Virenzuola

A jövő nőnemű a Google szerint. Mit gondolnak erről az emberek?

Virenzuola - 2018. március 13. kedd 16:43 - 10 hozzászólás

Címkék: , , , , ,

Ahogyan arról hírt adtunk, a Google idei, 2018-as Nőnapi videója igencsak rossz értékelést kapott, ráadásul az óriásvállalat letiltotta a hozzászólási lehetőséget is. Ezt követően annyit változott a helyzet, hogy feloldották a hozzászólások tiltását, aminek eredményeként rövid idő alatt több ezer hozzászólás érkezett.  Érdemes egy pillantást vetnünk ezekre is.

Idén a videóban szereplő “the future is female” (vagyis, hogy a jövő nőnemű) szlogen háborította fel leginkább az embereket. A videó a mai napig már 36 ezer dislike-ot kapott, a hozzászólások döntő többsége erősen kritikus hangnemű. A nézőközönség által a legmagasabbra értékelt hozzászólások közül emeljünk ki most néhányat:

Father Gregori: Köszönjük, hogy lehetővé tettétek a hozzászólást, miután a nap már véget ért. Ezek tisztességtelen eszközök.

Tom Holmes: “A jövő nőnemű”… Szóval beismeritek, hogy a cél a fiúk kiirtása?

sushant joshi: A nemek közti egyenlőségről beszélnek és azt mondják, hogy a jövő nőnemű 

sm4sh3d: Ironikus, hogy egyenlőségre buzdítotok, aztán azt állítjátok, hogy a jövő és minden más nőnemű. Azt gondoltam, hogy a jövő és minden más mindkét nemé. Tudjátok, egyenlőség?

Rover the Chief: “A jövő nőnemű’ Számomra ez biztosan nem hangzik egyenlőségnek.

Ted Hill: Mint 2 lány apja ezt megosztónak tartom.

Art Vandelay: Felsoroljátok a legmagasabb státuszú munkahelyeket, ahol a nők alulreprezentáltak és figyelmen kívül hagyjátok a legalacsonyabb státuszú munkahelyeket, ahol a férfiak vannak felülreprezentálva. Köszönjük a becsületességet, Google!

BigManBiggles: “A jövő nőnemű.’ És még ők kiabálnak a nemek egyenlőségéért?

Amanda C: Nő vagyok és nem tetszik ez az üzenet.

Sean Kennedy: Ez a reklám szégyenletes. Ha jobbá akarjátok tenni a Földet, akkor hagyjátok abba az emberek nemek és rasszok szerinti megosztását és kezeljetek mindenkit emberként. Szörnyű látni, hogy a fiatalok egy új generációja úgy nő fel, hogy azt gondolja, hogy rendben van az, hogy az embereket a rasszuk és a nemük alapján ítélik meg, ami tulajdonképpen a rasszizmusnak és szexizmusnak definíciója.(…)

Eamon Lash: A lányokat már nem úgy nevelik, hogy azt higgyék, hogy hercegnők, viszont a fiúkat sztereotíp férfiasságnak megfelelően nevelik, arra tanítanak minket egészen fiatalkorunktól, hogy ne sírjunk. (…)

Espresso: Feministák: Mi csak egyenlőséget akarunk! Ugyancsak feministák: A jövő nőnemű!

Peter Wilkinson: Miközben az egyenlőségről beszélnek és hogy mindenkinek hallatni kell a hangját, a hozzászólási lehetőség elérhetetlen 2 napig.

Technical Vipul: 33 000 dislike

Dex Dex: A jövő nőnemű? A jelen is nőnemű. (…)

They Hate The Truth: Észak Amerikában, Kanadában, de úgy általában az egész nyugati világban a nők több joggal rendelkeznek, mint a férfiak. (…)

Joren Hess: Hogy lehetne megállítani ezt a szexista hirdetést?5 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 5 5 olvasó átlagosan 5.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Feminizmus - Antifeminizmus, Társadalom - Pszichológia rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


Nincs itt semmi feminista férfiellenesség, oszoljanak kérem

Amikor felemeljük hangunkat a feministák parlamenti lobbija ellen, mindig jön a válasz, hogy nincs mitől félni, ők kizárólag igazán jószándékú tör...
Női kvótát akar kizsarolni az Együtt-PM

Szelényi Zsuzsanna az Együtt-PM vasárnap Budapesten megtartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy a "nők társadalmi jelenlétének erősítésé...
Leszámolás egy mítosszal

Bár számtalan érv szól az MGTOW filozófiája mellett, természetesnek tartjuk, hogy a férfiak a nők iránt érdeklődnek, szellemi és lelki társat keresnek...
Feminizmus, a vadkapitalizmus fő támasza

Nem az a baj a kapitalizmussal, hogy óriási társadalmi különbségeket eredményez és állandósít, ha nem tartják kordában. Semmi gond nincs azzal, hogy a...
Mit kíván a női nemzet?

Kevés annyira lehangoló jelenség létezik egy nemzeti ünnepen, mint amikor valaki a társadalom két olyan alapvető csoportja közé akar árkot ásni, mint ...


Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (10) Hivatkozások (0)
 1. Jó nyikhaj ez a videó.

  0     0
 2. Fú de EPIC!!! :D :D :D :D :D :D :D

  0     0
 3. Szerintem egyszerű félreértésről lehet csak szó, ugyanis a valódi üzenet a következő: jövőre becsajozunk!

  0     0
 4. A videó tartalmáról most nem ejtenék szót úgy is ismeri it mindenki az én nézeteimet.

  A Google videója előre látható volt és az abban “megjósolt” női dominanciára épülő világot a tavalyi évben a saját bőrén tapasztalta meg a Google. Három “menesztett” de korábban vezető beosztásban dolgozó nő indított pert ellenük – persze csak miután a média már felkapta az esetüket – azért mert a bérezésüket a “magasabb beosztásban” illetve “fontosabb területen” dolgozó férfiakéhoz viszonyítva alacsonynak találták. A Google érvelése szerint abban a vezető beosztásban ahol ezek  a nők dolgoztak a cég belső szabályzata határozta meg a béreke ami férfiakra és nőkre nézve egyforma, a fent említett nőket pedig a munkájuk során tanúsított alkalmatlanságuk és “károkozásuk” miatt menesztették. A pereskedés meg egy szánalmas vicc kategória volt. Gyakorlatilag az évszázad leggyorsabb kártérítési pere zajlott le amelyben a bizonyítékok figyelembevétele nélkül a három nőnek összesen nyolc millió dollár kártérítést ítéltek meg (persze feminista hisztéria hadjárat nyomására).

  A Google jelenleg a feministák figyelmét “élvezi” emiatt mindenhol a feministák elvárásának megfelelően dicsőítik a nőket. Jelenleg a cég a férfi vezetőit cseréli le nőkre és minden sajtónyilatkozatukban a nők magasabb alkalmasságáról is szót ejtenek.

  A Google egy olyan dinoszaurusz amit a feministák térdre kényszerítettek. Hamarosan sok más hasonló mamut vállalat is követni fogja őket szép sorban miként a feministák rájuk rontanak. Ez az ami a jelen videót ihlette amit egyrészt kifogásolunk másrészt egyfajta nőkkel szembeni cinizmusnak is tekinthetjük. A valódi tartalom talán sosem lesz ismert de értelmezni kétféleképpen is lehet. Egyben jól látható, ahogy a világ a férfiakat alacsony bérezésű nehéz fizikai munkákra kényszeríti és még az engedelmességet is megköveteli. Ezzel ellentétben a nőket érdemeiken felüli jól jövedelmező irányító!vezetői beosztásba helyezik és elvárás velük szemben, hogy a férfiakat még jobban elnyomják, megalázzák, engedelmességre kényszerítsék. Azzal, hogy a munkákat nem értékük szerint bérezik és erő helyett a pénz jelenti a hatalmat a nők felé tolódik (sőt már rég átléptük a szimpla tolódást) a világ. A jelenleg elismert munkák és azokhoz kapcsolódó bérezések miatt tényleg a nőké a jövő  ha nem lépünk föl ellene.

  1     0
 5. A jövő tűzoltóautó-nemű! Durva! :-) https://www.youtube.com/watch?v=3ZzOBDLdjfQ

  0     0
 6. Sok mindenre rájöttem ezen cikk kapcsán (az alant találhatóra célzok), annak dacára hogy nettó fasság amit leír az úriember. (viszony.hu, onlinepszichológia, she.hu és egyéb izgalmas dolgok alapítója-munkatársa stb).

  http://gyorfiandras.blog.hu/2018/04/05/a_legfontosabb_kulonbseg_nok_es_ferfiak_kozott

  Csaxszi tulajdonképpen azért dolgozik itt írogat ide ennyit ilyen nagy mennyiségben, mert így kompenzálja azt hogy nem tud gyereket szülni. (bocsi x, de ez így üres-kapu volt, illetve a „tanulmány” be is bizonyítja).

  0     0
  • Csaxszi tulajdonképpen azért dolgozik itt írogat ide ennyit ilyen nagy mennyiségben, mert így kompenzálja azt hogy nem tud gyereket szülni.

   Pontosan:)

   Amúgy akartam, linkelni, de megelőztél:)

   Dobtam egy hátast amikor elolvastam:)

   0     0
  • Ez a link erősen müllerpéteres. A nők az életük csak egy rövidebb szakaszában képesek “az alkotás legmagasabb fokára”. A maradékban azért nőnek számítanak? A legtöbb nő manapság nem igazán “alkot” és egyre többek számára ez már nem is opció.

   Ha elfogadjuk GYF eszmefuttatását látható hogy az ilyen nő értéktelenebb ember, elvégre nem azt csinálja amire megalkották. Balett táncos létére nekiáll súlyemelni és versengeni valódi súlyemelőkkel.

   0     0
  • Honnan tudod?Mármint a gyerekszülést.

   0     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Ingyenjegy feministáknak a szaúdi nőparadicsomba

A World Economic Forum (Lásd a Wikipédiában: Világgazdasági Fórum) a nők helyzetét vizsgáló ku...
Tiltakozás az Isztambuli Egyezmény ellen

Sajnálatos módon a kormány kommunikációjában és a médiában sem kapott kellő hangsúlyt, hogy a ...
ÉLETMÓD - Egészség
Egészség, félelem, és másság

Sokan gondolják, hogy a pszichopatákban nincsen félelem. Ezt én most cáfolni fogom, és e cáfol...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Déjà vu a Torontó-Borsod tengelyen

Úgy látszik a mai a kihagyhatatlan témák napja, mert jobb belátásom ellenére sem tudom meg...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Nőbűnözés, nőerőszak, nőterror

A fenti fogalomkört időszerű bevezetni, ennek keretében nyújtanék a 2012-es őszközepi női te...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Az ország neve: Halál

A cikk eredetije a Jobbegyenes blogon található. Miután nem kevesebb, mint 17 hónapig nyála...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Feminista dillemák, ezerkétszázadik fejezet

Ha valaki odafigyel a társadalmi jelenségekre, akkor már észrevehetett egy érdekes, újszerű pr...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Hogyan lettünk újra majmok

Én kérek elnézést.  Nagyon szégyellem.  Mindig ez van, hogy megjelenik egy cikk, amiben elmond...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Girl Gone Wild

Debbie Schlussel egy amerikai nő, aki kiakadt egy másik amerikai nő, nevezetesen Ann Romney ...
CSAJOZÁS - Szex
Bevezetés a piros pirulába 8. - Pareto-elv

A közgazdaságtan egy meglehetősen izgalmas áltudomány, ugyanis vagy racionális módszerekkel, s...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
A feminizmus felszámolja a képregényipart

A nyugati filmiparban és képregényiparban mindennapos, hogy a fehér, heteroszexuális férfiak...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Önpusztító szélmalomharc 1.– Feminizmus és prostitúció

A cikk Apophis szerzeménye, aki nem fél kimondani bizonyos dolgokat és bizonyos szavakat. Mimó...
CSALÁD - Otthon
A jó házasság ritka

Ez lehetne vendégcikk is, hiszen Chez DuBarry tollából származik (40 körüli családanya a blogj...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Két rövidhír a nagyvilágból

Az USA igazságügyi minisztériuma pert indított egy texasi város rendőrsége ellen, mert az a fe...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Helyzetjelentés: itt tart a nyugat

Nyúlfarknyi cikk ez egy kisszínesről, amit épp most találtam, és amitől majdnem kifolyt az agy...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
MGTOW-jelenség a felsőoktatásban és a tudományos szférában

Az MGTOW mozgalom (Men Going Their Own Way) olyan férfiak közt terjedő irányzat, mely a günoce...


androfóbiaApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagender mainstreaminggyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0IsmerkedésIsztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepeknőnapNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret