8 megosztás

Feminista hazugságok, újra és újra

Régebben itt-ott már beszéltem róla, hogy a feministák egyik kedvenc vesszőparipája az a hazugság, miszerint a világszintű sportesemények helyszínére prostituáltak tízezreit hurcolják, hogy a megjelenő szurkolóknak legyen hol kiélnie az igényeit. Nagyjából 20 éve kezdődött ez a feminista trend, amikoris az aktuális foci-vébére mondták, hogy X-ezer prostit fognak odahurcolni a gonosz emberkereskedők. Olyannyira csapták a hisztit, hogy a rendőrök és a politikusok is felfigyeltek a dologra, ezért fokozott erőkkel keresték a csempészett prostikat. Mondanom sem kell (illetve sajnos igen… bár ne kéne…), hogy egy darab csempészett kényszerprostit sem találtak. Az egész felhajtás hamis volt, ezt többen bebizonyították és a sajtóban közölték is.

Ez persze nem akadályozta meg a feministákat abban, hogy a következő hasonló sporteseményre ugyanúgy megismételjék ugyanazt a légbőlkapott rágalomhadjáratot. Akkor felszorozták a képzelt prostik számát kettővel, amiből aztán a rendőrség szintén nem talált semmit. Megint született pár cikk, ami lerántotta a leplet a feminista hazugságokról, aztán szép lassan feledésbe merült az ügy.

Egészen a következő sporteseményig. Igen, a feministák az X+1-edik alkalommal is elsütötték azt a baromságot, amit előtte pontosan X alkalommal cáfoltak meg a tények. Ha valaki azt képzelné, hogy a feministák tanulnak a hibáikból, vagy hogy ha valaki tévedésen kapja őket, akkor korrigálják a hibás nézeteiket, nos, annak keserűen csalódnia kell.

És igen, igen, látjátuk feleim szümtükhel, mik vogymuk: az idei februári Superbowl-ra pontosan ugyanúgy elsütötték pontosan ugyanazt a hazugságot, ami mögött soha nem volt egy makulányi tartalom sem. Szokás szerint duplázták a feltételezett kényszerprostik számát, akiket minden eddiginél vadabbul keresett a rendőrség, de megintcsak nem találtak semmit. Az egész illúzió egyre idiótább, a feminista vergődés egyre szánalmasabb.

Az “érdekes fejlemény” viszont az, hogy a Superbowl-nak helyszínt adó Indiana állam – feminista nyomásra – új “emberkereskedelem elleni” törvényt léptetett életbe a sportesemény előtt. Bármilyen hihetetlen is, a többször megbukott ócska és undorító hazudozássukal még manapság is el tudják érni, hogy a férfigyűlölő rémeszméiket átverhessék a törvényhozáson. (Mellesleg ennyit arról, hogy a feministáknak “nincs hatalma”.)

Bár a hasonló események során soha egyetlen kényszerprostit vagy embercsempészett szerencsétlent sem találtak sehol, az indianai törvényhozók morcos pofával és kemény ököllel csaptak az asztalra: itt nem lesz kurvázás! Most majd megtanulják azok a fránya láthatatlan csempészek! A törvény csökkenti a bűnözőkkel szemben szükséges bizonyítékok mennyiségét és “minőségét”; az ügyésznek ezentúl nem is kell bizonyítania, hogy kényszerítés történt, a bírák elhiszik neki becsszóra. Az új törvény bővíti továbbá az “emberkereskedelem” definícióját és emeli a büntetéseket is. Ezen felül feminista képzéseket ír elő a hotel-alkalmazottaknak és a taxisofőröknek – és inkább nem is sorolom tovább a rendelkezéseket, szerintem úgy általában lesüt róla, hogy egy rakás hulladék az egész.

Egyébként a Superbowl lezajlott, és láss csodát, sehol nem találták a kényszerprostik tízezreit. Szívesen gyűjtöttem volna pár linket, ami úgy általánosságban kivesézi a témát, de ezt már megtették helyettem mások, szóval akit érdekel a téma, nagyjából mindent megtalál egy helyen. Igencsak beszédes, és felettébb vicces a legfrissebb szalagcím: “Indianapolis mobilizes for an epic battle with an urban legend.” – Indianapolis hadba vonult és hősies csatát vívott egy városi legendával. Igen, ez mindent elmond a jelenségről. Épp csak azt nem, hogy mennyi bőr van azoknak az embereknek a pofáján, akik évtizedekig képesek elsütögetni ugyanazokat a hazugságokat, annak ellenére, hogy soha egy makulányi tény sem támasztja alá a holdkóros vádaskodásaikat. Sőt, a hivatalos médiákban is rendre megcáfolják őket. De sebaj, ők kitartanak – és győznek! Hiszen most is sikerült egy újabb férfiellenes törvényt megszavaztatniuk. Ezek a politikai ellenfeleink, és ha eddig valaki nem értette, hogy mi velük a gond, most már sejtheti. A feministák igazi arca egyáltalán nincs olyan jól elrejtve, mint azt szeretnék… És valami elképesztően visszataszító.

Utóiratképpen egy “érdekes adalék”: Indianapolis hoteljeiben a Superbowl előtt 16.000 darab szappant állítottak hadrendbe ezzel a felirattal: “láttál esetleg prostitúcióra kényszerített kislányokat?”. Mert ha igen, a segélyvonal telefonszáma a mosdó falára van pecsételve. Ha ezek nem retardáltak, akkor nem tudom ki lenne az…

Post Author: Deansdale

Külön bemutatkozni nem szokásom a neten, beszél helyettem a véleményem - azt nem rejtem véka alá. Eleget foglalkoztam a feminizmussal ahhoz, hogy véleményt merjek formálni róla. Akkor is, ha ez a polkorrekt széllel való szembevizelést jelent.
f Facebook
8 megosztás


7
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
1 Egyéni hozzászólás
6 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
2 Hozzászólások szerzői
DeansdaleVasgerinc Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Vasgerinc
Újságíró

A baj az, hogy ráadásul nem is csak a feministák felelősek ezért, hanem maga a rendszer is, amely nem képes ezt észrevenni, és legközelebb rász@rni az ilyen vádaskodásra. Bár én inkább lecsuknék agy rakás feministát a hatóság félrevezetéséért.

Egyébként azt nem értem, hogy milyen férfiellenes törvény lett a következménye ennek az ügynek?