17 megosztás

Kiegészítés “shit teszt” témában

Látom elsőre kicsit nyikorgós lett a magyarázat, és sokan eltévedtek a rozsdás fogaskerekek között. Pedig annyira azért nem bonyolult ez a téma – talán kicsit összeszedettebben kellett volna fogalmaznom :)

Most máshonnan közelítem meg a kérdést; lefordítom a téma egyik legnagyobb klasszikusát. Annyit hozzáfűznék elöljáróban, hogy korábban elsősorban a kapcsolatokon belüli jelenségekről beszéltem, és ez most is így lesz – de ismerkedéskor is megy a tesztelés, sőt, sokszor tudatosabban és durvábban. De erről később. Most jöjjön Hawaii Dave barátunk beszámolója a saját házasságáról:


Fiatalon házasodtam, és semmit nem tudtam a csajozásról, vagy a határozott férfias viselkedés hasznosságáról. A feleségemet piedesztálra emeltem, és 7 éven át éltem egy veszekedésekkel terhelt, tojáshéjakon óvakodós házasságban, ami többször is a válás küszöbéig jutott.

Aztán pár éve felfedeztem az online csajozós közösséget, és miután olvasgattam a “shit test”-ről, valamint a nők tudatalatti vágyairól, kipróbáltam a “technikákat” a feleségemen.

A kapcsolatunk átalakulása meghökkentő volt.

Az esküvő utáni időkben felszedett vagy 20 kilót. Ahogy megtanultam kezelni a tudatalatti “verseny-ösztöneit” és éreztettem vele, hogy más nők is kívánatosnak tartanak engem, egyből motiváltabb lett, lefogyott, és a nemi vágyai is visszatértek a házasságunk előtti szintre.

Amint megtanultam felismerni a tesztjeit, és nemcsak hogy átmentem rajtuk, de porrá bombáztam őket, a passzív-agresszív érzelmi alapú konfliktusok (amik addig fémjelezték a házasságunkat) gyakorlatilag eltűntek. Már nem veszekszünk. A feleségem, aki morogni és panaszkodni szokott, és gyakran újságolta a barátnőknek és rokonoknak, hogy “problémás a házasságunk”, mostanában mindenkinek szemrebbenés nélkül megmondja, hogy boldogabb mint valaha.

Megváltoztattam a kapcsolatunk dinamikáját miután olvasgattam a csajozásról. Abbahagytam a folyamatos kérdezgetést, hogy mit szeretne, és inkább elkezdtem én meghozni a döntéseket, miközben kicsit “felturbóztam a rejtelmességi faktort”.

Íme egy tipikus régi szitu:

Ő: Éhes vagyok.
Én: Mit szeretnél enni?
– Nem is tudom.
– Menjünk a mekibe?
– Nem is tudom.
– Taco Bell?
– (vállvonás)
– KFC? Tudom hogy szereted a fűszeres csirkéjüket.
– Végülis igen…
– Akkor menjünk!
Odahajtok a KFC-hez, leadom a rendelésem:
– Egy XY csirkét kérek. És te, kedvesem?
– Én nem akarok itt enni.
– Dehát azt hittem…
– Nem mondtam, hogy ide akarok jönni.
– Dehát akkor mit akarsz? Csak mondd, mit szeretnél, és odamegyünk.
– Késő, te már rendeltél.
– Oké. De akkor mégis mit szeretnél?
– Semmit, csak vigyél haza. Majd otthon kitalálom, hogy mit egyek. (felhúzott orral)
– Na most miért kell ilyennek lenned?
– Milyennek? Nem mondtam, hogy a KFC-be akarok jönni.
– Akkor mondd már el végre hogy mit akarsz!
– Ne is törődj velem! Csak fogd a TE kajádat és vigyél haza!
– Hányszor kérdeztem, hogy mondd meg mit szeretnél? Bárhová elvittelek volna! Miért kell mindig ilyennek lenned?
– Milyennek? Hagyj már! Nyilvánvaló hogy téged nem érdekel, hogy én mit akarok… csak az számít te mit akarsz! Én nem akartam a KFC-t de te mégis idehoztál, és úgy teszel mintha az én hibám lenne hogy nem akarok itt enni! Én egyáltalán nem akartam itt enni!
[csúnyát mondás]

Ugyanez a szitu manapság így néz ki:

Ő: Éhes vagyok.
Én: Én is, indulhatunk.
– Hová?
– Majd meglátod.
– Na, áruld már el!
Én már fordulok is kifelé, mutatva, hogy akár nélküle is indulok, és közben ferdén nézek rá: – Most itt akarsz ülni, és kérdezz-feleleket játszani, mint egy kishercegnő, vagy jössz és kajálunk?
– Na gyerünk, áruld már el! (miközben készülődik)
És itt már mindegy hová viszem, mekibe vagy valami puccos étterembe, nem számít. Ami számít, hogy lelőttem a tesztjeit és “férfimódra” kezeltem a szitut.

Már nem kezelem úgy a feleségem, mintha valami kényeztetésre programozott házirabszolga lennék, akinek minden vágya teljesíteni az istennő óhajait – ehelyett inkább úgy bánok vele, mintha a hugom lenne; kétértelmű bókok, könnyed humoros vérszívás, túlzásba kergetett szarkazmus a tesztek ellen… Mindezt egy olyan “kereten” belül, hogy a tudatalattijában megerősítem az elképzelést, hogy más nők számára is vonzó vagyok.

Egy másik régi példa: egy partin beszélgettem egy ismerős ismerősével, aki történetesen egy szexi szőke csaj volt. A hazafelé úton jött a szokásos hőbörgés:

– Na és mondd, az a csaj jobban néz ki mint én?
Azt mindketten tudtuk, hogy valójában igen. De ezt sosem mertem volna nyíltan kimondani, ezért automatikusan hazudtam neki. Ettől függetlenül irtó dühös lett:
– Akkor miért beszéltél vele egész este? Tetszett, mi?! Ne hazudj, láttam hogyan néztél rá!
– Dehát ő ült velem szemben az asztalnál, mit csináltam volna? – motyogtam bátortalanul.
Mondanom se kell, a rikácsolás folytatódott és durvult, ő egyre mérgesebb lett, ahogy a vallatótisztet játszotta, én meg a “rajtakapott” idióta férjet alakítottam, aki igyekszik elkerülni a büntetést. Ő “dominálta” a beszélgetést az elejétől a végéig, ő szabta meg a kereteit és én meg akaratlanul is “lemondtam a gerincemről”. Ebből aztán teljes hangerejű veszekedés lett, miután már én is ideges lettem, mivel valójában semmi rosszat nem tettem és éreztem hogy igazságtalanul cseszeget, mert beszélgetni mertem egy vacsoraasztal fölött.

Manapság?

– …hát persze hogy dumált velem! A jó csajok mind tapadnak rám. Ezért is jöttél hozzám feleségül, nem emlékszel? Melyik nő tudna ellenállni ezeknek? (ekkor megfeszítem a bicepszemet, és kaján vigyorral kihívóan nézek rá)
– Na persze… – a szemét forgatja, csuklik egyet és nevetve folytatja: – Nem kellenél te a kutyának sem!
– Hát, [a feleség legjobb barátnőjének neve] nem ezt mondta tegnap este, mikor könyörgött, hogy csókoljam meg…
Ő nevetve: – Tisztára hülye vagy!

Más szavakkal, megtanultam átalakítani ezeket a teszteket afféle játékos évődésekké – ráadásul egy olyan tudatalatti kontextussal, amiben ő nem egy istennő, akivel szerencsém van ha engedi megcsókolni a lábát, hanem olyan mint egy szeplős kis hugica. Eszembe sem jutna az általa termelt veszekedés-csírákat komolyan venni, és úgy válaszolni rájuk, mintha valós tartalmuk lenne. Röviden: megtanultam vezetni, dominálni a párbeszédet.

Annak idején folyamatosak voltak az apró hazugságok, egy sunyító férj menedékei, ahová a felesége haragja elől rejtőzik – ahogy ezt a karikatúrát a mai feminizált média is előadja és erőlteti. “Ó kedvesem, számomra csak te létezel! Ígérem, sosem nézek más nőre!”

Visszatekintve el sem hiszem, hogy ÉVEKET töltöttem azzal, hogy az ártatlanságomat bizonygattam és könyörögtem neki, hogy ne legyen mérges, és valahogy sosem jöttem rá, hogy ez az út MINDIG a sértődésekhez vezetett, és házassági problémákhoz.

Mostanában inkább megerősítem benne azt a képet, hogy igenis más nők is kíváncsiak rám – tudjuk, senki sem szeret üres klubokba járni. Mindenkinek az kell, ami már eleve népszerű…

Pedig amikor elkezdtem ezeket a “tesztellenes technikákat” kipróbálgatni, igen hülyén éreztem magam. Manapság már a természetemmé vált a dolog.

(…)

Egyfolyában esedeztem a feleségemnek, könyörögtem neki: “Miért kell mindig idegeskedned? Nem tudnánk meglenni? Tényleg olyan nagy probléma ez? Nézd, bocsánatot kérek…”

Igen, MINDIG bocsánatot kértem. És persze könyörögtem a szexért.

Logikával és érvekkel próbáltam kezelni az érzelmi ingadozásait. Sosem működött. Egyszer sem.

Hagytam, hogy az érzelmi állapota határozza meg a reakcióimat. Próbáltam lecsillapítani a hangulatváltozásait. Miután utánaolvastam ezeknek a dolgoknak, úgy éreztem betekinést nyertem a nők alapvető, biológiai késztetéseibe. Gyorsan rájöttem, hogy béta módjára viselkedtem, és már nem talál kívánatosnak… ami egyre dühösebbé tette, mivel nem bírta elviselni, hogy egy olyan pasihoz ment feleségül, aki elvesztette a gerincét, egyfolytában hason csúszik, folyton mentegetőzik, és könyörög a szexért. Amint rájöttem ezekre a dolgokra, elkezdtem figyelni, hogy hogyan is viselkedek a környezetében.

Egy friss példa a mentalitásra, amit a magamévá tettem hála a “művelődésemnek”:

A minap felhívtam, hogy későn jövök haza, úgy várjon a vacsival. Elég fáradt voltam az  edzés után, mikor megálltam egy barátomnál délután 5 körül, hogy visszaadjak neki valamit amit kölcsönkértem, és hogy megigyunk valamit ha már összefutunk. Egy pohár után egy pillanatra ledőltem a kanapén, és aztán azt vettem észre, hogy hajnali fél 3 van.

Hazamentem, lefeküdtem. Azt hittem a feleségem alszik – de egyből rám förmedt: “Na és jól érezted magad ma este?”

Egyszerűen annyit mondtam: “Elaludtam X kanapéján. Fáradt vagyok, jó éjt szívem.” A fal felé fordultam és már horkoltam is. Nem is emlékszem, hogy mi volt az asszony válasza. A “régi én” megbocsátásért könyörgött és kegyelemért esedezett volna.

Reggel persze még kicsit mérges volt az asszony, de hagytam hogy az legyen. Próbált vitázni, de csak vállat vontam, és nekiálltam reggelit készíteni. Mondott valami csípőset, mire megváltoztattam a témát. Amikor erre sem hagyta abba, egyenesen a szemébe mondtam: “Halálosan fáradt voltam, gyakorlatilag beájultam a kanapéjukon. Miért kéne ezért bocsánatot kérnem? Most reggelizni fogok és élvezni a reggelt. Csatlakozol?”

Kicsit még füstölgött, de végülis a reggeli már jól sikerült, és le volt rendezve a téma – a poénkodást leszámítva a következő pár napon, miszerint már haza sem járok – amiket vagy szó nélkül hagytam, vagy az abszurditásig fokoztam az “egyetértés és felerősítés” technikával: “Ez csak természetes, babám, tudod hogy nekünk cukrosbácsiknak sok kislányt kell boldoggá tenni és ez elviszi az időt…”

A régi, béta énem valószínűleg egy hétig a díványon aludt volna a vendégszobában, és napokig kellett volna hallgatnia a durcás némaságot, miközben bocsánatért esedezik… amivel csak rosszabbá tette volna a helyzetet.

Post Author: Don Qujon

A kaján kujon külön utakon jár, de sosem egyedül. Ebbéli tapasztalatait szívesen osztja meg férfitársaival - bros before hoes, tesók!
f Facebook
17 megosztás


37
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
11 Egyéni hozzászólás
26 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
19 Hozzászólások szerzői
rcsabasureeeKalmanReszet ElekDennisVT Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
hgyi
Vendég
hgyi

szerencsére ilyen párokat nem ismerek. :o)
egyszer, úgy 1000 éve találkoztam két ilyen párral. elvileg egy társaság voltunk – az akkori párom, egy barátja, a barát 5 (2 fiú, 3 lány) ismerőse és én. 1 hetet töltöttünk “együtt”. a második napon elkülönítettem magunkat és a barátunkat a többiektől. sajnos anyagilag nem sikerült, de mivel nem én voltam nálunk a pénzügyminiszter, hát nem az én pénzem bánta.
nem bírom elviselni a fentiekhez hasonló hp-kat.

Deansdale
Admin

Hidd el, a pasik 90%-a ebben a leírásban rá fog ismerni a múltjára. A balszerencsések a jelenükre. Illetve már nem is annyira balszerencsések, ugyanis most segítséget kaptak ahhoz, hogy kimásszanak az ingoványból :)

Vasgerinc
Vendég
Vasgerinc

Márpedig ez jelen van a kapcsolatok nagyon nagy részében. Persze az lehet, hogy ezt nem mutatják nyilvánosan, vagy nem ismerted fel ezeket a jelenségeket, de kb. így van, ahogy le van írva. Azért mondom, hogy kb., mert mint minden ez sem csak fekete és fehér, árnyaltabb egy kicsit, de ettől még akkor jó egy párkapcsolat, ha a férfi kimutatja a dominanciáját. És ez nem csak a szexuális vonzalomban fog megjelenni, hanem a megcsalás veszélye is jócskán csökken, na meg a párkapcsolatot érintő minden dologban jobban oda fog figyelni a nő.

És a legjobb az egészben, hogy ezt nyugodtan leírhatjuk, akár a TV-ben is bemondhatnák, ez ellen semmit sem tehetnek a feministák sem, mert ez ösztönös.

trackback

P7RIBI , [url=http://temjsuirbuch.com/]temjsuirbuch[/url], [link=http://xkdcuoalxsrv.com/]xkdcuoalxsrv[/link], http://zhuhxbpomnri.com/

Toplak Zoltán
Újságíró

Jó cikk. Magamra ismerek benne. A tanácsok érthetőek és logikusak. Most már csak tennem kell az eredményért.

dd
Vendég
dd

szerintem a kimért “elaludtam, jó éjszakát” ezzel a “így jártál, hiába vártál, csinálj, amit akarsz” sugallattal elég tirpák szöveg volt. nyilván nem kell “jajistenembocsássmeg” papucsba átmenni,. de azért találjunk már valami középutat.

Deansdale
Admin

Tekintve, hogy bármi más válasz valószínűleg veszekedésbe torkollott volna, és hogy milyen állapotban lehetett a srác, szerintem ennyi bőven belefér.

Én is voltam már olyan szituban, hogy a szemem leragadt és egy útkereszteződés közepén is elaludtam volna, de a nőnek veszekedni volt kedve – hát nem kívánom senkinek. Mostanában lehet hogy már annyira sem lennék türelmes, mint Dave barátunk. Ha intim kapcsolatban élek valakivel, ELVÁROK tőle valamilyen szintű megértést és jóhiszeműséget. Ha ezekkel nem rendelkezik, hanem inkább veszekedni akar, akkor ne számítson udvarias válaszokra.

trackback

IhlHlU , [url=http://szxjieavbxbk.com/]szxjieavbxbk[/url], [link=http://jitdqwoeupsy.com/]jitdqwoeupsy[/link], http://psfspkyrgoai.com/

mdmselle
Újságíró

Naaa, azért ha a férj vacsira ígéri magát, és hajnali háromkor esik be, és ezen az asszonyka kicsit kiborul, akkor attól még nem lesz egy hisztis tyúk! Ilyen szituban azért a legtöbb feleségnek nem az lenne az első tippje, hogy a férj valahol bulizik és azért maradt el, hanem majd’ belepusztulna az aggodalomba, hogy él-e még, vagy valahol fölcsavarodott-e egy fára az autóval, éjfél körül már elkezdené felhívni a kórházakat. Ha aztán a férj hazamegy, és normálisan elmondja, hogy bocsáss meg édesem, de egyszerűen összerogytam a kanapéjukon, akkor a feleség is megértené a dolgot, és még örülne is, hogy nem ült autóba ilyen álmosan és nem parkoltatná a kanapén, meg nem veszekedne, de ha nekem azzal állítana be, hogy “fáradt vagyok, kussolj asszony”, akkor irgalmatlanul kiakadnék, és ettől cseppet sem érezném magam hisztisnek.

Deansdale
Admin

Hol marad a híres női empátia? :D

Amikor az ember dögrováson van és az ágyba is alig tudja betolni magát, akkor az utolsó dolog ami hiányzik neki az az, hogy az asszony vallassa és veszekedjen :) Volt egy nőm, aki egyenesen felébresztett álmomból, hogy “hogy merek aludni mikor neki X lelki baja van”… Már nem ő a nőm :)

Nyilván kell adni valami magyarázatot, de ez szerintem kimerülhet annyiban, hogy 15 szóban leírom a tényeket és aztán hozzáteszek annyit hogy a többit reggel megbeszéljük. Viszont mivel nem tettem semmi rosszat, azt azért elvárnám, hogy a nő se legyen velem rosszindulatú vagy rosszhiszemű.

mdmselle
Újságíró

Azt azért érzi egy férfi, hogy a nő miért emelte fel a hangját, ha csak azért veszekszik, mert olyanja van, akkor le lehet szerelni, ez igaz, de ha azért emeli fel a hangját, mert komolyan meg van rémülve, és aggódott a férfi életéért, akkor annyi jár neki, hogy normális hangon magyarázzák el neki a helyzetet, és hidd el, nem lenne belőle veszekedés. Én csak magamból indulok ki, én szó szerint kiborulnék a félelemtől. Nem veszekedősen borulnék ki, hanem aggódósan. De mondjuk nem is feküdnék le addig aludni, és ha hazajön akkor nem azzal fogadnám, hogy “Na, és jól érezted magad ma este?”, hanem a nyakába ugornék, és végigtapogatnám, hogy épek-e a csontjai.

Azt a nőt, aki képes felébreszteni álmodból hogy a lelki bajairól beszéljen, azt jó is hogy otthagytad :-))) Egy okos nő pontosan tudja, hogy mikor van a férfi olyan figyelési állapotban, amikor a lelki dolgairól beszélhet neki, és az meg is hallgatja, amikor kérhet valamit, és meg is kapja, amikor megtárgyalhat vele egy komoly dolgot, és az oda is figyel.

Olvastam azt a 10 pontot a házasság rendbehozásáról, remek lett, mindegyikkel egyetértek (kivéve a féltékennyé tevéssel), nem akartok olyan tíz pontot is írni, ami viszont nőknek szól, és arról, hogy hogyan tudnak ők is harmóniában élni a férjükkel? Már úgy értem, férfiszemszögből.

Deansdale
Admin

Hát azt talán mégiscsak egy nőnek kellene megírnia… Mondjuk neked :)

Maestro
Szerkesztő

“olyan tíz pontot is írni, ami viszont nőknek szól, és arról, hogy hogyan tudnak ők is harmóniában élni a férjükkel?”

Ezt már megírták: A Behódolt Feleség – A cím kissé provokatív, ezért érdemes elolvasni a teljes cikket :-)

mdmselle
Újságíró

olvastam a posztot, a könyvet sajnos nem, de nem találom túlságosan provokatívnak a címet, eleve feltételeztem, hogy nem arról szól, hogy csússzunk-másszunk a férjünk lábai előtt meghunyászkodva, mint egy szexrabszolga, pláne hogy egy nő írta :-)) De azért az a poszt önmagában nem sokat segít, annál a két aranyszabálynál azért sokkal több van, amit a nő megtehet a harmóniáért, és jó lenne pár pontban összefoglalni néhány gyakorlati jótanácsot, amik afféle “gyorssegítségként” működhetnek, ha rendbe kell hozni egy köhögő kapcsolatot, mert ahhoz is két ember kell. Nem elég ha csak a férfi áll a sarkára, a nőben sem árt előkészíteni a talajt, hogy ne úgy értékelje a sarokra állást, hogy most akkor őfelette hirtelen elkezdtek basáskodni. Egyszer írtam egy ilyet, 10 pont össze se jött, csak 5-6, de végülis nem raktam ki a blogomra, mert akkor épp semmi kedvem nem volt tűrni szüfrazsett ismerőseim lenyilazzanak, de valahol még megvan, majd előásom :-)

Deansdale
Admin

Ide nyugodtan megírhatod, akár 5-6 pont lesz belőle, akár 10. A téli álomból talán úgy lesz a legegyszerűbb felébredni, ha születik pár új cikk pár új írótól.

mdmselle
Újságíró

Szia! Megírtam, kinek küldjem el mutatóba, és hova? :-)

emerald
Olvasó
emerald
don Fefinho
Újságíró
edie
Olvasó
edie

Jó ez a cikk, minden fiúnak olvasnia kéne ilyeneket. :)

Én sajnos még mindig bétának érzem magam, már kezdem kapisgálni a dolgokat, de eredmény még kevés.

hgyi
Szerkesztő

Ha a nőkkel való kapcsolatodban érzed magad bétának, ahhoz csak annyi hozzáfűznivalóm van, hogy tökmindegy, te minek érzed magad, mert az a nők döntik el, hogy mi vagy. :o)
Hiába érzed magad alfának, ha egy nő nem így látja – és fordítva. :o)

 

Eagle Eye
Olvasó
Eagle Eye

“tökmindegy, te minek érzed magad”

Ezzel nem értek egyet. Természetesen igaz, hogy végsősoron a nő dönt a férfiról, de ezt a döntést nagyon erősen befolyásolja, hogy a férfi sugárzó önbizalommal (“alfa vagyok”) vagy annak teljes hiányában (“béta vagyok”) áll hozzá az egészhez. Ezt saját tapasztalatból tudom. :)

hgyi
Szerkesztő

Értelek.
Én viszont úgy értettem – valóban nem voltam pontos -, hogy mindegy, hogy béta vagy, vagy alfa, ha egy nő épp azt szereti benned, akkor neki mindegy minek betűzöd magad. Nem egy olyan nőt ismerek, aki imádja, ha uralkodnak fölötte, és szintén nem egyet, aki azt szereti, ha ő gondoskodhat a mármár gyermekként viselkedő pasiról. Ismerek olyan nőket, akik imádják, hogy a pasijuk szinte magatehetetlen. Nekik ő az alfa és ómega.

 

Eagle Eye
Olvasó
Eagle Eye

Ez érdekes – nekem még olyan nővel nem volt dolgom, aki ténylegesen a “béta” és/vagy gyermeteg férfiakra bukott volna. Viszont annál több olyannal, aki ezt mondja… :)

hgyi
Szerkesztő

Hidd el, vannak olyanok is, akik nem csak mondják. :o)
Pl. egy ismerősömnek olyan férje van, akitől minden közös ismerőst kiráz a hideg. Ez a csaj meg imádja évek óta. Lelkesen mesél róla, az ilyen kis aranyos, meg olyan kis drága férj olyan, mint egy nagyranőtt óvodás. És szereti, hogy így gondoskodik róla imádott felesége.

Tény – vagyis szerintem -, hogy azért a nők nagy többsége a férfias férfiakat kedveli.
(A férfiasság természetesen nem az agresszív viselkedést, a felsőbbrendűség hitét, az abnormálisan hatalmas izmokat, a parancsolagtó természetet takarja.)

 

edie
Olvasó
edie

Ezek szerint a bétáknak a legrosszabb, míg az omegák lehetnek kis papucsférjek?

(Bocsánat ha önsajnáltatásnak tűnik, de szerintem általános a jelenség)

Inaara
Olvasó
Inaara

Szerintem vannak az alfák meg a többiek. Az már mindegy, hogy béta, gamma, delta, epszilon, dzéta, éta, théta….omega.  :)  Ez olyan, mint hogy nem lehet valaki kicsit terhes – vagy az, vagy nem.

hgyi
Szerkesztő

A béták, gammák, delták, ómegák is elkelnek. :o)
Mint ahogy a csúnyasovány, csúnyakövér, “érdekesarcú”, pókharapó, lógómellű, semmimellű, sipítóhangú nők is.

 

Inaara
Olvasó
Inaara

Igen, a zsák és a foltja….a borsó meg a héja… :)

Egyébként vannak nők, akik a görög abc végéről választanak partnert, és remekül megvannak. Ha passzolnak az igények, akkor nincs is ezzel semmi baj.

Naooo
Olvasó
Naooo

Szerintem a nők hülyék.

don Fefinho
Újságíró

Suum cuique
Újságíró
DennisVT
Újságíró

:D

Reszet Elek
Újságíró

Ismerős a stílus…

Naooo
Olvasó
Naooo

“hanem a pozitív pimasz humor, amivel előadjuk. Nem bántóan, hanem viccesen”

Tömény seggnyalás.

– És lesznek ott csajok?
– Csak te leszel, téged fogunk szétkúrni.

– Nagy a seggem ebben?
– Nincs több torta.

– Szerinted jól néz ki az a csaj?
– Hát jobban, mint te.

“A második választ nem kell ecsetelnem, durva és bántó.”

Az a jó.

– Megcsaltál valamikor?
– Veled csalok mást.

– Hány lánnyal voltál eddig?
– Szűz voltam, nem vetted észre?

– Kivel volt a legjobb szexuális élményed?
– Az előző barátnőmmel.

– Melyik ruhát vegyem fel?
– A csadort, úgyis szoknod kell majd.

“drágám te vagy a legjobb az ágyban, és tökéletesen keres a hátsód abban a gatyóban”

Ez mekkora lekurvázás már.

Kalman
Újságíró

Index címplap, rengeteg Férfihangos link :-) . Gratulálok annak aki írta!

sureee
Olvasó
sureee

21 shit test, azok ‘jelentése’, dekódolása és néhány jó válasz rá.

És a bevezetőben is ki van emelve, amiről Dennis is mindig beszél. Az attitűd!

“While the following examples may be useful, you must understand that the best way to pass a shit test is through your attitude. Regurgitating a memorized line is still failing the test if it’s not convincing. You pass a shit test through your attitude, tone, and delivery.

https://www.reddit.com/r/TheRedPill/comments/5nf6nk/part_1_of_2_40_classic_shit_tests_what_they_mean/

rcsaba
Olvasó
rcsaba