17 megosztás

Mi kell a nőnek?

Mivel nagy anime-rajongó vagyok, önkéntelenül is kattintottam, mikor Naruto ábrázata bukkant fel a képernyőmön. Valamiféle magyar nindzsa gyerektáborról esett szó, de nem is ez a lényeg, hanem hogy – az egyébként meglehetősen férfiatlan nevű – “Harciszerzi” más cikkei között egy érdekesebb téma vágott szemközt:

Mi kell a nőnek?

Gondoltam, valami szenteskedő Krisnás vagy nagyképű nindzsás ökörködés lesz, de végülis félig sem lett igazam. Meglepően jó a cikk. Bár a mindennapi betevő csajozáshoz nem nyújt sok segítséget, viszont hosszú távon talán fontosabb változásokat indíthat el egy férfi(palántá)ban, mint akármilyen menő szövegek bebiflázása.

Az egésznek a sava-borsa, az eredeti cikkből összeollózva:

Minden nő szeretne valóban nővé válni, és ehhez gyermekre van szüksége. Addig amíg egy nő nem ad életet, addig igazából nem is nő, hanem csak egy lány, aki ezt meg azt csinál. Mivel a nők szeretnének valóban nők lenni, ezért igazából szépen folyamatosan építik a kis világukat, keresik bele az építő kockákat, hogy megélhessék valódi női mivoltukat. A nőknek kapcsolatra van szükségük ahhoz, hogy anyák lehessenek. Ennek a kapcsolatnak a csúcspontja pedig a család.
A nő mindent úgy irányít, hogy gyerekei lehessenek attól a férfitől, akinél úgy érzi, hogy “igen, az ő gyerekeit akarom megszülni”.
Mert ugye lehet ellenkezni, és lehet azt mondja épp egy lány, hogy „nem, én nem akarok gyereket”, de ez nem azt jelenti, hogy soha nem akar, és ő öreglányként akar meghalni. Hanem ez csupán azt jelenti, hogy „nem akarok gyereket, mert nem találtam még meg azt a férfit, akinek meg akarom szülni a gyerekeimet”, akiben megbíznék annyira, hogy bátran rá merném bízni a magam és az utódaim sorsát. Ráadásul ez a „Nem akarok gyereket” gondolat, vagyis inkább érzés, mindaddig ott is marad, amíg be nem toppan az a hím egyed, akinél a nő megváltozik. De igazából nem változik meg, hiszen legbelül mindig is így gondolkodott, csak stratégiailag nem a gyerek az első lépés.
A nők stratégiájának első lépése mindig a megfelelő „donor” felkutatása. Vagyis megtalálni a férfit. Persze itt nem arról van szó, hogy valakit keresni aki alkalmas gyereket csinálni, hanem olyat keresni, aki alkalmas arra, hogy utána vigyázzon a családra, tanítsa és vezesse őt és az egész utánuk következő „dinasztiát”.
Milyen férfit keres a nő?  Elsősorban ugye olyat aki megoldja a problémáit. Gazdagot, okosat, szépet, kedveset, figyelmest stb. Gondolhatnánk. Pedig hála Istennek ennél sokkal egyszerűbb elv alapján dőlnek el a dolgok. A nőknek semmi másra nincs szükségük, mint egy férfira, aki tudja, hogy mit akar. Vagyis vannak céljai, és aktívan tesz azért, hogy el is érje ezeket. A nőknek igazából semmi más lényeges szempont nincs a megfelelő “donor” kiválasztásánál, minthogy az a valaki magabiztos és céltudatos legyen.

Férfitársak, ezt érdemes megfontolni. Sokkal inkább, mint a trendi metroszexuális rizsát, hogy a nőknek olyan pasi kell, aki tud sírni, meg tudja a különbséget a lila és a magenta színek között. Fityfenét. A megértő, türelmes és jólelkű srácokból lesznek a “legyünk inkább csak” barátok. Akik a legjobb nőket elviszik, azok a srácok lesznek, akik úgy néz ki, hogy dinasztiát fognak alapítani. Akikben van erő, céltudatosság és ambíció. Lehet, hogy végül csak egy pár fős vállalkozásuk lesz, vagy valami hasonló gyenge kaliberű dolog, sőt, az is előfordulhat, hogy az ambíciók a tönk szélén túlra viszik az embert – de a nők akkor is az olyan férfit keresik, akiből az sugárzik, hogy tervei vannak az élettel.

Persze manapság – hála a feminizálódó társadalomnak – a fiúkból egyenesen kiölik a versenyszellemet, és ez nem tesz jót a csajozási képességeknek sem. A birkamód nevelt fiatalokból sosem lesz Casanova. A legtöbb amit elérhetnek, az az, hogy valami régimódiasan nevelt átlagcsaj beéri velük, amikor rájön, hogy Jake Gyllenhaal nem elérhető. De az igazán sikeres srácok, akik havonta más jónővel kavarnak, azok mindigis azok lesznek, akikben van lendület és férfiasság.

Egy feminizált társadalomban a férfiasság “bűn”, és ennek megfelelően a csajok a bűnözőkre buknak. Jóformán csak ez a réteg maradt, akikben még van valami kihívás. A többi pasi virágcsokrokkal hajbókol naphosszat, és ettől legfeljebb a csajok orra csavarodik össze, a bugyijuk száraz marad.

A megoldás persze nem az, hogy minden nőre vágyó muksó változzon bűnözővé. Ez amúgyse menne. A megoldás az, hogy gerincet kell növeszteni, hogy azon kivirágozzon és gyümölcsözzék némi önbizalom. Aztán elő kell venni a papírt és ceruzát, és valamiféle élettervet eszkábálni, amiben a jónő csak egy kellék, és nem a cél. Ez fontos, mert ha a nő azt érzi, hogy ő az életed legfontosabb része, akkor úgy fogja érezni, nem vagy elég ambíciózus. El lehet azon vitázni, hogy egy “jó apa” vagy “jó férj” számára a család az első, de ez mind csak porhintés annak a fényében, hogy a nők azokra a pasikra nedvesednek, akiknek nem a család az első, hanem a saját álmaik megvalósítása. Kell valami kompromisszum, persze, de a lényeg, hogy… Hadd éljek egy hasonlattal:

Az élet folyóján a férfiak össze-vissza eveznek a kenuikkal. A nők a partról nézik, hogy melyik kenuba érdemes beszállni. Bármennyire is hihetetlen, de nem azokba akarnak beszállni, amik egyenesen feléjük száguldva kifutnak a partra, hanem azokba, amik erősen, egyenesen és töretlenül haladnak a folyó habjain. Ugyanis a partra kifutott kenuval sehová sem lehet eljutni, de ha egy tempósan evező faszi mellé száll be valaki, az még sokra viheti az életben.

A tanács tehát, amit le lehet szűrni az egészből, az annyi, hogy ha nőzni akarsz, meg se próbáld a popójukat nyalogatni. (Vagy legalábbis ne képletesen, az ismerkedéskor. A hálószoba más téma.) Ha nőzni akarsz, azt mutasd meg a csajoknak, hogy magabiztos, ambíciózus csávó vagy, aki már vitte, vagy hamarosan viszi valamire.

Még egy utolsó utáni jótanács: azt, hogy vitted valamire, nem bankjegyek mutogatásával kell mások tudomására hozni. Az csak az újgazdagok parasztsága, és a nők ösztöneit egyáltalán nem érdekli a pénz. Az evolúció nem tud mit kezdeni a pénzzel, és ezért a nők is sokkal jobban reagálnak az önbizalomtól duzzadó testbeszédre, mint arra, ha valaki be akarja magát vásárolni az alsóneműjükbe. Ha úgy érzed, túl sok a pénzed, akkor inkább vegyél belőle jó ruhát és cipőt. Még az is burkoltabb jelzése a jó státusznak, mint ha egy köteg tízezressel a kezedben sétálgatnál.

Post Author: Don Qujon

A kaján kujon külön utakon jár, de sosem egyedül. Ebbéli tapasztalatait szívesen osztja meg férfitársaival - bros before hoes, tesók!
f Facebook
17 megosztás


13
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
6 Egyéni hozzászólás
7 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
8 Hozzászólások szerzői
NaoooSuum cuiqueZoliSokat akar a szarka, de nem bírja a felesége « Férfihang - Antifeminista férfimagazinMaestro Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Vasgerinc
Vendég
Vasgerinc

Persze nem kell lobogtatni a pénzt, de a mai társadalomban éppen a pénz jelképezi azt, hogy vagy valaki, elértél valamit. Ezért teljesen érthető, hogy sok nő bukik erre.

Ulquiorra
Szerkesztő

“… mert ha a nő azt érzi, hogy ő az életed legfontosabb része, akkor úgy fogja érezni, nem vagy elég ambíciózus.”

Mert ha a nő úgy érzi, hogy ő életed legfontosabb része, akkor megette a fene az egészet. Akkor már nincs ami motiválja irányodban, nincs ami hajtsa azért, hogy elnyerje vagy fenntartsa az érdeklődésedet. Akkor már nem tud nőként élni melletted, hanem „csak” társként, ami valljuk be nem egészen ugyanaz a kategória. Szép-szép és biztosan nagyon kellemes is valahol az életünk alkonyához közeledve, de egy egészséges érett nőnek ez nem elég.

Maestro
Szerkesztő

Ezen egy kicsit meglepődtem. Nem az minden nő vágya, hogy ő legyen a mindenség a párjának? :-P

Ulquiorra
Szerkesztő

Én pedig azon lepődtem meg, hogy meglepődtél :)…és ezt most komolyan mondom.

Kujon Qujon megelőzött a válasszal és a fene megette sokkal frappánsabban összefoglalta, mint ahogy én le tudtam volna írni. :) Igen, valami ilyesmiről van szó.

De konkrétan a kérdésedre válaszolva – Nem az minden nő vágya, hogy ő legyen a mindenség a párjának?- azt kell mondjam: nem. Öööö, illetve a vágya lehet, hogy az, de ha elérné akkor mire vágyódna ezután? Egy másik pasira, ahol kezdhetné az egészet elölről. Egy másik pasira, akit el lehet csábítani, ujja köré lehet csavarni satöbbi satöbbi satöbbi. De valójában nem ez tenné boldoggá.

Pont azok a férfiak az értékesebbek a nők számára akik ugyan nagyon szeretik őt, de eszük ágában sincs hercegnőként kezelni, lesni kívánságait, és feladni függetlenségüket vagy akár saját személyiségüket a nő miatt. Pont az a férfi lényege – női szemmel legalábbis – amitől férfi a férfi, hogy magabiztos, vannak céljai és elképzelései és tartja magát azokhoz függetlenül(?) attól, hogy a nő mit akar. Azt nem mondom, hogy nem változtathat az elképzelésein, ha a kedvese bájos mosolya vagy huncut kacaja arra ingerli, de csak akkor tegye, ha szívből teszi és emellett egy hangyányit sem sérti férfiúi szuverenitását.
Nagyon lehangoló tud lenni egy olyan pasi, aki lesi a csajszi minden kívánságát, csókolgatja lába nyomát, kényezteti, babusgatja blablablablabla…
A nő ne a férfi mindensége legyen, hanem egy meleg otthon, egy simogató kéz, egy édes ölelés, a kemencepadka, hogy a férfi megélhesse mellette saját mindenségét. Ha a férfi kerek egész, akkor felnéz rá a nő, tiszteli őt és nagyon boldog mellette.

Toplak Zoltán
Újságíró

Pedig én is meglepődtem rajtad. Persze kellemesen. Furcsa ezt egy nőtől olvasni. Ma, az emancipáció korában. De ezek szerint érdemes teperni, hogy Férfi-vá váljak.

trackback

LGW2xU , [url=http://jczwvghtfrhj.com/]jczwvghtfrhj[/url], [link=http://yafedhqcnhid.com/]yafedhqcnhid[/link], http://emtpljdnkedq.com/

Suum cuique
Újságíró
Naooo
Olvasó
Naooo

“Ha úgy érzed, túl sok a pénzed, akkor inkább vegyél belőle jó ruhát és cipőt.”

Ááá, inkább csomó jobbnál jobb kurvát.