Nagyon is kell a nőknek az egyéjszakás kaland!

Richter András - 2018. március 27. kedd 23:29 - 18 hozzászólás

Címkék: , ,

woman-man-bedÉrdekes megállapításokra jutott egy nemrég készült tanulmány, amely alapvetően kérdőjelezi meg az eddig bevett sztereotípiákat. Azok ugyanis arról szóltak, hogy a férfiak kergetik állandóan az egyéjszakás kalandokat – szemben a nőkkel, akik mindig is csak komoly, tartós párkapcsolatra vágytak, hiszen ezt diktálja nekik az evolúciós ösztönük. A kutatás keretében 1573 résztvevőt kérdeztek alkalmi szexuális szokásaikról, pontosabban arról, hogy a válaszadók milyen esetekben mentek el a végsőkig az egyéjszakás kaland sűrűjében. A nők többségénél lelki okok miatt jött létre az aktus: a rossz párkapcsolatban élők  ösztönösen tombolni vágytak, másokat az alacsony önértékelés és a szeretethiány hajtott bele az alkalmi szexbe, és olyanok is akadtak, akik szeretik az ezzel járó izgalmakat, na és persze a jó szexet – írja a Ripost.hu.

Hogy miért épp azokat a férfiakat választották egyéjszakás kalandjukhoz, így fogalmazták meg a nők: azt az érzést keltették bennük a választott férfiak, hogy jól teljesítenek az ágyban, valamint biztonságot és törődést sugalltak feléjük. Viszont egyértelműen kiderült, hogy a nők életében is jöhet  olyan periódus, amikor szívesebben szexelnek olyan férfiakkal, akiket többé már nem fognak látni. – Az is előfordul, hogy a nők kezdeményezik a szexet, ilyenkor igyekeznek olyan pasit választani, aki jóképű és dögös – hiszen ha csak szexről van szó, akkor a mindent bele elv működik náluk is – fejtette ki Dr. David Buss a kutatás társszerzője.

Azonban az érem másik oldalára is kiterjedt a tanulmány, azaz arra, hogy a nők általánosságban miért kaphatóak nehezebben az egyéjszakás kalandokra. Arra jutottak, hogy a nők a múltban sokkal többet vesztettek azzal, ha egy számukra nem elkötelezett partnerrel feküdtek le, ugyanis a férfi nyugodtan továbbállhatott akkor is, ha a nő esetleg teherbe esett. És rendszerint a nők azok, akik jobban aggódnak a nem kívánt terhesség, a nemi úton terjedő fertőzések és a jó hírnevük miatt. A nők aggodalma és a szexuális együttlét alacsonyabb szintje részben magyarázatot ad arra, miért bánják meg másnap az alkalmi szexet. A kutatás szerint egyvalami azonban mindkét nemre igaz: mind a férfiak, mind a nők megbánják utólag az egyéjszakás kalandot, ha alkalmi partnerük gyatra szexuális élményt nyújtott.

Mindehhez mi csak annyit tennénk hozzá, hogy a tanulmány ezek után éppen azt hagyta ki, ami éppen a legfontosabb következtetés lett volna. Nevezetesen az, hogy a férfiak legtöbbször azért tűnnek el az első éjszaka után, mert az nem volt annyira jó, hogy akarjanak belőle másodikat is.5 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 5 5 olvasó átlagosan 5.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Beszédtéma - Bulvár rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


Puzsér Róbert és a(z anti)feminizmus

Fiatalként jó néhány világnézeti irányba nyitott vagyok az élet minden területén, ezért is van, hogy mióta az egyetem szabadsága lehetővé teszi, a saj...
A multiorgazmusos férfi - Gondolatok egy könyvajánló apropóján

A minap a kezembe akadt Doug Carlton Abrams és Mantak Chia "A multiorgazmusos férfi" című könyve. Az alábbiakban e könyv ajánlója, illetve a...
Szex és erkölcs

Amikor Mózes komótosan leballagott a Sínai-hegyről kezében két kőtáblával, majd felolvasta az azokra vésett szöveget, népe talán meg sem lepődött, hog...
Gondolatok férfiakról, nőkről, kapcsolatokról - Madách Imre

A későbbiekben reményeink szerint rendszeresen megjelentetünk olyan cikkeket, amelyek egy-egy jeles történelmi személyiség, tudós, gondolkodó, író, kö...
A félreértett csajozó művész - 1. rész

Világszerte egyre ismertebbek és népszerűbbek a PUA (pick up artist = csajozó művész) írások és tanfolyamok, de a közismertséggel párhuzamosan szaporo...


Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (18) Hivatkozások (0)
 1. Nekem is volt már egyéjszakás kalandom, pedig komoly kapcsolatot akartam a lánnyal mert rendkivüli humorérzéke volt.

  A lány külkereskedelmi területen dolgozott 3 idegennyelvtudással. Vidékről költözött fel Budapestre albérletbe és a barátnőjével élt. Egész éjszaka szeretk.. dugtunk, majd reggel közli, hogy nem engem képzel el párjául és MEGKÖSZÖNTE (!), hogy vele voltam.. (WTF). 2 diplomás lány volt. Nem tudni mi zajlott a fejében bár akkor még nem voltam pua, hogy könnyebben kiszedhessem belőle és irányitsak. Pénzt nem kért, tehát nem volt hivatalosan kurva. Előtte persze az interneten levettük egymást a lábáról, de a lány csak baszni akart ezek szerint, hogy oldja a stresszét amit a budapesti beteges életvitel okoz. A jelenlegi nőmmel is első találkozáskor már dugtunk, de ő nem dobott 7 éve. Az emberi kefélés minden esetre egy teszt sztem arra, hogy mennyire passzolnak majd jövőben a párok, tehát azt javaslom minél több nőt dugjatok meg és minél hamarabb, hogy kiderüljün mennyire használható a vaginája vagy inkább másnak tartogassa inkább. Erre tökéletes a PUA. Természetesen a feministák miatt ez egyre nehezebb lesz, mert ők azt akarják, hogy mindenről a nő döntsön, a férfinek igy is úgyis feláll, gondolják, a nedvesedés nem olyan “egyszerú”.

  1     0
  • Ma már a kefélés az, ami régebben a csók volt.

   1     0
  • Akkor volt egy jó estéd. :) Viszont egy szextől ne vonj le messzemenő következtetést., de ezt megtanultad. :)

   Egy jó tanács: ne csak a vaginát nézd. Fontos dolog, hogy boldogulsz a lány melleivel, combjaival, fenekével, stb. Különben egy-kettőre kiüresedik a dolog.

   0     0
 2. Hogyne kellene az erősödni kötelezett lelkeknek a megerősítés..   akár az ilyen is.

  0     0
 3. Mivel az emberek jobbára párban élnek (vagy párt keresnek) nem kell különösebben számmisztikázni a fenti felismerések kapcsán.

  Mivel a férfiak nem egymással huncutkodnak, minden férlelépő férfira jut egy félrelépő nő is. Párhuzamosan többekkel félrelépő azért viszonylag kevés van.

  Ami pedig a megbánást illeti, a nőknél nem pusztán a rossz szex az ok, hanem hogy valami olyasmit keresnek, ami hiányzik a kapcsolatukból és azt hiszik, hogy egy félrelépéssel megkapható. A megbánás ennek elmaradása okán érzett csalódás. Valahol szomorú, mert az esetek egy részén nem a kapcsolatból ered a hiány, hanem magából a nőből, no meg naivitás azt hinni, hogy komolyabb időbefektetés nélkül bármi komoly dolog átadására soer kerülhet. Ha viszont a nő úgy érzi hogy mégis megkapott valamit, amiben hiányt szenvedett… akkor hajlamos bármit beborítani és lerombolni maga körül, teljesen elmegy az esze.

  5     0
  • Nagyon jól össze szedted én is ezeket vettem észre, ill tapasztaltam:

   Ha viszont a nő úgy érzi hogy mégis megkapott valamit, amiben hiányt szenvedett… akkor hajlamos bármit beborítani és lerombolni maga körül, teljesen elmegy az esze.

   A kérdés hogy ilyenkor a höri hogy kezeli le a helyzetet?

    

   0     0
  • Mondjuk csak a számmisztika részhez:persze valóban egyszerre egy nő van egy férfivel(legtöbbször) de mi lehet az aránya azoknak a nőknek és férfiaknak akik többet fogyasztanak?Ez alatt azokat értem akik mondjuk egy héten 2-3-4-5 partnert fogyasztanak egy éjszakásként a partnerek viszont lehet hogy csak évente egyszer csinálnak ilyet.Vajon az ilyen nők száma szorozva a partnerekkel vagy az ilyen férfiak száma szorozva a partnerekkel a nagyobb,

   0     0
   • “Párhuzamosan többekkel félrelépő azért viszonylag kevés van.”

    Amúgy szerintem a nők kurválkodásban is inkább hipergámok.

    0     0
    • Nem úgy értettem hogy párhuzamosan.Legyen mondjuk Jutka.Hétfőn megvan neki Jóska szerdán István pénteken Aurél.Jóska,István és Aurél életében csak egyszer volt egyéjszakás kaland,Jutkának már az ezerháromszázadik.Akkor férfiben mondjuk Feri ugyanígy mint Jutka.És kikből lehet több a Ferikből vagy a Jutkákból?(persze szorozva a darabszámmal)

     0     0
     • A Jutkák hajlamosak leváltani a szeretőjüket de csak akkor ha jobb mint az előző (hipergámok).

      Ferik hajlamosak párhuzamosan is fenntartani szeretőket vagy legalábbis nem hagynak ki egy numerát ha nincs lebukás. (poligámok)

      0     0
 4. Nem értem, hogy ebben mi az új hír. Ezt eddigis tudtuk, de azért jó az ilyen tanulmányokra is hivatkozni.

  Az egyetlen értelmes mondatot Richter András írta be a végére. Erről kéne inkább cikkezni, hogy mi van akkor, ha  a nő béna? Nem is beszélve arról, hogy a férfiak is nagyon sok esetben az érzelmei elhagyatottság miatt lépnek félre azon túl, hogy a konkurencia mennyivel jobb bőr az asszonynál. Persze ezzel már nem foglalkoznak a brit tudósok.

  0     0
  • Mondjuk a tanulmányok is olyanok, h akik eddig is tudták és elfogadták ezeket a tényeket és folyamatokat, azokat megerősítik ebbéli vélekedésükben. Akik meg nem, azok csak legyintenek egyet azzal a mottóval, h “hagyjuk a tanulmányokat, minden embernek más a személyisége” bullshittel önámítva magukat…

   0     0
 5. Szép és kellemes húsvéti ünnepeket kivánok mindenkinek, és ha még divat arrafelé, eredményes öntözést a ferfiaknak.

  0     0
 6. Így pörög fel a hörcsög. Ez a kedvencem:

  https://wmn.hu/kult/48568-szentesi-eva-ugy-csinalja-hogy-nem-csordul-ki-a-konny

  Délután találta meg a nyitva felejtett chat-ablakot, elfelejtettem kilépni a Facebookomból. Sokat nem lehet azon magyarázni, ami tökéletesen félreérthetetlen. Több hónapja tartó levelezés a szeretőmmel, akit jógán ismertem meg. Egy másik férfi, akinek másmilyen a haja, az állkapcsa, a teste, a keze. Egy másik férfi, akivel másmilyen a szex, aki új, aki izgalmas, akibe sikerült beleszeretni. Nem akartam elhagyni a férjem. Meg akartam várni, hogy vége legyen ennek a fellángolásnak, amit most magamban szerelemnek nevezek. Igazából jó nekem itthon.

  Ezekkel beszéltem le magam módszeresen arról, hogy kilépjek a házasságomból azzal a férfival, aki az előbb kiment ebből a konyhából.- ennyi kész is, már meg is indokolta magának.

  0     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

BESZÉDTÉMA - Bulvár
Az Ashley Madison botrány tanulságai

Miután egy hacker csapat feltörte a világ egyik legnagyobb házasságban élők számára létrehozot...
Fizess, ha férfi vagy?

A férfiak hátrányos megkülönböztetése olykor annyira megszokott részét képezi mindennapi é...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
A nő: "Lelketlen teremtés" vagy első számú reklámpiaci célpont?

Vajon mióta hozzák a nők a vásárlási döntések többségét? Vajon a piac változásai átrendezik-e ...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Miért játsszuk a kemény legényt a nőknek?

Mert ez tetszik nekik... Persze a dolog ennél összetettebb. Sok nő ismerősöm mantrázza, hogy m...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Újabb válós sztori

Ebben a nyúlfarknyi cikkben egy maláj pár válásáról lesz szó, ami egy angol bíró szerint f...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
A hímsovén férfi

Feminizmus és hímsovinizmus – két szélsőség, melyhez nem szabad igazodnia, és kötelessége elha...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Egy újabb olvasói levél: Férfihang és egy élet

Az alábbiakban egy újabb olvasói levelet adunk közre, a szöveg tördelésétől eltekintve  minden...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Nagy a felelősségünk, hiszen tűzből vagyunk

A bűnözők nagy többsége férfi. (Tudtommal.) Az országutakon a férfiak vezetnek veszélyesebben....
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Snackman a nőerőszak ellen

"A hatos metrón utaztam, amikor ez a nő leült mellém. Később aztán váratlanul felugrott a he...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Cicázás

A mindennemű muzikalitást nélkülöző feminista csajbanda úgy csinált sztárzenekart magából, hog...
+18+
Puzsér Mérő Verára veri

Rögtön az elején ígéretet teszek rá, hogy a fenti csekély térfogatú bejelentés nyomán megpróbá...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Bástyaerőszak

Sokan nem tartják sportnak a sakkot, mert nem kell hozzá futni, úszni, nehezet emelni, nem löv...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
A Dolce & Gabbana melegpárt kitaszította és bojkottálja a világ LMBT közössége

A nagy hírű divattervező páros Domenico Dolce és Stefano Gabbana az olasz Panorama magazin...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Merre lejt a pálya? - Nők vs. férfiak

Nincs ember a Földön, aki fel ne tette volna még a kérdést: kinek könnyebb a sorsa, a férfiakn...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Hogyan lettünk újra majmok

Én kérek elnézést.  Nagyon szégyellem.  Mindig ez van, hogy megjelenik egy cikk, amiben elmond...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
A lábtörlő dalol

A cikk Pozsonyi Ádám írása, akinek egyes könyveiről már ejtettünk szót korábban. A ...


androfóbiaApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagender mainstreaminggyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0IsmerkedésIsztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepeknőnapNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret