1 megosztás

Nesze neked nőnap UPDATE

A zindex kint járt a NANE tüntetésén. Illetve egészen pontosan a zindex kint járt a félkegyeműek felvonulásán. Hogy miért mondom ezt?

Lásd a képeket: miért kell (minimum) egy szerencsétlen gyereket ilyen fiatalon beoltani gyűlölködéssel? Erőteljes visszatetszést kelt bennem, hogy már ilyen fiatalon vakvágányra terelik szerencsétlen életét az ilyen antiutópisztikus ideológiákkal. Miért nem maradhat meg gyereknek…?

A hazugságaikat már az előző cikkben tárgyaltam, de így, afféle “csúsztatott élőben”, egy szemtanú előadása alapján valahogy mégiscsak alantasabbnak tűnnek, mint a szikár papíron. Nem is igazán értem, hogy hogyan képesek egyesek kiállni a nyílt utcára, és bármely arra haladó arcába belehazudni. Ez számomra annyira idegen, hogy már-már meghaladja a felfogóképességemet.

“Oláh Lajos nőnapon benyújtott tervezete a versenyszférában is bevezetné a női kvótát.”

Hogy nem rohadnak meg az ilyenek, már bocsánat az érzékenyebb lelkületűektől. Egyszerűen nem bírom magamban tartani. “A virág nem elég” – dörgi a szlogen a táblán, és most már tudjuk miért nem, illetve hogy mi lenne elég virág helyett: pénz. Zsíros állás, politikai hatalom. Női kvóta, de nem ám csak a politikában, hanem mindenütt ahol pénz van a pakliban. Cinkelt lapok kellenek, mert a nők (a l’oreál óta tudjuk) megérdemlik.

“Magyarországon rengeteg jól képzett nő van, több a diplomás nő, mint a férfi.”

Aranyapám, akkor erre azt is lehetne mondani, hogy a felsőoktatásba kell férfikvóta. Csak nekünk antifeministáknak több eszünk van annál, semminthogy mások “sikerét” próbáljuk meg a sárba rántani. Egyébként – csak hogy egy kis normalitás is csepegjen a közbeszédbe -, ha tényleg jól képzettek, akkor fognak is munkát találni, és semmi szükségük a kvótára. Amelyik diplomás képes kitermelni a saját fizetését, azt alkalmazni is fogják. A kvóta sosem azoknak kellett, akik egyébként érdemesek lettek volna rá – ahogy Dávid Ibolya vagy Dúró Dóra is be tudott jutni a parlamentbe kvóta nélkül, egész egyszerűen úgy, hogy megdolgoztak érte. Ugyanígy “jól képzett nőink” előtt is nyitva áll minden kapu, anélkül, hogy az ő kedvükért mások előtt bezárnánk.

“Vagyis az, hogy aránytalanul kevés női vezető van, egy másfajta, le nem fektetett kvótarendszer, társadalmunk patriarchális berögzültségének következménye.”

A hülye, üregesen kongó feminista koponyákban, legföljebb. (Kissé morózus vagyok, dehát ez egy ilyen este.) Elég már a féktelen hazudozásból, elég a kardcsörtetésből és a marxista kultúrrombolásból. Össze lehet pakolni és hazamenni, főleg mivel körülbelül 4 évtizede nem sikerül feministáinknak egyetlen konkrét dologra sem rámutatni, ami felismerhetően a nők hátrányát okozná a politikában vagy a közszférában. Csak a locsogás megy és a vetítés a láthatatlan elnyomásról és a burkolt előítéletekről. A “le nem fektetett” kvótarendszerről és a kézzelfoghatatlan “patriarchális berögzültségekről”. Ezek mind azért láthatatlanok, mert a patriarchák gonosz összeesküvése annyira ravasz, hogy előre gondolt mindenre, és bőven locsolt mindenhová a láthatatlanná tévő balzsamból.

Femidióták! Ha valamiféle állásban vagy szakterületen a nemek arányának eltérése bújtatott kvóta jelenlétére utalna, akkor erről kellene beszélnünk az állatorvosi karokon, a titkárnők között, a bankfiókokban, sőt, mindenhol. A világban gyakorlatilag SEHOL nincs olyan szakma, állás, politikai kör vagy egyáltalán bármi, amiben a két nem megoszlása tökéletesen megfelelne a lakosságbéli aránynak. Ergo – a feminista logika szerint – az egész világ egyetlen hatalmas burkolt kvótakazal, ami hol a férfiaknak kedvez, hol a nőknek.

Agyrém.

Illetve hát dehogyis, jajmitbeszélek… Ha valahol a férfiak vannak többen (vagy jobban), akkor az nőelnyomás. Ha valahol a nők állnak előnyösebb pozícióban, az viszont jól van úgy, nagyon helyes, csak így tovább. Mindig a sárga úton! Egészen addig amíg minden zsíros cupák a nőknek jut – akkor talán megállhatunk majd a piedesztál csörlőzésében. Ha bármi jó a férfiaknak, akkor azt azonnal szét kell verni; ha bármi rossz a férfiaknak, arra rá kell gyúrni, hogy még rosszabb legyen. Tegyük fel csak bátran a kérdést a feministáknak, hogy hogyan lenne helyes reagálni a felsőoktatásban tapasztalható női fölényre – azt fogják válaszolni, hogy még nincs mindenhol ilyen női fölény, és azokon a szakokon kell dolgozni azért, hogy ott is meglegyen.

Egyenjogúság? Az mi a túró?!

“Most ugyanis inkább az a jellemző, hogy a vezetésben lévő kevés nő is „sokszor patriarchális szemléletű”.”

Olyan ez mint a Dallas: ezer folytatáson keresztül nézhetjük ugyanazt, újrarágva a végtelenségig. Szóval kell a több nő a vezetésbe, mert az jó lesz – bár ugyanakkor azok a nők akik most ott vannak, nem jók. Aki önmagától, kvóta nélkül elért valamit, az nem jó nő. Az nem eléggé feminista, ugyanis ha az lenne, akkor ahelyett hogy megdolgozott a pozíciójáért, inkább a feminista tüntetéseken kellett volna vinnie a táblát, miszerint nők nem juthatnak előre munkával.
Hogy ez mennyire észbontóan hihetetlen… Az a mozgalom, ami elméletileg a nőket képviseli és a nők tiszteletére akarja kényszeríteni a népességet, lenézi, lekezeli és lehülyézi azokat a nőket, akik elértek valamit feminista hátszél nélkül. Én ha vezető beosztású nő lennék, akkor kőkeményen kikérném magamnak ezt a hangnemet, hogy valamiféle agyatlan bábnak és “férfitalpnyalónak” mocskolnak be pontosan azért, mert letettem valamit az asztalra a társadalomban, és elértem valamit a szakmámban. Mindezt azoktól, akik egyébként azt szajkózzák, hogy értem dolgoznak. Elképesztő.

“Szabó szerint a NANE azzal, hogy a nők elleni erőszakkal szembeni harcra koncentrál, ezt a patriarchális szemléletet akarja lebontani. Ugyanis ez, hogy a férfiak tulajdonuknak, alárendeltjüknek tekintik a nőket, vezethet sokszor az erőszakhoz.”

Szabókám, mint rákosodásnak indult kelés a társadalom testén, légy oly kedves és a normális többség túlélésének érdekében keress valami lehetőséget, hogy nevezhető legyél a következő Darwin-díjra. Nem tudom milyen időzónában élsz, vagy a világ melyik leszakadt szegletében, de ez a duma itt és most már nem nyerő. Itt és most ugyanis minden józan ember tisztában van azzal, hogy a férfiak többsége nem tekinti “tulajdonának” a kedvesét. Ugyanakkor arról se feledkezzünk meg, hogy a folyamatos torzításotoktól függetlenül a CSBE még mindig gender-semleges téma, vagyis ha lenne bármi alap az érvelésetekben, akkor fordítva is el kellene mondanotok, vagyis úgy, hogy a nők tulajdonuknak tekintik a férjüket, és ez vezet a női erőszakhoz.

Micsoda beteg elképzelések, micsoda beteg emberek, és micsoda balszerencse, hogy pont nekem kell ezekkel foglalkozni :)

Feminácik, vegyétek már észre végre, hogy a férfigyűlölet nem sikkes. Mint a Ku-Klux-Klán, aminek korában egy ideig trendi volt gyűlölni a négereket, de aztán leáldozott a mozgalomnak. Ti is szedhetnétek a sátorfát, és befejezhetnétek végre a fortyogást. A férfiakat gyűlölni már nem számít köztiszteletben álló időtöltésnek. Az elmúlt 40 év erről szólt, de meguntuk.

Vágjátok? Elég volt. Ezentúl nem fogjuk szó nélkül hagyni, amikor rólunk hazudoztok. Ezentúl nem fogjuk szó nélkül hagyni, hogy még azon a napon is minket mocskoltok, amikor a férfiak a nőket ünneplik. Eddig tűrtük, olykor lovagiasságból, olykor türelemből, olykor mert a fröcsögésetek elég meggyőző volt ahhoz, hogy sokakat elbizonytalanítson. De azok az idők elmúltak.

Szedjétek össze magatokat, mert innentől nem lesz annyira könnyű dolgotok, mint eddig. Mostanában már nem elég csak megjelenni a csatatéren, ugyanis – a korábbi évtizedektől eltérően – ezentúl az ellenfél is felsorakoztatja csapatait. Eddig Guernicát bombáztátok, de most már felállt a légvédelem. Az értelem fegyverével fogunk térdre kényszeríteni benneteket, és hát nem lesz nagy kunszt, mert 5 perc utánajárással bárki megértheti, hogy miféle hazugságokkal etettétek a népet.

Elég volt a szétrombolt családokból, a meggyalázott erkölcsökből, a kultúránk szemenköpdöséséből, az alaptalan rágalmazásokból, az apátlanság okozta fiatalkori szétzuhanásból, a gyanakvással teli munkahelyekből, a nemek jó kapcsolatának szétveréséből.

A virág nem elég?

Ezentúl mást kaptok.

Post Author: Deansdale

Külön bemutatkozni nem szokásom a neten, beszél helyettem a véleményem - azt nem rejtem véka alá. Eleget foglalkoztam a feminizmussal ahhoz, hogy véleményt merjek formálni róla. Akkor is, ha ez a polkorrekt széllel való szembevizelést jelent.
f Facebook
1 megosztás


12
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
5 Egyéni hozzászólás
7 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
8 Hozzászólások szerzői
Alter Egothe hermitMaestroZoliUlquiorra Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
hgyi
Szerkesztő

Gondolom, láttad, de azért beteszem, hátha jobb lesz a reggel… :o))

http://index.hu/kulfold/2012/03/08/nonap_matol_ferfijogi_megbizott_svajcban/ 

 

Toplak Zoltán
Újságíró

Na ez egész jó, tetszett.

Vasgerinc
Újságíró

“Oláh Lajos nőnapon benyújtott tervezete a versenyszférában is bevezetné a női kvótát.”

Ez az egész versenyszférára vonatkozik? A kőművesekre, segédmunkásokra, vasipari dolgozókra, fakitermelésre, stb. is? :)

Igaz, akkor is hülyeség.

Ulquiorra
Szerkesztő

kőművesekre, segédmunkásokra, vasipari dolgozókra, fakitermelésre, stb

ez a kiváltság csak azok számára lenne elérhető, akik aláírták a petíciót, miszerint “női kvótákat a versenyszférában is” :D idióták :)

Toplak Zoltán
Újságíró

“Nem is igazán értem, hogy hogyan képesek egyesek kiállni a nyílt utcára, és bármely arra haladó arcába belehazudni.” Dean ezt ők véresen komolyan veszik. Valószínű a legtöbben megvezetett nők, akik elhiszik azt, amit állítanak.

hogy a férfiak tulajdonuknak, alárendeltjüknek tekintik a nőket,” – mi van? Kedves Szabó, ez Magyarország, XXI. század, nem Afganisztán, és középkor!

“Vágjátok? Elég volt. Ezentúl nem fogjuk szó nélkül hagyni, amikor rólunk hazudoztok. Ezentúl nem fogjuk szó nélkül hagyni, hogy még azon a napon is minket mocskoltok, amikor a férfiak a nőket ünneplik. Eddig tűrtük, olykor lovagiasságból, olykor türelemből, olykor mert a fröcsögésetek elég meggyőző volt ahhoz, hogy sokakat elbizonytalanítson. De azok az idők elmúltak.” – szívemből írtad.

 

Alter Ego
Szerkesztő

Zoli: “Rémlik, hogy ettől a Szil Pétertől már olvastam a neten valami írást, a férfimozgalmakról.”
Talán ez lehet az: Szil előadásának jegyzetei saját weboldalán közzétéve

Többszörösen hivatkozik itt is a csak borgőzös álmaiban és hazugságaiban létező “pszichoterapeutai tapasztalataira”, hogy ezzel bagatelizálja és járassa le a férfimozgalmakat.

Nem ismertem korábban Szil ügyét, csak a kommentjeitek, linkjeitek irányították a figyelmem erre a mocskos, alávaló térténetre, és most forr a vérem… Faggatom a google-t, és egyre inkább körvonalazódik előttem, hogy vastagon része van az egész elcseszett magyar “feminista bizniszben”… Minimum 50 millió forintnyi magyar és uniós közpénz egy kókler “szakvéleményére” alapozva… A nőnapi megjelenéséből úgy következtettem, hogy a NANE csürhével a mai napig szép kis munkakapcsolatot ápolhat. Szil féle szélhámosok és kóklerek áltudományos fosadékára alapozva költik a pénzünket a jogaink sárba tiprására… Tarthatatlan!