George Herceg

Milyen a jó szex?

George Herceg - 2018. február 10. szombat 20:35 - 87 hozzászólás

Az okosok azt mondják,hogy  minden szex jó, amit a benne lévő felek jónak tartanak, illetve éreznek. Tehát a dolog maximálisan szubjektív. Minden jó, ami a felek közös beleegyezésén alapul, és jól esik nekik. A lényeg, hogy senkinek ne kelljen semmi olyat csinálnia, ami kényelmetlen, megalázó, esetleg undorral tölti el. Tényleg ilyen egyszerű lenne meghatározni milyen a jó szex? Valóban kizárólag az egyén szubjektív érzései alakítják, hogy mit gondolunk egy aktus minőségéről? Nem lehetséges, hogy a tágabb környezet,a média,a kortársak hatása is befolyásol minket, hogy mit tartunk az ágyban jónak és izgalmasnak? Mennyire befolyásolja a jó szexről alkotott véleményünket például a pornó? Eltérő szempontok alapján értékelik-e a szex minőségét a nők és a férfiak? Mennyire befolyásolja az egyén szexuális tapasztalata a minőségről alkotott véleményét? Érezheti-e valaki kiválónak a szexuális életét, annak ellenére, hogy kívülről az unalmasnak, netalántán kifejezetten prűdnek hat?

Passion

Véleményem szerint a férfiaknak a szex minőségéről alkotott véleményét három tényező határozza meg. (Kérem, hogy a nők a kommentekben írják le, hogy nőkét szerintük mi. Engem komolyan érdekel.) Az első az adott aktus érzelmi háttere, tehát hogy Én, mint férfi mit érzek az adott nő iránt, akivel szexelek. Nyilván tudok olyan nővel is ágyba bújni, aki iránt nem érzek semmit, sőt lehet, utálom is, de az ágyban jól megértjük egymást. A második szempont a vizuális élmény, tehát hogy a másik külseje, teste, hogyan és milyen erősen hat rám szexuálisan. A harmadik pedig, amit jobb híján nevezzünk szexuális viselkedésnek. Népnyelven, hogy mennyire bevállalós, kreatív és kezdeményező a hölgy. Tapasztalataim szerint, ha ebből a három tényezőből egy hiányzik, vagy nem megfelelő, attól még a férfiak az adott szexuális kapcsolatot kielégítőnek találják. Például előfordulhat, hogy az ember beleszeret egy nem túl dekoratív, de nagyon „perverz” nőbe, ekkor az esztétikai hiányosságot sikeresen kompenzálja a szerelem és a szexuális viselkedés kombója. Vagy amikor a nem szerelmes férfi összejön egy modell csajjal, akivel jól összeillenek az ágyban. A kapcsolat kitűnően működhet akár évekig, évtizedekig. Végül simán megtörténhet bárkivel, hogy a dekoratív barátnője passzív az ágyban, de az érzelmek és test feledteti ezt a kis „hibát”. Ezzel ellentétben, ha a három szempontból kettő nem működik, akkor borítékolható a szakítás, ezen nincs is mit magyarázni.

Élete során mindenki bejár egy szexuális életutat is. Több vagy kevesebb, netalántán egy, vagy nulla partnerrel tanuljuk a szexet. Az idő múlásával a szerzett tapasztalatokból kialakul, hogy mit szeretünk, és mit nem a szexben és az is, hogy mennyire vagyunk kíváncsiak és nyitottak, vagy ellenkezőleg konzervatívak és zárkózottak. Ha jó partnerre lelünk, akkor a fejlődésünk elindul vagy felgyorsul, ha nem akkor megmaradunk egy szinten. A csapda ebben az, hogy talán évekig, egy házasságban azt gondolhatjuk, hogy milyen fasza nemi életünk van, egészen addig, míg  jön valaki, aki nemcsak az újdonság miatt tűnik jobbnak, hanem olyan ajtókat nyit meg előttünk a szexben, amiről álmodni sem tudtunk azelőtt. Minden férfi emlékezetében van legalább egy olyan nő, aki ilyen hatást váltott ki belőlünk. Talán nem lett belőle tartós kapcsolat (általában ezekből nem lesz tartós kapcsolat), de az ember az ilyen nőt élete végéig sem felejti el.

Persze nemcsak a partnerek alakítják a szexuális minőségről alkotott véleményünket. Ott van például a pornó. Valóságos divathullámokat indított el. Kezdődött az orális szex-szel, majd jött az anál mánia, meg a csoportos örömködések. A pornóval a feministáknak az a baja, hogy tárgyiasítja a nőt. Véleményem szerint tárgyiasítja a férfit is. Ami nincs kimondva az inkább az, hogy olyan viselkedést mutat be a pornóipar, amire a férfiak a pornó előtt is vágytak, most viszont nap, mint nap vizuálisan találkozhatnak ezzel és ezt át akarják vinni a saját nemi életükbe. Ne legyünk álszentek. Nem lenne jó férfiként, ha a pornóban lévő szituációk egy része a valóságban is megtörténne velünk hétköznapi emberekkel is? (Azért néha-néha meg is történik.) Például a babysitterünk megkívánja  a feleségünket, aki ragaszkodik személyes részvételünkhöz is? A pornó nem a valóság, illetve a valóság egy sajátosan eltorzított képe. De azért a feministáknak azon is el kéne gondolkodni, hogy sok egyéb mellett nekünk férfiaknak az is tetszik a felnőtt filmekben, hogy ott a feleségnek sosem fáj a feje, nem köti az aktust a kuka leviteléhez, és nem ódzkodik a szopástól sem. Be kell tehát ismerni, hogy a mainstream pornó átalakította az ízlésünket a tekintetben, hogy mi a jó szex, de nem csinált belőlünk szexuális ragadozót. Senki sem erőszakol meg nőket azért, mert pornót szokott nézni. Tükörként érdemes azon elgondolkodni, hogy a Szürke ötven árnyalta és a hasonló irodalmi és filmes termékek mennyire befolyásolják a nőket a szex minőségének megítélésében. Lehetséges, hogy ostor nélkül már ne is induljunk a pesti éjszakába???


Az egyéni szerzői név alatt megjelenő cikkek nem a Férfihang.hu szerkesztőségének egységes állásfoglalását, hanem elsősorban a szerzők egyéni véleményét hivatottak kifejezni, bemutatni; céljuk sok esetben mindössze a vita, párbeszéd kezdeményezése a művészi provokáció eszközével. Az írások közlésére a véleményszabadság és a médiapluralizmus érvényre juttatásának igényével kerül sor. A Férfihang.hu szerkesztőségének, moderátorainak elsődleges feladata a vonatkozó törvényi keretek és a jóízlés kívánalmainak betartatása.
2 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 5 2 olvasó átlagosan 5.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Csajozás - Szex rovatban.


Hasonló témájú cikkek:
Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (87) Hivatkozások (0)
 1. A feministák egyik ordas nagy hazugsága a sok közül, ami valami miatt visszhangra talált a társadalomban is, az, hogy a férfiak a nőket szexuális tárgynak tekintik.

  Vesszőparipám, amit nagyon fontosnak tartok minél többször és minél több helyen kimondani és megfelelően kihangsúlyozni, hogy mi, férfiak a nőket nem szexuális tárgyaknak, hanem szexuális lényeknek tekintjük!

  Igazam van, uraim, vagy igazam van? Én még sosem tekintettem egyetlen nőre sem szexuális tárgyként, és még sosem találkoztam olyan férfival, aki igen. Bár, most hogy jobban belegondolok… hmmm… lehet, hogy tényleg el kellene kezdenünk szexuális tárgynak tekinteni a nőket? :) A bétáskodásnál, piedesztálra emelésnél biztosan jobb lenne, sokkal beljebb lennénk vele…

  Ami a jó szexet illeti: számomra az a jó szex, amikor rá tudok venni egy számomra vonzó nőt arra, hogy önként és dalolva örömet akarjon nekem szerezni a testével, és örömét leli abban, ha nekem gyönyört okoz.

  Valahol ebben, mármint a férfinak való örömteli megfelelésben rejlik szerintem a szenvedélynek és a nők orgazmusának a kulcsa, nem pedig abban, hogy a férfi görcsösen akarja valami tuti technikával feljuttatni a partnernőjét a csúcsra. Mert ezen utóbbi jelenség ismét csak a férfiak gondolkodásának elnőiesítését, a szexhez való ősi női hozzáállás mesterséges átvételét jelenti a férfiak által a modern feminista, Blue Pill-es kondicionálás hatására.

  0     0
  • “Vesszőparipám, amit nagyon fontosnak tartok minél többször és minél több helyen kimondani és megfelelően kihangsúlyozni, hogy mi, férfiak a nőket nem szexuális tárgyaknak, hanem szexuális lényeknek tekintjük!”

   Megkockáztatom, hogy a ‘sexual object’ az angol nyelvben kicsit más csengésű, mint nálunk a szexuális tárgy kifejezés. Eredetileg nem arról van szó, hogy te egy használati tárgynak látsz egy adott nőt, mintha az asztal lenne, hanem úgymond ő a vágyaid tárgya, azaz a probléma az, hogy érzel iránta szexuális vágyat, és ezt ki is fejezed, ahelyett, hogy pl hercegnőként bánnál vele.

   Akárhonnan nézzük is, mindenképp egy férfigyalázó propaganda szólamról van szó, egy pillanatig se akarom védeni a femiket, de azt, hogy mi tárgyaknak látjuk őket, azt ők se gondolták komolyan – csak ugye, így sikerült lefordítani azt, hogy sexual object.

   0     0
 2. A pornóval az az egyik gond, hogy a világot és benne az emberi szexualitást úgy ábrázolja, mintha az egész pusztán arról szólna, hogy az egyes emberi testek milyen hatással vannak egymásra. Mintha az egész csak arról szólna, hogy mindenki vegye le a ruháját, és azok a testek amelyek hatással vannak egymásra összepározódnak. A pornófilmek ezáltal egy teljesen hamis képet és világfelfogást implikálnak az emberi szexualitásról.

  0     0
 3. Szerintem a jó szex legfontosabb alkotóeleme, hogy lelkes legyen a nő. Ha lelkes, akkor lehet ügyetlen, lehet kicsit kevésbé szép is, de jó lesz a szex. Persze ha gyönyörű nő jön nagyon kívánósan az a tuti.

  Az érzelmekkel úgy vagyok, hogy ha a beindulást nem gátolják meg (gyűlölet, félelem, bosszú, lenézés meg tudja), akkor utána már mindegy. Ha már megy a toszás, akkor számomra már csak test van, lélek nincs.

  Engem a pózok, “extrák” (ahogy kurváék hívják) satöbbi nem érdekelnek már. A pina jobb mint a segg. Két nővel csak a baj van. Legyen egy nő, legyen pinális szex misszionárius pózban, ha a nő lelkes, akkor király. Ha meg nem az, akkor éntőlem kínálhatja a valagát, vagy vághat nyílást a combjába is (a lá Sáde Márki), beleszarok.

  0     0
 4. Nehéz általánosítani a jó szexet illetően. Talán két dolgot lehetne kiemelni. Legyünk benne a pillanatban (ami nem is olyan egyszerű) ill. hogy a nő agyával is dugjon az ember ne csak a testével. Mindkettőhöz szükséges  gyakorlás és a sok(féle) nő. A jó dugás olyan, mint a tánc. A férfi kezdeményez, vezet, a nő meg válaszol rá. Nem is véletlen hogy a nőknek szexuálisan vonzó az életben kezdeményező férfi (meglehet hogy ösztönösen az ágybeli okok miatt).

  Szerintem a nőkkel kapcsolatosan az érzelmi-lelki stimuláció fontosabb, mint a fizikai.  Nem szabad elmerülni a technikai részletekben! A lelki aspektushoz tartozik a dominancia kimutatása a szexuális együttlétben. Evolúciósan erre vagyunk programozva, a női érzelmi-izgalmi válasz erre a legerősebb.

  Daniel Rose Sex god method című könyve meg tényleg jó. Szerinte négy alkotóeleme van az élvezetes együttlétnek. A dominancia, az érzelem, a változatosság és a pillanatban való elmerülés képessége. E négy elem egymással kapcsolatban van, a nálunk jobb alkotóelemek valamennyire képesek korrigálni a kevésbé jókat.

  0     0
 5. Mivel a nők véleménye is meg volt kérdezve,íme az enyém. Kihangsúlyozom,hogy ez a vélemény kizárólag rám vonatkozik,nőkről általánosságban nem tudok nyilatkozni.

  Nálam a jó szex kölcsönösségre épít,ez alap. Maga a tetszetős külső önmagában nekem semmi,egyáltalán nem indít be (tényleg). Sokkal több kell annál,hogy megkívánjam (másnál lehet máshogy van). Érzelmi alapú, szeretnem kell ahhoz,hogy jó legyen vele a szex és az is kell,hogy ő szeressen (nem véletlenül nem volt sok partnerem,meg egyéjszakás,meg csak szex kapcsolat soha). A jó szexben én gyönyörűnek,nőnek érzem magam,igazi nőnek,akit megkívánnak és ez a megkívánás (ami érzelmeken is alapul) az én vágyamat az egekbe hevíti. A jó szexben eszembe sem jut,hogy hoppá,itt van már egy pici narancsbőr és a hasamon is egy kis hurka….stb,mert tudom,hogy az Ő szemében gyönyörű és kívánatos vagyok. Teljesen el tudok lazulni,teljesen megbízom benne,eszembe sem jut,hogy bármi olyat tenne nekem,ami nem jó,vagy megalázó,persze ezt az ember ,hogy kinek mi jó megfelelően kommunikálja is. Mindent oda akarok adni és mindent meg akarok belőle kapni.

  Teljesen ki tudok nyílni,át tudom engedni magamat neki és igen,igaza van Eleknek,a nők nagy része,köztük én is,szeretem ,ha a párom dominál,ha ő kezdeményez,de nem zárkózom el időnként én sem a kezdeményezéstől. Szeretek nappal, “fényben” szeretkezni-a párom meg pláne. Én is vizuális vagyok,talán azért nem annyira,mint a férfiak,de jobban ,mint az átlag nők azt hiszem.Felemelő így kommunikálni a férfival,akit szeretek,így elmondani neki,hogy mennyire oda vagyok érte és szeretek örömöt okozni,szeretem boldoggá tenni,ráadásul tudom,hogy ő ezt mindig-sokszor többszörösen viszonozni akarja,mert ő meg ettől boldog. És mivel ennyire jó együtt,szeretjük egymást,így nem igazán kopik a dolog,8. évünkben is elképesztően jó vele.

  0     1
  • Ezek az általad leírtak hogyan viszonyulnak az időhöz pontosabban a gyakorisághoz?  Egy másik a gyakoriságra  vonatkozó beszélgetéshez kapcsolódva:ha neked mondjuk 3-4 nap kell ,hogy újra fogadóképes szerelmes állapotba kerülj de a társad már másnap vagy két nap múlva ismételni akar, az a szex nagy valószínűséggel(legalábbis számodra)nem lesz olyan jó mintha vártatok volna még két napot? Vagy pedig nem is próbálkozik ,alkalmazkodott hozzád vagy esetleg az a szerencsés helyzet áll fönn hogy teljesen egyformák a mennyiségi igényeitek és még ezen igények korral történő változása is.

   0     0
   • Nálunk olyan kb heti 3-4 alkalomra állt be a dolog. Mivel én 47 leszek,ő meg 52,neki ez elmondása szerint elég. Nálunk eléggé adott,hogy munkanapjaimon nem nagyon van szex-egyrészt estére ő is fáradtabb,és én 12 órás műszakokat “nyomok” (hajnali 3.20-as kelés,haza meg  legkorábban este fél 7 az érkezés),szóval a munkanapjaim kilőve,mert fizikailag képtelen lennék egy gyors zuhany és ágyba dőlésen kívül másra.A két szabadnapomon (ha szerencsés esetben van kettő),akkor a legtöbb esetben mindkét napra jut szex..Elmondása szerint minden nap nem bírna szexelni,ráadásul nálunk nem rövid gyors együttlétek,hanem igen minőségi,hosszabb szeretkezések vannak,igen változatos módon.(ezért mondom,hogy nagyon szerencsés nő vagyok). Egyébként valóban szerencsés helyzetben vagyunk,mert nagyon hasonló az étvágyunk. Viszont menses után közvetlenül (én akkor vagyok fogamzóképes,a lányommal is így estem tervezetten teherbe),elképesztő módon,szinte egész nap kívánom a szexet,akár naponta és tényleg nagyon fáradtnak kell lennem ,hogy ne legyek kapható rá.Ez kb 1 hétig tart,utána is kívánom,de akkor a már “beállt 2 nap igen ,2 nap meló játszik.Azt hiszem mi korunkhoz képest (legalábbis a Hunn-nak linkelt felmérés alapján),jóval többet szeretkezünk,mit az átlag. De ez abból is fakad,hogy nagyon-nagyon jó mindkettőnknek.Én eléggé nyitott vagyok a dolgokra és elmondása szerint az a jó neki bennem,hogy szívből csinálom és látja ,érzi,hogy én is élvezem.

    0     0
 6. Oh-oh a nők is gyakorolják önkéntesen- sőt kezdeményezve a majdnem legdurvább pornós dolgokat- ha megfelelő a partner. :)

  3- 4 genetikai lottónyertes exmodell haveromnál a nők szokták kezdeményezni ezeket (többes, pisi, vadabb sub dolgok ld szürke 50 stb).

  Szóval perverz, mocskos disznó is abból a bétából lesz, aki az -ÁGYBAN- megpróbál alfaként viselkedni( az alfa az bővérű,fantáziadús bika marad), és a nők is neki adják elő az “erkölcsös, méltóságos naccsasszonyt” :)

  Szóval a női kettősmércés totális relatívizmus, itt is fenn áll.

   

  2     0
 7. Az Én (férfi) szemszögemből: ( Persze erről sem “illik” őszintén beszélni…) Amikor azt utcán megyünk – legyünk őszinték – nagyok sok egyáltalán nem vonzó (és sokszor nem ápolt) egyáltalán nem idős(!) nőt látunk…  Na most nekem ne mondja senki, hogy ezekkel a nőkkel ugyanolyan jó a szex, mint egy vonzó (és nem szexbomba) nővel…   Számomra a jó szex csak “jó nővel” képzelhető el…  Tudom persze, hogy nagyon sok ápolatlan, és nem vonzó férfi is ugyan annyi van (ha nem jóval több…)

  Lehet itt jönni az “azonos hullámhosszal”, meg a “kölcsönös megbecsüléssel”, meg a “elfogadáson alapuló tisztelettel”…meg hasonló idealista közhelyekkel, de azért az utcán csak minden férfi a “jó nőket” nézi meg…Nem…?? Vagy nem…??? :)))

  Az megint egy másik kérdés, hogy mennyi férfi “jut hozzá” életében egy aránylag jó nőhöz..??  Elnézést ha erős voltam, (lehet nyugodtan minősíteni a férfiakat is, mert ugyan ez érvényes oda vissza ám…!!!)

  0     0
  • Totál igazad van szerintem. De ezek a nem ápolt nők is megtalálják a foltjukat. Egy magára valamit is adó férfi nyilván egy ápolt,csinos nővel kezd. Persze a csinosság részben genetikai,de azért nagyon sokat lehet tenni érte. Számomra férfiak részéről ugyanúgy elvárt az ápoltság,nem  hiper márkás,de normális öltözködés…

   0     0
   • ” Egy magára valamit is adó férfi nyilván egy ápolt,csinos nővel kezd” Egy magára valamit is adó férfi azzal a nővel kezd akire ráizgul.

    0     0
  • Hogy kit néz meg az ember az utcán meg az ,hogy kivel milyen jó a szex nem biztos,hogy egyenesen arányos egymással.Megint fogalmak keringenek amik alatt biztos sokan mást értenek.Mindjárt az ápolt, aztán a vonzó,egyáltalán nem vonzó, vonzó de nem szexbomba, aránylag jó nő,jó nő.Még a szexbomba talán a legkönnyebb de még az se egyértelmű.

   0     0
  • “sok egyáltalán nem vonzó (és sokszor nem ápolt) egyáltalán nem idős(!) nőt látunk…  Na most nekem ne mondja senki, hogy ezekkel a nőkkel ugyanolyan jó a szex, mint egy vonzó (és nem szexbomba) nővel”

   Senki nem mond ilyet, csak az éhező beéri a moslékkal is. Ha találnak olyan elkeseredett szerencsétlent, aki vele is beéri, akkor minek változtassanak magukon? Persze tudják ők, hogy nem néznek ki jól, ami frusztrálja is őket, meg az a tudat, hogy a jó pasik le se szarják őket.
   A trabant is elviszi A pontból B-be, de nyilván nem szívesen ül bele senki.

   2     0
  • Persze a legtöbb média publikáció ebben a témában (is!) próbálja a “nagy élet mézesmadzagát” elhúzni az átlagemberek előtt, de az emberek sokkal nagyobb százalékának mégis csak a “kis élet”-el kell beérni….

   Így van ez mióta világ a világ! :) :(

   0     0
 8. Ez a szex téma is pont olyan túlértékelt a mai társadalomban mint a fogyasztási cikkek.

  A jó szex amikor olyan kívánatos a nő hogy gumi nélkül maximum 3-5 perc aktus végén telelövöm a hüvelyét, miközben kapaszkodik a hátamba és forró lehellettel, nyögdécselésekkel mutatja ki hogy erre a faszra vágyott egész életében.

  Tőlem írhat a bulvársajtó, szexológus, brit tudósok mindeféle szart hogy milyen pózban, hány óráig, hány női orgazmust elérve, milyen segédeszközökkel, análba, csoportosan lesz jó szex. Szarok mindegyikre, baromság.

   

  3     0
  • Nem jó nő, ha 1 percnél több kell.

   0     0
  • +1 Ennyi

   Vagyis inkább én úgy írnám, h a jó szex az, amikor mindketten élveztük, és megőrültünk a vágytól. Minden más mellébeszélés.

   1     0
  • Szenvedélyes 3 perc max. Sose értettem mi a jó abban, ha órákig gyaszatolunk egy nőt. Az unalmas, majdnem olyan, mintha dolgozni kéne.

   0     0
  • egy fogmosásnyi idő nàlatok az egy menet?

   1     7
  • Én is olvastam sokat a ráhangolódásról(mármint a nő oldaláról) az előjáték fontosságáról ,magáról az aktusról ,az utójátékról ,a leírtakat próbálgattam folyamatosan az évek során.Nyilván másokkal is beszéltem sokat a témáról nőkkel és férfiakkal.Amit ki akarok hozni:Itt azért nagyon sokan írnak a rövid ámde (talán állati jelző lenne a legjobb )mégis100%-os szexről.Bár mint az elején írtam a könyvek azt preferálják, vajon nem ez a második verzió a “természetes” mindenféle jógi levegővisszatartásos 2-3 órás nyelvelharapós aktusokkal szemben.Kérdem ezt azért is mert ugyan kisebb arányban de előfordult ,hogy a nő is kimondottan ezt igényelte.Hogy az előjáték számára már kimerült abban,hogy elvittem “valahová” nem tudom,de többször többekkel tapasztaltam ezt.Persze a második menetet már nem lehet 3 perc alá vinni de az más.Ugye a kérdés az volt hogy milyen a jó szex.

   0     0
   • Nyilván létezik az a “kiéhezett” állapot,amikor egy nőnek is nagy örömet okoz egy gyors menet.De ez a 2-3 perces aktus (és még büszkék is rá?!) ,hát ez a nők zömének arra sem elég,hogy egyáltalán felizguljon. Az (egyáltalán ) orgazmusra képes (és itt megint ne abba menjünk bele,hogy miért is nem képes,mert erről egyébként ők maguk is tehetnek,legalábbis részben mindenképp) nőknek minimum egy 5-10 perces előjátékra szüksége van ahhoz,hogy abba az állapotba kerüljenek,hogy egyáltalán esélyük legyen az örömteli végkifejletre. Persze itt nem arról van szó ugye ,hogy a partnernek mi a jó,a 2-3 percesek azt írták le,hogy NEKIK mi a jó és ezt el kell fogadni. Az más kérdés ,hogy egy igazi,szexben-ágyban jól teljesítő férfit érdekelnie kell ,hogy a partnerének is jó legyen .(Tisztelet RedGreg hozzászólásáért). Ha annyira “jó  a nő”,akkor meg bánhatja,mert egy ilyen 2 perces menet után meg jön a következő cikk témája ,hogy a csaj egy-két alkalom után faképnél hagyja.És ez a “ne bánd,mert legalább megdugtad” azért enyhén szólva olyan “savanyú a szőlő”  érzetet kelt. A fiatalabb kolleginák itt ezekre a férfiakra mondják egy legyintéssel és lesajnáló vigyorral,hogy “á az egy 2 perces”.

    Persze ,lehet nő,aki a 3 perces aktusokra “bukik”,de a többség nem….Túlbonyolítani valóban nem kell,de egy tartós kapcsolatban ,ha valaki (akár férfi,akár nő) nem figyel a párjára,annak a kapcsolatnak annyi.

    0     0
    • Ez az ,hogy nem kiéhezett állapotban a nő kérése volt, hogy hagyjam a fenébe a “sallangokat”.Nem a kétperces menetekre bukik hanem valami miatt kimondottan azt is igényli rendszeresen.Ha egy érzéketlen tuskó is lennék ha másért nem önzésből is figyelném mi a jó a partnernek mert ez visszahathat rám.Pontosítom a kérdést miért van az ,hogy az egyik nőnek vagy akár ugyanannak is van hogy az “állati szexre” van igénye míg máskor a romantikus filmek teljes tárháza a minimum.Vagy megfogalmazom másképpen.A pár egyesített élménye tehát a nőé is és a férfié is együtt,mikor nagyobb ha mindketten ösztönből egymásnak esnek közös óhajra ,vagy a férfi egy hónapig udvarol, aznap szerelmes üzeneteket küldözget este randevú gyertyafényes vacsora a férfi nagyon gyengéd ám határozott jeleket küld,következő színhely egy két órás előjáték aztán végeláthatatlan aktus(ok) és reggel kilenc fél tízkor a férfi ágyba hozza a reggelit miután egy óra hosszat szerelmesen bámulta alvó kedvesét. Ismétlem a kettőjük összegzett élménye a kérdésem.

     0     0
     • Attól függ hogy kapcsolati szex-e. Ha az akkor 90% állat, 10% romantika. Ha nem kapcsolati, akkor meg a kiéhezettségi faktor függvénye, de jobbára állat.

      0     0
     • Ez egyénenként nagyon változó,sőt egyénen belül is  igen hangulat függő. Sorry ilyenek a nők. Én is van hogy keményebben kívánom,van amikor meg szerelmes összebújósan. És van ,hogy egy hosszabb együttléten belül így is úgy is. Hogy miért van,jó kérdés…talán időnként kell az az érzés,hogy birtokol a férfi,hogy eszméletlenül kíván és jó keményen “férfiasan” megdönget,de az is kell hogy szeressen,hogy érezzem a “lelkét”. Ezt nem szabad elvárni egy férfitól,hogy kitalálja,ezt kommunikálni kell felé. Nyilván a férfi is kommunikálja,hogy ő épp mire vágyik.Párkapcsolatban ez kialakul,teljesen egymásra lehet (jó esetben) hangolódni,már érzi az ember,hogy a másik mire vágyik .

      0     0
     • két percet könnyebb megjátszani.
      ha élvezi veled a 45 perceset, akkor az elemit is.
      Ha egyáltalán nem szereti a hosszú szexelést, gyanakodhatsz.

      0     0
    • Tényleg? Hát akkor a nők miért nem akkor jöttek, amikor huszonéves srác voltam? Amikor még érdekelt? Amikor legnagyobb vágyam az volt, hogy megfeleljek a nők elvárásainak, természetesen az ágyban is? Jöttek volna akkor. Mostanra már nem érdekel a nők orgazmusa. Ugyanannyi ideje van rá, mint nekem. Ha három perc, akkor három perc. Játssza meg az orgazmust, vagy hadd szenvedjen a ribanc, kit érdekel?

     És tudjátok miért? Mert lassan már úgy vagyok vele, hogy fontosabb számomra, hogy a nőknek rossz legyen, mint hogy én magam boldog legyek. Mert a fiatalságom, a felnőtt életem nagy része elment a nem önkéntes cölibátus magányában és szexuális nyomorában. És ezért fizetni fognak, ahogy nekem kellett fiatal férfiként megalázkodva fizetnem a nőknek a szexért. Én egy puszit, egy simogatást, egy kedves mosolyt, egy emberi érintést nem kaptam a nőktől fiatal férfiként. És nem rajtuk múlt, hanem a Red Pill-en, hogy ma ez már nem így van, és nem úgy kell megdöglenem, hogy ez végig így maradt – mert a nőktől akár maradhatott volna ez a sorsom életem végéig. Tisztában vagyok vele, hogy mindez 50%-ban rajtam múlt és a saját hülyeségemen és az én felelősségem, de 50%-ban a nőkön is. Úgyhogy fontosabb számomra, hogy mindezt visszaadjam, mint a happy end.

     Ahogy Jordan Peterson mondta az egyik előadásában: -”Not everybody wants to win. There are people who just want mayhem.” Ilyen vagyok én is.

     0     0
     • Szerintem csak magadat fosztod meg ezzel egy esélytől egy jó,harmonikus kapcsolat lehetőségétől,de valóban a te életed,te döntésed.

      1     0
      • Szerintem csak magadat fosztod meg ezzel egy esélytől egy jó,harmonikus kapcsolat lehetőségétől,de valóban a te életed,te döntésed.

       Kizártnak tartom, hogy számomra ilyen kapcsolat egyáltalán lehetséges lenne. Én az elmúlt 25 évből, ami összesen 9125 éjszakát jelent, összesen 2 éjszakát töltöttem úgy, hogy kölcsönös vonzalmon és örömszerzésen alapuló szex volt a programom. Vagyis az elmúlt 219,000 órából mindössze 24-et. Minden más esetben prostival voltam.

       Ennyi idő alatt sem önmagáról, sem a nőkről, sem a szexről nem sokat tud megtanulni az ember. Vagyis – prostikat leszámítva – majdnem olyan tapasztalatlannak számítok, mint 13 évesen. Ezért fogalmam sincs, hogy vonzó vagy taszító vagyok-e ruha nélkül, illetve hogy jó vagy rossz vagyok-e az ágyban, mert soha nem kaptam erről visszajelzést. Emiatt néha iszonyatosan szorongok is. És mindez természetesen nem egy olyan dolog, amit el lehetne mondani, amit meg lehetne beszélni egy nővel.

       Szóval az, hogy valaha is normális szexuális életem legyen, vagy egyáltalán csak az, hogy őszintén beszélni tudjak a szexről egy nővel – mondjuk a partnernőmmel, ha lenne olyan – eleve kizárt. Ide vezet a nem önkéntes cölibátus, amit a feminista és Blue Pill-es kondicionálásának köszönhet az ember – megfejelve persze a saját fiatalkori hülyeségével és “approach anxiety”-jával… Csoda-e hát, hogy az összes feministát, akik hasonlóképpen tönkre akarják tenni a fiatal férfiak életét, a kötél végén himbálózva akarom látni?

       0     0
       • És mit szólsz a 28 éves szűzhöz aki férjet keres?

        0     0
        • És mit szólsz a 28 éves szűzhöz aki férjet keres?

         Aranyos csajszi ez. Mondjuk nekem az az első benyomásom róla, hogy valószínűleg leszbikus lehet. Ugyanis picit férfias a karaktere, a beszédje és az álla, ezért gondolom ezt. De amúgy minden oké vele, simán el fogja tudni veszteni a szüzességét ha akarja, és férjet is fog találni magának. Nem féltem én őt.

         0     0
       • Ez igazán sajnálatos, a leírtak alapján úgy tűnik magaddal kellene előbb dűlőre jutni. Elvégre önmagad megváltoztatása jóval könnyebb dolog, mint a világé.

        0     0
       • “”Én az elmúlt 25 évből, ami összesen 9125 éjszakát jelent, összesen 2 éjszakát töltöttem úgy, hogy kölcsönös vonzalmon és örömszerzésen alapuló szex volt a programom. Vagyis az elmúlt 219,000 órából mindössze 24-et. Minden más esetben prostival voltam.”"

        Szomorú, de nézd azt, h a következő 219000 órában még lehetsz akár 219000 órát is olyannal, akivel kölcsönös vonzalom van.

        “”Ennyi idő alatt sem önmagáról, sem a nőkről, sem a szexről nem sokat tud megtanulni az ember.”"

        Mindent meg tud tanulni, és pont eleget.

        “”Ezért fogalmam sincs, hogy vonzó vagy taszító vagyok-e ruha nélkül, illetve hogy jó vagy rossz vagyok-e az ágyban, mert soha nem kaptam erről visszajelzést”"

        Valahol szomorú ez a szorongás, és az ebből fakadó frusztráció, de ezt neked kell leküzdened, neked kell túllépni rajta. Ha a nő levetkőzött neked már biztos, h vonzó vagy számára ruha nélkül. A másik fele meg dehogynem kapsz visszajelzést. Minden együttléttel kapsz visszajelzést. Csak sokan azt képzelik magukról, h ők tudják mi kell a nőknek, azt jól megcsinálják este, v reggel, v délelőtt, v mindegyik alkalommal, és a nő élvezi is, amíg a rózsaszín köd tart, aztán viszont jön a panasz, h nem is figyel rám. És igazuk is van, mert tényleg nem. Kérdezz meg 10 ilyen férfit, h hol vannak a barátnőjük erogén zónái, illetve, hogy az egyértelmű erogén zónáknál mit szeretnek ezek a nők, és kukán fognak nézni, h most mi van? Szóval mit szeretnék ebből kihozni? Azt, hogy amikor új emberrel szeretkezel és tényleg vele akarsz hosszú időt tölteni a tapasztalat csak annyit számít, hogy tudd, meg kell ismernetek egymás testét ahhoz, hogy igazán jó legyen mindig.

        “”amit meg lehetne beszélni egy nővel.”"

        Amúgy meg lehet, barátkozz össze eggyel, és nyugodtan meg fogod tudni vele beszélni. Igaz szex nem valószínű, hogy lesz, de amúgy is fontos, h barátságot tudj kialakítani nőkkel, ha azt akarod, h tartós kapcsolatod legyen. Mert annak a barátság az alapja, nem a féktelen szenvedély. Az legfeljebb fűszer lesz már 1 év után is :) De neked először a tükör elé kéne állnod, belenézni, és kitalálni, h valójában ki vagy te. Utána csak kapcsolaton agyalni.

        “”Csoda-e hát, hogy az összes feministát, akik hasonlóképpen tönkre akarják tenni a fiatal férfiak életét, a kötél végén himbálózva akarom látni?”"

        Értsd jól, de az életedet csak te tudod tönkretenni. Még a hatalom se. Az max elveheti, de tönkretenni nem tudja. Mindjárt kerítek neked egy verset hozzá.

        0     0
       • Na megtaláltam. Az öreg a verset Kistarcsán az internáló táborban írta, ahova Rákosiék dugták, miután félholtan hazakeveredett egy német internálótáborból, ahova azért került a megszállás után, mert ellenezte a zsidó törvényeket. És mielőtt lezsidózod nem volt az. Csak egy magyar tiszt, aki végigharcolta az első Vh-t. Na ő ott ilyen körülmények között írta meg ezt. Az életét el tudta venni a hatalom, de tönkretenni még nekik se sikerült. Szóval így állj a világhoz, ne úgy, h a feministák tönkreteszik. Nem teszik tönkre.
        Somogyváry Gyula
        Egy kidőlt fatörzs előtt
        Vénülő fűz az istenadta.
        Úgy állt napfénybe, zivatarba,
        mint akinek már úgyis mindegy,
        hogy könnyű pillangók keringenek
        körötte, vagy hópihék.
        Számba se vette: él-e még?
        Vénülő fűz az istenadta
        s a Duna zúg, oson alatta
        nagy idő óta, zajtalan.
        A vén fűz meg csak ráhajolva
        -mint hogyha titkon halgatózna-
        merengve nézi.
                               Így suhan,
        áramlik, s vissza sohse jő,
        Isten szolgája: az Idő.
        Idők partján állt, s vénült egyre,
        lombot nevelt, meg levetette,
        s kérgesedett az istenadta.
        Csodát ugyan ki látna abban,
        hogy vénülünk-itt ez a rendje-
        csak a víz jár a végtelenbe
        meg az Idő. Mert mind elmúlunk,
        a gyökerünkből kifordulunk;
        mi termő volt mibennünk itten,
        magához hívja majd az Isten
        s arégi fa: avarrá vál.
        Egyszer csak jön egy őszi szél
        és kettéroppant majd a tél,
        az utolsó szál vén gyökér
        s a fa kidől, és tovahordják
        és szétkorhasztják a habok.
        A fűz már belenyugodott.
        S akkor, egyszerre, más vihar
        hajtott föl villámival,
        s gyilkolta, zúzta a világot-
        hagyjuk! A gondolat is fáj,
        az ember szinte nem talál
        pontot e meggyötört világon,
        hol, mint madár a tarlott ágon,
        csak egy percre is nyugvást találjon.
        És lám, a fűz, az istenadta,
        törten és csonkig hasogatva
        -mikor úgy véled, vége már-
        egy szál gyökérből újra hajt
        s lerázva kínt, ezernyi bajt:
        új gallyra törtet, s fényre vár!
        Én Uram Isten! Hát e vén
        még élni kíván? S ölremén
        az életért? S új harcba kezd?
        Hát hányszor kell megölni ezt,
        hogy magát véggül is megadja?
        Megrendülten és áhitatba
        nézem e kérges bajnokot.
        S ámulva látom, hogy amott
        tovább is hajt egy másik ág,
        talán csak egyetlen gyökér,
        az utolsó, de él, de él
        s míg él: hitében verhetetlen!
        Hát hajtja, egyre vérmesebben,
        a nap felé új sarjait!
        S én röstelkedve állok itt:
        hát ez a vénség, ez tanít
        új reménységre engemet,
        akit már színte eltemet
        a kín s a gond nehéz avarja,
        hogy nincs halál, nincs elmúlás
        -amíg Isten nem akarja
        Nézem ez újból sarjadót
        és elordítom harcosan:
        halljátok meg ti korhadók
        -kik úgy hittétek, vége van-
        bénák, roncsok és összetörtek,
        kiégettek és meggyötörtek!
        Nincs még halál! Nincs még enyészet!
        Még nem végzett velünk a végzet!
        S legyen bár hegynyi omladék,
        mely ránk zuhant: kivájja még
        győzelmes útját minden águnk,
        s hajtunk, sarjadunk, kivirágzunk,
        mert istenáldott dacban égünk
        és csakazértis: százszor élünk!
        1950 Kistarcsa
        0     0
       • „Ezért fogalmam sincs, hogy vonzó vagy taszító vagyok-e ruha népkül“
        ha odáig eljutottál vkivel hogy meztelenek vagytok, biztos lehetsz benne hogy vonzó vagy.

        0     10
     • Azé nem jöttek mikor 20 voltál mert az állam bácsi pinát még nem oszt ingyen…..szar helyzet de ez van még most is, úgy hogy marad a vadászat.

      (Ez Hunnak kellet volna menjen a “nem jött csaj 20 éves koromban” rinyálásához)

      0     0
     • Nem is értem miért kerülnek el a nők.

      0     0
    • Nem a 2 perces szex miatt hagyják faképnél a férfiakat, legfeljebb valami egyéjszakás kaland röhögi körbe őket emiatt.

     Én nem lelem örömöm ebben a fajta hedonizmusban. Nekem a szex egy szükség amit ki kell elégíteni. Olyan mint az éhség. A kaja minősége egy szint felett nem számít nekem, viszont a hiánya annál inkább. A szex számomra inkább teher volt mint élvezeti forrás egész életemben. Energiát feccelni nők felhajtásába pusztán a szaporodási ösztön miatt. Márpedig viszonylag magas a tesztoszteron szintem, erősen működik ez az ösztön ami folyamatosan veszélyezteti a kényelmes monogám életemet. Egy oka van hogy nem lépek félre, hogy nincs az a fajta éhség amiért különösebb energiát fektetnék nők hajszolásába, és mivel erősen introvertált vagyok nem is fognak az ajtómon kopogtatni a lehetőségek.

      

     0     0
     • Nem a 2 perces szex miatt hagyják faképnél a férfiakat, legfeljebb valami egyéjszakás kaland röhögi körbe őket emiatt.

      De az ilyen is csak addig nevet, amíg szájon nem vágják. Utána sírni fog. Én ilyen esetben automatikusan ütnék.

      0     0
 9. Előszöris: én megtiltanám ez alatt a cikk alatt a kommentelést olyankonak, akik az utóbbi 12 órában nem basztak.

  0     0
 10. Lehet hogy off lesz de holnap van a nagybaszónap tehát munkára fel…..

  0     0
 11. Egy kis adalék a megcsalás és a jó szex kapcsolatáról:

  “Józan, paraszti gondolkodással arra gondol az ember, hogy a jó szex az a jó párkapcsolat melegágya, és fordítva, hogy ha a közösülés fantasztikus, akkor egyik partner fejében se fordul, hogy viszonya legyen valakivel. A University of Florida kutatása szerint ez nem teljesen igaz. Felmérésük azt bizonyítja, hogy a jó szex még több jó szex igényét indukálja, amit az adott partner nem feltétlenül a párjától akar megkapni.”

  Ennyit az alfahímekről:

  “Illetve a férfiak csinos feleséggel nem akarnak félre lépni, viszont a nők a jóképű férjüket megcsalnák.”

  0     0
  • Szerintem ez egy tömény baromság,már bocsánat.

   Jó szex nélkül valóban nincs jó párkapcsolat. Ha valami nagyon jó,az meg aztán végképp nem fog arra hergelni,hogy azt megkockáztassam,hogy elveszítem…Szerintem az emberek többsége,ha valamiben jól érzi magát,abból nem igazán akar kimozdulni.Egyébként alapvetően van a csalós fajta,meg a nem csalós fajta ember.

   ” Illetve a férfiak csinos feleséggel nem akarnak félre lépni, viszont a nők a jóképű férjüket megcsalnák.”

   Ez megint egy butaság. A szép és gyönyörű nőket is ugyanúgy megcsalják  rengeteg példát lehet hozni színésznők,modellek stb közül. A férfiak az” új,a más” miatt csalnak,a nőknek meg valóban tök mindegy ,hogy jóképű-e a férj,vagy sem,ő a jobbra bukik.

    

   0     0
   • Inkább úgy mondanám hogy a jó szex alapja a jó párkapcsolat. Nem arról van szó hogy 2 hónapig jó valakivel a kefélés, hanem hogy még 2 év után is.

    0     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

BESZÉDTÉMA - Bulvár
Felfegyverkezett a Femen

Újabb és újabb botrányaival rendszeresen követel figyelmet magának a Femen férfi- és keresztén...
Internetes társkeresők, a nethercegnők birodalma

Jórészt mindenki találkozott már azzal jelenettel, amikor a diszkóban öt-tíz férfi táncol körb...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Zaklatás = ha nem Brad Pitt próbálkozik

Vásári komédiába fulladt az a kezdeményezés, amit Alyssa Milano amerikai színésznő indított a ...
CSAJOZÁS - Szex
Az 5 leggyakoribb női sirám és magyarázatuk

Néhány női blog és komment elolvasása után összeállítottam a leggyakoribb 5 női sirám örök lis...
CSAJOZÁS - Szex
Mark és Lauren példázata

Az alábbiakban Mark és Lauren története következik. A valósággal való bármilyen egyezés csakis...
CSAJOZÁS - Szex
Sokat akar a szarka, de nem bírja a felesége

A Velvet randiblogján újrafelfedezték a megunhatatlan témát: a férj többet akar, a feleség vis...
CSAJOZÁS - Szex
Külföldi tudósítónk jelenti

Megkértem pár igazán tapasztalt srácot, hogy írjanak hasonló cikkeket, mint ez itt: A 10 legfo...
CSAJOZÁS - Szex
Amikor a ‘game’ menti meg a házasságot – Dave története – Második rész

Álljon itt most Dave története Hawaiiról, aki elmeséli nekünk, hogyan változott meg a házasság...
CSAJOZÁS - Szex
Nyakunkon a SEXIT: ismerkedjünk meg a csajozást végleg feladó férfiakkal

Ezek a fiatalemberek nem vágynak barátnőre, nem akarnak gyereket és a szexuális kapcsolatok eg...
CSAJOZÁS - Szex
Már megint a férfiakat nem találja valaki

Szilvia írta meg tíz évnyi párkeresésének hiábavalóságát a WMN oldalán, és tette fel kétségbee...
CSAJOZÁS - Szex
Milyen a jó szex?

Az okosok azt mondják,hogy  minden szex jó, amit a benne lévő felek jónak tartanak, illetve ér...
CSAJOZÁS - Szex
A Tinder-lányok végrendelete - Mégis mit kell még eltűrnünk a nőktől?

Bevallom férfiasan, soha a büdös életben nem állna szándékomban komoly kapcsolat céljából regi...
CSAJOZÁS - Szex
A férfi-nő kapcsolatok leromlásáról

Alapvetően nem kenyerem konkrét személyeken élcelődni, de mikor megláttam, hogy a FIX TV r...
CSAJOZÁS - Szex
Gyöngyszemek a TRP kincsestárából

Az alábbiakban két TRP fordítás következik Projectselftől ill. Archwingertől. Jó olvasást! ...
CSAJOZÁS - Szex
Férfisors?

Emlékszel? Milyen boldog voltál mikor végre összejött. Ott volt veled a kis kollégiumi szobádb...
CSAJOZÁS - Szex
Bevezetés a piros pirulába 1. - Biztosan szükséged van rá?

Itthon is egyre nagyobb érdeklődésre tartanak számot elsősorban a férfiak körében az ún. alter...


androfóbiaApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagender mainstreaminggyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0IsmerkedésIsztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepekNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret