5 megosztás

Horror

Nem szívesen írok erről, mert förtelmes egy téma, de sajnos úgy érzem muszáj.

Ausztrál nagyokosok szerint engedélyezni kellene a “születés utáni abortuszt”, merthát miért ne lenne joga az anyának erre is, ha már a várandósság alatt megteheti? Igen, az a javaslat, hogy természetes úton megszületett és teljesen egészséges gyermekeket lehessen “abortálni”. Indoklásképpen azt hozzák fel, hogy az újszülött nem “hiányolhatja” az elveszített életét, hiszen felmérni sem tudja hogy mit is jelent az.

Erre már nem lehet mit mondani. Hogyan jutott ide a világ…?

Post Author: Deansdale

Külön bemutatkozni nem szokásom a neten, beszél helyettem a véleményem - azt nem rejtem véka alá. Eleget foglalkoztam a feminizmussal ahhoz, hogy véleményt merjek formálni róla. Akkor is, ha ez a polkorrekt széllel való szembevizelést jelent.
f Facebook
5 megosztás


11
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
7 Egyéni hozzászólás
4 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
6 Hozzászólások szerzői
InaaraDeansdaleUlquiorramdmselleVasgerinc Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Toplak Zoltán
Szerkesztő

Nem tudok mit mondani. Láttam már abortusz utáni maradványokat. Szerencsére csak filmen. Szörnyű volt. Kis kezek és lábak, élettelenül lefittyedő fejecske…

És ezt a borzalmat akarják már megszületett gyerekeken is végrehajtani? A halál kultúrája vagyunk, mi, “fejlett” nyugatiak. Ááá, nem lehet mit mondani.

Vasgerinc
Újságíró

Ezt el se hiszem! Azon kellett volna ilyet végrehajtani, aki kitalál ilyet, vagy akár csak a pártjára áll!

mdmselle
Újságíró

Egészen elképesztő :-((

És ezt hogy képzelik el a gyakorlatban? Kibújik a baba, az orvos meg megfojtja? vagy az anyja? vagy kidobják az ablakon?
Aki ilyet kitalál vagy pártolja, az a velejéig gonosz.

mdmselle
Újságíró

Hoppá, most olvasom, hogy ez egy brit orvosi etikai lapban jelent meg, hát az agyam eldobom!

A kurucinforól le lehet tölteni az egész “tanulmányt”. Undorító!

“A neves orvosetikai folyóiratban február 22-én megjelent cikk világszerte hatalmas felháborodást keltett. A kiadó, Julian Savulescu professzor, az Oxfordi Uehiro Gyakorlati Etikai Centrum igazgatója azt mondta, hogy a szerzők a cikk közzététele óta halálos fenyegetéseket is kaptak. Savulescu szerint a felháborodott üzenetek küldői „fanatikusok, akik a liberális társadalom alapvető értékeit tagadják” – írja a The Telegraph.”

Ulquiorra
Szerkesztő

ööööö….hát igen igen…

de esetleg el lehetne gondolkodni azon is, hogy vajon hogyan és miért jutottak ide ezek a kedves emberek, vagy hogy vajon mi az oka, hogy ezen az eshetőségen egyáltalán elkezdtek tanakodni

mdmselle
Újságíró

Te mit gondolsz Ulquiorra, mi volt az oka? Én semmi olyan körülményt nem tudok kigondolni, ami felmentené a kiagyalókat, olyat meg pláne nem, ami felmentené a főszerkesztőt, és azokat akiknek még részük volt abban hogy megjelenjen ez a förtelem a világ leghíresebb orvosi szaklapjának egyik kiadványában.

Az okot persze el tudom képzelni, ez is része a tervezett drasztikus népességcsökkentésnek, és ez kb a harmadik lépés azon a vágányon, hogy az emberek fogadják majd el a saját halálukat. Az abortuszt már kimódolták, az eutanáziával is már kondicionálják az agyakat, ez most a következő. Persze nagy a felháborodás most, és mindenki úgy gondolja, hogy ez szörnyű, de el van vetve a mag. Aztán szépen majd jön a többi, és ott végződik majd, hogy nemcsak a nemkívánt kisbabákat ölik majd meg, hanem az öregeket, betegeket, hasznavehetetleneket, szegényeket, csúnyákat, butákat, az ideológia ellenségeit stb. Useless eaters.

Toplak Zoltán
Szerkesztő

Ez tényleg érdekes felvetés. Vajon mi vezette erre őket? Valami valós probléma, amire találtak egy rossz megoldást?