Feminista zombi-apokalipszis: közel 150 millió ember adatát lopták el egy kvótanő miatt

Berengar - 2018. január 19. péntek 17:00 - 23 hozzászólás

Tavaly szeptemberben vált világossá, hogy az Egyesült Államok egyik legnagyobb hitelinformációs ügynökségét, az Equifaxot súlyos informatikai támadás érte. A hekkerek 145,5 millió felhasználó személyes adatához jutottak hozzá - nevekhez, lakcímekhez, jogosítványszámokhoz, társadalombiztosítási adatokhoz. (Miheztartás végett: az Egyesült Államokat jelenleg 325 millióan lakják.) Mint arról mások mellett az NBC cikke tárgyilagosan beszámol,

egy olyan nő felelt a cég kibervédelméért, aki zeneszerző szakon tanult.

Ezt történetünk hőse, az Equifax Inc. biztonsági vezetője, Susan Mauldin nem is titkolta soha.

A közel 150 millió személyt érintő adatlopás komoly nemzetbiztonsági kockázatot vet fel. Az Egyesült Államokban nincs fényképes személyi igazolvány, a jogosítvány vagy az adott tagállam által kiállított okirat alkalmas a személyazonosság igazolására. Lehetségessé vált, hogy a legközelebbi elnökválasztást hamis szavazatok döntsék el. Megtörténhet, hogy bevándorlók és terroristák tömegei juthatnak hamis amerikai identitáshoz – ezúton is gratulálok a művésznőnek. Igaz, Susan Mauldin távozni kényszerült a posztjáról, de úgy tűnik, megúszta a felelősségre vonást. A titkosszolgálatok eközben a törvényesen megválasztott elnök megbuktatásával vannak elfoglalva – szomorú korkép ez a szovjetizálódó Amerikából, a Nagy Nővér korából.

Tekintsük el a hosszú távú következményektől – messzire vezetne. Mi lett a rövid távú következménye minden idők legnagyobb adatlopási botrányának?

Mint azt feminista cikkeken edződött olvasóink kitalálhatták, minden idők legnagyobb adatlopási botránya után mozgalom indult Susan Mauldin mellett. Elég a sajnálatos módon balliberális irányba tolódott Washington Post cikkére hivatkoznunk – szervilis papucslovagok bizonygatják, hogy Zsuzsanna asszony szakmai előremenetele minden szempontból okés, elvégre bárkiből lehet IT-s igazgató, űrhajós vagy Jedi-lovag.

A szélsőséges feminizmus napjainkban jutott el arra a pontra, amikor a mindennapi életünket veszélyezteti.

Mára a kvótanők foglalkoztatása fontosabb szemponttá vált, mint a nyugati cégek bevételeinek biztosítása vagy a fogyasztók megtartása. Mivel a nyugati vállalatok igazgatóságában és felügyelőbizottságában egyre több a kvótanő, döntéseik egyre szélesebb rétegekre lesznek hatással, komolyabb gazdasági és társadalmi károkat okozhatnak. Eközben a fősodorbeli média mindet követ megmozgat, hogy a dilettantizmusukat kisebbítse. Tudjuk, a 2017 októberében kirobbant #metoo hisztériakampány véglegesen háttérbe szorította a Mauldin-ügyet – 150 millió ember megkárosítása semmi egy női térd megfogásához képest.

Ha egy kvótagárdista akkora hibát vét, hogy a fake news média sem tudja eltitkolni azt, semmi baj – helyette is tartani fogják a hátukat a dzenderkurzus flagellánsai.

*

Ne legyenek kétségeink: ha az IT-szakmából kiszorítják a férfiakat, semmi jóra nem vezet. Egyelőre semmi jele annak, hogy a kvótanők ugyanúgy teljesítenének, s a következő nemzedék sem ígéretesebb. Ha egy mondattal, egyetlen mondattal jellemezni lehetne korunkat, arra a nyugati egyetemre utalnék, ahol a számítógéplabor helyébe safe space került.

Lesz ez még rosszabb is: jelenleg így fest a legnépszerűbb keresőrendszer cenzorcsapata


Címkék: , , , , , ,

Az egyéni szerzői név alatt megjelenő cikkek nem a Férfihang.hu szerkesztőségének egységes állásfoglalását, hanem elsősorban a szerzők egyéni véleményét hivatottak kifejezni, bemutatni; céljuk sok esetben mindössze a vita, párbeszéd kezdeményezése a művészi provokáció eszközével. Az írások közlésére a véleményszabadság és a médiapluralizmus érvényre juttatásának igényével kerül sor. A Férfihang.hu szerkesztőségének, moderátorainak elsődleges feladata a vonatkozó törvényi keretek és a jóízlés kívánalmainak betartatása.
8 votes, average: 4.50 out of 58 votes, average: 4.50 out of 58 votes, average: 4.50 out of 58 votes, average: 4.50 out of 58 votes, average: 4.50 out of 5 8 olvasó átlagosan 4.50 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Feminizmus - Antifeminizmus, Gazdaság - Pénzügy, Hírek - Politika, Tudomány - Technika rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


Így száll hát sírba a filmipar: tapsvihar közepette

Legyen szó a Google manipulált keresési találatairól, a Facebook politikai alapon szelektált hírfolyamáról vagy a New York Times hasonszőrű bestsell...
Rémálom a Retek utcában - feministák a tények ellen, ötszázadik fejezet

„Miért van az, hogy hamarabb nevezünk el egy utcát egy retekről, mint Janikovszky Éváról?” –  teszi fel a kérdést Orosz Anna, a Momentum Mozgalom elnö...
Feminizmus, a vadkapitalizmus fő támasza

Nem az a baj a kapitalizmussal, hogy óriási társadalmi különbségeket eredményez és állandósít, ha nem tartják kordában. Semmi gond nincs azzal, hogy a...
Névmágia, gender, hatalom - ahol minden nő Béla és Zoltán lehet

Miért viselnek a nők férfinevet? Nem ritka, hogy a két nem megegyező jelentésű nevet visel (mint a Péter/Petra névpár), s a történelemben uniszex neve...


Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (23) Hivatkozások (0)
 1. OMFG!

  1. Megérdemlik….

  2.Ha ezt mi engedjük, mi is megérdemeljük……

  2     0
 2. Villamosmérnöki diplomával szerintem a bölcsészek/könyvtárszakosok/többihasonló által betöltött pozíciókban előfordul(hat)ó problémák nagyját meg tudnám oldani. A dzsendereseket szándékosan nem írtam, mert ilyen szintű kognitív disszonancia valószínűleg hamar rövidzárlathoz vezetne. :D
  Fordítva viszont ez nem működőképes.

  Próbálom elképzelni a zeneszerző kiberhadvezérnő egy munkanapját, de egyszerűen nem megy. Miféle kommunikációt folytathat ez a beosztottaival? Milyen alapon és miket vár el? Hogyan ellenőrzi, ítéli meg a munkájukat? Kire és miért hallgat, ha változtatni kell és magától nem megy? De komolyan. Agyrém.

  Szerk.: tisztában vagyok vele, hogy múlt idő, de a kérdések lényegét nem befolyásolja.

  0     0
  • Viszont a fizikát már elfelejtetted te is. A hölgy jól össze tudta hangolni a munkatársak tevékenységét.

   0     0
   • Az egyik professzorom mondta, miután felhívtuk a figyelmét egy összeadási hibára:

    “- Az általános iskolában az ember megtanul összeadni és kivonni;
    - A középiskolában osztani és szorozni;
    - Az egyetemen elfelejt osztani és szorozni;
    - És mire tanár lesz, addigra papírja van róla, hogy összeadni se tud.”

    :)
    Sajnos nem tudtam beazonosítani, mire gondolsz, így arra kérlek, hogy fejtsd ki bővebben, mivel kapcsolatban hiányosak az ismereteim.
    Köszönöm.

    0     0
  • Nézzél IT crowd-ot majd meg tudod.

   3     0
  • “Villamosmérnöki diplomával szerintem a bölcsészek/könyvtárszakosok/többihasonló által betöltött pozíciókban előfordul(hat)ó problémák nagyját meg tudnám oldani.”
   Ezeket a dolgokat egy 10 év körüli gyerek is meg tudja oldani.
   Azért csinálják nagyrészt nők. :)

   2     0
 3. Csak egy újabb epizód abban a történelmi fejezetben, amely arról szól, hogyan omlott össze a nyugati civilizáció…

  6     0
 4. Még egy aprócska kérdés.

  Egy 325 milliós országban (0-18 évesek kb 80 millió) miért van egyetlen hitelintézetnek (legalább) 145 millió ügyfele?
  Ez már önmagában is riasztóan magas számnak tűnik, de:
  - A többi hitelintézet miből él meg?
  - Ugyanezek az emberek más intézeteknek is ügyfelei? (még riasztóbb)
  - A többi hitelintézetnek a maradék 100 millióból vannak ügyfelei? (szintén)
  A legvalószínűbb persze a fentiek keveréke. Ehhez képest a görögök helyzete habostortának tűnik.

  Azt tudom esetleg elképzelni, hogy ezek nagyja csak egy értelmezhető szintű automatikus hitelkeret a gyakran használt számlán, de azzal miért külön hitelintézet foglalkozna az aktuális bank helyett?

  Ha valaki rendelkezik közelebbi ismeretekkel, szívesen olvasnék róla.

  0     0
 5. Ide vezetett a vadkapitalizmus. A pszichopata óriáscégek azt tesznek, amit akarnak. Ideje van az államosításnak.

  1     3
 6. Felesleges ezért a feminizmust okolni. Előbb kezdjünk el a saját portánk előtt sepregetni. A mai magyar politikusok, miniszterek, NAV-vezérek és egyéb állami cégek pártkáderei vajon mennyire alkalmasak saját feladatuk ellátására? Mit tudnak kapcsolati hálójukon kívül felmutatni? Mert szakértelmet azt nem.

  0     14
  • Ez pont annyira hibás érv mint amikor a nem működő homeopátiát és egyéb sarlatánságokat védik azzal hogy hát az egészségügy se tesz csodát ott is micsoda problémák vannak, stb.

   Tehát adott egy kormány ahol sajánatos módon sok olyan ember kerül be akik nem alkalmasak a posztjuk betöltésére.
   De azért akad aki nagyjából. És az nincs törvénybe vésve hogy ne legyen alkalmatlan. Ezzel szemben a kvóta gyakorlatilag törvénybe vésve biztosítaná és bebetonozná az alkalmatlan emberek felvételét.

   T

   2     0
 7. “elvégre bárkiből lehet IT-s igazgató, űrhajós vagy Jedi-lovag”

  10 éve dolgozom programozóként, sose kérdezték, van-e szakirányú végzettségem. (Nincs.) Kollégáim közt van/volt tanár, filozófus, közgazdász, pszichológus, és igen, zenész is. A cikkszerzőnek halvány fogalma sincs a szakmáról.

  Minden számítógépes rendszer feltörhető, és előbb-utóbb fel is törik.

  Mi a bizonyíték arra, hogy Susan Mauldin kvótanő volt?

   

  0     2

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Puzsér Róbert és a(z anti)feminizmus

Fiatalként jó néhány világnézeti irányba nyitott vagyok az élet minden területén, ezért is van...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Hisztéria, hírhamisítás, haszonlesés: a campus-erőszakról

Nap mint nap közelebb kerülünk ahhoz, hogy felzárkózzunk a művelt Nyugathoz: a genderháborús...
Nem szereti a vastag férfikolbászt a német feminista

Egy németországi üzletlánc gasztronómiai újításán borult ki többek között Antje Schrupp fe...
+Alkalmi cikkek
Egy új sötét középkor felé - II.

  Apró időbeli kiesés után azért végül nekiültem a szövegnek, hogy ne álljon be huzamo...
HÍREK - Politika
Sok pénzébe kerülhet a szülőknek a Nemzeti alaptanterv bevezetése

Budapest, 2012. május 14., hétfő (OS) Magyarországi Szülők Országos Egyesülete. Az  új  N...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Antifeminista köszöntő a 2013-as Nőkongresszusra

A Női Érdek - Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség szervezésében, számos nőpolitikai szerveze...
HÍREK - Politika
Kedden életbe lép a szigorú jogi határzár

A kormány közlése szerint a szigorításra azért van szükség, mert Törökország az EU-török egyez...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Egyenlőek a feltételek?

Férfijogi aktivistákról és feministákról ír Miczki Tamara a Szabadnem feminista blogon. A ...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Anti/feminista gyorsteszt

Íme egy egyszerű, nem túl hosszú gyorsteszt annak eldöntésére, hogy a kitöltő melyik eszmerend...
+Alkalmi cikkek
Születésnapi köszöntő

Pontosan egy évvel ezelőtt ezernyi ötlettel és tervvel indítottuk útjára a Férfihang.hu Antife...
CSALÁD - Otthon
A nemek forradalma

Gabriele Kuby "A nemek forradalma" című, keresztény nézőpontú szociográfiájának magyar kiadásá...
+Kiemelt cikkek
Férfiak, akik a maguk útját járják

Bevezető Nagyon megörültem annak, hogy immáron hazánkban is szó esik a nemzetközi viszonyla...
CSAJOZÁS - Szex
A nadrágot viselő nő rémképe

Egyes nők dédelgetnek néhány tévképzetet a párkapcsolatok dinamikájáról. Ebből mutat be párat ...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Végy egy csipet szélsőbalt, és adj hozzá késhegynyi szélsőjobbot

Alkímiázzunk. Vegyük először a szélsőbalosok kedvenc elméletét az osztályharcról, vagyis a ...
CSALÁD - Otthon
Csupán csak társadalmi konstrukció?

Mottó: „Naturam expellas furca, tamen usque recurret.” (Horatius) A Föld sarkából való ...
CSALÁD - Otthon
Mire jók a férfiak?

Az emberi szexualitás evolúciójával foglalkozik Jared Diamond "Miért élvezet a szex?" című...


androfóbiaApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagender mainstreaminggyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0IsmerkedésIsztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepekNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret