Miért válnak egyre gyermetegebbé a nők?

Richter András - 2018. február 13. kedd 00:54 - 269 hozzászólás

Néhány sikerkönyv nyomán évek óta virális mémként terjed a médiában az a férfihibáztató gondolat, hogy korunk férfiai képtelenek felnőni, a mamahotelben rekednek, állandóan csak videójátékoznak, söröznek, csupán alkalmi kapcsolatokat tartanak fenn, nem hajlandóak elköteleződni és így családot sem alapítanak. Itt a Férfihangon már fél évtizede született a témával kapcsolatban egy cikk, amely Kay S. Hymowitz „Manning up” című könyvére reagálva mutatott rá, hogy a férfiak családi szerepvállalástól való tartózkodása, mint válaszreakció nagy mértékben összefügghet a feminizmus társadalomromboló hatásaival.

Az elfogult, feminista álszakértők viszont egyre tovább fűzik vádjaikat, és ma már egyenesen úgy állítják be a helyzetet, hogy a nők különösen felelősen gondolkodnak a jövőről, felnőtt módon gyorsan házasodnának, hogy mielőbb gyermeket vállalhassanak, csakhogy a felnőni képtelen férfiak rendre keresztülhúzzák a számításaikat. Amíg a férfiak az őket ért vádakra adható válaszokat keresgélték védekező pozícióban, addig sem értek rá kritika alá vonni a modern nő viselkedésformáit. Viszont én azt javaslom, hogy a szétlőtt, nyakunkba omlani készülő lövészárkot elhagyva lendüljünk ellentámadásba és szemléljük egy kicsivel kritikusabban a nőket!

kiddygirl

Nem kevesebbet állítok, minthogy hamar ráébredhetünk, hogy a férfiakkal szembeni kritika nem hogy nem állja meg a helyét, hanem az állításoknak jórészt éppen az ellenkezője igaz. Mindenek előtt látnunk kell, hogy a 20 és 40 közötti, még legalább tíz évig bulizásra vágyó, gondtalan szórakozásba nyakig merülő nők legalább olyan gyakoriak, mint azok, akik a teljes fizetésüket elszórják a plázákban felesleges dolgokra. Mindeközben lényegében csak abban bizakodnak, hogy majd becserkésznek egy fehér lovon érkező herceget, aki úgyis meseországba repíti őket, és ha már úgyis ott van, akkor megoldja az életüket és mellesleg mindörökké eltartja őket. „Hát a problémák megoldása a férfiak dolga. Nem?” – kérdezik ezek a „felnőtt” nők gyakran. Csak hogy a fiatal nők legszembetűnőbb viselkedési trendjeire emlékeztessek: húsz év feletti korban is plüssállatokkal aludni, manipulációval vagy hisztivel kizsarolni egy-egy új ruhát, cipőt, harmadvonalbeli kultúrát fogyasztani, számottevő önművelés, hobbi és a pasifogáson is túlmutató élettervek nélkül létezni nem vall túlságosan felnőtt gondolkodásra.

Semmiképp sem kell messzire mennünk, hogy lássuk azt a döbbenetes elgyerekesedést, ami a nőket jellemzi az utóbbi két évtizedben. Túl azon, hogy anyáink huszonéves korukban már bőven szülők voltak, a gondolkodásbeli különbségek még élesebbek. Ha akkor úgy viselkedett volna egy nő, mint egy mai húszas-harmincas nő, akkor valószínűleg szellemi fogyatékossá nyilvánították volna plüssnyuszistól-mindenestől. Csakhogy a nőmédia és az álszakértőik minderről tudomást sem vesznek, az ő szemükben ezek a nők csak a férfiak áldozatai, akik így kénytelenek vigasztalódni.

Miért válnak a mai nők egyre gyermekesebbé? Hogy erre a kérdésre választ találjunk, mindenek előtt arra a környezetre kell fókuszálnunk, amiben a nők felnőnek. Nem kétséges, hogy egy fiúgyermek neveltetése már kezdetektől más, mint a lányoké. A neves pszichológus, Philip Zimbardo „Nincs kapcsolat” című könyvében részletes tanulmányokat közöl arról, hogy a fíúcsecsemőket hosszabb idő után veszik fel, ha sírnak, ezzel azt a burkolt üzenetet közvetítik feléjük már korán, hogy nem számít, ha panaszkodnak, önmagukon kívül senkire sem számíthatnak. Ezen kívül kevesebbet dalolnak nekik, ritkábban hallgathatnak mesét, és kevesebb alkalommal olvasnak fel nekik, mint a lányoknak. Mindez alkalmasint az önállóság mellett sajnos arra is megtanítja őket, hogy nem érdemlik ki a szülők idejét és erőfeszítését, tehát sokkal jobban kell igyekezniük. Később aztán, a kamaszkoruk környékén a fiúk durva játékokban és csapatsportokban tanulják meg a küzdőképesség és a fájdalomtűrő képesség fontosságát. Nagyjából ebben az időben ébrednek rá arra is, hogy egy párkapcsolatban – különösen anyagi téren – mit várnak el tőlük, ezért aztán a kevésbé élvezetes munkák felé kénytelenek orientálódni, mivel azok jobban fizetnek. „A fiatalembereket még ma is arra szocializálják, hogy úgy gondolják: jól fizető állásra kell szert tenniük, hogy abból majd fenntartsák a családjukat; de a fiatal nők nem kapják meg ugyanezt az üzenetet. Ide vezethetők vissza az azzal kapcsolatos statisztikák, mint hogy miképp vélekednek az emberek arról, kinek kellene fizetnie a randin” – írja Zimbardo. Vagyis egyértelműen megállapíthatjuk, hogy a nőket már születésüktől fogva egy jóval gyerekesebb életmódra szocializálja a környezetük.

További fontos tényező a média és mellette mindazok a „kulturális” források, amelyekből a nők merítik mintáikat. A női lapok a legtöbbször eleve konzumidiótának szocializálják őket, akik mint a korabeli indiánok az üveggyöngyöktől, bűvöletbe esnek a különféle bizsuktól. Nem is csoda, hogy a női magazinok többsége inkább egyfajta reklámújság, ahol leginkább csillogó tárgyakat és olcsó illúziókat kínálnak az olvasóknak. Gondoljunk csak a fogyókúrás tablettákra, amelyek állítólag mindenféle befektetett munka nélkül varázsolnak sudár szépséget a tohonya, elhízott internetező nőből, továbbá a mellnövesztő tablettákra, az ezoterikus könyvekre a „bevonzás” misztériumával, amelyek mind-mind leveszik a cselekvés terhét és felelősségét a mesevilágban élő modern nő válláról. A modern nőnek szánt irodalom sem utal semmiképp sem igényesebb, felnőttebb olvasóközönségre. Míg 30 évvel ezelőtt az olyan női magazinok, mint a Nők Lapja, valóban felnőtt nőkhöz szóltak, ma már elvétve is alig találunk olyan női lapot, amely ne egy először menstruáló tinilány szellemi színvonalán íródna. A férfihibáztató szövegekkel alaposan átitatott média korántsem azt erősíti a nőkben, hogy felnőttek már, akiknek felelősséget is kell vállalniuk saját körülményeikért és életükért. Vegyük észre – és ez sem véletlen -, hogy a sokadik hullámát élő feminizmusnak sem sikerült felülemelkednie a kisded kor szellemi színvonalán: még mindig, mindenért csakis a gonosz aput, avagy az elnyomó patriarchátust hibáztatják. Mindennél látványosabb az a tendencia, ami a női mesefilmekben, vagyis a romantikus komédiákban mutatkozik meg. Habár ezeknek a nívója korábban sem volt túlságosan magas, ma már csakis olyanokat készítenek, amelyeknek a forgatókönyve a korábban a kislányoknak íródott pöttyös könyvek színvonalát is messze alulmúlja. Így a nőmédiából már teljesen kiveszett az a szándék, hogy a káros társadalmi folyamatokon igenis változtassanak. Ehelyett olyan gyermeki létbe helyezik a nőket, ami a korábbi oktatási rendszerben talán már az általános iskola első osztályban is kirívó lett volna. Sok évtizeddel a feminizmus első hulláma után elképesztően gyenge kifogás lenne mindezért a nőket szellemi sötétségben tartó gonosz patriarchátust okolni. Ugye, semmiképp nem tévesztjük szem elől azt a tényt, hogy a női ízlést kiszolgáló nőmédiát nem a férfiak, hanem maguk a nők szerkesztik önmaguknak. De jellemző módon felelősséget nem vállalnak érte.

Persze azért ne feledkezzünk meg a férfiakról sem, akik hatalmasat hibáznak akkor, amikor beadják derekukat a nők elvárásainak és ezzel maguk is teret engednek a nők egyre nagyobb elgyerekesedésének. A fehér lovagok végtelen ömlengése és alárendelődése mellett sajnos még akár a RedPill férfi is hajlamos az unatkozó, szeszélyes nők hisztijeit ha kell, ha nem „shit tesztként” értelmezni és önmaga férfiasságával szemben újabb és újabb kételyeket megfogalmazni. Valószínűleg ezen az úton jutunk oda, hogy ma már harmincas-negyvenes nők követelik meg a férfiaktól, hogy azok – ha nem újabb és újabb wellnes hétvégével és ajándékokkal -, akkor legalább izgalmas történetekkel, viccekkel, különféle mutatványokkal szórakoztassák őket, mint a vásári bohócok, akik az óvodásokkal játszanak. Egyedül talán már csak azt nem kérik a férfiaktól, hogy töröljék ki helyettük a feneküket.

A nők elgyerekesedése ugyanakkor rendkívül fontos antroposzociológiai következményekkel is jár. Mindenekelőtt azzal, hogy a feminizmus nem a férfi-nő egyenlőséget hozta el, hanem közvetve és burkoltan ugyan, de valójában megerősítette, visszaállította a férfi-nő-gyerek hierarchiát, miközben mi férfiak azét azt vártuk volna a feminizmustól, hogy társaink egyre felnőttebbé lesznek. Ehelyett a gyermeteg nők lassan valóban kisgyermek módjára válnak önveszélyessé és már-már egy gyermekfelügyelőt igényelnek maguk fölé. A nők gyermeki létformába zuhanásának van még egy fontos következménye. Amikor a női magazinok azt találgatják, miért ódzkodnak a férfiak a házasságtól, akkor talán azzal a lehetőséggel is számolniuk kellene, hogy azoknak a férfiaknak, akik a nők elgyerekesedése miatt már a húszas éveik elején belekóstolnak a „gyermeknevelésbe”, könnyen elmehet a kedve egy „második” gyermektől. Kinek is lenne kedve innentől már két ember hisztijét hallgatni úgy, hogy még egy szövetségese sincs, akivel osztozhatnának a felelősségen? Ráadásul itt nem egyszerűen egy felnőtt korú gyermekről van szó, hanem az apucihibáztató feminizmus elkényeztetésének köszönhetően egy követelőző, akaratos és hisztis gyerekről, aki finoman szólva is káros az egészségre. Így a férfiak idegenkedése a házasságtól és gyermekvállalástól egyáltalán nem felelőtlenség. Éppen ellenkezőleg: mindez mély élettapasztalatból és jól működő ősi életösztönből fakad.


Az egyéni szerzői név alatt megjelenő cikkek nem a Férfihang.hu szerkesztőségének egységes állásfoglalását, hanem elsősorban a szerzők egyéni véleményét hivatottak kifejezni, bemutatni; céljuk sok esetben mindössze a vita, párbeszéd kezdeményezése a művészi provokáció eszközével. Az írások közlésére a véleményszabadság és a médiapluralizmus érvényre juttatásának igényével kerül sor. A Férfihang.hu szerkesztőségének, moderátorainak elsődleges feladata a vonatkozó törvényi keretek és a jóízlés kívánalmainak betartatása.
10 votes, average: 4.50 out of 510 votes, average: 4.50 out of 510 votes, average: 4.50 out of 510 votes, average: 4.50 out of 510 votes, average: 4.50 out of 5 10 olvasó átlagosan 4.50 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Csajozás - Szex, Család - Otthon, Feminizmus - Antifeminizmus rovatban.


Hasonló témájú cikkek:
Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (269) Hivatkozások (0)
 1. “két ember hisztijét hallgatni úgy, hogy még egy szövetségese sincs, akivel osztozhatnának a felelősségen”

  Döbbenetesen találó megfogalmazás. Mindennapos kínzó tapasztalat ez, szavakba öntve. A jelenség sajnos nemcsak a mai fiatal nőknél létezik, akár 20-25 éve tartó párkapcsolatokban is egyre inkább látszik. A felelősséget közel minden ügyben magán viselő férfi aztán nem csoda, hogy egészségileg is tönkremegy indokolatlanul fiatalon.

  3     0
 2. És mi a megoldás? Csakis a patriarkátus visszaállítása. Általános és titkos szavazati jog eltörlése! Thot control! Slut shaming! White sharia now!

  1     7
  • Az, hogy a férfiak nem kezdenek el hímringyóként meg infantilis balfékként viselkedni. Akkor a nők is mellettük normális felnőtt emberek lesznek (na és persze nők). Nem kell itt semmit visszaállítani, csak meg kell állítani az elmebajt, ami mostanában egyre inkább elharapódzik. A nők nem szellemi fogyatékosok, ezt meg kellene már érteni. Úgy érzem néha, hogy ezen az oldalon sokan a nőket valami agyatlan biorobotnak tartják, pedig nem így van. Olyanok, mint a katona, aki elvesztette a parancsnokát, nem hülye, csak nem tudja, hogy mit tegyen bizonyos helyzetekben. Az már nincs benne a “programjában” (ja, biorobot :) ). Ahogy a FB-s katonabácsi írta: “ha az értelmiség nem hajlandó vezetni, az is az ő felelőssége”. Azaz, ha a férfi nem hajlandó a nőt vezetni, az is az ő felelőssége. Azért a férfiaknak is fel kell nőni végre.

   1     0
 3. Tényleg neki kell állni lefordítani ezt végre.

  1     1
 4. nem olvastam a cikket, de az ok a neoténia lesz szerintem.

  1     0
  • Amúgy elolvasod majd vagy ez egy végeleges és tipikus női megoldás a kellemetlenségek kirekesztésére? :D

   Ez itt a neoténia:

   https://hu.wikipedia.org/wiki/Neot%C3%A9nia

   Tehát akkor a nők az ősmajom gyerekeire hasonlítanak? – Fasza…

   Amúgy jó magyarázat(kísérlet) a nők szellemi igénytelenségére. Pont mint a “shit teszt” a női hisztire. :D

   0     0
   • A neoténia pozitív is lehet(a tud. szedetben az), megőrizni korábbi törzsfejlődési(vagy egyedfejlődési) jegyeket és ezeket szükség esetén felhasználni lényeges környeztei változáskor. Vagy nem erre gondolsz?

    0     0
   • “Amúgy elolvasod majd”
    majd megkérem Alexát, de most a gyerekek játszanak vele.
    nekem most az a legnagyobb problémám, hogy hogyan szerezzek be alapanyagot egy kiadós cigànypecsenyèhez.

    0     0
    • Van, de akkor zene nincs…

     2     0
     • hát a gyerek is azt kérdezte, hogy honnan szerzünk cigányt, de problem solved, végül is találtam az egyik olasznál borjúmájat.

      0     0
      • Abból úgy Marshall-máj lesz, hé!

       A cigánypecsenye tarjából van.

       0     0
       • Ezt a máj dolgot én se értettem.

        Amúgy legyetek polkorrektek és használjátok az etnikumi pecsenye kifejezést.

        0     0
        • A cigánypecsenye polkorrekt szó, csak pl a cigánybűnözés nem az – de ott meg az sem segít, ha romabűnözést írsz.

         De hogy cigánypecsenyét borjúmájból… Húslevest meg biztos garnélarákból főz a Kori, mákostésztához meg kaviárt használ.

         0     0
         • Méghogy a konyhában nem tudnak kibontakozni az intelligens nők.

          0     0
          • Intelligens emberekre általában igaz, hogy ami érdekli őket, abban mindig ki tudnak bontakozni, mindig igyekeznek hozzátenni valamit az alapkoncepcióhoz

           0     0
          • Ja ezért a legnagyobb séfek és szakácsok szinte 90% pont férfiak nem?

           - nem erről van szó hogy jobbak lennének vagy rosszabbak felejtsük már el hogy ez nem verseny mint ahogy a feminácik beállíták. Arról van szó hogy a nők lelkületének jobban fekszik a GONDOSKODÁS. Ennek egyik formája az étel elkészítése (amit a férfi hozott haza húsból). Nem arról van szó hogy jobbak lennének mert spec pont nem jobbak. Viszont a GONDOSKODÁSBAN jobbak általánosságban. Több türelmük és tehetségük van hozzá.

           0     0
       • ok. akkor mindenkinek egyszerre, tarjából és borjúmájból készült a kaja és nálunk azért nevezik ezt a vegyestálat cigánynak, mert barna és füstös pont, mint egy cigány.
        továbbá apám nyáron elsütötte ezt a cigánypecsenyés viccet a kölköknek és azóta csak cigány meg lacipecsenyét eszünk. Nem nem vagyunk se kannibálok, se rasszisták, csak vicces.
        gasztrotörténetileg meg ha már kekeckedtek, akkor nem marsall, hanem Marchal, mert
        ifjabb Marchal József a tarjàból készült cigànypecsenye alapján alkotta meg a Marchal borjúmàjat, azt nemtom, hogy a lillafüredi cigányoktól leste el a receptet, egy békazabàlóról simàn elhiszem.
        így màr oké srácok?
        ha egyszer vendegül làtnék valakit cigànypecsenyére, akkor kap tarjàt ès borjúmàjat, zene viszont tényleg nem lesz.
        amúgy boldog bàlint napot!

        0     0
        • Nem szeretem a májat, jellegzetesen rossz íze van mindegyiknek.

         0     0
         • én a baromfival vagyok így.

          0     0
          • A házi baromfi más. A tápos olyan mint a rizs, szinte nincs is saját íze.

           0     0
          • És a cigányrántotta is házi tojásból a legjobb.

           0     0
          • a tojást megeszem. hogy készül a cigányrántotta? ( tényleg érdekel)

           0     0
          • Semmi különös ,a kenyeret kockákra vágod és megpirítod és azzal csinálsz rántottát.Amire ügyelni kell ha a kenyeret a zsiradékban pirítod könnyen megszívja magát vele azt nem mindenki szereti.Én úgy szoktam hogy külön zsiradék nélkül megpirítom utána belerakom a felkevert tojásba és úgy készítem el.Sózni is egyéni ízlés szerint lehet akár a kockákat vagy külön, ki kell kísérletezni ,hogy jobb.Akikkel beszéltem és ismerték ezt az ételt annyit tettek hozzá:az egyik cigányrántotta? hát az az amit mondasz csak nincs benne tojás, a másik az a pirított kenyérkocka de tojás csak annyi van benne amennyit a cigány lopni tud(ezt ő mondta)Mondjuk mostanában nem ettem mert szénhidrátszegény diétát tartok de meg szoktam szakítani.

           0     0
          • Mióta és mennyire szénhidrátszegény?

           0     0
          • Valamikor ősszel kezdtem, és ha meg kéne határozni akkor talán a csaló vagy lusta ketogén diéta lehetne a neve.Azért csaló mert kb az idő 80%-ban tartom.Hétvégén másfél nap nem.Nem paleo mert reggel fél liter tej a kávéval meg szoktam még inni este is de nem mindig.Ugye ebben benne van a tejcukor.1-2 alma ,narancs abban is van egy kis szénhidrát,zöldség savanyúság, sok ezekben sincs.Vannak ilyen kiszámító oldalak az interneten az első időkben mértem, beírtam a dolgokat grammra de a szénhidrátkvótát sose használtam ki.Múltkor megkívántam az édességet 40 deka túróba raktam 4 evőkanál kakaót meg egy teáskanál mézet.A hús szalonna tepertő tojás sajt túró az meg szintén nem sokat tartalmaz.Ja és volt közben egy karácsony ott olajos magvakat ettem(mákos diós bejgli),de nem szedtem föl semmi pluszt.

           0     0
          • Milyen eredményei vannak, milyen változásokat vettél észre magadon?

           Megjegyzés: Nem tudom hogy tartod a ch limitet annyi tejjel meg almával. A tej decijében van 4-5 g, egy közepes almában meg vagy 15 g.

           0     0
          • köszi a receptet, akkor ez ilyen pirítós plusz rántotta lesz.
           egyébként a kenyérkockàval az a trükk, ha egyszer szeretnél, hogy csak egy kis kanàlnyi forró oliva+fokhagymàba beleforgatod és utána sütôben szikkasztod. (a gyerekeim a krémlevesekhez nagyon szeretik és így tényleg nem tocsog, viszont nagyon ropogós).

           0     0
          • Paprikatévé.

           0     0
        • Biztos ,hogy zsír üzemmódban vagyok mert nincs a jelentkező nass éhségérzet az öt tojás +4-5dkg zsír + fél liter tejeskávé simán kitart ebédig anélkül hogy szenvednem kéne.Persze mozgás is van hozzá.Futás  úszás azelőtt is volt,a súly akkor indult meg látványosan lefelé amikor a hosszú egyenletesről átváltottam a kombinált,kocog+sprintel de rövidebb verzióra. 15kg mínusz zsír, anélkül hogy éheznék(csak az első három nap álmodtam csokis cukros lekváros pudingos fánkokról).Szóval ezek a tapasztalatok a gyakorlatból.Mondjuk amire te gondolsz az lehet hogy testépítőknek valami speciális.

         0     0
         • Én 20 gramm alatt tartom a ch-t és naponta kétszer eszem (12 és 20 óra). Ketophannal meg tudod nézni hogy milyen mértékű ketózisban vagy. Ötvenes kiszerelés valahol 1,3-1,4e környékén van.

          Mozgásnál hogy bírod zsír alapon az intenzív terhelést? Kondizol is (hidegben nem szeretek futni)?

          0     0
          • A hideg a kedvencem,nem csak mert plusz energiát igényel hanem úgy magában is szeretem.A szabadban való mozgás akár csak egy séta szerintem az egészséges életmód alapja.Mondjuk könnyű nekem mert nem fázom.A kutyát meg így is úgyis kiviszem.Az intenzív terhelést meg szinte kívánja a szervezetem,szerintem ez az izomrost összetételre vezethető vissza gondolom, mintát nem vetettem belőle.Konditeremben akkor voltam amikor a belépő 30! forint volt.Amikor úszni voltam azt vettem észre ,hogy ott is sprintelek. Megnéztem amit mondtál:A ketoPHAN diagnosztikai tesztcsík a vizelet, a szérum és a plazma ketontartalmának félkvantitatív meghatározására szolgál. A tesztcsík ketontestek képződésével járó anyagcserezavarok diagnosztizálására alkalmas.Akkor te mit nézel ezen?Meg találtam egy magántapasztalatot: http://ketogen.blog.hu/2016/02/29/keto_akarom_mondani_ketto_es_harom

           0     0
          • A tesztcsík arra jó hogy kimutassa a vizeletedben a ketontesteket. Átlagos étrend esetén nincs a vizeletben ilyesmi kivéve bizonyos kóros eseteket (pl diabetikus ketoacidózis) ill. terhesség alatt is előfordul.

           0     0
          • “Az igazi paleo diéta az, hogy eszem amit találok.” :-)

           1     0
     • Milyen zene???

      0     0
    • Borsod megye?….

     1     0
 5. Nem tudom hova írjam, ezért ide fogom, mert egyre jobban irritál ez a mangina. Érdemes elolvasni ezt a filmkritikát:

  https://index.hu/kultur/cinematrix/2018/02/12/valami_amerika_3_kritika_herendi_gabor_divinyi_reka/

  A film olyan, amilyen, nincs nagy elvárásom vele kapcsolatban az előző két rész után. De ez a kritika, hogy mennyire a “nőgyűlöletre” van kihegyezve ez már bicskanyitogató. És nem ez az első ilyen, ugyan ettől a szerzőtől:

  https://index.hu/kultur/cinematrix/2018/01/22/parazs_a_szivnek_filmkritika_szabo_erika_viktor_balazs_vamos_zoltan/

  Ez utóbbinak az az érdekessége, hogy az IMDB-n elég jó pontszámot kapott azoktól, akik véleményezték – igen tudom minimális pontozó van, szám szerint 18 – de érdekes módon pont a férfiaktól érkeztek a gyengébb értékelések. Akiknek fel kellett volna háborodniuk, azaz a nők jobbra értékelték. Egyébként a filmet nem láttam, de a kritikusnál az verte ki a biztosítékot, hogy a férfi főszereplő, nem adta fel a próbálkozást és folyamatosan “nyomult”.

  Az IMDB statisztika:

  http://www.imdb.com/title/tt7852884/ratings?ref_=tt_ov_rt

  Szóval kellenének a maszkulin vélemény vezérek is, mert manginákkal már tele vagyunk… :)

  0     0
  • Így száll hát sírba a filmipar: tapsvihar közepette

    

   Ide akár át is csatolhatod, engem is fel…szott a kritika.

   0     0
  • Jézusom, Magyarországot is elérte a “SOY BOY”-jelenség!!! Én azt hittem, abban reménykedtem, hogy itt a periférián ezt megúszhatjuk, megelőzhetjük, de látjátok mi van: elkéstünk. Az oroszok már a spájzban vannak. Riadó! Fegyverbe! HÁTRAVINNI AGYONLŐNI!

    

   2     3
  • Magamtól soha nem olvastam volna el, bosszantott de szórakoztatott is a kínlódása.

   0     0
  • Hol tenyésztik ezeket a tetveket? Ami nagyobb kérdés, ugyan milyen nőnek kellenek?

   1     4
   • Hol tenyésztik ezeket a tetveket? Ami nagyobb kérdés, ugyan milyen nőnek kellenek?

    A szerző, Kovács Bálint fényképe. Szinte látom a gondolatait (odaképzelve egy képregényes gondolatbuborékot), hogyaszondja ” Ha érzékeny és intelligencs, interszekcionális feminista férfiként a nők mellé állok az elnyomó Patriarchátus elleni harcukban, akkor tuti előbb vállalják be a kedvemért az ass-to-mouth-ot, mint a macsó rosszfiúnak, akiket úgyis folyton csak szidnak…”

    Fejre férfiasabb, mint vártam. És kevésbé zsidós, mint vártam. A fejemet vakarom, hogy akkor ez miez, ezt így hogy? Valószínűleg ő az a vidéki újságíró, aki kénytelen benzinkúton dolgozni, és a Soros-alapítvány hírhedt támogatása teszi lehetővé, hogy visszatérjen a szakmába a puszta közepéről. Valamit valamiért: a pénzért cserébe el kell adnia nemcsak az anyját, de az apját is. Kedves Kovács Bálint, miért éri meg neked a feministák szekerét tolva kiherélni saját magadat is? Költői kérdés volt, nem hiszem, hogy olvassa a Férfihangot…

    Ez egy kis köcsög buzigyerek. Egy magyarországi SOY BOY... Sad! Eddig az ilyen kis soy boy-okról azt gondoltam, hogy olyasmi elcseszett lúzerek, mint én voltam fiatalon, de a Red Pill megtalálásával ők lesznek a legkeményebb anti-feministák, hiszen azonnal rá fognak jönni, hogy átvágták őket, és hogy tököt növesztve végre nőkhöz jutnak majd. De azt kell mondjam, ez egy teljesen más jelenség. Én gyűlöltem feminista Incel lenni, de nem tudtam jobbat kitalálni. Ezeknek viszont egy kattintásnyira lenne a Manoszféra, mégis a feminizmust választják. Ti értitek ezt?

    Kik ezek? Megtévedt srácok, a feminista kondicionálás áldozatai, akik a maszkulinitás hiányától szenvednek, és akik úgy csapnának rá a Red Pill-re, mint gyöngytyúk a takonyra, ha egy tökös férfi megmutatná nekik az utat a Manoszféra felé? Vagy pedig tudatos és halálos ellenségeink, akik eltörölnének mindenkit a föld színéről aki a Patriarchátust emlegeti, a fasz tudja miért, talán egy marék ribizliért? Szerintetek?

    Utóirat: megtaláltam a Twitterét is. Azonnal a szívembe zárta magát a csávó a következő posztjával, idézem: “ Kovács Bálint‏ @kovacsbalint febr. 11. Más férfiak a kapuzárási pánikjuk miatt lefekszenek egy húszéves, apakomplexusos lánnyal, és elhiszik, hogy nem is olyan öregek. Ben Affleck viszont ugyanezért elérte, hogy többször is eljátszhassa Batman Bácsit. Nice! (Csak nézni ne kéne.) 0 válasz 0 retweet 4 kedvelés”

    HÁTRAVINNI AGYONLŐNI!

    HÁTRAVINNI AGYONLŐNI!

    1     0
    • Azt ugye tudod Hunn, hogy ennek az oldalnak (Férfihang) legalább annyit ártasz, mint Japánnak a két atombomba, amit kaptak az arcukba?
     “És kevésbé zsidós, mint vártam.”
     Ez mi a f@szom? Mi ez az értelmetlen, céltalan, lejárató célú zsidózás?
     Te egy kib@szott troll vagy, akit a feminista liberálisok küldtek ide, hogy értelmetlen, agyatlan zsidózással széttrollkodja az oldalt. Hogy amikor előkerül egy gondolat, ami szerepelt a Férfihangon, akkor a vitapartnerek simán lesöpörjék, hogy ott csak buta nácik vannak

     2     2
     • Mondd, Asidotus: te tényleg ennyire hülye vagy???

      Bocs, visszaszívom: láttam, hogy egy korábbi kommentedben azt írtad, hogy mostanra jutottál el oda, hogy a cuki Jobbikra fogsz szavazni.

      Sajnos te tényleg ennyire hülye vagy…

      Kell még valamit mondanom, Ildikó?

      (Zárójelben jegyzem meg, hogy nem kötelező hülyének maradni. Segítek is neked értelmezni a világot. A cuki Jobbikodnak azért nincs semmi esélye, mert az idióta kutyaütő Vona Gaby – hozzád hasonlóan – pont akkor feküdt rá a politikai korrektségre, a PC kommunikációra, amikor az Alt Right tiszta erőből kitolta az Overton Window-t a szélsőjobbra.

      A kulturális háborúban most mi vagyunk offenzívában, a liberál-bolsevikoknak történő “cuckservative” megfelelési vágy lekerült a napirendről. Az ilyen kultúrmarxista műszavaknak, mint “rasszista”, “homofób”, “hímsoviniszta”, “antiszemita”, stb… már nincs foganatja, mert már nincs hatalmuk rajtunk.

      Le-antiszemitáznak, na és, kit érdekel? Az vagyok, Sieg Heil! És akkor mi van, mit tudnak csinálni? Bekaphatják a faszomat. Pár éve még igazad lett volna, de 2018-at írunk, Donald Trump az USA elnöke, a jövő megváltozott.)

      Utóirat: azért írtam, hogy “kevésbé zsidós” mert egy tipikus indexes zsidógyerekre számítottam, mint szerző. A feminista írásoknak a médiában, hogy-hogynem, a szerzője az esetek 90%-ban zsidó szokott lenni. Az index-cikkek íróinak aránya pedig alapjáraton hasonló arányokat ölt.

      4     0
      • HátHhun ezemár beteges….

       0     2
      • Annyi szóljon melletted hogy te legalább nem próbálod előadni hogy te vagy a kedvesaranyos jójedilovag mint a kultúrbalosok meg főleg “antifák” akik pont ugyanannyira rasszisták gyűlölködők és illiberálisak dogmatikusak mint te csak ők ennek az ellenkezőjét állítják.
       Azt nem tudom hogy fasiszta is vagy-e de hogy az antifák pont fasiszták az biztos.
       Én meg például valódi liberális vagyok, vagy ha úgy tetszik konzlib, de ez úgy hogy mint Kossuth Lajos, szóval nálam például a fegyverviselési jog alap állampolgári jog kéne hogy legyen meg főleg a szólásszabadság, bármennyire is nem tetszik nekem valakinek a mondandója.

       . Viszont ha nem tetszik had mondjam már ki hogy seggvagy :) (és mondom is, de ez ne zavarjon ettől még sok pontban hasonló lehet a véleményünk csak nem ugyanaz az indok).

        

       0     0
       • Kossuth, mi? Tudod te, hogy miket beszélt a szája nekije?

        “Nincs azon törvény, melynek célját, végét a fortélyos zsidók kijátszani ne tudnák, valamint nincs egy csalás, nincs egy tolvajlás, amely zsidó orgazdára, biztatóra, titkolóra ne találna, s ha e veszedelmes népnek civilisatioját vallása szokásai, természete továbbá is lehetetlenné teszik, ha a jelen való karban még soká fog köztünk fetrengeni, a földmívelő népnek végpusztulását kikerülni lehetetlen lész.”

        “Egész helységeket tudok, hol a szegény földmívelő nép nem magának, de a kortsmáros zsidónak szánt, vet és arat, – hiába igyekszik iszákosságra hajlandó természetét szegénységével zabolázni, s a korcsmák ajtaji előtt leskelődő zsidó bisztatgatással, creditum ígéretével bé tudja tsalni küszöbén, s ha egy lépést tett a szegény paraszt, menthetetlen oda van, a kettőztetett pohár közt felejti gondjait, s ha holnap terhesebben érkeznek vissza, orvosságát kettőzteti.”

        Határolódj el magadtól!

        0     0
     • Ilyen erővel akkor téged meg a zsidó feministák küldtek, hogy tereljed róluk a dolgokat.

      2     0
      • Nem mert ennyitől ő nem lesz kontraproduktív míg Hun viszont az. Pontosan megjeleníti azt a felfestett “ördögöt” ami ellen harcba agymossák az embereket.

       0     0
        • Taki bácsi homoszexuális, de legalábbis látens buzi. Ez önmagában nem lenne baj, de akkor ne ossza itt az észt a kis homár nézeteivel.

         1     0
         • Mi lett volna a homár nézet?  Hogy sikerült erre a következtetésre jutni? Vagy ez csak valami sértés akart lenni?
          Tisztára mint a feministák, ha valaki nem ért velük egyet akkor az biztos valami lúzer aki nőt még csak magazinba látott.
          Megelhetősen gyerekes “érvelés” lebuzizni valakit.

          0     0
       • Értem, és ha Hun engedelmes “cuckservativvá” válik, akkor a kultúrmarxisták megjuhászodnak a mai kurva nők “megerkölcsüsülnek” vagy mi lesz? :)

        1     0
     • Bocsika, de Japán nagy ívben xart a két atombombára, mivel azok hadászatilag értéktelen célpontokat semmisítettek meg (az csak hab a tortán, hogy a hírszerzésük tudta, hogy ezen a kettőn túl nincs több atombombájuk az amiknak). Az, ami betett a japóknak, Mandzsuriában történt.  Japán legképzettebb, legnagyobb hadseregcsoportja, a Kvantung-hadsereg 1945-ben 730 000 főt számlált, azonban az augusztus 9-i szovjet támadás megsemmisítette. Ezen jelentős hadászati tartalék elvesztése tette be a kaput a japánoknak. Nem kellene bedőlni az ameróka propagandának, hogy kizárólag ők nyerték meg a II. világháborút.

      0     0
     • Ennek az oldalnak a neve, hogy FÉRFIHANG, nem buzihang. Egy férfi azért férfi, mert felvállalja a tetteit és a véleményét. Nem mondom, hogy Hunnak nem kellene egy jó pszichológustól időpontot kérni, de a véleményét tisztelem. Az agyatlan nácifasisztázást meg meghagyom a hanyatló nyugat ópiumának, Ja nem, hanem a balfaszok játszóterének.

      0     0
     • Hivatásos rettegők, hivatásos rettegők mindenhol.

      0     0
    • “És kevésbé zsidós, mint vártam.” … mivel lehet “kazár”, vagy “askenázi” … inkább ez utóbbira hajaz. Amúgy nem kellene zsidózni (elvégre csak nekik szabad). Nevezheted őket pl. kazároknak, askenáziknak, jordánpartiaknak, hogy csak a szalonképesebbeket említsem … Alapjában véve mindegy is, úgyis le fognak antiszemitázni, mivel nem borulsz le előttük … :) …

     1     0
  • Én is elképedtem ezen a cikken.

   Többször is le lett írva a nőgyűlölet szó, ez manapság nagy divat, akárcsak Fideszesektől a balliberélis (meg annak különféle változatai). Az a baj, hogy ezek a kifejezések nincsenek jól definiálva, pontosabban igen, de messze nem abban az értelemben használják őket, mint amit eredetileg jelentene.

   De egy dologra mindenképp jó ez a shaming language, rákényszeríti a másik felet, hogy másodlagos kérdésekben kezdjen el védekezni. Klasszikus példa még a ‘buzi-e vagy’ kérdéskör is.

   De azért leírom, hogy szerintem mit kéne, hogy jelentsen a nőgyűlület: olyan férfit, aki örömét leli abban, hogy fájdalmat, vagy veszteséget okozhat nőknek. Természetesen manapság ilyesmit szalonképesnek ábrázolni kb bármilyen médiatermékben elképzelhetetlen, nem úgy mint a névleg nem létező férfigyűlölet esetében. Reklámok, videóklipek, filmek – mindenki ismer példákat férfiakat felpofozó nőkről, de nekem a kedvencem Péterffy Bori (a klipek legvégén van a lényeg:)

   https://www.youtube.com/watch?v=yC-_y9RmVK4

   https://www.youtube.com/watch?v=9Qf6vmELIhI

   Érdemes megfigyelni, hogy milyen morális töltettel lettek ábrázolva ezek a jelenetek. Na, majd ha ilyesmit fordított szereposztásban látunk, akkor lehet mondani, hogy az nőgyűlölet!

   0     0
 6. Steve Bannon nem hülyegyek. Ő volt az emberünk a Fehér Házban, nagyon átlátja a kulturális háború lényegét.

  http://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/steve-bannon-trump-tea-party-anti-patriarchy-movement-times-up-bloomberg-breitbart-news-a8206426.html

  1     0
 7. “akkor legalább izgalmas történetekkel, viccekkel, különféle mutatványokkal szórakoztassák őket, mint a vásári bohócok, akik az óvodásokkal játszanak.”

  Igen. Engem ez idegesít a legjobban, mert egy teljesítménykényszeres nyűggé tette az ismerkedést…

  0     0
 8. A családalapítás csak és kizárólag a nőktől függ. Vénlányadót!

  0     0
 9. Tisztelt Férfihang Szerkesztőség!
  Meddig fogjátok még engedni az oldal eszmeiségét, gondolatait kompromittáló, vitaképességét erodáló agyatlan zsidózást?
  Ha szeretnétek a másik oldalt meggyőzni, ha szeretnétek, hogy komolyan vegye bárki is az itt leírtakat, akkor meddig fogjátok még szó nélkül hagyni a buta antiszemitizmust, ami itt eluralkodott a kommentszekcióban?
  Mert így hiába írtok bármilyen okos cikket, hiába mutatná meg az ember bárkinek, mit fognak látni? Zsidózást. Ennyit.
  Ebből előrelépés, eredmény nem lesz.

  2     2
  • Hát, úgy b@szottul nehéz lesz a feminizmus és a kulturális marxizmus elleni küzdelem, hogyha szándékosan úgy teszünk, mint ha nem vennénk észre, hogy a zsidó faji politika része mindkettő, és mindkettőt a liberál-bolsevik zsidók erőltetik rá a fehér, keresztény, európai társadalmakra. És ha ez neked “agyatlan zsidózás”, kis barátom, akkor vagy nagyon, nagyon sokat kell még tanulnod, történelmet, eszmetörténetet, stb… vagy pedig, ha mindezen ismereteknek már a birtokában vagy, akkor pedig fejezd be a haszbarát és az ajvékolást, ha érted mire célzok.

   Amúgy meg ne fossál. Aki egy Mein Kampf-idézet “riasztó” volta miatt nem fogad meg mondjuk egy amúgy kiváló csajozási tanácsot, az meg sem érdemli, hogy pinához jusson.

   A csatolt videón Hitler beszél a feminizmusról. Kíváncsi vagyok, bele tudsz-e kötni abba, amit mond:

   https://www.youtube.com/watch?v=hac6m8IdCGo

   4     1
   • Mintha csak egy karikatúra szólalna meg. (mármint a hozzászólás)

    0     1
   • “Hát, úgy b@szottul nehéz lesz a feminizmus és a kulturális marxizmus elleni küzdelem, hogyha szándékosan úgy teszünk, mint ha nem vennénk észre, hogy a zsidó faji politika része mindkettő, és mindkettőt a liberál-bolsevik zsidók erőltetik rá a fehér, keresztény, európai társadalmakra. És ha ez neked “agyatlan zsidózás”, kis barátom, akkor vagy nagyon, nagyon sokat kell még tanulnod, történelmet, eszmetörténetet, stb… vagy pedig, ha mindezen ismereteknek már a birtokában vagy, akkor pedig fejezd be a haszbarát és az ajvékolást, ha érted mire célzok.”

    Elég egyoldalú hozzáállás mindenért a zsidókat felelőssé tenni, főleg most egy olyan cikk kapcsán, aminek a szerzője a véleményed szerint nem is zsidó. Marhára nem kívánkozott ide ez az egész zsidós téma, ennyi. És igen, hoszbara: aki idejön, és a zsidózás az első dolog, ami neki szembejön, nem biztos, hogy veszi a fáradtságot, és a lényegen is elgondolkodjon.

    Nem gondolom, hogy a feminizmus elterjedésében csak a zsidóknak lenne felelőssége, de tételezzük fel, hogy igen. Namármost, ha a feminizmus (egyeseknek) jól jövedelmező iparág, akkor előbb-utóbb más érdekcsoportok amúgy is kihasználták volna ezt a piaci rést. És akkor most mondjuk a mocskos dél-koreaiakat szűrnéd bele a kommentjeid felébe. Az is elég fárasztó off-topicolás lenne. Legyenek cikkek, amikor kibeszéljük, kiknek mekkora felelőssége van, ezt támogatom, de hogy tök random témákban is mindig előhozni ugyanazt a szar témát – ez nem kicsit fárasztó tud ám lenni.

    0     0
  • Tényleg rohadt unalmas ez szélsőséges és ostoba viselkedés.
   Rendkívüli módon lejáratja az oldalt, pont olyannak beállítva az anftifeministákat ahogy a feministák szeretnék elképzelni: Kolbásszagú, rasszista, antiszemita “nőknekakonyhábanahelyekereszténymagyarország” kőagyú agresszív baromnak.

   0     1
   • Nem fogjuk feladni a nem moderálás alapvető elvét a polkorrektségért, függetlenül attól hogy a legtöbbünk túlzásnak tartja a zsidózó hozzáállást. Nem fogunk belépni a “progresszív” zsákutcába és elkezdeni az ő szabályaik szerint játszani. Mi nem fogunk pc-módba váltani. Ha ez valakinek nem tetszik, szíve joga hozzá, ha meg valaki néhány “zs” miatt nem képes a dolgok mögé látni, maradjon ugyanolyan vak, mint amilyen eddig volt.

    2     0
    • Pedig egy kicsit megbántam, hogy bedobtam a témát. Szitkozódásra számítottam, de ilyen szélsőséges reakcióra nem. Az, hogy egy témánál a Férfihang igazi céljára koncentráló hozzászólások maradhatnának, nem hiszem, hogy azt jelentené, hogy az ő szabályaik szerint játszunk. Inkább azt mutatná a külvilágnak, hogy intelligensen, érveket felsorakoztatva is meg lehet vitatni ezt a mostanában kicsit sem PC dolgot.

     De új vagyok, nem nagyon akarok beleszólni. Csak levontam a tanulságokat.

     0     0
     • Pedig egy kicsit megbántam, hogy bedobtam a témát.

      Sose bánd. Magam is kiszúrtam tegnap ezt a cikket az Indexen és kommentelni akartam róla (mégpedig “szélsőséges” stílusban :) ), te csak megelőztél. :)

      0     0
      • Szerinted, hogyan lehet hitelesen képviselni azt az álláspontot, hogy Fábián Anitát fel kell jelenteni, mert férfiak kiherélésére buzdított, ha a túloldal meg agyonlövésre?

       Biztos, hogy azt akarod mutatni, hogy nincs más “fegyverünk” csak az agresszió?

       0     0
       • Szerinted, hogyan lehet hitelesen képviselni azt az álláspontot, hogy Fábián Anitát fel kell jelenteni, mert férfiak kiherélésére buzdított, ha a túloldal meg agyonlövésre?

        Biztos, hogy azt akarod mutatni, hogy nincs más “fegyverünk” csak az agresszió?

        Férfiak vagyunk. Ahogy a valódi háborúban fizikai erőszakot alkalmazunk, ugyanúgy a kulturális háborúban is helye van a verbális erőszaknak. Nem ez az egyetlen fegyverünk, sőt, inkább csak afféle legvégső eszköz, de hiba lenne úgy dönteni, hogy semmilyen körülmények között nem használjuk.

        A feminista nők azt követelik, hogy ne különböztessük meg őket a férfiaktól, majd ugyanazzal a lendülettel azt is kijelentik, hogy mi vagyunk számukra az ellenség. Kérdem én: mit szoktak csinálni a férfiak az ellenséggel, ha az ellenség férfi? A formális logika szabályai szerint a feminista nők azt követelik, hogy velük is ugyanúgy bánjunk… és szerintem nem gondolták át, hogy pontosan mit is jelent ez…

        A nőknek tisztában kell(ene) lenniük azzal, hogy egy férfi agressziójától csak egy (vagy több) másik férfinak az agresszor férfi ellen alkalmazott agressziója védheti meg őket. És az, hogy mi magunk a fenti példában említett két férfi szerepe közül melyiket választjuk, az bizony nagyban függ attól, hogy a nők hogyan viszonyulnak hozzánk. A feminizmus alapvető őrületes hibája, hogy pont azokat a férfiakat vádolja meg nőelnyomó agresszióval, akik készek lennénk a nőinket más férfiak agressziójától megvédeni.

        Adott esetben kötelességünk agresszívan megnyilvánulni. A feminista nőknek igenis érezniük kell, hogy az agresszió bennünk van, és kötelességük felismerni, hogy bár alkalmazhatnánk ellenük és elnyomhatnánk őket ha akarnánk, valójában nem tesszük ezt. És azt is tudatosítaniuk kell magukban, hogy ha jönnek a herélőkéssel, akkor nem fogunk lefeküdni, mosolyogva megvárni míg lenyesik a golyóinkat, és utána csendesen elvérezni. Hogy nem fogják ellenállás nélül megvalósítani a feminista disztópiájukat, mert – ha sarokba szorítanak, ha nem hagynak kiutat, ha kell – akkor ezt akár fizikai erőszak alkalmazásával is meg fogjuk akadályozni.

        Különben is: az agresszió szexi.

        1     0
    • Szó nem volt Pc módba váltásról, egyszerűen csak megjegyezetem hogy nagyon primkó és tényleg unalmas.
     ÉS amúgy pontosan olyan mint a feministák akik mindenért a fehér férfiakat okolják, ő épp csak mindenért a zsidókat.

     Szóval a PC játék amit a feministák meg a baloldali kultúrarxisták űznek kísértetesiesen hasonlít erre a minden létező  dologban zsidózsra:

     1. Azonosíts egy emberi tevékenységi területet
     2. Vedd észre a siker eloszlását
     3. Azonosítsd a nyerteseket és a veszteseket
     4. Állítsd, hogy a vesztesek csak azért vesztesek, mert  a győztesek elnyomják őket
     5. Vedd védelmedbe a veszteseket
     6. Érezd magad biztonságban az átfogó világképedben
     7. Örülj a morális felsőbbrendűségednek
     8. Fordítsd az utálatodat az újonnan felfedezett ellenségeid felé
     9. Ismételd ezt mindig, mindenkor.”

     0     0
     • Lehet, hogy téged ez meglepetésként fog érni, de az alternatív jobboldal, az Alt-Right nem más, mint a baloldali identitáspolitikára létrejött reakció: identitáspolitika a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak számára és érdekében.

      Ha neked az egészből csak annyi jön le, hogy emberek “minden ok nélkül, primitíven zsidóznak”, és hogy az antiszemitizmus nem a zsidók viselkedésére és tevékenységére adott reakció, hanem valamiféle minden ok nélküli bunkóság, az nem rólam állít ki szegénységi bizonyítványt, hanem rólad.

       

      1     0
     • Az eredeti marxista ideológiában munkás=jó, tőkés=rossz. Hitlernél német=jó, zsidó=rossz, de mivel nagy előszeretettel beszéltek a németekről, mint munkásemberekről, a zsidókról meg (általában) mint pénzemberekről, ezért nem nehéz fedésbe hozni a két ideológiát – Hitler lényegében csak konkretizálta a dolgokat.

      Figyelemre méltó még, hogy az eredeti célkitűzései közt nagyfokú államosítás is szerepelt, de erről hamar letett hatalomra kerülése után. De egy biztos: nagyon kevés ember tudott úgy hatni az emberekre, mint Hitler.

       

      0     0
      • A marxizmus totál zsidó, kommunista és kapitalista ugyanaz.

       1     0
       • Ekkora önellentmondást legutóbb a hidjabot a nők felszabadítási jelképének képzelő femináciknál láttam. A kommunsita meg a kapitalista ugyanaz. OMFG.   Nap vicce. Mintha azt mondanád hogy a fekte meg a fehér pont ugyanolyan.

        0     0
        • Mert te nem ismered őket.

         0     0
          • A kommunistákat, meg a kapitalistákat, a két jó (zsidó) barátot.

           1     0
          • Namost a kommunizmussal az igazi kommunizmussal kapcsolatban azért ajánlanám a vörös Khmer-ek vallási szektákat idéző  tevékenységét.
           Az igazi kommunizmus áltudományos marhaságokra épít teljes ismerethiánnyal a biológiával és emberi természettel kapcsolatban (pont mint a gender).
           Az hogy a névleg komcsikból ordenáré kapitalista lett az csak annak a bizonyítéka hogy mennyire faszság a kommunizmus.

           0     0
          • Ez annak a bizonyítéka, hogy a kettő valójában egy és ugyanaz.

           0     0
        • Nincs itt önellentmondás.

          A New York Journal-American 1949. február 3-i száma szerint “John Schiff, – Jacob Schiff unokája – szerint nagyapja mintegy 20 millió dollárt költött a bolsevizmus győzelmére Oroszországban.”

         Arsene de Goulevitch, a bolsevikok ellen küzdő fehér hadsereg tábornoka “Czarism and the Revolution” c. könyvében a következőket állapítja meg:

         “A forradalom fő pénzelői nem a rögeszmés orosz milliomosok és nem Lenin fegyveres banditái voltak. A nagypénz bizonyos brit és amerikai körökből érkezett, akik már hosszabb ideje elkötelezték magukat az orosz forradalom támogatása mellett…Az oroszországi eseményekben fontos szerepet játszott egy amerikai bankár, Jacob Schiff, akinek a tevékenysége már nem titok többé, noha csak részben ismert.

         0     0
      • Az 1926-os pártprogramban semmilyen államosítás nem szerepelt, ha nagyon mesterséges szót akarnék mondani akkor “társadalmasítás” volt a cél, egyfajta inverz titoizmus magántulajdon alapon. És a “parazita” jövedelmek megszüntetése, nemcsak a paraziták likvidálása deklasszalása által. :) Hanem a kamat, munkanélküli osztalék jövedelmeket tényleg meg akarták szüntetni.

       De ezt hatalomra kerülés után, csak röhm strasserek akarták megcsinálni, tehát a párt népi vonala. Egyébként hitler ezért ódzkodott a legutolsó percekig szálasitól is, mert őt is ehhez a népi nácizmushoz sorolta.

       0     0
     • Csak az antiszemiták a tényekből indulnak ki,  a kultúrmarxisták meg hazudnak. Most vaknak kellene lennem sorosgyuribácsi, dworkin, luxenburg “kisasszony” frankfurti iskola “tanítói” és stbstbstbstbstbs származásával kapcsolatban???

      0     0
      • A Titanicot meg egy zsidó süllyesztette el. Nekem nem magyarázzátok be, h az Eisberg nem volt az…

       0     0
       • Ez innen komolytalan. Most én is indítsam a szarkasztikus poénkodást. De örülök, hogy indirekt elismered az igazamat. De legalább megtudhattam, hogy ezek tulajdonképpen szőke árják asgardból vagy turániak a hadak útjáról. :D gyuribá őse volt a 7 vezér közül az egyik. :D Kond Konhról magyarosított. :D

        1     0
        • Tudod mi a komolytalan? Az, hogy felnőtt magukat férfinak tartó lények szerint a világon minden rosszért a zsidók okolhatók.

         1     0
         • Ki mások ugyan?

          0     0
         • “Tudod mi a komolytalan? Az, hogy felnőtt magukat férfinak tartó lények szerint a világon minden rosszért a zsidók okolhatók.”

          Igazad van, ez így valóban komolytalan … mivel az zsidózók megfeledkeznek azokról a goyokról, akik elvtelenül, önös érdekből szolgálják őket. Csicskáik nélkül nem sokra mennének a világgal szemben.

          3     0
          • Igen, és a föld is lapos…

           0     0
          • És nem volt evolúció hanem isten teremtett. Hát persze. A homeopátia meg hatásos az oltások a háttérhatalom gyilkossága a repülőgépek meg chemtrailt húznak.
           Amúgy nem baj ha a férfinépesség teljes spektruma képviselteti magát itt de azért engedtessék meg a jog hogy kiröhögjük az ilyen és hasonló gecihülyéket. (ők meg minket. leszarom)

           0     0
          • Mondjuk az tényleg lapos.

           0     0
          • Földönkívüliek teremtettek génsebészettel.
           Az a sok szar oltás valószínű nagyon egészséges.
           Hát biztos nem habcsókot. Az már a drezdai tömeggyilkosságok után tényleg nagyon durva lenne. Ki nem telne tőlük.

           0     0
          • Gecihülyék. Azok. Meg a sikertelenségük miatt frusztrált mucsaiak, akik a kisebbrendűségi komplexusukat mások hibáztatásával próbálják kompenzálni. Mint ezek:

           „A zsidó folytatja a pénz kisajátítását, és az állam torkát pénzeszsákja szájának a szorosabbra vagy lazábbra engedésével fojtogatja. A sajtó minden eszköze a kezében van, hogy a társadalom alapjait szétzúzza. Ő az alapja minden olyan vállalkozásnak, amely a trón ledöntésére, az oltár széttörésére és a polgári jog megszüntetésére irányul.” 
           Liszt Ferenc

           „Nem lenne szabad megengedni, hogy a zsidók megtartsák, amit mások kiuzsorázásával szereztek. Legjobb lenne munkára kényszeríteni őket, hogy maguk keressék kenyerüket meg, ahelyett hogy semmit sem tesznek és kapzsi módon élnek.”
           Aquinoi Szent Tamás

           „A szétszórt zsidók ma is államot alkotnak, amely idegen államot alkot az államon belül, ahol élnek.”
           Thomas Jefferson

           „Az adózó nép szegénységének veszedelmesebb forrása nem lehet, mint a zsidók szemlátomást való szaporodása. Mely országban a zsidók megszaporodnak, az vagyoni végromlás szélén áll.”
           Kölcsey Ferenc

           Taki, ha már  Voltaire-t idézted lejjebb én is idézek tőle:

           „A zsidó nép engesztelhetetlen gyűlöletet mutat minden nép iránt. Minden uralom ellen lázad. Mindig uralkodni akar, mindig kapzsi mások jólétét illően, mindig barbár – alázatos, ha szegény, dölyfös, ha gazdag.”
           „Csak a zsidók tudatlan és barbár nép, akik régóta egyesítik a legpiszkosabb dölyfösséget, a legutálatosabb babonákat, a leglegyőzhetetlenebb utálatát minden népnek, akik eltűrik, és gazdaggá teszik őket.” 

           0     0
          • Muhr úr: Itt a gondolkodás teljes spektrumára céloztam. Elő lehet szedni persze régről híres embereket is akik szerint a föld lapos.
           Csakhogy azóta haladt a tudomány,  ezért ma ugyanez már gáz.

           0     0
          • Valóban gáz lenne, ha a föld laposságáról lenne szó. De nem arról van. És ebben az ügyben nem változott semmi. Vagyis dehogynem. Ma már azért nem hallasz ilyesmit híres emberektől, mert olyan nagy a szólásszabadság.

           Melyik állítást cáfolta meg a tudomány? Az uzsorát, a felforgatást/bomlasztást, vagy hogy magukat zárják szándékosan gettóba?

           0     0
         • Azok a szolgalelkű fiolszemita sábeszgojok meg még viccesebbek, akik szájukban a szarukkal ingyen szolgálják őket és kék eget is letagadják gerinctelenségükben. :)

          0     0
    • A HTKA fórfóru valaki linkelt egy cikket inneni A reakció:a cikk jój de a kommentszekció miatt max elrettentésre.

     0     0
   • Arra vágyni, hogy a Manoszférát (és benne a Férfihangot) a mainstream médiában pozitívnak állítsák be, és azt feltételezni, hogy a polkorrektség betartásával ez megvalósulhat, az a világ hülyesége. A Manoszférának kell a mainstream-mé válnia, ez az egyetlen valóban lehetséges út.

    A másik meg, hogyha anti-feministaként kínosan ügyelünk is arra, hogy ne vegyük észre és sose említsük a kulturális háborúban a zsidók szerepét, akkor is zsidó érdekek ellen megyünk, ezért elkerülhetetlenül antiszemitának fogja beállítani a Manoszférát és az anti-feminizmust (az amúgy zsidó kézben lévő) mainstream média.

    4     0
    • A sose említsük tagadása nem azt jelenti hogy unos-untalan minden kérdésben előrángatjuk. Utóbbi csak hiteltelenné teszi a mondanivalód.

     0     0
     • Tényleg nem állt szándékomban ezt a témát erőltetni, egy jelentéktelen félmondatot vetettem oda csak a soy boy téma kapcsán, és én vagyok a legjobban megdöbbenve, hogy még mindig ezen rágózunk ahelyett, hogy megpróbálnánk felderíteni a Magyarországon a szemünk láttára, valós jelen időben megjelenő soy boy jelenség hátterét.

      Itt egy másik cikk (lényegtelen a szerző származása – amúgy igen) 2018 februárjából, ahol a soy boy jelenség újra megfigyelhető.

      http://magyarnarancs.hu/publicisztika/hasko-laszlo-me-too-109291

      Vajon mi okozza a jelen pillanatban zajló soy boy megjelenési hullámot, hogy feltűnnek a feminista soy boy-ok által írt cikkek a magyar médiában? Erre keresném a választ. Kik ezek az emberek, miért írják azt amit írnak. Hisznek-e benne, vagy maguk is tudják, hogy kamuznak? Vajon ezek mind gyakoribb megjelenése és hülyeségeik erőltetése direkt válasz lenne a Manoszféra megerősödésére? Ezek a fontos kérdések.

      Legalábbis szerintem.

      0     0
      • Alacsony tesztoszteron szint, apátlan háttér, nihilista értékrelativizáló közeg. Ennyi bőven elegendő hogy beesett mellű, szakállas-szemüveges gerinctelen mangina legyen bárkiből.

       0     0
      • Feminista komment, kicsit kiegészítettem:

       A társadalmi hierarchia legalján vannak azok, akik a fizikai erejükkel keresik a kenyerüket (üvegplafon mi?).
       Mára már egy háborút se a spártai kiképzésen átesett katonasággal lehet, hanem lúdtalpas, szemüveges autista informatikusokkal, vagy szexi intelligens csajokkal (basszátok meg ezt a kommentet NEM olvasták a talibánok-mudzsaheddinek, meg a feketezászlósok se).
       Hogy a férfidominancia megmaradt (az olajbányászatban, és a földmunkákban inkább), az már nagyon régen nem a fizikai fölényen alapul, hanem mindazokon a normákon, amiket valamikor a fizikai fölény alakított ki (igen ezeknek a normáknak köszönheted, hogy nem kell a szénbányában dolgoznod, mint ca. 200 év előtt a szerencsétlen szénbányában robotoló nem feministáknak jutott). Ez leginkább a király új ruhája történetre hasonlít, mindazok a pozícióelőnyök, amik jellemzően a férfiak birtokában vannak, már rég nem a biológiai determináción, hanem tényleg puszta megszokáson alapulnak (értem bányászat, fakitermelés, építkezés és társaik). Bő évszázaddal ezelőtt a nőket alkalmatlannak tartották az egyetemi tanulmányokra, mára lényegesen több nő szerez egyetemi diplomát, mint férfi (akkor kérünk ide férfikvótát). 1967-ben (!) eltorzult arcú szervezők próbálták Kathrine Switzert kirángatni a bostoni maraton mezőnyéből, mondván, hogy ott nőnek semmi keresnivalója – ma a férfiak közel 100%-a maradna alul a női maratoni versenyzők elitje mögött (igen a tipikus női agy, hasonlítsd össze a krumplit az almával, majd mondjad ki mell-veregetve hogy a krumpli az egy sz.r alma; szeretném egy olimpia erejéig hogy legyenek vegyes versenyszámok aztán nézném az agymenéseidet élőben, ja nekem meg vélhetően a női maratonista mezőny vélhetőleg 100%-ánál nagyobb a f..szom, azért írom hogy vélhetőleg mert a genderisták rákepcsoltak hogy lehessen a női mezőnybe miliMOL/liter tesztoszteron-arányban bejutni).
       50-100 évvel ezelőttig a klasszikus művészeti ágakban is drámai volt a férfiak domináns jelenléte-
       Amióta bárki számára olcsón, könnyen hozzáférhetővé váltak az önkifejezésnek (van egy csomó önjelölt művésznő, aki a …szásait örökíti meg mint műremeket), az alkotásnak olyan eszközei, mint a fotózás (ezt vágom minden nő fotóművész), videózás, zenélés, illetve mindezeknek a közösségi publikálása, drámai élmény, mennyivel eredetibb, szórakoztatóbb, izgalmasabb dolgok tömegét hozzák létre nők (a kedvencem a topless-dj az aztán az önkifejezés csúcsa). Nem túlzás azt állítani, hogy mára a költészet, a fotó és a raknroll is a nőknek áll jobban (igazad van, de szerencsére MickJagger és társai valszeg megfarkalták anyádat, ja bocs ez idehaza Nagy Ferót jelenti, úgyhogy ez vagy: cock&roll 5 perc alatt készült geciszökevény, nem pedig feminista, mondanám menj vissza a…d …szába, de Ferót kedvelem).

       1     0
      • Elek már kifejtette, nagyrészt.

       Én még kiegészíteném a jófiú (hagyd, hogy a nők a szádba szarjanak) kondicionálás, aminek te is sokáig áldozata voltál, bevallásod szerint,

       Plusz, ugye a pénz, amit kifejtettél.

       0     0
     • “A sose említsük tagadása nem azt jelenti hogy unos-untalan minden kérdésben előrángatjuk. Utóbbi csak hiteltelenné teszi a mondanivalód.”

      Igen, ez a nem mindegy. Nyissuk ki ezt a dobozt időnként, vizsgáljuk meg, mi van benne, de utána tegyük félre. Van még sok más doboz is itten.

      0     0
    • Az a probléma, hogy eltereled a figyelmet a lényegről. Ha már belekeverted a Jobbikot (ezt is minek kellett egy nőkről, férfiakról, párkapcsolatról szóló írásnál?), akkor egy jobbikos példával illusztrálva. Ez pont ugyanaz, mint amikor nekik kellett folyton védelmezni az álláspontjukat az építők-rombolók kategorizálás mellett. T.i. hogy nem az alapján csukunk valakit börtönbe, hogy cigány-e vagy éppen nem cigány, hanem hogy lop-csal-gyilkol-e vagy pedig sem. Pont ugyan az a szituáció. Ha te elkezded hangoztatni, hogy valaki zsidó (vagy éppen bármi más), akkor már nem a cselekedeteit bírálod, hanem a származását. Mennyiben más ez, mint az a szélsőséges feminista álláspont, hogy gyűlöljük a másikat csak azért, mert férfinak született? Magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt, ha ilyeneket hangoztatsz.

     Megjegyzem, ennek semmi köze nincs a politikai korrektséghez. Nem attól leszel nem-PC, ha elkezdesz habzó szájjal gyűlölni másokat a származása miatt (mert ugye az antiszemitizmus ezt jelentené). És ez még akkor is így van, ha Trump az USA elnöke…

     0     0
     • És mi a lényeg? Terelj minket vissza! Meg azokat is akik ide látogatnak véletlenül.(A jobbiknál meg biztos a kis Dúró Dóra járt az eszében)

      0     0
      • A lényeg az, hogy nem az alapján kellene megítélni az említett újságírót, vagy akárki mást, hogy zsidó-e, hanem hogy ostobaságot állít-e vagy sem. Hogy inkább arról kellene vitatkozni, hogy mit mond, és nem arról, hogy ki mondja. Nem igazán értem, hogy ezen mi magyarázni való van.

       0     0
       • Értem, és ha az “ostobaságot” író újságírók között feltűnően sok a zsidó, azt akkor is gondolatbűn erre rámutatni?!

        0     0
       • Nem is az alapján ítélik meg őket többnyire,ez csak egy univerzális vádaskodás bármilyen jogos bírálat ellen.Ha valaki vizsgál egy jelenséget,beleássa magát a témába.Talál embereket akik befolyásolták a dolgokat.A témához kapcsolódnak oldalágon más témák is ebbe is beleássa magát a kutatónk,nevezzük mondjuk H-nak.Itt is talál személyeket, szervezeteket. Ott van előtte az asztalon összegyűjtve.Keresi az összefüggéseket ami közelebb viheti a jelenség megértéséhez a probléma megoldásához.És egyszer csak mit talál?Bár az egyik Amerikában a másik Angliában a harmadik Németországban fejtette ki áldásos tevékenységét bizony van bennük valami közös.Azon lehet vitatkozni ,hogy azért ilyenek mert olyanok vagy fordítva de a tényt tagadni már színtiszta hazugság.Ezért is tartom pl.Redgreget ezen az oldalon az igazi a legnagyobb antiszemitának.Persze hozzá kell tennem ,hogy a véleményszabadság, általam való értelmezése szerint , természetesen joga van hozzá.

        1     0
     • A zsidóságot itt most mint “származás” vagy mint “neveltetés/életmód/vallás” említjük?

      Ha valakinek összefüggés van az életmódja, sorsa, cselekedetei és a neveltetése, származása, stb között, arra szabad-e, PC-e rámutatni? (pl. “sok a muszlim terrorista”) Vagy csak akkor, ha pozitív? (pl ”az askenázi zsidók IQ-ja magasabb, mint bármelyik etnikai csoportnak”, “négerek közül sokan remek sportolók” stb )

      0     0
      • Én neveltetés/életmód/vallás alapján. És szerintem mindenki. A legnagyobb valódi zsidófalók sem hiszik, hogy a zsidó kisgyermekek ilyennek-olyannak születnek.

       Viszont van a talmudi ők és mi attítűd, amit a legtöbbjükben már gyermekkorukba belenevelnek illetve a kiválasztottságtudat. És ez alól nem nagyon láttam kivételt közöttük.

       0     0
   • Pont kolbászt vacsoráztam. Az asszony sütötte, ha már úgyis a konyhában van.

    Sajnos a kultúrában soha nem fog működni az, hogy behajolsz az elnyomásnak. Ha egy kolbásszagú kőagyú agresszív barom – mint én – visszafogja magát a fogalmazással, akkor nem azt fogják mondani, hogy némmá milyen intelligens lett, figyeljünk oda mit is akar mondani!

    Azt fogják mondani, hogy látjátok, a kolbásszagú kőagyú agresszív barom rejtegeti az antiszemitizmusát! Fél tőlünk és nem meri kimondani amit gondol. Akkor most srófolhatunk az elnyomó szabályokon. Mostantól egyáltalán nem lehet a feminizmust kritizálni, mert az is bűncselekmény lesz.

    Értelme tehát nincsen, nem lesz attól elfogadottabb az oldal. Másrészt pedig az elfogadásért nyalizni éppenséggel nem férfiprincípium. Elfogadtatni magunkat, vagy meggyőzni a nőket az igazunkról értelmetlen. Uralkodni kell rajtuk.

    2     0
    • A másik, hogy nem mindegy, hogy kinek a frame-jében gondolkozunk. A látszólag PC libsik keretében vagy mindenki marad a sajátjában. Én sem állítom azt, hogy használ az oldalnak Hunn stílusa, de ő ragaszkodik a keretéhez, azt tartja férfiasan. Nem adja meg azt a hatalmat másoknak, hogy az ő szabályaik szerint játszon.

     http://www.ferfihang.hu/2015/10/05/bevezetes-a-piros-pirulaba-5-keretek/

     0     0
     • Lány: Szeretnék elmenni fagyizni, gyere te is! Férfi (különböző akarat, erős keret): Nekem nincs kedvem, te nyugodtan menj, kérd meg egy barátnődet, hogy tartson veled. Férfi (gyenge keret): Rendben, menjünk, ha szeretnéd. Hova mennél? Férfi (egyező akarat, erős keret): Pont én is akartam javasolni, induljunk, tudok is egy jó helyet. Én is optimista vagyok: redgreg:szeretném ha megbeszélnénk ezt a zsidózós faszságot ami mások szerint is nagyon káros az oldalnak. hunn:Pont én is akartam javasolni ,bár máshogy nevezném a jelenséget,induljunk tudok is egy jó helyet.

      0     0
     • A PC halála nem az, hogy egy másik PC-t erőltetünk a helyére, hanem, hogy az érzékeny témákról is nyíltan beszélünk. Ebbe pl az is bele tartozik, hogy lehet a zsidókat kritizálni ha megérdemlik, de az is, hogy nem csak kritizálni lehet őket, hanem észrevenni, hogy ők is csak egy nép.

      0     0
   • Taki, neked komoly problémáid lehetnek. Szedd már össze magad, és ne beszélj hülyeségeket.

    Egy: nem az határozza meg az ember gondolatvilágát és világnézetét, hogy más (aki- és akinek a véleménye egyébként totálisan érdektelen számunkra) mit gondol rólunk.

    Kettő: “Kolbásszagú, rasszista, antiszemita “nőknekakonyhábanahelyekereszténymagyarország” kőagyú agresszív barom”

    Ezt a sok marhaságot magadtól találtad ki, vagy súgott valaki? Ez mit jelent? Normális embernek ilyen ökörségek nem jutnak eszébe? Kolbásszagú? Örüljél, hogy normális ételt ehetsz. “rasszista, antiszemita”, gondolkodtál már azon, hogy ez mi a lófaszt jelent? Gondolkodtál már egyáltalán?

    Nők a konyhában? Egy normális nő ezen el sem gondolkodik, nem hogy felháborodik. Igen, bazzeg, be lehet bizonyítani, hogy pl. a konyhában a nő megmutathatja, hogy gondoskodik  a családjáról. Mi ezzel a bajod.

    “kereszténymagyarország”. Mi fáj ezen? “Falon marad a feszület, amíg engem látsz!” Ennyi.

    1     0
  • Tehát legyen cenzúra? Te akarsz a cenzor lenni?Vagy csak jelentő.Az is szép becsületes szakma. Amúgy meg a zsidózás egy nagyon jó univerzális szó ,magukat felsőbbrendűnek gondoló antidemokraták jelszava.Mindenre ráhúzható,fokozása a:nem eléggé elhatárolódott,nem eléggé bánta meg a (soha el nem követett )bűneit. Miért nem lehet elfogadni ,hogy neki ez a véleménye? Te elmondhatod a tiedet? Na ugye.Vagy öntsünk betont a más véleményűek szájába.

   2     1
   • Az a véleményem hogy rohadtul égő megnyilvánulás. Nem szabad elmondani? És pontosan olyan a zsidózsás mint a feministák minden problémát fehér férfiakra történő rátolása.
    Amúgy pedig lehet a témáról beszélni anélkül is hogy ezt a marhaságot mindig erőltetve ide kéne rángatni.

    Persze aki ilyen fekete fehéren látja a világot mondja el, de ne kelljen azért szemlesütve úgy tenni mintha csak azért mert pár témában egyetértünk akkor mint valami elvtárs/bajtárs akkor birkaként egyet is értünk vele.
    Pont ugyanez a trend a feministáknál, az agresszív véleményvezérek marhaságait a normális többség nem meri erős kritikával illetni, mert “tartsunkössze”.

    1     1
    • Kettőnk között az a nagy különbség, hogy míg én nem toborzok a NSDAP-ba, addig te cenzúrát és polkorrektséget követelsz…

     Jó, hogy azzal nem jössz, hogy a feminizmus elleni harc során lehetőleg tartózkodjak a női nem kritizálásától, mert az olyan szexista

     Azt észrevehetem, hogy a feminista mozgalomban nők is vannak, de a zsidókat nem szabad észrevennem? Vagy ha mégis észreveszem őket, akkor kussoljak róla? Mi az elvárás ezen a téren? Hadd tudjam már meg…

      

     1     0
    • És azt ki  hol és mikor mondta neked ,hogy szemlesütve egyet kell értened? Legalább is itt biztos nem. A pártközpontban lehet.

     0     0
    • Pedig tényleg minden rosszról a zsidók tehetnek, ez tény.

     0     0
   • Antidemokratának lenni menő.

    0     0
 10. Ezt a cikket az exemről írták, bizonyos részeken felnevettem :) Tűpontosan.

  0     0
 11. Csak egy kérdés-az ami megjelent a főoldalon jobbról hogy “ezt beszélik a nők” az a nőihang?

  0     0
  • Határozottan az áll a fejlécében. :) – Természetesen a Nőihang.hu. Elég hangosan, mondhatni egyenesen zajosan indult: a Mandiner azonnal szemlézte a főszerkesztőnő egyik cikkét, ami kapcsán jókora vita is kerekedett. Kicsit szétnézve a lapon megtalálható ez is.

   0     0
 12. Indexen találtam ezt a cikket, eszerint ez a teázós dolog is külföldről gyűrűzött be Magyarországra:

  https://index.hu/mindekozben/poszt/2018/02/13/most_mindenki_lathatja_hol_a_hatar_udvarlas_es_zaklatas_kozott/

  Igen, tudom, hogy a férfihangon már volt szó teázásról, de ez a rész priceless:

  - Ha ő azt mondja szeretne teát, akkor főzhetsz neki teát. Ha elkészült a tea, ő meg beleiszik, aztán ő azt mondja, mégsem kér teát, hát akkor így jártál bazmeg, nyugodj bele, hogy a nők bármikor hülyét csinálhatnak a férfiakból minden következmény nélkül! Én meg majd elmegyek egy étterembe, rendelek kornwalli homárt fehérkaviárral, aztán mikor kihozzák, csak beleturházok, és utána simán hagynak kisétálni az étteremből fizetés nélkül, nem igaz? De nem ám!

  Na jó, csak az eleje volt fordítás, aztán elkapott a hév, bocsássátok ezt meg nekem…

  1     0
  • Bizony az árát meg kell fizetni, de szerencsére az étteremben nem jönnek oda dühösen a pincérek és nyomják le a torkodon a kaját.
   A pofátlanul berendelt teának is ára van, lehet nem meginni de a felháborodás jogos lesz.
   Amúgy meg akkor metoo amikor a nagymama épp tukmálja a kaját(egyetek, szedjetek, vegyél még, na az én kedvemért, megsértődök ha nem eszed meg, sőt kidobom! ), meg akkor is szed a tányérba amikor már elégelégelég?  – nem. A sértődött unokák nem tetszelegnek áldozati pózban mintha libatömés áldozatai lennének.

   1     0
   • Nyilvàn megesik az, hogy az ember fiànak, lànyànak meg kell gondolnia magàt, de azèrt egy felnott embertol elvàrhatò, hogy az ilyen esetek szàmàt igyekezzen minimalizàlni, màsrèszt nyùjtson valami ellentètelezèst a felultetett fèlnek.

    A teàs tèmàhoz megnèztem a videòt is, hàt ott ilyesminek nyoma sincs. A “mièrt nem szòltàl, mielott megfoztem” felvetèsre csak annyi a no reakciòja, hogy “akkor mèg tènyleg akartam teàzni, most meg nem”, majd èrzelmi zsarolàsnak nevezi, mikor a csàvò  nem onti ki a teàt a wc-n elsò felszòlìtàsra.

     

    1     0
    • Ez shit teszt, hogy jaj nem kéri oké akkor soha többé nem kapsz és ezt se kapod már meg. Ha tényleg nem akarja akkor pont oké, faszt rabolja az időmet!. Ha szivat, meg shit teszt, akkor a legjobb reakció hogy kurva dühösen kiosztod és lelépsz hogy bepánikol és úgy fog utánad rohanni mint egy kiskutya. Sk tapasztalat.

     1     0
  • Aztán ha beleiszik a teába önként egy vagy akárhány kortyot ,három vagy nyolc év után feljelent ,hogy meg akartál vele itatni erőszakkal öt liter teát.

   0     0
  • A főzős hasonlatot amúgy ki lehet terjeszteni a házasságra is.
   Ha meg van kérve hogy főzzön neked ebédet, akkor ne picsogjál ha épp nem tetszik, mert ha ehető akkor ételt nem pazarlunk nem dobjuk ki,  befűszerezzük meg próbáljuk feljavítani és szépen megesszük. Avagy egyed meg amit főztél.
   A mai világ nem ilyen, ha nem tetszik a kaja, nem ízlik, nem olyan lett mint vártad, vagy épp csak nincs hozzá kedved akkor kényeskedő uraságként inkább kidobod a szemétbe. Amíg mások éheznek.
   Szóval a házasság/párkapcsolat is ilyen. Edd meg amit főztél, ha nem tetszik épp, nincs kedved hozzá, ne kidobni akart hanem megjavítani és legyél kompromisszumképest.
   Csak akkor dobd ki ha éveken át kapod az ételmérgezést és esély sincs a koszt javulására. (mondom ezt úgy hogy nekem a főzés a hobbim).

    

   1     0
 13. Kedves Hun meg egyéb zsidózók! Szóval akkor ha már felmerült itt ez a téma. Összefoglalom: szteteksa világ egy zsidó összeesküvésö aholaa zsidó pénzemberek akik annyira zseniálisak, h a világot uralják titokban, azt tervelték ki, hogy a létük alapját jelentő európai és amerikai kultúrát lecserélik az iszlámra. És ti ezt eleis hiszitek. Azért ez már gáz. Izrael pl annak köszönhetően létezik, mert még a Szovjetunió se adott első vonalas felszerelést az araboknak. De nyilván a zsidók ki akarják nyírni maguk. Ezért mindenhol azért dolgoznak. Vagy hülyék. De akkor meg hogy lenne övék a hatalom?

  1     0
  • Zseniális! És tegyük hozzá hogy akkor most kirekesztjük az összes zsidó férfit akinek a fasza kivan a feminista őrületből?
   Az a durva hogy  izraelben pont kipróbálták milyen lenne a totális egyenlőség nő és férfi közt. És pont a nők harcolták ki hogy na ebből ők kurvára nem kérnek. Máshol persze meg az lett hogy az izraeli nők olyan hatalomra tettek szert hogy a férfiak űzött vad szerepébe kényszerültek ami szintén tanulságos. Meg hogy mennyire lett tele a tökük ezzel. Hát jobban mint nekünk.

   Egy igazi zsidóval szemben szóval egy kissé ortodoxal szemben a nő alacsonyabb rendű lény az megvan? Korlátozott jogokkal stb. Zsinagógába nők? Falak mogött hátul! És kussba.

    

   1     0
   • Lett redgregnek egy felszopója.
    Ki bizony, azok csak kémek.

    0     0
    • Normális intelligens érvek helyett ez van? De amúgy ha már itt tartunk akkor a kurva anyád. így jó?  LEnnél ember és pakolnál ki értelmes érveket nem viselkednél úgy mint egy feminista punci. Mert azon a szinten érvelsz csak más előjellel. Szar ezt látni. Szedd össze magad. Ha felrázod magad és jönnek a jó érvek még bocsánatot is kérek. De egyelőre ott tartok hogy hülyegyerek.

     0     0
   • Nem alacsonyabb rendű mert ő viszi tovább a vérvonalat.Csak meghatározott szerepe van a férfinak és a nőnek.Ez nálunk is így volt míg valakik szét nem bomlasztották ezt a rendszert .Eközben máshol nem volt bomlasztás.Bizonyos emberek keveredhetnek sőt kell nekik,megint mások csak korlátozott,saját elhatározású,vérfrissítés jelleggel.Amúgy az oszd meg és uralkodj megvan?

    1     0
    • Úgy értem az alacsonyabb rendűt hogy a mai egyenlőségi normák szerint. Szóval a feminista (nem egyenlőségpárti normák szerint) 10x nem.

      

     0     0
  • Nekik a fehér ember ellenség, ezért akarják kiirtani mindet.
   Zsidók bármikor váltanak látszatból vallást, ha érdekük úgy kívánja. Lesznek ők főmuftik is. Bizony.
   No mondtam demokrata kommunista két jó barát.

    

   1     0
  • Én ugyan nem lettem megszólítva de mi a te véleményed az általad felhozott témában?Mert azt már elmondtad ,hogy mi a másé.

   0     0
   • Tudod ez egyszerű. A zsidók egy ugyanolyan nép mint mi, és semmivel nincs nagyobb hatásuk a világra mint nekünk. Persze ha zsidó mindenki akinek az apja unokanővérének az unokabátyának a régi szobatársa látott már zsidót akkor mindenhol ott lesznek. Csak ez nem így működi

    0     0
    • Nem akarok belemenni ebbe a zsidózásba, de gondolom csak trollkodsz! Ugyanolyan nép mint mi? Nincs nagyobb hatása a világra? Ez nevetséges. Ezernyi különbséget tudnék mondani.

     2     0
     • Mondjad az ezernyi különbséget…

      0     0
      • Izrael több ENSZ határozatot nem tart be, ellentétben velünk. Ha mi tennénk ugyanígy már számkivetett ország lennénk.

       Izrael sportolói más kontinensen versenyeznek, mint ahol vannak, mi nem.

       Nekik van atombombájuk (egyedüliként a környékükön) nekünk nincsen.

       Mi teljesen eredméyn nélkül próbáljuk legalább azt elérni, hogy a külföldi magyarok használhassák az anyanyelvüket, míg a holokauszt – egy történelmi esemény – tagadásáért is börtönbe kerülsz.

       A zsidók csonka társadalomban élnek, mi (ahogy a többi nép is) teljes társadalmat alkotunk, azaz a kétkezi, a képesítés nélküli munkákat is honfitársaink látják el. Erre a zsidók cselédeket, kifosztott palesztíneket stb. alkalmaznak.

       Magyarként még a saját hazámban sincsen olyan érvényesülési lehetőségem, mint egy zsidónak. Külföldről nem is beszélve.

       Mi nem tartjuk magunkat kiválasztott népnek.

       Nem értem hogyan lehet a realitások meglátását ilyen művészi szinten űzni.

       1     0
       • “”Izrael több ENSZ határozatot nem tart be, ellentétben velünk. Ha mi tennénk ugyanígy már számkivetett ország lennénk.”"

        Pont annyira mint ők. Persze nekik van atombombájuk, így többet engedhetnek meg maguknak de…

        “”Nekik van atombombájuk (egyedüliként a környékükön) nekünk nincsen.”"

        A technológiánk, és az ipari hátterünk megvan hozzá. Csak szándék kérdése a dolog

        “”Mi teljesen eredméyn nélkül próbáljuk legalább azt elérni, hogy a külföldi magyarok használhassák az anyanyelvüket, míg a holokauszt – egy történelmi esemény – tagadásáért is börtönbe kerülsz.”"

        Igen, ez így van. De ezeknek mi közük egymáshoz? Ők meg azt próbálják elérni a szomszédaiknál, h ne legyen hivatalos cél az összes zsidó elpusztítása. Kicsit durvább mint az, hogy a teljes eredmény nélkül azt jelenti, h  lassan azt erdélyi földek 40%-a magyar tulajdonú, h a szlovákok a V4 elkötelezett tagjává vált, hogy több repülő és vonat járat van Erdély és Mo között mint Bukarest és Erdély között, hogy Kárpátalja kievi helyett Budapesti idő szerint él stb stb stb….

        “”A zsidók csonka társadalomban élnek, mi (ahogy a többi nép is) teljes társadalmat alkotunk, azaz a kétkezi, a képesítés nélküli munkákat is honfitársaink látják el. Erre a zsidók cselédeket, kifosztott palesztíneket stb. alkalmaznak.”"

        Ha ezt te így komolyan leírtad, akkor nagyon nagy bajok vannak. Mert nálunk nem Kárpátaljáról jár át a munkaerő oda ahol ez lehetséges? Őőőő de igen. Mert a palesztínok nem csak a szegény áldozat szerepet vették fel? Őőő de.

        “”Magyarként még a saját hazámban sincsen olyan érvényesülési lehetőségem, mint egy zsidónak. Külföldről nem is beszélve.”"

        Jó, igen, mint írtam, ha minden sikere embernél megkeressük, h az zsidó, mert a harmadunokatestvérének a másodunokatestvére látott zsidót, akkor igazad van. Tényleg.

        “Mi nem tartjuk magunkat kiválasztott népnek.”

        Mi nem? Na ne mond… “Népek Krisztusa Magyarország” 30 ezer év, Jézus is magyar volt, legősibb nyelv…. De neeem, mi nem tartjuk magunkat.

        0     0
        • “A technológiánk, és az ipari hátterünk megvan hozzá. Csak szándék kérdése a dolog”

         Akkor gyerünk, csináljuk meg, nem mernek majd ugatni.

         “Mert a palesztínok nem csak a szegény áldozat szerepet vették fel? Őőő de.”

         Ez az, galád módon mindig izraeli bombák alá futnak.

         0     0
        • A Népek Krisztusa Magyarország általában a szabadságharccal vagy Trianonnal kapcsolatban használt kifejezés, nem pedig vallási parancs. Már idéztem Kossuthot, de most még egyszer:

         “Mózes vallása nem csak vallás, hanem egyszersmind politicai organismus is. – Mózes vallása statusalkotmány, valóságos országlási rendszer, mégpedig theocratiai országlási rendszer. ”

         Ahogy a “Jézus magyar volt” idétlenségre sem épül felsőbbrendűséget hirdető vallás.

         0     0
        • A valóság ilyen mértékű hárítására nincs mit mondani.

         3     0
        • Nem, ha más ország szarna a ensz tagállamokra már minimum totális embargó keserítené az életét(Észak-Korea) vagy megszállt ország lenne (muszlim országok egynémelyike)

         Még egyszer kérdezem, mi az érdeked, hogy a kék eget is letagadod? Érintve vagy? Filoszemita szolgalelkű sábeszgoj vagy? Meg vagy vásárolva? Vagy ennyire cuckservative vagy?

         0     0
         • Értem, tehát az ensz határozatra szaró Oroszokkal senki nem kereskedik. Ja vááárj

          Az USA elbukott, őőő ez se jött be

          Taiwan Kína része, ja várj ez sem működik

          Esetleg Kína egy elszigetelt kis ország lett Jaj ez se jött be.

          Alapvetően a fél világ leszarja az ensz határozatokat. De ne engedd, hogy a tények megzavarjanak a gyűlölködésben…

          0     0
          • Tajvan atombombát gyártott ensz határozat ellenére? :) Nah, ugye.

           A tények ne zavarjanak a seggnyalásban.

           0     0
          • Tajvan az ensz határozat szerint nem is létezik csacsi öreg medvém :P

           0     0
          • Jut eszembe mutasd az Indiát és Pakisztánt az atomfegyvereik miatt sújtó szankciókat. Csak mert Izraelhez hasonlóan az atomsorompó egyezmény ellenére fejlesztették ki a bombáikat az ENSZ határozat ellenére…

           0     0
          • Jajj cicuska. Ide érzem az izzadtságszagot. Nemcsak államok lehetnek ensz határozatok alanyai. :) Amúgy a 70-es évekig, ők voltak Kína.

           Tehát Izraelen kívül kinek lehet még gyakorlati következmények nélkül tiltott atombombája? :) Továbbra is áll a kérdés.

           0     0
          • India, és Pakisztán. Biztos ismered ezeket az országokat. És bár Franciaországnak de jure nem, de de facto igen, mivel a határozat ellenére azért még letesztelte a bombáit… Meg Kína is, mivel ők is csak 92-ben csatlakoztak az atomstop egyezményhez :)

           0     0
          • Tiltó határozatról van szó, valóságot tagadó filoszemita cicus..

           0     0
          • Na látod, ilyenkor derül ki mennyire tudatlanok vagytok. NINCS ensz határozat Izrael atomprogramja ellen. Az atomsorompó egyezmény van, mint ensz határozat. Amit Izrael Pakisztán és India se írt alá :)

           0     0
          • Izrael valóban nem írta alá az atomsorompó egyezményt, cicus. Mondjuk ezzel szintén egyedülálló, hogy következmény nélkül megtehette.

           De közel-kelet atommentességéről van határozat, cicus. Amit egyedül Izraellel nem tartatnak be.

           0     0
          • “”Mondjuk ezzel szintén egyedülálló, hogy következmény nélkül megtehette.”"

           Feltéve, ha nem számoljuk Indiát és Pakisztánt, és 70-92-ig Franciaországot, és Kínát, akkor igen, egyedülálló…

           0     0
         • Franciaország és Kína Ensz Bt-tag. :) De tudod mit, cicus, ha ezzel elismerjük, hogy Izrael egy BT-tag hatalmával rendelkezik tulajdonképpen egyetértünk. Szóval indirekte elismered, hogy a zsidók állama nagyhatalom. :) aki bármit megtehet. :) Köszi. :D Csak beszéltetni kell a filoszemita sábeszgojt, mint a femcsinőt. :D

          0     0
          • India és Pakisztán te értelmileg korlátolt barom? Mutasd a szankciókat ellenük??????

           0     0
          • India nem sokára a világ legnépesebb állama. Pakisztán is benne van az első 15-ben ráadásul Indonéziával együtt a legnépesebb muszlim állam.

           De- korlátolt filoszemita sábeszgoj barom- ha 10 mió zsidó hatalma egyenlő lassan 1,5 milliárd indiaiéval legyen. :D

           Mi az kezdesz bepörögni, hogy pofátlan hazudozásaid nem jönnek át….:

           0     0
          • Jó feladom. Hazudtál egy ordasat, miszerint próbálna más atomfegyvert fejleszteni ensz határozat ellenében. Mutattam 4-et Izraelen kívül (mellékesen ott van még Dél-Afrika, akik ellen szintén nem az atomfegyver miatt volt szankció) közlöd, h de abból kettő ensz bt tag, mire mutattam kettőt, akik nem, mire közlöd, h jó de azok nagyok…  Akkor tehát tulajdonképpen szerinted egy zsidó összeesküvés van, mert igaz ugyan h másokat se szankcionáltak érte, és tulajdonképpen komoly ellenőrzések sincsenek (ami Iránban van az az Izraeli atomprojektet is végigkísérte) de akkor is rohadtzsidók…

           0     0
         • ui:párduc vagyok. :)

          0     0
    • Az Egyesült Államok csak egy ország. Olyanok mint mi. Semmivel sem nagyobb a hatásuk mint nekünk.

     RedGreg, te hülye vagy vagy csak megjátszod. Mondd, hogy csak megjátszod. Hadd ne csalódjak.

     2     0
     • Izrael és az Egyesült Államok között nagyjából csak annyi a különbség, mint egy regionális nagyhatalom és a világ egyetlen szuperhatalma között… Ja várjunk lehet azért mert Izrael egy regionális nagyhatalom, ami a térség egyik nagy ereje (de pl Irán ott van, mint ellenpont) míg az USA egy szuperhatalom… Ami mondjuk támogatja Izraelt, de ezt tudta mindenki. Semmi különös nincs benne. Ahogy pl Kína meg Észak-Koreát… Ezt persze lehet egy hatalmas zsidó összeesküvésnek venni, de a helyzet az, h világpolitikai szempontból ahol a valódi nagyok játszanak Izrael csak egy előre tolt bázis a közel-keleten.  Közel az olaj mezőkhöz.

      0     0
  • Greg! Neked nem volt sose gyanús ,hogy az un. iszlám állam csak az arabokat támadta Izraelt sose? szerk: igen Iránt is de azok gyorsan elpicsázták őket,nem is mertek arra menni utána.

   0     0
   • Az Iszlám állam nem volt hülye. Tisztában volt vele, ha neki merne menni Izraelnek, akkor két hónap múlva már az utolsó nyomourult falujukban is Merkava tankok állnának.

    0     0
    • Igen, és neked is ajánlom a titkosszolgálatukról írt ,jóváhagyott könyvet.Emlékszel -e a kilencvenes évek nagy magyar “újfasiszta” vezérére? Na mit gondolsz melyik közel -keleti államba vándorolt ki? Igen oda.Nyilván nekünk egyszerű embereknek csak közvetett bizonyítékok cseppjei jutnak de azokból nem valószínűtlen a dolog.

     0     0
    • Szerintem a nagyját az USA-val végeztették volna el, ahogy szokták. Izraeli katonaság legutóbb eléggé lebőgött, gerilla taktika ellen nem sokat érnek a konvencionális katonai megoldások. Persze Izrael megteheti hogy terrorbombázásokat végez, lakóházakat robbant fel, tömeges megtorlásokat alkalmaz (ellentétben velünk ugye).

     0     0
     • Nem csak szerinted, ez egyértelmű. Szíria a térségben Oroszország bázisa, olyan mint az USA-nak Izrael. Nem is nagyon hagyta volna a Maci veszni. És mivel a zsidók nem hülyék eszükbe nem jutott volna az Orosz Föderáció fegyveres erejével ujjat húzni. Mivel ők tudják, hogy milyen ligában játszanak, és nem képzelik magukat a világ fölé.

      0     0
    • Mivel az iszlám állam zsidó állam.

     1     0
  • Nem, cserélik le csak beengednek annyit, hogy őslakosság és az iszlám bevándorlók kb ugyanannyian legyenek és jöhet a totális divide et impera.

   Amúgy ez nem hit kérdés, hanem ténykérdés. Egy zsidó pénzember az ngok legnagyobb látható, front támogatója! Igaz? Igaz!

   Ennyikeh…a mögöttes szándék meg a legkevésbé érdekel.

   1     0
   • Másnap délután meg Izrael állam helyén egy füstölgő romhalmaz lesz, mivel a háborúhoz szükséges 3 dologból 3 fog hiányozni. A pénz a pénz és a pénz. Miközben az arab országok hozzájutnak a legfejlettebb haditechnikához. Nyilván ez a céljuk a zsidó pénzembereknek…

    0     0
    • Aztán meglesz az ürügy, hogy az összes zsidót iderakják.

     0     0
    • Az oszd meg és uralkodj, mondatot sikerül értelmezned? :)

     0     0
     • Értelmeztem:

      Lesz egy káoszba süllyedt nyugati világ, egy velük nem túl baráti Orosz Föderáció, egy a térségben teret foglalni akaró Kína, és egy csomó arab, akiknek feltett céljuk Izrael elpusztítása. Oroszország nem fog ellenük nyíltan fellépni, de nem is fogja őket támogatni. Kína felfegyverzi az arabokat szó nélkül, ha az érdekei ezt kívánják, miközben kiütötte a nyugati világot ami őket támogatja. És amit amúgyis vezetnek már. Legalábbis szerintetek. Nagyszerű logika.

      0     0
  • Téged egyébként ez miért érint ennyire mélyen? “Zsidó vagy bazdmeg? Buzi-e vagy?”

   Majd egyszer, ha nem hajnal három, akkor elmagyarázom. Legalábbis megpróbálom, mivel tudom, hogy te egy intellektuálisan kigyúrt srác vagy. Szóval felkötöm a gatyát….

   0     0
 14. Ja meg a Perzsákat… Meg a kurdokat. Meg a zsidókat isi csak ugye ez neked nem tűnt fel. De amúgy a nagypolitika játékai kicsit más kör mint a zsidó összeesküvés. Mert politika létezik. Avagy az se lepett meg túlságosan h miután az orosz zsoldosokat megbombázták, véletlenül leesett egy izraeli vadászgép a szír légvélégvé tűzben. Csak ebben semmi zsidó összeesküvés sincs

  0     0
  • Én ugyan nem is beszéltem semmilyen összeesküvésről…Ajánlom ezt a könyvet olvasásra hiteles,rajta van a jel. https://www.antikvarium.hu/konyv/gordon-thomas-moszad-48007

   0     0
   • Egy jelentéktelen, a III/1es ügyosztállyal egyenrangú izé mint bizonyíték?

    0     0
    • Most tényleg személyeskednem kell.Te nagyon tudatlan vagy a témában de nem baj,sose késő tanulni.A könyvön látható jelkép le van védve Magyarországi kizárólagos használója az adott hitközség.Tehát ha igaz ami a könyvben van vagy ha hamis vagy ha keverten vannak benne a dolgok akkor is jóváhagyással.Én megvettem elolvastam.Nem akartam Drábik Jánost felhozni mindjárt az elején.

     0     0
    • Ha ezt komolyan írtad, ezt az összehasonlítást ,te tényleg nem tudod mit beszélsz

     0     0
     • Hát igen, hisz Mo-n minden szar. Észrevettem, hogy a legnagyobb zsidózós melldöngetők azok akik a legjobban lenézik a népünk. Kezdve onnan, amikor le van írva, h a Törökök Bécset akarták, csak mi feláldoztuk magunkat a védelmében, ami azért vicces, mert 1300-as évek közepétől minden évben volt hadjáratunk török területre, míg Bécs akkoriban egy jelentéktelen, stratégiai érték nélküli város volt a Duna partján, így nyilván a törököket az érdekelte, folytatva a mindenami magyar szar mentalitással, és befejezve azzal, h az amúgy dicsőséges, és világviszonylatban is jelentős történelmünket nem érzik elégnek, és a dákóromán elmélethez hasonló módon alternatív történelmet találnak ki maguknak.

       

      0     0
  • Most az ilyen beáldozunk párat, hogy rinyázhassunk?
   A nagypolitika tele van zsidóval sajnos.
   Putyin is zsidó.

   0     0
 15. A Férfihang lehetne akár az első fórum is, ahol végre elkezdenek rendet rakni a fogalmak közül. A zsidóság nem homogén. Van egy elitje, és van egy szervezett része, aki hallgat az elitre, nyíltan támogatva a törekvéseiket, vagy hallgatólagosan. Nevezzük őket szervezett zsidóságnak. Vallásuk a judaizmus.

  És van a másik része, aki vagy nem is törődik a zsidóságával, vagy ha igen, akkor nem tetszik neki amit az előző csoport csinál. Tudja nagyon jól, hogy őket ugyanúgy beáldozzák ha szükséges, mint a gójokat. A szervezetlen zsidóságnak nincs köze semmihez, amit általában a számlájukra szoktak írni, sőt ama bizonyos nagy történelmi eseményt is ők szívták meg a legjobban. A kicsik, és a gyengék.

  Példa másként gondolkodókra köztük:

  https://www.youtube.com/watch?v=A1eE8IuInNo

   

  0     0
  • Nem-nem. Régebben én is barátságos voltam velük. És azt tartottam, hogy az átlagzsidó úgy áll az ő kabbalista(moloch,kijjun hívő) ezoterikus sátánista elitjéhez, mint a az átlag délolasz a maffiához. Hogy minden maffiozó délolasz, de nem minden délolasz maffiozó.

   Nos a helyzet súlyosabb kb szalafista arab a jó hasonlat, szóval az átlagzsidó is támogatja, ha másképp nem hát passzívan ezt a sátánista elitet.

   0     0
 16. Elég sok kerti kártevő Amerikából jött vagy inkább hozták. így vagyok a csajos filmekkel is , hogy az egy borzalom a visitós gügyögős partizó lányokkal.  Bár azt hittem csak filmekben van ilyen és kitalált személyiségek.  Valószínűleg az anyukákkal sincs minden rendben hogy ilyenek a lányaik. Pár évtizeddel ezelőtt sokkal életképesebb érettebb nevelésben részesültek a leányok.

  0     0
 17. Tényleg uncsi a zsiráfok témája egy idő után. Azon gondolkodom, hogy egyszer le kéne írni egy hosszabb kommentben, hogy merre hány óra, aztán onnantól csak utalgatni kéne rá, nem újra meg újra megvitatni az alapokat.

  A Game, a pick-up sokkal érdekesebb. A Red Pill ugyanúgy működött a Harmadik Birodalomban, ahogy működik Izraelben, és működni fog a visszaállított Nagy-Magyarországon is.

  0     0
 18. No egy újabb (férfi) hiszti, nagyrészt önfelmentő baromságok egyvelege………, aki pont azon a szinten van és áélszent módon, ugyanazt csinálja, mint azok, akiket fikáz…..

  Egyszerűbb lenne kicserélni a nő szót a  férfire és bármely feminista glosszában megállná a helyét…

  , hogy a férfiak családi szerepvállalástól való tartózkodása, mint válaszreakció nagy mértékben összefügghet a feminizmus társadalomromboló hatásaival.

   

  Alapvetően ott (is) mellé megy az egész szösszenet, hogy férfiakról beszélsz, mert nincs olyan, hogy férfiak …. ha nem specifikálod , hogy te most milyen/hányas férfiról beszélsz, akkor csak egy megkavart bullshit lesz a vége……

  Amíg a férfiak az őket ért vádakra adható válaszokat keresgélték védekező pozícióban,

   Itt már elbaszták, szóval be is lehetne fejezni az elemzést…..

  manipulációval vagy hisztivel kizsarolni egy-egy új ruhát, cipőt, harmadvonalbeli kultúrát fogyasztani, számottevő önművelés, hobbi és a pasifogáson is túlmutató élettervek nélkül létezni nem vall túlságosan felnőtt gondolkodásra.

   Most azt kéred számon egy nőn, hogy nő?Komolyan?Tényleg?

  Előbb utóbb, de el kéne dönteni, hogy mit szeretnél….

  Túl azon, hogy anyáink huszonéves korukban már bőven szülők voltak, a gondolkodásbeli különbségek még élesebbek. Ha akkor úgy viselkedett volna egy nő, mint egy mai húszas-harmincas nő, akkor valószínűleg szellemi fogyatékossá nyilvánították volna plüssnyuszistól-mindenestől.

   A vicc az egészben (többek közt:) az, hogy a felmagasztalt anyáink, no meg a kihagyott apáink nevelték fel ezeket a semmirekellőket:), szóval az a nagy büdös helyzet, hogy se így, se úgy nem jó…….., szar ügy, ha a jó szülők ilyen selejteket tudnak (csak) felnevelni……

    Csakhogy a nőmédia és az álszakértőik minderről tudomást sem vesznek, az ő szemükben ezek a nők csak a férfiak áldozatai, akik így kénytelenek vigasztalódni.

   És ezt amúgy ki nem szarja le magasról, a nőmédiát, no meg azok szakértőit?…..

  Miért válnak a mai nők egyre gyermekesebbé?

   Mert megtehetik, további kérdés?

  Hogy erre a kérdésre választ találjunk, mindenek előtt arra a környezetre kell fókuszálnunk, amiben a nők felnőnek.

   Az előbb tisztáztuk, hogy jó gondolkozású szülők nevelték fel őket, vagy nem?…..

  Nem kétséges, hogy egy fiúgyermek neveltetése már kezdetektől más, mint a lányoké.

   De majd a genderfaszság ezt kiegyenlíti, na akkor lesz majd itt sivalkodás…..

  A neves pszichológus, Philip Zimbardo „Nincs kapcsolat” című könyvében részletes tanulmányokat közöl arról, hogy a fíúcsecsemőket hosszabb idő után veszik fel, ha sírnak, ezzel azt a burkolt üzenetet közvetítik feléjük már korán, hogy nem számít, ha panaszkodnak, önmagukon kívül senkire sem számíthatnak.

   Ezen burkolt faszságon szó szerint beszartam, komolyan….

  Ezen kívül kevesebbet dalolnak nekik, ritkábban hallgathatnak mesét, és kevesebb alkalommal olvasnak fel nekik, mint a lányoknak.

   Most már el is sírtam magam, szegény fiúk, hogy élik ezt túl….

  Mindez alkalmasint az önállóság mellett sajnos arra is megtanítja őket, hogy nem érdemlik ki a szülők idejét és erőfeszítését, tehát sokkal jobban kell igyekezniük.

   Most el kéne dönteni baszki, hogy jó az önállóság vagy nem, kicsit pontosabban kéne meghatározni a rívás okát, mert ezért is megy nyígás, meg annak ellenkezője miatt is, ez azért túlzás még egy hülyétől is…..

  Később aztán, a kamaszkoruk környékén a fiúk durva játékokban és csapatsportokban tanulják meg a küzdőképesség és a fájdalomtűrő képesség fontosságát.

   Nagyon helyes, be is baszna ha rózsaszín habosbabos buzikat nevelnének belőlük…..

  Nagyjából ebben az időben ébrednek rá arra is, hogy egy párkapcsolatban – különösen anyagi téren – mit várnak el tőlük, ezért aztán a kevésbé élvezetes munkák felé kénytelenek orientálódni, mivel azok jobban fizetnek.

   Szörnyű, de komolyan, kénytelenek orientálódni, újra elfogott a sírás….

   „A fiatalembereket még ma is arra szocializálják, hogy úgy gondolják: jól fizető állásra kell szert tenniük, hogy abból majd fenntartsák a családjukat;

   Ez már az embertelenség csúcsa, már alig bírom tovább olvasni, minden könnyem kisírtam……

  A gonosz szemét szülők, inkább arra szocializálnák, hogy egyenlőség van, a nő ugyanúgy fizethet, sőt, ő kezdeményezzen, a balfasz mulya nincstelen nyomorultak meg unottan választhat(ná)nak  a felkínálkozó nők közül………..

     de a fiatal nők nem kapják meg ugyanezt az üzenetet.

   Ki kéne rúgni azt a részeges postást…., nem képes egy kurva egyszerű üzenetet átadni, skandallum….

  Ide vezethetők vissza az azzal kapcsolatos statisztikák, mint hogy miképp vélekednek az emberek arról, kinek kellene fizetnie a randin” – írja Zimbardo.

   Azért egy ekkora fasztól idézni, meg potentátként kezelni a hülyeségeit, hogy ez gáz, az kicsit enyhe fogalmazás, no de nézzük a randin kinek kéne fizetnie álszent szarságot tovább…..

   Vagyis egyértelműen megállapíthatjuk, hogy a nőket már születésüktől fogva egy jóval gyerekesebb életmódra szocializálja a környezetük.

  A tökéletes anyák, na ne bassz, szőrnyű, de komolyan…., és gondolom ezt hiányolod a fiúk esetén, hog azokat meg miért nem…..

  További fontos tényező a média és mellette mindazok a „kulturális” források, amelyekből a nők merítik mintáikat.

   Tessék mondani, csak a nők, vagy netán a férfiak is innen „merítik a mintáikat” ????

  A női lapok a legtöbbször eleve konzumidiótának szocializálják őket, akik mint a korabeli indiánok az üveggyöngyöktől, bűvöletbe esnek a különféle bizsuktól.

   El kell égetni akkor női lapokat és problem solved, jól látom?……

  Nem is csoda, hogy a női magazinok többsége inkább egyfajta reklámújság, ahol leginkább csillogó tárgyakat és olcsó illúziókat kínálnak az olvasóknak. Gondoljunk csak a fogyókúrás tablettákra, amelyek állítólag mindenféle befektetett munka nélkül varázsolnak sudár szépséget a tohonya, elhízott internetező nőből,

   Főleg úgy, hogy ezt (is) férfiak reklámozzák (lásd zeatax:)…..

    továbbá a mellnövesztő tablettákra,

  Ja, a fasznagyobbító tablettákat is ők veszik (biztos  a kisfarkú pasijaiknak)……, a szemetek….

   az ezoterikus könyvekre a „bevonzás” misztériumával, amelyek mind-mind leveszik a cselekvés terhét és felelősségét a mesevilágban élő modern nő válláról.

   A sok balfasz mangina ugyanazt a szart szívja, csak azok nem dicsekednek vele..….

  Míg 30 évvel ezelőtt az olyan női magazinok, mint a Nők Lapja, valóban felnőtt nőkhöz szóltak,

   Azok a (felnőtt) nők nevelik a mai kor fiataljait…….

  ma már elvétve is alig találunk olyan női lapot, amely ne egy először menstruáló tinilány szellemi színvonalán íródna.

   A valósághoz amúgy meg az is hozzátartozik, hogy a mai faszbuk/twitter stb . generáció, nemtől függetlenül, jó, ha az eddigi életében összesen elolvasott  10 könyvet(és ebben benne vannak a kötelező olvasmányok is), úgyhogy azon a színvonalon sokat rontani már nem nagyon lehet….

    A férfihibáztató szövegekkel alaposan átitatott média korántsem azt erősíti a nőkben, hogy felnőttek már, akiknek felelősséget is kell vállalniuk saját körülményeikért és életükért.

   Őszintén, ha nincsenek korlátaik, mi a fenét vársz el tőlük?

  Vegyük észre – és ez sem véletlen -, hogy a sokadik hullámát élő feminizmusnak sem sikerült felülemelkednie a kisded kor szellemi színvonalán: még mindig, mindenért csakis a gonosz aput, avagy az elnyomó patriarchátust hibáztatják.

   Fel kéne már végre fogni, hogy olyan nincs, önmagában, hogy feminizmus, hanem ez a női ösztönök, korlátok és büntetés nélküli kiélése, pontos lenyomata egy adott társadalom tökös, vagy töketlenségének….

   Így a nőmédiából már teljesen kiveszett az a szándék, hogy a káros társadalmi folyamatokon igenis változtassanak.

   Egyrészt a (n)ők kurvára nem látnak itt semmilyen káros folyamatot, másrészt meg mindegyik meg van győződve arról, hogy aki bármilyen antifeminista mondatot mond, az hímsoviniszta nőgyűlölő, szóval hamvába holt elvárás…..

  Ehelyett olyan gyermeki létbe helyezik a nőket, ami a korábbi oktatási rendszerben talán már az általános iskola első osztályban is kirívó lett volna.

   Nem helyezi őket semmi, sehova, ez az alap, amit most büntetlenül kiélhetnek, a női alapösztönök….

   Egyedül talán már csak azt nem kérik a férfiaktól, hogy töröljék ki helyettük a feneküket.

   Nyugi, a balfasz manginák a pina reményében (még) ezt is megcsinálnák, szóval ha szólnának, már teljesülne is…..

  A nők elgyerekesedése ugyanakkor rendkívül fontos antroposzociológiai következményekkel is jár.

   Hibás premisszákból levezetett hiszticunami ez is…….

  Mindenekelőtt azzal, hogy a feminizmus nem a férfi-nő egyenlőséget hozta el, hanem közvetve és burkoltan ugyan, de valójában megerősítette, visszaállította a férfi-nő-gyerek hierarchiát, miközben mi férfiak azét azt vártuk volna a feminizmustól, hogy társaink egyre felnőttebbé lesznek.

   Aki ezt várta el, illetve még most is elvárja, az hülye….., de mivel ez emberi jog, lehet hisztizni e miatt (is)…..

  Ehelyett a gyermeteg nők lassan valóban kisgyermek módjára válnak önveszélyessé és már-már egy gyermekfelügyelőt igényelnek maguk fölé.

    Jóreggelt, baszki, leesett??????…….

  azoknak a férfiaknak, akik a nők elgyerekesedése miatt már a húszas éveik elején belekóstolnak a „gyermeknevelésbe”, könnyen elmehet a kedve egy „második” gyermektől.

   Ez úgy ahogy van, nettó faszság, most elképzeltem ezt a belekóstólást…………..

  Így a férfiak idegenkedése a házasságtól és gyermekvállalástól egyáltalán nem felelőtlenség.

   Ezen besírtam……A férfinak akkor van döntése a gyerekvállalásban, ha megerőszakolja a nőt,  amúgy meg 0 relevanciája van annak, ha ő akar, a nő meg nem, szóval ezzel a fellengzős faszsággal is le lehet állni….

  Idegenkedik bazmeg, ja,……. örül(ne), ha pinát talál(na) nemhogy idegenkedés meg stb. faszságok, már megint a felső max 5%-ról beszélünk és oda képzelve magunkat ugyanazokat a szar légvárakat építgetjük, amit a nők Disney-világként…..

  Éppen ellenkezőleg: mindez mély élettapasztalatból és jól működő ősi életösztönből fakad.

   Ja a büszke (pinanélküli) MGTOW -nak is meg kell adni az esélyt, hogy valahogy oldhassa a kognitív disszonanciáit és szükségből jól hangzó lózungokkal erényt kovácsolhasson, ez ugye mindjárt mennyire más, mintha csak annyit mondanánk róla, hogy egy szimpla lúzer ……….

  0     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

CSAJOZÁS - Szex
Hűtlenség és balítélet

A minap tanácsot kértek tőlem e-mailben: hűtlenkedni vagy nem hűtlenkedni? A szituáció adott v...
Mire jók a férfiak?

Az emberi szexualitás evolúciójával foglalkozik Jared Diamond "Miért élvezet a szex?" című...
+18+
A multiorgazmusos férfi - Gondolatok egy könyvajánló apropóján

A minap a kezembe akadt Doug Carlton Abrams és Mantak Chia "A multiorgazmusos férfi" című köny...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Egérszív

A kettővel előtte ülő fiú semmiképpen nem volt szép. Szarukeretes szemüveg, görnyedt tartás, i...
CSAJOZÁS - Szex
Michael története

"Sziasztok, a nevem Michael, és ez a 3. napja, hogy olvaslak titeket. Lenyűgöző ennyire po...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Hírválogatás 4.

Jó másfél éve jelentkeztem ezzel a sorozattal utoljára, de az utóbbi pár napban annyi abszurdi...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Katalinnak mondom: ez tanulságos volt

Megkésve bár, de törve nem; tudósítunk egy egészen érdekes ügyről, amikor magyar feministák es...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Együttműködhet-e a nőmozgalom és a férfimozgalom?

Kölnei Lívia keresztény-konzervatív feminista, művészettörténész, újságíró, a Talita online ke...
+Kiemelt cikkek
Tiltakozás az Isztambuli Egyezmény ellen

Sajnálatos módon a kormány kommunikációjában és a médiában sem kapott kellő hangsúlyt, hogy a ...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
A pornó tiltásáról szavaznak az EP-ben

Az EP képviselőinek törvénykezdeményezése a nemi sztereotípiák megszüntetésének címszava alatt...
CSAJOZÁS - Szex
Pesti nő, az állatorvosi ló

Különös megfigyeléseket tehet az, aki fővárosi és az ország más részén élő férfiak véleményét ...
CSAJOZÁS - Szex
Bevezetés a piros pirulába 9. - Szexpiaci érték

Továbbra is közgazdaságtani vonalon mozgunk tovább a piros pirula világában. Aki az előző rész...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Feminista zombi-apokalipszis: közel 150 millió ember adatát lopták el egy kvótanő miatt

Tavaly szeptemberben vált világossá, hogy az Egyesült Államok egyik legnagyobb hitelinformáció...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Vigyázó szemetek a jövőnkre vessétek

A Discovery Channel egyik doku-sorozatában foglalkoznak egy "érdekes" üggyel. Charles Bruce ad...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Áldozat kerestetik

A családon belüli erőszak (csbe) – és a nem családon belüli erőszak – több éve rendszeresen el...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Az alapvető probléma a kényszer-egyenlőséggel

Papíron jól hangzik, hogy bizonyos pozíciókban vagy szakmákban üdvös lenne, ha a férfiak és a ...


androfóbiaApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagender mainstreaminggyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0IsmerkedésIsztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepekNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret