Hogyan lesz egy kapcsolatból totális diktatúra?

Richter András - 2018. március 4. vasárnap 01:20 - 100 hozzászólás

Címkék: , , , ,

Ismerős a kép, ahogy a férfi a szupermarketben egykedvűen tolja a bevásárlókocsit az egyre termetesebb asszony után? Amint belenéz, látja, hogyan tölti meg az asszony feleslegesebbnél feleslegesebb holmikkal a kocsit. Talán a hétvégi horgászatról álmodozik, csak hogy elhessegesse a gondolatokat, amelyek ilyenkor feltörnek belőle. Ezért dolgoztam naphosszat? Biztosan ezt akartam? Miután a pénztárnál fizet, bepakol az autó csomagtartójába, majd egy kis időre újra férfi lesz: vezet. Ha hazaérnek, kipakol, felviszi a cuccokat, majd bekapcsolja a televíziót. Egy sört azért kapott aznapra.

Kevés férfi van, aki beismeri magának, hogy papucs lett. Még kevesebben vannak azok, akik belegondolnak abba, hogy a papucs-lét valójában nem más, mint szolgalét egy diktatúrában. Különösen kellemetlen elismerni ezt azután, mikor már nem tehetünk ellene semmit. Merjük nevén nevezni a dolgot, a párkapcsolati erőszak, a lelki bántalmazás, az elnyomás egyik talán leggyakoribb formájáról esik szó az alábbiakban. Ezért kulcsfontosságú felismerni, hogyan válhatnak a férfiak a párkapcsolati bántalmazás egyik típusának áldozatává, hogyan épít számos nő lépésről lépésre diktatúrát abból a közös életből, ami kezdetben még egy egészen álomszerű, idilli kapcsolatnak ígérkezett.

womanagressor

1. Feltérképezés. Az ismerkedés legelején a nőknek kifejezetten tetszik, ha a férfinek sok barátja van. Ennél is vonzóbb képet nyújt a férfiről, ha sok-sok nő tapad rá. A hipergám ösztöneikkel a nők ezekből arra következtetnek, hogy a férfi nem elveszett a világban, feltalálja magát, s mivel más nőknek is kell, csak értékes lehet. Természetesen az anyagi felmérés is fontos lépés ebben a  szakaszban, a kifejezetten ebben utazó nők már rutinosak is (lásd: a Rolex-es férfiak viccein mindig nagyobbat nevetnek, mint a Casio-sokén). Ez a feltérképezési folyamat rendkívül fontos a diktatúra-építés folyamatában: itt dől el, hogy alkalmas-e szolgának a férfi. Aki nem teljesíti az elvárásokat, az még szolgának sem jó.

2. Próbajátszma. Az úgynevezett  „shit-teszteknek” a leggyakoribb értelmezése az, hogy így tesztelik a nők, valóban olyan férfias és határozott-e a kérőjük, mint amilyennek mutatja magát. Ennek alapján két kimenetele lehet a tesztnek: ha a férfi átmegy a teszten, akkor érdemes vele kapcsolatot fenntartani, ha nem, akkor a süllyesztőbe kerül. Kevesen gondolnak ugyanakkor bele, hogy a shit-teszt egy olyan próbának, előjátszmának  is felfogható, amellyel a nők azt mérik fel, milyen is lesz a férfi majd a kapcsolatban. Nyilvánvaló, hogy aki férfiatlanul gyengének mutatkozik, annak a helye egyértelműen a süllyesztőben lesz. Aki átmegy a shit-teszteken, az megnyerte a „főnyereményt”: tovább léphet egy újabb shit-teszt sorozatba. Itt már a meghívások és más megfelelési játszmák körül bonyolódik a történet. Ebben a játszmában viszont már épphogy az a férfi lesz a nyerő, akinek a háziasítása, „betörése” valamilyen szinten realizálhatónak tűnik a nő szemében. A kapcsolatnak ez a korai szakasza így tulajdonképpen már magában rejti az egész későbbi kapcsolat sorskönyvét.

3. Benyomulás. Amikor a lelki bántalmazó nő azt érzi, hogy a férfi nem csak hogy megfelel a hipergám ösztöneinek (lásd az első pontot), de még betörhetőnek is tűnik (második pont), akkor következhet a benyomulás az életébe. Vegyük észre, hogy a nők, amikor okvetlenül meg akarnak határozni egy kezdetet a kapcsolat kezdődátumának, akkor azt a pontot írják elő egy férfi számára, ahonnan már nincs kihátrálás. A másik életébe való benyomulás többféle erőszakos formát is ölthet: a leggyakoribb, hogy egyre több közös programba kényszerítik bele a férfit, olyanokba is, amelyekhez annak semmi kedve. A zsaroló kulcsmondatok többnyire „a kedvemért igazán megtehetnéd…” és a “ha te ennyire sem vagy képes értem, akkor…” fordulattal kezdődnek. Hasonló forgatókönyv játszódik le az összeköltözés kizsarolásánál is. Sokszor deklaráltan, de némelykor mintegy észrevétlenül a nő egyre több holmival érkezik éjszakázni, aztán egyre gyakrabban felejtődnek a férfinál ilyen-olyan dolgai. Ahogy a farkas a mesebeli malacokkal, először csak az egyik lábát kéri bebocsátásra, majd a másodikat. Végül a férfi esetleg észre sem veszi, és az együttélési szándék megbeszélése nélkül már ott él a nő a lakásában.

4. Kiszorítás. Csakhogy a lelkileg bántalmazó kapcsolat kialakulása ezzel nem zárult le, a másik életére való ránehezkedés éppen csak most veszi kezdetét. Ami a programokat illeti, a férfi most veszi észre, hogy egyre kevésbé csinálhatja azt, amit valóban szeret. Rövidesen a kedvenc hobbijai válnak „jutalommá”, ha megteszi a nőnek mindazt, amit az elvár. A haverokkal való sörözés, egy kis jó meccsnézés vagy horgászat egyre inkább a megtűrt kategóriába kerül. Összeköltözés esetén még látványosabb lehet a saját életből való kiszorítás. A férfi először csak azt veszi észre, hogy egyre több a nő cucca, majd egyszer csak azt, hogy elfogyott minden hely. Eltelik egy-két hónap és lakásszerte a nő parfümös üvegeit, dísztárgyait és mindenféle csecsebecséit látja. Majd hiányozni kezdenek egyes holmijai: lassan kiderül, hogy jobb esetben a nő eltemette egy félreeső zugban vagy rosszabb esetben kidobta, mert kellett neki a hely. Lassan így azon veszi észre magát a férfi, hogy néhány dobozra korlátozódik a személyes élettere. Akkor van végleg nagy bajban, amikor konstatálja, hogy a jobbágyoknak is több életteret engedtek annak idején az uraik. Ám a kiszorításnak és a teljes uralom alá hajtásnak van még egy másik mozzanata is. Ez pedig a szociális kapcsolatok elvágása. Ennek a leggyakoribb eszköze a féltékenykedés, mind a férfi barátaira, mind pedig a nőismerőseire. A zaklató, lelki bántalmazó nők ilyenkor addig hisztiznek, míg el nem érik azt, hogy a férfi a konfliktusok elkerülése érdekében inkább nem találkozik már a barátaival, ismerőseivel. Sajnos, nagyon sok esetben ilyenkor mennek tönkre azok az emberi kapcsolatok és hullanak szét azok a szociális terek, amelyekre a későbbiekben óriási szüksége lenne majd a férfinak.

5. Befogás. A saját élettérből való kiszorítás sosem totális és végleges. Egy kis játékszert mindig hagynak a férfiaknak ezek a bántalmazó nők, hogy a férfinak legyen miért élnie. Így ha a nő megkapja ezt vagy azt a vágyott ruhát, cipőt, bútort, illetve ha a férfi elvégzi a nő helyett annak feladatait, akkor a férfi mindig kap egy kis „jutalmat”. Ez ugyanúgy lehet a történetünk elején szereplő üveg sör, egy régen nélkülözött szexuális együttlét, esetleg egy engedély, hogy a férfi elmehessen hétvégén horgászni, ahol aztán legalább kiszellőztetheti egy kicsit a fejét. Lassan azonban azt veszi észre a férfi, hogy mindenhez, amit szeretett, amit szeretne, már engedélyt kell kérnie. Amit a lelki és szexuális zsarolások hálójában csak akkor kaphat meg (hiszti nélkül), ha előtte maradéktalanul teljesítette mindazt, amit előírt neki az asszony.

Egyes kapcsolatok akár a halálig is eltartanának így, ha a nő nem érezné azt, hogy lényegében egy kibírhatatlanul gerinc nélküli papuccsá vált mellette a férfi. Jellemző, hogy ilyenkor is a férfit hibáztatják, pedig ő csak szerette volna elkerülni a hisztiket, szeretett volna olykor pár perc nyugalmat. Vagy csak szerette volna magát a szokásos túlórák után végre nyugodtan kialudni. A robbanás akkor jön el, amikor a nőnek elege lesz, és eszébe jut, hogy férfiasabb az a férfi, aki inkább jól megmarkolná és magáévá tenné. Az bizony nem hallgatna rá ilyen szolgai módon. Így rövidesen eljöhet akár a félrelépés, a szakítás, akár a válóper szakasza. A férfiak sokszor innen egyenesen az utcára kerülnek, mert addigra az életét felemésztő nő már elérte, hogy ő maradhasson a lakásban, a férfinak pedig már olyan emberi kapcsolatai sem maradtak, akik segítséget nyújthatnának neki abban, hogy a sarkára álljon és ne váljon végképp az elhibázott párkapcsolat áldozatává. A férfi tehát gyakran megy a híd alá. Vagy a dobozaival – a dobozba.

Nyilvánvalóan nem így fest az egészséges párkapcsolat, a boldogító együttélés menetrendje. Azonban ez a fajta probléma túlságosan gyakran merül fel; néha csak enyhébb, máskor pedig egészen súlyos formában. Egyes feltevések szerint akár a párkapcsolatok 70-75 százalékában is a fenti patologikus forgatókönyv érvényesülhet, lépésről lépésre. Szemmel láthatóan egy gyakran ismétlődő, ösztönös mechanizmusról van szó, így cseppet sem túlzás azt állítani, hogy a férfiak egy jelentős része számára a párkapcsolat nem más, mint folyamatos küzdelem az igába hajtás ellen. Alkudozás, hogy újra úgy élhessenek, ahogyan azt valaha szerették, ahogyan még boldogok voltak. Az efféle zaklatás, lelki bántalmazás legrosszabb esetben akár lassanként felőrölheti a férfi nyugalmát, testi-lelki egészségét is. Habár a népegészségügyi  felmérések azt mutatják, hogy a párkapcsolatban, családban élő férfiak valamivel tovább élnek, de a keserű tapasztalatokkal rendelkező férfiak erre szokták rávágni azonnal, hogy: „Lehet, hogy kicsivel tovább élnek, viszont sokkal jobban várják a halált.”

Mivel a nők egy jelentős része akarva-akaratlanul is ránő a férfi fejére, nagyon oda kell figyelniük a férfiaknak. Ha szeretnénk elkerülni, hogy a felvázolt keserű sorsra jussunk, akkor az ismerkedés második szakaszában (csakis a cél érdekében) mutassunk mérsékelt engedékenységet, de a harmadik szakaszban már kíméletlenül álljunk ellen a legapróbb betörési, zsarolási kísérletnek is! Később már semmiképp sem vezet eredményre az alkudozás, a könyörgés az életünkért. Ha teljesen fejünkre nőtt egy nő, akkor már csak egy dolgot tehetünk: azonnal pakoljuk ki a cuccait az ajtó elé! És zárcsere.9 votes, average: 4.89 out of 59 votes, average: 4.89 out of 59 votes, average: 4.89 out of 59 votes, average: 4.89 out of 59 votes, average: 4.89 out of 5 9 olvasó átlagosan 4.89 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Csajozás - Szex, Társadalom - Pszichológia rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


Kiállás Napja - A Párkapcsolatokért (az első)

Szenvedélyünk a nő, s szenvedélyük vagyunk mi: férfiak. S mégis sokszor hiába az epedő vágy, a megújuló kívánság: nem tudjuk tartósan összekötni az él...
Hova tűntek a normális Férfiak?

Ezzel a kérdéssel szinte minden héten telenyavalyogja az internetet egy­-egy naiv bloggerina. Most épp ott tart a hiszti, hogy már a lányoknak kell a ...
A félreértett csajozó művész - 1. rész

Világszerte egyre ismertebbek és népszerűbbek a PUA (pick up artist = csajozó művész) írások és tanfolyamok, de a közismertséggel párhuzamosan szaporo...
Férfisors?

Emlékszel? Milyen boldog voltál mikor végre összejött. Ott volt veled a kis kollégiumi szobádban álmaid nője és téged akart. Milyen szép volt. Minden ...
A túlárazott nő

Bombaként zúzza szét a férfi-nő kapcsolatokat az a tendencia, ami napjainkra már-már tapinthatóvá vált az egész társadalomban. A nőkkel való ismerkedé...


Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (100) Hivatkozások (0)
 1. Szerintem a papucs nem állja meg a helyét akkor, amikor a “férfi egykedvűen tolja utána a bevásárlókocsit”.

  Ez inkább az érdektelenség, az érthetetlenség, az apátia szintje a férfi részéről, amikor abban a lelkiállapotban van, hogy a nő viselkedése a “most ez miért?” szinten van nála.

  Amikor elgondolkodik az ember, hogy:

  - egészségesek vagyunk

  - van fedél a fejünk felett, van víz, villany, fűtés

  - mindkettőnknek van viszonylag jó állása

  - a nap süt, a madarak dalolnak és nézd, milyen szép tud lenni a világ!  :)

   

  Szóval amikor ezek így lefutnak, akkor nem a hajbókolós és minden szóra helyeslő és ugró “igen drágám!” mentalitás van.

  Ami valóban a papucs. Ez viszont teljesen más.

  1     0
 2. A kapcsolaton belüli “bebétulás” számos cikk témája volt már. Ez is mutatja a jelenség elterjedtségét. Mindenki tudja miről van szó, mindenki látta másoknál és sokan tagadják hogy velük megtörténnt, hogy ők is ilyenben élnek.

  Kultúrájától függetlenül minden nő csinálja és csinálta úgyhogy joggal mondhaó hogy ösztönös női viselkedésről van szó. Valahol mindig visszakanyarodunk a nők kettős párválasztási stratégiájához. Az alfát keresik a szexre, hiszen ő izgalmas, szexi és jó génanyag, hiszen a közös utód is sanszos hogy kapós lesz. Ha pedig megvan a gyerek szükséges hogy legyen hozzá segytség, aki eltartja, megvédi a nőt és a gyereket. Teljesen logikus hogy az esetek többségében ezt a kettősséget ugyanabban a férfiban keresi a nő. Ezért van az hogy a nő ösztönösen más arcát mutatja amikor “befog” egy jó hímet és mást amikor megpróbálja “betörni”, jó ellátót, gondoskodót faragva belőle. A legtöbb férfival működik is a dolof, mert belefásulunk a folyamatos értelmetlen csesztetésbe és ráhagyjuk a dolgokat, gyakran beleundorodva nem csak a kapcsolatba, de a nőbe is.

  A jó hír az hogy nem szükségszerűen kell így lennie. Lehetséges visszafordítani a dolgokat. Erről szól Dave története is.

  Talán írta már valaki, de ideillik és nagyon kifejező: A párkapcsolat legnagyobb illúziója női részről, hogy a férfi idővel meg fog változni míg férfi részről az hogy a nő nem fog megváltozni.

  4     0
   • Már a bevezető is elég khm beszédes (nem a cikk vonatkozásában, inkább csak általánosságban)

    Képzeld el a tökéletes férfit, aki vödrökben hordja be a Duna vizét a belváros utcáiba, csak azért, hogy hajón érkezhessen az ablakod elé. Az embert, aki jó kapcsolatot ápol a családjával, elég zsíros a bankszámlája, és olyan menő az állása, hogy kedved lenne kiírni az adatlapodra.

    0     0
    • Van egy elméletem, miszerint a nő az alapján is választ, hogy a Maslow-piramist alapul véve felfelé tekint, és amelyik férfi ki tudja elégíteni (vagy azt a benyomást kelti, hogy ki tudná elégíteni) a következő szint jelentette szükségleteit, az lesz a nyerő nála.

     0     0
 3. Érdekes cikk.

  A 3. pontban leírtak fordulatokat, szerintem egy férfi is elsütheti egy nőnek. Szerintem mi is csináljunk shit-teszteket! Talán szólhatna erről a következő cikk. Hogy milyen shit-teszteket csináljanak a férfiak a nőiknek a “hozd a söröm”, és a “megyek pecázni”-n kívül. Haszna: legalább megtudjuk, hogy hasznos-e a csaj, vagy csak dugópajtinak jó a rezsi 50%-a mellé.

  A 4. pontban van egy csapdapont: kié a lakás? Mellesleg a férfi jobbágyok sem kaptak több életteret. Nem tudom ki olvasott erről néprajzi könyvet meg, de ők régen a pajtában aludtak, míg a nők a házban. Csak télen engedték be őket a házba.

  Az 5. pontról eszembe jut egy hasonlat, amit én mondogatok magamnak. Mi a különbség prosti és barátnő között? Mindkettő 15 ezerbe kerül, csak a a prosti nem száll be a rezsibe, és a legtöbb ember havonta csak egyszerre engedheti meg magának. Szerintem az ebben a pontban férfiak szükségtelen mértékig ragaszkodnak a barátnőikhez. Vagy korábban sem volt tiszta önképük magukról.

  A végére meg egy jótanács a férfinak: addig ne köteleződjön el, amíg nincs saját lakása. Legalább egy panel, vagy a szülei háza. (Én mondjuk apám legénylakásában lakom, ami hivatalosan anyám nevén van. De már régóta gondolkodom a külföldi munkán. Ahogy a mondás is tartja 2 panel ára=1 családi ház ára.)

   

  “Később már semmiképp sem vezet eredményre az alkudozás, a könyörgés az életünkért. Ha teljesen fejünkre nőtt egy nő, akkor már csak egy dolgot tehetünk: azonnal pakoljuk ki a cuccait az ajtó elé! És zárcsere.”
  Pár próbát megér. Legfeljebb a felvázolt lépésekben haladunk tovább.
  0     0
  • Férfi nem shittesztel nőt. A shit teszt a nőnél a férfi keretét teszteli, hogy a egfelelő dominanciája és önbizalma megvan-e még. Férfi másik férfit shittesztel, a nála dominánsabbat, próbaképpen hogy a rangsorban levő helye kikezdhető-e. Pozíciójában bizonytalan (béta) férfi komfort tesztelheti a nőjét. A női shit teszt férfi megfelelője leginkább az udvarlási szakaszban használatosak, ezek a nő szexuális hajlandósága kiderítésére használt praktikák.

   0     0
  • “Nem tudom ki olvasott erről néprajzi könyvet meg, de ők régen a pajtában aludtak, míg a nők a házban. Csak télen engedték be őket a házba.”

   Értem, tehát néprajzi bizonyítékai vannak annak, hogy a férfiak széles körben elterjedt elnyomása és sanyargatása nem egy újkori jelenség. :)

   2     0
   • Igen. Elég csak ara gondolni, hogy nekik (az öregeket elszámítva) tilos volt az év többi részében a házban aludni. Mondjuk egy másik példát. Régi zalai vicc: “Zalában a férfinak és kutyának mindig a kertben van a helye. Ha hideg van, a kutyát beengedik.”

    Amúgy régen is tárgyként kezelték a férfiakat. Munkaerőnek. Annyi előnyünk volt, hogy váláskor a nő veszített mindent. (Hasak nem az övé volt a ház.) Meg örökléskor nagyobb szelet jutott a férfiaknak. Ezt leszámítva ugyanúgy tárgyiasítva voltak.

    Amúgy nemzetközi viszonylatban is ez a tendencia volt látható. Emlékezz arra a protofemisnita olasz nőre, aki a könyvében nyíltan leírta (azt hiszem 14. század) leírta, hogy…nos…ez végülis a honlapon is fent van.

    0     0
  • Nem is annyira shit-tesztelésre gondolok, az a nők reszortja. Amit egy férfi csinálhat, az inkább egy ilyen pszichológiai dolog, hogy kérsz tőle valamit valamit, hogy tegyen meg neked. Ez lehet valamiféle apróság, de két fontos célt szolgál. Az egyik oka faék egyszerűségű, dominancia teszt. Megnézed, hogy megteszi-e amit mondasz, hogy nyitott-e az irányításodra. Hogy igyekszik-e ezzel a kedvedbe járni, ebből következtethetsz arra, hogy mást is szívesen megtesz neked.

   A másik, kevésbé nyilvánvaló dolog az az, hogy amikor valaki kér valamit valakitől, akkor ahhoz negatív érzelem társul, mert utána úgy érzi, tartozik cserébe a másiknak. Ezért nem fogjuk meg a táskáját egy percre amikor megkér, plusz a béta-faktor miatt. De érdekes módon amikor megkérnek valamire valakit és megcsinálja, az pozitív érzelmet kelt, mert az ember úgy racionalizálja, hogy kedveli a másikat különben nem tette volna meg amit kért. Ez így leírva picit furán jön ki, de van mögötte pszichológia.

   Szóval mindig csináltassatok vele valamit. Elég ha kértek egy szál cigit, vagy mondjuk tüzet. Ha nincs tüze, mondhatjátok, hogy még szerencse, hogy nekem van, mellette vigyor. :)

    

   1     0
   • Röviden ennyi. Ha meg nem hajlandó besegíteni, amikor csináltatunk vele valamit, akkor jöhetnek az ő szófordulatai. :)

    Hatékony tud ám lenni.

    0     0
   • Tesztelni kell a csajokat! Mennyire hajlandóak besegíteni, főzni, szexelni. Mikor mi a cél. Ha házasodni akarsz, a legfontosabb teszt és egyben régi népi bölcsesség: nézd meg az anyját!

    Emlékszem régről olyasmire, hogy lenyomja-e a nyitó gombot nálad, miután beszállt a kocsiba. Központi zárak korában már sajnos nem működik.

    0     0
  • ” Mellesleg a férfi jobbágyok sem kaptak több életteret. Nem tudom ki olvasott erről néprajzi könyvet meg, de ők régen a pajtában aludtak, míg a nők a házban. Csak télen engedték be őket a házba.” Ha az 1 max 2 helyiség 3-6-9-12 gyerekkel ,és másnap hajnalban ott a munka,hát inkább a pajtában alszik.Aztán az asszony majd kijön ha akar.

   0     0
 4. Nagyon jó a cikk. És Reszet gondolata is kiválóan kiegészíti.
  (Én simán betenném a cikk végére megjegyzésként.)

  1     0
 5. “A zsaroló kulcsmondatok többnyire „a kedvemért igazán megtehetnéd…” és a “ha te ennyire sem vagy képes értem, akkor…” fordulattal kezdődnek. “
  Hogy a legtipikusabbat se hagyjuk ki: “ha szeretsz, akkor…” Klasszikus érzelmi zsarolás. A gyerekkori hiszti továbbfejlesztett verziója. A gyerek esetében is célszerű egy “nem kisfiam/kislányom” mondattal lezárni az egészet.

  “Sokszor deklaráltan, de némelykor mintegy észrevétlenül a nő egyre több holmival érkezik éjszakázni, s ahogy a farkas a mesebeli malacokkal, először csak az egyik lábát kéri bebocsátásra, majd a másodikat.”
  Ott a végén megszopatták a farkast. Vagy rosszul emlékszem? Ha a nő elkezdi odahurcolni a cuccait, azonnal aktiválni kell a légvédelmi szirénákat és eltávolítani az illetékteleneket a hadműveleti területről.

  Nincs semmi meglepő a cikkben leírtakban. Rengeteg férfi egyszerűen láthatatlan a nők számára. Rengeteg időbe, pénzbe és energiába telik nekik mire összehoznak egy állandó partnert, vagy egy szimpla dugást. Ilyenkor történnek meg velük a pontokban felsorolt szörnyűségek. Még magukat is áltatják, hogy megéri, hiszen a heti egy dugás is jobb, mint a heti zéró és attól rettegnek, hogy megint hetekig, hónapokig, évekig nem lesz majd senki.
  A tanulság, hogy figyeljünk oda az árulkodó jelekre és már az elején fojtsuk el a nő szemét, manipulatív, aljas hátba támadós játszmáit, mert végén mi fogunk rábaszni és nagyon nem éri meg. Megint csak olyan mint a kutyatartás. Ha már az elején nem fekteted le a szabályokat, akkor a kutyád hülyének fog nézni, szétrágja a bútort és összeszarja a szőnyeget. Így már sokkal nehezebb megnevelni.

  1     0
  • Ha csak dugás kell, akkor rosszlanyok.hu és társoldalai. Legyünk őszinték: olcsóbbak, de legalábbis gyorsabbak. :)

   0     1
   • Heti 3-szor darabonként min 10 ezer, az aztán az olcsóbb.

    1     0
   • Ha neked ennyi felesleges pénzed van, akkor hajrá. De majd mindjárt jön a felsorolás, hogy a kurva mennyivel jobban megéri anyagilag, mint állandó nőt tartani.

    1     0
   • Ami a rosszlányok bukszájának a tömését illeti, minden nő kurva, és kétfajta férfi él a világon: strici és vendég. Alfa fux, béta bux. Mindenki eldöntheti, hogy melyik csoportba tartozik. Az utóbbit nem javaslom. Egyik kurva sem szereti a vendégeit, a stricijét viszont igen. Legyünk inkább rossz stricik. Ne tömjük őket pénzzel. (Most komolyan, a bétákat mindenki utálja. Ne legyünk már nagyon hülyék. Játsszuk meg a vagány csávót ha máshogy nem megy.)

    1     0
    • Picit demagóg, de legalább is túl optimista komment. :)

     Gondolj csak arra, hogy amikor valaki fel akar szedni egy lányt, de már régen nem szexelt, akkor előbb le kell porolnia magáról a rozsdát. Vagy rossz párkapcsolatban élők is inkább ehhez fordulnak, mivel számíthatnak a nők diszkréciójára. Nem úgy, mint ha egy kollégájukat vagy alkalmazottukat döngetnék.

     Bár a legtöbb férfi szerintem  túlzott kiéhezettség miatt jár ilyen nőkhöz. Gondolj csak 25 évesen is szüzekre, vagy aki nem tud vagy nem akar kitörni a bétaságból. Azon meg ha nincs valami egzisztenciális háttere, nem nagyon lehet tenni.

     0     0
     • Kurváztam én már eleget, most már csak vissza akarom kapni a nőktől a pénzemet valahogyan. A legtöbb ember pedig azért kurvázik, mert így tudja kiélni a promiszkuitás utáni vágyát. Én is így voltam vele anno.

      De ez a helytelen út, béta bux kimaxolva. Nem tesz jót a léleknek ha fizetsz azért ami férfiként neked járna, amit igazából el kéne vegyél és nem megvegyél. Szerintem, legalábbis ma így érzek ez ügyben. Én sem vagyok rá büszke, hogy régen kurváztam, de hát ahogy mondani szokták, fiatal voltam, kellett a pina.

      Most akarom megvenni Iceberg Slim: Pimp című memoárját, hátha tanulok belőle valami okosat a csajozáshoz. Megdugni egy jó nőt és elszedni a pénzét az sokkal jobb lehet, mint megdugni őket rájuk költve egy csomó pénzt.

      0     0
      • “Kurváztam én már eleget, most már csak vissza akarom kapni a nőktől a pénzemet valahogyan.” – Legyél dzsigoló.

       0     0
       • Legyél dzsigoló.

        Az én koromban? Áhhh… Ahhoz sokkal korábban kellett volna fölkeljek. És különben sem tetszik a férfi – női (dominancia) dinamikája a dzsigolóságnak. Meg az inkább ilyen fiatal pinabubusokhoz illik, én pedig már egy komoly ember vagyok.

        Én nem az a férfi akarok lenni, aki a legjobban kielégíti a nők vágyait. Én az akarok lenni, akinek a nők akarják kielégíteni a vágyait. Nagyon nem ugyanaz.

        0     0
      • Jó ötlet.  Én egyenlőre nem vagyok rászorulva, de két kapcsolat között elengedhetetlen az ilyen. Merthát az exek szagát le kell mosni valahogy. Viszont kezdőknek inkább ez ajánlott, minthogy egy barátnő-jelölt előtt égjenek be. Ugyanez igaz a hosszabb kihagyáson lévő férfiakra is.

       Azt a memoárt én is elolvasom majd. Eddig nem hallottam róla, de érdekesen hangzik. :)

       0     0
   • Neked ott valami érdekeltséged van? Ismerős,rokon barátnő…

    0     0
   • Ez csak egy igényszint alatt – primitív – megoldás. Már régen nevet kellett volna változtatniuk “romalanyok.hu”-ra.  Annyi fehérré fotoshoppolt, vagy fehér nő képével hirdető koszlidércet én még életemben nem láttam egy helyen.

    Az is szégyellje magát, aki az ilyenekbe dugja a legnemesebb szervét.

     

    0     0
 6. “A hipergám ösztöneikkel a nők ezekből arra következtetnek, hogy a férfi nem elveszett a világban, feltalálja magát, s mivel más nőknek is kell, csak értékes lehet.”

  Ez annyira dedós. Cumi kéne szájukba még.

  1     0
 7. Érdekes, ebben az 5 pontból álló cikkben egyetlenegyszer sem olvastam azt a szót hogy “szerelem”…  hehehe…:))

  Tényleg, mintha valami “lóvásáron” lennénk..    Nem először írom le, sok ember inkább mindent elvisel, csak ne kelljen egyedül élnie..   A másik a pénz…  Kínból maradnak együtt, mert ugye nincs hova menni..stb.. stb..

  Persze ha van pénz, akkor meg könnyen váltunk, hiszen semminek sincs igazán tétje…(lásd: pl. a hollywood-i nagy “párválasztósdi”..)

  Döntse el mindenki milyen életért milyen áldozatot képes (vagy akar) hozni…  És persze  panaszkodni sem érdemes. (Hiszen a saját döntésünk..)   És a legfontosabb: Teljesen “kerek” élet NINCS.!!     (Ahogy József A. írja: “Ügyeskedhet, a macska kint, s bent egyszerre nem fog egeret..” )

  0     0
  • Érdekes, ebben az 5 pontból álló cikkben egyetlenegyszer sem olvastam azt a szót hogy “szerelem”…

   Azt kell megérteni a szerelemmel kapcsolatban, hogy a te érzéseid semmit sem számítanak. Csak az számít, hogy a nő mit érez, hogy szerelmes-e beléd. Ha igen, nyertél. Ha nem, szopni fogsz. Ha szerelmes beléd, a szex ingyen van és jó neki. Ha nem, akkor béta bux van, és különben is “a te hibád” hogy nincs orgazmusa. Ilyen egyszerű.

   Ismétlem, amit mi érzünk, az lófaszt se számít. Azt kell megtanulni, hogy kell belőlük kiváltani azt, hogy érezzenek valamit irántunk. Ez sem izommal sem pénzzel nem fog menni, az eszünket kell használni. Amit nehezít az, amikor az agyból lefelé tódul a vér…

   4     0
   • Hall of F(l)ame……

    0     0
   • Szerintem számít de nem úgy mint sok naiv(én is beleestem régebben ebbe a csapdába) gondolná.Tehát ha te halálosan szerelmes vagy és ezt tudatod is folyamatosan ettől őbenne semmilyen szerelem nem ébred ,úgy ahogy mondtad semmit sem számít.De ahhoz viszont hozzájárul hogyha egyébként mégis szerelmes beléd az a szerelem hamarabb véget érjen.

    1     0
 8. Kiváló cikk ez, csak az a baj, hogy nem tudok menekülni előle én sem, mert ha gyerek jönne nekem annyi és valamilyen szinten papuccsá válok. Ezt a szintet kell minél alacsonyabbra méretezni, hogy megmaradjak férfinak és ne szolgának, ahogy Kövér Laci elképzeli.

  1 hónapja élek az asszony házában és egyenlőre minden rendben, ha valami nem stimmel felemelem a szavam jó hangosan, hogy hallja. Magyarul erélyesen és hangosan kommunikálok gond esetén, de a humor is segit ha hülye a nő (ugye az ő háza, de én “enyhén” jobban értek a barkácsoláshoz ha valami elromlik). Most szombaton viszont az anyós kiverte a biztositékot nálam mikor dörömbölt az ajtón, mert a 33 éves “kislánya” négyszer nem vette fel a telefont amikor hivta és félt valami baj van. Gondolom tőlem féltette, mert láthatta, hogy a kocsim ott áll azaz egy férfi van a házban. Nyilván ellenőrizni -ahogy régen HGYI determinálta “kontrollálni” – jött, arra hivatkozva félti icike-picike felelősség nélküli leányát akinek 500 méterre a sajátjuktól vettek egy kertesházat.

  Mi lenne itt ha gyerekünk lenne, az anyós nevelné helyettünk? Hol vannak a kedves sütigyártó nagymamák amit Orbán vizionált a Nők 40 programmal? Remélem Orbán (XCsakX) Katinka válaszol mindján’ :)

  (Pár hónapom maradt, hogy feleségül vegyem vagy gyereket csináljak (onokát az anyósnak) 6 év együttélés után és rettegek a női túlhatalomtól)

  0     0
  •  nem tudok menekülni előle én sem, mert ha gyerek jönne nekem annyi és valamilyen szinten papuccsá válok.

   Stimmt.

   Mi lenne itt ha gyerekünk lenne, az anyós nevelné helyettünk?

   Megismernéd a magyarok istenét, mert (most:) még csak a szele csapott meg:)
   Remélem Orbán (XCsakX) Katinka válaszol mindján’ :)

   :)

   (Pár hónapom maradt, hogy feleségül vegyem vagy gyereket csináljak (onokát az anyósnak) 6 év együttélés után és rettegek a női túlhatalomtól)

   No comment…..

   1     0
  • Neked annyi. Véged van, elvesztél. Kicsengettek, konyec. :)

   1     0
  • Mindegy ki melyik pártra szavaz de az anyósod problémáját má ne azorbán oldja meg.

   1     0
  • Kívánok nektek egészséges leány hármasikreket.Amúgy mi az ,hogy pár hónapom maradt? Jön a világvége?

   1     0
   • Közölte az asszony tavaly “gyönyörú fiúgyerekünk lenne”, mert a nőgyógyásza szerint lánya nem lehet. Hogy ebből mi igaz, nem tudom, azt hittem korábban antifeminsta, de hiába linkelek neki egy-egy FHang cikket nem akarja elolvasni, ezért irom le ide, mert ugye csak a “CSALÁD” számit a Fidesz-KDNP-nek. A nő a gyerek meg a ház, mi csak fizessünk. A kormány a problémákat elhallgatja és aki meg mer szólalni azt lenézi.

    1     0
    • Ugye az megvan,hogy a férfitól függ a születendő gyermek neme ? Egyébként kis beleszólása lehet a nő szervezetének a dologba,de pont nem úgy,hogy lány gyereke nem lehet …(szóval meg vagy vezetve).

     Amúgy meg ,ha ilyen érzéseid vannak az egész családalapítással kapcsolatban szerintem is húzz el gyorsan onnan.

     http://gendiagnosztika.hu/a-szuletendo-gyermek-neme/

     “Mintegy száz éve még úgy gondolták, hogy a születendő gyermek neme kizárólag a nőktől függ, az ivari kromoszómák felfedezését követően azonban kiderült, hogy a magzat nemét genetikai szempontból a férfiak döntik el. Ennek oka, hogy a férfiak hímivarsejtjeibe csak egy darab ivari kromoszóma kerül be: ha a megtermékenyítendő petesejttel egy X-kromoszómát hordozó spermium egyesül, a magzat neme lány lesz, ha viszont egy Y-kromoszómát hordozó hímivarsejt kerül a petesejtbe, fiúcsecsemő fog születni (a férfiak testi sejtjei egy X és Y ivari kromoszómát, a nőké pedig két X-kromoszómát tartalmaznak).Alapvetően tehát a férfiak határozzák meg, hogy milyen nemű gyermek fog születni, de ha a nő szervezetében zajló folyamatokat is figyelembe vesszük, kiderül, hogy a kérdés ennél bonyolultabb. Molekuláris szinten ugyanis a nők is képesek “beleszólni” a magzat nemének meghatározásába.

     Egy jellemző példaként azok a sejtfelszíni jelzőfehérjék, vagy más néven antigének említhetőek, amelyek az Y-kromoszómát hordozó hímivarsejtek felületén helyezkednek el. Ha egy spermium hordozza az említett jelzőfehérjék egyik típusát, a női szervezet ellenanyagok termelésébe kezdhet az Y-kromoszómát hordozó spermiumok ellen, így az érintett nőnek kizárólag lánygyermekei fognak születni, hiszen szervezete semlegesíti az Y-kromoszómával rendelkező hímivarsejteket, így azok egyáltalán nem is képesek eljutni a petesejtig.”

     2     0
     • majdnem: többek közt a hüvely savassága/lugossága, peteérés időpontja, orgazmus megléte stb. stb. dönti el a nemet (is:)….gyakorlatilag szó szerint “kit” és “milyent” enged be és mikor:) nő…..

      0     0
   • Az jöhetne már, legalább megdöglenének a <MODERÁLVA> is, annyit bőven megérne.

    0     0
 9. Tényleg számit minden “hang”? Nohát egypár “403 forbidden openstry” után el tudtam evvel a büdösproli bagós untermensch eszemmel olvasni ezt az új cikket és szerintem megint rinyálósra sikeredett mert hogy van az hogy a himnemű pincsi tolja a kosarat miközbe az új teremtés “bálványa” dobigálja bele a mindenfélét.

  Ez olyan félresikerűlt horrorfilmnek tünik nekem, mert hogy én hipermarketekben nem járok, a loko üzletecskékből veszek meg mindent ami stricto kell, semmi fölösleg…a pénz drága nem költöm hűlyeségre.

  Persze mint cigis ivó büdösproli és holnap még szülinapom is van…ezek az elsők a rangsorban

  0     0
  • Folyton rinyál valaki, hogy nem kell a rinyálás. :D

   Szerintem a jelegzetesen sosem panaszkodó férfimentalitás hátráltatja annak a felismerését, hogy a férfiakra ráhúzott “lelketlen, bunkó, erőszakos, bántalmazó” általánosítás helyett sokszor pont ők a párkapcsolati terrorizálás áldozatai. Én tudom, hogy kényelmetlen szerep férfiembereknek ezért “rinyálni” és persze egyetlen férfi sem ismerné el, hogy egy elnyomott, távvezérelt, sanyargatott balfék vált belőle… de ez a probléma létezik… és sajnos túl gyakran fordul elő… még ha nem is a te szerencsés életedben. És ha figyelmesen olvasod a cikket, akkor nem gondolhatod azt, hogy a felvezetőben felvázolt kosártologatásról szól pusztán ez a probléma…

   Isten éltessen!

   3     0
   • Munkás ciginél oda kellet volna irjad hogy Carpaţi vagy Naţionale….ezek voltak az igaziak…

    0     0
    • Őrá gondoltam :Munkás 7.Munkás 5.

     Típus:

     füstszűrő nélküli

     Kiszerelés:

     25 db

     Ár:

     5,80 Ft

     Gyártó:

     Sátoraljaújhelyi Dohánygyár

     Gyártási idő:

     1968-1989.

     Kátrány:

     30 mg

     Nikotin:

     1,4 mg

     Forrás:

     saját darab

      

     0     0
     • Nem ’89-ig gyártották. Én később is szívtam Munkás cigit. Amúgy nem is volt rossz íze.

      0     0
      • 1990-ben szabadultam én is Magyarországra egyedűl, és elsőnek Fecske cigit vettem már nem emlékszem mennzibe kerűlt de mintha az itteniek amelyeket emlitettem, erősebbek voltak

       Persze nem csak cigit vettem hanem egy olyan könyvet is amelyre az volt irva hogy “kizárólag erős idegzetü, felnőtt ferfinak”..na,találjátok ki melyik volt az

       0     0
      • Ezt a csomagolást, utána azt hiszem az is húsz szálas lett de nem biztos.

       0     0
  • Szerintem is meg kell tanulnom jobban rinyálni, mert a férfi feministák kussolnak, lehazudják, hogy nem éri őket hátrányos megkülönböztetés. Tök hamar ki tudnánk vivni jogszabályi módositásokat az előnyünkre ha elmondjuk mi bajunk.

   Ma is történt egy attrocitás amit saját magam láttam úgy 20 másik ember jelenlétében.

   Orbán mégsem beszél ilyenről soha, bezzeg a Fidelitas ekézi a drogos Juhász Petit, hogy asszonyverő állat, ami nem is bizonyított.

   Szóval ma egy fehér ruhás vékony testalkatú hentes (mindjárt jön a 2 bites XcsakX kritizálni az igazságot) zavart ki egy bottal felszerelt idős hölgyet a Lehel téri csarnokból ma ebédiőben. Azt neheztelte, hogy szidta az anyját a hölgy. A nagymami meglengette a botját, de szerencsére csak egy oszlopot talált el és nem a hentes fiút. A pultosok suttogták ne csináljunk semmit. Gratula ehhez. A társadalmi szolidaritáshoz!

   Én annyit csináltam, hogy miután elment az idős hölgy kiáltottam egyet utána: Boldog Nőnapot! Ezt a nők megértik.

   Amondó vagyok szeressük a hozzánktartozó nőinket (anyánkat, párunkat, hugunkat stb.), de ne segítsük az idegen nőket SOHA, ugyanis őket a saját párjuk, férjük, rossz esetben szolgájuk kell segítse, védje. Ezzel vissza tudnánk fogni a határok nélküli női túlhatalmat, ha már apácazárdák nincsenek manapság, helyette határtalan kurvulás, meg a pina hatalma van.

   Hogy valami nagyon pozitívat is mondjak érdemes figyelni a Fidesznyikes Léder Lászlóra, mert igaza van és ha nem a ballibek nyernek akkor van esélyünk életben maradni míg ilyen embereknek van szava és egyet is értünk vele. http://nemzedek.mandiner.hu/cikk/20180228_leder_laszlo_demografiai_valtozast_akarunk_apak_nelkul_nem_fog_menni

    

   1     0
   • Milyen ruha volt a nőn? A bot fém volt vagy fa? A hentes hogyan kergette ?A nő gyorsabb volt a hentesnél?Ha hallatszott a suttogás akkor nem is kiabáltak?És ha özvegy? Te minden beszédét ismered?Mit mondott az anyjára?Miért?E hölgy pinájának a tízes skálán mekkora lehet a hatalma?

    0     1
 10. Minden kapcsolatban van egy erősebb, dominánsabb fél – nemtől függetlenül!!. A felvázolt viselkedés jellemzően az ő programja. Átveszik az irányítást az élet minden területén, a másikból egy döntésképtelen ‘bólogató’ zombit csinálnak, majd mikor megunják, szépen keresnek egy másik ‘áldozatot’ és továbblépnek. A cikkel az a gond, hogy azt érzi az ember, hogy ilyen hitvány viselkedésre csak a nők képesek, pedig legalább ennyi szociopata férfi “párkapcsolati erőszakoló van”.. Környezetemben a házasságok legalább fele (mint később kiderült): a férj rendszeres kurvázásai ill. erőszakos viselkedése miatt ment tönkre.

  0     0
 11. Valamiért eszembe jutott a mese a zokniról és a lyukról…

  0     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

TÁRSADALOM - Pszichológia
Közösségek keresztény módra

A jól működő közösségek megszázszorozzák a tagok erejét. Megerősítés, bátorítás, iránymutatás ...
Együttműködhet-e a nőmozgalom és a férfimozgalom?

Kölnei Lívia keresztény-konzervatív feminista, művészettörténész, újságíró, a Talita online ke...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Emberi reakciók

A múlt héten megjelent egy hír, miszerint egy népszerű amerikai rapper fellázadt a Negro cukor...
CSALÁD - Otthon
Ki vagyok én? Ki vagy te? – 4.

Az egyes típusokon belül is vannak eltérések. Ezek nemcsak a szárnytól/színezettől és az ösztö...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Mit adott nekünk a #metoo?

A metoo egyaránt felzaklatta az átlag nőt és az átlag férfit (mindkettőt jogosan), de végül me...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
A svédek megoldották a terrorproblémát

A békekamion stockholmi látogatása után erősen megcsappant a lelkesedés az iszlám bevándorlók ...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Franciaország és a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja

Gyakorlatilag az év mind a 365 napjára jut egy világnap. A legismertebb nyilván az anyák napja...
+Alkalmi cikkek
Egy új sötét középkor felé - II.

  Apró időbeli kiesés után azért végül nekiültem a szövegnek, hogy ne álljon be huzamo...
MŰVÉSZET - Kultúra
Az Iszlám a nők szemszögéből

Alábbi írást a Magyarországi Muszlimok Egyházának közösségi oldaláról, az iszlam.com-ról...
+Kiemelt cikkek
Társadalmi kórkép egy nemi erőszak per nyomán

A cikk gondolatindítójául szolgáló, kellő médiafigyelmet nélkülöző büntetőper kiválóan példázz...
GAZDASÁG - Pénzügy
A társadalmi felelősségvállalás hiánya

Mint minden találmány és újítás, a feltétel nélküli alapjövedelem is egy olyan eszköz, amely m...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Az X százalék: Miről is szól valójában a feminizmus, és miért kötelessége minden szabadságszerető embernek harcolni ellene?

Olaszország, Egyesült Államok, Kongó, Egyesült Királyság, Dél-Korea, Dánia, Ausztrália, Mexi...
CSALÁD - Otthon
A „kisfiús” férfiakról

Egyre többször hangzik el több fórumon és nőkkel folytatott személyes beszélgetésekben, hogy a...
TÁRSADALOM - Pszichológia
Hunyorgó bölcsek

- Bélának haja van. Julinak is. Tehát Béla olyan mint Juli. - X önvédelemből megölte a ké...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Tovább tombol a férfigyűlölet: Fábián Anita minden "bak" kiherélésére szólított fel

Elképesztően undorító, a teljes férfinem kasztrálását felvető, köznyugalmat megzavaró videóüze...
CSAJOZÁS - Szex
Amit megtanultam a nőkről hosszú távú kapcsolataim során

A következő cikk Roosh V. írása nyomán készült, eredetije angol nyelven a szerző blogján olvas...


androfóbiaApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagender mainstreaminggyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0IsmerkedésIsztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepeknőnapNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret