3 megosztás

A nyúl viszi a vadászpuskát

Feminista amazonjaink megijedhettek a Férfihangtól, mert igen gyorsan összedobták a maguk “ellencsapását”: megszületett az ez itt a kert “ferfiakert”. Ponthu végződéssel még nem működik, egyelőre csak a nőkerten keresztül lehet elérni, de így legalább mindenki tudhatja, merre hány méter.

Ha arról beszélünk, hogy egy kezdeményezés a férfiakért van, akkor ott kellene hogy legyen férfipozitív tartalom is. A férfikertben egyelőre semmi más nincs, csak még több feminizmus: a férfiak csúnyák, a férfiak elnyomók, a férfiak idióták. Afféle nagymamai rászólás a vízfejű unokára: kisfiam, hülye is vagy, gonosz is vagy, add át szépen a kormányrudat és meglátod hogy jó lesz neked.

Szokás szerint skizofrén az összkép, ugyanis egyrészről magyarázkodnak, hogy ők nem gyűlölik a férfiakat, de aztán a következő cikkben már arról van szó, hogy a rohadt patriarchák szétbarmolták a világot.

Virágszálam (ha már nőkert…), attól, hogy nem írod le a konkrét szavakat, miszerint utálod a pasikat, attól még a véleményed egyértelműen jelzi a tényállást. Ha azt mondanám, hogy nem utálom a zsidókat, de cikket írnék hogy milyen frappáns ötlet egy koncentrációs tábor, azt nehezen tudnám kimagyarázni, ugye? Ti is csak azért bújkálhattok még egy darabig a hazugságok mögött, mert a férfigyűlölet sikkes.

(…)

Namármost a terv az volt, hogy elemzek 1-2 cikket odaátról, de a férfikertben csak gyomok nőnek. Őszintén szólva nincs türelmem olyan cikkek olvasásához (nemhogy elemzéséhez), amiknek az első mondatában több hazugságot vagy hülyeséget tudok összeszámolni mint ahány szóból az áll. Egyáltalán mi értelme van annak, hogy “férfiakért” kategóriának minősít valaki egy olyan anyagot, amit a STOP-férfierőszak projekt állított össze? Nekem mint férfinak mi értelme van olyan cikket olvasni, amit férfigyűlölők dobtak össze azért, hogy engem mocskoljanak vele és egyúttal az államkincstár felé tartsák a markukat? Különösen úgy, hogy tudom, a “statisztikáik” tele vannak hazugságokkal.

Mi szól a feministák szerint “a férfiakért”? Természetesen a feminizmus. Aki férfi, az ne csak csendben szemlélje, ahogy megpróbálják háttérbe szorítani és megbecsteleníteni – tapsoljon is hozzá!

…hogy a felsőoktatásban tanulók kétharmada nő, az nem egy egyenjogúsági probléma, hanem feminista vívmány, ami a férfiaknak is jó! …hogy az utcán sétálva olyan posztereket láthatsz, amik a családon belüli erőszakot hazug módon a férfiak nyakába varrják, az neked is jó! Olvass olyan cikkeket, amik “a férfiakért” vannak, épp csak úgy hivatkoznak rád, mint hímsovinisztára és macsóra. Legyél te is feminista, és szűnj meg létezni a saját érdekedben.

Post Author: Deansdale

Külön bemutatkozni nem szokásom a neten, beszél helyettem a véleményem - azt nem rejtem véka alá. Eleget foglalkoztam a feminizmussal ahhoz, hogy véleményt merjek formálni róla. Akkor is, ha ez a polkorrekt széllel való szembevizelést jelent.
f Facebook
3 megosztás


19
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
4 Egyéni hozzászólás
15 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
7 Hozzászólások szerzői
FzsuzsannakiniskelZoliMaestroAlter Ego Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Toplak Zoltán
Újságíró

Igen, ha feministák “tesznek” valamit a férfiakért, annak mindig olyan rossz utóíze van.  Soha nem vagyunk úgy jók, ahogy vagyunk, mindig alakulni kéne az ő elvárásaikhoz, feministává kéne válni, stb. Ilyenkor sehol sincsen a híres női empátia, mert az csak a minket elfogadó és önmagunkért értékelő nőknél van jelen. Van ismerősöm, nő, akit évekkel ezelőtt nagyon megvert a férje. Hittanári végzettségű barátnői mondták: válljon el. (Vajon beszivárgott a feminizmus az Egyházba?) Nem tette, bízott a férjében, hogy ezt nem tekinti normális konfliktuskezelésnek, és elkezdtek lelkivezetőhöz, meg párterápiára járni. Ma ők tartanak előadást más házaspároknak a házasságról. Ez az ismerősöm mert és tudott bízni a férjében, nem fordult rögtön a NANE-hoz. Bizalmának szép eredménye lett a ma már héttagú család.

Alter Ego
Szerkesztő

Csak mélyen egyetérteni tudok; megint semmi másról nincs szó, minthogy ügyetlenül férfipárti köntösbe próbálják öltöztetni a totális férfigyűlöletet. Megfigyelhető minden állítólag “férfibarát” feminista publikációnál; a szokásosnál kicsivel talán mérsékeltebb írói állásfoglalás után következnek a feminista aktivisták unásig ismert, ostoba, énközpontú, követelődző, siránkozó, leértékelő, vádaskodó szólamai. Egyébként el sem tudom képzelni, hogy létezhet olyan épp elméjű férfi, aki képes részt vállalni egy olyan gyalázatban, mint a STOP-férfierőszak projekt. “Férfiak a férfierőszak ellen.” – Az én értékrendemben már a “férfierőszak” szóösszetétel is felér egy becsületsértéssel. Az, hogy mindezt közpénzből kapott támogatással tehetik meg, már végképp mindennek a teteje. Azt hiszem ez ellen védekezni talán csak a STOP-nőihülyeség projekt útnak indításával lehetne. Ha már másképpen nem lehet rámutatni az ilyen szókapcsolatok mélyen sértő voltára.

the hermit
Olvasó

A patriarchy theoryval is csak az angolszász feministákat majmolják. Sima mezei logikával porrá zúzható az elméletük. Két lehetőség van ugyanis:

1. a Titkos Összesküvés A Nők Elnyomására (=patriarcátus)  nem létezik. Egyszerűen túl sokfélék vagyunk ahhoz, hogy működhessen. Mi férfiak (úgy anbloc) kb abban tudunk egyetérteni, hogy nem értünk egyet semmiben, és amikor nagyon nem értünk egyet, akkor halomra öljük egymást…. ahogy a törtélemkönyvek is bizonyítják.

2. Ez a titkos és mindenek felett uralkodó hatalom (=patriarchátus) annyira erős, és annyira nem veszi komolyan a sistereket, hogy hagyja őket, hadd hirdessenek nyílt háborút a fennálló hatalom ellen. Ez nem így működik persze, mert akik valaha is a fennálló hatalom és rend ellen lázadtak, azok sorsa börtön, kínzás és gyakran halál volt, —–> go to történelemkönyv megint.

 

Maestro
Szerkesztő

Attól tartok, a feministák üzenetét nem lehet logikával cáfolni, mert ők sem logikai úton juttatják el az üzenetüket. Csak tekerik-tekerik a verklit, megy a göbbelsi propaganda, és lassan felnő egy nemzedék, akinek már evidenciának számítanak a NANE hazugságai, mert a Gender Tanszék oktatónője, a Parlament Nőjogi Bizottságának elnöke mondta a tévében… Na, ez ellen kellene tenni valamit.

Alter Ego
Szerkesztő

Erre és az előző hozzászólásodra (ne reagáljunk “női hülyeség”  szlogennel a “férfierőszakra”) egyszerre szeretnék válaszolni. Egyrészt azért mert nagyon összetartoznak, másrészt mert úgy érzem, hogy önellentmondásba keveredtél. Elsőként elmondod, hogy inkább korrekt érvelést szeretnél alkalmazni az azonos sértés eszközével való demonstratív tiltakozás helyett, majd kicsit később kifejted, hogy lehetetlen a logika eszközével eredményeket elérni a tisztességtelen eszközökkel szemben. És akkor most?

Mert nem szeretnék hosszú sorokat megtölteni elemi dolgokról szóló polémizálással, szerintem csak úgy naturálisan szögezzük le a sajnálatos tényt; politikai küzdelmeket nem lehet lefolytatni (még a jó és tisztességes oldalon állva sem) demonstráció, provokáció, demagógia, figyelem felkeltő botrányok és egyéb aljas eszközök nélkül… Ha éppen bombázzák a várost, akkor elég hiábavaló dolognak tűnik a szentekhez való imádkozás és a legbölcsebb papjaink követként való elküldése…

Azt jól láthatjuk, hogy a nyugati társadalomban hogyan győztek a feminizmus aljas eszközei. Nem kétséges, hogy pont azért, mert egyre többen hitték el a gyengék védelmének álcázott hazugságokat, és a “civilizált és korrekt viselkedés”  jegyében nem akarta senki sem komolyan felvenni a kesztyűt. Amúgy csak egy kis fázis késéssel, de hamarosan beteljesül nálunk is a dolog. Az angol férfijogi aktivisták magukat a királyi palota kerítéséhez láncolva tiltakoznak, majd csak mi is kitaláljuk a (válogatás nélküli) eszközöket, amikor már késő lesz.  :D

Szerintem a feminista küzdelem valahogy így fest: egy (látszólag) gyenge nő brutálisan üti veri baseball ütővel a nála (látszólag) erősebb férfit. Eközben a szemlélők azt gondolják:  “Biztosan okkal teszi”. Az erős férfi nem akar megütni egy nőt, mert az milyen alávaló dolog lenne, ezért nem igazán képes védekezni. Közbeavatkozni senki sem fog az “erősebb” védelmében, egy nővel szemben, hiszen az milyen alávaló dolog lenne. “Mit szólnának a többiek?” Aztán a végére marad egy nagy darab férfi hulla és minden nézelődő hazamehet…

Valakinek konkrét ötlete a helyzet megoldására?  :D

Maestro
Szerkesztő

Nincs itt ellentmondás. Szerintem legalább is van különbség a között, hogy ugyanolyan aljas, hazug és tisztességtelen eszközöket használunk az ellenvélemény kifejtésére (stop-nőihülyeség, nősténysovinisztázás), mint a feministák, vagy a reklám-marketing-sóbiznisz eszközeit felhasználva, de azért alapvetően korrekten járunk el.

Attól még meg lehet említeni a nőihülyeséget, de csak mint elrettentő példát, ami ugyanakkora hazugság és hülyeség, mint a férfierőszak. De nem adnék ki állami támogatással olyan kiadványt, mondjuk Hétkönapi Hülyepicsaság címmel, ahol tudományosan elemzem a nők hülye megnyilvánulásait (a férfiak ugyanolyan hülye megnyilvánulásairól természetesen szót sem ejtve, mintha ilyet csak a nők tennének)…

Alter Ego
Szerkesztő

Azért remélem, hogy valójában nem értetted félre a dolgot: Természetesen a “női hülyeség” szlogen pont az általad leírt formában merült fel, mint negatív szemléltető eszköz “egyszerűen gondolkodó” emberek számára, hogy még ők is értsék, vagyis a bőrükön érezzék, hogy mi a baj a “férfierőszak” kifejezéssel.

Maestro
Szerkesztő

Általában szoktam érteni a dolgokat :-)

Csak már kicsit tovább is gondoltam, hogy mivel mit lehet kezdeni…

Alter Ego
Szerkesztő

Ok, Maestro. :) Mostanában ritkán látlak, örülök, hogy most aktívan itt vagy. Egyébként elég régen írtál utoljára. Nincs valami új cikked előkészületben? Jók voltak az eddigi írásaid; szerintem a többiek nevében is mondhatom, hogy örömmel olvasnánk valami frisset tőled. :)

Toplak Zoltán
Újságíró

Tájékoztatás, leleplezés. Minél nagyobb közönséghez eljuttatni a Férfihangot. Párbeszédet kezdeni a nyitott emberekkel. Nincs most több ötletem (ezek se túl eredetiek.) És igen, kell provokálni, kell “durrantani”, hogy felkapják az emberek a fejüket. Nálunk még talán időben vagyunk, nyugaton siralmasa helyzet.

Fzsuzsanna
Olvasó
Fzsuzsanna

Nagyon az utolsó órában vagyunk! Ne várjuk meg, míg “nyugatra” érünk.

Örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt. Nagyon színvonalas és igaz.

 

 

 

kiniskel
Vendég
kiniskel

“a férfiak csúnyák, a férfiak elnyomók, a férfiak idióták.”

Na, ebből csak ennyit olvastam. Még inkább megerősít, hogy nem vagyok feminista. Szerintem a fiúk dekoratívak, kívánatosak, és még akkor sem tudták igazán elnyomni a nőket, mikor ezt képzelték magukról. :) Értsd: sok családban a nő volt a dominánsabb, csak erről manapság szokás megfeledkezni, és más színben feltüntetni a múltat.

Az idiótán még elgondolkozom! ;) Jó, vicc volt. :D