Juhász Péter, a fehér lovag a vágóhídra megy

Richter András - 2018. február 14. szerda 22:34 - 61 hozzászólás

Címkék: , , ,

Aligha lehetne kitalálni groteszkebb történetet annál, mint amit az elmúlt napok produkáltak a hazai közéletben. Történt ugyanis, hogy a Borsonline nevű bulvárlap megszellőztette Juhász Péter, az Együtt elnökéről szóló periratok tartalmát. Ebben az állt, hogy a volt élettársa azzal vádolja Juhászt, hogy az éveken keresztül verbálisan bántalmazta, érzelmileg zsarolta és folyamatos pszichés nyomás alatt tartotta, ezért az asszony végül úgy döntött, hogy a saját és a gyermekei védelmében elhagyja az országot.

A TV2-höz eljuttatott anyagokban a nő így fogalmazott: „Lenyomott a kanapéra, rám térdelt és megütött, aztán nyugtatót és altatót adott, és még egy éjszakát ott töltöttem. Menstruáltam, ruhástul bőgtem, térdig véres voltam… nem tudtam felkelni” – áll a korábbi élettárs tanúvallomásában. A volt élettárs arról is részletesen beszélt, hogy amikor 2016 karácsonyán hazalátogatott Juhászhoz, a politikus két napig tartotta fogva a lakásában azzal az indokkal, hogy „meg kell beszélnünk az életüket”. Állítása szerint ekkor nyugtatókkal is begyógyszerezte a fizikai bántalmazás mellett. A nő vallomásában az is szerepel, hogy Juhász állítólag elvette és széttörte a telefonját, amikor nem volt hajlandó a férfi kérésére rátenni a kezét az ujjlenyomat-olvasóval működő készülékre. Valamint azt is állítja, hogy az Együtt elnöke attól is dühbe gurult, ha volt élettársa nem számolt el neki az idejével.

juhaszpeter
Juhász a periratok nyilvánosságra kerülése után a blogjában elismerte, hogy valóban zajlott gyámügyi eljárás, azonban hamis vádaknak nevezte a volt párja bántalmazásával kapcsolatban megjelent híreket, sőt azt állítja, az asszony támadta meg őt ittas állapotban. „Az agresszív pervitel volt élettársam ügyvédei részéről úgy tűnik, odáig ment, hogy hamisan vádolnak a hatóság előtt, ráadásul mindez még ki is szivárog a nyilvánosságnak. Kevés kétségem van: ennek az aljas, a gyerekeket sem kímélő pervitelnek része ez a támadás is, ami egybeesik a politikai ellenfeleim céljával, hogy lejárassanak” – fogalmazott.

Mindez talán szóra sem érdemes bulvársztori lenne, ha Juhász pártja, az Együtt nem arról lenne híres már évek óta , hogy ők az Isztambuli Egyezmény ratifikálásának egyik leghangosabb szorgalmazói Magyarországon. A párt képviselője már 2014 decemberében (!) javaslatban kezdeményezte, hogy a parlament mielőbb ratifikálja az egyezményt. Mivel az Országgyűlés Igazságügyi Bizottsága nem tűzte napirendre a kezdeményezést, 2015 áprilisában az Együtt a közleményében így méltatlankodott: „Évente három-négyszázezer nő igényelne azonnali segítséget Magyarországon a bántalmazás miatt. Az elégtelen törvényi szabályozás következtében azonban hazánkban több család van veszélyben, mint más országokban. Éppen ezért a képviselők továbbra is minden rendelkezésére álló eszközzel élni fognak, hogy az Isztambuli Egyezmény ratifikálására mielőbb sor kerüljön a magyar parlamentben”.

Nem lehet nem észrevenni, hogy akár bűnös, akár ártatlan Juhász Péter, a férfitársadalomnak mindenképpen alapos oka van arra, hogy haragudjon rá. Ha bűnös, akkor amiatt a határtalan képmutatás miatt, amellyel családi bántalmazóként úgy játszotta a nők megmentőjét, hogy pártjával minden idők legdurvábban férfiellenes törvényét akarta a magyar társadalomra ráerőszakolni. Egy olyan törvényt, amely az azt megvalósító államokban férfiholokausztot idézett elő, havonta tízezrével börtönbe vetett illetve öngyilkosságba hajszolt férfiakkal. Ám ha Juhász ártatlan, akkor a saját magára is visszaütő rövidlátó ostobaságáért érdemli meg dühünket. Azért az ostobaságért, amellyel nem látta át, hogy még a jelenlegi törvényi és társadalmi keretek között, az Isztambuli Egyezmény nélkül sem lehet az ártatlanság vélelméből eredő alapjogokat megkövetelni a megvádolt férfiak számára. Láthatjuk, úgy küldik őt magát is a nyilvános lejáratás „mészárszékére”, hogy mindössze csak a hosszan elhúzódó #metoo hisztéria népbírósága előtt mérettetett meg, és a nők irányába rendszeresen elfogult bíróságon éppen csak most kezdődik a vesszőfutása.

Szükségszerűen merülnek fel a a következő kérdések: vajon most is olyan jó ötletnek tartja-e Juhász Péter a bűnösnek kinevezett férfiak kilakoltatását az azonnali távol tartás eszközével? Továbbra is szeretné a férfiak jogainak megnyirbálását, a nemi alapon diszkrimináló törvényeket, és az enélkül is gyakran előforduló – esetleg rá máris leselkedő –, feminista dogmatika szerinti előítéletes bírói ítélkezést?  Ez persze csak néhány kérdés Juhász Pétertől, a magyar politika fehér lovagjától, aki nagy hangon, önként ment a vágóhídra.8 votes, average: 4.00 out of 58 votes, average: 4.00 out of 58 votes, average: 4.00 out of 58 votes, average: 4.00 out of 58 votes, average: 4.00 out of 5 8 olvasó átlagosan 4.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Hírek - Politika, Társadalom - Pszichológia rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


Női kormány - A nagy feminista álom

Egyfajta "árnyékkormányt" alapítottak a magyar feminizmus "prominens" képviselői Civil Női Kormány (CNK) néven. Nagyra törő elképz...
Az Isztambuli Egyezmény – diszkriminációs kísérlet a férfiak ellen

Újra verik a feminista szervezetek és az LMP a tam-tamot: ratifikálja végre a kormány az Isztambuli Egyezményt (a továbbiakban IE)! Maga az egyezmény ...
Marton László ellen tanúskodna egy újabb "áldozat", aki vélhetően pszichés beteg

A tegnapi napon egy beszélgetést(?) vagy levelet(?) adott közre a HVG, amelyben egy színésznő szólal meg és állítja be Marton Lászlót zaklatóként, &qu...
Tovább tombol a férfigyűlölet: Fábián Anita minden "bak" kiherélésére szólított fel

Elképesztően undorító, a teljes férfinem kasztrálását felvető, köznyugalmat megzavaró videóüzenetet tett közzé Facebook oldalán Fábián Anita, a 'Jóban...
Divatbemutató angyalokkal és disznókkal

"Üssük ki a disznót!" - Ez volt a mottója a #Metoo Fashion Show, New York-i divatbemutatónak, melyet az American Wardrobe, egy amerikai diva...


Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (61) Hivatkozások (0)
 1. Nincs ezen mit csodálkozni ha nagyon saras vagy valamiben legyél te az aki ezellen a leghangosabban ágál. Ahogy már a pedofil papoknál is láthattuk.

  1     0
 2. Nincs ebben semmi groteszk. A nyomorult kis pondró nem szeret bíróságra járni. Arra gondolt, hogy milyen jó lenne, ha megspórolná magának ezt a sok jogi hercehurcát és azonnal beba…nák a sittre amikor valamelyik nyamvadt szukája megunja a rusnya pofáját ennek a szerencsétlen gnómnak.

  Gondolkodom, hogy szánjam-e ezt a nyomorult balfaszt vagy inkább röhögjek rajta (meg a hasonlókon). Na jó, igazából egy pillanatig sem gondolkodtam rajta, enyhe undorral vegyes lenézéssel fordulok el az ilyenektől. Az ilyen hülyéket régen berakták egy kalitkába és kiakasztották a főtérre, hogy mindenki okuljon belőle.

  BTW: Évi 3-400 ezer nő. Vagy 3-4 millió? Mit is mondott a rabbi…?

  6     0
 3. A (metoo)forradalom szép lassan felfalja gyerekeit…… Havas után most Juhász……… szörnyű:)

  4     0
 4. Ugyanaz mint a Havasnál. A hóhért akasztják. A fideszes fiúknak volt kiktől tanulni és most a saját szarukkal kenik be az álbalosok képét. A választások előtt az egész ellenzéket leszalámizzák. Mindnek van valami a füle mögött, amit elő lehet rángatni.

  8     0
 5. Nohát én innen NagyMagyarország legvégéről eléggé meghökkentem azon hogy az Orbánék hogy benyalnak a “kiválasztott népnek” közben pedig “európa keresztény értékeiről” hadoválnak. Valahogy nem stimmel pont mint a románok nagy “europai”-sága.

  Az egész “általános szavazat,jogállam,demokrácia” egy nagy átverés amit sikerült beadni az elbutult boomereknek ,és igy sikerült elérni hogy ez a förmedvény a középszerüt tegye elitté.

  Persze a még gondolkodó fehér euröpai ember tudja kiknek lehet ezt “megköszönni” de már nincs erö hogy innen kihajtsuk őket oda ahol valók….inkább meg vannak “szavazva” mert igy “democratikus”

  COME THOR AND KILL’EM ALL

  1     0
 6. Rollo Tomassi pár hónapja azon röhög twitteren, hogy a magukat nyilvánosan feministának valló ffiak sorra kerülnek a nők vádjai alá.

  4     0
 7. Hova tűnt a neves cikk?

  Szerk: Időközben meglett. A hiba az én  készülékemben lehetett.

  2     0
 8. Igazmondó Juhász.

  0     0
 9. Úgy néz ki, hogy a szopás csak eszkalálódik……:

  https://www.youtube.com/watch?v=g4OCcna4FU4

  0     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Baló György diszkriminatív televíziós vitát rendezett az Isztambuli Egyezményről

Baló György a Magyarul Balóval című műsorában ismét elővette az Isztambuli Egyezmény kérdését....
CSAJOZÁS - Szex
Bevezetés a piros pirulába 1. - Biztosan szükséged van rá?

Itthon is egyre nagyobb érdeklődésre tartanak számot elsősorban a férfiak körében az ún. alter...
Karinthy Frigyes: Ballada a néma férfiakról

A hajó kissé ferdén oldalt fordulva, egy hegy oldalában fekszik, úgy, ahogy megérkezett. Jobb ...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
LMP: Kihátráltak a pártok a női kvóta mögül

Budapest, 2011. december 6., kedd (OS) Az LMP női kvótát javasoló módosító indítványa töb...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Szabadlábon a Karácsonyi vallásgyalázó Femen aktivista

December 25-én néhány órával azután, hogy Ferenc pápa a Szent Péter bazilika térre nyíló lodzs...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Végső stádium: Már pedofileznek is a magyar feministák

Minden eddigi feminista hangulatkeltés szellemi színvonalát messze alulmúló, vádaskodó feminis...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Megállítható-e a feminizálódás? 4. – Szolgaerkölcsök

A feminizálódás, a hagyományos férfierények erodálódása visszafordíthatatlan következményekkel...
+Kiemelt cikkek
Feministák márpedig vannak

Gondban vagyok, mert Bruno kollégával nemrég kissé összezördültünk, és ez a cikk most úgy ...
CSALÁD - Otthon
ManKind a családon belüli erőszak férfiáldozataiért

Sajnos arról korántsem számolhatunk be, hogy a családon belüli erőszak magyar áldozatai bármil...
TÁRSADALOM - Pszichológia
Közösségek keresztény módra

A jól működő közösségek megszázszorozzák a tagok erejét. Megerősítés, bátorítás, iránymutatás ...
CSALÁD - Otthon
Kormos Anett elevenen is elégne azért, hogy a bíróság diszkriminálja a férfiakat

Kormos Anett a Showder Klub szellemes humoristája és a wmn.hu szellemtelen újságírónője a válá...
CSAJOZÁS - Szex
A férfi-nő kapcsolatok leromlásáról

Alapvetően nem kenyerem konkrét személyeken élcelődni, de mikor megláttam, hogy a FIX TV r...
CSAJOZÁS - Szex
Megszégyenítő verbális erőszakot alkalmaznak a nők az udvarlás során?

A férfiak mentálhigiénés problémáival foglalkozó, szűkös terjedelmű irodalom különösen kevés s...
TÁRSADALOM - Pszichológia
A női út, férfi út

Richard Rohrnál (amerikai ferences szerzetes, több műve szól a mai férfiakhoz, a mai férfiakró...
CSAJOZÁS - Szex
Dominancia

Azt hittem a fogalom magyarázza önmagát, de úgy látszik tévedtem. - Miben nyilvánul meg számo...
TÁRSADALOM - Pszichológia
A magyarság története

A magyarság történetét vizsgálták már sokan sokféle indíttatásból, amelyek közül én egyetl...


androfóbiaApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagender mainstreaminggyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0IsmerkedésIsztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepeknőnapNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret