Alter Ego

Eltiltották az egyetemistát a tanulmányaitól, mert szerinte csak két nem létezik

Alter Ego - 2018. április 5. csütörtök 01:15 - 19 hozzászólás

Címkék: , , ,

Lake Ingle-t, az Indiana University of Pennsylvania egyik hallgatóját tanára eltiltotta kurzusának látogatásától, mert kijelentette, hogy a biológusok szerint csak két nem létezik. Egyúttal az ügyet az egyetem fegyelmi bizottsága elé utalták és most az a veszély fenyegeti a hallgatót, hogy diplomáját sem kaphatja meg.

Allison Downie, az Indiana University of Pennsylvania tanára előadásának részeként bemutatta diákjainak az alábbi videót, amelyben Paula Stone Williams, transznemű feminista aktivista tart előadást a férfiak szexizmusáról.

Ezt követően megkérte a lányokat(!), hogy mondják el véleményüket róla. Hosszúra nyúló csend támadt, talán ennek  is köszönhető, hogy Lake Ingle fiú létére is úgy gondolta, hogy ő is hozzászólhat, így nemes egyszerűséggel kijelentette, hogy a biológusok szerint csak két nem van. Erre a tanára dühösen úgy reagált, hogy ez tiszteletlenség a transzneműekkel szemben és ennek fegyelmi következményei lesznek. Később Lake Ingle levelet kapott az Indiana University of Pennsylvania rektorától, hogy amíg ügyében a fegyelmi bizottság nem dönt, tartózkodjék Allison Downie kurzusának látogatásától, ahol viselkedésével súlyosan megzavarta az oktatást.

ingle-lake

Lake Ingle – Forrás: FaceBook

Fox News-nak Lake Ingle úgy nyilatkozott, hogy korántsem gondolja, hogy tiszteletlenül viselkedett, egyszerűen csak egy vitát kezdeményezett, aminek teljesen természetesnek kellene lennie egy olyan szellemi műhelyben, mint az egyetem. Úgy gondolja: ha a véleménye miatt hátrány éri, akkor megsértik az első alkotmány-kiegészítésbe foglalt, a szólásszabadsághoz való jogát.  Lake Ingle Facebook profilján azt láthatjuk, hogy hirtelen támadt közismertségét arra használja fel, hogy egyre inkább bekapcsolódik azokba a megmozdulásokba, amelyek a férfiak és a fehér amerikaiak elleni hadjárat ellen tiltakoznak.

Szemmel láthatóan az amerikai társadalom immár eljutott a genderideológiáank és a pc-diktatúrának arra a fokára, ahol már széles tömegek alapjogait áldozzák be pár ezer ritka genetikai illetve hormonális rendellenességben szenvedő ember kedvéért. Különösen elmélkedésre ad okot, hogy a genderfeminista mozgalom milyen nagy sikerrel szippantja magába a különleges defektusokkal és devianciákkal küzdő embereket. Miközben hatalmas társadalombiztosítási költségen kezeli a társadalom ezeknek az embereknek a ritka nemi identitás problémáját, ők “hálából” beállnak feminista aktivistának és mansplainingről, a férfiak szexizmusáról és az elnyomó férfiakról szónokolva hangolják a férfiak ellen a társadalmat. Változásokat talán csak a Lake Ingle féle, a vitától és a kellemetlenségektől sem visszariadó aktivisták eszközölhetnek ki hosszú távon.6 votes, average: 5.00 out of 56 votes, average: 5.00 out of 56 votes, average: 5.00 out of 56 votes, average: 5.00 out of 56 votes, average: 5.00 out of 5 6 olvasó átlagosan 5.00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

A cikk megjelent a Feminizmus - Antifeminizmus rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


Vers - mindegy, kinek

Az alábbi vers a Feminista Almanachban jelent meg, szerzője egy bizonyos Tom D. neves rapper, és egyike a világ azon ritka verseinek, melyek negatív é...
Gabriele Kuby: A gender őrültség

A genderelmélet egy antropológiai forradalom, amely egy nyilvánvaló őrültséget szeretne ráerőltetni a társadalomra, ennek eszköze pedig többek között ...
A genderről

Szívem szerint dzsendert írnék - ugyanúgy mint több más nehezen honosítható progresszív angol műszónál, nemcsak a fogalom értelme és hasznossága kérdé...
"A nagy gendervita" Frivaldszky Edit és Pető Andrea között - a Heti Válasz hasábjairól

Alábbiakban egy olyan korábban lezajlott, de rendkívül érdekes és fontos vitát kívánunk feleleveníteni, amely a genderideológia és az Isztambuli Egyez...
Antigenderista eskü

Szent X. Piusz pápa 1910. szeptember 1-én tette közzé Sacrorum antistitum kezdetű motu proprio levelét. A levél az ún. "antimodernista eskü"...


Hozzászólások a Facebook-on keresztül
Hozzászólások (19) Hivatkozások (0)
 1. Dobják már le az atomot amerikára.

  2     0
 2. A feminista úgy érvel mint most én és látni kell, hogy a szociálisnak hazudott (minden ember egyenlő) az ERŐSEKET (Férfi) SZÁNDÉKOSAN ELNYOMÓ demokratikus baloldal (pl. ENSZ nevú szervezet) sajátja ez. Orbán Úr pedig azzal hazudott amikor azt mondta SENKIT nem hagyunk az út szélén. De igen, mert aki az út szélén nem akarja/tudja majmolni az egészséges többséget az automatikusan kirekesztett, deviáns, nemember, erre épit a magyar baloldal. (pl. a Gyurcsótány ki van akadva, hogy vannak éhezők Magyarországon) Egy normális hatalomra lenne szükség ami a többségi társadalmat szolgálja, de vannak szociális lépései is, mint a Fidesz-KDNP elnevezésú szervezetnek aminek nincs konstruktiv ellenzéke, mert a feministák nem azok. Pl a férfikasztráló – nemiséget megszüntetni akaró Vona Gábor.

  A kulcs a 3. nem (a társadalmi nem) esetében a
  viselkedés <> biológiai sors

  Itt van a kissé femináci érvelésem, mert a halálos ellenség gondolkodásmódját meg kell ismerni, hogy eleminálhassuk atommal. :)

  Vannak nőies viselkedésú mangina férfiak akik állandóan meg akarnak felelni a nőknek és vannak férfias feminista nők aki nem tudnak magukkal mit csinálni és utánozzák a férfiakat, egyszerúen unatkoznak. Az elnyomott Lake Ingle téved és igenis létezik harmadik nem. A humanoid robotok például semleges neműek és egyre inkább emberszabásúak lesznek, ezért fontos a semleges nem, mint a jövőbeli uralkodó hatalom definiálása ami majd kipusztit minden embert. Egy robotnak funkcionálisan nincs szüksége mellre, faszra és betömendő lukra. Gyártják. Biológiailag nincs harmadik nem, de az emberiség már túlnő ezen a technológia miatt mert mindent Istenként át tudunk alakitani. Jelenleg csak a viselkedés határozza meg, hogy ki milyen, de nemváltó mútétekkel nagyobb sikereket is elérhet majd a fejlődő amerikai, japán és dél koreai tudomány.

  Tulajdonképpen néhány szón múlik minden és ezt használják ki a feministák és mossák össze a börtönbe  vagy tüzifának való nőket és biológiai nemváltókat a szeretetreméltó viselkedésü igazi hús vér nőkkel. Minden jel arra mutat, hogy a mesterségesen jogfosztott férfiaknak kell kiharcolni jogokat a jövőben.Ugyan meg kell védenünk a hazánkat és a nemünket, de a feministákat nem hivhatjuk ki a hóra, mert a férfi nem üthet meg nőt, emiatt egyre többen lesznek, elszaporodnak a maguknak mindent megengedő ribancok. Sakk Matt. Harcolnunk kell a nőelnyomás ellen a halál után is.

  0     0
 3. Rosszul tudta a fiú, a biológusok szerint az embereknél nem kettő, hanem 5 nem van.

  XX

  XY

  XXX

  XXY

  X0

  Ebből kettő tekinthető egészségesnek, a többi rendellenesség. Még van egy plusz, a 0Y is, de ezek mind abortálódnak, mert alapból életképtelenek.

  1     0
 4. Off: Konteós oldalakon olvastam, hogy genderideológia forrása a gnoszticizmus, a genderpropaganda mögött pedig a legmagasabb szintű, hatalmas anyagi+politikai  forrásokkal rendelkező okkult vallási csoportok állnak. (ez magyarázhatná honnan a világméretű supportja ennek az ideológiának) Szerintük a világ ura a Sátán, egy androgyn hermafrodita lény alakjában létezik, a nemi különbségeket egy gonosz (isten) kényszerítette az emberre, amikor fénylelkét az anyag testbörtönébe zárta (teremtés?). Szal ennek az Istenségnek a belső dualitása, vagy biszexualitása szimbolizálja  az isteni belső kettősségét. Sátán az ellentétes erők egyesülése által teremtett mágia szimbóluma, ezért androgyn. (lásd fallikus jelképet és a női melleket >>

  Sokat nem tudok a témáról, de gondoltam érdekes lehet ez a megközelítés is, ha valakit érdekel, utánnaolvas :)

   

   

   

   

   

  0     0
  • Pont itt a Férfihangon volt egy egész sorozat eme “isten”-ről csak nem mondta ki a neveit, vagyis: jehova,eloh,zebaoth, ….minden szar ami velünk, európai fehér ferfival történik oda vezethető vissza, az az origó, A Globális Szörnyeteg, ahogy szuperúl elnevezte a Férfihang egyik legjobb cikkirója….

   0     0
  • Hszedben a forrás alatt, mit értesz? Tehát a gnoszticizmus ideológiája új köntösben? Vagy eme filozófiát is felhasználták a genderideológia alkotói?

   0     0
 5. “Allison Downie, az Indiana University of Pennsylvania tanára”
  Gondolom ez is leszbikus vagy néger, esetleg eredetileg fiúnak született, mondjuk Albert néven.

   ”előadásának részeként bemutatta diákjainak az alábbi videót, amelyben Paula Stone Williams, transznemű feminista aktivista tart előadást a férfiak szexizmusáról.”
  Milyen degenerált tantárgy lehet, amit ilyesmi folyik? Ha nekem ilyen “órán” kéne részt vennem és nem azt mutatnák be, hogy kell egy ilyen korccsal elbánni – kényszerzubbonyt húzni rá, lesokkolni, majd gumibottal jól elverni – én magam kérném, hogy töröljenek a hallgatói névsorból.

   ”Ezt követően megkérte a lányokat(!), hogy mondják el véleményüket róla.”
  Ez nem szexizmus? És minden lányra vonatkozott, bőrszíntől, vallástól függetlenül? És mi lett volna, ha a csajok elítélően nyilvánulnak meg, esetleg köpnek egyet a földre, ahogy azt kellett volna? Akkor mi lett volna? Őket is kollektíve kibasszák az egyetemről?

  “kijelentette, hogy a biológusok szerint csak két nem van.”
  Nem kéne fennakadnunk, hiszen ebben az összetákolt országban, ahol minden idióta otthonra lelt, akiket Európából kitessékeltek majompert tartottak 1925-ben. Úgy látszik itt egyesek semmit sem fejlődtek, sőt inkább visszafelé haladnak.

  “Erre a tanára dühösen úgy reagált, hogy ez tiszteletlenség a transzneműekkel szemben és ennek fegyelmi következményei lesznek.”
  Miért kéne tisztelni egy ilyen beteg állatot? Normális helyen nem tisztelet járna neki, hanem gumiszoba. De minimum jó magasról le kéne szarni.

   ”Később Lake Ingle levelet kapott az Indiana University of Pennsylvania rektorától, hogy amíg ügyében a fegyelmi bizottság nem dönt, tartózkodjék Allison Downie kurzusának látogatásától, ahol viselkedésével súlyosan megzavarta az oktatást”
  A rektor is hülye.

  “hogy korántsem gondolja, hogy tiszteletlenül viselkedett, egyszerűen csak egy vitát kezdeményezett,”
  Feminácikkal nem lehet vitát kezdeményezni, mert egyszerűen nem ismerik ennek a szónak a jelentését. Pont mintha egy kapzsi pénzsóvárnak magyaráznád a hasznon és a nyerészkedés közti különbséget.

   ”aminek teljesen természetesnek kellene lennie egy olyan szellemi műhelyben, mint az egyetem.”
  Az egyetem már rég nem egy szellemi műhely, hanem egy olyan intézmény, ami igyekszik minél jobban elhülyíteni és manipulálni az embert, amit az idióta valóságshowk, a facebook és a többi mocsok elkezdett.

  “Úgy gondolja: ha a véleménye miatt hátrány éri, akkor megsértik az első alkotmány-kiegészítésbe foglalt, a szólásszabadsághoz való jogát.”
  Mivel az amerikaiak eléggé alkotmánybuzik, nem értem az ilyen ügyekre miért nem cuppan rá egy-két ügyvéd.

   ”Lake Ingle Facebook profilján azt láthatjuk, hogy hirtelen támadt közismertségét arra használja fel, hogy egyre inkább bekapcsolódik azokba a megmozdulásokba, amelyek a férfiak és a fehér amerikaiak elleni hadjárat ellen tiltakoznak.”
  Remélhetőleg lesz visszhangja.

   ”Szemmel láthatóan az amerikai társadalom immár eljutott a genderideológiáank és a pc-diktatúrának arra a fokára, ahol már széles tömegek alapjogait áldozzák be pár ezer ritka genetikai illetve hormonális rendellenességben szenvedő ember kedvéért.”
  Az alapjogokat már hosszú ideje szépen lassan építik lefelé.

   ”Különösen elmélkedésre ad okot, hogy a genderfeminista mozgalom milyen nagy sikerrel szippantja magába a különleges defektusokkal és devianciákkal küzdő embereket.”
  Nem kell beszippantani őket, mert eleve ők adják alájuk a lovat.

   ”Miközben hatalmas társadalombiztosítási költségen kezeli a társadalom ezeknek az embereknek a ritka nemi identitás problémáját, ők “hálából” beállnak feminista aktivistának és mansplainingről, a férfiak szexizmusáról és az elnyomó férfiakról szónokolva hangolják a férfiak ellen a társadalmat. Változásokat talán csak a Lake Ingle féle, a vitától és a kellemetlenségektől sem visszariadó aktivisták eszközölhetnek ki hosszú távon.”
  Nem úgy van az USA-ban, hogy ha nem fizetsz TB-t meg is dögölhetsz?

  2     0
  • “Nem úgy van az USA-ban,hogy ha nem fizetsz TB-t meg is dögölhetsz?” Pontosan ugy van, ezért halt meg Chuck Schuldiner is

   0     0
  • “Allison Downie, az Indiana University of Pennsylvania tanára”
   Gondolom ez is leszbikus vagy néger, esetleg eredetileg fiúnak született, mondjuk Albert néven.

   Nem néger, hanem liberális fehér nő a Falon túlról. Hogy leszbikus-e? Sanszos. “Physiognomy is real”, ahogy azt mondani szokták…

   0     0
   • Hirtelen nem is tudom eldönteni, hogy tényleg nő-e. Normális helyeken mondjuk a kártékony szarjait rég betiltották volna, őt meg elküldték volna egy kis továbbképzésre.

    0     0
 6. Sokan szidják a fiatal generációkat, az Y-t meg a Z-t, hogy ilyenek meg olyanok. Pedig sokan vannak olyanok is köztük, mint pl ez a srác. De vajon vádolhatjuk-e a többit, hogyha esetleg komolyan veszi azt, amit pl. a sok genderről tanítanak nekik a tanárok, a felnőtt emberek? Hogy hisznek nekik? Fura, hogy a mai nagy szabadságban ugyanúgy kell már lassan elengedni a gyereket az iskolába, mint anno a kommunizmusban, hogy nem kell mindent elhinni amit az iskolában tanítanak….

  Szerintem a fiatal generációk nagyon aranyosak és teljesen normálisak. Szegényeknek egy teljesen kifordult világhoz kell alkalmazkodniuk és abban elnavigálniuk anélkül, hogy lenne emlékük egy olyan világról, amikor még normális(abb) volt minden. Ehhez képest, ha úgy vesszük, kiválóan feltalálják magukat.

  1     0
 7. Amikor az ideológia felül akarja írni a tényeket meg a valóságot.

  0     0
 8. De a transzneműek szerint is csak 2 nem van. Ők az egyikből mennek a másikba.

  1     0

Szólj hozzá Te is! Minden hang számít!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Ajánlott írások

,,,

Cikkajánló

FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Facebook - Cenzúrázva!

Hónapok óta zajlott a küzdelem a Facebook valamint amerikai és angol feministák között egy Fac...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Ellenkultúra - Szárnyait bontogatja a férfijogi mozgalom

A fenti címmel jelent meg az ELLE Man magazinban az antifeminista ihletettségű írásai által kö...
Áldozat kerestetik

A családon belüli erőszak (csbe) – és a nem családon belüli erőszak – több éve rendszeresen el...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Konferencia a szülői elidegenítésről - A NANE és a PATENT ellentámadásban

2017. november 30-án az Apák az Igazságért Egyesület az Emberi Erőforrások Minisztériuma Gyerm...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
A magyar nők fele úgy gondolja, őt megerőszakolni jogos és indokolt

Tele a balos sajtó az EU-s felméréssel, ami szerint a férfiak nemi erőszakolók, akik még csak ...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Nőbűnözés, nőerőszak, nőterror

A fenti fogalomkört időszerű bevezetni, ennek keretében nyújtanék a 2012-es őszközepi női te...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Börtönérvek

A Michingani Egyetem professzornője, Sonja Starr legújabb kutatásai szerint a büntetőperekben ...
CSALÁD - Otthon
Miért bojkottálják a férfiak a házasságot és az apaságot?

Úgy tűnik, hogy manapság egyre kevesebb ember köt házasságot a nyugati világban és ez jórészt ...
CSALÁD - Otthon
Mivel ne támadjuk az iszlámot?

A nyugati világ, ezen belül is főleg Európa demográfiai helyzete jelenleg drasztikus átalakulá...
CSALÁD - Otthon
Mire jók a férfiak?

Az emberi szexualitás evolúciójával foglalkozik Jared Diamond "Miért élvezet a szex?" című...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
LMP: Kihátráltak a pártok a női kvóta mögül

Budapest, 2011. december 6., kedd (OS) Az LMP női kvótát javasoló módosító indítványa töb...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
"Patriarchális" média

Régóta tudjuk, hogy a média - a feminista rémhírekkel szemben - valójában meglehetősen férfiel...
ÉLETMÓD - Egészség
Átkozott Gender Studies

Feministák és antifeministák egyforma gyakorisággal emlegetik a gender studies (továbbiakban G...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Végre leszámolunk a férfiak szexuális bűnözésével! Csatlakozz az I don't kampányhoz!

Puzsér Róbert, férfi feminista a lehető legjobb alkalmat ragadta meg, amikor a Nemzetközi ...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Ribiséta - SlutWalk Budapest 2013 - Kötelező körök

Ha könnyelműen nem kötelezték volna el magukat a SlutWalk magyar társadalomtól teljesen idegen...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
A házasság múltja, jelene és jövője, 2. rész

A cikksorozat első része a házasság kialakulásának történetét tekintette át, amely elérhet...


androfóbiaApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfi szerepekGender-ideológiagender mainstreaminggyereknevelésHipergámiaházasságHázasság 2.0IsmerkedésIsztambuli EgyezményKvótametooMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepeknőnapNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásSzexuális zaklatásTársadalomÉletmódÖnismeret