Toplak Zoltán
2 megosztás

Bella

Egyik barátommal beszélgetve ismertem meg ezt a kis történetet. Barátom neve legyen Ernő. Engedélyével adom közre, természetesen titkosítva.

„Három éve kerültem új állásba egy benzinkúton. Bella mellettünk dolgozott, egy kis büfében. Már az elején is vonzódást éreztem iránta, de megtudtam, hogy férjezett, ezért hagytam.

Mégis úgy alakult, hogy formálódott köztünk valami, mert estefelé, ha nem volt vendége, átjött hozzám, és beszélgettünk. Kiderült, rossz passzban van a házassága, a férje iszik, nem adja haza a keresetét, stb. Mindig meghallgattam, és végtelenül élveztem a bizalmát, az őszinteségét, hogy megosztja velem életének pillanatait. Izgalmas, belevaló nőnek ismertem meg, és valósággal felvillanyozott a közelsége.

Egyik este csak ketten voltunk a kúton, és kerestem valamit a pult alatt, amikor belépett. Segíteni akart, hát ő is hátrajött a pult mögé. Keresés közben közel hajoltunk egymáshoz, és számomra is váratlanul megcsókoltam. Nem tiltakozott, sőt pár másodperc elteltével visszacsókolt.

Semmi több nem történt, de aznap zárásig szokatlanul vidáman, és felszabadultan telt az idő. Hazavittem kocsival, és elbúcsúztunk.

Napokig nem láttam, legfeljebb amikor jött dolgozni, vagy ment el. Egyszer bejött, beszélgetni kezdett a nappalos kollégámmal (nappal mindig ketten dolgozunk a kúton). Jó hangosan mondta, hogy a férje elvonóra jár, és ő újra bízik benne. Érthettem, amit akartam.

Már máshol dolgozik, és volt néhány barátnőm utána. Mégis, ha véletlenül szembejön az utcán, hiába vagyok az aktuális barátnőmmel, kicsiny görcs támad a gyomorszájam tájékán, és megugrik a szívverésem pár másodpercre. Köszönünk, egyikünkön sem látszik semmi különös, arcpír, félrenézés, semmi. De mindig azt latolgatom ilyenkor, hogy mikor szűnik meg már felettem a titokzatos hatalma? Mikor lesz számomra egy érdektelen nő a sok közül?”

Post Author: Toplak Zoltán

Toplak Zoltán
Lassan ötvenes, kétgyermekes apuka vagyok. Nagyon fontos nekem a férfimozgalmi tevékenység és a keresztény hit. Egy férfiközösség szervezője vagyok, igyekszünk megélni és kivinni a világba egészséges férfiszellemet. Személyes tapasztalatom az, hogy ez sok küzdelemmel és mély fájdalommal jár. De a végeredmény magáért beszél - megéri. ;-) eposzegy@gmail.com - on személyesen el lehet érni. Kommenteket ritkán olvasok.
f Facebook
2 megosztás


15
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
6 Egyéni hozzászólás
9 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
8 Hozzászólások szerzői
Péter ChupiReszet ElekNaoooCervezabalin1 Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Don Qujon
Újságíró

Nem akarok túlságosan közönséges lenni, de ha a csók után feltette volna a csajt a pultra és megtankolta volna, akkor most a csaj gondolná ugyanezt :]

balin1
Vendég
balin1

“De mindig azt latolgatom ilyenkor, hogy mikor szűnik meg már felettem a titokzatos hatalma? Mikor lesz számomra egy érdektelen nő a sok közül?”

háát, én azt tanácsolnám a kedves Ernőnek, hogy ne várja azt a mielébbi érdektelenséget. mert az úgyis eljön egyszer. azonkívűl meg könnyen lehet, hogy az asszonyka csalatkozott a pult mögötti eseményekben, ki tudja ezeket kiismerni, ugyebár. :O))))

Cerveza
Olvasó
Cerveza

Lehet,hogy én vagyok,túl konzervatív felfogású,de nekem tetszik,hogy nem rakta meg azonnal és,hogy a csaj sem bukott egyből a brére..Szerintem senki sem örülne annak,ha az ő felesége vagy férje tenné ezt,akkor amikor épp nincs  a helyzet magaslatán.Ha az a nő tényleg ilyen kellemes jelenség volt,akkor szerintem örüljön neki,hogy ez megtörtént..egy szép emlék.Ha tovább mennek akár egy durva lelki terror is  lehetne..valakinek biztosan.Szerintem úgy indulhat csak jól valami,ha mindenki lezárja a múltat magában.Kár lenne bármit is késöbb megbánni.Két független embernél már máshogy is alakulhat a dolog..és így senki sincs feleslegesen meghurcoltatva.

Naooo
Olvasó
Naooo

Kurva.

Reszet Elek
Újságíró

A cikket elolvasva szerintem ha sikerül(t volna) lefektetni. Így elmúlik a “nem kaptam meg” varázsa.

Péter Chupi
Olvasó

“Egy kis lazaság a vallásos embereknek is kell, ugyanis túl sokan élnek úgy, mintha karót nyeltek volna. Szerintem ezt a saját istenük nem követeli meg tőlük.” Ez így igaz , aki túl komolyan veszi az életet az bolond. :)