Férfihang.hu
4 megosztás

Kétszer ne kövessük el ugyanazt a hibát! – SZMM közlemény

Budapest, 2011. december 15., csütörtök (OS)

A Szabad Magyarországért Mozgalom – mint EU-szkeptikus szervezet – igazolva látja fenntartásait az Európai Unió politikáját illetően. Világos, hogy két Európai Unió van. Van a belső kör – a döntéshozók – és a periférikus államok, köztük Magyarország, akiket félgyarmati sorba kívánnak taszítani, és elvárják tőlük, hogy zokszó nélkül teljesítsék elvárásaikat.

Az euró válsága az EU válsága is egyben, mely az európai nagyhatalmak gazdasági stratégiájának is köszönhető. Magyarország ezért a válságért nem felelős, csak elszenvedője, mivel az elmúlt húsz évet az önfeladás jellemezte.

A mostani kormány tanult az elmúlt hibáinkból, és remélhetőleg lesz elég ereje ahhoz, hogy a nemzeti érdekeket következetesen képviselni és érvényesíteni tudja az Európai Unióban. Éppen ezért érthetetlen számunkra, hogy a Parlament balliberális ellenzéke milyen nemzeti érdek és társadalmi felhatalmazás alapján követeli, hogy egy olyan megállapodáshoz csatlakozzunk, melynek kötelezettségei nem ismertek számunkra.

Mint nemzeti radikális szervezet a jelen helyzetben ki kell jelentenünk, hogy Orbán Viktor miniszterelnök bölcsen döntött, amikor a parlamentre bízta a döntést. Bár meg kell jegyezni, hogy a parlament az ország sorskérdéseiben nem mindig a nemzet érdekét tartotta szem előtt. Bízunk abban, hogy ebben az esetben a haza érdeke fogja irányítani országgyűlési képviselőinket.

Kiadó: Szabad Magyarországért Mozgalom

Forrás: MTI OS

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
4 megosztás


10
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
3 Egyéni hozzászólás
7 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
4 Hozzászólások szerzői
ZoliZoliAlter EgoDeansdaleVasgerinc Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Vasgerinc
Vendég
Vasgerinc

Az a helyzet, hogy bele kell törődnünk, hogy mi kicsik vagyunk, és bizony minket így is fognak kezelni. A legrosszabb, hogy ez ellen nincs fegyverünk. Az EU-ban nem tudjuk érvényesíteni az érdekeinket, azon kívül pedig csak rosszabb lenne a helyzetünk. Egyetlen esélyünk, hogy szétesik az EU, addig is az adott helyzetből kell kihozni a lehető legtöbbet.

Deansdale
Admin

Hogy kívül rosszabb lenne? Vitatható. Valószínűleg igen, de csak azért, mert kifejezetten keresztebetennének azok, akik az egységesítésért dolgoznak. Az új világrend nem nagyon tűrheti hogy egyesek kilógjanak a sorból :)

Vasgerinc
Vendég
Vasgerinc

Ezért is, na meg a vámok miatt jócskán csökkenne a versenyképességünk.

Deansdale
Admin

Versenyképsségünk? Az micsoda? ;)

Deansdale
Admin

Érdekes ez a cikk, mintha hiányozna belőle, hogy tulajdonképpen miről is beszélnek. Lehet, hogy a többségnek egyértelmű, hogy melyik az a megállapodás, aminek nem ismerjük a kötelezettségeit, de talán beleírhatták volna a cikkbe is :)

Alter Ego
Szerkesztő

Igen, ez azonnal szembeötlő hiányossága a közleménynek. Ugyanakkor hozzátartozik a dologhoz, hogy az Országos Sajtószolgálathoz eljuttatott közleményeket a kialakult szokásokhoz igazodva a sajtóban való tovább értelmezésre szánják, hiszen a média nem szokta egy az egyben leközölni ezeket, hanem inkább publicisták által írt kommentárral, illetve részleteket idézve közlik tovább. (Ebben a “feldolgozási folyamatban” aztán a helyére kerülhetnek az ehhez hasonló kisebb hiányosságok.)  “Humán erőforrásaink” szűkössége miatt ezt mi nem tudjuk jelenleg megtenni, tehát ez a “feladat” aktív komment szerzőinkre marad. Ugyanakkor kifejezetten úgy érzem, hogy ez nem is baj, mivel ezzel egyúttal egy új, érdekes, izgalmas közlési formát is teremthetünk magunknak; a teljes továbbítással nem marad rejtve a közlemény kiadójának mondandójából semmi sem, tehát biztosan a torzítás nélküli tartalomról beszélgethetünk, vitatkozhatunk itt a Férfihang.hu-n.

Deansdale
Admin

Hogyan faragjunk hátrányból előnyt, hetedik fejezet :)

Toplak Zoltán
Újságíró

Ennek a cikknek, felhívásnak vagy minek, mi köze a férfiakhoz és az antifeminizmushoz? Mindjárt jövök megint a magánéletemmel! (Nyugi éj, ez csak vicc volt.) :)))))

Alter Ego
Szerkesztő

:))) Ööö… Van egy olyan elképzelésem a témáinkról, hogy a Politika-Hirek rovatunkba beférnek az olyan fontosabb (politikai) hírek, amelyek még egy nem túl sokat politizáló férfit is érdekelhetnek kiemelkedő fontosságuk, érdekességük miatt. Ugyanakkor ezek a cikkek nem igényelnek szerzői munkát, mégis adnak olvasni, beszélgetni valót. Tekintve, hogy (még) nem túl széles a szerzőink köre, sajnos könnyen lehet, hogy a témák kívánatos arányához képest lesznek kilengéseink.

Zoli
Vendég

Aha, értem. Hát igen. Fontos, hogy folyamatosan legyen mit olvasni itt.