Virenzuola

Divatbemutató angyalokkal és disznókkal

Virenzuola - 2018. február 27. kedd 10:34 - 27 hozzászólás

Címkék: , ,

“Üssük ki a disznót!” – Ez volt a mottója a #Metoo Fashion Show, New York-i divatbemutatónak, melyet az American Wardrobe, egy amerikai divatügynökség rendezett, elvileg azzal a céllal, hogy a szexuális zaklatásokra hívja fel a figyelmet. A divatbemutatón a nők angyalszárnyakkal és arccal vonultak fel, a férfiak disznónak öltöztetve, arc nélkül. Lucas Schoppe, német blogger az esemény fasisztoid arcáról ír a blogjában

metoo-fashion-8-min

“A nőknek van arca, neve, történeteket mesélnek. Az ártatlanság jelképeivel angyalszárnyakkal és fehér ruhában jelennek meg. Ők egyének. A férfiak ezzel szemben mind ugyanazt a disznómaszkot viselik, arctalanok, még csak nem is emberek, természetesen egyének sem, a bűnösséget szimbolizálva láncon vannak tartva. Nem mondanak semmit, csöndben vannak.

A férfiak a bűnősök itt, nem az alapján, hogy mit csináltak, hanem az alapján amik: disznók, ember színvonalat el nem érő lények, mocskok. Természetesen ez a fasizmus képére támaszkodik, pontosan olyan kép, amely a középkor óta a zsidók intézményesített gyűlöletében megnyilvánult. (…)

Ami különös: miközben a #Metoo mozgalom részéről egy csendesen kritikus kijelentés százszoros erejű tiltakozást vált ki és az egyes személyek állásuktól való megfosztását követeli, addig a fasisztoid, embertelen képet megjelenítő divatbemutató elfogadható az aktivisták számára.” - írja.

A divatbemutatón elhangzott egy olyan állítás is, mely szerint “statisztikailag az áldozatok és a túlélők a nők”, holott az empirikus kutatások azt mutatják, hogy a nők és a férfiak is áldozatává válnak a szexuális zaklatásoknak.

metoo-fashion-10-min (1)

metoo-fashion

metoo-fashion-7

A divatbemutatón készült további képek itt érhetőek el.3 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 5 3 olvasó átlagosan 5.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Feminizmus - Antifeminizmus rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


Kormánybuktatás nőlázadó módra

A Milla 2012. október 23-i tüntetésén a "Nők Lázadása Mozgalom" tagjai "kormányváltó" beszédet mondtak. A nőlázadás kibontakozása ...
Női kormány - A nagy feminista álom

Egyfajta "árnyékkormányt" alapítottak a magyar feminizmus "prominens" képviselői Civil Női Kormány (CNK) néven. Nagyra törő elképz...
Hova tűntek a normális Férfiak?

Ezzel a kérdéssel szinte minden héten telenyavalyogja az internetet egy­-egy naiv bloggerina. Most épp ott tart a hiszti, hogy már a lányoknak kell a ...
Az UNICEF-botrány leleplezi a dilettantizmus féktelen tombolását

Az elmúlt napokban továbbra is egymást érték a médiában az UNICEF botrányosan apahibáztató kampányfilmjei kapcsán az interjúk és viták. A TV2 a Mokkáb...
Alapvető feminista tévedések 2. - Gazdaságtan

Jól szemlélteti a feminista látásmódot a következő idézet: "(...) a világ leggazdagabb harmada túlnyomórészt férfi, a legszegényebb harmada pe...


Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (27) Hivatkozások (0)
 1. Addig baszogatják a pofonfát amíg……

  4     0
 2. Lerí némelyik nő arcáról hogy több faszt fogott mint kilincset, nem olyan haszonnal mint amit várt cserébe!

  6     0
 3. Kiélt kurvák.

  3     0
 4. A feminácizmus újabb megnyilvánulása. Most komolyan, ez a nők elleni erőszak már lerágott csont.

  0     0
 5. Elsőként azt nem értem miféle férfi az aki – még ha pénzért is – egy ilyen eseményen disznófejjel megjelenik. Amúgy bennem is elsőként az fogalmazódott meg, hogy ilyen rendezvények esetében a hatóságok miért nem vonják felelősségre a szervezőket. Ha csak a férfiak tömeges – kb. 2 milliárd felnőtt férfi – rágalmazását nézem kijárna minden szervezőnek az életfogytiglani de még a résztvevőknek is nemtől függetlenül.

  Nem tudom elismételni önmagamat elégszer. Ide vezet ha a nők jogokat kapnak. Az emberi faj túlélése érdekében a nők jogait erősen korlátozni kell. Nem azért mert bántják a férfiakat, azért kell mert a női egyenjogúság már önmagában is egy természetellenes dolog, vallási szempontból pedig istennek nem tetsző.

  3     0
  • Bezzeg ha valami zsidó buliba mentek volna disznó fejekkel. Öt percen belül bilincsben viszik el őket.

   Az ún. divatbemutató amúgy is egy torz, aberrált, beteg dolog, de most sikerült három lapáttal rávágni az amúgy is hatalmas trágyahalomra.

   2     0
  • Ezek nem férfiak.

   3     0
  • Mert kirúgnák, ha nem így tesz. Ők is csak az állásukért csinálták.

   Női egyenjogúság: társadalmi szempontból meg idevezet.

    

   0     0
 6. Megmutattuk nekik!“, most aztán minden bántalamzó lapulni fog!

  1     0
 7. Röf-röf, testvérek!

  Csak fehér disznó van, mi ez a rasszizmus kérem?! :D

  1     0
  • Minden férfi disznó, de vannak disznóbbak is!

   1     0
   • Sose értettem ezt a disznózást. Köztudottan a disznó a legokosabb haszonállat. Ha a ház köröli állatokat kibasznánk az erdőbe, legnagyobb eséllyel a disznó élné túl.
    Míg a nőkre használt liba, tyúk állatok nem éppen az eszükről híresek.

    2     0
  • Mert a fekete disznó az már meg van pörkölve. Az már nem él, tehát nem is lehet leköpdösni, megdobálni.

   Amúgy mekkora poén lett volna, ha pár fanatikus állatvédő támad rájuk, hogy népszerűsítik az állatkínzást.

   0     0
 8. *Mikor már azt hinnéd, nem lehet a (fehér,hetero) férfiakat kollektíven, még jobban megalázni.

  2     0
 9. Kizárt ,hogy a divatbemutatósok oda mernének menni nem hogy agyonütni.

  Képtalálat a következőre: „mangalica”

   

  1     0
 10. Ezek komolyan ELMEBETEGEK…

  2     0
 11. Kedves Mindenki!

  Szerintem pedig a lehető legeslegjobb ötlet az ilyen és ehhez hasonló akciók szervezése a feministák által, tényleg. Bárcsak lenne ezekből több…jóval több és jóval masszívabb…

  Mert a világban (hála az égnek) a normálisan/hagyományosan/egészségesen/stb. gondolkodó emberből jóval több van. Ezek az emberek is észlelik, hogy kezd valami megváltozni, de mivel nem feltétlenül érinti őket személy szerint eléggé drasztikusan, így a legtöbb esetben csendesen szemlélik az eseményeket és legfeljebb értelmetlenül állnak egy-egy konkrét helyzet előtt.

  Ezért pontosan az ilyen kisarkított akciókkal tudják a feministák megmutatni valódi jellemüket és szándékaikat és pontosan az ilyen akcióikkal lehet elérni ennél a csendesen szemlélődő többségnél azt, hogy az is megszólal a feminizmus ellen, aki amúgy nem tenné, mert Uraim, a feminizmus ilyen jellegű megnyilvánulásai nem csak a férfiaknál, de a nőknél is kiverik a biztosítékot.

  Az ilyen jellegű megnyilvánulásaikkal tudják a legjobban felhívni a figyelmet a saját beteges, romlott, kétszínű, önző és gonosz természetükre. Az ilyen akciókkal tudják megmutatni a világnak, hogy céljuk nem valamiféle nemes küldetés, amely békét és harmóniát szeretne létrehozni a világban, hanem ennek az ellenkezője.

  A feminizmus mostanáig mézes-mázas arcát mutatva és angyali/áldozati szerepben tetszelegve észrevétlenül lopódzott be az elmékbe, elültette ideológiája magvait, majd magára hagyta a gazda testet.

  Hálát adok azért, amiért határtalan arroganciájuk és vélt hatalmi státuszuk okán, nem tartják szükségesnek a továbbiakban palástolni valódi lényegüket, így azok is sokkal könnyebben átlátnak rajtuk majd, akiknek ez eddig nem ment egyszerűen és a normális nők lesznek az elsők, akik elküldik majd, ezeket az elmebeteg ribancokat a picsába.

  Nem minden sorát szeretettel írva, de még mindig üdvözlettel:

  Anna

  0     0
  • Árulkodó, hogy arra nyugaton már annyira túltolták a témát, ilyen akciók kellenek, hogy megugorják az ingerküszöböt. Viszont láthatóan itt Közép-Európában sokkal nehezebben mennek a dolgaik. A legtöbb ember körbeszarja őket olyannyira nem érdekli a téma sem a nőket sem a férfiakat.

   Érdemes lenne megnézni, komolyabban beszélni róla, hogy mik azok a társadalmi különbségek amelyek miatt nyugat a kulturális marxizmus melegágyává válhatott míg itt középen ill. keleten nem annyira mennek a dolgaik.

   1     0
   • Szerintem úgy történhet ez meg ez, hogy mindez – mondom sokadszor – kulturális liberalizmus és nem kulturális marxizmus. Nyugaton van ennek hagyománya nagyon régen, mert eredeti célja szerint ez a szociális hablatyolás és hisztéria (SJW-izmus) helyettesíti a valódi szociális gondoskodást. Az átlagos képmutató amerikai polgár felkel a kötelező társadalombiztosítás ellen, utálja a felelősségmegosztást és a közgondoskodást, de eltűri vagy egyenesen zabálja a pótcselekvő sjw-izmust. Ez egy ilyen reflex: ha nem akar adóban vagy kötelező biztosításban egy fillért sem adni valódi közügyekre, akkor legalább eltűri az álközügyeket, sőt hajlamos elhinni, hogy az a valódi közügy.

    Szerintem akik a vérkapitalizmus és a társadalmi felelősség elutasításának a szekerét tolják, azok az SJW-izmus szekerét tolják egyúttal, mert a kulturális liberalizmus a végtelenített gazdasági liberalizmusból nő ki, annak komplementer párja. A marxizmushoz mindennek meg semmi köze, ezért is teljesen idegen errefelé, ahol pedig azért nyomokban volt némi marxista társadalomtudat-alapozás…

    1     0
  • Jó is meg rossz is.Amit mondtál igaz de kérdés , hogy vajon mindenki látja -e ezt ennyire, gondolok itt a még kialakulatlan ,befolyásolható személyekre.És rossz mert azt mutatja ,hogy valakik valahonnan már megint rá akarják erőszakolni a hülyeségüket a jónépre ha az beledöglik is(vagy éppen azért).

   0     0
 12. Ráadásul bizonyos diplomás nők biztonsági kockázatot jelentenek a követeléseikkel.

  Ma lebunkózott engem és pár másik pasit egy lány az irodaházunkban, mert nem nyitottam ki neki a kártyámmal a kaput.
  Kereste a kártyáját és páran bementünk előtte és nem tartottunk az ajtót neki, hogy ő is befáradhasson. Magyarul tudomást se vettem, hogy ő is be akar jönni és nem fogtam az ajtót neki. Remélem világos a szitu.
  Akinek van joga bejönni annak van kártyája, de kezd arra az irányba menni az élet, hogy ha jön egy ember akkor nem nézzük, hogy van -e kártyája hanem udvariasságból tartjuk az ajtót.

  Következtetés: mivel nem voltunk “udvariasak”, ezért bunkók vagyunk.
  Persze nem mondta a szemembe, de hallottam amikor a barátnőjének teszi ezt a megjegyzést a lépcsőházban.
  Hozzátenném “hercegő” alkata volt, tehát aki elvárja, hogy a lába elé essen mindenki, aki nem teszi az “bunkó”.

  Nagyon nem értem, hogy ezen az oldalon miért nem irtok le hasonló hétköznapi sztorikat.

  0     0
 13. Érdekes. A férfiak miért nem ajvékolnak a tárgyiasításért, és az általánosításért, amely sorén állatiasítanak minket?

  0     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Az igazi férfi

Nahát erről sem szívesen írok cikket, mert már így is túl sokan papolnak arról, hogy milyen is...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Déjà vu a Torontó-Borsod tengelyen

Úgy látszik a mai a kihagyhatatlan témák napja, mert jobb belátásom ellenére sem tudom meg...
Bikacsordák a férfijogi mozgalomban

Rob Fedders barátunk ismét maradandót alkotott a No-Maam blogon. Az angolul nem tudók kedvéért...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Megszűnő határok – az erőszak áldozatainak is

Budapest, 2011. december 13., kedd (OS) Hamarosan uniós szabályozás garantálja majd az erősza...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Feminizmusellenesség vagy ellen-feminizmus?

A feminizmus a „dicső” nyugati liberális világ egyik vezető ideológiájává vált. Az oldal állan...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Matriarchátus és feminizmus

Nemcsak feministák, de átlagemberek is meg vannak arról győződve, hogy a matriarchális társada...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Femen leprabélyeggel ünnepel Franciaország

Franciaországban Marianne egyfajta népi jelkép, lényegében a francia köztársaság allegorikus a...
ÉLETMÓD - Egészség
Átkozott Gender Studies

Feministák és antifeministák egyforma gyakorisággal emlegetik a gender studies (továbbiakban G...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Támadnak a gumibolondok! - Horn Mici feljelentéssel fenyegetődzik

Minden bizonnyal sokan olvasták már két nappal ezelőtt megjelent cikkünk alatt Huffnágel Pista...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Öt hasonlóság a modern szexuális zaklatás hisztéria és a Sztálini Nagy Terror között

Öt hasonlóság napjaink zaklatási hisztériája és a sztálini Nagy Terror között Az alábbi cik...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Így diszkriminálja Magyarországon a férfiakat a radikális feminista Isztambuli Egyezmény

Alábbi cikkünket immár két évvel ezelőtt tettük közzé az Isztambuli Egyezmény átfogó kriti...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Süvegplafon

Hogy mennyire el vannak nyomva Magyarországon a nők, arra a Guardian c. angol lap hívja fel a ...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Miért lájkolják agyon a nők a férfihibáztató cikkeket?

Reneszánszukat élik azok az életmód-tanácsadó cikkek, amelyek faék-egyszerűségű logikával igye...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Az EBH szerint is törvénytelen a férfiak szórakozóhelyi diszkriminációja

Győzött a jog és az igazság. Teczár Szilárd beadványa kapcsán az Egyenlő Bánásmód Hatóság hatá...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Bérkülönbség - A kiirthatatlan feminista hazugság

“A nők férfiakkal szembeni hátránya az egész világon ismert jelenség, belénk van nevelve. Ezt ...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Mi a bajom a láthatatlan munka forintosításával?

Mi a láthatatlan munka? Minden olyan feladatot ide sorolhatunk, amelyet nem fizetség ellené...


androfóbiaApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagender mainstreaminggyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0IsmerkedésIsztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepeknőnapNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret