Domokos Endre János

Országos sztrájkra készülnek a nők nőnapon Spanyolországban

Domokos Endre János - 2018. március 6. kedd 09:31 - 34 hozzászólás

Címkék: , , , , , ,

Az Isztambuli Egyezményt elsők között ratifikáló és rendelkezéseit messzemenően jogrendjébe építő Spanyolországban – amely állam a progresszív feminista szellemiség és az Egyezmény jegyében „Egyenlőség Minisztériummal” és „Nőkutató Intézettel” is büszkélkedhet – totális sztrájkra készülnek a nők március 8-án, a nemzetközi nőnapon.

Igen, arról az országról van szó, ahol naponta 400 büntetőügy indul férfiak ellen, annak ellenére is, hogy ezek 90 százaléka hamis vádnak bizonyul. Az Isztambuli Egyezmény mintájául szolgáló spanyol törvény életbelépését követő évben már 160 000 spanyol férfit tartóztattak le családon belüli erőszak vádjával. A létrehozott nővédelmi intézményrendszerben a nők a hamis vád miatti felelősségre vonás legkisebb kockázata nélkül tehetnek bármikor panaszt férjük vagy más férfi hozzátartozóik ellen, sőt akár egyetlen telefonhívással is elintézhetik, hogy a rendőrség az illetőt azonnali vizsgálati fogság alá helyezze.

„Ha mi megállunk, megáll a világ” – ezzel a jelszóval hívta életre a nagyszabású megmozdulást az 8M Bizottság nevű szervezet, amely több száz, a feminizmust támogató civil szervezetet tömörít. A munkabeszüntetéssel követelik a nemek közti egyenlőség megvalósulását, a nők jogainak elismerését és tiszteletben tartását, a bérkülönbségek megszüntetését, a nők elleni, illetve a családon belüli erőszakkal szembeni szigorú fellépést. Továbbá azoknak a „láthatatlan” feladatoknak – a házimunkának, gyereknevelésnek – az elismerését, amelyeket a nők azután végeznek, miután hazaérnek a munkahelyükről.

bibiana-aido

Bibiana Aido, Spanyol “Egyenlőség miniszter”, aki személyében is felelős azért a jogtiprásért, amely férfiak millióit fosztotta meg alapvető emberi jogaiktól és társadalmi katasztrófához vezetett Spanyolországban

 A 24 órás sztrájk részeként több spanyol nagyvárosban lesznek utcai megmozdulások, tüntetések.

A felettébb magabiztos szervezők azt kérték, hogy azok a férfiak, akik támogatják a kezdeményezést, ne azzal tegyék, hogy szintén sztrájkba lépnek, hiszen az országos sztrájknak az a célja, hogy megmutassák: mi történik, ha a nők egy napig nem dolgoznak. - Én megpróbálom megtippelni: talán a tovább növekvő forgalmi terheléstől összeomlik a Facebook?

A munkabeszüntetést támogatják a dél-európai ország legnagyobb szakszervezetei, a Munkásbizottságok (CCOO) és a Spanyol Munkások Általános Szövetsége (UGT), valamint a spanyol parlament több baloldali pártja, továbbá Manuela Carmena, Madrid polgármestere és Ada Colau, Barcelona polgármestere is.5 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 5 5 olvasó átlagosan 5.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Feminizmus - Antifeminizmus, Hírek - Politika rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


Férfi cinkosság

A legutóbbi cikk egy apró részlete eszembe juttatott egy régebbi hírt. Erről a részletről van szó: "Jelenleg minden női munkahelyi balesetre j...
A Férfias Szakmák

Egy cikkre szeretnék reagálni: "IT fenegyerekek feminista kereszttűzben" - egyszerűen túl sok gondolatot indított el, hogy kommentbe írjam. ...
Március 8. legyen Férfinap! - Egy dán egyetemista véleménye

Dánia egyik vezető médiumában, a Politiken-ben meglepő ötlettel állt elő az elmúlt hónapban, a Nőnapot megelőzően egy egyetemista. Véleménye szerint e...
Így diszkriminálja Magyarországon a férfiakat a radikális feminista Isztambuli Egyezmény

Alábbi cikkünket immár két évvel ezelőtt tettük közzé az Isztambuli Egyezmény átfogó kritikájaként. Az elmúlt időszakban úgy tűnt, hogy az egyezmé...
„Nekünk magyaroknak április 8-a lesz az igazi nőnap.”

A Férfihang a napi politikai eseményekhez mindig  igyekezett távolságtartóan viszonyulni, hiszen a politika mindig is mocskos dolog volt és mert n...


Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (34) Hivatkozások (0)
 1. Jól látszik, hogy a feminista mozgalomnak soha sem elég. Jól látszik milyen végletes arcátlanságokig bátorodnak fel, ha engednek nekik. A leghőzöngőbb, legidiótább nőpolitika pont ott zajlik jelenleg is, ahol a férfigyilkos feminizmus már eddig is tombolhatott.

  6     0
  • Így van.
   És ugyanez megy a liberálfasizmus minden ágában:

   - Szocializmus
   Anno elég volt, hogy a nyugdíj egy éhbér szintű minimálnyugdíjat jelentett és csak a várható átlagéletkor után járt. Most meg 10 évvel a várható átlagéletkor előtt jár, és a legtöbbeknek komplett megélhetést takar. Mégsem elég. Pedig micsoda öröm volt anno, mikor bevezették…! Az EÜ esetében dettó.

   - Multikulti
   Régen elég volt, hogy minden ember egyenlő jogokkal bírt. Most meg dübörög a fehér-ellenes kampány a médiából, filmekből, sorozatos a hátrányos megkülönböztetése a fehéreknek, stb.

   - Buzilobbi
   Régen itt is elég volt, ha minden ember azonos jogokkal bírt és nem szólt bele, ki mit csinál a négy fal között. Most meg kötelezően oktatják a gyerekeknek, hogy lehet ő is kislány fiúként, avagy fordítva.

   - Feminizmus
   Látjuk a példán a cikkből.

   .

   Egy parazitának soha, semmi nem lesz elég.
   Mindegy mit adsz neki, soha nem elégszik meg vele. Egyrészt nem tett érte semmit, így az ő szemszögéből értéktelen. Ráadásul hisztizni, áldozatszerepet, elnyomottat játszani mindig könnyebb, mint tenni. Ez a női princípium része. A balliberális (liberálfasiszta) elvek alapvetően a női princípium előretörése miatt erősödtek meg ennyire. Voltaképen ez egy társadalmi szinten művelt női hiszti.

   Sokszor mondtam már, de nem elégszer:
   Pont az játszódik le a társadalomban, mint a családokban.
   - A nő shit tesztel (feminizmus), pénzt követel (szocializmus), stb.
   - A férfi elbétásodik, megalázkodik, eleget tesz a nő elvárásaink.
   - A nő még jobban tolja a shit tesztet, ami még rosszabb kapcsolatot eredményez.
   - A férfi még jobban elbétásodik, papuccsá válik.
   - A nő kiszeret belőle, elválik, másik kan után néz, de természetesen az előzővel tartatja el magát (tartásdíj). Társadalmi szinten ez a multikulti (másik faszra ugrik a fehér nő a papuccsá váló fehér férfiéról).

   A shit teszt megoldása nem az, hogy még többet adsz.
   Hiszen (ahogy írtam is):
   Egy parazitának soha semmi nem lesz elég.

   8     0
   • “Egy parazitának soha, semmi nem lesz elég.”

    Az lesz a következő, hogy bikaviadal helyett férfiviadal lesz, ahol bikának, vagy inkább disznónak öltöztetett férfiakat – mondjuk a bemondásra statáriálisan elítélt “erőszakoskodókat” – fognak ledöfködni felbőszült feministák az ünneplő nőközönség szórakoztatására.

    1     0
 2. Az Isztambuli Egyezményről jut eszembe. Itt 1 hónappal a választások előtt érdemes volna foglalkoznotok azzal a kérdéssel, hogy kizárólag férfijogi szempontból hova érdemes szavazni. Ha valakinek ez az elsődleges prioritása.

  Nehéznek érzem a kérdést, mert például szimpatikus a kormányban hogy nem ratifikálják a fent említett gyalázatot, és például nem alkalmaznak kvótanőket sem a pártjukban.

  Ellenérzéssel is tölt el viszont pár dolog. Például amikor Orbán benyögte a 2016-os olimpia után, hogy nekünk férfiaknak össze kell szednünk magunkat, mert csak a Szilágyi Áron volt férfi aranyérmes. na jó, ez egy egyszeri eset volt, de ott van a Nők40, ami egy gyalázatos diszkrimináció. Nyilván engem, mint 30-as férfit ez jó ideig nem személyesen érint, a felháborodáson túl. Tehát itt próbálok a céljaik mögé nézni, mondjuk hogy ez vajon egyike a nőknek való nyalásnak, vagy csak egy kétségbeesett kísérlet a születésszám növelésre azzal az üzenettel, hogy “Lesz segítségetek otthon, mert a nagyit elengedjük.”

  Válaszokat szeretnék. Illetve alapvetően a mi céljaink alapján jól döntve szavazni.

  1     0
  • A Fidesz kormány nemekkel kapcsolatos politikája szerintem is ködös. Az Isztambuli Egyezmény aláírása, majd ratifikálásának elhalasztása nem egyértelműsíti a kormányzati szándékokat. A Férfihang Civil Társaság is válaszokat szeretne, ezért minden elérőképességünket latba vetve szerettünk volna egy interjút kieszközölni a kormány valamely képviselőjével – ha már a magyar politikai élet más szereplőit sikerrel interjúvoltuk az utóbbi időben -, de sajnos semmilyen pozitív visszajelzést nem kaptunk. A Férfihang Civil Társaság mindettől függetlenül töretlenül folytatni fogja a közeljövőben is a nyilvános kommunikációját a kormány irányába az értelmetlen nőprogramok megállítása és az Isztambuli Egyezmény felmondása érdekében.

   7     0
   • Köszönöm szépen, Attila!

    Szóval szerinted sincs nyerő döntés a jelenlegi információk birtokában? Mert nyilván balra nem, mert azok alapból férfigyűlölők (meg úgy általában az úgynevezett “hátrányos helyzetű” oldalra helyezkednek minden szempontból, és nemek alapján ezt a meghatározást a nők csoportjára húzzák rá), de abban se vagyok biztos, hogy a jobbikot nem kellene közéjük sorolni mostanában. A mi ügyünkkel kapcsolatosan pedig egyáltalán nem halottam még ködös véleményt se tőlük.

    0     0
    • Sajnos jelenleg ilyen értelemben nincs “nyerő döntés”. Általános politikai és állampolgári attitűdöket kell megváltoztatni ahhoz, hogy ne érje meg mindenféle populista nőpolitikákkal pártokat, politikai platformokat népszerűsíteni és közben a férfiak alapvető társadalmi érdekeit beáldozni. Rengeteg dolga van még a magyar férfimozgalomnak, ezért is kérjük minden cselekvőképes férfi és felelősen gondolkodó nő támogatását, akár politikusként, akár aktív civilként, akár egyszerű polgárként gondolja úgy, hogy képes tenni valamit ennek érdekében.

     3     0
    • Ködös vélemény azért volt mégpedig az ,hogy nem ratifikálták az egyezményt.Szerintem a választás előtt nem lehetne úgy nyilatkozni a témáról,hogy abba ne lehetne belekötni,belerágalmazni,elferdíteni.Gondolom én.

     0     0
 3. “totális sztrájkra készülnek a nők március 8-án, a nemzetközi nőnapon”
  Még a végén nem lesznek műkörmösök meg aktatologatók???
  Esetleg a megnyomorított gyerekeknek végre nem kell óvodába meg iskolába menniük?
  Jaj mi lesz akkor édesjóistenem…! :))
  Maximum a betegápolásban lenne fennakadás egy általános nősztrájk esetén. /És azt is elsősorban nők sínylenék meg, mivel az EÜ ellátást nagyobb részt ők veszik igénybe. :) / Komolyan megnézném, mekkora beégés lenne, ha a nők valóban sztrájkolni kezdenének. Még a végén felpörögne a gazdaság… :)

  Ha meg a férfiaknak csak egy kicsi része (mondjuk áramszolgáltatóknál dolgozók, avagy az erőművekben dolgozók, esetleg vízszolgáltatónál dolgozók, vagy talán informatikusok, bányászok, sofőrök, stb.) mennek sztrájkolni pár órára, egyből leállna az egész ország. Egyszer tényleg ki kéne próbálni, már csak a móka kedvéért is. :)

  10     0
  • ,,Egyszer tényleg ki kéne próbálni, már csak a móka kedvéért is”    Ez az ,hogy ez nem móka,nekem a spanyol polgárháború ugrott be ez szerintem nem férfi-nő konfliktus hanem heccelés és próba.Valami készül.Mondjuk a nemzetközi brigádok mintájára a hazai feministáink oda mehetnének harcolni.

   2     0
   • Mikor a cimet elolvastam azt hittem nem akarnak többet házimunkát…aztán láttam a “láthatatlan munka” szavakat..tehát mars haza mindegyik és végezze azt a munkát  amelyikért létezik, mindjárt nem lesz láthatatlan hanem igazi nő..

    2     0
  • Ha az agyonhallgatott férfi napra hasonló kezdeményezést terveznének, akkor ezek a felforgató feminista mocskok lennének a legjobban felháborodva, hiszen a férfi élete csupa kiváltság, móka és kacagás, semmi okuk a sztrájkra.

   0     0
 4. A Nőkutató Intézetben mivel foglalkoznak? Keresik az ellenszert?

  4     0
  • Azt kutatják, hogy a férfiak mely hibájára vezethető vissza a nők egyre hanyatló értelmi képességei.

   2     0
  • Lehet, kutatják, hova is tűntek a valódi nők. Szerintem ők sem találják. :)
   Én is már szinte csak ribancokat meg retkes szukákat látok; valódi nőt alig. Lehet, arrafelé még rosszabb a helyzet. (A cikkből kiindulva ez jön le.) Ezért intézetet kellett létrehozniuk, hogy a megmaradt valódi nőket megtalálják. Nagy fába vágták a fejszét, kemény meló vár rájuk… :)

   2     0
 5. Szeretném ha a férfihang más civil szervezetekkel karöltve a következő férfinapra országos férfi munkabeszüntetést szervezne.

  Akkor tényleg megfog állni minden még a nők által uralt egészségügyi rendszer is.

  6     0
 6. Nekem ez a rész lett a kedvencem:

  “azok a férfiak, akik támogatják a kezdeményezést, ne azzal tegyék, hogy szintén sztrájkba lépnek, hiszen az országos sztrájknak az a célja, hogy megmutassák: mi történik, ha a nők egy napig nem dolgoznak.

  Magyarul: te húzd az igát, barom, addig is amíg mi ugyanazt csináljuk mint máskor is. :-)

  1     0
 7. A németeknél is készülnek a nőnapra:

  http://mandiner.hu/cikk/20180304_nemsemlegesre_iratna_at_a_nemet_himnuszt_az_eselyegyenlosegi_miniszter

  Szerk.:

  Ez nem nőnapi, csak szimplán idióta. Britek.

  https://kuruc.info/r/6/183324/

  A cikk nyomokban néger törpe nőt tartalmaz!

  1     0
 8. “8M Bizottság nevű szervezet, amely több száz, a feminizmust támogató civil szervezetet tömörít.”
  Több száz? Még egy is sok.

   ”A munkabeszüntetéssel követelik a nemek közti egyenlőség megvalósulását, a nők jogainak elismerését és tiszteletben tartását, a bérkülönbségek megszüntetését, a nők elleni, illetve a családon belüli erőszakkal szembeni szigorú fellépést.”
  Csak a szokásos. Annyira unalmas már, hogy egyszerűen képtelen újjal előállni.

   ”Továbbá azoknak a „láthatatlan” feladatoknak – a házimunkának, gyereknevelésnek – az elismerését, amelyeket a nők azután végeznek, miután hazaérnek a munkahelyükről.”
  Szegény nők. Hajnali négykor már fel kell kelniük, levágni a tyúkot, megfejni a teheneket, gyalog elvinni sáros földúton az öt gyereket az két kilométerrel arrébb lévő falusi iskolába, majd visszafelé megállni a pataknál kimosni a ruhákat, miközben a haszontalan férfi csak otthon döglik.

   ”bibiana-aido Bibiana Aido, Spanyol “Egyenlőség miniszter”,”
  Ha kamu állásokat, miniszteri tárcákat kell kitalálni a kreativitás határtalan.

   ”A 24 órás sztrájk részeként több spanyol nagyvárosban lesznek utcai megmozdulások, tüntetések.”
  És akkor fel vannak háborodva, hogy az ún. diktatúrákban minimum gumibotokkal verik szarrá az ilyen felforgató söpredéket.

   ”A felettébb magabiztos szervezők azt kérték, hogy azok a férfiak, akik támogatják a kezdeményezést, ne azzal tegyék, hogy szintén sztrájkba lépnek,”
  Ja, hogyne, nehogy már sztrájkoljanak, mert akkor még össze talál omlani a gazdaság.

   ”hiszen az országos sztrájknak az a célja, hogy megmutassák: mi történik, ha a nők egy napig nem dolgoznak.”
  Figyelembe véve az ún, “női” szakmákat jó eséllyel semmi. Így végre lenne hivatalos bizonyíték is, hogy ezeknek a kamu állásoknak az égvilágon semmi hasznuk.

   ”A munkabeszüntetést támogatják a dél-európai ország legnagyobb szakszervezetei, a Munkásbizottságok (CCOO) és a Spanyol Munkások Általános Szövetsége (UGT), valamint a spanyol parlament több baloldali pártja, továbbá Manuela Carmena, Madrid polgármestere és Ada Colau, Barcelona polgármestere is.”
  Az ilyen lusta, semmirekellő, kávéházak teraszán, vagy otthon fetrengő mediterrán népségektől ez nem is meglepő. Dél-Európában ugyanis néha megszakítják a sziesztát egy kis munkával, de épp csak annyival, hogy az ne legyen megerőltető.

  1     0
 9. Érdekes hogy még egy “Nőihang” sem fejtette ki a véleményét evvel kapcsolatban….úgy lehet hogy el vannak foglalva a “láthatatlan” munkával?

  1     0
  • Persze, hogy el vannak, hiszen nagyjából most érhet véget a 8 órás műszak a munkahelyen, kb. fél öt-öt körül hazaérnek, aztán esnek neki a láthatatlan munkának, amit természetesen a hálátlan férjük/élettársuk/pasijuk/papucsuk nem hálál meg eléggé. Ezzel kb. 9 körül végeznek, így akkor jönnek az első hozzászólások. Csak várni kell.

   0     0
 10. Nem csoda hogy ott tartanak a spanyolok ahol. Mértéktelenül tombol a hülyeség.

  Javasolnám, hogy ha a nők a sztrájk alatt szarnának ne töröljék ki a seggüket se. Elvégre a közvetlen környezetünk (takarítása) és magunk tisztán tartása ugyanaz a műfaj. Legyen a sztrájk teljes. Ja és semmi kozmetikumot se használjanak mert az is munka.

  1     0
  • Ezért a hsz-ért adtam egy +1-et  de a sabat még nem kötelező,vagy máris?

   0     0
  • Nem pontosan értem, hogy mit is akarnak csinálni. Csak a munkahelyi munkájukat nem akarják elvégezni, vagy egyáltalán nem akarnak semmit csinálni? Ugyanis, ha nem nyitnak ki a az óvodák, bölcsődék, iskolák, akkor a gyerekeknek otthon kell maradni valakivel. Ha anyu éppen szarik belem mindenbe és/vagy megy az utcára demonstrálni  (vagy mensturálni, ugyebár mindegy, csak folyjon a vér), akkor értelemszerűen apu lesz az, akinek vigyáznia kell a gyerekekre. Ezáltal nem megy dolgozni, tehát a női sztrájk akadályozza a férfi munkavégzést is, azaz valóban úgy tűnhet, hogy a nők hasznos munkát végeznek és a demonstrációjuknak van értelme.

   2     0
 11. Tessék mondani! Elkezdődött már a sztrájk?

  0     0
  • Észrevenné bárki is? :)

   3     0
   • “”Ha mi megállunk, megáll a világ” – ezzel a jelszóval hívta életre a nagyszabású megmozdulást az 8M Bizottság nevű szervezet, amely több száz, a feminizmust támogató civil szervezetet tömörít.”

     

    Ha ti megálltok, nem megáll a világ, hanem pillanatnyi zavar keletkezik.

    Majd szépen a férfiak elkezdik megbeszélni és összerakni a dolgot, hogy akkor most hogyan tovább, hogyan alakítsuk át a társadalmi rendszereket és berendezkedést.

    Majd üzemeltetjük azt, ahogy üzemeltetjük ezt is.

    Csak a változás annyi lesz, hogy akkor VALÓBAN másodrendű mosó-takarító-főző és szexgépnek fogtok minősülni, a választásotok – köszönhető a nagy pofátoknak – okán.

    És aztán imádkozzatok, hogy mi ne álljunk meg, mert akkor:

    - nem lesz ivóvíz

    - nem lesz villany

    - nem lesz fűtés

    - nem lesznek épületek, amiben éltek

    - utak, amin közlekedtek

    - autók, amikkel közlekedtek

    - nem lesznek számítógépek és like-olható képek

    - stb-stb….

    Szóval drága hölgyek, szerintem rohadtul össze kellene kapnotok magatokat, mert baromira rossz irányba mentek és orbitálisan nagy lesz a pofon, amit kapni fogtok és sokáig fájni fog a helye….

     

    Nincs párbeszéd, mert ösztönlénnyel, ennyi értelmi képességgel megáldott lénnyel, ösztönlényekkel nem lehet.

    Vagy a visszavesszük a megosztott gyeplőt csak a mi kezünkbe határozottan és soha többé el nem engedve, vagy a nő bekormányozza a szekeret a szakadékba erőszakkal – beleőrülvén a jólétbe, amit megélhet a nyugati társadalmakban élhet-  amin mindketten ülünk…

     

     

     

    4     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Hát miért nem tanított meg senki, hogy ne erőszakoljak?

Hála a feministáknak hatalmas felfedezést tettem: a nemi erőszak rossz. Tudom, férfitár...
Ellenkultúra - Szárnyait bontogatja a férfijogi mozgalom

A fenti címmel jelent meg az ELLE Man magazinban az antifeminista ihletettségű írásai által kö...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Háború a fiúk ellen

Múltkor a Vivane Reding-féle femináci törekvés kapcsán Deansdale rávilágított egy tanulságos ö...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Elnyomó patriarchák

Hogy lesz-e ebből a cikkből sorozat, azt eldönti a jövő - annyi bizonyos, hogy lehetne. Én ezú...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Loco-emotion - Női mozdonyvezetők a MÁV-nál?

A magyar vasúttörténet 160 éve során még soha nem teljesített szolgálatot nő mozdonyvezetőként...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Goldenblog - "Huffnágel" MGTOW kontra radikális "Csak az olvassa" feminizmus

A Hvg.hu egy évtizedes hagyomány nyomán idén is megszervezte Goldenblog című versenyét. Az ide...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Nemi különbségek feminista módra

Ezt az írást "angol kuzinunk" két cikkéből fogom összegyúrni, mert igen érdekes és hatásos gon...
HÍREK - Politika
Társadalmi egyeztetés az új Polgári Törvénykönyvről

www.kormany.hu - 2012. február 15. 13:28 - Óriási szerencse, hogy nem lépett hatályba a 20...
+Kiemelt cikkek
A nemi kvótákról

A feministáknak egyes fejlettebb, nyugati államokban már sikerült kvótákkal elérniük, hogy a p...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Ártatlanul elítélve

Nemrég egy feminista azt találta nekem mondani, hogy "értsd már meg hogy nincs "ártatlanul beb...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Vita egy feminista szabadgondolkodóval

Csizmár Péter szabadgondolkodónak vallja magát, és blogján egy hosszabb fejtegetést tett k...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Feminista demotiváló

Tényleg demotiválóra vagy méginkább lehangolóra sikeredett a demotivalo.net-en tett látogatáso...
HÍREK - Politika
Most akkor hányadán állunk a CEU-val?

A több napja tartó tüntetéshullám fényében mindenképpen érdemes áttekintenünk a CEU körül bony...
HÍREK - Politika
Demográfiai erőfeszítés címén mit kellene tennie a kormányzatnak ha elég tökös lenne?

A választások után szinte a legelső jövőt érintő nyilatkozatban a kormányzat a demográfiai erő...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Leszámolás egy mítosszal

Bár számtalan érv szól az MGTOW filozófiája mellett, természetesnek tartjuk, hogy a férfiak a ...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Kína, egy másik világ

Történetünk ott kezdődik, hogy egy kínai fószernek nem tetszett a lánygyermeke. Nem értette ho...


androfóbiaApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagender mainstreaminggyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0IsmerkedésIsztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepeknőnapNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret