Toplak Zoltán
3 megosztás

Férfi agresszió, női agresszió

Egyik ismerősömnél kint jártak a rendőrök, mert nagyon összekapott az asszonnyal. A rendőrök rögtön őt vették elő, és az asszonynak ajánlották fel a feljelentés lehetőségét. A férfival közölték, hogy legközelebb három napra is elzárhatják. Nem vitás, ő volt a hunyó. Az, hogy a veszekedés miért tört ki, mi volt ebben a nő szerepe, senkit nem érdekelt. A férfi a mumus, és kész, mert az asszony sivalkodott, a férfi csak némán birkózott. Verekedés egyébként nem történt, a feleség próbált harapni, a férj meg a nő markából egy kulcsot megszerezni, emiatt erősen szorította az asszony csuklóját. Ennyi fizikai „erőszak” történt.
(Ez is valami azért.)
Érdekes, de a férfi öngyilkosok a „sikeresebbek”. Drasztikusabb módszerekhez folyamodnak; a nő, például, altatót vesz be, jól megtalálják, és megmentik. A férfi leugrik a tizedikről, jól összelapátolják, és lehet temetni. A férfi üt (drasztikus), a nő szid és ócsárol. Ugyanolyan agresszív, csak nem olyan nyílt.
A férfi büntetést érdemel: elzárást, megbélyegzést, hadjáratot a médiában, a nő legfeljebb rosszalló szemöldökráncolást, és elítélő pletykát a háta mögött.
Ez valahogy nem oké nekem. Lépjen fel a NANE az ócsárló, szapuló nőkkel szemben is, és írjon a Nők Lapja cikket az agresszív nőkről!

Post Author: Toplak Zoltán

Toplak Zoltán
Lassan ötvenes, kétgyermekes apuka vagyok. Nagyon fontos nekem a férfimozgalmi tevékenység és a keresztény hit. Egy férfiközösség szervezője vagyok, igyekszünk megélni és kivinni a világba egészséges férfiszellemet. Személyes tapasztalatom az, hogy ez sok küzdelemmel és mély fájdalommal jár. De a végeredmény magáért beszél - megéri. ;-) eposzegy@gmail.com - on személyesen el lehet érni. Kommenteket ritkán olvasok.
f Facebook
3 megosztás


5
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
2 Egyéni hozzászólás
3 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
3 Hozzászólások szerzői
BazingaReszet Elekdon Fefinho Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
don Fefinho
Újságíró

Most így első olvasatra ez a kulcs kocsikulcsnak tűnik. Gondolom a férjnek dolga lett volna valahol, az asszony meg valami hisztije mentén eltökélten meg akarta akadályozni ebben, végsősoron a nő üvöltözve-ócsárolva bekorlátozta a szabad mozgáshoz és a saját tulajdona használatához való jogában, emellett megharapták, meg még a rendőr is bevitte. Fasza ezt így összefoglalva megállapítani, nem?

Reszet Elek
Újságíró

Íme egy jó példa mit történik ha valaki feminista közegben nő fel és azt gondolja hogy nőként privilégiumai vannak: http://www.origo.hu/auto/20181017-verlazitoan-brutalis-gusztustalan-parkolasi-vita-kegyetlen-noveressel.html

Én üthetek mert nő vagyok… A cikk meg a szokásos kettős mérce.

Bazinga
Újságíró

Azért azt a hájas disznót sem kell sajnálni. Elég lett volna egy kiadós káromkodás, és kereshetett volna más helyet is, ellenben kiszállt és lerúgta a nő kocsiját. Én is megcsapkodtam volna, ha ezt tenné a kocsimmal. Persze parasztság volt a nő részéről odaparkolni, de hát “megérdemelték” egymás társaságát.

Reszet Elek
Újságíró

Nem is sajnálom, de csak egy buta ember próbál megütni egy kétszer akkora embert.

Bazinga
Újságíró

Na ja. A két nő sem volt komplett.