban a nemiségnek.

A férjem (barátom, pasim stb.) semmit sem segít otthon

Halomban áll a mosatlan edény! Döncikének elfogyott a tiszta rugdalózó! Konstans a rendetlenség a lakásban! A férfi meg hazajön a munkából, bont egy sört és ledöglik a TV elé? Mekkora igazságtalanság ez? Basszus! Az ember lánya szül 2-3 gyereket, akik miatt állandóan fáradt és kialvatlan, mert Ödönkét heti kétszer szolfézsra kell vinni, Leokádiát meg hetente négyszer babaúszásra. Ez a nyamvadt meg haza jön este nyolckor, kizabálja a hűtőt és leordítja a gyerekek fejét, majd üveges szemmel meccset néz, amíg el nem alszik.  Pedig mennyi mindent meg kellett volna beszélnünk. Hogy a szomszéd a főnökével csalja a férjét, hogy akciós a Sparban a lazacfilé, hogy el kell dönteni lassan hová menjünk nyaralni.  

A konstans női elégedetlenség szinte teljesen független attól, hogy a férj mennyi házimunkát végez és mennyire veszi ki a részét a gyerek neveléséből. Nem tudom, hogy a világ más részin ez hogy van, de nálunk divat lett a férfit, mint családi életre alkalmatlan lusta disznót bemutatni. Talán az áldozatszerep kedves volta miatt, amitől a nő megkapja a szükséges figyelemadagot a környezetétől, talán mert így tudja mutatni, hogy Ő mennyire jó anya, de a nők többsége szívesen hangoztatja, hogy csak ő és egyedül ő dolgozik a családjáért.

A férjem (barátom, pasim stb.) semmit sem keres

Ahhoz képest, hogy milyen sokat dolgozik, amennyit hazahoz még meleg vízre sem elég. A ház már kicsi ennyi gyereknek, építkeznünk kéne, az autót is le kellene cserélni egy egyterűre, de ezt a lúzert csak kihasználják a főnökei, váltani meg gyáva. Ha tudtam volna, hogy ennyire életképtelen sose megyek hozzá. Nyáron is csak Horvátba tudunk lemenni a gyerekekkel egy hétre, amikor már minden barátnőm Thaiföldre jár nyaranta, télen meg síelni Ausztriába. Arról nem beszélve, hogy néha Én is megérdemelnék egy új ruhát, vagy egy kis ékszert nem?

A második ponthoz hasonlóan, általában ez a sirám is független a férfi aktuális jövedelmének szintjétől, hiszen mindig van kit utolérni és kihez igazodni. A fogyasztás és a fogyasztási igények együtt nőnek a bevétellel, sőt annál gyorsabban is. Nem elhanyagolható szempont a tágabb család és a barátnők negatív hatása sem. A családját eltartó klasszikus férfiszerep így alakul át a gátlástalan fogyasztást elősegítő kényszerré.

A férjem (barátom, pasim stb.) nem tud bánni a pénzzel

Ez most már tényleg hihetetlen. Hazaállított egy új laptoppal, már megint. Öt évvel ezelőtt vette az előzőt és még az is működik. Igazán nem értem miért volt erre szükség. Tudom, hogy azon dolgozik, de ami jó volt akkor, az most is jó nem? Meg aztán hihetetlen dolgokat tud betenni a kosárba szombatonként az Auchanban.  Ezer forintot egy üveg vörösborért? Normális? Bezzeg arra húzza a száját, amikor az én mindenmentes, szuper egészséges müzlimért ki kell fizetnie azt a rongyos kétezret. Meg ott vannak a drága hobbijai. Horgászengedély húszezerért? Minek, úgy sincs ideje kimenni a vízre csak évente kétszer, elvégre családja van és a kertben is van tennivaló. Tiszta pénzkidobás.  

Ez sirám nem szól másról, mint a teljes pénzügyi kontroll megszerzésének igényéről. Hiszen az alap kiadások mellett, ha marad luxus és hobbikat finanszírozó költésekre azt inkább a nők szeretnék elkölteni, függetlenül attól, hogy ki kereste meg a rávalót. A dolog már csak azért is kényes, mert ha a férfi tud költeni ezekre a kedvtelésekre az nemcsak pénzt vesz ki a közös kasszából, de a férfi minőségi idejét is felhasználja.

A férjem (barátom, pasim stb.) állandóan pornót néz, meg nőket bámul

Minden férfi disznó. Kinyitom a laptopot, erre elindult egy videó, ahol két nagymellű szőkét tömött egy néger. Miért van erre szüksége? Hát nem vagyok már neki elég? Neki szültem a két gyereket. Neki adtam a legszebb éveimet, a fiatalságomat. Erre Ő meg erre csorgatja a nyálát, meg még ki tudja mijét. Az utcán is megfordul minden kis tini csaj után, akin mini szoknya van. ilyenkor szinte látom, ahogy kiguvadnak a szemei. Undorító.

Ez a sirám szorosan kapcsolódik az első ponthoz. Sosem értettem meg, ha egy nő elzárja otthon a szex-csapot, miért csodálkozik azon, hogy a férje minimum pornót kezd el nézni és megbámulja a nőket. Ennél rosszabbat is tehetne, szeretőt tarthatna, vagy elválhatna. Attól még, hogy Ő nem tekint a párjára, mint férfira, attól még a másik libidója nem tűnt el. Persze valójában álságos ez a játszma, hiszen mit sem ér a szex-megvonás, ha a másik, még ha oly szánalmas módon is, mint a pornó, de utat talál nemi gerjedelmének levezetéséhez.

Természetesen a fenti sirámok nem a nők összességének sirámai és kellően sarkítottak is, azonban mint minden túlzásnak és tipizálásnak valós és tapintható alapja van. Én úgy tapasztalom, hogy a nők férfiakkal szembeni elégedetlensége állandóan növekszik, amire remekül játszik rá a média és a közbeszéd úgy általában. Talán a hagyományos szerepek felbomlásával van összefüggésben, hogy a nemek egymással szembeni elvárásai tökéletesen eltávolodtak attól, amit a másik nem nyújtani tud és akar.


Az egyéni szerzői név alatt megjelenő cikkek nem a Férfihang.hu szerkesztőségének egységes állásfoglalását, hanem elsősorban a szerzők egyéni véleményét hivatottak kifejezni, bemutatni; céljuk sok esetben mindössze a vita, párbeszéd kezdeményezése a művészi provokáció eszközével. Az írások közlésére a véleményszabadság és a médiapluralizmus érvényre juttatásának igényével kerül sor. A Férfihang.hu szerkesztőségének, moderátorainak elsődleges feladata a vonatkozó törvényi keretek és a jóízlés kívánalmainak betartatása.
3 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 5 3 olvasó átlagosan 5.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Csajozás - Szex, Család - Otthon rovatban.


Hasonló témájú cikkek:
Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (91) Hivatkozások (0)
 1. Nem teljesen, de azért passzol ide is,ugye a mai női elvárások,elég szomorú,de ez tényleg ennyire általános lenne?! :

  https://velvet.hu/randi/2017/12/26/dec_26/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

   

  0     0
  • A Randiblogot minden társadalomtudománnyal foglalkozónak (pszichológus vagy szociológus hallgatónak) kötelező olvasmánnyá tenném. Az ott megjelent írások – azon felül, hogy némelyik határozottan szellemes, szórakoztató, s nem mentes az öniróniától sem – nagyon jól leképezik a “szép új világ” lelki állapotát. :)

   0     0
   • A Randiblogon is nagyon sok férfihibáztató cikk van.

    0     0
   • Domokos Endre János,

    néha nagy ritkán van egy-egy értelmes női írás is. Szerintem magasan a legerősebb, amelyikben egy 40+-os nő leszedi a keresztvizet a nőtársai irreálisan extrém elvárásairól (“Kapjatok már magatokhoz!’” :) ), mint pl. lakás elvárás, miközben a többségnek esélye sincs lakásra, ha a szülők nem támogatták, nem tud örökölni, vagy nem tartozik abba a pár %-ba, aki annyira jól keres, h vegyen egyet önállóan. Ja, meg h a férfinak legyen jól menő vállalkozása, de lehetőleg legyen az egy kicsit simlis, mert az úgy izgibb. :)

    1     0
  • “Zárszóként: ha csak az lenne a mai fiatalabb korosztály „elvárása” a pasikkal szemben, mint a 40-50-en túli nők fejében és lelkében fellelhető dolgok, semmi baj nem lenne a világban!

   Csak jelezném, hogy ez egy hatalmas tévedés és a látszat.

   Semmiben nem különbözik ma a 15 éves kamasz jelleme és viselkedése a 20-30-40-50-es korosztályétól.

   Lexikális tudás bővül(het).

   Illetve van, amelyik kényszerből(!) – 35-40 felett kezdődően – megjátssza azt, hogy ő figyelmesebb, türelmesebb, megértőbb, hátha beakad a hálóba a kiszemelt.

   Ez egy nagyon-nagyon téves sztereotípia, az a képzet, hogy a nő ahogyan idősödik, valóban és ténylegesen egy jellemfejlődésen, egy jellemjavuláson esik át a férfi legnagyobb örömére.

   Nem. TÉVEDÉS.

   Nincs ilyen…..a vér nem válik vízzé, ugye, de nem ebbe kapaszkodván mondom, hanem mert megalapozott a legtöbb közmondás

   Szóval nincs ilyen, mert alapból a nők nem gyakorolnak önismeretet, vagy ha valami ilyesmi fel is vetődik, a hörcsögük mindig ideológiát fog gyártani a cselekedeteikre, ez az ösztön sokkalta erősebb a nőben, ehhez nincs meg a megfelelő szellemisége eredendően, hogy az ösztönön  úrrá legyen. Ösztönös gondolatot a nőben ösztönös tud csak felülbírálni, nem pedig az elv: lásd lefeküdjek-e a fiatal bika kertésszel, inkább nem, mert bukom a 60 éves milliomos férjem pénzét.

   Tehát ezt kéretik elfelejteni, hogy majd az idősebb nők jobb társak lehetnek vagy lesznek majd idővel.

   Nincs ilyen. Kényszerből felvett álarc van/lesz a korosodás miatt félő egyedüllétből fakadóan.

   Ezt tessék minden férfinak észben tartani.

    

   2     0
   • Na jó de legalább itt egy ideig meg van az illuzió…

    0     0
   • Bár alapvetően egyetértenék, de azt nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy mondjuk a mostani 40es női korosztály még tök más fiatalkoron ment keresztül, mint a mostani 20onévesek. Kevésbé rontotta el őket a közösségi média, a modern feminizmus, meg az egyéb modern szörnyűségek.

    Pont ez az a 10-20 év, ahol ez rohadtul kijön. Nyilván nem azt mondom, hogy minden 20onéves alkalmatlan, és minden 40+os szuperjó, de arányaiban sztem több emberileg jobb, kapcsolatra alkalmasabb, férfiakat jobban tisztelő nőt találni az idősebb korosztályban. Ez meglátszik az igényeiken, elvárásaikon is.

    És még sztem ezen kívül is van pár összetevője a dolognak, de a fentit tartom a legfontosabbnak.

    1     0
    • Köszi Dennis !

     Pont ezt akartam írni…egész más volt a a 70-es,80-as években kamasznak lenni,még nevelést kapni ,jó szülő példát látni,nem csak külsőségekkel törődni ,stb. Alapvetően a korral valóban nem lesz jobb az ember ,esetleg tapasztaltabb,jobban tud megbecsülni dolgokat stb. De nagyon nem mindegy,hogy az ember lánya mikor 15-30 éves.A 900-as évek elején,az ötvenes,hetvenes években,vagy 2000 után….ég és föld.

     0     0
     • Dennis, Vivien: A jelenség nem újkeletű csak nálunk a vasfüggöny leomlásával később jelentkezett ez a fajta “generációváltás”..

      Bizonyítékként íme egy nagyszerű film egy részlete: https://www.youtube.com/watch?v=RoS1suf9WwI és a folytatása: https://www.youtube.com/watch?v=X4DXaKuOAZ0

      A film ez: http://www.imdb.com/title/tt0074958/

      “ It’s too late, Diana. There’s nothing left in you that I can live with. You’re one of Howard’s humanoids. If I stay with you, I’ll be destroyed. Like Howard Beale was destroyed. Like Laureen Hobbs was destroyed. Like everything you and the institution of television touch is destroyed. You’re television incarnate, Diana: Indifferent to suffering; insensitive to joy. All of life is reduced to the common rubble of banality. War, murder, death are all the same to you as bottles of beer. And the daily business of life is a corrupt comedy. You even shatter the sensations of time and space into split seconds and instant replays. You’re madness, Diana. Virulent madness. And everything you touch dies with you. But not me. Not as long as I can feel pleasure, and pain… and love.”

      1     0
   • Gejza véleményéhez kell csatlakoznom. A hivatkozott Randiblogos bejegyzésben szereplő kérdéseket volt már szerencsém 40+ korosztályba tartozó, albérletben lakó, n+1 gyermekkel megáldott hölgyek előadásában is meghallgatni (senki sem születik MGTOW-nak, de a nők sokat segíthetnek benne, hogy azzá válj). Ez természetesen nem zárja ki a Dennis által felhozott ellenpélda létezését sem, ahogy a földön kívüli értelmes élet sem elképzelhetetlen, csak eddig egyik létezéséről sem volt alkalom meggyőződni. :)

     

    1     0
    • Saját story 8 évről ezelőttről. Csaj 30+-os tancinéni, 2 barátnővel béreltek 1 panelt, kocsi egzisztencia semmi. Én akkor már saját családi házamban laktam és cégem volt. Rákérdezett, hogy milyen autóm van. Mondom nincs autóm, mert nem tudnám kihasználni. Reakció: varánusz arc és elbúcsúzás. Ezen már akkor jót röhögtem, és most is mosolygok magamban, amikor felidézem. Mikor őszintén mondtam, hogy nincs autóm, tudtam, hogy ezzel sikerül olyan szituációt teremtenem, ahol nem nekem kell szakítani. Ha érdekelt volna a csaj, behasalok egy audit minimum :-)

     2     0
     • Mindkét nemre igaz: a kor előrehaladtával biztosan öregebbek leszünk, de bölcsebbek nem feltétlenül. Sok cikk és hozzászólás foglalkozott már itt a “húspiaci értékkel”, amit én az alábbi példával szemléltetnék (maradva a 40+ korosztálynál):

      Egy 20 éves, használt “taxis” Merci (a w124-re gondolok) kora ellenére még mindig egy remek autó, különösen annak, aki kölyök kora óta ezt a típust kedveli, arról álmodik, hogy egyszer szert tesz egy ilyenre, mindegy hány éves. Erről a vágyáról akkor sem mond le, ha időközben olyan anyagi helyzetbe kerül, hogy akár egy új “bálna” Mercit is megengedhetne magának. Neki egyszerűen nem tetszik a “bálna”, hiába modernebb, újabb, hiába van tele elektronikával, neki akkor is a “taxis Merci” kell.

      Emberünk el is határozza, hogy vesz egyet, akár a valós piaci értéknél kicsit magasabb áron is (néhány 10 vagy 100 eFt nem számít), mert neki az a kicsi kell és ezért – ésszerű határokon belül – áldozni is hajlandó. Amikor viszont avval szembesül, hogy a 20+ éves (bár jól karban tartott) példányokat egy új autó áráért (tehát a valós piaci érték 10-20 szorosáért) akarják rásózni, akkor lehet, hogy elgondolkodik egy picit és az eladónak megadja dr. Csernus Imre elérhetőségét. Ő maga pedig vagy vesz egy új autót (az új áráért), ha valóban szüksége van rá, vagy jár továbbra is gyalog, ha nincs.

      0     0
     • Ez a kocsi dolog egy vicc. Lépten-nyomon azt harsogja a (feminista) médiapropaganda, h azért kell a nőket a hatalomba hozni, mert ők mennyivel bölcsebbek, okosabbak, jobban átlátják a dolgokat.

      Namost a legtöbb embernek, aki városban lakik tökéletesen felesleges az autó! Kényelem a segg alá, ennyi. Cserében elképesztő pusztítás: évente csak Bp-en 2000 ember haláláért és több mint 100.000 ember betegségéért felelős a gépjárműközlekedés! Tehát, aki autóval közlekedik, részese ennek a 200 ember meggyilkolásának. Persze, ha azt a 2000 embert fal elé állítánánk és legéppuskáznánk, úgy látványosabb lenne a dolog, így kevésbé az… Az autók emellett teljesen elveszik a városban az ember életterét, élhetetlenné, zajossá és büdössé teszik azt. Képzeljük el egy pillanatra a várost autók nélkül: emberek mindenütt az úton, mindenfelé fák és zöld, ahol eddig utak voltak, jó levegő és csend! (Közösségi közlekedés nyilván lenne.) Ez amúgy egy teljesen reális lehetőség, ne kezdjünk el ezen vitatkozni, mert nem azért írtam le.

      Hanem azért, mert elvileg, a nagy női bölcsesség, meg harmónia, meg béke, meg szeretet az lenne, h a nők harcolnának legjobban ennek a célnak az eléréséért. Ehhez képest? Legyen kocsi, hogy a kis – de egyre dagadó – segge alá legyen tolva, aztán megy a sírás, h elhízott, meg elponnyadt. Másrészt kocsit félmilliótól lehet venni, tehát semmilyen szinten nem mutatja az anyagi helyzetet. Egy értelmes ember, ha nincsenek önbizalmi problémái, h a farkát egy autóval helyettesítse és a munkájához nincs mindenképpen kocsira szüksége, h az autó, városban csak tökéletes pénzkidobás, rengeteg idő pocsékolás, mindenféle macera, aggódás. Mondjuk azt is kiszámolták, h az autó, városi fenntartásánál még a taxizás is olcsóbb. :)

      No, de még egyszer mondom: a téma nem az autó, szóval ne kezdjünk ezen vitatkozni – tapasztalatok alapján úgy sem lehet egymást meggyőzni – hanem, h a hírös női bölcsességhez miképpen is viszonyul az, h a kecses seggük alá autót rakjon a férfi, mert ha nem rak, akkor nem is férfi.

      2     0
      • Teljesen igaz amit írsz, viszont egy nő számára ez túl logikus. A megfelelő árfekvésű autó egyszerre státusz-szimbólum (még ha a garázsban is áll, csak legyen) és ajzószer (hypergámia). Az esőerdők és a bánatos szemű koalák pedig le vannak tojva, vegyenek ők is autót, ha akarnak valamit! :)

       0     0
      • Baszki, megint van valami a levegőben. Újra egyetértünk. Pedig karácsony már elmúlt, szóval az nem lehet…

       0     0
     • George Herceg,

      az a jó, h az ilyen magát pontozza ki, nem szükséges neked foglalkoznod az isermkedés ezen részével. :) Bár az is igaz, h az ennyire primitív nőket tényleg előtte jól meg kell dugni, h azért a dolgok a helyükre kerüljenek. :)

      Nade!

      Mi van azokkal a férfiakkal, mint én, aki képtelen hazudni?? Megvan az intelligenciám, h lazán hülyét tudjak csinálni a nőkből – akik valójában akarják a hazugságot, ha az elég rózsaszín és álmodozásra felhasználható – de nekem akkor sem megy a hazudozás? Mert azt látom, h ezzel a tulajdonságommal kurta nagy hátrányban vagyok a randi piacon.

      1     0
      • Hazudj úgy  mintha a hazugságvizsgálót akarnád becsapni.Én tudok hazudni de nem szeretek.Azt figyeltem még meg hogyha a tiszta igazságot mondom őszintén azt hiszik el a legkevésbé.

       0     0
       • “hogyha a tiszta igazságot mondom őszintén azt hiszik el a legkevésbé”
        Mekkora igazság!!!
        /És micsoda ocsmány, képmutató, hazug társadalom, ahol már az számít különcnek, aki nem hazudik…/

        1     0
  • A linken szereplő pasi két hibát követett el:
   1. amikor a csaj azt mondta, hogy tartsunk szünetet, mert élni akarok, nem hajította ki azonnal, helyette hagyta magát hülyének nézni 3 évig.

   2. Az elvárásmániás 35 éves nőknek akar megfelelni, mondván, hogy korban azok illenek hozzá, holott simán találhatna 20-ast is.

   Igazi kedves lúzer kategória.

   0     0
  • A cikk már most idegesít: a pali minden egyes bekezdésben védekezik, mentegetődzik – jó hogy nem bocsánatot kér azért is, h létezik (érdekes, ilyen jellegű női leveleket miért nem látok sohasem, csak jellemzően olyanokat, amelyikben áldozatként tetszelegnek…?). Távol vagyok még egy alfától, de ez a mentegetődzés hihetetlen szánalmas blue pill viselkedés… még nem is olvastam végig a cikket, de már kitalálom a második felét…

   0     0
   • Már az elején bukott a mutatvány. Az ember nem marad tíz évig ugyanazzal a nővel anélkül hogy gyerekeket csinálna neki. Ha nem elég jó hozzá minek annyi időt egy nővel tölteni?

    0     0
   • Úgy van,ez a cikk a manginákhoz(papucsokhoz) iródott , én sem tudom melyik görögbetüs vagyok de egy ilyen picsát amelyik csak rinyálni tud ugy kergetem el mint a verebeket a veteményről

    0     0
 2. “Talán az áldozatszerep kedves volta miatt, amitől a nő megkapja a szükséges figyelemadagot a környezetétől, talán mert így tudja mutatni, hogy Ő mennyire jó anya, de a nők többsége szívesen hangoztatja, hogy csak ő és egyedül ő dolgozik a családjáért.”

  Talán ez a rész találta a legjobban a fején a szöget a posztban (de a többi is nagyon ott volt). Az a durva, hogy ezt a nők minden élethelyzetben csinálják, nem csak párkapcsolatban. Bevállalnak egy csomó értelmetlen póttevékenységet, aztán mikor látják, hogy túl nagy fába vágták a fejszéjüket, azonnal segítségért kiáltanak és a férfiakat hibáztatják, hogy mennyire lehasználják őket. Nálunk idén a családban NEGYVENKÉT vekni bejgli került sütésre (megegyeztünk az Évikémmel meg az Erikámmal, hogy idén én sütöm a bejglit mindenkinek, cserébe adnak a zserbóból), mondanom se kell, hogy Édesanyám reggel 6-tól hajnali 2-ig sütötte a bejgliket 3 napon át, utána természetesen le is betegedett. Mire volt ez jó? Hálistennek nagyon jól keresek, nem okozott volna gondot egyszerűen megvenni a bejglit valahol.

  0     0
  • Szegény anyukád, az konkrétan 10,5 tepsi bejgli.
   5 kiló liszt, 2,5 kiló dió, 2,5 kiló mák, 2 kiló vaj, 5 liter tej. Kézzel gyúrta
   vagy azért vettél neki kitchen aidet?

   1     0
  • Az embernek a saját anyjára is rá kell parancsolni ha az önveszélyes dolgokat művel,még ha a legnagyobb jó szándék is vezérli.

   0     0
   • mégse akkora etwas, a bejgliben a három komponens (töltelékek és a tészta begyúrása) előkészítése a “bonyolult”, ill a bejglik kenegetése max. egy kicsit macerás. ha minden elő van rendesen készítve, megy mint a karikacsapás.
    De a jelenség maga, hogy nők karácsony előtt mibe hajszolják magukat és utána megy a netto mártírkodás, hogy én a családert mindent, ami borzalmas ilyenkor.

    1     0
  • “nem okozott volna gondot egyszerűen megvenni a bejglit valahol.” – ne szórakozz már, ettél te már boltit? A legtöbb akkora hulladék, beleraknak minden szart, h úgy nézzen ki, mint az igazi, de ízben sehol nincs. Persze lehet, h aranyáron kapni jót is, de előre nem látsz bele, amíg nem kóstoltad, h milyen. Persze ez a mennyiség, amennyit csinált, kész öngyilkosság.

    

   0     0
 3. Kedves férfitársak!  Ha a nőnek nincs kedve a szexhez az azért van mert nagyon fáradt.Segítsetek többet a házimunkában ne hagyjátok  a holmitokat szanaszét ,mosogassatok el,porszívózzatok ki.Akár a vasalást is meg lehet próbálni.Bevásárlás,cipekedés ,kerti munka,csöpögő csap ,gyerekek házi feladatának ellenőrzése amúgy is férfimunka.Csak próbáljátok ki! Ki ne próbáljátok, ez egy baromság!

  5     0
  • Ez lett az év troll kommentje :-)

   Hogy ezeket a sorokat hányszor olvastam mindenféle fórumokon és blogokon…..csak éppen teljesen komolyan véve.

   0     0
  • Ez akkora “evidencia” lett már a nők szájából, hogy épp ezzel cáfolja önmagát. Ma, ha egy férjnek nem jut elég szex otthon, akkor ez az alapértelmezett dolog, amit kipróbál: tehermentesíti otthon az asszonyt. Szex persze ezután se lesz (sokkal) több, mert nem ez a probléma. Ha ez lenne a gond, akkor minden férfi simán megoldaná otthon, és sosem hallanál panaszt a hálószobára.

   Meg aztán őszintén, és ezt a kérdést is fel szoktam tenni az ilyen hülyeségeket* magyarázó nőknek: “Melyikőtök az, aki, ha választhat péntek este a vacsi után, hogy most mosogat, avagy ráugrik az amúgy tökszexi pasijára, akkor az előbbit választja?”

   Egyik sem. Ha olyan kurva vonzó lenne a pasi otthon, akkor dugnának mint a nyulak, és sosem lenne elmosogatva.
   Ezzel szemben sztem van kismillió nő, aki inkább elmosogat kétszer, és bevállal még 10 tökfelesleges dolgot otthon, amit épp akkor hirtelen kell megcsinálni, csak hogy ne kelljen szexelnie..

   *Egyébként el tudom hinni, hogy ők ezt valahol komolyan gondolják. A kedvtelenséget összekeverik a (szándékosan bevállalt) fáradtsággal.

   1     0
   • Ez teljesen így van :

    Egyik sem. Ha olyan kurva vonzó lenne a pasi otthon, akkor dugnának mint a nyulak, és sosem lenne elmosogatva.
    Ezzel szemben sztem van kismillió nő, aki inkább elmosogat kétszer, és bevállal még 10 tökfelesleges dolgot otthon, amit épp akkor hirtelen kell megcsinálni, csak hogy ne kelljen szexelnie..

    *Egyébként el tudom hinni, hogy ők ezt valahol komolyan gondolják. A kedvtelenséget összekeverik a (szándékosan bevállalt) fáradtsággal.

    Itt az a fő kérdés,hogy MIÉRT NEM VONZÓ már a férje? És ebben úgy vélem mindkét félnek van felelőssége .Ezért tehet sokat a férfi is…Én miért imádok szexelni a párommal(bocsi szerelmemmel) már 8. évünket megkezdvén is?

    0     0
    • Ezt most tőlem kérdezed?:)

     Szerinted miért?:)

     0     0
     • A válasz a kérdésre az, hogy a nők a szexuális monogámiát, mivel számukra nem létkérdés a rendszeres szex, hamarabb elunják és ha más “hasznuk” nincs a hivatalos partnerrel történő szexből, akkor becsukják a boltot.

      1     0
     • Ez amolyan költői kérdés volt….Mert ad magára 52 évesen is,mert szeret és ezt ki is mutatja, mert kölcsönösen önzetlenek vagyunk,mert a szex nem csak egy fizikai aktus,hanem a kommunikáció egyik legmagasabb formája ,egyik legjobb módja ,hogy kifejezzük egymásnak a szeretetünket,megbecsülésünket, és az egyik legjobb módja annak,hogy örömet szerezzünk a másiknak.

      Szerintem a kulcs a másikra való odafigyelés,az önzetlenség,ha egy férfi szeret örömet okozni a nőnek-persze ehhez nő is kell,akinek lehet (és nem csak saját magára gondol),akkor nincs az a halom mosatlan edény ,ami esélyesként indul egy hancúrozással szemben…:)

       

       

      0     0
      • De mi van azokkal akik szintén adnak magukra,őszintén szeretik a feleségüket(párjukat) és mégse.Megcsalni (még) nem akarják pedig lenne jelentkező. Talán az elhagyja magát,sörhasat ereszt lehetne még önálló pont.

       1     0
       • Azok megszívták :-(

        Szeretők, kurvák , válás lehet választani…….

        0     0
       • Nem könnyű kérdés,itt az is kérdés,hogy a nő szereti-e még. Nekem az a tapasztalatom,hogy ott hal meg igazán teljesen a szex  (legalábbis női részről),ahol az érzelmek is kihűlnek.Ahol már inkább egymás mellett és nem együtt élnek. Bármennyire ellenzik itt sokan ( pedig tapasztalatom alapján ez működik),a kommunikáció fontos,el kell mondani a párunknak,ha valami nem jó,nem elég.Sok mindennek fel lehet dobni egy hosszú kapcsolatot is. Jó egy közös kettesben töltött wellness hétvége (a kolleganőm hosszú idő után ment el a férjével végre kettesben és nagyon jól sikerült ,egészen újjászülettek,ott is gyerekek stb hosszú már 18 éves kapcsolat). Szerintem érdemes próbálkozni,megkérdezni,hogy ő mit gondol,miért hűlt ki a kapcsolat,ő mit szeretne ,esetleg próbálna ki…(a nők imádják,ha tenni akarnak értük,vagy látják a szándékot),

        0     0
        • A szex eltűnése a nők részéről 99%-ban annak a jele, hogy már nem szereti a férfit.

         0     0
        • Valószínűleg nem fogja az igazat mondani, legtöbbször nem azért mert nem akarja, hanem mert ő sincsen tisztában vele. A nők folyamatosan hazudnak önmaguknak. Ez gondolom szükségszerű velejárója emocionális mivoltuknak és szolipszizmusuknak, no meg ott van az a fránya projekció is.

         Ha megkérdeznéd ilyen dolgokkal kapcsolatban az érzéseiről kezdene beszélni aztán találna hozzá mindenféle előrángatott példát akár évtizedekkel korábbról amivel kapcsolatosan akkor éppen úgy érez ahogy, mintegy bizonyítandó saját érzéseit.

         4     0
        • Mi van, ha a nő nem kommunikál?

         0     0
      • Sokszor azért marad el a rendszeres szex, mert a férfi hátradől, hogy élvezze már egy kicsit a kapcsolatot, mert nem lehet állandóan a kőalfát adni és a nő szemében ez már belekényelmesedés. Ilyenkor jön a folyamatos hiszti, lelki terror stb. Sőt a fent említett 5 pont is általában ekkor fordul elő. Mindkét fél feladata lenne dolgozni a kapcsolaton nem csak a férfié, mert az idő múlásával egy nő is szépen robban lefelé és már kevésbé értékes mint az elején, csak erről hajlamosak megfeledkezni.

       0     0
   • Az 1. pont kapcsán sztem eleve egy régi ostoba nézet miatt is van így, miszerint a szex, az valami bűnös, rossz dolog, pedig alapvetően nem. Mintha baj lenne, hogy egy férfi sokat (kb mindig) gondol a szexre, holott ez a teljesen normális, semmi bűnös nincs benne, ilyenek vagyunk. Meg kéne érteni az ilyen nőknek, akik ilyesmiket panaszként hangoztatnak, hogy ez nem bűn, hanem ez a természetes. Erre nem panaszkodni kéne, hanem örülni neki.
    Megfordítva, ha a koma nem gondol mindig a szexre, mondjuk hónapokig nem nyúl a nőhöz, akkor aztán kezdheti rosszul érezni magát a nő.
    Az 1. és 5. pont jócskán összefüggésben van. Teljesen érthető, hogy a pasi megoldja máshogy a szükségletei kielégítését. Másrészt nem a középkorban vagyunk már, a pornót helyén kell kezelni. Én nem szeretnék olyan prűd barátnőt, aki a pornót valami bűnös dolognak tartja. A pornó (értsd viszonylag épeszű heteroszexuális pornó, nem az extremitások) az az igazi szex paródiája. (Lux Elvira is valami ilyet mondott)
    Olyan nőt szerencsére nem is ismerek, aki ezeket a pontokat mindet fölhozta volna. Menthetetlen optimista vagyok ma valahogy. :D Olyannal pedig nem volt kapcsolatom, aki bármelyiket ilyen direktben felhozta volna.

    0     0
  • Common man, ezen most itt poenkodtok, de a faradsagnak tenyleg van az a szintje x kisgyerek mellett amikor inkabb valasztasz egy egybefuggo 3 oras alvast, mint a sexet (es nem csak noi reszrol). Ez teljesen termeszetes, a lenyeg, hogy ez az allapot ideiglenes legyen, de nagyon tudatosan kell figyelni mindket felnek, hogy legyen ido a sexre, mert mindig van 20millio mas dolog is. Ezert jo, ha besegit a ferfi is otthon, ha kell mosogat, ha kell pelenkazik, tok mindegy a lenyeg, hogy tobb legyen a kozos szabadido es mindket fel tudjon pihenni.

   Abban van igazatok, hogyha a vonzalom elveszett, azt + hazimunkavegzessel nem lehet potolni.

   0     0
   • Ez így van, de max a gyerek első évében….a többi porhintés. A gyerek és a házimunka az ideális pajzs ami mögé el lehet bújtatni a vágy hiányát.

    0     0
   • Delin álláspontját támasztja alá a mellékelt ábra is:

    A képen egy random kiválasztott boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban élő fiatal párt láthatunk. A boldogságot azonban nem adják ingyen: Andy odafigyel a súlyára, nem hagyja el magát, tudja, hogy a nőt nem csak megszerezni kell, hanem meg is tartani. Ezért egészségesen táplálkozik, rendszeres edzéssel tartja formában magát. Megfelelő mennyiségű női magazin figyelmes áttanulmányozása után belátta, hogy felül kell emelkednie a személyisége mélyén gyökerező patriarchális allűrökön,  a céltalan és minden értelmes nőt taszító hatalomvágyon és versenyszellemen, a javak céltalan halmozásán és jobban oda kell figyelnie partnere lelki szükségleteire. Ezért – ahogyan a képen is látható – rendszeresen segít Tímeának a háztartási munkában, amit ő feltétlen odaadással és nem lankadó érdeklődéssel hálál meg.

    Andy okos. Te se legyél patriarchális elnyomó! Légy olyan, mint Andy! ;)

    2     0
    • A kommentemnek ehhez nem sok koze van. De ha mar belinkelted, gondoljunk akarmit is roluk, gondolom koztuk van sex, egyebkent nem lennenek hazasok. Tenyleg, ferfikent szerintetek mi volt Andy motivacioja, hogy elvette es nem csak szeretoi statuszban tartja?

     0     0
     • “szerintetek mi volt Andy motivacioja, hogy elvette es nem csak szeretoi statuszban tartja?”
      Az, hogy egy papucs.

      1     0
       • Akkor jól mondtam én. Papucs. :)
        Még eltelik pár év, és lesz egy multimilliomos Vajna Timink, meg egy egykori mikulásunk. Timi ráér ezt megvárni, esélyesen neki lényegesen több ideje van még hátra. Goldigger – level99. Szerintem könyvet kéne írnia róla, ha majd már megörökölte a vagyont. Valami olyan címmel, hogy ‘Milliomos prosti, akinek soha nem kellett dugnia’ vagy valami hasonló. Tuti bestseller lesz. :)

        0     0
        • Na de gazdag embert akkor nem is lehet őszintén,önzetlenül szeretni?

         0     0
         • Dehogynem! A pénz is egy szempont a párválasztásnál. A pénzes férfi vonzóbb. Még a szex is jobb vele. Tehát lehet szeretni.

          Viszont ha őszintén szeret valakit egy nő (mármint szerelemből), akkor az azt jelenti, hogy nemi vágya van felé. (Szerelem nincs nemi vágy nélkül – az indítja el.) Amelyik nő viszont elhagyja a szexet (félresöpri a nemi vágyat) egy nyomorult állampolgárság kedvéért, az nem szerelmes (és persze nincs nemi vágya sem).
          Amelyik férfi pedig engedi, hogy a nője faképnél hagyja az év legalább felében, az vagy már impotens, vagy papucs.

          0     0
          • Most Vajnaektol fuggetlenul adodhat ugy, hogy huzamosabb ideig a parok tavkapcsolatban elnek. Attol meg lehet mindkettonek nemi vagya, de hisznek benne hogy kibir x honapot a kapcsolatuk kulon is. Ez inkabb magabiztos pasira utal, mint papucsra…

           0     0
          • Hinni sok dologban lehet. Ott van pl. a jóistenke, az angyalok, az embereket elrabló űrlények, meg akár még Gyurcsány Ferenc is.
           Ami viszont biztosan nem működik, az a távkapcsolat.

           Andy Vajna abban szerintem is biztos, hogy a Timike visszajön hozzá. Ő is tudja, hogy a pénz beszél. Timike meg ugyanúgy tudja, hogy dugatni megy magát máshová, meg egyúttal húzza az időt, hogy ne kelljen addig se együtt lennie a Mikulás bácsival. Jó kifogás erre, hogy az állampolgárság miatt teszi. De egy szerelmes nem fogja otthagyni egy vacak állampolgárság miatt a szerelmét. (Egyébként mi a francnak neki amerikai állampolgárság? Épp most. Meg miért nem megy vele a Mikulás is, ha már olyan nagy a szerelem? Na mindegy, nem az én dolgom.)

           2     0
         • Dehogynem, csak nézz a képre! Ne kelljen már tőled is elhatárolódnom…! :D

          0     0
         • Hát ez a pali olyan undorító, hogy a pénzimádatnak maximális szintjén kell lennie Timikének, hogy ezzel együtt él. Én bottal sem piszkálnám meg…

          0     0
        • Az lenne a nagy poén, ha kiderülne, hogy Andy papa hivatalosan minimálbérre van bejelentve, a vagyont meg már rég szétosztotta különböző szervezetek, emberek között, Timike meg a végrendelet felolvasásakor kapna egy tábla csokit.

         0     0
      • “szerintetek mi volt Andy motivacioja, hogy elvette es nem csak szeretoi statuszban tartja?”

       Hát, vett magának egy nőt és ezt megmutatja szépen a világnak is, hogy ő egy ilyen szép példányt vásárolt magának! Mire ment volna, ha csak a otthonában “dugdossa” eme példányt. :D Sztem dicsekvés és az oldschool stílus vitte rá. Azért lehet, hogy kötött egy frankó házassági szerződést a Progyúszer Úr, nemolyan hülye ő sztem! XD

       0     0
       • Persze ,hogy nem hülye ugyanezt a szerződést mondtam én is.Kifejtve:heti x darab szex mindig! friss orvosi lelettel.időpontot a férj határozza meg,be nem tartás válás 0 ponttal.Eseményeken megjelenés fitten csinosan ruhát biztositja a férj.Cserébe karrier egyengetés állampolgárság egyengetés (nem tudom a céges ügyekben lehet-e ennek szerepe?Szintén kölcsönös előnyök.És még tényleg az sem zárható ki , hogy tényleg szeretik egymást.

        0     0
     • “mi volt Andy motivációja, hogy elvette és nem csak szeretői státuszban tartja?”

      Még a kérdés feltevésed is a szexista gondolatbűn határát súrolja. Gyorsan el is határolódom tőled. :)

      A helyes válasz: az egymás kölcsönös megbecsülésén és tiszteletén alapuló őszinte szerelem.

      0     0
     • Én iratnék egy jó házassági szerződést  ami mindkét fél számára nyerő szituáció.

      0     0
    • Ha más is meg akar világosodni kövesse az utasításokat!                                                                                             1.Nézze a fenti képet alaposan 1-2 percig                                                                                                                     2.Ugorjon vissza a cikkre és olvassa el a vastag betűs szöveget.                                                                                 3.Térjen vissza a képre és mindent érteni fog.(megvilágosodik)

     0     0
   • Én is ismerem azt a fáradtságot amikor a zárt ajtókon és fülre szorított párnákon akadálytalanul áthaladó csecsemőhang ébreszt többször is egy éjjel,de nyilván nem erről az időszakról beszélek.Ekkora baknyulak azért nem vagyunk.A kérdésem:ha a nő valamilyen megfelelési kényszer folytán annyira el akar mosogatni,rendet rakni és így tovább,ugyanez a megfelelési kényszer miért nem vetődik fel a szex irányában azzal az emberrel akit ő választott, akit szeret(ett?) aki a világon a legjobb az egyetlen volt és aki értetlenül áll ,hogy mi a baj mikor ő nem iszik,nem lóversenyezik stb.stb.nem változott olyan irányba ,hogy ezt érdemelné.Ekkor teljesen logikátlanul logikusan kezd gondolkodni és azzal a hülyeséggel próbálkozik ami ugyan poénos de sajnos igaz.(az előző kommentben)

    1     0
    • A kerdes, hogy a takaritas valoban megfelesi kenyszer-e vagy csak kifogas a szex ellen? Ha valami perverzio folytan ez regen is prioritas volt a nonel, akkor ez ugymond vele jar, ha nem es regen mukodott a szex, akkor valaminek tortennie kellett a kapcsolatban amiert mar nem vonzodik a ferfihoz es inkabb takarit (ez azert eleg sulyos allapot). Latatlanba nem lehet megmondani mi/ki valtotta ezt ki, de valoszinuleg nem egy nap alatt tortent a dolog es voltak/vannak egyeb kiserojelensegek is.

     0     0
   • Mert azt megértem ,hogy a gyerek megelőz a rangsorban de azt nem tudom megérteni ,hogy a mosatlan edények és a szaros gatyák mikor húztak el mellettem.

    2     0
  • tegnap óta ezen agyalok, hogy ok. hogy ez ilyen nőmagazainos tanács, de vajon mennyire általános ez, hogy a férfi alapból a rendetlenebb?
   csak ha a kollégiumi időszakra gondolok, a srácoknál mindig rend volt, lányoknál kevésbé.

   0     0
 4. A férjem (barátom, pasim stb.) mindig csak dugni akar
  Minden kapcsolat, házasság tudatos vagy tudatalatti szexuális vonzalommal indul el. Leegyszerűsítve a férfi meg akarja dugni a nőt,  nőt meg meg akarja dugatni magát. Minél előbb, minél többször. Sok nő szereti a szexet fegyverként használni, amivel lehet zsarolni, manipulálni, irányítani a férfit. A csúcskategóriás férfiakkal nyilván nem nagyon lehet ezt megtenni, nem is merik, a gerinctelen papucsokat nem is viselik el hosszútávon, így marad a férfiak széles rétege, akik vagy fejet hajtanak, elmennek prostizni, vagy helyreteszik az asszony. Az utóbbi célszerű már az elején elkezdeni. Ráadásul a szexuális vonzalomnak nagyon fontos összetartó ereje is van. Amúgy sok fórumon fellelhető a sirám ellenkezője is: a férjem, pasim nem akar dugni. Persze ahelyett, hogy megbeszélné vele, telesírja a netet. Ilyenkor általában a hozzászólók lehordják a férfit mindenféle impotens balfasznak, majd azon nyomban felajánlják a szolgálataikat.

  A férjem (barátom, pasim stb.) semmit sem segít otthon
  Igazi mártirkodás, hogy milyen szar nőnek lenni. Sok esetben ha segít a férfi, akkor megy egy férfiatlan lúzer lesz a csaj szemében.

  A férjem (barátom, pasim stb.) nem tud bánni a pénzzel
  Erről volt egy cikk itt korábban. Kisfiús férfiak, vagy valami ilyesmi volt a címe. Ott hosszan ki lett fejtve, hogyha egy férfi olyan hobbival (videojátékozás, makettezés, ólomkatona-gyűjtés, fotózás stb.) rendelkezik, amiből a nő nem tud semmilyen hasznot húzni, akkor azonnal beindul a rinyálás, meg a leválasztás a hobbiról, pedig az is is ugyanúgy a férfi életének és személyiségének része. Arról ne is beszéljünk már, hogy mik is az ún, női időtöltések: műkörömépítés, segg meresztés a plázákban, rosszindulatú pletykálkodás stb. Ezek ugye mennyivel hasznosabb tevékenységek.

  A férjem (barátom, pasim stb.) állandóan pornót néz, meg nőket bámul
  Egy bizonyos kérdésfeltevős oldalon naponta érkezik vagy 10 ilyen pornó hisztis kérdés. De nem ám az éretlen tinipicsák teszik fel, hanem sokszor elvileg érettebb nők is. EZ valóban kapcsolódik a szexel való zsarolás részhez. A pornó sokszor erre a megfelelő ellenreakció. Sok nő nincs tisztában, vagy leszarja a férfiak szexuális igényeit és nem képesek megemészteni azt, hogy:
  a) a férfinak úgymond szórni kell a magokat és simán kereshetne más nőt is a pornó helyett
  b) mit zavarja, hogy kicsapja szabad idejében a pornóra, ha egyszer nincs vele? HA ez nem megy a szexuális élet rovására, akkor nincs baj
  c) nem kéne a szexet valami jutalomfalatnak tekinteni, amiért véresen melózni kell.
  d) arról se kéne elfeledkezni, hogy a nők ugyanúgy néznek pornót, hiába hazudják az ellenkezőjét, de idióta, sablonos szappanoperákat biztosan, hogy a szürke 50 és ehhez hasonló ocsmány ponyvák fogyasztásáról már ne is beszéljünk. Ezek mennyivel jobbak, mint a fent említett pornó?

  0     0
  • Jé, megint egyetértünk. Csak karácsony van, basszus! :)

   Amit megjegyeznék még:
   “nem ám az éretlen tinipicsák teszik fel, hanem sokszor elvileg érettebb nők is”
   A pornófogyasztásban a nővel (még) nem rendelkező (általában fiatal) férfiak, illetve a 40, még inkább 50 feletti korosztály a legfőbb fogyasztó.
   - Az első csoport egyértelmű, miért: nincs nője, marad a pornó. Tiszta sor.
   - A második csoportnál meg az ok egyszerű:
   Akármilyen szép is a kapcsolat a két fél között, a 40 feletti nő már korántsem néz ki olyan jól, mint 20 évvel korábban. Egyszerűen a feleségre ilyen korban már nem áll fel apunak. A serkentőszerek fogyasztása sem elsősorban az idősebb kori impotenciával magyarázható. Hanem azzal, hogy anyura már nem áll fel. (Ha anyu újra 20 éves lenne, nem lenne gond az erekcióval.) Miért kell a pornó meg a tabletta? Hogy felálljon és anyut meg tudja dugni. Csak ugye nehéz dolog (pláne egy papucsnak – ami ugye 10-ből legalább 8 férfit jelent) elismerni, hogy ‘Drágám, már nem vagy olyan jó nő, mint voltál.’ Ahogy a nő sem vallja be a papucsnak, hogy azért nem elégül ki vele, mert az nem alfa (sokszor persze nem is tudatosul benne, hiszen ösztönlény), úgy az idő múlásával apu sem vallja be anyunak, hogy azért nem áll fel, mert anyu már nem jó nő. Azt fogja neki hazudni, hogy ‘Drágám, te ugyanolyan vonzó vagy még mindig.’
   A probléma mindössze az, hogy amíg a nő szexuális vonzalom nélkül is tud szexelni (max. nem jut el az orgazmusig – és meg is találtuk a fő okát a nők nehezebb kielégülésének), addig apunál szexuális vonzalom nélkül nem megy. Kell a tabletta vagy a pornó.

   https://youtu.be/K5fV7p830_c?t=1m31s

   2     0
   • A videóért külön like:)

    0     0
   • Igen, sok 40 feletti nő már amúgy is ritkábban akar dugni. Egyrészt a kora miatt, másrészt már neki sem nedvesedik be apura. Apu talán még dugna, de ebben a korban már fárasztó csajozni, és amúgy is nehezen szedne össze egy 20-as csajt. Marad hát a pornó. Kiveri, jól érzi magát, addig se nyaggatja anyut. A gond csak annyi, hogy anyu ezt személyes sértésnek veszi.

    0     0
    • A gond csak annyi, hogy anyu ezt személyes sértésnek veszi.

     Jogosan:), mert nem elég, hogy szemétszexmániáséscsakafarkavezérlimocskosdisznó, hanem még a pórázt is próbálja lefeszegetni a nyakáról…. a perverz állatja:), hogy ilyen alantas dolgokhoz folyamodik….

     Bezzeg, neki “ilyesmire” nincs szüksége, mert ő rendes nő….. meg amúgy is, fordított esetben azonnal lenne, aki dugja, nem kellene neki a pornóra fanyalodni :)

      

     0     0
 5. “A férjem (barátom, pasim stb.) mindig csak dugni akar” – A nők butábbik részének azt kellene megértenie, a férfiak a kötődést, a törődést, önnön valójuk kapcsolaton belüli fontosságát a szexuális együttléten keresztül élik meg. Ha nincsen szex, nincsen kapcsolat sem. A kapcsolaton belül a a férfinak a szex olyan, mint a figyelem megvonása a nőtől. Érdekes módon a feminácik ez utóbbit a kapcsolati erőszak egyik formájaként hirdetik fennen, míg a szex megvonását természetesen szabad döntésnek.

  0     0
 6. Jó észrevételek, de ezeket  a hisztiző oldalakon is le szoktad írni?

  A pornónál viszont írnék egy kiegészítést: azért is nézzük, hogy ihletet szerezzünk+a jó csajok beindítanak. Ez főleg az ellaposodásnál probléma. Kell valami, ami feltüzeli a férfit + ihletforrásnál is fontos. Főleg, ha a nő teljesítménye egy 0. Nem mindig lehet  szakítás a legjobb alternatíva. Főleg családos embereknél.

  0     0
  • Én ennek a Szabadfogás című tévéműsornak ezt a részét, aminek az apropóján az Aristo cikke született, a TV-ben láttam. Mit mondjak, a műsor nézése közben sem változott meg a feministákról és a lámpavasról alkotott markáns és heves véleményem.

   0     0
 7. “A férjem (barátom, pasim stb.) mindig csak dugni akar”

  Az egyik leggyakoribb női nyavalygás. Igen, szépségem, kapaszkodj meg, a férfiak szexelni akarnak, nekik fontos a testiség. Ha olyan férfi a vágyad, aki hozzád se ér, ismerkedj aszex, impotens, vagy meleg pasasokkal, semmi nem tiltja meg. Kérdés, hogy szex nélkül mi értelme a párkapcsolatnak, inkább fiúbarátokat kéne keresned akkor, mint társat, de hát ez nem a mi gondunk.

  “A férjem (barátom, pasim stb.) semmit sem segít otthon”

  Ez jogos lehet, ha a férfi tényleg semmit nem csinál, csak tesped. Egyébként mióta a jelentősebb feladatokat mind átvették a gépek, azé’ nem olyan gyilkos a házimunka, mint 100 éve volt például. Azt sem gondolom, hogy minden nap tüchtigre kéne pucolni a lakást – felmosni, felsöpörni, porszívózni bőven elég havonta is egy átlag házban. A vasalást például, úgy ahogy van, fölöslegesnek gondolom. Oké, mosni valóban kellhet hetente-kéthetente.

  “A férjem (barátom, pasim stb.) semmit sem keres”

  Ez is lehet jogos, a parazita élősködő ugyanolyan gusztustalan férfiban is, nőben is. Itt az arányok a figyelemreméltóak: 1 pénzvadász pasira jut másik 500 pénzvadász nő – szimplán mert az átlagpasas nem teheti meg, az átlagnő viszont ekkora férfitöbblet mellett simán.

  “A férjem (barátom, pasim stb.) nem tud bánni a pénzzel”

  A SAJÁT pénzét arra költi mindenki, amire akarja. Ha a férfi új laptopot, WoW előfizetést, vagy robbanóanyagot vásárol a keresetéből, az az ő dolga. Az persze más, ha a nő pénzét is magára költi.

  “A férjem (barátom, pasim stb.) állandóan pornót néz, meg nőket bámul”

  Az persze rendbe van, amikor a nő néz nyálas romantikás filmeket, képzeli maga mellé az adott filmsztért, és férfiakat bámul. Kettős mérce foreva. A romantikus filmek se térnek el sokban a pornótól, csak ott a stáblista után van a nyalifali.

  Abban meg semmi veszedelmes nincs, ha a férfi megnéz más nőket is. Hűséget fogadott, nem vakságot. Ezen fölösleges kattogni: ha hűséges, úgyse csalja meg a barátnőjét/feleségét, ha meg hűtlen, akkor úgyis talál alkalmat a megcsalásra.

  1     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

BESZÉDTÉMA - Bulvár
Az iszlám hagyományok szerint a legkönnyebb lehúzni a férfiakat?

Házasságszédelgés és csalás vádjával indítottak eljárást az Iráni Iszlám Köztársaságban eg...
Várjuk a magyarázatot

Aranyos kis cikkecskébe futottam bele az imént. Gondolom akik rendszeresen látogatják az ind...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Az Ashley Madison botrány tanulságai

Miután egy hacker csapat feltörte a világ egyik legnagyobb házasságban élők számára létrehozot...
CSAJOZÁS - Szex
Az ember tragédiája, második rész

Így férfiszemmel nézve azt kell mondjam: a nők különös szerzetek. A sorsuknak van egy sajátos ...
CSALÁD - Otthon
Csupán csak társadalmi konstrukció?

Mottó: „Naturam expellas furca, tamen usque recurret.” (Horatius) A Föld sarkából való ...
CSAJOZÁS - Szex
A túlárazott nő

Bombaként zúzza szét a férfi-nő kapcsolatokat az a tendencia, ami napjainkra már-már tapinthat...
CSALÁD - Otthon
Boldog karácsonyt!

A.A. Milne János király karácsonya János király nem volt jó – volt görbe dolga sok. És n...
CSALÁD - Otthon
Tamási Erzsébet a Családon Belüli Erőszakról

Tamási Erzsébet jelenleg a PPKE JÁK Büntetőjogi Tanszék kriminológiai szak egyetemi adjunktusa...
CSAJOZÁS - Szex
Energiaforrás

Esther Vilar szerint a nők világában a férfi jelentéktelen. Nem ellenség, nem probléma, nem ko...
CSAJOZÁS - Szex
Bevezetés a piros pirulába 3. - A létra-elmélet

Az első két fejezet alkalmával tisztáztuk a legfontosabb következményeket azzal kapcsolatban, ...
CSALÁD - Otthon
Fiúk az iskolában

Ez a bejegyzés Dr James Dobson: Fiúk nevelése c. könyve alapján íródott. A könyvet kiadta a Ke...
CSAJOZÁS - Szex
Férfisors?

Emlékszel? Milyen boldog voltál mikor végre összejött. Ott volt veled a kis kollégiumi szobádb...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Az ellenkező nem elvárásai a külsőnkkel szemben

Az elmúlt napokban felpörgött a "Juszt is a dagadt nők" című írás alatt a kommentelési ked...
CSALÁD - Otthon
Kiáltás a társtalan férfiakért

Társtalanság, szingliség, magány. Ha ezeket a gyakori fogalmakat használjuk, az emberek fejéb...
CSALÁD - Otthon
Csendes éj

Ahogy az talán feltűnt a kedves rendszeres olvasóknak, a cikkek özöne kissé leapadt. Nem kell ...
CSALÁD - Otthon
Boldog Apák Napját!

Hogy is kezdődik a dalocska? „Serkenj fel kegyes nép, Mosolyog az hajnal. Aranyszál tollakkal,...


androfóbiaAntifeminizmusApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0IsmerkedésIsztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepekNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret