Toplak Zoltán
3 megosztás

Férfi agresszió, női agresszió

Egyik ismerősömnél kint jártak a rendőrök, mert nagyon összekapott az asszonnyal. A rendőrök rögtön őt vették elő, és az asszonynak ajánlották fel a feljelentés lehetőségét. A férfival közölték, hogy legközelebb három napra is elzárhatják. Nem vitás, ő volt a hunyó. Az, hogy a veszekedés miért tört ki, mi volt ebben a nő szerepe, senkit nem érdekelt. A férfi a mumus, és kész, mert az asszony sivalkodott, a férfi csak némán birkózott. Verekedés egyébként nem történt, a feleség próbált harapni, a férj meg a nő markából egy kulcsot megszerezni, emiatt erősen szorította az asszony csuklóját. Ennyi fizikai „erőszak” történt.
(Ez is valami azért.)
Érdekes, de a férfi öngyilkosok a „sikeresebbek”. Drasztikusabb módszerekhez folyamodnak; a nő, például, altatót vesz be, jól megtalálják, és megmentik. A férfi leugrik a tizedikről, jól összelapátolják, és lehet temetni. A férfi üt (drasztikus), a nő szid és ócsárol. Ugyanolyan agresszív, csak nem olyan nyílt.
A férfi büntetést érdemel: elzárást, megbélyegzést, hadjáratot a médiában, a nő legfeljebb rosszalló szemöldökráncolást, és elítélő pletykát a háta mögött.
Ez valahogy nem oké nekem. Lépjen fel a NANE az ócsárló, szapuló nőkkel szemben is, és írjon a Nők Lapja cikket az agresszív nőkről!

Post Author: Toplak Zoltán

Toplak Zoltán
Lassan ötvenes, kétgyermekes apuka vagyok. Nagyon fontos nekem a férfimozgalmi tevékenység és a keresztény hit. Egy férfiközösség szervezője vagyok, igyekszünk megélni és kivinni a világba egészséges férfiszellemet. Személyes tapasztalatom az, hogy ez sok küzdelemmel és mély fájdalommal jár. De a végeredmény magáért beszél - megéri. ;-)
f Facebook
3 megosztás


5 thoughts on “Férfi agresszió, női agresszió

  don Fefinho

  don Fefinho

  (2012. augusztus 9. csütörtök - 11:58)

  Most így első olvasatra ez a kulcs kocsikulcsnak tűnik. Gondolom a férjnek dolga lett volna valahol, az asszony meg valami hisztije mentén eltökélten meg akarta akadályozni ebben, végsősoron a nő üvöltözve-ócsárolva bekorlátozta a szabad mozgáshoz és a saját tulajdona használatához való jogában, emellett megharapták, meg még a rendőr is bevitte. Fasza ezt így összefoglalva megállapítani, nem?

  Reszet Elek

  Reszet Elek

  (2018. október 17. szerda - 10:25)

  Íme egy jó példa mit történik ha valaki feminista közegben nő fel és azt gondolja hogy nőként privilégiumai vannak: http://www.origo.hu/auto/20181017-verlazitoan-brutalis-gusztustalan-parkolasi-vita-kegyetlen-noveressel.html

  Én üthetek mert nő vagyok… A cikk meg a szokásos kettős mérce.

   Bazinga

   Bazinga

   (2018. október 17. szerda - 10:57)

   Azért azt a hájas disznót sem kell sajnálni. Elég lett volna egy kiadós káromkodás, és kereshetett volna más helyet is, ellenben kiszállt és lerúgta a nő kocsiját. Én is megcsapkodtam volna, ha ezt tenné a kocsimmal. Persze parasztság volt a nő részéről odaparkolni, de hát “megérdemelték” egymás társaságát.

Vélemény, hozzászólás?