3 megosztás

Világnap a férfiak elleni erőszak megszüntetéséért

Fura ez a cím, nem igaz? Valahogy automatikusan érezzük, hogy ilyen nem létezik. És jól érezzük: ez csak kitaláció. Ma van a nők elleni erőszak elleni világnap, de “férfiváltozatban” ilyesmi természetesen nem létezik.

A kérdés persze banális: azért nincs, mert a férfiakat sosem bántják, vagy azért, mert a férfiak fájdalma a kutyát sem érdekli?

Nem, nem fogok nyafogni, pontosan azért, mert a férfiak fájdalma a kutyát sem érdekli, ezért arról nem szokás beszélni. Az emberek ferdén néznek arra, ha valaki a férfiakat akarja “sajnáltatni”. És ezt jóanyánk meg a környezet már óvodás korunkban tudatosítja bennünk, ha nem hamarabb. Ha egy férfinak fájdalma van, bármikor bizalommal fordulhat saját magához. Szervezetek, rokonok, barátok nem fognak neki segíteni, sőt, ha “nyafizik” csak lejáratja magát. Egy zokogó nőt mindenki sajnál, egy zokogó pasit mindenki lesajnál.

Természetesen a nők elleni erőszak világnapjával is csak a feministák foglalkoznak igazán, ők viszont teljes mellszélességben ontják a hazugságokat. Ilyenkor jönnek a poszterek, hogy “minden öt nőből hetet naponta vernek!”, meg hogy “minden férfi naponta legalább hat nőt ver pofán!”. Akit érdekel, az megtalálja ezeket a nőkertben, nem akarom őket linkekkel támogatni.

Amióta a feministák – először jó 40 éve – előálltak a saját “kutatásaikkal”, amiben azt állították, hogy már az anyaméhben is veri a patriarhátus a szerencsétlen lánymagzatokat, azóta megy a vita a két táborra szakadt CSBE (családon belüli erőszak) kutatók között. A hagyományos tudóstársadalom kimegy, felmér, lejegyez, és közli, hogy a férfiak és a nők egyaránt erőszakosak, nagyjából ugyanolyan arányban. Amennyire a nők hátrányban vannak fizikai erő terén, azt pótolják csellel, gánccsal, fegyverrel, pofátlansággal. A feministák is kimennek, felmérnek, lejegyeznek, aztán közlik, hogy nő még soha nem ütött meg senkit, de amikor igen, akkor csak önvédelemből. A férfiak ellenben mind verik a feleségüket, szerintük Gandhitól Obamán át a Dalai Lámáig mindenki napi rendszerességgel veri bucira a nőt akit a minap térden állva kért meg, hogy legyen élete párja.

Valaki téved, vagy hazudik. Vajon melyik tábor lehet az?

Közben persze azért itt-ott kibújik a szög a zsákból, például amikor az MTV-n (a másikon!) a valóságshowban a csaj a kamerák előtt, a gyermekük szeme láttára üti-vágja annak tutyi-mutyi apját, aki olyan jámbor, hogy még védekezni sem mer, pedig kétszer akkora mint a csaj. A nőt annak rendje s módja szerint fel is jelentették, mert hát a CSBE az CSBE.
A linkelt videó nem csak ezt az epizódot mutatja, hanem sok másikat is. A feministák persze ilyen esetekben vakok és süketek, sőt, lapítanak a fűben, mint a három majom, befogott szemmel, füllel és pofával. A nők erőszakosak lennének? Kizárt…

Biztosan a láthatatlan patriarchális társadalom hibája az is, hogy ezek a nők a kamerák előtt verekednek, tombolnak és rombolnak. Mint például a CSBE elleni feminista aktivista Mary J. Blige, aki nyílt színen ököllel pofánverte a férjét, és otthagyta vérző orral a tömegben. Ha ez nem ironikus…

De persze említhetném a “klasszikust”, az ászok ászát, ami mindent visz: a feminista cikket, ahol azon vitáznak, hogy ki hányszor és hogyan bántalmazta már a partnerét, mert hát egy feministával bármikor elszaladhat a ló…

De ha valakinek egy adu nem elég, ne aggódjon, van a kezünkben egy még ennél is jobb! Minden féle és fajta kapcsolatformák közül a legtöbb családon belüli erőszak a leszbikus kapcsolatokban van. Hihetetlen? Statisztika.

Ezek tükrében azt hiszem a feministák jobban tennék, ha jegelnék a gyomorforgató hazugságaikat a szegény ártatlan, de tömegesen bántalmazott nőkről, meg a durva, goromba férfihordákról. Le lehetne állni a mocskolódó plakátolással meg a netes kampányokkal. Eleget démonizálták a férfiakat az elmúlt években, lassan ideje lenne lenyugodni, összepakolni és hazamenni végre, hogy a felkorbácsolt indulatoknak legyen egy kis lehetősége elnyugodni. Amikor a leszbikus kapcsolatokban duplaannyi a fizikai erőszak mint a meleg pasiknál, akkor elérkezett az ideje újraértékelni a hiedelmeinket.

Post Author: Deansdale

Külön bemutatkozni nem szokásom a neten, beszél helyettem a véleményem - azt nem rejtem véka alá. Eleget foglalkoztam a feminizmussal ahhoz, hogy véleményt merjek formálni róla. Akkor is, ha ez a polkorrekt széllel való szembevizelést jelent.
f Facebook
3 megosztás


11
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
3 Egyéni hozzászólás
8 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
5 Hozzászólások szerzői
aldumDunathehemritDeansdaleZoli Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Toplak Zoltán
Újságíró

Kár, hogy a linkek angol nyelvűek. Bakker, az a nő hogyan viselkedett a filmen… tudnék egy-két hasonló sztorit elmesélni. Bár én ennyire mulya nem voltam azért. Igaz, kamerák előtt biztos lettem volna. A nőkertben közölték velem, hogy a CSBE áldozatai 90%-ban nők, és csak 10 %-ban férfiak. Feminista statisztikák szerint. Meg minden ötödik nőt vernek otthon, lelkileg meg mégtöbbet bántalmaznak. Ezt csak úgy tudom elképzelni, hogy a csúnyán nézést is ideszámítják. Meg nem értem, ha ilyen sok nőt vernek, annak miért nincs nyoma a környezetemben? Egy-két ilyen esettel találkoztam életemben, pedig nők közt is sokat dolgoztam, és ők rendkívül alaposan kibeszélték a magánéletüket. Két ilyen esetről hallottam, meg kettőrőről, akit a párja megcsalt. Meg néhány válásról, de más okok miatt.

Toplak Zoltán
Újságíró

Köszi Dean. A nőkertben éppen vitázom Bubu-val (eszem azt az okos kis nevecskéjét), hogy igenis szakértők állítják, hogy a férfiak démonok, és ütnek-vernek. Erre írtam, hogy akkor ezek szerint eljött ide csikágó, csak nem vettem észre a sok mosolygós, vidám nő között, akikkel volt alkalmam együtt dolgozni. Ja, még egy bántalmazott (lelkileg) nőről tudok. Annak a férfinek diagnosztizált paranoid betegsége van. Kezeletlen.

Duna
Olvasó
Duna

Azért az USA egészében a feminizmusra való ellenreakció során a nők által férfiak ellen történt erőszak már elismerté vált és súlyosabb esetben már börtönbe is kerülnek erőszakos nők. USA-ban a feministák túlzásaira azért lassan és lassan van a nemi egyenlőség talajáról válasz.

Néhány érdekesség a családi jog részéről amit szerintem a feministák nem örülnek. Amit tudni kell az USA-ban 50 állam van és a családi jog 50 fajta:

1. Az USA-ban sokkal magasabb %-ban kapja az Apa a gyermekelhelyezési per során a gyerekeket mint Európában. Ha a feleség láncházasságtörő és a férj hűséges volt akkor az Apa kapja a gyerekelhelyezést Georgia államban!

2. Több USA államban az apuka be tudja bizonyítani, hogy ő gondoskodik többet a gyerekekről szintén megkapja a gyerekelhelyezést.

3. Egy csomó USA államban ha a gyerekek  nem az Apától vannak a DNS teszt alapján és 4 év alatt vannak akkor a vállás után nem kell gyerektartást fizetni az exférjnek.

4. Egy csomó USA államban a gyerekek 18 évesek és a DNS teszt során kiderül, hogy az apuka nem biológiai apa és kideríti a DNS teszttel bizonyítja is ki a biológiai apa, akkor polgári perben 18 év gyerektartási kárpótlásra beperelheti a biológiai apát!

Természetesen a gender baromság a DNS teszt szerinti abszolút biológiai eredetet nem tudja felülírni. A tudomány eldöntötte nem a Föld sőt a Nap sem a Világegyetem közepe és egy spermium és egy petesejt kell a gyerekekhez és ma már 99,999% biztosan meg lehet mondani ki az apa!

aldum
Olvasó
aldum

>ha a gyerekek  nem az Apától vannak a DNS teszt alapján és 4 év alatt vannak akkor a vállás után nem kell gyerektartást fizetni az exférjnek.
Ha 4 ev folott vannak, miert kell?

>akkor polgári perben 18 év gyerektartási kárpótlásra beperelheti a biológiai apát!
Miert az apat? Mi van az anyaval, aki under false pretenses verte ki belole a 18 ev gyerektartast? Miert megint csak a ferfiak vannak buntetve?

>Természetesen a gender baromság a DNS teszt szerinti abszolút biológiai eredetet nem tudja felülírni.
Nem, csak betiltatni tudja, nezd meg a franciakat.

Duna
Olvasó
Duna

Néhány érdekesség az 50 darab USA állam különböző családjogi újdonságaiból.

1. Számos USA államban megjelent egy új gyerekelhelyezési gyakorlat a válás után. Pld 2 hétig anyukánál vannak a gyerekek majd két hétig apukánál. Közös gyermek elhelyezés.

2. Következő is csak néhány államban van. A válás után számos esetben az elváló feleség a vagyonmegosztás során kiturja a férjet a jól működő válalkozásából. Ezt megelőzendő néhány államban van olyan gyakorlat, hogy a válás után a céget amelyet a férj épített fel és jól működtet kiveszik a felosztandó vagyonból és egy alapként a gyerekeknek címezik. Így az elvált apuka továbbra is vezeti gyarapítja a cégét cégvezetőként és a gyerekek megkapják amikor az édesapjuk visszavonul.

3. Georgia államban ha a feleség házasságon kívül szerez spermiumot és becsapja férjet, hogy övé a gyerek az BÜNCSELEKMÉNY! (többségének az embereknek a DNS teszt könnyebben megfizethető az USA-ban, így ezt könnyebb kideríteni mint nálunk.)

4. Ez már több filmben előfordult, hogy bizonyos életkor után és 18 év alatt a gyerekek dönthetnek, hogy a másik szülőhöz mennek!

Sajnos néhány USA államban meg erősebben él a feminista családjog, mint New York államban.

Újabban a feministáknak fagyivisszanyalási ügy lett a nemi egyenlőség. Miután egyre több nő kezd karriert csinálni és elválnak a kiskeresetű férjektől, így a jókerestű feleségek fizetnek elváltférjtartást az alacsonyabb jövedelmű férjnek……..az exférjek % kapnak az exfeleség cégében, stb. Ha a férj marad otthon a gyerekekkel és elválnak akkor nagy valószínűséggel a legtöbb USA államban megkapja a gyerekelhelyezést és az exasszonyka fizeti az exférjtartást….

Az a fránya nemi egyenlőség. Ha egy hölgyemény szex közben súlyos sérüléseket okoz egy fiatal férfinak és az elrohan a rendőrségre vagy sürgösségi osztályon az orvosok jelentik a rendőrségen és bizonyítékok alapján nemi erőszak alapján elitélik a kedves hölgyeményt.

Igen a családon belüli erőszak 2 oldali dolog, feleségek férjek elleni erőszaka-egészségkárosítást ugyanúgy büntetik a legtöbb USA államban és mint itt is olvasható a megjátszott erőszak szintén előforduló fegyver és áldozatait hosszantartó stigmatizálással szennyezi be.

Természetesen a férfiak erőszakát nők ellen elítélem, de nem szabad elfelejteni, hogy ez nem egyirányú utca…