Felhasználó profilja

filmcom

filmcom
A felhasználó nem töltötte ki az adatlapján a bemutatkozás mezőt.

filmcom utolsó hozzászólásai:

 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2017-08-11 12:01:49 - Újabb hiszti a háztartási munkamegosztással kapcsolatban »
  Megértem a nőket is.. frusztráltak... Itt az a nagy dilemma hogy egy nő ha nem talál megfelelő társat van--e "ereje" inkább egyedül élni.. Az "átlag férfi"... Hát igen... :(   Az ember beleszületik egy országba, egy családba, egy fizimiskába... Na most ebben a helyzetben tényleg váltsa meg a világot..?? Legyen a társadalomnak, és saját magának a csicskája..? "Egy ló.aszt..!" Mondják egyre többen..  Talán jogosan kérdik meg, hogy "ilyen helyzetben miért akar engem a társadalom egy eleve...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2017-08-05 17:46:49 - Már megint a férfiakat nem találja valaki »
  Mindig pontosítani kell.. A VONZÓ nő nem találja az "igazi" férfit...!! Az erősen átlagos nő hamar talál egy átlagos férfit magának és "büszkén örülnek egymásnak"  ("Lám - nő, vagy férfi - "Én is kellettem valakinek..")  És nekik nem is nagyon vannak ilyen "bonyolult" gondolataik, és igényeik az élettel kapcsolatban...! Az megint egy új helyzet ha a nő nem vonzó, de "nagyon értelmiségi.." Na az nagyon kemény helyzet..!!
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2017-08-01 17:57:17 - Progresszív kislexikon – A mikroagresszió »
  Tehát a férfi a puszta létezésével mikroagressziót  követ el a nő sérelmére..  Értem..   (Ha esetleg egy férfinak mikropénisze van az némileg csökkenti a bűntudatot... )
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2017-07-30 08:57:15 - Udvarlás vagy zaklatás? »
  igen... nem mer a magyar bókolni ezért ki fog halni...!! :)
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2017-07-30 08:52:04 - Udvarlás vagy zaklatás? »
  Én mielőtt bókolok egy nőnek, kijelentem neki hogy fél órája dugtam egy (másik) nővel..Csakhogy tudja, nem vagyok felizgulva, és NEM AZÉRT BÓKOLOK NEKI...!!   :)))))))))
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2017-07-17 21:42:34 - Kollektív befenyítés »
  megoldás: "fesztivál csak nőknek hivatalos szexvizsgálati eredménnyel" (és nem bemondásra)  akinek ez nem tetszik, az mehet a szigetre és mondhatja a bejáratnál férfiként hogy ő Nő és simán beengedik..:))  
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2017-07-17 16:58:27 - Kollektív befenyítés »
  mondjuk egy ilyen "női fesztivál" a második napon véget érne, mert minden nő összeveszne minden nővel, és durcásan hazamennének...:)    (bocs.)
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2017-06-28 17:52:12 - 6 jel, hogy nem vagy már férfi a párkapcsolatodban »
  na meg.. a punci a maga jogán mindig is szárnyalt az "evolúciós tőzsdén"... a kuki meg csak szeretne egyáltalán a tőzsdére kerülni...:)
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2017-06-28 17:46:57 - 6 jel, hogy nem vagy már férfi a párkapcsolatodban »
  persze a férfit mindig úgy kell érteni, hogy "társadalmi férfi" ..   t.i. egy kicsit is igényesebb nő a férfit nem is tudja máshogy értelmezni...  pusztán csak "biológiai férfi" ... ez a nők számára értelmezhetetlen fogalom... (persze az utódnemzés szempontjából alap..de ha csak ennyi... az nagyon-nagyon kevés...:) )  
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2017-06-06 14:42:53 - Amit megtanultam a nőkről hosszú távú kapcsolataim során »
  nem sikerült megérteni... (mintha észre sem vetted volna, hogy férfi-nő összevetésből indultam ki...) Ez inkább elméleti felvetés lett volna:  PONTOSAN egyenlő intellektusú férfi, nő relációban azért talán a Nő képes irracionálisabb gondolkodásra.. (Mondom ez inkább elméleti felvetés, mert a gyakorlatban nem lehet lemodellezni, azt hogy "hajszál pontosan" egyforma értelmű egy nő, és férfi..)  
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2017-06-05 18:49:16 - Amit megtanultam a nőkről hosszú távú kapcsolataim során »
  Nagyon pontos, komplex a cikk ez tény.. Azt azért talán(!!)  bátorkodhatunk kijelenteni  hogy egy intelligens férfi, és intelligens nő összehasonlításában azért a nő képes inkább az irracionális gondolkodásra.. (fontos az AZONOS értelmi nívó az összevetésben..könyörgöm, nehogy valaki ezt "ne vegye észre"...)  
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2017-05-20 16:27:43 - A Férfiakon gúnyolódik a life.hu? »
  Kiegészíteném a "legszexibb férfiak listáját": Kovács Béla (A budaörsi IKEA áruház árufeltöltője) Kis János (A fővárosi csatornázási művek szakmunkása) Tóth Lajos (Az RTL-klub székházának portása) Andrew Vajna   (Valami üzletemberféleség..... nem tudom pontosan)    
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2017-04-26 20:48:42 - Prostitúcióról másképpen »
  Egy kutya a születése pillanatától a haláláig rajongásig fog szeretni.. Ezt neked gyakorlatilag, és elméletileg is tudom garantálni 100 százalékig..(Ha eteted a kutyát, és nem bántod csak simogatod.) Mondom egy kutyánál tudom garantálni..!! (lány, és fiú kutyánál egyaránt...:) )
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2017-04-26 20:44:58 - Prostitúcióról másképpen »
  Igazad van..NEM minden nőnek vannak ilyen elvárásai..!! :)
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2017-04-26 20:42:31 - Prostitúcióról másképpen »
  Persze...persze... A "minőségibb bor" az elmúlt száz év alatt folyamatosan hígult valami "tablettás borral" a föld nevű bolygón.. Ezt kulturált (!)  módon megállítani nem lehet.....
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2017-04-25 21:53:58 - Prostitúcióról másképpen »
  "kifejezetten vonzó férfi"...? De ez meddig elég egy nőnek...?? Évekig csak ezért lehet rajongani..? (Ha szegényesek az ünnepi asztalok, ha egyik nyáron sincs nyaralás, egyik hétvégén sincs wellness hétvége. stb.. ..)  Meddig elég a "vonzóság"...??
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2017-04-25 21:49:47 - Prostitúcióról másképpen »
  Egy férfi ha nem akar behódolni annak a "tenyérni női területnek" , legalább elmondhatja:  nem vagyok "puncipapucs"...ez is valami..:)
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2017-04-25 17:49:33 - Prostitúcióról másképpen »
  "Pedig hogy szerettük egymást. Illetve csak Én szerettem..Ő csak hagyta..."   (Woody Allen: Banánköztársaság c. filmjéből.) :))
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2017-04-25 17:46:46 - Prostitúcióról másképpen »
  Egy férfinak legyen önérzete.. 1.Vagy tudjon egy nőnek tartalmas családi életet biztosítani, 2. Vagy fizessen érte óránként, félóránként... Nem lenne férfiként pofám ahhoz hogy EGYIKET SEM teszem... A legsutyerákabb dolog,  ha egy férfi azt várja el egy nőtől, hogy a PUSZTA LÉTEZÉSÉÉRT fogadja el...Igen "elfogadást" írtam..  Szerintem egy nő a férfit inkább elfogadja, mint a szó legnemesebb értelmében szereti... Rajongással csak a férfi tud szeretni egy magánál sokkal de sokkal szebb...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2017-04-04 15:41:26 - Nincs kapcsolat (a Zimbardo könyv) II. rész »
  Hát igen.. Már a legelső mondat "üt"... Az embernek igen hamar rá kell jönnie hogy nem tudja megváltani a világot... (És ami a lényeg: JOGOSAN érzi ezt mindenki..)  És ha jogosan érezzük ezt akkor jön a cinizmus.. A életcinizmus nem más, mint: A NEM MEGOLDHATÓ PROBLÉMÁRA VALÓ TEHETETLEN EMBERI REAKCIÓ..  (Hál istennek azért sok idealista, infantilis ember él a földön hogy ez ne legyen kezelhetetlen probléma...:))  )
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2017-03-31 21:02:53 - Nincs kapcsolat (a Zimbardo könyv) I. rész »
  Hát igen.. Le van írva a reális valóság, és hellyel közzel megfogalmazódnak az okok is... Ok.. És most akkor innen merre tovább.... ??? :)   Egy Engels nevű filozófus írta: "Minden ami megtörténik igazolja létét.."   Lehet "kiborulni" azon hogy "úristen merre megy a világ"...de ettől még nem fog megváltozni az irány...  A világegyetemben nincs "jó irány" meg "rossz irány"....! Csak VÁLTOZÁS van.. ilyen egyszerű..
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2017-03-30 16:22:26 - Diliflepnit kapott Pán Péter »
  Ha ki lett találva a "Pán Péter szindróma" akkor Én meg kitalálom a "tücsök" szindrómát... Sok ember úgy van vele hogy "egyszer így is- úgy is meghalunk akkor inkább "hegedülök", mintsem hogy "hangyaként" robotoljam végig az életem és esetleg még meg is un  a feleségem pár év után, mert nem ilyen életminőségre számított amit tudok nyújtani" vagy valami hasonló... Egyébként akik "ösztönösen" élik a életüket azoknál van elég gyermekáldás... (Csak nincs velük valami baj..? :)) )
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2017-03-19 12:50:18 - Az én szerelmem »
  Na de ez az  "élethosszig tartó fontosság", nem a saját egoizmusunk tudatalatti megnyilvánulása..?? Azért "fontos" a másik, mert ha nem lenne, ÉN is egyedül maradnék...  Ezek a tudatalatti dolgok bonyolultak ám, mert a verbális válaszok mindig a "külvilág felé" szólnak....!!  Mindig a cselekvéseinkben vagyunk igazán őszinték, nem a szavainkban...! Nem egyszerű ez..
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2017-03-18 17:03:19 - Az én szerelmem »
  Az ilyen megközelítése a témának mindig belecsúszik valami idealista szépelgésbe.   Az a helyzet, hogy a "megtalálni az igazit" kifejezés nagyon sok szempontból értelmezhetetlen idea.  Felnőtt(!) nőkről, és férfiakról beszélünk... Eltérő evolúciós ösztönök.. Különböző társadalmi (anyagi)rétegek... Eltérő kulturális szintek...  Eltérő életcélok..(!)   Különböző életlehetőségek... Eltérő esztétikai szintek.. Ezek alapján "matematikailag"  mennyi esély van arra hogy minden stimmeljen férfi és nő...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2017-02-05 12:15:43 - Nem kérek bocsánatot azért, mert férfi vagyok »
  Teljesen világos hogy ne kérjen senki, más nevében bocsánatot  (férfi, nő,oda-vissza.)  És Mi értelmes Férfiak, és Nők "cserébe" nem követjük el azt a hibát, hogy általánosan "ábrándulunk ki" az ellenkező nemből..(!!!) És ahogy Louis C.K. is elmondta ha: "Ha száz nőből száznak nem kellek" akkor nem "szemét minden Nő" hanem, kb. ennyit érek valamilyen szempontból...!!!  (na de.. ÉN SEM ADOK HASONLÓ KALIBERŰ NŐNEK "KEGYELMET"....úgyhogy semmi ok a sértődésre...!!  :) )
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2017-01-12 17:54:57 - A választás lehetősége a hatalom »
  Egy nő azt szereti ha egy férfi szexuálisan fel van ajzva, mert akkor van felette hatalma... (Elvileg) Úgy kellene minden férfinak egy randira menni, hogy pár órával a randi előtt volt egy másik nővel szexuális kapcsolata... Sokkal "hidegebb fejjel" tudna viselkedni, ami persze a randis nőnek nem feltétlenül  tetszene...:))))  
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2017-01-02 20:33:45 - Női párválasztási stratégia és annak buktatói »
  A cikket végig olvasva.. Ha minden férfi, és nő ragaszkodna az elveihez, akkor az emberiség 1 (!) százaléka lenne házas... Ehhez képest.... Ugyanis.. A legtöbb ember két dologból NEM TUD ENGEDNI...Mégpedig hogy egyedül éljen, és gyereke legyen.. Na most ha ebből egy "centit" nem engedünk, akkor TÖRVÉNYSZERŰ hogy TUDAT ALATT (ez fontos , tudat alatt)  a kompromisszum hazugságában kell élni sok embernek... (Aztán ki meddig bírja.. Kinek mennyire elviselhető a nem tökéletes... Ki talál az évek...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-12-13 20:21:48 - Miért menekülnek a feleségek a hálószobából? »
  Egy dolgot nem tud "legyőzni" sem isten, sem ember...Mégpedig a monotóniát, a mindennapiságot... (Heidegger is utalt rá.."Két démona van az embernek. A monotónia, és a névtelenség. Ezt legyőzni nem lehet. A kérdé az: Hogyan tudnunk ezzel megbékélni, hogyan tudjuk ezt elviselni - egyébként- rövid kis életünkben.."  Valami ilyesmi..) Mindenkinek van (egy, vagy több) kedvenc étele... Ok..? Na most.  Ha két hétig mindennap ezt kell enned...valószínű meg fogod utálni.... Kérdésem:  AZ A BIZONYOS...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-11-11 20:36:02 - Nemek háborúja: valós probléma? »
  Együttélés, házasság...   Hm...  Egy kicsit "hátralépve" gondoljunk már bele... Egy - korábban - egymásnak TELJESEN ISMERETLEN ember - némi (?) - ismerkedés, megismerés után úgy dönt, hogy EGYÜTT FOGNAK ÉLNI...  !! Azért van ebben valami teljesen szürreális, nem..??  :))  Persze hogy nem lehet(lesz) tökéletes.. !! Ennek az együttélésnek a "gyümölcse" a gyermek már egy teljesen más dimenzió....Ott már vérségi kapcsolat van, ezért aztán  ez örök és megbonthatatlan kötelék marad életünk...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-10-31 16:25:26 - Nemek háborúja: valós probléma? »
  A legtöbb ember élete során valami "teljesen kerek" életre vágyik...De el kéne fogadni, hogy ILYEN NINCS...!! Nincs ilyen az mgtow típusú életformában sem, és nincs meg a párkapcsolatban sem...El kell döntenie mindenkinek, hogy melyik vágyból hajlandó többet feladni....  A politika hazugsága, meg mindig arról szól hogy a "világ igazságos, minden szép, csak a család a megoldás mindenkinek, sőt még a állandó pénzszűkében élőknek is megváltás a család biztonsága  "(hát persze..) Nincs olyan...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-10-27 19:00:40 - Energiaforrás »
  ?? kik az állatok...?
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-10-27 17:07:32 - Energiaforrás »
  Azért meg ne a férfiakat hibáztassa már senki, ha egyre több férfi döbben rá hogy egy nő - EVOLÚCIÓS OKOKBÓL - SOHA NEM OLYAN ÖSZTÖNÖSEN, ÉS ŐSZINTÉN FOG EGY FÉRFIHEZ KÖZELEDNI, AHOGY A FÉRFI A NŐHÖZ...(és még azt sem mondom hogy ez tudatos lenne a nők részéről, kvázi nem is hibásak érte(.)    )
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-10-27 17:00:03 - Energiaforrás »
  Oda van téve a cikk...De..Azért legyünk korrektek... Az "élet feltétele" hogy az MGTOW mozgalom az mindig egy kisebbség legyen.! Az viszont a feminista oldaltól TELJESEN JOGOSAN lenne elvárható, hogy ezt a férfi kisebbséget tiszteljék, elfogadják és kezeljék őket EMBERNEK mint MINDEN kisebbséget..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-10-12 19:26:39 - Michael története »
  Saját kis "hangosan gondolkodás": Jó pár évig volt alkalmam egy megyeszékhelyen  kő gazdag emberek között teniszeznem, mint egyszerű csóró hitvány kisember... Azt vettem észre - a meccsek közötti pihenésen a teniszklub bisztrójában - hogy az egymás közötti beszélgetések alkalmával szinte mindig nagyon megvetően beszéltek úgy általában(!!) a nőkről ezek az emberek...  Az egyik faszival barátibb volt a kapcsolatom, így bátorkodtam tőle megkérdezni: "Ti azért elég sikeresek vagytok a...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-10-12 19:13:26 - Michael története »
  Ez a cikk(írás) kicsit túl lett "turbózva".. Mintha azt mondaná az írója: "rosszak a tapasztalataim, de tegyünk még rá egy lapáttal, és írjunk olyat is ami nem igaz.." 1. Kinézet az "belépő" egy nőhöz, de csak ez kevés...Mert ha  csóró nem fogja 30 évig elviselni egy igényes nő... (igaz neked még belépőd sem volt..ok) 2. Te sem adod lejjebb, (bevallottad hogy a "szép nők izgatnak fel") 3.Anyagilag rendben vagy.. (tudod mennyien irigyelnek emiatt..??) Megoldás: Egy vonzó "szabadidő...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-09-29 14:31:48 - A nők szerelme »
  Azért azzal ki kell egészíteni a cikket, hogy nincs ÁLTALÁBAN nő, és ÁLTALÁBAN férfi..  Vannak szegény, gazdag, szép, és kevésbé szép, okos, kevésbé okos, fiatal idősebb stb stb . nők, férfiak... EZÉRT.. - ÉS  EZ A LÉNYEG -  MINDENKINEK MÁS AZ ALKUPOZÍCIÓJA..(!!)   Ez nagyon sok cikknek (és kommentelőnek, nekem is. ) a hibája hogy mindig ÁLTALÁNOSSÁGBAN írunk nőkről, férfiakról.. Közhelyes ez DE TÉNYLEG LÉNYEGES..!!
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-09-29 14:22:07 - A nők szerelme »
  Nem nagy felfedezés ami a cikkben van..Én nagyon-nagyon régóta vallom ezt...Nem nagyon van mit hozzátenni.. Abba gondoljatok bele, hogy két ember a  másik "puszta létezése" miatt szereti-e egymást...?? Mert ha igen, akkor annak a kapcsolatnak kellene örökké tartani..!!!  NADE még ha vannak is sírig tartó kapcsolatok ..lehet hogy csak "jobb híján" maradtak egyben...és a úgy  már csupán önhazugság...(amit ugye nehéz bizonyítani, mert még magunk előtt is tabu,,) Kerülj MAGADDAL "barátságba"....
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-09-15 21:09:08 - Levél egy hamarosan nagylánynak »
  "mert semmi… semmi nem olyan, mint ahogyan képzeled." Itt  van a lényeg. A felnőtté váláshoz mindig valami romantikus ideát szoktunk hozzárendelni..Pedig - sajnos - nem más mint egy kicsit folyamatosan "kiábrándulni"... És nem csak azokban akik valamit mondtak nekünk fiatalon...Nem, nem..  Amit MI SAJÁT MAGUNK gondoltunk a világról...   Ezt kell (kellene) SAJÁT MAGUNKNAK felül bírálni... Egy 50 éves ember nem csak  hogy nem tud mindent átadni egy 20 évesnek arról
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-09-14 15:59:47 - Feminista attitűdök a férfiakkal szemben »
  ha azt hallod hogy "szebbik nem" melyik fél jut eszedbe..? "egyáltalán nem kell szabályos férfiszépségnek lenniük ahhoz, hogy a nők vonzódjanak hozzájuk, sőt!" na de akkor mi kell..? (vagy.. -nőként - "annyira szenvedek egyedül hogy mindegy csak férfi legyen.." hacsak nem ilyen nőről van szó..)
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-09-12 17:27:20 - Csak tudja és értse! Magától… »
  Bárcsak...(Én örülnék..) ha minden kapcsolat középpontjában a kommunikáció lenne...De ez eleve azt tételezi fel hogy a kapcsolatok nagy része "erős értelmiségi"  nőből, férfiból  áll...Bárcsak... DE... még az értelmiségen belül is(!!) sok-sok kapcsolat csak "önjáró" módon működik...(Működteti a pénz, meg az hogy csak "este futunk össze egy-két órát"....) Aztán ebbe sok ember szépen "belegyógyul"...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-09-12 14:09:28 - Feminista attitűdök a férfiakkal szemben »
  Hogy jön ez ide..?? :)   Hát a  vita eredendője lett volna, hogy másképp tekint a nő a férfire, mint férfi a nőre...  A férfiak nem egymást dicsérik, hanem azt firtatják hogy MILYEN JAVA van a másik ("vetélytárs") férfinak..!! Ez a lényeg..!    ez azért "enyhe különbség nemde..? (Most gondolom megint megkérdezed, hogy "ez most hogy jön ide..?"   :)) )
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-09-11 13:54:15 - Feminista attitűdök a férfiakkal szemben »
  Tisztán látó, és részletes írás  (mi lenne ha lenne időd..?: ) "Ugyanakkor az valóban baromság, hogy a nő lenne a szebbik nem és hogy erre vezetnénk vissza az egészet. Egyrészt a szépség merőben szubjektív. Ráadásul a nőnek a férfi, a férfinak meg a nő tetszik – alapértelmezetten. " Én csak arra utaltam hogy a nők a férfiakra NEM IS MONDJÁK HOGY SZÉP...Jóképű..ezt igen..na de ha valami akkor EZ A SZUBJEKTÍV...:)) A  többi rendben..
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-09-11 10:53:54 - Feminista attitűdök a férfiakkal szemben »
  jaj istenem....!!   neked romantikus regényeket kell(ene) írni...:) Csak egy példa... A nők képesek egymást dicsérni olyan módon, ahogy a férfiak soha nem tennék egymással...(és persze  utálni is ezért tudják egymást annyira...) a férfiakat hogy a francba szépíti meg a "híresség, pénz, hatalom"  ..?? (Erre nem neked kellene őszintén válaszolni hanem a nőknek persze...)
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-09-11 10:08:36 - Feminista attitűdök a férfiakkal szemben »
  Elsőre lehet hogy "őrült gondolat", de a zsigeri feministák (férfiellenes nők) lehet hogy csak azt a legbelső gondolatot engedték felszínre törni, amit a legtöbb nő nem mer (vagy nem akar).. Mégpedig azt hogy egy nőnek igenis elég skizofrén helyzete hogy egy önmagánál "csúnyább élőlényt" kell (kellene ) szeretni(?) tisztelni (? elfogadni(?)...Ebben valljuk meg őszintén vagy egyfajta "meghasonulás"...(!!!)  És ezek a "fanatikus feministák" engedték a legbelső - elnyomott (?) - gondolatukat a...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-09-05 22:19:40 - Egy olvasói levél »
  Mondjuk szinte minden "ilyen" cikk után az jut az eszembe, hogy:  furcsa szerzet ez a mai (21. századi) ember...egyedül se nagyon szeret lenni...de sokáig a másikat se tudja elviselni...  (megunja..stb.)   valahogy semmi se jó, .... hogy mi ebből a kivezető út..? fogalmam sincs...!!!
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-09-05 22:10:56 - Egy olvasói levél »
  Ezt jó volt olvasni... Azért szeretem (Én is)  a "brutális" őszinteséget magammal szemben, mert ez által vagyok "támadhatatlan".. "Az élet egy mocskos csatamező, néha a cél szentesíti az eszközt."..Remek "Lettetek volna velem és mellettem mindenben azóta hogy 18 voltam, akkor talán…" Ez is remek.. Hittel vallom, hogy egy faszinak rendszeres nemi élete csak három módon lehet (nővel persze, nem marokkal..) 1. Párkapcsolatban él (minden "terhével" együtt..ha tehernek érzi... ha meg nem...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-09-03 16:55:29 - Egy olvasói levél »
  Szerintem meg igenis addig  járjon l a kulturált, higénikus, óvszerrel dugó örömlányokhoz, amíg nem talál rá az a "kibaszott nagy szerelem"...:)   Mert úgy nem jó csajozni hogy az arcára van írva, hogy "majd eldurran.."  sőt az lerí egy fiúról ha csak a "saját markától van megkönnyebbülve..."   Nincs ezzel semmi gond...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-08-11 22:39:32 - Egy kényszerű cölibátusban élő újjászületése »
  Jó a cikk. Dicséret a "kegyetlen" őszinteségért! Tanács: Megbékélni, megbékélni és megbékélni.. (Esetleg páros heteken prostikhoz járni, páratlan heteken gyerek kórházba benézni, és hazafelé elgondolkodni a "gondjainkon"....) A nőket elfogadni olyannak amilyenek...A férfiakat (magamat is) elfogadni olyannak amilyennek.. (Több tízezer éves evolúciós ösztönnel  nem érdemes hadakozni..) Olvasom itt sokak SAJÁT történetét. Érdekesek, elgondolkodtatóak..na de tökéletesen nem "illeszkedik"...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-07-29 18:45:48 - Nyakunkon a SEXIT: ismerkedjünk meg a csajozást végleg feladó férfiakkal »
  Ez a dolog hogy a "férfi külseje kontra női igények"   nem egy egyszerű helyzet... Egy igényes nő, egy nagyon jóképű férfiból is hamar kiábrándul ám, ha nincs valami komoly havi nettó...  (egy kevésbé vonzó nő talán lassabban...de ott meg más gond is lehet...) szóval jóképű férfi a fesztiválokon a naiv kis csajoknál ok, de egy perspektívában gondolkodó nőnél ez kevés ááám ..!  :)
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-07-29 16:36:34 - Nyakunkon a SEXIT: ismerkedjünk meg a csajozást végleg feladó férfiakkal »
  Na de arra utólag mi a bizonyíték hogy mennyire "jó dolgok maradtak ki az életéből valakinek.."  Épp az a helyzet hogy eséllyel szar dolgok maradtak ki az életéből... a másik..hogy "70 évesen mi lesz".... ?? Hát  - ha párban élt valakivel -   NAGYON NAGY ESÉLLYEL az egyik akkor már egyedül fog élni...!!  Ez lesz..:)
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-07-28 22:51:02 - Nyakunkon a SEXIT: ismerkedjünk meg a csajozást végleg feladó férfiakkal »
  "a világot az irracionális döntések mozgatják"...  de ebből adódik sokszor később minden "földi nyomorúság"... ezt se hallgassuk el... 1. az érzelem vezérelt ember  nagy lelkesedéssel lép egyet előre, és - mivel nem volt nagyon megfontolt - kap egy sallert, és vissza kell lépnie 2. a megfontolt ember nem lép előre, egy helyben marad - igaz ugyanott van mint az érzelem vezérelt - de nem kellet elszenvedni egy frusztráló  "hátralépés élményt"
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-07-28 22:43:23 - Nyakunkon a SEXIT: ismerkedjünk meg a csajozást végleg feladó férfiakkal »
  Nagyon ott van ez a "belső monológ"..  Tényleg. Arra jöttem rá, hogy a nők férfiakhoz való viszonyában mindig is volt (és lesz) egyfajta skizofrénia...Márpedig az hogy önmaguknál csúnyább "élőlényt" kell(ene) szeretni..kedvelni..(?)  De ennek mi lenne az értelme úgy önmagában... Hát akkor nézzük meg annak a férfinek a puszta létezésén túli "dolgait"... és a "emberi belső karakter" máris a háttérbe szorul... stb.. A cikk egyébként nagyon részletes, és ténybeli dolgokat ír le.
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-05-11 15:10:21 - Szexuális bűnözők »
  Az a szomorú, hogy az ilyen féreg férfiak miatt nekem szinte szégyenkeznem KELL... Ha viszont egy nő "gyengéd eszközökkel" tesz tönkre egy férfit, vajon a nők ezért mennyire érzik magukat kínosan..?? A hamis szexuális vád (pláne kiskorúaktól) meg egyenesen hátborzongató, mert HIÁBA DERÜLNE KI, hogy nem igaz akkor is EGY ÉLETRE NYOMORODIK MEG AZ EMBER...!! Tényleg az a legjobb megoldás, hogy ha egy férfi nem jóképű, és nem gazdag, akkor  kussban marad minden társaságban, és vállal minden...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-04-25 16:43:13 - A Tinder-lányok végrendelete – Mégis mit kell még eltűrnünk a nőktől? »
  Egyre többször kerül elő a prostitúció kérdése... Pl. Olaszországban Berlusconi ezt a kérdést teljesen "elfogadottá" tette az unga bunga partijaival... (mert ugye ha neki lehet,akkor  "kis jakabnak"  miért ne lehetne...??) Egyébként az európai parlament képviselőinek egyharmada Brüsszelben nyomja ezt ezerrel...(na ja az asszony otthon valahol..jó messze...:)  ) Egyre nehezebb ellenérveket találni ezzel kapcsolatban...(!!!)  
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-04-23 21:55:38 - A Tinder-lányok végrendelete – Mégis mit kell még eltűrnünk a nőktől? »
  Pláne ha valaki a cigi, és pia pénz HELYETT költi a pénzt punira....  (messzire vezet ám ez...nincs jövedéki adó bevétel az államnak, egészségesebb marad sok férfi ..tovább kap nyugdíjat ...persze hogy "ideges" ettől az állam..... :) )
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-04-23 16:21:11 - A Tinder-lányok végrendelete – Mégis mit kell még eltűrnünk a nőktől? »
  Már említettem egy másik cikk kapcsán.. Két lehetőség van: 1. Bevállalni a szingliséget... 2. "Mindenáron" férjhez menni, (megnősülni) az adott (és elfogadott) életszakaszban..(25-30.? kb.) ..és persze "magamnak megmagyarázni" hogy  "természetesen a legjobbat találtam meg életem ezen szakaszában" ....  és bízni benne hogy lehetőleg minél később unjuk meg egymást (lehetőleg kölcsönösen,.. ez fontos.. ) kb. ezek az opciók...  nincs "tökéletesen kerek" élet...ez az igazság.. József A. írja:...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-04-22 17:31:50 - Gondolatok a pénz és a nők viszonyáról »
  Az lett itt a kérdés: "mi marad a "tök átlag" férfiaknak...(értsd: "szinte soha nem láthatnak nunit..?") Javaslatom:  Pia, cigi nuku, felesleges kiadás nuku..és egy tetszetős diszkrét "szabadidő partner"  ... és hogy mi van a "férfiúi büszkeséggel"..???   Kérem szépen erre a válasz: "nem tudnám elviselni hogy egy nő csak a puszta létezésemért szeressen"  MERT AZ AZ IGAZÁN MEGALÁZÓ...!!  Nem..?? :)))))
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-04-22 17:25:02 - A családfőségről »
  A feminista nő "jelszava":  "Keressek ugyanannyit, mint a férfi munkatársam, de a férjem azért keressen jobban mint Én..!" Hát most akkor ez ho..helo..hogy..???? :)))))
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-04-18 19:37:26 - Hol rontják el a lányok? »
  :))))) csak a NAIV (infantilis, ostoba stb)  férfi (nő) lehet az életben úgymond "csalódott"  ....
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-04-18 19:00:01 - Hol rontják el a lányok? »
  Csak újra és újra azt lehet kijelenteni: A nő a "szebbik nem", a férfi a "csúnyábbik". Következtetés: Egyszerűen a nő nem a férfi "lényét" szereti.. Egy nőnek egy férfi elsősorban "büszkeségből" kell (Nem akar lemaradni az ismerősei mellett)  Praktikus okokból.(Nem ülhet be egy nő egyedül sem moziba, sem étterembe, kávéházba..  Egzisztenciális okokból (A gyermek biztos körülmények között cseperedjen)  ...stb..stb... Ez egy egyszerű evolúciós maradvány, de örökkön örökké itt marad ám velünk......
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-04-15 13:29:23 - Manginák, a nők hasznos hülyéi »
  Jó kis cikk.. A nők jelentős része képtelen a racionális (érzelem mentes) gondolkodásra, ami azt jelenti, hogy valami  "fekete vagy fehér"... És lehet hogy ezek a férfiak csupán csak furfangosak és azt mondják: "reménytelen meggyőzni őket, akkor inkább melléjük állok" :) Egyébként is..mi van ha csak iróniából csinálják, DE nagyon hitelesen..???  :)) ...De ha  az csak  - az esetleges - punci miatt van, hát arról az itt levő férfiaknak - gondolom (remélem) - egyforma a véleménye!!!  
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-04-13 18:52:11 - Internetes társkeresők, a nethercegnők birodalma »
  "Normális munka": relatív.   "Meg tudsz élni" ez is relatív...  Egyébként tökéletesen igazad van: Valamilyen nőt lehet találni "nettó átlag" mellet is... (Segélyeseknek is van családjuk..)  
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-04-12 17:50:44 - Internetes társkeresők, a nethercegnők birodalma »
  Ez a netes ismerkedés igazán azoknak való, akik mindenáron párkapcsolatban akarnak élni (nem tudnak egyedül létezni) és ha  két ilyen ember találkozik akkor szerencséjük van.. (Az fontos, hogy ebben egyformák legyenek, mert ha csak az egyik ilyen már megborul a dolog...)  Az ilyen embereknek a kompromisszum szó nagyon tág fogalom... (legyünk őszinték: ezek az emberek a társadalom "szürkébb" rétegéből jönnek...és ezzel nem azt mondom hogy nem lehetnek tökéletesen elégedettek az életükkel..) Az...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-04-11 17:24:41 - Internetes társkeresők, a nethercegnők birodalma »
  ott van a lényeg: "vakok AKARNAK maradni...:))
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-04-11 17:22:29 - Internetes társkeresők, a nethercegnők birodalma »
  Jóképű, "sikeres" férfi:  Az ilyen férfiaknak egyszerűen "ne üzlet" leragadni egy nő mellett, mert akkor "mi a francért vagyok Én ideális pasi..?, átlagos faszi is dughat egy nőt..akkor Én miben vagyok több tőlük..? Ha ideális pasiként is egy nőt dugok,akkor ugyanolyan lúzer vagyok mint akiket lenézek.... :)))
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-04-11 16:51:19 - Internetes társkeresők, a nethercegnők birodalma »
  És még annyit, ez a cikk is csak félig járja körbe a kérdést... Cseszheti bármelyik férfi, ha jóképű, és tetszik egy jó nőnek, HA csóró, és így telnek a hónapok, évek egy jó nő mellett...!!!!  
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-04-11 16:48:24 - Internetes társkeresők, a nethercegnők birodalma »
  Van itt egy nagyon "kínos" dolog.. Ha igazán őszinték lennénk, akkor a felnövekvő férfiaknak (fiúknak) azt kellene a fejükbe verni már a középiskolában(!) hogy a nők a férfiakat csupán a "létezésük"-ben nem tudják igazán "értelmezni".. A nőkben ez  egy  evolúciós ösztön...(a felnövekvő utód - ami a nőknek az erősebb késztetés - minél biztonságosabb helyen éljen, és nőjön fel)  Ehelyett mi van..?  Sok gyermeklelkű fiú, férfi elhiszi azt a képmutató közhelyet, hogy majd "rád talál a nagy...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-02-06 19:03:15 - Kiáltás a társtalan férfiakért »
  Ha az a kérdés, hogy "jut-e, vagy nem jut" valakinek nő(férfi)...akkor ez mitől PÁRVÁLASZTÁS...??? :)))  Akkor ez így csak egy "határidős program" (a külvilág felé) ami ki lett pipálva....??!!  :))  
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2016-02-06 18:55:41 - Kiáltás a társtalan férfiakért »
  Ne hagyják magukat se a nők, sem a férfiak zavarba hozni azzal a kérdéssel, hogy "miért vagy egyedül?"   Az legyen a válasz: "még nem jött a szerelem" ("még nem jött az a bizonyos szikra"..vagy valami ilyesmi...:)  )  És nagyon hamar fog kiderülni, hogy aki kérdezett az sem az "igazit"(?) találta meg, csak piszkosul nem szeretett egyedül lenni...  :))) Szóval ha BÁRMI ÁRON akar valaki társat, vagy "szigorú feltételekkel"...azért ez kettő...!!
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2015-10-16 16:44:34 - Az időeltolódás törvénye »
  Prostitúció... Édes istenem ez a farizeus gondolkodás... Melyik normálisan kinéző, jó (elfogadható) egzisztenciájú férfi tudja 100 százalékban bebizonyítani, hogy akkor is az lenne a felesége aki, ha csak a Tesco-ban lenne árufeltöltő..?????? De most komolyan. Elfogadhatóan nézel ki, ápolt vagy, kedves vagy ..ez "belépőnek" jó.... És szerintetek ennyi egy férfi...??? Igenis a szexhiány egy férfinál (ha aktív persze) nagy-nagy frusztráció...Persze... belehalni nem lehet..persze.. De hol...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2015-10-14 22:49:34 - Az időeltolódás törvénye »
  Jó cikk, lényegre látó..csak egy dolog kimaradt belőle.. Valahogy az mégse kerek, hogy azok az emberek (nők, férfiak) akiknek minden feltétel adott, hogy úgymond "ideálisan" éljenek.. (szépek, gazdagok, fizikailag, és genetikailag egészségesek, és intelligensek) hosszú távon azoknak sem jön össze az együtt élés..(!!)   (Azért legyünk őszinték ez a "négyes"" nagyon kevés embernek jön össze) Az embert a jó isten kiemelte az állatvilágból a sokkal magasabb értelmi képességgel... de egyben...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2015-09-20 17:44:41 - Tündérország »
  Jó gondolatok...még ha szimbolikus is....!! "Hazudtak neked, a valódi szabályrendszert pedig elrejtették előled, hogy a rendszer rabszolgája maradhass".    Szerintem csak a gyermeklelkű, idealista férfiakkal lehet elhitetni azokat a játékszabályokat, amiket a tömegmédia sugall...!!!  A tömegmédia SOHASEM lesz annyira bátor, hogy az emberek pofájába vágja az igazságot...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2015-09-19 14:49:37 - Tündérország »
  "FÁJDALMASAN"  TÖKÉLETES ÍRÁS!!! Én ezt már korábban tömörebben megfogalmaztam: "Egy férfit csak a puszta létezéséért (legalább is hosszútávon nem lehet szeretni. (A nőket - legalább is amíg szépek, és üdék- addig tényleg a létezésükért szeretjük..) Én a nőket "megtanultam" ELSŐSORBAN emberként tisztelni, és ezzel nagyon sok frusztrációtól óvom meg magam..(!!)
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2015-09-10 15:38:08 - Az Ashley Madison-ügy egy egyéni példán. »
  A lényeg - szerintem - ott volt a fordító közbeszúrásában: "Ne tedd a nőt (a másik felet) az életed középpontjába!!" Mert ha így teszel, és megtörténik a csalódás úgy csuklasz össze, mint egy colostok ....!! És ami ilyenkor a legrosszabb (elismerem) , hogy VISSZAMENŐLEG ÉRTÉKELŐDIK ÁT MINDEN...  !!   Tehát hogy ez a lappangó érzés a nőben már ki tudja mennyi ideje ott volt...!!!!!!   (Persze ez sosem egy hirtelen ötlet szokott lenni, ha csak nem volt valami lerészegedés valami buliban..)
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2015-09-01 11:27:02 - Az Ashley Madison botrány tanulságai »
  Nincs itt semmi érdekes.. 1.A csóró férfinak is ugyanúgy áll mint  a gazdag férfinak.. 2. A nőknek nem annyira fontos a szex. 3. Ha egy férfinak nehézséget jelent a szexhiány, spóroljon sok dolgon, legyen ápolt, és jut szexre, egy csinos hölggyel! Nincs gyomorideg, hogy "jaj mikor jön már valami össze,"  (ha nem költ alkoholra, meg cigire, még jót is tesz magával, és jobban fog menni a szex is...:) ) 4. Sok férfi együgyű, hogy bízik benne hogy majd neki összejön a szex "ingyen"  (A...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2015-08-23 12:42:25 - A „kisfiús” férfiakról »
  "Amikor kinyitja az ajtót, mindig ugyanaz a gondolat fogalmazódik meg bennem. Nekem ilyen nő..? Ugyan, hol mikor..? Egy éve tart, de nem tudok betelni a testével. Jó árban egyeztünk meg. Amikor megyek tőle hazalé, mindig az jut eszembe, a világ egy kicsit igazságot szolgáltatott. Én persze egy szánalmas figura vagyok.. De bassza meg élményekkel fogok megdögleni.. Aki viszont büszkén nyomta le, ami megadatott neki, nyugodjon meg. A föld alatt fekve három méterre - amikor megjelenik rajra az első...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2015-08-13 19:17:43 - Merre lejt a pálya? – Nők vs. férfiak »
  Én a szó szerinti zaklatásra "zsarolásra" gondoltam...(na de hát ezt Te is elismered..) Az hogy "huncutkodnak" a nők valakivel abból azért nem feltétlenül lesz  "tövig rózsa" ... Volt olyan munkatársnő (már említettem) kiélvezte a humoros férfiak társaságát majd, hazament, és a sótlan unalmas férjének meg engedett...  (személyes tapasztalat)
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2015-08-13 17:46:33 - Merre lejt a pálya? – Nők vs. férfiak »
  Elhangzanak itt pro-kontra érvek..  Ha a cím (mármint hogy "merre lejt a pálya?") csak a szex témakörére érvényes akkor nem kérdés hogy a Nőknek könnyebb a dolguk...  Az élet egyéb területén (ami messze van a szextől) abban viszont Én úgy gondolom, hogy a férfiaknak könnyebb... Pl. Én egyedül bármikor elmegyek egy moziba, kávéházba társasútra,  stb. (lehet hogy van férfi kivétel, de értitek..) de egy magára valamit adó nő szerintem elképzelhetetlen hogy elmenjen.. !! Visszatérve a...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2015-08-11 20:46:15 - Merre lejt a pálya? – Nők vs. férfiak »
  A másik:  Lehetsz Te bármilyen "elragadó személyiségű" férfi mellé haza kell vinni a "tisztességes havi nettót" .....VISZONT....Ha unalmas sótlan, humortalan férfi vagy, és továbbra is hazaviszed a "tisztes nettót"  AKKOR SEM VAGY ÁM ELVESZVE...!!!! Ismertem egy jó pár ilyen kapcsolatot.... A nőt ismertem meg először (munkahely)..Imádott nevetni, vágott az esze... Később ismertem meg a férjét.....Hát bakker'  ...olyan unalmas sótlan ember volt mint egy radiátor ..:)   De láttam hogy anyagilag...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2015-08-11 20:34:11 - Merre lejt a pálya? – Nők vs. férfiak »
  Igen, én is erről írtam lentebb. ("Átlag Gizi nem az átlag Józsit keresi")   Na de jobb meg nem fog neki összejönni...NA EKKOR MI VAN ?
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2015-08-11 20:29:25 - Merre lejt a pálya? – Nők vs. férfiak »
  Aránylag korrekt módon van körbejárva a cikk.  Egy érdekes  női típusról talán még érdemes beszélni. Ha adva van egy hölgy aki nem feltétlen taszító, és csúnya, de nem is mondhatjuk hogy "gyönyörű" , viszont ápolt, és igényes, művelt...Nos az ilyen hölgyeknek a legnehezebb mert annyi "normális" férfi közel sincs, hogy nekik jusson belőle. Két választása van az ilyen hölgyeknek. 1: Vagy lejjebb adja az igényeit (néha jóval), és emiatt szenved,  (nem is kicsit). egy életet....?   2: Bevállalja,...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2015-08-01 21:07:13 - A „kisfiús” férfiakról »
  "Te érted hajtok, hogy mindened meglegyen. Nem akadt jobb neked, ezért vagy mellettem"  (Hobó - Hajtók dala) Csak nem ez lenne a feltétel nélküli szeretet..?? :)
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2015-07-31 21:31:46 - A „kisfiús” férfiakról »
  Lehet hogy mára rossz hír, de van az életben úgy, hogy két rossz közül kell választani  .. (és - ahogy látom - egyre jobban így lesz....!) Hogy mi az a "teljes élet"..??  Ebbe nagyon sok filozófus igencsak meg izzadt  munkássága során....:)))
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2015-07-31 18:25:32 - A „kisfiús” férfiakról »
  :)))))   A vicc idevág... "Tegnap megerőszakoltak, ma is megerőszakoltak, és holnap is megyek délután 5-re..."   :)
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2015-07-31 18:14:34 - A „kisfiús” férfiakról »
  Úgy is lehetek "apa", hogy nem is találkoztam a nővel...??? :))  Ez már tényleg sci-fi....:))     Nem kell teljesen belekapaszkodni a cikkbe.. a lényeg más (nincs melletted a törvény...)
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2015-07-31 18:05:34 - A „kisfiús” férfiakról »
  Melyik a rosszabb, ha a csalódástól megkeseredett valaki, vagy az egyedülléttől, gyermektelenségtől...??? :))))
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2015-07-31 18:01:11 - A „kisfiús” férfiakról »
  Megoldás? : Egész életedben szexpartnerekkel élsz nemi életet.. (gumival...:)  )
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2015-07-31 17:03:19 - A „kisfiús” férfiakról »
  Munkából adódóan forogtam életemben "sikeres" férfiak között ...  Higgyétek el, ezek a férfiak is PONTOSAN TUDJÁK hogy "hogy is néznek ki Ők" a nők szemében......    Egyszer azt mondta nekem egy ilyen "vállalkozó" férfi....   "FIGYELJ IDE KOMA, MINDEN FÉRFI EGY NEHÉZ TERHET CIPEL ÉLETE SORÁN, A CSÓRÓ FÉRFI A FÁJDALMAS BIZONYOSSÁG TERHÉT...A GAZDAG PEDIG......(na mit...?? )   AZ ÖRÖK KÉTELY TERHÉT......  !!!!!!
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2015-07-31 16:52:52 - A „kisfiús” férfiakról »
  Tökéletes,  ("brutálisan") őszinte meglátás...!!!
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2015-07-31 16:48:40 - A „kisfiús” férfiakról »
  Mai ORIGO cikk:   "A kutyának sem kellenek a magyar férfiak...!"
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2015-07-31 16:46:48 - A „kisfiús” férfiakról »
  Olvasom ezt az öt "csodálatos" kritikát... OK, DE.....!!!    KONKRÉTAN melyik férfiről van szól...???????   Egy (volt) sikeres (világhírű) színészről aki egy filmjéből "élete végéig..".... vagy   kis kázmér tesco-ban dolgozó árufeltöltőről van szó...?????   (tudom...tudom mindig ide lyukadunk ki.....:)))  ) Az első kritikával egyszerűen nem tudok mit kezdeni..."nem ambiciózus, nem foglalkozik a karrierjével"  .....Ha dolgozik egy egyszerű munkahelyen szorgalmasan 8 órában...EZEN KÍVÜL MIT...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2015-07-26 23:30:03 - A hímsovén férfi »
  Igen  az a férfi aki a nőket lenézi terrorizálja, az az élet más területén is arrogáns ember lehet... Az ilyen "egyedek" miatt sokszor szégyent érzek...És sajnos amikor a nők ebből ítélik meg a többi férfit az is elkeserítő ... A nők fészekrakó ösztöne (biztonságra törekvése) nem feltétlenül manifesztálódik a személyiségének egyéb területére...Emellett  simán lehet egy kedves, szelíd családanya, szerető feleség. (Más kérdés, hogy milyenné válik ha megváltozik a szociális körülmény)
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2015-07-25 11:46:29 - A pénz beszél? »
  Az persze igaz, hogy   "Nem szabad attól rettegni az életben mindig, hogy mi lesz".  De akkor lélekben készüljön fel mindenki, hogy BÁRMI LEHET.. És ha rossz történik akkor ne omoljon össze... (Látjuk hogy sokszor mégsem így van..) "Írogat valamiről lila ködben..." Szerintem itt embereknek tapasztalatuk van, ami persze CSAK VELÜK történt, ez kétségtelen... Elmondják, megosszák másokkal....   Egy forma1 -es pilóta, egy színész, egy focista, egy rockzenész, egy politikus, egy andy wajna nem...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2015-07-21 21:44:56 - A pénz beszél? »
  "a férfi selejt a nő szemében"...hm... Végül is az igényes férfi (legyünk őszinték) az igényes  nőhöz képest  is egy "csúnyább élőlény"...kvázi a nő csak a "puszta létezéséért" egy férfit - hosszú távon !! - nem tud szeretni.. szerintem.. Egy egy fátum, nem lehet feloldani, nem lehet a megoldani a problémát... Nincs más Uraim!!  A férfinak "ambiciózusnak"  kell lennie...:)))
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2015-07-20 19:11:48 - A pénz beszél? »
  Tökéletes (és korrekt) gyakorlat lenne amit írsz..!!
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2015-07-20 19:10:33 - A pénz beszél? »
  Nem tudom mire gondolsz... fiatal(kitartott) férfi, idősebb nő...???
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2015-07-19 17:16:57 - A pénz beszél? »
  Szerintem az rég nem kérdés, hogy egy nőnek persze hogy fontos a pénz... Még csak arról sincs szó, hogy ne értenénk ennek az evolúciós magyarázatát.. Az az izgalmas kérdés, hogy miért próbálnak meg zavartan "terelni" a tisztelt hölgyek...(ha felmerül a kérdés.) Szerintem ez a igazán izgalmas kérdés, mert ez a tudatalattinkba való "lemerülés"..!!!  
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2015-07-07 14:31:40 - Gondolatok a leánynevelésről »
  Igen..(újra olvasva a cikket.. ) Hát az a különbség mindenképpen megvan a férfi és nő között, hogy a férfiak egy társsal a egyedüllétük mellett a "nő hiányukat" is meg akarják oldani. A nők ellenben az egyedüllétük mellett egy kicsit az életüket is "meg akarják oldani" egy férfiban.. Ez végül is evolúciós különbség..(a nők fészekrakó ösztöne) Az már egy izgalmasabb kérdés, hogy egy bakfis lányt - pl. az anyja - egy-egy  bensőséges beszélgetés alkalmával hogyan képes erre "rávezetni"...??...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2015-07-07 14:07:42 - Gondolatok a leánynevelésről »
  Azért legyünk nyugodtak, ha egy nő kérdi egy "ismeretlen" férfitől, hogy "mivel foglalkozol" azt azt jelenti amit mindannyian gondolunk...:) Lehet itt "örvendezni" a magyar nyelv szinonima gazdagságán, meg szóviccet is lehet belőle csinálni, na de hát..na.....:)))
 • Ugrás a hozzászóláshoz - 2015-07-06 14:12:44 - Gondolatok a leánynevelésről »
  Egy - volt - barátomra 30 évesen rájött a nősülhetnék (végül is érthető). Akkor még hagyományos újság hirdetés alapján cukrászdában voltak a randik... Vagy 30 nővel randizott. Kivétel nélkül szinte az első kérdése minden nőnek az volt: "MIVEL FOGLALKOZOL"   (Nem az hogy mi a kedvenc versed, könyved, filmed, ételed, hobbid...nem nem...:)))  )

Támogatóink

A tárhely támogatója a Webonic.hu

Saját virtuális szerver már 2850 Ft-tól a Webonic.hu-tól

Keresés

Cikkajánló

FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Törvényi problémák

Amitől tartottunk, megvalósulni látszik. A parlament törvénymódosításokra készül úgy polgárjog...
Richard Williamson: Lányok az egyetemen

A Szerkesztőség közleménye: Hogy ne csak mindig a szélsőséges feministákról essen szó, most lá...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Szerepcsavar - modern elmezavar

Szociális gondozóként dolgozom Ausztriában. Mosás, főzés, takarítás, ápolás, kapcsolattartás -...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Sétálj a Gyermekekért és Apákért – 2015. szeptember 17.

Az Apák az Igazságért Egyesület szervezésében az alábbi rendezvényre kerül sor: Ha szim...
CSALÁD - Otthon
Homoszexualitásról

Ez a bejegyzés Dr James Dobson: Fiúk nevelése c. könyve alapján készült. A könyvet kiadta a Ke...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Feminista egyenjogúsági harc

A biztosítóknak át kell térniük az "uniszex" díjszabásra - tájékoztat a privátbankár.hu. Ez az...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Egy rövid gondolatmenet az evolúcióról

Aki ismeri az evolúció és a természetes kiválasztódás működését, tudja, hogy a természetben az...
Társadalmi kezdeményezések
Nőnapkor ismét utcára vonul a Valódi Egyenlőséget csoport

Március 8-án, délelőtt 9 és déli 12 óra között ismét kedélyes, békés demonstrációt tart a Való...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Női Passzív Ellenállást hirdet a Gumiszoba női Napoleonja

"Gumidominó? Vagy egy parti sakk? Ön talán Napoleon, vagy a perzsa sah? Nem, Napoleon nem le...
CSAJOZÁS - Szex
6 jel, hogy nem vagy már férfi a párkapcsolatodban

Alábbi jótanácsokat egy bajban lévő barátom esete ihlette, de jó szívvel ajánlom ezeket az...
Társadalmi kezdeményezések
Várakozásainknak megfelelően zajlott az Isztambuli Egyezmény elleni demonstrációnk

A demonstráció helyszínén a férfijogi és apajogi szervezetek aktivistáin kívül számos érdeklőd...
BESZÉDTÉMA - Bulvár
Sorkatonasággal a bűnözés ellen?

Egy álhírekkel szórakoztatni igyekvő weboldal sikeres munkálkodásának köszönhetően az elmúlt é...
CSALÁD - Otthon
Fiúk az iskolában

Ez a bejegyzés Dr James Dobson: Fiúk nevelése c. könyve alapján íródott. A könyvet kiadta a Ke...
TÁRSADALOM - Pszichológia
Anyamítosz

Ez az írás nem saját szerzőnktől származik, hanem Antalffy Tibor blogjáról, természetesen az e...
FEMINIZMUS - Antifeminizmus
Hogyan fojtja meg a házasság lerombolása a feminista jóléti államot

A cikk Dalrock kollégánk írásának magyarítása - nem egy-az-egybeni fordítás, hanem inkább az, ...


androfóbiaApai jogokApaságCsajozáscsaládCsaládon belüli erőszakCSBEEgészségFemenfeminizmusFeminizmus - AntifeminizmusférfiférfiakférfiasságFérfigyűlöletférfimozgalomférfi szerepekGender-ideológiagyereknevelésHipergámiaházasságIsztambuli EgyezményKvótaMGTOWNemek harcaNemi diszkirminációnemi erőszaknemi szerepeknyugdíjNőzésOktatásPiros pirulapolitikapszichológiaPUApárkapcsolatRandizásRed PillszerelemszexszexualitásTársadalomVendégcikkÉletmódÖnismeret